De fapt, cine vrea cu adevarat coabitare?

Toata lumea si-a dat cu parerea ce trebuia sa faca Presedintele cu desemnarea lui Victor Ponta in functia de Prim Ministru. Multi sperau sa nu il numeasca. Unii cu buna credinta. Altii, nu pentru ca ei nu ar avea incredere in capacitatea lui Ponta de a fi in fruntea Guvernului, ceea ce ar fi fost corect, ci pentru ca isi doreau un conflict. Chiar cu riscul generarii unei crize politice uriase, pentru care nimeni, nici macar liderii europeni care au criticat comportamentul USL si al Premierului de atatea ori, acum nu ar fi gasit argumente la refuzul de a actiona constitutional si conform cu dorinta poporului. Pentru ca 60% din romani au votat cu USL, deci i-au creditat pentru guvernare.
Dar acestor nemultumiti le place conflictul, pe care tot ei se prefac a-l condamna apoi feroce la televizoare. Acum, ca Presedintele nu a scos castanele lor din foc, se pregatesc de un alt scandal. Anunta si incearca sa provoace suspendarea de catre Presedinte a unor ministri cu dosare penale, in ciuda USL-ului. Ma uit si mi se face sila! Dupa ce au tocat ani de zile toate incercarile lui Traian Basescu de a impune independenta justitiei si functionarea ei si in cazul politicienilor pana acolo incat se pare ca pentru electorat nu mai valoreaza mare lucru aceste principii, acum, sub pretextul dosarelor penale, ar vrea sa vada cum totusi se da o lupta intre Presedinte si USL. S-au straduit sa convinga poporul ca nu conteaza daca un politician are probleme cu legea, el poate fi votat si trimis in Parlament, iar acum se prefac a fi interesati ca in Guvern vom avea penali. Avem guvernul pe care poporul l-a ales! Deci, sa ne fie de bine! Si cred ca este timpul sa scoatem singuri castanele din foc. Sau, daca nu vrem sa ne ardem, sa fim destepti si sa nu le mai aruncam acolo!

47 thoughts on “De fapt, cine vrea cu adevarat coabitare?

 1. De acord cu dumneavoastra, am insa o precizare, destul de importanta. USL-ul a fost votat, nu de 60% din romani, ci de 60% din romanii care s-au prezentat la vot. Iar aici, ca om care a fost intotdeauna un sustinator al ideologiei de centru-dreapta, va spun cu tot regretul, si PDL-ul are o vina importanta. Si eu si multi prieteni de-ai mei, am fi votat PDL-ul cu ambele maini, precum Voicu, in perioada suspendarii presedintelui. Din pacate, modul in care a fost abordata campania electorala ne-a demobilizat, sprijinul nostru ramanand valabil doar pentru presedinte. Nu are legatura cu faptul ca au intrat in ARD, ca au schimbat culoarea sau alte povesti, ci are legatura cu lipsa de combat, cu ignorarea avizului dat de comisia doamnei Macovei, in care ne pusesem mari sperante, cu manifestarea intentiilor domnului Blaga de a se alia cu PNL ( inclusiv Crin Antonescu) etc. Niciunul dintre prietenii mei, cei care asta vara au boicotat din toata inima, in ce ma priveste, am fost, dar am invalidat votul. O spun cu durere, anul asta PDL nu a meritat sa castige si sper din toata inima ca, la urmatoarele alegeri, situatia sa se schimbe. In privinta articolului, perfect de acord cu dumneavoastra, Presedintele a facut singurul lucru decent care-i mai ramanea de facut, in situatia data. Sunt convinsa ca, daca va avea ocazia si posibilitatea, va face totul pentru a schimba situatia, pentru moment, insa, e nevoie de liniste.

 2. Si cu cei de buna credinta cum ramane?

  D-l presedinte a promis ca va semna suspendarea penalilor din guvern odata cu decretele de numire. Nu a promis presei, nu a promis USL-ului, mie mi-a promis, cetateanul platitor de impozite care l-am votat si ne-votat sa-mi fie garantie pentru institutiile statului, dintre care una este Guvernul.

  Cu ce am gresit eu, omul de pe strada, omul de la serviciu, omul care va incurajeaza pe internet, omul ud ciuciulete pe 9 decembrie dimineata care si-a votat ARD-ul?

  Cand ai de-a face cu lumea interlopa, ce altceva decat conflict poate iesi?

  Ce e aia “sub pretextul dosarelor penale”? Credeti ca ajungi cu dosar penal asa, una-doua, din greseala? Dupa o viata de infractiuni, de imoralitate cronica, izvorata dintr-o mentalitate patologica, din care adevarul juridic e doar varful icebergului…nimeni nu te opreste sa ajungi ministru?

  Si asta citesc scris de dumneavoastra? De dumneavoastra? Apai eu va apar pe unde va gasesc barfita si dvs. imi veniti cu “dosarul penal ca pretext”? Am fost proasta?

  • Prepretextul este al lor, ei considera ca dosarele penale sunt neimportante, dar acum le invoca. Sunt pretext pentru cei care vor doar scandal dar voteaza cu USL.

 3. Jurnalistii vor conflicte pentru ca dintr-asta trăiesc. 🙄
  Nu intamplator am intrebat, în mai multe rânduri, ce vor face când domnul Presedinte nu va mai fi la Cotroceni.
  Luni, după întâlnirea Presedintelui ales cu şefii partidelor, jurnaliştii au fost cât se poate de supăraţi, vizibil, că au rămas fără “obectul” muncii lor – conflictul – “războiul” dintre palate, cum obişnuiesc ei să spună.

  • In ceea ce priveşte miniştrii penali – să ne amintim, că
   nu e mult de săptămâna de dinainte de 9 dec, când
   domnul Băsescu l-a atenţionat sau rugat pe Ponta – deci, exista
   deja ideea ce Ponta va fi premier, să nu vină cu minişti penali
   că nu-i va accepta.
   Iată că acum, jurnaliştii au o bază reală de la care pornesc – spusele
   domnului Preşedinte. Fără miniştri penali!…
   Intrebarea sau nelămurirea mea e alta – cunoscându-l pe Ponta,
   ştiindu-i firea conflictuală, dorinţa de a trăi zi de zi în scandal, la
   care se pricepe cel mai bine,
   acum, cu numirea câtorva ministri cu dosare şi impunerea lor in
   guvern, urmăreşte să-l provoace pe domnul Băsescu?

  • Cu numirea ministrilor cu dosare, penali ar putea fi si
   altceva: Pontaare de platit sau de rasplatit cu functii,
   desigur, foarte
   multi oameni care l-au sustinut. Cu generozitate, ca doar n-o
   face din propriul buzunar, Ponta le da sustinatorilor ce cer, ce-si
   doresc si rolul Presedintelui ales e sa-i taie de la masa plină. S-ar
   putea si aceasta sa fie o intelegere intre… si intre… desi n-as prea
   crede. Ponta mai are nevoie de sustinere si in viitor.

 4. În prezent, e un amalgam de situatii, de conjuncturi, formule, pacturi, sensuri, consensuri, corectări, recorectări, numiri, renumiri în curs de clarificare, rezolvare şi aşezare. Sper să luăm contact, cît mai repede, cu stabilitatea guvernamentală si cu începerea cît mai curînd a actiunilor lor. Poporul le-a dat încrederea, voturile, sperantele/aspiratiile lor. Sper să nu-i dezamăgească, să-i trădeze. Ei au acum toate resursele necesare, au suportul moral de : încredere, adeziune, vot favorabil. Nu trebuie sa rateze nici o sansa în a lua cele mai bune decizii, si în a actiona pentru schimbarea în bine a noastra şi a tării, de a înlătura acele dramaticele impasuri de moment. Sigur, aceasta cere multă voinţă din partea dînsilor. Sper să o aibă. Daca nu vor răspunde integral sau în mare aspiraţiilor şi asteptărilor lor legitime, între ei si guvernanti se va genera o nemultumire resimtită negativ în ambele direcţii. Să nu ajungă, în final, să spună ca N. Bonaparte : „ Cel mai bun mijloc de a-ti tine cuvîntul este să nu îl dai.”
  Guvernanţii vor avea de rezolvat şi o mare dilemă, din cauza că multora nu le place să fie minţiţi, desconsiderati, dar nici nu vor accepta asa usor unele adevăruri spuse si neargumentate, mai ales dacă acestea nu vor fi si pe placul lor. Sper ca noii alesi să dea dovadă de tact si înţelepciune si să iasă cu bine si repede din acea dilemă. Să nu-i lase, pe cei multi, să astepte de la Dumnezeu, răspunsurile la rugăciunile, necazurile şi întrebările lor. În final, asa va fi dacă vor simti că se scufundă si că se prăbusesc material.
  În basme, se spune : „ si au trăit fericiti pînă la adînci bătrîneti…”. Să fie aşa si pentru cei care i-au ales, aceea de a fi fericiti pînă la finalul mandatelor lor şi mult după aceea. Să ne bucurăm , cu totii, de bilantul bogat în realizării, pe care îl vom găsi, probabil, la sfirsitul mandatelor lor.
  Mult succes în parlament !

 5. @ Elena Udrea

  Stimată doamnă,
  Eu speram să oferiţi şi un răspuns la întrebarea din titlu.

  PS.
  Aş fi acceptat discursul domnul Băsescu relativ la “problemele cu legea” dacă el însuşi nu ar fi ajuns primar şi preşedinte având “probleme cu legea”. Dacă pe mine nu ar fi trebuit să mă deranjeze dosarele Mihăileanu şi Flota (şi cred că mai sunt şi altele) în cazul domnului Băsescu, de ce ar trebui să mă deranjeze dosarele celorlalţi? Am acordat prezumpţia de nevinovăţie domnul Băsescu, l-am votat în 2000 şi 2004 ca primar şi în 2004 ca preşedinte, de ce aş avea altfel de principii astăzi? Îmi sugeraţi că nu ar fi trebuit să-l votez pe domnul Băsescu? Domnia voastră l-aţi votat pe preşedinte (căci în cazul Mihăileanu ştiaţi sigur că domnul Băsescu are probleme, doar v-aţi implicat direct)? Între timp v-aţi schimbat principiile. Sau aveţi principii după cum vă convin? Că nu înţeleg…

  Stimată doamnă,
  Eu înţeleg rolul propagandei şi accept propaganda în limitele normale, dar nu ne luaţi chiar de proşti, propaganda trebuie făcută şi ea la un anumit nivel. Sigur, aplaudacii nu vă vor contrazice, dar asta nu înseamnă că îi convingeţi măcar pe ei.

  Scuzaţi că sunt direct, dar prea a căzut întreaga politică într-un politicianism ieftin care ne ia de proşti. Cetăţenii ar trebui să beneficieze de ceva respect, şi de la Băsescu, şi de la Ponta, şi de la Antonescu… şi de la toţi politicienii. Personal am început să mă cam satur de aroganţa generalizată în rândul politicii româneşti.

  • Diferenta este ca Presedintele a fost ales si nu exista nicio prevedere legala sau constitutionala care sa prevada posibile sanctiuni pentru o astfel de situatie. Pe cand in cazul ministrilor, Legea Guvernului plus Legea raspunderii ministeruale plus Constitutia, spun ca Presedintele ii poate suspenda daca se incepe urmarirea penala impotriva lor.

  • @ Udrea Elena

   Stimată doamnă,

   Doamna Udrea semnează cu nick-ul Elena Udrea şi nu cu Udrea Elena… mă înşel eu sau poate e o potrivire de nume?

   Premierul şi miniştrii sunt şi ei aleşi, într-un mod indirect, prin organul reprezentativ suprem… Oricum ar fi însă, alegerea, fie ea şi directă, nu reprezintă o “spălare” a păcatelor. Nu mai vorbesc că acei miniştri “penali” sunt şi ei, cred că toţi, aleşi în Parlament (poate la Justiţie să fie un non-parlamentar)… teoria cade oricum şi pe această cale.

   Spuneţi:
   Legea Guvernului plus Legea raspunderii ministeruale plus Constitutia, spun ca Presedintele ii poate suspenda daca se incepe urmarirea penala impotriva lor.

   Legea răspunderii ministeriale este de fapt Legea privind responsabilitatea ministeriala (respectiv Legea nr. 115/1999). Guvernul răspunde politic numai în faţa Parlamentului pentru întreaga sa activitate, dar este responsabil în faţa legii. Cu responsabilitatea ministerială se ajunge dincolo de răspunderea politică spre zona penalului.

   Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor nu-mi amintesc să spună ceva despre urmărirea penală şi nici despre suspendare… ştiu că se face trimitere la legea de mai sus, respectiv Legea nr. 115/1999. Poate mă înşel, că mi-e lene să veridic (scuzaţi lenea, este înainte de sărbători).

   Altfel aveţi dreptate, Legea nr. 115/1999 spune că…
   Art. 21. – În cazul în care s-a cerut urmărirea penală împotriva unui membru al Guvernului, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestuia din funcţie.

   Chestiunea este că până la art. 21 mai sunt ceva articole. În primul rând, pentru ca cineva să fie membru al Guvernului trebuie mai întâi să fie numit ca membru al Guvernului, nu este îndeajuns să fie candidat. Dacă acel cineva este deja numit membru al Guvernului, atunci se aplică şi…

   Art. 18. – Dacă una dintre cele două Camere ale Parlamentului sau Preşedintele României a cerut urmărirea penală, dosarul cauzei se trimite, de îndată, ministrului justiţiei sau, după caz, primului-ministru, pentru a proceda potrivit legii.

   Deci, în cazul unui actual sau fost ministru care este membru al Parlamentului, este necesară aprobarea (cererea) Camerei în care acesta este membru pentru a se începe urmărirea penală.

   Încă ceva, urmărirea penală trebuie să fie pe o faptă legată de activitatea în Guvern a respectivului, pentru fapte care nu sunt legate de o activitate guvernamentală, nu este nevoie de nici un fel de accept de niciunde. Deci, dacă cineva are probleme cu ANI fiind într-o funcţie diferită de cea de ministru, nu are de ce să se pronunţe nici preşedintele şi nici Parlamentul conform legii responsabilităţii ministeriale.

   Deci, trăgând linie, ce propunere (virtuală în acest moment, pentru că încă nu s-a întocmit lista) ar fi putut respinge domnul Băsescu pentru că “ar fi probleme cu legea” şi pe ce temei legal?

   Administrator:
   Doamna Udrea semneaza cum doreste.

 6. Care sunt cei cu dosare penale?Daca Ponta va avea in guvern ministri trimisi in judecata(asta nu inseamna ca sunt si vinovati) tot grav e.Avem nevoie de oameni care nu sunt vizati de justitie.Avem nevoie de oameni capabili.Avem nevoie de oameni care sa nu mai fie impotriva tarii si a cetatenilor.
  Ce inseamna NUP(nu ma refer la neinceperea urmaririi penale) si ce inseamna achitare?
  Un prieten a facut sex cu o minora.Fata s-a dus cu mama ei la politie,dar dupa o luna.Probele nu mai erau.S-a dat NUP,desi infractiunea a existat.
  @Un om vinovat poate sa fie achitat?

 7. Iata ca Elena Udrea face – din nou – o analiza pertinenta a framantarilor politice din Romania. Cu adevarat, ” tabara adevrsa ” si-a cam terminat munitia din arsenalul aflat sub comanda Haznalei number 3 si cauta cu lumanarea noi si noi posibilitati de a invrajbi pe Ponta inpotriva lui Basescu. Acolo, in latrina, se clocesc cele mai oculte scenarii pentru multumirea unui securist notoriu care nu-si va gasi linistea nici in mormant : deh, asta este formatia lui ” profesionala ” !!!
  Dupa ce o scurta perioada au explodat niste petarde impotriva lui Ponta, cand acesta a alungat uDMR la insistentele repetentului Antonescu via Felix, am convingerea ca noi si noi atacuri vor urma ravasind clasa politica romaneasca…sunt curios cand va renunta Ponta la ” ajutorul ” important al lui Voiculescu si-l va trimite pe acesta la dreapta judecata pentru toate relele petrecute pana acum.
  USL nu va avea viata lunga, UDMR va fi chemata la guvernare in cabinetul Ponta 3, iar Antonescu nu va mai fi numit drept candidat la prezidentiale…nu, nu este un scenariu, ci evenimente care se vor intampla in 3-5 luni, nu mai mult…

 8. Este oportuna aceasta iesire a Elenei Udrea, iar este singura din PDL care are curaj sa spuna lucrurilor pe nume fara menajamente. Cu bune si cu rele asa cum metioneaza si Udrea, avem un premier dorit si ales de popor. UE n-a impus nimanui nimic, doar a subliniat sa se puna intereseul national inaintea orgoliilor, deoarece vine un an greu. Dl. Basescu, un intelept asta a si facut, iar Ponta a aratat ca este dispus sa lucreze in echipa si chiar sa invete. Pana la urma cum ar putea sa se fi opus Presedintele vointei electoratului? Doar asa de dragul acestor asa zisi comentatori de duzina care de teama ca nu mai au ce toca zi de zi, doreau un scandal interminabil? Din toata aceasta tevatura rezulta un lucru foarte clar: Basescu este cel mai responsabil politician, iar analistii de toata ziua, nu arata decat ca sunt niste bieti dadatori cu presupusul in cel mai amatoristic mod!
  Si inca o observatie care doresc s-o fac: Udrea este singura din PDL care a inteles ca rolul de a fi in opozitie este important si ca atacurile gratuite la actuala guvernare nu sunt acum necesare. Critica constructiva si extrem de obiectiva este mai degraba utila, numai asa electoratul ar putea vedea unde greseste actualul guvern. Injurand si atacand persoane asa cum ar vrea presa dar si marii mancatori de rahat nu ar aduce nimic bun. Felicitari ministresei pentru acesta iesire si ca, deja si-a luat in serios rolul de politician in opozitie! Dupa cum vedeti ceilalti din pdl NU exista!!

 9. @e.u.
  nu-l lasati pe dd sa devina liderul opozitiei !
  nu-l mai lasati pe blaga la tv, datorita pasiunii bahice arata desfigurat, strica imaginea partidului si vorbeste numai aiureli… de dragul lui berceanu, “regina” l-a distrus politic pe visan, apoi pe stravositu… urmeaza sever voinescu…hihihiiiiiiiii … il doare-n paispe pe blaga ca pdl va fi undeva intre 5-10 % la urmatoarele alegeri… desfiintati organizatiile unde pdl a obtinut scoruri sub ppdd ,curatenie generala !

  • @ rasputin

   Stimate domn,
   Nu aveţi pretenţii exagerate de la doamna Udrea? Domnia sa este în acest moment simplu membru al partidului, cam cum credeţi că ar putea “să nu-l mai lase pe Blaga la TV”? Să-i dea cu linia la palmă? Cum poate doamna Udrea să desfiinţeze o organizaţie PDL… şi ce ar face PDL fără jumătate din organizaţiile sale (sau câte sunt cele cu scoruri sub PPDD)? Dacă ţineţi la PDL, faceţi nişte propuneri constructive, care să ajute acest partid, nu încercaţi să-l dizolvaţi şi mai mult. Dacă nu ţineţi la acest partid, atunci sunteţi pe drumul cel bun…

  • @ balbeck
   La orele 11 trecute fix, doamna Udrea era în Parlamentul României fără tabletă… :LOL: . E drept, avea un iPone sau SmartPhone (nu mă prea pricep la chestii din acestea noi) şi am văzut că verifica ceva pe internet… dar nu am observat să şi scrie… Dar poate nu am văzut eu exact… poate chiar în acel moment observam fusta mini coroborată cu blana albă ca zăpada… ştiu şi eu? 😀 (Scuzaţi doamnă Udrea… mai glumim şi noi că suntem cuprinşi de atmosfera apropierea mesei de Crăciun. Domnul balbeck mă tot împinge spre exprimare ludică).

  • 100% a fost Elena Udrea de pe IPhone, astazi in dialog cu voi in putinul timp pe care l-a avut.
   P.S. Tableta o are permanent la ea. NU puneti la indoiala faptul ca n-a fost E.U. ar fi pacat .

  • @ lulu

   😀 Atunci sunt foarte mulţumit. Înseamnă că dintre toţi cei care compun mesaje pe acest blog… doamna Udrea ţine cel mai mult la mine (sau la părerea mea, mai bine spus), din moment ce doar mie mi-a răspuns. Sunt mulţumit şi ca cetăţean… şi ca blogger.

 10. Nu, dna Udrea,noi tara in sine avem ceea ce meritam,toti stiti sa ne mituiti cu 50 lei,bautura si te mai miri cu ce,la fiecare campanie pe care o faceti ca sa va aparati prima oara interesele voastre pe plan material in primul rand si apoi in al nu stui cat’lea rand pe noi,ROMANI.Scote-ti-va prima oara,voi toti castanele voastre cu mana voastra si nu mai arunca-ti castana de la unu la altul.

 11. @biblio
  hihhiiiiiiiiiiiiiii… traim si vedem “ghioceii”… organizatiile pdl care au obtinut scoruri sub ppdd s-au vandut usl, oricum nu se mai poate pune baza pe cei care au tradat, trebuie reconstruite de la zero…nu este timp de lalaiala constructiva, usl va fi varza peste sase luni, si deocamdata singura opozitie palpabila o face dd. dl blaga face joc de glezne in acest joc de sah, in care va fi sacrificata alteta vamilor si r …hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • @ rasputin

   Dacă există oameni care şi-au trădat programul politic, evident că ei nu au ce căuta în partidul din care fac parte… dar de ce şi cum este legat totul de doamna Udrea. În mod normal organizaţiile de bază ar trebui să facă o astfel de analiză şi ele singure ar trebui să ajungă la concluzia: Cutare ales de noi nu a reprezentat interesele noastre şi trebuie schimbat. Părerea mea.

   Despărţirea USL nu va fi o victorie pentru PDL… dimpotrivă, va fi o cale de a pierde şi mai mult din punct de vedere politic… pentru că nu va beneficia de o perioadă de linişte în opoziţie. Câştigul ar fi pentru PPDD care este un partid anti-sistem, un partid care anunţă astfel de explozii politice de tip apocaliptic încă de acum câteva luni..

  • PS.
   Scuzaţi că sunt atât de prozaic, am o zi proastă… sunt în perioada din viaţă în care mă gândesc că corpul meu necesită proteze… şi nu unele de frumuseţe.

 12. Domnul Blaga nu spune aiureli… 🙂 e doar depăşit de situaţie şi i s-a blocat IQ-ul însă, într-adevăr, cineva din partid ar trebui să-i spună că pentru un timp ar fi bine să-şi pună un picior în ghips. 🙂

 13. Ca de obicei, de cate ori iesiti la tv, bubuie ratingul si se nasc discutii peste tot. De-aia toti machomenii cu costume si maieuri mulate nu va dau pace, pentru ca mereu ati fost cu un pas inaintea lor, ca mereu cam ce ati spus s-a cam realizat, iar ei nu concep ca o blonda care arata bine sa fie peste nivelul lor de inteligenta. Nu e vina lor, e Cro-Magnonu din ei, ramasitele primitive de cand umblau cu bata dupa vanat. Toti avem ramasitele astea, doar ca la unii ocupa mai mult creier 😀 A3 se pregatea deja de batalie daca nu-l numea pe Ponta, erau gata cu editii speciale, cu montaje in bucla, cu tot ce trebuie. Si cu Oana Stancu pe steroizi. Dar ei n-o sa aiba liniste pana cand Basescu nu pleaca din Cotroceni. Abia atunci se va face liniste. Pana nu-si pun ei oamenii peste tot, tot intr-o tensiune o tinem. Stau si ma gandesc daca nu cumva ori prezidentu e prea inteligent, ori astia sunt prea prosti, pentru ca sa unesti 2 partide antagonice, sa pui 3 tv de stiri cu tunurile pe el si apropiati, sa schimbi legi, sa desfiintezi institutii, sa schimbi conducerea Parlamentului, sa schimbi tot peste tot, sa faci treijde referendumuri si sa nu poti sa-l dai jos pe Basescu, te cam pune pe ganduri cum spuneam.

  • Ei, da! Iata ca mai sunt romani care gandesc asa, ca
   mine si asta nu face decat sa ma bucure. Eu tot
   le spun ca sunt niste lasi, niste papa-lapte si, la fel, le insir,
   tot arsenalul de care dispun, inutil.

 14. Si apropo, de iarna, vedeti cum se prezinta drama celor inzapeziti acum cu procurorul 24/7 numai prin tv la suete, si cum era prezentata situatia cand era Boc sau Ungureanu. Se faceau editii speciale cu tipete si urlete toate spre Boc si Ungureanu, acum nu trec de autoritatile locale si ca asa e iarna, e greu, facem ce putem.

 15. ***MădăMădă – se pare că un comentariu de al meu a ajuns la tine.
  Multumesc!

  Administrator:
  L-am recuperat.

  • ***MădăMădă – Să trăieşti! Bună dimineaţa! 😆

   Administrator:
   Buna dimineata Silver 🙂 .

 16. Balby incearca sa nu mai versi venin aici pe tema “pinalty” Acceptati toti cei care o urati pe Elena Udrea, adevarul, care-i doar unul: a invins PUNCT!

 17. Interesant… poate ar trebui să iau tabletă dacă se slăbeşte chiar aşa cu ea…

  Eu spuneam că nu a răspuns Udrea Elena pentru a-mi spune că este Elena Udrea… 😀

 18. doamna,

  sa nu va suparati,(sper),
  textul vostru e adresat,cred,altui public decat al aceluia ce frecvent va acceseaza blogul.toti stiu asta.
  apreciez in continuare acribia expunerii politice si charisma inegalabila a doamnei Elena Udrea si ma opresc aici cu laudele care n-au fost in nici un caz putine in ultimii ani.

  imi permit sa va sugerez ca lipsa de comunicare cu alegatorii, sau sustinatorii,in primul rand, poate genera dezastre ca la 9 decembrie.
  voi nu v-ati asteptat la acest dezastru,nu judec,dar se pare ca felul vostru(pdl) de a intelege politica dupa o guvernare obositoare si complicata a fost unul superficial si redus la pragmatismul personal.
  in romania asteptarile sunt exagerate dar nu exagerate(suna bine paranoia,nu?)

  doamna,din paradox in paradox,cum ar veni vorba,stiti foarte bine ca va trebui sa incepeti o altfel de politica,si sunt sigur ca dumneavoastra o intuiti.

  si gandi-ti-va la amaratii de bloggeri care aduc fiercare cate 50 de votanti (orbi) in medie(cu glasul lui banciu ; )

  sa-mi fie iertat sarcasmul(nedorit).vin sarba. 🙂

  va admir,
  heio

 19. @Lulu
  Pai de ce s-o urasc pe doamna Udrea?Mai glumim si noi.hahahaha
  Nu am spus eu ca a dat gol din Pinalti la Roman,ci Neamtu a scris pe blogul sau.
  Si am pus semnul intrebarii,nu a fost afirmatie.

 20. Nu am inteles ce s-a intamplat in al doilea mandat al presedintelui.Din 2009 parca a luat-o razna si a nenorocit tara asta.Nu e vorba de criza.A distrus tot,inclusiv pd(pld=pdl=ard)

 21. L-au mazilit pe prefectul de Neamţ. Cică a fost de la zăpadă, nu de la rezultatul alegerilor… 🙂

 22. Iar tre’ să repet comentariul!

  Deci: L-au mazilit pe prefectul de Neamţ. Cică a fost de la zăpadă, nu de la rezultatul alegerilor… 🙂 Probabil pentru că n-a spus-o unul dintre ei, nord-coreenii ăştia de ne conduc acum ţara nu sunt de acord că iarna nu-i ca vara… Da’ dacă nici nu ştiu? 🙂

 23. Admin, cum poa’ să intre comentarii de ieri după comentarii de azi? 🙂

  Administrator:
  Wordpress-ul si caile lui misterioase… Voi verifica.
  O zi buna 🙂 !

 24. hop si eu sa profit de libertatea de expresie de pe aceasta pagina…Ma intreb oare daca nu cumva doamna Udrea nu vroia cumva sa spuna,mai pe sleau,ca :”asta ati vrut,asta aveti,nu puteti sa pretindeti la infinit ca altcineva sa va rezolve mereu problemele;la alegerile de pe 9 dec. ati ales(direct sau prin neparticipare)ca usl-ul sa va conduca,si stiati inca de pe atunci cam din ce “aluat” e plamadit!…Cat despre domnul Presedinte,ca va place sau nu,cu o asa majoritate parlamentara care poate face absolut orice si poate schimba orice lege,fie ea electorala sau referendara,dupa bunul plac,probabil ca mai are doar “un singur cartus pe teava” si probabil vrea sa il pastreze pentru o eventuala situatie cu adevarat critica…Critica pentru popor(democratie) si nu pentru “latraii” de serviciu…….Sarbatori fericite tuturor!

  • ***omul de rand – stimate om: Pe ziare.com, un coleg
   a folosit o figura de stil remarcabila, o sinteza, de fapt,
   a ceea ce avem acum in politica si ce ne asteapta in
   viitorul apropiat:
   “ati dat arma criminalilor care va vor zdrobi capetele!”

 25. @silverstar
  concisa si la obiect,ca de obicei,stimata doamna!…(in cazul de fata,as putea scrie:din pacate…)Toate cele bune!

 26. Mie personal mi-au disparut postarile doamnei Udrea de pe pagina dansei de fb.incepand cu data de 29 noiembrie(ultimele postari) si pana in prezent….E vorba de o actiune a posesorului sau iar si-a bagat “Necuratul” coada(pardon,virusii)?…Cine-mi raspunde?

  Administrator:
  Facebook-ul este de vina.
  O seara buna.

  • Asemenea!…Si multumesc ptr. info!…Nu de alta,dar cu astia “pe cai mari” chiar ma astept la orice!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *