De astăzi, PDL trebuie să lupte pentru salvarea statului de drept în România

Partidul Democrat Liberal şi-a ales o nouă conducere. Rezultatul, de altfel aşteptat, arată că PDL a decis, într-un mod înţelept cred eu, să strângă rândurile într-un moment nu tocmai uşor. Vasile Blaga este acum singurul om în stare să asigure deopotrivă unitatea partidului, dar şi linistea internă utila în perspectiva alegerilor din toamnă. Noul preşedinte are în acest moment pârghiile necesare, de la susţinerea din Biroul Permanent Naţional, până la susţinerea activului de partid, pentru a schimba situaţia în care se află PDL. M-aş bucura foarte mult ca lucrurile să stea aşa şi partidul să se îndrepte în toamnă spre 30%, cum ne dorim cu toţii.

Deşi cred că ultimele săptămâni ar fi trebuit să ne găsească mai mult în lupta împotriva atacului USL asupra instituţiilor statului şi a principiilor democratice în România, până la urmă, organizarea acestei Convenţii Naţionale a creat acea coeziune internă și a dat acea satisfacție venită din eliberarea unor frustrări, de care avea nevoie PDL. Acum este timpul ca noua conducere să treacă la muncă. Ea a fost aleasă legitim, există omogenitate în rândul ei. Nu există niciun motiv intern pentru care partidul să nu poate să-şi atingă obiectivele.

De astăzi însă, partidul trebuie să intre în dispozitiv de luptă împotriva unei puteri politice exercitate cu totul nedemocratic, care se face că uită ce a promis cetatenilor şi care, fără menajamente, calcă totul în calea sa pentru acapararea puterii totale. Eu cred că, numai printr-o opoziţie adevărată, tranşantă şi percutantă, PDL poate să revină politic. De aceea, îmi doresc foarte mult ca încă de astăzi să văd noii lideri ai partidului, noii purtători de mesaj luptându-se cu maşinăria politică foarte motivată a USL. E în joc deopotrivă soarta politică a PDL, dar şi statul de drept în România.

De doua luni, mai mult mass media şi societatea civilă în general s-au luptat cu Guvernul de ocupaţie al lui Victor Ponta şi cu adevăratul desant al lăcustelor USL, puse pe distrugerea tuturor instituţiilor care nu li se subordonează. Partidul Democrat Liberal trebuie să reprezinte stâlpul politic cel mai important al rezistenței (pentru că la asta s-a ajuns!) în faţa unei stângi politice care nu s-a reformat (deşi a avut 8 ani la dispoziţie) şi care a revenit încă mai hotărâtă la practicile partidului-stat PSD din perioada 2000-2004.

PDL trebuie să le arate în continuare romanilor, ferm si credibil, că este singurul partid cu adevărat interesat ca vieţile lor să se schimbe în bine. Să arate asta prin exemplele a ceea ce s-a făcut bine şi să demonstreze că USL nu este altceva decât o construcţie politică realizată pentru accesul la putere al unor oameni fără principii, hrăpăreţi şi incompetenţi, dar foarte hotărâţi şi nerăbdători să stăpânească țara.

PDL are de ieri o noua conducere, iar de astăzi trebuie să vină în tranşeele războiului politic cu misiunea clară de a opri Guvernul Ponta şi USL din acțiunea lor de a desființa statul de drept în România. PDL trebuie să arate impostura liderilor puterii de astăzi, să demaşte minciunile populiste fără acoperire ale USL şi să arate că singura soluţie pentru ca românii să trăiască mai bine este o dreaptă politică unită, care să aibă politici publice orientate exclusiv către cetăţeni, respect față de instituții și față de Constituție.

256 thoughts on “De astăzi, PDL trebuie să lupte pentru salvarea statului de drept în România

  • Maestre , mai informeaza-te .
   Ce anume a plagiat , biletul de tramvai !??
   Voi numai demisii aveti in cap .
   Ia sa va vad cum somati , Dna Udrea nu mai are functie ….

  • Doamna Udrea, dupa evenimentele de astazi, gestionate prosteste de alianta socialista, ati ajuns la 30%. (nu ca PDL-ul nu ar fi schimbat pe cei doi- asta e politica). Tot ce trebuie este sa va regrupati, sa ramaneti calmi ca aveti mult de castigat. Oamenii incep sa-si dea seama ca nu s-a schimbat nimic in bine; in plus psd-ul tine la mantinela oamenii porumbacului (cu exceptia pe cei ai lui Fenechiu care-l va trada cu prima ocazie). Se numesc oameni nenorociti peste tot sau sunt lasati pe loc oamenii pusi de pdl. Nu se face nimic in tara (scuze, cu exceptia plagiatului lui dottore). Antonescu traieste in lumea lui, habar nu are ce se intampla in pnl, secretar gen nu exista, organizare ioc, etc, etc. psd-ul a luat-o razna, fac numai gafe, oprisan si dragneaisi pun hotii lor (si stiti um sa-i controlati). Cei care au muncit sincer pentru partidele astea au luat teapa asa ca nu o sa mai faca campanie. Puteti face in toamna un 35-40%. sunt prosti. bafta

 1. @ Elena Udrea

  Doamnă Udrea,
  Personal sunt curios relativ la ce se va schimba în mentalitatea membrilor PDL; cu instaurarea “statului de drept” am văzut cam care este nivelul “Luptei Politice”.

  În consecinţă, ne puteţi spune care este planul de măsuri efective ale domnului Blaga pentru reclădirea PDL. Am ascultat principiile generale, acum cred că ar trebui prezentate măsurile efective.

  • Bibliotecaru curiosu,bibliotecaru iubitorul de plagiatori.
   Bibliotecaru practica cenzura la el pe blog,are apucaturi de politician.Cum nu-i place ceva,cum zdrang,AFARAAAAAAAA’………
   Dar,acest lucru este fara efect,pt ca situatia nu se schimba printr-o simpla banare a unui text si eliminarea lui de pe blog,ba dimpotriva,as spune eu,cenzura face mult mai mult rau………

  • @ FRANK ZAPA{KING}
   Nu v-am şters nimic de pe blogul meu… Poate că a intrat în spam. Dacă este acolo, il voi scoate. Mai repede cred că aţi uitat unde aţi postat, mai ales că am observat că aţi pus comentarii identice în două locuri…
   Nu fiţi deci penibil.

  • @ FRANK ZAPA{KING}

   Dacă nu cumva comentariul dumneavoastră nu este un mesaj în engleză care laudă calităţile medicamentului Viagra, nu aveţi nici un mesaj nici în moderare. Căutaţi mai cu încredere şi s-ar putea să vedeţi că v-am şi răspuns, încă de azi-noapte, la ce spuneţi că este cenzurat.

   Pe urmă veniţi aici şi spuneţi că v-aţi înşelat, că aşa face un om de onoare.

 2. … 😆 😆 ,foarte bun indemnul ,”sa lupte impotriva ocupatziei usele ” ,ce repede s-a uitat ,dupa ejectarea pesedeilor de la guvernare ,Boc a schimbat totzi prefectii in aceiasi noapte 😆 😆 ,uselistii trebuie sa munceasca mult sa acapareze tot ce-a “ocupat ” pedeleul ,serviciile toate ,DNA-ul ,procuratura generala si alte multe feude portocalii …, uselistii v-au copiat ad litteram 😆 😆 ,asta-i politica neaosa romaneasca …bleahh

  • Curios lucru,de data aceasta pe bibliotecaru,nu-l intereseaza,FELUL IN CARE VICTOR PONTA A REPREZENTAT ROM. LA BRUXELLES,mai exact modul in care ,NU A REPREZENTAT ROM ACOLO.
   In loc sa-i faca un rechizitoriu,amanun tit a contraperformantelor,inregistrate la BRUXELLES,aplaudacul biblio,se framinta ce strategii politice,punctuale va folosi PD-L in lupta politica.
   Pur si simplu,INTERESUL PT SARACII ROMANIEI,a disparut ca prin farmec,o data cu URCAREA LA BUTOANE A PLAGIATORULUI PONTA,LA DL. BIBLIOTECARU.
   Singura lui grija cotidiana,fiind APARAREA IMPOSTURII,SI NEOBRAZARII LUI VICTOR PONTA,un adevarat uzurpator al statului de drept,care are o singura grija,sa isi subordoneze orice institutie a statului de drept,care il deranjeaza in galopul sau spre o dictatura de tip sud american,in care FAMILIA SA-SIRBU SA CONTROLEZE TOT.

  • CE-I DE FACUT?INCOTRO?

   Democratia si statul de drept,in romania sunt intr-un real pericol,in fata tavalugului uselist,care asa cum era de asteptat dezvolta o ampla operatiune de castrare,si reducere la tacere a democratiei romanesti,iesita de curind din intunericul celor 45 de ani de comunism bolsevic,si 18 ani de neocomunism,din care 10 ani de TEROARE PESEDISTA.
   ULTIMA BARIERA-cel putin pina in acest moment au fost o minuta de ziaristi,care cu curaj si determinare au tinut steagul luptei impotriva monstrului uselist,drept si ferm.
   Nu stiu ce rezerva viitorul romaniei si romanilor,si cind spun romanilor ma refer la cei,care nu sunt captivi,STATULUI SOCIAL,la cei care inca mai sunt platitori de taxe si impozite,si care fac,CA INTRETINUTII STATULUI SA POATA PUNE O BUCATA DE PIINE PE MASA,si sa nu crape de foame.
   Guvernul PONTA,si puterea uselista,sustinuta astazi de fostii aliati ai PD-L,pina la aceasta ora,nu au pus pe masa nimik,nici un program de redresare economica,de contracarare a crizei,doar povesti,fantasmagorii si promisiuni,care au data de inceput anul 2013.
   Dar,ca niste animale flaminde au atacat institutiile statului,deconcetratele,subordonindule U.S.L.asa incit-BANII,AIA CITI MAI SUNT,SA INTRE IN BUZUNARELE USELISTILOR SI CLIENTELEI DE PARTID.
   Romanii se uita nauci,ca niste bezmetici,la rapiditatea cu care uselistii au incalecat Rom. dar mai ales viteza cu care vor sa-si umple buzunarele.
   Asadar iata-ne in fata ultimei bariere,pe care daca tara o trece,inevitabilul se va petrece,si Rom nu-si va dezmintii si schimba destinul istoric,raminind condamnata sa fie rusinea si ruda sarantoaca a europei.Si toate astea,pt ca un CIRLAN,NERUSINAT,sa-si satisfaca dorintele de preamarire.
   Oare romanii,vor avea curajul si determinarea sa-si schimbe destinatia??????????????

  • Cum crede dl Basescu ca astia vor face un Referendum corect,
   cind NIMIC nu mai este corect?
   Unde este stimabilul domn Iliescu?
   DE CE TACE?

  • Deci:
   lucruri f grave, care se pot usor controla.
   Acest repetent are niste chestii f grave atirnate de gitul sau,
   poate foloseste dlui Basescu.

 3. ..Vass neni a urlat de mama focului impotriva PM .acum ii dovedita si ea ,asta-i politicianul oportunist si impostor ,imi aduc aminte de ideologul pedeleului Carol Sebastian ,critica securitatea si pe informatorii pe toate televiziile ,CNSAS a dovedit ca-i informator de prima mana ,a avut si sambrie …asta-i lumea in care traim ,a neamului prost ,imposturii ,minciunii,coruptziei si nu numai …,elitele stau pe margine ,nu intra in lupta ,nici n-ar avea sanse in Romania [daca un arestat ii adus cu catusele la maini sa-si i-a fotoliul de primar ????!!!!…la noi ca la nimeni .

 4. Sub conducerea lui Blaga PDL se va duce de-a dura in jos. Oamenii voteaza PDL pentru cativa oameni din partid, Basescu, Boc, Macovei, Udrea si poate inca cativa, care se lupta cu adevarat cu comunistii nu doar se prefac ca se lupta asa cum face Blaga, care de fapt este prieten cu USL-ul. Si sa nu uitam ca USL a ajuns la putere acum datorita tradarii aripii Blaga. Eu unul sper ca Boc si cei care il sustin sa iasa din acest PDL murdar si oportunist si sa faca un partid curat, poate alaturi de MRU, unde sa nu mai fie primiti acesti baroni locali PDL-isti care nu se deosebesc cu nimic de baronii PSD, ci sa incerce sa atraga oameni destepti chiar fara experienta politica, dar care sa fie curati, sunt destui.

 5. @ ELENA UDREA,
  1.Aplaud opiniile dv. care vizeaza viitorul PDL. Dupa alegeri, a aparut o declaratie a dv., probabil rupta din context, in care nu erati foarte incantata de unii noi alesi. Acum situatia este clara si asteptam ca toata lumea sa treaca la treaba.
  2. Oarecum pe cai ocolite, se revendica rolul de organizator al dreptei de catre doua forte. ASTA NU AJUTA LA NIMIC. Trebuie trecut intai la dialog direct cu toate fortele de dreapta, iar apoi la stabilirea platformei de lucru. TIMPUL NU ASTEAPTA, ALEGERILE BAT LA USA.
  3. Am mai vazut cameleoni, dar Lavinia Sandru atinge niste performante absolut jalnice:
  -etapa 1. A plecat ( impreuna cu “lotul Gusa”) din PDL, a activat in PIN si a desfasurat o campanie denigratoare fata de PDL si fata de dl. presedinta Basescu.
  – etapa 2. A preluat conducerea PIN de la mereu perdantul Gusa si a trecut la atacuri mult mai dure la adresa celor de mai sus, prezentati drept cel mai mari calai din istoria Romaniei.
  – etapa 3. Abandoneaza PIN si trece la UNPR. UNPR-ul fiind aliat cu PDL, in discursul d-nei L.S., domnii Basescu si Boc devin , in doi timpi si trei miscari, politicieni remarcabili. Fara nici un fel de mustrari de constiinta din partea amintitei doamne.
  – etapa 4. UNPR navigheaza plin de speranta spre USL. Aici insa nu este primit cu paine , ci mai mult cu sare, iar in zona PDL nu prea mai are loc. Nici o problema: doamna cu pricina apare ( dumunica 01 iulie ) la Antena 3 si il ” desfiinteaza” pe fostul premier Boc, in contrast cu MARELE PREMIER CARE A FOST A. NASTASE. Daca nu este primit partidul, poate este accptata o “luptatoare – mercenar ”
  AR FI CAZUL SA LE SPUNA CINEVA, CATEVA, IN FATA, DUMNEAEI SI D-LUI GUSA, INCAT SA LASE ” CIOCUL MAI MIC”, AMANDOI.

 6. ..pentru deontologul asta de mai sus 😆 ,Sulfina a avut 8% la alegeri ,Boagiu a pierdut acum ceva timp un sector in capitala jalnic ,Raluca ii prea tanara n-a castigat nimic important in viatza ei ,CPreda ii un perdant nascut ,mai vrei ex. ? ,toti sunt in conducerea pedeleului …,sa nu mai ii mai amintim pe celavecii care au procese pe rol 😆

  • Pt uslasul PUIU-calm tov COLONEL DE MILITIE,CALM.
   Intrebare,da tu ce ai cistigat la viata ta,de esti asa dintos?????
   in afara de pensia nesimtita,GRATIE BATAILOR ADMINISTRATE ROMANASILOR………………

 7. 😆 😆 zapaica nebunaticule …sa “lingi ” cea mai mare si asortata inghetzata din Montreal cu gandul la mine ….hihihihi… ,ce sa faci bey prietene ,si bogat-i greu si sarac ii rau ,la totzi ni-i greu ….hihihihi….

 8. Frank ai grijă la amigdalite că te caută Katrina!
  🙂 🙂 🙂
  Puiule nu te lega de Vass că-ți înfundă Deme cipilica pe urechi! Ea nu a plagiat, că în economie nu se pun ghilimelele!
  🙂 🙂 🙂

 9. ..zapaica daca tie-ti place Sulfina si crezi ca-i omul bun in reformarea pedeleului sa fii sanatos 😆 …..

 10. blaga nu are curajul sa-i ceara demisia lui ponta in nume personal, se ascunde in spatele partidului ! nu cred ca pdl condus de blaga va capta electoratul de dreapta, usl nu va avea probleme in toamna… de altfel pentru unii pdl-isti este cunoscut faptul ca grupul bvb agreeaza un pdl mic de 10 %, partidul “balama” care sa se lipeasca la orice guvernare… nu va fi nici o alianta de centru-dreapta, blaga si berceanu vor “altceva”… pdl condus de looseri… blaga, cezar preda, berceanu, sulfina etc… hihihihiiiiiiiiiiiiiii

 11. Ghitulica 😆 chiar mi-a placut de Vass neni ,m-am certat cu toti aplaudacii de aici cand au fost europarlamentarele ,din ordinul EBU-tei a fost pusa pe loc neeligibil ,in alta ordine de idei ,vb. unu-i user ,sa se verifice si licentzele politicienilor mai tineri ,o sa se gaseasca multe “surprize ” 😆 ,doctoratele lor sunt cca. 98% masluite ,copiate …la totzi politicieni si nu numai ….

  • PUIOVICI:
   -IN POLITICA,DECI CIND VINE VB. DE POLITICIENI,NICI PE TATA,DUMNEZEU SA-L IERTE NU L-AS CREDE.
   Asa e puiovici,L;A TATI NI GREU’ ca deh vb,nu le putem avea pe toate in acelasi timp.
   mai puiovici,e ca la voi la comunisti:

   – cind avem cuie,n-avem lemne
   -cind avem lemne,n-avem cuie
   -cind avem cuie si lemne,AVEM SEDINTA-ASA CA,LA TATI NI GREU………..
   Iar cu BLAGA LA BUTOANE………………….PE MINE E FOARTE POSIBIL SA MA PIARDA DE MUSTERIU……………dar revine,EUSEBIU IN FORTA,dupa o scurta reeducare la USELISTI…..
   So n-ar fi exlus sa-l vad si pe biblio PORTOCALIU.Tu pt ca ai petlite,RPSII LA VESTON………………..ramii acelasi militian credul ,fidel,CAUZEI……….

  • Eu nu nu înţeleg de ce vă mai agitaţi?

   1. Alegerea lui Cristian Preda în noul staff demonstrează în mod evident cine stă în spatele atacurilor vehemente pe care ani de zile acest politruc comunist le-a lansat împotriva Elenei Udrea.
   2. Alegerea lui Cristian Preda în noul staff demonstrează că……….. dar mai bine tac.

   În rest, vă doresc “Alegeri plăcute”!
   Dar să nu uitaţi:

   NU SE POATE FACE O DREAPTĂ NOUĂ CU VECHI COMUNIŞTI!

   http://3.bp.blogspot.com/_0fRzyX-JoL4/SifbWArN50I/AAAAAAAAOfY/aTC9hDscYrM/s400

   PS1 Umblă vorba prin târg că marele intelectual Baconschi a plecat la Paris ca să se scalde cu vaca în jacuzzi.
   🙂 🙂 🙂
   PS2 Udrea, de ce te-ai pupat cu Ciutacu bre? DE CE?

   GATA!
   Vă pup dulce, mai revin când voi mai primi ordin. Până atunci mă retrag precum porcul în cocina mea.
   🙂 🙂 🙂

 12. 1-Cu cele doua ex-amante ale lui “draga Stolo” , cu dl. Cristian Preda si alti perdanti din echipa, Blaga deja isi scrie esecul cu majuscule. Blaga si ceilati “grei” din PDL ar fi facut partidul sa renasca. Dar, in formula aceasta nu prea cred!

  2-Udrea, este unul din pilonii importanti din “constructia” partidului, a demonstrat cat este de puternica, calita, harsita prin politica damboviteana, dar si ca ministru a demonstrat ca este nr 1.
  Blaga stie asta si va tine cont.Nu-l vad pierzandu-si timpul cu amatorii sau presupusii politicieni din actuala formula.
  Succes Udrea, Blaga, Videanu si alti cativa importanti! “Umbra” domniilor voastre sigur va lucra intens!

  • As fi vrut sa vad la coventia asta,tisnind din pluton macar doi tineri pedelisti,care sa fi venit de nicaieri,si care sa demonstreze ca ,REZERVORUL PEDELIST’ creste schimbul de miine.ca la umbra si sub umbrela greilor de astazi,pot si au loc si elementele,TINERE,ENERGICE SI CU ALTE CONCEPTII.
   Nu a fost sa fie,partidul ramine pe mina ,unor oameni,care de mult si-au depasit limitele,iar astazi li se vede uzura lor,dar mai ales a hainelor de pe ei,de atita frecat scaunele prin diverse institutii a statului.
   Pacat,asa a fost sa fie……….nu stiu daca dezamagirea mea,are vre-o importanta,dar stiu ca,ca mine sunt mii,poate zeci de mii……..

 13. de 2 luni de zile am observat pe antena 3, romania tv, realitatea tv ca se discuta de suspendarea domnului Basescu . Ei nu anu nimic de facut pentru romani ,numai sa zica tot timpul ” suspendarea” de ce celelate tv nu spun nimic? Pentru ca cele 3 tv sunt anti Basescu !!!! mai bine USL sa vada ca Ponta a plagiat si ca nu demisioneaza !!!! NASTASE e la inchisoare !!!! E vai de ei !!!! Multa bafta in noua formula !!!!! Imi doresc sa obtinem cat mai mare scorul in toamna ( ca sa vada USL ) ce inseamna sa fii o forta !!! NU cum sunt ei ( o apa si un pamant )

 14. Măi Zapa ce petlițe are? Pepsi sa roșii? Ce naiba are mă tableta aia? Mergi înapoi la magazin și schimb-o, ori trage-i vreo două palme poate îi revine scrisul corect! La naiba, zici că e pagină de rebus …
  🙂 🙂 🙂

  • ghita,fti-ar metralera cu teava la 90 de grade,are petlite rosii,pe katrina il caut acum cu G.P.S.-UL,iar tableta e cool
   cestiunea nu-i tableta,e cy serverele de pe care accesez PE TOV GOAGAL……….MAI BAGA NESTE FRANTUZISME,CA IN CHIRITOAIA……..da tu baiet cilibiu fiind,ar trebuii sa te ajute biblica………..si nu uita,mao scriu un rind,mai bag o geana prin prejur…
   bey mi s-a facut dor sa vad o femeie frumoasa,aici doar cirduri de grase si spalacite……………

 15. Doamna Udrea , mie nu-mi place ca nu mai faceti nimic in PDL . Stiu ca o parte din atacurile impotriva Dvs cam veneau de prin partid … probabil ca o stiti si Dvs .
  Oricum , eu stiu ca va calculati bine miscarile , asa ca va asteptam iar in prima linie .
  Si nu scapati de noi ….

 16. Ai văzut ce tupeu are?
  🙂 🙂 🙂
  Bey dă-te bine pe lângă Negoiță, poate aranjează un concurs de miss usl la Montreal ( dacă nu-i în faliment )!!!
  🙂 🙂 🙂

 17. Doamna Udrea ,nu-l mai trimiteti la confruntari pe Igas cu cei de genul Mihalache ,astazi l-a facut zob la tv b1 .daca partidul vrea sa castige alegerile trimiteti-va alti oameni ,oameni bine pregatiti si cu mult tupeu care sa sie sa puna la punct interlcutorii.

 18. Doamna Udrea,

  Pentru a evita ca reforma inceputa de PDL ieri, prin alegerile interne, sa fie compromisa prin cazul doamnei Vass, la care dovezile de plagiat de inmultesc rapid, va propun sa initiati o discutie in interiorul PDL, prin care sa propuneti suspendarea dnei Vass din functia de vicepresedinte al PDL, pana la clarificarea cazului, de catre Comisiile Ministerul Educatiei.
  Ar fi pacat sa se considere ca toata lumea plagiaza peste tot si deci ca nimeni nu ar trebui pedepsit pentru asta…

  • Urit si deplorabil,VICTOR PONTA,MITUIESTE O PARTE A PRESEI ROMANE PE BANII NOSTRII-A PLATIT GUVERNUL DPLASAREA SI CAZAREA UNOR JURNALISTI,DE LA TRUSTURILE MOGULILOR,PT CA ACESTIA SA NU-I PUNA INTREBARI INCOMODE.
   DEALTFEL,VICTOR PONTA LA BRUXELLES PUR SI SIMPLU A FUGIT ,S-A ASCUNS DE PRESA,CUM DEALTFEL SI INTREAGA DELEGATIE. A FACUT.
   ESTE CEA MAI BUNA DOVADA CA ACEST OM A FURAT,A COMIS UN FURT INTELECTUAL ACUZATIE LA CARE NU VREA,PT CA NU POATE SA RASPUNDA.
   DECIZIA,PRIN CARE A FOST DECLARAT PLAGIATOR DE INSTANTA RESPONSABILA,ESTE PERFECT VALIDA,SI REALA-AVEM IN FRUNTEA GUVERNULUI UN HOT SI UN MITUITOR.
   Asadar,ROMANIA SE INSCRIE CU SUCCES IN RINDUL TARILOR CU GUVERNE NEFRECVENTABILE-DE STINGA,DEVENIND ASTFEL O TARA CARE VA FI IZOLATA,DE LUMEA BUNA A EUROPEI,SI IN CONSECINTA,TOT MAI SARACA CU OAMENI MURITORI DE FOAME………

 19. zapaica nu mai baga gulgute ,asa au facut toti PM si mai multzi ministri zelosi ,stiu eu pe unul care le-a dat si diurna din bani publici ,numai sa scrie bine de el si sa-i faca imagine [nu-l spun 😆 😆 ]….nu in ultimul rand Ponta joaca tare in meciul cu Basescu 😆 😆 ,marinerul si-a gasit un adeversar pe masura lui ,joaca ca el ,murdar si pe la spate ….astia sunt primi 2 celaveci care conduc tara …bleahhhh… ,poate le vine mintea la cap [au multa ] si isi unesc fortzele pentru iesirea din criza fara sacrificii mari facute de popor ….

 20. Alegerea lui Blaga a fost comentata in presa mai putin decat rochia cu stelute a Elenei Udrea iar asta e un semn foarte rau. Elena Udrea desi contestata de unii, totusi reusea tot timpul sa faca in asa fel incat sa se discute despre PDL. Eu ma tem ca nu cumva sub conducerea lui Blaga, PDL-ul sa fie uitat cu totul pentru ca Cezar Preda, Blaga si Scripcariu, trebuie sa recunoastem cu totii nu sunt chiar campionii rating-urilor. Daca Elena Udrea maine isi vopseste parul brunet va aduce headline-uri PDL-ului, mai mult decat a facut-o Blaga in toata cariera lui politica.

 21. Cum lupta PDL pentru apararea statului de drept? Alegand in noua structura de conducere parteneri de afaceri ai lui Dan Voiculescu, patroni de statie locala Antena1?

 22. domnule biblio
  Sunteti foarte,, afectat” de faptul ca asteptarile dumneavoastra in ce priveste ,,instaurarea democratiei” in pdl,nu au fost atinse.
  Pe considerentul ca au avut un singur candidat, afirmati ca pdl ul nu reprezinta o democratie.
  Afirmatii absurde,si interese partinice va anima cand faceti aprecieri…in mod cert.
  Cu totul altfel puneti problema cand e vorba de usl.:
  (extras din comentariul de pe blogul vosganian)

  ,,Gândiţi-vă că nu mai există nici o soluţie post-USL, nici Mihai Neamţu, nici Ungureanu, nici reşaparea unei coaliţii PDL-PNL… Nici o soluţie. Guvernarea USL este “acum ori niciodată.”

  cu alte cuvinte usl este singura solutie pentru romania….solutia partid unic puternic si ferm ,capabil sa conduca democratic poporul parte activa in procesul de guvernare.
  Va rog sa nu mai insistati cu comantarii lipsite de continut, cu ,,abureala” de secretar de partid responsabil cu propaganda……….eu sunt o persoana pragmatica.

  • @ aurel 02/07/2012 at 10:03

   Dumneavoastră gândiţi în limba română sau gândiţi în maghiară, germană, sârbă, rusă… şi apoi vă traduceţi gândurile în română.

   Eu atrăgeam atenţia domnului Vosganian că USL dă semne de poticnire şi că nu au voie să se poticnească, asta pentru că şi-au angajat răspunderea guvernului într-un moment în care un eşec al Guvernării Ponta ar fi un dezastru. Asta vi se pare pro USL? Poate într-o limbă străină se înţelege altfel… că eu nu am altă explicaţie.

   Aveţi impresia că aburit sau nu… îmi puteţi comanda cum să gândesc? Mai încercaţi, poate reuşiţi.

   Văd că pe acest blog am câţiva “colegi” care nu mă înghit. Am şi eu o soluţie, să nu mai vină pe aici şi oriunde scriu eu ca să scape de mine… 😆

   Să vă sugerez eu o soluţie pragmatică (aşa cum afirmaţi că sunteţi ca persoană), una foarte normală, nu mai citiţi ce scriu… Nu v-aţi gândit la o soluţie atât de simplă?

  • domnule biblio
   ,,un esec al guvernului ponta ar fi un dezastru pentru tara”…v ati pus cam multe sperante si mari in guvernul ponta……
   Si ce daca guvernul ponta va avea un esec,spun eu….va reveni la guvernare pdl ul si va rezolva problema.
   Esti de acord cu mine?…in timpul guvernului boc nu am avut ministri plagiatori,ne incadaram in tintele fixate cu institutiile financiare,somajul scazuse.
   Acum deja este un haos total in toate sectoarele,somajul a crescut deja,euro creste vertiginos,energia s a scumpit,examenele elevilor sunt vraiste…sa mai continui?
   Nimeni nu este inpotriva ta,(nu esti decat un nume,fara identitate)insa ai curajul sa ti asumi alegerile si simpatiile…..vei fi mai apreciat.

  • @ aurel

   Aveţi grijă că statistica nu a început să dea date despre Guvernul Ponta (trimestrul doi nici nu s-a termina bine), încă se referă la Guvernele Boc şi Ungureanu. Vedeţi în cine loviţi… 😀

  • ,SINUCIDERI PARALELE’

   Mentorul si elevul,adica ADRIAN NASTASE,si VICTOR PONTA,au fost protagonisti,unei farse de proportii,care a avut darul sa ni-i arate pe ,PROFESOR SI ELEV,asa cum sunt de fapt.Niste vietuitoare conduse de instincte animalice,gata oricind sa fure din farfuria altuia,hoti,mincinosi,si lipsiti de orice urma de bun simt.
   Toata aceasta poveste brodata in jurul celor doi are un tilc aparte,tilc pe care multi altii ar trebuii sa-l inteleaga ,pt ca ce aparent a insemnat,O FACERE DE BINE’ din partea lui ADRIAN NASTASE,s-a dovedit a fi in final o invitatie la o sinucidere in paralel,a profesorului si a elevului.
   Mostenirea otravita,pe care ADRIAN NASTASE ,i-a pus-o in brate individului Ponta,il va urmari pe acesta toata viata,facind din el,UN PRODUS POLITIC OTRAVIT,RESPIMGATOR SI NEFRECVENTABIL-UN PARIA,INCA DIN TINERETE.
   Cum sa mai devina VICTOR PONTA,PLAGIATORUL,UN HOT MARUNT UN LIDER DE MARCA,CUM??????????
   Cine se va mai alinia in spatele acestui cetatean penibil si comic in acelasi timp,pt a-l urma,pt a crede in el,un hot marunt???????????????/
   Si uite asa,am asistat cu totii la o gluma proasta,o telenovela cu iz de mahala,in care UN PARVENIT BATRIN SI UN IMPOSTOR MAI TINAR,PE POST DE INVATACEL,NE-AU ARATAT CIT DE PENEBIL POT FI AMINDOI,INTR-O SCENA RATATA CARE AR TREBUI SA FIE O SINUCIDERE IN DIRECT SI PARALEL.
   Nimeni nu a reusit sa provoace atita scrirba si dezgust,ca cei doi,PROFESOR SI INVATACEL,ADRIAN NASTASE SI VICTOR PONTA.
   Nimeni nu a reusit,nici macar MIRON COSMA,in anii lui de glorie,sa solidarizarea elitele intelectuale si toata lumea sa vorbeasca pe aceiasi voce,intr-un cor,care devine din zi in zi tot mai numeros,si a carui voce se va transforma intr-un tunet,care ii va spulbera pe cei doi-PROFESOR SI INVATACEL………………….

  • Cind construiesti pe nisip castele de nisip trebuie sa stii ca la primul val de apa mai consistent,ori pala de vint mai serioasa,toata constructia se va duce dracului,si praful se va alege de toata joaca si munca in nisip.
   Nu-ti poti cladi o cariera folosind ca fundatie minciuna,impostura ,si neobrazarea,pt ca ori cit ai incerca sa-ti ascunzi urmele,se va gasi cineva,un binevoitor,care sa te dea in git,pt ca asa sunt regulile nescrise dupa care lumea functioneaza de mii de ani.
   Stau si ma intreb,ce o fi fost in capul lui VICTOR PONTA,impostor dovedit,cind a acceptat sfaturile lui ADRIAN NASTASE???????????
   Cum oare a putut el fi fascinat de acest simbol al minciunii,argogantei dar mai ales al hotiei????
   Cum oare de nu s-a gindit ca inevitabil,va venii o vreme a scadentei,cind atit PROFESORUL,CIT SI INVATACELUL-UCENICUL IDIOT-vor trebuii sa dea cu subsemnatul pt faradelegile comise???
   Sau uitat oare amindoi cu invidie,LA BUNICUTZA ILIESCU??????care pare a fi scapat de ACUZATIILE CARE I SE ADUC?????????
   Sa fi fost profesor si ucenic,fascinati de abilitatea BATRINULUI BOLSEVIC,CRIMINAL COMUNIST,care a supravietuit miraculos,justitiei????????????
   Probabil ca da,probabil ca prada arogantei,si tupeului,atit profesorul cit si eleveul,au lasat in urma lor,prea multe bucatele de piine,ca in povestea foarte cunoscuta,astfel,ca,CIINII DE PAZA AI DEMOCRATIEI SI STATULUI DE DREPT SA LE POATA LUA URMA.
   Si le-au luat-o,si inca bine de tot,astazi,cei doi,sunt doua,CADAVRE POLITICE,in asteptarea imbalsamarii………..

  • , tragedia blogerului bibliotecaru ‘

   Trebuie neaparat sa trag un semnal de alarma,pt amicul nostru virtual bibliotecaru,care din cite am vazut traverseaza una din cele mai negre si dificile momente din viata lui de BLOGER-si anume,ca,bietul de el s-a pricopsit cu trei dintre cei mai productivi ,NEBUNI DIN LUMEA VIRTUALA’
   Pe blogul lui bibliotecaru,te intilnesti cu ,PARANOIA CEA MAI PURA,asa cum doar cei mai cinici pshiologi si-ar dorii sa intilneasca.
   Eu unul citeesc aceasta situatie ca pe o pedeapsa divina,pe care bibliotecaru o primeste,fidel fiind,eu,zicalei ca:
   ,CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU-I FACE’
   Dar sa va informezi cine sunt ,NOII AMICI A LUI BIBLIOTECARU,CARE IL TIN PRIZONIER IN PROPIA LUI CASA”
   1.-ROBERT HORVATH
   2.-ZE.V.
   3.-UN OARECARE VASILE-PENSIONAR DE PROFESIE
   Ei acesti trei,ciudati,au acaparat pur si simplu blogul bietului bibliotecar,obligindu-l pe acesta,sa,DOARMA’ prin vecini,ori pe vre-o banca goala in cismigiu.
   ma si intreb,oare e intimplatoare tragedia lui BIBLIO,SI A CELOR DOI,PROFESOR SI UCENIC,NASTASE SI PONTA?????????
   Eu totusi,cred ca nu-eu zic ca sunt niste semne…..
   haaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • @puiu (01.07.2012 at.18:o5), cunoscut si sub numele de Claponu’
   1.Atunci cand se discuta cu o persoana necunoscuta, se foloseste persoana a 2-a, plural. Nu se spune ; “mai vrei exemple”, ci ” mai vreti …”
   Acest gen de cunostinte se consolideaza dupa clasa a 4-a.
   2. Nu sunt ” deontolog”, si cu atat mai putin “plutonier de cantina”, la pensie, cum sunt altii. Doamna Elena Udrea a scris ; ” ACUM ESTE TIMPUL CA NOUA CONDUCERE SA TRECA LA MUNCA”.
   Deci declaratia de care am amintit, privitoare la unii dintre colegii nou alesi, a fost facuta ” la cald”. Ulterior, de exemplu in articolul de mai sus, d-na E.U. a abandonat discutia pe aceasta tema, si a zis: “LA MUNCA”. In concluzie, nu este cazul sa mai dezgropati morti.
   DACA UNII DINTRE PARTICIPANTII LA BLOG AU TRECUT SI EI ” LA MUNCA” PUNAND MANA PE POLONICUL DE LA POPOTA, ESTE TREABA LOR.

  • Cu mare placere ,vreau sa fac public aici o initiativa generoasa plecata din sinul unei comunitati de romani adevarati,patrioti si cu mult,mult bun simt.
   Astfel pe blogul ,CRONICI GERULIENE,pe care va invit sa intrati,veti putea gasi un apel la adresa tuturor aceia care de-a lungul timpului au primit titluri universitare din partea universitatii Bucuresti,SI CARE SUNT RUGATI SI INVITATI,SA RETURNEZE ACESTE TITLURI,DACA dl. victor ponta,plagiator nu i se retrage titlul de doctor
   Pt mai multe detalii va invit sa accesati acest blog.
   va multumesc

 23. am crezut ca este o gluma cu mitingul pdl… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… mi-i inchipui pe bvb strigand : “jos coruptii” !!!!!!!… hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… e jale , dan diaconescu a ajuns liderul opozitiei ! hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… sa nu excludem o alianta usl-pdl in toamna, usl va avea nevoie de cele 7 procente ale pdl pentru a trece de 50 %… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

  • CINE A LUAT CORONITA IN LUNA IUNIE??????????

   Despre justitia din rom. am scris in ultimii ani doar de rau,si nu pt ca mi s-a pus pata pe ea,nu pt ca,o merita din plin.

   Dupa luna iunie,2012,in care ,DOAR JUSTITIA A MAI SALVAT DEMOCRATIA ROMANEASCA,SI C.C.R.imi voi reconsidera in totalitate opinia,daca lucrurile vor merge in aceiasi directie.
   E pt prima data in ultimii 70 de ani cind justitia,PRIMESTE CORONITA PT CA A FOST PAZNICUL STATULUI DE DREPT.
   Pe repetenti ii cunoastem-SUNT USELISTII.
   Ii cunoastem si pe corigenti-PEDELISTII
   Asadar cred ca trebuie sa-i dam cezarului ce-i a cezarului ,sa le multumim celor din justitie,si evident domnului pres. TRAIAN BASESCU SI DOAMNEI MONICA MACOVEI-care au cu ce se mindri.
   AU ARAT,AU SEMANAT SI ACUM CULEG STATUL DE DREPT SI SEPARATIA PUTERILOR IN STAT.
   CA BOLSEVICILOR USELISTI LE VINE SA INEBUNEASCA??????????
   FOARTE BINE,ERA SI TIMPUL.

 24. bibliotecaru
  …..sunt oarecum surprins….cum nu sunteti in tema?
  datele cu privire la somaj sunt recente;este vorba de cresterea din iunie fata de mai……guvernare ponta.Asta daca nu susti cumva si tu ca pdl ul inca e la putere.
  Presupun ca ai toate asteptarile deja confirmate din moment ce nu realizezi ca avem deja un curs euro marit,un deficit bugetar enorm fata de tinta,iar guvernul se imprumuta la greu de pe piata interna cu o dobanda mai mare cu 1.8% decat s a imprumutat boc in plina criza.
  Si in primul rand, chiar daca guvernele boc si ungureanu nu au avut mari realizari,asa cum spui tu,schimbarea cu acest guvern oare ce scop a avut?
  I au dat jos pe cei dinainte pentru a aduce ei bunastare si covrigi in coada…….si se dovedeste ca l au dat jos pe ,,dracu” insa a venit ,,tacsu”.
  cu asta te lauzi?

  • @ aurel 03/07/2012 at 10:48

   Poftim, să facem şi ca dumneavoastră.

   Căutaţi pe site-ul Institutului Naţional de Statistică şi indicaţi-mi unde pot să găsesc datele cu şomajul pe luna Iunie. Atenţie, nu publicate în Iunie ci cu datele din luna Iunie.

   Vă aştept cu link-ul.

  • intrebare pt bibliotecaru:
   cum puteau aparea date despre situatia fortei de munca ,existenta in luna iunie,cind centralizarea si prelucrarea datelor pt luna iunie se incheie in data de 15 iulie.
   uzual,exprimarea suna cam asa:
   in luna iunie,nr. celor in cautarea unui loc de munca in luna iunie a fost de………..
   si in prelungire se spune ca,ca in luna iunie nr somerilor a fost de……….
   este o smecherie de joasa speta ce ai facut tu,dar este in stilul tau caracteristic-DE USLINOS BORFAS.
   SI genul asta de smecherie,nu-i ajuta oricum pe cei,care au ingrosat numarul somerilor in luna iunie.
   Pt ca in lunile de vara,in mod constant in ultimii ani,somajul s-a redus,pt ca apar locuri de munca sezoniere,si datorita noului cod al muncii,somajul se diminueaza.
   Da cum sa intelegi tu asemenea lucruri,UN ASISTAT SOCIAL?????????
   CONCLUZIE-guvernarea lui VICTOR PONTA,O GUVERNARE A DERBEDEILOR,BORFASILOR,A ADINCIT SI ACUTIZAT SARACIA IN ROMANIA-PT CA A GENERAT O PUTERNICA INSTABILITATE SI A CREEAT O NEINCREDERE TOTALA IN STATUL ROMAN-daca nu pricepi,iti explic babeste………

  • Imi cer scuze,schimbind locatia,probabil am aparut cu alt I.P.mai ales ca am resetat toate cheile,pt FRANK ZAPA[KING],deoarece,mi-am schimbat in totalitate ,TEHNOLOGIA SI LOGISTICA.
   N-am avut timp sa fac cunoscute intentiile mele-oricum iti multumesc Madalina……….si cit de curind ne auzim din tara,adica mai de aproape,de la o aruncatura de bat,o sa ne putem identifica chiar si noile ,PARFUMURI-SUNT O ADEVARATA SIMFONIE DE MIESME,WOWWWWWWWWWWWWW-

  • PT,iubitorii de noi tehnologii-ASTIA DE LA APPLE,sunt genialiiiiiiiiiiii,ai dracu americanii astia……………
   de aia sunt THE BEST………………….
   N-AM SCRIS NIMIK,DESPRE impresii-poate ajuns in tara,o voi face

  • @ FRANK ZAPA[KING] 03/07/2012 at 15:41

   Încercând să-mi daţi mie o replică, tocmai l-aţi terfelit pe “aurel”…

   Eu spuneam că INS nu a dat încă statistica pe luna iunie ci doar pentru aprilie…

   Domnule FRANK ZAPA[KING], tocmai aţi spălat pe jos cu un partener de băsescianism. 😀 Ce să faceţi acum, smulgeţi-vă părul din cap… cel pe care îl mai aveţi. 😆

 25. …hopa ,buldogul a fost revocat de la sefia senatului ,nu-i a buna ,USL-isti se poarta exact ca pedelistii [imi amintesc de taraboiul de la schimbarea lui Nastase cu hoatza Roberta ,acum s-a repetat filmul ],totzi o apa si un pamant …bleahhh… ….of doamne, ce vremuri traim …..

  • E DE BINE,S-A trezit america prin vocea ambasadprului din rom,si imediat si europa,COMISARUL PE JUSTITIE ,A VORBIT,SI VA FI UN ADEVARAT DEZASTRU……….PT ROMANIA……………..
   Va fi un macel politic,si rom se indrepta spre dezastru,in primul rind economic,si in paralel si politic………….
   Dar bucurosi le-om duce toate…………………NE VOM BATE CU UNIUNEA STALINIST LENINISTA-U.S.L.

 26. Acum, abia acum, e drumul deschis pentru Romania spre razboi. Pana acum am fost oarecum neutrii si Pdl-ul a gestionat bine o situatie arzatoare. De azi, din pozitia de sef al senatului, cu o perioada de 30 de zile de suspendare a presedintelui (asa cum se prefigureaza), cu o Curte Constitutionala anulata, cu un Avocat al Poporului demis pentru ca … s-a opus unei ordonante date de guvernul Boc, cu comunicatiile taiate ( tvr, radio si institutul cultural uni-politizate sub comanda USL), cu opinii/pareri ale Parlamentului care sunt interpretate ca hotarari si legi – viitorul presedinte interimar poate declara razboi si Patagoniei fara sa-l opreasca nimeni. Asta cred ca e tinta finala si nu … lupta pentru putere. Nu cred ca vom ajunge in pace la alegerile din noiembrie ci, din pacate, vom intra intr-un conflict extern care nu ne priveste. Multumim pacalicilor de azi, care se joaca de-a “puterea”, pentru viitorul “luminos” pe care ni-l pregatesc. As vrea sa nu am dreptate…

  • …toate idiotzeniile care se intampla azi au fost incepute de Basescu in 2004 dupa alegeri ,el a schimbat scorul alegerilor castigate atunci de PSD ,a luat PC-ul [solutzia imorala ] langa ei si-au format guvernul …etc ,de atunci a inceput eludarea statului de drept ,nu s-a respectat nici-o lege ,s-au facut altele numai sa fie pe placul noiilor guvernantzi ,acum se joaca aceiasi piesa cu altzi actori si alt REGIZOR 😆 😆
   ..zapaica ii doare-n basca pe yankei de ce se intampla aici ,toate s-au intamplat in parlament forul principal de conducere intr-o democratzie moderna …
   ..ne-am mai facut odata de toata jena ,de fala n-am fost niciodata din 90 incoace ….

 27. ..fostul spion sef ,se joaca cu FOCUL ,asta-i chiar instigare la dezordine publica ,ce mama dracul de lovitura de stat ,s-a schimbat un sef de senat cu alt celavec ,tot politician si tot neam prost ca predecesorul sau ….

 28. …in tot raul ii si-un bine 😆 😆 ,Elena nu-i implicata ,ii lasa pe “imaculata ” noua conducere a pedeleului sa-si bea cana de cucuta ….hihihihi….,CPreda ,Raluca ,Voinescu si altzi impostorii cocotzatzi in conducere fara sa fi meritat …hiihihihihih….

 29. 😆 😆 Bakonschi ii in Piata Revolutziei ,n-are rusine idiotul asta ,acum nu-i mai face flamanzi pe demonstrantzi ,era langa Stere Gulea ,alt telectual sters …hihihihi….

 30. Totul are legatura si cu condamnarea lui Adrian Nastase.E multumit,nu vrea sa fie gratiat,nu mai cere intreruperea torturii,merge pana la capat.Eu cred ca inca va mai avea un cuvant de spus.Doar ca e de durata si el are o varsta.Va da statul in judecata si noi vom plati.Politicienii iresponsabili si magistratii sa plateasca.

  • @ balbeck 03/07/2012 at 22:46

   Văd că vă distrează…

   Ştiţi de ce nu mă distrez eu?

   Pentru că adun ştirile, nu le iau separat…

   Ştirea 1:
   Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, a comentat evenimentele politice din ultimele zile, într-o declaraţie publică. Diplomatul american îşi exprimă îngrijorarea personală, dar şi a guvernului SUA, în ce priveşte “ameninţările asupra instituţiilor şi mai ales asupra instanţelor de judecată”.

   “Sunt profund îngrijorat faţă de orice încercare de a ameninţa independenţa instituţiilor democratice ale României. Manipulările sau ameninţările la adresa instituţiilor şi mai ales a instanţelor de judecată vor provoca îngrijorare nu numai în rândul guvernului nostru, dar vor afecta şi modul în care România este privită de pieţele financiare”, scrie ambasadorul american.

   Diplomatul aminteşte de experienţa SUA din timpul mandatului preşedintelui Roosevelt, când acesta a încercat să modifice structura Curţii Supreme de Justiţie, “atunci când nu a mai fost mulţumit de câteva dintre deciziile ei”.

   “Aceste acte au fost condamnate de toată lumea. A fost o zi neagră în timpul unei preşedinţii altfel minunate şi va fi o zi neagră în istoria României, dacă se ajunge la acelaşi lucru şi aici”, scrie ambasadorul Mark H. Gitenstein.

   Ştirea a doua:
   cer primului-ministru Victor Ponta, copreşedintelui USL Crin Antonescu şi copreşedintelui USL Daniel Constantin, precum şi domnului preşedinte UNPR Gabriel Oprea şi preşedintelui UDMR Kelemen Hunor să înceteze imediat, ei şi partidele lor, acţiunile împotriva instituţiilor statului român.

   Ştiţi ce dă?
   Declararea, de către preşedinte, în România a stării de urgenţă, şi aducerea în România a trupelor de ocupaţie americane care vor face în România ce fac şi prin Iran, Libia… şi aşa mai departe.

 31. ..un scenariu plauzibil ,dupa suspendarea marinerului ,Ponta isi da DEMISIA ,interimarul de la Cotroceni il numeste pe Rus de la interne PM 😆 😆 ,asa se inchei razbelul asta …..

 32. Bibliotecaru,eu am o parere despre americani.Mi-am spus-o….tot asa un abasador si-a permis sa intervina ca sa il scape pe Dinu Patriciu.Asa ca nu stiu cine e acel ambasador si daca e de luat in seama.Eu l-as expulza.Dar cum sa ii suparam noi pe americani?Doar sunt cei mai grozavi de pe pamant…..dar tot in pamant se duc.

  • @ balbeck 03/07/2012 at 23:23

   Astăzi este alt moment. Politicienii României au ajuns în acest context în stadiul în care ar fi de acord să arunce o mie de bombe nucleare pentru României numai să CÂŞTIGE. Nimeni nu se mai controlează, adrenalina şi ochii injectaţi conduc la lipsa unui minim de bun-simţ, dar şi o atenuare la minim a spiritului de conservare. Oamenii aceştia “politici” nu mai gândesc, războiul este pe viaţă şi pe moarte.

   Nu uitaţi că în 2007 alta era situaţia, preşedintele ştia atunci că lucrurile “vor fi bine”, nu se baza atunci ca astăzi pe 10% dintre cetăţeni… iar diaspora nu mai poate aduce un nesperat 40% printr-un vot pe secundă în nu ştiu ce secţie… diaspora mai este şi supărată că domnul Brânză nu a făcut mare brânză la alegerile interne… situaţia este ceva mai complicată.

 33. Oricum mai devreme sau mai tarziu va pleca.Ca va fi anul asta,ca in 2014,tot aia e.Nu cred ca va sta in mod abuziv peste 2014,cat e mandatul lui.Dupa care nu mai are voie sa candideze.
  Eu cred ca se bazeaza pe altceva,nu pe forta straina.Mereu scoate un as de undeva.Dar nu cred ca mai are prea multi.Mai are justitia,ccr(cat o mai are,consiliul ala cu diplomele care a fost suspendat.Cea mai periculoasa arma e justitia.

 34. incredibil ce se petrece acum in romania,doar prin forza romanilor ,trebuie redobandita deminitatea noastra de roman,si nu trebuie lasati acesti comunisti sa incalce ,fara precedent toate regulile democratiei din romania.,,,ROMANIA DESTEAPTA_TE,,,MARIAN DIN ITALIA

  • mariane-mihaele, ai plecat din Romanica in Italia dupa mai mult bine, probabil, si de acolo ne spui ce sa facem.Stai linistit, Romania se va destepta si atunci poti sa te intorci linistit in patria mama, dupa ce altii se vor lupta si pentru tine. Si o veste buna: deja a inceput sa se destepte!

  • Cum se schimba oamenii, azi sunt loiali, maine sunt tradatori! O, tempora, o, mores!

 35. Nu fiti asa de sigur ca o majoritate a votantilor ar putea sa accepte alegeri parlamentare inainte de termen….

 36. erata : prezidentiale.
  Scuze, dar chiar m-am enervat pentru ce a ajuns tara asta.
  Parerea mea.

  • Dacă cineva, oricare ar fi acela, mai crede acum după “Discursul Preşedintelui”, că românii îl vor da jos pe Traian Băsescu ca să pună în locul lui un marţafoi puturos, atunci în mod sigur acel cineva este un cretin congenital.

   Clasa politică nu a înţeles esenţialul:
   ROMÂNII URĂSC CLASA POLITICĂ!

   ***
   Hihihihihahahahuhuhu
   ÎN FOI DE VIŢĂ VĂ FACE MARINARUL!
   Hihihihihahahahuhuhu

  • Îl aud pe domnu Spânu la România TV spunând că a cerut ca plenul parlamentului să voteze nu ştiu ce “uninominal”… 😀 Mă gândesc că probabil dorea să spună “nominal”, dar ce mai contează acolo un cuvânt… 😀

  • @ demneura 05/07/2012 at 11:46

   Sunt total de acord cu “ROMÂNII URĂSC CLASA POLITICĂ!”.

   Sunt de acord şi cu viziunea de ansamblu “Clasa politică nu a înţeles esenţialul: ROMÂNII URĂSC CLASA POLITICĂ!”

   Sunt de acord şi cu “ÎN FOI DE VIŢĂ VĂ FACE MARINARUL!”

   Din păcate, mai adaug, şi că cetăţenii nu au absolut nici un fel de instrument în a pedepsii clasa politică în frunte cu “marinarul” care “găteşte” pe toată lumea la foc uşor.

   Ieri sau alaltăieri am văzut un film în producţia Poliţiei Române cu o descindere pe la Craiova unde poliţiştii au găsit într-o casă săbii (cred că erau nişte săbii militare de paradă, dar s-ar putea să mă înşel), cuţite şi bâte… Săbii nu am încă (recunosc însă că mi-aş dori o panoplie cu cele trei săbii japoneze, mai ales pe cea mică mi-a dori-o, de harakiri… am nişte gânduri cu ea), dar prin bucătărie am ceva cuţite, şi o clasică toporişcă de bătut şniţele, ba am nişte chestii de lemn de care altădată atârnau nişte transparente la geamuri… Există o lege în care nu ai voie să ai săbii cuţite sau bâte în casa ta? Habar nu am avut… În timp ce unii nu au voie să aibă ciomag în casă, în cinstea ancestralilor ciobani, alţii au gărzi SPP înarmate până-n dinţi (că şi dinţii pot fi o armă)… 😀

  • Şarpe eşti bandit.
   Şi iată de ce:

   Încerci să-mi anulezi “mesajul” folosindu-te de technica:
   URCĂ-L PE CULMILE CELE MAI ÎNALTE
   CA SĂ FII SIGUR CĂ-ŞI VA RUPE GÂTUL
   ATUNCI CÂND ÎL VEI ÎMBRÂNCI PE LA SPATE!
   🙂 🙂 🙂

   1. Aici mă bucur că eşti de acord cu mine:

   Sunt total de acord cu “ROMÂNII URĂSC CLASA POLITICĂ!”.
   Sunt de acord şi cu viziunea de ansamblu “Clasa politică nu a înţeles esenţialul: ROMÂNII URĂSC CLASA POLITICĂ!”
   Sunt de acord şi cu “ÎN FOI DE VIŢĂ VĂ FACE MARINARUL!”

   2. Aici îţi atrag atenţia că eşti într-o gravă eroare:

   Din păcate, mai adaug, şi că cetăţenii nu au absolut nici un fel de instrument în a pedepsii clasa politică în frunte cu “marinarul” care “găteşte” pe toată lumea la foc uşor…….

   deoarece cetăţenii au cel mai puternic instrument pentru a pedepsi clasa politică în frunte cu “marinarul”:
   VOTUL!
   Şi aici, rânjind precum un diavol, îţi povestesc “o povestire”:
   Într-un sat de prin Afganistan opreşte un tanc.
   Se dă jos comandantul tancului ca să-şi mai dezmorţească ciolanele, ca să bea un….. o cola ( deoarece în timpul misiunii este strict interzis consumul de alcool) şi să se pişe! (pardon de verb).
   Şi în timp ce se “cu boltă şi presiune” în mijlocul străzii, un băştianaş se apropie şi spune:
   – Eheeeee, ce-aş mai face eu dacă aş avea tancul ăsta!
   La care comandantul de tanc, neîntrerupându-şi activitatea fiziologică pe care o presta cu boltă şi presiune, rânjind îi spune:
   – Urcă-te-n tanc şi foloseşte-l!
   Băştinaşul a răspuns:
   – Mă urc degeaba! Căci nu ştiu să-l folosesc.

   Deci, pricepi matale cum vine treaba dom’ Biblio?
   ORICÂT DE PUTERNICĂ AR FI ARMA PE CARE O PUI ÎN MÂNA UNUI NEŞTIUTOR EA NU ARE NICI VALOARE NICI EFECT.

   Mai pe româneşte spui:
   NU ESTE VINA CLASEI POLITICE ŞI NICI MĂCAR A LUI TRAIAN BĂSESCU CĂ BOBORUL NU ŞTIE CUM SĂ FOLOSESCĂ “VOTUL”.

   3. Aici spre surprinderea ta îţi dau dreptate doar pe jumătate:

   Ieri sau alaltăieri am văzut un film în producţia Poliţiei Române cu o descindere pe la Craiova unde poliţiştii au găsit într-o casă săbii (cred că erau nişte săbii militare de paradă, dar s-ar putea să mă înşel), cuţite şi bâte… Săbii nu am încă………

   Eu, tu, ele, noi, voi, avem dreptul ca întru apărarea noastră, în habitatul nostru (locuinţă!!!!!!!), să deţinem şi-o bombă nucleară dacă avem permis de “port-bombă nucleară” şi dacă, atenţie mare la ce spun, nu ne ducem peste vecinul nostru şi punându-i nucleara sub nas îi spunem:
   BĂ NEMERNICULE, DACĂ NU LAŞI MUZICA MAI ÎNCET ÎŢI TRAG CU NUCLEARA-N CAP!
   Deci îţi garantez că în conformitate cu legea nici-un procuror nu are voie să te tragă la răspundere pentru cuţitele din bucătărie, toporişca de bătut şniţele din dulap, bâtele de sub pat sau orice armă pe care o deţii ÎN MOD LEGAL şi cu care nu ai făptuit o “nefăptuită” ce contravine legii!
   În concluzie, necontestând faptul că mafia condusă de Monica Macovei Gherghescu a ajuns să-şi facă de cap în România (aici îţi dau dreptate), îţi atrag atenţia că nu pun botu’ la vrăjeala ta!
   Dacă în Craiova s-a făcut acea descindere în mod clar ea nu s-a făcut aiurea. Există un caz în derulare şi organele de anchetă acţionează în acest sens.
   Vrăjeala cu săbiile de paradă nu ţine.
   Nu ţine deoarece acum vreo doi ani la Constanţa fiind, m-am trezit la masă cu unul care fluturând o bartai “sabia de paradă” o înjura pe nevastă-mea deoarece este băsistă.
   Aşa că după ce i-am tras una din fundul grădinii l-am bătut cu “sabia de paradă” la buci până a venit echipajul şi l-a luat.
   Deci scutemua cu “săbiile de paradă”, machetele şi bâtele de baseball că vorba aia:
   S-AU ÎNMULŢIT “COLECŢIONARII DE ARME”, “ARGENTINIENII” ŞI “JUCĂTORII DE BASEBALL” ÎN ROMÂNIA PRECUM CIUPERCILE DUPĂ PLOAIE.

   🙂 🙂 🙂

  • Şi scoteţi-vă din cap prostia asta cu Traian Băsescu!

   TRAIAN BĂSESCU BUN SAU RĂU, CONVENABIL UNORA, INCONVENABIL ALTORA, ESTE PREŞEDINTELE ŢĂRII ATÂT CÂT ÎI ESTE MANDATUL!
   NU-L VA URNI NIMENI DIN FOTOLIU PREZIDENŢIAL!

   🙂 🙂 🙂

   PS Fă bine şi postează aici ce spune legea privitor la motivele pentru care un preşedinte al României poate fi suspendat!
   Nu am regăsit niciunul dintre aceste motive în motivaţia pe care perlamentarii au prezentat-o!
   Hai bre Biblio să nu fim duşi cu pluta că ne facem de râsul lumii…..
   🙂 🙂 🙂

  • Hihihihuhuhuhahaha!
   Alin Teodorescu una dintre eminenţele cenuşii ale PSD-ului îi dă “ŞAH!” lui Ponta:

   Au trecut două luni de la instalarea Guvernului Ponta şi mulţi ne gândeam că Traian Băsescu şi-a găsit naşul. Dacă preşedintele a fost principalul creator de scandaluri politice în ultimii zece ani, acum el a fost depăşit de Victor Ponta, care, în mai puţin de două luni, a generat mai multe crize de tabloide şi evenimente mediatice decât alţii în patru ani. Este destinul dânsului, dacă aşa vrea să fie cunoscut în lumea politică, nu are nimeni ce să-i facă. Este o iluzie că vreun consultant sau vreun coechipier poate să influenţeze opiniile, atitudinile şi comportamentul oamenilor politici aflaţi la vârf. Poţi să determini creşterea volumului de cunoştinţe, a gradului de informare, lărgirea ariei de competenţe, dar nu le poţi în niciun fel influenţa comportamentul. Oamenii politici aflaţi în poziţii de frunte se comportă cum vor ei, nu cum vor cei din jurul lor.
   Cu consecinţele respective.
   După două luni de guvernare, USL a elaborat un plan complicat şi detaliat, nu pentru scăderea şomajului, creşterea investiţiilor străine, reducerea corupţiei sau îmbunătăţirea serviciilor publice, ci pentru suspendarea preşedintelui Băsescu. Acest plan presupune schimbarea Avocatului Poporului, modificarea componenţei Curţii Constituţionale, schimbarea preşedinţilor de Camere parlamentare, reducerea atribuţiilor executive ale Preşedinţiei şi uşurarea condiţiilor în care se validează un referendum pentru demiterea preşedintelui. Operaţiuni politice şi administrative destul de întortocheate, dar care pot fi efectuate disciplinat, în condiţiile majorităţii din Parlament şi a deţinerii puterii executive la nivel central. USL poate ajunge la un referendum de demitere a preşedintelui în mai puţin de şase luni. Am putea avea alegeri parlamentare şi referendum pentru demiterea preşedintelui în aceeaşi zi, chiar înainte de 1 decembrie 2012.
   Aici intervine ruptura de logică a planului elaborat de USL.
   Nimeni nu ştie ce rezultat va avea acest referendum.
   Din cercetările existente se ştie doar că votul împotriva demiterii ar putea fi majoritar, chiar dacă USL va obţine peste 55% din mandatele de deputat şi senator. Raţiunea spiritului public este foarte limpede şi a fost de atâtea ori explicată încât mi se pare că mă autoplagiez: publicul nu mai are încredere în Traian Băsescu ca preşedinte-jucător, ca lider executiv, dar îi recunoaşte contribuţia la combaterea corupţiei din clasa politică. Condamnarea lui Adrian Năstase de la mijlocul lunii iunie 2012 a generat cea mai mare creştere a încrederii publice în Justiţia română pe care am înregistrat-o de la prăbuşirea din timpul Monicăi Macovei – fuga lui Omar Haissam. Această creştere a încrederii în justiţie a determinat şi creşterea încrederii în Preşedinţie ca instituţie, deşi încrederea în Traian Băsescu este în continuare undeva sub 10%. Cu alte cuvinte, dacă se organizează un referendum pentru demiterea preşedintelui şi dacă publicul va considera acest referendum un atac la instituţia preşedinţiei, atunci rezultatul referendumului va fi negativ pentru organizatori. Ca să nu mai spun că toată tevatura politică şi administrativă precedentă deciziei de organizare a referendumului îl va readuce în atenţia publică pe jucătorul Băsescu, care se scosese singur din teren cu aerele lui de vedetă infailibilă. Traian Băsescu este un tactician politic, nu un strateg, respectiv poate câştiga bătălii inegale, dar pierde inevitabil toate războaiele politice.
   Frontul deschis de USL este cel mai riscant cu putinţă pentru o coaliţie. Poate că ar fi fost justificat un asemenea front dacă USL ar fi fost un partid politic unitar. Dar nu este. Coaliţia PSD-PNL, care deja produce inegalităţi (liderul PSD este la putere, liderul PNL este în opoziţie ambivalentă), se poate oricând desface dacă Traian Băsescu îşi recucereşte din nou finalul de mandat prin referendum. Şi nimeni nu poate spune ce se va întâmpla atunci.
   Victor Ponta riscă foarte mult când se bazează pe cifrele din sondaje referitoare la încrederea publicului. E drept, are un credit public interesant, mai mic decât cel acordat lui Petre Roman, Theodor Stolojan, Victor Ciorbea, Radu Vasile, Mugur Isărescu, Călin Tăriceanu, Emil Boc, egal cu cel acordat lui Nicolae Văcăroiu şi Adrian Năstase şi mult mai mare decât cel acordat lui Mihai Răzvan Ungureanu în februarie 2012. Dar această încredere se referă la poziţia sa în sistemul de judecare electorală, nu la capacitatea de guvernare. Dacă pui pe buletinul de vot un diavol genial şi un înger mediocru, publicul va alege între ei fără nicio ezitare. Şi rar va câştiga îngerul. Încrederea în capacitatea de guvernare este determinată de îndeplinirea punctelor de pe agenda publică. Eliminarea preşedintelui Băsescu nu este un punct important pe agenda publică. Pe agendă sunt corupţia, infrastructura, şomajul, taxele şi impozitele, serviciile publice, capacitatea de apărare etc. Victor Ponta este pe punctul să repete lecţia lui Băsescu – din politician privit cu speranţă de public să devină un politicianist de duzină.
   Ar fi păcat…

   http://www.curierulnational.ro/Opinii/2012-07-05/A+doua+suspendare+a+lui+Traian+Basescu

  • @ demneura 05/07/2012 at 14:00

   Nu am înţeles exact ce am spus eu de a provocat o astfel de reacţie… că asta nu reiese din cele ce le spuneţi.

   Cu siguranţă însă pot să vă spun că marele clenci al legii constituţionale este că se înţelege “încălcarea gravă a Constituţiei”. Cum nu se specifică care prevederi ale Constituţiei sunt mai grav dacă sunt încălcate şi care sunt nu tocmai grave, asta pentru că nu este nicăieri definit ce înseamnă “încălcare gravă a constituţiei”, se ajunge ca CCR şi Parlamentul să măsoare gravitatea încălcării Constituţiei.

   Constituţia nu spune însă încălcarea gravă a Constituţiei, asta este interpretarea tâmpă a politicii, în frunte cu onorabilii judecători ai CCR…

   Constituţia spune aşa:
   “In cazul savarsirii unor fapte grave prin care incalca prevederile Constitutiei”.

   Avem deci stabilirea unor “fapte grave” şi nu o încălcare gravă a Constituţiei. Deci nu contează dacă vorbim despre o încălcare gravă sau uşoară a Constituţiei, ci de orice încălcare a constituţiei. Fapta gravă se poate calcula deci după efectele acestei fapte. O lege prin care se opreşte ilegal din banii pensionarilor este, fără doar şi poate, o faptă gravă.

   De exemplu, după mine, faptă gravă poate fi intervenţia preşedintelui în scăderea pensiilor, sau în împrumutul FMI, în faptul că a afirmat sub auspiciile funcţie că nu se va face împrumut FMI, că nu se vor micşora salariile, că nu sunt probleme de plată a pensie… pe urmă a fost exact invers…

   După părerea mea aceste “anunţuri” prezidenţiale reprezintă o faptă foarte gravă şi, desigur, încalcă şi Constituţia.

   Codul penal spune aşa:
   Art. 168 indice 1
   Comunicarea de informaţii false
   Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, dacă prin aceasta se pune în pericol siguranţa statului, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
   (legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-168-cpen)

   Pentru mine explicaţii de tipul “n-am ştiut că vine criza” nu sunt valabile. Cât timp, eu, un simplu cetăţean vai de mama mea, ştiam că vine criza de prin 2007-2008, un politician român care spune că nu ştia că vine criza înseamnă şi că nu are ce căuta pe un post de responsabilitate, nu e pregătit… să se ducă acasă în secunda doi.

   Eu am zeci de astfel de exemple, pe unele le-am şi semnalat pe blog… poate considerate de alţii mici, dar folosirea puterii unui post, precum cel de preşedinte, premier, parlamentar… pentru a induce politicianisme şi informaţii false… asta ar trebui în primul rând condamnat penal.

   Suntem în momentul în care ce spune o parte automat este negat de cealaltă parte. Avem o României a afirmaţiei şi negaţiei concomitente. Aşa ceva este copleşitor pentru cetăţean pentru că normalitatea înseamnă, în primul rând, că toţi trebuie să aibă aceiaşi percepţie a realităţii, nu se poate ca unii să perceapă realitatea hăis şi unii cea… iar cetăţeanul să fie, “pocnind din bici pe lângă boi”, precum viţelul care vede prima dată poarta nouă.

   Eu am mai spus, eu nu sunt interesat de demiterea cuiva, eu mi-aş dori, cu umilinţa mea de simplu cetăţean cu pantalonii rupţi în fund, ca mai marii României să-şi facă treaba cu normalitate, cu bun-simţ, cu onestitate. La ce credeţi că mi-ar folosi plecarea lui Traian Băsescu pentru ca în locul lui să vină un alt preşedinte care să funcţioneze la fel ca Traian Băsescu sau chiar mai rău pentru că stă în puterea politicii să nu respecte normaltiatea? Pe de altă parte, mă aşteptam ca o dată cu venirea lui Victor Ponta la Palatul Victoria… şi Traian Băsescu să se liniştească şi renunţe la caracterul “Jucător” şi să lase instituţiile în pace… Dar nu poate aşa ceva, nu poate sta liniştit, domnia sa trebuie neapărat să fie şeful Guvernului… Or dacă Traian Băsescu vrea să fie şeful Guvernului, nici Victor Ponta nu se lasă… şi atunci toată România este blocată, amendată de Europa, dispreţuită de toată lumea bună a Terei, pentru că o mână de oameni au atâta virilitate încât îi loveşte între ochi… testosteronul şi nu mai pot gândi limpede. Dacă aici este problema, binişor trebuiesc castraţi politic, să se mai liniştească.

  • Răspunde-mi tranşant:
   De ce “s-a umblat” la Monitorul Oficial?
   De ce “s-a umblat” la CCR?
   DE CE?

  • @ demneura 05/07/2012 at 16:31

   Nu aş putea să vă dau alt răspuns decât că sunt total împotriva ca Monitorul Oficial să plece de la Camera Deputaţilor. Din păcate nimeni nu m-a întrebat pe mine. Cât despre “umblarea” la CCR… recunosc că nu ştiu exact la ce anume vă referiţi…

  • @ demneura 05/07/2012 at 16:25

   Evident că Parlamentul are voie să-şi de cu părerea la încălcarea Constituţiei, doar ei sunt cei ce fac legea.

  • @ demneura 05/07/2012 at 16:25

   Repet, dacă preşedintele şi guvernul de atunci au ştiut că vine o criză (mai ales că dl. Tăriceanu a şi anunţat-o de pe vremea când se împotrivea măririi salariilor profesorilor), vorbim despre o dezinformare. Dacă nu au ştiut cu vine criza, vorbim despre lipsă de profesionalism şi toţi trebuiau să plece acasă pentru că nu erau pregătiţi să-şi exercite funcţiile. Cum nu a plecat nimeni acasă, deduc că ei ştiau şi respectiv a dezinformat.

  • Văd că salturile nu mai au nici o logică… Nu ar putea să înceapă o postare nouă, cum era pe timpuri… “De astăzi, PDL trebuie să lupte pentru salvarea statului de drept în România – 2”

  • Un sondaj CSCI:

   Încredere în personaje politice…
   Vasile Blaga 28%
   Traian Băsescu 19%

   Părerea mea este că domnul Blaga stă foarte bine.

  • Deocamdată deoarece în echipa de conducere se află Cristian Preda, Vasile Blaga în topul meu stă naşpa.
   🙂 🙂 🙂

   PS Hihihi, da’ unde-s măh postacii de serviciu?
   S-au dus şi ei în piaţă?
   Luluşooooooor Rejină ingrată şi trădătoare, pe unde-mi umbli drac împieliţat?
   🙂 🙂 🙂

  • @ demneura 05/07/2012 at 17:47

   În continuare nu am înţeles la ce anume vă referiţi la CCR.

   LEGEA Nr.47/1992, privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, spune aşa:

   Art.1. – (1) Curtea Constituţională este garantul supremaţiei Constituţiei.
   (2) Curtea Constituţională este unica autoritate de jurisdicţie constituţională în România.
   (3) Curtea Constituţională este independentă faţă de orice altă autoritate publică şi se supune numai Constituţiei şi prezentei legi.

   Apoi se stabileşte competenţa:
   Art.2. – (1) Curtea Constituţională asigură controlul constituţionalităţii legilor, a tratatelor internaţionale, a regulamentelor Parlamentului şi a ordonanţelor Guvernului.
   (2) Sunt neconstituţionale prevederile actelor prevăzute la alin.(1), care încalcă dispoziţiile sau principiile Constituţiei.
   (3) Curtea Constituţională se pronunţă numai asupra constituţionalităţii actelor cu privire la care a fost sesizată, fără a putea modifica sau completa prevederile supuse controlului.

   În sfârşit se spune şi că…
   Art.3. – (1) Atribuţiile Curţii Constituţionale sunt cele stabilite de Constituţie şi de prezenta lege.
   (2) În exercitarea atribuţiilor care îi revin Curtea Constituţională este singura în drept să hotărască asupra competenţei sale.
   (3) Competenţa Curţii Constituţionale, stabilită potrivit alin.(2), nu poate fi contestată de nici o autoritate publică.

   Curtea Constituţională nu poate însă să legifereze, unica autoritate legiuitoare a ţării este Parlamentul. CCR este un fel de tribunal al problemelor legate de Constituţie. CCR poate interpreta Constituţia în sensul dat de normele de drept, nu poate însă să înlocuiască sensul dat de Parlament pentru Constituţie şi orice altă lege.

   Să vă explic mai departe.

   Vă aduceţi aminte că a existat un mic scandal acum ceva ani dacă termenul “consultativ” înseamnă facultativ sau obligatoriu. Atunci s-a plecat de la prevederea constituţională “ARTICOLUL 103 – Investitura (1) Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament. ”

   Convenabil preşedintelui, atunci s-a interpretat “a consulta” drept ceva facultativ… respectiv există obligaţia consultării, dar nu este deloc obligatoriu să existe şi o obligaţie de a urma rezultatul consultării. Astfel preşedinte a spus atunci, aprobat de o majoritate parlamentară, că orice ar spune partidele cu care se consultă, domnia sa nu are nici un fel de obligaţie de pe urma consultării, poate desemna pe cine doreşte, chiar şi pe cineva care nu este indicat de nici unul dintre partidele cu care se consultă. (am mai spus, toată lumea l-a ascultat cum interpretează legea deşi preşedintele nu are dreptul interpretării oficiale a legii)

   În acel moment s-a creat un înţeles pentru acest cuvânt, un înţeles care nu existase anterior pentru că nimeni nu-l pusese în discuţie. În acel moment a consulta a căpătat acelaşi sens oriunde este el în constituţie.

   ARTICOLUL 79 – Consiliul Legislativ
   (1) Consiliul Legislativ este organ consultativ de specialitate al Parlamentului

   ARTICOLUL 86 – Consultarea Guvernului
   Presedintele Romaniei poate consulta Guvernul

   ARTICOLUL 89 – Dizolvarea Parlamentului
   (1) Dupa consultarea presedintilor celor doua Camere

   ARTICOLUL 90 – Referendumul
   Presedintele Romaniei, dupa consultarea Parlamentului

   ARTICOLUL 95 – Suspendarea din functie
   (1) In cazul savarsirii unor fapte grave prin care incalca prevederile Constitutiei, Presedintele Romaniei poate fi suspendat din functie de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, dupa consultarea Curtii Constitutionale

   ARTICOLUL 103 – Investitura
   (1) Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului

   ARTICOLUL 141 – Consiliul Economic si Social
   Consiliul Economic si Social este organ consultativ al Parlamentului si al Guvernului

   În sfârşit…

   ARTICOLUL 146 – Atributii
   Curtea Constitutionala are urmatoarele atributii:
   h) da aviz consultativ pentru propunerea de suspendare din functie a Presedintelui Romaniei;

  • Protestul organizat de PDL este foarte haios… Un protest al românilor veniţi să-şi salveze patria (vorba doamnei Paul)…

   Prima chestiune este că românii ăştia sunt totuşi de două feluri, unii pe scenă, cu microfonul în mână, alţii jos, doar cu şansa aclamaţiilor şi cu microfoane numai când le pun cei de la SRI… 😀 Cum de nu s-au prins cei de la PDL că prima cerinţă era să strige la un loc cu poporul adus acolo? Sau poate le-a fost frică… cine ştie.

   A doua chestiune este că PDL şi-a dat pe faţă sateliţii. Iată Mihai Neamţu şi Răzvan Ungureanu şi-au clamat astăzi ataşamentul nestrămutat faţă de preşedintele Traian Băsescu. Cine mai poate fi păcălit după acest gest că Iniţiativa Civică de Centru Dreapta şi Noua Republică sunt altceva decât aripioare PDL cu petele scoase în photoshop? Atâta muncă anulată… 😀

  • @ demneura

   De ce toţi de la tribună scandează ca la Congresele PCR în aplauze ritmice şi doamna Macovei stă insensibilă la entuziasmul general. Nu ar putea să ia exemplu de la doamna Paul Vass care pare că se distrează foarte bine?

  • Chiar aşa, “da’ unde-s măh postacii de serviciu?” 😀 Până şi dl. Frank, din Canada, pare a fi la miting… 😆

  • http://www.cotidianul.ro/toata-romania-ar-putea-fi-obligata-sa-plateasca-pentru-ca-pdl-pierde-puterea-187887/

   …uita ce valuri provoaca machitoare de Macovei [prietena lui Zeby 😆 😆 ] ,sunt fara efect ,mai guitza cate unul din “popularii “europeni ,vai de mama lor ,toata Europa si-a schimbat coloratura ,de la Paris vine lumina 😆 😆 ,social-democrata ….pedelistii nici ei nu stiu ce-au fost ,stiu eu :un partid de 10% ajutat de liberali si cel mai mult de Basescu sa se umfle la cca.30% ,acum s-a desumflat ,se duce la 10 % ,de unde a plecat ,in politichia romaneasca singurul partid constant la 30% a fost PSD-ul 😆 😆 ,oameni seriosi ….hihihihi…

  • Toată Europa, idiferent de coloratura politică vă dă cu huuuuoooooooooooooo! Plagiatorilor! Repetenților! Turnătorilor!

  • Ghitzulica du-te si ascunde ceva la piluga ,lasa-o dracu de politica ,nu te pricepi 😆 😆 ,decat sa vina DD cu totzi caracaleni bronzatzi si plini de bube ,mai bine cu astia ….hihihihi…

  • Mai bine DD decât Plagiator,
   Mai bine PP decât Repetent
   Mai bine treaz decât Somnoros
   Mai bine mort decât Turnător!
   etc,etc….
   ps. Mai bine miner decât milițian!
   Huooooooooooooo! Plagiatorilor! Repetenților! Turnătorilor! Milițienilor!
   😉 🙂 😉

  • @ demneura 05/07/2012 at 20:29

   Trăgând linie şi adunând… s-ar putea trage o concluzie de inconştienţă a tuturor politicienilor. Am impresia că ei trăiesc cu gândul că se joacă “de-a soldăţeii” cu viaţa românilor. La început am crezut că vina este cumva că românii sunt imaturi din punct de vedere politic, că în cei 22 de ani au fost îndepărtaţi politicienii de profesie, alde Raţiu şi Câmpeanu, şi ajuns la vârful politicii româneşti nişte oameni care nu sunt capabili să facă politică în adevăratul sens al cuvântului… din ce în ce mai mult am însă impresia că este şi mai mult, avem la vârful politicii româneşti nişte foşti copii răzgâiaţi, alintaţi, cu handicap emoţional, dintre cei care dau din picior că nu li se cumpără o jucărie şi urlă până se învineţesc. Eu altfel nu-mi explic cum nişte oameni ce par la prima vedere normal au uneori un comportament de retard emoţional, de copii bucuroşi că au primit o bombonică sau trişti că au pierdut o bombonică.

   Ieri am auzit la radio Realitatea TV (pe baterii că nu am avut curent electric), cum domnul Şova spunea că toată daravera cu reacţia occidentului, adică reacţia despre care scrie ghita1964 mai sus, ar fi început de la întrebarea “suavă” a unei doamne corespondent a radioului românesc către o doamno oficial (prietenă cu doamna Macovei) cu nume franţuzesc, sau aşa ceva, cum că ce părere are despre faptul că este iminentă arestarea judecătorilor CCR şi desfiinţarea acestui organism de către domnul Ponta?
   Păi brusc reacţia occidentului începe să aibă sens, nu-i aşa?

   Eu nu ştiu dacă este adevărat, dar şi dacă este, şi dacă nu este, politica reprezintă, inevitabil un joc “de-a soldăţeii”.

  • Scuzaţi lipsa de documentare, dar abia acum au reuşit “eroii” de la distribuţia curentului să schimbe transformatorul şi încă sunt intoxicat de aburii de motorină cu care cartierul este supra-saturat.

  • Iată dovada că nu am visat şi chiar se vehiculează nărozii de genul arestării judecătorilor CCR şi desfiinţarea instituţiei:

   romanialibera.ro/actualitate/politica/corlatean-nu-s-a-pus-niciodata-problema-unor-masuri-care-sa-desfiinteze-curtea-constitutionala-269508.html

   Şi aici “povestea” spusă de domnul Şova:

   mariusmina.blogspot.ro/2012/07/masina-de-propaganda-sie-apara-cauza.html

   Nici nu pot să mă gândesc că aşa ceva este adevărat. Măcar jumătate dacă este adevărat şi face din clasa politică gaura cu lături a României.

   În orice caz, eu tot mă întreb: Oare merită România aşa ceva, oare nu există români mai capabili de atât? Dar ce minte au şi occidentalii lui peşte prăjit să înghită una atât de gogonată ca desfiinţarea CCR?

  • S-a trezit tara! Mitingul PDL a fost o mare reusita. A trezit fiorul de alta data, cand se lupta pentru libertatea noastra, a tarii!
   Peste 5000 de oameni au venit sa-si exprime nemultumirea fata de dictatura lui Ponta. In alte orase mari ale tarii la fel. Lumea nu accepta dictatura USL, confiscarea libertatii, a institutiilor statului, a justitiei!
   Mare atentie la Ponta, vrea urgent JUSTITIA deoarece si el este vizat cu dosarul de crima Panait si cu afacerea Turceni! De asta ii este teama de Basescu, deoarece domnia sa, a lasat justitia libera sa munceasca la dosare-dovada Nastase escrocul.
   In USL este agitatie mare! Teama, panica….Europa ne va izola definitiv, ciuma USL stie asta, dar pune pe primul loc pielea lor!
   Lumea cu adevarat intelectuala a iesit la acest miting, lume buna, eleganta cu mult bun simt a scandat:
   -spunem nu dictaturii USL
   -Presedintele Basescu nu este singur!
   Ponta, demisia esti o rusine a tarii, a lumii intregi!
   Esti un plagiator fara srupule si cu diplome false pana si de master…mai spuneau ca sunt jigniti de acest individ si le este insultata educatia in scoli adevarate cu studii adevarate!
   Foarte multa presa, multi incruntati in special cei de la antenele Turnatorului- huiduit de lume cand i s-a pomenit numele, producad alegie la unison!
   Mitingul PDL a fost un succes, dreapta a inceput sa se trezeasca, apatia incepe sa dispara, se simte pericolul dictaturii lui Ponta si a acolitilor! Romanii s-au TREZIT SI SPUN NU DICTATURII USL. Sa ne ajute Dumnezeu sa putem scapa de comunismul “cu fata umana” impus de: Iliescu, Ponta, Voiculescu, Hrebenciuc, Sova, Nastase, Dragnea si restul acolitilor! Pe mana acestor indivizi a incaput fostul stat de drept Romania, azi un stat comunist al USL-ului.
   Singura solutie pe care o mai avem este sa ne castigam Statul de Drept in strada, Iesiti romani adevarati in strada si spuneti NU dictaturii lui Ponta.

  • Dupa tot ce am lecturat pe acest forum si dupa cele ce se petrec pe strada, cred ca romanii au innebunit. Nu vom ajunge niciodata sa fim la nivelul Frantei sau Angliei cu tipuri gen DAN DIACONESCU sau alti alterati la nivelul creierului.

  • Dar cu Ponta? Cu, Antonescu? Poate cu Marga? Apropo socialiștii francezi i-au anulat vizita! Bravo repetenților! Bravo plagiatorule! Bravo turnătorilor, din nou ați tras România pe linie moartă!
   ps. Găbiță nu vorbi după lectură! Informează-te! Stai liniștită nici Napoleon dacă reînvie și se declară împăratul României nu-i vom ajunge pentru că n-are cu cine…. niște țărani!
   😉

  • Ascult discursul domnului Băsescu. Domnia sa nu are o poziţie defensivă, dimpotrivă dă “palme” USL din toate unghiurile.

   De exemplu, domnul Băsescu spune că… “Daca ati gasi macar un singur procuror, judecator sau ofiter de politie cu care sa fi vorbit direct sau sa-i fi transmis mesaje indirecte, cum facea dl senator Voicu, care azi va vota pentru suspendare, imi voi asuma raspunderea mesajelor dvs.”

   Cum senatorul este prezent în Parlamentul României, deduc că domnia sa nu a fost condamnat. Dacă nu a fost condamnat, atunci fie procesul a stabilit că nu este vinovat, fie procesul nu s-a încheiat, nu există o hotărâre definitivă.

   Ei şi, ce e cu asta?, mă veţi întreba…

   Asta înseamnă fie că domnul Băsescu, preşedintele României, acuză un om declarat nevinovat, fie că preşedintele se pronunţă pe un proces care încă nu s-a terminat. Oricare ar fi situaţia, este la fel de gravă. Chiar şi mai grav este că nimeni nu se prinde de asta… 😆 Asta apropo de “stat de drept”.

   Sigur, asta o spun aşa, ca să mai treacă vremea… că văd că nu mai comunică nimeni, toţi sunt plecaţi la mitinguri sau la o bere… 😀

   PS.
   Priviţi la domnul Mircea Toader… nu vă doreaţi un om ca el să vă fie preşedinte la partid? Ţine piept tuturor… şi o face cu bun simţ, nu ai cum să te superi pe domnia sa… iată, a obţinut şi votul asupra citirii avizului CCR, adică ce dorea… Sigur, votul nu i-a fost favorabil, asta este o altă discuţie.

  • Mă uit la ședința parlamentului și văd un repetent care habar nu are să conducă o ședință. Văd un frustrat oportunist și un habarnist ochelarist: tanda cu manda! Vai de capul vostru îngustaților, voi vreți să conduceți România dar nu puteți conduce o ședință celpuțin!
   ps. Citirea avizului era obligatorie deoarece era pe Ordinea de zi a parlamentului , Ordin de zi votat de majoritate, dar de unde nu este n-ai ce să ceri…. CINSTE adică!!! Hoțul rămâne tot hoț, plagiatorul tot plagiator și turma tot turmă!!! Bhehehe uslime tamponată! Uite ce față de bidon turtit are Crinuțu! Se vede treaba că nu-i priește programul prelungit de muncă!
   🙂 🙂 🙂

  • @ ghita1964 06/07/2012 at 18:32

   Dar domnul Oajdea, de la PP-DD… vă aduceţi aminte ce a spus? Că altfel PP-DD este declarat anti-Băsescu, dar la o adică… hop şi iarăşi hop şi iarăşi hop şi-odată stop. Ca şi domnia voastră, sunteţi împotriva tuturor în mod egal, dar mai ales împotriva USL. 😀

  • @ ghita1964 06/07/2012 at 19:15

   😀 Napoleon, dacă reînvie şi se declară Împăratul României, probabil că e de la electroşocuri în secţia de reanimare a spitalului “de glumeţi”. 😀

  • Oajdea votează împotriva suspendări, parșivuleeeeeee!
   PPDD nu poate fi de partea fărădelegii și nu este, parșivuleeeee!
   Napoleon a reînviat și este în sală, nu l-ai văzut? E ăla cu fața de bidon turtit , repetentul! A scăpat de la spitalul de glumeți? Pfiuuu! Să fie al naibi și eu care credeam că de la o partidă de poker cu sticle-n coadă! 😉

  • @ ghita1964 06/07/2012 at 20:00

   Eu întrebam dacă vă aduceţi aminte ce a spus… 😀

   “Într-un stat democratic, orice cetăţean are dreptul să fie judecat respectând legile ţării. Graba USL de a suspenda Preşedintele, încălcând Constituţia şi legile ţării, reprezintă un derapaj de la democraţie. Nu voi susţine, prin votul meu, încălcarea legii.”

   Votul domnului Oajdea nu reprezenta părerea domniei sale dacă procedura a fost sau nu corectă, era pentru demiterea preşedintelui… Cu alte cuvinte, domnul Oajdea trebuia să răspundă la următoarea întrebare, are domnul Băsescu o vinovăţie politică (parlamentul nu poate judeca altfel decât politic, penal e în altă parte…)
   Orice vot împotriva suspendării reprezintă o modalitate de a spune că preşedintele nu a făcut nimic politic “anormal”…

   Acum nu este o ruşine susţinerea preşedintelui României, de ce să fie de ruşine? Important este să-ţi asumi asta clar… băi, nu-mi pasă, orice ar face îl apăr, sau cum a spus domnul Blaga, PDL apără pe domnul Băsescu în mod necondiţionat. Eu, de exemplu, mă simt bine oricum va fi, va pleca sau domnul Băsescu (care văd că este incapabil să nu fie jucător doi ani), fie va pleca Crin Antonescu (în care am la fel de puţină încredere ca şi în domnul Băsescu)… La mine câştigul este garantat. 😀 Pleacă unul, rămân cu celălalt… 😀

  • …foarte urat spectacolul din parlament s-au aruncat jigniri de “Ferentari ” din ambele parti ,asta-i clasa politica romaneasca ,indiferent de culoare ,sa plece totzi ,sunt niste needucati si prost crescutzi ….

  • Da aici ai dreptate, tu rămâi câștigat: cu Ion iliescu! îmi pare rău că nu și cu Bombo!
   🙂 🙂 🙂

  • bey “metralera ‘ ai fost in pivnitza ? ,ce treaba am eu cu Ilici baci ,dupa mine sa plece totzi ,niciunul nu-i de dai doamne ,tara asta o sa mearga normal si civilizat cand “briliantul ” raspopitului o sa aiba 30-35 de ani ,sa dispara toate generatziile astea virusate de comunism si neam prost …,ai intzeles bey piluga adanca 😆 😆 ,nu sant nici vesel dar nici suparat ,am o tristetze cand vad ce neispravitzi conduc tara si-au condus-o din 90 incoce …sa traiesti frumos bey Ghitzulica …

  • @ ghita1964 06/07/2012 at 20:27

   😀 Cât pe ce să mă enervez… dar apoi am observat că nu-mi este adresat şi m-am liniştit. 😀

  • Biblio oricum ramane amicul nostru 😆 😆 ,Ghitzulica ii baiat fain ,ii place sa intre in pivnitza [si eu fac la fel 😆 😆 ] ,nebunul de zapa ii tot amic cu noi ,face el mare taraboi dar are suflet bun ,materie cenusie nu prea are 😆 😆

  • Cat de meschini si mincinosi pot fi Ponta si Crin!
   Cat de nerusinati sunt acuzandu-l pe Basescu ca nu poate colabora cu nimeni si ca nu a fost deschis inclusiv spre cei doi!
   Cat de mizerabili trebuie sa fie acesti oportunisti si pana unde vor sa mearga cu minciuna?
   Basescu, le-a dat functiile inalte in stat! Le-a dat o sansa sa arate ce pot ca politicieni.

   Mesaj de ultima ora: 256 sunt alaturi de Nastase!

   Iesiti in strada romani adevarati nu va lasati pe mana lui Ponta si Crin.Doi indivizi periculosi, care au actionat marsav asa cum le este caracterul.
   Basescu, le-a dat pe mana cele mai importante servicii!
   Basescu, le-a dat toata increderea si colaborarea, iar ei ce au facut? I-au infipt cutitul pe la spate!
   Si, atunci, ce increde putem sa avem noi in acesti doi indivizi: unul procuror cu diplome false si implicat in cazuri dubioase, iar celalalt un repetent, un lenes care n-a facut nimic niciodata, decat a “oraliat” la microfon dupa orele amiezii?!
   Treziti-va dragi romani, realitatea este crunta, grea, nu putem lasa tara pe mana acestor doi indivizi care au in spate o ceata de baroni, proxeneti, hoti, comunisti, bolsevici toti flamanzi de putere si avutia tarii!!!!!!!
   Iesiti in strada oameni buni sa ne recuperam STATUL DE DREPT care acum, a devenit statul USL!

  • Cat de meschini si mincinosi pot fi Ponta si Crin!
   Cat de nerusinati sunt acuzandu-l pe Basescu ca nu poate colabora cu nimeni si ca nu a fost deschis inclusiv spre cei doi!
   Cat de mizerabili trebuie sa fie acesti oportunisti si pana unde vor sa mearga cu minciuna?
   Basescu, le-a dat functiile inalte in stat! Le-a dat o sansa sa arate ce pot ca politicieni.
   Basescu, le-a dat pe mana cele mai importante servicii!
   Basescu, le-a dat toata increderea si colaborarea, iar ei ce au facut? I-au infipt cutitul pe la spate!
   Si, atunci, ce increde putem sa avem noi in acesti doi indivizi: unul procuror cu diplome false si implicat in cazuri dubioase, iar celalalt un repetent, un lenes care n-a facut nimic niciodata, decat a “oraliat” la microfon dupa orele amiezii?!
   Treziti-va dragi romani, realitatea este crunta, grea, nu putem lasa tara pe mana acestor doi indivizi care au in spate o ceata de baroni, proxeneti, hoti, comunisti, bolsevici toti flamanzi de putere si avutia tarii!!!!!!!
   Iesiti in strada oameni buni ca sa ne recuperam STATUL DE DREPT care acum, a devenit statul USL!

  • Nu uitati:

   256 sunt alaturi de Nastase!

   Aceasta este realitatea! Cei cativa tradatori care s-au vandut pentru a se pune la adapost de justitie dar si pe bani grei primiti de la negociatorii USL ca sa voteze impotriva PDL si Basescu, sunt vinovati pentru confiscarea libertatii statului de drept. Sunt cei care ne-au rapit democratia si au repus in drepturi comunismul!

   Romani treziti-va!!

  • Alooooo, băi ăştia ai casei!
   Care mai ştiţi ceva de Zapa?
   Sau te pomeneşti că s-a dus cu tot cu avion “bâldîbâc!” la fundul Atlanticului!
   🙂 🙂 🙂

   Zapooooo, să-i dau un telefon lu’ amicul meu Putin să trimită un submarin după tine?
   🙂 🙂 🙂

  • Diacone știu eu ce-i cu Zapa! Un nenorocit de rechin a lovit barca ( cred că era psd-ist rechinul dracului! ) și tableta ( aia meseriașă) a căzut în apă…rechinul, nasolul naibi, hap a înghițit tableta…:) 🙂 🙂 de acea îți apare un punct care se deplasează pe monitorul de la GPS! Corectă tema de luptă a lu matale! Asta bre:învăţaţi ruseşte! Pe ei pe mama lor!!!
   🙂 🙂 🙂

  • …si tacerea-i un raspuns 😆 😆 ,nici-o postare de la amicii nostri portocalici ,nici nu-i nevoie de totzi …hihihihi…,nu s-au suparat ,asa sper …Gaby neni ,zapa ,rasputin ,Niculae ,Onu sunt binevenitzi pe blog ,nu-i nici-o catastrofa ce s-a intamplat aseara ,se face referendum si daca electorii spun NU suspendarii marinerului ,se intoarce si incepe munca ,daca se spune DA ,pleaca si in 3 luni se fac alegeri presidentziale ,sa castige cine-i mai bun ,nu mai smecher ca pana acum 😆 😆 ,oricum ieri dupa spectacolul din parlament s-au descreditat ambele tabere stanga -si asa zisa centru dreapta [[,tot din feseneul lui Ilici baci se trag ]] ,si-au aratat adevarata fatza hidoasa ,ii intereseaza numai lupta lor ,de popor ii doare-n sapca …..

  • Offffffffff,cautati-ma nitzel mai sus-GASITI TEXTUL SCRIS DE MINE,si merita citit…………

  • DEMNEURAAAAAAAAAAAAAAAAAA…………………..

   EU VARA NU DORMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

   DECIT DACA IMI DAI SOMNIFERA

   AM HIBERANAT CA URSUL TOATA IARNA……………….

   SI ACUM O ARDEM LA…………………………………..
   EU,VARA NU DORM…………………..NU AM SOMN
   OCHII MEI SUNT SENSIBILI…….
   SI JUR ,CA NU M-AS BAGA LA SOMN…………….EU VARA NU DORM………………….
   NICI CHIAR …………….PE SEZLONG…………

  • Uraaaa! A recuperat nărodul tableta din burtoiul rechinului! 🙂
   Glumesc nebunel! 🙂 La chestiunea ridicată de tine în postare știi ce zic? În sfârșit ai scris și tu ceva remarcabil! Absolut corect tot ce ai scris, doar un amendament aș adăuga: au fost și multe jeguri pdl-iste care au trădat! Noi suntem alături de PREȘEDINTELE NOSTRU ALES nu cu Chuky Somnorosu și nici cu Copy paste!
   ps. Măi Zapa du-te totuși și fă nănică, salsa asta te distruge când o dansezi singur! 🙂 🙂 🙂

  • ..a aparut” lozica expirata ” niciun rechin nu-l digera pe zapaica ,ii amar din cap pana la degetul mic de la laba stanga 😆 😆 ,bine faci zapaica stai pe blog si arunca lozinci ,au mai ramas 10-15 celaveci care-l sustin pe mariner ,zogonestei si pe astia …..hihihihihi…,credeam ca ti-ai facut tepucu 😆 ,tot timpul ai zis :feelingul meu asa si mai departe ,nu s-a adeverit nimic ,mai bine citeste-l pe raspopit [Zeby ] ,ala are feeling de la SRI …hihihihihi….stie TOT …

  • @ Elena Udrea

   Spuneţi aşa:
   “Într-un fel, cred că este bine: Traian Băsescu este acum liber să spună adevărul despre ceea ce doreşte USL să obţină prin suspendarea şi eventuala demitere a Preşedintelui”

   Sigur că da, un preşedinte independent politic nu poate comenta despre intenţiile unui partid politic respectiv despre intenţiile unei uniuni de partide politice. Domnul Băsescu nu prea ne-a obişnuit să respecte astfel de lucruri, dar să spunem că funcţia prezidenţială l-a împiedicat pe preşedinte să facă afirmaţii.

   Întrebarea mea este… de ce starea de suspendare îl eliberează pe preşedinte să ofere opiniei publice nişte informaţii pe care nu le putea da ca preşedinte? Ce diferenţă este între un preşedinte suspendat şi un preşedinte în funcţie din acest punct de vedere. În altă ordine de idei, sunt atât de mult de acord cu “Nu poţi să calci statul de drept în picioare şi să crezi că vei scăpa basma curată” încât mi-aş face un tricou cu aceste cuvinte. Diferenţa este că eu sunt cetăţean. La politicieni se întâmplă un lucru ciudat, nu se văd pe ei când încalcă statul de drept în picioare, îi văd doar pe ceilalţi. Eu, din calitatea mea de cetăţean, sunt protejat de această suspiciune a călcării statul de drept în picioare, din motivul simplu că eu nu am cum… 😀

  • Eu cred că dacă legea referendumului nu se schimbă (am înţeles că PDL presează CCR ca să nu permită referendumul pe jumătate plus unu din participanţi), nu poate fi bine decât pentru USL. O întrebare de tipul “Doriţi ca domnul Traian Băsescu să-şi continue mandatul de preşedinte” (DA/NU) va pune PDL în poziţia să strângă jumătate din cetăţenii cu drept de vot care să răspunde DA la referendum… 😀 Interesant, nu-i aşa?

  • Constitutia ROM,nu putea sa fie o constitutie,normala,asa cum au in genere tarile civilizate-NOI AVEM O CONSTITUITIE,MALFORMATA,ASA CUM AU FOST CEI CARE AU CONCEPUT-O IN FRUNTE CU NOMENKLATURISTUL CRIMINAL ION ILIESCU-cind niste cocosati,SUNT PUSI SA FACA REGULI SI LEGI PT OAMENI NORMALI,VERTICALI,EVIDENT CA ACESTIA,COCOSATI,VOR CAUTA SA FACA IN ASA FEL,CA legile lor sa-i cocoseze si pe cei,drepti,verticali si cu fruntea sus.
   Utati-va,la cocosatul bibliotecartu,cu cita bucurie,SI,EXCITARE MAxima’ se intoarce la constitutie,atunci cind ii convine lui si TICALIOSILOR PE CARE II SUSTINE CU FRENEZIE.
   Adunatura asta de STRIMBI,COCOSATI,SI CAPETE TUGUIATE,CARE ALCATUIESC UNIUNEA STALINIST LENINSTA. in aceste doua luni,le-a aratat tuturor romanilor-CEVA CE EI NU PREA AU VRUT SA LE ARATE-MIZERIA DIN CARACTERUL LOR,DE OAMENI MICI,DE YURMA DE BANDITI,flaminzi,si cu frica de justitie-DAR,NU VOR SCAPA…………………….

  • Alooooooooooooo,Eusebiu,iacta,ca am aparut din spuma oceanului-HAI IA SPUNE-NE-CUM VINE TREABA CU TRADAREA GENERALILOR?????????????
   S-AU ESTI INTERZIS LA ASEMENEA ,comentarii-cind am spus ca prin gesturile tale,de sustinere declarata a ticalosilor,il sabotezi pe traian basescu,ai facut ureche suta,si i-ai dat inainte cu lozincile tale.
   Inca o data mai spun-TU NU ESTI SUSTINATORUL LUI TRAIAN BASESCU-indirect l-ai lucrat,l-ai sapat si acum astepti sa-l vezi doborit……………
   Ce nu stii tu………………..DAR ASTA ALTADATA,LA MOMENTUL POTRIVIT………………….HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  • DECI:

   ÎN LOC SĂ BEHĂIŢI “GARGARE”, TEXTE ŞI LOZINCI PRIN VIRTUAL, FUGA MARŞ ÎN TEREN ŞI VORBIŢI CU NEA ION ŞI CU ŢAŢA VETA!
   EI TREBUIE CONVINŞI!

   MAI PUŢINĂ ENERGIE ÎN CLAXON ŞI MAI MULTĂ PUTERE ÎN MOTOR ZAPO!
   🙂 🙂 🙂

   PS Mă cu boltă şi presiune pe toţi macoviştii!
   Sunt cel multe 10.000!
   Acum preşedintele are nevoie de milioane.
   MILIOANE DE VOTURI!
   Are nevoie de oameni puternici, pragmatici, duri şi bogaţi lângă el!
   Catifelaţii să se ducă-n orificiul mă-sii!
   EI AU DISTRUS PARTIDUL ŞI ACUM SUNT PE CALE SĂ DISTRUGĂ ŞI MARINARUL!
   🙂 🙂 🙂
   AFARĂ CU MONICA MACOVEI GHERGHESCU ŞI CU CRISTIAN PREDA DIN PARTID!

  • Ohooooooooooooooooo,haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiii,chiar asa,ce bine-i cind te poti distraaaaaaaaaaaa.
   1-PUIOVICI-daca votezi impotriva marinarului-SA TI SE USUCE MINA AIA DE MILITIAN CU CARE TINEAI PULANUL,SI CU CARE VEI VOTA DEMITEREA LUI BASESCU,AMIN-SI PUNCT.
   2-Puiovici-oricit te-ai stradui-IN FATA MEA N-AI NICI O SANSA,DE CE?????????Simplu-TOATA VIATA TA AI STAT in GUMARI-lucru pe care il vei face si de acum inainte-ASADAR CUM SA TE COMPARI SI SA VREI CA MINE,CUM??????????
   NIKE SCRIE PE MINE,PUIOVICI-nu tenisi chinezesti,pricepusi matali-NASTUROSULE SI GALONATULE????????????

  • Uraaaaaaaaaaaaaaaa, n-am pierdut sonatul!
   Ce făcuşi bre Zapo?
   Că m-ai băgat la păreri!
   Mai-mai să pun mâna pe telefonul violet şi să-l rog pe amicul meu Putin ca să trimtă submarinul după tine!
   🙂 🙂 🙂

   Referitor la această afirmaţie

   DIACONU EUSEBIU-MARE IUBITOR DE GENERALI TRADATORI,N-AM AUZIT O VORBULITA,DIN PARTEA TA,DESPRE TRADAREA UNEPERISTA,DESI TE DAI MARE SUSTINATOR A PRES. TRAIAN BASESCU-DE CE TACI GIGA,AI??????????????

   răspunsul meu este:

   1. Ca şi la locale, eu fiind de felul meu un habotnic, care atunci când o ia pe arătură aşa o ţine, în mod evident că:
   NU VOI VOTA ŞI NICI NU VOI SUSŢINE UN PARTID CARE ÎN CONTINUARE ESTE TERORIZAT DE MAFIA MONICĂ-I MACOVEI-GHERGHESCU!

   2. Observ că dai în UNPR ca-n hoţii de cai.
   Din partea mea n-ai decât să dai.
   Dar te întreb:
   În “naţionalităţi” de ce nu dai?
   Şi spun:
   TRĂDĂTORII AU FOST CEI DIN UDMR ŞI CEI AI LUI VARUJAN V. PAMBUCCIAN!

   3. Referitor la referendum spun:
   DACĂ TRAIAN BĂSESCU NU SE VA DISOCIA PUBLIC DE MAFIA MONICĂ-I MACOVEI GHERGHESCU ÎN MOD SIGUR VA PIERDE!
   Băgaţi bine la cap ce vă spun!
   Şi la locale v-am spus şi m-aţi înjurat.
   Şi aţi pierdut!

   VĂ REPET:
   1. POLITICA SE FACE CU DIALOG, COMPROMIS ŞI BANI!
   2. CU GARGARĂ, LOZINCI ŞI TOT FELUL DE IDEALURI SE FACE DOAR “O ALTFEL DE POLITICĂ”!

   Traian Băsescu trebuie să se reîntoarcă la electoratul său! Libarca comunistă şi carcalacii roşii ce ţistuie isteric în jurul ei nu sunt electoratul lui Traian Băsescu.
   🙂 🙂 🙂

  • Puiule observ pe zi ce trece că tot mai des îți cade cipilica de cardinal peste ochi! 🙂 Am avut noi vreun dialog despre câștiguri Puiule? Numai Biblio e câștigat tu nu! Hai numa’ hai! Îți împărtășesc tristețea același lucru îl spun și eu de vreo 7 ani: avem o clasă politică de toată jena… iar în PD-L e plin de jenanți… să nu mai vorbim de udemeriști… de “progresiști”… și alte naționalități! Bleah! Cum dracu măi ești părtaș la guvernare și te dai după cireș cu două-trei luni înainte de alegerile parlamentare? Păi nu are dreptate DD-ul? Jos cu finanțarea partidelor de la bugetul statului, să trăiască din cotizații, e crizăăăăăăăăă… sau la ei nu-i?

  • Tentativă hipie, stai calm că din nou veți fi ciuruiți, poporul nu pune botul la vrăjeala “băieților fetițe” și nici la gargara motanilor turnători! Să văd după ce veți primi iar una peste bot ce mai inventați? Eu știu și abia aștept!
   🙂

  • Re Biblio:

   Dar mă rog de ce mă-ntrebi pe mine?
   🙂 🙂 🙂

   1. “Toţi de la tribună scandează ca la Congresele PCR în aplauze ritmice” din cauză de Vasile Blaga care le-a spus clar:
   – Băh, dacă vă duceţi la miting şi staţi ca babele mute, VĂ SPARG!
   …..şi cu buldogu’ nu-i de glumă!

   2. “doamna Macovei stă insensibilă la entuziasmul general” deoarece e *** precum purceaua lui Sofocle! Înainte de miting precis a dat o raită pe la Hilton!

   3. “doamna Paul Vass care pare că se distrează”! Ei şi ce dacă se distrează? Că io am fost ieri p-acolo şi n-am văzut nici-un semn de circulaţie cu “Distratul Interzis”!

   🙂 🙂 🙂

  • mey tovarasu agent USL ,
   daca PDL se gaseste in situatia de a fi singurul partid care sse mai opune confiscarii Romaniei , pai sa vina langa el TOATA LUMEA care nu mai vrea comunism , care nu vrea sa fie sluga unui voiculescu sau nastase .
   Sper din toata inima ca PDL sa nu semneze nici un act al “emanatilor” astora , care au dat o lovitura de stat si sa faca plangerile penale corespunzatoare .
   Sa nu-i recunoasca .
   Sa-i intrebe mereu in ce calitate stau ei pe scaunele alea de la prezidiu , cum facea si Nastase de-i fura scaunul Dnei Roberta Anastase la inceputul mandatului .
   Sper ca cei care au contribuit colaborand la acesta mare porcarie indreptata impotriva poporului roman sa aiba cel putin soarta asta :

   http://www.youtube.com/watch?v=cvqROYG4EKU

  • Măh şarpe, tu chiar vrei să mă hipnotizezi?
   Mai spun o dată:
   DOAR CCR-UL ARE VOIE SĂ-ŞI DEA CU PĂREREA ŞI SĂ JUDECE PROBLEMEL CE PRIVESC CONSTITUŢIA!
   AVOCATUL POPORULUI ARE VOIE SĂ SESIZEZE CCR-ul DESPRE POSIBILE ASTFEL DE PROBLEME!

   🙂 🙂 🙂

  • Nu mă isteriza că-i căldură mare şi dacă mă apuc să beau acum ceva alb, sec şi cu gheaţă, mă duc direct în piaţă şi pocnesc pe vreo doi care după ce au distrus imaginea PDL-ul acum iar latră la microfoane!

   DOAR CCR-UL ARE VOIE SĂ-ŞI DEA CU PĂREREA ŞI SĂ JUDECE PROBLEMEL CE PRIVESC CONSTITUŢIA!
   AVOCATUL POPORULUI ARE VOIE SĂ SESIZEZE CCR-ul DESPRE POSIBILE ASTFEL DE PROBLEME!

   Guvernarea actuală a restricţionat şi îngrădit activitatea CCR-ului, dar a dat dreptul parlamentarilor să-şi dea cu părerea în probleme de constituţionalitate!
   Ce dracu o dăm atâta după plop?
   🙂 🙂 🙂
   Văd că şi cu judecătoarea aia de la CCR ba e albă, ba e neagră!
   Ba este compatibilă, ba este incompatibilă!
   Aici este ceva putred.
   🙂 🙂 🙂

  • @ demneura 05/07/2012 at 13:48

   Votul nu poate fi o armă decât dacă reprezintă o alegere reală. Dacă însă eşti pus să alegi între trei sau patru politicieni expiraţi, fără nici un plan politic, fără nimic… ce armă ai împotriva lor ca cetăţean? Nu poţi să-i schimbi şi orice ai vota tot ei ajung acolo, pe post, asta pentru că cetăţeanul nu are putere să-i scoată pe linie moartă pe cei cu care nu sunt de acord.

   Gândiţi-vă că majoritatea politicienilor români au un procent de încredere (deci nu cel cu alegere, cel de încredere, fiecare individual între 0% şi 100%) sub 20%. Logica spune că un politician care are o încredere sub 50% ar trebui să plece la alte treburi că ne încurcă. Să vină alţii, mai tineri sau mai necunoscuţi, oameni specialişti, oameni care nu sunt deja terfeliţi şi în care oamenii să aibă încredere. 90% dintre politicieni ar trebui să-şi vadă de treaba lor apolitică…

 37. Pe “burtiera” emisiunii Breaking News de la Antena 3 stă scris… “omul lui Udrea, agent de miting”. Nu mi-e pre clar ce înseamnă “agent de miting”, dar ce aş vrea eu să ştiu este… care este nick-ul de pe acest blog al “omului lui Udrea”? 😀

  • Asadar iata ca universitatea din Catania,confirma-my name -copy-COPY PASTE,NICIDECUM VICTOR PONTA.
   ANTONIO RECCA-acest domn VICTOR PONTA,nu a fost masterand la universitatea noastra.
   Oricum nici nu stiu daca mai conteaza,o minciuna in plus,la noianul de minciuni,DECRETATE DE UCENICUL LUI ADRIAN NASTASE.
   Asadar in fruntea guvernului Rom. avem un mare mincinos.
   Probabil este ,cel mai detestat PRIM MINISTRU,pe care rom l-a avut.
   Este o adevarata rusine nationala,acest domn care vremelnic conduce,GUVERNUL ROM.
   Imaginea rom. in exterior este praf si pulbere,toate marile cancelarii,ale europei arata cu degetul spre VICTOR PONTA-SPUNINDU-I ESTI UN MINCINOS,NUMELE TAU,ESTE-COPY…………………….PASTE

  • Puiu:
   1-honvezii sunt amicii mei,nicidecum ,prietenii mei.
   2-Este rusinos si mizerabil ce fac UDEMERISTII,ASTAZI-Dar ,se pare ca nu ai inteles de ce:DOSARELE DIN JUSTITIE MAI PUIOVICI-AI UITAT CA MAI MULTI LIDERI UDENERISTI AU PROCESE?????????????/
   Te credeam mai inteligent mai puiovici,ce dreak……ai imbatrrinit PUIOVICI…………………………….

  • victor ponta mincinosul-MASTER OBTINUT COPY PASTE
   victor ponta mincinosu-
   VICTOR PONTA MINCINOSU
   VICTOR PONTA MINCINOSU
   VICTOR PONTA MINCINOSU

   RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE-OMUL ASTA E ALCATUIT DINTR-UN SIR NESFIRSIT DE MINCIUNI…………………………..

   CRIN ANTONESCU-UN REPETENT,DE DOI LEI
   VICTOR PONTA UN PLAGIATOR
   DAN VOICULESCU-TURNATOR,TOT UN FEL DE PLAGIATOR

   INCREDIBIL-ASTIA CONDUC ROMANIA-RUSINEEEEEEEEEEE ROMANIIIIIIIIIII-RUSINEEEEEEEEEEEEEEE-SUNTETI CA EI.

   BIBLIOTECARU=mincinos,plagiator,turnator

   PUIU-TURNATOR,COLEG CU FELIX………..

   HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIII

   UNDE-S MAJORARILE DE SALARIU,DE LA 1 IULIE?????????????????

  • @ FRANK ZAPA[KING]

   Este doar o impresia a mea sau începeţi să cedaţi nervos.

   Nu aţi avut niciodată o mare coerenţă, dar acum parcă aţi suferit un atac cerebral, sau ceva asemănător. Chiar sunt îngrijorat de starea domniei voastre.

   Nu o luaţi personal, toate trec, nimic din ceea ce este pe Pământ nu e veşnic.

 38. zapaica ai inebunit ?…stai linistit ,chermeza o sa urmeze mai tarziu cand idolii tai o sa faca poteca la DNA 😆 😆 …
  recunosc ,sant turnator ,am turnat-o pe zapa neni la totzi amicii mei ,d-aia are asa multi clientzi ….hihihihhi…..,numai ea munceste ,tu stai cat ii ziua de mare pe bloguri si arunci idiotzenii 😆 …,indivizi din astia ca tine ,i-au adus pe uselisti la butoane ….hihihihihi…

 39. ..asa tare-i suparat ambasadorul yankeilor 😆 sta bot in bot cu Ponta in curtea ambasadei la sarbatoarea lor natzionala 😆 😆 ,zapaica poti sa urli ,ambasadorul ii un tradator ….hihiiihih…

 40. hihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiii… basescu se joaca… cu nervii adversarilor… hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… de data aceasta va fi singur impotriva tuturor ! felicitari de pe acum Mr Prezident! ihihhihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii… un fleac… hihihiiiiiiiiiiiiiiiii

 41. @nicolae
  basescu va fi sustinut de cei 50% care nu au participat la vot la ultimele alegeri… hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… Basescu va ramane presedinte !

 42. Stimata Doamna
  PDL trebuia / trebuie si va trebui sa lupte in primul rand pentru binele romanilor si nu pentru Statul De Drept.
  Statul de drept nu imi ofera un loc de munca si nici nu imi pune painea pe masa.

 43. Domnule Președinte, să mulțumiți “gloatei încolonate”… tot ei au să vă scoată din înghesuială! Să-i trageți ăluia care a scornit metafora o scaltoacă marinărească peste bot! Fomiștilor uslamiști, nu puteți păcăli poporul! Afară cu REPETENȚII din țară! DEMISIA PLAGIATORULE! Huoooooooooo!

 44. Ce se ascunde in spatele suspendarii lui Basescu? Teama si neputinta lui Ponta si clica in legatura cu Nastase si cu altii care trebuiau cat de curand sa fie pe urmele lui Nastase bolsevicul, la puscarie! Cine l-a format ca “politician” pe Ponta? Iliescu-bolsevicul si Nastase-rusofilul! Corect, da?
  Obligatia lui Ponta este una singura: eliberarea urgenta a lui Nastase si spalarea dosarului. Sa nu uitam ca, procurorul Ponta, a mai facut asta in cazul crimei Panait. A “spalat”dosarul cu ajutorul lui Nastase! Sper sa realizati cat este de disperat Ponta si cat de repede trebuie sa-l inlature pe Basescu, deoarece, altfel nu poate gestiona justitia dupa bunul plac si extrem de necesar LOR!
  Ponta, la justitie vrea sa ajunga, asta-i pofta cea mare!! Nu poporul, nu economia, nu democratia, nu Europa.
  NU! NU! NU! Doar justitia!
  Alt spect, este rusinea cu plagiatul lui Ponta! Constient ca este un copiator de joasa speta si, a ajuns de rasul lumii, demisia nu si-o putea da din cauza “obligatiilor” de indeplinit fata de mafia USL. Asa ca, Ponta, a trecut la masuri dictatorile incercand sa puna mana pe toate institutiile statului FOST de drept, azi un stat incaput in ghearele mafiei bolsevice PSD. Liberalii au devenit cantitate neglijabila, nu intra in discutie…..
  Treziti-va romani, reactionati!!! Inca mai aveti timp sa scapati tara de bolsevismul dictatorial condus de Ponta: un criminal, un plagiator, un produs finit al lui Ilici si Nastase!

 45. Doamna Udrea, Dumnezeu iubeste oamenii frumosi, cum se simte doamna Andronescu cand va priveste? Cum se simte dl Marga cand il priveste pe Funeriu? Cum se simte Zgonea cand trece pe langa Roberta Anastase? Si Dumnezeu se uita acum la televizor si arbitreaza. Dar nu la Antena 3, ca are antena Digi! Si stie bine ce are de facut!

  PS Unde sunt celelalte posturi ale mele?

 46. Daca Monica Macovei nu se baga in cazul Adrian Nastase,era bine.Acum e foarte rau pentru voi din cauza ei.In plus face un foarte mare deserviciu Romaniei,cere peste tot ca Romania sa fie sanctionata.Asa reprezinta ea interesele cetatenilor ce au trimis-o acolo?Asta nu e romanca,s-a dus acolo sa-si umple buzunarele.
  E o tradatoare.

 47. Eu v-am spus, alegeţi drept preşedinte pe Mircea Toader… dar voi nu, batman, batman… iată că domnul Blaga nu vrea să zboare, la fel ca şi preotul din reclamă.

  youtube.com/watch?v=egv31T93ZJw

  Şi ce face domnul Blaga, două greşeli într-o singură cuvântare…

  “Am decis ca în plen mâine să cerem constituirea unei comisii de anchetă, care să analizeze cele formulate de USL în cererea de suspendare a preşedintelui. (…) Am spus că vom fi necondiţionat de partea preşedintelui, care nu face altceva decât să apere Constituţia”, a spus Blaga, după şedinţa grupurilor PDL.
  (amosnews.ro/blaga-pdl-cere-comisie-de-ancheta-pentru-presedintele-basescu-2012-07-05)

  Nu numai că o astfel de Comisie l-ar târî pe Preşedinte pe la comisie, taman în perioada în care ar fi suspendat, dar membrii non-PDL ar putea pune ORICE întrebare preşedintelui şi acesta TREBUIE SĂ SPUNĂ ADEVĂRUL, nu mai merge cu glumiţe şi prostiuţe de tipul copy/paste.
  Dar domnul Blaga face ceva şi mai grav, şi asta într-un gest absolut gratuit, neprovocat. Spune, încă de dinainte de constituirea comisiei, că “vom fi necondiţionat de partea preşedintelui”. Asta e o greşeală de grădiniţă… ceri comisie şi te ante-pronunţi în termeni atât de categorici (“necondiţionat”)?… zău aşa…

  În sfârşit, în măsura în care această “întâlnire” va fi televizată în live, că nu se poate altfel, în nici un fel preşedintele nu ar putea ieşi “bine”, toate cele pot fi numai în mai “prost”.

 48. Hihihi Alin Teodorescu “ŞAH!” la Ponta:

  Au trecut două luni de la instalarea Guvernului Ponta şi mulţi ne gândeam că Traian Băsescu şi-a găsit naşul. Dacă preşedintele a fost principalul creator de scandaluri politice în ultimii zece ani, acum el a fost depăşit de Victor Ponta, care, în mai puţin de două luni, a generat mai multe crize de tabloide şi evenimente mediatice decât alţii în patru ani. Este destinul dânsului, dacă aşa vrea să fie cunoscut în lumea politică, nu are nimeni ce să-i facă. Este o iluzie că vreun consultant sau vreun coechipier poate să influenţeze opiniile, atitudinile şi comportamentul oamenilor politici aflaţi la vârf. Poţi să determini creşterea volumului de cunoştinţe, a gradului de informare, lărgirea ariei de competenţe, dar nu le poţi în niciun fel influenţa comportamentul. Oamenii politici aflaţi în poziţii de frunte se comportă cum vor ei, nu cum vor cei din jurul lor.

  Cu consecinţele respective.

  După două luni de guvernare, USL a elaborat un plan complicat şi detaliat, nu pentru scăderea şomajului, creşterea investiţiilor străine, reducerea corupţiei sau îmbunătăţirea serviciilor publice, ci pentru suspendarea preşedintelui Băsescu. Acest plan presupune schimbarea Avocatului Poporului, modificarea componenţei Curţii Constituţionale, schimbarea preşedinţilor de Camere parlamentare, reducerea atribuţiilor executive ale Preşedinţiei şi uşurarea condiţiilor în care se validează un referendum pentru demiterea preşedintelui. Operaţiuni politice şi administrative destul de întortocheate, dar care pot fi efectuate disciplinat, în condiţiile majorităţii din Parlament şi a deţinerii puterii executive la nivel central. USL poate ajunge la un referendum de demitere a preşedintelui în mai puţin de şase luni. Am putea avea alegeri parlamentare şi referendum pentru demiterea preşedintelui în aceeaşi zi, chiar înainte de 1 decembrie 2012.

  Aici intervine ruptura de logică a planului elaborat de USL.

  Nimeni nu ştie ce rezultat va avea acest referendum.

  Din cercetările existente se ştie doar că votul împotriva demiterii ar putea fi majoritar, chiar dacă USL va obţine peste 55% din mandatele de deputat şi senator. Raţiunea spiritului public este foarte limpede şi a fost de atâtea ori explicată încât mi se pare că mă autoplagiez: publicul nu mai are încredere în Traian Băsescu ca preşedinte-jucător, ca lider executiv, dar îi recunoaşte contribuţia la combaterea corupţiei din clasa politică. Condamnarea lui Adrian Năstase de la mijlocul lunii iunie 2012 a generat cea mai mare creştere a încrederii publice în Justiţia română pe care am înregistrat-o de la prăbuşirea din timpul Monicăi Macovei – fuga lui Omar Haissam. Această creştere a încrederii în justiţie a determinat şi creşterea încrederii în Preşedinţie ca instituţie, deşi încrederea în Traian Băsescu este în continuare undeva sub 10%. Cu alte cuvinte, dacă se organizează un referendum pentru demiterea preşedintelui şi dacă publicul va considera acest referendum un atac la instituţia preşedinţiei, atunci rezultatul referendumului va fi negativ pentru organizatori. Ca să nu mai spun că toată tevatura politică şi administrativă precedentă deciziei de organizare a referendumului îl va readuce în atenţia publică pe jucătorul Băsescu, care se scosese singur din teren cu aerele lui de vedetă infailibilă. Traian Băsescu este un tactician politic, nu un strateg, respectiv poate câştiga bătălii inegale, dar pierde inevitabil toate războaiele politice.

  Frontul deschis de USL este cel mai riscant cu putinţă pentru o coaliţie. Poate că ar fi fost justificat un asemenea front dacă USL ar fi fost un partid politic unitar. Dar nu este. Coaliţia PSD-PNL, care deja produce inegalităţi (liderul PSD este la putere, liderul PNL este în opoziţie ambivalentă), se poate oricând desface dacă Traian Băsescu îşi recucereşte din nou finalul de mandat prin referendum. Şi nimeni nu poate spune ce se va întâmpla atunci.

  Victor Ponta riscă foarte mult când se bazează pe cifrele din sondaje referitoare la încrederea publicului. E drept, are un credit public interesant, mai mic decât cel acordat lui Petre Roman, Theodor Stolojan, Victor Ciorbea, Radu Vasile, Mugur Isărescu, Călin Tăriceanu, Emil Boc, egal cu cel acordat lui Nicolae Văcăroiu şi Adrian Năstase şi mult mai mare decât cel acordat lui Mihai Răzvan Ungureanu în februarie 2012. Dar această încredere se referă la poziţia sa în sistemul de judecare electorală, nu la capacitatea de guvernare. Dacă pui pe buletinul de vot un diavol genial şi un înger mediocru, publicul va alege între ei fără nicio ezitare. Şi rar va câştiga îngerul. Încrederea în capacitatea de guvernare este determinată de îndeplinirea punctelor de pe agenda publică. Eliminarea preşedintelui Băsescu nu este un punct important pe agenda publică. Pe agendă sunt corupţia, infrastructura, şomajul, taxele şi impozitele, serviciile publice, capacitatea de apărare etc. Victor Ponta este pe punctul să repete lecţia lui Băsescu – din politician privit cu speranţă de public să devină un politicianist de duzină.
  Ar fi păcat…

  http://www.curierulnational.ro/Opinii/2012-07-05/A+doua+suspendare+a+lui+Traian+Basescu

 49. @ demneura 05/07/2012 at 13:48

  Eu vorbesc de săbiuţele mici care se mai poartă pe la parade… 30 de centimetri.

  adevarul.ro/locale/craiova/VIDEO-Golanii-cercetati-violente-arestati_0_731326939.html#

  Şi acele imagini cu “Infractorul în chiloţi” iarăşi mi se pare împotriva drepturilor omului.

  Pe vremuri se spunea… “Pune-ţi maică nişte chiloţi curaţi pe tine, că dacă dă maşina peste tine şi te duce la doctor… te faci de râs”.
  Acum se spune acelaşi lucru despre mersul la culcare… 😀 “Pune-ţi nişte chiloţi de firmă pe tine, că dacă vine poliţia cu camera video şi aparatul foto şi te pune în chiloţi la pământ în cătuşe, măcar să ai aspect de dur… de la spate.

 50. Astăzi am văzut mulţi pensionari de prin ţară cărora cei de la PDL le-au oferit o călătorie la Bucureşti, să vadă capitala… Întrebaţi de reporteri, pensionarii s-au cam codit să spună exact ce vor face la Bucureşti… La faţa locului, în Piaţa Palatului, nişte doamne pensionare repetau sloganuri PDL… auzite la TV.

  Nimic anormal, nişte cetăţeni sunt activaţi politic de un partid pentru a apăra statul de drept, distrugerea sistemului instituţional, preşedintele… foarte bine.

  Dar mi-am adus aminte de un pasaj pe care l-am citit cu relativ puţin timp în urmă. Sigur, nici o legătură cu starea de astăzi… dar cumva mi l-am amintit. L-am căutat şi l-am găsit cu greu:

  Aici putem observa o discrepanţă clară între justificareamineriadelor şi motivaţia reală a acestora. Justificarea a fost aceea că puterea politică, considerându-se ameninţată, ar fi fost obligată să cheme minerii împreună cu ”toate forţele responsabile” pentru a apăra democraţia şi instituţiile statului. Motivaţia reală a fost însă alta: statul, prin reprezentanţii săi neocomunişti, a chemat minerii pentru a intimida şi a distruge orice formă de manifestare anticomunistă, împreună cu orice urme de opoziţie politică precum şi a persoanelor care se declarau ca fiind de partea acesteia. Acest tip de eliminare a adversarului politic este specifică tuturor regimurilor dictatoriale, bazate pe lozinca: ”Cine nu este cu noi, este împotriva noastră!”
  (Raport – rechizitoriu despre fratricidul din 13-15 iunie 1990 elaborat de Departamentul pentru analiza crimelor neocomunismului în România din cadrul Asociaţiei 21 Decembrie 1989 în parteneriat cu Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc)

  Ieri şi alaltăieri PDL vorbea despre mineriadă, preşedintele de evenimentele 13-15 iunie 1990 (“au pus statul român şi pe cei 22 de milioane de români într-o situaţie extrem de dificilă, pe analiza mea similară cu cea generată de mineriada din 13-15 iunie 1990”), abia astăzi lucrurile încep să semene, cineva începe să scoată oamenii în stradă “la bătaie”, unii împotriva altora.

  Mai rămâne întrebarea, cine sunt cu adevărat neo-comuniştii?

 51. Iată, alte interviuri, alte “am venit să apărăm democraţia” spuse de doamnele pensionare… (vezi ce spuneam la “Bibliotecaru 05/07/2012 at 17:26”) se cântă imnul golanilor din megafoane… şi îmi amintesc că domnul Paţurcă a fost dat în stradă pentru că, bolnav fiind în spital, nu şi-a plătit chiria… a murit singur şi fără nici un ajutor de la “anti-comuniştii” de astăzi.

  Culmea este că atunci când cu mineriada avea loc, domnul Băsescu era secretar de stat în Guvernul Roman, parte a “puterii”, domnul Ponta protesta în Piaţa Universităţii cântând imnul golanilor… cum se scrie istoria… 😀

 52. elena udrea, in primul rand, site ul pdl este bun, dar ca sa scriu un mesaj? unde? la contact ajung tot la articole si daca nu am prea multe cunostinte n am cum sa adresez un mesaj… pacat.
  acuma – noi romanii din spania putem vota la referendumul pe care l vor organiza nemernicii de usl ?
  si sa mai stiti ca trebuie sa trimiteti la televiziuni oameni mai rai de gura nu asa moi cum e dl radu alexandru – stiti vorba aceea, cui pe cui se scoate!
  mie imi place de la o vreme gabriel berca-

  el parca ar putea cu monstrii astia usl isiti, spun asta, in vederea alegerilor din toamna
  va rog sa mi raspundeti daca putem vota din diaspora la referendum

 53. .USL-ul face acum exact asa cum a facut Basescu cu camarila portocalie 😆 😆 ,s-a crezut nemuritor si invincibil ,o sa fie ciuruit insfarsit pentru bine romanilor 😆 😆 ,nu sant de acord cu metodele useliste ,trebuie sa recunosc ,am o stare de bine privand cum se panicheaza marinerul ,pe multzi i-a facut si el [Atanasiu ,Norica Nicolai si multe alte mape profesionale ,procese si alte sicanarii ] ,prima zi dupa referendumul pierdut lamentabil ii incep procesele ,sa fie si el sicanat zi de zi la procese…..hihihihih abia astept .

 54. Noi nu mai comentam nimic !
  Astia platiti de USL se bucura ca au facut o chestie cu motz; Europa si nu numai ia atitudine . ======>
  “Dupa declansarea de catre USL a procedurii de suspendare impotriva presedintelui Traian Basescu, presa din Germania, Austria si Elvetia a explodat. Editiile de vineri ale celor mai mari cotidiene din spatiul german titreaza despre “Puciul lui Ponta” (Die Presse, Austria), “Puci prin decret” (Kurier, Austria), “Parlamentul care submineaza democratia” (Frankfurter Rundschau, Germania) si “Manevra josnica la Bucuresti” (Neue Zurcher Zeitung, Elvetia). “Die Presse” relateaza despre premierul roman ajuns la putere nu prin vot, ci in baza traseismului politic al unor membri ai fostului partid de guvernamant PDL. ”

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-12715288-presa-din-spatiul-german-explodat-inainte-votul-vineri-parlamentului-roman-puciul-lui-ponta-puci-prin-decret-parlament-submineaza-democratia-romania-fata-suspendarii-din-consiliul-european.htm

 55. Criptocomuniștilor, încă odată ați demonstrat că NU AVEȚI UN PLAN DE GUVERNARE, singurul ideal ce vă animă este ” jos Băsescu ” …. cam puțin pentru niște salvatori de patrie!

 56. Cat de meschini si mincinosi pot fi Ponta si Crin!
  Cat de nerusinati sunt acuzandu-l pe Basescu ca nu poate colabora cu nimeni si ca nu a fost deschis inclusiv spre cei doi!
  Cat de mizerabili trebuie sa fie acesti oportunisti si pana unde vor sa mearga cu minciuna?
  Basescu, le-a dat functiile inalte in stat! Le-a dat o sansa sa arate ce pot ca politicieni.
  Basescu, le-a dat pe mana cele mai importante servicii!
  Basescu, le-a dat toata increderea si colaborarea, iar ei ce au facut? I-au infipt cutitul pe la spate!
  Si, atunci, ce increde putem sa avem noi in acesti doi indivizi: unul procuror cu diplome false si implicat in cazuri dubioase, iar celalalt un repetent, un lenes care n-a facut nimic niciodata, decat a “oraliat” la microfon dupa orele amiezii?!
  Treziti-va dragi romani, realitatea este crunta, grea, nu putem lasa tara pe mana acestor doi indivizi care au in spate o ceata de baroni, proxeneti, hoti, comunisti, bolsevici toti flamanzi de putere si avutia tarii!!!!!!!
  Iesiti in strada oameni buni sa ne recuperam STATUL DE DREPT care acum, a devenit statul USL!

 57. Nu uitati:

  256 sunt alaturi de Nastase!

  Aceasta este realitatea! Cei cativa tradatori care s-au vandut pentru a se pune la adapost de justitie dar si pe bani grei primiti de la negociatorii USL ca sa voteze impotriva PDL si Basescu, sunt vinovati pentru confiscarea libertatii statului de drept. Sunt cei care ne-au rapit democratia si au repus in drepturi comunismul!

  Romani treziti-va!

 58. De data asta cred ca e definitiv…nu vad ce ar putea sa mai faca.E greu de crezut ca va ramane presedinte dupa referendum.
  Mereu a gasit solutii de iesire din situatii dificile,de data asta nu cred ca mai exista solutii.

 59. E in regula, justitia a inceput usor sa se ia de astia mari.Basescu va reveni dupa referendum.
  Sa-i cerem sa defere justitiei pe senatorii si deputatii implicati in ” lovitura de stat”.
  Am urmarit cu atentie cum s-a desfasurat aceasta operatiune si pot afirma cu certitudine,ca seamana cu operatiunile puse la cale de Hitler cu trupele SS, SA,SD ex “Nacht unt Nebel” Astia se antreneaza sub conducerea unui general de securitate de cel
  putin un an.Precizie, acuratete( lovituri rapide si succesive in institutiile vitale ale statului).
  inlocuiri de persoane in functii cheie , ex Avocatul poporului, presedinte senat si camera deputatilor,TV. de stat.Schimbare rapida de legi care ii intereasau.Monitorul oficial trcut la ei.
  Tot asa de meticulos au pregatit aliatii debarcarea in Normandia ! Fratilor sa fim atenti, cu astia nu e de gluma ! incearca distrugerea puterii de stat, anihilarea presedentiei……ce mai Dictatura vor sa o institue. Asadar Securistii traiesc ! Va spun eu, e condusa de securisti lovitura asta e condusa de securisti .Astia din senat, senatorii si deputatii partasi la asta , au fost si platiti, de Patriciu, Voiculescu, Vantu,regii asfaltului Umbrarescu,Casuneanu,Relu Fenechiu etc.
  Cred ca a costat peste 10 milioane de euro ! Nu e mult, Patriciu singur ar putea da suma asta ca sa nu dea statului cele 600 de milioane de dolari .E jale trebuie bagati in puscarii si repede altfel incep atentatele,rapiri de persoane. Ce mai, Mafia in Romania !!! Unde s- a mai vazut ca 235 de deputati si senatori sa actioneze ca unul singur ?? doar in armata se poate asa ceva ! In final putem pierde libertatea, democratia pt. care unii dintre noi au murit sau au platit cu sange.Europa e cu lentila pe Romania, nu ne vor mai imprumuta, nu vor mai fi bani de pensii si salarii….adio intrare in zona EU. Astia neau provocat un regres de 7-8 ani in negocierile cu UE!

  ing. MIhai

 60. Sunt un admirator al doamnei udrea si acum , mai mult ca niciodata are nevoie de noi. Elena pentru tine as face orice, esti o femeie adevarata, puternica dar gingasa, dura dar atragatoare…..

 61. Buna dimineata Romaniaaaaaaaaaaaaaaaa,un pic v-am scapat de sub supraveghere,si fleosc trosc,ATI SI FACUT PROSTII.

  Voua, pigmeilor,va spun sa nu va alintati,STATI LA LOCURILE VOASTRE’-NE INTILNIM PE CIMPUL DE LUPTA-
  Siiiiii???????????????????????vom vedea.Filingul meu imi spune,multe lucruri,si am un singur regret,major,si anume,ca la fel ca in multe alte situatii,SIMETRIA LEGII NU EXISTA.
  Adica,INITIATORUL DEMITERII-GUVERNUL SI PARLAMENTUL,IN CAZUL IN CARE DEMITEREA ESUEAZA SA FIE OBLIGATI SA-SI DEA DEMISIA.
  Oricum,mare gresala,din partea UNIUNII STALINIST LENINISTE,sa-l scoti pe BASESCU LA LUPTA.
  In oricare din variante,UNIUNEA STALINIST LENINISTA NU ARE DECIT DE PIERDUT,PT CA VA IESI SIFONATA RAU.
  Practic nici nu mai conteaza ,rezultatul referendumului-uslinosii-DUPA BATALIA ASTA VOR IESI FOARTE SLABITI,ASTFEL:
  1-VICTOR PONTA-ESTE UN CADAVRU POLITIC-ESTE T E R M I N A T………………CARIERA LUI POLITICA S-A INCHEIAT-e doar o chestiune de timp,pina ,de minutza cu adrian nastase se vor instala comod in TOMBERONUL URIT MIROSITOR-REZERVAT TICALOSILOR,MINCINOSILOR SI HOTILOR DIN POLITICA…..
  2-Ranile,colectate de USLINOSII’ cu ocazia rewferendumului-VOR FI MORTALE,PT ACEASTA ALIANTA-CARE SE VA DEZINTEGRA,
  3-Vor pierde alegerile parlamentare,si cind spun vor pierde,ma gindesc in primul rind la faptul ca vor fi departe de 50%,pe care il viseaza uslinosii.
  4-Poate cea mai teribila situatie,este aceasta-ACEST REFERENDUM,IL VA FACE PE TRAIAN BASESCU,sa-si reviziueasca agenda pt viiitor-NU SE VA RETRAGE IN 2014,ASA CUM SE GINDEA,SI PROBABIL VA MAI STA LA CIRMA CRUCISATORULUI,CARE ESTE……………ROMANIA-exact ce nu trebuia sa provoace uslinosii………
  Asa,ca -MESAJUL TRIMIS DE PUIU-cum ca toti ar fi la fel,adica POLITICIENII,ESTE,O GLUMA PROASTA-PUIU,MILITIANULE,NUUUUUUUU,NU TOTI SUNT LA FEL,DOAR IN CAPUL TAU,unde lenesul tau creieras de militian ,poate avea asemenea revelatii-MILITIANULE,NU PE BASESCU L-A FACUT DOCTOR IN DREPT,COPY PASTE ADRIAN NASTASE,NU PE BASESCU LA PUS NICHIPERCEA SA SCRIE IN C.V. SAU CA ARE UN MASTERAT LA CATANAIA NU BASESCU ESTE CEL MAI MARE MINCINOS DIN ISTORIA ROMANIEI…………………………..NU PE TRAIAN BASESCU IL DESCONSIDERA ,SI-L SCUIPA EUROPA SI TOATA LUMEA CIVILIZATA……….AI INTELES MILITIANULE???????????????

 62. Pt sarpele cu OCHELARI-BIBLIOTECARU…………

  ,TEZELE TALE,DUPA RETETA LUI VICTOR PONTA,PT CA SI TU ESTI UN COPY PASTE-ii va duce in tomberon pe IDOLII TAI………..
  Uita-te bine spre vest-DE ACOLO VINE furtuna mareeeeeeeeeeeeee………..
  Scoateti-l pe Putin din cap,ATIT TU,CIT SI TOTI ZEVZECII CU CARE IMPARTASESTI ACELEASI IDEI,ASA CA REPET,,DE DATA ASTA,ITI VOR RASUCII ROMANII PT TOTDEAUNA CAPUL SPRE VEST-pt ca e clar,tie ti-a intepenit gituol intors spre rasarit……………..

 63. Doamna ministru, ce ne facem daca, pe 29, poporul da si el o lovitura de stat si-l demite pe mult iubitul si stimatul? Va dati seama de riscuri? Sper ca aveti un plan adecvat. Scoateti tancurile, nu-i lasati pe romani sa se dea cu comunistii, mama lor de ignoranti! Iar daca armata refuza sa treaca de partea noastra si sa scoata tancurile, eu zic sa ne retragem in munti si sa organizam rezistenta. Evident, statul major va fi alcatuit din dvs., Cristian Preda, Traian Ungureanu, MRU, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, sabotatul Andrei Plesu, Mircea Cartarescu si “fragilul samurai” Monica Macovei (bun de indeplinit actiuni kamikaze). Mai ramane sa gasim trupele gata sa moara pentru dreapta cauza de dreapta, dar sunt convins ca milioanele de romani cinstiti, despre care a vobit MRU la mitingul pro-democratie, ni se vor alatura. JOS COMUNISMUL!!! NOI SUNTEM DE DREAPTA!!!

 64. Voi ati incercat sa distrugeti partidul-SA BAGATI ZINZANIE INTRE PEDELISTI,VOI I-ATI ASMUTIT PE UNII IMPOTRIVA ALTORA-INTOTDEAUNA AM MILITAT SI AM SPUS-PEDELISTILOR FITI UNITI SI NU VA CANIBALIZATI.
  Puterea si ambitiile,DAR MAI ALES LEGATURILE NESANATOASE CU ALTI POLITICIENI,ALIANTELE TOXICE-AU NENOROCIT ACEST PARTID,SI ERA PE CALE SA-L NENOROCEASCA DE TOT.
  Acum?????????????????? SCAPA CINE POATE,SCAPA CINE SI-A LASAT LOC DE BUNA ZIUA-LA ROMANI………..
  Primul salvat-EMIL BOC-SI ARDELENII LUI,TOTI UNUL SI UNUL,BAIETI CA BRAZII,DIASPORA CARE NICIODATA NU-I VA VOTA PE TICALOSII INHAITATI CU VOICULESCU,SI VA SCAPA SI TRAIAN BASESCU.
  TENTATIVA DE DEMITERE VA FI UN FIASCO TOTAL-REPET UN FIASCO TOTAL…………..
  In afara de nucleul DUR,PE CARE N-AM SA-L NOMINALIZEZ ACUM-pt ca am facut-o de nenumarate ori,ROMANII NU VOR VOTA DEMITEREA…………
  SI DE DATA ACEASTA-ROMANII LE VOR TAIA MACAROANA MIZERABIBLILOR DE USLINOSI.

  P.S.-iar tu EUSEBIULE-hai mars pe teren si fa propaganda pt CRIN ANTONESCU SI VICTOR PONTA NOII TAI STAPINI-VEZI CA-I SI OPRESCU PE ACOLO-CA DOAR L-AI SUSTINUT SI L-AI VOTAT,NUUUUUU?????????CA DOAR ESTI BUCURESTEAN,SI VOI BUCURESTENII,AVETI O PERECHE………….IN PLUS……………..CADOU DE LA BOMBONEL……………..

 65. mihai
  07/07/2012 at 01:44 |
  Cred ca a costat peste 10 milioane de euro ! Nu e mult, Patriciu singur ar putea da suma asta ca sa nu dea statului cele 600 de milioane de dolari .E jale trebuie bagati in puscarii si repede altfel incep atentatele,rapiri de persoane. Ce mai, Mafia in Romania !!!

  JOS MONICA MACOVEI PROTECTOAREA LUI DINU PATRICIU!
  JOS DAN TAPALAGĂ OMUL DE CASĂ AL LUI DINU PATRICIU!
  🙂 🙂 🙂

 66. MONICA MACOVEI GHERGHESCU UNDE ÎŢI ESTE TRECUTUL?
  MONICA MACOVEI GHERGHESCU PREZINTĂ-ŢI PUBLIC DECLARAŢIA DE AVERE ACTUALIZATĂ LA DATA CURENTĂ!
  🙂 🙂 🙂

  • @ Deme:
   Are dreptate Zapa, nu mai astupa izmenarii cu sloganul ” Jos Monica Macovei “! Oprea cum ai ajuns general, la apelul de seară ori la ăla de dimineață? ‘Ți-ai dracului cu tresele voastre, cu cașchetele și izmenele voastre! Voi sunteți militari de carieră mă? Huooooooooo! Trăznească-n voi ca-n tablă!
   Traiane nu îți fie teamă, SUNTEM CU TINE!

 67. Buna ziua, Doamna.
  Am sa votez cu Basescu, nu pentru ca mor de dragul PDL sau al dmniei sale.
  Voi vota NU la referendum pentru ca Ponta si Antonescu nu mai reprezinta o optiune acum. Sunt tineri, dar si foarte compromisi.
  In fine, ce doresc sa va transmit, e ca ar fi foarte bine ca dumneavoastra doamna Udrea, precum si d-na Anasatse, dl Videanu si inca cativa, ati face mult mai bine sa nu mai iesiti in prim plan, macar pana in 29 iulie 2012.
  La nivel de imagine ar fi cel mai bine.
  Ganditi-va putin!
  Multumesc!

  • Faci o enormă confuzie!
   TRAIAN BĂSESCU TREBUIE SUSŢINUT ACUM DE NOI ALEGĂTORII INDIFERENT DE ZONA POLITICĂ PREFERATĂ!
   Am amici din PSD care au spus răspicat:
   VOTĂM ÎMPOTRIVA SUSPENDĂRII!
   Nu are nici-o treabă PDL-ul în această daravelă!

   ESTE O GRAVĂ CONFUZIE!
   NU LIPIŢI IMAGINEA PREŞEDINTELUI DE PDL SAU ORICE FORMAŢIUNE POLITICĂ!

 68. @ Bibliotecaru:
  ” Pe vremuri se spunea… “Pune-ţi maică nişte chiloţi curaţi pe tine, că dacă dă maşina peste tine şi te duce la doctor… te faci de râs”. Acum se spune acelaşi lucru despre mersul la culcare… “Pune-ţi nişte chiloţi de firmă pe tine, că dacă vine poliţia cu camera video şi aparatul foto şi te pune în chiloţi la pământ în cătuşe, măcar să ai aspect de dur… de la spate “.
  Ahaaaaaa! Deci de acea avea Bombo fularul la gât!!!
  🙂 🙂 🙂

  • @ ghita1964 07/07/2012 at 14:31

   Se spune că pedeapsa cu moartea nu a fost îndeajuns şi s-a hotărât pedeapsa prin injecţie cu sânge infectat cu SIDA… Coadă la dispensarul penitenciarului… toţi amărâţi la coadă… numai unul…

   – Eu primul, eu primul…!

   Doctorii, oarecum miraţi, îl injectează… dar ăsta nu se potoleşte…

   – Mai vreau una, încă o injecţie!

   Îi mai fac o injecţie… omul aruncă un rânjet dispreţuitor şi pleacă. La plecare un alt deţinut îl întreabă.

   – SIDA este o boală cumplită, ce ai mă de eşti aşa de fericit?
   – Doctorii ăştia sunt nişte cretini, habar nu aveau că port prezervativ…

   Cam aşa şi cu fularul în intuiţia domniei voastre.

 69. Are dreptate Zapa, nu mai astupa izmenarii cu sloganul ” Jos Monica Macovei “! Oprea cum ai ajuns general, la apelul de seară ori la ăla de dimineață? ‘Ți-ai dracului cu tresele voastre, cu cașchetele și izmenele voastre!

  Hahaha se aude cumva musca-n front bâz-bîz?
  Trupa comentează?
  Trupa bombăne?
  Ia de vezi că-ţi închid cu lacătul şi rastelul şi pivniţa!
  Iar pui botu’ la vrăjeala Rejinei?
  🙂 🙂 🙂

 70. Luluşor de ce la 14:21 i-ai transmis mesaj mess lui Ghiţă ca să mi-o tragă la gioale?
  😀 😀 😀

  • Hahahahahahaha! Ai devenit paranoic taică? hahahahahahaha!
   🙂 🙂 🙂

 71. Zapoooooo văd că la mine în ogradă i-ai tras la gioale febleţii mele!
  AI DE GRIJĂ CĂ TE FSPARG ÎN ORIFICIU!
  🙂 🙂 🙂


  A eusebiu-apropoo de invitatia de a umbla din USA IN USA-INVITATIA ERA SI PT ELENA UDREA??????????ca nu prea am vazut-o iesind la demostratii??????????
  in schimb am vazut-o cu CIUTACU,INTR-O POZA DE FAMILIE……….,MA UITAM SI DUPA TINE,DAR BAG SEAMA NU AI INCAPUT IN CADRU…………..HAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HOOOOOOOOOOOOOOO

  Adică cum vine asta “cu n-a încăput în cadru” trădătorule?
  SUGEREZI CĂ FEBLEŢEA MEA POLITICĂ ESTE LA FEL DE DOLOFANĂ CUM ESTE ŞI LULUŞOR?
  Nu de alta dar ieri am vrut să mă bag şi io în “cadru” cu Luluşor şi n-am avut loc!
  🙂 🙂 🙂

 72. Re Giţă:

  Hahaha, nu-s deloc paranoic!
  SUNT CEL CARE VĂ CONTROLEAZĂ EMISIA ŞI PE VERTICALĂ ŞI PE ORIZONTALĂ! PIXEL CU PIXEL!
  🙂 🙂 🙂

  • Bre mă leși? Vezi că nu-ți funcționează aparatul de control! Dă unde-l ai? … Dacă-i de la tov. general oprea, aruncă-l nu-i bun, e din import China, chinezărie de pe vapor! Auzi bre diacone Eusebiu, cunoști melodia asta: Lasă-mi deme pixălul și emisia?
   Hahahahahahahaha!

 73. Astăzi, peste câteva ore, conclavul popilor vor hotărâ dacă ne băgăm sau nu!
  Hihihi

  PS În mod sigur se va lua hotărârea că NE BĂGĂM!
  Hihihi

  • ALOOOOOOOOOOOOOOOOO,CIND SPUI UN ADEVAR,CIND REDAI O REALITATE-din punctul tau de vedere eusebiu-inseamna ca ,tragi la gioale’
   La scoala la care eu am umblat,ni se spunea ,SA NU MINTI DARIE’
   La scoala la care tu ai umblat,ce se spunea EUSEBIU?:
   SA FII MINCINOS CA PONTA,SA FII COPY PASTE TOT CA EL,SI SA FURI,SA TRADEZI???????????
   Asa ca nu prea am inteles-o pe asta cu trasul la gioale?????????????

 74. dupa tot ce s-a intamplat la asa zisa suspendare, va garantez ca toti evanghelicii din romania, 1.200.000-1.400.000 de oameni, vor vota pro Base si pro Pdl. Si de data asta vom face diferenta!
  Si de data asta presedintele va castiga!

 75. Nu ma prea pricep eu cu politica dar tre sa fii tampit sa nu vezi unele fapte pe care le-a facut Basescu si cu Boc. Dacu nu au fi facut ce au facut eram si noi ca grecii ier in Crin Antonescu eu unul nu am un gram de incredere in el, ma dispera omul ala.

 76. Hahaha beizadeaua comunistă Teodor Baconschi are botu+ cât tapirul!
  Deoarece MRU nu l-a lăsat să fie şeful mişcării şi Vasile Blaga i-a dat cu flit!

  BACONSCHIIIIIII COMUNISTULEEEEE DE CE I-AI FĂCUT NECAZURI ACUM UN AN ANTICOMUNISTULUI MIRCEA BOZAN ÎN GERMANIA?????????????
  CEREDEAI CĂ NU AFLĂM COMUNISTULE?
  Hahahaha!
  🙂 🙂 🙂

 77. Vad ca mai sant si cativa comentatori de pe la usl , afara din tara .
  Se pare ca reforma inceputa de PDL, se resfrange cu dureri foarte mari la coruptii din spatele celor doi pseudolideri ponta / antonescu.
  Ordinul de suspendare, schimbarea avocatului poporului si a celor doi presedinti de camera pare ca a fost o miza mare.
  Usl are insa o problema mare, romania celor care nu se plang dar muncesc vor iesii in masa pentru al sustine pe d-l Basescu.
  Succes D-l Presedinte !!!

 78. Escrocilor!
  De dreapta suntem noi cei ai căror părinţi şi bunici au stat în puşcăriile comuniste nu voi beizadelelor comuniste!
  Suntem noi cărora ne-au vâjâit gloanţele pe la urechi în ’89!
  JOS GHEARELE DE PE POLITICA ŢĂRII IMPOSTORILOR!
  🙂 🙂 🙂

 79. Stimata dna. Udrea, va rog sa vorbiti cu cei indrituiti din cadrul conducerii PDL, sa ia hotararea de a trimite membrii pdl la toate emisiunile antenei 3, incepand cu cea a lui Gadea. Trebuie sa duceti acest razboi al dezinformarii si manipularii, chiar pe teritoriul inamicului. Trebuie sa nu-i mai lasati pe usl-isti si moderatorii aserviti lui felix, sa manipuleze si sa dezinformeze, sa fiti prezenti la toate emisiunile cu argumente adevarate, care sa puna pe ganduri pe publicul deja consacrat. Astfel, veti putea sa mai extrageti suficienti de multi oameni, care sunt orbiti de manipularile antenei3. Boicotul pe care l-ati avut la adresa antenei3, ar trebui sa inceteze. Haideti la contraofensiva, pe teritoriul lor. CNA-ul e de partea dumneavoastra cu legea si drepturile partidelor in spatiul media ca echidistanta reptrezentativitatii. Bunul Dumnezeu sa va ajute, sa va dea cele mai Inspirate ganduri si actiuni si sa va protejeze cu Pronia Sa.

  • Hahaha, şi mă rog cu cine să meargă PDL-ul la Antena 3?

   Că io personal nu cunosc decât doi PDL-işti care pot să-l isterizeze pe Gâdea!
   Buldogu mic Cristi Boureanu şi pechineza Andreea Vass.
   Doar ei pot să-l aducă în pragul apoplexiei pe Gâdea!
   🙂 🙂 🙂

   În rest şi-o fură toţi cum şi-a furat-o Monica Macovei – Gherghescu:
   http://www.youtube.com/watch?v=ZvtyzhrHPtU
   🙂 🙂 🙂

  • @ demneura 08/07/2012 at 03:11

   Liniştitul şi simpaticul domn Paleologu a început şi domnia sa să aibă momente de isterie într-o emisiune cu domnul Niels Schnecker. Este o dovadă sigură că isteria este contagioasă. 😀

 80. >In iulie 2007, numele lui Teodor Baconschi a fost implicat intr-un scandal sexual. Detalii picante despre aventurile amoroase ale Manuelei Vulpe, ambasadorul Romaniei in Mexic, au fost postate pe un site care apartine revistei romanilor din Australia.

  Printre corespondentele postate se numara si cele purtate cu Teodor Baconschi, consilier presidential pe atunci. Din acestea rezulta o alta posibila legatura amoroasa avand in vedere ca doamna ambasador ii readuce aminte lui Baconschi momentele placute petrecute intr-o cada cu jacuzzi din Australia.

  “Aseara am facut o baie, in noua cada (tip jacuzzi) din noua resedinta. Gandindu-ma la tine, am evocat – si trait – momente din vechea baie (tip jacuzzi), din fosta resedinta din Australia”, ii scrie Manuela Vulpe lui Teodor Baconschi.

  Baconschi a negat veridicitatea mesajelor si a amenintat ca va da in judecata pe oricine le publica.

  Hahaha…tu depravatule în jacuzzi, depravata ailaltă în taxiu! În spatele Operei!
  Huooooooooooo, ruşine să vă fie!
  🙂 🙂 🙂

  • @ demneura 07/07/2012 at 20:28

   Sigurul scandal sexual credibil la adresa domnului Baconschi este, cred eu, relativ la înmulţirea buletinelor de vot de la Paris.

  • @ puiu 08/07/2012 at 10:54

   Cei din cotidianul sunt răutăcioşi la adresa doamnei Maria Băsescu şi asta mă întristează, pentru că doamna Maria este un om deosebit. Domnul Băsescu se referea la concediul maternal. Cum să ai concediul maternal dacă nu eşti angajat? Una este să culegi minciunile prezidenţiale, alta este să o introduci în această mizeri pe doamna Băsescu care a avut în tot acest timp o prezenţă cât se poate de decentă şi, aş adăuga, chiar sfioasă. Poate dacă doamna Băsescu făcea politică şi domnul Băsescu stătea casnic să crească copii, România era acum altfel.

  • …da Biblio ,in privintza doamnei Basescu ai dreptate ,am intalnit-o la muntele Gaina ,era intr-o vizita particulara cu marinerul [vestitele vizite in Ardeal ] ,a venit si s-a jucat cu cainele meu ,ii iubitoare de animale ,intradevar ii un om discret ,elegant in comportament cu mult bun simtz ,marinerul in privintza asta ii corigent 😆 😆 😆 …..hihihihihi…

  • Sunt multe modele,consacrate de a sabota si lovi in credibilitatea si popularitatea unui om politic de prima masura.
   Cel mai la indemina ex. este cel practicat de televiziunile mogulilor,care timp de peste 7 ani au atacat-o pe ELENA UDREA,stiut fiind faptul ca doamna USREA,este unul din politicienii promovati de TRAIAN BASESCU SI EVIDENT,EA FIIND O SUSTINATOARE SINCERA A DL. BASESCU.
   Bon,dl. BASESCU,a promovat si a adus in politica multi alti oameni,printre ei,sunt evident si MONICA MACOVEI,SI BACONSCHI.
   Atacurile furibunde,nebunesti,fara noima,irationale ,la adresa acestor doi oameni,dezvoltate de DIACONU EUSEBIU,LA ADRESA ACESTORA,SUNT DE FAPT ATACURI PRIN RICOSEU LA ADRESA LUI TRAIAN BASESCU,SI CARE URMARESC SA-I FACA MULT RAU..
   Este un tertip ,pina la urma ieftin si arhicunoscut,practicat de cind lumea,practicat de persoane care n-au curajul sa o faca pe fata-DIRECT,pt ca sunt lasi,si lipsiti de barbatie.
   In situatia in care ,TRAIAN BASESCU,ARE NEVOIE LINGA EL,DE ORICE OM CARE IL POATE SUSTINE ,SI AJUTA,SA VII SI SA-I FACI TERCI,PE SUSTINATORII SI SPRIJINITORII LUI DIN PRIMA LINIE,ESTE DE FAPT O TICALOSIE ,PT CA ACESTE GESTURI DUC LA DEMITEREA PRES. TRAIAN BASESCU.
   Aceasta duplicitate,chiar parsivenie,adica -UNA SPUN SI DE FAPT ALTA FACI-este cea mai josnica TRADARE PE CARE UN OM O POATE FACE.
   De ce,?pt ca nici in actul de tradare -NU ESTI CAPABIL SA DAI DOVADA DE BARBATIE-
   Oricum,vom trai si vom vedea,EU UNUL CONTINUI ,PINA LA CAPAT SA-L SUSTIN PE TRAIAN BASESCU,PE FATA,DESCHIS SI SINCER…….
   Oricum fiecare pasare [TROMPETA] pe limba ei piere……….

   Cred si sper ,ca de acum lucrurile sa fie clare,urmare a explicatiilor pe care le-am oferit,si sa stim fiecare in ce ARMATA DEFILAM……..
   Asa ca DIACONU EUSEBIU,nu-ti pot ura decit atit-CEI PE CARE II SUSTII,USELISTII SA PIARDA LA ACEST REFERENDUM,iar rusinea si oprobiul,iti va reveni meritat si pe ,BUNE’.

 81. Exista oare vreo posibilitate sa iesim din logica legendei Mesterul Manole?
  Exista oare vreo posibilitate sa constientizam vreodata ca apartinem aceluiasi popor, chiar daca suntem unii pro iar altii contra Basescu?
  Ati intreprins vreodata ceva in acest sens. Mie mi se pare ca nu, ba din contra.
  Momentul in care veti intelege ca apartinem cu totii aceluiasi popor va fi piatra de temelie a unei Romanii cu adevarat noi si reformate, pana atunci zero barat !

  • Până acum nu am văzut nici un tocilar care să râdă de “plagiatul” lui Victor Ponta. Tocilarii stau liniştiţi în banca lor… Am constatat că singurii care au sărit sunt tocmai cei care au trecut pin şcoală precum gâsca prin apă, mai cu copiat, mai cu ploconul dus la profesoară, mai cu o oportunitate oferită de partid… 😀

   Pentru mine această acţiune a fost de un real folos pentru că am reuşit foarte bine să despart impostorii de veridici. 😀

 82. @ Biblio:
  ” Până acum nu am văzut nici un tocilar care să râdă de “plagiatul” lui Victor Ponta. Tocilarii stau liniştiţi în banca lor…” “Pot decât” să-ți dau dreptate, tocilarule așa este și dovada este pe coperta doctoratului lui Ponta… acuma ce plocoane ( pecuniare sau în natură! ) n-am de unde ști, asta numai don profesor Bobo știe!
  🙂 🙂 🙂

  • Asadar BAC=UL,ne prezinta o generatie,care are toate atributele LUI VICTOR PONTA,si care,daca nu POATE FURA SI NU POATE FACE COPY PASTE-se sufoca,se pierde si dispare,asa cum va disparea cel care astazi in Europ[a,este botezat-P.M.COPY,COPY PASTE.
   Cum s-a ajuns l;a acest dezastru,in invatamint????E cit se poate de simplu de explicat,adica cu fosti ministri precum ANDREI MARGA,UN TRACTORIST CA MENTALITATE,SI ECATERINA ANDRONESCU,O ALTA HOATA BATRINA,SPECIALIZATA IN HOTIE DE PE VREMEA PCR [PILE CUNOSTIINTE SI RELATII],rezultatul nu putea fi,decit unul dezastros,pt ca PRIMA GRIJA A DIRIGUITORILOR INVATAMINTULUI A FOST SA-I INVETE PE COPII CUM SA FURE,SA SMECHEREASCA SI SA INSELE.
   De asemenea exemplare are nevoie un partid ca PSD SI PNL-ele,aceste partide sunt populatei cu toata zgura mizeria si pegra societatii romanesti.
   Orice bariera instal;ata in fata hotiei si furaciunii,pe viitorii PESEDEI JUNIORI II SCOATE DIN CIRCULATIE.
   Toata ,floarea pesedista este alcatuita DIN TOT CE A INSEMNAT-MIZERIA SCOLII ROMANESTI-pt ca acesti ratati,altfel ar fi fost muritori de foame.

   P.S.-doar un militian ,pupincurist ar fi putut sa puna la indoiala masurile lui Funeriu-unul din putinii ministrii,alaturi de dl miclea,care au incercat,in limita timpului sa reformeze un invatamint creeat pt a scoate timpiti si praduitori de pe bancile scolii.

  • Puiu-am facut un scurt inventar,o mica contabilitate,si ce crezi ca am constatat:
   Doar la aceast text postat pe blogul doamnei udrea,raportul dintre postarile mele si ale tale e de cam 70% in favoarea ta,adica eu am postat cam doar 30%,fata de tine.
   Ei ce zici??????????? NE SPUI CAM CU CIT DE PLATESC USLASII????????
   De saptamina viitoare dispari din nou,PT CA ESTI IN PLUTOANELE DE agitatori uselisti,dar pt a masca MIZERIILE LA CARE TE DEDAI,O SA NE ABURESTI,CU DE ACUM BINE CUNOSCUTA POVESTE-ma retrag in munti.
   Sigur pt cei care nu-ti cunosc MESERIA DE APLAUDAC,PUPINCURIST SI PROFITOR USELIST-povestile tale,ar putea prinde,dar pt cei obisnuiti cu virtualul,tu ,ESTI UN PARIA.

  • Nu pot ,si nici n-am dreptul sa nu spun lucruri,pe care foarte putini oameni le spun,probabil,pt ca au uitat si li se par a fi trecute de mult in preistorie.
   P.S.D.-in 1999,FIDEL OBICEIURILOR SALE REVOLUTIONARE,TRIBUTAR IDEOLOGIEI STALINIST LENINISTE,,LA FEL CUM A FACUT IN 1990,IN IUNIE SI IN 1991,AU INCERCAT O LOVITURA DE STAT IN FORTA,FOLOSIND IN ACEASTA OPERATIUNE HOARDELE DE MINERI.
   Sigur loviturile de stat din 2007,si de acum din 2012.sunt mult mai soft,utilizind alte mijloace,BANI,CORUPTIA SI SANTAJUL,dar scopul si finalitatea trebuie sa fie acelasi-ACAPARAREA STATULUI SI A RESURSELOR FINANCIARE IN TOTALITATE.
   Dar nu despre mineriade vreau eu acum sa vorbesc si sa va reamintesc,CI DESPRE O TRADARE,O TRADARE CARE IN MOD SIGUR SE REPETA SI ACUM,SI CARE II ARE LA BUTOANE PE CEI,CARE AR FI TREBUIT SA APERE,STATUL DE DREPT SI ORDINEA CONSTITITIONALA.
   Asadar in 1999,responsabil cu pregatirea filtrului la COSTESTI,SI A DISPOZITIVULUI DE LUPTA AL FORTELOR DE ORDINE,CARE AVEAU MISIUNEA SA OPREASCA MINERII,A FOST,gen. LUPU-gen. care ATENTIE-a parasit dispozitivul,ARUNCINDU-SI CASCHETA[STITI DEJA GESTUL] si uniforma,imbracindu-se intr-un trening,si asa deghizat,a cerut gazduire unor localnici,alaturi de un jandarm ranit.
   N-am sa intru acum in amununte picante,si dezonorante pt acest ,ASTAZI GEN. IN REZERVA,BENEFICIAR,ATENTIE A UNEI PENSII DE LUX ,MARITA DIN 2011,SI CARE TOT ASTAZI,ACTIVEAZA IN PNL.
   La adapostul PENSIEI NESIMTITE,ACEST DOMN GEN.. SE LAUDA CU FAPTELE LUI DE VITEJIE,INVOCIND MODUL MAGISTRAL IN CARE AU LUCRAT ATUNCI,EI TRADATORII,PUNIND STATUL DE DREPT SI ORDINEA CONSTITUTIONALA IN PERICOL,LASINDU-I PRADA PE JANDARMI SI POLITISTI,VIOLENTELOR MINERILOR SI LOCALNICILOR,CARE S-AU COMPORTAT CA NISTE BRUTE.
   In organizatiile de militari in rezerva,afiliati ORGANIZATIILOR PNL,acest domn isi ofera serviciile,cu multa darnicie,gindindu-se la privilegiile de care beneficiaza,ocrotite cu grija de ,CEI CARE SE SPRIJINA PE EI.

   PS.-Il intreb pe blogerul PUIU-CE ROL AI JUCAT IN EVENIMENTELE DE LA COSTESTI???????????????
   Ai putea sa ne spui ce culaore a avut treningul tau,in ianuarie 1999-dar mai ales ai putea sa ne spui cum il injurai pe MINISTRUL DEJEU?????????????????

  • zapaica te oftici 😆 😆 ,oricum ramai amicul meu lozincar …hiihiihi….,pe tine nu ma pot supara ,esti un nebunatic portocaliu ,care chiar crezi in postarile tale goale 😆 😆 ,lasa-l in plata domnului pe Dejeu ,a fost cel mai prost ministru de interne ,a fost schimbat de alt pampalau Dudu Ionescu ,doi berbeci ,sa-ti fac o mica bucurie ,Buldogul a fost un ministru bun de interne ,Rus ii si mai competent 😆 😆 ,cand ma intalnesc cu tine ,dupa ce-ti dau doua scatoalce ,iti spun ce-am facut in 99…

  • @ ghita1964 08/07/2012 at 17:36

   Ştiţi că Adrian Năstase este (a fost în acea vreme) profesor de drept constituţional… la fel ca domnul Boc. Credeţi că e cazul să facem o comparaţie… 😀

 83. Este foarte normal și înțelept ca majoritatea să conducă totul cardinale cu o singură condiție, condiție care face diferența între democrație și mineriadă, să fie urmați pașii legali și constituționali! La voi însă e scuzabil, la Șt. Ghiorghiu nu vă învăța asta! ilici Marcel Iliescu nu știe numai cu minerii, iar Guzganul Rozaliu le împerechează pe toate! Crin Antenescu este habarnist, el e din alt film… din somnoroase păsărele de Dorel! cum care Dorel? Ăla care a stins lumina Puiule!
  🙂 🙂 🙂

 84. Zapa ai devenit telespectator fidel? ‘Tu-ți tableta ta, de ce nu declari sursa, plagiatorule?
  🙂 🙂 🙂

 85. Măi Puiuțule fi serios măi, tu n-auzi că deja Crinuțu vrea concediul de odihnă? Pentru el sunt mult prea multe 3 zile de mincă! 🙂 Bey la prosti și la hoție sunteți foarte harnici ba pe deasupra și fomiști că de atâta opoziție a rupt stomacul în voi! 🙂 DD spre deosebire de unul ca ponta de exemplu ( absolut întâmplător exemplu ) sau AdY împușcatu, a făcut bani pe inteligența lui și pe spiritul lui de oltean descurcăreț, iar dacă vorbim de televiziune manipulatoare apoi atuncia dragul meu, Felixoteca seamănă cu o hazna ( vorba Luluței! ) urât mirositoare… ca să nu mai vorbim de buzunarele lui Felixometru care-s pline cu euroi lui Ceaușescu și ai Crescentului! Așa că dragul meu nu face pe Dorel cu mine, eu când vreau să fluier, apoi fluier!
  Ia la taica o dedicație:
  http://www.youtube.com/watch?v=gh137SKz73s
  🙂 🙂 🙂

 86. @ Elena Udrea

  Doamnă Udrea, nu exageraţi un pic când spuneţi “Capul Preşedintelui costă peste 20 de milioane de euro.”?
  (realitatea.net/udrea-capul-presedintelui-costa-peste-20-milioane-euro-usl-dispusa-sa-plateasca-din-bani-publici_962386.html#ixzz204JEUSJ6)

  Nu toţi românii citesc cu atenţie şi restul articolului… ce vă faceţi dacă vine cineva la domnia voastră cu capul preşedintelui şi vă cere banii? Eu înţeleg războiul ăsta mediatic, dar sfatul meu este să nu exageraţi chiar aşa.

 87. Ghitule,vrei sursa,uite ti-o ofer.In urma cu cite-va zile,am scris un material,care se chema:TRADAREA GENERALILOR’.
  Ei uite acum am continuat,pe acelasi teren,asa cum voi face in continuare,si am oferit primul EXEMPLU DE GENERAL,IMBUIBAT,TRADATOR,PLATIT DE MINE,DE ALTE MILIOANE DE ROMANI,PT CE?
  Pt ca a participat la o lovitura de stat?????????????????
  Prerea mea este ca ai putea apela la arhiva lui eusebiu,amicul tau,sunt convins ca si el are date ,GIRLA’ ca deh e din ,FAMELIE’

  • Sigur un derbedeu ,USELIST,n-are cum sa constate lucruri de-a dreptul halucinante ,care daca s-ar petrece intr-o alta tara,ar fi un adevarat dezastru,dar are tupeul,si obraznicia sa-i puna intrebari ,DOAMNEI UDREA.
   Iata ca si eu pun o intrebare derbedeului uselist si-l intreb,:
   BIBLIOTECARU ,CIT DE LEGAL,CONSTITIONAL,DE MORAL,ESTE CA,SUSPENDAREA PRES. TRAIAN BASESCU,SA FIE VOTATA DE GENERALUL CORUPT ,CARE IN SEARA DE 21 DECEMBRIE 1989,TRECEA CU TANCUL PESTE REVOLUTIONARI,IAR IN 22 DECEMBRIE,FACEA PARTE DIN GARDA PERSONALA A LUI ION ILIESCU,MILITAR CARE IN 89,ERA SERGENT MAJOR,SI PRIN GRIJA PERSONALA A LUI ION ILIESCU ESTE GENERAL,deci revin,cit de legal este ca GENERALUL CATALIN VOICU,INFRACTOR CONDAMNAT DE PRIMA INSTANTA SI DECLARAT INFRACTOR SA VOTEZE IN PARLAMENTUL ROMANIEI.
   Cit de legal este ca alti doi INFRACTORI ,SERGIU ANDON SI DL P[ISLARU,CARE AU FOST DECLARATI DEFINITIV INCOMPATIBILI CU POZITIA DE PARLAMENTARI SA VOTEZE SUSPENDAREA?
   ACESTI PARLAMENTARI USELISTI IL REPREZINTA PE EL???????????
   ACESTI INFRACTORI,DOVEDETI,DE LEGILE STATULUI ROMAN ,TOT ASA CUM SI INFRACTORUL DAN VOICULESCU VICEPRESEDINTE AL SENATULUI-INCA-IL REPREZINTA PE EL CA CETATEAN???????
   Eu cred ca da,acesti parlamentari,INFRACTORI SI ALTII CA EI,IL REPREZINTA PE EL,si pe cei ca el,asa ca,il intreb direct-DE CE ESTI SUSTINATOR AL INFRACTORILOR???
   DE CE ESTI COMPLICE CU ACESTI INFRACTORI DOVEDETI??????????
   De ce esti uzurpator AL LEGILOR STATULUI ROMAN,DE CE CALCI IN PICIOARE CONSTITUTIA,SUSTININD U.S.L.CARE A PROCEDAT CA IN ANII 45 CIND COMUNISTI AU UZURPAT STATUL ROMAN??????
   DE CE ESTI UN DERBEDEU BIBLIOTECARU,IN CONDITIILE IN CARE PINA SI SOCIALISTII EUROPENI SE DEZIC DE VOI SOCIALISTII ROMANI,SI VA CONSIDERA EXTREMISTI,?????????????

  • Bă naşparliule ce bicicleta Miţei tot te iei de mine?
   🙂 🙂 🙂
   Mă bag io în treburile voastre?
   Staţi bă intelectualilor mai pe marginea drumului ca să nu vă strivim din greşeală şi pe voi că mâine ne pornim cu tancurile!

   NU DE ALTA DAR NE-AM SĂTURAT DE PALAVRELE VOASTRE PERDANTE!

   Noi suntem pragmatici:
   VOTEZI CU BASE, DECI NE EŞTI PRIETEN, DECI SCAPI!
   NU VOTEZI CU BASE, AI BELIT-O SĂ MĂ IERŢI!
   PUNCT!
   🙂 🙂 🙂

  • @ FRANK ZAPA[KING]

   Întrebaţi:
   “CIT DE LEGAL,CONSTITIONAL,DE MORAL,ESTE CA,SUSPENDAREA PRES. TRAIAN BASESCU,SA FIE VOTATA DE GENERALUL CORUPT ,CARE IN SEARA DE 21 DECEMBRIE 1989,TRECEA CU TANCUL PESTE REVOLUTIONARI”.

   Interesantă întrebare.
   Cât de legal? Foarte legal, oricine nu este condamnat definitiv şi irevocabil are aceleaşi drepturile legale ca orice necondamnat.
   Constituţional? Ce treabă are constituţia aici?
   Moral? Imoral este că acest domn nu şi-a dat demisia din postul de parlamentar, dar dacă totuşi continuă să fie parlamentar, nu văd de ce ar fi imoral să voteze în parlament, nu de aceea este acolo?

   General? Habar nu am ce grad militar are domnul Voicu astăzi, cu siguranţă însă că la revoluţie nu avea cum să fie general.

   Domnia sa a absolvit “Şcoala militară de ofiţeri activi de transmisiuni, Sibiu” în 1986, asta înseamnă că la revoluţie nu putea fi decât cel mult locotenent. Din bruma mea de amintiri de dinainte de revoluţie, avansarea în grad parcurgea nişte etape de vechime şi, ca să treci de la căpitan la maior trebuia să faci academia militară. Poate că mă înşel…

   Este normal ca un absolvent de transmisiuni să treacă cu tancul peste demonstranţi? Mie mi se pare cam trasă de păr, dar vă cred pe cuvânt, asta pentru că în afară ce este în CV-ul de la cameră nu prea ştiu nimic despre acest domn Voicu.

   Dar aş putea să vă fac pe plac şi să vă spun că în lipsa votului celor trei, domnul Băsescu ar fi avut împotrivă 253 voturi. Ar fi fost altceva?

   Eu nu am să vă iau ca alţii cu faptul că şi PDL-ul a avut ceva certaţi cu legea care au votat pentru preşedinte, ăsta e un joc prea murdar pentru mine, nu înţeleg însă de ce spuneţi…

   “De ce esti uzurpator AL LEGILOR STATULUI ROMAN,DE CE CALCI IN PICIOARE CONSTITUTIA,SUSTININD U.S.L.CARE A PROCEDAT CA IN ANII 45 CIND COMUNISTI AU UZURPAT STATUL ROMAN??????
   DE CE ESTI UN DERBEDEU BIBLIOTECARU,IN CONDITIILE IN CARE PINA SI SOCIALISTII EUROPENI SE DEZIC DE VOI SOCIALISTII ROMANI,SI VA CONSIDERA EXTREMISTI,?????????????”

   M-aţi văzut pe mine în stradă strigând Jos Băsescu, am strigat eu pe bloguri Jos Băsescu? Am încălcat eu legea şi Constituţia? De unde până unde v-a căşunat pe mine? 😀 Ce treabă am eu cu socialismul european şi cu socialismul în general?

   Ca să citez un mare poet român în viaţă, vă îndemn să “nu fi ticălos”… Sau este prea târziu pentru un astfel de îndemn, nu mai merge cu poezia, aţi învăţat-o deja pe cea “oficială” şi nu vă mai iese din neuroni?

 88. @ Biblio:
  “Ştiţi că Adrian Năstase este (a fost în acea vreme) profesor de drept constituţional… la fel ca domnul Boc. Credeţi că e cazul să facem o comparaţie…”
  Da Biblio știu, numai că tema era despre : ” Am constatat că singurii care au sărit sunt tocmai cei care au trecut pin şcoală precum gâsca prin apă, mai cu copiat, mai cu ploconul dus la profesoară, mai cu o oportunitate oferită de partid… ” Deci era despre plocoane și plagiate! Nu fi șarpe că-i dai lui Zapa apă la moară și ăsta vine cu rechinu’ dacă are apă!!!
  🙂 🙂 🙂

 89. chiar dak s-a intamplat anumite lucruri. o sa se arata ca cei de la pdl sunt uniti si or sa castige mult mai mult decat vor crede altii…

 90. La intrebarea daca ar trebui validat sau invalidat referendumul, Crin Antonescu declara:

  -Exista doua cifre, una birocratica, valabila din punct de vedere legal, din listele electorale si o cifra ce reflecta realitatea…

  Ziarist: -Deci ce alegem, birocratia sau realitatea?

  Crin Antonescu: -Eu aleg intotdeauna realitatea…

  Intrebarea mea:

  Oare birocratia nu inseamna legi, norme si reguli democratice ?

  USL respecta legile doar atunci cand le sunt favorabile. Acum nu recunosc invalidarea referendumului, chiar daca listele electorale au fost facute de MAI- Ioan Rus -USL. INS ii contrazice si le spune ca recensamantul populatiei nu are legatura cu alegerile sau listele electorale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *