Dan Felix Voiculescu sau Securitatea, statul şi presa românească

Instrumentele media ale securistului dovedit Dan Voiculescu îşi continuă seria atacurilor aberante la adresa mea, a familiei mele şi a celor care sunt bănuiţi că mă cunosc. În spiritul metodei patentate de Felix, experimentate în vremea când îşi turna propriile rude, Antena3, vârful de lance al acestei campanii murdare, deschide orice tip de subiect pe care apoi încearcă să îl lege de mine.

La emisiunea „Exces de Putere” de sâmbătă, 25 februarie 2012, s-a prezentat un material plin de intoxicări intitulat „Familia Cocoş, cuib la Snagov”. Pentru o corectă informare a opiniei publice, fac precizarea că nu deţin si nu am deţinut niciodată vreo casă la Snagov şi nici nu am de gând să intru într-un proces de licitaţie pentru vreo vilă a RA-APPS. Prostiile îndrugate în emisiune de moderatori au fost atât de flagrante cu atât mai mult cu cât chiar ei spuneau că la casa pe care o prezentau nu existau semne că ar fi locuită şi nici nu fusese înscrisă pe lista imobilelor care ar urma să fie incluse în cadrul licitaţiei imobilelor patrimoniului statului.

Mai mult decât atât, mă număr printre politicienii care au atacat direct subiectul bunurilor de la RA-APPS, considerând că închirierea preferenţială a acestora reprezintă una dintre cele mai mari spolieri ale statului român. Spre deosebire de Voiculescu, eu şi familia mea nu beneficiem de case de protocol pentru a sta în ele sau pentru a ne ţine fundaţiile, respectiv trustul de presă.

Continuarea atacurilor Antenelor împotriva mea este dovada cea mai clară a faptului că nu activitatea mea ministerială a fost problema lor, ci simpla prezenţă în politică. Voiculescu a transformat un trust de presă într-un organ de represiune şi de luptă împotriva tuturor celor care i se opun, dar şi împotriva instituţiilor statului, din banii căruia îşi face averea de mai bine de douazeci de ani, dar care nu i se mai supune în „regimul Băsescu-Udrea” (pentru a-i cita pe antenişti) aşa cum i se supunea în regimurile Iliescu, Năstase sau Tăriceanu. Voiculescu loveşte în cei de care îi este frică!

Fac încă o dată un apel către presa de bună credinţă să se distanţeze de practicile jurnalistice ale unor angajaţi Intact, care execută fără scrupule ordinele patronului lor. Instituţiile de control ale presei trebuie să ia atitudine împotriva unor atacuri la persoană în care minima deontologie profesională (verificarea informaţiei din trei surse, cererea unui punct de vedere şi din partea părţii în cauză sau imparţialitatea politică) nu este respectată flagrant şi continuu. Pentru că nu vorbim aici doar de o persoană, Elena Udrea, vorbim de principii.

38 thoughts on “Dan Felix Voiculescu sau Securitatea, statul şi presa românească

  • Esti ingrijorat Biblio?Deci cind cineva isi asmute argatii,servitorii,dar mai ales,SLUJNICILE’invidoase,rautacioase,si pline de venin,probabil tu l-ai sfatui sa intoarca si celalt obraz.
   Adica sa-si vada numele terfelit,familia aruncata in tot felul de povesti mincinoase,dupa opinia ta reactia fireasca,ar fi ca doamna UDREA SA VORBEASCA,DOAR,SI NUMAI DESPRE PETALELE TRANDAFIRILOR SI FRUMUSETEA VIETII.
   Biblio-DIN NEW YORK si pina in amsterdam,din montreal si pina la BUCURESTI-TICALOSIA ESTE SANCTIONATA,COMUNISTII SI CEI CARE AU FOST UNELTELE LOR SUNT SCOSI DIN VIATA PUBLICA-Cum se face ca intelegi atit de greu,dar cind vine vorba de CORINA CRETU,ROVANA PLUMB,ECATERINA ANDRONESCU,VICTOR PONTA,IN AFARA DE FAPTUL CA DEVII UN ADEVARAT LUPTATOR DE SUMMO atunci cind lucruri picante din viata lor devin publice,le dai dreptate?
   Cum oare se face ca un PERSONAJ INDEPENDENT CA TINE,SI NEUTRU,AI DUBLE MASURI?????????????????

  • @ Frank Zapa[King]

   “Deci cind cineva isi asmute argatii,servitorii,dar mai ales,SLUJNICILE’invidoase,rautacioase,si pline de venin,probabil tu l-ai sfatui sa intoarca si celalt obraz.”

   Unde anume v-am caracterizat drept argat, servitor, slujnică invidioasă, răutăcioasă şi plină de venin? Iar minţiţi?

   “DIN NEW YORK si pina in amsterdam,din montreal si pina la BUCURESTI-TICALOSIA ESTE SANCTIONATA,COMUNISTII SI CEI CARE AU FOST UNELTELE LOR SUNT SCOSI DIN VIATA PUBLICA”

   Eu cred că ar trebui să fiţi sancţionat decât pentru trădare. Sancţiunea pentru ticăloşie şi aşa mai departe o las în seama istoriei.

   Nu dau dreptate lucrurilor picante, de unde aţi scos asta? Puţin îmi pasă de ce face cineva în viaţa lui “picantă”. Nu sunt interesant decât când activitatea cuiva implică România şi românii.

   Eu nu am o dublă măsură, am doar o singur măsură pe care nu o puteţi înţelege.

 1. De ce nu-i dati in judecata. Numai in fata justitiei cine se scuza nu se acuza ci din contra iar lipsa de reactie juridica se transforma in recunoastere de facto. Sa nu invocati sila, timpul etc caci daca ar fi asa nici postarea de mai sus nu are nici-un rost. 🙂

 2. APEL catre PDL!

  Secretul cresterii procentului Opozitiei ,pe

  care Puterea nu reuseste inca sa il…deceleze,

  consta in umplerea spatiului forumurilor

  cu mercenari bine pregatiti,dresati si platiti,

  precum si trimiterea in platourile televiziunilor

  a unor indivizi prezentabili,…cuceritori,desigur in

  mare masura a …personalului feminin,sau al tupeistilor,

  tari in plisc!

  Aceasta este modalitatea de umflare a popularitatii

  Opozitiei,care desi nu a facut absolut nimic,nu are

  nici o idee,un program alternativa pentru romani…cresc!

  Alo,stimati PDL-isti,daca nu veti intelege ca a comunica

  si mai ales convingator,cu fermitate,este cheia

  succesului,veti sfarsi

  lamentabil!

  Nu mai acceptati ca la tv sa fiti flancati de doi

  politicieni ai opozitiei,plus doi analisti de aceeasi

  culoare,doi ziaristi impartiali si un moderator cu

  obligatii moguliste!

  Acordati multa atentie popularizarii forumurilor,care

  desi manipulate sau cenzurate totusi reprezinta o mare

  scena de comunicare,si apropos,nu cred ca Opozitia sa

  dispuna de fonduri mult mai mari pentru…organizarea

  informarii pe internet!

  Deci daca nu va schimbati optica ,sa nu emiteti

  pretentii!

  • …priviti la forumurile ziare.com,un online de tiraj!Ce organizate sunt trupele de

   comando uslamiste!

   Oare sa fie atat de dificila mobilizarea tinerilor PDL de exemplu???

   Ce Dumnezeu,va faceti de ras!

   Eu sunt acolo pe baricade de ani de zile,desi nu am nici o colaborare sau interes

   politic!

   Doamna Udrea,va rog nu dezamagiti pe cei care inca va sustin!

   Luati masurile necesare urgent!

  • Marcel, mai trebuie sa si treci de cei care stau dupa usa cu bata si hop ti-o iei daca nu le convine mesajul……
   Eu mi-am luat-o….dar mai incerc dupa ce-mi trece “cucuiul” 😉

  • Cum comentaţi “Moody’s : Guvernul României se va împrumuta mai mult anul acesta decât în 2012, chiar dacă necesarul de finanţare s-a redus”?

 3. Indrazneala celora care au protestat in fata antenelor la scos din minti pe Felic care deja e paranoic si se crede buricul pamantului , antenistii au fost foc si para cand au vazut ca cineva se misca si protesteaza pe fata impotriva propagandei lor , s-au crezut intangibili , a fost pentru prim aoara cand cineva le-a dat peste nas asa ca au decis s-o linseze mediatic pe doamna Udrea , cea mai prezenta persoana in spatiul virtual . Antenistii lui Felix urasc de moarte internetul , pe forumul Haznalei 3 bate vantu , inscriierile sunt stopate , pe paginile lor de facebook majoritatea comentariilor sunt negative la adresa lor , asa ca este explicabila ura lor fata de internet si fata de toti politicienii care promoveaza asta . In plus doamna Udrea e perceputa ca principala organizatoare a protestelor din fata antenelor . Prin asemenea atacuri media ei spera sa o intimideze pe doamna Udrea sa-i inchida gura s-o sperie . Cel mai eficienta metoda de a combate propaganda antenelor este internetul si conferintele de presa . Doamna organizati regulat conferinte de presa si demontati regulat propaganda antenelor , evitati sa intrati in direct pe posturile de televiziune motanesti . Membrii PDL sa organizeze regulat manifestatii adhoc in fata antenelor prin care sa ceara un singur lucru , LIBERTATEA PRESEI , LIBERTATE EDITORIALA . Asta-i scoate din minti pe ciutaci si deja ii baga in corzi .

  • absolut de acord!

   Doamna Udrea,va asteapta si ne asteapta o perioada extrem de grea!

   Aproape tota massmedia si turmele intregi ale opozitiei urla!

   Organizati-va,nu va precipitati,nu faceti declaratii separate,nu acceptati sa

   fiti singuri la dezbateri in platouri tv,cereti paritate!F important!

 4. Boulenii tatii textieri, expresia: “prostiile îndrugate….” nu are ce căuta în text!
  RECTIFACAŢI!
  Bleahhhhhhh……

 5. TEAMA de OMUL POLITIC ELENA UDREA, isi spune cuvantul.
  Voiculescu a intrat in fibrilatii, comanda ii este una singura data celor pe care-i subjuga in trustul ce-l patroneaza.
  Si-a indatorat angajatii chipurile ” darniciei” lui cu scopul de a-i detemina sa se abata de la orice cod deontologic si sa devina niste monstrii urat mirositori din media romaneasca…..
  Atacurile Voiculescului- BALONAT, nu fac decat sa arate teama pe care o are vis-a-vis de OMUL POLITIC ELENA UDREA!
  Securistul cu acte, stie bine ca istoria in ceea ce o priveste pe d-na Udrea se scrie…….

 6. O intrebare importanta dar desigur nu pentru saracutii astia cu duhul ci pentru unii care nu-si poata tartacuta doar de fantezie si de aparat de macinat barfe si privit pe sub paturi:

  Un baiat destept pe care-l cunoastem virtual spune pe undeva:

  “La urma urmei , ce mai conteaza(nota mea ;era vorba de ceva ce se discuta acolo) , daca stai sa analizezi ce spune domnul Blanculescu : PIB-ul lumii este de cca 50.000 miliarde de dolari/euro, dar portofoliul Marii Finante mondiale este de 500.000 miliarde de dolari/euro ?!”

  Deci asa stau lucrurile?

  Si daca stau asa cum este posibil asta? Trebuie sa procedam la o stabilizare generala bine directionata?

 7. Sa ne si amuzam:

  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-11602695-grecii-cei-mai-lenesi-sau-cei-mai-harnici-europeni-analiza-bbc.htm?cfnl=

  Cica: “statisticile sugereaza ca Grecia nu a ajuns aici din cauza lenei. Daca se ia in calcul numarul de ore muncite intr-un an, grecii par foarte harnici.

  Cifrele Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (OECD) arata ca, in medie, un grec munceste anual 2.017 ore, mai mult decat orice alta tara europeana membra a organizatiei.

  Intre statele membre ale OECD, Grecia ocupa locul trei din acest punct de vedere, dupa Coreea de Sud si Chile.

  Pe de alta parte, numarul de ore lucrate in medie, anual, de un angajat din Germania este de doar 1.408. Germania ocupa locul 33 dintre cele 34 de state aflate pe lista OECD.

  Doar o singura tara europeana membra afiseaza mai putine ore lucrate anual, si aceasta este Olanda, cu 1.377 ore.

  In medie, un angajat grec lucreaza cu 40% mai mult decat germanul mediu.”

  Realitatea: daca impartim la doi cifra orelor lucrate de greci si o jumate o trecem la prezenta in crasma sau la cafenea, bar, etc, acestia vor scadea mult sub olandezi. 🙂 🙂 🙂

 8. Domnul Basescu , liderii vocali ai pedeleului se fac vinovati in ochii useleului de un fapt grav si anume se fac “vinovati” de libertatea justitiei , faptul ca au dat liber dosarelor fara ingerinte politice. USL-ul a vrut cu disperare si vrea sa ajunga urgent la butoanele justitiei pentru a stopa dosarele care trimit dupa gratii . Cel mai tare ii sperie modificarea Constitutiei faptul ca odata modificata Constitutia Romania pleaca pe drumul democratiei fara intoarcere , adica odata adoptate modificarile cerute de presedinte se taie posibilitatea ajungerii la butoanele justitiei a oricarui politician , ori useleul e disperat vor cu orice pret sa opreasca dosarele , e o lupta totala pe viata si pe moarte, aici numai e vorba de bani , e vorba de libertatea lor . De asta viseaza uselistii republica parlamentara , adica un presedinte cu functie decorativa care sa numai aibe curajul sa iasa public sa propuna diverse teme de reforma a statului . Cea mai tare replica data lui Felix a fost protestul din fata antenelor. Internetul blogurile si facebook-ul ii scvoate din minti . Fiecare postare pe blog le demonteaza propaganda si e un pumn dat peste botul motanului Felix care turbeaza de furie . Paranoia din mintea sa nu poate intelege de ce anumite persoane printre care si doamna Udrea nu sunt intimidate de gorilele lui de presa si cum de au curajul sa-i dea peste nas pe internet ….

 9. @Marcel
  @Capitan petrolier
  Este indiscutabil ca atat PDL-ul cat si guvernul si Presewdintia au stat foarte rau la capitolul comunicare. Adesea veneu la televiziuni diversi responsabili ai PDL, Guvern sau Presedintie, oameni nepregatiti pentru a raspunde satisfacator la intrebarile legate de problematica tarii si a zilei. Mai mult chiar, la cerinta Premierului Emil Boc, la un moment dat PDL-ul a procedat la un boicot la adresa televiziunilor mai critice. A fost una din erorile strategice. In acelasi timp trebuie sa fim intelegatori cu PDL-ul care nu a excelat in ce priveste comunicarea. Pentru a avea succes in comunicare trebuie ca vectorii acesteia – politicienii de frunte ai partidului sa fie nu numai buni de gura, dar era absolut necesar ca demersul lor de comunicare sa fie si sustinut de realitatile guvernarii. Din pacate, politicienii PDL au fost doar buni de gura, insa continutul comunicarii acestora era negat grav de insasi realitatea grava a tarii. O guvernare incompetenta tocmai in niste momente extrem de grele pentru tara. Populatia nu mai poate fi pacalita doar cu vorbe frumoase atunci cand oamenii simt pe propria piele rezultatele dezastruoase ale guvernarii. Diversi politicieni veneau la televiziuni sa laude reformele guvernarii. In realitate, populatia a vazut ca asa zisa reforma a institutiilor nu este altceva decat o schilodire a acestor institutii. Cu vorbe poti prosti niste oameni o vreme, dar nu poti prosti un popor la nesfarsit.

 10. Poate nu stiati:

  Dosarul “I.C.A.” – Dan Voiculescu

  3,6 hectare de teren si un hectar de constructii in BANEASA au fost cumparate de DAN VOICULESCU la un pret de 75 de ori mai mic decat cel real, prejudiciind statul roman cu 60 milioane euro.
  INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE
  Lista dosarelor aflate pe rol la data de 28 FEBRUARIE 2012, ora 12:00,
  Sectia : Secţia Penală
  Complet de judecata : Complet Special
  DOSAR 7546/1/2009 (I.C.A. Bucuresti)
  – VOICULESCU DAN
  – POPA CORNELIU
  – SANDU JEAN CĂTĂLIN
  – MENCINICOPSCHI GHEORGHE(Omega3,Omega6)
  – PANTIŞ SORIN
  – SĂVULESCU VLAD NICOLAE
  – DOMNIŞORU GHEORGHE MARIAN
  – BACIU CONSTANTIN
  – PETRE ALEXANDRU
  – MARINESCU GRIGORE
  – POP FLAVIUS ADRIAN
  – ENE(FOSTĂ UDREA) VICA
  – STATUL ROMÂN PRIN MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
  – SIN GHEORGHE
  – MINISTERUL AGRICULTURII ŞI DEZVOLTĂRII RURALE
  – AGENŢIA DOMENIILOR STATULUI

  – Fond infracţiunea de spălare de bani (Legea 656/2002 art. 23).

  • @Galibardi. Stimabile, atunci cand faci afirmatii grave, rogu-te da informatii veridice si complete. Ai insirat un pomelnic de nume precum credinciosii pe acatiste dar nu ne spui de ce anume se fac vinovati respectivii. Observ ca ai binevoit a trece pe insusi maria sa Statul roman la rand cu presupusii dumitale infrctori. As a o fi? Te plangi ca Voiculescu a achizitionat un teren la un pret de 75 de ori mai mic decat cel real. De unde stiti care era pretul real? De fapt pretul este cam ca la piata – babuta isi pune legaturile de leustean pe taraba, dumneata intrebi de pret si daca iti convine scoti banii, platesti si te duci cu leusteanul la consoarta dumitale pentru a da savoare ciorbei familiale. Observ la l-ati mai trecut in randul infractorilor si pe dr. Mencinicopschi, probabil pentru afaceri cu Omega3 si Omega6. Eu stiam ca cele doua litere grecesti sunt benefice pentru sanatate, dar observ ca dumneata esti de alta parere si anume cica ar dauna fiscului. Deci fii bun si ne lamureste. Multumesc anticipat.

  • Va spune unul care pe 21 dec.1989 ,seara la ora 21 era convocat la minister pentru o sedinta tinuta de SECRETARUL DE PARTID.Pentru ca aveam telefonul fix instalat doar de un an,nu au dat de el , astfel ca nu m-am prezentat la apel.Stiam ca semnasem convocatorul pe 21 dec.la ora 16 obligat de secretarul de partid pe directie si cel cu invatamintul politic pe directie sa ma prezint pe 22 dec.ora 8 dimineata la GARZILE PATRIOTICE pe minister sa apar REGIMUL-GARZILE ERAU CONDUSE DIRECT DE LA CC sub comanda armatei.Ca sa nu fiu pus la zid de armata si impuscat pentru nesupunere m-am prezentat (aveam 3 copii minori acasa) .Surpriza-la ora 8 dimineata SECRETARUL DE PARTID PE MINISTER ma chemat la el si m-a intrebat unde am fost in noaptea de 21/22 dec.I-am spus ca acasa, ca semnasem convocatorul ca pe 22 dec.la ora 8 intru in garda sa apar ce? nu stiam-?Am primit un AK 47 cu 17 gloante , cu fixare de tragere glont cu glont, nu cu foc automat.Eram pus la o intrare a ministrilor cu inca un coleg sa pazim cladirea.lA alta intrare erau alti 2 colegi.Cei alesi eram cei mai tineri din minister.In minister era SECRETARUL DE PARTID pe minister , seful garzilor patriotice,cei 4 convocati inarmati , ministrii si salariatii care nu stiau ce se intimplase noaptea. Eram supravegheati daca stam in post de SEFUL GARZILOR PATRIOTICE pe minister-la nEsupunere eram arestati sau impuscati.
   La ora 9si 30 , din cei 4 care aparam 2 intrari SEFUL GARZILOR a chemat 2 sa mearga la farmacie sa ia pansamente si medicamente.Atunci mi s-a facut pielea de gaina pe mine si am inceput sa tremur-banuiam ca se lasa cu impuscaturi – ca intre 2 forte – ca sant la mijloc in evenimente – si ca nu mai ajung acasa vreodata la copii.La ora 10.30 aflu in post ca MILEA s-a impuscat,ca este declarat tradator.Dupa aceasta faza de la 10.30 pina la 12 si ceva cind s-a fugit cu elicopterul , cand ni se lua armamentul cind ni se dadea,era o deruta generala pina cand s-a primit ordin ca trecem direct sub comanda armatei.Imediat CABINETUL MINISTRULUI a fost ocupat de parasutisti de la …. ,iar garzile trecute sub comanda lor.Toti salariatii marunti, au plecat acasa {, intoarcerea a fost de 180 grade} , dar DIRECTORII DE DIRECTII au ramas pe loc fiind aparati de cei din directia respectiva cu functii de partid pina in 21 dec.cu armament primit de la seful GARZILOR pe minister direct in biroul DIRECTORULUI iar cei marunti am fost grupati sa pazim la fiecare etaj ,in fiecare colt cu parola zilnic schimbata , care era data de militarul parasutist care conducea cladirea din CABINETUL MINISTRULUI PLIN .Daca din 16 dec.noi eram supravegheati de cei din conducerea politica a DIRECTIEI de orice miscare pe care o facem,ca sa depisteze cine nu-i cu CEAUSESCU si ce vorbesc pe la colturi,in 22,dupa ora 12 si ceva,acestia erau mina in mina cu parasutistii care preluase apararea cladirii si colectau ajutoarele de hrana pentru militarii din strada si distributia lor.Din posturile preluate pentru paza pe cladire unde eram noi ,la fiecare colt al fiecarui etaj, se vedeau in strada orice miscare a militarilor din armata.Paza s-a facut fara intrerupere pina dupa anul nou.Surpriza insa a venit atunci cand dintr-o pozitie favorabila mie de a vedea ce se intimpla in bufetele ministrilor,bufete care aveau ferestrele spre interiorul cladirii in forma de U ,in timp ce noi aparam cladirea,in acestea,era in timpul noptii de 22 spre 23 si dupa aceea un chef nemaipomenit- se dansa si se bea- erau sefele de cabinete,consilierii,securistul care controla ministerul si personalul care se ocupa de aprovizionarea si distributia alimentelor catre demnitarii-era regim inchis-noi nu aveam acces la ce se aducea acolo.Atunci mi-am dat seama ca eu eram carne de tun iar banditii care stiau cum sint aranjate treburile chefuiau.S-a terminat “revolutia” toti acestia si-au luat CARNET DE REVOLUTIONAR.Mi-a fost scirba.Deci cu arma in mina am aparat practic locul de munca fara sa stiu ce se copsese.Deci daca in perioada 16-21 as fi zis ceva critic la adresa partidului as fi fost arestat de securitate chiar la comanda acestor ideologi ai partidului care faceau o presiune extraordinara la invatamintul politic sa iei cuvintul si erai notat de cite ori ai luat cuvintul tot anul.Eu eram preocupat cu meseria de baza sa fiu la nivelul cel mai ridicat ,nu aveam talente de orator si nici nu aveam timp de asa ceva.Era mult de lucru.Iata citi revolutionari au luat carnetul de revolutionar fara sa iasa in strada si fara sa pazeasca o intrare in MINISTER.-MI-A fost rusine sa zic ca-s revolutionar-si sa cer CARNET cand totul a fost manipulare. -amanunte data viitoare-Imi este rusine cand vad prin decrete lista cu revolutionari ai fostului PRESEDINTE si ai unor falsi revolutionari facuti de niste excroci- gen turnatori la SECURITATE-acestia erau cei mai PERICULOSI nu ofiterii in functie.SECURITATEA APARA POPORUL SI STATUL .dOSARELE odioase erau facute de TURNATORI.Adevaratii revolutionari au fost pina la plecarea CEAUSESTILOR.Restul a fost o lupta pentru mentinerea organizarii statale si finalizarea loviturii de stat.

 11. Madame Stancu, cea cu fustele mulate de-i pleznesc pe formele voluptoase, are o obsesie cu Udrea. De la RTV nu de acum. Si-a jurat ca va aduce in tribunal, sau sa va vada in procese, cine stie ce fetisuri ascunse si perverse o avea si ea saracuta. Orice subiect ar avea, tot la Udrea ajunge. Si la Videanu. Mi-aduc aminte ca la RTV cu Ursu, urla in emisiune de una singura ca nu raspundeati la mobil. Crize ca la Dana Grecu. Cel mai bine raspundeti pe blog pentru ca la telefon sau altfel nu exista sansa sa puteti explica ceva. La A3 NU SE INTRA PRIN TELEFON, cred ca e clar, desi unii inca mai incearca, dar aiurea.

 12. Am mai spus-o si o repet :
  ~ Partidul National Liberal a devenit cel mai periculos grup politic romanesc. Nu e un triumf fara competitie. Insă ce au reusit liberalii are ceva iscusit si îndrăzneț. O ticăloșie stilată, ca un zâmbet de chelner chipeș si hoț..
  *** Contributia liberala la degradarea vietii politice romanesti inainteaza sub masca modernitatii si, din acest motiv, e inconfundabila.

 13. Sir.. Felix organizeaza gramezile rugby-istice din PNL si moguliziuni !?

  Atunci e limpede..

 14. Bilant DNA: In 2011, numarul persoanelor condamnate definitiv s-a dublat fata de 2010

  Seful DNA a explicat, in sedinta DNA, ca anul trecut au fost condamnate definitiv 298 de persoane, fata de 154 in 2010, si ca printre acestia se numara 4 demnitari (2 deputati, 1 fost deputat si un subprefect), 5 primari, 3 viceprimari, 4 magistrati, 5 avocati, 26 de politisti, 7 comisari de garda (4 de garda financiara, 3 de garda de mediu) si 10 directori de institutii publice.

  Astea-s grijile care-i baga buricu` p`in ficat lui Felix. Restul sunt anecdotele presei de trust.

  Ii ţaţaie fundu` de frica instantelor. Mica reforma in justie a inceput sa miste lucrurile din loc. Incet, dar sigur.
  Ca si PSD in intregimea sa, sir Felix nu mai poate fi reformat decat de parchet..

  Asta-i baiul lor cel mare, iar Base pericolul mortal. D-na Udrea si alti pedelisti sunt doar victime colaterale in ura lor fata de presedinte.

 15. Haideti totusi sa terminam cu prostiile acestea gen comunism.A fost acum 22 de ani, faceti ceva ptr. prezent.Cei care au o minima cultura media sau de bun simt stiu ca jurnalismul adevarat este OBIECTIV si echidistant…Daca INTACT executa ordinele lui Voiculescu,, TVR-ul ordinul cui executa???

 16. Mult iubita si stimata Doamna Udrea Elena. Prin simpla existenta imi faceti viata mai frumoasa. Sunteti un model de cinste si altruism, eforturi dezinteresate, uneori depasind capacitatea oamnilor de rand in a aprecia la adevarata valoare munca dumneavostra.
  Nu va descurajati daca unii va critica. Dupa cum spunea si Gica Hagi :”Sa fie bine ca sa nu fie rau”.
  Nu ne abandonati, va rugam din suflet.
  Semnam cu respct si stima.
  Un grup de admirator de-al dumneavostra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *