Cum să fii o femeie de succes: Camelia Potec

În 2008, la Atena, prima medalie de aur a delegaţiei noastre a fost adusă de înotătoarea Camelia Potec la proba de 200 de metri liber. O surpriză extrem de plăcută pentru noi şi încununarea multor ani de muncă şi privaţiuni ai unei tinere femei care a dat totul pentru sport şi pentru România.

Momentul respectiv a fost cu atât mai important cu cât Camelia Potec a obţinut medalia de aur la înot pentru o ţară care nu avea nici măcar un bazin olimpic pe care să i-l ofere pentru a se antrena. În vizita de la începutul acestui an în municipiu, una dintre promisiunile pe care le-am făcut a fost realizarea la Brăila a unui bazin olimpic şi în câteva zile va începe construirea lui cu bani de la MDRT şi cofinanţare de la primărie.

Astăzi, am avut una dintre cele mai plăcute sarcini pe care le poate avea un ministru al Turismului: am participat la Brăila la inaugurarea hotelului plutitor al Cameliei Potec. O investiţie de 380.000 de euro, din care jumătate sunt fonduri europene. „Camelia”, căci aşa se numeşte hotelul, este prima investiţie în afaceri a marii noastre campioane. Pentru cine nu ştie, absolventă a Facultăţii de Turism. De altfel, chiar ea îmi spunea astăzi că a ştiut de la început ce vrea să facă după ce îşi va încheia cariera sportivă: turism în România.

Camelia Potec este un brand în sportul românesc şi, cu siguranţă, va deveni unul şi în business. Sper însă că, înainte de a face definitiv acest pas dinspre sport, să mai aducă măcar o medalie de la Olimpiada de anul viitor de la Londra. E în egală măsură o dorinţă şi o urare pe care i-o fac.

Dincolo de sportiva de succes, de omul de afaceri în devenire, Camelia este o femeie tânără, frumoasă, modestă şi în acelaşi timp hotărâtă şi pasionată de ceea ce spune şi face. E o revelaţie pentru toţi cei care au cunoscut-o personal. Pentru mine, este exemplul clasic al femeii de succes. Mai în glumă, mai în serios, i-am şi spus că, aşa cum o văd eu, poate avea succes în tot ceea ce îşi propune: în sport, în turism sau chiar în politică, dacă îşi doreşte. Invitaţia rămâne deschisă.

Cu cât în politică vor intra mai mulţi oameni care au avut succes, au demonstrat competenţă şi determinare în domeniile lor de activitate, cu atât mai serioasă, responsabilă şi implicată va fi clasa politică!

 

25 thoughts on “Cum să fii o femeie de succes: Camelia Potec

 1. Hotel plutitor de 380.000 euro?hahaha
  Ce ma mira?In 2005 se vindea benzinarie,cu motel cu doar 330.000 dolari,nici macar euro.Trebuia sa o cumpar.

 2. CUM SA FII O FEMIE DE SUCCES IN MOLDOVA-MIRAJUL VIDEOCHATULUI-ASA AU INTRAT MOLDOVENCELE IN CAPITALISM CU CXXXL’

  Am stat mult pe ginduri daca sa scriu au ba aceste rinduri,pt ca stiu ca voi atinge multe sensibilitati,si iar va veni Ze.V si-mi va pune placa prafuita si demodata de la patefonul lui arhaic,ca vezi doamne iar am treaba cu VOTANTII,si ca ii indepartez de PD-L.
  Si am stat pe ginduri mai ales dupa ce am mai vazut ceva,SCOLILE DE VARA DE LA PNL,PSD SI PD-L.
  Si atunci pt ca tot vorbim de ,MORALITATE,ONOARE,CINSTE,ONESTTATE,INTEGRITATE,DAR MAI ALES ETICA,NU AM REZISTAT TENTATIEI SI M-AM DECIS TREBUIE SA SCRIU.
  Am intrat in posesia unui material incendiar,IN ORASUL LUI EMINESCU,MII DE TINERE MOLDOVENCE SUNT CLIENTELE CELOR ,ATENTIE PESTE 40 DE VIDECHAT-URI,CARE FUNCTIONEAZA IN DULSELE TIRG A IESILOR.
  Stim cu totii ca ,INVADATOARELE AMZOANE DIN MOLDOVA,DUPA 1990,AU RUPT MAI INTII ,SI AU SPART BOX-OFFICE-URILE BUCURESTE,INCEPIND CU MIHAIELA RADULESCU,ANDREEA MARIN,deschizatoarele de pirtie,dupa care fetele s-au bulucit,asa incit CANAPELELE DIN ANTECAMERELE REGIZORILOR TV.,trebuiau schimbate lunar.
  Si uite asa pe sticla,pe ecrane nu mai aveai loc de NOUA GENERATIE DE TINERE TALENTE CAPITALISTE DIN MOLDOVA.
  Ani au trecut si capitalismul,DE FATADA IN BICHINII CU SCLIPICI,a ajuns chiart la fete acasa,si uite asa prin aceasta minune a mintii omenesti ,INTERNETUL,TINERELE CAPITALISTE MOLDOVENCE,AU DEVENIT CU ADEVARAT FEMEI DE SUCCES ,SI INCA DE AFACERI,IN SECTORUL SERVICII’
  Problema este alta-ACESTE CITE-VA MII DE CAPITALISTE MOLDOVENCE SUNT LA LUMINA ZILEI STUDENTE,STUDENTE CARE MIINE VOR FI PROCURORI,JUDECATORI,AVOCATI MEDICI,PROFESORI,ADICA BUGETARICHIAR POLITICIENI-ei acum sa vedem ce ne facem si cum ,CITIM ACEST PAPIRUS MODERN,IN CARE CURVELE,PROSTITUATELE VOR DECIDE SOARTA NATIUNII IN VIITOR.
  Si iar recitesc textul DOAMNEI MINISTRU,SI ZIMBESC HITRU SI CU SUBINTELES;
  QUA VADIS ROMANIA????????????????????
  Si iar imi aduc aminte de :
  LIA OLGUTA VASILESCU,DE ECHIPA DE FACUT ZGOMOTE PENELISTA ,DE AMANTA LUI BOGDAN OLTEANU,DE ANA BIRCHALL,DE………………..
  Oare ce-i de facut???????????????Cum ar putea milioanele de femei romance serioase cu moralitatea si rusinea in singe sa se BATA CU ACESTE CAPITALISTE MOLDOVENCE CU TUPEU,CU FESE TARI,CU OBRAZNICIA IN GENA,SI CU UN APETIT INCREDIBIL PT BANI,AVERE SI………….
  MONICA COLUMBEANU,SI MIILE DE ACTIVISTE ALE SEXULUI POGORITE DIN NORD ESTUL TARII ,ESTUL SI SUD ESTUL TARII,au facut ca PRIMARUL MAZARE SA NE SPUNA DE LA OBRAZ CA,TURISMUL SEXUAL ESTE SALVALREA LITORALULUI………….

 3. Madalina-am in spam un text,te rog daca poti sa-l recuperezi………….multumesc

 4. Asa da curaj pe ea ca-s bani munciti si se simte altfel decit turnatorul de Voiculescu Dan Motan Felix

 5. INCERCARE DE A NE MENTINE TREJI
  Afirmam, la topicul trecut, intr-un dialog paralel cu Turnul de observatie, că strategia opozitiei de decredibilizare a domnului Traian Basescu, are la bază utilizarea unor teme de dezbatere/evenimente/relatii de afaceri stat-privat/decizii majore/personalitati , toate de mare complexitate si extrem de controversate avand momentul de initiere si/sau desfasurare si/sau actiune in erele protoistorice si tenebroase ale puterii PSD-PNL, toate acestea fiind in prealabil spalate, transformate din fotografii normale in formate surogat cu contrastul invers, si ,,agatate” INTENS MANIPULATOR de numele Presedintelui.
  Despre asazisa relatie Basescu-Soros voi reveni, pentru ca ea este efectul mediatic al unei uriase DIVERSIUNI, asa cum partenerul de afaceri al PSD, recte, OMAR HAYSSAM a fost ,,intors”, imagologic, impotriva unui sef de stat patriot si consecvent cu principiul predictibilitatii politicii externe romanesti.
  Poate că, vom afla, în viitor, adevarul complet despre motivele pentru care trei ziaristi romani, finantati de Hayssam, au mers intempestiv in Irak, cu putin timp inaintea vizitei Presedintelui . Daca ne gandim la presiunile generate de opozantii prezidentiali, dupa rapirea inscenata, pe continuarea participarii Romaniei la efortul antiterorist, culminand cu declaratiile lui Tariceanu si Atanasiu (fost ministru al apararii n.r.), ne putem gandi la un scenariu uluitor al tradarii nationale si la incercarea de camuflare a legaturilor oculte ale lui Hayssam cu PSD, ce se doreau dizolvate printr-un troc (santaj) al infractorului cu Seful statului. Cum era si firesc, planul nu a tinut, asa cum nici incercarea lui Patriciu acompaniat de Tariceanu de a ,,inchide” dosarul Rompetrol, s-a izbit de acelasi incoruptibil Presedinte.
  CRED CA ESTE LIMPEDE DE CE S-AU COALIZAT SI SUNT ATAT DE INCRANCENATI, IMPOTRIVA PRESEDINTELUI !
  In fine, sa revenim la chestiune :
  CITEZ dintr-un document datat 11 MARTIE 2008:
  ,,Cine este George Soros?
  Soros s-a nascut in Ungaria la Budapesta in anul 1930.Tatal sau ,provenind dintr-o familie ortodoxo-evreiasaca,schimba numele de Schwartz in Soros de frica Holocaustului si a ocupatiei naziste din Ungaria comunista a anului 1947,an in care a si emigrat impreuna cu familia in Anglia.Absolvent al Scolii de Studii Economice de la Londra in 1952 lucreaza pt o societate de brokeraj la bursa din londoneza.In 1956 ajunge in America unde incepe ascensiunea in topul brokerilor transformadu-si economiile infime intr-o avere imensa.In 1969 creaza cel mai de succes fond de investitii din aceea vreme – Quantum Fund. In decursul a zece ani, acest fond a avut un randament de profitabilitate de 3.365%, 42,5% pe an. In toata cariera sa, Soros a realizat cateva tranzactii extrem de riscante si contestate. Printre acestea se numara, o vanzare short in anul 1992 in valoare de 10 miliarde pounds care i-a adus un profit de 10%, dar care a provocat caderea pound-ului britanic si implicit a Bancii Nationale Britanice.Dar sa revenim la ale noastre,George Soros prin ONG-urile si organizatiile sale dubioase si raspandite in toata Europa de Est inclusiv Romania ,doreste dezbinarea Romaniei.Am sa incerc sa argumentez,cum este normal aceasta afirmati in cele ce urmeaza.Miliardarul american de origine maghiara George Soros este actionar indirect al Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), el detinand parti sociale la compania Newmont care este, la randul ei, “partener junior” al firmei romano-canadiane care vrea sa exploateze aurul din localitatea din Apuseni. Presedintele companiei romano-canadiene, Alan Hill, a admis, miercuri, intr-o conferint de presa, ca Soros detine actiuni la Newmont, cunoscut ca actionat minoritar in Gabriel Resources, partenerul statului roman in Rosia Montana Gold Corporation (RMGC). Hill nu a putut preciza care este participatia miliardarului american in compania miniera Newmont.Totusi, Hill l-a criticat dur pe Soros pentru implicarea in sprijinirea opozantilor proiectului, intr-un discurs adresat presei in care a dat indicii despre o posibila intelegere intre maghiari pentru sabotarea autorizarii proiectului minier.

  . Legaturi cu reteaua Soros ar avea si parlamenta
  rul UDMR Peter Eckstein Kovacs, cel care a introdus în Parlament proiectul de lege privind interzicerea folosirii cianurii în minerit în România. Alan Hill sustine ca statul ungar este impotriva folosirii cianurii pentru extragerea aurului la Rosia Montana „doar pentru a ramane maghiarilor aurul Ungariei din Transilvania“. Hill spune ca, la protestele fata de proiectul sustinut de RMGC din aceasta vara, a observat mai multi tineri de etnie maghiara care strigau: „Pastrati aurul Ungariei pentru Ungaria!“. „In plus, am fost informati ca o companie maghiara asteapta în culise sa poata initia un proiect în Rosia Montana – posibil fara utilizarea cianurii“, mai spune Hill. Acesta a refuzat sa dea vreun detaliu despre identitatea companiei interesate de zona miniera Rosia Montana, precizând doar ca a a auzit „soapte“ în acest sens. De asemenea, Hill considera ca o mina de aur la Rosia Montana este imposibila fara utilizarea cianurilor. „Sa fim clari: oricine afirma ca poate dezvolta o mina de aur la Rosia Montana în mod economic si fara utilizarea cianurii va minte. Daca ar fi posibil, va asigur ca am fi integrat acest lucru în proiectul nostru“, a spus presedintele companiei Gabriel Resorces.
  Intr-o scrisoare adresata directorului companiei Newmont, Wayne Murdy, Soros isi exprima „câteva îngrijorari“ privind asocierea dintre Newmont si Gabriel Resources în proiectul minier de la Rosia Montana. In documentul din 17 aprilie 2007, George Soros recomanda „atentie“ în acest parteneriat. Dupa ce ii prezinta lui Murdy o schita asupra situatiei proiectului minier, Soros scrie ca este „de datoria sa“ sa-l sfatuiasca pe acesta sa judece „atent orice implicare ulterioara alaturi de Gabriel Resources în proiectul Rosia Montana“. „Înteleg ca Newmont se obliga sa respecte cele mai înalte standarde de management ecologic, de sanatate a angajatilor si de siguranta pentru comunitati. O investitie într-un proiect dubios precum cel de la Rosia Montana nu ar trebui sa poata pune la îndoiala aceste angajamente admirabile“, conchide Soros in scrisoarea trimisa directorului Newmont Mining Corporation, în calitate de actionar. Totusi, reprezentantii companiei canadiene spun ca Mina de aur Rosia Montana este proiectul lor si nu vor pleca din Romania cu nici un chip.Aliatii lui George Soros si ai statului ungar, care se impotrivesc Proiectului Rosia Montana, sunt reprezentantii Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), sustine Alan Hill. Acesta i-a nominalizat pe senatorul Peter Eckstein Kovacs si pe ministrul mediului, Attila Korodi. „Sa luam în consideratie interzicerea utilizarii cianurii în mineritul din România, care se dezbate luna aceasta în Parlamentul României – interzicere propusa de catre un senator UDMR si sustinuta puternic de ministrul UDMR al mediului“, a aratat Hill.Gardianul , 06 Sep 2007 .
  Sa trecem mai departe,George Soros a reusit sa creeze un stat artificial “Macedonia” avand contributii serioase in crearea identitatii de “macedonean” furand-o de la titularii de drept ai acestei identitatii si anume grecii.Se pare ca minele de cobalt si aur din Kosovo sunt deja in propietatea lui soros deci implicit in mainile Americii. Mai precis este vorba de zacamantul de aur,argint, plumb si alte metale aflat la Trepca (se pronunta Trepcia), in KosovoIn 2001, Soros a investit 50 milioane dolari SUA ptr a prelua controlul asupra zacamantului, estimat la CINCI MILIARDE dolari. Trepca face parte dintr-un portofoliu detinut de Soros in care figureaza si investitii majore in Newmont Mining, al doilea productor de aur din lume, dovada a apetitului sorosian pentru metale strategice. Iata ce spune documentul intitulat “Trepca: Making Sense of the Labyrinth” prezentat de International Crisis Group (finantat de Soros), cateva luni dupa ce trupele misiunii ONU intrasera in Kosovo: “UNIMIK (Misiunea ONU in Kosovo) trebuie sa preia cat mai urgent complexul de mine Trepca de la sarbi” si explica detaliile operatiunii. In august 2000, seful de atunci al UNIMIK, Bernard Couchner (suna familiar acest nume, nu?) trimite la Trepca “trupe de mentinere a pacii” echipate cu masti de protectie impotriva emanatiilor toxice (da bien la televiziuni, nu?) sa ocupe mina din Trepca, sub pretextul ca aceasta prezenta un pericol extrem pentru siguranta mediului inconjurator. Dupa un an si ceva, tatucul Soros investeste cei 50 milioane dolari in “dezastrul ecologic de la Trepca”, devenind, practic, un pion important in orice decizie luata in legatura cu mina.Este de la sine inteles ca Soros a dorit intotdeauna ruperea Kosovo de Serbia, pentru ca o administratie kosovara este mult mai usor de manevrat si mai usor de convins sa inlature eventualii competitori.
  . George Soros are parlamentari din partea Romaniei in Uniunea Europeana (Renate Weber a fost pana de curand Sefa organizatiilor Soros din Romania) aceeasi Renate Weber care a facut o declaratie contrara parlamentului Romaniei si presedentiei si solidara cu cel al UDMR-ului si anume aceea de a recunoaste cat mai curand Kosovo,prea dubios nu ?
  ………………………………………………………………………………
  Sa revenim la Soros,operatiunea de schimbare a numelui tiganilor in romi, realizata prin concursul Retelei Soros (Soros Open Network) creeaza neplaceri astazi si romanilor si tiganilor, atat in Romania, cat si, mai ales, in Europa.E bine stiut faptul ca multe din organizatiile care militeaza in numele lor nu le reprezinta interesele,fapt recunoscut chiar de catre ei,adica de tigani.Asistam la o invrajbire intre etnii,scopul?,,Divide et impera” e foarte clar…”
  COMENTEZ
  Cred ca romanii lucizi si greu manipulabili care citesc, inteleg bine ca lichelele opozitiei inceraca cu disperare sa-si ascunda hotiile, compromisurile, cedarile, cardasiile pe care, un STAT SLAB SI CORUPT le-a facut posibile de-a lungul anilor de dezmat si control politic al institutiilor statului, inclusiv a justitiei.
  Cred ca domnul VOICU STIE MULTE, iar arestul sau prelungit, s-ar putea sa nu ramana fara urmari…pentru MULȚI MAHĂRI ai polichiei și ai afacerismului de carton.
  CATEVA CONCLUZII PE CARE EU LE TRAG DIN ARTICOLUL DE MAI SUS:
  1. George Soros a fost un apropiat al partidelor din actualul USL si al UDMR , respectiv,al unor ONG-uri importante, inclusiv din zona de activitate al doamnei Renate Webber si , poate, Monica Macovei.
  2. George Soros a incercat, de fapt, sa saboteze utilizarea cianurilor la Rosia Montana, IN INTERESUL UNGARIEI si al minoritatii maghiare din Transilvania
  3. George Soros isi doreste, probabil, un stat roman SLAB si un nivel redus de DEZVOLTARE ECONOMICA A TRANSILVANIEI.
  Deh si…Kosovo era o zona SLAB DEZVOLTATA DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC !
  Iata de ce, stimati colegi, va rog SA DESCHIDETI BINE OCHII pentru a discerne zona de unde irumpe TRADAREA INTERESULUI NATIONAL si sa realizati, cat de aproape de catastrofa am fost in decembrie 2009 !
  Ne ma asteapta doua mari incercari : In 2012 si 2014.
  Sper sa ne ajute Dumnezeu.

  • Completari:
   1. SUCCES domnule Presedinte in vizita dvs intr-un stat partener strategic al Roamniei
   2. Doamnă filorusă, MONICA TATOIU, va recomand sa va cumparati o arma si sa va impuscati in cap.
   Asta merită un tradator national care ii cere sefului statului roman sa mearga, cu prioritate, la …MOSCOVA ,desi Romania este membra NATO si UE cu drepturi depline ! Incredibil, nu s-a gasit nimeni care sa-i trage doua perechi de palme acestei precupețe ordinare de parfumuri , chiar pe post , la o ora de maxima audientă ?

  • ZeV observ că ai vorbit mult de Soros.
   Dar mai observ că nu spui nimic de Monica Macovei!
   Ori Soros cu Monica Macovei sunt precum o ceafă de porc fără de usturoi!
   Să înţeleg că tu eşti vreunul din ăla de nici usturoi nu a mâncat şi nici gura nu-i miroase?
   🙂

   PS Cât despre Monica, nu fata “juristului” (ştii de ce pun ghilimele nu?) ci fata medicului, iart-o bre că nu-i fată rea! E iar în călduri! Nu-i nici prima şi nici ultima oară!
   🙂

  • Repet, DOMNULE Diaconu Eusebiu, engenerule, Eusebiu :
   ,,George Soros are parlamentari din partea Romaniei in Uniunea Europeana (Renate Weber a fost pana de curand Sefa organizatiilor Soros din Romania) aceeasi Renate Weber care a facut o declaratie contrara parlamentului Romaniei si presedentiei si solidara cu cel al UDMR-ului si anume aceea de a recunoaste cat mai curand Kosovo,prea dubios nu ?”
   COMPLETEZ:
   SUNT inginer, ESTI inginer, prin urmare, tragem concluzii DOAR pe bază de informații, experimente, deducții logice !
   Ce stim ?
   Stim că:
   (A) 1. Renate Weber a fost Sefa organizatiilor Soros din Romania
   2. Renate Weber l-a părăsit intempestiv, deci l-a trădat pe presedinte
   3. Renate Weber, se opune proiectului minier, MAI EXACT, tehnologiei preconizate de canadieni, întocmai ca și George Soroș
   4. George Soros isi doreste sabotarea proiectului minier, ÎN ACTUALA FORMĂ si SA TRAGA DE TIMP, de aceea si-a plasat un vârf de lance în consorțiu
   5. Ungaria, se opune tehnologiei pe baza de cianuri
   6. O firma maghiara , care pretinde ca poate exploata altfel, se pare ca asteapta la cotitura
   7. Tineri maghiari scandeaza ,,lasati aurul Ungariei pentru Ungaria”
   _______________________________________________________________
   (B) 1. Monica Macovei a fost oengista
   2. Monica Macovei nu l-a tradat pe presedinte
   ________________________________________________________________
   Ce putem deduce ? Ce intrebari ne putem pune ?
   Mai multe , printre care :
   – presedintele este corect pozitionat din punct de vedere al interesului national. FARA NICI UN DUBIU.
   – George Soros este pozitionat in interesul Ungariei, deci, IMPOTRIVA Romaniei si implicit, presedintelui.
   NOTA : ,,Ecologismul” lui Peter Eckstein Kovacs, se pare o IUDĂ, mă pune , ACUM, serios pe gânduri
   – Renate Weber este pozitionata impotriva lui Traian Basescu. Oare de ce ?
   – Monica Macovei ?
   NU STIM INCA, MICHIDUȚĂ ! Ai suspiciuni impotriva Monica Macovei. Si eu am.
   Dar, un engener are certitudini doar pe baza de probe verificate si coroborate !
   De la jurnalisti, nu am pretentii, că ăstora nu le-a plăcut școala și nu au mamă, țară și Dumnezeu.
   Dar noi ? Ce cacaia facem ? PRODU PROBE ! Daca sunt zdrobitoare, atunci, abia atunci, voi spune : OUT MONIVA MACOVEI din partid.

  • ..Cu Renate Weber sunt doua variante. Doar doua:
   Fie este o tradatoare, fie este pur si simplu naiva, incompetenta pe fond de ,,a n-o duce capul mai mult”.
   Cu Monica Macovei, mai astept. Am rabdare.

  • Bei ZeV de ce eşti buldog golan şi nu postezi şi răspunsul meu?
   Aud?
   🙂 🙂 🙂

 6. IN IMGINELE DE LA TV, PONTA SI ANTONESCU CAND SUNT IMPREUNA SEAMANA EXTRAORDINAR CU O SECVENTA DIN DOCUMENTARUL ” MAIMUTE LA FURAT”, transmis de NATIONAL GEOGRAFIC.
  Va rog sa vizitati blogul,
  cruciadapdl.blogspot.com

 7. De necrezut cat putem fii de prosti. De ce ? Pentru ca, asa a decis Dumnezeu.
  De ce suntem prosti ? Pentru ca nu ne plac decat…cartile de joc. Pentru ca, citim printre randuri. Pentru ca, ne inflamam prematur. Pentru ca, suntem fuduli, deci, prosti ca noaptea.
  Am ascultat comentariul , EXCELENT, al ministrului de externe al Romaniei, aseara, pe TVR2.
  DACA NOI, ROMANII, TACEAM, FOLOZOFI RAMANEAM.
  Dar nu, noi sarim in sus, in stil VADIMIST, JUSTIFICAND prin comportament, samburele de adevar din gluma francezilor.
  Domnul ministru a spus LIMPEDE despre ce este vorba :
  Autorii pamfletului cu păpusi (o emisiune de altfel TRADITIONALA in Franta) nu au dorit să lovească în romani, CI SA IRONIZEZE XENOFOBIA A DOI REALIZATORI DE LA ALTA TELEVIZIUNE, CARE AU PROSTUL OBICEI SĂ GENERALIZEZE CAZURI PARTICULARE.
  Prin urmare, o reactie viscerale, asa cum cere PRESA si nu numai, AR FI FACUT ȚARA DE RÂSUL EUROPEI !
  Felicitări domnule BACONSCHI ! Felicitari domnule Presedinte !
  Jurnalisti romani..GO HOME ! Adica in Sahara, printre naparci. NIMICUL este mediul vostru ambiant, nativ.
  Uite de ce trebuie educatie….secole de educatie…pentru a intelege că, virgulă, CULTURA, nu este semanat si seceris. Ca sa devenim subtili si cu simtul umorului, trebuie sa citim, nu gluma !
  Vai de capul si c….nostru .

 8. Obsesii,Obseseii,Obsedati si Posedati

  Cred ca astea ar fi pricipalele caracteristici ale unei bune parti a presei,inregimentata si aservetia total,fenomenului politic cunoscut acum in anul 2011 ca fiind ,USELIMEA’
  Orice ,emisiune,talk-sow,cu aceiasi invitati de dimineata pina noaptea tirziu se termina invariabil cu aceiasi obsesie-TRAIAN BASESCU-
  Stau si ma intreb,oare oamenii astia,daca mai pot fi numiti oameni,care zi de zi de peste 5 ani pronunta invariabil de sute de ori pe zi ,TRAIAN BASESCU,TRAIAN BASESCU,TRAIAN BASESCU,TRAIAN BASESCU……………….la terminarea turei de serviciu,oare cum sa saluta intre ei,acasa in familie cu copii,nevestele,ori sotii in pat ce spun,ce-si spun in momentele de tandrete,oare tot ,TRAIAN BASESCU,TRAIAN BASESCU…………….
  Este incredibil unde a ajuns aceasta obsesie si obsedatii posedati de ura,rautate si dorinta de revansa.
  Sigur,o cit de mica intelegere le poti acorda posedatilor,pt ca pe unde i-a prins TRAIAN BASESCU,i-a tavalit,a trecut cu tancul peste ei,i-a facut de tot risul,i-a umilit si i-a adus in pragul disperarii,luind ca politician,tot,tot absolut tot,lasindu-le acestor indivizi doar doua varinte,,UN GLONT IN CAP S-AU PARANOIA.
  Si din cite se pare ,acesti indivizi deformati au ales calea grea si plina de suplii a posedatilor.
  In virful piramidei obsedatilor de departe troneaza cu ochii injectati de singe,ura si rautate ,VENINOSUL TURNATOR LA SECURITATE DAN VOICULESCU.
  Sub el,pe un palier ceva mai jos s-au cocotat doua personaje atit de jalnice si idioate,incit te si intrebi,bey ce-o fi cu astia de a dat boala obsesiilor in ei atit de tare,incit uzul ratiunii le-a pierit de tot,personajele fiind VICTOR PONTA SI CRIN ANTONESCU.
  Si cum ai putea altfel sa-i judeci,daca la sfirsit de saptamina,in loc sa se gindeasca la familie,ei cei doi cereberi idioti,ameninta presa,presa care nu le cinta in struna si care ii arata in toata splendoarea prostiei lor de oameni marunti,penibili,cu un I.Q. politic mult sub zero.
  Si daca ma gindesc ca ,calvarul acestor obsedati are toate sansele sa devina permanent,pt ca Stinga moare peste tot si se preda,imi vine sa spun cu un oarecare regret,CE NE VOM FACE CIND OBSESIILE,OBSEDATII SI POSEDATII ISI VOR PUNE ARMELE LA PASTRARE IN RASTELUL ISTORIEI??????????????

 9. @
  ZeV

  A propos :

  a.Renate Weber este de aceiasi origine ca SOROS, aschia nu szoara departe si in plus este din Botosani.
  b. Monica MACOVEI, probabil s-a molipsit de la Renate wEBER

  Si ceva important, am fost in zona Neamt, AGAPIA , VARATEC si intors prin Piatra Neamt.

  Constatarii :

  Una din maicute s-a destainuit spunând-mi ca Doamna UDREA a trecut prin zona cu Premierul si sa-promis drumurile sa fie marcate, re-asfaltate si panouri de informare pentru turist.

  Promisiunea a fost desarta spunea maicuta, dar va spun eu care nu am mai fost de vreo 30 ani nici cu cel mai precis GPS nu te descurci.

  Este adevarat amabilitatea cetatenilor locului te scoate din impas.
  Primarul cu pricina din primaria AGAPIA este PDL ist l-am cautat, este un anume CUCOS pare a fi un om serios dar nu i-am constatat isprava cu drumurile.

  Parasind zona am spus sa ne retragem in dulcele targ prin Piatra Neamt, drumurile sunt cum este si sistemul de sanatate, te sdruncina si nu mai ai nevoie sa-ti scoata piatra din rinichi.

  Ajuns la Piatra Neamt, surprins placut un gen special de marcare a drumurilor, parcari organizate in stil sclsvagist cu nr de inmatriculare marcat.

  Unde este mobilitatea durabila Stimata Doamna MINISTRU ?

  In schimb Piatra Neamt se deosebeste fundamental de IASI multa ordine si curatenie ceea ce nu gasesti in IASI.

  Dela intrare si pana la iesire este bine dirijata circulatia, trotuare si borduri colorate, semnalizari si o populatie disciplinata pe strazi, prioritate la trecerea de pietoni, lumea vesela si calma.

  Si ultima golanie de la IRTV cu cei 200 RON ?!?!

 10. Ce mai gasim la taraba politica a uselimii???????????

  Asa cum era de prevazut,oferta politica a uselimii este atit de saraca,incit pur si simplu nu ai ce cumpara ca suvenir atunci cind vrei sa ramii cu ceva ,ca amintire despre viitoarea ,DEFUNCTA U.S.L..
  Incremeniti in cliseul,JOS BASESCU SI DISTRUGETI PD-L,slogan pus de aproape zece ani in circulatie de ADRIAN NASTASE,USELIMEA CU APROX ACELEASI PERSONAJE PRAFUITE,incearca sa capteze atentia romanilor pt a-i ajuta sa se cocoteze la putere,sa puna mina pe butoane si sa inceapa jaful.
  Saraciti si storsi de vlaga de lunga perioada in care n-au mai putut praduii la greu,pt ca ,Paznicul TRAIAN BASESCU,a stat cu ochii pe ei,ca pe butelie,uselimea se da de ceasul mortii.
  Isi pierd sediile ,urmare a datoriilor istorice rostogolite inca de pe vremea lui NASTASE,electoratul lor tot mai imbatrinit biologic,se imputineaza cu fiecare an,mesajul lor mincinos si libidinos neajungind la tinerele generatii care ii priveste cu reticenta si in multe cazuri cu scirba.
  Desi se ascund in spatele unor sondaje mincinoase ,sforaitoare,care vezi doamne ar trebui sa-i insufleteasca pe militanti,in loc sa se transforme intr-un adevarat magnet,uselimea pierde in fiecare zi cite un primar,un consilier ,cu alte civinte,fenomenul de dezertare este mare si arata precum o hemoragie politica.
  Ma intreb oare victor ponta,va raspunde la fel ca mircea geoana:
  ,NU STIU CITI MAI SUNTEM CA NU NE-AM NUMARAT’……………..securistii…………

 11. La Brasov s-a deschis pista de curling.
  Sunteti invitata sa va antrenati
  La Olimpiada de iarna sa participati
  poate medalia de aur o sa luati.

 12. Stimată Doamna Ministru
  Sunt mâhnită că staţiunile minunate, Ocnele Mari şi Ocniţa sunt în paragină.
  Sunteţi ultima speranţă pentru a se face ceva cu aceste centre.
  va multumesc anticipat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *