Cum s-a incercat confiscarea Unirii

De 1 Decembrie, îi uram României să fie iubită de cetăţenii săi. Astăzi, la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor, o parte dintre cetăţenii României au ales să strige împotriva Preşedintelui legitim ales şi să acopere astfel Imnul Naţional. Semn cu atât mai rău cu cât acei oameni, ca militari, au făcut un jurământ de credinţă să apere Patria şi toate simbolurile sale, printre care şi Imnul Naţional.

De-a lungul vizitelor mele de lucru prin ţară, am întâlnit şi în alte rânduri români nemulţumiţi de măsurile pe care Guvernul le-a luat în ultimii doi ani. Chiar aici, pe blog, am împărtăşit unele dintre discuţiile pe care le-am purtat cu aceştia, admiţând că multe dintre reproşurile lor erau întemeiate. În toate aceste discuţii, sentimentul pe care l-am avut a fost cel al autenticităţii. Ceea ce s-a întâmplat însă astăzi la Iaşi, cu un cor compact şi bine delimitat de pensionari militari, pare mai degrabă un act cabotin. Nu o să mă feresc să o spun: am auzit lozinci politice specifice discursului din ultima perioada al domnilor Ponta şi Antonescu.

Am ajuns la Iaşi încă de ieri pentru a inaugura un proiect regional finanţat prin fonduri europene, iar seara am participat la gala elitelor ieşene. Am fost pe stradă, am întâlnit cetăţeni cu care am stat de vorbă civilizat. Ştiam de câteva zile că PSD şi PNL vor să organizeze „mişcări de stradă” în timpul festivităţii de astăzi, dar am ales să vin. Ba chiar cu atât mai mult. Toata ziua de ieri am primit informaţii despre autobuzele care urmau sa aducă „protestatarii celor două partide” şi chiar ne temeam de apariţia violenţelor. Am decis să îl sunăm pe Preşedinte şi să îi recomandăm să nu mai vină, mai ales că ieri, la ora 22.00, era încă la Cotroceni. Nici nu a vrut să audă, dar ne-a recomamdat nouă să nu participăm!

Nu aş fi renuntat pentru nimic la onoarea de a reprezenta într-un astfel de moment Guvernul Romaniei. Satisfacţia pentru buna credinţă a acestui Guvern şi a Preşedintelui ţării am simţit-o şi mai acut în timpul manifestaţiei, pe măsură ce vedeam mârşăvia celor doi care se erijau în personaje providenţiale pentru nemulţumiţii din Piaţă. Amândoi, atât de vocali altfel, au dat încă o dată dovadă de lipsă de onoare şi bărbăţie, încercând să ascundă faptul că regizaseră întregul moment.

Nu spun că nemulţumirea unora dintre manifestanţi nu era justificată. Din păcate însă, am avut de-a face cu un act de manipulare, în care nişte politicieni care vorbesc despre interesele României de o manieră ritoasă s-au transformat în instigatori ai mulţimii.

Îmi aduc aminte de 1 Decembrie 2009, Piaţa Operei din Timişoara, când aceleaşi partide politice au încercat să confişte Revoluţia Română. Atunci, semnau un protocol de susţinere a candidatului Geoană, cu binecuvântarea primarului Ciuhandu. Astăzi, aceiaşi oameni politici au încercat să confişte Unirea Principatelor, anunţându-şi din nou mariajul politic de cumetrie. Ca printr-un miracol, în ziua în care pensionarii militari vorbeau despre dezbinarea adusă de politicieni, cele două partide de opoziţie se unesc „în cuget şi simţiri”. A trecut doar un an şi aproape două luni, dar istoria politică se repetă. Aceşti politicieni nu au învăţat nimic şi nu s-au schimbat deloc. Ei nu au principii, dar la nevoie încearcă să acapareze şi să se folosească de simbolurile naţionale.

În tot acest timp, Realitatea Tv şi Antena3 au încercat să facă o nouă mică „Revoluţie în direct”. Culmea, chiar aşa i-au şi spus în vreo două-trei rânduri.

24 ianuarie 2011 rămâne şi ziua în care un sondaj de opinie (CSCI) stropeşte cu „apă vie” peste personajul politic Adrian Năstase, pe care ni-l prezintă ca posibil viitor Preşedinte al României, care, de bună seamă, „va înfăptui unirea cea adevărată”, alături de Ponta, Premierul-salvator.

Anii pe care i-am petrecut în politică m-au învăţat să nu cred în coincidenţe. Cred că asistăm la o nouă ofensivă mediatică şi politică împotriva instituţiilor statului de drept. La o tentativă disperată de a prezenta Guvernul şi Preşedinţia ca fiind sub asediu popular şi de a justifica astfel Alianţa Împotriva Firii PSD-PNL-Antena3RealitateaTv. S-au săturat şi ei să se mai ascundă.

Pentru că, totuşi, este ziua în care sărbătorim Unirea Principatelor, le urez încă o dată românilor să fie uniţi, pentru că numai aşa vom putea călca pe drumul cel bun.

PS. În textul articolului, am fost atentă să folosesc pluralul („am decis să-l sunăm pe Preşedinte”), pentru a nu lăsa loc unor speculaţii tendenţioase. Cei care au vorbit direct cu Preşedintele au fost colegii mei de la PDL Iaşi, Suceava (Gheorghe Flutur) şi Neamţ (Gheorghe Ştefan), locuri de unde se ştia clar că urmau să vină autocarele PSD şi PNL.

PPS. Şi pentru a evita alte speculaţii, vreau să spun foarte clar că informaţiile despre desfăşurarea de forţe a PSD şi PNL au venit fie dinspre membrii celor două partide, fie dinspre primarii noştri din localităţile de unde au fost aduşi manifestanţii.

375 thoughts on “Cum s-a incercat confiscarea Unirii

 1. Doamna Elena Udrea sunt nou venit pe blogul dvs si va spun sincer ca sunt un dezertor din partidul care a devenit spita de la roata pnl-ului .

  Sunt un tanar jurist in varsta de 35 ani si credeti-ma ca n-am mai suportat minciuna si ura care ni se impunea fata de presedintele Basescu , de dvs. si de altii care chiar mi-am dat seama ca vor binele Roamaniei !

  Nu sunt prostul lui Voiculescu sau al lui Vantu care sa ,,pun botul ” la patifonul stricat si blocat pe melodia anti-Basescu !

  Sunt tanar si vreau sa traiesc impreuna cu familia mea intr-o Romanie echitabila unde tinerii chiar sa conteze !

  M-am bucurat foarte mult cand guvernul a luat decizia inteleapta de ai aduce pe grofii din armata cu picioarele pe pamant.
  Si ei s-au bucurat cand au iesit la pensie si au luat peste 500 milioane ordonanta din banii plebei … acum a venit si randul nostru !

  Oamenii nu-s atat de prosti pe cat crede isterica Dana Grecu si alte pitipoance de teapa ei care urla ca vuvuzelele de dimi pana seara la comanda lui FElix !

  M-ati castigat din tabara adversarilor , bravo dna Elena Udrea va iubesc si va respect !!!

  pe adresa de mail va pot spune mai multe detalii de cum pot pune umarul considerabil la promovarea si explicarea masurilor necesare luate de guvernul din care si dvs faceti parte !
  dati-mi un semn pe mail si nu o sa regretati , va rog insistent !!

 2. Nu cred ca e vorba de vreo confiscare, şi dvs ca şi celelalte partide aveţi un fix când se întâmplă asa ceva, “celalalt” e vinovat.
  Parca abia aşteptaţi sa aruncaţi nemulţumirile oamenilor pe capul celuilalt.
  Oameni veseli n-o sa vedeţi la ce se întâmplă în tara, vina fiind colectiva, a tuturor, degeaba încearcă cineva sa se ridice deasupra altcuiva, toţi aţi făcut prostii.
  Măcar de v-aţi opri din ele.
  Asta e realitatea, iar partidul dvs personal are o caracteristica unica, minţiţi aproape la orice faceţi, aveţi impresia ca nu s-ar înţelege mai bine cum stau lucrurile dacă s-ar spune adevărul în fata? Credeţi ca încântă pe cineva lozincile ca o vom duce mai bine, deşi se vede altfel? Tocmai lucrurile astea deranjează şi va dau cea mai mare lipsa de credibilitate.

 3. Nu va lasati d-na Udrea.Basescu v-a reusi,si bine a facut ca a fost la Iasi el nu este un las, un fricos.Au ramas aceeasi care striga disperati prin slugaii lor mediatici .Intelectualii de valoare nu le dau dreptate in’afara de cativa ca Dinescu,Tanase.Este singurul presedinte de tara care v-a ramane in istorie ca a vrut sa faca ceva pentru tara ,ca nu a stat indiferent la Cotroceni.Doamne,ajuta-l doamne.Sa speram ca derbedeu de Vantu sa plateasca,la fel si Voiculescu,Patriciu.

 4. Un zâmbet la cafea 😆

  Medicul către pacient:
  – Aveţi o boală contagioasă extrem de rară. O să fiţi mutat într-o cameră separată şi acolo veţi mânca numai pizza şi clătite.
  – Şi astea mă vor ajuta să mă fac bine?
  – Nu, dar asta-i singura mâncare care încape pe sub uşă.

 5. Domna Udrea, si eu va admir! Nu stiu cum naiba faceti de adunati astfel de tineri juristi … sa dea Domnul sa nu ajunga bugetar, sa-l platesc si pe el!

  In atentia administratorului: Trece sau trece?! Am cam un an de cand sunt “user nou” pe blogul asta …

  Administrator:
  Si veti ramane “user nou”.

 6. @silver
  Buna dimineata 😀
  Încă nu m-am dumirit de unde ți-ai procurat acest ,,corn al abundenței” , sursă nesfârșită de poante inedite, cel puțin pentru mine 🙂

 7. @puiu, cmoro
  Luați aminte comentariul din 26.01 ora 2.00….mereu vă spun că parcursul istoric poate fi încetinit , eventual deviat pentru scurt timp, dar nu poate fi oprit sau inversat. Dar degeaba, că nici o iotă nu trece de ,,bariera” inexpugnabilă a țestei voastre tari precum cremenea 🙂
  Generațiile se schimbă, evoluează, iar nostalgicii trecutului vor fi măturați de vântul timpului, precum pleava pe câmp.

 8. Sarut mainile doamna.Din pacate,in ultima vreme(de la alegeri incoace),sunteti tot mai discreditata,d-voastra si colegii din PDL.Cum ca nu sunteti in stare sa guvernati,ca ati adus poporul la sapa de lemn,etc,etc…As vrea ca cineva sa ii intrebe pe ceilalti,daca stiu,cum se calculeaza pensiile in Italia(tara unde traiesc actualmente).Cunosc multe persoane care au pensie de 250-300 euro.Acelasi sistem de calculare:in functie de contributul catre bugetul statului pe perioada care a lucrat.Si as mai vrea sa ii intrebeti pe acesti scandalagii cum pot rezolva problema daca portofelul Romaniei este gol? Daca acum, pentru guvernul PDL este gol,va ramane gol indiferent de ce culoare politica va avea viitorul guvern.Si atunci de unde bani?Ne vor indatora si mai mult sau ne vor vinde ca pe sclavi.
  Dati domnului Crin Antonescu si domnului Victor Ponta cate un portofel gol pe care scrieti “Bugetul Romaniei” sa ne demonstreze de unde vor scoate banii necesari pentru acele pensii “da sogno”.

 9. ***ZeV – bună dimineaţa! 😆
  Caut, mă informez şi adun tot ce e mai bun pentru colegii de aici!
  Să ai o zi bună!

 10. Astazi, 26 ian, ziua de nastere a lui Ceausescu, pentru cei care au uitat sau nu stiu, s-au adunat romanii la mormantul lui ca sa planga vremurile comuniste care cica, erau mai bune. Nici acum nu-i bine dar, cand imi amintesc promoroaca de pe pereti, din anii ’80, frigul din casa, lipsa de informatii, frica de a vorbi, de a-mi striga nemultumirile si minciuna in care eram obligati sa traim si s-o acceptam fara comentarii, imi revin si spun ca acum e mai bine macar pentru libertatile cucerite.

 11. Stimata d-na Elena Udrea
  Dvs nu intelegeti ca lumea e profund nemultumita?
  Nu intelegeti ca aceste masuri de austeritate nu ne fac nici un bine numai rau?
  In guvern nu aveti oameni specialisti pt o reforma adevarata a Romaniei nu ciuntiri?
  Atata timp cat aplicati masuri de austeritate(masuri care oamenii ajung la limita de supravietuire) si nu luati masuri de relansare economica lumea va fi profund nemultumita.
  Si mai spunteti sefului dvs dl Traian Basescu sa nu mai dezbine oamenii.
  Si va rog frumos sa incercati sa respectati constitutia Romaniei.
  Am sa va dau un fragment din constitutia Romaniei.
  Nivelul de trai ARTICOLUL 47
  “(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.

  (2) Cetăţenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate plătit, la asistenţă medicală în unităţile sanitare de stat, la ajutor de şomaj şi la alte forme de asigurări sociale publice sau private, prevăzute de lege. Cetăţenii au dreptul şi la măsuri de asistenţă socială, potrivit legii.”

 12. DOAMNA ELENA UDREA DE CE VA FACETI PROBLEME PENTRU HUIDUIELILE DE LA IASI IN TIMPUL INTONARI IMNULUI DE STAT ,daca in ajunul anului nou presedintele TRAIAN BASESCU NU A URAT POPORULUI ROMAN DE ANUL NOU DE LANGA CELE DOUA DRAPELE NATIONALE ATUNCI SA STITI CACI VA MERITATI ACELE HUIDUIELI POATE SI MAI MULT

 13. Nu mi-o luati in nume de rau, insa, dupa ce am petrecut cateva inaltatoare momente lecturand unele din comentariile postate, n-am putut sa nu remarc imprejurarea ca toate sunt suspicios de pro causa. Asa fiind, stau si ma intreb cui sau la ce foloseste cenzura, se incearca folosirea blogului ca mijloc de propaganda electorala ori va place sa va amagiti cu iluzia ca poporul va iubeste? Cu stima!

  Administrator:
  Comentariile contra nu au minimul de bun simt impus.

 14. Mda imi vine greu si sa ma gindesc ca cineva poate sarbatorii ziua de nastere a unui CRIMINAL VEROS-NICOLAIE CEAUSESCU-modelul dictatorului de tip bolsevic,extras din zona cea mai saraca,paupera,de acolo de unde s-a recrutat cea mai mare parte a fostului activ de partid comunist,iar mai tirziu progeniturile acestora,care au format esalonul doi si trei al PCR.
  Actualul PSD,asa dupa cum spunea un clasic-ESTE PRIMA GENERATIE DE COMUNISTI INCALTATI,obsnuiti cu sapunul si pasta de dinti,pe care nu o mai maninca ,ci o pun pe periuta de dinti,si care se pretinde,CIVILIZATA’
  Aseara realitatea tv a oferit posibilitatea primei generatii de comunisti,IN OPINCI,astazi ACADEMICIENI SI CU DOCTORATE INDOIELNICE,sa-si verse naduful pt ca…………….odata cu noua lege a invatamintului,EI VOR FI TRIMISI ACASA,vor fi lasati la vatra,si in sfirsit invatamintul superior,universitar va putea respira in voie.
  Doi corifei COMUNISTI,ECATERINA ANDRONESCU SI ANDREI MARGA,isi exhibau,pe sticla ura,ura COMUNISTA SPECIFICA LUPTEI DE CLASA PT CA sunt da-ti deoparte si astfel se deschide drumul pt noile generatii spre afirmare.
  nici mai mult nici mai putin cei doi dinozauri comunisti,anuntau sfirsitul invatamintului universitar,pt ca vezi doamne-GENERATIA DE UNIVERSITARI COMUNISTI ESTE PUR SI SIMPLU MATURATA.
  Mda,privesc cu satisfactie ce se intimpla si in invatamint,pt ca da,are loc o adevarata lustratie,sigur mult mai subtila si mai rafinata,dar care ii are in vizor pe dinozaurii comunisti-DA,SISTEMUL TICALOSIT PRIMESTE ULTIMELE LOVITURI MORTALE-IATA CUM CONDAMNAREA COMUNISMULUI DIN DEC. 2006,ASTAZI IN 2011,ISI FACE EFECTELE…………
  HAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIII

 15. Starleta ONGESITA-VICTOR ALISTAR-copilul de suflet a cadristului cozminca-REJECTAT DE CURTEA CONSTITUTIONALA-AFARA DIN C.S.M.

  Un adevarat rasfatat al televiziunilor mogulilor victor alistar a primit exact ce merita,O PALMA GREA PE OBRAZUL GROS PRECUM TALPA OPINCII,din partea instantei supreme in orice tara civilizata-C.C.
  Asadar inca o data sistemul ticalosit a fost pus in genunchi ,pe coji de nuca,in COLTUL REZERVAT VTICALOSILOR COMUNISTI.
  Ieri pe aceleasi televiziuni ticaloase si moguliene,nu a avut loc nici o dezbatere pe acest subiect,pur si simplu SLUGILE MOGULILOR AU AVUT INTERDICTIA DE A ataca acest subiect,desi in urma cu cite-va saptamini urlau in draci cind pres. ROM. le-a recomandat intelegere si intelepciune.
  iata cum printr-o singura miscare -4 personaje ticaloase-scoase din zona de control a justitiei,face ca LUMEA SISTEMULUI TICALOSIT SA RAMINA FARA PROTECTIE SI APARARE,de acum drumul fiind deschis spre o justitie cit de cit onorabila.
  in sfirsit,cred ca a venit scadenta-toti cei care sunt in vizorul justitiei vor urma sa plateasca.

 16. Se pare ca lista fostilor colaboratori ai securitatii devine pe zi ce trece tot mai consistenta,incluzind in ea nume pe care nu te-ai fi asteptat sa le gasesti in ANALELE SI ARHIVELE SECURITATII.
  IOAN GROSAN,-scritor,MARE IUBITOR DE CENACLURI,este ultimul venit pe lista scurta-A INTELECTUALILOR ROMANI DEVOTATI COMUNISMULUI-isi turna profesorii,inca din liceu………..
  mai are vre-o relevanta ca e angajatul lui SORIN OVIDIU VINTU????????????ca este amicul lui SORIN ROSCA STANESCU,ALT TURNATOR???????????????

 17. Doamna Elena nu încercați să ne mai prostiți pe față.Adevărații trădători de țară fac parte din partidul dumneavoastră. Partidul din care faceți parte a distrus România definitiv!(datorii de miliarde către fmi,spitale desființate,bursele studenților tăiate,pensii impozitate,chiar și cele foarte mici,autostrăzi nu avem, turismul e praf).Vă lăudați cu zeci de săli de sport făcute(eu ca student nu pot să am acces la vreo sală decât plătind 120 de lei pe oră,nu organizați nicio tabără pt studenți).Ce pot să vă mai zic decât că mi dau seama că acest comentariu nu va fi publicat pt că Pdl în ultimul timp a devenit un partid democratic doar cu numele(când de fapt sunteți cei mai mari comuniști).Rușine să vă fie!Nu țin nici cu Antonescu,nici cu Psd, nu mă uit nici la antena 3 sau realitatea, dar îmi dau seama de adevărata față a dumneavoastră.Un lucru e cert:poporul nu vă mai susține și dumneavoastră știind acest lucru rămâneți agățați acolo de putere ca niște oameni încăpățânați.Iubesc România, dar urăsc personajele ca dumneavoastră care știu doar să mintă și să arunce vina pe televiziuni când de fapt voi sunteți vinovații.Voi sunteți urmașii lui Traian Băsescu!

 18. E pacat ca oamenii au uitat semnficatia acestei zile atat de importante pentru Romania si au decis sa recurga la asemenea gesturi.

 19. Portretul lui Traian BASESCU
  Presedintele Romanilor de Pretutindeni.

  « Traian BASESCU prefera riscul indrazniând decat sa regrete ca nu a profitat de ocazia oferita in sine. »

  « Traian BASESCU este un Presedinte pentru NATIUNE prestigiul functiei nu-l intereseaza. »

  « Un proiect prezidential, nu poate si nu ar trebui sa fie un catalog de masuri. »

  « PSD ul propune sa se lucreze mai putin. Traian BASESCU propune sa se castige mai mult.»

  « Trebuie facut ca munca sa raporteze mai mult decat asistarea sociala, sustine Traian BASESCU contrar dumpingului social a lui pONTA & GEOANA. »

  « Traian BASESCU este contra egalitarismului, asistatilor, nivelarii ; este pentru merit, justa recompensare a eforturilor si a pomovarii sociale. »

  Traian BASESCU vs CUZA ou CUZA vs Traian BASESCU,

  1. « Gândurile mele se îndreaptă către toti ROMANI. Vreau să le spun că, dincolo de lupta politică, dincolo de diferenţele de opinie, pentru mine nu există decât o ROMANIE. »

  2. « Sunt un Preşedinte al tuturor Românilor. »

  3. « Doresc a reabilita munca, autoritatea, morala, respectul si meritul. Vreau sa readuc onoarea natiunii si indentitatea nationala. Vreau sa dau ROMANILOR MANDRIA de a fi ROMANI. »

  4. « Prioritatea mea este de a face toate eforturile pentru a se asigura că Români au dorit întotdeauna să vorbească, să înţeleagă, să lucreze împreună. »

  5. « Fac apel la toţi Români indiferent de partidele lor, convingerile lor, originile lor, să se alăture cu mine pentru ca ROMANIA sa intre in lumea moderna. »

  6. « Vreau să fiu prietenul tau, aliatul tău, partenerul tau. Dar vreau să fiu un prieten drept, un aliat independent, un partener de drum liber.»

  7. « Traian BASESCU stie cel mai bine bogatia resurselor humane din social democratia din Romania, doreste guvern cu DREAPTA din ROMANIA. »

  8. « Cred că cea mai mare provocare a timpului nostru este de a găsi un echilibru corect între protecţie şi risc. »

  9. « Ce este un om care crede acest lucru este un om care speră »

  10. « Omul nu este un produs ca oricare altul »

  11. « Eu nu voi merge înapoi, deoarece ROMANIA a scăzut prea mult timp. »

  12. « Solidaritatea, pentru mine, acest lucru nu este caritate, nu este chiar asistare, este un sentiment nobil al natiunii in conditii de insecuritate si criza »

  13. « ROMANIA nu este o etnie, nu este o rasa ; ROMANIA este o comunitate de valori. »

  14. Le parti socialiste democrate est un parti sans leader.

  crin aNTONESCU est un leader sans parti.

  Ils sont faits pour fusionner.

  Traian BASESCU trebuie inteles, va fi inteles si apreciat.
  Este un adevarat ROMAN care doreste viitorul si perinitatea NATIUNII.

  Cordialement

 20. Buna ziua,la comemorarea de la Iasi nu au fost militarii rezrvisti care au huiduit in timpul
  Imnului de Stat Seara a confirmat si dl.Simirad ca acestia au fost in numar de 50-70 participanti ,au ocupat locul destinat prin dispozitivul organizat de autoritati ,au fost disciplinati,seful lor ,col.Moraru D.fiind introdus de dumnealui sa discute cu presedintele B.

 21. zaharescu …ii plina tara de rataciti ,tu esti unul dintre ei ,du-te si citeste comentariul A.Pora din R22,am dat linkul aseara ,de lozincari si periatori sunt satul ,recunoaste si tu in ultimul ceas ,esecul guvernarii portocalii ,directia ii buna ,metodele sunt foarte proaste pentru popor si bune pentru camarile portocalie…

 22. Buna Elena,

  Eu nu prea am curaj sa intru in politica dar daca ma sprijini mi-ar placea sa intru alaturi de tine in PDL. Astept un semnal ***.

  Larisa

 23. Monica Luisa Macovei pe facebook

  CSM: 7 membri nu au ce cauta acolo. 3 la al doilea mandat: Lidia Barbulescu, Dan Lupaşcu, Nicolae Dan Chiujdea; 3 care au impresia ca nu li s-a terminat mandatul: Ana Cristina Labua, Gratiana Daniela Petronela Isac si Dimitrie Bogdan Licu; 1 care nu are voie sa ocupe pozitii publice dupa o decizie a ANI: Victor Alistar. Astept si motivarea Curtii Constitutionale.

 24. ZEV…Nu citesc comentariile nocturne….polutiile intelectual- politice de noapte cand se incetineste procesul evolutiei ….intelectuale “istorice” ale romanilor ….mai scapa cate un neuron pe taste ,se irita cheliile de la scarpinatul infierbantat al hotararii intelepciunii supreme …
  Fa-mi te rog un rezumat diurn sau crepuscular ….sa am mai multa incredere in luciditatea ta….
  Sub nici o forma nu pot numi evolutie si “istorica” prestatia guvernului actual …pentru cateva reduceri ale aparatului bugetar .. pentru cateva huiduieli ….si pentru ca Elena Udrea face parte din acest guvern ….e prea putina inteligenta si prea multa cacealma in aceasta “evolutie istorica” ….Cotele “evolutiei istorice ” sunt stationare si e prea multa gheata la mal …cum ar spune cei de la Meteo ….mai ales cand guvernantii nu sunt interesati de efecte pe termen scurt si mediu ….efecte asupra economiei nationale(??!!) ,efecte sociale ….As spune in spiritul unei prezentari de moda ca acest guvern doar a dezbracat si dezbraca manechinul structurii societatii si economiei romanesti …cu imbracatul probabil vor “delega” pe viitorii guvernanti ….deci deocamdata evolutia istorica e la cabine si in pielea goala ..sau cu ceva dessouuri pe ea…

 25. Larisa …Tocmai fac un partid nou …cu principii sanatoase ..ai putea intra alaturi de mine in acest partid …Asta daca nu te primeste Dna Elena Udrea alaturi de Domnia Sa …

 26. Bună ziua doamnă Udrea,
  Ceea ce scrieți referitor la ziua de 24 Ianuarie 2011 mi se pare doar parțial exact. Categoric, mereu există indivizi care încearcă să „confiște” un eveniment, o sărbătoare națională (adică să-și aroge merite cu privire la acel eveniment, să-l folosească în interes personal, ori în interesul grupului din care fac parte sau pe care îl slujesc). E adevărat, eu n-aș fi huiduit vreodată (indiferent pe cine) în timp ce se cânta Imnul Național. Vă rog însă să țineți seama că în România situația economico-socială este foarte dificilă și tinde să devină disperată. Vă scrie un om care cândva a protestat vehement împotriva politicii unui dictator (Ceaușescu) și a plătit foarte scump pentru asta. Nu cred că mă cunoașteți, întrucât nu fac parte din categoria arhicunoscuților disidenți. Pentru că n-am umblat să obțin nici un fel de avantaje din așa ceva, nu mi-am clamat disidența nicăieri; cred că e mai bine așa. Și aceasta deoarece nu sunt de acord ca o clasă de privilegiați să fie înlocuită cu o alta. Pe de altă parte, unii (care au suferit realmente ca și mine) sunt în prezent într-o situație mai grea decât mine (pe paturi de spital, imobilizați etc.). În mod cu totul nedrept, societatea noastră i-a uitat. În Istoria Românilor, nu s-a întâmplat de multe ori așa ceva (poate de aceea și Dumnezeu ne pedepsește). Eu -de bine de rău- sunt (relativ) întreg. Doamnă Udrea, e clar că țara merge într-o direcție greșită! Practic, mult trâmbițata reformă n-a avut nici pe departe rezultatele scontate, efortul de redresare, susținut anevoie și riscant (pentru noi cei de acum și mai ales pentru viitorime) cu împrumuturi mari a eșuat lamentabil. Din toată această prea lungă tevatură, în memoria omului de rând nu rămân decât scumpirile tuturor mărfurilor (galopante, zilnice, aproape neverosimile), „tăierile” incredibile din pensii și salarii (și așa mici, cele mai multe dintre ele) „valurile” lunare de disponibilizați, care îngroașă mereu rândurile celor aruncați în voia destinului nemilos! Acum întreb și vă întreb: altă cale chiar nu exista? Ne-am îndatorat practic degeaba cu „o căruță” de bani? Ni se spune să așteptăm vremuri mai bune…Până când? În ceea ce mă privește, de când eram copil, îl auzeam pe „Primul Cizmar al țării”, că noi suntem (trebuie să fim) o „generație de sacrificiu”, pentru ca țara să ajungă în Raiul Comunismului. Eu deci sunt învățat cu asemenea ipostază (de veșnic sacrificat); dar nepoții mei? Cum să le spun să înceapă de pe acum cu sacrificiile? De ce și ei? Pentru ei am luptat, căci viața mea…oricum nu mai are însemnătate, s-a măcinat într-o încrâncenare teribilă! Când Președintele statului (huiduit și fluierat zgomotos) are inabilitatea să continue a vorbi, când Armata Țării (unul dintre stâlpii de rezistență ai noștri de-a lungul veacurilor) își manifestă tot mai evident nemulțumirea, ce mai e de făcut? Ce fel de spontaneitate mai e și aceea în care domnul Băsescu -aflat la Focșani- a citit numele a trei licee așteptând (cerșind practic) aplauze și ovații de la „tineretul României”? Cine a avut proasta inspirație să pună la cale așa ceva? Nu cumva locul acelor adolescenți era chiar în clase? Nu cumva directorii celor trei instituții de învățământ (fără îndoială inițiatorii acestei absurdități) trebuiau imediat destituiți? Am ajuns să retrăim vremurile Împușcatului? Aici s-a depășit până și ceea ce părea de nedepășit: limita decenței! Soluția? Una singură: demisia în bloc și alegeri anticipate, doamnă! O retragere în ultimul ceas, chiar și fără glorie și onoare, ar înlocui penibilul cotidianul în care vă aflați și pe care îl resimțim și noi atât de dureros și rușinos, din păcate!
  Cu respect,
  Pieporus

 27. Administrator:
  Si veti ramane “user nou”.
  Admirabil! 😆 😆 😆 Felicitări! Ce-am râs… 😆

  Administrator:
  😀

 28. ***Alexa – se pare că eşti rupt complet de realităţile româneşti că prea mult pledezi cu foc pentru drepturile cetăţenilor, ale celor care nu se dau dusului la muncă deoarece ştiu că statul trebuie/e obligat să le dea. 😮

  De ce nu spui nimic şi despre obligaţia cetăţenilor de a munci?

  Dacă statul tot dă precum vaca vrăjită puturoşilor şi nesimţiţilor, ce mai rămâne pentru cei care efectiv au dreptul să primească şi să trăiască decent după o viaţă de muncă şi cotizaţii?

 29. Urmeaza Egiptul dupa Tunisia?Se pare ca am avut dreptate….dar e posibil sa inceapa ceva si in Algeria

 30. Nu intelegi ceva Elena…asta e un semn de democratie….pe aici prin state si Canada se face o mare bascalie cu voal sau fara voal de politicieni…mai ales ca ei nu reprezinta niciodata interesele poporului ci ale partidului, clanului..etc.
  Si toti politicienii fac si ei haz de hazul lor…si ignora…dar voi va ofuscati ……ce vreti sa fiti doar aplaudati…mai ales ca ati ales o cale gresita de a redresa romania dpmdv
  vom vedea dc. lasi acest comentariu …asa ptr echidistanta

 31. Am citit toate comentariile de mai sus.Multi au dreptate ce au scris(a se vedea Pieporus Dacicus).Vin si va intreb acum caci probabil multi au uitat ce ati spus anul trecut ca nu puteti dormi noaptea din cauza ca aveti credit la banca de 3 milioane de euro.Ati platit acest credit dna ELENA UDREA? Nu stiu cat e de avarat cu creditul, iar daca e adevarat sunt convins ca il puteti plati in orice moment dar ar fi prea batator la ochi.Nu mai mintiti dna ELENA UDREA! Nu va crede nuimeni! Ajunge cu cat minte BASESCU, BOC, BACONSCHI etc.

 32. Boc a spus bine legat de pret la combustibil pt masina.
  Voi cu maulti cai putere in centrimetri cubi sigur intelegeti. Asa este.
  Ceva putred in Tunisia, Egipt ce nu au TITEI!
  tUNISIA IMPORTA DIN LIBIA
  EGIPT POATE DIN FRANTA
  NOI SUNTEM CA EI? RAI DA.
  MAI BINE SUNTEM SIGUR!

 33. Guşă către pensionarii militari: Aţi mâncat la popotă, aţi furat din banii statului român

  Cozmin Guşă a avut un schimb dur de replici, în cadrul emisiunii Realitatea te priveşte de la Realitatea TV, cu doi pensionari militari. “Sunteţi nişte privilegiaţi care nu aţi făcut nimic tot timpul”, le-a spus Guşă.

  Sursa: realitatea.net http://www.realitatea.net/w4_gusa-sare-la-gatul-pensionarilor-militari-ati-mancat-la-popota-ati-furat-din-banii-statului-roman_796239.html

 34. Boc a descoperit prin controalele dispuse ca producatorii si distribuitorii au marit nejustificat pretul gazului ,fiind insa in intimitatea sa de acord cu ceilalti analisti si comentatori ca nu se poate face nimic in aceasta privinta …Orice rau al populatiei (pentru ca nu e vorba numai de pretul gazului ci si de scumpirile in lant la toate produsele alimentare si nealimentare ,transport in comun etc ) e de bine pentru guvern ..cresc incasarile la buget prin scumpirea gazului ….prin TVA,impozit pe profit etc etc….
  Cred ca Boc trebuie propus pentru premiul Nobel pentru descoperirea facuta ….si pentru celelalte rezultate ale cercetarilor sale ..ca se pot incasa bani pentru buget din scumpiri…Daca mai descopera si cum se pot “scumpi” salariile in vreme de criza
  Ma mandresc cu el ….

 35. Gafa involuntara si reala

  – Buna seara, doamna, va rog, aveti un fix?
  – Ba, nene, la noi, oamenii cu fix stau la Socola.
  – Nu, doamna, un telefon fix…

 36. Ca să vedeţi dar să nu credeţi dacă nu se pronunţă justiţia: cică Videanu-i vinovat de preţul mare al benzinei. 😮 Da’ bine măcar că e PDL-ist…

 37. Un biet profesor de la noi, din oraş, şi-a pierdut astăzi mâna la pasajul de la Narcisa, un loc extrem de periculos. Ceasul rău, păcatul dar mai ales neatenţia şi imprudenţa, lipsa de grijă faţă de propria-i persoană, nici nu ştiu ce să spun.

  Oricum, cazul acestui tânăr de numai 27 de ani, s-a discutat şi la Realitatea tv sub titlul: “Tragedia românilor învinşi de sistem.” Ce are sistemul cu neatenţia lui, nu ştiu, nu văd legătura… Oricum, concluzia e una singură: Băsescu, vinovat!

 38. Începe sezonul gripal! Asa anunţă ministerul sănătăţii.
  Sursa: ziare.com

 39. Astazi este ziua de nastere a lui Ceausescu.Din sondaje rezulta ca multi il regreta ,si spun ca o duceau bine inainte de 1989. DACA ESTE ASA se pune intrebarea:CINE SI DE CE L-A UCIS PE CEAUSESCU? DE CE N-A DISPUS DL. ILIESCU GRATIEREA LUI CEAUSESCU, CEL ATAT DE REGRETAT? In nici un sondaj de opinie n-am intalnit intrebarea: A GRESIT DL. ILIESCU IN PRIVINTA EXECUTARII LUI CEAUSESCU? Ca daca tot era asa de bine…

 40. neacutarica……..sondajul este adevarat ,alegerea lui Basescu presedinte este elocventa ,se aseamana cu Ceausescu in multe privinte ,vrea sa conduca tot ,si-a pus camarila in toate functiile cheie ,si-a aranjat familia pentru septe generatii de acum incolo ,vorbeste mult si nu spune nimic ,ii demagog ,ranchiunos ,a infometat poporul ….deosebiri :,nea Nicu era mai destept in politica ,a fost invitat in toate tarile si cancelariile importante din lume ,era patriot …la actualul president nu-i cazul.

 41. Cocoselule,
  Ai un fix cu dl.Basescu. Mai citeste odata,cu glas tare si rar,sa vezi ca eu am scris despre altceva.Daca nu intelegi nici dintr-a doua ( pe prima ai ratat-o),nu mai e nici o sansa.

 42. buna ziua doamna elena udrea va simpatizezam votat PDL as dori o dresa de e-mail sa vorbesc personal cu dumnevostra este o problma importanta va rog mult nu vreau bani sau alt ceva doar sa vorbesc cu dumnevostra lasatim o adresa de e-mail este ceva importnt stiu ca sunteti forte ocupata dar eu va scriu e- mailu si raspundeti cand puteti multumesc anticipat cu respect astept raspuns la e-mailu meu : *** pentru ca pe site nu aveti sectiune de contact multumesc inca odata sper sa ma ajutati

  Elena Udrea:
  Buna seara! Astept mesajul pe aceasta adresa de mail elena.udrea973@yahoo.com.

 43. D-na Udrea!
  Am remarcat ca a-ti fost pur si simplu “oripilata” de ceea ce s-a intamplat la Iasi, Focsani, Mioveni……..stiti vorba aceea :”azi in Timisoara, maine in toata tara”!. Mai stiti ca eu va admir si nu am fost niciodata de acord cu cei care va jignesc aici sau in public.
  Tot asa nu am fost de acord nici cu huiduirea imnului Romaniei, cu toate ca eu am alte origini.Corect este insa ca atata timp cat traiesc in aceasta tara sa ii respect valorile iar imnul unui stat este una dintre valorile supreme!
  Ceea ce m-a surprins a fost faptul ca niciun moment nu v-ati pus intrebarea de ce s-a ajuns aici! Oare cei care conduc ,vremelnic, aceasta tara , nu au nicio vina, nicio responsabilitate?
  Reflectati va rog si nici nu este necesar sa imi raspundeti!
  In alta ordine de idei, tocmai pentru ca va admir, va atrag atentia asupra catorva momente penibile :
  1. Ceremonia de depunere a coroanelor a fost un spectacol grotesc! Habar nu aveati niciunul de protocolul obligatoriu in acele momente! Jenant!
  2.Societate s-a mai maturizat, asa ca nu stiu daca cineva mai crede in mesaje “patriotice” ca cel postat de cel cu numele de “cod” Silviu! Putina decenta nu ar strica1
  3. Chiar nu o puteti sfatui pe Eba sa nu se mai faca de ras atat pe ea cat si tara numita Romania ,prin parlamentul european? Ma bazez pe dvs. ca ve-ti reusi!
  Eu va doresc multa sanatate si sunt convins ca atunci cand ve-ti deveni prim-ministru sau de ce nu chiar presedinta tarii, ve-ti aprecia la adevarata valoare aceste comentarii!!!

 44. Un zâmbet la cafea .lol:

  Un ziarist îl întreabă pe Crin Antonescu:
  – Aţi auzit ultimul banc cu Dvs, puturoşii, chiulangiii, milogii şi spălaţii pe creiere de irealităţile antenelor?
  – Cum îţi permiţi, domnule! Eşti impertinent!
  – Staţi liniştit, domnule, că vi-l spun încet ca să-l întelegeţi şi Dvs.

 45. ***NeaKutare at 00:28: Ce i-ai zis-o!… 😆
  Stai să vezi ce jigniri primeşti…

 46. Am impresia ca nu sunteti intregi la minte, in mintea voastra probabil credeti ca faceti bine…dar defapt nu faceti decat mult rau acestei tari. Nu ca va spun eu ca si persoana care traiesc in afara tarii, tot din cauza dvs., ..dar cred si sunt convins ca stiti si dvs….Romania e in prapastie si cred ca pe fundul acesteia,…. acuma nu stiu din incompetenta sau din rea vointa. Suntem in coada Europei din pacate…chiar va face acest lucru sa va simtiti bine???? In cele din urma istoria are sa va judece…daca nu mai repede au sa va judece oamenii. Nu intindeti coarda…cred ca un pic de inteligenta aveti sa va dati seama si sa plecati si ca ajunge..ce e destul e destul.

 47. Curios,in sfirsit Puiu are un puseu de sinceritate si-si dezveleste sufletelul de comunist.acesta evidenta transpare cit se poate de clar din descrierea presupuselor calitati pe care le-ar fi avut COMUNISTUL NICOLAIE CEAUSESCU,considerat pe orice meridian ,in orice capitala a lumii un dictator criminal,care si-a meritat soarta,cu amendamentul ca procesul a fost unul formal,chiar daca a fost judecat dupa canoanele justitiei comuniste,unde procesul era doar o formalitate.
  Puiu,amice,aseara realitate ,l-a prezentat in toata splendoarea sa pe un individ,care de 10 ani se prezinta la mormintul lui ceausescu,are si un nume interesant,ANGHELUTA’-IDIOTUL PERFECT-cu o fizionomie realtiv apropiata de fizionomia lui VICTOR PONTA,avind in vedere ca sunt cam de aceiasi virsta,dar nu trasaturile fizice comune m-au izbit,ci asemanarea izbitoare in mentalitate.
  Tu sigur, esti batrin ,fata de cei doi,dar portretul psihic,Amprenta este aceiasi,tu esti unul din cei care ai vota oricind cu unul ca ceausescu.
  pina la urma,nici nu ma deranjeaza acesta stare de lucruri,pt ca e clar,nu esti facut pt aceasta lume,locul tau firesc,este in peisajul unei dictaturi comuniste,unde te-ai pierde,ai fi ,asa cum ai fost dealtfel,un anonim,un mic profitor al sistemului comunist,vinzindu-ti unica ta calitate-SA FII UN MILITIAN DEVOTAT UNUI SISTEM CRIMINAL,pe care sa-l servesti cu fidelitate primind in schimb o uniforma,alimente si o pensie ,NESIMTITA’.
  Faptul ca te simti strain in mileniul trei,este tot o evidenta,indoctrinat,supus unui proces de dezumanizare,libertatea tie unul iti dauneaza,ESTI SPERIAT,DEBUSOLAT,si ti-a bulversat viata.prea mult te-ai obisnuit sa fii controlat si sa ti se spuna ce sa faci,sa fii minat de la spate de sefii comunisti.e singura lume pe care o intelegi,pt ca in lumea pe care o plingi cu ,NOSTALGIE’nu trebuie sa gindesti,ci doar sa ,EXECUTI’.
  Nu-mi ramine decit sa-ti urez ,VISE PLACUTE ,NOSTALGICULE’si daca vrei sa scapi de cosmarul ,DEMOCRATIE’ai la dispozitie destule solutii.daca esti in pana de idei,roaga-ma si te pot ajuta,iti pot oferi gratuit consultanta,despre cum sa scapi de cosmarul ,DEMOCRATIE’.

 48. Deontologul MINCINOS SI NESIMTIT-

  De mai bine de un an,MIRCEA DIACONU,este unul din Baietii Casei’unul din cei care cu o fata incrincenata,tumefiata,cu venele,gata,gata sa-i plezeneasca,INFIEREAZA CU SPIRIT REVOLUTIONAR,un adevarat luptor de clasa,Puterea Portocalie,diabolizind-o,dind adevarate REGALE MINCINOASE,in care MONOLOGUL MINCINOS SI PARSIV,este ARMA ACTORULUI.
  Ca este un adevarat fariseu,o stiu foarte bine,cei din lumea mica a actorilor.ce nu am stiut insa noi dintr-un motiv simplu,lumea lor mica si ermetizata,nu este foarte darnica in a oferi informatii de acest gen,limitindu-se la informatii care tin de zona tabloida si CAN-CACANURI.
  Numai ca ,iata,mult Hulita,A.N.I.-il gasesste incompatibil pe MIRCEA DEACONU,cu calitatea de ALES AL NEAMULUI,REPET INCOMPATIBIL,ASA CUM ESTE INCOMPATIBIL ALT TICALOS MINCINOS MORALIST,VICTOR ALISTAR.
  Sigur,nu veti vedea nici o dezbatere pe aceasta tema la realitatea ori antena 3-CENZURA COMUNISTA LUCREAZA LA GREU IN CELE DOUA TRUSTURI,si nici prin ziarele lui DINU PATRICIU,de la a carui pompa se alimenteaza si acest EXCROC SENTIMENTAL,care este MIRCEA DEACONU,care in 22 decembrie trasa de la balcon TRASEELE………..alaturi de ION ILIESCU.
  Era de asteptat sa se ajunga si la micul ,CONSUMATOR DE…………….,MERE ROSII’pitestene.
  Studiat-i mimica,fata si reactiile-veti descoperi o fiinta cameleonica,grobiana ,tupeista si foarte nesimtita.
  Se integreaza perfect in portretul LIBERALULUI COMUNIST-mostenit din IEPOCA COMUNISTA.

 49. ***Zapa – cum să nu “înfiereze” Mircea Diaconu 😮 când, in 2008, a părăsit scena artistică pentru scena politică pentru ca, în 2012, la 62 de ani, să primească pensie babană, de parlamentar?

  Cică unde-s ţepele lui Băsescu? Iată una… Cei mai mulţi şi-au tras singuri ţepele printre care şi acest papagal, cu privire tâmpă, de speriat… Socoteala de atunci, de când s-a ales în parlament ca să profite nu mai are legătură cu realitatea…

 50. zapa…nostalgici l-au votat pe Basescu ,se aseamana mult cu nea Nicu ,un tatuc care sa rezolve totul …am o satisfactie ,nu sant partas nici prin vot la prabusirea tarii ,pe Basescu si ciracii lui nu i-am votat niciodata ,sa fiti sanatosi cu el cu tot ….

 51. PETRE TUTEA:,Copii sefilor nostrii,vor fi Sefii nepotilor nostrii’-stafeta puterii la comunisti”

  De nenumarate ori pe acest blog am vorbit si scris despre filiatia si transferul de putere si influenta care se petrece sub ochii nostrii in PSD,dar si in PNL,adevaratele mostenitoare ale valorilor consacrate de regimul comunist.
  In aceste zile,mai exact de ieri,un adevarat simbol al comunismului din jud, ROSU,arges,a fost arestat sub invinuirile clasice ramase de pe vremea P.[PILE]C.[CUNOSTIINTE]R[RELATII]
  Este vorba de :CONSTANTIN NICOLESCU-un comunist descult,ajuns mare demintar in judet.
  Intotdeauna am fost fascinat de traseele indivizilor care ,dupa cum se spune in popor,S-AU AJUNS’
  Asadar am cautat,si,am aflat,si generos cum sunt ofer mai departe informatiile,in primul rind pt ca aceste informatii nu le veti primii la realitatea si antena3,dar nici din partea pesedistilor ,CODOSI COMUNISTI’.
  Iata C.V.-UL:
  Nascut la 1 septembrie 1945,in comuna Mihaiesti,al saptelea copil,intr-o familie cu 11 copii.
  Asadar cu origini SANATOASE,stabilite de bolsevici,acest domn pardon TOVARAS,isi va incepe ascensiunea,inca din tinerete,activind cu mult spor in partidul comunist,ocupind tot felul de functii la nivel local,activind in ESALONUL TREI,al rezervei de cadre comuniste.Astfel,il gasim in intervalul 1962-1967,FREZOR-SCULER,la fabrica mecanica RISNOV,iar in intervalul ’67-69,tot sculer frezor in cimpulung muscel-TIMP IN CARE LA TOT FELUL DE FORME DE INVATAMINT,F.F.descultul constantin nicolescu,ESTE PREGATIT PT VIATA DE CONDUCATOR COMUNIST.
  Dupa 90,este recuperat de ion iliescu si ,omul isi incepe lucrarea,TININD JUDETUL ARGES IN MIINILE COMUNISTILOR,alaturi de un alt comunist primarul PENDIUC.
  De-a lungul timpului dupa 90′ este senator,prefect ocupa functii in conducerea PSD,si evident participa alaturi de ceilalti pesedisti,la opra de ingenunchiere a romanilor ,dar si de jefuire a tarii.
  Individul acesta este ,UN MODEL PESEDIST-la apusul carierei,care are toate datele in matricea sa personala,pe care le are orice ,DERBEDEU COMUNIST,ASTAZI IN PSD ,ORI PNL.
  Ce lasa acesti indivizi in urma?nimic,doar un maldar de mizerie,imoralitate si multa,multa minciuna.

 52. ***Zapa – unde crezi tu că s-ar fi putut realiza acest sculer-matriţer dacă nu în PSD?

  Nici cei din jur care, în lipsă de idei şi argumente, îşi permit să judece şi să ne judece cu minte involuată, de copil de grădiniţă, în funcţie de vârstă ori de profesia onorabilă desfăşurată cu onoare timp de o viaţă, indiferent de vreme şi de vremuri, nu sunt departe de acest parvenit şi arivist susţinut de călăii din PSD.

  A ieşit cumva Ponta să spună şi altceva decât că şi acesta este un pesecutat politic de al lui Băsescu pentru că… bla, bla, bla?… Toţi hoţii, toţi nenorociţii care au devalizat ţara, se dau victime politice fără să ia în calcul faptele lor reprobabile la care s-au dedat în timp şi averile făcute din furt, şpagă, şantaj, japcă…

  Intră pe Realitatea.net să vezi ce averi are acest om cu origine sănătoasă din familie nevoiaşă…

 53. Silvestar,cred ca in sfirsit iti dai seama de ce ai facut o facultate degeaba,la zi si probabil cu examene luate pe bune si note mari.
  Daca ai fi vrut sa ai o pensie consistenta trebuia saincepi de la munca de jos,sa faci pe taxatoarea de autobuz,femeie de serviciu,sa-ti torni colegii,neamurile la securitate,sa fii O BUNA COMUNISTA ,DECI O BUNA MAMICA.
  Ce sa-ti fac ,daca tu ai ales GRESIT,si ti-ai tocit coatele la cursurile de zi,prin aulele facultatilor pe bancile bibliotecilor,ASA-TI TREBUIE,ai primit ce-ai meritat.
  de ce nu te-ai facut si tu .COMISAR COMUNIST,PROPAGANDIST,MILITIAN,SECURISTA ,PROCUROARE?
  Cine te-a pus sa fii cinstita,morala si cu frica lui dumnezeu?
  ei acum ,vezi ce important e in viata sa fii ,SCULER MATRITER,ORI PRECUM VANGHELIE DE PROFESIE ANALFABET.
  A sa nu uit,CORNEL NISTORESCU,E LEAT CU ACEST TOV,AMINDOI AU FOST SCULERI MATRITERI-NOBILA MESERIE,NOBILE APUCATURI-TURNATORI LA SECURITATE SI CINTARETI AI COMUNISTILOR.

 54. ***Zapa – uite-aşa greşeşte omul dar… Ce să spun? Regretele târzii produc suferinţe…
  Dar… Dacă ar fi s-o iau de la început, ştiind tot ce am de înfruntat şi de suferit, tot învăţământ aş face pentru că nu există ceva mai nobil, mai frumos decât să modelezi caractere, să faci oameni care peste ani să-şi amintească de momentele şi oamenii care i-au marcat în viaţa de elev şi poate, şi viitorul.

 55. Potrivit declaratiilor dumneavoasta, contra-manifestarea de la Iasi – 24 ianuarie 2011 – a fost regizata de opozitie. Va asigur ca nu fac parte si nici nu sunt simpatizant al unui partid politic, pentru ca nu cred ca exista oameni corecti in politica indiferent de organizatia din care provin. Insa va asigur ca, daca v-as avea in fata mea pe dvs., pe dl. presedinte, pe prim-ministru, sau un alt ministru din actualul guvern, poate nu as huidui, dar cu certitudine, mi-as manifesta dispretul, dezgustul, greata fata de domniile dvs.

  Acum 8-9 ani mi s-a propus sa intru intr-un partid si, la refuzul meu, mi s-a spus ca sunt, citez:” o fraiera, tu nu-ti dai seama ca asa poti face o gramada de bani?”. Astazi acel domn este un membru de vaza al unui partid politic din opozitie si acuza in mass-media coruptia din politica.

 56. ..lulu .Argus ,Biblio ,Cenuse si alti colegi s-au retras de pe blog ,datorita unei tovarase ,care i-a atacat marlaneste si grosolan ,numai elegantul si inteleptul Biblio stie cat a avut de suportat sudalmele tovarasei ….eu nu plec ,chiar daca primesc avertismente si cateodata banare ,ma intorc cu ganduri si voie buna….n-am nici-un resentiment fata de bloggeri ,sa fiu cinstit nici sentimente in afara de 4-5 care se stiu ei ,ii pretuiesc si-i citesc cu placere indiferent de simpatiile politice……

  Administrator:
  Argus\Ionhut si Cenushares au fost banati.

 57. @puiu 13.08
  …,,Să te lase în pace”, ca să ce ?…. 🙂
  @26.01.14.47 : ,,directia îi buna ,metodele sunt foarte proaste”……o frază antologică, demnă de cartea recordurilor. Prin urmare stimate prietene, președintele și partidul său au imprimat țării calea corectă, dar care trebuie urmată cu ,,metodele” populiste sau preluate din filmul ,,Demolition man” propuse strident de componenții coaliției de la Grivco.
  Apropo, nu te orbește ,,lumina” reflectată de propria-ți oglindă ? Eu cred că da. 🙂
  @26.01 23.49
  Înțeleg că universul tău interior încarcerat în volumul de cca 4-5 dmc amplasat la cota adecvată protecției contra ploii, nu permite conexiuni compexe. Cel mult relația de egalitate, Ceaușescu=Băsescu. Prin consecință logică, Iliescu = 0 ? Că taci mâlc când vine vorba despre distinsul fost președinte. 🙂

 58. @silverstar
  26.01 16.55 : Cred că dacă Hantzy ar deveni user curent, ar fi un câștig pentru blog. Desigur că are opinii diferite, uneori diametral opuse, în raport cu mine , tine, sau Frank.
  Dar, spre deosebire de alți useri ,,anti tot”, are o mare calitate : este inteligent și instruit.

 59. @cmoro…,,dragul” de cmoro.. 🙂
  @26.01 16.04 : Actuala putere, stimate coleg, nu numai că ,,a dezbrăcat” structura societății românești, făcând posibilă intrarea în spectrul normald e vizibilitate, a hidoșeniei clicii oligarhice pesedisto-peneliste amalgamată cu sforarii mediatico-securisto-petrolisto-FNI-ști (în monstruoasa coaliție anti-România), DAR A PURCES la extirparea grăsimii toxice de pe burta statului român în urletele asurzitoare ale privilegiaților de conjunctură. În acest vacarm apocaliptic, totuși, urechile oamenilor lucizi aud ce trebuie , fiind acordate pe frecvențele specifice armoniilor asociate adevărului.
  Și dumneata, dragă cmoro, poți auzi….dacă vrei și mai ales dacă stingi televizorul.
  @26.01 21.39
  Dragă cmoro, nu gazul s-a scumpit, ci benzina, care se obține în urma fracționării petrolului prin distilare la presiune normala (distilare primară). Din două una :
  ori deții un autovehicol alimentat cu GPL, ori, datorită ,,arderii gazului” de pomană (și perpetuu) pe acest blog ,împreună cu prietenul tău siametic (auto)alintat ,,puiu”, ai/ați rămas…în imersie. 🙂

 60. Nu am nici o parere despre dumneavoastra, v-am votat pana acum, dar asta este tot, de acum inainte numai de bine! Ati dus tara intr-o prapastie adanca din care habar nu aveti cum sa iesiti! Sa speram ca nu vom avea parte de tunisii si egipturi!

 61. @diss 27.01
  Știm vorba aceea….,,azi in Timisoara, maine in toata tara”.
  Numai că Timișoara, azi, mâine, ca de altfel și ieri (niembrie-decembrie 2009) sau alatăieri (decembrie 1989) știe să rejecteze lichelele, pentru că știe pur și simplu să le deosebească, dincolo de zâmbete ipocrite până la urechi, mieunături de motan (Felix) și priviri albastre (de chiulangiu ,,gol” de soluții dar ,,plin” de ură și revanșă).
  Timișoara a învins în 1989, Timișoara a spulberat coaliția de la Grivco în decembrie 2009 și tot Timișoara va ,,deschide ochii” țării, în 2012.

 62. zaharescu …pentru tine ii greu de inteles ,”directia ii buna ,metodele sunt proaste “,reformarea statului ,reducerea aparatului umflat si strangerea bracinarului se putea face cu costuri mici ,populatie putea sa le suporte ,guvernanti au gestionat foarte prost criza ,sunt nepriceputi si de multe ori ,corupti si de rea credinta ….egalitatea dintre Ceausescu si Basescu ,am facut-o dupa sondajul in care se arata ca mai mult de jumatate din populatie il regreta ,de aia a fost ales Basescu ,romanilor le place un tatuc ,fie el fanariot ,muscal ,neamt sau roman ,l-au ales ,acum sa se spele cu el pe cap,Iliescu poate se fie zero barat ,nu ma intereseaza acum ,istoria sa-l judece si sa-l puna unde vrea .In prvinta dmc nu-i treaba ta ,ti-am spus de multe ori ,mahmureala trece ,idiotenia si neamul prost sunt eterne.Recunoaste si tu odata esecul guvernarii portocalii ,toate canalele media sunt pline de analize care mai de care acuzatoare la adresa guv. ,pana si soprana portocalie Andreea Pora i-a luat la incondeiat….hai noroc bun …stiu ca recunosti in sinea ta ,pe blog nu-i voie ,ordin de la partid ….hihihihigi..eu te inteleg bey iesan de treaba ,cand te uiti in oglinda nu-ti vine sa crezi ce portocaliu ai devenit …hhihihihihi…Sa traiesti frumos si sa -i votezi pe liberali….

 63. …cei asa de greu ,directia ii buna ,metodele proaste ?,erau nenumarate alte solutii pentru iesirea din criza si reformarea statului ,pana si soprana portocalie Andreea Pora ii incondeiaza pe guvernanti plus toata media romaneasca si aia nemoguleasca ,numai tu NU ,recunosti esecul guvernului si costurile proastei gestionari a chestiunii …

 64. Președintele consiliului județean Argeș, este , BINEÎNȚELES, o nouă și spectaculară ,,victimă” politică a regimului ,,criminal” Băsescu-Udrea-Cocoș 🙂 … Puiu, nu cumva ești rudă cu….știi tu cine, de aceea ,,zburzi” ca iedul pe pajiște (adică acest blog) ? 🙂
  Europarlamentarii PSD au boicotat, din câte înțeleg, reuniunea de la Strasbourg , pentru motivul prezenței la acest eveniment crucial a ȘEFULUI STATULUI ROMÂN !
  Acesta, reprezentat (în mod legitim, constituțional și vremelnic ) de persoana domnului Traian Băsescu, a pledat magistral cauza României în Europa.
  Să ne mai mirăm că, la Iași, s-a huiduit, cu sprijinul masiv al instigatorilor de profesie, într-un moment de referință pentru istoria acestei țări ?
  Mai este ceva de adăugat cu privire la ,,inteligența”, ,,vizunea” și ,,responsabilitatea” opoziției ? Puteți continua voi, eu am terminat pentru moment.

 65. ***ZeV – nu mai ştiu cine spunea, ieri, azi că am ajuns o ţară de victime politice.
  Intră pe Realitatea să vezi ce avere are acest hoţ nenorocit care aseară când l-au arestat, se lamenta că a muncit.

  Păi, şi eu am muncit, bă, PSD-istule, dar n-am furat, n-am şpăguit, n-am şantajat şi uite că pe mine nu mă caută poliţia şi dorm fără grijă. Somnul sănătos e un lucru tare bun. Înseamnă conştiinţă curată.

 66. @silver 16.49
  ,,E inteligent domnul preşedinte ca toţi cei care ne-am născut la jumătate de secol”.
  Așa este, silver, dar mai este ceva ….ne-a plăcut cartea și nu numai ca element de decor în bibliotecă și fără a avea vreun ,,as” special în mânecă 🙂

 67. Basescu chiar daca ne gadila orgoliu si suntem de acord cu el ,ca l-a pus la punct pe rusnac ,nu-i bine ce-a facut ,cu rusii nu-i bine sa te certi ,toate puterile mari ale lumii vreau sa se impace cu ei ,noi suntem ca tantarul cu elefantul …poate inchid robinetul muscalii ,atunci am pus-o de mamaliga ,fara foc….in concluzie ,mai bine tacea.

 68. Zaharescu ….in privinta hotului de la Pitesti ,aplica si el metoda Solomon ,sau Ridzi si scapa de judecata ,asa-i la noi in tara asta guvernanta de niste impostori.

 69. Hoţul de la Piteşti a fost pus în libertate. La cât a muncit la viaţa lui, a avut cu ce-şi plăti libertatea. Au mai făcut-o şi alţii înaintea lui: Diaconescu, Vântu, Becali… Cine mai urmează? 😮

 70. @silverstar
  Cu toată considerația pe care ți-o port, nu voi intra pe iRTV. 🙂
  De ce ? Foarte simplu, mă informez complet și corect, urmărind următoarele:
  TVR1: telejurnal- ora 20.00, urmat de tema zilei- ora 20.40, ,,Judecă, tu !” -ora 21.00 (Rodica Culcer), duminica- ora 18.00-Pleșu+Liiceanu (ce diferență față de circarii securisto-diversioniști Tănase și Dinescu…URIAȘĂ !).
  Am urmărit în ultima lor emisiune o analiză (împănată cu umorul sarcastic al domnului Pleșu) a speranței din perspectivă laică și/sau religioasă. Nici nu știu când a trecut timpul.
  PROTV: jurnal ora 19.00, duminica-,,România te iubesc” și ,,După 20 de ani”
  Radio România Actualități: orele 13.30-14.00- O emisiune EXCELENT ȘI PROFESIONAL moderată, de asemeni, știri din 30 în 30 de minute care se pot asculta și în mașină.
  Radia EuropaFM: dezbatere cu ascultătorii la orele 13.30-14.00 (la concurență cu RRA)
  ps
  Păcat că BBC România nu mai emite…mare păcat.
  ps2
  Prin comparație, dacă comut (din întâmplare), eu sau copiii, pe iRTV sau A3, am senzația teleportării într-un spital de nebuni. Instantaneu apăs cu sete pe tasta UP sau DOWN a telecomenzii simțindu-mă jignit că sunt luat de prost. De asta sunt imun la manipulare.
  Apropo, spunea cineva că Andreea Pora critică puterea….așa este, o face uneori, dar CONSTRUCTIV și profesionist. De aia este acum la TVR1. Cât despre…opoziție, distinsa jurnalistă nici nu mai are cuvinte potrivite în stare să exprime corect tembelitatea acesteia…..cum nu mai am nici eu. 🙂

 71. Sarutmana, buna seara d-na ministru Udrea, scuze pentru postarea unei mici poezii neartistice in pagina d-stra, deoarece acei de la tonomatul si trustul Realitatea au filtrat-o definitiv, cu toate ca e doar o inocenta poezioara despre marele nostru actor Florin Piersic!

  Florin Piersic actorul

  Sunt veteran actor clujean
  Nu ma consider doar un pici
  Adaugand in acest an
  La patruzeci, un trei cu cinci

  Dar am aflat azi cu stupoare
  De un prieten, se-ntelege
  Un cascador de nume mare
  Prin CNSAS cu-aceasta lege

  De securisti el santajat
  Chiar de facea cascadorie
  Pe mine poate m-a turnat
  Dar asta, poate Domnul stie
  ……………………………………….
  Iar astazi rolul-mi voi juca
  Un rol mai mic, sau foarte mare
  Mergand si eu la cinema
  Cu Florin Piersic la intrare

 72. @silver-PS
  Ultima dumnică am avut privilegiul să asist la o dezbatere (în emisunea domnilor Pleșu și Liiceanu), despre speranță…din două perspective, laică și religioasă. Interesant, că domnul Liiceanu a făcut referire la un prag difuz sub care disperarea poate anihila speranța…la care Domnul Pleșu răspunde mucalit că acest prag poate fi oricât de sus, dacă nu conștientizezi că însemni mai mult decât o biată efemeridă născută cu condamnarea la moarte în buzunar. 🙂

 73. @puiu
  Foarte corect procedează președintele, deoarce parlamentul trebuie să lucreze ÎN INTERES NAȚIONAL….chiar dacă opoziția chiulește la greu (în dispreț profund față de electorat) și se înghesuie doar în talk-show-uri televizate cumulând salariul de parlamentar (adică de la stat ….degeaba ) cu îndemnizația mogulilor. 🙂
  DE ACEEA CURSUL EURO/LEU ESTE ȚINUT SUB CONTRLOL , iar România nu a intrat în degringolada inflației galopante, pentru că s-au luat măsurile corecte pe calea cea dreaptă, adică spre Europa !
  Ce se va întâmpla cu țara ajunsă (DOAMNE FEREȘTE !) pe mâna adunăturii stângist- populiste ? Sper să nu aflăm, dar pentru asta, trebuie ca românii să judece cu mintea lor și nu a mogulilor.
  PS
  Vrei cu..rușii ? Pașli, puiule, în Siberia. 🙂

 74. @PDL
  Vă rog insistent, nu mai trimiteți reprezentanți în emisiunile televiziunilor antinaționale, pentru că nu faceți altceva decât să legitimați impostura. Oricum, în afara lui Boureanu care a tăvălit-o cum se cuvine pe madame Firea, în rest, nu aveți decât pămpălăi la comunicare….și doar un singur bărbat : Elena Udrea. 🙂

 75. Am si alta acum d-na ministru daca -mi primiti gazduirea aici la d-stra, multumesc:
  Discurs de president

  Voi completa un presedinte
  Lungind mai mult acest discurs
  Acum vorbeste, dar nu minte
  Poate-l aude Cel De Sus!

  Au dus-o rau in tara asta
  La fel ca si ai mei amici
  Razboiul a adus napasta
  Cu comunistii si bolsevici

  Dar a venit o zi in care
  Reprezentanti din Parlament
  Acum si etniei maghiare
  Ei au creat un precedent!

  Dar in Ungaria vecina
  In Parlamentul lor acum
  Etnia noatra cea romana
  Nu a putut sa aiba drum!

  Nu presedintele Basescu
  Le optureaza lor lumina
  Doar numai, ei la Ceausescu
  Iredentisti, au fost intr-una!
  nelutiu 2011.

 76. ***ZeV – dacă nu intri ACUM pe RTV să vezi isteria PSD-istă şi circul din Argeş, vopsit în galben, care aminteşte de Cătălin Voicu şi plimbările lui nocturne, cu salvarea, în pijama şi fes pe cap, o să ai un azi pierdut…

 77. @Tibi 16.05
  Nu te supăra, dar cred că faco conexiuni cel puțin deplasate. În Egipt, au ieșit pe străzi mulți cetățeni instigați de Frăția musulmană, organizația afiliată Al Qaeda. Este adevărat că acolo există o dictatură prezidențială de 30 de ani și o populație majoritar săracă și cu puțină educație.
  Dar să revenim:
  ,,Istoria Al Qaeda începe în anii ’20, când un profesor de şcoală elementară sunit pe nume Hassan al-Banna înfiinţează la Cairo o grupare fundamentalistă, Frăţia Musulmană. În acele vremuri Egiptul era o poartă prin care cultura şi mentalitatea occidentală pătrundeau în lumea arabă. Odată cu progresele tehnologice, Hassan al-Banna asista la ceea ce a numit „valul de ateism şi obscenităţi care înghiţea Egiptul”. Europenii, victorioşi în primul război mondial aduceau cu ei în lumea arabă „femei pe jumătate dezbrăcate, băuturi alcoolice, teatre, săli de dans, distracţii prosteşti, ziare, jocuri şi vicii, instituţii şi şcoli europene”, care pentru fundamentaliştii musulmani nu făceau decât să „aducă îndoiala şi erezia în rândul drept-credincioşilor”. Mirajul Occidentului se răspândea şi în rândul liderilor politico-religioşi, tot mai dispuşi să conlucreze cu colonialiştii occidentali. Astfel a luat naştere Frăţia Musulmană, care avea ca scop lupta de eliberare a ţărilor musulmane de sub dominaţia străină.
  Hassan al-Banna a devenit însă un admirator fervent al lui Adolf Hitler, iar acesta din urmă s-a folosit de acest fapt pentru a transforma în 1930 Frăţia Musulmană într-o armă secretă a Serviciului Nazist de Informaţii. În momentul izbucnirii celui de-al doilea război mondial, Frăţia Musulmană a declarat în scris că va acorda tot sprijinul necesar naziştilor. Astfel, această grupare a ajuns să-şi lărgească aria de influenţă cuprinzând şi Palestina. La sfârşitul celui de-al doilea război mondial, Frăţia Musulmană a fost acuzată de crime de război, iar o parte din conducătorii ei au fost reţinuţi de Serviciul Secret Britanic. Dar în loc să se ajungă la pedepsirea celor vinovaţi, guvernul Britanic i-a angajat, pregătindu-i în secret, timp de trei ani, pentru misiuni speciale importante.
  Ulterior, aceşti nazişti arabi aveau să fie vânduţi unei alte organizaţii, de data aceasta americane, CIA. Cu finanţarea şi sub acoperirea CIA, Frăţia Musulmană a devenit o „conspiraţie islamică pentru a distruge Occidentul”. S-a ordonat expulzarea lor din Egipt, stabilindu-se ulterior în Arabia Saudită, unde s-au unit cu aripa ultra-conservatoare şi naţionalistă sunită, Wahabi. Aceasta a fost fondată în secolul XVIII de Muhammad ibn Abd al-Wahhab, ca o reacţie la declinul moral şi slăbiciunea politică din peninsula arabă. Ea cerea musulmanilor să respingă absolut orice practică sau idee nemusulmană, nu doar religioasă, ci şi politică, chiar şi pe cele şiite, considerate păgâne. Toate naţiunile musulmane au condamnat acest cult fanatic, dar, cu timpul, situaţia s-a schimbat, forţa Frăţiei Musulmane crescând foarte mult, mai ales datorită puterii lor financiare, în consolidarea căreia afacerile cu petrol au jucat un rol esenţial”.
  PS
  Suntem, totuși, o țară predominant creștină și atașată valorilor democratice. Cel puțin, prin actuala structură a statului și angajamentele asumate…ce va fi în viitor, se poate deja anticipa, dacă nu ne trezim la timp. Nici o reformă nu se poate face fără sacrificii și efort individual de adaptare. Desigur că este loc de mai bine în procesul de comunicare și explicare a strategiilor, programelor și măsurilor, precum și de consens național pe direcții fundamentale de politică internă și externă. Vina pentru lipsa consensului este cu siguranță distribuită, dar în nici un caz nu se datorează președintelui, cel ce a făcut întotdeauna apel la solidaritate, asumare și dialog constructiv. Dar a mai făcut ceva….a cerut instituțiilor să funcționeze independent și eficient….desigur că asta a deranjat ireconciliabil grupurile de interese nelegitime obișnuite cu un stat slab, corupt și manipulabil.

 78. ***ZeV – la ora asta? Ce faceţi? Asistaţi la slujba de noapte? Aveţi necazuri probabil… 😮

 79. SILVER …Ai grija la dioptrii cand privesti metrul cu care masori oamenii …doar pentru ca sunt PSD si sunt de acelasi sex …
  Vad ca esti de acord cu masura arestarii pe 29 de zile indiferent de capetele de acuzare care i se aduc si in mod sigur “discriminatoriu ” avand in vedere ca sunt criminali ,violatori,interlopi talhari ,santajisti,proxeneti judecati in libertate iar persoane doar acuzate de procuratura nu si judecate ,cu onorabilitate (pana la pronuntarea verdictului judecatorului ) cu legaturi puternice materiale si familiale care sigur ii determina sa nu se sustraga de la ancheta sau procese ,care in mod sigur nu reprezinta pericol public sunt arestate pe 29 de zile …dand din start ,inainte de judecare un verdict in favoarea procurorilor si oferind acestora prilejul de a-si construi acuzarea prin anchetarea invinuitilor sub presiune psihica si santaj ….lipsind doar bataia ,torturarea invinuitilor pentru a se “marturisi ” ..ca ultim ingredient pentru a ne reaminti de “gustul” anchetelor militienilor si procurorilor din timpul comunismului …cu sentinte “amiabile” convenite ntre procuror si judecator …dupa negocieri …
  Nu am nici o indoiala ca Traian Basescu nu e implicat in evenimentele de la Arges ..e doar “munca elaborata ” si sustinuta a liderilor PDL ,care-si urmeaza propriile strategii …sperand la avansari in partid sau precipitati de rezultatele sondajelor ….
  Singura solutie pentru a se evita derapajele unor procurori zelosi si interesati este schimbarea procedurilor ….precizarea clara si fara posibilitatea interpretarii a infractiunilor unde se poate aplica si masura retinerii sau arestarii preventive……
  Simpla invocare a unui “pericol public” lasa loc interpretarii si abuzurilor …Anchetarea si apoi judecarea in stare de libertate a unor invinuiti ar lasa chiar anchetatorilor ,procurorilor ,serviciilor o mai mare plaja de actiune …in cazul invocarii influentarii martorilor de catre invinuiti ..prin filaj,interceptari etc care ar oferi probe de necontestat la procese ……De aia nu inteleg logica arestarii invinuitilor si apoi completarea materialului procurorilor ,acuzatorilor …in conditii oricand contestabile in orice proces ..acelea de arest ….
  nteleg doar “pericolul public ” pe care-l constituie criminalii recidivisti ,talharii violenti ,membrii unor clanuri interlope si mafiote ,violatorii etc….care oricand pot constitui pericole pentru ordinea publica ,pentru martori ,procurori ,judecatori etc…..
  Deci “lucrarea ” de astazi vine de sub esalonul de la Cotroceni ….Nu-l cunosc pe presedintele CJ Arges…..am scris doar pentru cetateanul respectiv si pentru alti cetateni romani ….Cred ca trebuie reformat din temelii sistemul judiciar ,codurile de proceduri penale si civile ,norme de aplicare a legii pentru politisti,jandarmi ,etc…pentru a ne simti intr-un stat democratic ,de drept …la adapost de orice eventual abuz din partea celor care aplica legea …care trebuie sa raspunda prin aceleasi norme penal si civil pentru orice abuz dovedit in instanta ..in tara sau la instantele internationale….
  cei de mai sus trebuind sa plateasca prin lege personal si nu sa plateasca institutia in care si pentru care lucreaza ….In acest mod poate se vor gandi de mai multe ori cand executa ordine de la sefi (ierarhici sau politici ) sau cand premediteaza oportunist un abuz…..
  Nu vreau sa ma gandesc la orice posibile abuzuri si lucraturi politice impotriva actualei puteri care oricand e posibil sa treaca in opozitie prin mijloace democratice evident …
  Nu am mai termina niciodata povestea care trebuie sa aiba un epilog ,mai devreme sau mai tarziu ….iar politicienii nu ar mai avea timp sa se ocupe si de noi ,ceilalti ….
  Am scris pentru toti cei de aici …..

 80. Circ pe Realitatea tv, circ care aminteşte de C Voicu… Să fie!
  Lucrătură PSD-istă: Ca la comandă, la momentul anunţării sentinţei, sau cum s-o numi, şeful familiei face infarct şi fiica şi nevasta leşină ţinându-se de mână… Mă, că proşti ne mai cred ăştia…

 81. @silver
  Am revenit mai rapid decât mă așteptam, deoarece moliftele sf.Vasile au început ceva mai devreme. La Cetățuia merg multe persoane cu ceva educație peste medie, care preferă aerul curat, liniștea și corul de muzică bizantină de foarte bună calitate, circului televizat, indiferent de personajele participante. Am citit ce ai scris și-ți pot spune (despre pesedei) următoarele: nu știu să piardă, nu știu și nu vor…să sufere. Cu binele te înveți practic instantaneu, dar cu răul (sau trezirea la realitate)… 🙂

 82. In Romania nu se vor putea face atatea arestari cati hoti sunt, printre politicieni, in primul rand, pentru ca nu-i loc de cazare pentru toti.

 83. @cmoro
  Uite care este problema…știu pentru cine ai postat.
  Dar pentru cei care accesează ocazional blogul, este necesar ca cineva să le spună și adevăruri. Nefardate și necamuflate în aparență de obiectivitate și poziționare neutră.
  Comentariul tău întins precum guma de mestecat este structurat, fundamental, pe cîteva idei extrem de simple:
  1. Procurorii sunt comandați politic de Traian Băsescu și/sau PDL
  2. Judecătorii completelor de judecată care decid arestarea preventivă subt subordonați politic lui Traian Băsescu și/sau PDL
  3. Urmare a pct.2, judecătorii respectiv NU se subordonează CSM, instituție aflată în conflict cu Traian Băsescu
  4. TOȚI politicienii opoziției, începând cu Adrian Năstase, sunt victime politice ale lui Traian Băsescu.
  5. TOȚI politicenii PDL , sunt potențial infractori(deci arestarea și/sau judecarea lor este absolut firească și subînțeleasă)….inclusiv Traian Băsescu pentru dosarul (?)flota și traficul de arme ,,devoalat” de SRS. ( 🙂 )
  6. Punctele 1-5 sunt axiomatice, prin urmare nu necesită probe, cel mult ,,dezvăluiri” din partea iRTV și A3.
  Cum te simți ,cmoro, fără haine (și invizibil) ? …e cam frig afară, nu-i așa ? 🙂
  Uite de asta am votat alianța DA și Traian Băsescu…pentru REFORMA STATULUI ȘI ELIMINAREA CORUPȚIEI, CMORO. Și rămân consecvent, până la capăt, chiar dacă acesta (capătul) va excede durata vieții mele biologice.

 84. …și nu uita, bătrâne cmoro, rapoartele pe justițe ale reprezentanților comisiei europene, care salută progresele DNA, dar dezaprobă lipsa de reformă la CSM și în corpul magistraților, cei care tergiversează judecata pe fond a diverselor cauze. De asta nu avem sentințe definitive.
  Sau…și europenii sunt manipulați de ,,flacăra violet” ? 🙂
  Din păcate (pentru tine) cmoro, nu toți românii sunt proști sau naivi. Aș spune că dimpotrivă.

 85. zaharescu …ai postat si tu un comentariu adevarat [22,25]…asa a vrut Basescu ,sa fie jucator ,punctul 6 si analiza finala sunt fabulatii portrocalii….ai mai fost si la biserica ,lasa amice ,ma rog eu pentru tine ,tu poti posta toate minciunelele care-ti trec prin minte….

 86. zaharescu …”merg oameni cu ceva educatie “…hihihihi….du-te bey amice si te culca ,sparge oglinda din casa si stai pe blog maine dimineata ,iti spun eu cine esti….hihih…noapte buna .

 87. Un zâmbet la cafea 😆

  Un zâmbet la cafea

  Doi cerşetori, ţigani români în Italia, se întâlnesc şi se întreaba unul pe altul:
  – Câţi bani ai strâns azi?
  – 6 euro…
  – 6 euro? Ce ai făcut de ai strâns doar 6 Euro?
  – Am făcut de toate – îmbrăcat ponosit, sărăcăcios, faţă de milog, am şi scris pe o plăcuţă de carton că am o nevastă şi 4 copii de întreţinut. Dar tu cât ai câştigat?
  – 6000 euro!
  – Ce?!… Cum ai procedat de ţi-au dat aşa de mult?
  – Am pus lângă mine o bucată de carton pe care scria: “Îmi lipsesc 6 euro să mă întorc în România!”

 88. @silver
  Bună dimineața 🙂
  Președintele vorbea despre țiganii nomazi , pe care îi mănâncă în…..să umble brambura de colo colo, pentru că vezi doamne, așa le dictează tradiția inseminată genetic din tată-n fiică (minoră).
  Mă gândesc că există un teritoriu fără granițe pe care se poate circula din oază în oază fără probleme, așa cum sugera, nu foarte diplomatic (dar corect), cineva. Singura problemă este că beduinii nu prea au bani…doar cămile.

 89. @puiu 27.01 23.01 (moaamă, ce combinație rotundă 🙂 )
  Nu-ți pierde timpul rugându-te pentru mine, deoarece zeul Bachus îmi este complet ostil…eu nu ,,beau” decât la paște și la crăciun (eventual, revelion). Un pahar de vin la masa duminicală (când îl am în casă), nu se pune… 🙂

 90. Maimuțoiul pesedist bate record după record , la capitolul infantilism politic și comportament antidemocratic specific unui procuror școlit ,,așa cum trebuie”.
  Susnumitul a mai lansat o poantă….,,îi arătăm noi lui Băsescu pisica”….păi dragi politiceni de r……, între 2000-2004 ați beneficiat de control total al instituțiilor statului (cu Voicu ramificat peste tot) și nu eram, atunci parte a Europei unite.
  I-ați luat jucăriile (adică prerogativele) de primar general, i-ați vânturat pe televiziuni așazisul dosar ,,flota” cu Rodica Stănoiu vârf de lance și ați făcut până la urmă r……praf !
  Așa că, domnule Ponta, arătați-vă FeSe (cu Le, în loc de Ne) doar consoartei , seara , pentru că altfel, nu faceți altceva decât să supraargumentați că partidul în care v-ați proptit pe picioarele lui Iliescu și Năstase, este complet nefrecventabil pentru că este incompatibil cu democrația și statul de drept…poate doar cu statul de drepți.

 91. Daca e pe cinstite si vor fi arestati toti hotii, scapa Romania de PSD.

 92. ZeV ….Nimic din ce ai scris nu e adevarat …
  1- Am afirmat ca zelul sau abuzul vine din partea unor procurori ,judecatori care sunt pana in cea mai mica fibra a lor romani ,estici ,balcanici ,neextrasi inca din uterul comunist …
  procurori-judecatori …un incest nefiresc intr-un stat de drept si democratic….
  procurorii aresteaza cu ajutorul judecatorilor neprofesionisti sau mai mult decat atat invinuitii pentru a obtine probe in conditii de presiune psihica,santaj ,negociere bazata pe santaj ….
  2- Am afirmat ca eventualul abuz vine din esalonul doi de partid sau dinspre “inteligenta ” parsiv -romaneasca a unor politicieni ..ai puterii de regula …un abuz favorizat de politizarea pana jos in teritoriu a institutiilor statului care le da politicenilor puterii senzatia ca pot face orice fiind la putere iar celor din justitie le amplifica atributele romanesti(teama,obedienta,ipocrzia,oportunsmul) fata de putere ,fata de cel mai “bicisnic” politican al puterii…
  3- Cred ca procedura retinerii si a arestarii pe 29 de zile trebuie aplicata in cazurile de flagrant sau pe baza unor probe concrete care elimina orice dubiu asupra vinovatiei celui propus pentru arestare ….sau implicarii fara dubiu a celui invinuit in activitati infractionale….
  4-Cred ca in cazul arestarilor pe 29 de zile urmate de prelungiri ale arestarii trebuie sa urmeze obligatoriu condamnarea celor arestati inainte de procese ..in caz contrar ce care au dispus arestarile trebuind sa fie obligati sa plateasca personal erorile ,neglijenta profesionala sau reaua credinta cu care si-au exercitat profesia …sa plateasca civil sau penal….
  5- Nu cred in abuzuri politice ci doar in abuzurile individuale ale politicienilor care-si aleg singuri mijloacele pentru a-si realiza interesele personale politice si/sau materiale …si de aia mai cred ca partidele politice la putere sau in opozitie trebuie sa sanctioneze dur orice astfel de abuz sau chiar incalcari ale normelor de democratie si de drept savarsite de membrii lor de partid …..poate pana la excludere din partid ..ceea ce i-ar aduce pe politicenii respectiv in mijlocul societatii din care provin ,i-ar readuce la conditia cetateanulu simplu si la judecata morala a cetatenilor comunitatilor care i-au ales…
  Cam asta e in mare o sinteza a ceea ce am scris pe pagina anterioara….

 93. SILVER ..Daca faci un calcul corect vei vedea ca dosarele celor de la PSD sunt cred aproape la paritate cu cele ale celor din PDL…..cel putin pe ceea ce stim din surse publice….
  Deci vei avea sansa sa scapi si de PSD si de PDL ..simultan ….doar in vis probabil ….Probabil ca dupa 2012 vor urma multe alte dosare ….care stau acum prafuite prin sertare …In acest sens am scris si mai sus …politiceni suspectati de diverse infractiuni sunt monitorizati si cercetati in secret de catre institutiile abilitate cate 4-5 ani ….si doar cand e nevoie apar dosarele public si urmeaza arestari in direct ….
  ZeV ..UE lauda mecanismul ,reformele din sistemul justitiei romanesti …nu si oamenii care lucreaza in sistem …acestia sunt “laudati ” la CEDO…..ceea ce nu e acelasi lucru ….UE nu analizeaza si aspectele de interferenta a politicului cu justitia din Romania …

 94. HotNews e Tapalaga ….Tapalaga e …….Dar ce da e real mereu ….pacat ca nu “da” nimic din zona politicenilor puterii ….Il inteleg ..pentru ca multe din informatiile publicate de acesta vin din zona DNA si a serviciilor …care institutii …..
  Oare ce va publica Tapalaga dupa 2012 ,fiind lipsit de “surse” si resurse ?

 95. ***Moro – eu nu sunt contabilă să mă ocup de numărat dosare şi infractori.

 96. Emotie,agitatie,lacrimi,vorbe grele,acuze,dar mai ales spaime,spaime care au facut ca linistea pesedista sa fie tulburata urmare a retineri pres. consiliului judetean arges.
  in linii mari cam asa arta atmosfera dupa evenimentul care a pus pe jar televiziunile mogulilor ,si ele la rindul lor cu spaima in git,ca stapinii lor vor fi saltati si bagati la ,PRIPON’pt faradelegile comise.
  Reactiile ,SISTEMULUI TICALOSIT’a fost pe masura asteptarilor,UN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU GIGANTIC ACTULUI DE JUSTITIE’
  In felul acesta putem anticipa ce s-ar intimpla in cazul in care ar reveni la putere sistemul pesedist,ne putem da seama cum metodele patentate de Rodica Stanoiu,in justitie ar reinvia ca prin farmec,iar abuzurile,subordonarea justitiei ar fi un mizilic.
  Haita flaminda si ranita pesedista are in acest moment comportamentul unei haite de hiene atacata de o familie compacta de lei,care isi apara vinatul,DREPTATEA’.
  cu boturile lor rinjite aratindu-si coltii uzati si rupti de atita mestecat la trupul romaniei,hienele pesediste alaturi de aliatii lor traditionali de acuma,penelistii si pecistii,string rindurile simtind pericolul iminent care se va abate asupra haitei lor criminale.
  au renuntat la orice ratiune,si retinere,s-au napustit speriati si furiosi ca unul din seful haitei este in coltii puternici ai leului care in acest moment este decis sa distruga haita ,astfel incit ea sa nu se poata reface in urmatorii 50 de ani.
  Gafind impardonabil,incercind pina si o cacealma cu rezonante internationale,pesedistii se afunda repede si sigur in balega care ii va sufoca si inghitii.
  S-au urcat fara nici o reticenta cu ciubotele lor cazacesti,peste principiile statului de drept,au aruncat la gunoi cu furie principiul separarii puterilor in stat,dar si independenta justitiei ,si au trecut rapid la un tir cretin impotriva procurorilor si judecatorilor,comportindu-se ca ultimii borfasi temniteri,demonstrind inca o data ca provin din pegra societatii,ca sunt niste hoti lacomi cu un dispret funciar-nativ fata de lege si statul de drept.
  Derbedeii isi simt sfirsitul si string rindurile,in speranta ca leul si puternica lui familie va fi impresionanta de coltii lor uzati,rupti si intrati in putrefactie,
  Se inseala amarnic,de data asta nu mai au nici un atuu-ICRELE COMUNISTE DEPUSE DE TATUCUL LOR IN C.C. SI IN C.S.M. ION ILIESCU,AU FOST REJECTATE SI DISRTRUSE-linia lor de aparare a cazut iar justitia are drumul liber si O.K.-UL spre a-si face datoria si a salta toti borfasii politici.

 97. In disperare,infuriati la culme cei care vad ,ROSU’in fata ochilor au trecut la amenintari pe fata .asa se face ca DAN TAPALAGA,a devenit dupa traian basescu tinta favorita a borfasilor politici pesedisto-penelisto-pecista,amenitat fiind cu LINSAJUL FIZIC.
  Era de asteptat sa se ajunga aici pt ca acum nu mai este vorba de a pierde presidentia romanei,acum se pune problema in cei mai duri termeni-IN TERMENII VITALI-LIBERTATEA PIERDUTA SI AVEREA CONFISCATA.
  Sigur pesedisti lui adrian nastase cunosc metodele prin care un ziarist poate fi ,FACUT SA TACA’au experienta si nu sunt la prima fapta,numai ca acum ar trebui sa aibe resurse sa inchida gura la sute de mii de ,GALACIOSI POVESTITORI’care zilnic pe bloguri ,in spatiul virtual si nu numai ii fac praf pe TICALOSII PESEDISTI SI TURNATORII PENELISTI.
  De aceea cirpele comuniste sunt disperate,simt gustul infringerii si clinchetul cristalin scos de catusele care le sunt fluturate prin fata ochilor.

 98. @cmoro
  Minți, como, UE ,,laudă” explicit progresele DNA și nu ,,lentoarea” reformelor din justiție…dimpotrivă, incriminează CSM pentru că patronează abuzul și mentalitățile trecutului, precum și implicarea excesivă a parlamentului României în parcursul firesc al dosarelor în drumul lor sinuos, către instanțele de judecată.
  De asemeni, acuză tergiversarea judecării pe fond a cauzelor și lipsa sentințelor definitive în cazuri grave de corupție.
  Oricine poate citi rapoartele pe justiție, acestea fiind postate pe internet.
  Mai mult, UE analizează ÎN PRIMUL RÂND dacă este eliminat cadrul permisiv al implicării politicului în justiție ! Exact pe dos decât vrei să insinuezi în mod mizerabil ! Rușine, cmoro, este păcat de neuronii tăi, utilizați pentru aruncarea prafului în ochi și nu pentru dezbaterea reală și aflarea adevărurilor esențiale.
  În continuare amalgamezi derutant lucrurile, în scopul de a crea confuzii și îndoială. Acesta este de fapt rațiunea ta de a fi pe (acest) blog. Încă nu ți-ai dat seama că am înțeles, cu toții, acest adevăr evident ? Ciudat. În continuare induci ideea, cu care ne-am obișnuit de pe timpul lui Adrian Năstase, că în România există corupție în politică, dar fără corupți !
  La CEDO, se invalidează, uneori, deciziile judecătorilor, dar la acest lucru, contribuie (și) legile strâmbe croite după chipul și asemănarea lor de către urmașii partidului comunist român, care stau la baza deciziilor judecătorești.
  Afirmi că dosarele politicienilor sunt aproximativ la paritate. Nu ești departe de adevăr, dar atunci, de care abuzuri vorbești ? Sunt ele ,,eventuale”, sau reale ?
  Îți dorești imunitate absolută pentru politicieni, sau dosarele ar trebui să aștepte până la încheierea tuturor mandatelor de demnitaro publici ?
  Cmoro, îmi pare rău, dar constat (și trebuie să spun) că ești, structural, incompatibil cu democrația și cu standardele europene. Bine că , cel puțin, viitorul (vostru) este mult mai restrâns, biologic vorbind, prin comparație cu trecutul. Au trecut, totuși, peste 20 de ani, iar ,,revanșa” voastră pe care o insinuezi obstinant și nedemocratic, devenit tot mai improbabilă. Și tu și puiu, mai exact ceea ce reprezentați voi ca mentalitate, veți fi ,,debarcați”, fără îndoială, în zona insalubră a istoriei.

 99. erata2…tuturor mandatelor de demnitari publici……….iar revanșa voastră…..devine tot mai improbabilă pe zi ce trece…

 100. Dan Tapalaga ii credibil in media romaneasca la fel ca Dan Diaconescu ,doi excroci ,unul pupator de Basescu si portocalici celalat isi burduseste conturile pe seama celor fara nici-o speranta .Asta-i sursa voastra de informare…Andreea Pora nu-i mai credibila ,s-a dat la guvernanti….

 101. ZeV ….Daca tu ai dreptate inseamna ca pana si UE e “oarba” …..Cate dosare ale DNA s-au lasat cu condamnari cu executare ?Cate din dosarele parchetului sau DNA ului sunt alcatuite pe durata mai multor ani ..desi probele prezentate in instante sunt tot cele din faza premergatoare cercetarii oficiale ..urmand a fi “completate” in perioada arestarii pe 29 de zile?
  Vorbim de “abuzuri” diferite ..Eu vorbesc de abuzurile prezentate de mine in postarea anterioara …abuzurile individuale ..ale politicienilor sau ale “justitarilor ” ….care ar trebui introduse in codul penal sau civil ca infractiuni si pedepsite ca atare….
  Materialul genetic si moral al romanilor, in general, este un abuz la adresa statulului de drept si democratic ….
  Vorbesc de tratament egal pentru toti cetatenii romani ….ceea ce am scris nu se refera numai la politicenii romani ….ma refeream strict la arestarea preventiva si in ce conditii ar trebui invocata si aprobata de catre judecatori….Lipsirea de libertate a unui om ar trebui sa presupuna o vinovatie demonstrata si nu prezumata de catre procurori …ar trebui sa presupuna in alte situatii cazuri de forta majora si nu o situatie obisnuita in care s-ar afla un presupus vinovat …invinuitul respectiv …La aceasta ora orice din Romania poate fi retinut 24 de ore apoi arestat pe 29 de zile ,doar la propunerea discretionara a procurorului si “solutionata” de catre un judecator ….fara consecinte juridice asupra celor care au propus si dispus arestarea in caz ca invinuitul se dovedeste a fi nevinovat ….
  Cred ca sensul in care mergem si gandim amandoi e invers decat l-ai prezentat tu ….
  Est in eroare si atunci cand introduci subiectiv in discutii elemente partizane politice …sustinand teza abuzurilor “legale” intr-un stat care se vrea de drept si democratic …
  asa cum am vazut si la TV niste cretinei care sustineau ca nu e corect ca doi lideri politici sa comenteze o decizie a unui judecator ..cica tocmai pentru a respecta “statul de drept” …..Pai atunci ..despre ce mai avem voie sa comentam in Romania ?Poate si celui condamnat si nemultumit de condamnare ar trebui sa i se maresca pedeapsa in cazul vreunui comentariu critic la adresa sentintei …sau condamnarea celor care dezbat si critica o decizie judecatoreasca ..poate vreo decizie a guvernului ,a institutiei prezidentiale ….
  E mult pana departe ,amice ….

 102. PUIU …Ai dreptate ..dar tocmai cei doi sunt “smecherasi” cu diploma …Selecteaza materialele lor in functie de interesul personal …..
  Stii vorbele alea romanesti valabile mai mult ca oricand in Romania : “Obraznicul mananca praznicul” ….

 103. …adevarat ,au trecut 20 de ani si suntem mai rau ca inainte ,aici ii hiba ,toate progresele care s-au facut pana in 2008 ,acum s-au prapadit ,mergem cu pasi repezi spre un stat politienesc ,ascultarea telefoanelor ii mai mare ca pe timpul securitatii ,politicul portocaliu controleaza tot si se baga in toate ,daca nu se trezesc romanii repede ,poate o sa fie prea tarziu ,raul ii aproape generalizat ….

 104. ***Zapa at 10:29 – corect! 😆

  Acesta este motivul pentru care tot fac alianţe şi strigă “Jos Băsescu” şi vor distrugerea “democratică” a PDL-ului – teama că-şi pierd libertatea şi averile pentru care nu au muncit nici o zi. Nu le pasă lor de români, cum nu le-a păsat niciodată că, dacă le păsa, aveau grijă, când au fost la guvernare, şi de traiul celor care, prin taxe şi impozite, le oferă lor, nişte trântori chiulangii, o viaţă de lux.

  Vor doar să se folosească de români, de nemulţumirile lor acumulate mai ales în ultimele luni, pentru a ajunge la putere ca să-şi păstreze averea acumulată din furt, şpagă şi şantaj şi libertatea. 😮

 105. Seful Serviciului de Ambulanta Arges: Constantin Nicolescu nu a suferit un stop cardiac, ci doar o lipotimie, adica o stare de lesin Sursa: HotNews

  Gabriel Popa, seful Ambulantei Arges
  Seful Serviciului de Ambulanta Arges, a declarat vineri pentru HotNews.ro ca presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu – pentru care Tribunalul Arges a emis un mandat de arestare preventiva nu a suferit un atact de cord – nu a suferit un stop cardiac, ci doar a lesinat. “In toata acesta perioada nu s-a pus problema unui stop cardiac. Absolut in nici un moment”, a declarat Gabriel Popa. El a mai mentionat ca in opinia sa de medic, viata liderului PSD nu a fost pusa in pericol.

  Reamintim faptul ca joi seara televiziunile de stiri au relatat ca seful CJ Arges Constantin Nicolescu a suferit un infact la scurt timp dupa ce judecatorul a citit sentinta prin care era arestat preventiv pentru 29 de zile.

  Mai mult aici: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8249215-seful-serviciului-ambulanta-arges-constantin-nicolescu-nu-suferit-stop-cardiac-doar-lipotimie-adica-stare-lesin.htm

 106. Atac fara precedent la Justitie. Cine o apara de Alianta Penalilor?
  de Dan Tapalaga HotNews.ro

  ​Nastase, Ponta si Antonescu s-au dezlantuit, joi seara, in direct la televiziunile de stiri, impotriva Justitiei, dupa arestarea Ayatollahului de Arges soldata cu un lesin neclar transformat prompt de televiziunile de stiri intr-un stop cardiac prelungit. Melodrama atinge apogeul cu indemnul lui Adrian Nastase la revolte si insurectii de partid: Daca nu reactioneaza nici acum, partidul asta e de mamaliga. In interventia sa precipitata, in direct prin telefon la Realitatea TV, Nastase proclama criminal regimul Basescu si se mira ca oamenii nu au luat inca strazile cu asalt.

  Intrati intr-un soi de fierbere revolutionara, reporterii de la Realitatea sar pe micul Che Guevarra de pe scari, inainte sa ajunga in studio alaturi de Antonescu. Ce ziceti de Nastase si mamaliga? Gafaind pe trepte, liderul PSD raspunde cam riscant: sa fie barbat si sa nu mai planga la televizor.

  Mai mult, citeşte aici. Merită.
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8248623-atac-fara-precedent-justitie-cine-apara-alianta-penalilor.htm

 107. Tragediei din Bucuresti, o femeie sfartecata de cainii vagabonzi, careia TV-istii s-au invrednicit in fine sa-i acorde cateva minute, ma determina sa reiau din 25 ian 11, poate vede cineva, pricepe ce vede, actioneaza in consecinta. Putea fi mama, fiica, sotia, bunica celor responsabili:

  Revin la cainii vagabonzi (05.02.10 8:24, 8.02.10 10:39, 12.02.10 7:23).

  La http://www.endangereddogs.com/doglaw_straydogs.htm e legea SUA pentru caini vagabonzi:
  Part VIII of the Environmental Protection Act (EPA) 1990 concerns the seizure of stray dogs… Once a seized dog has been detained for seven clear days… may dispose of the dog; …
  3) by destroying it in a manner to cause as little pain as possible

  Sau:

  …EPA 1990 priveste prinderea cainilor vagabonzi… Daca un caine prins a fost tinut pentru sapte zile… se scapa de caine; …

  3) prin distrugerea lui de o maniera care sa cauzeze cea mai mica durere posibila.

  Asa scapa 300 de milioane de americani, care au trimis oameni pe luna si i-au adus si inapoi, de cainii vagabonzi, si nu mai risipesc nici bani pe cercei pentru ei.
  Vom fi noi capabili sa urmam exemplul lor macar in aceasta privinta ?
  Daca nu, macar s-o facem in Bucuresti si in statiunile turistice. In care caz e bine sa fie un singur Bucuresti, altfel ce te faci daca trece dintr-un sector in altul, ca Fernandel in acel film.
  La fel cu infractorii urmariti de ‘politistii locali’ intr-un sector dar trec strada in altul, ca sa nu mai zic de risipa cu toti acesti intermediari de la sectoare. Bine ca metroul merge prin toate fara sa le bage in seama.

  Similar 25 ian 11 11:57

 108. Tanara si curajoasa judecatoare din Piteşti care instrumentează dosarul baronului de Argeş, proaspăt leşinat şi readus la viaţă, se numeste Mihaela Neacsa. Regret că nu am mai multe amănunte.
  Mai mişcaţi-vă şi voi că menajera mea are astăzi liber şi trebuie să merg eu la bucătărie.

 109. Dar de ce nu va uitati in ograda voastra?Presedintele basescu are dosar penal,videanu are dosar penal,boureanu are dosar penal,costel iancu dosar penal,flutur dosar penal,stolo are si el probleme.Astia de ce nu sunt arestati preventiv?De ce justitia nu-si face datoria si in cazul lor?
  Era sa zic ceva si de domnul cocos,dar nu e om politic(parca),desi e bagat in seama mult mai mult decat un membru de partid.

 110. Merita analizat felul in care un pretendent la functia de P.M.se raporteaza la una din puterile statului de drept-JUSTITA-din care o foarte scurta perioada de timp a facut parte,angajat fiind ca procuror.
  iata cite-va date sintetice din C.V.-ULdealtfel foarte sarac a acestui individ de-o obraznicie incedibila,dublat de un tupeu pe care doar la pesedisti il poti gasi.
  Asadar:
  ,vede lumina zilei in 20 septembrie 1972,absolveste facultatea de drept,iar in perioada,atentie mare acum,DECI IN PERIOADA 1988-2002 FUNCTIONEAZA CA PROCUROR PE LINGA CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE.
  In scurta perioada cit a fuctionat ca procuror,asa cum era de asteptat nu a solutionat nici ,UN DOSAR-ATENTIE NICI UN DOSAR.
  Ma,opresc aici,pt ca din spetembrie 2002,este extras de ADRIAN NASTASE,care il transforma in tutzerul sdau personal,un fel de BAIAT BUN LA TOATTE’incepind de la caratul gentii pina la plimbarea olitei de noapte a primului ministru.
  am scris aceste rinduri pt a demonstra ca acest ,GIGA’comunist habar nu are cu ce manica justitia,in special meseria de procuror.probabil in scurta perioada cit a functionat ca procuror,abia de a gasit drumul spre toaleta si spre aparatul de cafea,ca despre solutionarea unor dosare nici nu poate fi vorba.
  numai ca ce sa vezi,prin grija aceluiasi tov,ADRIAN NASTASE,tinarul imberb si tolomac VICTOR PONTA,este instalat pe post de de papitoi in fruntea partidului ,lui ion iliescu,sigur cu acordul sau.
  numai ca saltul mortal,de la a cara genti si a plimba olitze de noapte i-a daunat grav,aritindu-ne un VICTOR PONTA,debil,mincinos si lovit puternic de sindromul copiilor cu un retard accentuat.
  aseara alaturi de crin antonescu,au oferit un spectacol grotesc,au arata cum arata hidosenia unor indivizi profund antidemocratici dedicati trup si suflet hotilor,borfasilor ,pe care ei au misiunea sa-i apare.

 111. Am spus ca andrei placinta poate fi judecat in stare de libertate,desi e acuzat de tentativa de omor si altele,dar de ce nu se bucura de acelasi tratament si catalin voicu,catalin chelu,etc?

 112. ***Zapa – ce faci, domnule? Uite ce scrii tu sau ai luat cu copy/paste scris de alţii. vede lumina zilei in 20 septembrie 1972,absolveste facultatea de drept,iar in perioada,atentie mare acum,DECI IN PERIOADA 1988-2002 FUNCTIONEAZA CA PROCUROR PE LINGA CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE.

  Ponta – se naşte în 1972, da?
  Când termină facultatea nu se ştie că nu ne spui
  1988 – 2002 – procuror la… Bla, bla, bla
  S-avem pardon. Procuror de la 16 ani. Cum vine asta? O fi fost vreun geniu şi noi încă nu am aflat.
  Dacă tot te-ai băgat, descâlceşte-o şi lămureşte-o!

 113. mda,pina in 1998-scuze,am tastat gresit…………..mea culpa.

 114. …hihihih….ura ti-a intunecat mintea bey nebunaticule ,ii Ponta destept si istet ,dar nu putea sa fie procuror la 16 ani ….”.hai baieti ,eu am treaba la bucatarie ‘….hihihihi…lucrati in haita …plata se face pe individ ,voi luati ce ramane [maruntis ]….

 115. …auzi minte de aplaudac ,Ponta comunist …hihih,avea 18 ani in 90 cand s-a dus dracu comunismul …spune bey zapaievici Basescu care a avut functie de subsecretar de stat in comunism ce hram are ????….sa nu mai spunem de informarile de la secu…

 116. @puiu 11.02
  Poate într-o postare viitoare, te decizi pe ce poziție te situezi. Văd că ce scrii ieri, azi nu mai e valabil. 🙂
  Ba Andreea Pora critică guvernul (ieri) , ba Andreea Pora ,,se dă” cu guvernanții (azi). Dumnezeu să vă mai înțeleagă mă băieți…halal…nu mai aveți nci un argument. Dar cine (cu mintea limpede) se aștepta la altceva ? 🙂

 117. In afara faptului ca sunteti o femeie frumoasa si eleganta in rest nu reprezentati nimic pentru Romania

 118. zaharescu …sa da la guvernanti ,adica ii critica ,scuze daca n-am fost inteles …..Pora si-a dat seama ca nu mai trebuie sa-i tina in brate ,a inceput sa-i critice pe fapte adevarate ,numai asa indrepti lucrurile zaharescule ,nu cu osanale si laude ,zicea un intelept ,ala mi-e prieten care-mi arata greselile ,cu laude nu le faci nici-un bine cand nu merita.

 119. ***Nicolae at 13:27 – vezi tu, drag coleg, că TV-urile nu spun nimic despre succesul de astăzi al României? 😮 Oare de ce? ZV-urile vorbesc, în continuare, de “infractul” baronului de Argeş, în condiţiile în care directorul de la Ambulanţa Argeş spune că a fost doar un leşin… Poate şi acest leşin discutabil… 😆

 120. zaharescu …n-am nici-un interes sa te laud ,tu le-ai fi de ajutor mai mult daca n-ai avea asa mare simpatie pentru ei ,care de multe ori iti intuneca judecata ,ai un avantaj iti merge bibilica….hihihihi…pacat ca n-o foloseti constructiv ,fara parti-priuri ….

 121. …se face atata caz despre presedintele CJ -Arges ,sa fie judecat ca toti oamenii ,sa se aplice legea ,parerea mea ,putea sa fie judecat si in libertate ,s-a vrut ceva spectaculos pe teveuri gen[Nastase ,Solomon ,Diaconescu …etc…]adica fumigene ….sa lasam justitia sa lucreze …

 122. @cmoro
  Da, cmoro, ,,nu e corect ca doi lideri politici sa comenteze o decizie a unui judecator”, tocmai pentru că trebuie să respecte statul de drept .
  De ce ? Pentru că aceeași doi lideri vorbesc , în alt context (se pare demagogic) despre respectarea deciziilor judecătorilor, pentru că altfel, intrăm în zona arbitrarului și relativității legii.
  Se pare că fiecare consideră că legea se aplică legitim doar la adversarul politic, iar ei , la un loc, sunt mai egali în fața legii decât simplul cetățean.
  În altă ordine de idei, mă întreb, cine induce presiune politică pe judecători ? Traian Băsescu, care vorbește de independența instituțională a justiției și neamestecul politicului în actul de justiție (ca cerință esențială a acceptării României în zona de civilizație europeană), sau…PSD care scoate susținători pe stradă, cu televiziunile după ei și/sau politicienii cu dosare care susțin în fața camerelor de luat vederi, că sunt victime politice ?
  Ce se întâmplă ACUM în România este o suită de încercări disperate ale grupurilor de interese din partidele de opoziție, de a demola statul de drept, de a subordona justiția și de a întoarce drumul reformist al țării în perioada de putere discreționară a perioadei 2000-2004.
  Pote că tu nu vezi asta, dar te asigur că Europa (și lumea civilizată) vede….și văd și cei câțiva jurnaliști sau personalități civile (lucide și/sau care își asumă conștient riscuri) cărora se încearcă, prin toate mjloacele, să li se bage pumnul în gură.

 123. Simplul fapt că Ponta este membru PSD, partid declarat continuator al PCR, este comunist chiar dacă nu a avut carnet de membru înainte de ’89. Îl are acum.

  Prin felul cum se poartă ca şef al PSD, cum vorbeşte, cum pune problemele, Ponta a ajuns mai comunist şi decât A Năstase.

  Oricum, felicitări Iliescu, Năstase, Mitrea, Dragnea, Mazăre, Mitrea, Vanghelie, Hrebenciuc pentru că aţi votat şi acum susţineţi la şefia PSD groparul partidului. Ponta – involuatul şi needucatul – nu are diplomaţie, nici nu ştie ce e aceea, nu are experienţă de partid şi nici nu se străduieşte să o capete, va trage partidul în jos, tot mai jos şi, în final, se va alege praful de PSD. Să fie!

  Lui Iliescu îi doresc viaţă să vadă cum va deveni PSD.

 124. Niculae …nimic nou sub soare ,stiam de mult ca suntem pregatiti tehnic ,diplomatic nu suntem pregatiti ,dam cu oistea-n gard [Baconschi ,Igas si nu in ultimul rand Basescu ] ,aici ii hiba …..

 125. Le parti socialiste democrate (psd) est un parti sans leader.

  crin aNTONESCU est un “leader” sans parti.

  Ils sont faits pour fusionner.

  Leur logo de la fusion sera le preservatif.

  “Ce n’est plus les trois roses mais un préservatif qui va être le symbole du premier parti de gauche.

  Les socialistes, nASTASE & pONTA estiment en effet que le préservatif reflète mieux l’image actuelle de leur parti.

  Ils expliquent que le préservatif:

  – tolère l’inflation,
  – vide les bourses,
  – ralentit la production,
  – détruit la prochaine génération,
  – protège les glands,
  – et donne un sentiment de sécurité alors que vous vous faites b……”

  Le préservatif ! voilà un truc dont nASTASE & iLIESCU n’ a plus l’ utilité depuis longtemps , alors que pour des militants socialistes, c’ est indispensable

 126. …auzi :partid declarat continuator a PCR …ce minte trebuie sa ai ,sa debitezi idiotenii din astea ,partidele socialiste din UE care s-au aliat cu pesedei ,Internationala socialista[ unde PD-ul lui Baselu a fost membru marcant ] astia toti sunt comunisti …lasa-o in concediu pe menajera si stai mai mult la bucatarie ,in toate tarile din lume sunt partide de stanga ….

 127. @cmoro-ps
  Nu uita nici un moment, că legea dă drept de recurs și multiple căi de atac pentru orice persoană acuzată, sau arestată preventiv.
  Numai că, se pare, asistență din partea unor avocați specializați (și bine auto- mediatizați) pe excepții de neconstituționalitate sau chichițe/vicii de formă/procedurale și care împiedică (și explică) nejudecarea cauzei pe fond, nu-și poate permite orice muritor de rând. Eu nu am auzit decât declarații ale avocaților, care vorbesc (la televizor și în direct) de regulă tot de implicare politică, generând, astfel, o presiune suplimentară pe judecători.
  Deh, avocați de sute de mii de euro (gen Mateuț), sunt doar la ,,îndemâna” lui Patriciu, Vântu, Adrian Năstase, Becali sau Dan Diaconescu (Direct)…și astfel Vântu se lovește la genunchi, Haysam se înbolnăvește de cancer, iar distinsul politician de la Pitești face infarct. Pe moment mă abțin să mai comentez, deși am dubiile mele.

 128. zaharescu …lui Atanasiu fostul ministru la ce i-a folosit NUP -ul ? ,a fost lucrat politic de Baselu si gata s-a terminat cariera de ministru….recunoste si tu ,sunt interventii politice in actul de justitie ,arestarile astea la televizor ,cam bat la ochii…..

 129. @nicolae
  Și mie mi se pare relevant și semnificativ evenimentul la care te referi și folosesc acest prilej pentru a saluta demnitatea și spiritul de responsabilitate al președintelui României în văzul și auzul întregii Europe.
  Desigur că cine nu vrea să vadă sau să audă, o poate face foarte simplu. Intră în ,,pielea” lui puiu, sau a altora ca el 🙂
  PS
  A se reține transferul de comportament iresponsabil al reprezentanților PSD, din parlamentul României, în forurile europene. Cu fiecare zi, acest partid dovedește că alternativa de stânga și în același timp democratică, a devenit complet neviabilă în România.
  De altfel, toate țările cu democrație consolidate își pun problema resetării principiilor care au stat la baza statului social, datorită blocajelor insurmontabile generate da asistență în exces și datoriilor strategice care tind să afecteze grav viitorul economic și social al întregii Europe.

 130. erata…democrație consolidată……..generate de asistență în exces și datoriile strategice…….

 131. @puiu
  Arestările la televizor nu se datorează procurorilor. Televiziunile vorbesc insistent și ipocrit despre circ televizat, dar ,,uită” că se prezintă la domiciliul acuzatului din proprie inițiativă, la solicitarea avocatului sau chiar a ,,victimei” (vezi cazurile Becali și Vadim Tudor), fie pentru a face rating, fie pentru a genera presiune pe justiție și a transforma persoana incriminată în persecutat și martir politic. În acest fel, avem acum, în parlamentul european, pe cei doi politicieni susnumiți.
  Este unul din motivele pentru care consider, cu toată convingerea , că presa, poate constitui un pericol la adresa securității naționale. A dovedit-o de nenumărate ori, ca urmarea a subordonării ei (evidente și dovedite) de către moguli, cu mari interese economice salvgardate numai prin asigurarea controlului deplin asupra instituțiilor statului….și implicit a resurselor.

 132. @puiu
  …dar despre acuzația doamnei Săftoiu, cea care a generat implicare justiției în cazul Atanasiu, ce părere ai ?
  În ceea ce privește cariera domnului Atanasiu, acest ins mediocru, incompetent și iresponsabil (cerând retragerea intempestivă din Irak) trebuie imediat demis. Numai că președintele nu o putea face , conform constituției, decât la propunerea primului ministru.
  Același care a renunțat, din orgoliu, la un ministru de externe strălucit (Mihai Răzvan Ungureanu), aducând în această funcție un istoric neexperimentat. Știm ce a declarat acest domn și ne amintim , de asemeni, contactele din Italia cu Costică Argint.
  Eu nu uit nimic, de aceea spun PDL : NICI UN COMPROMIS CU ACTUALUL PN[L] deturnat mai spre stânga (decât PSD) de chiulăul-șef al parlamentului României !

 133. erata….cea care a generat implicarea….trebuia imediat demis….

 134. Zaharescu …Saftoiu A. a primit ordin ,nici eu nu uit nimic ….toata stima pentru M.Ungureanu ,trebuie sa recunoastem amandoi ,a gresit atunci ,s-a dus la Cotroceni sa-l informeze pe Basescu ,ocolindu-l pe seful direct Taricelu ,care a aflat din presa despre celavecii aia doi …. ai dreptate ,unii cu Costica Argint ,altii cu Bercea Mondialul ….hihihihih….toti o apa si-un pamant….

 135. @puiu
  A declarat Adriana Săftoiu așa ceva ? Eu nu am auzit…nici de la ea, nici de la..Claudiu Săftoiu, devenit, peste noapte, mare analist (mare) politic…să mori de râs nu alta. Văd că orice ratat într-o meserie sau o demnitate oarecare, devine imediat analist politic. Vezi și cazul Ciutacu, un derbedeu și un parvenit notoriu cum rar poți vedea în media europeană.

 136. @…ps
  MR Ungureanu nu a greșit, în probleme de apărare și de securitate națională șeful direct al ministrului de externe este șeful CSAT și conducătorul suprem al armatei române. Acesta este, nimeni altul, decât Președintele României.

 137. auzi….motcicleanu/răzgândeanu…iar îmi crește tensiunea, amintindu-mi de acest jalnic trădător al alianței DA și al dreptei românești, în interesul patriciului.

 138. Va salut prieteni! 🙂

  ANUNT IMPORTANT!

  Toţi simpatizantii Febleţii hop acolo în ogradă! 🙂

  http://pdl-bucuresti.blogspot.com/

  Chiar daca este blog de informare al PDL Bucuresti, noi simpatizantii sau sutinatorii Elenei Udrea, putem sa fim alaturi virtual macar, celei mai importante organizatii din tara!
  SUCCES CELOR CARE PASTORESC OGRADA!

 139. Ponta cheamă românii în stradă în apărarea hoţului din Argeş: “Chemăm toţi oamenii, pesedişti sau nepesedişti, ca luni, dacă atunci se judecă recursul lui Nicolescu, să iasă în faţa sediilor PDL din ţară şi să ceară dreptate, să ceară libertatea lui Constantin Nicolescu, să ceară aplicarea legii”, a spus liderul PSD, arătând că PDL trebuie să nu mai ceară arestarea opozanţilor politici.

  Oare n-ar putea să iasă el cu mă-sa şi cu cine-i mai sunt susţinători din familie?
  Partid de hoţi şi de escroci…
  Acum se vede cât le este de frică. Derbedeii îşi sună adunarea…

 140. De asta-i lupta mare pentru putere. Derbedeii se tem ca-şi pierd averile acumulate prin furt şi libertatea. Le e teamă pentru ei şi pentru gaşca din care fac parte. Fiecare “picat” poate trage alţii după el. Justiţia să-şi facă datoria.

 141. @Silver
  Medicii de la Floreasca au dat alt diagnostic decat acela pe care il sustii tu(lesin).Sa cred ca toti medicii de aici sunt membri P S D? Pana aici sa fi ajuns lipsa de sustinere a PDL-ului,incat toti membrii dintr-un spital sa treaca in opozitie?Si de ce sa nu credem ca un om poate sa fie intr-adevar bolnav ,asa cum i-am crezut si pe altii(de exMonica Iacob Ridzi)cand au trecut printr-o situatie asemanatoare?Eu nu sunt PSD-ista,nu fac parte din niciun partid,dar am vazut oameni plangand la arestarea lui Nicolescu,oameni simpli care spuneau ca i-a ajutat.Un astfel de om(de care nu am auzit pana acum)merita ,cel putin, sa fie judecat in stare de libertate.

 142. ***Gimar – te rog, informează-te şi apoi, vino cu acuze. Eu nu susţin nimic pentru că nu sunt medic. Afirmaţiile mele se bazează pe spusele acestui domn care ştie ce vorbeşte: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8249215-seful-serviciului-ambulanta-arges-constantin-nicolescu-nu-suferit-stop-cardiac-doar-lipotimie-adica-stare-lesin.htm

  Iată ce-mi aparţine mie, intuiţiei mele, în care cred: totul a fost aranjament de impresionare a justiţiei, lucru obişnuit printre hoţi dacă e să ne amintim de O Hayssam, Cătălin Voicu, SO Vântu, CV Tudor şi alţii care au apelat şi apelează la fel de fel de subterfugii doar vor păcăli justiţia.

  La Floreasca este în atenţia dr PSD-işti care-i vor da diagnostic fictiv. Justiţia trebuie să-şi facă datoria. Toţi hoţii să fie prinşi, judecaţi, încarceraţi şi să li se confişte averile, indiferent de partidul din care fac parte. Au distrus România, i-au adus pe români la sapă de lemn şi cad cu cracii-n sus când ajung pe mâna justiţiei? Da’ până când? Da’ de ce să creadă politicienii că românii sunt cretini şi înghit minciunile lor?

 143. Este normal ca oamenii sa aiba preferinte asa ca teoretic accept faptul ca ii cantati in struna doamnei Udrea, probabil toti fara a avea un interes. Dar doamna Udrea il ridica in slavi pe Basescu datorita intereselor pe care le are. Chiar ati orbit cu totii si nu va mai dati seama de realitate? Stimati si apreciati oamenii care au mintit atat de mult public, lucruri care se pot proba. Datorita voua, cei care aici il ridicati in salvi pe Basescu si o apreciati pe aceasta doamna, fara nici o legatura cu postul pe care il ocupa, Romania este aici. Nu este din cauza lui Basescu, este din cauza voastra care ati ales sa mergeti si sa il votati. Problema este ca noi, cei care am votat impotriva lui suferim din cauza voastra si a celor de peste hotare, care au ales sa plece din Romania dar in acelasi timp ne spun noua cum sa traim si cine sa ne conduca. Rusine! Iar pentru doamna Udrea: stimata doamna, cand dumneavoastra nu veti mai fi la putere, si acest lucru se va intampla foarte curand, pentru ca ati distrus aceasta tara, vreau sa va vad si pe dumneavoastra acuzata de ceva si arestata preventiv, sa stati la racoare sau poate si atunci veti avea parghiile necesare pentru a fi tratata preferential? Si stati linistita ca nu veti ajunge primarul Bucurestiului sau prim ministru sau presedintele tarii, nu pentru ca sunteti femeie ci pentru modalitatea in care faceti politica: doar pe dvs si familia si prietenii dvs, nu pentru toti romanii. Rusine si dvs, doamna Udre! Mergeti la conducatorul suprem si vedeti cum faceti sa nu va aresteze cineva dupa ce pierdeti puterea!

 144. @gimar
  Bună seara
  …și eu am văzut oameni în stradă , la Craiova, atunci când Solomon a fost arestat. Justiția și-a urmat ,totuși, cursul, iar domnul Solomon nu s-a autovictimizat politic. La fel, au protestat și au făcut zid, susținători și concetățeni de-ai primarului municipiului Râmnicu Vâlcea, sau a celui (penelist) din Baia Mare. Oamenii sunt subiectivi și sunt așa pentru că politicienii i-au învățat astfel, prin comportament populist, încurajându-i că edilul(sau demnitarul) ,,dă” și cetățeanul ,,stă”.
  Basta, nimeni nu este (și nu trebuie să fie ) mai presus de lege ! Iar politicienii care se solidarizează cu prezumția de infracțiune sabotând actul de justiție, trebuie, la rândul lor, să suporte rigorile legii ! Se aude domnule PO(A)NTA ? Ați ciulit urechile domnule ANTO/I-ESCU ?
  Trebuie să ne intre în cap odată, dacă ne dorim cu adevărat să devenim cetățeni europeni, că justiția nu se face nici la televizor și nici în stradă !

 145. @PDL
  Ponta somează PDL ,,,să nu mai ceară arestarea opozanţilor politici” (??!!). Dvs, domnilor politicieni pedeliști, vi se pare afirmația domnului fost procuror, o declarație politică , sau o calomnie ordinară, pasibilă de dare în judecată ? Incitarea la violență și nesupunere civică nu este prevăzută de Codul Penal ? Nu este un atac mârșav la adresa statului de drept ?
  Aveți acces la consultare juridică, sau acest ,,serviciu” este accesibil numai domnilor Vântu, Patriciu sau Voiculescu ? Aveți avocați printre dvs ? Cum este posibil să tolerați atitudinea nedemocratică și posibil în afara legii, a acestei obrăznicături de doi bani ?
  Sunteți jalnici, stimați domni !

 146. JOS COMUNIȘTI ORDINARI, LA PUȘCĂRIE CU VOI ,DACĂ ÎNCĂLCAȚI LEGEA ȘI SFIDAȚI STATUL DE DREPT, CU NERUȘINAREA COMPLICILOR LA GENOCIDUL DE TRISTĂ ADUCERE AMINTE !

 147. …puterea si-a atins scopul cu arestarea argeseanului ,toata lumea ,televiziile discuta despre asta ,scumpirea mainii si alte pocinoguri facute de guvernanti a trecut pe locul 14 ,asa-i la noi ,punem botul la fumigenele basesciene ,fabricate la Cotroceni ,problemele acute a tarii sunt puse pe planul doi…

 148. zaharescule …postarea de 18,17 era buna daca era incheiata cu Traiasca pedeleul in frunte cu conducatorul iubit ….hihihihi…care genocid bey amice ?….ai ramas in locul lui zapaievici ,cu lozinci rusinoase …..

 149. lulu….ce faci frumoasa regina ? cat am fost cardinalul palatului albastru te-am sfatuit sa asculti numai de docenti ,nu de toti carpacii de la diferite dispensare …am sa vin pe la tine ,sa vizitez palatul unde am petrecut clipe faine cu toti curteni ,mai ales cu pocitul de bufon ….

 150. …auzi :la Floreasca doctorii pesedisti …hihihih…mai bine sa mearga la Viena unde-i Monica Ridzi care face cumparaturi intre doua analize …vai doamne ,ura si patima le-a intunecat si mintea aia de pe urma…