213 thoughts on “CUM POT UNII SA FURE LA INFINIT! II

 1. …chiar nu au cui s-o dea?!?…in Romania ,inca mai sunt spitale, camine de batrani si copii…nu au cui s-o vanda si prefera s-o distruga, decat s-o daruiasca…intr-adevar ,e trist sa constati ca ai muncit degeaba,dar si mai trist sa refuzi sa faci un bine…

 2. @ abc
  Nu este chiar aşa de simplu. Oriunde ai da această varză spre consum normal, preţul verzei pe piaţă va scădea. Îmi amintesc că citeam cărţi despre război şi fermierii francezi răsturnau bidoanele cu lapte pe câmp pentru a păstra preţul. Era foamete şi ei vărsau laptele.
  Logica spune că ar trebui măcar dată în locurile unde nu era preţuită ca valoare. Eu aş fi dat-o măcar pentru fondul forestier, să o dea la capre, la cerbi, la iepuri, la mistreţi… măcar acolo nu cred că ar fi influenţat preţul pieţei.

 3. @Bibliotecarul

  Daca eram acolo, ii intrebam pe tarani daca au incercat sa-si vanda varza cu jumate pretul sau n-au vrut sa lase din pret, cum e obiceiul pe la pietele romanesti.

 4. bibliotecaru
  …si asta ar fi fost mai bine, decat s-o distruga…

 5. Taranul roman n-a invatat un lucru simplu : e mai bine sa ai un leu in buzunar decat nimic. Ce au invatat, insa, sa se planga cat de grea le este viata…….

 6. Of,Of, biblio, nu te lasi pana nu rastalmacesti vorba omului. Si abc, a inteles ca si mine ca nu trebuie sa respingem dialogul si sa fim deschisi tuturor celor care ne “ataca”. Dar tu mereu faci scenarii,faci pe naivul dar nu esti, de aia esti si simpatic……in felul tau!
  Sper ca zapa sa nu ne dezamageasca si sa se comporte marur. In rest sa ne fie bine si d Udrea sa castige.

 7. Nu-mi dau seama exact.
  Dacă vinzi o tonă cu 2,5 lei/kg şi două tone cu 0,5 lei/kg… probabil că e mai ieftin să vinzi o singură tonă. Cred că asta e raţiunea. Cineva care şi-a strâns luna trecută, sau acum două luni, strugurii, mi-a spus că preţul cu care a reuşit să-i vândă nu a acoperit nici măcar oamenii de la cules. Ori atunci de ce să-i culegi, de ce să-i mai cultivi, de ce să plăteşti impozite?

 8. Preşedintele Traian Băsescu a declarat că de astăzi va circula cu o Dacie pe care o va cere de la SPP în loc de Volkswagenul Golf pe care îl folosea până acum.
  Presedintele continua sa minta in continuare cu seninatate si sa dezinformeze: singura cale prin care ajuta fabrica din Pitesti era numai daca ar fi cumparat o Dacie si in niciun caz daca imprumuta una
  Mai mult, şeful statului a adăugat că va cumpăra numai produse româneşti pentru a ajuta economia naţională. “Tot de mâine (astăzi – n.r.) o să mă uit de zece ori când mă duc să fac cumpărăturile să cumpăr roşii româneşti, lapte românesc, unt românesc. Aşa, fiecare din noi putem ajuta chiar economia noastră”, a afirmat Traian Băsescu, ieri, după vizita de la Ford Craiova.
  O alta minciuna gogonata : In primul rand daca presedintele face cumparaturile de la hipermarketuri, dupa cum ne-a aratat de fiece data la TV, nu va gasi deloc, sau aproape deloc produse romanesti, iar in al doilea rand, nu el face cumparaturile (cele date la tv cu marinarul cumparand apa si paine, au fost doar scenarii pentru imagine, deoarece sotia sa a precizat intr-un interviu ca TB nu face cumparaturi pentru casa)

  “Şi mai fac un lucru. Nu cumpăr decât ceea ce într-adevăr îmi trebuie. În situaţii de criză toţi trebuie să ne chivernisim mai bine banii. În loc de zece becuri în casă, o să folosesc doar două, că îmi ajung”, a continuat acesta, precizând că decizia ar trebui să fie o pildă şi pentru alţi concetăţeni.
  Chestia cu becurile o cred 100%, si in sfarsit un adevar.Pai cine a incredintat fara licitatie “Luxten-ului”, pe vremea cand era primar general, sarcina iluminarii Bucurestilor ?Cine are fetita angajata cu 1/3 norma la “Luxten”astfel incat numai bine ajunge la serviciu si trebuie s-o ia din loc, pentru ca s-a terminat programul?Cine se joaca cu becurile la serviciu ?
  „Ceea ce avem noi de făcut este ca prin intervenţia statului, în limitele legale, permise de statutul nostru de stat european, să ajutăm companiile să nu treacă la disponibilizări masive, atât cât o putem face pentru a diminua efectul recesiunii“, a spus preşedintele.
  Alta barba marinareasca.Adica ce va face ? Va spun eu, nimic, pentru ca fiecare firma isi cunoaste propriile probleme si necesitati, toate in functie de castigul ei. Restul pot sa tipe unde vor.. Au ei vreo treaba cu presedintele, ajuta el la cresterea beneficiilor ? Nu

 9. Argus, chiar imi place ca tu ai facut o MARE PASIUNE pt d Basescu! Stii ce se sune, ca acolo unde-i multa ura se ascunde multa iubire neinpartasita, hihihi! O fi si la tine asa?!

 10. Eu tot sunt acuzat că sunt visător, că răstălmăcesc.

  Vreau să văd şi eu un realist, o persoană ancorată în realitatea înconjurătoare, care să-mi arate beneficiile pe care le receptează poporul român şi chiar clasa politică atunci când îşi aruncă două părţi politice, aflate în conflict, diverse mizerii pe post de argumente.

  Eu observ că această campanie e murdară, spun însă că mizeria nu este benefică nimănui. Aştept să fiu contrazis cu argumente, unde devine această mizerie, vehiculată prin dialog, benefică naţiunii şi politicii care o activează?