Comandamentul de iarnă al MDRT şi FPTR a oferit ajutor pentru 44 de persoane blocate pe drumuri de viscol

Dată fiind situaţia creată de zăpada din ultimele zile, viscolul care a urmat şi blocarea unor oameni pe mai multe drumuri din ţară, ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a decis să dea o mână de ajutor celor care se află în situaţii dificile. Astfel, ieri, alături de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, am înfiinţat un comandament care să ofere sprijin persoanelor aflate în dificultate din cauza vremii.

Astfel, hotelurile şi pensiunile membre ale FPTR oferă adăpost, mese şi băuturi calde gratuite persoanelor care au rămas blocate din cauza viscolului, dar care se pot deplasa până la structurile de cazare pentru a obţine acest ajutor. Decizia a venit firesc, mai ales că ieri erau sute de oameni blocaţi pe şosele din cauza vremii potrivnice şi a condiţiilor de drum impracticabile.

Acest tip de mobilizare şi solidarizare a întregii industrii a turismului ne redă speranţa că ne îndreptăm în direcţia bună. Să vii în ajutorul celui aflat în dificultate generează cu siguranţă un important capital de imagine hotelierilor şi  proprietarilor de pensiuni. Dovedim că împreună putem să facem lucruri foarte bune.

Întreaga mobilizare a generat deja şi efecte: până la momentul în care scriu aceste rânduri, nu mai puţin de 44 de persoane au beneficiat de cazare şi mese calde gratuite. Asta în condiţiile în care numărul celor care au apelat linia verde, 0800.86.82.82, a fost de aproape 200 de persoane.

Printre cei ajutaţi de iniţiativa MDRT, se numără 30 de persoane care au primit găzduire într-o pensiune din Mărăcineni (judeţul Buzău), zonă puternic afectată de căderile de zăpadă şi viscol. De fapt, aproape întregul judeţ a fost blocat şi inaccesibil din cauza vremii. De asemenea, au mai fost pensiuni sau hoteluri din Focşani, Giurgiu, Slobozia, Urziceni şi Călăraşi.

Datorita demersului comun MDRT – FPTR poate am reuşit să salvăm vieţi. E un semnal foarte bun de solidaritate şi unitate într-un moment în care aceste trăiri păreau că ne lipsesc. Din punctul meu de vedere, angajaţii Direcţiei Control, Verificare şi Monitorizare Turistică din cadrul ministerului pe care-l conduc au făcut o treabă foarte bună. Ei au fost în alertă maximă şi au trecut cu bine acest test creat de condiţiile vitrege ale vremii.

De asemenea, vreau să le mulţumesc personal tuturor patronilor pensiunilor şi hotelurilor care i-au cazat pe cei blocaţi pe drumuri din cauza viscolelor. Au făcut un act generos, dând dovadă de solidaritate cu aproapele. În mod sigur, bunăvoiţa de care au dat dovadă nu va rămâne nerăsplătită. Personal, mă bucur şi de faptul că MDRT a reuşit să contribuie activ la salvarea de vieţi omeneşti, chiar dacă nu stă în sarcina ministerului intervenţia în teren în astfel de situaţii.

Linia verde turistică, 0800.86.82.82, va rămâne în continuare funcţională şi va oferi informaţii celor afectaţi de condiţiile de vreme, dar va funcţiona şi în scopul în care a fost înfiinţată: de a primi sugestii şi/sau reclamaţii de la turişti.

Mă bucur că solidaritatea s-a manifestat într-o situaţie atât de dificilă şi facem tot posibilul să trecem împreună peste un alt moment greu.

 

251 thoughts on “Comandamentul de iarnă al MDRT şi FPTR a oferit ajutor pentru 44 de persoane blocate pe drumuri de viscol

 1. @ Elena Udrea
  Pentru că sunteţi preşedintele organizaţiei de Bucureşti a PDL şi deputat de Bucureşti, vă întreb…
  Ştiţi câte locuri de cazare a oamenilor străzii sunt în întreaga capitală? Din acestea, câte sunt libere şi pot primi persoanele fără locuinţă. Eventual şi cum sunt acestea pe sectoare.

  Administrator:
  Ati gresit nick-ul.

 2. Roamani cu suflet mare!
  Iata dovada ca ultimile evenimente inveninate, inventate si sustinute artificial de ALTII, nu au afectat la judecata pe Romani!
  Le-om trece noi pe toate…..

 3. .un lucru fain si firesc ,felicitari Elena ,te mai felicit pentru ceva ,este singurul articol din ultimi 4-5 ani in care nu ataci si nici nu pomenesti opozitia ,se poate si altfel de politica ,semnalul l-a dat marinerul prin discursul de la Cotroceni .

 4. Madalina pe pagina 12 am anuntat eu noul articol ,poti sa ma anunti :admin secund 😆 😆 sau inlocuitor la comanda, cand pleci in vacanta …hihihihi…

  Administrator:
  Doar ca eu nu imi iau niciodata vacanta de pe blog 😆 , blogul merge cu mine si in vacanta 😀 .

  • …atunci cand pleci in luna de miere ,tot o sa fiu la comanda o luna ,abia astept sa le banez pe Gaby neni si lulu 😆 😆

  • Ete la el pe cine vrea sa baneze! Puiuleeeeeeeeeee daca eu si Gabi ne punem mintea, matale ramai fara fulgi si nu te vad bine, ca-i iarna grea! Hehehehe!
   Afurisenie mica si putin spre foarte mareeeee! 🙂

  • Eu altceva nu inteleg, la unii crestini! De 4 zile, se tot vorbeste despre vremea rea, de cod galben, portocaliu…si totusi se gasesc sa plece la drum. Nu intra in discutie cei prinsi in valtoarea viscolului! N-au saracii nicio vina.
   Si bineinteles, autoritatile sunt vinovate de iresponsabilitatea lor!!! Bleahhh, vesinca problema la romani…se inzepezesc!

 5. Si nimeni nu a fost muscat de maidanezi . Ce performanta intr-un moment de criza . Poate au mai primit 100 de lei pe luna ca sa nu muste in perioada ninsorilor binecuvintate de putere.

 6. Pentru că se vorbeşte tot mai des despre remaniere guvernamentală, încerc să postez şi eu un punct de vedere original. Poate că va atrage atenţia şi se va transforma în normalitate.

  Guvernul României are două părţi componente, una politico-instituţională şi una umano-organigramă.

  Cea mai importantă parte a Guvernului României este PROGRAMUL DE GUVERNARE.

  ARTICOLUL 102 – Rolul si structura
  (1) Guvernul, potrivit programului sau de guvernare acceptat de Parlament,…
  (3) Guvernul este alcatuit din prim-ministru, ministri si alti membri stabiliti prin lege organica.

  În consecinţă, cea de a doua parte a Guvernului este întreaga listă a Guvernului.

  Deci pe de o parte Guvernul are dimensiunea politică a Programului de Guvernare, cel transmis, spre execuţie, dinspre Parlament spre Guvern cu ocazia votului de acordare a încrederii, şi o dimensiune a organigramei executive care are rostul ducerii la îndeplinire a Programului de Guvernare. Rolul Parlamentului este să controleze că premierul şi echipa sa realizează Programul de Guvernare întocmai şi la timp.

  Remanierea nu înseamnă schimbarea lui Baconschi cu Diaconescu, remanierea înseamnă modificarea modului de a aborda execuţia programului de guvernare, re-maniere, schimbarea manierei de guvernare. Constituţia spune că în cazul în care există o remaniere ce necesită schimbarea unor oameni în Guvern, preşedintele se ocupă de revocare şi numire. Constituţia mai adaugă… dacă remanierea are şi o dimensiune care afectează latura politică (programul de guvernare) atunci Guvernul trebuie să ceară avizul Parlamentului.

  Eu nu am observat ca în Constituţie să se facă şi cea mai mică referire la membrii Guvernului ca la membrii de partid. EI pot să fie membrii de partid, pot să nu fie membrii de partid, pot fi controlaţi de partide, pot fi independenţi… important este să ducă la bun final programul de guvernare. De ce ar avea importanţă să ştim măcar dacă un ministru este de la un partid sau altul? Rolul lui este de executant, de specialist, nu are treabă cu emiterea politicilor… Politicile actului de guvernare sunt deja în Programul de Guvernare.

  Remanierea, cu schimbarea de structură şi compoziţie politică a fost, de exemplu, comasarea şi desfiinţarea spitalelor.

  În Programul de Guvernare

  http://www.gov.ro/capitolul-6-sanatate__l1a2085.html

  se spune, printre altele, că…

  6. Asistenţa sanitară în mediul rural
  · Stimularea folosirii de personal medical contractual pe perioadă determinată pentru asigurarea cu personal în zonele sau domeniile deficitare, plata în funcţie de eficienţă şi de finalitatea actului medical.
  · Creşterea stimulentelor financiare (prime de instalare şi salarii) pentru personalul care va lucra în mediul rural în zonele neacoperite cu asistenţă medicală.
  · Dezvoltarea unei reţele de centre multifuncţionale pentru asistenţa medicală de bază.
  · Organizarea centrelor de permanenţă pentru asigurarea asistenţei medicale permanente în mediul rural.
  · Dotarea cu ambulanţe de intervenţie a centrelor de permanenţă din mediul rural.
  · Introducerea în programul de educaţie pentru sănătate în toate şcolile din mediul rural şi a unui program de prevenţie şi profilaxie (în special pentru elevi) în patologia dentară.
  · Asigurarea caravanelor medicale (radiologie şi laborator de analize) în zonele rurale şi greu accesibile constituite din 15-20 unităţi mobile repartizate geografic.

  Or nu numai că acest lucru nu s-a făcut, dar unităţile sanitare sau şi închis, adică s-a făcut taman pe dos, “nu s-a dat, ci sa s-a luat”. Chiar acum câteva zile domnul preşedinte smulgea problema ambulanţelor din programul de guvernare şi o arunca în curtea primăriilor… Spunea domnia sa, să cumpere ambulanţe în loc de panseluţe… 😉

  Printre economiştii “jucători” umblă vorba că:
  1. Deficitul de 1,9% din PIB este o manevră cu care domnul Boc ne-a obişnuit de când este premier… în consecinţă va creşte până la finele anului sensibil
  2. Se spune că dobânzile la datoria publică vor fi mai mari de 2% din PIB. Cu alte cuvinte, dacă deficitul este de doar 1,9% din PIB, cu tot cu dobânzile deficitul devine excedent. Nu prea mult, dar şi 0,1% contează, nu-i aşa?
  3. Dacă deficitul nu mai rămâne 1,9% ci se revizuieşte 0,6-0,8%… Guvernul va acea nevoie de un surplus de un miliard de lei. Adică se ia de undeva un miliard pentru a acoperi gaura…

  Iată deci o remaniere guvernamentală, Bugetul aprobat prin lege nu se mai potriveşte cu Bugetul efectiv în execuţie. Logic este ca Parlamentul să spună ce se întâmplă mai departe, doar Parlamentul este organismul care ia decizii politice.

  • Sa se ia masuri de sanctionare a PATRONILOR care isi trimit salariatii(soferi si ajutori) fortat sa plece la drum , pe astfel de vreme , sub amenintarea ca vor fi dati afara ,daca nu respecta programul de lucru-transport-GRAFIC.Cred ca toti soferii stiau ce-i asteapta, insa in situatia in care patronul comanda CURSELE- chiar in astfel de SITUATII DE FORTA MAJORA -se face vinovat de PAGUBELE MORALE SI MATERIALE – ale tuturor administratiilor locale.Sa se dea sanctiuni drastice si sa suporte si cheltuielile efectuate de ISU daca nu se tine seama de INSTITUTUL DE METEOROLGIE. Sa se faca cursuri cu PATRONII DE TRANSPORTURI RUTIERE – pentru ca in astfel de situatii sa tina cont de starea vremii.

 7. Ati ajutat la deszapezirea autostrazilor principale ? Cred ca MDRT ar fi trebuit sa lase A1, A2 si A3 in plata domnului (Voiculescu), sa se descurce singur. In felul asta ati fi putut scapa si de troieni(tii) care si-au prins cozile in baltoaca inghetata din propria curte. Pacat ca CNA nu colaboreaza cu CNA, se umple curtea de ghetus mai ceva ca-n Siberia.

 8. Numai intelectualii mai au insomnii ce transfigurează noaptea în stil Emil Cioran vehiculând obsesia morţii… Mereu sunt singur pe la patru dimineaţa. 😆

  La ora patru mă frământă dacă Locotenentul Gheorghe Alexandru va fi decorat?

  • Buna dimineata!
   Biblio, lasa naiba obsesia mortii, ca avem traba! 🙂 🙂
   O raceala se trateaza usor, dar vad ca n-ai astampar si iesi din pat!! Ai grija de tine prietene. Ca te bat! 🙂 🙂

  • Biblio, aruncasi o “pastila” dimineata la ora 4 🙂 in loc s-o bei! Deoarece tu stii comunicatul MAN, ti-l readuc spre cunostinta. Eu cred ca acest domn are ceva probleme la mansarda!

   Ministerul Apărării Naţionale
   Direcţia Informare şi Relaţii Publice
   Comunicat de presã
   “Conducerea Statului Major General a luat la cunoştinţă, cu consternare, de activităţile locotenentului Gheorghe Alexandru, precum şi de datele cuprinse în raportul înaintat de comandantul Flotilei 71 Aeriană din Câmpia Turzii, privind “soluţiile locotenentului Gheorghe Alexandru pentru administrarea ţării în această perioadă”.
   După cum a declarat reprezentanţilor mass media, locotenentul Gheorghe Alexandru a fost primit, în data de 25 ianuarie a.c., la raportul comandantului unităţii militare în care este încadrat, pentru a-i expune acestuia gestul participării sale la mitingul de protest organizat în Piaţa Universităţii şi pentru a-i prezenta “viziunea sa asupra administrării statului român” şi “soluţiile sale pentru situaţia actuală”. Locotenentul Gheorghe Alexandru a solicitat ca, potrivit regulamentelor militare, această problematică să fie considerată un raport, să fie înaintată ierarhic conducerii Statului Major General şi să i se răspundă până la data de 26 ianuarie, ora 16.00.
   Dintre aşa-zisele “soluţii” prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru şi făcute publice de către acesta, sub forma unor declaraţii susţinute în faţa reprezentanţilor mass media, în data de 26 ianuarie, amintim:
   “1. Dizolvarea sau desfiinţarea Parlamentului;
   2. Invocarea stării de urgenţă în ţară;
   3. Conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată; locotenentul Gheorghe Alexandru să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele ţării, iar ofiţerului să îi revină 50% din puterea de decizie;
   4. Aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale; Monarhia constituţională este o soluţie, având Armata ca garant al democraţiei şi suveranităţii, potrivit Constituţiei.”
   În urma acţiunilor ofiţerului din data de 23 ianuarie a.c., în conformitate cu art. 55 din “R.G.-3, Regulamentul disciplinei militare”, comandantul Flotilei 71 Aeriană din Câmpia Turzii a ordonat, la data de 25 ianuarie 2012, constituirea Consiliului de judecată al ofiţerilor şi judecarea locotenentului Gheorghe Alexandru, în temeiul prevederilor art. 35 din Legea nr. 80/1995 şi ale art. 9 alin. (1) şi art. 11 din “R.G.-8, Regulamentul consiliilor de judecată”.
   La aceeaşi dată, ofiţerul a refuzat să ia la cunoştinţă, prin semnătură, de conţinutul ordinului comandantului unităţii prin care este trimis în faţa Consiliului de judecată, deşi acesta i-a fost citit şi prezentat spre semnare.
   Evaluarea Consiliului de judecată va cuprinde elementele cerute de R.G.-8, iar în cadrul şedinţei de judecată analiza va viza încălcarea de către locotenent a prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare şi a regulamentelor militare.
   Toate acţiunile şi declaraţiile făcute de ofiţer se vor constitui ca elemente ale procesului de evaluare.
   Hotărârea Consiliului de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii va fi făcută publică, după pronunţarea acesteia.
   Precizăm că Armata este o instituţie cu reguli şi norme foarte clare, cu regulamente militare care trebuie respectate de toţi militarii, iar încadrarea în serviciul militar impune asumarea respectării cu stricteţe a legilor ţării, a regulamentelor militare şi a normelor de disciplină specifice Armatei Române.
   În toate armatele statelor membre NATO există acte normative care trebuie respectate, disciplina militară constând în respectarea de către militari a normelor de ordine şi comportament obligatorii”.

  • Păi da, să-l decoreze, să-l facă general cu patru stele în locul Generalului Oprea, şi să fie un fel de Cuza în fruntea României… Uite aşa vom câştiga noi şi noi redute sub stindardul învingător al României. Astăzi cineva mi-a spus că îl va rezolva şi pe Dan Voiculescu… pentru că l-a denunţat la… nu, nu la DNA, nu la procurorul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, nu chestii din astea de la facem cu toţi când ne dă în cap câte un vicepreşedinte al Senatului… l-a denunţat la INTERPOL.

   PASTILE, CALMANTE, DECONGESTIONATE nazale şi stradale. Chiar aşa, la străzi de ce nu le bagă nişte xylometazolinum pe nas să se descongestioneze şi singure?

   Dacă primul impuls al românilor a fost sinuciderea, următorul val va fi spre oamenii cu halat alb… Criza socială prelungită din România va umple la refuz “balamucul”. Reforma în sănătate poate ar trebui să prevadă construcţia de urgenţă a unor spitale pentru boli psihice. Nu e cazul celor două personaje despre care am vorbit mai sus, şi am folosit mai mult scrisul ca un pamflet decât ca expresie născută din îngrijorare, dar vor veni cazurile adevărate.

 9. Nu cadeti in prostia remanierilor si schimbarilor doar pentru ca media securista manipuleaza prostii.

  Toate manifestarile sunt facute de USL dupa cum se lauda si Adrian Nastase in noiembrie :

  Această operaţiune înseamnă nu o suspendare în Parlament a lui Traian Băsescu, este vorba de o înlocuire a regimului Băsescu. Este vorba de o operaţiune mult mai complexă şi care nu este legată numai de Parlament. Problema stilului de politică pe care îl facem în România, problema modului în care trăim în ţară, nu este numai a Parlamentului. Şi atunci, formula pe care noi am decis-o este una etapizată care înseamnă inclusiv implicarea societăţii civile şi a cetăţenilor într-o operaţiune în care se va spune ‘domnule preşedinte, numai un om din zece din ţara asta vă mai sprijină şi poate că ar trebui să plecaţi acasă.

  Sa nu uitam ca deja au trecut la etapa a-2-a si anume mituirea societatii civile.

  Daca era nenorocire, dictatura si saracie in tara ar fi iesit lumea inainte de Craciun si Revelion in tara nu s-ar fi imbulzit sa se calce in picioare la supermarket sau in statiunile montane.
  Singurul lucru care a declansat aceste manifestatii (exceptand episodul Arafat care s-a stins destul de repede) sunt taierile de alocatii pentru cei cu “diplome de revolutionari”

  Webcam TM in caz ca mai prezinta vrajeli la TV:
  http://www.banaterra.eu/romana/webcam/index1_b.html

  Sincer chiar mi-as dori ca USL la vina la putere si sa distruga tara asta complet, poate asa toti cei spalati pe creier se vor trezi din prostie.

 10. Iata-l pe agentul lui DAN VOICULESCU,BIBLIOTECARU,cum ne arunca momeala,si noi disciplinati o luam in gurita,o studiem pe toate partile,o mirosim, dupa care eu cu multa delicatete dar si determinare i-o voi indesa cu convingere pe git.
  Pe gitul pe care scoate consoane si vocale bine dirijate de catre laboratoarele de manipulare ale turnatorului Voiculescu.
  Deci tinarul locotenent ,ii da insomnii lui Bbilo,nu faptul ca PRADUITORII USELISTI,vor sa puna in genunchi PESTE 40 DE O.N.G.-URI,asa cum au mai fost in perioada guvernari TANDEMULUI CRIMINAL-ION ILIESCU- ADRIAN NASTASE,cind el BIBLIO-JUBILA DE FERICIRE,ERA IN ELEMENTUL SAU,insomniile ii disparusera,iar viata sa era ,ROTUNDA-ADICA FERICITA.
  Asadar iata in ce consta starea dilematica a INTELECTULALULUI VOICULESCIAN FRATE GEAMAN CU CIUTACU,RADU TUDOR ORI CIRPA GIDEA,amicul nostru BIBLIOTECARU:
  Va fi ,s-au nu va fi decorat de dan voiculescu???????????????????????
  Ca de stimulat,asa cum sunt stimulati TOTI TRADATORI,sunt convins ca a fost acest tinar locotenent ,de catre DAN VOICULESCU
  Si totusi se cuvine o remarca,daca in 2009,ROLUL TINARULUI LOCOTENENT LA JUCAT KLAUS JOHANIS,totusi,un personaj cu o anumita anvergura,astazi in 2012,in plina criza,DAN VOICULESCU ne propune un amarit,care contra citi-va euroi din partea varanului,ne propune nici mai mult nici mai putin ca 50% din putere in statul roman sa-i fie predata ,LUI’.
  E clar nebunia i-a cuprin pe soldatii fideli ,ideilor marxiste da-te cu fundul in sus,asa cum este voiculescu,care pt popor vrea un komunism feroce iar pentruel,familia lui ,apropiatii lui,clica lui, un capitalism salbatic.
  Bravos natiune-iata ce malformati ai putut produce………….
  Oare ce-i de facut?????????????????

  • @ Frank Zapa[King]

   Eu v-am mai spus că, din necunoaştere, nu înţelegeţi fenomenele politice. Marxismul este învăţat de toţi politicienii lumii (mă rog, cei care fac efortul să înveţe… că la noi politica se cam face după ureche). De ce? Că pe lângă trimiterile la comunism, respectiv o societate viitoare post imperialist-capitalistă, marxismul defineşte structura socială şi economică a lumi, constituie deci vocabularul comun al tuturor partidelor de atunci şi până astăzi. Când spui astăzi, de exemplu, intelectuali… înţelegi o noţiune marxistă, pentru că Marx a rupt grupurile socio-profesionale cu interese comune şi le-a reunit în clase… Faceţi nişte talmeş balmeş în comentariile pe care le produceţi de cred că râde şi un copil care învaţă prin şcoala generală câte ceva despre filosofia politică.

   Aveţi informaţii că prăduitorii USL-işti pun pe genunchi nu ştiu câte ONG-uri? Faceţi denunţ la poliţie, de ce-mi spuneţi mie. Vreţi să mă duc eu să-i trag de urechi şi să le ţin o lecţie de morală? Au ascultat vreodată de mine?

   Pe vremea tandemului Iliescu-Năstase o duceam cu mult mai bine decât o duc acum, este adevărat… mai ales pentru că eram mult mai tânăr şi luam lucrurile mai uşor. Numai că în acea perioadă prietenii au început să-mi plece prin Canada, SUA… Pe vremea lui Năstase am scos eu cântecele ce îndemnau cetăţenii să lupte împotriva sistemului anti-democratic. Ce se strigă astăzi în Piaţa Universităţii eu puneam pe muzică prin 2003… Ce făceaţi atunci? Bani? Eu nu, încercam să învăţ cetăţenii că democraţia înseamnă o minimă implicare în societate a fiecăruia. De ce nu aveaţi textele aceasta în acea perioadă? Strigaţi precum papagalul din banc, “Ah, ce sete mi-a fost!” după 10 ani?

   Eu nu vreau să fiu aplaudat pentru că vorbeam tututor despre criza care urma să vină în SUA (începând cu prietenii care aveau atunci gânduri de emigrare) înainte cu mulţi ani de zile ca alţi “deştepţi” să ia premiul Nobel pentru asta… vreau doar să vă scrieţi vituperaţiile fără să-mi pomeniţi numele. Este atât de complicat? Nu-mi place dintr-un singur motiv, mă siliţi să gândesc rău, sunteţi satanic, necurat în gândire… altfel cine să ia în seamă ceea ce scrieţi, poate nişte psihiatri…

 11. Katrina,
  Cred ca ti i-ai recomandat lui Biblio un lik referitor la posibilul candidat al partidului Republican impotriva lui Obama.
  Evident ca personal acesta este candidatul pe care-l sprijin macar pentru ca a facut ceva efectiv in slujba umanitatii aducand pe lume cca 4000 de bebelusi.
  Ce a facut inafara decat fabrica de vorbe Obama?
  Desigur ca apreciez si orintarea sa independenta, impartasirea ideilor scolii de economie austrice care este cea mai buna si mai aproape de realitatea celei de a treia cai, libertarienii fiind si ei unii care cauta fara a fi gasit inca. Eu in 1 decembrie 2011 am facut cadou poporului din care am iesit dar si lumii (caci ascendentii mei sunt si germani si unguri si albanezi si poate chiar si vreun tatar si daca ma gandesc la vechea Bratislava cu numele german de Pressburg poate ca si niscaiva slavi), acel prim manifest al Celei de a treia cai.
  Cine intelege, intelege cine nu , nu.
  Eu mi-am facut datoria cand am considerat ca a sosit momentul .
  Cred ca un Ron Paul daca as putea sa-i comunic acestea macar le-ar intelege ceea ce nu inseamna ca ar fi de acord dar ar respinge ceva ce ar fi inteles adica nu cum fac toti acesti urechisti care-si zic intelectuali din Romania.

  Tu Katrina ai recomandat uneori niste linkuri bune, inteleg ca nu stai in Romania? dar nu inteleg de ce esti asa pasionat de toate imbecilitatile astea istorice privind popoarele noastre, eu intelegand deasemeni ca esti de etnie maghiara ?

  • ion adrian
   Ron Paul, deocamdata, este singurul candidat care vrea sa readuca America pe fagasul initial, punand in centru, Constitutia, de care nimeni nu mai tine cont la ora actuala. Ca si in cazul lui Obama, campaniile adversarilor sunt finantate de oameni de afaceri din Israel…., in timp ce Ron Paul este “biciuit” zilnic pe televiziunile mogulilor, CNN, Fox, etc…..Ce imi este mie frica, este ca va avea si el soarta presedintilor care au incercat sa se atace la FED, ultimul fiind JFK, cu cateva luni inainte de a vizita Dalas-ul…..

 12. Scenarii apocaliptice

  E clar suntem in fata unei situatii hilare,media din romania este de-a dreptul dezorientata,nestiind intro sa o apuce.
  Dupa esecul rasunator cu Piata Universitatii,pe care in mod gradat l-au prezentat si gestionat ca si cum un adevarat tzunamii social s-a abatut asupra romaniei,cei care au gindit si conceput acest plan-VA REAMINTESC CE SPUNEA ADRIAN NASTASE PE LA INCEPUTUL LUI DECEMBRIE:planul nostru de demitere a lui TRAIAN BASESCU,este un plan in mai multi pasi[hopaaaaaaaaaa]-nu au luat in calcul un lucru elementar,NATURA SI STHIILE EI.
  S uite asa,un posibil scenariu,partial pus in practica ,APOCALIPTIC s-a dezumflat si si-a epuizat toate energiile.
  S i totusi,eu mi-am permis ,SA-MI FUGARESC’ imaginatia si sa proiectez vizual ce ar fi insemnat o reusita a acestui plan,astfel:
  1-Cderea guvernului si mazilirea PD-L,asa cum a promis VICTOR PONTA
  2-Instalarea unui GUVERN ANTINATIONAL,in care EMINENTA CENUSIE SA FIE ADRIAN NASATASE,P.M. VICTOR PONTA,din guvern ,ca ministru al economiei fiind DAN VOICULESCU,LA INTERNE CATALIN VOICU,LA INVATAMINT VESNICA ABRAMBURICA,LA JUSTITIE DAN SOVA LA TRANSPORTURI NECOLAICIUC, SI EVIDENT NELIPSIT DIN GUVERN IOAN NICOLAIE.La cultura ar fi fost o mare problema.
  3-pasul 3 ar fi fost demiterea pres. si evident in buna traditie USELISTA FRAUDAREA ALEGERILOR.
  4-Iesirea rom din strcturile N.A.T.O. SI U.E si intrarea in COMUNITATEA STATELOR INDEPENDENTE SUB SEFIA RUSIEI
  5-Realibiltarea totala a fostilor turnatori la securitate,tortionarilor si nomenklaturistilor,in paralel cu spulberarea :D.N.A. C.S.M.,ANI SI CNSAS.
  Astfel am in minunata pozitie a romaniei din anul 1990,iar REVULOTIA KOMUNISTA DIN PIATA UNIVERSITATI AR FI INFRINT.

 13. In romania,la aceasta ora,sunt ,Voci’ care spun si sustin ca,Opzitia nu trebuie sub nici o forma criticata ci doar alintata,pt ca nu-i asa,de aceea e opozitie.
  Teza introdusa in opinia publica de IOSIF BODA,sigur un comunist propagandist,el si cei ca el facind abstractie de o realitate zdrobitoare:
  intr-un stat democratic puterea este impartita intre cei care au cistigat alegerile si cei care le-au pierdut.
  puterea se manifesta pe mai multe paliere,astfel la nivel judetean,si local,actuala opozitie este de fapt in majoritate.
  Ori tocmai acest paradox al democratiei,spune ca-ACTORII POLITICI INTR-UN STAT DEMOCRATIC TREBUIE SANCTIONATI ATUNCI CIND GRESESC,DE SOCIETATEA CIVILA.
  Ce face societatea cuvila in Rom la aceasta ora?????????????????
  Pai in marea ei majoritate,CUMPARATA DE U.S.L.’Presteaza ca adevarate platforme de propaganda pt U.S.L.
  Ce face PRESA SI TELEVIZIUNILE??????????:intr-o veselie,asa zisele televiziuni de stiri,controlate de FINANTATORII U.S.L. ataca in mod brutal mincinos si pervers GUVERNU,NU PUTEREA PT CA DACA AR ATACA PUTEREA AR TREBUI SA VORBEASCA DE FAradelegile comise de uselisti.
  Acest tablou,arata fara nici un dubiu,de ce in Rom. un segment important al societatii romanesti este dezorientat si nu stie incotro sa o apuce,segment care de fapt este o mare problema pt viitorul romaniei.
  Pt ca cel mai neproductiv lucru,este sa nu stii incotro sa o apuci-CIND ESTI LA RASCRUCE DE VINTURI’.

 14. La A3 nu se va spune niciodata daca faceti ceva bun. De-aia le sta in gat B1 si TVR ca ar dori sa arate ei ce vor cum vor cat vor. Zilele astea au minimalizat orice efort si orice masura luata, urland de contractul de 1 miliard de euro de deszapezire, fara sa spuna ca e multianual si cine l-a semnat. Ca si cu Bechtel. Ca sa nu mai zic ca au tot dat filmulete cu deszapezirea la altii, fara sa arate ca acolo nu era viscol de 100 km/h, nu erau oameni masini tiruri blocate in mijlocul campului. Nu mai vorbim ca in Norvegia de ex nu e aglomeratia de la noi. Aia sunt 5 milioane cu tot cu reni. Viscolul e viscol si in Norvegia si in Japonia si in Elvetia…Nu te pui cu natura. Daca nu se blocau drumurile? Daca nu alergau elicopterele peste tot? Nu aveam mai multe victime?

 15. Bblio-sa inteleg ca si Lulu sufera de aceiasi boala ca si mine?????????
  Din cite ,bine imi aduc eu aminte,de regula te proteja de sarjele mele.
  Asa ca Biblio,cind iti spune o singura persoana ca ai luat-o razna,te mai poti ,IN-DOI-I,dar cind doua persoane remarca acelasi lucru,repede,pe repede inainte fa-ti tratamentul la zi si nu neglija medicatia.
  -Nu stiu de ce,dar tu biblio imi amintesti de raposatul ADRIAN PAUNESCU,si el ca si tine se dadea un mare dizident in perioada comunista iar in ianuarie 90 abia a fost scapat de la linsaj.
  Vad ca n-ai invatat nimik din patania lui Panescu,totusi,o persona cu care ma gindesc eu,n-ai indrazneala sa te compari,nu???????????
  Asa ca fii cu ochii in patru,ca tot te plingi de faptul ca insecuritatea ta personala este minima.
  Haaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • @ Frank Zapa[King]

   Eu nu am spus că am fost dizident, doar inconştient. Pentru dizidenţă este nevoie de conştiinţa că te împotriveşti sistemului, iar eu nu am avut deloc aşa ceva. Ca tânăr preocupat de filosofie găseam pur şi simplu inadvertenţe între gândirea politică şi fapta politică, inadvertenţe pe care, în ingenuitatea mea de atunci, le puneam în discuţie cu cele mai puţin indicate persoane, cum ar fi profesoara de cunoştinţe social-politice, secretarul de partid şi aşa mai departe. Eu nu am conştientizat pericolul şi nici nu mi l-am asumat ca atare, nu am de ce să spun că am fost dizident. Când securistul de la locul de muncă s-a luat de mine, l-am înfruntat… nu pentru că aş fi fost un erou, ci pentru că nici atunci verticalitatea, aşa cum o înţelegeam eu, nu mă lăsa să mă îndoi a supunere. Putea şi securistul să-mi facă rău, şi secretarul de partid, şi profesoara şi mulţi alţii… nici nu aveam cum să neg, la o adică, că sunt “subversiv”… de multe ori m-am exprimat şi în scris… uite că nu mi-au făcut rău, nu ştiu din ce motiv, poate pentru că nici ei nu erau tocmai sinceri în susţinerea comunismului în variantă românească ceauşistă. Poate că am şi eu un dosar în care scrie că am această nebunie de a spune ce gândesc când ar trebui să tac şi cu nebunii nu te pui.

   Adrian Păunescu a fost un om de onoare. A fost comunist înainte de 1990 şi nu s-a dat mare capitalist anti-comunist după 1990, ca alţii. Dimpotrivă, a fost membru PSM şi abia apoi membru PSD. Cei mai vehemenţi anti-comunişti de astăzi nu au avut nici o problemă când erau membrii PCR. Mă îngreţoşează cei are condamnă acolo unde sărutau locul cu pioşenie contribuind la distrugerea bunului-simţ.

   Dacă oamenii mă vor linşa pentru că militez pentru democraţie şi drepturile poporului, asta este, îmi asum acest lucru.

  • …voteaza honvezi la greu ,Borbelly baci ii pe primul loc ,bleahh

 16. N-or fi profitat de cazare gratuita,etc si cei ce nu aveau nevoie?
  @Cum as putea sa cumpar si eu o motorola MTH 800?Apelez la Chireac?

 17. Avea cauciucuri de iarna masina bulgarului (mort de frig?).Unde erau autoritatile?Unde erau drumarii?De ce politia nu a blocat drumurile inzapezite?
  Totul manual,la lopata…

 18. Banii publici in loc sa fie investiti in ce trebuie,sunt investiti in tehnologie tetra.Nu se mai putea modulatie analogica,trebuia digitala.Isi fac si repetoare,retele,etc.Sute de milioane euro….printr-o firma.

  • Un amic care ma citeste pe acest blog mi-a scris referitor la traducerea pe care am facut-o discursului dlui Basescu. Cred ca merita postat comentariul sau:

   ……Sunt uluit ca nimeni din PDL nu a avut curajul sau cunostiintele necesare pt a iesi la TV sa spuna lucrurile facute de ei cum ar fi:echilibrarea balantei comerciale,codurile civil si penal,legile:pensiilor,codul muncii,legea salarizarii intr-un cuvant reforma statului.Asa se creaza impresia ca nu s-a facut nimic.Apoi,nimeni in tara nu stie ce inseamna saracie cu adevarat si toti viseaza la vremurile lui Tariceanu care dadea prime peste prime si astfel a facut o datorie de 8 miliarde de euro.Au marit pensiile si pt a le plati trebuie imprumutate 3 miliarde anual etcDeci prostimea vrea sa traiasca bine ,dar niciunul nu stie cum se realizeaza asta.Salut.

  • …oamenii de aceiasi teapa se aduna ,nici-o diferenta intre postac si amicul care-l citeste 😆 😆 niste aplaudaci fara minte si judecata ,d-aia se afla pedeleul si tara in asa haos ,a avut sustinatori ca voi ,nu mai este mult pana scapa tara de guvernarea portocalie ,trebuie sa cautati alti stapani ,la caracterul vostru ,gasiti imediat 😆

 19. Puiu-haaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,cam putin mai Puiu,ca visul tau sa se implineasca.
  Esti cam nerabdator sa -ti vezi oamenii la butoane…………….
  Bag seama nu l-ai vazut aseara pe CRISTIAN DAVID TROACA SI PE CORINA CRETU-
  haaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,auzibey PUIU,cica ii platesc pe nebunii aia de ies in piata,asa zic aia de la Romania tv ……..Ptiu…………pina si argatii va tradeaza………….haaaaaaa,hiiiiiiiiiii

  • bey zapaievici nu vin oamenii mei la butoane ,stiu ca vin tot neispraviti ca astia de acum ,poate un pic mai destepti ,sa urneasca caruta ,nu sant tampit sa cred ca vin niste sfanti ,tot politicieni romani vin ,sper sa faca mai mult ca astia [ nu la furat ] ,astia au fost foarte incompetenti …

   du-te la zeby ,am ras cu lacrimi 😆 😆

  • …nu ma uit pe televizi ,foarte rar la dezbateri politice ,documentare si sport cat cuprinde ,poate nu-ti vine sa crezi ,la politice ma uit numai pe B1 si TV.info ,stiu ca-i invers cum zic ei ,d-aia sunt bine informat 😆 😆 si ma contrez cu voi aici ….hihihihi…

 20. @ Elena Udrea

  Doamnă Ministru,
  Guvernul abia acum a reuşit să mă scoată din sărite cu adevărat. Încă mai sper că nu este adevărat şi de fapt este o intoxicare. Nu am auzit însă pe nimeni să dezmintă acest zvon… şi am aşteptat să facă asta. Mai mult, astăzi l-am auzit chiar pe domnul Ponta confirmând ştirea.

  De unde şi de la cine a primit mandat Guvernul României să semneze Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA)? Este în programul de guvernare? A întrebat Parlamentul? A făcut referendum? Guvernul face chiar ce vrea acolo în Palatul Victoria?

  Acest acord este, în mod clar, instrumentul cel mai complex de cenzură ce poate exista în lume la ora actuală. Sub faţada că se doreşte respectarea drepturilor de autor se controlează de fapt libera exprimare pe ultima citadelă a libertăţii cuvântului, spaţiul internet. Puţin le pasă guvernului că se piratează pa internet filme şi muzică, ei vor să pună control asupra informării, precum wikileaks.

  Când un blog se închide pe motivul încălcării dreptului de autor, cine să mai probeze ce anume a încălcat efectiv. Poate că eu dau un citat din Cioran şi încalc drepturile de autor… nici nu contează pentru că blogul este închis.

  În acest moment Preşedintele României nu mai poate folosi ca argument libertatea de exprimare ca să demonstreze că nu este dictatură în România, semnătura pe care România a dat-o sistemul internaţional de cenzură este o dovadă clară a dorinţei de cenzură.

  Este incredibil un acest gest şi incalificabil… Nici măcar nu s-a anunţat că România semnează aşa ceva a trebuit să aflu de pe…

  http://www.activistpost.com/2012/01/eu-signs-acta-global-internet.html

  Incalificabil. Nu credem că ţara asta ajunge o o entitate atât de slugarnică către Noua Ordine Mondială. Nimeni şi nimic nu silea România să-şi vândă astfel suveranitatea spaţiului internet.

  Încă mai sper că este o campanie de dezinformare… dar dacă nu este, Guvernul Boc şi Traian Băsescu sunt de cea mai mare ruşine aistorie pentru că pot vinde cu atâta uşurinţă suveranitatea României şi poporul român.

 21. Preşedintele PSD susţine că USL nu este de acord cu ACTA (Tratatul Comercial împotriva Produselor Contrafacute) semnat recent de Guvern şi anunţă că dacă va ajunge la guvernare PSD va suspenda aplicarea acestui tratat până ce nu va avea loc un dialog cu societatea civilă.
  http://www.gandul.info/politica/victor-ponta-daca-ajunge-la-guvernare-usl-va-suspenda-aplicarea-acta-9184684
  Iată cum minte cu nerușinare dl. Ponta după ce reprezentanții usl au votat în Parlamentul European Acta!
  Iată cum au votat: lista celor care au votat pro
  Cristian Silviu Buşoi (Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa – ALDE)
  George Sabin Cutaş (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Vasilica Viorica Dăncilă (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Ioan Enciu (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Cătălin Sorin Ivan (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Ramona Nicole Mănescu (Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa – ALDE)
  Ioan Mircea Paşcu (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Rovana Plumb (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Daciana Sârbu (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Adrian Severin (independent)
  Claudiu Tănăsescu (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Silvia-Adriana Ţicău (Grupul Partidului Socialistilor Europeni – PES)
  Corneliu Vadim Tudor (independent)
  Adina-Ioana Vălean(Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa – ALDE)
  Renate Weber (Grupul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa – ALDE)

  Cei 14 care au votat împotriva rezoluţiei au fost:
  Elena Oana Antonescu (Partidul Popular European)
  Elena Băsescu (Partidul Popular European)
  Sebastian Bodu (Partidul Popular European)
  Petru Luhan (Partidul Popular European)
  Monica Macovei (Partidul Popular European)
  Marian-Jean Marinescu (Partidul Popular European)
  Iosif Matula (Partidului Popular European)
  Rareş Niculescu (Partidul Popular European)
  Cristian Preda (Partidul Popular European)
  Csaba Sogor (Partidul Popular European)
  Theodor Stolojan (Partidul Popular European)
  Laszlo Tokes (Partidul Popular European)
  Traian Ungureanu (Partidul Popular European)
  Iuliu Winkler (Partidul Popular European)
  http://www.adevarul.ro/life/viata/Cum_au_votat_reprezentantii_Romaniei_in_Parlamentul_European_in_privinta_adeziunii_la_-tratatul-problema-_ACTA_0_634737129.html#.TyGfQHytbO4.facebook

  • @ ghita 1964

   Ca să nu spuneţi că vă cercetez spusele. Domnia voastră aţi înţeles ce aţi citit?

   Dintr-o regretabilă eroare am publicat lista europarlamentarilor care au votat rezoluţia Parlamentului European în privinţa ACTA, menţionând că cei care au votat PRO susţin tratatul împotriva contrafacerii. Cu toate acestea, rezoluţia dorea o analiză mai bună a tratatului înainte de semnarea unui acord al ţărilor din Uniunea Europeană cu ACTA. Ne cerem scuze şi publicăm integral comunicatul Renatei Weber în această privinţă.

   Rezoluţia cerea AMÂNAREA semnării, deci cei care au votat împotrivă doreau semnarea imediată. Fiţi mai atent, sunt convins că nu aţi vrut să dezinformaţi, dar… aţi făcut-o.

  • Meci Ghita. Da, despre lista asta vb. Am rugat gerulii sa ma ajute. Merg sa le spun ca am gasit-o!
   Bibliooooo, iata lista! Ce zici?

  • Lulu, Biblio, Ghita,
   Care-i adevarul? Repede si scurt.

  • @ ion adrian
   Din câte am înţeles eu, P.E. a realizat o rezoluţie prin care se cerea amânarea momentului semnării acordului ACTA. Dacă această rezoluţie nu trecea, deci dacă se vota împotriva ei, atunci se semna imediat acordul ACTA. În consecinţă cine a votat rezoluţia a votat pentru amânare, cine a votat împotriva a votat pentru semnarea imediată.

   Lista cu votanţii parlamentarilor români vă spune cine şi ce a votat.

   Oricum, nici nu mai contează, pentru că România DEJA A SEMNAT acordul. Deci faptul că UE va semna sau nu acordul, oricum nu mai contează pentru România. Dl. Ponta spune (nu-mi dau seama şi dacă poate face ce spune) că dacă se va schimba Guvernul cu unul USL, va cere retragerea semnăturii. Habar nu am dacă îţi poţi retrage astfel semnătură, eu nu am mai auzit de aşa ceva.

 22. Pare cuiva că-mi pasă de cine a semnat sau nu la Parlamentul European? Problema mea este că a semnat Guvernul României, că acea semnătură implică cu adevărat România. Dacă semnătura Guvernului României a fost în pofida opoziţiei membrilor PDL din Parlamentul European este cu atât mai grav, mă face să cred că Guvernul a semnat ceva ce nici măcar nu este în interesul său politic, adică o slugărnicie şi mai mare faţă de Statele Unite şi Noua Ordine Mondială cu comisiile lor trilaterală şi grupurile lor Bilderberg cu tot.

  Nu vi se pare ciudat că un document de o astfel de importanţă NU A FOST MĂCAR ANUNŢAT OFICIAL? Semnarea a fost vineri (nici măcar nu am aflat de cine a fost semnată, Emil Boc era ocupat cu deszăpezirea prin Bucureşti, de aceea am şi crezut că este o dezinformare).

  Şi este evident un acord de cenzură. Protecţia drepturilor de autor este deja reglementată, nu mai era nevoie de un alt acord.

  • Du-te pe site-ul guv, cerceteaza apoi vezi daca este si adevarat!!!!!!!!!!

  • @ lulu

   Aţi observat pe site-ul Guvernului o ştire despre ACTA?
   Eu nu am observat. Tocmai de aceea am crezut că totul este o intoxicare, pentru că nu am observat nici un fel de ştire. Poate există şi nu o văd eu, poate este o intoxicare şi de aceea nu există pe site-ul guvernului.

   Oricum ar fi însă, Guvernul trebuia măcar să dezmintă o asemenea ştire. Să fi spus că România nu a participat, sau că nu a fost de acord, să fi spus ceva.

  • lulu ,
   Lasa situl guvernului pana nu spui exact ce-i cu votul paramentarilor, iar pe dra Basecu si eu am trimis-o in Parlament, tu pe atunci fiind fatis contra ei.

  • Repet de unde stii ca l-a semnatsi unde gasesc textul in romana, ca am aflat ca in UE este pus in discutie publica

 23. “Dintr-o regretabilă eroare am publicat lista europarlamentarilor care au votat rezoluţia Parlamentului European în privinţa ACTA” Să-și ceară ei scuze, e a lor eroarea! Eu am fost de bună credință!

 24. UDMR vrea anticipate urmare iesirii UDMR de la guvernare ! Cel putin aceasta este varianta pe care acum o sustine in direct la tv domnul Frunda si care afirma ca s-a ajuns la un asa zis punct limita. Ce ma linisteste este asigurarea pe care domnia sa tocmai a dat-o, cum ca aceasta este spre binele nostru, al cetatenilor acestei tari.

 25. MERSUL CU SPATELE-S-AU OPOZITIA U.S.L.-

  Nu-i mare scofala sa decriptezi mesajul si pozitia U.S.L.organizatie privata ancorata profund in trecut cu radacini,atitudini si mesaj tipic partidelor tributare unei filozofii distructive-EXTREMA STINGA SI STINGA SOCIALISTA-
  Imbibati pina la saturatie de ideea STATULUI SOCIAL-un fel de cantina a saracilor,U.S.L. este o organizatie privata lipsita de imaginatie,idei si solutii.
  Singura lor idee fixa,este cum sa ,IMPARTA SARACIA’ cum sa o redistribuie tuturor,dar mai ales categoriilor profesionale legate ombilical de BANUL PUBLIC.
  Pt U.S.L. libera initiativa,propietatea privata,companiile private,nu sunt subiecte la ordinea zilei,pt ca nu discuta despre acest subiect,care se subintelege,TREBUIE MULS,pina la exterminare pt a putea satisface pofetele ,ELITELOR USELISTE ‘ iar ce mai ramine sa fie aruncat cu scirba si dispret celor pe care ii tin captivi-BUGETARII-
  Iata de ce -ACESTIA,USELISTII SI SIMP[ATIZANTII LOR MERG CU SPATELE SPRE VIITOR,PRIVIND TOT TIMPUL IN URMA SI LA SCHEMELE SOCIALE PUSE DE EI IN PRACTICA.
  Ori de cite ori ii citesc pe simpatizantii U.S.L. realizez cit de PRIMITIVI SUNT,ce mentalitati bolnave au ,dar mai ales ce gindire dominata de instincte pot avea.
  Ce poti intelege din exprimarea aproape monosilabica a ,PENSIONARULUI PUIU,CE???????????Care este viziunea lui pt viitor,cum intelege el dezvoltarea societatii romanesti,dar mai ales ce intelege el prin modernizarea romaniei???????
  Din ceea ce el spune si scrie,cel mult iti dai seama ca e un individ pavlovian,la care atunci cind ii aprinzi un bec in bot in mod sigur va saliva.
  Ce poti intelege din discursul unui alt individ legat de MILA STATULUI-BIBLIO-??????????????????
  Care sunt prioritatile lui pt viitor,in afara de -SA RAMINA CUM A STABILIT ION ILIESCU SI AL SAU PSD-????????????????
  Cum sa nu zimbesc condescendent de cite ori il citesc pe biblio si mai departe sa nu-mi pun si intrebarea:
  OARE CUM SE NASC OAMENII ASTIA DE SUNT OBSEDATI DE FILOZOFIILE DE STINGA,CUM???????????????
  Oare au acelasi traseu si directie ca oamenii dedicatii muncii,fizice si intelectuale,competitiei,profesionalizarii????????????
  Oare exceleaza intr-un domeniu,s-au sunt chibitii de pe margine care se pricep la toate????????????????????
  Si atunci cum sa nu fiu ironic si caustic cind ma uit la ei,CUM MERG CU SPATELE SI AU GITURILE INTEPENITE SPRE TRECUT DAR SI SPRE EST DE UNDE A VENIT INTOTDEAUNA MINTUIREA ACESTOR INDIVIZI DE STIU SA MEARGA DOAR CU SPATELE.
  Cine sa se bazeze pe ei,cine,ei oricum sunt trecutul,nicidecum viitorul,oricum ei sunt povara nu motorul,oricum ei sunt intretinutii nu contribuabilii,oricum…………………
  mergind cu spatele nu poti fi decit un PARAZIT………….

  • @ Frank Zapa[King]
   Mă întrebaţi:
   “Ce poti intelege din discursul unui alt individ legat de MILA STATULUI-BIBLIO-??????????????????”
   La cine vă referiţi că ar fi legat de mila statului, că asta uitaţi să spuneţi?

 26. Madalina,iar am un text in spam ,te rog sa-l scoti………..multumesc…………

  • Iata o parere interesanta despre acest subiect. Cititi Va rog

   ACTA, non verba, domnule Ponta!
   Publicat de Spartakus pe: 29 ianuarie, 2012 la 14:54 • Comentează

   Auzind că România a acceptat, necondiționat, pactul de sugrumare a libertăților pe net, pus la cale de puternicii planetei, pe Victor Ponta l-a cuprins un aprig sentiment de revoltă. Un sentiment pe undeva de înțeles: acordul ACTA lovește, în primul rând, în micii găinari de pe net, cu care mititelul procuror se simte, cumva, solidar, pentru că nici el, nici ei nu fură la fel de bine și de masiv ca alții, nu spui ține, persoane importante. Evident, dacă-l iei la bani mărunți, Ponta habar nu are cu ce se mănâncă ACTA ăsta, dar dacă guvernul a adoptat acordul, înseamnă că acordul e bun, iar guvernul e rău, fără discuție! Că dacă nu l-ar fi adoptat, Ponta urla în sens invers: așa bunătate de pact și iresponsabilul de Boc n-a vrut să-l accepte!

   Ambiguitatea domnului Ponta este cunoscută. Junele cu profil titulescian a acționat întotdeauna pe principiul clasic „să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic”, și dacă nu mă credeți, aruncați o privire pe declarațiile lui de când PSD se afla în tandrețuri, la guvernare, cu PDL. Acum, că s-a modificat modificarea, liderul pesedist s-a schimbat și el, devenind un adevărat Victor Contra. Grija lui față de libertățile cetățenești și față de păstrarea unui internet fără restricții și opreliști este emoționantă. Mai că-ți smulge o lacrimă pledoaria acestui erou antiimperialist. Mai că-ți vine să uiți că tocmai mentorul lui Ponta, Adrian Năstase, l-a săltat, cu ani în urmă, pe Mugur Ciuvică, fiindcă postase un nevinovat raport Armageddon pe internet. Mai că nu-ți vine a crede că, pe blogul lui, domnul Ponta nu prea permite apariția criticilor, chiar dacă sunt pertinente și nu conțin injurii.

   Victor Ponta se dă bățos, afirmând că, atunci când va ajunge premier, va suspenda acordul ACTA, chiar dacă Parlamentul European îl adoptă. Ce ar însemna asta? Eufemistic vorbind, un scuipat contra vântului, cam în genul celor exersate de liderul maghiar Orbán Viktor, „dictatorul” pe care democratul Ponta nu pierde niciun prilej să-l critice. Atunci când Europa întreagă decide un lucru, înțelept ar fi să te supui, nu să faci pe rebelul ceghevarist. Dornic să-și adjudece voturile internauților, Ponta le ia apărarea, așa cum le-a luat și loazelor la bacalaureat. Ar lua apărarea și pușcăriașilor dacă ar ști că-l pot vota. Nimeni n-ar trebui să se lase păcălit: dacă va ajunge la putere, Ponta nu va mișca un deget să-i apere pe internauți, ci, după cât se poate omenește prevedea, va fi el însuși primul care va băga pumnul în gură libertății de exprimare. Pentru că nu trebuie uitat nicio clipă avertismentul adresat de el procurorilor și judecătorilor, nu cu multe luni în urmă: cine nu fură cu noi, fură împotriva noastră.

  • Lulu, asta-i politizare a unui subiect serios .Pe mine nu ma intereseaza nici ponta si nici boc si nici nimeni in raport cu acest subiect sa fie clar .Eu vreau sa stiu daca este tot un soi de Patriot act?
   Tu ce crezi ? sau este suficient articolul lui Sparge kus asta?

  • The legal service fails to see ACTA removes the scale element from the definition of the crime. The legal service fails to notice ACTA criminalises everyday computer use. ACTA can be used to criminalise newspapers and websites revealing a document, office workers forwarding a file, people making a private copy and whistle-blowers revealing documents in the public interest. ACTA also criminalises aiding and abetting, which puts pressure on Internet Service Providers, who may decide to pre-emptively censor Internet communications

 27. Doamna ministru,
  Apreciez ceea ce ati facut , dar oful nostru al tututor este sa trminati cu CORUPTIA care s-a extins ca o boala cronica pe toate nivelurile, sa creati locuri de munca ,sa facilitati infiintarea de inteprinderi mici si mijlocii fara atatea dificultati la infiintare,sa se termine cu mentalitatile de varsta la angajare ….(la pensie se iese dupa 60 de ani …… )
  Va scrie o admiratoare de 36 ani cu studii superioare de drept,1 copil, sot 33 ani contabil ambii fara servici. O fi bine?

  • Ion Adrian, deoacamdata citesc tot ce s-a scris despre acest subiect inclusiv despre reactiile internationale! Iata inca un punct de reper…incet- incet aflam si despre efecte. Asta ne intereseaza, nu? O sa vedem ce va fi, eu sunt calma.

   “România a semnat, joi, la Tokyo, alături de alte 21 de state membre UE, acordul internaţional pentru protejarea drepturilor de autor denumit ACTA ((Anti-Counterfeiting Trade Agreement), ce a declanşat proteste atât în stradă cât şi în mediul virtual din partea utilizatorilor de internet. Internauţii se tem că o astfel de măsură va cenzura spaţiul online.

   România a semnat alături de mai multe ţări membre ale Uniunii Europene, printre care Polonia, Finlanda, Franţa, Irlanda, Italia, Portugalia şi Grecia, acordul ACTA pentru protejarea drepturilor de autor, joi, la Tokyo. Anult trecut, alte trei ţări,SUA, Canada şi Coreea de Sud, au semnat acordul, revoltând milioanele de utilizatori ai internetului.

   Cele mai ample manifestaţii au avut loc în Polonia, unde în urmă cu câteva zile, mii de persoane au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva acordului, iar mai multe site-uri guvernamentale poloneze au fost atacate de gruparea de hackeri Anonymous.

   Germania, Olanda, Estonia, Cipru şi Slovacia sunt singurele ţări din UE care nu au semnat documentul.
   ACTA este un acord care urmăreşte armonizarea standardele internaţionale privind protecţia drepturilor celor care produc muzică, filme, medicamente, modă şi alte produse care pot fi uşor victime ale furturilor de proprietate intelectuală. Motivul pentru care milioane de oameni se opun acordului este pentru că se tem de faptul că acest lucru va permite va permite autorităţilor să blocheze conţinutul din spaţiul virtual.
   Acordul se aseamănă într-o oarecare măsură cu legea Stop Online Piracy Act (SOPA) din SUA, pentru care membrii Congresului au amânat votul după ce Wikipedia şi Google au protestat timp de o zi prin blocarea site-urilor.

   Potrivit ministrului polonez de externe, Radek Sikorski ACTA nu este atât de ameninţătoare pe cât se tem tinerii. Acesta e de părere că nu ar trebui permis ca internetul să devină un spaţiu “al anarhiei legale”, iar “furtul la scară largă de propritate intelectuală nu este un lucru bun”.

  • @ lulu
   Dar ce prevede ACTA aţi citit?

   http://www.international.gc.ca/trade-agreements-accords-commerciaux/assets/pdfs/acta-crc_apr15-2011_eng.pdf

   Aparent ei apără muzica şi filmele de cotrafacere.

   counterfeit trademark goods means any goods, including packaging,
   bearing without authorization a trademark which is identical to the
   trademark validly registered in respect of such goods, or which cannot be
   distinguished in its essential aspects from such a trademark, and which
   thereby infringes the rights of the owner of the trademark in question
   under the law of the country in which the procedures set forth in Chapter
   II (Legal Framework for Enforcement of Intellectual Property Rights) are
   invoked;

   Poate cineva traduce foarte exact ce se spune aici? Aş traduce eu dar nu sunt chiar atât de bun traducător şi nu vreau să greşesc cumva.

  • Şiiii

   pirated copyright goods means any goods which are copies made
   without the consent of the right holder or person duly authorized by the
   right holder in the country of production and which are made directly or
   indirectly from an article where the making of that copy would have
   constituted an infringement of a copyright or a related right under the law
   of the country in which the procedures set forth in Chapter II (Legal
   Framework for Enforcement of Intellectual Property Rights) are invoked;

  • @ ion adrian

   Poate că aceste ştiri sunt scrise de nespecialişti cu un limbaj juridic inadecvat. Din ce scrie însă, România este deja parte din ACTA indiferent ce se va hotărî la nivelul P.E.

   Ratificarea înseamnă acţiunea juridică prin care un stat își însușește prin intermediul organelor sale competente un tratat internaţional. În mod normal, organul competent este Parlamentul. Aici ar fi prima problemă, Parlamentul nu a fost întrebat nicidecum, dar se spune că România a ratificat, ceea ce înseamnă că nu contează.

   Dacă România a ratificat înseamnă că a aderat la ACTA.

   Parlamentul European nu poate influenţa un acord ratificat al României, îl poate impune în cazul în care UE ratifică tratatul prin Parlamentul European. Dacă România aştepta şi nu ratifica nimic, se ajungea la ratificarea prin P.E. şi apoi venea şi obligaţia României de a ratifica prin Parlamentul României. Eu aşa cred că ar fi logic. Noi, din servilism, alături de celelalte ţări europene, am ratificat înainte să fie nevoie, astfel că acum semnătura României este o presiune pentru ţările din UE care se împotrivesc. Dacă P.E. spune că nu ratifică, pentru că se deschide poarta abuzului (şi cred asta de vreme ce a protestat chiar Google), România va rămâne printre statele care au ratificat, în contradicţie cu decizia P.E., iar celelalte state europene care nu s-au grăbit să semneze… vor rămâne în afara ACTA, bine-merci. NIMIC nu ne grăbea să semnăm, nu ne băga nimeni cuţitul în coaste… Pretextul drepturilor de autor reprezintă o copilărie pentru că există deja acorduri în funcţie care rămân valabile. Singura motivaţie care îmi vine în minte este slugărnicia faţă de americani, cei care au vrut să aibă instrumentul pedepsiri surselor de tipul wikileaks. Noutatea acestui acord este că dă voie statelor să monitorizeze ce fac eu pe net. El nu poate vedea că eu vehiculez pe internet ceva care încalcă un copyright fără să controleze traficul meu de internet, e logic. Această lege dă dreptul supravegherii traficului electronic de orice fel, că acum poţi trimite filmuleţe, melodii, fotografii şi orice alte informaţii prin telefoane 3G. Deci orice tip de comunicaţie, de orice fel, poate fi susceptibilă că ar putea încălca drepturi de proprietate intelectuală, deci orice tip de comunicaţie poate fi controlat. Astfel guvernul are un control total asupra comunicaţiilor, nu mai are nevoie de mandat şi de nimic. Dar mă controlează nu numai guvernul meu, dar oricare alt guvern, pentru că nu mai avem comunicaţii prin fire fixe, ca acum 50 de ani, să fie necesar să te legi fizic cu telefonul de fire ca să auzi ce se vorbeşte. Oricine, de oriunde, poate intercepta o convorbire pe mobil, o discuţie pe mess. Serviciile secrete vor ştii exact totul despre intimitatea oricărui cetăţean. Deja legile care obligă firmele de internet şi telefonie mobilă să păstreze datele electronice sunt un funcţie… Controlul asupra vieţii va fi complet. Guvernele vor controla atât informaţiile pe care le primeşti cât şi pe cele pe care le transmiţi. Dintr-un click se va putea bloca orice referire la preşedintele Obama, de exemplu. Poate că Traian Băsescu nu va face asta, dar viitorul preşedinte, dar viitorul… Se va putea bloca protestul pentru Roşia Montana… un clic din mâna care poate da astfel de click-uri.

   Sistemul deja funcţionează în China şi Coreea de Nord, acum va fi posibil peste tot.

  • Biblio,
   Se pare ca ai dreptate. Daca observi eu am dat doua texte din care primul din oct 2010 cere ceva si este posibil ca aceste cerinte sa fie preluate si indeplinite in textul ACTa pe care l-am prezentat. Aici numai un parlamentar european care sa si priceapa ceva drept este abilitat sa raspunda cu conditia sa nu politizeze .

 28. Fetisul societatii de azi. Lumea este azi altceva decat pana acum. Spre ce se indreapta? Mesajele politice au devenit de neinteles. Ascultam ideologia unui parlamentar. Trebuia sa explice cum se face ca politicienii odata cu cererea catre cetateni de a-si “cuceri” un loc in Parlament prin votul electoral, acestia se desprind dupa aceea de cetateni si socieate, devin altceva. Spunea politicianul ca votul este o modaliate de a cuceri puterea politica si acesta odata ales devine un manager, trebuie sa rezolve problemele tarii si nu ale cetatenilor. Cetatenii au grad diferit de intelegere, au probleme specifice si nu inteleg “binele” comunitatii. Ca sa vezi, cetateanul este un prost care nu vede decat interesul propriu. Organizarea si manegementul societatii nu este vazut decat de vizionarul parlamentar. Daca la Marx aveam de-a face cu capitalistii care investeau(creau conditii pentru productie) iar cetateanul obisnuit isi “vindea” forta de munca si primea un salariu, acum cei care dicteaza societatea sunt politicienii. Pentru crezul lor de “cucerire” a puterii politice, chiar si un eventual investitor trebuie sa plateasca pentru a intra pe piata. Nu este de mirare ca investitorii trebuie “sa cotizeze” pentru clasa politica, aceasta trebuie la randul ei sa cotizeze in campanii (publicitate, manipulari, promisiuni, pomeni, turism etc). Nu degeaba clasa politica este aeriana, s-a desprins de societate, face parte dintr-o oligarhie. La randul ei aceasta clasa politica este parte integranta dintr-o ologarhie regionala. Asa ajungem la un “govern” mondial caruia i se supune lumea si economia mondiala. Cetatenii? In RO am avut de-a face cu un viscol, fenomen natural previzibil iarna. Rezultatul este cel care il vedem. Ce ar fi fost daca am fi avut de-a face cu un fenomen natural deosebit (fereasca-ne!)? PS. Manegementul social gestionat de politicieni insemneaza si pregatire, cultura, profesie, responsabilitate? Sanatatea, cultura, educatia, mai este nevoie de acestea?

 29. Afara e frig, la televizor bag seama ca invitatilor le-au secat si lacrimile de cat au bocit la capataiul natiunii si in general si sincer vorbind nu prea gasesc motive de veselie. Ce bun era acum un zambet de la Silverstar ! (parerea mea)
  Chiar, ce pacate o avea de ispasit ?! Stiu, nu e treaba mea, dar tot ca o parere personala, cred ca la vremurile ce se anunta prezenta-i fie si impulsiva nu ar fi de ignorat pe si pentru acest blog. Asta e. Poate altii stiu mai bine…
  O seara buna tuturor.

  • Domnule Nicolae daca taceati ramaneati asa cum v-am perceput, ca om intelept.
   Tot invocand acest subiect, nu ma face decat sa va aduc la cunostinta ceva ce va scapa pana la urma tuturor si anume ca, puneti la indoiala decizia Adminului, jignind decizia luata in urma unor atitudini stiute de fiecare.
   Am intervenit strict ca sa subliniez acest aspect care va scapa. Adminul este suveranul deciziilor.

  • @Porto
   Va multumesc pentru precizari. Sa stiti ca pana in aceasta seara nu am mai discutat subiectul, am reprodus doar in urma cu o saptamana o postare de pe un blog indicat de unul dintre colegii de aici. Nu am pus nici o clipa la indoiala suveranitatea Administratorului. Nici nu ar folosi la nimic. Gata, nu va mai supar cu explicatiile mele !
   Toate cele bune tuturor.

  • Cu dumneavoastra este o mare placere sa dialogam, sunteti echilibrul acestui blog.
   Va citesc atent de fiecare data, numai ca o faceti cam rar.

 30. Probabil ca se tem ungurii de partidul lui Diaconescu si de aia vor anticipate.Daca ar iesi peste 55% la vot,ungurii nu mai intra in parlament.Se tem.Vor sa ii taie un pic din elan.

 31. Sper sa va pot da si textul acestui ACTA dar deocamdata ce s-a decis in 9 sept 2010 in EP(traducerea oficiala in romana)

  The lack of a transparent process for the Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) and potentially objectionable content Declaration of the European Parliament of 9 September 2010 on the lack of a transparent process for the Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) and potentially objectionable content

  Lipsa unui proces transparent și conținutul potențial controversat al Acordului comercial de combatere a contrafacerii (ACCA)
  P7_TA(2010)0317 P7_TA(2010)0317
  Declarația Parlamentului European din 9 septembrie 2010 privind lipsa unui proces transparent și conținutul potențial controversat al Acordului comercial de combatere a contrafacerii (ACCA)
  2011/C 308 E/17 2011/C 308 E/17
  Parlamentul European,
  având în vedere articolul 123 din Regulamentul său de procedură,
  A. întrucât negocierile privind Acordul comercial de combatere a contrafacerii (ACCA) sunt în curs;
  B. întrucât rolul Parlamentului în procedura de codecizie privind chestiuni comerciale și accesul său la documentele de negociere sunt garantate de Tratatul de la Lisabona,
  1. consideră că acordul propus nu ar trebui să impună, în mod indirect, armonizarea legislației privind drepturile de autor, brevetele de invenție sau mărcile înregistrate și că trebuie respectat principiul subsidiarității;
  2. consideră că acordul propus nu ar trebui să impună restricții bunului mers al procedurilor judiciare, nici să slăbească drepturile fundamentale, cum ar fi libertatea de exprimare și dreptul la viața privată;
  3. subliniază că riscurile economice și cele în materie de inovare trebuie evaluate înainte de introducerea unor sancțiuni penale în cazurile în care există deja măsuri de drept civil;
  4. consideră că furnizorii de servicii de internet nu ar trebui să fie ținuți responsabili pentru datele transmise prin intermediul serviciilor lor în măsura în care acest lucru ar impune o monitorizare prealabilă sau o filtrare a acestor date;
  5. subliniază că orice măsură care vizează consolidarea competențelor în materie de inspecții transfrontaliere și de confiscare a bunurilor nu ar trebui să prejudicieze accesul global la medicamente legale, la prețuri abordabile și sigure;
  6. declară că nu va fi în măsură să dea avizul conform cu privire la acordul propus în cazul în care aspectele menționate mai sus nu sunt respectate;
  7. încredințează Președintelui sarcina de a transmite prezenta declarație, însoțită de numele semnatarilor [1], Comisiei, Consiliului și parlamentelor statelor membre.
  [1] Lista semnatarilor este publicată în anexa 1 la procesul-verbal din 9 septembrie 2010 (P7_PV(2010)09-09(ANN1)).

  • Din ce am putut sa vad la o privire in diagonala cred ca art 9-art 12 , poate ca si art 22, cu certitudine art 27 sunt de analizat dar cred ca trebuie un ochi de jurist specializat pe asemenea texte. 🙂
   Pana atunci nu stiu daca temerile sunt justificate sau rezultatul spaimei de ce nu pricepi. 🙂

  • Puiu, inteleg ca partiul lui Tokes a primit aprobarea .Rezulta ca in Romania se permit partide organizate pe criterii etnice si ca deci Romania devine de jure un stat multinational precum AustroUngaria, Rusia Tarista, Elvetia etc.
   Sau poate ma insel.
   Gazda nostra fiind jurist, poate ne lamureste ?

  • Onu …toate partidele la guvernare au avut nevoie de sovinii astia care au santajat cat au putut si si-au castigat toate doleantele ,rusine politicienilor romani [toti ]care-i tolereaza pe honvezi chiar daca ii o asociatie pe criterii etnice .

  • Puiu, fiind inca in luna lui Eminescu reproduc cateva din Iorga spuse intro cuvantare publicata la pag. 112-113, volumul N Iorga, Eminescu, ed. Junimea iasi, 1981, aparut sub ingrijirea lui Nicolae Iliu:

   Cine este Mihai Eminescu? Dispretul pentru uzurparea conducerii de putinii care nu s-au ridicat macar prin inteligenta, cultura si munca lor.

   Cine este Mihai Eminescu? Evlavia pentru timpurile de cinste, barbatie si masura.

   Cine este Mihai Eminescu? Afirmarea unitatii romanesti eterne, groaza de cotropirea straina, care ucide o constiinta, impiedica o desfasurare, sfarma un viitor, lasa fara ingrijire un trecut, pentru a da in loc jaf si coruptie, oricare ar fi numele conducatorului, al celui dintai dintre neamurile de cultura ori a celei din urma plebi asiatice.

  • Asta este soarta unui popor format din dejectii, ca ce altceva pot spune despre acesti nenorociti care sacrifica oricand si oriunde interesul national pentru o farama de orgoliu, de putere, de bani, de fudulie cu toate acestea

  • Puiu, nu corectez de regula, mai ales ca si eu fac greseli cacalau, dar acel vreau ma sgarie la urechi si la ochi. Daca spunea Katrina il lasam in pace 🙂

 32. Stimata Doamna ministru … imi pare nespus de rau ca Guvernul nu are posibilitatea sa spuna undeva la secunda ce face , care ii este pozitia si uite ca acum era foarte util sa se puna clipuri cu ministri fiecare ce a facut si pe unde a facut .
  daca Guvernul — sau PDL — avea un astfel de site “meserias” , activ , era o palma data tuturor detractorilor si defaimatorilor de la celebrele tembeliziuni .
  In privinta manifestantilor de la Universitate , nu avem a ne teme de “etichetele” lui Lolek si Bolek , instigatori de profesie sub umbrela unor partide ca cineva ia in serios ce spun ei , referitor la acuzatiile de dictatura .
  A se cuti ce spune ambasadorul SUA la Bucuresti .
  Iata un link :
  http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Ambasadorul-SUA-Simplul-impuscati-progresului_0_636536344.html

  Stima si succes !
  Avem o iarna grea , mobilizati partidul …..

 33. Autoritatile tot nepregatite vor fi?O sa vina iar zapada.Este inadmisibil cat de nepregatite au fost autoritatile data trecuta.Sau sunt pusi acolo doar oameni incompetenti?

  • Pune și link boanghină când copiezi!
   Se pare ca tradatorii pro-euro-maghiari au multa ascultare printre editorii acestui ziar electronic.
   “Aș vrea să văd cum vede Boia istoria demitizata a maghiarilor pe care-i iubești și ajută în aceste zile?!
   Să ne vorbeasca despre democratia maghiara aplicata romanilor din Ardeal timp de peste 500 de ani cand erau pusi pe acelasi plan cu minoritatea țigănească cu toate că românii au fost totdeauna majoritare in aceasta parte a țării “! copypaste tot de acolo boanghină!

  • Zapa, iata ca la voi s-a rezolvat problema plecarii Nokia si inlocuirea… Cata isterie ptr nimic. Lamentari, de parca Nokia aducea sfarsitul lumii! prin hotararea lor de a se muta!!!

   “…Este vorba despre compania italiană De’Longhi, producătoare de electrocasnice, care va investi 30 de milioane de euro şi va angaja 1.000 de persoane până în luna martie, când va începe producţia.

   Până la mijlocul lui februarie va fi semnat şi contractul cu Bosch care va investi 60 de milioane de euro şi va angaja 2.000 de persoane, lucru confirmat de directorul adjunct al parcului industrial Tetarom, Valentin Peter. „Contractul cu Bosch a fost finalizat, urmând să fie semnat la mijlocul lunii februarie. Compania va avea două etape de dezvoltare a fabricii. În prima, în 2012, vor fi angajate 1.250 de persoane, iar în a doua, care va avea loc în 2013, restul până la 2.000”.

  • Este ultima oară boanghină când te mai bag în seamă, am hotărât ( ca și colegii mei ) că tu pentru noi din acest moment nu mai exiști.

 34. Spuneti-mi si mie niste masuri populare luate de voi?Masuri nepopulare sunt:taxa auto,diminuarea salariilor cu 25%,impozitarea pensiilor,impozitarea daca ai mai multe proprietati(mai trebuia s ale confiscati ca pe vremea lui Ceausescu),tva 24%,impozitul forfetar al lui Pogea,intretinerea fara subventie,sute de mii de oameni dati afara de la munca,benina,motorina scumpa(si din cauza accizelor),gaz foarte scump.Mai trebuia sa puneti impozit si pe dreptul la viata.
  Cauciucuri de iarna,rovinieta……..taxa nu stiu care la distribuitorii de medicamnete,este un impozit din cifra de afaceri,o mare nemernicie.Foarte multi pleaca din Romania.
  Practic ati distrus tara.Ce ati facut “bun”,vizibil?Ati si furat.
  Acum vine ACTA?
  Ati fabricat dosare penale,foarte multi oameni ajung mult mai usor dupa gratii decat in urma cu 10 ani,chiar pentru fleacuri.Ati pus procuror DNA,ati pus diicot,sefii politiei(in mare parte infractori),ati pus procurorul general,Teoretic aveti si Curtea Constitutionala.Tot aveti aproape si ati distrus tara.
  Foarte multi procurori si judecatori au colaborat,colaboreaza cu secu.Cand o sa aflam si noi acei judecatori si procurori care sunt ofiteri acoperiti?Deja se stie unul,care e sef de tribunal militar.De ce nu se desecretizeaza dosarele?CNSAS ce face?
  Degeaba aven crestere economica,oameni traiesc foarte prost.Asa si Brazilia are crestere economica,e a sasea putere din punctul asta,dar brazilienii castiga mai putin si decat noi acolo.Va rugam frumos sa nu ne mai spuneti despre crestere economica fiind lucru pozitiv.Poate ca este,dar nu ne intereseaza,nu se simte nimic la buzunare,poate ca buzunarele politicienilor sunt mai pline.
  Ce ati facut pentru tara?De ce mai vreti puterea?De ce vreti functii?

 35. De ce comisarii garzii spun:” ne-a trimis seful la colectat”?
  E normal asa ceva?
  Mai blocati conturi pentru un leu….ar trebui sa va blocam si noi conturile,pentru ca sunteti in urma cu un an cu datoriile.

 36. ,HAIDUCIA ROMANEASCA-VICTOR PONTA-SI, A C T A -‘

  Nu m-am grabit citu-si de putin sa-mi dau cu parerea despre ACTA,si n-am facut-o pt ca inainte de a-mi da cu presupusul imi place sa ma duc la surse ,sa ma ducumentez si pe cit posibil sa inteleg,dar sa inteleg tabloul complet si complex.
  Si uite asa dupa un week-end cred ca am reusit sa inteleg cam ce si cum sta treaba cu acordul acesta de-si zice asa pompos-ACTA-
  N-am sa intru in maruntaiele acestui document si nici nu voi spune daca sunt ori nu de acord cu el,voi constata doar,din nou ,DEMAGOGIA,SI PARSVENIA USELISTILOR,A LUI VICTOR PONTA SI A SIMPATIZANTILOR LOR.
  Dar sa incep cu inceputul-dupa gafa enorma comisa de VICTOR PONTA PIRICIOSUL,cel care umbla cu pira la bruxelles si cere sprijinul,INTERNATIONALEI SOCIALISTE,pt a-l ajuta sa se inscauneze pe el si clica lui de praduitori la butoane,iata ca parsivul SOCIALIST CHEGHEVARIST,incearca sa dreaga busuiocul,si sa-si spele rusinea aruncind pe piata subiectul ,ACTA’ SI NU ORICUM CI FOLOSIND UN STIL HAIDUCESC ,INCERCIND SA-I AGITE PE INTERNAUTI-PE ACEI PIRATI DIN LUMEA VIRTUALA,CARE EVIDENT,AR DORI CA DESCARCARILE DE PE INTERNET SA NU SE FACA CONTRACOST-CI,ATENTIE GRATIS-ATI AUZIT GRATIS………..CA DEH ALA CARE MUNCESTE SI PRODUCE UN ACT ARTISTIC ,TREBUIE SA O FACA CA PE TIMPUL CINTARII ROMANIEI,CA O OBLIGATIE DE PARTID.

  • Ha ha ha…
   Dacă nu v-ar fi spus nimeni nimic ci citeaţi ACTA, este forte probabil să nici vă prindeţi că se referea şi la internet, ci doar la mărfurile care trec prin vamă. Nu intraţi în amănunte pentru că nu le ştiţi… 😀

  • imi place sa ma consider artist (am cantat in mai multe formatii rock prin romania) si nu sunt de acord cu ACTA… tu iti dai seama ca poti face ani de parnaie daca te prind astia cu un film luat de pe net??? pentru ca o lege de genu asta se aplica abia atunci cand nivelul de trai poate permite privilegii culturale…cand mori de foame nu te mai duci la film…
   realizezi ca inainte de acuzare propriu-zisa, vor fi in putere sa tina sub supraveghere pe oricine pentru “combaterea pirateriei”…blablabla…NU BIG BROTHER!!!

 37. Partea a 2-a-Dar sa vedem cit de impregnat este dl VICTOR PONTA,de spiritul internautilor,si doar dl Ponta ci toti absolut toti uselistii.
  Si cum poti constata acest lucru??????????simplu,vizitindu-l pe dl Ponta acasa la el,deci pe blogul sau.
  Ei,si ce sa vezi-CENZURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,CENZURAAAAAAAAAAAAA LA GREU,NICI VORBA SA POTI AFISA UN TEXT,DACA NU ESTI DIN TURMA LUI DE PUPINCURISTI SI EVIDENT PRADUITORI.Si v-o spune unul care de nenumarate ori a incercat sa posteze texte la dl PONTA pe blog,dar fara succes,pt ca in lumea virtuala sunt cunoscut ca, un critic dur al COMUNISTILOR ACTUALILOR SOCIALISTI.
  Si atunci are caderea morala acest domn sa fie,INDIGNAT????????????????????
  Au caderea ca ,NESIMTITII LOR SUSTINATORI SI POSTACI SA FIE INDIGNATI??????????????
  Nuuuuuuuuu,nu au acest drept,pt ca ei nu in curajeaza nici un fel de libertate,nu, ei incurajeaza doar HAIDUCIA,HOTIA SI FURACIUNEA ,asupra celor care muncesc si produc.
  Trebuie sa spun ca de mai multe ori mi-am exprimat ,INDIGNAREA’fata de liderii PSD in special pt cenzura aplicata pe propiile bloguri.
  Si mai trebuie sa spun ceva,PRIMUL ROMAN SALTAT DIN ORDINUL PESEDISTULUI ADRIAN NASTASE,URMARE A UNEI POSTARI PE INTERNET S-A PETRECUT IN 2003 IN PERIOADA GUVERNULUI P.S.D.-DESPRE CE VBORBIM ATUNCI????????????????
  O.N.G.-sunt momite cu BANI PT CA SA TACA-
  L-ati auzit pe BIBLIO-SA URLE CA UN DESCREIERAT IMPOTRIVA ACESTEI PROPUNERI??????????????????????????NUUUUUUUUUUUUUUUU
  Pt ca el este un postac PRIMIT CU APLAUZE PE BLOGUL LUI VICTOR PONTA,PE CARE IL SFATUIESTE LA GREU………………….HAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIII

 38. Biblio-singurul articol pe care il consider periculos este ARTICOLUL 14 ALINIATULDOI.
  In ce priveste drepturile de autor…………CE ZICI,AI MAI PUTEA FURA DE PE INTERNET GRATIS BIBLIO?????????????????????????AIIIIIIIIIIII?????????????
  Eu zic ca nu-si inca ceva-ESTI UN POSTAC PESEDIST-sa fie clar………..

  • zapaievici doamna zapa ii sustinatoate USL ,apropo de postarea de la zeby …se poate ?

 39. Daaaaaaaaa,daaaaaaaaa,Puiu tu pricepi foarte multe,mi-am dat seama…….
  Doar ai invatat in scolile UNDE SE PREDA ,CUM TREBUIE SA-I BONTANESTI[HAAAAA,HII] pe romani,nuuuuuuuuuuuuu?
  Moamaa ce scoli ai facut bey Puiu,haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiii

 40. Victor Ponta-atentie,depolitizarea TELEVIZIUNII ROMANEEEEEEE-HAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIII-MARE PARSIV PESEDISTUL ASTA CU MUCII LA NAS.
  L-ati vazut urlind depolitizarea cind ERA ALEXANDRU SASSU,MARE STAPIN ACOLO,UN PESEDIST RETROGRAD??????????
  L-ati vazut INDIGNAT CUMVA CIND VOICULESCU IN 2009 TAIA SI SPINZURA IN TVR CA PE P[ROPIA MOSIE ,NUUUUUUUUUUUUUUUU.
  Pt el depolitizare inseamna-sa puna ei mina pe tvr……….

  Reamintesc-traian basescu ani de zile nu a calcat in tvr,SPUNIND CA ATITA TIMP CIT alexandru sassu este stapin acolo ,nu pune piciorul.
  L-ati vazut indignat pe parsivul ponta??????????????????nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  • Sassu a fost pedist si tot din feseneu lui Ilici baci se trag ,marinerul tot de acolo se trage 😆 😆 cu radacini si-n secu …hihihuhihih….

  • Adrian Nastase!
   Condamnat, deocamdata! Decizia nu este definitiva, ceea ce ar insemna ceva de n-ar mai fi! 🙂 🙂
   Stim urmarille, deoarece suntem experti la treburi neterminate! 😉

  • Bleah, de acum vom vedea pe toate canalele de stiri o noua telenovela! Doar ce ma invatasem cu protestararii “prajiti” la ger!
   Pana la o condamnare defintitva, vor fi doar: ” vorbe spuse prea usuor” si, vom mai asista la un fenomen deja consacrat: toata suflarea romaneasca, va deveni specialista in Drept! 🙂 🙂
   Parol de va mint!

  • @ lulu
   🙂
   Mi-a sărit în ochi ceva. La verdict s-a trecut rapid peste partea cu 2 ani cu execuţie, dar s-a insistat foarte mult pe partea cu excluderea domniei sale din politică… Nu ştiu dacă aţi observat.

  • Despre greva parlamentara, n-ar fi prea multe de spus. Crin Antonescu pierde teren pe zi ce trece, dorinta diabolica de a ajunge ACUM la putere, il impinge la tot felul de desturi sortite esecului. Acum, ameninta cu greva “accentuata” !!!! chemand la razboi ONG-urile, toate partidele din parlaament, sa i se alature!
   Opozitia, a pierdut deja in strada. Aplica planul B- le doresc ceea ce au obtinut instigand populatia la razmerita! Sa piarda nu numai farama de incredere pe care o aveau fata de naivi, ci si bani.
   Ma intreb daca vor fi retribuiti pe timp de greva sau daca vor beneficia si de celelalte facilitiati ca parlamentari! M-as mira, deoarece scopul principal sunt banii. De amorul artei sau “heirup”, nu s-a auzit pana acum in politica! Cu mici exceptii.

  • Biblio, n am vazut imagini din timpul verdictului. De asta am comentat doar ca stare de fapt si mici ironii, privitor la ce vom vedea la tv cateva zile! Arest nu face fii linistit 🙂 🙂

  • 😆 😆 iti da mana sa faci ironii cand orasul lui Caiac ii condus de un excroc ,arestat si eliberat ulterior ,portocaliu adevarat trecut in barca aliatilor unepere 😆 ,nu condamnarea s-a urmarit in cazul Nastase ,excluderea din politica ….hihihih…daca si acum era achitat DNA -ul putea sa se inchida si toti de acolo sa-si dea demisia ,il achita la recurs care se judeca dupa alegeri hihihhihi….si toata lume-i fericita.

  • @ lulu
   Deocamdată poate merge la instanţa cu cinci judecători dacă i se acceptă recursul. Din câte am înţeles decizia este 2:1, şi acel 1 vorbeşte despre achitare pentru că nu există fapta. Mai mult, se pare că nu apare nici un prejudiciu. Procurorul spune că banii s-au strâns pentru campania electorală a lui Adrian Năstase cu un an mai devreme ca PSD să-l desemneze candidat. Or le spune Adrian Năstase eronat şi manipulant, or e ridicol dosarul. Motivaţia va aduce mai multă lumină căci acest proces a fost special făcut astfel încât să nu înţeleagă nimeni nimic din el. Rămâne de văzut dacă vom putea consulta motivaţia. Decizia văd că nu a pus-o nimeni încă… sau nu am găsit-o eu. Va fi amuzant de urmărit.

  • Saracul domn Solomon. 🙂 🙂 numai escroc nu este!
   Te spun 🙂 🙂

  • Nu stiu ce sa zic biblio, hai sa nu fim mogulieni si sa asteptam deciziile viitoare.
   Chiar asa degeaba nu este judecat, cum afirma “atotstiutorul” – floricel!

 41. Judecatoarea aia e dusa cu capul?Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani cu executare,dar sentinta nu e definitiva.
  Cum sa dea celorlalti pentru complicitate la abuz in serviciu 6 ani?Aia e dusa cu capul.E pusa aiurea la iccj.

 42. Lasa ca va vine si voua randul.Se va schimba puterea.Voi nu ati folosit bani negri in campanie?Sa fim seriosi.Ce-o sa rad….urmeaza procese,s-a inceput cu Nastase.Nu m-ar mira ca 90% din pdl-isti sa fie certati cu legea.Vom vedea.hahahaha

 43. O politista discuta cu un politist.
  Politista:
  -cu cine te certi,mai …?(nu ii dau numele)
  Pe politist de abia il auzeam.Nu il intellegeam.
  Politista:
  -credeam ca te certi cu mine.
  Dar avea o voce…parca vroia sex.
  Asta am receptionat eu.

 44. Deci ADRIAN NASTASE-HAAAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,HAAAAAAAAAAAAAA

  Sunteti in bitum——————————-USELISTILORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  Sunteti terminatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,vuieste STRADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
  UNDE SUNTETI ISTETILOR,AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  BIBLIO-tu care esti fascinat de ADRIAN NASTASE CE FACI????????????????????????PLINGI,ITI SMULGI PARUL DIN CAP??????????????????????????

  Urmeaza FOSTUL SEF AL CORPULUI DE CONTROL,DIN GUVERNUL ADRIAN NASTASE-VICTOR PONTA……………………

 45. @ Elena Udrea

  Doamnă ministru,
  Revin la subiectul iernii.
  Va fac o sugestie care ar mai putea reabilita imaginea Jandarmeriei Române. Cum în Piaţa Universităţii temperaturile au scăzut cu multe grade sub zero, cetăţenii şi jandarmii au toate şansele să-şi rişte definitiv sănătatea. Cum zona manifestării nu este foarte mare ca suprafaţă, v-aş sugera ca Jandarmeria să vină cu două trei tunuri de căldură (probabil pe motorină) pentru ca nimeni să nu aibă de suferit. Acestea sunt folosite cu succes în construcţii şi la spectacole pentru a încălzi scena.

  • Ce spui de aceasta “greva partiala spontana”?
   Oricum se pare ca Ponta si Crin nu prea au fost de acord, dupa opinia dnei Alexa Ionescu al carui blog http://alexaionescu.wordpress.com/
   va sfatuieesc sa-l vedeti si al carui text luat de pe forumul blogului Nasului il prezint:

   “Potrivit unui document intern al PNL intitulat “Sinteza ședinței BPC al PNL din 23 ianuarie 2012”, obținut de “Evenimentul zilei”, conducerea liberalilor a adoptat o decizie de respingere a propunerii făcute de partenerul de alianță, Victor Ponta, privind depunera unei moțiuni de cenzură.

   Depunerea sau nu a unei moțiuni de cenzură la adresa guvernului Boc este o altă problemă care i-a adus pe Crin Antonescu și Victor Ponta pe poziții divergente.

   În ședința conducerii PNL de săptămâna trecută, Crin Antonescu i-a informat pe liberali că PSD a propus ideea depunerii unei moțiuni de cenzură “spre deosebire de PNL, care cere demisia președintelui, a guvernului și alegeri anticipate”, potrivit documentului inititulat “PNl. Biroul Politic Central. Sinteza discuțiilor din ședința de la 23 Ianuarie 2012”.

   Documentul este semnat mâna dreaptă a lui Crin Antonescu, Eduard Helvig, secretarul general al PNL.

   Citiţi aici documentul integral:

   Citiţi mai mult: EXCLUSIV. STENOGRAMELE PNL: Liberalii au respins moțiunea de cenzură propusă de PSD – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-stenograme-pnl-liberalii-au-respins-motiunea-de-cenzura-propusa-de-psd-963990.html#ixzz1kxOrTF6I

  • Domnul Radu Stroe observă lucrurile corect.

   În forma de astăzi a politicii româneşti şi aş spune în forma agravată a lipsei de respect pe care politicienii o au vis-a-vis de cetăţean, nimic nu se poate schimba, de acum va rămâne tot aşa.

   În realitate orice fel de gest ar adopta USL este unul de imagine pentru că nu rezolvă absolut nimic. Nici moţiunea nu va trece, nici demisia din Parlament nu rezervă nimic… nici greva parlamentară nu va aduce o lumină acestei ţări. De partea cealaltă, nici Guvernul nu va stabili alegeri anticipate, domnul Boc nu-şi va da demisia.

   Soluţia de bun simţ ar fi ca parlamentarii să nu slujească partidele politice ci, conform jurământului depus, să respecte constituţia. Respectiv:
   “ARTICOLUL 69 – Mandatul reprezentativ
   (1) In exercitarea mandatului, deputatii si senatorii sunt in serviciul poporului.”

   Ei bine, dacă pentru faptul că în realitate deputaţii şi senatorii nu se află în serviciul partidelor, şi astfel de “negocieri”, o dovedesc… am avea şi minimum 300 de condamnări pe baza art. Art. 166 indice 1 Cod Penal, poate că am simţi cumva că în România este democraţie.

   Acţiuni împotriva ordinii constituţionale
   Art. 166 indice 1. – Iniţierea, organizarea, săvârşirea sau sprijinirea de acţiuni care pot pune în pericol sub orice formă ordinea constituţională, caracterul naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil al statului român se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.
   Fapta de a îndemna publicul la săvârşirea faptelor prevăzute în alin. 1 se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.
   Dacă fapta prevăzută în alin. 2 a avut ca urmare săvârşirea infracţiunii la care s-a îndemnat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infracţiune.
   Întreprinderea oricărei acţiuni pentru schimbarea prin violenţă a ordinii constituţionale se pedepseşte cu închisoare de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.

   Ba aş mai adăuga şi…
   Asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni
   Art. 323. – Fapta de a se asocia sau de a iniţia constituirea unei asocieri în scopul săvârşirii uneia sau mai multor infracţiuni, altele decât cele arătate în art. 167, ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unei astfel de asocieri, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea ce intră în scopul asocierii.
   Dacă fapta de asociere a fost urmată de săvârşirea unei infracţiuni, se aplică celor care au săvârşit infracţiunea respectivă pedeapsa pentru acea infracţiune, în concurs cu pedeapsa prevăzută în alin. 1.
   Nu se pedepsesc persoanele prevăzute în alin. 1, care denunţă autorităţilor asocierea mai înainte de a fi fost descoperită şi de a se fi început săvârşirea infracţiunii care intră în scopul asocierii.

   Poate aşa am avea în scurt timp politicieni responsabili care nu s-ar mai iubi singuri în grupuri mari numite Partide Politice şi şi-ar îndeplini rolul social aşa cum trebuie.

  • SI ce sa mai spun, greva asta are tot ce-i trebuie. 🙂
   Nu duce lipsa nici de spargatori de greva, cum este dl senator Ghise care vine la servici, ca nu are altfel cum sa plateasca ratele la banca in valoare de 500 euro pe luna, in timp ce Crin va participa la greva, chiar daca trebuie sa se imprumute, probabil la nevasta, ca ei au bugete familiale separate si ea ca europarlamentar dispune nu-i asa?

  • PS. Mai gandeste Biblio, mai mediteaza si coboara-te cu picioarele pe pamant, unde cred ca ai fi ajuns mai rapid , daca indemnul meu nu te-ar fi surexcitat foarte si astfel ai inceput sa studiezi craterele lunare in influenta lor biunivoca asupra sistemului democratiei originale romanesti. 🙂

 46. CSM anunta ca de acum incolo procurorul general.procurorul DNA ,etc,vor fi alesi de catre CSM.
  Pana acum nu se putea lucrul asta,dintr-o data asa i s-a nazarit csm-ului.Asta inseamna ca urmatoarea putere nu se va putea razbuna pe cei ce au fost inainte.Actualii au putut cu varf si indesat.

 47. ,PSD-un partid al martirilor’

  Am sa incep cu sfirsitul,de aceasta data,pt ca intr-un acces de sinceritate voi recunoaste ca sunt contemportan cu evenimente care vor marca si vor fi serios marcate in ,ISTORIA MODERNA A ROMANIEI.
  Asadar iata ca in lunga lista de martiri ,MODERNI’ care provin din esalonul doi al PCR,actualul Psd, si-a facut loc,in sfirsit si RECHINUL,MARELE RECHIN ALB,cel considerat ca fiind cel mai mare carnasier al zilelor noastre.
  Numai ca ,in acest caz aproape halucinant,a lui ADRIAN NASTASE,cel care ii da cea mai mare lovitura,aproape mortala si-i pune la indoiala statutul si starea de martir,este unul din cei mai buni amici ai lui,cel cu care a facut cele mai mari furaciuni si praduieli-DAN VOICULESCU ZIS FELIX ,VARANUL SI UNEORI ………..
  Probabil veti indrazni sa spuneti ca mi-am pierdut busola si uzul ratiunii,eiiiiiiiiiii,PUIU,BIBLIO,nu va bucurati,pt ca o faceti degeana,si uite de ce:
  IN ziarul JURNALUL NATIONAL,PROPIETATEA LUI VOICULESCU,CAZUL MARTIRULUI ADRIAN NASTASE NU EXISTA,PUR SI SIMPLU NU SE SCRIE UN RIND despre condamnarea lui NASTASE LA DOI ANI DE TEMNITA GREA,RIDICAREA DREPTULUI DE A FI ALES SI A ALEGE SI PLATA A TREI MILIOANE DE LEI NOI.
  Iata cum trustul INTAC,SE DEDA LA CEA MAI PARSIVA CENZURA,IATA CUM ARGATII,SLUGILESI SERVITORII LUI DAN VOICULESCU II RIDICA DREPTUL LUI ADRIAN NASTASE SA DEVINA UN ADEVARAT MARTIR MODERN.
  Si bezmeticii astia vorbesc despre documentul ,ACTA???????????????????????
  Credeti cum-va ca o sa-i auziti pe zdrentarosii bloggeri slugarnici,care cinta p’acilea pt USELIME, ca sunt revoltati ,ca resping acest mod de a face presa si ca detesta cenzura??????????
  Crede-ti cum-va ca admiratorul lui ADRIAN NASTASE,cel pe care il apara mai ceva ca unul din propia familie,BIBLIOTECARU,se va revolta pt ca varanul mircea felix,i-a rapit sansa lui ADRIAN NASTASE DE A DEVENI UN MARTIR SOCIALIST??????????????
  Eu unul nu cred,cum tot asa nu cred ca cineva crede ca -=ADRIAN NASTASE ESTE UN MARTIR,PT CA DE FAPT TOATA LUMEA STIE CA PSD ESTE UN PARTID AL INFRACTORILOR,AL PARSIVILOR SI AL PRADUITORILOR.
  Tocmai de aceea astazi ,la o ora mai potrivita,voi afisa ,LISTA MARTIRILOR PESEDISTI’ a celor care datorita unei schimbari de paradigma,in societatea romaneasca-DECI SI A JUSTITIEI-platesc si vor plati,ispasindu-si pedepsele in temnitele tarii,DEVENIND CU ADEVARAT NISTE BUGETARI TOTALI-adica de la cazare pina la chilotul vargat.

  • zapa poate-l cauta cineva si pe mariner ,sa vada de unde au fost banii din ultima campanie presidentiala 2009 ,cand se aduceau oameni la mitinguri mai abitir ca-n perioada ceausista ,o tempora zapaievici …. 😆 😆 de aia din 2004 a povestit Cosmin Gusa ,poate-l intreaba cineva si pe el sub juramant ,atunci sa vezi bucurie pe tine 😆 😆

 48. Puiu-om cu creierul cit o nuca,daca taceai filozof ramaneai.
  Ce sa-ti mai spun in plus,NU AI INTELES NIMIK-pt mintea ta de militian e mult prea subtil textul.
  Daca voi avea chef ti-l voi traduce pe intelesul tau.
  Scrie in jurnalul national ceva despre,ATENTIE MARTIRUL ADRIAN NASTASE?????????????
  Despre vre-un martir pesedist???????????????ai pus botul ca de obicei,MILITIANULE-
  De cite ori sa-ti spun ca,ne deosebeste un singur lucru,si anume ca tu n-ai sters praful nici macar de pe jumatate din cartile pe care eu le-am citit…………

 49. haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,haaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  wow ce-mi place cind ,CETETENI GEN PUIU,PUN BOTUL…………
  Cetateanul Bblio,vad ca n-a muscat,nu-i nimik va musca miine………….

  • Am un subiect mai serios de rumegat…
   Televiziunile au început să glorifice prezenţa regelui în topul încrederii românilor.
   Despre dl. Năstase se va vorbi mult mai mult după ce se dă decizia definitivă şi irevocabilă. Vin vremuri extrem de grele pentru politicienii din România, foarte, foarte grele…

  • Biblio,
   Nu consideri interesant verdictul dat chiar acum, cand cetatenii il contesta pe presedintele care a promis ca va combate coruptia ? Oricum, coincidentele nu se discuta…..se executa…

  • Asta nu mi se pare ciudat pentru că probabil ziua verdictului era stabilita încă de dinainte de proteste. Alte lucruri mi se par un pic ciudate…

   http://bibliotecarul.blogspot.com/2012/01/condamna-pe-inculpatul-nastase-adrian.html

   Desigur, aceste “ciudăţenii” există din lipsă de informaţie. Sunt convins că în momentul când documentele procesului vor începe să iasă la iveală “în clar”, lucrurile se vor mai clarifica. Mai e un pic de aşteptat.

   Ceea ce mi se pare cel mai surprinzător este că articolul de lege care a dus la condamnare nu are treabă cu premierul Adrian Năstase ci cu preşedintele PDSR Adrian Năstase.

   Nu-mi dau seama nici de ce nu s-a prescris… Cu siguranţă vom afla la un moment dat.

  • Monarhia de cate ori a fost nevoie de o diversiune, a fost scoasa de la naftalina, pana acum cativa ani din pacate pe post de sperietoare si de cand este burdusita de securisti verzi spre rusinea ei, pe post de salvatoare.

   Ce faci Biblio, pui botul sau raspandesti diversiunea? 🙂

 50. Daca Nastase a fost luat pentru atat,ce se va alege de clica lui….hihihi?
  Abia astept,Mai e putin pana la toamna.Dupa aia va fi nebunie.Sa vezi razbunare….hihihihi

 51. Băsescu: Trebuie să adoptăm prin Constituţie noul tratat, până la finele lui 2013, poate mai repede. Traian Băsescu a declarat că noul tratat de stabilitate trebuie adoptat de România, prin Constituţie, până la finalul anului 2013, în unele condiţii acest lucru fiind necesar de făcut chiar şi mai repede. Băsescu a spus că este un lucru “extrem de pozitiv” finalizarea, la Consiliu, a negocierilor legate de încheierea “Tratatului privind stabilitatea, coodonarea şi convergenţa în Uniunea Europeană şi Monetară”. “A fost succesul acestei reuniuni”, a spus preşedintele.

  Procedura de revizuire a Constituției
  Conform articolului 151 din Constituție:(1) Propunerea sau proiectul de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu o majoritate de cel puțin două treimi din numărul membrilor fiecărei camere. (2) Dacă prin procedura de mediere nu se ajunga la un acord, Camera Deputaților și Senatul, în sedință comună, hotărăsc cu votul a cel putin trei pătrimi din numarul deputaților și senatorilor. (3) Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau propunerii de revizuire.
  Procedura de revizuire depinde într-o primă etapă de decizia celor două camere parlamentare. În urma dezbaterilor (acestea au loc în fiecare cameră separat) acestea pot ajunge la un acord pozitiv. Acest lucru înseamnă că ambele camere au adoptat revizurea în aceeași formă. Numărul senatorilor și al deputaților care trebuie să se pronunțe pentru revizuirea constituției este de 2/3 (din numarul senatorilor și deputaților din fiecare cameră). Dacă a fost întrunit acest număr, procedura de revizuire continuă, aceasta fiind supusă votului poporului prin referendum. De asemenea poate fi vorba și despre un acord negativ, adica cele două camere resping propunerea de revizuire.În cazul unui dezacord, când una dintre camere accepta propunerea de revizuire și alta o respinge sau când se dorește revizuirea în formuli diferite.În acest caz se poate constituii o comisie de mediere. Aceasta comisie este formată atât din senatori cât și din deputați care au drept scop ajungerea la un numitor comun, adică aprobarea procedurii cu o majoritate de 2/3.În cazul în care această comisie nu poate ajunge la un consens se va organiza o sedință comună, iar în cazul în care numărul de voturi al senatorilor și al deputaților întrunește majoritatea de 2/3, propunerea va fi înaintată spre vot cetățenilor, prin organizarea unui referendum.În cazul în care nici acastă masură nu este eficientă, propunerea de revizuire a constituției va fi suspendată.Ultimul pas îl reprezintă referendumul, acesta trebuie organizat în maxim 30 de zile, dacă această condiție nu va fi întrunită, decizia camerelor nu va fi validată, iar întregul procesul va fi anulat.
  Referendumul pentru reviuirea constituției este valabil dacă la acesta participă cel puțin jumătate plus unu din numarul total al persoanelor înscrise pe listele electorale. Referendumul va valida propunerea de revizuire numai daca jumatate plus unu din numărul participantilor vor vota „DA”.Rezultatul referendumului va fi validat de Curtea Constituționala, care va prezenta Parlamentului un raport în ceea ce privește respectarea normelor în cazul organizării și desfășurării referendumului.Legea de revizuire a constituției va intra în vigoare în momentul în care aceasta va fi publicată în Monitorul Oficial.

 52. Nu mi se pare normal sa curete trotuarul de zapada contribuabilul,in mod normal trotuarul al cui este?Este al celui cu magazinul?Nu,el este proprietar doar pe magazin,nu si pe trotuar.Amenzile mi se par ilegale.Daca vrea sa curete trotuarul e chestiune civica.Dar nu trebuie amendat.
  Cred ca adpdu se ocupa cu acest lucru.El trebuie amendat cand nu isi face treaba.Scrie clar la atributii.Am auzit ca au fost amendati cu 90.000 lei saptamana trecuta contribuabilii.Adpdu nu a luat nicio amenda.Nu e normal.

 53. ,LISTA MARTIRILOR PESEDISTI,S-AU LISTA RUSINII’

  Asa cum am promis cred ca e momentul unui remember,peste care societatea romaneasca nu are dreptul sa treaca,si nu are acest drept pt ca ,ACEASTA LISTA A MARTIRILOR,ORI LISTA RUSINII NEAMULUI,astazi cu o nerusinare inimaginabila ,folosind metode care exced democratia-VOR LA PUTERE,VOR DIN NOU SA SE COCOTEZE IN FRUNTEA ROMANILOR,pt a desavirsii ceea ce au inceput in 1990.
  In acest moment avem o fotografie ,DE FAMILIE’ cit se poate de completa ,care are darul de a ne arata ,CUM A LUAT PUTEREA ‘ in romania ,STINGA TICALOASA’ prin metode scoase din recuzita KAGHEBIST-BOLSEVICA.
  Daca in primii ani ai anilor 90 principala metoda era-FORTA BITEI SI VIOLENTELE,CREEATE CU AJUTORUL UNOR HOARDE SALBATICE SI PRIMITIVE DE MINERI,in anul 2004 ,pesedeul lui ADRIAN NASTASE,a trecut la metode mult mai sofisticate ,folosind cenzura,mita si banii.
  Metode extinse in 2008,2009,cind adevarate blocuri financiare constituite,din imbogatitii tranzitiei,au atins apogeul.
  Marturie sta cazul lui IOAN NICOLAIE,care a sponsorizat la greu ascensiunea PSD,si campania lui MIRCEA GEOANA.
  Culmea este insa altceva,tocmai ei ,TICALOSII NEAMULUI,IN FRUNTE CU VICTORV PONTA OMUL CARE A LUCRAT ATIT IN 2004 CIT SI IN 2008 SI 2009,IN CAMPANIILE ELECTORALE,deci a fost direct implicat in minuirea acestor bani,astazi ,striga hotii.
  Sigur a intrat in istorie plinsul lui VICTOR PONTA PE SCARILE SEDIULUI CENTRAL PSD,care recunoastea cu lacrimi in ochi ca au furat si mituit la alegeri.
  Societatea romaneasca nu are dreptul sa ramina indiferenta,la agresiunile la care a fost supusa de acest partid PSD,ANTINATIONAL SI ANTIDEMOCRATIC,si are obligatia de a reactiona.
  O.N.G.-urile trebuie somate si avertizate,sa-si precizeze pozitia,pt ca in ultima perioada acestea au trecut cu arme si bagaje in TABARA TICALOSILOR.
  Cred ca dl CRISTIAN PIRVULESCU,ALINA MUNGIU ,SI MULTI ALTII SUNT OBLIGATIO SA IASA PUBLIC SI SA SE EXPLICE.
  Cam asta ar fi introducerea ,inainte de a da drumul LISTEI MARTIRILOR PESEDISTI-ORI LISTA RUSINII.

 54. GUVERNUL ADRIAN NASTASE,S-AU LISTA RUSINII

  Dupa o scurta cercetare am descoperit cu stupoare ca guv lui A.N. este un adevarat rezervor DE MARTIRI PESEDISTI’ si ca ceea ce era o banuiala in 2004 atit a noastra a romanilor dar mai ales a europenilor,si anume ca guvernul lui A.N. este cel mai corupt guvern din istoria Rom. iata ca se adevereste.
  Si acum sa dau drumul acestei interesante liste,care ar trebuie sa fie afisata si lipita pina in ultimul satuc,astfel ca fioecare roman sa stie DE CINE A FOST PRADUIT,JEFUIT DAR MAI ALES SARACIT.
  Ei si acum lista,care evident trebuie sa inceapa cu inceputul:
  1.-MARTIRUL ADRIAN NASTASE-FOST P.M.
  2.-MARTIRUL DAN IOAN POPESCU,s-au d.i.p.cum era alintat-I S-A CONFISCAT 1 MILION DE EURO-FURATI
  3.-MIRCEA DAN GEOANA-MIN DE EXTERNE-SPONSORIZARI DE LA IOAN NICULAIE,UN SECURIST PE POST DE PUSCULITA DE PARTID.
  4.-HILDEGRAD-CAROLA PUWAK-HOTIE PUR SI SIMPLU HOTIE
  5-RODICA MIHAELA STANOIU-TURNATOARE ORDINARA DOVEDITA DE JUSTITIE-FOST MINISTRU AL JUSTITIEI-ESTE CULMEA OBRAZNICIEI SI A NERUSINARII PESEDISTE
  6.-ILIE SIRBU-un alt corupt din gasca lui NASTASE,astazi socrul lui VICTOR PONTA-FRUMOASA ASOCIERE,PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF……
  7.-MIRON TUDOR MITREA-MARTIR GREU-CAM 800 DE MILIOANE DE EURO DISPARUTI DE LA SNCFR-CU AJUTORUL LUI NICOLAICIUC.
  8.-ECATERINA ANDRONESCU-INCOMPATIBILITATI-O MARTIRA DE-O JMECHERIE INCREDIBILA-o loaza batrina ultratoxica…..
  9.-MARTIRUL MIRCEA BEUREAN-UN PLAGIATOR SI UZURPATOR,-o rusine in lumea medicala.
  10.-MARTIRUL PETRU SERBAN MIHAILESCU-condamnat omul care se ocupa de armele de vinatoare ale sefului-a.n.
  11-ovidiu mustescu
  12-SI CU VOIA DV MARTIRUL CU MUCI LA NAS VICTOR PONTA-ATENTIE FOST SEFUL DE CONTROL AL GUVERNULUI ADRIAN NASTASE-INTREBARE :
  CE,SI PE CINE A CONTROLAT ACEST MUCOS????????????????Cred ca a sosit momentul sa-l intrebam.
  Acum se impune o intrebare fireasca:CE A MAI RAMAS DIN GUVERNUL PESEDIST??????????????????????????????????????????????,si probabil inca una:
  de ce trebuie sa-i acceptam printre noi,DE CE???????????
  Desi lista ar putea sa fie extrem de lunga,mai vreau sa dau doar doua nme,celorlati ,MARTIRI PESEDISTI,cerindu-le scuze ca nu ii pomenesc,cum ar de ex. FRATII MAZARE,dar sa vi-i reamintesc pe cei doi,care mie unul mi se par adevarate catrastofe pt societatea Rom:
  martirul senator CATALIN VOICU-si justitia
  martirul adrian severin -care a externalizat ticalosia pesedista si a mutat-o in u.e.
  Apropoo nerusinarea mucosului VICTOR PONTA,AR TREBUI SANCTIONATA,PT A UN MEMBRU PSD ,a facut ROMANIA DE RUSINE si a intarit convingerea ca ROMANII SUNT CORUPTI.
  Oare astazi isi va cere scuze la Bruxelles?????????????

 55. PS-asa cum oricine poate sesiza,acest PSD,functiona si functioneaza ca un adevarat CARITAS POLITIC,care de la CENTRU isi intinde tentaculele intr-un adevarat joc piramidal,joc care presupune printre altele-jaful si praduyiala,coruptia,mita si luarea puterii cu japca prin mijloace antidemocratice,viciind alegerile,prin aruncarea de sume fabuloase in perioadele campaniilor electorale.
  Sentinta lui ADRIAN NASTASE SI DOSARUL IN LUCRU A LUI IOAN NICOLAIE ARATA ACEST LUCRU.
  SORIN OVIDIU VINTU,UN ALT SPONSOR AL PSD,SEBASTIAN GHITA SI DAN VOICULESCU,intregesc acest tablou inspaimintator-care arata in ce pericol s-a aflat romania dar mai ales ,in ce pericol se afla.

 56. Unde sunteti BLOGGERI USELISTI,UNDE?????????????????
  De ce sunteti ascunsi in tenebroasele voastre ascunzatori subterane?????????????
  Nu ati primit minuta,nu vi s-a spus,inca cum sa abordati subiectul,ADRIAN NASTASE???????????????
  Sunt dezbateri grele ,ai????????????????
  Ce face ION ILIESCU???????????????????????Aloooooooooooo tatucul PSD,pe unde te afli,cum de nu ai iesit sa ne explici cum sta treaba cu ultimul tau mandat de presedinte si guvernul pe care l-ai pastorit.
  ALOOOOOOOOOOOOOO,TELEVIZIUNILE MOGULILOR,CUM DE NU IL INTREBATI PE TATUCUL PSD ,CE PARERE AREA DESPRE ACEST SUBIECT??????????????????
  Cum se face ca acum nu va buluciti la usa BATRINULUI EDEC??????????????? ALTADATA PT ORICE TIMPENIE VA CALCATI IN PICIOARE LA USA TATUCULUI???????????????????
  RUSINE SERVITORILOR ,BLOGGERI JURNALISTI,SI TOTI TIRIE BRIU,care va invirtiti pe linga uselisti.

 57. Madalina,i-ai banat tu pe ANTIBASESCIENII SI ANTIPEDELISTI,ori frigul le-a ,inghetat conexiunea la net?????????????????????
  haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • @Frank Zapa. Ce mai faci Frank, tot in verva? Nu ti-a scazut deloc entuziasmul? Observ ca nu mai poti de grija lui Adrian Nastase. Oricum a scapat, cel putin pentru o perioada de griji. Cred ca o perioada se va retrage sa isi numere ouale, atata doar ca ramane de vazut, unde anume, acasa sau la “mititica”. Daca lui Nastase se pare ca i-ar fi trecut ingrijorarile, se pare ca nu acelasi lucru se intampla cu un alt personaj celebru. Domnia sa (cel celebru) chiar are de ce sa fie ingrijorat. Are acum ocazia sa vada cu ochii lui ca Justitia, asa chioara si surda cum este ea, totusi a inceput sa functioneze si il cuprinde ingrijorarea la gandul ca in curand va fi luat la intrebari privind disparitia vapoarelor. Daca Nastase, este de presupus ca va termina repede de numarat ouale, respectivul cu vapoarele se pare ca va avea nevoie de mult mai mult timp pentru numarat caci in discutie sunt al naibii de multe vapoare, iar cei vinovati au fost deja judecati si condamnati la ani grei de puscarie, este adevarat ca ulterior au fost pusi in libertate in urma sforilor trase de inculpatul principal, pe motiv ca Romania nu a suferit nici un prejudiciu si nefiind prejudiciu bineinteles ca nici vinovati nu sunt. Oare vapoarele alea or fi fost de hartie asa cum le fac scolarii primavara la dezghetul zapezii cand sacrifica cateva file din caietele de scoala pentru a face niscai vaporase carora le dau drumul pe apele siroinde? Maca pentru cei peste 100 de inculpati gasiti vinovati a avut cine trage niste sfori de au putut fi pusi in libertate, dar ia gandeste tu Frank, oare cine va mai trage, nu sforile, ci macar vreun capat de ata pentru salvarea inculpatului principal. Ave Cezar, muritorii te saluta!

 58. Si pt ca tot sunt singur,APARENT’ si spun aparent pt ca stiu ca blogul este sever monitorizat de DIVIZIILE de postaci si sefii lor antrenati pt a produce stricaciuni in curtea pedelistilor,mi-am oferit o mica placere de dimineata,am intrat si eu,,INCOGNITO’ pe blogurile lui VICTOR PONTA SI A LUI ADRIAN NASTASE.
  Este o adevarata lectie de viata ,sa faci acest lucru,pur si simplu abia in asemenea momente cu mare incarcatura emotionala,iti poti da seama cine sunt cu adevarat pesedistii si simpatizantii lor.
  Nu cred ca trebuie sa ratati acest experiment,este de exceptie,nu de prea multe ori in viata veti avea asemenea ocazii.
  Si pt a va stirnii curiozitatea voi da un singur citat de pe blogul lui victor ponta,al unui simpatizant PSD:
  ,PUNE-TI FUNIA PE PEDELISTI’…………
  Este ultima postare,s-au era in urma cu cite-va minute.
  Acest citat imi aduce aminte de ce a dorit PSD-si anume sa spulbere pd din acei ani,sa-i calce in picioare si sa dispara.
  Si uite asa,ARC PESTE TIMP’ constatam ca bancul cu moartea caprei vecinului e un banc cu mult tilc.

 59. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11380552-judecatoarea-anisoara-topor-fost-trimisa-judecata-pentru-luare-mita-trafic-influenta.htm
  Daca este adevarat – fie si in mult mai putine cazuri decat se spune – ca la ora actuala s-a ajuns ca partile intr-un proces sa-si angajeze avocatii in functie de “trecerea” pe care acestia se presupune ca o au in fata magistratilor din completul de judecata, atunci cred ca situatia este foarte, foarte grava, iar DNA-ul ar trebui sa fie mult mai activ in acest sector.

 60. Dragul meu Turn ,ma bucur ca ai spart gheata ,ti-ai luat inima in dinti si ai asternut cite-va ginduri,SUB STRES’ aici.
  Asa cum ma asteptam,ideea textului tau ,nu poate depasi ,un anume soi de primitivism razbunator si revansard ,care se inscrie cu brio in linia:
  ,BA PE-A MATII’
  Daca as face o analiza pshiologica a textului tau,as fi obligat sa constat ca autorul,adica tu,ai gindit si tationat cu viscerele,nicidecum cu mintea si cu ratiunea.
  Dragul meu TURN,uite vezi,asta n-ai inteles tu,VINOVATII SA PLATEASCA’ indiferent cum ii cheama,s-au ce pozitii au ocupat in statul roman.
  Uite vezi ce prapastie mare se casca intre noi si cum niciodata nu ne vom putea intilnii.
  Aceasta fractura ,arata clar,ESTI DEFINTIV SI IREVOCABIL’pierdut,si mai arata ceva,dureros,de altfel,TURNULE TU NU ESTI PREGATIT MORAL SI INTELECTUAL PT DEMOCRATIE.
  Tu faci parte din contingentul ala de romani,CARE IL PLINGEAU PE SOLOMON,ORI PE CEL DE LA RIMNICU VILCEA,si care ,culmea ironiei,acceptau ideea ca PRIMARII LOR FURA,DAR ERAU BUCUROSI CA LE DADEA SI LOR CITE CEVA SI MAI FACEAU CEVA SI PT URBEA LOR.
  Ti-am mai spus TURNULE-nu ai printip,nu ai obraz,si esti vetust,esti narvit in rele dar cel mai grav,ai invatat sa convietuiesti cu hotia la masa.
  Sa ai o zi buna TURNULE DE OBSERVATIE-asa cu pacatele tale.

  • @Frank Zapa. Ba pe-a matii? Nicidecum Frank, subscriu intru totul majusculelor tale “VINOVATII SA PLATEASCA”, indiferent care le-o fi culoarea tricoului. Nu am nici o tragere de inima sa iau aparea vreunui hot, daramite sa mai si plang de mila lor, fie ei de-ai Oltenilor sau valcenilor sau de aiurea. Oricum sa nu mai punem la socoteala faptul ca ambele exemple citate de tine Frank apartin ograzii” portocalii” si daca cei doi s-au putut intoarce cu onoruri in mijlocul cetatenilor pe care i-au furat, atunci imi inchipui ce inteleg portocalii prin democratie, punct de vedere insusit si de catre tine. Ei bine, pentru acest tip de democratie nu sunt pregatit Frank. Nu ai tu de unde sa stii ce pacate am eu, dar judeca-ma doar prin prisma faptului ca eu nu am luat apararea nici a unui hot. La fel, iti doresc o zi buna.

 61. In Raportul Institutului lui Catalin Zamfir, fostul ICC, se gasesc numeroase aspecte ale tranzitiei stand pe loc si dand inapoi din ultimii 22 de ani. Doar un aspect, relevant, salariul minim in 2010 era cu 20% mai mic decat salariul minim (ala de vroia sa-l mareasca cu 100 de lei) de pe vremea lui Ceasca. Bine inteles ca nu toti politrucii sunt la fel, desigur ca unii sunt mai hoti si mai incompetenti decat altii. Dar, sa contribui la performanta mentionata mai sus (toti au guvernat!) si sa ai tupeul de a solicita iar, pentru a n-a oara votul alegatorilor mi se pare o obraznicie. Solutia ar fi, in prima instanta, LIMITAREA la 2 mandate pentru toti “alesii”. Este nevoie de o presiune imensa a strazii si a oamenilor inca cinstiti (tot mai putini!).
  Doamna Ministru, cred ca veti fi in stare sa analizati propunerea, cred ca o veti impartasi si veti milita pentru punerea ei in practica. Lumea s-a saturat de Berceanu, Mitrea cu familia, Sarbu-raspopitu’ cu familia, Verestoy, Antonescu s.a.m.d. de primari, presedinti de consilii judetene, tot soiul de consilieri, care mai de care de neinlocuit. Cu siguranta coruptia se va diminua cu 80%!!!

 62. Sa schimbam thema si sa radem,

  Ion , termina facultatea de medicina si e repartizat intr-un sat.
  Acolo medicul batran il informeaza ca nu poate sta cu el prima saptamana (cum ar fi trebuit) si pleaca spunandu-i sa fie atent la ce face.

  Se intoarce spune:
  – Prima data a peste 7 zile si-l intreaba ce a facut.
  La care Ion iivenit o baba ca o durea capul, asa ca i-am dat un calmant.
  – A doua oara a venit un copil julit la genunchi, asa ca am curatat rana, am dezinfectat-o si l-am pansat.
  – Vineri cand sa inchid cabinetul a venit Maria, a incuiat usa , s-a dezbracat si s-a intins pe masa spunandu-mi: Ioane, nu am vazut barbat de trei luni!
  Medicul cu sufletul la gura il intreaba pe Ion: Si ce-ai facut?
  – I-am pus picaturi in ochi!

  • @Stefan Radoveanu. Asa te vreau Fanica! Si eu care credeam ca nu stii sa folosesti verbele. Acum ca m-am convins de adevar, iti doresc bafta. Apropos, daca tot vrei sa faci un bine, cauta de o suplineste pe Silverstar, macar pana isi termina perioada de penitenta. O pretuiam mult pentru glumele ei, asa ca acum te voi pretui si pe tine. O zi buna!

 63. P.S.-turnule,ce ai uitat tu,este ca justitia functioneaza ceva mai bine,acum PE MANDATUL LUI TRAIAN BASESCU-presedinte care a dat adevarate lupte cu sistemul de justitie-AI UITAT TURNULE A CUI E MERITUL???????????????
  Sigur ca ai uitat,pt ca atunci ar trebui sa-ti aduci aminte de RODICA STANOIU-si stenogramele din timpul unei sedinte a conducerii psd.
  si sigur nu vrei acest lucru,asa-i DL TURN……………..

  • @Frank Zapa. Fiecare cu pacatele lui Frank. Deci si Rodica Stanoiu, atata doar ca pacatele ei sunt morale si nicidecum penale. Pentru cele morale a si fost pedepsita intr-un fel, prin faptul ca a fost inlaturata din primplanul vietii de partid. Nici nu stiu daca o mai fi sau nu membra de partid. Despre Dom Costel de la Craiova, interlopul ce a reusit sa penetreze o institutie a statului ca Guvernul si sa fie numit secretar de stat, ei bine doar la interventia presei interlopul a fost inlaturat din guvern. Stii tu Frank ca acest interlop si astazi este membru al partidului portocaliu si indeplineste demnitatea de consilier local? Pai sufera comparatie Frank? Presupun ca nu ai citit atent comentariul meu, dar eu am afirmat ca intradevar justitia a inceput sa functioneze si acest succes al Justitiei il ingrijoreaza pe Basescu, caci daca ar fi functionat in continuare ca pe vremea lui Nastase, Basescu nu ar fi trebuit sa aiba nici o grija. Repet Frank, in chestiunea vapoarelor cazul a fost deja judecat si toti cei judecati (peste 100) au fost gasiti vinovati si condamnati. Unul singur a reusit sa scape judecatii, fiind ocupat cu treburi in Dealul Cotrocenilor. Evident ca apropiindu-se momentul cand treaba domniei sale sa va fi apropiat de sfarsit, impricinatul simte inca de pe acum fiori pe sira spinarii. Vazuta-i tu Frank ce teribila emotie combinata cu furie il cuprinsese pe Prezidentul nostru cu ocazia depunerii Juramantului de catre Diaconescu? Asta nu-i semn bun Frank.

  • @capitan petrolier. Vai de capul lui. Numai in pielea marinarului sa nu fii atunci cand va fi luat la rost despre disparitia vapoarelor.

  • @Ghita 1964. Buna ziua Ghita. Uite, in pielea lui Vacaroiu chiar ca as vrea sa fiu. Ai tu idee Ghita cu ce pensie va iesi Vacaroiu? Daca doresti pot sa iti cedez locul de prioritate la pielea lui Vacaroiu. Vezi ca nu sunt un om ranchiunos?

 64. Turnule,esti incredibil,pai tu,iti imaginezi ca un om care se stie vinovat,ar fi luptat pt ca justitia sa fie o putere in statul de drept,libera ,de sine statatoare.
  Pur si simplu ma amuzi,si ma amuzi pt ca in mica ta rautate pleci de la niste dorinte propii,personale,nu de la o realitate care practic ti-e potrivnica si te contrazice flagrant.
  Dar daca gindurile astea te linistesc si devin un balsam pt starile tale de furie,asa sa fie cum zici tu.
  Un lucru insa ramine sigur-TI-A CAZUT GREU LA STOMAC SENTINTA ASTA,si nu doar tie,ci multora ca tine.
  TI-i-am oferit o lista ,nu completa cu TICALOSII NEAMULUI-CU MARTIRII SOCIALISTI,MIINE MA VOI OCUPA DE LIBERALI DE MARTIRII LIBERALI.
  Tu pui pe acelaasi picior de egalitate un consiler oarecare cu un premier?
  Basca limbajul dublu-cind in procesul matusa tamara justitia l-a declarat nevinovat pe A.N. ati fost extaziati si ati laudat justitia,dupa sentinta de ieri ati intors foaia.
  Mai,mai …………voi si cu rata IN GURA SI TOT STRIGATI HOTII-ei,lectie bolsevica,invatata in scolile voastre de partid………….

  • @Frank Zapa. Urgent Frank si consulta forumul si cauta vreun comentariu de-al meu. Nu Frank, nu am de ce sa ma bucur de acea sentinta. Culmea este ca procurorii nu au reusit sa convinga pe judecatori despre vinovatia lui Nastase in dosarul matusii Tamara, unde “profitul” a fost intradevar consistent si in schimb l-au gasit vinovat intr-o afacere de 2 bani. Oricum tot este mai bine decat nimic. Furie a mea in astfel de situatii? Amice, stii ceva? Eu nu plang la mormant straina!

  • Oare îi ajunge pentru “Eugenia’ și ‘Săniuță” acolo, că au chioșcuri acum! Dar Felix are pensie? Că se aude că și pe el îl cercetează într-o chestiune cu o livadă… și auzi că și furnizorul de minore devine cercetat puțin cică pentru ” niște expropieri de terenuri inutile” așa cam de vreo 660.00 lei???

 65. Se stie ca avem cel mai incompetent guvern din istorie.Poate si comunistii au avut guverne mai compoetente.Este inadmisibil sa nu iei masuri bune pentru ca inseamna populism.N-am mai pomenit asa ceva,probabil doar in Romania s-a pomenit.Altii incearca,dar nu pot.Ai nostri fura,risipesc banii aiurea pe terenuri de fotbal in panta,patinoare,bazine de inot,zeci de milioane euro aruncati pe geam.
  S-ar putea ca partidul sa mai creasca nitel,daca este demis Boc.Altfel partidul tot scade in sondaje.Si mitingurile din tara contribuie la scaderea imaginii pdl-ului.
  Nu putem sa luam masuri bune,pentru ca inseamna populism.Dar ai vrut votul nostru.A fost util ca sa castigi alegerile.Ce oferi in schimb?Un trai mizerabil?
  Tu te imbogatesti si restul tarii saraceste?
  Am intrebat ce solutii bune va gasi guvernul pentru cetatenii acestei tari ,dar mi s-a spus ca asta inseamna populism.Pai de ce mai vreti putere atunci?Doar asa ca sa stati acolo si sa faceti rau tuturor?
  Autoritatile care nu si-au facut datoria,de ce nu sunt anchetate?Din cauza drumarilor au murit oameni.
  Probabil ca usl va urma la “tron”.Nu se va schimba mare lucru,dar vor face si lucruri bune.Nu ca voi,ati facut doar lucruri rele.
  De inaugurari si de taiat cu foarfeca,m-am saturat.Ba soseaua aia nu este gata,dar a fost inaugurata,ba bazinul ala nu era functional,dar a fost inaugurat.
  Vad ca umblati cu prostii,in loc sa curatati gheata de pe carosabil,ati scos politistii ca sa dea amenzi celor ce nu au cauciucuri de iarna.De ce autoritatile nu sunt amendate?De ce mai platim impozite?Ca sa fim amendati de niste nesimtiti,platiti tot din bani publici?Deci nu va potoliti.In felul asta nu faceti decat sa iritati populatia.Bineinteles ca aceste masuri negandite,va vor duce si mai jos in sondaje.
  M-am saturat de stirile astea.Cert e ca sunt adevarate.Umblati numai cu prostii.Lucruri bune pentru tara asta nu faceti.Va intreb de 1000 ori,de ce mai vreti puterea?De ce faceti rau celor ce traiesc in tara asta?V-au votat foarte multi,acum isi dau pumni in cap ca au facut lucrul asta.
  Ce inseamna Rachitele?Vad ca zona e promovata pe discovery de MDRT.Mie ca strain nu mi-ar spune nimic.Nu as veni.Am auzit ca e o cascada in zona aia.Un tanar a filmat-o,a calcat aiurea si a cazut.Praf s-a facut.
  Pentru mine membrii pdl,la fel ca aia usl nu au credibilitate.Toti mint.Unii
  mai mult decat altii.Unii sunt de 22 ani in politica si nu se mai satura.S-au imbogatit,vor functii,nu cedeaza.
  Un lucru e cert,pdl nu poate sa guvernezze bine pentru ca se gandeste ca e populism.Asta tot aud de la Boc.Altceva nu mai aud,decat populism,populit,populiste.Atunci de ce nu pleaca?Asta nu pot eu sa inteleg.Unii s-au lipit cu poxypoll de scaune.Altii s-au lipit cu picatura.Altii cu aracet.Altii,mai isteti si-au sudat scaunele si s-au legat cu lanturi de ele.
  Pdl a guvernat mintind.Ce promite in campania trecuta?Ca vom avea aproape 1000 km de autostrada?Ca vom aveam salariul mediu 905 euro,ca vom avea pensia media 405 euro?
  Incompetenta e mare,dar ei acuza opozitia.Asa de ce nu il aucza pe Burebista de raul din tara asta?Si el a fost inaintea lor.De ce nu il acuza pe Ceausescu?
  In 1966 erau tunuri pentru adunat zapada de pe carosabil.Eram mai dotati atunci se pare.Acum la lopata,manual.
  Ati nemultumit toata tara prin masurile proaste luate.Oamenii abia acum isi dau seama ce inseamna taierea cu 25% a salariilor.Pensionarii abia acum isi dau seama ce inseamna pensie impoitata.Toti au iesit in strada.Inca ies.Ce mmasuri ia guvernul?Oamenii suporta atatea ore temperaturi de -15 grade,cel putin.Nicio masura,ca e populism.
  Ce-ar mai fi de spus?Sa traiti bine!V-am ciuruit.

 66. Si apropoo Turnule-cum se face caacum e buna istoria,deci prafuitul DOSAR FLOTA,TRANSAT DE MULT-INCA TE MAI EXCITA-pacat,asta e,joci si tu cu ce ai la indemina,in loc sa recunoasti ca-SUNTETI TERMINATI…………..
  USL-O ADUNATURA DE BANDITI SI PRADUITORI,DE SECURISTI,SI TURNATORI…………

  • @Frank Zapa. Ai putintica rabdare stimabile. USL adunatura de banditi? O fi, dar cand va suna sorocul livezii de portocali te vei cutremura de uimire cat de banditi vor fi fost aceia. Sunteti terminati? Si ma rog de ce folosesti persoana doua plural? Si eu care ca un om inteligent este in masura sa isi dea singur seama cand portocaliilor li s-a terminat gazul. De abia acestia sunt terminati Frank. Uita-te la rezultatul ultimelor sondaje. Cred ca sunt multi acum care se iau cu mainile de cap, pentru ca viitorul nu le anunta nimic bun. Ba dimpotriva.

  • Auzi T.O. dar crezi că-i ajunge pensia pentru Eugenia și Săniuță acolo, cică-i foarte scump la chioșc acolo? Bre, dar Felix are pensie că se aude că și el o să ajungă pe acolo din cauza unei livezi… de chestii socoteli și se pare că și furnizorul de minore o să trebuiască să explice niște expropieri așa cam de vreo 660.000 lei! Hmmm! Bată-i justiția să-i bată!

  • zapaievici fac pariu cu tine ,pe Base nu-l apuca pastele din 2015 necondamnat in dosarul Flota si dupa aia se mai deschid si altele 😆 😆 dupa plecarea de la Cotroceni ,incep procesele ,nu-ti consuma tot rasul acum ….sentinta nu-i definitiva la bombonel .

 67. Pe podul de la Gara de Sud din Ploiesti,e foarte multa gheata.Pietonii isi pot rupe picioarele.Si pe un sens si pe celalalt.Cine trebuie sa sparga gheata?Tot cetatenii?Tot contribuabilii?Ce am spus se poate verifica.

 68. Cum ar relata media din Romania apocalipsa :
  *Antena 3*: In trei zile, Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins!!
  *OTV*: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa, in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta.
  *Libertatea* : E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum!
  *ProTV*: Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada apocalipsa!
  *CanCan*: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei.
  *Cotidianul* : Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul!
  *B1TvV*: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii!
  *Cosmopolitan* : 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica!
  http://rechinu.wordpress.com/2008/11/27/glume-despre-apocalipsa/

 69. Repet ceva:

  ion adrian a scris pe 31 Ianuarie 2012, 03:58 pm

  Monarhia de cate ori a fost nevoie de o diversiune, a fost scoasa de la naftalina, pana acum cativa ani din pacate pe post de sperietoare si de cand este burdusita de securisti verzi spre rusinea ei, pe post de salvatoare.

  Ce faci Biblio, pui botul sau raspandesti diversiunea? 🙂

  • @ion adrian. Domnule eu nu sunt mama omida ca sa stiu daca va fi sau monarhie in Romania. Stiu insa cu precizie ca daca pe tronul Romaniei sa va instala un rege, indiferent de familia care va da viitorul rege, ei bine, meritul principal al restaurarii monarhiei in Romania il va fi avut Traian Basescu. Meritul sau va consta in aceea ca prin conducerea de tip autoritar pe care a practicat-o in dispretul Constitutiei, a compromis notiunea de democratie. Ca un reflex la gravele derapaje de la democratie, este posibil ca la un moment dat, romanii sa inteleaga ca statul si democratia mai pot fi salvate doar de democratie. Alternativa la acea vreme va fi o dictatura militara sau in cazul exacerbarii rolului de “presedinte jucator”, este posibila aparitia si consolidarea unei miscari legionare cum a mai fost candva. Deci, daca poporul va fi ales Monarhia, va insemna faptul ca poporul a r fi inteles sa aleaga raul cel mai mic.

  • Monarhia si nici altceva nu salveaza RO.ci, singura optiune este….democratia, dar acea democratie autentica, cu oameni constienti si care inteleg, dar nici nu admit derapajele. Cati inteleg democratia, statul de drept, regulile si jocurile legale? Legile au 2 elemente concomitente, LITERA SI SPIRITUL. Interpretarile aduc prejudicii, de aici denaturari.si chiar incalcari. Pestele de la cap….. Acum. In loc de VALORI avem LIDERI, in loc de REPERE avem BRANDURI, in loc de CULTURA avem PROPAGANDA (intelectual vs idolog), in loc de PROGRAME avem PROMISIUNI, in loc RESPONSABILITATI avem INTERESE, in loc de COMUNICARE avem MANIPULARE, in loc de PROFESIE avem OCUPATIE..Alo! O convorbire cu Iadul. A, o convorbire locala.

  • Mai, mai, ce ma copiaza EVZ ref la pestele floare, caci sa stiti ca exista si specia asta care la altii se numeste “maquereau”.
   Ptr conformitate:

   ion adrian a scris pe 30 Ianuarie 2012, 11:52 pm

   SI ce sa mai spun, greva asta are tot ce-i trebuie.
   Nu duce lipsa nici de spargatori de greva, cum este dl senator Ghise care vine la servici, ca nu are altfel cum sa plateasca ratele la banca in valoare de 500 euro pe luna, in timp ce Crin va participa la greva, chiar daca trebuie sa se imprumute, probabil la nevasta, ca ei au bugete familiale separate si ea ca europarlamentar dispune nu-i asa?

 70. Mi-ar placea sa avem o legislatie de tara boiereasca !………
  Mi-ar placea ca cei dezmosteniti de soarta sa aiba zilele astea cate un locsor incalzit , cate o cana de ceai sau cafea la dispozitie , cate un pat cu asternururi curate , calde , cate o haina de schimb curata , mirosind a “alta viata” …
  Sa aiba un loc unde sa poata sa faca un dus , cate un sapun numai al lor sa se spele , toaleta omeneasca .
  Nu mi se pare asa de scump sa poti da unor sarmani o bucata de carne fripta , un codru pe paine , o bucatica de unt .
  Nu mi se pare asa de impovarator pt primariile din Romania sa organizeze cate un astfel de lacas in cele 6 colturi ale Capitalei , in cate o casa in principalele orase de prin tara .
  Nu mi se paqre prea tarziu sa se dea edicte care sa oblige Primariile sa oganizee toalete publice de calitate , care sa ne fie si noua de folos dar si turistilor – romani sau straini .

  Bun .
  Asta asa , de iarna grea si inima albastra .
  Ce ati facut cu silverstar de nu mai scrie glumitze ?

  Monshericilor , serios , cand mancati puneti o felie de paine deoparte pt cine nu are .
  Veti primi inapoi insutit .
  Zambiti mai des si veti vedea cum rasar ghioceii ………

  • @ Ghilotina: oare domnul Oprescu citește ce ai scris dumneata? Da și mie mi-ar place dar oare aceia pe care noi îi alegem mai au timp să se uite la ce ne place nouă sau ei fac numai ce le place lor? Cred că a venit timpul ca orice politicean, indiferent de culoarea politică, să mai facă și ce vrem noi că până la urmă și la urmă noi îi plătim, ei sunt în serviciul nostru! Întrebați-vă reprezentantul din Parlament: “ce ai făcut patru ani domnule”? Apoi uită-te în jurul tău și vezi a mințit sau nu? Ei din această cauză nu fac nimic pentru cei pe care trebuie să-i servească: pentru-că nu-i întreabă nimeni!

  • @Ghita 1964. Perfect Ghita, uite, acum dupa sapte ani de mandat ai Presedintelui Basescu, il intreb “ce ai facut in sapte ani, domnule”? Acum uite ca ma uit in jurul meu si vad doar o tara cu diferitele de categorii de oameni invrajbite una impotriva celeilalte tocmai prin stradania prezidentiala. Sa va mai spun ca ne-a bagat mana in buzunare si ne-a luat 25% din salarii, ulterior, l-a lasat pe neputinciosul Emil Boc sa ne anunte inca o lovitura de maciuca – majorarea TVa de la 19 la 24%. Ce se cuvine atunci cand vad ca mi s-a promis ca “vom trai bine”? Are o singura sansa – sa plece prin demisia de onoare, altfel va suferi rusinea si umilinta unei suspendari. Din inima noastra noi l-am suspendat de mult.

  • @ ghita 1964

   Se poate să nu ştiţi că bugetul Primăriei Capitalei este adoptat de Consiliul General al Capitalei şi că de fapt primarul execută ceea ce consiliul hotărăşte? Ştiţi cine are majoritate acolo? Vă spun eu cine nu o are, Sorin Oprescu care a candidat independent şi nu are nici o susţinere în Consiliu.

   Nu se poate să nu fi auzit de scandalul iscat de bugetul Capitalei pe anul acesta cu Consiliul care i-a măcelărit primarului Oprescu propunerea de buget.

   Ia citiţi aici ce ceartă este între primar şi consiliu:
   http://www.romanialibera.ro/actualitate/bucuresti/oprescu-bugetul-este-o-bataie-de-joc-il-voi-ataca-in-instanta-246226.html

   Iată, dacă sunteţi membru de partid în PDL Bucureşti puteţi schimba ceva. Vorbiţi consilierilor de la Primăria Capitalei despre ceea ce propune doamna Ghilotina. Dacă nu sunteţi, vă puteţi înregimenta politic şi atunci veţi putea schimba ceva.

  • @ T.O. sunteți 51% cei care o cereți?
   @ Biblio, poate acum nu mai are susținere însă până nu de mult avea ( a se vedea Furtișag Arena sau gazon … cum preferi ) ! Încă nu există partidul care să mă înregimenteze!

  • @ ghita 1964

   Cum cei de la USL nu au majoritatea în Consiliul General, cine credeţi că au fost “părtaşii la furtişag”, cum îi numiţi?

   Aveţi lista consilierilor:
   http://www.pmb.ro/institutii/cgmb/componenta/consilieri/consilieri.php

   Vă supun însă atenţiei faptul că lucrările de modernizare, implicit proiectul, au fost începute în 2007, pe vremea când domnul Oprescu nu era primar. Probabil că tot atunci s-au hotărât şi firmele care participă la proiect, pentru că e greu de crezut că s-a început treaba fără să se ştie cine o face. Nu văd ce mai avea de făcut dl. Oprescu…

 71. PSD mi-a facut cadou un aparat radio foarte bun.Catelul mi-a mancat cablul de alimentare.Nu am nici baterie.Bateria e foarte mare,se gaseste foarte greu.
  Jos PSD!!!Lol
  PS: I-am facut o improvizatie si merge.

 72. Consiliul numit mai departe CL , face el bugetul sau doar il aproba ? Planurile de activitate sunt propunerile CL sau ale primarului sau ale tuturor ?
  E complicate .

  Bre , in tara asta nu toata lumea munceste la stat ! Altii lucra si la patron si pe aia nu-i plange nime !

  • @ Ghilotina
   Stimată doamnă,
   Nivelul local este un nivel central de mai mici dimensiuni.

   Primarul înaintează Consiliului Local un proiect de buget, aşa cum Premierul înaintează Parlamentului un proiect de buget.

   Consiliul (respectiv Parlamentul) nu are absolut nici o obligaţie să se ţină de acest proiect de buget, poate aranja cheltuielile bugetare oricum doreşte. Desigur, dacă depăşeşte cheltuielile bugetare trebuiesc identificate sursele cu care se acoperă deficitul bugetar.

   Primarul (respectiv Premierul) are obligaţia EXECUŢIEI Bugetului hotărât de Consiliu (respectiv Parlament), fie că-i place, fie că nu-i place. Vă amintiţi de campania domnul Băsescu pe cel de al doilea mandat al Primăriei Capitalei? Nu spunea domnia sa că are nevoie şi de consiliu, că fără consiliu nu poate face nimic? Aşa este şi acum pentru domnul Oprescu. Are un consiliu potrivnic care îi face total pe dos orice ar vrea să facă. Ceea ce spuneţi mai sus ar putea să existe în proiectul de Buget pe anul viitor al viitorului primar al Capitalei (acum deja e prea târziu), totul e să aprobe acest proiect şi viitorii consilieri.

   Dumneavoastră, dacă sunteţi din capitală, sunteţi un om care poate solicita partidelor care produc listele de consilieri acest proiect. Trebuie să-l solicitaţi acum, ca el să fie pregătit pentru campania electorală a consilierilor. Veţi vota lista de consilieri care are ca obiectiv aşa ceva (desigur, trebuie să se identifice şi sursele de finanţare, să existe şi o propunere de hotărâre de consiliu pe care să o vedeţi ca să fie treaba serioasă… ca la carte). Numai astfel votul este democratic.

  • Foarte adevărat! Toată lumea dă în săracul muncitor român, că nu are productivitate de nivel european dar se fac a uita două elemente esențiale: 1)plata pentru forța de muncă românească este mizerabilă în comparație cu vestul UE! 2) Patronatul din România ( nu tot ) au uitat că au avut niște caiete de sarcini atunci când au cumpărat niște fabrici pe nimic și în caietele acelea scria negru pe alb RETEHNOLOGIZAREA intreprinderilor! Câți au retehnologizat intreprinderile? Tăiatul fabricilor și vândutul la fier vechi nu înseamnă retehnologizare! Dacă eu muncesc cu mijloace din secolul trecut cum să fiu productiv ca unul care folosește tehnologie de ultima oră?

 73. Bună dimineața!
  Intrebare: De ce toate femeile vor sa se casatoreasca numai cu ECOLOGISTI?
  Raspuns : Pentru ca tot ce fac ei fac la IARBA VERDE!
  Să mai așteptăm puțin până apare iarba verde!

 74. Buna dimineata !
  Vaz ca blogul m-a tinut minte de la ultima postare ….
  Bre , internetul asta e ca si noi , ca si viata : plin de bestii dar si de oameni frumosi ;
  tin sa va impartasesc un link catre blogul unui domn care ARE . Si minte si bun simt si …. solutia intelegerii fenomenului romanesc .
  Sa fim impreuna !

  http://alexandrumitache.wordpress.com/2011/01/30/%E2%80%9Eca-un-tampit%E2%80%9D/

  Va doresc o zi plina si caldura multa in suflete !
  Aveti grija de voi si de aproapele ………..

 75. Conflict Udrea-Berceanu

  “Elena Udrea a avut un schimb de replici dure cu senatorul Radu Berceanu. Udrea i-ar fi reprosat lui Berceanu ca a criticat partidul pe emisiuni publice si ca a ramas blocat in logica alegerilor interne. In replica, Berceanu i-ar fi spus ca sa nu-l provoace “ca in seara asta face turul televiziunilor si o sa demonstreze ce insemana sa nu menajeze partidul”.

  “Putem se revenim in sondaje, Un caz in acest sens este Israelul care s-a confruntat cu proteste de strada iar in cateva luni partidul aflat la guvernare a revenit la 40% in sondaje”, ar fi incercat Udrea sa tempereze spiritele. ”

  @e.u.
  pdl va creste in sondaje odata cu condamnarea lui nastase si arestarea celui mai mare hot din romania , pe nume radu mircea berceanu ! acest individ trebuie sa dispara din pdl , il controleaza pe blaga, pe videanu, pe cezar preda… este ” bun tovaras cu s.o.v. … berceanu incearca sa puna mana pe partid, doar asa va scapa de puscarie si isi va proteja miliardele de dolari scoase din tara !

  • @puiu. Cum sa nu fie oameni onesti in PDL? Pai ce credeti dv. ca a secat izvorul? Spre exemplificare, Don Costel interlopul de la Craiova, cel ce reusise sa penetreze institutia guvernului – fiind numit secretar de stat, a fost destituit dupa doar trei zile in urma dezvaluirilor presei despre naravurile interlopului. V-at fi asteptat sa fie aruncat ca o masea stricata, nu? Ei bine nu, pentru ca Don Costel si astazi poarta tricou portocaliu si este consilier local la Craiova. Culmea a atins-o insa, in aceste zile, fosta sefa a Secretariatului General al Guvernului – Gabriela Andreescu care dand dovada de un tupeu si o obraznicie iesita din comun, l-a dat in judecata pe Emil Boc pentru destituire abuziva. Aceiasi soarta cu Emil Boc o va impartasi si celebra ANI care si ea alaturi de Emil Boc, vor sta in boxa acuzatilor. Asa ceva numai la PDL mai putem vedea.

  • @ T. O. : l-a dat în judecată tocmai din cauză că-i dictatură, are acest drept în “dictatură”!

 76. Ieri ma angajam ca astazi sa scriu cite ceva despre martirii din P.N.L.lucru care trebuie sa recunosc ,imi produce o mare placere,pt ca acest partid construit exclusiv pe turnatori la securitate,are un farmec aparte,are farmecul acela rar,intilnit doar la cei mai nesimtiti oameni si care pt o persoana publica inseamna sarea si piperul evolutiei sale in lumea politica.
  Acest partid inca de la reinfiintarea sa s-a detasat de celelate partide ,dar mai ales de cele istorice prin NESIMTIREA MEMBRILOR SAI,CARE ,nota proasta,daca pina in decembrie 89 erau niste ordinari turnatori,in ianuarie 90 devin niste ,ONORABILI LIBERALI DEMOCRATI’.care in nnesimtirea lor ordinara pretind ca ei detin cheia democratiei in Romania,si ca doar ei,si numai ei,pot democratiza si pacifica statul roman.
  Las deoparte catrastofala guvernare din 2007 2008,dupa ce i-au tradat pe pedisti,si voi reveni in actualitate.
  Si nu cu lista MARTIRILOR,pe care o voi afisa mai tirziu,ci cu un subiect mult mai tare si fierbinte,care pur si simplu ii desfiinteaza pe LIBERALII ROSII DIN ROMANIA.

 77. Buna ziua.
  Am inteles ca incepand de astazi opozitia intra in greva parlamentara. Din punct de vedere economic este foarte eficienta. La ora actuala opozitia detine 66 senatori si 149 deputati, respectiv luati la gramada sunt 215 persoane ce in utimii trei ani au facut numai campanie electorala si nu a votat nicio lege, doar au initiat cele zece motiuni de cenzura si nimic mai mult. Propun ca pe perioada grevei parlamentare sa se tina o evidenta zilnica a grevistilor si sa nu se deconteze:1.indemnizatia, 2.ajutorul forfetar ce este 7000-10000 lei, 3.nedecontarea cheltuielelor atat la masina cat si la soferul ce deserveste parlamentarul, 4.nedecontarea pe perioada grevei a spatiului de cazare, 5.decontareaa cheltuielilor cu telefonul mobil, proportional cu perioada lucrata si valoarea medie zilnica a convorbirii. Daca nu se limiteaza cheltuielile, grevistii dispun de timp nelimitat si fac campanie electorala prin telefon, pe banii contriboabilor. Apreciez ca se vor economisi:215 grevisti x 25000 lei/grevist.luna=5,375 milioane, respectiv 64,5 milioane lei/an.

  • Sunt de acord.Alta solutie trebuia sa gaseasca opozitia.Dar nu asta e problema.Cineva are in conturi 300.000 euro.Nu il intereseaza banii.Nevasta lui castiga 7000 euro pe luna,doar este europarlamentar.
   PS: Totusi 300.000 euro nu inseamna mare lucru,dar inseamna suficient de mult cat sa nu mai doresti nimic de la Parlament.

 78. Asadar iata-ne in actualitate,mai ales dupa vizita ,BERBECILOR LA BRUXELLES,unde fara nici o urma de rautate s-au facut de tot risul.
  Si pt ca vorbim de liberali,voi atinge doar in treacat o situatie mai mult decit ridicola-CRIN ANTONESCU CARE ESTE INEBUNIT DUPA PUTERE,si-a tinut speech-ul INTR-O NEOASA LIMBA ROMANA,PT CA REPETENTUL SI LENESUL ANTONESCU NU ARE ATITA BUN SIMT SA BUCHISEASCA ,macar la nivelul NOMENKLATURISTULUI ION ILIESCU O ENGLEZA DE BALTA.
  Acest cetatean,CU OCHI DE PESTE OBISNUIT SA HIBERNEZE IN ADINCURI IN NAMOLUL PUTUROS,a evoluat precum un personaj bine cunoscut din caragiale pe care n-am sa-l numesc.
  Dar sa vedem cum ii simt liberalii europeni pe liberalii nostrii travestiti,si nu oricine ci cei germani,care fac o radiografie pur si simplu perfecta la adresa liberalilor romani,facindu-i praf,desfiintindu-i si bagindu-i in rindul comunistilor europeni.Prin acest material,liberalii europeni pur si simplu ii exculd pe liberalii romani din familia lor si-i baga acolo unde le este locul-A COMUNISTILOR RECUPERATI.
  Si pt ca este nevoie si de ,PROBE’ pt a nu fi acuzat sunt un demagog in citeva cuvinte voi aduce aceste probe:
  In DEUTSCHE WELLE, apare un studiu al fundatiei liberale FRIEDRICH NAUMANN, una din cele mai prestigioase fundatii liberale ,celebra in lumea liberalilor prin acuratetea analizelor,dar mai ales prin ideile si solutiile propuse de aceasta fundatie,care iata ce spune despre presedintele liberalilor romani,CRIN ANTONESCU:
  , Liberalii germani sunt indignati de optiunea stingista,PRO-SOCIALISTA A LIBERALILOR LUI CRIN ANTONESCU’
  V-am oferit doar un citat de final a analizei,dar pt cei care vor mai mult,ma oblig sa dezvolt subiectul.
  Ce pot spune,de fapt sa repet ,este ca LIBERALII EUROPENI,DAR MAI ALES CEI GERMANI PUR SI SIMPLU II REPUDIAZA PE LIBERALII ROSII DIN ROMANIA.
  Ei iata ,CE SUCCES MAJOR a obtinut vizita in familie a liberalului ANTONESCU,la familia lui de liberali europeni,carora le-a vorbit in limba romana,si cu toate acestea s-a demascat,ca ESTE O PUTOARE COMUNISTA.
  Crin antonescu alaturi de VICTOR PONTA SI MILOGUL PECIST,cu acesta vizita IN FAMILE ,AU CREZUT CA SUNT LA MIHAI GIDEA CIRPA LUI VOICULESCU ,LA SINTEZA ZILEI,UNDE ALATUIRI DE CEILALTI ARGATI A LUI VOICULESCU-FAC UN TALK-SOW PT CRETINII DIN ROMANIA.
  Mai merita amintit ca-alaturi de cei trei,s-au BAGAT LA INAINTARE SI CITI-VA OENGISTI ,NISTE FRIPTURISTI LA FEL DE NESIMTITI CARE ADULMECA OARESCE POSTURI LA STAT.
  Iata-i:
  CRISTIAN PIRVULESCU
  VICTOR ALISTAR
  LIVIU VOINEA
  Inchei,cu regretul ca acesti papagali ii pun pe romani,oameni inteligenti,si scoliti in cele mai imposibile ipostaze-MERITA ROMANII SA FIE FACUTI DE RUSINE DE ACESTI INDIVIZI????????
  De parca n-ar fi fost suficient deserviciul pe care ni-l fac unii conationali de-ai nostrii care fura,fac trafic de carne vie si ucid pe cuprinsul intregii europe.

 79. Italia nu prea stie ce e ala comunism,dar se cam merge pe ideea comunista.
  Italianul este verificat in cate excursii pleaca in strainatate pe an.Sper sa nu se aplice si pe aici asa ceva.
  Vin cu mai multe detalii mai tarziu,sper sa nu dau idei pe aici.Ideile astea sunt proaste.

 80. Inca o chestie urata,te duci la hotel,te intreaba de unde ai bani de hotel.Trebuie sa justifici.N-am mai pomenit asa ceva.Ce spun e adevarat,se poate verifica.

  • Daca rezervarile dumneavoastra or depasi 15.000 de euro…..

  • Stai linisti in camera de hotel,te uiti la meci,la un film,asculti muzica si intra nenorocitii peste tine sa te intrebe de unde ai bani de hotel.Nu am patit eu asta,altcineva a patit.Nu e certat cu legea,plateste toate impozitele la zi.

 81. SOLUTIA IMORALA-PARTENERUL LUI CRIN ANTONESCU-

  Scurt si la obiect,sec si fara alte comentarii personale:
  Atentie,DAN VOICULESCU incasa 50.000 de Euro pe zi in perioada cit Codrut Seres a fost ministru-
  Intrebare:SUNT PLATITI ARGATII DE LA TRUSTUL INTACT DIN BANI PUBLICI????????????
  Intrebare:ESTE CRIN ANTONESCU SI PNL o solutie ,IMORALA?????????????????????

 82. @Ghita 1964. Ghita draga, observ ca ai cazut in plasa mogulilor. Nu fi ingrijorat draga. Nu este dictatura. Nu inca. Este un regim autoritar, cam in genul celor practicate de Putin si lukasenco. Spre stiinta ta ghita regimul autoritar este anticamera dictaturii.
  Observ ca ii acorzi merite obraznicaturii si nerusinatei de Gabriela Andreescu si asta doar pentru a demonstra ca nu e dictatura. E de rasul curcilor. Este anticamera dictaturii, dar in acelasi timp putoarea de Andreescu este de o nesimtire care ar trebui sa te faca sa rosesti. Apropos, mai aveti multi din astia in “livada de portocali”?

 83. ,CAPSUNARII SI LIBERALUL CRIN ANTONESCU’

  Despre capsunarii romani s-au scris mii de articole,de bine ,de rau ,neutre,dar una peste alta toti oamenii de buna credinta au conchis-IN PERIOADA 2005-2009 ei au fost cei mai mari investitori din economia romaneasca,atingind apogeul in 2008 cind au trimis in tara ceva peste 7 miliarde de euro.
  Cind s-a pus problema ca acesti capsunari sa voteze,LIBERALII IN 2008 I-AU STIUT PE DINAFARA -pe motiv ca.bla.,bla si ca nu manica suficient salam cu soia ,LIBERAL.
  Dar nu asta vreau eu sa spun ci altceva:
  la orice WORKSOP,te-ai prezenta primul lucru pe care ti-l pune in fata angajatorul,este:
  VORBITI LIMBA ENGLEZA???????????
  Asadar un CAPSUNAR PT 1000 DE EURO SI MULTA,MULTA,MULTA MUNCA TREBUIE SA STIE LIMBA ENGLEZA.
  Dar CRIN ANTONESCU-platit din banii capsunarilor cu peste 2000 de euro,de la bugetul statului nu trebuie sa stie decit sa injure romania.
  Culmea este altceva,acest NESIMTIT BOLSEVIC,VREA SA-I CONDUCA SI PE CAPSUNARI,MULTI VORBITORI DE DOUA ORI TREI LIMBI STRAINE,ADEVARATI POLIGLOTI.
  Culmea este ca omul asta se pretinde LIBERAL:
  ,PAI DACA ,CRIN ANTONESCU ESTE LIBERAL……………….atunci e clar vine APOCALIPSA…………….

  • @Frank Zapa. De unde stii tu Frank ce este ala liberalism? Prietenii tai portocalii se trag direct din comunisti via FSN-ul lui Ion Iliescu pe care acum vad ca il renegati. Da draga, inainte de a fi portocalii ati fost rosii. Bineinteles ca eu nu ma iau dupa culori pentru ca de multe ori inseala, dar in cazul Portocaliilor se vede de la o posta ca prin intoleranta pe care o practica (si tu esti doar un exemplu care vine sa confirme regula) sunt descendenti ai comunistilor, au supt lapte de la sanul mamei comuniste. Promiti sa vii cu exemple de liberali care au fost informatori ai Securitatii. Pazeste-te Frank caci voi contrataca cu exemple concrete de fruntasi portocalii si il voi lua chiar pe cel mai reprezentativ care a fos colaborator voluntar la Cooperativa “Ochiul si Timpanul”. Nu cunoaste engleza? Ei si, in asta consta elementul definitoriu daca esti sau nu liberal, daca ai capacitate de conducere sau nu? Uite iti dau eu un exemplu de fruntas portocaliu care cunoaste o engleza ca vai de ea, dar cand se duce la Buxelles toti il evita si se plimba saracul de colo colo caci nimeni nu vrea sa discute cu el. Nu ma crezi? Intreaba-l pe Sarkozy sau mai bine pe Berlusconi, care la un moment dat satul sa discute cu impricinatul in engleza stiuta de acesta i-a facut un semn cu degetul la tampla, semn care inseamna ceva foarte grav. Asadar, atentie Frank!

 84. Oricum nu intentionam,astazi,sa-i dau vre-un raspuns lui PUIU.
  Pt ca bietul Puiu,a uitat sa puna niste zimbareti p’acolo,semn ca s=-a enervat rau si ca adevarurile usturatoare spuse de mine la adresa liberalilor l-au lovit in moalele capului.
  In lipsa de argumente valide,omul ma ataca pe mine.
  haaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiii

  • …cum te-am atacat ? am zis de ciuma portocalie ,asta-i atac la tine ? 😆 ,du-te la zeby ,acolo te-am laudat ,premiat si …… stii tu …hihihihih…..

 85. Turnuletule,nu te mai screme,pt ca n-as vrea sa stiu ca trebuie sa-ti tratezi,HEMOROIZI POLITICI-LIBERALII.
  L-AS-O MOATA OMULE,CA ESTI DE TOT RISUL- NU AI ARGUMENTE LOGICE SI INTELIGENTE.
  Si n-ai pt ca SUNTETI NISTE MARTIRI AI NEAMULUI NESIMTITILOR-s ai o zi buna.
  Hai sa vedem te tin curelele intr-o dezbatere despre liberalismul lui CRIN ANTONESCU SI AL SAU PARTID.
  Eu ma voi limita la a da citate din analiza fundatiei,va fi suficient,citate venite de la niste liberali adevarati nu a unor bolsevici deghizati in liberali.

 86. Stire de ultima ora :
  “CSM a avizat, miercuri, reţinerea procurorului Max Bălăşescu.

  Potrivit unor surse, Bălăşescu este acuzat că ar fi primit 50.000 de euro de la vrăjitoarele Melisa şi Vanessa, să le scape de dosar.”
  Desigur, nici stirea si mai ales nici fapta nu sunt confirmate.
  Imi ofera insa prilejul sa revin si in spiritul postarii mele de ieri sa-mi exprim speranta ca DNA-ul va fi mult mai prezent acolo unde actul de justitie trebuie facut intr-o maniera deasupra oricaror interese personale.

 87. Voi reveni ,diseara ,dar cel mai probabil miine.si-i voi raspunde turnului de observatie,asa cum se cuvine,pina catunci Tutnule trebuie sa constati ca ti-am CITIT FOARTE BINE FELUL DE A FI-LA ORA 13,25 ITI TRANSMITEAM solicitarea de a NU TE MAI SCRME,la 13,27 apare textul tau.
  Asadar scriam aprox. in acelasi timp.
  Numai ca eu ti-am anticipat miscare si prostiile pe care le vei debita-VIA LABORATOARELE MOGULUI VOICULESCU PRIN VOCEA DEBILULUI MINTAL CIUVICA,pe cind tu………..ca de obicei…………….
  Uite vezi inca un argument in favoarea mea,a instinctului meu de anticipatie ,dar si a fracturii dintre cei ca mine,si amarastenii bolsevici din care te tragi,
  Asta e,uite vezi de ce nu vei juca niciodata in liga mare.
  Tu ,PUIU,BIBLIO-sunteti din ligi mult inferioare mie,ca de altfel si cei pe care ii sprijiniti.
  Cu mine portocalicii,se pot mindrii,DESI REPET N-AM CARNET DE PARTID,N-AM CERUT SI NU VOI CERE NICIODATA NIMIK PORTOCALICILOR SI NIMANUI-PT CA SUNT UN OM LIBER UN ANTOCOMUNIST FEROCE SI EVIDENT UN ANTIUSELIST LA FEL DE FEROCE,PT CA EI USELISTII SUNT CONTINUATORII COMUNISTILOR,LUCRU REMARCAT SI DE LIBERALII EUROPENI.

  • …cine sa-ti dea tie carnet de membru ?????…hihihihihihi….poate la Balaceanca sa te inregimentezi bey antiinstruitule 😆 😆 simpatic esti zapaievici ,d-aia iti las daruri multe la Zeby ….hihihhih….

  • @ Frank Zapa[King]
   În ceea ce sunteţi domnia voastră în liga superioară, orice ar fi acel ceva, mă bucur sincer că sunt în liga inferioară. 😆

 88. Avem articol nou ,treceti pe pagina ONE

  semneaza Nicolae, ajutorul lui Puiutzu, care Puiutzu este ajutorul Madalinei ….

  • Niculae te accept secundul meu 😆 amandoi s-o ajutam pe delicata Madalina 😆

  • Vai, vai si eu care deja postasem de trei ori doar asa ca sa-i fac in sac lui Biblio care are o boala: sa fie primul, primul in orice, dar mai ales la ..nu, nu mai spun, fiecare s-o ia cum ii place caci Biblio este ceva de la -infinit la plus infinit asa ca…:)
   PS Sebi i-a zis sarpele Kaa , un pseudonim foarte potrivit, ca si acel sarpe se poate dilata sau contracta inte cele doua limite matematice. 🙂

  • @ Ion adrian

   Fraţi noştri de suferinţă din Bulgaria au nişte versuri (Primul Păcat… apropo de faptul că vreau să fiu primul):

   Спирам до тук, не искам и да зная, как си дошла от спомена.
   Спирам до тук, по теб ума си губя в тебе са всички неща.

   Ти разбиваш сто тела, мога ли да устоя?
   Беше моят първи грях, първият бях.

   В свят от лъжи, потънал в спомени, как ми горчи, как ме боли…
   Не ще се спра за теб ще продължа, болката да утоля.

   Manea, manea… dar versurile sunt frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *