Cine e de vină că Ponta e un plagiator

Iată că aflăm cine e de vină că Victor Ponta e un plagiator! Evident, întâi, Traian Băsescu. Apoi, conform propagandei USL, Elena Udrea. 
Le reamintesc tuturor faptul că in acest moment, în urma demisiei, eu nu mai ocup o funcție publică numită.

Eu, spre deosebire de Victor Ponta, am renunțat la a-mi face doctoratul, văzând că, în lipsa timpului, trebuie să accept ca profesorii să îmi scrie lucrările.

Tocmai din acest motiv, că a acceptat să fie doctor pe munca altora, cred că Premierul ar trebui să demisioneze, urmând exemplul liderilor europeni, în cercul cărora pretinde să fie. 

500 thoughts on “Cine e de vină că Ponta e un plagiator

 1. Ub narinar si-a pus slugile securiste sa ii verifice trecutul lui Ponta.Dar Ponta a zis autorii lucrarii,iar unul din autori,un profesor, a spus ca lucrarea lui a fost in engleza,iar Ponta a scris-o in romana si nu considera ca i-a plagiat lucrarea.(loloi)
  PS: Aici trebuia sa apara.In articolul precedent e in plus.

  • @ balbeck

   Domnule balbeck,
   Avem o alternativă… Sau domnul preşedinte Băsescu s-a specializat domnia sa, autodidact, în studiu Constituţiei şi a tratelor internaţionale şi a legilor… într-o asemenea măsură încât de lecţii de drept, în prime time la TV, absolvenţilor de drept cu doctorat… ori acele concluzii juridice aparţin consilierilor domniilor sale. Eu nu ştiu cum este adevărul, dar să presupunem (o ipoteză de lucru, nu adevărul) că domnul Băsescu nu a ajuns o somitate juridică în cei câţiva ani de mandat (mai puţini decât domnul Ponta a reuşit să obţină un doctorat). Dacă domnia sa a apărut la televizor exprimând părerile acele juridice ale consilierii domniei sale ca şi cum ar fi ale sale… este sau nu este plagiat?

   Dumneavoastră ce părere aveţi?

 2. Bon, eu n-am mai ras de ceva timp dupa ce am vazut la Haznaua 3 stirea!!! Am verificat ca deh, sunt verificator 🙂 si n-am gasit nicio HOTIE, deoarece a palgia asta inseamna A FURA ca in codru munca altora!!!!!!

  Ce zic astia de la Haznale?
  Pai sa vedem…doua puncte si ghilimele ca sa nu fiu acuzata de plagiat

  “Elena Udrea figurează coautor, alături de Graţiela Constantin ”
  ” Graţiela Constantin Barna şi Elena Gabriela Udrea, au publicat articolul intitulat Mediul Internaţional de Securitate şi Uniunea Europeană (foarte asemănător, dar NU identic, cu acela din cv-ul public al doamnei Cocoş”

  Ati intels ceva???? Seamana da’ nu rasare cu alte cuvinte!!!!!!
  Ma rad fratilor 🙂 🙂 ete asa sa-i crape chielea pe nas lu’ tovarasu’ Turnator Voiculescu. 🙂 🙂

 3. Baaaaai tantalailor, una-i o teza de doctorat furata de Ponta cu mareeeee nerusinare si alta-i o lucrare care n-are nicio legatura cu plagiatul lui Ponta !!!! Penibililor, prostovanilor, slugilor. Nu sunteti buni de nimic deoarece sunteti si voi la randul vostru niste xerox-isti ca patronul cu doctorat fals facut la un SRL din America, care SRL nici sediu nu avea la acea data. Prosti mai sunteti: slugilor, indatoratilor, flamanzilor, uratilor…….etc.

 4. Domnule Basescu sigur a facut plagiat,oral,nu scris.Daca un profesor,autor al acelei lucrari, sustine ca Ponta nu a facut plagiat,atunci asa e.

  • Balbeck, vezi sa nu faci icter, caci la cata rautate ai in tine nici nu mai vezi clar, ti s-au incetosat privirile pe sanii lui Udrea ofticosule, de-ai ajuns sa scrii pe blogul ei tot despre Basescu.
   Se vede clar ca nu stii ce presupune o lucrare de DOCTORAT, ce cerinte (de originalitate) si de materiale in publicatii de specialitate..etc.
   ..
   Voua insa, celor care nu stiti NIMIC, trebuie sa vina si sa va spuna CINEVA ce sa ganditi si ce sa faceti, ca asa sunteti conditionati prin educatie.
   ..
   Dupa ce ca ne-am saturat de politicieni, acum trebuie sa va luam si pe voi in seama, bagatorilor in seama ce va dati cu parerea si consumati spatiul virtual cu ineptiile imaginate sau auzite in speranta ca “sunteti si voi pe-acolo” ., amaratilor.
   ..
   In afara de scuza ca sunteti intr-un carucior cu rotile si numai asa ati devenit dependenti de blogosfera si politica, nu exista motiv sa va ierte cineva ca va aruncati acreala sufleteasca asupra celor din jur, tristilor ce sunteti!

 5. Daca te prindeau securistii,nu aveai scapare.Trebuia sa colaborezi,daca vroiai sa traiesti.
  De regula cei ce aveau rude in strainatate in perioada aia, aveau mari probleme.

 6. Totusi, nu-i asa ca planul USL de guvernare incepe sa- dovedeasca, azi, coerenta ?
  Ponta are are meritul de a fi adus la lumina o deficienta grava in functionarea tarii, existenta inca dei pe timpul lui Burebista si continuatpe vremea lui Vlad Tepes – pedepsirea hotilor, Eu cred ca urmatioarele miscari ale PM vor aduce clarificarile necesare asupra structurii statului care sa elimine milenarul conflictele mocnit e dintre hoti si victimele lor, legiferate drept conflict intre hoti si stat.
  Astfel:
  1) VP poate rezolva problema hotiei plagiatului simplu (inclusiv plagiatul), decriminalizand hotia in Constituia tarii (eu as adauga si protejarea prin Constitutie a pomanagiilor, o inovatie ce ar fi bine primita de multe tari europene si ar duce la repatrierea mai usoara a multor cetateni azi alienati, care isi vor dovedi apoi, cu siguranta, atasamentul la noua politica a tarii care ii va reprezenta in insasi fibra lor).
  2) As schimba denumirea Parlamentul in Stabor, pentru a evidentia extindeerea atributiilor acestuia cu rolul de judecator unic, in plus fata de cel de legiuitor. Astfel, toate OU vor deveni lege, implicit. Se va simplifica astfel si bulibaseala dintre Presedinte sui Parlament, care este.
  PS
  I@EU: cred ca ar trebui sa aveti putin mai multa grija de blogul dvs., unde multi batuti de soarta sunt plini de cucuie.

  • Nu e nevoie, este mai simplu. Infiintam o noua profesie :specialisti in judecarea plagiatului, pe specialtati si domenii ale stiintei 🙂
   Ca asta sustin toate cuxxxle psdiste , ca nu putem noi oameni simpli sa judecam daca a fost sau nu a fost plagiat. asa ca repet pai sa nu le femic acestor nemernici.
   PS Si acum dupa dramoleta din Zambaccian cred ca este totusi deplasat sa preiau stirea data de Banciu cum ca in zona Rahova,s-au epuizat toate cremele niveea sau alte vaseline. Ai de au facut provizii dau faliment ca nu in Rahova se pare ca se joaca in continuare piesa asta de inima albastra.

  • 1. modificarea constitutiei pentru a schimba votul in vot uninominal pur.
   2. modificarea constitutiei pentru a putea demite presedintele cu 5 persoane prezente la vot. Adica presedintele ajunge presedinte dupa ce a fost votat de 3.000.000
   de cetateni si poate fi demis doar de 6 cetateni in conditiile in care se prezinta la vot doar 10 cetateni.
   3. taierea tichetelor de tratament pentru pensionari.
   4. lipsa consultarii cu societatea civila la trecerea acestor legi in parlament.
   5. desfiintarea CNADTCU in ziua in care trebuia sa se pronunte in cazul plagiatului lui Ponta, desi intalnirea CNADTCU era programata din data de 24.05.2012,
   deci cu o luna inainte.
   6. amestecul ministrului Pop , ministru desemnat de Ponta , in ziua deciziei CNADTCU trimitand consilierii si apoi mergand personal la comisie, unde a stat 2 ore.
   Daca acea comisie nu avea cvorum si era ilegala, de ce s-a mai dus acolo si el si consilierii lui si au stat 2 ore ??
   7. plagiatul lui ponta dovedit si de un elev de clasa a V-a, pentru ca e vorba de copy-paste la 80 de pagini din 300, nu e vorba
   de idei despre drept, deci de ce este nevoie de o comisie de etica pentru a constata un copy-paste ? de ce este nevoie de o comise de doctori in drept pentru a constata
   un copy-paste care poate fi constatat de ORICE persoana care stie sa citeasca ?
   8. modificarea comisiei de etica din 20 de persoane in 45 de persoane, adica modificarea tocmai a acelei comisii care urmeaza sa analizeze plagiatul,
   aeasta fiind marita cu mai mult de 50% ca numar de membrii, lucru care va aduce cu siguranta indoieli asupra unei eventuale decizii de non-plagiat.
   ce incredere pot sa mai am intr-o comisie pusa sa analizeze plagiatul lui Ponta dupa ce Ponta a adaugat in respectiva comisie 60% din membrii?? de ce nu a lasat
   comisia de etica in componenta ei originala daca era singura comisie abilitata sa judece cazul plagiatului lui Ponta ?
   9. ministrul Pop investigheaza cum a fost in trecut Funeriu angajat la presedentie, daca avea diploma de bac in conditiile in care pentru a fi consilier prezidential
   nu este necesara nici o diploma de studii,poti sa ai 2 clase.Asta arata care sunt preocuparile noii guvernari…
   10. modificarea conducerii TVR care era compusa din reprezentati de diferite culori politice, si acum a fost modificata in una singura, USL
   11. ignorarea de catre Ponta a hotararii CCR desi hotararea era emisa si fusese facuta publica in toata preasa.
   12. mutarea Monitorului Oficial in subordinea guvernului in ziua in care trebuia sa publice hotararea CCR pentru a impiedica publicarea hotararii inainte de
   plecarea lui Ponta la Bruxelles. Singura solutie a lui Ponta de a nu raspunde penal pentru incalcarea hotararii CCR este sa pretinda ca nu ii fusese adusa la cunostiinta
   pe cale legala si deci nu stia ca incalca legea… Crede cineva din cei care citesc aceste randuri ca el nu stia care este hotararea CCR la plecarea la Bruxelles?
   13. ordonarea directa de catre Ponta – ministrului de externe Marga de a nu-s indeplini obligatiile constitutionale de a trimite lista participarii
   presedintelui la Bruxeles. Desi lista a fost trimisa de catre presedinte ministrului de externe Marga acesta a refuzat si a raspuns presedentiei in scris ca : asa a primit
   indicatii de la premierul Ponta.
   14. atacurile repetate la adresa tuturor institutiilor statului, ANI, CCR, justitie, DNA, CNADTCU,etc
   15. 4 ministrii propusi de Ponta au fost dovediti a fi in conflict de integritate ori plagiat.
   16. amestecul ministrului de interne Rus in cazul Nastase, ministrul de interne sunand personal un condamnat la inchisoare.
   17. al cincilea ministru , Ecaterina Andronescu este si ea la fel in proces cu ANI.
   18. nu se ocupa de nimic in tara asta, ci se ocupa cu prezenta la tv pentru a lovi in basescu, iar afirmatia ca nu pot lucra de basescu nu se poate tine in picioare,
   pentru ca si daca il dau jos si CNA si DNA si ANI si CCR vor ramane in aceeasi componenta, deci vor da aceleasi decizii, vor deschide aceleasi dosare
   daca exista motive clare si dovedte cum s-a intamplat si pana acum.Iar daca aceste institutii SUNT cu PDL-ul cum se sustine, o vor face si cu Basescu presedinte, si
   cu Antonescu presedinte. Deci de ce nu iau masuri economice ?
   19. influenta negativa in presa internationa cu episodul ignorarea CCR, incapacitatea de a prezenta agenda Romaniei la Bruxelles a lui Marga – sursa The Economist,
   pe motiv ca nu au avut timpul necesar la dispozitie, plagiatul lui Ponta, presupusa tentativa de sinucidere a lui Nastase desi lipseste orice fel de raport medical
   care sa ateste ranile dobandite nu face decat ca Romania sa decada in ochii intregii lumi, sa ne facem de cacao.
   20. pentru ca in afara de declaratiile presei in rest nu exista nici o dovada medicala, nici un raport medical legal care sa ateste ranirea lui Nastase in tentativa
   de suicid, presa occidentala a inteles exact ce s-a intamplat, si anume ca s-a incercat intarzierea punerii in executare a pedepsei. si pentru ei este clar ca nu
   Basescu a incercat sa-l tina departe de inchisoare pe Nastase, ci Ponta cu USL..

 7. Biblio, nu puneți de un miting de susținere, dacă tot sunteți în același autobuz? Marean vine cu micii, Ady aduce ouăle, Ilici doctoratele și Negoiță vine cu damele ( ! minim 18 ! ) ală micu’ a lu’ Felix vine cu simbria pentru manifestanți! Bănicioiule tu numără până la 10 și trage aer în plămân, n-ai voie… pe tine nu te vrea nimeni, da poți juca un șeptic cu Biblio!
  :);):)

  • @ ghita1964

   Eu nu mai susţin de mult timp nici un politician, susţin doar poporul român şi normalitatea… politica bunului simţ. În această perioadă lupt împotriva războiului politic care îmi distruge ţara pentru că eu cred că este pericolul imediat al României.

   Spuneţi-mi concret… aveţi ceva împotriva normalităţii sau împotriva poporului român… Susţineţi de exemplu războiul politic (că aşa mi se pare)? Să ştiu cum raportez la domnia voastră?

  • Ei, nati-o, are si poporul asta un reprezentant de nadejde.
   Pai sa nu-i femic?

 8. Offffffff CEE imi place. Posta plagiator. Si cine te gândește ca sia dat doctoratul cu bombonel…….avem imaginea completa a dezastrului”

 9. Dacă metroul sa dovedit a fi un individ cu AppleCare spre infractionalitate,se subintelege ca elevul își va depăși. Mentorul

 10. Ghita mitralior habauc ,nu sari la mine.am o tablemta nou,noutate si are încercat un tip de program cu târguri,încă nul controleze ca lumea.mai ales ca e dotat si cu un program de monitorizare.asa ca scz.

 11. Dar voi isterie cum va știu veți înțelege.pt biblioteca,dragul meu,sare cu ochelari,vad ca ai trecut in defensiva si evident dai rateuri precum tratatul cine scăpați mai mult ulei de cit ecran nevoie.pupincurist ,de meserie,cu lozinci,ridicole scapi din vedere eventuala.nu pe romani trebuie săi fezandeze base.pe europeni,care se vor feri de posta ca de un lepros….

 12. Programul de scriere este făcut de cei de la aplleasta e explicație schimbărilor de sens”. Voi apela la experții. Pt trecerea la limba rom

 13. Mădălina meci pt promptitudine,,si îți trimit un cos de cirese japoneze,ca cei cu care mă delectez eu acum,virtual

  Administrator:
  Multumesc Frank 🙂 !

  • Moamăăăăăă ce vrăjeli de fante mahalagiu ai pe tine bre Zapo.
   Admin, dă-l în Doamne iartă-mă cu cireşele lui!
   Hai cu taica părinţelu’ să-ţi dau o masă cumsecade şi-o bere rece la şosea!
   (a să se oftice Luluşor!)
   🙂 🙂 🙂

   Administrator:
   😆

  • Re Zapa:
   Deocamdată nu umblu!
   Doar stau!
   Şi aştept.
   1. Să văd care va fi noua conducere PDL!
   2. Să văd care va fi reultatul în procesul lui Adrian Năstase.
   3. Victor Ponta să-şi dea demisia. (cu toate că îmi pun întrebarea: Şi cine vine în locul lui? Nemernicul ăla care şi-a părăsit nevasta pe patul de moarte?)
   În rest toate sunt aşa cum deja s-a stabilit:
   DACĂ MONICA MACOVEI GHERGHESCU ŞI MAFIA EI NU ESTE EXCLUSĂ DIN PDL VOI ÎNCEPE SĂ URLU ÎN CEL MAI ANTIPEDELIST CHIP CU PUTINŢĂ!

   Uffffff, căldură mare!
   🙂 🙂 🙂
   La Calu’ Bălan, la Calu’ Bălan şi berea-i rece……
   🙂 🙂 🙂

 14. DEMISIA VICTOR PONTA !
  in locul lui base va fi “suspendat(a)” bombo ! hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

 15. biblio
  sunt perplex…sunt siderat…
  basescu a facut niste aprecieri si a dat niste explicatii,iar tu spui ca a facut plagiat.
  Pai potrivit acestei logici tu plagiezi permanent…..folosesti cuvinte concepute de altii.
  Toate cuvintele folosite de tine au fost inventate de altcineva.
  Sincer sa fiu te folosesti de logica speculativa ducand o la absurd absolut.
  Pai basescu afirma cand vorbeste ca toate acele regulamente,legi,cutume sau ce or fi ele ca sunt opera lui?
  Daca un elev cand este ascultat de profesor reproduce tema din carte,inseamna ca a plagiat ?
  Cateodata ma intreb daca ai constiinta ,controlul ideilor emise,sau daca ……biblio pari baiat istet..

  • @ aurel

   Domnule aurel,
   Spuneţi că sunteţi siderat… pe mine mă lăsaţi sidefat… 😀

   Eu întrebam, nu afirmam nimic. Recitiţi dacă nu mă credeţi pe cuvânt. Observaţi la final acel semn de întrebare care deosebeşte afirmaţia de dubitaţie. Dacă ştiam sigur ce gândeşte domnul balbeck şi tot nu era o afirmaţie a mea, aş fi scris despre o afirmaţie a domniei sale. Eu nu ştiu însă cum gândeşte domnul balbeck şi îl întreb… Cum gândiţi, domnule balbeck? Faceţi o afirmaţie… o puteţi duce mai departe, sau nu? Cineva, oricine, care îşi asumă ceva explicaţii primite de la alţii… plagiază sau nu?

   De unde până unde “basescu a facut niste aprecieri si a dat niste explicatii, iar tu spui ca a facut plagiat”? Cum de aţi înţeles aşa ceva? Nu siderat… sidefat… 😀

   Eu nu mă refeream la regulamente, legi, cutume (aţi uitat de acorduri, tratate, directive europene), eu mă refeream la interpretarea acestora, la coroborarea acestora (modul cum acestea să întăresc unele pe altele). Şi da, dacă un elev scrie sau expune un comentariu la nu ştiu ce operă pe care l-a învăţat pe de rost, cuvânt cu cuvânt… plagiază în aceiaşi măsură cu domnul Ponta care a citat dintr-un manual de drept, căci nu văd nici o diferenţă. Nu văd ce relevanţă este dacă “plagierea” este orală sau scrisă…

   Încă o dată, nu am emis o părere, emiteam o întrebare… Dumneavoastră ce părere aveţi? A emite nişte judecăţi pe care ţi le-au pregătit alţii ca şi cum ar fi ale tale… este sau nu este plagiat?

   În sfârşit, chiar dacă nu aş avea conştiinţă, chiar dacă nu am control asupra ideilor emise… ce legătură are asta cu un răspuns la întrebare? Domnul blabeck, sau oricine altcineva, nu poate să-mi ofere un răspuns la o întrebare pentru că eu nu am conştiinţă sau control asupra ideilor?

   SI-DE-FAT!

   PS.
   Vă rog ca atunci când mă băgaţi în seamă să nu o faceţi neglijent… mă deprimă şi nici aşa nu sunt prea optimist privind la ţara mea.

 16. Gata, deja am primit răspuns la “Aşteptarea nr.2”
  Se abia acum, fără nici-o frică de a greşi pot spune:
  DA, ADRIAN NĂSTASE ESTE VINOVAT!
  Pam-pam

 17. Să sune trâmbițele lui Felix! Să bată tobele lui Ghiță ( ălalaltu! )! Mizerie! Poliția Politică a lui Traian Băsescu la înfundat pe Bobo! Să-ți fie rușine T.B. mai obligat să devin optimist și eu n-am vrut! Sidera-ma-ș și n-am cui! Sidefa-ma-ș codrului! Măi, măi…off, off copylotuleeeeeee! ( Și o știu toată! )
  🙂 🙂 🙂
  Hai cu grațiereeeeeeeaaaa Traiane! Hahahahahahahahaaha! Ce-mi plac glumele marinarilor!

  • Ghiţă nărodule ţi-ar graţierea a dreacu’, de câte ori ţi-am spus să nu mai verşi din casă?
   🙂 🙂 🙂

 18. Ha, Ha,Ha,
  Daca Iliescu la facut pe Geoana Prostanac, CTP la facut pe Ponta, Debil Mintal caci Plagiator ar fi un termen prea nobil. 🙂

  PS Asa este Sebi cum ai spus: Atentie la Ponta. 🙂

  • Dap!
   Exact aşa am spus:

   ATENŢIE LA PONTA!

   Deoarece:

   POATE FI GROPARUL VECHIULUI PDL, SAU MAMOŞUL NOULUI PDL!

   Aşa am spus măi Ion Adrian.
   Dacă tot mă citezi, citează-mă dracului complet nu fii golan de mahala!
   🙂 🙂 🙂

 19. Băi Ghiţă, dă fuga în Dealul Cotrocenilor şi i-ai ăluia lopata din mână!
  Nu de alta dar văd că vrea să-l mai trosnească pe unu’ după ceafă!
  🙂 🙂 🙂
  Offfffff, mare mincinos.
  Când l-am ales a promis că o să scoată dinţii rechinilor.
  Şi uite la el ce face face golanu şu mincinosu’!
  În loc să le dea cu lopata-n mâncătoare ca să le zboare colţii pe pereţi, el “HARŞTI!” le-o trage după ceafă ca să zacă!
  🙂 🙂 🙂

 20. Evazionistii ”de rand” sunt luati din case pe usa din fata cu catuse la maini si in vazul lumii… Nastase este luat din garajul personal departe de lumina reflectoarelor si protejat de geamurile fumurii ale masinii de politie… Hm…din nou doua unitati de masura…

 21. Al naibii,cand delapideaza nu se impusca nimeni,doar cand sunt prinsi la borcanul cu miere devin plangaciosi si sinucigasi… In ciuda multimii de oua pe care le detine,nu are nici macar sange in…sa raspunda ca un barbat pentru faptele sale…

  • Gaby mai bine du-te si te culca ,posteza maine cand s-a evaporat bucuria asta “marlaneasca ” ….noaptea ii un sfetnic bun.

 22. Stiti ce este trist…ca un barbat care a condus o tara la un moment dat,alege sa se impuste in fata familiei doar pentru ca nu este suficient de tare… Le datora macar putin demnitate…

 23. Nu a fost suficient de tare,trebuia sa traga in slugacii aia ce executau oridnul si dupa aia sa se sinucida.
  Nu doresc nimanui sa ajunga la puscarie,nici macar pentru o saptamana.Dar pentru ticalosi fac exceptii,pentru ca sunt liberi.

 24. În acest moment PDL a pierdut alegerile şi Traian Băsescu va fi arătat cu degetul!
  Situaţia este super-căcată!

 25. demneura

  Asa cum se intampla in Romania infractorul devine victima si castiga simpatia publica. suntem un popor sucit la cap…si daca va fi asa cum spui,atunci ne meritam soarta…

  • Va fi exact cum spun eu!
   îN ACEST MOMENT PROPAGANDA USL VA FUNCŢIONA LA GREU!

   Acum un an de zile spuneam că Traian Băsescu va fi distrus de Monica Macovei Gherghescu!
   IATĂ SE ÎNTÂMPLĂ ACUM!

 26. …Gabriela prieteneste te-am trimis la culcare ,nu vrei ,ok ….iti aduc aminte ,acum ti-a venit glasul dupa alegeri ,numai silverstar s-a bucurat cand a murit fiul lui Rosca -Stanescu ,la Paunescu au fost mai multi ,numai hoitarii se bucura de cadavre ,acum vii tu si postezi niste prostii mai mari ca Londra ,du-te bea un Gyn cu gheata …

 27. ” Situaţia este super-căcată ” ! Țțțțțțț! De când îmi doresc eu situația asta! ȘEFULE SPARGE-I ÎN GURĂ, ACUM ESTE MOMENTUL! Pune-i cu botul pe labe! Un “plagiator” să nu scape! Să nu ai frică, poporul este cu tine dacă-i belești și-i tragi în țeapă! Corupții la pușcărie!
  😉 Pe ei pe mama lor!

 28. Deoarece după ce şi-a luat o grămadă de bani de la PDL, Dan Tapalagă a contribuit din plin la distrugerea acestui partid!
  D-aia!

  AI CURAJ SĂ MĂ CONTRAZICI?
  HAI ÎNCEARCĂ!

  • Nu te contrazic caci nu pot discuta subiecte care nu mi se par a exista, caci nu injuraturile tale le creeaza.
   Nimic din ce am vazut la Tapalaga, dar recunosc ca nu le-oi fi vazut pe toate, nu justifia ce spui tu.

  • Viloaia din nordul capitalei i-ai văzut-o?
   Băăăăăăăă cât de mare este neruşinarea voastră?
   De a vedea numai ce vă convine?
   🙂 🙂 🙂
   Bună dimineaţa.

  • Stai liniştit.
   Că deja au început să le numere alţii!
   😉 😉 😉
   Ştii care-i culmea?
   Când m-am uitat la clasament, Udrea era pe primul loc.
   DIN COADĂ!
   La categoria:
   ŞI-NJURATĂ ŞI BĂTUTĂ ŞI F-SPARTĂ DIN CAUZĂ DE PROASTĂ CU DIPLOMĂ ÎN ALE FURATULUI DIN BANII PUBLICI ŞI DIN BANII EUROPENI.

   Vezi cum e viaţa asta măi politrucule?
   DACĂ N-AR FI PROASTE CA UDREA, N-AR PUTEA TRĂI BĂIEŢII DEŞTEPŢI CA VIDEANU ŞI NEGOIŢĂ LIVIU, MONICA MACOVEI GHERGHESCU, DAN TAPALAGĂ…ŞI ALŢI COLONEI!
   Vorba aia:
   Băgăm prostu-n faţă pe post de paratrăsnet şi noi în spate ne facem liniştiţi afacerile.
   😉 😉 😉
   PS Recunosc că la acest comentariu am fost un porc şi o lichea:
   DAR ĂSTA-I ADEVĂRUL!
   😉 😉 😉

  • bravo
   Uitam sau trecem cu vederea un lucru foarte important fara de care nu puteam ajunge acum in aceasta situatie…sa l vedem pe nastase arestat.
   Tot meritul ii revine monicai macovei care in scurtul timp in care a fost ministrul justitiei a facut schimbari radicale.
   Bravo macovei,acum se vad rezultatele.

  • Dadadadadadadada
   Monica Macovei fiica securistului Gherghescu a avut o activitate remarcabilă.

   A dosit Arhiva SIPA şi l-a făcut scăpat pe guru Gregorian Bivolaru!

   hahahahihihihuhuhu

   Ia dă-i un telefon Aurele şi întreab-o ce arăspuns la telefon atunci când Tapalagă speriat a întrebat:
   “Băi ce ne facem că s-au înţepat ăştia cu arhiva!”
   Şi mai întreab-o dacă-l cunoaşte pe Picioruş!
   🙂 🙂 🙂

  • Se vad pe naiba rezultatele!!!
   Eu vad doar o “telenovea” produsa intr-o tara bananiera, cu muuuulta lume care face muuuu la poarta USL-ului! Nu c-ar fi rau!!
   Ponta, este un infantil ffff periculos. El regizeaza in stil mafiot aceasta “telenovea”. 🙂 🙂 mai in gluma mai in serios..prinde 😉 Analizati tot demersul de azi si declaratiile……si incet- incet veti fi surprinsi de ce veti descoperi. Nu zic eu nimic, va las pe voi sa descoperiti….. chiar e interesant, macar asa la modul “distractiv”

  • Băsescu iar a pus mâna pe lopată şi vrea să-i tragă unuia după ceafă!
   Hihihihi
   Haşottiiiiiiiiiiii ai grijă băi leberalule ce semnezi pe propria răspundere!
   Hihihihahahahahuhuhu.
   😀 😀 😀

  • Hahaha
   Puiu Haşotti s-a sucit!
   Nu mai vrea să dea declaraţie.
   Ceva este putred în lucrările sale!
   Hahahaha
   🙂 🙂 🙂

  • LA PUŞCĂRIE CU MONICA MACOVEI GHERGHESCU!
   (autoare morală a încercării nereuşite de sinucidere a lui Adrian Năstase)
   .
   Determinarea sau înlesnirea sinuciderii
   Art. 179. – Fapta de a determina sau de a înlesni sinuciderea unei persoane, dacă sinuciderea sau încercarea de sinucidere a avut loc, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.
   Când fapta prevăzută în alineatul precedent s-a săvârşit faţă de un minor sau faţă de o persoană care nu era în stare să-şi dea seama de fapta sa, ori nu putea fi stăpână pe actele sale, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.
   🙂 🙂 🙂

  • Bre Sebicule, vezi că pe A3 te-a plagiat Ciuvică ” am sentimentul că T.B. a primit acum o grea lovitură de imagine ” ! Eu nu am sentimentul acesta, dar nah… te pui cu sentimentele “doamnelor” …! 🙂 🙂 🙂

  • Obrăznicătură!
   🙂 🙂 🙂
   Ţi-am povestit cum l-au umflat pe Ciuvică de pe stradă?
   Hihihihi

  • Caută la arhive că în mod sigur dai de poveste….hihihi.

  • Puiu

   Ti-am pus un raspuns mai sus in caz ca privesti inspre Tamisa… 😉

  • …ok Gaby neni ,l-am citit ,sa fie asa cum zici tu ,Cristoiu s-a inspirat de la tine ,asa a zis si” ardei umplut “:lol: …. ,procesul lui Nastase trebuia sa se termine in 2 ani max. ,s-a taraganat numai sa-l umileasca si sa-l darame ,s-a reusit ….[au fost cca 900 martori ai acuzarii si 5 celaveci ai apararii ,nu s-au admis mai multzi ] ,oricum decizia trebuie respectata ,Nastase trebuie sa-si faca pedeapsa …..aseara nu mi-a placut abordarea ta ,postarea duduia de bucurie 😆 😆 ,nu era cazul ,mi-am permis sa-ti atrag atentzia ,esti prietena mea de pe Tamisa 😆 😆 …

  • Mesaj pentru berbecii şi oile PDL-iste care mai trăiesc cu speranţa că Monica Macovei Gherghescu mai este o opţiune pentru PDL:

   Monica Macovei Gherghescu continuă să mintă cu neruşinare!
   Adevăratul motiv pentru care această hâdă paiaţă comunistă şi mafia ei care au distrus PDL-ul nu depun moţiune, este că nu au decât 2-3 voturi!
   NIMENI NU ÎI VREA!

   Deci berbecilor şi oilor PDL-iste care aţi behăit pro-Macovei,
   CĂRAŢI-VĂ DIN PARTID
   ‘ţi-ai dracului de ‘telectuali cu melcii voştri misecuvenişti!

   PARTIDUL NU ARE NEVOIE ACUM DE NAVETIŞTI!
   VERZELE DE BRUXELLES SĂ DISPARĂ DIN PARTID!
   MISECUVENIŞTII DACĂ VOR PARTID, SĂ-ŞI FACĂ PARTID!
   PARTIDUL ARE NEVOIE DE ORDINE, DISCIPLINĂ ŞI DE UN UNIC SENS!
   NU ARE NEVOIE DE ZBIERĂTORI PE BLOGURI ŞI PE LA TELEVIZIUNI CARE NU AU DECÂT UN SINGUR SCOP:
   SĂ-ŞI CREEZE PROPRIA IMAGINE!

   Pam-pam
   🙂 🙂 🙂

  • Acum trec la Eusebiu-in orice situatie,el ramine amicul meu virtual,doar daca o faca groasa rau de tot.nu ma intereseaza cu cine si pt cine spare tastaturi.pt ca o face cu talent[uneori] si cu un umor ,pe care sincer,putin oameni il au.deranjant este doar faptul,ca pupincuristul PUIOVOCI,SE LIPESTE DE EL,CA PADUCHELE DE PARUL SCURT

  • Re Zapa
   Treziţi-vă nărozilor şi daţi afară ciurucurile comuniste care nu au făcut nimic pentru acest partid şi atunci am să tac din gură!
   (mă mai pun pe zbierat doar dacă vă luaţi de Udrea tu-vă muma-n cur la toţi ăştia care vreţi să plătească ea toate oalele sparte!)
   PARTIDUL ARE NEVOIE DE OAMENI PUTERNICI.
   DE OAMENI BOGAŢI!
   POLITICĂ FĂRĂ BANI NU EXISTĂ!

   ESTE DE NEIMAGINAT CUM DOUĂ -TREI LICHELE COMUNISTE AU AJUNS SĂ FACĂ CE VOR ÎN ACEST PARTID!
   DIN CAUZA LOR AŢI PIERDUT ALEGERILE VIERMILOR FRICOŞI!
   DIN CAUZA LOR TOŢI AU TĂBĂRÂT ASUPRA UDREI!

   Ce încredere vroiaţi să mai aibe electoratul în partidul vostru dacă vicepreşedintele partidului, Monica Macovei-Gherghescu, un fost procuror comunist care a schingiuit la Măgurele demonstranţii arestaţi în Piaţa Universităţii, zbiera pe blog şi pe la televiziuni ori de câte ori se îmbăta că sunteţi nişte corupţi?
   Aţi uitat cum vă acuza Cristian Preda?

   AFARĂ CU EI DIN PARTID!
   SĂ-ŞI FACĂ PARTID MISECUVENIŞTII!
   NU-I VREA NIMENI!

   FĂRĂ SPRIJINUL LUI TRAIAN BĂSESCU ACESTE OTREPE COMUNISTE SUNT NIŞTE NULITĂŢI!
   DAŢI AFARĂ LIBĂRCILE COMUNISTE DIN PARTID!

   Monica Macovei Gherghescu:
   – a fost prinsă în spatele Operei şi filmată
   – şi-a schimbat religia
   – este membră MISA
   – l-a făcut scăpat pe Gregorian Bivolaru.
   – bea de stinge
   – a fost dată afară din justiţie în urma controlului efectuat de Cochinescu.
   – împreună cu Dan Tapalagă, amantul ei, a fotocopiat toată arhiva SIPA.
   – “trecutul” ei a dispărut ciudat.
   NIMENI NU ŞTIE CE A FĂCUT MONICA MACOVEI-GHERGHESCU, ÎNAINTE DE DE REBELIUNEA DIN’89, ÎN TIMPUL REBELIUNII DIN ’89, ÎN TIMPUL MINERIADELOR!
   TOT TRECUTUL EI A FOST ŞTERS.

   LA BRUXELLES MONICA MACOVEI GHERGHESCU ESTE CUNOSCUTĂ CA SLUGĂ A AMERICANILOR!
   TOŢI DE FERESC DE EA!
   (pe asta n-o ştiaţi nu?)
   Şi delegaţii francezi şi cei englezi şi cei nemţi se feresc de ea ca de ciumă!
   Atunci când ea a cerut anularea unor drepturi ce ni se cuveneau de drept, unii parlamentari europeni au rămas stupefiaţi!
   Au întrebat:
   CE FEL DE OM ESTE ACEASTĂ FEMEIE CARE CERE PEDEPSIREA PROPRIEI ŢĂRI?
   Repet:
   ERAU STUPEFIAŢI!
   Pam-pam.
   TREZIŢI-VĂ PDL-işti!
   DELIMITAŢI-VĂ DE ACESTE OTREPE!
   ELIMINAŢI-LE!
   Sunt doar nişte implanturi silicoanice cu care Traian Băsescu a vrut să îmbunătăţească imaginea PDL-ului!
   OPERAŢIA ÎNSĂ NU A REUŞIT!
   Nu a reuşit deoarece Traian Băsescu este comandant de vas nu chirurg estetician!
   Aduceţi-vă aminte că la fel a greşit şi cu Adriana Săftoiu şi cu Alina Mungiu-Pippidi!
   Care după ce l-au trădat au devenit cele mai vehemente contestatare ale mandatului său!
   Monica Macovei este o cârtiţă care va proceda la fel!
   Trebui trosnită peste bot cu lopata ca să-i sară proteza din gură!

   MRU nu are ce căuta în PDL!
   SĂ LASE PDL-UL ÎN PACE!
   DACĂ VREA DREAPTĂ SĂ-ŞI FACĂ PARTID!
   PDL-ul ARE STÂLPII LUI BĂTRÂNI PE CARE SE SPRIJINĂ!
   NU-I TREBUIE TOT FELUL DE PROPTELE DIN AFARĂ!
   PDL-UL ARE OAMENII LUI CARE L-AU CRESCUT ŞI PE CARE I-A CRESCUT!
   PDL-ul NU ARE NEVOIE DE VENETICI!
   AFARĂ CU EI!

   Haides paides noapte bună!
   🙂 🙂 🙂

  • ptiuuuuuuuuuuuuuu,bey eusebiu,mai ramine sa ne spui ,CINE SUNT CIOCOII’………..Haaaaaaaaaaamhiiiiiiiiiiiiiiiisi reiau:::::::NU TE VRED,N-AI PROBE,DAR MAI ALES DATORITA INDARATNICIEI min. monica macovei-ASTAZI VEDEM CIT DE TICALOASA ESTE CLASA POLITICA,DE LA STINGA LA DREAPTA.poeziile tale au un iz pioneresc,si sunt extrase cu forcepsul din putul gindirii lui DAN VOICULESCU.BEY eusebiu,ba de ce dracu cinti tu refrenele mincinoase preluate de la antena 3?ti-a mirosit tie ca turnatorul DAN VOICULESCU FACE POMENI IN LUNA DECEMBRIE????????????????????

  • Şi voi ăştia CARE CA ŞI MINE aţi sprijinit trupa lu’ Milică Piticul făr’ de frică, ciocu’ mai mic!
   S-a dovedit clar că nu a mers şi că într-un partid dacă nu există un căprar care să înjure şi să pună biciul pe răcani se duce dracului totul de râpă!
   CU ZÂMBETUL ŞI VORBA BUNĂ NU MERGE!
   Dacă vouă vă este ruşine să recunoaşteţi asta, mie nu îmi este ruşine.
   Vrem nu vrem trebuie să recunoaştem că Udrea noastră a zbâcit-o.
   Este greu greu şi la neîndemână să recunoaştem asta dar ataete!
   Deci vă recomand să nu mai bateţi câmpii cu Macovei şi MRU că ăştia sunt doar nişte implanturi siliconice!
   Aliniaţi-vă în spatele lu’ Buldogu şi a bătrânilor deoarece tinerii au văcsuit-o.
   Să pună ăla biciul pe voi şi să întroneze disciplina.
   Că de zâmbetul Udrei nu aţi ascultat!
   Aţi făcut ce aţi vrut voi!
   PUNCT!

   BLAGA VOTAT ŞI ÎNAINTE MARŞ TU-VĂ MUMA-N CUR DE ‘TELECTUALI CU MISECUVENIŞTII VOŞTRI!
   ŞI TOŢI AI UDREI SĂ LASE MIEUNELILE CĂ PDL-ul NU-I PISICĂRIE!
   TOŢI ÎN FORMAŢIE ŞI CADENŢĂ!
   GATA CU GLUMA!

   Asta este părerea mea.
   Cui nu-i convine să bea un ceai fierbinte!

  • VEZI URITU TAICHII CA,OBSERVATIA MEA NITZEL MAI SUS……….

  • Zapo!
   Nici nu mai citesc deoarece în mod sigur, dezorientat fiind, baţi câmpii.
   Baţi câmpii aşa cum au bătut mulţi câmpii, acuzându-mă de ceea ce eu nu am făcut şi încercând să demonstrezi ceea ce se chinuie de vreo 3-4 luni să demonstreze această turmă elitistă care cu o neruşinare ţipătoare la cer vor să pună mâna pe partidul care a fost construit de alţii!

   REPET CE AM MAI SPUS ŞI ACESTA TREBUIE SĂ FIE MESAJUL CARE SĂ DECLANŞEZE ADEVĂRATA REFORMARE A PDL-ului:

   AFARĂ CU TOŢI CEI CE AU ACUZAT PDL-ul ŞI MEMBRI MARCANŢI AI PDL-ului DE CORUPŢIE!
   AFARĂ CU MONICA MACOVEI ŞI CU MAFIA EI DIN PDL!
   EI TREBUIAU SĂ SE BATĂ CU NĂSTASE, CU PATRICIU, CU VÂNTU CU….CU….CU!
   NU CU PROPRII LOR COLEGI DE PARTID!

   PDL-ul ESTE AL VOSTRU AL PDL-iştilor ŞI AL NOSTRU A CELOR CARE DE MULŢI ANI NE-AM BĂTUT PENTRU VOI FĂRĂ A NE ÎNGHESUI LA MASA CU BUCATE!

   CEL CE VA FI ALES ACUM, ŞI SPER CĂ VA FI ALES BULDOGU’, TREBUIE ÎN PRIMUL RÂND SĂ ÎNTRONEZE ORDINEA, DISCIPLINA ŞI CADENŢA.
   SĂ DEA SATISFACŢIE BĂTRÂNILOR MEMBRI ŞI SUSŢINĂTORI PDL EXCLUZÂND DIN PARTID PE CEI CE AU DISTRUS IMAGINEA ACESTUI PARTID:
   MONICA MACOVEI GHERGHESCU ŞI GAŞCA EI DE MAFIOŢI TRĂDĂTORI ŞI VĂNZĂTORI DE NEAM.

   PDL-ul ÎN PRIMUL RÂND TREBUIE SĂ FIE UN PARTID AL ROMÂNILOR!
   NU UN PARTID CARE SĂ SERVEASCĂ INTERESUL LUI BARROSO SAU AL NU ŞTIU CĂRUI AMBASADOR AMERICAN CARE UN TUPEU ŞI O NESIMŢIRE GROBIANĂ SE AMESTECĂ ÎN PROBLEMELE CARE NE PRIVESC PE NOI ROMÂNII!
   ACEŞTI EUROPENI ŞI ACEŞTI AMERICANI CARE SE ÎNGHESUIE A NE ÎNVĂŢA DEMOCRAŢIE ŞI CAPITALISM SĂ FACĂ BINE A-ŞI RESPECTA PROMISIUNILE!
   ŞI SĂ NE RESPECTE!
   SUNTEM PARTENERII LOR!
   NU SLUGILE LOR!
   Ai priceput Zapo?
   Vrei să-ţi aduc aminte că în timp ce europenii lui Macovei Gherghescu ne impuneau prin această slugă decrepită condiţii draconice, grecii, spaniolii, portughezii, italianii dansau pe mese la chefuri?
   Vrei să-ţi aduc aminte că în timp ce Piticul Nemuritor şi Febleţea îşi luau pumni în cap şi şuturi în cur din cauza tăierilor aberante de salarii şi pensii dictate de stăpânii Monicăi Macovei Gherghescu, pe greci îi durea fix în sandale?

   Şi mai am ceva de spus:
   TRAIAN BĂSESCU SĂ STEA DE-O PARTE LA ACESTE ALEGERI DIN PARTID!
   Asta o spun eu un aprig susţinător al lui!
   SĂ LASE PARTIDUL ÎN PACE, SĂ SE AUTOREGLEZE!

   PS Arogantule nu ştiu cine eşti dar nu sări la beregata lui Zapa.
   El este un pic dezorientat acum, ba chiar şi puţin frustrat (cum sunt şi eu) că toate i s-au spart în cap lui Emil Boc – ardeleanul lui şi Elenei Udrea!
   Şi eu sunt frustrat că ai mei au zbârcit-o dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu rupt de realitate şi din orgoliu să nu spun:
   STOP CEVA NU A MERS!
   HAI SĂ SCHIMBĂM!
   DACĂ NU A MERS CU VORBA BUNĂ ŞI CU ZÂMBETUL HAI SĂ ÎNCERCĂM CU DISCIPLINA DE FIER ŞI CU PUMNUL ÎN MASĂ!
   (bine înţeles că acum o târlă de aşa-zişi udrişti vor urla: TRĂDĂTORUUUUUUL!
   Le răspund şi eu:
   S M P Î C!
   Elena Trebuie să se delimiteze de trădătorii partidului!
   Elena nu mai trebuie să fie vedeta navei amiral!
   GATA!
   Trebuie să se aşeze lângă bătrânii PDL-ului chiar dacă deocamdată va intra pe linia 2, poate chiar şi 3.
   Şi în toamnă să fie susţinută de noi care suntem adevăraţii udrişti să câştige la generale.
   Şi după aia mai vedem noi!

   Zapa este băiat bun dar purtând cioc uneori uită să se mai ducă la bărbier să şi-l aranjaze şi-i creşte cam mare!
   Şi vâlvoi!
   Îşi va reveni rapid după alegerile din partid!
   🙂 🙂 🙂

  • Nu vreau sa ma refer la ce au zis unii si altii de pe aici si din alte parti in decursul vremii de de Blaga.
   La toate atacurile sau laudele eu am tacut caci consideram ca dupa pierderea capitalei in 2008 nu era inca momentul.
   L-am criticat doar si cu duritate si nu retrag nimic pentru treaba cu cashetele aruncate. Atunci l-au batut alde Dogaru et co dar a platit caci a demisionat. La congresul trecut trebuia sa castige Boc caci ar fi fot practic imposibil sa mai faca ceva daca ramanea doar PM si la partid zburdau altii.
   Acum drumul este liber ptr Blaaga cel putin pana la parlamentare si apoi mai vedem. 🙂

   Foarte bine ca telectualii s-au mai spasit nitel. 🙂

  • …fii bey onest si nu mai baga gulgute de adormit copii ,la alegerile din pedele l-ai sustinut pe tropeta Boc ,ce umbli cu minciunele …

  • Salut PUICA-intotdeauna,AM SUSTINUT REPUBLICA DE LA CLUJ………cu oaresce exceptii,FRUMOASA,INTELIGENTA SI SEDUCATOAREA DOAMNA UDREA,INTELIGENTUL DOMN VOINESCU.Dar l-am atacat probil primul pe CRISTIAN PREDA,pt derapajele comise,intre timp omul a mai invatat cite ceva,despre VIATA DE PARTID SI JOCUL IN ECHIPA-SI ASTA SPRE LAUDA LUI.Personal pledez pt o conducere nou,nouta,nu dau nume,dar cred eu,VREMEA LUI VASILE BLAGA……………a trecut,dar este nevoie de el in partid,nu ca presedinte.E ca si cum ai pune un croitor ,SA-TI DEPANEZE MASINA………Asa ca puiu,saluta-l frumos pe amicul tau zapa,si recunoaste ca am dreptate…

  • pt Arogantu-stimate domn,imi revine placerea sa va raspund,si o voi face.DV. ca si amicul meu eusebiu,faceti o confuzie majora,PD-L nu este propietatea lui MACOVEI si nici nu face parte din colectia de trofee,a doamnei UDREA.PD-L, inseamna un partid de cite-va sute de mii de oameni,si cum s-a dovedit la locale,cu citeva milioane de votanti.PD-L,trebbuie sa fie port drapelul unor idei,de centru dreapta,ca atare nu el se supune,unor persoane ci aceste persoane devin vehicole,si duc aceste idei ,valori si principii cit repede,pe intelesul tuturor spre romani.Lupta,PT PUTERE INTR-UN PARTID,NU SE DUCE,ASA CUM VREA EUSEBIU,ESTE LOC SI PT DOAMNA ELENA UDREA SI PT MONICA MACOVEIATENTIE,ESTE NEVOIE DE ELE,SI NU SE EXCULD.Cine pune in termeni de anihilare,a uneia sau alteia,cu adevarat este dusmanul partidului.Arta jocului in echipa presupune,ca VEDETELE SA CONLUCREZE NU SA SE SABOTEZE,PT CA IN FINAL,DACA PIERD JOCUL,AMBELE VEDETE DISPAR………..INTELEGI POZITIA MEA AROGANTULE?

  • DEDICATIE SCURTA,PT TOTI CEI CU MINTEA ASCUNSA,IN prohab,asa cum o are eusebiu:se spune ca un taran,era intrigat,ca in padurea lui,isi facuse cuib,un CUC.DUPA CUM POATE STITI,CUCUL NU-SI FACE CUIB,EL DEPUNE OUALE IN CUIBURILE ALTOR PASARI-LA FEL CA EUSEBIU.Si uite asa,taranul nostru ia pus gind rau cucului pt ca il deranja MELODIA CUCULUI-CU-CU,CU-CU,CU-CU,………Si intr-o zi si-a propus sa prinda cucul,incepind sa taie copacum in care cinta cucul.si a tot taiat ,EUSEBIU ,LA COPACI,ZI DE ZI,DAR CUCUL TOT NU-L PRINDEA,PINA A TAIAT TOATA PADUREA….Cind a doborit si ultimul copac,CUCUL ZBIRRRRRRRRRR IN PADUREA VECINA……….Ei si acum morala…………..alta data,asta ar fi cam din zona-TEME PT ACASA PT ……………DEMENTII,CARE SINGURI ISI TAIE PICIOARELE DE LA SCAUN…………

  • @ ” INTELEGI POZITIA MEA AROGANTULE “? Ai intrat în poziție Zapa? Lasă caterinca Zapa, spune, ai prins rechinul? Băi Zapa n-am știut că ți-ai luat tabletă nouă… io am crezut că ai pierdut câteva degete în lupta cu rechinu! Vezi nu-l ține în borcan Zapaaaaaaa! Adu-l la Cluj să populăm Someșul, poate mai scăpăm de vreo doi-trei hăbăuci!
   😉

  • Taci bă neamu’ lu Metralieră!
   Lasă-i să-şi ia toţi tablete, că aşa ne bunghim mai repede, cine sunt şi de unde postează.
   Nu mai dăm 2000 de euroi pe un Guard.
   Deschizi frumos contul Google şi pac ştii exact unde sunt cu precizie de +/- 0.5 metri.
   Ca la Blackberry
   Hihihi…
   🙂 🙂 🙂

   PS Ieri n-am ce face şi-i dau unei cadâne telefon:
   – Alo!
   – Da scumpi mic.
   – Unde eşti fă?
   – La slujbă scumpi mic.
   La care eu:
   – Şi mă rog de când papleacă ăla de la 2 este coleg de serviciu cu tine fă? Că de vreo 5 ore observ că tableta ta stă lângă tableta lui!
   – Securistul dracului!
   (gata nu mai eram “scumpi mic”)
   Dar i-am băgat-o şi io:
   – Păzeaaaaaaa că in mare viteză se apropie tableta nevesti-siiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
   După aia am auzit o voce cum disperată întreba: “Unde dracu mi-am pus pantalonii?!”, nişte zgomote ciudate-n telefon şi convorbirea s-a-ntrerupt……

   Hihihihi, ce ţi-e şi cu tehnica asta dom’le!
   🙂 🙂 🙂

  • Trebuie sa repet cu adresare caci amaratul asta de blog functioneaza cum functioneaza
   Deci ptr Puiu care citeste dar nu pricepe:

   Asta am si spus, ca l-am sustinut neconditionat pe Boc, dar daca tu nu prea intelegi limba romana scolit cum esti la tovarisci, eu nu am ce face.:)

  • Ei fuxx-i pasca ma-si

   on adrian
   22/06/2012 at 20:53 |
   Excelent Matroz ca doar nu e barca ta cutie postala sau registratura de angajamente de pionieri. Locul declaratiei pe proprie raspundere a lui Hasoti este la registratura Guvernului si continutul a fost anuntat public Hasoti spune ca nu a plagiat
   Deci acestea sunt acte opozabile tertilor si creeaza raspindere juridica. Deci Matrozul ii poate recolta juramantul.
   Si bai neispravitelor dupa ce jurati in fata Marinarului, nici nu s-a uscat bine cerneala semnaturii voastre si incepeti cu insultele, nemernici ordinari ce sunteti.

   Raspunde

  • MAI SUS GASITI RASPUNSURILE DRAGII MEI EUSEBIU SI GHITULICA

  • Bă nărodule nu ţi-am spus că nu le citesc!
   Postează-le unde trebuie şi le citesc!
   Şi dacă bună seara mi-ai dat, nah belea ţi-ai căpătat:
   Deci hai să vă mai trag una după ceafă nărozilor!
   🙂 🙂 🙂
   Vă aduceţi aminte de Frunzăverde?
   Vă aduceţi aminte cum l-aţi înjurat?
   Vă aduceţi aminte când vă spuneam:

   Băăăăă nu aruncaţi cu piatra şi nu scuipaţi,
   Că s-ar putea ca mai târziu să regretaţi!

   Deci hai să vă spună tălică una care o am demult pe suflet!
   ŞI V-O SPUN PE ROMÂNEŞTE:

   PRIN PLECAREA LUI FRUNZĂVERDE, PDL-ul A PIERDUT UNUL DINTRE CEI MAI VALOROŞI OAMENI AI PARTIDULUI!

   UN ILUMINAT DE ÎNALT RANG!
   UN OM CU MULTĂ GLAGORIE, CU MULTĂ DRAGOSTE DE ŢARĂ ŞI CU MULTĂ ONOARE!
   UNUL DINTRE CEI MAI INFLUENŢI ROMÂNI DE LA PE!
   MONICA MACOVEI GHERGHESCU, PE LÂNGĂ FRUNZĂVERDE ESTE UN ŞTIFT LA PE! O ZDREANŢĂ!
   FRUNZĂ VERDE A FOST ARTIZANUL A TOT CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT BUN PENTRU PDL ŞI PENTRU ROMÂNIA LA PE!

   Să ţineţi minte asta capete de lebădă!

   PE FRUNZĂVERDE NU TREBUIA SĂ-L ATINGEŢI NICI MĂCAR CU O RĂMUREA CAPETE DE LEBĂDĂ CARE SUNTEŢI VOI NIŞTE CAPETE DE LEBĂDĂ!

   Aşa că bîîîîîîîîîîîîîîîşti cu Monica Macovei Gherghescu!
   AFARĂ CU EA DIN PARTID!

  • Călca-ți-ar rechinul tableta, măi Zapa, o oră a trebuit să-l caut! Deci ești la Toronto pe Someș nebunaticule! Bă da chiar așa, să-ți pierzi sângele rece și să nu-i mai găsești? No acuma dacă se întâlnește Zapa-neni cu cipilosu de Puiu? Așa că-i gata tocana? Las că primești tu ca Gigi: tocană,tocană, tocană!
   🙂 🙂 🙂

  • Deci:
   BĂ CAPETE DE LEBĂDĂ ÎNVĂŢAŢI SĂ RESPECTAŢI VALORILE!
   ADEVĂRATELE VALORI!
   NU SLICOANELE ŞI IMPLANTURILE ARTIFICIALE!
   ÎNVĂŢAŢI SĂ RESPECTAŢI ZIDITORII ŞI ZIDIRILE LOR, NU POLITRUCII CARE-ŞI MÂZGĂLESC LOZNCILE PE PEREŢII ZIDIRILOR!
   MUHAIELELE CARE LOZINCĂRESC ŞI-ŞI SCUIPĂ VENINUL PE BLOG DUPĂ CE TROSNESC O STICLĂ DE J&B!
   Trilili-rilila!
   😀 😀 😀

   PS Zapooooooo, nu băga râma-n Someş că ţi-o papă vreo scoică!
   Face “HAP!” şi-o-nghite toată!
   Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaai noapte bună că mă duc să dau la gâşte-n Cetru Vechi!
   Poate găsesc vr’una mai dolofană ca s-o frig!
   😉 😉 😉
   Mă iubeşte femeileeeeeeeeee.
   Şi e moarte dupe , mineeeeeeee
   Toata ziua-mi urcă-n pat,
   Nu ştiu ce să fac ca să scaaaaaaaaaaaap……
   Tango.

  • Woaliuuuuu ce era să uit!

   Tocmai am aflat că un anume domn rus cu domiciliul în Kisellef nr.6, mare admirator al Febleţii noastre, în fiecare zi vizitează această ogradă.
   Deci, parşiv postez aici un fragment dintr-un material în care marele jurnalist deontolog Dan Tapalagă plictisindu-se de atâta sărit la beregata Elenei Udrea şi la beregata lui Traian Băsescu, a sărit la bergata lui Putin.
   Că habar n-are cu ce se mănâncă Putin şi Federaţia Rusă aşa cum n-are habar nici cu ce se mănâncă politica din România, nu prea mai are sens să menţionez.
   Un biet scrib producător la comandă după fiţuică servită n-ar cum să emită vreo părere cumsecade.
   Dar hai să nu mai bat câmpii deoarece mă aşteaptă gâştele şi să postez fragmentul:

   Relatia lui Putin cu banii, singele puterii, este urmarita in mici detalii din primele pagini pana la sfarsitul cartii, oferind o cheie de lectura mai putin explorata pana azi. Este, daca vreti, una din fetele lui Putin mai putin cunoscute, care se adauga la chipul stiut. Acela de fost KGB-ist dur, castrat de orice sentimente, ajuns presedinte in 2000, evoluand de la autoritarism la tiranie, cinic si neidurator cu rivalii sai, oameni de afaceri, politicieni sau jurnalisti. Toate acestea, veti spune, le stiam citind-o pe Anna Politkovskaia, ucisa in liftul blocului unde locuia, in 2006, chiar de ziua lui Putin.

   (Dan Tăpălagă: Putin şi pleonexia.)

   Măi Dan Tapalagă amantul lui ştim noi cine, dacă ai impresia că Putin este Băsescu şi admite ca orice escroc de jurnalist poate să-şi bată joc de numele lui, înseamnă că tu nu eşti doar prost! Ci şi nebun!
   Mda, ce să mai zic.
   Poate doar că afară nu plouă dar io am canadiană nouă şi-n Germania s-alunecă pe coji de banană.
   Haides-paides
   🙂 🙂 🙂
   PS Băi ciobane, când mai călătoreşti cu avionul nu mai băga mâna sub fustele doamnelor că nu dă bine!Mai ales când doamnele sunt măritate!
   🙂 🙂 🙂

  • OHOOOOOOOOOOO,eusebiu o luat-o rau pe aratura……………si ce-o sa-i faca bre,Putin la TAPALAGA[TALPALAGA,HAAAAAAA,HIIII] Beyyyyyyyyyy,fii atent la moshu,in seara asta,intr-un PUB ,CARE BVA FI PLIN DE ROMANI,DIN MONTREAL,SE VA CINTA IN DRACI-PUSCA SI CUREAUA LATA…………..Si stii de ce>>>>>>>>>???????????????Pt. ca sunt romani ardeleni neaosi,pt ca II ADMIRA PE PEDELISTI,SI PT CA LA TOAMNA VOR VOTA UN PEDELIST CARE VA REPREZENTA EMIGRATIA.VOI??????????????? Sa ramineti cu sorin oprescu hirsh………..ca atita puteti…..AI UITAT CIND AI PLECAT DE PE BLOGUL DOAMNEI UDREA???????????????Offffffffff, ce slabanogi sunteti voi miticii…..

  • Repet caci iar s-a dus aiurea.
   Banati-ma total fratilor daca asta e problemul si sa terminam

   Revin la ceva ce cred ca am mai scris mai sumar:
   Cititi si retineti si daca vreti comentati cele ce i le-as spune dlui Presedinte daca i-as fi consilier:
   Acum dupa un mare scucces al justitiei, dupa constatarea dovedita ca suntem guvernati de o gasca de impostori plagiatori et co despre care pana si un “amic” de-al dvs si anume CTP a folosit sintagma poate ca nu foarte exagerata de :debili mintali, dupa ce s-a jucat dramoleta din Zambaccian pe care unii o considera sursa de viitoare neplaceri ptr dvs si daca nu vom sti cum s-o intampinam ar putea sa fie, dar este ceva parabil, daca sti cum si ai si cu cine.
   Indiferent de aceste intamplari si de ce face si Ponta in consonanta cu epitetul cu care l-a gratulat CTP, cred ca dvs ca Presedinte privind numai Constitutia si art 80 nu aveti decat trei posibilitati rationale si anume:
   a) Cea mai demna, dar nu stiu exact cu ce consecinte, si care este deja scrisa de mine pe mai multe bloguri :
   Incalcarea flagranta a Constitutiei ar permite Presedintelui ca ultim aparator al acesteia si in situatie de urgenta in aplicarea art 80
   “ARTICOLUL 80: Rolul Preşedintelui
   (1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.
   (2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.”
   Asadar, Presedintele poate folosi forta coercitiva a statului, cu mult mai mult drept decat Iliescu in 90, cand acesta a blocat intrarea regelui in tara, si astfel poate el, Presedintele, sa blocheze iesirea PM,daca iesirea acestuia se face in scopul diversionist si anticonstitutional pe care-l declara in ultima vreme.
   Deci forta coercitiva a Statului poate si trebuie folosita la nevoie in apararea Constitutiei de ultimul aparator al acesteia care sunteti dvs caci nu este o problema pentru CCR analiza unei declararii parlamentare cum spun in mailul trecut
   b) Il delegati dvs pe Ponta sa reprezinte in locul dvs Romania, caci aveti dreptul sa faceti asta(slabiciune dar poate si intelepciune, desi dupa plagiat este mai degraba ceva ciudat)
   c) Va dati demisia cu toate consecintele neputand sau nedorind sa folositi orice mijloc pentru a impiedeca aceasta incalcare a Constitutiei si atunci in urma demisiei ar trebui sa se duca Blaga sau Ponta(treaba lor)

  • Trăim şi vedem cine-o aluneca pe coaja de banană că vorba aia:
   LIFTURI SUNT DESTULE-N BUCUREŞTI.
   Deh, facă Băsescu are premoniţii, Ponta are premoniţii, eu să nu am premoniţii? …că doar e democraţie ce mama mă-sii.
   🙂 🙂 🙂
   PS1 Păi bine mă nărodule. ai făcut atâta drum ca să cânţi “Puşca şi cureaua lată” într-un pub?
   Un bordel de soi n-ai găsit şi tu?
   🙂 🙂 🙂
   PS2 Am plecat că nu mai aveam loc de turmă provincialilor care-şi dădeau cu părerea cam ce primari trebuie să votăm noi bucureştenii!
   Doar nu eram scrântit în doagă să mă cert cu voi ăştia din provincie, care atunci când veniţi în Bucureşti vă lăsaţi maşinile pe centură şi luaţi metroul ca să ajungeţi în Piaţa Universităţii!
   V-am lăsat pe voi provincialii să vă daţi cu părerea şi de votat am votat ca orice bucureştean!
   UN MEDIC, NU UN GUNOIER!
   🙂 🙂 🙂
   PS3 În locul tău, io aş face ciocuţu’ mai mic şi i-aş trimite lui Rus o ladă cu şampanie, că dacă nu era Rus nu pupa Boc Clujul!
   Vorba aia:
   “Dacă nu ştii, nu vorbi că râd golanii de tine!”
   Spune mersi că noi 3-4 mitici din Bucureşti vi l-am ales pe Boc şi bagă un târâş pe burtă precum melcu’.
   În linişte desăvârşită, pe vârful picioarelor şi cu mâna la chipiu salutând băieţi care nu vorbesc ci câştigă! ALEGERI!
   😉 😉 😉
   PS4 Auzi mă neamu’ lu’ “Începe propoziţia astăzi şi o termină mâine”, dacă tot vă pute atâta Bucureştiul şi bucureştenii lui, de ce vă înghesuiţi toţi să veniţi în Bucureşti ca să vă căutaţi de muncă?
   Ia răspunde?
   Frustraţilor!
   Dacă nu eram noi răgăţenii să trecem Carpaţii şi acum iobăgeaţi pe moşiile grofilor!
   Adormiţilor!
   Slană cu ceapă-n buzunar ce sunteţi!
   🙂 🙂 🙂
   Am impresia că vouă vi s-a cam urcat la cap că sunteţi făloşenia României!
   Mai moale cu stindardul pe scări că-s pline bordelurile Bucureştiului d-ardelence arzoaice!
   Chiar aşa de repede ai uitat cum a umplut Boc Palatul Victoriei cu ardelence care şi pe nasturi “ţaca-paca” doar-doar s-or căpătui şi ele cu vr’un mitic să se facă dame cu bolentin de Calea Victoriei?
   😀 😀 😀

  • Băi Adriane ia de vezi ce faci că-ţi pun un sac de bani în spinare de n-ai să-l poţi duce!
   Iar începi cu banatul, banaţi-aş sticla de băutură!
   Pune-i dracu dopul şi piteşte-o ca să nu te mai tenteze!
   🙂 🙂 🙂
   Dacă io aş fi Băsescu şi tu ai fi consilierul meu şi dacă tu mi-ai fi spus aşa ceva, eu aş fi dat imediat telefon la 021.334.42.66 sau 021.334.49.73 sau 021.334.49.93 Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alex. Obregia” nr.9-Bucureşti şi aş fi cerut de urgenţă o dubă dotată cu cămaşă de forţă pe motiv că tolomacii de la serviciul personal mi-au angajat un nebun furios pe post de consilier.
   🙂 🙂 🙂

  • Măi ‘tele-ctual diliu:
   DEMOCRAŢIA SE FACE CU FORŢA DIALOGULUI ŞI CU MLĂDIEREA COMPROMISULUI!
   NU CU FORŢA COERCITIVĂ!
   🙂 🙂 🙂

  • Auzi bre părințele , mai ușor cu pianul prin Ardeal! Așa-i că-ți curge buza după o țâră de untură pe pâine…cu ceapă roșie și verde? Hehehehe! Normal că lăsăm mașina la barieră că doar n-om fi nebuni să dăm în gropile lui Oprescu… Bre nu putem căra scara după noi! Cum draq mai ieșim din groapă? Și încă ceva… suntem făloșenia României! Bre suntem peste zevii, la multă altitudine! Hahahahaha! 🙂 🙂 🙂 Zapa adu rechinul să-l asmuțim pe el! 🙂 🙂 🙂

  • Auzi bă ursane?
   Da tu ce te bagi?
   De ce nu mă laşi să fac şi io un pic mişto de amicu’ Zapa!
   Nu de alta dar după o chindie grea cu alb-sec şi cu mută gheaţă la halbă de juma’ de litru vreau să adorm bine dispus!
   🙂 🙂 🙂
   Hai noapte bună că mi-au luat-o razna giroscoapele.

   PS Uliuuuuuu am uitat ce era mai important.
   Am aflat aseară cine-i userul din Sibiu care tot se spărgea în figuri prin virtual.
   E-o fufă, amică cu Vass şi cu Tapalagă.
   Sifonatoare de fonduri publice dar deontoloagă rău!
   Ca şi sifonatorul de Tapalagă.
   Că vorba aia: “A tunat şi i-a adunat!” mama lor de escroci deontologi.
   Trai nineacă pe banii contribuabilului.
   Vezi cum se închide cercul?
   🙂 🙂 🙂

  • Și nu ne faci și nouă cunoștință?
   🙂 🙂 🙂
   Taică diacone, fă de Zapa miștouri cât vrea mușchiu’ lu’ matale, nu mă bag… că n-am tabletă și nici nu m-o invitat la pescuit, plesni-i-ar elicea de la barcă și să nu-i funcționeze GPS-ul! Zapaaaaaa, schimbă repertoriul, că și lui Adi îi plăcea melodia asta, firește, și vezi ce a pățit? Mă oare lui Victoraș ce melodie îi place că lui Crin știu sigur că îi place: “Dimineața pe răcoare”?!
   🙂 🙂 🙂

  • Demneura

   da’ nu mai incape omul de tine taica…ce debit verbal ai sucesti mintile la toti… 😉

  • Încerc tactic să abat atenţia de la subiectul Adrian Năstase pe care şi aşa USL-ul vrea să-l umfle precum balonul doctorului Ferguson.

   Concluzii de genul:

   EU CRED CA ATUNCI CAND SE DISCUTA ” CAZUL NASTASE”, INDIFERENT DE SIMPATIA SAU ANTIPATIA PURTATA FATA DE DOMNIA SA, TREBUIE SUBLINIAT SI INSISTAT CA GESTUL NU POATE AVEA NICI O JUSTIFICARE.

   nu numai că nu fac bine dar sunt extrem de iritante.

   Mă bucur că Elena şi-a pus leucoplast pe gură şi nu a comentat pe marginea acestui subiect care după părerea mea dacă înlăturăm “emoţia” este extrem de simplu:

   EXISTĂ HOTĂRÂREA UNUI JUDECĂTOR, TREBUIE RESPECTATĂ ŞI EXECUTATĂ.

   Restul sunt păreri şi părerilogii.

   Deci consider că este că mai bine vă isterizez cu obsesia mea anti-macovistă decât să atac un subiect, care pragmatic privit, nu există, dar care emoţional face o vâlvă destul de neconvenabilă României.
   Şi-aşa Udrea are un regiment de duşmani şi maimuţele Gazosului stau cu ochii ca pe butelie pe ograda doar doar vor pescui vr’o perlă.
   Poate greşesc dar aşa gândesc eu.

   Acum pentru PDL este alegerea noului staff nu faptul că daravela cu Adrian Năstase este sau nu o făcătură.
   Repet:

   FĂCĂTURĂ SAU NU, EXISTĂ O HOTĂRÂRE JUDECĂTOAREASCĂ CARE NU SE COMENTEAZĂ ŞI NU SE DISCUTĂ CI DOAR SE EXECUTĂ!

   Punct subiect
   Tango!

   PS Dacă n-aveţi subiect de dezbatere vă dau eu unul:

   Balonul doctorului Ferguson a fost dotat s-au nu a fost dotat cu grup sanitar?

   Adică mai pe româneşte:

   Timp de 5 săptămâni s-a căcat sau nu în capul omenirii vestitul personaj jules-vernian?

   Dacă subiectul vi se pare prea căcăcios acest subiect, vă pot da altul.
   Dar ăsta-i subiect doar pentru cei care gândesc, nu pentru cei care lozincăresc.
   DECLANŞAREA SUSPENDĂRII PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU VA DUCE LA RUPEREA ALIANŢEI USL ŞI LA OBŢINEREA DE CĂTRE PDL A UNOR REZULTATE EXCELENTE LA GENERALE?
   Da sau nu?

   Bună dimineaţa la toată lumea!
   🙂 🙂 🙂

  • Zeby …da ,se rupe USL-ul ,dupa suspendare ,procentajul max.al pedelistilor ii de 12-15% la alegerile din final de an ,niciodata n-o sa mai aiba procentajul din perioada piratului de inceput [2005-10] ,in 2016 dupa patru ani de opozitzie [daca nu se despart si ei ,vezi miscarea lui MRU-Neamtzu ] ajung la 18-20%….daca nu se intampla scenariul tau ,la alegerile din noiembrie fac cel mult 8-10% 😆 😆

  • ….daca dupa locale au plecat multzi din pedele ,la final de an dupa alegeri ,pleaca totzi …hihihihi…MRU a declarat azi ;o sa candidez in toamna pe listele unei aliantze mari de DREAPTA din care o sa faca parte si pedeleu …hiihihhi….,electorii cand au de aliantze de dreapta fug ca dracu de tamaie [CDR si DA ] le-au ajuns 😆 😆

  • Puiule uite care este părerea mea:
   Acum PDL are 21-22%.
   (fără caterincă şi alte şmecherii)
   SE POATE DOVEDI CU SCRIPTE.
   Părerea mea este că dacă startează mecanismul de suspendare şi se ajunge la referendum, indiferent de rezultatele acestuia, PDL ajunge lejer la 29-30%.
   (atenţie foarte mare la numărul total al votanţilor care au ieşit ultima oară!)
   Şi dacă PDL face, nu 29-30%, ci doar 24-25% atunci scuzată-mi fie expresia :
   AŢI BELIT BELENGHERUL TATAIE!
   Mai ales dacă la butoane este buldogu’ cu echipa lui!
   După părerea mea cuiul pepelii este excluderea din partid (sau demisia) Monicăi Macovei Gherghescu şi a tuturor mafioţilor din gaşca ei.
   CELE DOUĂ FALANGE (ATÂTEA AU MAI RĂMAS) NU POT CONVIEŢUI CHIAR DACĂ SE DĂ MARINARUL DE-A TUMBA!
   AU FOST ARUNCATE VORBE ATÂT DE GRELE, NU NUMAI ACOLO ÎN EŞALONUL SUPERIOR, CI ŞI JOS LA NIVELUL MASEI DE VOTANŢI AI PARTIDULUI, CARE EXCLUD ORICE POSIBILITATE DE CONVEŢUIRE.
   Acestă mişcare ar aduce înapoi mulţi talibani care la locale au votat de-ai dracului împotriva PDL sau nu sau prezentat la vot!

   UNICA VARIANTĂ RAŢIONALĂ ESTE O ALIANŢĂ ÎNTRE DOUĂ ENTITĂŢI SEPARATE!

   MRU îmi este foarte drag, dar deocamdată doar A VORBIT ŞI DE FĂCUT N-A FĂCUT NIMIC!
   Tango!

   PS1 Şi încă ceva:
   Nu uita buna prietenie Blaga-Frunzăverde!
   O aşa prietenie nu poate fi stricată nici de marinar, nici de Căcrin Somnorescu.
   Oricum aţi da-o oricum aţi coti-o, voi liberali sunteţi acum într-un algoritm fals funcţionând subordonat lui Voiculescu.
   DE CELE MAI MULTE ORI PUTEREA IA MINŢILE OAMENILOR!
   😉 😉 😉
   PS2 Atenţie la marinar!
   Că la cât este de habotnic şi de neclintit în drumurile sale, ar fi în stare ca petru a-şi salva plodul născut şi crescut de el, să se sacrifice oricât de supărat ar fi pe năzdrăvăniile şi nărozeniile plodului!
   🙂 🙂 🙂

  • Doar venirea la sefie a lui Blaga şi excluderea din partid a elementelor recalcitrante pot da semnalul reinstaurării ordinei şi disciplinei! A cadenţei pragmatice caracteristice trupelor de mercenari:
   NU CONTEAZĂ MODUL, CONTEAZĂ DOAR SCOPUL!
   NU CONTEAZĂ CUM, CONTEAZĂ DOAR SĂ CÂŞTIGĂM!
   🙂 🙂 🙂

   Ceea ce vrea să facă MRU va fi o babilonie a orgoliilor şi a frustrărilor caracteristice tele’ctualior ce se vor repere dar deja sunt smintiţi..
   Telec’tualii fără de substanţă!
   Bieţi mimi ai intelectualităţii clamate pe bloguri şi pe fîsbuci!
   Stîngişti schilozi psihic care vor să-i reformeze pe cei din jur dar să nu se reformeze ei, care vor ca toţi cei din jur să strângă cureaua şi să suporte lipsurile crizei, dar ei să-şi ţină odraslele la studii prin străinătate şi să se lăfăie prin viloaie neapărat construite în nordul capitalei!
   Vorba aia:
   DACĂ AI STOMACUL PLIN ŞI NU DUCI LIPSĂ DE J&B NU ŢI-E GREU SĂ FII DEONTOLOG ŞI SĂ LATRI DEMOCRATIC!
   🙂 🙂 🙂

  • …sa vadem raspopitule 😆 ,iti aduc aminte ,Blaga ii amic bun chiar foarte bun cu Rus [ei doi au complotat sa scape de Boc ,l-au pus primar la Cluj ,ii usor de manevrat 😆 😆 ] ,prima declaratzie a buldogului dupa ce si-a anuntzat candidatura a fost : dialogam cu toata lumea ,dupa despartirea USL-ului sa vezi cum se face FSN-ul lui Ilici baci …hihihi…,atunci sa-i vad pe aplaudaci 😆 mai ales pe zapaica cum ii lauda pe Victoras si compania …hihihiih..,ii plauzibil scenariu ,ce zici ? ,pentru ciolan se fac aliantze de neinchipuit acum …hihihih….

  • DA CORECT!
   Ioan Rus este un ardelean care nuşi trădeayă prieteniile din cauza apartenenţei politice.
   La Cluj el şi câţiva diavoli au fost artizanii victoriei lui Boc.

   Uite că iar mă apucă dracii. Iaca belea:

   Grecia vrea sa obtina amanarea cu cel putin doi ani a planului de austeritate

   Care vra să zică noi românii am putut suporta tăierile şi restructurările dictate de stăpânii Monică Macovei Gherghescu, dar ei, floricelele de greci, nu pot!
   VOR AMÂNARE!
   Adică în continuare trai nineacă pe banii europenilor!

   Aloooooooo, Macoveasco ce ai de spus?
   Iar taci precum nevasta porcului cu râtu-n troacă?
   😀 😀 😀
   Băi fire-ar ia a dreak de Iuropă cu două viteze!

  • Iaca nah altă belea:

   HotNews.ro
   ​Partidul Noua Republica (initiat de Mihail Neamtu) se lanseaza astazi la Bucuresti, in prezenta fostului premier Mihai Razvan Ungureanu si a europarlamentarului Monica Macovei.
   La lansare mai sunt prezenti Sever Voinescu, Cristian Preda…..

   Hahaha iaca ce spune “curata” Monica Macovei Gherghescu:

   “Trebuie sa facem pana in toamna o platforma de dreapta in care toti cei care suntem curati si constienti sa ne unim”

   Deci iată până unde poate ajunge impostura!
   O fostă procuroare comunistă, filmată-n spatele Operei, protectoare a lui Gregorian Bivolaru şi mai nou a lui Dinu Patriciu, fotocopiatoare a arhivei SIPA, şefa mafiei care exercită presiuni enorme asupra justiţiei şantajând-o public, vorbeşte de CURĂŢENIE

   AFARĂ CU VOI DIN PARTID IMPOSTORILOR!
   NOI ROMÂNII AVEM O REPUBLICĂ!
   NU NE TREBUIE NOUA VOASTRĂ REPUBLICĂ VÂNZĂTORILOR DE NEAM ŞI ŢARĂ!

   🙂 🙂 🙂

  • Din ciclul “GURA PĂCĂTOŞILOR ADEVĂR GRĂIEŞTE”!

   Priviţi cu atenţie afişul de promovarea:
   În dreapta sunt înşiruite numele lor.
   În stânga este o imagine eliotnessistică cu feţele lor
   şi mai jos cu LITEREA D-O ŞCHIOAPĂ scrie:

   26.06.2012
   ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI LOR!

   Hahahaha, le urez şi eu:

   SĂ VĂ FIE BUN ÎNCEPUTUL SFÂRŞITULUI DRAGILOR NOI TOVARĂŞI CARE SUNTEŢI VOI NIŞTE TOVARĂŞI!

  • Ghiţăăăăăă nu dormi în post!
   Bagă link-ul în încărcătorul metralerei şi răspândeşte-l în rafale lungi!
   Tatatatatatatatatata
   🙂 🙂 🙂

  • Zeby ….C.Preda ii pozarul d-aia nu-i in poza 😆 😆 ,nu stiu daca Blaga marseaza pe constructzia asta mereuista ,cred ca nu se baga ….sa vedem.

  • …a trecut echipa service pe aici ,un link frumos a fost bagat in marele COS 😆 😆 😆

  • Si acum pt urechistul EUSEBIU-mai baiatule,OMOARATI SURSELE-UCU,ZIS SI IOAN RUS LA CLUJ,E O FUFA,nu-l baga nimeni in seama,autoritatea lui,echivaleaza cu un fis,plecat din funduletul unui bebelus.
   Cine te intoxixa cu prostii,te rog sa-i spui sa-ti dea banii inapoi.
   BEY NATARAULE,RUS ASA DE TARE SI SPECIAL L-A AJUTAT PE BOC,CA L-A PUS PE DINCU,SA-SI ASMUTE TOATE MAIMUTELE DE LA TRANSILVANIA TV,IN FRUNTE CU CIUMPALACUL ,FRATE CU HUREZEANU EMIL,si ceilalti ,CIRPACI,DE-L FACEAU TOCANA PE BOC IN CLUJ ZI DE ZI,CEAS DE CEAS.
   De ce a cistigat EMIL BOC?????????????Pt ca a avut linga el o echipa inimoasa,de tineri,inventivi si cu indrazneala,PT CA NU S-AU ASCUNS,AU AFISAT PORTOCALIUL PE DRAPEL SI AU IESIT LA LUPTA.
   N-au fost lasi si duplicitari,si au stiut sa faca campanie din casa in casa,sa spuna,sa explica,si unde si cind sa-si ceara scuze.
   tu,TRADATORULE,LE-AI FACUT CAMPANIE LA USELISTI-AI UITAT LATRATORULE,CE DUME SI TEXTE AVEAI,AI?????????
   Iti mai spun o data-UN MITIC,NU-I BUN,DECIT DACA TE DESPARTE DE EL,UN LANT MUNTOS PRECUM CARPATII-BEY SUNTETI TRADATORI,LASI SI N-AVETI IN VOI SAMINTA DE INVINGATORI,PUNCT.

  • zapaica nu conteaza cum l-au facut pe Boc si cati l-au votat ,conteaza cine numara voturile 😆 😆 ,Clujul a fost singurul oras unde nu s-au admis contestatzii si nici renumaratoarea voturilor ….hihihihihi… mare otz ii Rus asta ,numai asa putea scapa pedeleul de lingaul marinerului 😆 😆 ,credeam ca esti mai destept in Canada ,m-am inselat 😆 tot berbecutz esti ….hihiihi…

  • …gata ,incepe meciul ….hai Spania ,sa-i distruga pe idiotzii astia de frantzujjjjjjjiiii….

   ps .ptr.zapaica ….afara din pedeleu cu Macovitza ,Cristi Preda ,Bakonschi si totzi acolitzii lor 😆 😆 ,sa se duca la MRU o sa fie un mare fas [asa a fost si aliantza Civica 😆 😆 ]

  • Toata lumea este oripilata de atitudinea d-nului Anton vizavi de Sulfina Barbu si intrebarea sa vizavi de declaratia de presupusa ”prostitutie” pe care d-na Barbu ar putea ipotetic sa fie nevoia s-o dea la un moment dat. Bineinteles, dincolo de grotescul analogiei pe care fie vorba intre noi-femeile-numai un barbat ros de viermele mioginiei putea s-o faca in public,la o televiziune fie ea si aservita,cred ca asa cum mai toti simpatizantii USL se grabesc sa ii gaseasca scuze scuzabile( exprimare voita) eu nefiind simpatizant incerc sa vin cu o alta ipoteza 🙂 : dar daca d-nul Anton simtea la momentul respectiv ca plagiatul este o PROSTITUTIE INTELECTUALA… ? n’asa ca analogia suna altfel deja… ? Nu avem ce face…trebuie sa gasim scuze fiecarui gest,vorba sau actiune stupida si care frizeaza ridicolul si bunul simt al persoanelor publice care cica ne reprezinta. Thanks,but no thanks…barbatii practica prostitutia mult mai bine decat femeile… cum care prostitutie…? politica si intelectuala,la ce va gandeati… 🙂

  • Andon? un securist gretos.
   Dar sa stii ca Basescu chiar avea o acoperire in a cere acea declaratie caci erau deja prea multe cazuri de plagiat in actualul guvern asa ca….

  • Andon are decizie definitivă de colaborator!
   Deci?
   DE CE ÎL MAI BĂGAŢI ÎN SEAMĂ PE FOSTUL PROCUROR COMUNIST?
   Hihihi….în mod sigur nu cunoaşteţi faptul că a fost coleg cu madama Macovei!
   ÎNTREBAŢI-O!
   😀 😀 😀

  • ion adrian 23/06/2012 at 22:27 | Nea Kutare,
   Mai intai felicitari ptr postarea de ieri (22/06/2012 at 15:12 ) care cred ca i-a fost utila dlui Presedinte caci in sensul celor spuse de tine a si actionat.
   Dar cred ca nu ai fost singurul care ai realizat cele spuse de tine.
   Si apoi referitor la 23/06/2012 at 13:40 ai iarasi dreptate dar pot spune ca gestul poate avea o groaza de justificari dar nici una nu ma intereseaza . Din tot ce s-a spus pana axcum retin ca desi ludrurile incep sa vireze ministrul Rus a spus cu subiect si predicat ca din momentul in care politistii iau prezentat mandatul el Nastase este detinut oriunde s-ar afla si a confirmat ca toate zilele incepand din acel moment se pun la executarea pedepsei . asa dar Monica Macobvei are perfecta dreptate in tot ce a spus.
   Acord insa circumstante lui Rus caci si eu cat as fi de ministru daca pe pretenul meu Sebi ar trebui sa-l salte si tot i-as da un telefon de imbarbatare.

  • ERATA:
   Dar nu cred ca esti singurul care sa fi inteles semnificatia depuneriii de catre Hasoti a declaratiei pe proprie raspundere si a declaratiilor acestuia. 🙂

  • PS Se pare ca Presedintele actioneaza pe varianrta a)

   🙂

  • ..armanda spaniola a jumulit cocosul galic 😆 😆 ,Ole Spania ….bine le-a facut frantzujilor ,i-a trimis acasa ,din echipa Frantei jumatate sunt negri ,jumatate magrebieni 😆 😆 ,ei ne fac pe noi “gitani ” vai de capul lor .

  • Bă Puiule ce dracu vă certaţi atâta pe tema Sergiu Andon!
   Aţi uitat ce măgării au scris el, Dragoteasca şi CTP-ul la mineriadă?

   Demolatorii Pietei Universitatii. Ce scriau Cristian Tudor Popescu, Corina Dragotescu, Sergiu Andon si Lelia Munteanu acum 20 de ani​

   * In editorialul “Prostii si Desteptii” publicat pe 18 mai, Cristian Tudor Popescu isi manifesta plenar dispretul fata de protestatarii din Piata: “In discutiile de prin restaurante sic, o parte din intelighentia romana insulta cu o virulenta pe care n-as fi indraznit sa mi-o imaginez, pe toti cei care nu fac parte din lumea buna. Lumea doimaistilor, a clientilor restaurantului Chinezesc si ai Poienii Brasov. A celor care se screm sa-si exhibe extazul vizavi de un Tarkovski, sau Wajda, un Antonioni, pe culoarul de panta al iesirii din Cinemateca. Cu o nonsalanta buimacitoare, cei ce se pretind intelectuali calca regula de temelie a intelectualului: relativizarea. Noi suntem posesorii adevarului suprem, toti ceilalti sunt niste minti confuze care ar face bine sa ne urmeze, altminteri va fi rau de ei. Tot ce se spune (se urla) in Piata Universitatii e bun si frumos……

   http://www.asociatia21decembrie.ro/2010/06/13-iunie-2010-4/

   😀 😀 😀

  • Luluşooooooor, diavol mic da matale ce faci?
   Nimic, nimic?
   Taci precum melcu’?
   😉 😉 😉
   Hai să te fac o plimbare în picioarele goale prin iarba udă a Kiseleff-ului!
   Face bine la circulaţia periferică!
   Hihihihi….gata
   NOAPTE BUNĂ!

  • Cred că râde de se umflă când citeşte bazaconiile d-aci!
   Şi spune:

   Doaaaaamne ce rău am făcut ca să mă pedeseşti atât de rău?De ce să fiu eu Preşedintele unui popor de bezmetici?
   🙂 🙂 🙂

   PS Adriane, i-am dat acum un telefon pe firul mov că pe ăla roşu îl cuplase pe premierul olandei la CD-ul cu înjurături şi mi-a spus că se distrează copios.
   Cică să mai bagi vreo două din alea grele!
   🙂 🙂 🙂

  • Gaby neni ti-am raspuns ,s-a dus in sus ,in esentza n-o mai fac ratana ,o fac ratanutza odrasla ratanei 😆 😆 ,eu respect femeile din viatza mea si nu numai pe ele ,femeile barbat gen Sulfina [seamana leit cu Vanghelie 😆 ] nu le bag in seama ….

   zapaica 😆 😆 ,mare nebunatic esti …hihihi…,eram cu zapa neni in Bucuresti atunci ,cazatzi la Lebada langa Casa Scateii 😆 😆 ,o bateam la talpitze …:lol:

  • o noapte faina la toti ..Madalina n-ai dormit demult bine ,nu ti-am urat eu 😆 o noapte linistita si racoroasa ….

   Administrator:
   Multumesc Puiu dar eu nu prea dorm noaptea 😀 . O seara buna!

  • Hauliu muică, mi-a pus gând rău madama Macovei şi vrea să mă salte?
   Hahahahahahahaha vai de capul vostru!
   Mai zburdaţi voi 7 zile şi după aia vedem noi cum tranşăm purceaua!
   Care îi ia capul, care îi ia gâtu’ şi care adidaşii!
   Mmm… Ce oraş frumos !
   Fabrici si uzine…
   La mine-n cartier,
   La tine-n cartier,
   La ea in cartier,
   La el in cartier
   Fabrici si uzine…
   Mmm… Ce oraş frumos !

  • Zapa ofticosu’ nu mai roade osu’!
   🙂 🙂 🙂
   Bă să vii la mine să te învăţ cum se numără voturile, că vorba aia….MÂINE POIMÂINE IAR AVEM ALEGERI!
   😉 😉 😉

   PS Îşi repet:
   Am fost în echipa a doi PDL-işti care au snopit USL-ul la locale!
   NU MAI MINŢI CU NERUŞINARE!

   Şi îţi mai repet ceva:
   Dacă nu era Rus şi doi-trei diavoli Boc nu câştiga!
   Ofticăăăăăăăăăăăăăăă-teeeeeeeeeeeeeeee!
   🙂 🙂 🙂

  • Se impun citeva observatii cu caracter general
   1.-dementul,a acaparat acest blog,si-si face numarul,dar este numarul sau personal,ci cel dictat de la imparatie,si cu voie de la imparatie,pt ca ,LIMBAJUL,BATA-L VINA,E UNUL CEL PUTIN……….hmmmmmmmmm,de coltul blocului,daca nu de cartier prost,DA PROST NENICULE FAMAT.
   2-supozitie-Elena Udrea a batut palma cu VACSILE BLAGA,DEDUCTIE MAI MULT DECIT LOGICA-prin vocea dementului,EUSEBIU,BLOGUL S-A TRANSFORMAT INTR-O PLATFORMA,ANTI:MACOVEI,PREDA,VOINESCU SI CHIAR M.R.U.
   3-dUPA CONSTRUCTIA ESUATA CU umflatul piedone,acum constat o intoarcere spre ,TRECUT,SPRE EPUIZATII SI EXPIRATII PEDELISTI,CARE DAU O FALSA IMPRESIE,DE SIGURANTA SI STABILITATE.
   intrebare intrebacioasa-MARNARUL,MACHITORUL,OARE EL CE CREDE,DAR MAI ALES CE GINDESTE.
   4-Sa fie pasul lui ELENA UDREA,INTR-U DESPARTIREA DE MARINAR??????????
   5-Ce si-a negociat ELENA UDREA CU GRUPAREA BLAGA?????????
   sI ACUM O PARERE STRICT PERSONALA-din punctul meu de vedere,lipirea de gruparea BLAGA,NU VA DUCE NICAIERI,CU CETATENI CA BLAGA,CEZAR PREDA-perdanti pe toate fronturile,cel mai bine e sa nu pornesti la drum,e doar o parere plecata din filingul meu,care nu prea se inseala.

  • Nu comentez incercarea de sinucidere a d-lui Nastase. Are cine sa o faca, folosind date concrete.
   DAR NU POT SA NU COMENTEZ ADMIRATIA UNOR FRUNTASI USL ( CORINA CRETU, DE EXEMPLU ) CARE APRECIAZA GESTUL D-LUI NASTASE CA UN ACT DE DEMNITATE SI DE CURAJ.
   Sa fim bine intelesi. Pe o anumita parte din populatie ( si mai ales pe copii,adolescenti si tineri), televizorul ii influienteaza foarte mult in ceea ce priveste comportamentul, vestimentatia ,etc. Tinerii ( si nu numai ) nu au, intotdeauna, discernamantul necesar alegerii modelelor cu adevarat demne de urmat.
   Sunt cazuri, in istorie, in care un conducator de osti s-a sinucis pentru a nu cadea in mainile dusmanilor, intrucat oricum ar fi fost ucis, in mod sigur in urma unor mari umilinte si schingiuiri.
   In asfel de cazuri este de inteles suicidul. Dar sa apreciezi admirativ incercarea de sinucidere a unei persoane, motivata de refuzul de a executa o pedeapsa scurta , decisa de o instanta de judecata, mi se pare total deplasat.
   Prezentarea evenimentului ca pe un act de demnitate si de curaj le-ar putea sugera unor adolescenti ca tot un act de demnitate este si sa te sinucizi in cazul in care pierzi un examen, in cazul in care te consideri nedreptatit la un concurs, etc.etc.
   EU CRED CA ATUNCI CAND SE DISCUTA ” CAZUL NASTASE”, INDIFERENT DE SIMPATIA SAU ANTIPATIA PURTATA FATA DE DOMNIA SA, TREBUIE SUBLINIAT SI INSISTAT CA GESTUL NU POATE AVEA NICI O JUSTIFICARE.

  • Ghioca …nu-i pamant ca si Ardealul 😆 asta-i melodia preferata a lui Victoras ,la totzi ni-i greu, ii melodia piratului 😆 😆

  • Te-n cipilică cardinale, mare golan eşti!
   BĂ NASOLULE, BAREM AI NOŞTRI SUNT REZERVIŞTI, DAR CU LIBERALII VOŞTRI AFLAŢI ÎN SERVICIU ACTIV DAR SUNT ACOPERIŢI CE TE FACI?
   Vrei lista?
   🙂 🙂 🙂

  • Ghiţă nărodule, melodia pe care foarte curând Căcrin şi Victoraş o vor cânta nu este “Diminaţa pe răcoare”
   Este:

   In orgoliu m-ai rănit
   De-atatea ori m-ai minţit
   Dar ce târziu mi-am dat seama
   Că tu nu meriţi dragostea mea
   Refren:
   Nu te mai iubesc, s-a terminat
   Să ştii că nu glumesc, e adevărat
   Lalalala, lalala, lalala…..

   (Dorel de la Popeşti – Nu te mai iubesc s-a teminat)
   Hihihihi
   😀 😀 😀

  • Minți cardinale… “Fetițe dulci” e melodia! Acuma bine, dulci, dulci dar barem să fie majore! 🙂 🙂 🙂

  • Nea Kutare,
   Mai intai felicitari ptr postarea de ieri (22/06/2012 at 15:12 ) care cred ca i-a fost utila dlui Presedinte caci in sensul celor spuse de tine a si actionat.
   Dar cred ca nu ai fost singurul care ai realizat cele spuse de tine.
   Si apoi referitor la 23/06/2012 at 13:40 ai iarasi dreptate dar pot spune ca gestul poate avea o groaza de justificari dar nici una nu ma intereseaza . Din tot ce s-a spus pana axcum retin ca desi ludrurile incep sa vireze ministrul Rus a spus cu subiect si predicat ca din momentul in care politistii iau prezentat mandatul el Nastase este detinut oriunde s-ar afla si a confirmat ca toate zilele incepand din acel moment se pun la executarea pedepsei . asa dar Monica Macobvei are perfecta dreptate in tot ce a spus.
   Acord insa circumstante lui Rus caci si eu cat as fi de ministru daca pe pretenul meu Sebi ar trebui sa-l salte si tot i-as da un telefon de imbarbatare. 🙂

  • Afurisitule sunt sigur că tu l-ai băgat pe felie pe nefericit! 🙂 Bre da io n-am avut trabă cu tableta lui… eu m-am îngrijorat când am auzit că se duce după rechini! Zapa ai grijă, ăsta toată ziua cântă : ” Noi nu suntem normali , ura tableta mea , noi nu suntem normali”! 😉

  • MONICA MACOVEI GHERGHESCU A DISTRUS IMAGINEA PARTIDULUI! EA ŞI CU CĂŢEI EI DEONTOLOGI CU VILE ÎN NORDUL CAPITALEI AU ATACAT PERMANENT PARTIDUL ŞI MEMBRII LUI!
   AFARĂ CU EI!
   JOS GHEARELE DE PE BUTOANELE DE COMANDĂ ALE PARTIDULUI MONICA MACOVEI GHERGHESCU!
   DEMISIA!
   Monica Macovei Gherghescu unde îţi este lucrarea de absolvire?
   PREZINT-O PUBLIC!
   😉 😉 😉
   Hahahaha p-asta n-ai putut s-o faci dispărută!
   Hahaha
   Palgiatoare mică care eşti tu o plagiatoare!
   Ai uitat cum venea tăticul la şcoală şi făcea scandal monstru atunci când fetiţa nu lua note mari la examene?
   NOI NU AM UITAT!
   😀 😀 😀
   Dacă pe ăştia tineri i-ai păcălit cu minciunile tale, pe noi şarlele bătrâne nu ai cum să ne păcăleşti!
   CĂCI NOI ŞTIM!
   PREZINTĂ-ŢI PUBLIC LUCRAREA DE ABSOLVIRE MONICA MACOVEI GHERGHESCU!
   NU TE MAI SCUNDE DUPĂ NUMELE MACOVEI!
   NUMELE TĂU ESTE GHERGHESCU!
   DOAR CEI CE AU PROBLEME ÎN TRECUTUL LOR ÎŞI ASCUND ADEVĂRATUL NUME!
   🙂 🙂 🙂

  • Asta am si spus dar daca tu nu prea intelegi limba romana scolit cum esti la tovarisci, eu nu am ce face.:)

  • Asadar,iata ca nu ausi ce sa vezi- trecut decit 12 zile de cind cu ,EMFAZA’ BICEFALUL U.S.L.ne anunta ritos ca ,ei HIDRA BOLSEVICA CU DOUA CAPETE,sunt noii stapini ai Rom si ce sa vezi?Un natarau cu fata de taran parsiv si emancipat,vremelnic min,[wowwwwwwwwwwwww,la CULTURA]pleaca cu coada intre picioare,DOVEDIT’ de o istitutie a statului de drept,ca fiind un CIORDITOR,DIN BANUL PUBLIC,si parca n-ar fi fost destul,in locul lui,vine un alt clovn,DIN REPUBLICA LUI MAZARE-PUIU HASOTTI.Si toate aceste ,SUCCESURI’ USELISTE ATING APOGEUL,ODATA CU TOT CE A INSEMNAT EPISODUL,ADRIAN NASTASE,sau telenovela,ADITA CU CODITZA’.Asadar romanii si romania si-au gasit conducatori,DE TOT RISUL,ATACUL LA I.C.R le aduce numai scuipaturi internationale,sinuciderile arata ca niste filme coreene,NORD’VICTOR PONTA E UN PLAGIATOR CRESCUT,INSTRUIT SI LANSAT IN POLITICA de infractorul,puscariasul adrian nastase……………….IN CE TARA TRAIM???????????

  • Zapaica ii adevarat ,tu te-a reinventat ,din prost ai devenit si mai prost 😆 😆 😆 ,esti omul nou portocaliu ….hihihi….,baga la capatana [nu-i prea mobilata ,la tine numai matreatza ii in exces ,nu mintea ] ce spune Zeby ,el demult a postat neregulile din pedele si-a anticipat dezastrul din prezent 😆 ,oau ce bine-mi pare ….hihiihi….,zapaievici ai oaspetzi din Canada ? 😆 ,asa am auzit eu ,m-a informat un sereist ….hiihihihihi…

  • Asa dupa cum se poate observa,pe ELENA UDREA,in acest moment,o tratez cu blindete,respect si simpatie-NU-I DAU SFATURI,NU INTRU IN VIATA EI CU BOCANII,pur si simplu,ii dau ragazul necesar,pt a proceda asa cum crede.NU MA ANGAJEZ IN LUPTA INTERNA PT PUTERE.Pt ca eu,din afara partidului,as putea gresi,asa ca,dupa desemnarea noii conduceri,daca ceea ce ne propune ea,nu este pe gustul meu-ADIOS PD-L,si atentie,voi fi adversarul tau.Nu sunt legat ,cu nimik de PD-L,dar sunt puternic ancorat in idei si principii.Nu-i greu de inteles acest lucru DIACONU EUSEBIU-eu nu sunt menestrelul nimanui,nu sunt scutierul vreune-i persoane,cu nume si C.V.-EU CRED IN IDEI,IN FILOZOFII,CARE DE-A LUNGUL TIMPULUI,SI-AU DOVEDIT CALITATILE.Ramin un anticomunist neinduplecat si un antiuselist asisderea.Ce faci tu???????????e treaba ta,poti cara gentile,ori posetele cui vrei-dar niciodata nu vei fi atasat unor principii,pe care le vei calca cu buldozerul pt a apara nu stiu ce ticalos-uite vezi,aici se casca prapastia,tu muncesti pt tot felul de personaje dubioase,eu pt IDEI GENEROASE……….

  • “Un natarau cu fata de taran parsiv si emancipat,vremelnic” 🙂 🙂 🙂

  • Domnule Zappa, decat sa va contraziceti cu Demneura mai bine ati reciti atent ce spune si v-ati alatura si dumneavoastra impotriva otrepelor din PDL si impotriva USL-ului. Vad ca duceti un razboi cu adevaratul sustinator al doamnei Udrea! Ati gresit tinta din cate se vede! Este logic tot ceea ce spune Demenura si faptele confirma. Nu inteleg de ce va opuneti cu inversunare binelui pentru PDL dar in special binelui pentru doamna Udrea?! Doamna Macovei nu este nici iubita si nici dorita de partid, asta se vede si din avion, numai domnia voastra nu vedeti! Sunteti sustinator infocat de dreapta sa inteleg, dar, cu o astfel de atitudine faceti mai mult rau chiar si distinsei doamne Udrea. Toate cele bune!

  • Pai te-ai gandit ca poate cei 900 de martori ai acuzarii au fost chiar acei constructori obligati sa participe la ,,TROFEUL CALITATII” si care umblau pe la ziare sa-i ajute ca le ia Nastase banii?

  • După acuzațiile de plagiat aduse de revista Nature premierului Victor Ponta, Guvernul a trimis un drept la replică plin de greșeli de ortografie. Revista a publicat textul pe site, subliniind erorile pe care acesta le conținea.
   Sursa: Agerpres
   Greșelile sunt de tipul “hid” în loc de “his”, “specials” în loc de “specialist”, “manned” în loc de “manner” sau “to be take” în loc de “to be taken”

   http://www.evz.ro/detalii/stiri/guvernul-a-trimis-revistei-nature-care-il-acuza-pe-ponta-de-plagiat-un-drept-la-replica-988086.html
   🙂 🙂 🙂

 29. Re Adrian
  Ce a făcut Dan Tapalagă cu Andreea Vass la Bruxelles?
  D-aia băi politruc mascat!
  🙂 🙂 🙂

 30. Răutatea cu care va infestat fostul procuror comunist Monica Macovei Gherghescu v-a întunecat minţile!
  🙂 🙂 🙂

  Repet: În această seară USL va dănţui mediatic!

 31. MONICA MACOVEI GHEGHESCU TREBUIE ELIMINATĂ DIN PARTID ŞI DIN PREAJMA LUI TRAIAN BĂSESCU!

 32. Hihihihi, ieri la ora 21:07 postam acest comentariu:

  demneura spunea…
  Yeeeeeeeeeeeeeep!
  Se va lăsa cu vărsare de sânge.
  Dar nu contează!
  Să-şi smulgă capetele şi cel ce va rămâne cu capul pe umeri SĂ CONDUCĂ!
  Nu asta este legea firii şi naturii?
  :)))))))
  Cârcotaşule nu uita:
  ESTE ANUL DRAGONULUI DE APĂ!
  20.06.2012, 21:07

  Hai, noapte bună!
  Şi nu uitaţi:
  MONICA MACOVEI FIICA SECURISTULUI GHERGHESCU ÎMPREUNĂ CU MAFIA EI SUNT AUTORII MORALI AI ACESTEI TENTATIVE DE SINUCIDERE!
  😉 😉 😉

 33. Irlanda, ~2007 – o satra de tigani a pus cortul in centrul unui oras irlandez. Tentativa politiei de a-i evacua pe „ocupanti” a primit o riposta ferma din partea pirandelor cu puradei in brate. Acestea si-au scos sanii la vedere si i-au stropit pe politisti cu lapte direct de la sursa! Cativa stropi au ajuns si pe obiectivul camerelor de filmat. sursa: EvZ.

  Franta, 05.11.2009 – un tigan s-a automutilat în timpul unei audieri judiciare, după ce a aflat că urmează să fie extrădat. Leonidas Prusca, în vârstă de 30 de ani, s-a tăiat cu lama pe abdomen şi a apoi s-a prăbuşit în faţa judecătorului într-o baltă de sânge. Pe numele tiganului fusese emis un mandat de arestare, bărbatul fiind acuzat de furt. Când a aflat că va fi extrădat, omul a dus mâna la abdomen şi s-a tăiat cu o lamă de ras. Românul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au constatat că rana sa este superficială. sursa: Le Progres.

  Romania, 20.06.2012, seara pe la 11 – un specialist mondial recunoscut in vanatoarea de PORCI mistreti, exemplifica pe sine insusi felul corect de a impusca un PORC in beregata a.i. rana sa fie la fel de superficiala precum a tiganului din Franta si sa genereze aceeasi tiganie mediatica precum pirandele din Irlanda. sursa: spectacolul de circ realizat de clovnii tristi ai televiziunilor “de stiri”.

  • Dragoş!
   Dacă tu eşti “Dragoş” te belesc!
   Un om de talia ta nu are voie să comenteze la cald.
   Trebuie ă tăcem şi să ascultăm ce au de spus şi unii şi alţii!
   După aceea cântărim şi ne dăm cu părerea!

   C-o fi fost circ sau nu, mediatic, acest eveniment nenorocit este lovitură distrugătoare pentru PDL şi pentru Traian Băsescu.

  • Este lovitura distrugatoare, daca toti tampitii nostrii pun botul si nu stiu sa reactioneze, desigur ca nu la cald, aici ai totala dreptate. Eu recunosc ca poanta lui Banciu a fost atat de mareata, ca nu am rezistat s-o impartasesc si oricum fusese facuta avant.Si poate ca la rece cu asa ceva vom putea dezamorsa aceasta fumigena.

 34. teatru cu nastase…ponta este un mizerabil, a incercat sa profite electoral … nu le va iesi !

 35. Tampitii aia puteau sa ii dea cu suspendare…si asa era de neacceptat pentru el.
  Cei cinci judecatori,din care cel putin doi sunt fosti procurori(lucru inadmisibil,dar legea cretina data de niste cretini permite ca niste procurori sa devina judecatori sau invers) au fost de acord cu sentinta data de instanta anterioara,o judecatoare condamnandu-l la doi ani,desi acea judecatoare nu a fost numita prin decret prezidential.
  S-ar putea sa ii mai deschida un dosar,pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.In Romania este posibil orice.

 36. Voluptoasa cu ochelari de la A3 tocmai v-a declarat razboi pe termen nelimitat. E o obsesie bolnava, patologica, o deraiere psihica. Si apropo de necazul lui Nastase, ganditi-va ce reactie ar fi fost in A3 daca in locul lui Nastase ar fi fost Felix.

 37. seres, copos, voiculescu SE VOR BUCURA DE O JUSTITIE LIBERA! vorba lu’ berceanu (!) se poate intampla si la case mari… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… cine vorbeste de funie… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 38. iON ADRIAN-dragul meu,nu te-ai prins,de fapt Eusebiu,acum joaca o diversiune,cam ieftina,DE SECURIST, CU GRADE MICI. ADICA,SCHIMBA TINTA,si intra in ofesinva.Pt ca pe toate fronturile,OAMENII’ SAI O INCASEAZA,el creeaza tinte virtuale si te pune pe piste gresite.intrebae,ce relevanta are Tapalaga in dezbatarea asta?Nu te lasa manipulat,de smecherul Eusebiu.jocul lui,de mult nu mai poate induce in eroare.Ti-a spus ca-i mercenar,ca nu tasteaza nimic,daca nu sare banul?razboiul lui cu monica,MACOVEI,e de fapt razboiul cu JUSTITIA,CU JUSTITIA,CARE IERI A DAT UN TEST PE CARE L-A TRECUT,SI LA CARE eusebiu,A RAMAS REPETENT.EL,EUSEBIU,si altii ca el au servit ,UN PUMN ZDRAVAN IN FIGURA.lumea lor e zdruncinata,DE LUMEA INVENTATA DE TRAIAN BASESCU SI MONICA MACOVEI.IN CAZUL LOR,NU A MAI FUNCTIONAT CUTUMA:NU NE ARESTAM INTRE NOI………….adica facem joc de glezne,sa prostim boborul,si noi ,SEFIMEA MERGEM MAI DEPARTE,si ne simtim bine.Inchei spunind clar-LUMEA CELOR PE CARE EUSEBIU II APARA-e pe nasalie,vede si el,dar inca mai spera.

 39. PS De ce a venit salvarea aia din timp, ca la meci la stadion, asa ca sa fie pentru orice eventualitate, cu paramedicii linistiti in ea?

 40. Uitam sau trecem cu vederea un lucru foarte important fara de care nu puteam ajunge acum in aceasta situatie…sa l vedem pe nastase arestat.
  Tot meritul ii revine monicai macovei care in scurtul timp in care a fost ministrul justitiei a facut schimbari radicale.
  Bravo macovei,acum se vad rezultatele.

  • În fara faptului că a furat arhiva SIPA şi la făcut scăpat pe Gregorian Bivolatu, ce rezultate a mai avut madama asta a voastră?
   Când va pleca din PDL şi va arunca cu lături în PDL tot aşa o veţi mai iubi?
   🙂 🙂 🙂

 41. Este de neiertat ca la un asemenea nivel – de prim-ministru sa planeze asemenea suspiciuni…
  Domnul Ponta,ca orice meltean semi-istet, prins cu matza-n sac,incepe sa peroreze multe si fara rost,orice,doar sa abata cumva atentia atintita asupra sa…oricum Basescu,machiavelic,l-a influentat si manipulat sa plagieze!!!
  Stau si ma intreb,daca acest om a fost procuror (cum a fost admis in magistratura oare?),si a abordat aceasta meserie de magistrat cu aceeasi atitudine de copil rasfatat,caruia i se iarta toate,cu aceasta indolenta de adolescent in care tropaie hormonii,cu aceasta inconstienta si nerusinare de ageamiu,oare cate destine a distrus acest “procuror”???

 42. dupa rezultatul alegerilor [catastrofal ],postacii aplaudaci portocalii n-au mai aparut pe blog ,acum au aparut ca manatarcile dupa ploaie 😆 ,au simtit miros de sange si-au navalit [ex:rasputin ,aurel ,Onu a zis ca pleaca de pe blog ,cu parere de rau Gaby neni …] ,acum imi dau seama de ce-a pierdut pedeleul alegerile ,cu sustinatori din astia ,rezultatul ii cel actual.
  ..referitor la Nastase ,sentintza trebuie respectata ,fostul PM dupa insanatosire trebuie sa-si execute pedeapsa primita ,ca nu trebuia ajuns aici ii alta mancare de peste ,nici Basescu n-a vrut finalul asta ,sunt sigur de asta ,a inceput printr-o comanda politica in 2005 si s-a rostogolit pana la finalul de acum ,marinerul n-a mai putut sa opreasca tavalugul ,Nastase are multe alte probleme mari din mandatul sau [privatizari ,imbogatziri a camarilei …etc ],sa-l agati cu bani pentru campanie si 2-3 termopane ii hilar ….,sper sa fie ultimul fost PM sau alt conducator in ipostaza asta .

 43. După acuzațiile de plagiat aduse de revista Nature premierului Victor Ponta, Guvernul a trimis un drept la replică plin de greșeli de ortografie. Revista a publicat textul pe site, subliniind erorile pe care acesta le conținea.
  Sursa: Agerpres
  Greșelile sunt de tipul “hid” în loc de “his”, “specials” în loc de “specialist”, “manned” în loc de “manner” sau “to be take” în loc de “to be taken”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/guvernul-a-trimis-revistei-nature-care-il-acuza-pe-ponta-de-plagiat-un-drept-la-replica-988086.html

 44. Demneura. Ești in eroare. Monica macovei e o ținta falsa. Ești tu. Ot, dar nu Ttine Traian basescu si Monica macovei,au trecut testul cu brio,avem in sfârșit justitie,dar avem si cozi de topor.tu poți face ca o divizie de draci,nu mai conteaza…..

 45. Vă puteți imagina scandalul internațional dacă Orban ar fi fost doar suspectat de o ofensă similară? Se pare că premierul român ar trebui să fie prins furând lingurițele de argint înainte de un summit UE pentru ca toată lumea să înțeleagă cine este. Tentativa mea de explicație: afilieri socialiste, dominația mediei de stânga și prejudiciile antiromânești la un loc. Ei consideră România un caz fără speranță, mult dincolo de standardele europene – eu nu.)
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/jurnalist-faz-premierul-roman-trebuie-prins-furand-argintaria-ue-pentru-ca-lumea-sa-intel-987.html
  DEMISIA VICTORAȘ!

 46. Incredibila efervescenta vuvuzelelor spioane de pe la antena 3 !

  Doamna Udrea , Ponta a plagiat cu binecuvantarea mentorului . Pe urma Ponta a ajutat si el la randul lui pe altii sa plagieze .
  Au facut asta pt acei 15 % in plus la salariu care urmau sa le asigure plata ratelor la vilele alea impresionante .

  S-a acceptat plagiatul pt ca era “trendy” : toata lumea plagia si deveneau “dottore” la 25 de ani .
  Dupa care impuscau cate o sinecura si poate mai faceau si cate o invarteala .

  mey vuvuzico !
  esti penibila , bre !

 47. Puiut

  Stiu ca te doare lasitatea,dar face parte din viata politicienilor si place sau nu Romania traieste cu asta. Nu este bucurie vizavi de intamplarile (nu drama) lui Nastase.Este doar constatarea unui teatru ieftin al unui om slab,incapabil sa faca fata unei realitati grele.Sunt milioane de oameni care traiesc drame adevarate si copii care se lupta cu boli grele si nu exista o presa care sa faca campanie pentru viata lor,nu exista nimeni intrigat ca sunt lasati sa moara fara sansa ca cineva sa strige clementa pentru ei. Este vorba de un simplu principiu moral al prioritatilor in lumea asta,conform caruia intaietatea NU o au infractorii condamnati. Ii oferim lui Nastase un spectacol grotesc de clementa si nu este normal. Puiu,in lumea normala cand gresesti platesti,cand nu gresesti si te acuza altii-lupti,cand nu mai poti-te resemnezi sau cedezi. Punct. Fara drame fara mila si fara compasiune publica. Ce il califica pe Nastase la clementa publica in timp ce restul lotului (printre care si femei) sunt deja in arest… ?

  p.s. este foarte greu cand pierzi totul…unii accepta,altii nu…si uneori granita intre ratiune si nebunia unui gest,este extraordinar de fragila…

 48. zapaica voi v-ati tras-o singuri ,nu-i Zeby mercenar 😆 😆 ,el judeca corect fara iubire fatza de un partid sau altul ,a zis clar ,sunt pro Elena si pirat ,ce sa-i faci zapaievici nu-s toti lozincari ca tine si Onu ,mai sunt si oameni istetzi care vad “mutarile ” inainte ca Alehin ,pocitania de raspopit a anticipat exact tot ce s-a intamplat la alegeri 😆 😆 ,acum sta si-si bea Chiva-sul regal si rade de aplaudaci ca voi 😆 😆

 49. incep cu puiovici,militianu-Frate,e naspa rau ,fii atent la mine-i rau di tat’ eU NU AM DISPARUT NICIODATA DE PE ACEST BLOG SI N-AM DAT DOVADA DE LASITATE CA TINE-eu sunt barbat si am tot mobilierul unui mascul alfa,tu?????????????UN BIET PUPINCURIST expirat,uzat rams de pe vremea comunismului………la fel ca si nastase,nu poti mai mult,de ce???????????pt ca n-ai resurse,nu te poti reinventa,punct.

 50. hihihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…
  “Domnul Victor Ponta, în perioada 2001-2004, a fost secretar de stat, şef al Corpului de control al premierului de atunci, inculpatul de astăzi Adrian Năstase. Actualul prim-minstru a primit titlul de doctor în 2003. Conform Codului muncii din perioada amintită, un deţinător de doctorat, care activeză în domeniul în care a primit titlul, are dreptul să încaseze un spor la salariu de 20%. În acest caz, dacă se dovedeşte că a încasat foloase necuvenite, domnul Victor Ponta – de profesie procuror – ştie foarte bine că a comis o faptă penală, care se pedepseşte cu închisoarea!”

 51. Cind vad atitia sustinatori PDL-isti pe acest blog se naste o intrebare legitima. Cum drac de la alegeri s-au obtinut numai 12-13 voturi ? Asta-i problema !
  Elena iar iti spun,pina ma asculti(cu tine tin cu PDL-ul nu),stai un pic in spate,macar pina la campania electorala.

 52. Am vazut interventia Presedintelui PNL – Crin Antonescu – m-a scarbit. Haideti sa punem punctul pe i …

  – dupa ce in ianuarie ne-am confruntat cu violente manifestatii de strada conduse pe fata sau dirijate discret de membrii de varf ai USL pentru schimbarea “ticalosului guvern Boc” (Ok.l-am schimbat acum…)
  – Dupa ce am inlocuit guvernul PDL cu un guvern USL care sa duca situatia Romaniei undeva, pe o trapta mai sus decat au dus-o guvernele PDL-iste

  – Am avut urmatoarele esecuri :
  1. Incompabilitatea d-lui Victor Alistar, propus de premierul desemnat Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat la primul-ministru pentru strategii guvernamentale, transparenţă şi relaţii cu societatea civilă.
  2. incompatibilitatea d-nei Corina Dumitrescu, propusa ca Ministru al Educatiei datorita unor inexactitati (falsuri) in CV si acuzatii de plagiat (dovedite reale)
  3. incompatibilitatea cu functia de Ministru al Educatiei a d-lui Mang – acuzat de plagiat (dovedit real)
  4. numirea de catre premierul Victor Ponta in functia de director al Inspectoratului de Stat in Constructii a unei persoane (dl. Adrian Grăjdan ) care in prima zi de la numire a intervenit in procesul de justitie, in favoarea celui care era acuzat de coruptie, proces ce avea ca obiectiv marea coruptie, pentru a schimba termenii acestui proces – care era urmarit si supravegheat de autoritatile europene – lucru ce a scazut credibilitatea Romaniei in plan extern si scaderea sanselor de aderare la Spatiul Schengen
  5. incompatibilitatea d-luii Mircea Diaconu – fortat sa demisioneze din functia de Ministru al Culturii (fapt dovedit)
  6. acuzatia de plagiat adresata premierului Ponta, din partea presei din afara tarii. (in curs de cercetare)

  In aceste conditii cererea Presedintelui prin care cere d-lui Puiu Hasotti o declaratie pe proprie raspundere privind inexistenta unei baze pentru o viitoare acuzatie de plagiat este nu numai normala ci si NECESARA – iar politicianul de marca Puiu Hasotti a inteles exact situatia facand declaratia, fara rezerve, imediat.
  Necesitatea acestei cereri rezulta din REPETATIBILITATEA incidentelor care au facut ca imaginea Romaniei sa aiba de suferit iar stoparea acestei REPETATIBILITATI care a adus grave prejudicii de imagine devine o obligatie a institutiei Prezidentiale care este garantul reprezentarii externe a Romaniei.
  Mai mult, privind dinamic evolutia evenimentelor din ianuarie si pana astazi, rezulta necesitatea clarificarii cauzei esecurilor repetate ale guvernului Ponta, de la numire si pana astazi, pentru ca avem :
  – fie o situatie de INCOMPETENTA in care premierul (si liderii USL) nu stie ce oameni numeste pe functie si ce urmeaza sa faca acei oameni odata numiti in functie (ca in cazul directorului ISC )
  – fie o REA-VOINTA, o REPETABILITATE PREMEDITATA a incidentelor care aduc o atingere grava imaginii si credibilitatii Romaniei in plan extern, o PREMEDITARE a vicierii actului de justitie (prin numirea de la sefia Inspectoratului de Stat in Constructii a unei persoane care avea sarcina sa intervina in actul de justitie ).

  Declaratia presedintelui PNL atinge paranoia politica.
  Daca domnia sa in urma celor 6 incidente mentionate mai sus nu vede ca imaginea Romaniei si Romania, in general, are de suferit si crede in continuare ca totul este un atac al Presedintelui la adresa PNL (USL) atunci astazi, la peste 20 de ani de cand am inlaturat un dictator cu probleme de sanatate mintala, trebuie sa avem curajul sa spunem ca ne aflam aproape in aceiasi situatie ca si atunci.
  Obsesia pentru “demiterea Presedintelui” – acum cand criza ne obliga la cumpatare, prudenta si profesionalism extrem, fara ezitari/greseli/incompatibilitati/plagiat – trebuie privita doar ca pe un act paranoic nejustificat.

  Daca in loc ca liderii USL sa-si ceara scuze pentru dezamagirea care au indus-o in randul populatiei prin incidentele si oamenii slabi/patati/incompatibili pe care i-au adus ca sa inlocuiasca vechiul guvern (pentru ca plagiatul este ceva grav, este un FURT INTELECTUAL), repet, daca in loc sa-si ceara scuze liderii USL ameninta Presedentia cu demiterea (…si ameninta implicit Romania cu o grava criza politico-economic pentru impunerea unui guvern de oameni santajabili (orice ministru cu “pata” la dosar e posibil santajabil si poate lua decizii antiromanesti sub presiunea oricui stie despre aceste “pete” ) atunci ne aflam in fata unui caz patologic de comportament deviant.
  Pericolul ca un guvern al ROMANIEI (nu al USL), pericolul ca un ministru al ROMANIEI ( nu al PNL, PSD, PC ) sa poata fi santajabil pentru o “pata” in viata personala este imens, in aceste vremuri de criza – in care orice ministru poate fi semnatarul unui acord intern sau international care poate fi eefavorabil Romaniei prin manipularea ministrului santajabil.
  Daca in loc sa vada acest pericol imens liderii USL si premierul Ponta prefera sa dea vina pe “servicii” si Presedentie atunci in afara ipotezelor de INCOMPETENTA si REA-VOINTA putem adauga clar si raspicat si ipoteza NEBUNIEI.
  Si de abia acum lucrurile devin grave….

 53. bey nebunu taichii,daca tii mortis sa te dai cu scara prin padure,e treaba ta,te priveste,eu atita iti spun:plingi la greu ,faptul ca justitia,LUCREAZA,IN SFIRSIT,plingi la greu,ca,clientii tai posibili ,trec la mincare de tip.CANTINA SARACILOR’SI MAI PLINGI PT CEVA-lumea aia mica,strimta si puturoasa,in care fiecare stie cite ceva despre fiecare,a ajuns pe MASA PROCURORILOR LUI MONICA MACOVEI,SI ASTA DOARE.UITA-TE CE FATA DE ANTENIST AI????????????haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiori tu,ori badea ,gidea ori ciutacu,tot aia e…………..plingeti pe mai multe voci,dar………………….MOTIVUL E ASTA:CE A ZAMISLIT CUPLUL ,BASESCU-MACOVEI,ACUM DA ROADE.povestile tale,sulforoase cu gherghescu-FRECTII NENICULE,FRECTII…………….SA UITA EVROPA LA NOI SI ZICE:OF S-AU TREZIT MAMALIGARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…………..TU DE CE DORMI MAI EUSEBIU IN POST,AIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????

 54. DEDICATIE SPECIALA,DE LA NASUL MARE PT DIACONU EUSEBIU SI CEI ASEMENI LUI:DE LA KARL MAX LA COCA COLA-MARCA INREGISTRATA ADRIAN NASTASE……….. ………………iATA UN TITLU DE CARTE ,scos in 2004 de ADRIAN NASTASE,in colaborare cu ,SFETNICUL SAU-SOCIOLOGUL COMUNIST ALIN TEODORESCU.Nu stiu citi din dv,ati avut rabdarea,dar mai ales curiozitatea sa va adapati din ,CREATIA ‘acestui domn,pe numele sau de SCENA,ADITA’pt ca nu poti cunoaste cit de cit,pe cineva,daca nu ii studiezi-OPERA PLAGIATA.vi-l amintiti pe propagandistul comunist nationalist,specialist in versificatii,BOLSEVIC-TROTKISTE,ADRIAN PAUNESCU?????????????el a scris,atentie ;,DE LA BIRCA LA VIENA.Hopa,ce concidente stranii,unul ne aminteste de KARL MARX[UN FEL DE OM DE LA BIRCA] SI DE COCA COLA[AUSRTIA,SI CAPITALISMUL],celalt,ne ofera ,PROZA,domnilor si doamnelor,PROZA BOLSEVIC-NATIONALISTA.Intrebarea este ce a mai rams din parfumul cartii scoase de ,MARELE ADRIAN NASTASE’ IN 2004??????????POATE DOAR,O DIRA,URIT MIROSITOARE IN ISTORIA RECENTA A ACESTEI TARI SI NATII,ATIT DE GREU INCERCATA,ca urmare a ticalosiei,rapacitatii,si grobianismului,conducatorilor sai,EMANATI ,CU IZUL SULFUROAS,AL REVOLUTIILOR IN CARE SMECHERII,OPORTUNISTII,s-au cocotat in virful puterii.sI ATUNCI CUM SA NU MA INTREB:QUI PRODEST,toata zbaterea celor ca EUSEBIU,CIUVICA,GIDEA,RADU TUDOR,OANA STANCU,????????????

 55. Dupa parera mea, dl. presedinte Basescu poate sa il ” unga ” ministru pe dl. Hasotti, pentru ca exista declaratia publica a acestuia , inregistrata la tv, precum, ca nu a plagiat nimic, in viata lui.
  In fond, dl. presedinte a dorit sa il responsabilizeze pe noul minstru al Culturii , in sensul ca daca se dovedeste ( ulterior ) cum ca ar fi plagiat, sa fie acuzat de fals in declaratii publice.
  Cu explicatiile de mai sus, dl. Hasotti poate sa-si inceapa mandatul.
  Dl. Antonescu, probabil trezit prea devreme din somn ( a facut declaratii in jurul orelor 11 ) , era foarte nervos, si nici nu stia ca dl. Hasotti are declaratia inregistrata.

 56. Revin: a aparut comntariul, dar pozitionat gresit ( fara respectarea ordinii cronologice)
  ” Bruiaza ” cineva blogul?

  Administrator:
  Nu “bruiaza” nimeni blogul. Repostati comentariul ca raspuns la ultimul comentariu afisat pentru respectarea ordinii cronologice.

 57. @ ” INTELEGI POZITIA MEA AROGANTULE “? Ai intrat în poziție Zapa? Lasă caterinca Zapa, spune, ai prins rechinul? Băi Zapa n-am știut că ți-ai luat tabletă nouă… io am crezut că ai pierdut câteva degete în lupta cu rechinu! Vezi nu-l ține în borcan Zapaaaaaaa! Adu-l la Cluj să populăm Someșul, poate mai scăpăm de vreo doi-trei hăbăuci!
  🙂 🙂 🙂

 58. bey rautacilor,ofticosilor si invidiosilor……………….,VAZ IO’ca va curg balele ,din gura,dupa ce vi s-au intepenit maxilarele,de oftica.Ghitule,rechinul,e cu mine tot timpul……….iar degetele…….alea care trebe,nu le pierd…………hiiiiiiiiiiiiiii,hoooooooo.cit priveste localizarea,n-am nici o grija,eu v-am reperat de mult,eu cu tipul de aplicatii pe care le am…………nici mama lui guard nu ma ghiceste………..iar tu natarau de eusebiu,daca vrei sa ma vezi,spune-mi am mailul lui nicoleta,asa ,tu il ai p’al meu,si urgent iti dau imagini cu mine din montreal……….cu o conditie,drace,SA NU LE PUBLICI……..CA TU DRAC IMPELITAT CUM ESTI………..URGENT DAI TOT PE GOARNA,SI CA MIINE MA TREZESC PE YOU TOUBE,,,,,,,,,,

 59. APROPOO DE GUARD,APLICATII SI ALTE ALEA.De nenumarate ori am incercat din tara sa intru la DIACONESCU DAN IN DIRECT,n-am reusit,ei de aici din canada da,si in buna traditie romaneasca,l-am curentat putin,sigur m-a scos cu repeziciune,din emisiune,dar am apucat sa-i trag vre-o doua smetii…………….haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiasa ca draga Eusebiu,vezi la citi li se trage de la schemele cu,UITATUL PRIN GAURA CHEII,FARA AUTORIZATIE……………E UN BLOG DECENT,DAR TI-AS SPUNE EU UN BANC TARE MUMOS CU guardul,paznicul si CRETUL………..O SATI-L SPUN CU ALTA OCAZIE…………

 60. PS Mai este o varianta: sa dea parlamentul o Hotarare si Basescu sa se incline, fara s-o mai conteste ca nu e timp .

 61. Monica Macovei sa fie data afara din partid.Ce cauta intr-un partid un individ ce a batut inculpati,legati la maini?Un asemenea individ nu are ce sa caute nici in parlamentul european.

 62. p.s.-PT CA SE IMPUNE SI UN ps-IN 2009,CU MARE GREUTATE AM INGHITIT ALIANTA CU PSD.A FOST PRIMA SI ULTIMA CONCESIE-NICIODATA,DAR ABSOLUT NICIODATA ASA CEVA NU VOI MAI INGURGITA-SCUIP PESTE O ASEMENEA ALIANTA-IN OPOZITIE CU PD-L,NU LA CIOLAN SI HOTIE ALATURI DE PSD-AI INTELES MITICULE.
  VOI FI DUSMANUL PD-L,daca doamne fereste asa ceva se intimpla,si se poate intimpla-DOAR CU BLAGA LA BUTOANE.

 63. Nea Kutare,
  Ai un raspuns de la mine la ultima ta postare: 23/06/2012 at 13:40 |
  PS Vad ca dl Presedinte a intrat asa cum ma si asteptam PE PRIMA VARIANTA .din cele trei indicate de mine mai dimineata.

 64. Re Pase Scurte:

  Până în 1998 procuror Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 1998-2002, procuror Parchetul Curţii Supreme de Justiție – Secția de Anticorupție, Urmărire Penală și Criminalistică.
  2000-2001 Biroul de Combatere a Spălării Banilor.
  2001-2004 șeful Corpului de Control al Guvernului
  bla-bla-bla

 65. Domnule “Demn de Ura” cand spuneti “multi dintre noi” va referiti la multiplele dvs personalitati, dvs si cu ce armata nu ati dat votul pdl-ului? (nu treb sa raspundeti, era intrebare retorica). Tipati peste tot ca o sustineti pe Elena Udrea dar l-ati votat pe oprescu la primarie… Daca o sustineati votati pdl pentru dansa nu pentru candidati, ca si mine de altfel. Tot ce vad din partea dvs este o mare gargara, repetati la nesfarsit niste lucruri care nu au sens. O fi m.macovei procuroare comunista etc dar nu aveti dvs niciun drept sa-i cereti demisia. Asta tine de partid si nu de un umil comentator de blog, desi doriti sa induceti celor mai slabi de inger care posteaza aici o anume implicare a dvs in spatele cortinei… Ha ha, sa fim seriosi, cei din spatele cortinei nu abereaza pe bloguri. O mare ineptie spusa de dvs ar fi ca doamna Udrea va trece de partea lui blaga si se va dezice de Presedinte. Cum puteti afirma o asa mare gogomanie, Elena Udrea “aliata” cu cel ce i-a provocat doar probleme si a sapat-o constant inclusiv in campania de la bucuresti!!! Elena Udrea sa se dezica de Presedinte, de mentorul dansei!!! Ha ha ha… Daca ar fi asa ar pleca la orice alt partid, singurul lucru care o tine legata de pdl este Presedintele!
  Bonne soiree buffon!

 66. Bre domnule/doamnă “Ghici cine vine la cină!” îţi înţeleg supărarea deoarece ţi-am atacat “idoala”, recte fosta procuroare comunistă, dar fac următoarea recomandare:
  VOLUMUL MAI MIC DEOARECE AŢI PIERDUT RUŞINOS BUCUREŞTIUL!

  Referitor la: “desi doriti sa induceti celor mai slabi de inger care posteaza aici o anume implicare a dvs in spatele cortinei…”
  A bate câmpii şi a încerca a-mi reproşa că nu ştiu ce am io cu “spatele cortinei” este o pierdere de vreme, deoarece eu tot ce spun (SUB FORMĂ DE BĂŞCĂLIE), spun din ceea ce aud pe stradă!
  “Strada”, dacă nu ştiai, e “aia care dă votu’ “!
  De fapt e “aia” care n-a dat votul PDL-ului ultima oară şi nici n-o să-l dea dacă “idoala” ta, FOSTA PROCUROARE COMUNISTĂ, nu se cară din partid cu tot cu alaiul ei de……ştiu ei cine.

  Referitor la “Cum puteti afirma o asa mare gogomanie…..”
  Dacă habarnabişti de-al de matale vor continua să privească PDL -ul ca pe-o adunătură de bisericuţe şi nu vor înţelege că politica implică dialog şi compromis, atunci drum bun cale bătută…. alături de PNŢCD!
  Dacă fruntaşii PDL nu sunt capabili să lase deoparte orgoliile şi “celelalte” (ştiu ei ce…..) până la următoarea confruntare electorală şi continuă politica “bisericuţelor”, atunci fiţi siguri că vă zvântă USL-ul în alegerile generale.
  DRUM BUN ŞI CALE BĂTUTĂ!
  PORŢILE RAIULUI, IADULUI ŞI DNA-ului SUNT DESCHISE!

  Dacă vreun PDL-ist trăieşte cu impresia că Victor Ponta şi câţiva membri marcanţi ai PSD-ului care au fost tocaţi mărunt 7 ani de zile nu se vor răzbuna cumplit, înseamnă că e de-a dreptul autist.

  Referitor la “Pe cine am votat!”
  Dacă PDL-ul avea inspiraţia ca în loc să-mi ceară să votez un gunoier, să îmi ceară să o votez pe Monica Macovei Gherghescu, sau pe tălâmbul de Cristian Preda, sau pe Andreea Vass, sau pe Videanu, îmi dau cuvântul meu de onoare, cu toate că este incredibil, EU ÎI VOTAM PE ORICARE DINTRE EI!
  Adică mai pe româneşte spus, PDL-ul nu trebuia să-mi ceară mie un “Buletinist de Bucureşti” să votez un gunoier!
  Un rechin al parcărilor!
  Nu de alta dar am un amic de prin Franţa care şi aşa mă ia toată ziua la mişto.

  Referitor la: Mă întrebaţi câţi sunt în spatele meu?
  Mulţi!
  Cam 300 în “priză directă” şi cam 1500 în “priză indirectă”!
  Nu-ţi explic cum e treaba cu “prizele” deoarece nu are rost!
  Dacă vrei să afli, dă-te jos din limuzină şi plimbă-te un pic prin Bucureşti bre domnule/doamnă “Ghici cine vine la cină!”!
  Dar ai grijă să nu-ţi rupi tocurile în afaltul încins!
  Bep-bep, bep-bep.

  Referitor la: O fi m.macovei procuroare comunista etc dar nu aveti dvs niciun drept sa-i cereti demisia…..
  Te anunţ rânjind CĂ AM DREPTUL SĂ-I CER DEMISIA!
  ŞI FEREASCĂ ĂL’ DE SUS SĂ-I CER IO DEMISIA!
  Nu de alta dar iesă cu tămbălău mare bre domnule/doamnă “Ghici cine vine la cină!” .

  Referitor la: O mare ineptie spusa de dvs ar fi ca doamna Udrea va trece de partea lui blaga si se va dezice de Presedinte.
  Nu este o inepţie ci doar o necesitate dictată de realitate din teren!
  Am folosit eu verbul “a se dezice”?
  Eu am folosit expresia: “să nu mai fie vedeta navei amiral”
  A FI INDEPENDENT NU ÎNSEAMNĂ A TE DEZICE!
  Şi încă ceva:
  BLAGA ESTE DUŞMAN CU BĂSESCU?
  Hmmmmm, bre domnule/doamnă “Ghici cine vine la cină!”, tu pe ce planetă trăieşti?

  Referitor la: Ha ha ha… Daca ar fi asa ar pleca la orice alt partid, singurul lucru care o tine legata de pdl este Presedintele!
  Ha ha ha…care partid? Numeşte-l bre domnule/doamnă “Ghici cine vine la cină!”

  Hai gata, ajunge bre domnule/doamnă “Ghici cine vine la cină!”.
  Te salut şi-ţi spun în loc de Noapte Bună:
  DEŞTEAPTĂ-TE CĂ GEME ŢARA!

  Re Zapa
  Bouleţul meu drag şi scump cu băscuţă portocalie, eu trompetă n-am cu să fiu căci nu prea îmi place să mă sufle nimeni în muştiuc! (ţi-am mai povestit şi ţie şi lu’ turbatul ăla de katrina cum stă treaba cu respectul pentru femeie).
  Deci eu sunt ceea ce am fost şi ce voi fi:

  BUFONUL!

  care ce-i drept, uneori, este foarte obraznic spunând lucurilor pe nume.
  🙂 🙂 🙂

  PS De ce eşti măh “Ofticosu’ care nu mai roade osu?”
  Am făcut şi io mişto un pic de tine cu tableta şi gata ai pus bot cât trompa lui Gonzo?
  🙂 🙂 🙂

 67. Intrebarea era: “cine este de vina ca Ponta este un plagiator?”
  gurile rele ar spune: Traian Basescu, eu spun sistemul neperformant, faptul ca tinerelul Ponta si-a produs toate diplomele sub directa indrumare si regim ale dlui Adrian Nastase – cred ca profesor la facultatea de drept, faptul ca cel mai probabil nu i s-a verificat lucrarea pentru ca o data puse semnaturile lui Adrian Nastase si a domnului Diaconu – nume mari in drept – toata lumea s-a gandit ca este o lucrare documentata si nicidecum un plagiat. cu alte cuvinte cele 2 peronalitati ale dreptului romanesc au garantat pentru lucrarea lui Ponta. ca sa fac o gluma este ca si cum ai spune ca louis vuitton isi pune sigla pe un fals.

 68. Cucuriguuuuuu! Hai acasă că v-ați insultat singuri!

  “Prezentaţi formalităţile pe care trebuie să le îndeplinească un marochinier care vrea să îşi protejeze timp de 20 de ani marca de falsificatorii care operează în România”.
  Incorect!
  Formularea corectă:
  Prezentați formalitățile pe care trebuie să le îndeplinească fotbalul francez pentru a reuși să dea jos steagul umilinței de pe blazonul lor șifonat! Ați fost jumuliți puțin? Cucuriguuuuu! Venez les bleu à domicile!

  • Re Balbeck:
   NU!
   Dar de ce întrebi?
   Iar ai reperat-o servind masa la restaurant cu papleacă ăla?
   Lasă mă fluturaşul să mai zboare şi el liber pân’ la alegeri.
   Că după ce câştigă USL-ul şi mă pune Ponta şef la procurori, pac dubă, pac mascaţi, pac umflat, pac harem!
   ŞI SĂ VEZI ANCHETA NAIBII ATUNCI!
   O leg de pat cu cătuşe roz şi pun eunucii s-o gâdile cu pana la tălpi până recunoaşte tot.
   Că-i gâdilicioasă rău la tălpi!
   Sau cine ştie?
   Poate mă pune Vasile Blaga inchizitor şef!
   Că roată am!
   Să vezi ce-o trag io pe roată….
   🙂 🙂 🙂
   Bună dimineaţa.

  • HAIOS:

   Cei trei membrii ai clanului Geamanu care au furat masina de lux a lui Hrebenciuc Jr. au primit, impreuna, 34 de ani de puscarie cu executare! Avocatii celor 3 au sugerat ca infractorii au cazut pe spate de depresie si incearca sa puna mina pe revolverul din biblioteca lui Geamanu!

   Avind in vedere gravitatea gesturilor suicidare si mimica de victime sigure ale celor 3, Ministrul Ioan Rus este somat public sa trimita de urgenta 3 ambulante cu geamuri fumurii, daca se poate! Societatea romaneasca si in special Antena 3 nu pot rezista tensiunii de a avea un asemenea carnagiu astazi, in mileniul 3 si ca tara membra a UE! Inadmisibila indiferenta liderilor PSD si a medicilor de la Floreasca, ei alegind sa petreaca un week-end linistit cind tara arde!

   P.S.
   Mihai Gidea a sunat si l-a amenintat pe Victor Ponta ca isi da demisia de la A3 daca premierul nu ii viziteaza pe infractori pentru a le curma suferinta!

  • @ demneura 24/06/2012 at 11:40

   Dacă aveţi roată, totul se rezolvă. Ştiţi versurile maestrului Brumaru…

   “Cand treci prin oras,/ Ca zanele prin ceata,/ Pupati-as caleasca pe roata din fata./ Sufletul din mine,/ Iese-n straie fine,/ Si-o ia dupa tine,/ Pe ulite line,/ Cu ochii cat ceasca,/ Si fluturi pe coate,/ Pupati-as caleasca,/ Pe roata din spate”

  • Tic a compus niste melodii misto pe versurile brumaresti.

  • Balby te manca pielea ,ce ai tu cu lulusor ? ,gata sa nu mai intrebi de ea 😆 ,regina se distreaza d-aia-i regina ,curteni la munca ….

   Zeby decand pana cand un pocit de bufon vrea s-o interogheze pe regina ?? ,cardinalul ii singurul care poate discuta cu regina despre curteni ,pretedenti si alte “oratenii ” ale palatului ,tu ai locul bine stabilit ,langa baldachinul regal 😆 😆 unde auzi si vezi tot ,fara sa potzi interveni ….hihiihi…

   Oane …haios ii pentru cei de teapa ta ,ai postat o porcarie bleahhhhhh

  • Puiule,
   Tzopenia si tzoapele sunt fara leac. Nici mistoul nu le vindeca.
   La noi dupa tragicul accident al Titanicului s-a produs la mahala cantecul ala cu vaporul Titanic cu accentul pe ultimul i.
   🙂

 69. Monica Macovei e in stare sa ne faca de ras in legatura cu Nastase,pe unde se duce ea,mai ales in PE.Mahalagioaica mai mare decat ea nu cred ca exista.Dar are efect.A pus presiuni ca sa fie mutat Nastase in spitalul penitenciar si se pare ca are succes.
  Cum ar fi fost ca Ioan Rus sa nu trimita politistii peste Nastase?Sa il duca la penitenciar judecatoarele alea batrane de iccj…cum ar fi fost?
  Tot niste judecatoare ca ele,de ICCJ,au facut cea mai mare eroare judiciara din Romania,de dupa 1989,in cazul lui Mihai Moldoveanu.Nu am auzit ca Basescu sa il gratieze.Ce a asteptat presedintele tuturor romanilor?Sa confirme CEDO eroarea,dupa 17 ani de detentie?Probabil ca va mai sta un an pana la eliberare,birocratia e foarte mare.

  • Balbecikă pun pariu că p-asta a lu’ Brumaru n-o ştii:

   Iubito, tabla înmulţirii
   E pentru mine un supliciu.
   Nu ştiu cît face şase ori nouă
   Nici dac-aş fi bătut cu biciul.
   De tine, mică şi nervoasă
   Că sunt atît de imbecil.
   Dar, iată, gîndului meu leneş,
   Pe care cu sfială ţi-l
   Strecor sub rochia uşoară
   Şi galbenă, nu-i este frică,
   Deşi plutim în plină stradă,
   Să te sarute pe pisică!
   🙂 🙂 🙂

   PS Dacă mai vrei Brumaru dai comandă.
   Rad 400 de Chivas, mă cocoţ pe masă şi-ţi recit toate ale lui “băşcălii boemice”
   Hihihi toţi s-au visat măcar o dată-n viaţă a fi un Shakespeare, un Eminescu sau de ce nu, un Goethe!
   Eu fiind doar un bufon, permanent îmi doresc să fiu un Brumaru!
   Poate uneori chiar şi-un Pribeagu’!
   🙂 🙂 🙂

   PS Monica Macovei Gherghescu este o chivuţă de Giurgiu.
   Sau cum spunem noi ploieştenii bre Balbecickă:
   “O ţigancă de Giurgiu”
   Mahalagioaică, îngălată, mincinoasă şi hoaţă.
   Iar atunci când bea peste măsură, îşi pune poalele-n cap provocând tuturor un acut sentiment de scârbă.
   🙂 🙂 🙂

   Plouă, plouă, plouă,
   Vreme de beţie
   I-auzi cum mai plouă,
   Ce melancolie!
   Baba-i beată iară,
   Singură la masă
   Speră ca să scape
   De a nu fi rasă!
   Plouă, plouă, plouă,
   Vreme de beţie
   I-auzi cum mai plouă,
   Ce melancolie!

  • Fac revenire la comentariul anterior:
   Prima parte este pentru Biblio dar din viteză am scris
   “Balbecikă pun pariu că p-asta a lu’ Brumaru n-o ştii….”
   Pardon dar aşa se-ntâmplă când nu comentezi după fiţuici!
   🙂 🙂 🙂

   Puiuleeeeeeeeee, ţi-ar cascheta (de care pomeneşte mereu Zapa) împodobite cu frunze de laur aurite, iaca ce dedicaţie îţi bag:

   http://youtu.be/asvBa98UTtM

   🙂 🙂 🙂

 70. Nu sunt de acord cu faptul ca ministrul de interne l-a sunat pe Nastase ca sa se negocieze modul cum vrea sa ajunga in penitenciar.Nu e normal.Ministrul de Interne sa-si dea demisia.

  • Re Puiu:
   Zeby decand pana cand un pocit de bufon vrea s-o interogheze pe regina ?? ,cardinalul ii singurul care poate discuta cu regina despre curteni ,pretedenti si alte “oratenii ” ale palatului ,tu ai locul bine stabilit ,langa baldachinul regal unde auzi si vezi tot ,fara sa potzi interveni ….hihiihi…

   Auzi dom Cardinal, io-s cam nărod din naştere, deci mie trebuie să-mi precizezi:

   LÂNGĂ BALDACHIN STAU CU FELINARU-N MÂNĂ?
   🙂 🙂 🙂
   SAU FĂRĂ?
   🙂 🙂 🙂
   ŞI MĂ ROG CE CULOARE SĂ AIBE FELINARUL?
   PORTOCALIU PDL-ist, GALBEN-ALBASTRU PNL-ist SAU ROŞU PSD-ist!
   🙂 🙂 🙂

   Luluşor, diavol împieliţat pe unde-mi umbli?
   Ia vino un pic la taca părinţelu’ să te spovedească!
   🙂 🙂 🙂
   Am auzit că i-ai dus flori lu’ Adiţă la spital!
   Mi-au spus golanii de la filaj că aveai o eşarfă pe cap şi ochelari mari, mari, mari ca să nu te recunoască golanii de jurnalişti!
   🙂 🙂 🙂

  • EROARE: Cea cu esarfa si cu ochelari era pretena mea Ionica, mai pe scurt AYA, adica nu era Lulu. 🙂

  • Prişpiricule iar dezinformezi!
   Aya avea ochelari dar nu avea eşarfă!
   Avea glugă de ploaie, glugă de coceni ce eşti!
   Băieţii de la filajul n-au cum să greşească!
   🙂 🙂 🙂

 71. @ Piu-piu-piu:
  ” alte “oratenii ” ale palatului “… te dai în fapt Puiuțule? 😉
  @ Deme:
  Mai bine Don Quijote!
  🙂 🙂 🙂

  • Puiu, inteleg ca atunci cand mi-ai cerut sa te luminez, implicit ti-ai cerut scuze privind indoielile tale in ce priveste calitatile mele de consilier onest al ceror ce ar dori onest sa-mi afle parerea. Deci presupun ca macar in intrebare esti onest, asa ca iti raspund:

   Dupa ce se scrie in presa acestea nefiiind contrazise de Presedintie situatia este cam asa :

   Traian Basescu i-ar fi transmis o scrisoare premierului Victor Ponta in care il avertizeaza ca participarea la summitul european din 28-29 iunie, fara aprobarea presedintelui si in lipsa unei delegari “exprese” de reprezentant al statului roman echivaleaza cu “o insusire a unei atributii constitutionale a presedintelui Romaniei de catre primul-ministru”, afirma Romania TV, care citeaza o “scrisoare” “inregistrata la cabinetul premierului pe 20 iunie

   “Va atrag atentia asupra faptului ca absenta unei aprobari exprese din partea Presedintelui Romaniei cu privire la mandatul de participare la reuniunea Consiliului European din 28-29 iunie 2012, coroborata cu lipsa delegarii exprese a Primului ministru in calitate de reprezentant al statului roman, va echivala, din punct de vedere juridic, cu o insusire a unei atributii constitutionale a Presedintelui Romaniei de catre primul-ministru”, potrivit sursei citate.

   “Administratia Prezidentiala nu comenteaza subiectul”, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei, Bogdan Oprea, contactat de HotNews.ro.

   Puiu, in traducerea libera facuta de mine ;la rugamintea ta onesta asta inseamna:

   “va echivala, din punct de vedere juridic, cu o lovitura de stat
   Multumit?

  • Păi dacă nu-s burjui ca tine ca să am piscină măcar în comentarii să mă scufund!
   Important este să ies imediat la suprafaţă!
   Şi mai important este ca atunci când ies la suprafaţă să nu ies direct cu nasul între două balcoane ruseşti!
   Că deh, s-au mai întâlnit cazuri!
   🙂 🙂 🙂

  • Si eu care-l credeam pe Rus ca Ministru de interne ce este si care benevol s-a implicat in ridicarea lui AN caci am auzit in direct cele spuse de el adica:
   ” AN are statut de detinut. Zilele de spitalizare se scad din cei doi ani pe care-i are de executat”

   dar surprise:

   “Politia Romana il contrazice pe ministrul de Interne: Adrian Nastase nu a fost incarcerat intr-un loc de detentie sau intr-un penitenciar. ”

   Vezi: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12606882-politia-romana-contrazice-ministrul-interne-adrian-nastase-nu-fost-incarcerat-intr-loc-detentie-sau-intr-penitenciar-ioan-rus-dansul-are-statut-detinut.htm

   Pai draga Balby si tu si MM aveti dreptate, adica dle Rus DEMISIA dar eu adaug , doar daca nu-i puneti pe liber pe cei care va contrazic, ca doar nu suntem in tara lui Pazvante. 🙂

  • moamaaaaaaaaaa,ce atmosfera destinsa,si-au dat mina intre ei,ciutacii,ciuvicii,dana grecu,si uite d’omle,ce ,HARMONIE,CE HARMONIE’
   Mai sa crezi ,ca diavolul de eusebiu,va plimba prin RAIUL LUI ,UNDE BUTOIL CU SMOALA FIERBE,IAR FOCHISTII”
   BIBLIOTEVARU
   PUIU
   GHITZA
   lucreaza cu juma’ de norma………..
   Asadar ce sa fie,ce sa fie
   de s-a pus de-o chindie
   Auleo,nu-i a buna,da,nu-i a buna de loc,cind dracii trag cu anestezice dupa noi……….
   Da io imun cum ma stiu,primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i indoi teava ;u’ ghita la 90 de grade,sa poate trage cu metralera,dupa colturi…………

 72. Vorba lu ala cu maseaua indurerata din D`ale carnavalului. Mai bibicule ce ne distram , ce ne mai distram , e o distractie pa cinste.
  PS. Citat aproximativ deci fara ghilimele, deci nu e tocmai un plagiat, si se indica si sursa.:)

  • @ demneura 24/06/2012 at 14:52

   Iubita ştiu cine e, lesa mi-o imaginez… cine e pisica? 😀 Sigur că ştiu “Iubitei ce-şi purta pisica-n lesă”, cred că am citit-o de două trei ori până acum, cred că prima oară pe site-ul România Literară (acum mai mult timp eram pasionat de acest site, de la un timp am mai rărit intrările acolo.)

   Dar nu numai asta, domnul Brumaru are blog 😉 există poezii de ultimă oră acolo 😆

  • Măh monstru mic de ce verşi din casă?
   Vrei să năvălească ne-hobbiţii postaci în ograda mititelului hobbit şi să vânzolească liniştea de acolo?

   P-asta-o ştii???????????

   Cine roade azi un os
   Mîine se umple de sos…
   Cine roade două oase
   Va linge pisici frumoase…
   Cine roade oase multe
   Are poftele inculte…

   Eheheeeeee era 2008-2009 când ograda n-avea încă bibliotecar.
   Hihihi
   Matale bibicule eşti mai tinerel….. ghinerăţia lui 2010
   Alte şmenuri alte teorii:

   Teoria mea este că maturitatea nu este altceva decât învăţarea fricii. Maturitatea nu înseamnă niciodată mai multă înţelepciune, ci mai multă frică, mai multă prevedere, mai multă experienţă…

   Şi alte poezii:

   Padibumdărâmcambum
   Bună-i zeama cea din fum
   De-o plânge zăvoaiele
   Cu lacrimi cât oaiele
   Şi cresc verde păsuiele
   Când le mulge duruiele.
   Şi le cântă cintiţa
   Când le smulge jintiţa.

   Aţi văzuta un Brumar
   Chiuind la cârciumar
   Pentru-o sticlă de Cotnar?

   Că de-un timp caut căhui
   Să o scot la căpătâi
   Zdrăngănind fesfesele,
   Mirosind flocoşele.

   Hihihihahahahuhuhu oare cine-o fi autorul?
   Teoreticologul şi poezilogul?
   Îl cunoşti cumva?
   Dacă nu-l cunoşti vino să-ţi vând o oglindă……
   Hihihihahahahahuhuhu…
   Ţi-am spus că stau pe voi intelectualii care sunteţi neşte intelectuali cu ochii ca pe butelie!
   CĂ VOI SUNTEŢI DUŞMANII BOBORULUI!

  • Ograda Hobitului că doar nu ograda Raiului!
   Matale, dacă îmi aduc aminte bine, ai apărut acolo când cu realegerea lui Base……
   Mă înşel?
   Ar fi culmea!
   Hihihihi

  • Repostez:
   Mda observ ceea ce ştiu demult!
   Că suntem o ţară de tălâmbi!
   Căci numai nişte tălâmb sau o prostălaucă de fostă procuroare comunistă pot să-şi pună întrebarea
   “Este sau nu este arestat Năstase?”
   fără a verifica dacă procesul verbal ce este întocmit de obicei la arestare este sau nu este semnat!

   Deh aşa-i când în bunul mers al justiţiei se amestecă tot felul de pafarişti jurnalişti şi o huidumă care şi-a făcut şcoala în spatele Operei prin taxiuri!

   Deci:
   1. Adrian Năstase se află în poziţia de a nesocoti legile statului al cărui cetăţean este.
   Şi
   2. Ioan Rus se află în poziţia de “abuz de putere”, intervenind în algoritmul care trebuia să fie derulat conform procedurii prevăzute de lege!
   PUNCT!

   PS Hihihi cine pune cu mine pariu că Ion Adrian va prelua această idee (cu nesemnarea procesului verbal) şi în maxim 1 oră o va răspândi prin toate ogrăzile?

  • guesswho, ce faci pisi mic?
   Nimic-nimic?
   Nici-un miau?
   Hai scoate gheruţa ca să scot şi io foarfecuţa!
   😀 😀 😀

  • ,LA FAMIGLIA’-NASTASE SI LICHELELE’-

   Daca as fi fost in tara si prins in cavalcada evenimentelor,mi-ar fi scapat,ori as fi trecut cu nepasare peste,tot ce s-a intimplat cu si in jurul lui ADRIAN NASTASE,AVIND PROBABIL REACTII ,periferice si de suprafata,nu de profunzime,asa cum de fapt si merita acest eveniment ,cu o incarcatura emotionala de exceptie,pt ca nu-i asa,de cite ori,pina acum,un personaj politic super potent,care la un moment dat se comporta precum ,SATRAPII PERSANI’ este judecat de O PUTERE A STATULUI DE DREPT,RECTE JUSTITIA SI CONDAMNAT,DUPA TOATE CANOANELE STATULUI DE DREPT’
   Mi-ar fi scap

   at probabil ,PELERINAJUL IN STIL MAFIOT LA PATUL NASULUI NASTASE,UNDE LICHELELE SI SLUGILE SALE MAI BATRINE SI MAI TINERE,AU VENIT IN MARE GRABA SA-I PUPE MINA SI SA-SI EXPRIMA DUREREA SI SUPUNEREA,scena care cred eu ar putea rivaliza cu scenele cu mafioti din filmele lui FRANCISC FORD COPOLLA,pe alocuri,chiar mai lugubre.
   Nu mi-as fi adus aminte ca,DIN ORDINUL LUI ADRIAN NASTASE,UN JURNALIST DE LA TIMISOARA A DISPARUT FARA URMA,iar altii au incasat batai crunte,pina la desfigurare.
   Cum tot asa nu mi-as fi adus aminte ca ziaristi mizerabili,au luatBANI,BANII ROMANILOR,PT A TACEA SI A NU SCRIE CE STIAU,IAR ASTAZI ACEIASI ZIARISTI,PUTREZI DE BOGATI DIN BANII INCASATI DIN PUBLICITATEA PLATITA DE MINISTERELE TRANSPORTURILOR UNDE TRONA ALT TICALOS,MIRON MITREA,ORI MINISTERUL LUI D.I.P.,il pling pe ADRIAN NASTASE SI VOR SA FACA DIN ACEST INFRACTOR O VICTIMA.
   Si mai este ceva ce nu pot uita,nu-i pot uita pe ,STRAJERII DIN LUMEA VIRTUALA’pe acesti viermi,aceste lichele,care otravesc si imputesc blogosfera cu POVESTILE LOR MIZERABILE,AVIND CA SCOP-SPALAREA SI VICTIMIZAREA LUI ADRIAN NASTASE.
   Toti cei despre care am facut vorbire,politicieni,jurnalisti si blogeri,care astazi il pling si-l regreta pe ADRIAN NASTASE,sunt de fapt membrii ai sistemului ticalosit,pe care romanii trebuie sa-l arunce in aer,pt ca altfel aceasta tara va fi intr-un pericol permanent,de a fi inhatata de o clica DE NEMERNICI’gata si pregatiti sa o praduiasca si sa o sufoce.

   MULTUMIRI DL. PRESEDINTE TRAIAN BASESCU,UN ROMAN CURAJOS SI DOAMNEI MONICA MACOVEI,UN MINISTRU AL JUSTITIEI DE FIER,ADEVARATII NASI AI INFRACTORULUI adrian nastase.

  • p.s-MONTREAL-ORA,20,02-in asteptarea focului de artificii cu ocazia zilei,NATIONALE A PROVINCEI QUEBEC-de pe o terasa eleganta,cu oameni civilizati,ROMANI ADEVARATI,care stiu sa se bucure alaturi de amicii lor FRANCEZI……….

  • 1. Multumesc pentru aprecieri. Nu-mi fac iluzii ca idei expuse de mine sunt folosite de persoane importante, dar am multumirea ca nu sunt singurul care gandeste intr-un anumit fel.
   2. Nu am timp pentru a intra pe blog atat cat mi-as dori. Din acest motiv raspund tarziu ( chiar si in cazul de fatza) ,si tot din acest motiv nu ma implic in discutii de durata.
   3. Sunteti unul dintre cei mai vechi si mai competenti participanti la acest blog. ( Este o apreciere bazata pe realitate, nu pe amabilitate). Imi pare bine ca, desi va enervati uneori, continuati sa sustineti blogul.

  • Nota: postarea de mai sus , de la 25.06 at 07:57 , este pentru dl. ion adrian

  • Președintele să stea acasă! Ajunge cât a fost la Bruxelles… să-l lase pe Ponta să se ducă… Merită! Terminați cu prostiile! Ce vreți să fi cheltuit ” comintetul de întâmpinare ” o grămadă de euroi pe ouă și roșii degeaba? Victoraș, să-ți pui în valiză două-trei rânduri de costume, o să primești un “ajutor alimentar” acolo! Ia-l cu tine și pe Crin nu fi nehalit că este destul…;)

  • Am auzit că pe Victoraş îl aşteaptă un comitet de primire!
   Cică maestru de ceremonii este Bozan!
   🙂 🙂 🙂

  • Cum domnul Ion Adrian spunea ce ar spune domnia sa preşedintelui dacă ar fi consilier, aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte pentru a-mi exprima părerea mea despre motivul pentru care eu cred că aceşti consilieri l-au îndrumat greşit pe preşedinte către CCR şi, în loc să rezolve problema, l-au afundat şi mai rău l-a înfundat în ea.

   În acest moment pot exista câteva situaţii.

   A. Curtea Constituţională va spune că sesizarea nu-i priveşte, deci că nu sunt întemeiat sesizaţi. Aceasta este varianta cea mai bună pentru preşedinte, deşi evident preşedintele pierde ceva din imaginea de “om ce dă lecţii românilor despre cum stă treaba cu constituţia”.

   B. Curtea Constituţională admite sesizarea şi judecă…
   B1. Judecata este, aşa cum ne-am obişnuit, conform intereselor celor ce i-au numit acolo, fără nici o grijă pentru adevărul constituţional (dacă s-ar judeca “constituţional” cu adevărat, probabil că deciziile ar fi în unanimitate şi nu 5-4) sau logica constituţională… Se uită deci că UDMR-ul nu mai este un iubitor de preşedinte, de când cu suspendarea şi e mai probabil să voteze în acest caz cu USL-ul, de unde mai poate lua câte ceva în dimensiunea locală a politicii.
   B2. Judecata este “pe bune” şi atunci avem două situaţii.
   B21. Verdictul este Victor Ponta pleacă la Consiliul European, caz în care Traian Băsescu iese rău…
   B22. Verdictul este Traian Băsescu pleacă la Consiliul European, caz în care Victor Ponta poate retrage sprijinul Guvernului acordat Preşedintelui şi atunci domnul Băsescu sa va vedea pus în situaţia de a fi în imposibilitatea de a face ceva.

   Iată deci că şi în cazul unei decizii a CCR în favoarea sa, Traian Băsescu depinde de bunul-simţ al premierului Ponta. Dacă Victor Ponta se încăpăţânează cu adevărat, Traian Băsescu nu are nici o şansă.

   Trimiterea spre CCR nu face altceva decât să complice lucrurile. Singura speranţă rămâne tot dorinţa lui Victor Ponta de a nu afecta totuşi politica externă a României. Chiar şi din acest punct de vedere Traian Băsescu ar pierde, pentru că dacă Victor Ponta renunţă să-i mai facă greutăţi preşedintelui din dorinţa de a nu afecta politica externă şi europeană a României, se trage imediat concluzia că preşedintele nu are scrupule în această problemă şi este gata să submineze politica externă şi europeană numai pentru a avea dreptate.

   Ce i-au fi recomandat eu domnului Băsescu? Cea mai profitabilă acţiune ar fi fost să-i ofere domnului Ponta “mandatul” de a merge la Bruxelles (tocmai pentru că acesta nu-l solicitase)… dovedind că el, preşedintele, cedează spre binele României fără să existe totuşi şi o determinare a “învingătorului” în această bătaie a testosteronului politic.

  • Bai acesta, eu nu i-am indicat lui B ce sa faca, eu am spus ca sunt trei posibilitati din care una este aia pe care sustii ca ai recomanda-o tu.
   De ce esti mereu si mereu ultima boratura de betiv consumator de spirt medicinal?

  • @ ion adrian 25/06/2012 at 15:08

   Ce să fac… 😀 Eu nu am bani de băuturi spirtoase scumpe…

   Nu, nu e bine… că şi spirtul medicinal e scump… Sunteţi sigur că e spirt? Poate vă înşală olfacţia? Sau all-fracţia… 😀

  • Mi-aduc aminte de sfirsitul anilor 90,cind MARELE RECHIN ADRIAN NASTASE,LA EMISIUNILE ALTUI DERBEDEU,marius tuca,isi varsa cu satisfactie elucubratiile intelectuale.Intr-una din emisiuni,a vorbit si despre ,VIITORUL GLORIOS AL TINEREI GENERATII DE FEDESENISTI,CA ASA SE NUMEAU EI LA ACEEA ORA,SI DL NASTASE INTR-O VERVA DE INVIDIAT,ATUNCI NE-A VORBIT DE MICUL TITULESCU,ALIAS VICTOR PONTA.
   Pt prima data,la acea ora,marele rechin al politicii romanesti,astazi infractorul adrian nastase,ne-a pus in contact direct urmare a unei descrieri cu lux de amanunte cu ceea ce astazi avea sa devina,CIORDITORUL VICTOR PONTA,ORI MICUL HOTULESCU[SINTAGMA NU-MI APARTINE,AM PRELUAT-O],si care dovedeste ca ,ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI,si ca spune-mi cu cine te insotesti,CA SA-TI SPUN CIT DE INFRACTOR ESTI.\\
   Asadar mentorul ADRIAN NASTASE,CE FEL DE UCENIC ISI PUTEA LUA?Nu unul care sa-i poata continua ,OPERA ,HOTIA SI PRADUIALA??????
   Haide-ti sa va dau un singur ex.:
   STITI CE INSEAMNA SA AJUNGI PE O POZITIE ELIGIBILA PE LISTA DE EOROPARLAMENTARI,ATUNCI CIND SOTUL ESTE SEFUL TINERETULUI T.S.D?????????
   Va spun eu-INSEAMNA CA TI-AI ASIGURAT O CARUTA DE BANI,DE EUROI,INSEAMNA CA ESTI UN PENIBIL TICALOS,PARSIV SI OPORTUNIST,IN DISCUTIE FIIND SI CRIN ANTONESCU,CARE A PROCEDAT LA FEL,AMINTINDU-VA INCIDENTUL CIOROIANU,CARE A FOST REJECTAT DE ANTONESCU SI EXILAT IN STUDIOURILE LUI VINTU,UNDE TREBUIE SA FACA SLUJ USELIMII.
   Iata o alta fateta urita si dezgustatoare a micului hotulescu,ciorditor si manglitor,de cea mai joasa speta-ASTA-I FATA MIZERABILA A CEEA CE S-A VRUT CEL MAI CINSTIT GUVERN POST DECEMBRIST…………

  • eUSEBIUUUUUUUUUUUU,UNDE ESTI DRAGUL MOSHULUI………..ce faci dragule,ne pedepsesti???????????cu ce ti-am gresit???????????te rog sa-mi semnalezi imediat gresala,si intr-o miime de secunda O INDREPTTTTTTTTTTTTTTTTT……………..
   Nu se poate sa stai,undeva intr-un colt intunecos,pe coji de nuca,suparat si bosumflat,nu se poate…
   Hai spune-mi cu ce te pot ajuta,………….

  • @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 16:37

   Eu nu sunt ca alţii, care fac spionaj prin SUA şi Canada… 😀

   Una peste alta, Dan Voiculescu v-a rupt… 😀
   Şi-a dat el demisia pentru că “deontologii” care tot luptă cu corupţia de ani de zile de nu mai poţi deschide televizorul de ei… nu au vrut să înăsprească pedepsele pentru evaziune fiscală. 😀
   Ce-mi plac mie situaţiile astea… 😀

   Iată discurs aici…
   Am considerat intotdeauna ca angajamentele publice sunt mai importante decat orice functie. In anul 2005, la inceputul mandatului de senator, m-am angajat sa determin adoptatarea de catre Parlamentul Romaniei a unui proiect de lege privind reducerea TVA pentru alimentele de baza. Am initiat acest proiect si l-am sustinut constant in comisii, in plen si in toate interventiile publice. Dupa trei ani de lupta, in septembrie 2007, cand a devenit evident ca majoritatea parlamentara nu era dispusa sa sustina acest proiect, am demisionat din functia de senator. Nu am renuntat, ci mi-am respectat principiul: angajamentul este mai important decat functia. La inceputul acestui an am initiat un proiect de lege pentru dublarea pedepselor pentru evaziune fiscala. Intr-o tara in care economia subterana este estimata, chiar de un raport al Curtii de Conturi, la peste 50 de miliarde de euro, am considerat ca este vitala impunerea unor sanctiuni severe pentru evazionisti. Am solicitat intregii clase politice sa sustina acest proiect, care nu presupune costuri bugetare si nu are niciun fel de culoare politica. Si, totusi, Guvernul Ungureanu a avizat negativ acest proiect, iar marti, 19 iunie 2012, Comisia pentru buget si finante din Senat a intocmit raport de respingere, asumand punctual de vedere al Guvernului PDL care sustinea ca marirea pedepselor pentru evaziune fiscala “nu se justifica” si nu corespunde politicii de “scadere a limitelor pedepselor”. Este o decizie pe care nu o pot accepta. Nu putem ignora realitatea pentru a respecta standarde artificiale in politica penala. Legile trebuie ajustate la datele realitatii, nu invers. Astazi acest proiect se afla pe ordinea de zi a plenului Senatului. Tinand seama de votul de Comisie, decizia plenul este previzibila. Pentru ca nu pot fi solidar o decizie profund gresita, pentru ca nu pot accepta sa asist la respingerea proiectului si sa plec apoi cu constiinta impacata, am decis ca astazi, 25 iunie 2012, sa demisionez din functia de senator. Sper ca macar asa, prin demisia mea, sa atrag atentia colegilor mei senatori si intregii opinii publice asupta importantei esentiale a combaterii economiei subterane.

   Stimati colegi,

   Eu am demisionat. Dumneavoastra trebuie doar sa votati pentru adoptarea proiectului privind dublarea sanctiunilor pentru evaziunea fiscala si, la sfarsitul zilei, cu totii vom putea spune ca ne-am respectat functia si angajamentele asumate.

   Ţeapă bre… ţeapă. Acum când vine deo-ontologul şi spune că luptă împotriva corupţiei… şi nu îşi dă demisia… mai impresionează pe bunicuţa aia din reclama cu iaurtul. 😀 Super tare Voiculescu… S-a prins că oricum Senatul nu mai lucrează anul ăsta, că vin alegerile… Nici nu pot să cred că v-a ţepuit. Acum oricine nu-şi dă demisia protejează evazionişti… 😆 Mă duc să-l felicit pe blog… 😀

  • Biblio-tu care le stii pe toate:
   e de bine cind facu spionaj prin S.U.A si Canada????????????
   haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiii,dumireste-ma

  • Haaaaaaaaa,asta-i teapa-tip VOICULESCU-care dupa ce a vazut cum l-au gabjit pe Nastase,acum sufla si-n iaurt,da nu scapaaaaaaaa,nuuuuuuuuuuuuuu,e pe teava si el,MOTANELUL…..
   Apoi sa vezi jale la ANTENEEEEEEEEEEEEEE-APROPOO,DE ANTENE,MOAMA CE NATARAU I-A DETASAT VOICULESCU LUI PONTA-analfabetul zaharescu,pacat de doamna,merita ceva mai bun in viata………….

  • Biblio-trebuie sa-ti deschizi firma de catering-cam la multi trebuie sa le duci mincare……………..

  • hiiiiiiiiiii,m-au lasat ,SINGUREL’………..offffffffffff,ce bine e……………

  • PSD,ca partid se poate mindrii cu cea mai mare colectie de ,PROSTANACI,din politica romaneasca.Printre sinistrele figuri de PROSTANACI,sunt cite-va care cu adevarat,fac deliciul romanilor.
   Pe linga SOVA,ZGONEA ,TONY GREBLA ESTE UNUL DE TOP.
   Iata ce timpenie scoate ACEST OLTEAN TONY,UN PROPAGANDIST COMUNIST ,TRANSFORMAT PESTE NOAPTE IN SOCIALIST,PE GURITA ASTAZI:
   DECLARATIA PARLAMENTULUI ARE VALOARE POLITICO-CONSTITUIONALA………..
   BEY TONY,ASA ZICI TU??????????????/
   ACASA CU TINE PROSTANACULE,ACASA……….

  • administrator…..am o postare in spam?…nu o gasesc.
   Nu a fost postata ca raspuns la ultimul coment

   Administrator:
   V-am recuperat >>comentariul< < .

  • @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 17:26

   Nu ştiu dacă e de bine… că eu nu am ajuns aşa departe ca să văd cum trăiesc şpionii. Poate dumneavoastră să ştiţi, că sunteţi mai umblat… 😀

  • Victoraș, plagiatorule:
   Constituția României
   ARTICOLUL 16
   (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
   (2) Nimeni nu este mai presus de lege.

   (3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.

   (4) În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii Uniunii care îndeplinesc cerinţele legii organice au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în autorităţile administraţiei publice locale.

  • Minuneeeeee! Motanul Felix a ouat o mărgică! Taman pe când vine vacanța parlamentară și i se gată mandatul de Senator, el motanul fanfaron își mai trage o demisie… Pe cine poate păcăli o asemenea găozărie? Cum pe cine, privitorii de la haznaua 3!

  • @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 17:53

   😀
   Hai să demonstrez şi eu că sunt prost din ăla al USL-ului… 😀

   Se spune că Dreptul are mai multe ramuri. Dintre aceste ramuri aş extrage… dreptul parlamentar.

   Cine citeşte Dreptul Parlamentar află că… citez: “Conţinutul mandatului parlamentar reprezintă totalitatea drepturilor şi obligaţiilor pe care le presupune. Drepturile parlamentarilor pot fi clasificate în drepturi politice şi drepturi patrimoniale.”

   Interesant? Nu vă grăbiţi, mai este.

   Ce sunt drepturile politice? Sunt drepturile pe care parlamentarii le exercită pentru a realiza dimensiunea POLITICĂ a mandatului lor.

   Şi de ce natură sunt aceste drepturi politice?
   – Iniţiativa parlamentară
   – Libertatea de exprimare
   – Activitatea de control a executivului
   – Organizarea şi funcţionarea celor două Camere ale Parlamentului

   Unde vreau să ajung?
   Încă un pic de zăbavă… citez imediat despre iniţiativa parlamentară…

   “Iniţiativa parlamentară, ce se poate manifesta sub modalitatea dreptului de iniţiativă legislativă, prin propuneri legislative sau amendamente, depunerea de moţiuni sau proiecte, hotărâri ori prin declaraţii, dreptul de a participa la iniţiative colective, cum sunt pentru suspendarea din funcţie a Presedintelui României, moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului, sesizarea Curţii Constituţionale cu privire la neconstituţionalitatea legii înainte de promulgare sau a tratatelor sau altor acorduri internaţionale înainte de adoptarea legii de ratificare, cererea de întrunire a Camerelor în sesiune extraordinară etc…”

   Deci declaraţia este o iniţiativă parlamentară, parte a drepturile politice pe care Parlamentul le are în mod constituţional prin intermediul mandatului…

   Poate greşesc, preocuparea pentru Dreptul Parlamentar este destul de nouă… 😀 De aia spuneam şi eu că sunt unul dintre proşti…

  • @ ghita1964 25/06/2012 at 18:56

   Stimate domn, dacă “Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.”, cum de unii au imunitate şi alţii nu?

  • Nu bre, e în spital… n-ai văzut? Avea un fular de fițe la gât… cică de la un șpan băsescian! 😉

  • Declaratia,unui grup,ori grupuri paralentare,votate in parlament-NU AU VALOARE SI PUTERE DE LEGE,DECLARATIA,IN SINE NU ARE NICI O VALOARE ORI URMARI JURIDICE,ESTE UN MOFT,PARLAMENTAR,care nu are nici o finalitate,si nici o urmare.
   Face parte din panoplia,de mijloace,democratice,GEN SCRISOARE DESCHISA,DECLARATIE,PETITIE,ORI SESIZARE-PUNCT

  • Plagiatores, auzi știre:
   „Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost o încălcare clară a protocolului USL Alba şi noi considerăm că a fost trădat USL la nivelul judeţului. Părerea mea este că lucrurile puteau să arate altfel, că după o campanie electorală în care noi am susţinut candidaţii PNL, în care ne-am bătut pentru ei, în care am făcut sacrificii, am fi meritat ca alături de la colegii de la PP-DD să facem un grup unit, să facem majoritate şi să facem ceva mai bine pentru judeţul Alba. Judeţul Alba merita mult mai mult, merita ca USL să funcţioneze perfect şi acest lucru ar fi fost posibil dacă şi partenerii noştri ar fi fost de acord cu această părerea”, a declarat preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu.
   http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Alianta-PDL-PNL-Alba-PSD_0_725327732.html#
   🙂 🙂 🙂

  • Aţi văzut ce mişto a fentat Voiculescu Înalta Curte?
   ŞI-A DAT DEMISIA!
   Deci va fi judecat de-o instanţă normală.
   Eheheheeeeee, mama lui de aisberg că doar vârful i se vede…….
   🙂 🙂 🙂

  • @ ghita1964 25/06/2012 at 19:21

   Eu abia acum, în zilele din urmă, îmi dau seama cât de important a fost Adrian Năstase. Observ o panică nefirească a unor oameni care nu mai au cum să fie ameninţaţi de un om căzut. Exaltarea aceasta animalică spulberă orice urmă de raţiune…

  • @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 19:28

   Ştiţi că în Constituţie spune aşa:

   “ARTICOLUL 65 – Sedintele Camerelor
   (1) Camera Deputatilor si Senatul lucreaza in sedinte separate.
   (2) Camerele isi desfasoara lucrarile si in sedinte comune, potrivit unui regulament adoptat cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, pentru:
   c) declararea mobilizarii totale sau partiale;
   d) declararea starii de razboi;”

   Dumneavoastră îmi sugeraţi că dacă Parlamentul declară mobilizare totală şi vine cineva să-mi aducă ordin de mobilizare… eu să-i zic că…

   “Declaratia, unui grup, ori grupuri paralentare, votate in parlament-NU AU VALOARE SI PUTERE DE LEGE, DECLARATIA, IN SINE NU ARE NICI O VALOARE ORI URMARI JURIDICE,ESTE UN MOFT,PARLAMENTAR,care nu are nici o finalitate, si nici o urmare.
   Face parte din panoplia,de mijloace,democratice,GEN SCRISOARE DESCHISA,DECLARATIE, PETITIE,ORI SESIZARE-PUNCT”

   Mai aveţi d’astea?

  • @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 19:28

   Să începem cu cea dintâi declaraţie a Parlamentului ce ar trebui să fie echivalentă cu o scrisoare deschisă şi deci să nu aibă efecte legale…

   Declaratia 1 din 20 decembrie 2004

   Camera Deputatilor si Senatul, intrunite in sedinta comuna la data de 20 decembrie 2004, in vederea depunerii juramantului de catre candidatul la Presedintia Romaniei, a carui alegere a fost validata de Curtea Constitutionala prin Hotararea nr. 35 din 16 decembrie 2004,
   tinand seama de actul de validare, intocmit in conformitate cu prevederile art. 25 alin. (2) din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei, al carui continut a fost prezentat in fata Parlamentului de catre domnul Ioan Vida, presedintele Curtii Constitutionale,
   constatand ca domnul Traian Basescu a depus juramantul prevazut la art. 82 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata,
   iau act de inceperea exercitarii de catre domnul Traian Basescu a mandatului de Presedinte al Romaniei.

   Opaaaa, Traian Băsescu nu e în mod legal preşedintele României, declaraţiile nu au valoare juridică… doar aşa, “la mişto”…

  • @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 19:28

   Apropo, mama şpionilor ştie că domnul Băsescu nu este preşedinte decât la mişto, ca şi declaraţia Parlamentului României? Sau licuricii nu ştiu d-astea cu declaraţie a Parlamentului cu valoare de scrisoare deschisă?

  • Mai biblio-declaratia parlamentului e doar o PARERE SI……….ATIT…………….FARA NICI UN EFECT JURIDIC…………PUNCT……….

  • La Bruxelles,in situatia in care merge PLAGIATORUL VICTOR PONTA-il astepta multe OUA,ROSII SI HUIDUIELI-ABIA ASTEPT………….

  • @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 21:19

   Eu v-am oferit argumente…

   Îmi puteţi explica cum de este domnul Băsescu preşedinte? Da sau nu?

  • argumente,zici biblio?????????este adevarat ca ani de zile l-ai pupat in dos,in dosul moale ,pe ADRIAN NASTASE???????
   DACA INDRAZNESTI SA SPUI CA NU,IMI BAG OM SA AFISEZE AICI TOATE PUPINCURISMELE PE CARE LE-AI SCRIS IN APARAREA LUI ADRIAN NASTASE,DOAR PE BLOGUL ASTA,NU-I GREU,TREBUIE DOAR SA INTRE IN ARHIVA.
   Asadar ai facut LAUDATIO PT UN INFRACTOR? SI INTR-O LOGICA FIREASCA,nu esti si tu cumva-UN IUBITOR DE INFRACTORI,ORI POATE CHIAR,INFRACTOR-HAAAAAAA,HIIIIIIIII

  • @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 21:53

   Spuneţi: “DACA INDRAZNESTI SA SPUI CA NU,IMI BAG OM SA AFISEZE AICI TOATE PUPINCURISMELE PE CARE LE-AI SCRIS IN APARAREA LUI ADRIAN NASTASE,DOAR PE BLOGUL ASTA,NU-I GREU,TREBUIE DOAR SA INTRE IN ARHIVA.”

   Sigur, de ce nu… Nu am spus nimic de care să-mi fie ruşine. 😀

  • Bibliotecaru
   ” Eu abia acum, în zilele din urmă, îmi dau seama cât de important a fost Adrian Năstase. Observ o panică nefirească a unor oameni care nu mai au cum să fie ameninţaţi de un om căzut. Exaltarea aceasta animalică spulberă orice urmă de raţiune…”
   Auzi măi tentativă de hippie… tu ar trebui să observi altceva, că PLAGIATORUL VOSTRU ÎNCEARCĂ SĂ ÎNTOARCĂ ROMÂNIA ÎN VREMURILE pișidiste! Panică? Panica-i pe voi nu se vede?

  • Domnule preşedinte al Senatului,
   Doamnă preşedintă a Camerei Deputaţilor,
   Domnule Prim-ministru,
   Doamnelor şi domnilor miniştri,
   Domnilor consilieri,

   Domnule ministru Haşotti, vă felicit pentru desemnarea în funcţie. Vă mulţumesc că aţi luat în serios o solicitare legitimă şi vă asigur şi pe dumneavoastră, ca de altfel pe toţi membrii Cabinetului, că atât timp cât există respect pentru instituţia prezidenţială, din partea mea va exista total respect pentru toţi la un loc şi pentru fiecare dintre dumneavoastră pentru că şi acest guvern trece printr-o situaţie dificilă. România nu este pe «roze», cum nu este nimeni din Uniunea Europeană şi o atmosferă în care să putem face, decât să facem dezbateri sterile care nu aduc nici mai multe locuri de muncă, nici mai multe investiţii, nici mai mulţi bani europeni cheltuiţi, nu face bine poporului român, iar nouă cu atât mai puţin (1). Eu închei dorindu-vă în modul cel mai sincer succes, activaţi într-un minister extrem de important pentru condolidarea identităţii noastre, într-o Europă care devine tot mai unitară, şi mai legată, şi mai fără frontiere şi succesul dumneavoastră nu poate fi decât şi succesul României. Vă mulţumesc mult. Vă doresc succes. Şi dumneavoastră, domnilor miniştri, mult succes.

   (1) Cu alte cuvinte “nouă” nu este parte a poporului român… asta ca să ne înţelegem

  • multumesc administrator

   nu mi dau seama totusi de ce merg in spam comentariile acum

  • ,CINE ESTE DE FAPT ADRIAN NASTASE’?

   Tocmai cind credeam ca stiu cam tot despre dl ADRIAN NASTASE,viata mi-a oferit o mare surpriza,si anume ca,dupa 9 ani, de la petrecerea evenimentului ,despre care voi vorbi,si care a deturnat,da asta e termenul corect,pt ca a deturnat,asa cum niste teroristi deturneaza,in aer un avion,viata unui om,care in 2003,a indraznit sa faca un comentariu negativ ,pe site-ul EV. ZILEI,la un articol care demasca,da asta e termenul,demasca smenurile din imobiliare la care se dedase sora dl ADRIAN NASTASE.
   Nu doar MUGUR CIUVICA, a beneficiat de serviciile antidemocratice puse in practica de SATRAPUL BOLSEVIC NASTASE,ci si acest domn despre care fac vorbire,si care nefiind un nume a avut de suferit cumplit,de pe urma furiei fostului P.M.
   Astfel,omul a fost urmarit,I.P.-ul descoperit si umflat in cel mai bolsevic mod,saltat cu violenta de acasa din sinul familiei,si ,DUS LA BECI.
   Urmare a terorii exercitate de institutiile obedeiente,in care RODICA STANOIU TRONA,FOSTUL SEF AL S.R.I. SERVEA PARTIDUL,OMUL A TREBUIT SA-SI IA LUMEA IN CAP SI SA PLECE,PUNCT.
   Si din nou spun si reamintesc ce spunea aici,pe acest blog ieri,dl BIBLIOTECARU-UN ADEVARAT CAMPION IN SUSTINEREA CELOR MAI TICALOSI SI NEMERNICI ROMANI-se loveste intr-un om cazut.
   WOWWWWWWWWW,mi-am zis,uite cit umanism dement pe acest BIBLIOTECARU,care doar atunci cind un ticalos pesedist este luat la intrebari isi aduce aminte de constitutie,de drepturile omului ,de lege ,de etc,in rest,omul hiberneaza linistit,in acelasi regim ticalos ,ca si televiziunile mogulilor,care pur si simplu se dau de pamint cu capul incercind sa faca din NASTASE O VICTIMA.
   Si cum sa nu fie o victima,CIND UN INFRACTOR ESTE PAZIT SI ALINTAT DE INSUSI MINISTRUL JUSTITIEI,AL INTERNELOR,IAR PRIMUL MINISTRU,DOARME PE PRES ,CA UN CIINE DE PAZA LA CAPATIIUL INCHIPUITULUI RANIT,care nu-i asa este indreptatit sa primeasca servicii de 5 stele,pt ca nu-i asa,toti infractorii au parte de asemenea servicii,ALL INCLUSIVE…….
   sI ATUNCI CUM SA NU MA INTREB:INCOTRO ROMANIA,INCOTRO ROMANI?????????
   Asta va doriti????????????????
   sa vi se puna pumnul in gura,sa fiti saltati de acasa pt ca nu ii veti proslavii pe pesedisti,penelisti si pecesti??????
   Pt ca acest lucru va asteapta,si evident ,PRIBEGIA’……………

  • Corect Zapa tabletistule, exact asta i-am spus și eu dar în mai puține cuvinte! Cică-s băiat de cartier… 🙂 Nu precizează de după blocuri sau din față! Bleahhhh! Mă duc la pescuit!
   🙂 🙂 🙂

  • Dinamită ai luat cu tine?
   Sau stai ca nărodu’ cu băţu-n mână pe malul apei?
   🙂 🙂 🙂

  • Taică popa, păi io stau la 3 minute de apă… ce vrei să-mi tai craca de sub picioare? Io când mă duc la pescuit stau ca nărodul cu bățu-n mână… da principalul e că scap de soacră-mea și cel mai important: am băț bre și din cauza asta am farfuriile întregi acasă… cea ce nu putem spune despre un anumit prieten comun! Hahahahahahahahaha! Hihihihihihihihihihi!
   🙂 🙂 🙂

  • @ FRANK ZAPA{KING} 26/06/2012 at 22:07

   Apropo, se pare că din cauza vârstei Adrian Năstase ar putea să iasă în 6 luni… numai bine pentru după alegeri… iulie, august, septembrie… cam pe vremea când se lucrează la buget.

  • @ aurel 26/06/2012 at 12:06

   Vă spun un secret, eu nici nu trebuie să mă pricep la nimic. 😀 Dumneavoastră ar trebui să vă pricepeţi la ceva?

   Trebuie să vă bateţi cu Zapa. El spune că idolul meu este Adrian Năstase. După ce vă amestecaţi testosteronul şi îl stoarceţi într-o eprubetă, pentru analize… îmi comunicaţi pe cine am idol, soluţia finală, că acum sunt cam derutat.

  • Eminenta cenusie dupa gratii’-INCARCERAREA LUI ADRIAN NASTASE-

   In sfirsit,societatea romaneasca poate spera la liniste si pace sociala-FERMENTUL RAULUI,AL SCANDALULUI,AL VIOLENTEI DI SOCIETATEA ROMANEASCA ,ADICA EMINENTA CENUSIE A FOST ASCUNSA DUPA GRATII.
   Fiind o zi mohorita,ploioasa,mi-am permis sa stau si de la mii de km de romania sa incerc sa inteleg care este adevarata dimensiune a incarcerarii lui ADRIAN NASTASE?????????
   Si anaizele,ori de unde le-am inceput si terminat spre aceasta concluzie m-au dus.
   Razboiul a inceput cu 11 ani in urma,cind ADRIAN NASTASE A SPUS:TREBUIE SA DESTRUCTURAM PD,SI SA-L LICHIDAM PE TRAIAN BASESCU.
   In aceasta batalie,ADRIAN NASTASE SI ACOPLITII SAI,AU ARUNCAT IN LUPTA TOTUL,TOATA FORTA,ENERGIA SI VOINTA LOR,TINTA FIIND DE FAPT UNA SINGURA-TRAIAN BASESCU-SI COLATERAL SI PARTIDUL SAU DE SUFLET.
   11 Ani societatea romaneasca,a fost tirita de acesti derbedei si infractori,fara voia ei,prin manipulare grosolana,intr-o rafuiala provocata de acest individ arogant,tupeist si rau-adrian nastase,rafuiala care a costat enorm romania si evident pe romani.
   Am fost marginalizati-CONSIDERATI CEA MAI CORUPTA TARA DIN U.E.ocoliti de marii investitori,desconsiderati ,dar mai ales jigniti,pt ca ni se spunea tot timpul-NICI UN MARE CORUPT ROMAN NU A PLATIT.
   Ei uite ca a venit vremea,si dincolo de dramoleta tragi-comica-ROMANIA S-A ELIBERAT DE SUB BAGHETA MAGICA,A ACESTUI GENIU,MODERN AL RAULUI.
   Nicaieri,in nici un jurnal ori site,n-am gasit acest gen de analiza,pt ca,putini realizeaza,dimensiunea caderii lui adrian nastase-PRACTIC PSD A RAMAS FARA TATIC,OCTOGENARUL ILIESCU,NU MAI ESTE IN STARE SA CONDUCA LUPTA,IAR BIETUL PLAGIATOR,ARE PICIORUSELE ATIT DE SUBTIRI SI CORPUL ATIT DE GREOI,INCIT LA PRIMA MISCARE VA CADEA CA BOBOCUL,in NAS………..

  • ,UNDE ESTE PD-L??????????’

   Atit cit mi-a permis timpul,am incercat sa ramin conectat la evenimentele din tara,si ca un laitmotiv,acesta intrebare-UNDE SUNT PEDELISTII-era pe buzele mai multor jurnalisti si analisti politici.
   Intrebare cu tilc,daca nu chiar tendentioasa,avind in vedere ca in spatiul public de la Bruxelles,doar MONICA MACOVEI,a fost singura voce ferma si hotarita,care a tinut piept asalturilor si atacurilor venite dinspre liderii ,U.S.L.
   Oare asa va arata PD-L,in era care se prefigureaza sub domnia lui VASILE BLAGA-UN PARTID MUT,LOVIT DE O MUTENIE GREU DE EXPLICAT PT UN PARTID IN OPOZITIE?????
   Da, este de inteles,urmeaza cit de curind alegeri,foarte bine,dar un partid mare ,care se respecta,cu lideri puternici,nu poate si nu are dreptul sa taca,ba uneori sa plinga,alaturi de uselisti pe umarul lui ADRIAN NASTASE,DIND IMPRESIA UNEI MARI FAMILII,IN CARE BLATUL POLITIC ESTE LA EL ACASA.
   Unde sunt vocile critice ale PD-L??????????Cum e posibil sa scapi un moment istoric,fara a-l marca,fara a participa,fara a lasa o urma,mai de soi???????
   Cu mare tristete scriu aceste rinduri,si incep sa ma uit cu mai multa atentie spre alte zari-oare acest tinar NEAMTU,VA FI CAPABIL SA IA IN MIINILE LUI STINDARDUL LUPTEI IMPOTRIVA SISTEMULUI TICALOSIT,CARE INCA O DATA,ACUM ,CU OCAZIA INCARCERARII LUI ADRIAN NASTASE NE-A MAI ARATAT O DATA FATA HIDOASA BINE CAMUMFLATA,SI PE CARE AM MAI VAZUT-O SI CU ALTE OCAZII,DAR MAI ALES ATUNCI CIND CATALIN VOICU A FOST SALTAT………..

  • PDL-ul trebuie să acţioneze cu inteligenţă şi acum să tacă!

   Atacul la Vasile Blaga este MIZERABIL!
   Huoooooooooooooooooooooooooooo!

   Monica Macovei-Gherghescu prin tot ce a făcut în ultimile zile demonstrează că nu este un MEMBRU PDL!
   MAFIA CONDUSĂ DE MONICA MACOVEI GHERGHESCU SĂ PLECE DIN PARTID!
   🙂 🙂 🙂

  • România la această oră, în ciuda faptului că are o guvernare USL, este condusă de MAFIA FOSTULUI PROCUROR COMUNIST MONICA MACOVEI – GHERGHESCU.

   MONICA MACOVEI – GHERGHESCU ÎL PROTEJEAZĂ PE DINU PATRICIU!

   Huoooooooooooooooooooooooooooooooooo!

  • @ demneura 27/06/2012 at 13:09

   Cum doamna Macovei apare pe afişul de înfiinţare a partidului Penibila Re-Publică (sau aşa ceva, partidul e prea tânăr ca să-mi aduc aminte cum se numeşte exact mişcarea domnului Neamţu)… şi eu mă întreb dacă mai este membru PDL.

   monica-macovei.ro/blog/wp-content/uploads/2012/06/banner-nou-site1.jpg

   monica-macovei.ro/blog/wp-content/uploads/2012/06/IMG_05611.jpg

   Într-unul dintre “documentele doctrinare” ale noului partid se spune, foarte clar, că acesta luptă împotriva tuturor partidelor parlamentare, inclusiv împotriva PDL.

   În cea de a doua fotografie o vedem pe doamna Macovei la tribună aplaudând… Interesant obicei… oamenii care vorbesc nu-şi aplaudă, de regulă, propriile vorbe. Pe timpuri acest tip de acţiune apărea când vorbitorul spunea “Trăiască Tovarăşul Stalin!”… cel puţin aşa am citit şi eu pe etichetele de detergent… 😀

   Eu chiar mă miram cum de doamna Macovei nu are nici un fel de problemă la PDL… acum înţeleg că totuşi este ceva invizibil care o protejează pe doamna Macovei. Domnul Cristian Preda a fost 99% exclus, doamna Macovei o duce foarte bine… probabil că ştie nişte lucruri pe care noi nu le ştim… că aşa e în democraţie.

  • În altă ordine de idei, noi ne facem că nu vedem nici un fel de politizare a ANI atunci când a doua zi după ce ministrul interimar al educaţiei solicită un control “la diplome” în cadrul Administrației Prezidenţiale… acesta este chemat telefonic la ANI. Poate ar trebui să învăţăm aplauzele “tip Macovei”…

   Am şi un slogan… “Ura noastră şi mânia, Cutărescu România!”

  • …daca toti astia care si-au anuntzat candidatura in structurile de conducere [Macovei ,Preda Cri.,Bakonschi ,TRU ,Boagiu ,Sulfina …etc ] si castiga s-a dus dracu pedeleu….hihihihihi….,daca Blaga accepta conducerea pedele cu” impotentzii “si oportunisti din astia care n-au castigat nimic niciodata ,si-a semnat si el sfarsitul politic …..Elena tace malc ,nu zice nimic ,chiar daca nu candideaza ,poate sa-si spuna parerea pe blog 😆 😆 ,am auzit pe surse 😆 😆 ,Blaga a ordonat “nici-o declaratzie la presa pana dupa congres ….hihihihi….

  • Dacă Vasile Blaga va fi ales şi va apare în echipa de conducere cu vreunul dintre cei menţionaţi înseamnă că nu se doreşte schimbarea şi adevărata reformă a partidului!
   😀 😀 😀

  • Macovei este o escroacă!
   Macovei trebuia întâi de toate să-şi dea demisia din PDL şi după aceea să apară pe diverse afişe electorale ale altui partid!
   AR TREBUI EXCLUSĂ IMEDIAT DIN PDL!
   😀 😀 😀

  • “fermentul raului,al scandalului, al violentei din societatea romaneasca…a fost ascuns dupa gratii”…O, ce veste minunata, nu stiam.. , deja imi pierdusem speranta !

  • Hahaha şi imediat locul lui a fost ocupat de Monica Macovei Gherghescu!

   ŞEFA POLIŢIEI POLITICE DIN ROMÂNIA!

   😀 😀 😀

  • monica macovei este artizanul a tot cea ce vedem ca efect in cazul nastase.
   Cu siguranta asemenea efecte or sa mai aiba loc….mai sunt voicu,voiculescu,mazare,etc.
   Din moment ce intr un timp foarte scurt a reusit sa puna bazele unei justitii capabile sa realizeze ce a realizat,in perspectiva unui mandat complet sunt convins ca tepes va fi invidios.
   Prostimea ce si spune electorat din moment ce accepta unul ca dragnea ,hrebenciuc sau oprisan sa i conduca ,cu siguranta in maxim 2 luni ,satula sa mai astepte cainii cu covrigi in coada ,se va intoarce cu 180 de grade injurand la ponta si antonescu cu sarg intocmai ca sf,petru, nu mai tarziu de cantatul cocosului..
   Am convingerea ca dupa congres toate energiile vor fi convertite in masuri capabile sa deschida ochii gloatei.
   Este un lucru cert ca acestei gloate tampe si isterice ii trebuie ,,urlat”in ureche tare si apasat,de mai multe ori pentru a intelege,adevarul despre lichelele comuniste si puse pe capatuiala .Bravo monica macovei pentru energia de care dai dovada ,bravo ca ai capacitatea de a nu ceda si de a spune adevarul.

  • Aurele expresia “Prostimea ce si spune electorat” este proba evidentă a prostiei tale!
   “Prostimea ce si spune electorat” este cea care votează!
   Deci domnule “neprost” HAI SICTIR!
   DIN CAUZA UNOR INDIVIZI CA TINE A AJUNS PARTIDUL ÎN CORZI ACUM!

   Sper că dacă Vasile Blaga va fi şeful PDL să cureţe partidul de “superiori deştepţi” ca tine”!
   🙂 🙂 🙂

  • Monica Macovei Gherghescu, Cristian Preda şi Teodor Baconschi nu sunt decât nişte beizadele comuniste!
   Scursuri comuniste care se cred superioare intelectual electoratului pe care-l numesc “Prostimea ce si spune electorat”
   Hahahahaha vai vouăăăăăăăăă!

  • Nu este, dar să sperăm că apropiatele alegeri vor regla această anomalie în funcţionarea statului de drept!
   Deocamdată noi românii nu asistăm decât la un război crunt între două bande de mafioţi.
   Între mafioţii PSD+PNL+PC şi mafioţii Monicăi Macovei Gherghescu!
   Singura diferenţă între cele două mafii este că una nu are susţinere externă, pe când banda de mafioţi ai Monicăi Macovei Gherghescu beneficiază din plin de sponsorizare externă!

   ADEVĂRUL ESTE URMĂTORUL:
   CONŞTIENTĂ FIIND CĂ MAREA MAJORITATE A ROMÂNILOR O DISPREŢUIESC ŞI CĂ PSD-ul SE VA RĂZBUNA CUMPLIT, MONICA MACOVEI GHERGHESCU VREA SĂ DOVEDEASCĂ ACUM STĂPÂNILOR EI DIN EXTERIOR CĂ ESTE O SLUGĂ DESTOINICĂ PENTRU CA ACEŞTIA SĂ-I ASIGURE PROTECŢIA DÂNDU-I UN CIOLĂNEL DE ROS PE LA VREO INSTITUŢIE EUROPEANĂ.
   Se înşeală însă!
   Părerea mea este că ea va răspunde în faţa legii pentru toate blestemăţiile făcute!
   🙂 🙂 🙂

  • Recunosc,ca sa sutii o prostie ,cu incapatinare si inversunare,trebuie sa fii foarte bine stimulat.
   Acum,cel putin in acest moment,din lipsa de informatii certe,lupta din PD-L,pt putere,pare de-a dreptul plicticoasa,ca sa nu zic,VORBA AIA’ si ca atare nu ma intereseaza.
   Furtuna in olita de noapte,declansata de EUSEBIU,ALATURI DE ALTI USELISTI SI LIDERI USELISTI,nu prea ma intereseaza,pt ca ea,FURTUNA IN OLITZA DE NOAPTE’ este o forma de razbunare pt ca,FUNIA A AJUNS LA PAR,si dosare GRASE,VECHI DE CIND LUMEA ,SUNT GATA SA SE INCHEIE,iar actorii ascunsi dupa gratii.
   Sigur ma pot intreba,din nou-OARE EUSEBIU,CE MOTIVE ARE SA STIRNEASCA VALURI IN OLITA DE NOAPTE,dind o mina de ajutor infractorilor cu dosarele grase???????????/
   Si raspunsul,nu poate fi decit unul singur,RASPUNS PE CARE IL STIM CU TOTII.Pt ca nu-i de ici de colo sa te bagi in diviziile de ,POSTACI’condusi de HREBE SI MIHALACHE,DE LA CARE SA PREIEI TEMA,CU SUBIECT SI PREDICAT,SI SA TE DAI ,TROMPETA DIN CARPATI.
   Auziti mai oameni buni cu ce va ameninta eusebiu:CU STAPINII LUI MONICA MACOVEI DIN STRAINATATE-OUPS-
   Da ce sa vezi,TOT EUSEBIU,,bibliotecaru,puiu si altii ca ei,se simt minunat cu reteaua lui catalin voicu,CU RETEAUA LUI VANGHELIE,SI AL SAU MOS CRACIUN,CU INTREG SISTEMUL MAFIOT SI CORUPT,CONSTRUIT DE ION ILIESCU SI ADRIAN NASTASE,pt care ei astazi lupta,impotriva lui monica macovei ,si ATENTIE TOTI ACESTIA,EUSEBIU,PUIU BIBLIOTECARU SI IMPOTRIVA LUI TRAIAN BASESCU-PE CARE VOR SA-L VADA DEMIS SI LOVIT DE SISTEMUL MAFIOT,A CAROR SLUGI EI AU DEVENIT.
   Pina la urma,miza,TROFEUL[NU AL CALITATII] CEL MARE TREBUIE SA FIE TRAIAN BASESCU,IMPOTRIVA CARUIA,DIN LASITATE,eusebiu nu lupta ,inca,pe fata.

  • aSADAR POLITIE POLITICA,DOSARE POLITICE ,striga,catavencu intruchipat de BIBLIOTECARU.
   Dar acelasi palid,diform mintal si fizic,reprezentat de acelasi Bibliotecaru,TACE CA SARPELE,IN FATA TINGUIRILOR INCARCATE DE URA REVARSANDA A LUI VICTOR PONTA,CARE II SOMEAZA,II ROGA II BICIUESTE PE PROPII MINISTRII PT A GASI,ACUL IN CARUL CU FIN-ADICA CEVA CU CARE SA ACUZE UN MINISTRU DIN GUVERNUL BOC ,ORI UNGUREANU.
   MAI PE FATA POLITIE POLITICA CA ASTA,CU IMPLICAREA INSTITUTIILOR STATULUI NICI CA SE POATE.
   Dupa incarcerarea mentorului sau-PONTA VREA SINGE,VREA SATISFACTIE VREA VICTIME,VREA SINGE DE PEDELIST.
   Culmea este ca ,EUSEBIU,marele sustinator,dupa cum sustine,a doamnei UDREA,FOST MNINISTRU PEDELIST-TACE SI RAMINE FARA REACTIE,BA DIMPOTRIVA SE ALATURA CORULUI DECRIPTILOR SI FRUTRATILOR POLITICI.
   Mai sa fie, a dreacului si PARSIVENIA ASTA……….

  • cE CONTEAZA CA DE LA CEL MAI INALT NIVEL,AL U.E.-LUI victor ponta plagiatorul,deci hotul i se cere,fara menajamente diplomatice -D E M I S I A -????????????
   Ce conteaza ca i se ,ARATA OBRAZUL SI I SE SPUNE CA ESTE O RUSINE PT ROMANIA PE CARE SI A CAREI IMAGINE O FACE PRAF,CA,ATENTIE OAMENI BUNI,CAZ UNIC DE CIND SUNTEM MEMBRII U.E. CA PREMIERUL ROMANIEI FACE DE RUSINE U.E.????????????
   Va da-ti seama oameni buni de gravitatea situatiei-PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI,ESTE O RUSINEEEEEEEEEEEEEE,PT U.E.INCREDIBIL…
   Si acest P[LAGIATOR ARE TUPEUL SI NERUSINAREA SA MEARGA LA O ADUNARE SELECTA,UNDE EL,UN PARIA VREA SA REPREZINTE ROMANIA………
   Daca de la astia gen bibilotecaru,ori puiu,n-am pretentii,SLUGI BICISNICE,oameni fara pic de rusine si caracter,DAR CIND PRIMUL MINISTRU AL TARII MELE ESTE CONSIDERAT UN HOT,UN UZURPATOR DE LUMEA SELECTA,NU-MI RAMINE AL;TCEVA DE FACUT DECIT SA-I SPUN-SA VA FIE RUSINE DLE. PRIM MINISTRU-e de neconceput asa ceva.
   Ajunge ,ca in fiecare zi,zeci ori poate sute de infractori sunt filmati,pozati si amprentati de politiile din tarile europene,vreti si dv. ACELASI TRATAMENT????????

  • MONICA MACOVEI,EMIL BOC,ELENA UDREA ,SI MULTI ALTI FOSTI LIDERI PD-L
   ,NU CANDIDEAZA PT. NICI O FUNCTIE IN PARTID-PUNCT……

   HAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,HOOOOOOOOOOOOOOOO,
   CE-MI PLACEEEEEEEEEEEE,CE-MI PLACEEEEEEEEE……..

  • Cine-i DAN SOVA ASTA-e ala de acum invata ,la ,INDICATIILE VENITE DE SUS,cum sta treaba cu holocaustul??????????

  • Ce vinde,ce cumpara,DAN SOVA ASTA????????????ARE TARABA IN PIATA??????????????a nu care cum-va sa va ginditi ca vinde carti,si sterge praful de pe ele,nuuuuuuuuuuuuuuu
   el nu se apropie de ele,ca-l deoache si dupa,vorbeste numai prostii.
   aca ca,acum la pretioasele indicatii date de seful sau,sta departe de carti,DAR IN MUZEU,SA NU-L BATA SOARELE IN FREZA……….

  • VICTOR PONTA DEMISIA
   VICTOR PONTA DEMISIA
   VICTOR PONTA DEMISIA
   VICTOR PONTA DEMISIA
   ………………………………….
   ……………………………………
   ……………………………………..
   ……………………..DEMISIA………………

   La Bruxelles se cumpara in draci,oua,rosii si alte alea,TOATE CUMPARATE SPECIAL PT SPECTACOLUL CARE S-AR PUTEA SA FIE……………..mda…….

  • Daaaaaaaaaa,bey,am inteles pe tine te intereseaza noii tai SPONSORI-USELISTII,stiu,inteleg ,nu trebuie sa-mi spui de doua ori,ca m-am prins,dealtfel nici nu-i greu.
   Ia spune tu mumos cu tata-VICTOR PONTA E MUMOS SI DASTEPT, CA GOE……………
   HAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIII
   Hai cu tata,hai spune POEZIA FRUMOS EUSEBIU,AI SI BONETICA???????????????DE MARINER???????????//
   Vezi la dulceata,n-o minca,punei-o in cap la………haaaaaaaa,hiiiiiiii

  • Dap!
   Hihihi, comitetul de primire lucrează!
   Să-ţi scoţi pălăria în faţa lui Bozan nărodule!
   🙂 🙂 🙂

  • Mincinosul care nu mai roade osul!
   Ţi-am mai spus că acum, deocamdată, nu mă intereseayă Ponta şi PSD!
   Mă interesează Monica Macovei Gherghescu şi gaşca ei de mafioţi!
   ATÂT!
   🙂 🙂 🙂

  • @ FRANK ZAPA{KING} 27/06/2012 at 17:02

   Deci spuneţi că “La Bruxelles se cumpara in draci,oua,rosii si alte alea”. De ce, pentru că CCR a spus că se duce preşedintele acolo, judecând după Constituţia din 1965?

  • Chiar nu vrea nimeni să repare blogul ăsta… că mă urcă pe pixeli…

   @ FRANK ZAPA{KING} 27/06/2012 at 17:02

   Nici nu vrem şi nici n-am vrut, funcţionari din trecut!
   Dar chiar fără cerere îi avem la CCR.

   Dl. Zăgrean spun că motivarea va fi săptămâna viitoare… 😀

   Asta e şi mai tare, că dacă nu se publică în timp util, tot nu pleacă preşedintele… 😀 Li s-a terminat programul de lucru şi pleacă acasă. 😀

  • Da,intotdeauna cu deferenta,in fata acestui domn MIRCEA BOZAN,imi voi ridica palaria,si-l voi aplauda cu respect

  • offfffffffff,a trebuit sa-mi string in mare graba sculele DE PE TERSA-FURTUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-asta de la voi,nataraiilor mi se trage,da fiti pe pace,nu ma luat furtuna…..

  • Adică cum să te ia Furtuna?
   Beiiiiiii Zapo!
   Şi Furtuna are pretenţiile ei!
   Nu se-ncurcă cu oricine!

  • @ FRANK ZAPA{KING} 27/06/2012 at 17:35

   Deci sunteţi sculer? Eu credeam că turnător… M-am înşelat. 😀

   Aveţi grijă, în Canada furtuna e făcută de HAARP… să nu vă trăsnească. Când mergi prin furtună cu ciocanul în mână, trăsneşte măciulia de metal. Dacă e ciocan de tâmplărie, e şi mai grav, că are şi coada de metal… Feriţi-vă de ciocan, domnul {Zapa}.

  • Ohooooooo,da grijuluii sunteti voi miticilor,da pina una alta v-as intreba,si parca mai dihai pe BIBLIO-ASA-I CA DE OFTICA,CA PONTA STA ACASA,IAR AI FACUT FICATUL CIT O CONOPIDA???????????????
   haaaaaaa,hooooooooooooo

  • @ FRANK ZAPA{KING} 27/06/2012 at 17:48

   Nu aţi înţeles că nu are cine redacta decizia CCR, au plecat acasă că s-a terminat programul… doar săptămâna viitoare va apărea în Monitorul Oficial. Până atunci domnul Ponta se va fi şi întors… 😀 Ce atâta grabă?

  • Nici nu stiu acum ce sa fac,sa pling de mila lui eusebiu??????auz ca dupa esecurile pe linie a USLASILOR-sponsorii,reduc la jumatate portia propagandistilor,wow ce o fi la gura lui eusebiu,DOAR PE NEGOITZA LIVIU,IN ZILELE LUI BUNE DE PRIMARE,IL PUTEA ISTERIZA IN HALUL ASTA……

   IAR TRECE EUSEBIU LA BERE LA ,pet……………..haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu-i asa,e grea viata in………..TENIS……….

  • Hahaha mai ales de Ciocanul Popii!
   Apropo de Ciocan…na-vă unul de-al lui Teodosian

   Ne trebuie mai multa poezie .
   Ne trebuie mai mult umor .
   Prea multe rele-au inundat planeta .
   Prea multe crime la televizor .

   Rotiti in carusel : servici si casa .
   Copiii nostri nu ne mai cunosc .
   Bieti somnambuli orbecaind in transa
   Pentru-un ciolan ciudat cu gust anost .

   Traim parca acum clipa din urma
   Cand fiii nostri mamele-si ucid
   Cand pruncul care-a stat in al ei pantec
   Ajunge sa comita un “ madricid “ .

   Spun “ madricid “ caci nu gasesc cuvantul
   Care sa-nsemne omorul de parinti .
   Nici dictionarele nu pot cuprinde
   Faptele nostre cand iesim din minti .

   As vrea sa stiu ce e cu lumea noastra
   Si poate incercam s-o vindecam .
   Mai mult umor , mai multa poezie
   Va face bine , sigur , tuturor .

   E timpul sa ne-ntoarcem la cultura
   Valorile sa le desprafuim .
   Si din roboti cu sufletul de caine
   Sa incercam din nou oameni sa fim .

   E vremea sa ne cautam poetii
   Pe care i-am gonit cu pietre noi
   Atunci in iarna lui ’89
   Cand i-am redus la stadiul de strigoi .

   Sa reaprindem “ Flacara “ sperantei
   Ca lumea poate fi si altcumva .
   Si sa cantam in cor visele noastre
   Iar poezia s-o refacem stea .

   Inca mai cred in om si-n omenire
   In binele ce poate fi a tuturor .
   Mai mult umor , mai multa poezie
   Sa vada lumea la televizor .

   Cand ti-ai strivit atunci propria mama
   Ai vrut poate tot raul sa-l distrugi
   Tot raul planetar care te-ndeamna
   Sa faci ceva cand nu poti sa-l induri .

   E-adevarat ca lumea noastra stramba
   Nu este chiar un leagan pentru voi
   Copiii veacului post-Ceausescu
   Cand bunul simt e-n lada cu gunoi .

   Cand am iesit pe strazi in ‘89
   Nu am stiut c-am fost niste dementi
   Schimband oligarhia comunista
   Pe niste tradatori incompetenti .

   Cand unii au averi si le e bine
   Si n-au dureri in cot de cei saraci
   I-ai intreba : “ Ce faceti voi cu mine ?”
   Dar ti-este frica si atuncea taci .

   As vrea sa cred ca va veni si ziua
   Cand raul lumii se va micsora
   Cand va ramane-o trista amintire
   Ciocanul lui Teodosian .

   🙂 🙂 🙂

  • Hahaha, de nervi că nu ştie să butoneze tableta sonatul pământului a-nceput să se bâlbâie!
   🙂 🙂 🙂

  • Posteaza câte două comentarii!
   Zapo, dacă nu găseşti mănuşi de cauciuc foloseşte băi nărodule nişte brighidele!
   🙂 🙂 🙂

  • @demneura 27/06/2012 at 17:50

   E prea lungă poezia, mă uit cu un ochi şi la serial… dar am un cântec…

   youtube.com/watch?v=Z0X1Eu8e17g

   Munca te-nvaţă, munca te-nalţă …

  • Zapo vrei o batistă?
   Bere la pet?
   Hahahaha, băăăăăăă nărodule tocmai mi-a trimis Victor 3 lăzi cu Chivas şi 8 cu bere Corona!
   Mi-a mai trimis şi două cadâne cu evantaie din pene de păun!
   Ca să nu transpir când tastez!
   Amândouă blonde!
   Ştie golanul că-mi plac blondele!
   hihihihahahahhuhuhu

  • Vecina mea este tamplar (Jeni, oh, Jeni…)
   Asta-i un lucru foarte rar (si Jeni e tare…)
   Chiar astazi si-a pierdut ceva (Jeni, oh, Jeni…)
   Vecina mea ciocanul vrea. (Vecina mea ciocanul vrea!)

   Vecinul meu, tamplar si el (Titi, nea Titi…)
   Mai are doar un ciocanel (si Jeni e tare…)
   Prea multe cuie a batut (Titi, nea Titi…)
   Si-acuma coada i s-a rupt. (Si-acuma coada i s-a rupt!)

   Vecinii toti din bloc se-agita –
   E zarva mare
   Caci Jeni e nefericita –
   Jeni vecina
   Scot la mezat pe rand simbria –
   Seara de seara,
   Sa-si faca Jeni meseria…
   (Sa-si faca Jeni meseria!)

   Vecina mea este tamplar (Jeni, oh, Jeni…)
   Pare banal, sau poate rar (si Jeni e tare…)
   Dar Jeni sa castige-un ban (Jeni, oh, Jeni…)
   Are nevoie de ciocan. (Are nevoie de ciocan!)

   Munca te-nvata, munca te-nalta …

  • Iata,cum GURA BOGATA’ a bezmeticului PONTA,il face sa para cu adevarat un ageamiu.
   Pe toate saiturile ruleaza o declaratie,marca VICTOR PONTA,in care nefericitul ILUSTRU CIRLAN,vorbeste despre cum trebuie respectate deciziile CCR,si da calificative dure celor care ar indraznii sa le nesocoteasca.ASADAR CINE SPUNE ALA E…………..BON
   Doi,ma uit la aparatorii lui PONTA-DEZMEMBRATI ,DESTRUCTURATI TOTAL…………niste jucarii,comice,cu miscari ridicole ca ale unor personaje sedate,umblind fara nici o directie………
   uNDE MAI PUI,CA LEGEA ELECTORALA,care prevedea alegerea dintr-un singur tur-NECONSTITUIONALA-o alta lovituta primita de tridentul-ponta-antonescu-voiculescu-haaaaaaaaaaaaaa

  • Hahaha, Dogaru a spus ca daca pana pe 14 iulie nu-i sunt satisfăcute toate cererile îl dă jos pe Ponta!
   🙂 🙂 🙂

  • …pana acum marinerul era principalul factor de galceava , acum ii PM ,of doamne ce oameni ne conduc ,sa-l darame sa nu mai aud de el ,de astea avem noi nevoie acum ,sa nu mearga nici unul ,sa mearga un economist de frunte ,acolo se discuta strategie economica ,presidentul sa delege un economist competent ,nici Ponta ,nici Basescu nu pricep macro-economie .

  • ,VICTOR PONTA-ARUNCAT DE CCR-PESTE BORD,DIRECT IN PELUZA’

   Haaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiii-
   Ma uit amuzat,la ,PUDELUL PONTA SI LA LIOTA DE,pudeli si mai mici,care,au indraznit sa sara la DULAUL BASESCU-BEY JAVRELOR CE DREAK S-A ALES DIN VOI????????????
   Ce s-a ales din vitejia lui PONTA,NASTASE,ANTONESCU,VOICULESCU???????????
   Ce s-a ales din CEL MAI CINSTIT GUVERN??????
   Decimat de institutiile statului de drept,care vegheaza la respectarea legilor,rind pe rind,au picat;VICTOR ALISTAR,CORINA DUMITRESCU,MANG SI MIRCEA DIACONU,IAR PE TEAVA SE AFLA PRIMUL MINISTRU,PLAGIATORUL VICTOR PONTA..
   Iata pe scurt,istoria de nici 2 luni a celui mai tembel guvern post decembrist,cu cei mai cretini sustinatori.
   aSADAR LA C.E. VA MERGE TRAIAN BASESCU,CARE DE LA TRIBUNA V.I.P. II VA ARUNCA COJILE IN CAP LUI VICTOR PONTA,CEL AFLAT IN TRIBUNA………….asa ca sa crape ficatul in toti uselistii de oftica-DACA ESTI PROST STAI ACASA……….
   HAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIII

  • @ FRANK ZAPA{KING} 27/06/2012 at 16:54

   Da, mai mult, nici nu publică nici comentariile pe blog… 😀 dar l-a făcut de ruşine pe ex-ministrul de externe Baconschi. 😀 Rău de tot l-a făcut de ruşine… Vorba unui alt fost ministru de externe prezent în emisiune, o fi începutul unei frumoase prietenii.

  • CCR a comis-o rău de tot. Spun în comunicat “şef al statului”, care este expresie luată din Constituţia comunistă… din 1965

   Art. 71.
   Presedintele Republicii Socialiste Romania este seful statului si reprezinta puterea de stat in relatiile interne si internationale ale Republicii Socialiste Romania.

  • Hahahaha
   CIOCU’ MIC PROSTIME!
   🙂 🙂 🙂

   Care aveţi curaj dintre voi să vă întâlniţi cu mine şi să ne măsurăm nivelul la “intelectualitate”?
   În faţa unei comisii de adevăraţi intelectuali!
   Ha ieşiţi la interval IMPOSTORILOR!

   MONICA MACOVEI GHERGHESCU ESTE O IMPOSTOARE!
   CRISTIAN PREDA UN POLITRUC COMUNIST!
   ŞI BACONSCHI ESTE ….CU VACA ÎN JACUZZI!
   (îşi caută intelectualitatea bleagă ce-i atârnă precum moţul de curcan sub burta-i de neam prost)
   Hahahahahahahaha
   🙂 🙂 🙂

  • Înţeleg că aţi văzut emisiunea cu domnul Baconschi de ieri… Dan Şova i-a adresat câteva întrebări banale din domeniul externelor şi… Chiar aşa, care o fi pluralul un benchmark patru benchmarkuri… 😀 Nu se poate, sună urât… benchmarks… Ştiu, “obiective majore de atins”. 😀

  • aurel
   25/06/2012 at 17:41 |
   biblio….reiau comentariul
   Remarc ca ai capatat aceleasi indeletniciri ca si idolul tau felix voiculescu si uniunea pastorita si inovata de el.
   Doresc sa ti spun foarte clar ca nu intelegi absolut nici un fenomen….fie el economic,politic sau oricare.
   ,,Fluturand” din blog in blog amesteci idei si comentarii fara a stapani idea.
   Idolul tau felix a demisionat in incercarea de a mai prostii inca o data electoratul idiot care inca mai pune botul la gesturi din astea marete.
   In primul rand exista pedepse ,destul de aspre inpotriva evaziunii fiscale insa e important ca acestea sa fie aplicate si in primul rand descoperite aceste evaziuni.
   Felix arunca cu praf in ochii inrositi de ura si aburiti de alcool ieftin ai electoratului idiot ce doreste sa auda promisiuni de moarte a ciocoilor,de promisiuni de confiscare a averilor.
   Uiti sau nu poti constientiza faptul ca felix ca si robert negoita sunt fruntasii evaziunilor si neplatii darilor catre stat.
   Este inutil a incerca sa ti explic cum stau lucrurile din diverse motive;fie nu poti intelege,fie acolo unde ar fi inposibil sa nu intelegi ,…nu vrei.

   Sau poate pur si simpli iti face placere sa dai cu presupusul pe orice tema indiferent daca e pertinent sau nu.

  • @ ion adrian 25/06/2012 at 23:14

   😆
   Nu vă risipiţi cu replici fără conţinut, preşedintele aşteaptă să-i spuneţi ce are de făcut.

  • Alooooooooooo,biblotecaru-parlamentul rom poate da o declaratie,prin care poate cere ca ,PAMINTUL SA NU SE MAI INVIRTA IN JURUL AXEI SALE,EI SI????????
   Daca tii mortis sa ingrosi rindul prostanacilor PESEDISTI-E TREABA TA-PUNCT

   Cit despre loviturile unui om CAZUT’………………Esti comic……….din moment ce NASTASE,TOT AVEA SATISFACTII SADICE SA SE LUPTE CU JURNALISTII,SA-I FACA SA DISPARA SUBIT,CE ZICI,E O LUPTA INEGALA???????????????

   SA-TI FIE RUSINE BIBLIOTECARU………………….

  • Multumesc.

   Revin cu cateva ca daca le scriu la Raspunde nu se transforma in OZN 🙂

   Am auzit discutia lui Macovei cu Grebla. A fost OK dar eu as fi incercat sa-i demontez argumentele si astfeL:
   1. Daca un politist da o amenda de circulatie unui sofer si ala in clipa cand sa semneze PV -ul, paralizeaza sau isi raneste mana, este o situatie exact ca si cum ar refuza sa semneze caci nu-l poti constrange, dar amenda se aplica, politistul facand mentiune in procesul verbal despre aceasta situatie.
   Deci asa cum a spus corect dl Rus prima oara(nu fusese inca prelucrat de… stie dracul cine, AN este intr-o situatie de detentie la Spital avand un fel de domiciliu fortat, deci nefiind liber sa paraseasca spitalul sau sectia, in fine zona asigurata de politisti asa cum este orice loc de detentie botezat sau nu puscarie;
   2. Dar daca ar fi liber, nici-un politist nu ar putea sa-l retina si atunci cine raspunde de ce se intampla cu un condamnat lasat liber ?

   PS. OK cu sezizarea CCR, caci azi nu este in contestarea declaratiei parlamentului care nu are valoare juridica ci se bazeaza pe actiuni concrete anuntate si efectuate de dl PM Ponta ptr a se duce el la Bruxelles in locul dlui Presedinte.
   Desi ar vrea sa mearga Ponta, Renate Weber recunoaste ca:

   “Daca si Basescu si Ponta merg la Bruxelles, presedintele va fi asezat la masa. In dreptul international exista o ordine de precadere a celor care reprezinta un stat: presedintele, primul-ministru, ministrul de Externe”

  • PPS Este ultima incercare a Presedintelui sa evite acuzarea in justitie a lui Ponta.

  • PPPS, Cica asta noapte un OZN l-ar fi rapit pe AN din spitalul Floreasca.
   Asa o fi ?

  • CCR, am explicat mai sus, ca azi cand Ponta a declansat actiuni anticonstitutionale, este motivat sezizata tocmai ptr a-l impiedeca pe Ponta sa ajunga sa incalce grav Constitutia.

  • Merita citat:

   ” Ponta este produsul pur al prabusirii scolii romanesti, devenind procuror cu nota 6,50 la drept penal si, apoi, avocat fara examen de barou pentru ca si-a facut doctoratul prin cel mai ordinar plagiat (de fapt, nu l-a facut, l-a semnat). In art. 10 al Tratatului de la Lisabona, care poate fi gasit in 10 secunde, se scrie ca statele membre sunt reprezentate la Consiliul european de presedinte sau premier! Orice om de bun simt, nu student in anul 1 la drept (unul din cei 30.000 de acum, in vreme ce inainte de 89 erau cel mult 300) stie ca SAU inseamna ca daca e presedintele nu mai este premierul! Deci, daca se duce presedintele premierul devine “sau”… In ce priveste suspendarea, prima teza a alegerii presedintelui este “cu jumatate plus 1 din totalul alegatorilor inscrisi pe liste”. Asadar, presedintele ales prin vot direct nu poate fi demis decit simetric, cu jumatate plus 1 din numarul alegatorilor inscrisi pe liste. Pentru ca referendumul este intr-un singur tur! Ceea ce CCR a constatat, iar daca legile pot fi batjocorite dupa cum vor o mina de tradatori dintr-o parte in alta, hotaririle CCR sunt definitive, nesupuse revizuirii si general valabile. Punct.”

  • ,UZURPATORUL VICTOR PONTA’

   Asa cum toata lumea stie,politicienii vin si se duc,la fel si P.M.dar actiunele si faptele lor care afecteaza imaginea romaniei,ramin si-si produc efectul.
   In aceasta situatie suntem acum,cind ,toata Europa se uita consternata si ,evident indignata,la PLAGIATORUL PREMIER VICTOR PONTA,considerat la aceasta ora,un hot de duzina,comparabil cu infractorii romani[romi] intilniti prin diverse piete,guri de metrou din marile orase ale europei,de unde de regula sunt expulzati,pe cheltuiala statelor respective.
   La ora cind scriu VICTOR PONTA,este uzurpatorul ,invatamintului ROMANESC,CARE VINE INTR-O ORDINE FIREASCA,DUPA ESECUL RASUNATOR AL GENERATIEI 2011,LA EXAMENUL DE BACALAUREAT.Dealtfel,dl VICTOR PONTA,se inscrie cu succes,avind toate datele si ingredientele,UNUI INFRACTOR,IN MODELUL TINARULUI PESEDIST,CRESCUT FORMAT SI BAGAT IN POLITICA ROMANEASCA,DE CELE DOUA MOASE TICALOASE SI CU APUCATURI INFRACTIONALE:
   ION ILIESCU-UN CRIMNAL COMUNIST
   ADRIAN NASTASE-un produs al unei directii a fostei securitati comuniste
   Va reamintesc ca din aceiasi galerie de infractori pesedisti FACE PARTE UN ALT ADRIAN,CARE SI EL LA RINDUL LUI A FACUT ROM SI PE ROMANI DE TOATA RUSINEA,ADRIAN SEVERIN.
   In, sfirsit ,ma bucur ca partea sanatoasa a elitelor romanesti,au
   reactionat si i-au cerut imperativ lui VICTOR PONTA sa-si dea demisia,oprind astfel stricaciunile de imagine produse de fiecare ora pe care el,PLAGIATORUL PONTA,le produce din postura de PRIM MINISTRU.
   Este o adevarata bucurie si satisfactie,ca dupa GROTESCUL SPECTACOL OFERIT DE GEAMBASUL VOICULESCU ,CU PIATA UNIVERSITATII,,partea sanatoasa si numeroasa a socitatii romanesti reactioneaza si sancxtioneaza ,ceea ce a mai ramas din fostul PCR. Mai trebuie spus ceva-SISTEMUL TICALOSIT NU S-A ASTEPTAT LA REACTII ATIT DE VIGUROASE,din partea societatii civile,care, nu numai ca s-a trezit,dar pur si simplu i-a trimis in corzi-PE ACESTI DERBEDEI TICALOSI,CARE ISI SPUN USELISTI,si evident si pe sustinatorii lor,la fel de ticalosi.

  • dUPA CUM BINE POATE OBSERVA ORICINE VIZITEAZA ACEST BLOG,MARILE TROMPETE USELISTE,COMPARABILE CU VESTITA ,TROMPETA DIN CARPATI’sunt in deriva si stau ascunsi ,disparind in totalitate.
   Pur si simplu s-au refugiat din nou de acolo de unde au venit,de acolo unde vituiesc viermii,si parazitii.
   Uitati-va la trompetistul ,BIBLIOTECARU,cum si-a pus surdina la TROMPETA,SI CUM MUSCA CU PUTERE SI OBIDA DIN MUSTIUCUL TROMPETEI,evaluindu-si neputinta,prostia,dar mai ales neobrazarea si nerusinarea.
   NICI UN CUVINTEL DESPRE MAGARIILE LUI VICTOR PONTA,ba mai mult incercari,adevarat timide de a justifica si aburii,nici un cuvintel despre ACTUL DE DREPTATE ,SI RECUPERAREA ONOAREI JUSTITIEI ROMANESTI PRIN CONDAMNAREA LUI ADRIAN NASTASE.
   Desi acelasi ,OBRAZNIC SI IMPERTINENT INTRETINUT SOCIAL BIBLIOTECARU,doar in urma cu cite-va luni,era unul din cei mai activi sustinatori ai ,MERCENARILOR PLATITI DE VOICULESCU,INVOCIND DICTATURA SI INCALCAREA LEGILOR SI A CONSTITUTIEI.
   Unde ati disparut DEONTOLOGILOR?????????Un amarit de ,BAU’ a facut TRAIAN BASESCU,spre voi si ati disparut in mediul vostru imund si toxic,mediul PARAZITILOR SI AL DAUNATORILOR,de care omenirea trebuie sa se fereasca si sa scape.

  • bibliotecarul
   draga domnule …….impartial .
   Pe blogul vosganian cineva va spune ca; un vas turcesc arestat pentru braconaj a fost eliberat printr un telefon dat din,,zona cotrocenilor”
   Nimic deosebit in ineptia ,,informatiei” venita din partea obsedatilor comunisti, pensionari ,foste cadre militare,ce si fac veacul pe acolo.(la astia pana si incalzirea globala este atribuita lui basescu)
   Asa cum am spus nu ma surprinde o asemenea afirmatie idioata si absolut gratuita,insa raspunsul ,,dumneavoastra”,un intelectual erudit si inteligent,impartial ,pur si simplu lasa perplex pe oricine(mai putin pe fosilele alea comuniste ce au prins batalia de la plevna)
   spui;,,deci favorizarea infractorului”……ai inteles perfect mesajul ascuns al acestei informatii……foarte adanc.
   Am avut o parere relativ buna in privinta inteligentei tale,am remarcat o anume stradanie de a intelege mediul inconjurator si mai ales am sesizat ca ti pui cateodata (rar ce i drept) intrebari pertinente(nu din alea idioate)
   Acum sunt convins ca acele intrebari erau preluate de pe diversele bloguri pe care le vizitezi.
   regret sa constat ca de fapt nu ai un eu definit,o personalitate concreta,un punct de vedere personal.

  • Am auzit că monseur Greblă s-a plâns celor din studio:
   GĂLEATA ASTA PUTE A BOASCĂ!
   🙂 🙂 🙂

 73. Eu pe Nastase nu pot sa-l iert ca a facut PNA,nu pot sa il iert pe Alexandru Ioan cuza ca sa facut iccj.
  Nu ma intereseaza ca Nastase a furat(poate ca nu a furat) a dres,etc,ma intereseaza ca un om a incercat sa se sinucida.Asta trebuie sa inteleaga si MM.
  E vorba de un om,Adrian Nastase,nu de un politician Adrian Nastase.
  Un tanar s-a spanzurat de un calorifer in sectia de politie.Ala era chemat la audieri.A reusit sa se sinucida.MM cum interpreteaza acest gest?Ea vede ca un procuror comunist lucrurile….bun,s-a sinucis.Si ce daca?Nu a murit toata omenirea.

 74. Nastase poate isi rupe piciorul.Poate mai sta 3 luni in spital,poate nascoceste ceva,In mod normal,daca ajunge in penitecniar,ar fi normal sa i se scada perioada asta.In fond aceasta spitalizare nu a depins de el.Sunt factori externi.De vina e glontul revolverului,deviat de mana politistului,care mana daca nu atingea revolverul,glontul se ducea exact in tampla .
  PS: Au castigat Fratii Musulmani in Egipt.Nu e bine.

 75. Monica Macovei de ce nu s-a facut doctorita?Cum isi permite sa critice diagnosticul pus de un mare specialist,care are si operatii reusite pe inima?
  Asa iti dai seama ca Monica Macovei este neica nimeni.Un doctor ce face operatii pe inima este o valoare,ea nu are decat sa se certe in PE pentru orgoliile si frustratrile sale.

 76. Mda observ ceea ce ştiu demult!
  Că suntem o ţară de tălâmbi!
  Căci numai nişte tălâmb sau o prostălaucă de fostă procuroare comunistă pot să-şi pună întrebarea
  “Este sau nu este arestat Năstase?”
  fără a verifica dacă procesul verbal ce este întocmit de obicei la arestare este sau nu este semnat!
  🙂 🙂 🙂

  Deh aşa-i când în bunul mers al justiţiei se amestecă tot felul de pafarişti jurnalişti şi o huidumă care şi-a făcut şcoala în spatele Operei prin taxiuri!
  🙂 🙂 🙂

  PS Hihihi cine pune cu mine pariu că Ion Adrian va prelua această idee (cu nesemnarea procesului verbal) şi în maxim 1 oră o va răspândi prin toate ogrăzile?

  • Asta se discuta deja de vre-o doua zile si in plus eu nu ma mai ocup de problemele limbricilor.

 77. Medicii vor trage de timp cat se poate.Medicii sunt psd-isti.Daca spun ca Nastase trebuie sa stea cel putin 5 luni,ca sa se vindece si psihic?Poate ca are nevoie si de exercitii fizice inca doua luni.si gata,expira condamnarea.hahaha
  USL are tot,mai putin justitia.Pe aia o are Basescu.Cine are justitia,e cel mai puternic.Dar se trage de timp.

 78. @ demneura 24/06/2012 at 22:37

  Încep să mă satur de lumea asta a politicii… parcă era mai bine în starea mea iniţială când ascultam 20 de ore pe zi muzică în timp ce citeam sau mă uitam la filme… Era parcă o viaţă mai plăcută decât discuţiile pe bloguri.

  Iată de ce am căutat postul potrivit… şi l-am găsit:

  http://www.funkyexpress.com.br/funky-express-listen/radio-funky-express.pls

  Deja experimentez o stare artificială de fericire…

  Tocmai ascult Rick James – Superfreak şi-mi dau seama că e linia melodică din MC Hammer – U Can’t Touch This, nici aici nu scap de plagiat… 😀 Măcar James a luat câteva milioane de pe urma acestui plagiat… 😀

 79. Condamnatul Nastase Adrian este in prezent arestat, conform art. 442 alin. 1 CPP, in baza mandatului de executarea a pedepsei inchisorii de 2 ani emis de catre Tribunalul Bucuresti. Arestarea condamnatului a fost efectuata de catre organele de politie insarcinate cu executarea mandatului, in seara de 21 iunie 2012.

 80. Am scris ca Nastase se poate alege cu un nou dosar,nerespectarea regimului armelor si munitiilor.Daca isi lua gatul cu un cutit,nu se mai intampla asta.Doar in Romania se poate intampla asa ceva.Am banuit insa lucrul asta.
  Toti il ataca pe Alexandru Ioan Cuza…dar dupa ce au vazut ce am scris.Eu l-am atacat primul.Acum il fac chiar dictator.Si cat de frumos am invatat de el la scoala.Asta ni s-a impus sa invatam.
  Am scris cu o saptamana in urma ca va lua cu executare.

 81. PS: Monica Macovei nu cunoaste legislatia.A fost un plagiat bun.Originalul a spus prostii.Biblotecaru a stiut.
  Am vrut sa rad de ea.Pentru cine nu s-a prins…

 82. @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 16:09

  Vaaaaai, cum m-aţi mai pus la punct… 😀 Cum voi fi trăind de acum înainte… Ia să recapitulăm:

  1. TROMPETE USELISTE
  2. MUSCA CU PUTERE SI OBIDA DIN MUSTIUCUL TROMPETEI
  3. sustinator al MERCENARILOR PLATITI DE VOICULESCU

  Marfă.

  Mamă, ce tare sunteţi! 😀 Ce rău mi-aţi spus-o! Sunt distrus… Viaţa mea nu va mai fi aceiaşi de acum înainte… Cum voi mai da ochii cu lumea… 😆

  PS.
  Din muştiucul trompetei nu ai cum să muşti… de obicei e şi metalic, aurit… Poate în cazul taragotului, saxofonului, oboiului, clarinetului, fagotului… Mai studiaţi…

 83. @ balbeck 25/06/2012 at 08:42

  După toţi aceşti ani de exerciţiu, încep să cred că am nevoie de o licenţă în drept. 😀 Poate găsesc un sponsor să-mi plătească facultatea.

 84. @ aurel 25/06/2012 at 16:43

  Încă sunt “sidefat” de data trecută, acum mă mai “sidefaţi” o dată pentru că nu aţi priceput că de ambele părţi ale dialogului era o glumă… 😀

  Pe de altă parte, dacă nu era o glumă şi preşedintele dădea telefon ca să se elibereze vasul… nici la mine nu mai era o glumă. 😀

  Nu mă mai sidefaţi aşa, că sufăr cu inima şi trec la cele sfinte.

 85. biblio
  Remarc ca ai capatat aceleasi indeletniciri ca si idolul tau felix voiculescu si uniunea pastorita si inovata de el.
  Doresc sa ti spun foarte clar ca nu intelegi absolut nici un fenomen….fie el economic,politic sau oricare.
  ,,Fluturand” din blog in blog amesteci idei si comentarii fara a stapani idea.
  Idolul tau felix a demisionat in incercarea de a mai prostii inca o data electoratul idiot care inca mai pune botul la gesturi din astea marete.
  In primul rand exista pedepse ,destul de aspre inpotriva evaziunii fiscale insa e important ca acestea sa fie aplicate si in primul rand descoperite aceste evaziuni.
  Felix arunca cu praf in ochii inrositi de ura si aburiti de alcool ieftin ai electoratului idiot ce doreste sa auda promisiuni de moarte a ciocoilor,de promisiuni de confiscare a averilor.
  Uiti sau nu poti constientiza faptul ca felix ca si robert negoita sunt fruntasii evaziunilor si neplatii darilor catre stat.
  Este inutil a incerca sa ti explic cum stau lucrurile din diverse motive;fie nu poti intelege,fie acolo unde ar fi inposibil sa nu intelegi ,…nu vrei.

  Sau poate pur si simpli iti face placere sa dai cu presupusul pe orice tema indiferent daca e pertinent sau nu.

 86. Plagiatores, auzi știre:
  „Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost o încălcare clară a protocolului USL Alba şi noi considerăm că a fost trădat USL la nivelul judeţului. Părerea mea este că lucrurile puteau să arate altfel, că după o campanie electorală în care noi am susţinut candidaţii PNL, în care ne-am bătut pentru ei, în care am făcut sacrificii, am fi meritat ca alături de la colegii de la PP-DD să facem un grup unit, să facem majoritate şi să facem ceva mai bine pentru judeţul Alba. Judeţul Alba merita mult mai mult, merita ca USL să funcţioneze perfect şi acest lucru ar fi fost posibil dacă şi partenerii noştri ar fi fost de acord cu această părerea”, a declarat preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu.
  http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/Alianta-PDL-PNL-Alba-PSD_0_725327732.html#

 87. @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 19:28

  Să începem cu prima declaraţie a parlamentului ce ar trebui să fie echivalentă cu o scrisoare deschisă şi deci să nu aibă efecte legale…

  Declaratia 1 din 20 decembrie 2004

  Camera Deputatilor si Senatul, intrunite in sedinta comuna la data de 20 decembrie 2004, in vederea depunerii juramantului de catre candidatul la Presedintia Romaniei, a carui alegere a fost validata de Curtea Constitutionala prin Hotararea nr. 35 din 16 decembrie 2004,
  tinand seama de actul de validare, intocmit in conformitate cu prevederile art. 25 alin. (2) din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei, al carui continut a fost prezentat in fata Parlamentului de catre domnul Ioan Vida, presedintele Curtii Constitutionale,
  constatand ca domnul Traian Basescu a depus juramantul prevazut la art. 82 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata,
  iau act de inceperea exercitarii de catre domnul Traian Basescu a mandatului de Presedinte al Romaniei.

  Opaaaa, Traian Băsescu nu e în mod legal preşedintele României, declaraţiile nu au valoare juridică… doar aşa, “la mişto”…

 88. @ FRANK ZAPA{KING} 25/06/2012 at 21:53

  Chestiunea este că, dincolo de ce am spus eu despre domnul Năstase… încă îl lăsaţi pe domnul Băsescu nelegal ajuns preşedinte… 😀 Oricâte citate aţi da din mine cum că spun ceva despre Adrian Năstase… se pare că tot nu vă puteţi susţine afirmaţiile cu argumente şi domnul Băsescu este ajuns, după spusele dumneavoastră, un preşedinte fraudulos, printr-o declaraţie a parlamentului fără încărcătură juridică… ci doar “la mişto”, cât o scrisoare deschisă. 😀

  Mai încercaţi… 😀

 89. Dan Voiculescu a demisionat din Senat,e gest de onoare,dar bine ca a plecat.Vroia tortura dubla pentru evazionisti.Si daca judecatorii aia ii condamna pe probe indirecte?Primesc tortura dubla?Da…total aiurea.
  Nu prea am intrat pe blogul lui,dar m-a enervat de data asta.Bine ca si-a dat demisia.Paaaa!

 90. Baaa,pana si Traian Basescu a zis ca Adrian Nastase a fost cel mai bun premier.Hai sa aruncam cu noroi in el,in cel mai bun premier al Romaniei de dupa 1989.Si judecatoarele alea au fost basiste.Doar domnul matroz le-a pus acolo.A pus un procuror DNA,consilier de-al lui Morar,care il ancheta pe Nastase,,judecator acolo,doar ca sa il condamne.Si pe probe indirecte….
  Pai asta e stat de drept?E stat stalinist.

 91. DACA ne intoarcem in timp …prin 2004 dl Beuran ( care la vremea respectiva era ministrul sanatatii) si el a plagiat o lucrare de doctorat !!! se pare ca la PSD acest lucru ‘e ceva firesc” dar NU inteleg de ce NU recunosc faptul ca au vrut sa see evidentieze cu un lucru care NU le apartin … caz BEURAN…caz PONTA !! acesti oameni NU realizeaza ca NU mai pot plagia??? si ca pana la urma adevarul iese la suprafata??? Oricum, dupa Nastase urmeaza MIRON MITREA.-( nu poate justifica bani de pe vremea cand era ministrul transporturilor ) Robert Negoita- primarul sectorului 3 are 1.200 de case . de unde a avut bunicul lui Robert Negoita o asemenea situatie financiara de a cumpara 1.200 de case??? ANUL 2012 e anul decaderii PSD !!!!

 92. @ FRANK ZAPA{KING} 26/06/2012 at 16:00

  Păi eu vă aşteptam cu… să citez, ca să nu greşesc… “TOATE PUPINCURISMELE” mele la adresa lui Adrian Năstase.

  Ce faceţi? Ezitaţi? 😀 Nu uitaţi să daţi şi link… că altfel vă cred în stare să rupeţi textul de context. Haideţi, ruşinaţi-mă!

 93. zapa ….poti sa latri lozinci ,partidul tau se dezintegreaza ,numai ieri au plecat 4 celaveci ,o sa mai ramana Macovei ,Preda ,Bakonsky ,T.Ungureanu si alti doi -trei pigmei care n-au castigat nimic niciodata 😆 😆 ,cum a luat marinerul mana de pe ei s-a ales praful …hihiih…..,asta n-a fost partid a fost o haita oportunista si corupta 😆 ,

 94. Buna intrebare,dar oare cine e de vina ca USL-ul pune carul inaintea boilor si necastigand guvernarea prin alegeri libere,ci printr-o motiune de cenzura avand o majoritate fragila in Parlament s-a apucat de epurari si de abuzuri in institutii?!Pacat ca in 1989 au murit niste tineri pt libertate si in momentul de fata Uniunea Comunista din Romania aplica principiul “cine nu este cu noi este impotriva noasra!

 95. monica macovei este artizanul a tot cea ce vedem ca efect in cazul nastase.
  Cu siguranta asemenea efecte or sa mai aiba loc….mai sunt voicu,voiculescu,mazare,etc.
  Din moment ce intr un timp foarte scurt a reusit sa puna bazele unei justitii capabile sa realizeze ce a realizat,in perspectiva unui mandat complet sunt convins ca tepes va fi invidios.
  Prostimea ce si spune electorat din moment ce accepta unul ca dragnea ,hrebenciuc sau oprisan sa i conduca ,cu siguranta in maxim 2 luni ,satula sa mai astepte cainii cu covrigi in coada ,se va intoarce cu 180 de grade injurand la ponta si antonescu cu sarg intocmai ca sf,petru, nu mai tarziu de cantatul cocosului..
  Am convingerea ca dupa congres toate energiile vor fi convertite in masuri capabile sa deschida ochii gloatei.
  Este un lucru cert ca acestei gloate tampe si isterice ii trebuie ,,urlat”in ureche tare si apasat,de mai multe ori pentru a intelege,adevarul despre lichelele comuniste si puse pe capatuiala .Bravo monica macovei pentru energia de care dai dovada ,bravo ca ai capacitatea de a nu ceda si de a spune adevarul.

 96. @ FRANK ZAPA{KING} 27/06/2012 at 16:42

  “Daca de la astia gen bibilotecaru,ori puiu,n-am pretentii…”

  Aveţi ceva cu genul masculin, că nu înţeleg ce aveţi cu genul nostru… urâţi bărbaţii?

 97. @ FRANK ZAPA{KING} 27/06/2012 at 17:02

  Nici nu vrem şi nici n-am vrut, funcţionari din trecut!
  Dar chiar fără cerere îi avem la CCR.

  Dl. Zăgrean spun că motivarea va fi săptămâna viitoare… 😀

  Asta e şi mai tare, că dacă nu se publică în timp util, tot nu pleacă preşedintele… 😀 Li s-a terminat programul de lucru şi pleacă acasă. 😀

 98. MI-A PLACUT POEZIA CU ciocanulllllllllllllllllllllllll-mai vreau,mai vreau…………………….
  unde-i jeni sa-i rup mina?
  unde-i,leul sa-i tund coama?
  unde-i biblio,sa-i rid in nas

  • @ FRANK ZAPA{KING} 27/06/2012 at 18:42

   Deci vreţi să-mi râdeţi în naş?

   Katona Norbert – Ciocan

   Să pui un cui de voinţă
   în ceea ce crezi
   şi bate-o-n fiecare zi

   Numai să nu deranjeze
   pe nimeni sunetul

   Dacă ţi-a dat roade
   sudura
   te felicit

   Căci mulţi o bat
   strâmb

  • Aurul și fierul de Gheorghe Asachi

   Un blanc galbăn scânteios,
   Gemând sub ciocan vârtos,
   Plângea soarta sa odată:
   Ori să poate să mă bată
   Înghiositul crud metal
   Care-l calcă păn ș-un cal?
   Dar ciocanu-i zice: Frate,
   Este vechi ist adevăr
   Că pre aur fierul bate.

   Un popor ce n-are fier,
   Curaj n-are, n-are armă,
   Să defaimă și să sfarmă.

  • Eşti total şi iremediabil nărod amice!

   Zapa n-are cum să pună batista pe ţambal!
   O pune pe tastatură!
   Mai nou, decând s-a modernizat: PE PLACHETĂ!
   😀 😀 😀

  • @ demneura 28/06/2012 at 01:32

   Poate pe placheta memorială… 😀 să ne rămână ţambalul în memorie… 😀

  • Aşa este cu ăştia “mai de la ţară”, cum văd un dolar, cum îşi scot porcul din coteţ şi îl plimbă prin Canada, pe post de animal de companie, să vadă şi el o ţară străină… că dacă în Canada nu o să fie destul şoric… 😀 Şi cum se poartă purcel la tabletă… e musai şi tableta. WI-FI e musai…

 99. Monica Macovei e un nimeni,e doar un fost procuror ceausist si nimic mai mult.Dar poate ca nu a colaborat cu secu,poate ca doar a facut parte din ea.

  • NU A COLABORAT CI A FOST SECURIST!
   Direcţia VI – Securitatea Statului nu a fost nici cofetărie, nici fabrică de textile!
   A FOST ESENŢA POLIŢIEI POLITICE!
   🙂 🙂 🙂

 100. Si aveam incredere in MM,pana la “mica reforma”,care este o aberatie…dupa care vine bomba,ea o face pe medicul si se indoieste de diagnosticul pus de o somitate in domeniu,Bradisteanu,dupa care a urmat-o sleahta(Kovesi,Morar si restul).
  Ea e mai periculoasa decat Catalin Voicu.Are influenta mai mare.hahaha

 101. Se spune ca inteleptul cedeaza primul. Presedintele a facut o miscare excelenta si daca am anticipat bine,atunci acesta a fost si scopul. Sa recapitulam :
  – presedintele doreste sa isi exercite mandatul constitutional vs. ce face ponta : doreste atributii pe care nu i le acorda nici Constitutia si nici presedintele;
  -presedintele ramane consecvent in atributii vs. ce face ponta : cere parlamentului sa emita o restrictie presedintelui si mutarea atributiilor conferite de Constitutie in dreptul lui Ponta;
  -presedintele ofera precizari vizavi de litera Constitutiei vs. Ponta nu da doi bani pe Constitutia Romaniei;
  -presedintele cere arbitrajul CCR vs. Ponta neaga valabilitatea deciziei si se gasesc doi judecatori asa zisi incompatibili;
  -presedintele conform CCR trebuie sa reprezinte Romania (pentru mine aceasta este semnificatia deciziei,nu Bruxelles caz particular) vs. ce face Ponta – subordoneaza Monitorul Oficial guvernului pentru a impiedica publicarea deciziei CCR si deci imposibilitatea punerii in aplicare a deciziei in timp util.

  Va amintiti minunata poveste ” Hainele Imparatului” … ? Cand imparatul in pielea goala se plimba intre supusi soptindu-i-se in urechi de catre acoliti ce haine minunate are.. ?
  Ponta este acum un imparat dezbracat bucata cu bucata in aceste zile de catre Presedinte,pana cand a ajuns in … moralitatea goala…Minunata strategie : pe un subiect aproape pueril – un consiliu din alte zeci care au fost si care vor urma- a reusit sa ne arate un Ponta in toata ”splendoarea”incalcarii intr-un timp record a tuturor normelor morale si legale.
  Pentru cei ce se ingrijoreaza ca lui Ponta i-ar putea fi frig,nu va ingrijorati… are la indemana pentru a-si acoperi barbatia, MANTIA…PLAGIATULUI.
  Acum ca un imparat ”care este”… Ponta pleaca in lume sa ne reprezinte…

  Personal cred ca Presedintele si-a dorit sa ne arate adevarata fata a lui Ponta si a ceea ce ne asteapta in eventualitatea unei majoritati absolute presedinte-parlament-locale. Pentru cei ce cred ca Traian Basescu este un invins as dori sa le spun ca noi,cei ce ”beneficiem”de imaginea lui Ponta suntem cei cei invinsi…

  • NG-ule, nu încerca să transformi albul în negru deoarece îţi trebuie foarte mult-mult alb şi nu ai de unde găsi!
   O dată cu decăderea din drepturi ale colonelului Trosca, asasinat cu sânge rece în ’89, mulţi dintre susţinătorii lui Traian Băsescu deja au început să-şi pună întrebări, chiar dacă au înghiţit găluşca şi răspunsul extrem de obraznic al lui Puşcociu i-au scos din sărite.
   Faptul că Traian Băsescu a acceptat în preajma lui beizadele comuniste notorii, Tismăneanu, Baconschi, Preda, Monica Macovei a adâncit şi mai mult falia creată de impunerea şi promovarea găştii mafiote conduse de Monica Macovei Gherghescu.
   O declaraţie aparent neînsemnată a generat o adevărată furie.
   “Dan Tapalagă ăsta îmi place”
   a spus Traian Băsescu.
   Această declaraţie a provocat o fractură gravă în mentalul radicalilor pro-Băsescu, radicali care ştiau că orice poţi să-i faci marinarului dar să nu-l trădezi şi să nu te iei de familia lui.
   Ori Dan Tapalagă, ţăndări a făcut-o pe Leana Mică ani de-a rândul.
   Şi el şi Monica Macovei-Gherghescu permanent au incitat mafia din presă ca să o atace şi pe ea, Leana mică, şi pe Leana Mare (căruia orice poţi să-i reproşezi dar nu-i poţi reproşa două lucruri: că este o femeie urâtă şi că l-a trădat pe Preşedinte).
   A mai fost un incident extrem de grav.
   Roşia Montană!
   Deci ceea ce se întâmplă acum este rezultatul acceptării de către Traian Băsescu a tuturor blestemăţiilor acestei baborniţe şi a mafiei conduse de ea.
   Traian Băsescu pe zi ce trece îşi pierde tot mai mulţi susţinători, pe care nu-i va readuce înapoi decât dacă se va disocia public de mafia Monicăi Macovei Gherghescu.

   În afară de toate acestea mai există un motiv:
   Să ştii că electoratul pe care Aurel, unul dintre propagandiştii acestei mafii macoviste, l-a numit “prostime” şi “gloată tâmpă”, nu este nici prost şi nici tâmp.
   Electoratul a realizat că în România a reapărut Poliţia Politică! Creată şi condusă de Monica Macovei Gherghescu, Poliţia Politică încalcă orice minimă morală a democraţiei şi a legii.
   Fabrică dosare, fabrică probe, ameniţă şi şantajează!
   (securitatea lui Ceauşescu era parfum de tei)
   ŞI TOCMAI DIN ACEASTĂ CAUZĂ, MOCNIT, ELECTORATUL A REACŢIONAT!
   Acum este la un pas de a exploda!

   Cam ăsta-i adevărul de aici de jos de la nivelul electoratului prost şi tâmp!
   🙂 🙂 🙂

   Acest conflict (Băsescu versus Ponta) în această perioadă de gravă criză, este o catastrofă pentru România şi chiar dacă pare anapoda ce spun, părerea mea este că Preşedintele a reacţionat corect renunţând la această deplasare.
   Dovedeşte că nu este un individ condus de orgoliul personal.

   Atât am avut de spus.

   PS AFARĂ CU MONICA MACOVEI-GHERGHESCU DIN PDL!
   😀 😀 😀

  • Demneura

   Se pare ca in final avem aceeasi concluzie : presedintele a luat o decizie inteleapta . Restul sunt propriile noastre interpretari. Fiecare cu albul si negrul lui…nu in asta consta ”frumusetea” politicii… ?

 102. DA!
  DAR ESTE O ÎNFRÂNGERE!
  ACUM AVEM NEVOIE DE VICTORII!
  Şi atât timp cât nici PDL nici Preşedinţia nu se delimitează de mafia Monicăi Macovei Gherghescu:
  SE PIERD VOTURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SE PIERD SUSŢINĂTORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  NOI PROSTIMEA, NOI GLOATA TÂMPITĂ NU VOTĂM!
  Am mai spus chestia asta şi am fost luat în râs!
  REZULTATUL S-A VĂZUT!
  Tu chiar nu înţelegi ce vreau să spun?
  NU ESTE IMPORTANT ACUM RĂZBOIUL DE LA VÂRFUL PIRAMIDEI!
  ACUM ESTE IMPORTANT VOTUL DE LA BAZA PIRAMIDEI!

 103. Albul şi negrul acestei haite de ‘tele-ctuali au adus la guvernare USL!
  EI AU DISTRUS IMAGINEA PDL!
  Şi acum:
  ÎL DISTRUG ŞI PE PREŞEDINTE!

 104. Este incredibil ceea ce spun dar este adevărat:
  SITUAŢIA CRUNTĂ NU SE VA AMELIORA DECÂT DACĂ PDL ŞI PREŞEDINŢIA SE VA DELIMITA DE MAFIA MONICĂI MACOVEI GHERGHESCU ŞI SE VA AŞEZA LA MASA NEGOCIERII POLITICE!
  Politica este arta dialogului şi compromisului!
  Politica nu se face bătând cu pumnul în masă!
  Politica nu se face şantajând, acuzând şi fabricând dosare colegilor de partid şi adversarilor politici!
  ASTA NU ESTE POLITICĂ!
  ESTE POLIŢIE POLITICĂ!

  PS În mod sigur astăzi se va amâna executarea pedepsei lui AN!
  Pui pariu englezoaico?

  • Mai Sebi, oi fi tu bufon dar totusi….tu chiar nu obosesti cu ideea asta fixa. Si daca ai avea % la % dreptate si tot ai reusi sa ma enervezi.

 105. Mafia condusă de Monica Macovei Gherghescu se chinuie să conteste judecătorul!
  ACEASTĂ MAFIE TREBUIE RAPID DESTRUCTURATĂ!
  ACESTA TREBUIE SĂ FIE OBIECTIVUL Nr.1 AL GUVERNULUI PONTA!

 106. Ponta si Basescu la Consiliu:
  Ponta se ridica in picioare si isi sutine un discurs.Basescu,ii muta scaunul cativa cm mai in spate.Ponta termina discursul prin clasicul “multumesc”,dar s-a trezit pe jos.Se ridica de jos,isi aduna ochelarii sparti dupa care nu mai are nimic de spus decat: multumesc, domnule presedinte!
  PS: Presedintele Basescu va sustine o conferinta de presa.Cred ca se recunoaste invins de Ponta.hahaha

 107. Demneura,In ce tara crezi ca te afli?Esti totusi in Romania.Uite ca se discuta pe 5 iulie daca se intrerupe sau nu.Dar va fi nu….astiia au facut un protocol ca sa sa il distruga.
  Asa functioneaza justitia bolsevica din tara asta,pe probe indirecte,fara prescriptie.

  • …marinerul culege ce-a samanat din 90 incoace ,nu potzi sa fii certat cu toata lumea ,nimeni nu i-a stat in cale ,i-a ponegrit ,injurat ,pupat ,laudat …etc dupa cum a vrut muschiul lui ,[ a dat jos doua guverne ] ,Taricelu a opus oarece rezistentza ,acum a venit tot un drac artzagos care-l infrunta pe president ,sper sa fie pentru ultima oara ,dupa consiliul asta sa se puna amandoi la masa ,sa discute barbateste si fara patima si ura pentru binele poporului si a lor .Basescu ii prea istet sa se mai lupte cu Ponta ,mai are doi ani jumatate de mandat ,poate sa puna umarul amandoi la redresare situatziei nu prea roz de acum.

   …afara cu Macovitza si telectualii ei din pedele 😆 😆 ,au atacat-o pe febletze de nenumarate ori pe nedrept ,fosta procuroare comunista sa se ocupe de nenea J&B 😆 😆 ,un tip de teapa ei ….hihihihihih…..

  • Mda,eusebiu are perfecta dreptate:
   ,politica este arta dialogului,si al compromisului’
   ,politica nu se face dind cu pumnul in masa’etc….

   Unde nu mai are eusebiu dreptate este acolo,cind vine vorba de ,ADRISANT’ ori cum ar spune unul mai sugubat,EUSEBIU PLINGE LA MORMINT STRAIN’
   Aceste lucruri ,idei,pareri ar fi trebuit sa i le trimita lui VICTOR PONTA,LIDERILOR PSD SI PNL,USELISTILOR IN GENERAL,SI ATUNCI AS FI SPUS CU INIMA DESCHISA:,BRAVO EUSEBIU’

   Asa,ma uit chiroris la el si-i spun de la obraz;,MAI DU-TE MAI DE AICI USELISTULE,TU ESTI ORB ,SURD,TI-AI PIERDUT UZUL RATIUNII’?????????
   Cum poti debita asemenea enormitati,traiesti intr-o alta lume??????????
   Ni destul ca propaganda uselista vrea sa ne abureasca…………

 108. Mda.
  Deci Ponta face boacănă după boacănă!
  ÎN ACEST MOMENT EL SE SITUEAZĂ ÎN AFARA LEGILOR ROMÂNIEI.

  1. Traian Ungureanu declaraţie isterică!
  2. Traian Băsescu declaraţie răspicată şi la obiect!
  Mesajul este extrem de dur:
  ATENŢIE CĂ CEI CE S-AU DUS ACUM LA BRUXELESS SUNT NIŞTE NOVICII NU SE VOR DESCURCA!

  • Exact ce spusei eu si desigur ca Basescu in marinimia si intelepciunea sa nu apeleaza la coercitie, dar pe coji de nuci la colt si in genunchi tot trebuie sa-i puna pe acesti nedezvoltati mintal, ca sa nu-i denumesc precum CTP, inapoiati mintal. 🙂

  • @ deme:
   1. ” Traian Ungureanu declaraţie isterică ” ! Doar cu asta nu-s de acord! eu spun că pentru prima dată, după foarte multă vreme, a apărut UN BĂRBAT care spune lucrurilor pe nume și nu este T. Băsescu…
   O să fac eu plângere penală împotriva lui Ponta, deoarece consider că nu am fost reprezentat cu cinste! Am dreptul usliștilor??? 🙂 🙂 🙂

 109. Daca Monica Macovei ii face plangere penala lui Ponta?Basescu il suspenda pe Ponta?
  Banuiesc ca presedintele nu ar mai avea de ales si il va suspenda….pai decat sa-l suspende Ponta,mai bine il suspenda Basescu.

  • Ca sa vezi. Nici nu revenii bine si cu sanatate de pe unde fusei ca ma intampina o zicere care contrazice teza mea cu rapirea de catre extraterestii , desi poata ca macar o zi, doua o fi fost in vre-o nava cosmica, dar acum ca a reaparut gata cu ETI. In schimb umbla vorba ca intradevar AN nu a vrut sa se sinucida ci sa-l impuste pe Basescu care-i statea in gat.
   In cazul asta sa-l urmarim cu atentie si pe Ponta. 🙂

  • Unii pe acilea cred ca dl Voiculescu(Felix) a demisionat de grija evazionistilor . Mai , mai ,mai ? Asa sa fie?

  • Traian Ungureanu,declaratie isterica?????????????????
   wowwwwwwwww,nu mai inteleg nimic………..adica uselimea calca cu buldozerul constitutia,insulta democratie,foloseste tot feluri de tertipuri mizerabile[vezi monitorul oficial] si declaratia lui T.U. E ISTERICA?????????/
   Probabil ar fi trebuit ,dl Ungureanu sa-l roage pe VICTOR PONTA sa dea o ordonanta de urgenta prin care PD-L sa fie trecut in ilega;itate.

  • Ieri,intr-un anonimat total nefiresc s-au inchis listele cu cei care si-au depus candidaturile la conducerea PD-L.
   Atit de mare a fost anonimatul acestor inscrieri,incit ma gindesc ca doar alegerile dintr-o scara de bloc,ar fi suferit de asa putina publicitate.
   Cind,nu exista competitie,cind o dulce lincezeala a cuprins acest partid,ma intreb cine-i in opozitie?????????
   E chiar trist sa vezi ca alegerile intr-un partid care se pretinde mare si in opozitie,sa nu suscite nici un fel de interes din partea opiniei publice.
   Sa fie noua conducerea,deja arhicunoscuta,din lipsa de CONTRACANDIDATI,CEA CARE PREGATESTE PARTIDUL LA REVENIREA DIMENSIUNII DIN 2001,GATA SA REZISTE IN OPOZITIE 10 ANI,CEL PUTIN????????
   Sa fie atit de saraca oferta,umana a acestui partid?Trist si dezamagitor,mai ales cind vad ce sugestii primeste de pe margine,adica sa plece steagul si sa se predea cu arme si bagaje USELISTILOR.

  • Hihihi!
   ISTERIC ŞI MINCINOS!
   Păi cum poate măi ca bartai parlamentarul european să suţină la TV că Monica Macovei-Gherghescu a fost jignită deoarece nu ştiu cine şi nu ştiu care au afirmat că are probleme cu alcoolul?
   Să se jure pe ochii lui că Monica Macovei Gherghescu nu a fost fotografiată niciodată cu bastârca de J&B în aeroport!
   Hahahahahahahahaha!
   HAI S-O VĂD ŞI P-ASTA!
   Ruşinică, ruşinică,ruşinică domule Traian Ungureanu!
   Vezi că recepţionerul de la Hilton mai lucrează încă acolo!
   😉 😉 😉

 110. Cica Ponta a spus la Bruxelles cam asa:

  Daca presedintele nu va veni azi voi reprezenta Romania la CE, voi reprezenta Romania la Consiliul European in baza mandatului dat de Parlament.

  Ce ipocrizie desantata, cata scarba poate trezi un asemenea individ. Mai mare chiar decat cea trezita de Nastase care macar este inteligent si abil

  Dar:
  Problema fundamentala care ramane este care este de fapt consistenta juridica a reprezentarii Romaniei la Consiliu si consecintele de iure si de facto ale acestei situatii in care Ponta nu are mandat(delegare) de la Presedinte si asa cum a spus Presedintele , România este legitim prezentă la Consiliul European, dar este nelegitim reprezentată în acest Consiliu European, atât prin prisma subiectelor care se discută, dar în primul rând din viziune constituţională.

 111. Ghita,
  Orice roman poate face plangere penala in apararea Constitutiei a statului de drept si pentu a impiedeca orice soi de lovitura de stat.
  Cred ca ar trebui zeci de mii de romani sa introduca o asemenea plangere penala

  • AFARĂ DIN PARTID CU TRIADA MACOVEI-PREDA-BACONSCHI!
   AFARĂ CU BEIZADELELE COMUNISTE TRĂITE ÎN PUF PE VREMEA LUI CEAUŞESCU!
   🙂 🙂 🙂

   Aloooooo domnu’ Baconschi ia spune-ne matale cum e treaba cu :
   STALIN ŞI POPORUL RUS LIBERTATEA NE-AU ADUS!
   Cine a scris-o p-asta?
   Tăticul meu sau tăticul lu’ matale?
   🙂 🙂 🙂

 112. Iată ca in sfirsit eusebiu nu e singur,ori poate,cred eu ar fi mai bine invres.o alta voce in virtual,pe face book,se alatura,micului cor nebun,care o ataca la baioneta pe monica macovei.este vorba de feciorul mai mare,andrei,al dl. Adrian nastase.mai ce coincidenta,ca in aceeași echipa cu familia Adrian nastase,sa cinte si sa joace. Amical nostru virtual,diaconu eusebiu.ei Anastasia chiar,pare a fi o minune,pt ca astia chiar se potrivesc,si se asemanator.
  Voi ce părere aveti?

 113. Ce se intampla cu Nati Meir?Vad ca Antenele nu spun nimic…desi Nati Meir a fost invitat la Antena 1,la acces direct si i s-a facut rau.E totusi un fost parlamentar al Romaniei.

 114. Daca labarii care sustin ca sunt reformisti daca ciocukl mic al majioritatii pdlistilor si daca alde Neamtu et co ce-si zic societate civila nu-si apara Presedintele, romanii nu mai au dreptul decat sa ceara sa dispara ca natiune si ca stat cu Sebi in avantgarda , desigur nu impreuna cu dobermann

  • Şi tu Brutus?….PARDON!…..am vrut să spun: năucule!
   Ce-ai mânca-ţ-aş cu viaţa mea!
   Hihihi!
   TE OBSEDEZ?
   Hihihi!
   Vai de capul vostru de amărţi, de gloabe pipernicite şi pigmei urlători!
   Hai să vă dau o veste bună ‘tu-vă muma-n cur de neputincioşi cu ‘tele-ctualii voştri cu tot! Vai de voi l-userilor:

   1. Victor Ponta în loc să-şi vadă de treabă, a cedat presiunilor şi face trăsnaie după trăsnaie care mai de care mai lată.
   2. USL pe trend descrescător.
   3. Marinarul vă face în foi de viţă.

   🙂 🙂 🙂

   PS1 Dacă n-o daţi afară pe baborniţă şi pe mafioţii ei, şi dacă iar încercaţi să ne duceţi cu zăhărelu’ vedeţi că acum nu mai aruncăm doar cu caschete!
   ACUM ARUNCĂM CU OUĂ!

   PS2 Cică madama, de necaz că n-a venit marinarul, s-a-mbătat mangă astă noapte!
   Când a coborât dimineaţa parcă era cucuvea-mpăiată!
   🙂 🙂 🙂

  • Cum intră un pic corabia înfurtună cum începeţi să chiţăiţi şi să vă buluciţi la bărcile de salvare!
   SUNTEŢI NIŞTE ŞOARECI!
   🙂 🙂 🙂

  • Sebi tu stii mai bine decat mine. Infinit mai bine 🙂

  • Si in plus scuza-ma ca am mai intrebat de ce a demisionat Voiculescu dupa laudatia lui Biblio , nu observasem ce ai spus semn ca chiar ma obsedezi si ma pierd nemai observand unele din postarile tale. 🙂
   Cand te fac un sah?

 115. Cica nu exista prejudiciu la plagiatul lui Ponta. Ba exista si este acel spor de 15% la salariul de bugetar in caz ca esti doctor.

  • De la Alexa Ionescu care a si trimis-o

   Pe Facebook s-a realizat un model de plangere penala.
   ‘DOMNULE PRIM-PROCUROR,
   SUBSEMNATUL Suhanea Dan Corneliu, DOMICILIAT ÎN …., CNP: …. ÎN TEMEIUL ART. 221 DIN CODUL DE PROCEDURA PENALA, VA ADUC LA CUNOSTINTA URMATOARELE:
   DENUNT PENAL,
   Impotriva numitului Victor-Viorel PONTA, la data prezentei prim-ministru al Guvernului Romaniei, cu sediul in Piata Victoriei nr. 1, sector 1 , Bucuresti.
   Impotriva numitului Andrei Marga, in prezent ministru de externe al Guvernului Romaniei, cu sediul in Piata Victoriei nr. 1, sector 1 , Bucuresti.
   Ma adresez Dvs. in baza Legii raspunderii ministeriale (Legea nr. 115/1999 republicata in 2007), care spune: “3) “(3) Orice cetatean care are cunostinta despre savarsirea unei fapte penale de catre membrii Guvernului in exercitiul functiei lor se poate adresa primului-ministru, procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sau procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a solicita sesizarea Presedintelui Romaniei.”
   Va aduc astfel la cunostinta faptul ca numitul Victor Ponta a incalcat Constitutia si legile Romaniei, uzurpand astazi 28 iunie 2012 calitati oficiale care nu-i sunt atribuite de Constitutie si de legislatia in vigoare. Mai mult, Victor Ponta, desi era, conform propriilor sale declaratii, la cunostinta Deciziei Curtii Constitutionale din 27 iunie 2012, in ciuda faptului ca Presedintele Romaniei nu i-a semnat un mandat de reprezerntare conform legii, s-a deplasat la Bruxelles, la sedinta Consiliului European, fara a avea legal acest drept. Mai mult, prin exercitatea autoritatii functiei de prim-ministru, Victor Ponta s-a asociat in vederea comiterii infractiunii de uzurpare de calitati oficiale cu ministrul afacerilor Externe, Andrei Marga, alterand cu rea-credinta, continutul mandatului remis de catre cancelaria prezidentiala, prin schimbarea numelor persoanelor delegate.
   In drept:
   Art. 240 Cod Penal, Uzurparea de calitati oficiale.
   Art. 288 Cod Penal, Fals material in inscrisuri oficiale
   Art. 289 Cod penal, Fals intelectual
   Conform celor publicate in cotidianul „Adevărul”, vă prezint cronologia corespondenţei oficiale dintre Administraţia Prezidenţială şi Ministerul Afacerilor Externe (MAE), cea din urmă fiind instituţia obligată să transmită Consiliului European componenţa delegaţiei României. Corespondenţa dovedeşte că Executivul a ignorat procedurile, deşi a fost atenţionat de Administraţia Prezidenţială, că ministrul Andrei Marga a comis câteva “scăpări” în adresele sale şi că premierul Victor Ponta ştia azi, în momentul intrării la şedinţa Consiliului European, că are nevoie de un mandat din partea preşedintelui pentru a reprezenta România.
   Vezi documentul: Cancelaria Preşedintelui 27 iunie 2012- sesizare privind participarea presedintelui Romaniei, Traian Băsescu la lucrările Consiliului European
   19 iunie 2012 – Administratia Prezidentială primeşte solicitarea de la Consiliul European, prin Ministerul Afacerilor Europene (MAE), cu notificarea componenţei de delegaţie, adică formularul de delegaţie. Formularul trebuia completat până la 22 iunie 2012, potrivit datei-limită înscrisă pe formular.
   Vezi documentul: Cancelaria Preşedintelui 19 iunie 2012- sesizare privind participarea lui Traian Băsescu la lucrările Consiliului European
   19 iunie 2012 – Administraţia Prezidenţială trimite o notificare către MAE, prin COREU (sistemul european secretizat şi securizat de comunicaţii al UE, prin care se poartă toată corespondenţa legată de UE).
   Notificarea cu numărul 784 se referă la componenţa nominală a delegaţiei conduse de preşedintele României şi cere acreditarea delegaţiei.
   Vezi documentul: Memorandum din 18 iunie 2012, aprobat de numitul Victor Ponta, privind participarea prim ministrului la Consiliul European
   20 iunie 2012 – Numitul Andrei Marga, ministrul de Externe, răspunde la adresa Administraţiei Prezidenţiale. În urma dispoziţiilor premierului Victor Ponta, anunţă Andrei Marga, s-a transmis deja la CE componenţa unei delegaţii. Este vorba despre delegaţia premierului Victor Ponta.
   Adresa are numărul B1-1182 din 20 iunie 2012, dar este datată 14 iunie.
   “Vă informez că, urmare dispoziţiilor Primului Ministru, a fost transmis COREUL prin care se notifică delegaţia României la reuniunea Consiliului European, condusă de domnul Victor Ponta, Prim Ministru”, se spune în adresa lui Marga.
   20 iunie 2012, dimineaţa – Premierul semnează memorandumul de deplasare în locul şefului statutului.
   Vezi documentul: Scrisoarea lui Andrei Marga, din 14 iunie, privind participarea prim ministrului Victor Ponta la Consiliul European
   20 iunie 2012, la prânz – Premierul Ponta declară la televiziuni că a trimis către Comisia Europeană notificarea cu delegaţia (confuzia mult dezbătută în acea zi şi amintită într-una dintre intervenţiile preşedintelui).

   20 iunie 2012 – Ministrul de Externe, Marga, face mai multe declaraţii publice potrivit cărora nu a primit nicio notificare din partea Administraţiei Prezidenţiale. Vezi actul Cotroceniului din 19 iunie.
   27 iunie 2012, ora 15.30 – Curtea Constituţională a României (CCR) decide că preşedintele este cel care trebuie să meargă la Consiliul European.
   27 iunie 2012, ora 18.28 – Cotroceniul trimite o notă către MAE şi Cabinetul premierului, prin care cere reluarea procedurii de notificare a Consiliului European referitor la componenţa delegaţiei care va reprezenta România.

   Nu s-a primit răspuns.

   27 iunie 2012, ora 18.28 – Administraţia Prezidenţială trimite a doua notă, cu acelaşi conţinut. Şi aceasta este ignorată.

   28 iunie 2012, ora 12.00 – Premierul Victor Ponta, aflat deja la Bruxelles, îl sună pe preşedintele statului şi îi cere să semneze memorandumul de deplasare.

   Cu doar câteva minute înainte de începerea şedinţei Consiliului European, Ponta trimite şi memorandumul (cel pe care şi l-a semnat singur, în 20 iunie), pentru ca preşedintele să-şi pună şi el semnătura pe document.
   28 iunie 2012, ora 14.00 – Victor Ponta apare in “poza de familie” a Consiliului European.
   “Inadvertenţele” ministrului Andrei Marga
   În adresa din 19 iunie, în care răspunde la cererea Cotroceniului de a transmite la Bruxelles delegaţia preşedintelui Traian Băsescu, Andrei Marga a antedatat răspunsul.

   Astfel, în adresa din 14 iunie 2012, Marga răspunde la o notificare făcută de Administraţia Prezidenţială abia în 19 iunie.

   A doua “inadvertenţă” a ministrului apare în aceeaşi adresă, când spune că a transmis deja prin COREUL delegaţia şi memorandumul premierului Victor Ponta.

   Documentele arată că Numitul Victor Ponta şi-a semnat singur memorandumul abia pe 20 iunie (vezi numărul de înregistrare intrare/ieşire Cabinet prim-ministru. Apare o dată de 18 iunie, în colţul stânga, dar nu aceea este data oficială a documentului, ci 20, când a fost înregistrat la Cancelarie). Probabil a trimis notificarea către Bruxelles în aceeaşi zi, deoarece 20 iunie este ziua când respectivul a declarat public, pe mai multe posturi, ca a transmis componenţa delegaţiei. “
   Va rog sa luati in consideratie si alte infractiuni conexe sau asociate celor reclamate, precum si complicitatile aferente.

   Ca urmare, solicit tragerea la răspundere penală a făptuitorilor.
   Cu stima,
   ….
   28-07-2012
   DOMNULUI PRIM-PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE.”

   PS. Nota mea: Cred ca putem adauga si faptul ca prin insusirea frauduloasa a titlului de doctor in drept fiind bugetar a primit fara justa cauza sporul de 15% din salariu care se plateste bugetarilor care au doctorat in perioada in care dl Ponta a primit acest spor

 116. Ziarist străin: – How are iou mistăr prezidănt?
  Ponta: No, no i am note ză prezidănt…
  Ziarist străin: Băt huu ză fak are you?
  Ponta: i am ză notoriusplagiatorius & uzurpatrorus + ză snake ochelaristus!
  🙂 🙂 🙂

 117. “…politizarea ANI…”

  Politizata nepolitizata ce spune este adevarat?
  Exact ca si cu faptul ca daca un turnator vero toarna un turnator vero, cel turnat nu devine mai putin turnator vero.
  Capiscii?
  Restul sunt exercitii manuale si eu cred ca la acest capitol esti un vijelios ambidextru desi daca ai fi mai aproape de un maimutoi ai putea fi si quatrodextru (nu cred ca e nici in dictionar 🙂 )

 118. Ponta către Daciana: ” Să-mi bag picioarele-n ea de treabă, dracul m-a pus să vin eu la Bruxelles? Numai discuții, discuții, habar n-am ce vorbesc ăștia aici. Nici un pic de timp pentru shoping pusy! Data viitoare nu mai vin “!

  • Dna deputat Elena Udrea,

   de maine de cand veti avea o noua conducere sper sa parasiti pozitiile astea de noncombat sai sretocombat si sa iesiti tare la actiune.
   In ianuarie pentru mult mai putin(cazul Arafat) agenti ai unor puteri straine sau doar ai USL, infiltrati in media , in ONG, idar si in acul guvernamental, sprijiniti logistic si material de USL, au incercat o semi lovitura de stat reusita in final prin mijloace aparent democratice .
   Din pacate este vorba de un puci continuat(se spune infractiune continuata) cu incercarile reusite pentru cateva zile de suspendare a statului de drept prin cazul Nastase, Monitorul Oficial(Voiculescu) si Ponta cppy paste spre CCR si Presedentie.
   Sper sa reactionati caci acea parte responsabila din societatea civila , juridica si academica doar asta asteapta si altfel se va simti parasita .

   In acest sens repet ce am spus acum doua zile:

   ion adrian
   28/06/2012 at 23:11 |
   Daca impotentii care sustin ca sunt reformisti, daca ciocul mic(non combatul) al majioritatii pdlistilor si daca alde Neamtu et co ce-si zic societate civila nu-si apara Presedintele, romanii nu mai au dreptul decat sa ceara sa dispara ca natiune si ca stat

   Va uresz succes dvs si colegilor dvs din PDL, daca veti fi capabili sa faceti bine ceea ce cred ca doriti sa faceti.

  • Până la urmă PDL, “ca un adevărat partid al competiţiei reale şi al dreptei româneşti”, ar trebui să-şi reconstituie originea care îi dictează să facă “alegeri” cu candidat unic. 😀

   Îl ascult pe domnul Blaga plagiind pe domnul Traian Ungureanu vorbind despre “plagiatul lui Ponta”… la întrunirea care ar trebui să-l pună preşedinte. Deci programul (moţiunea) domnului Blaga este legat de PSD, USL, Guvernul Ponta… Exact dimensiunea menită să schimbe intern PDL. 😀

   Habar nu am dacă un Guvern Ponta e mai bun decât un Guvern Boc, cert este însă că nici alternativă la cele două Guverne nu există.

   Deci, fără doar şi poate (dat fiind că este singurul candidat), “Votaţi pe Blaga preşedinte al PDL!” din motivul că a înjurat bine USL-ul fără să spună ABSOLUT NIMIC DESPRE MOŢIUNE CU CARE VINE ÎN PDL. Nu ştiu ce reforme face PDL-ul, cu siguranţă însă votul de astăzi nu alege nimic.

  • Şi să-i spună cineva domnul Blaga că se spune… DIÁSPORA, cu accent pe primul “a” şi nu dias-pora (care poate vine de la agentul PDL, doamna Pora).

  • Băăăăăăăăăăăăăă!
   NOI LUPTĂM NU GÂNDIM!
   Te-n mufă de intelectual!
   🙂 🙂 🙂

  • Cine luptă pentru dreptul de a fi carne de tun? Cum trebuie să se simtă acei oameni chemaţi să împlinească o formalitate, să ridice mâna şi să aplaude ca la Congresele PCR? Nu mai există nici măcar acea simulare a democraţiei…

  • Eu am sperat că aceste alegeri interne ale PDL vor aduce democraţia în partid, chiar am sperat asta. Am sperat că PDL-ul va aduna înţelepciunea de a avea reacţii ale interesului naţional şi a depăşi constrângerile egoismului generalizate în politica actuală. Am sperat că PDL va deveni o soluţie alternativă… Din nefericire PDL văd că se afundă exact în ceea ce l-a făcut să redevină un partid minimal.

  • Ai dat-o la scaldat asa ca trebuie sa fac un test.

   Cadrul testului:

   a)Intrebare:

   A plagiat sau nu a plagiat Ponta? Nu se pune in discutie alt subiect colateral si nici macar titlul de doctor al lui Ponta ci doar raspunsul cu Da sau Nu la aceasta intrebare

   b)Date de baza si care nu sunt puse sub semnul intrebarii: textul cartii sursa si textul tezei care comparate arata cu evidenta ca fara a fi citata ca atare, actiunea de copy paste s-a produs pentru cca un sfert din teza, repet fara a fi citata ca atare adica autorul prezumat trebuind sa fie pana la o proba contrarie autorul tezei;

   c) Daca ai copii si daca nu, daca ai parinti si daca nu, daca ai sotie si daca nu, daca te ai pe tine, atunci refuzul de a raspunde fara ambiguitati la intrebare, de a raspunde oricum dar fara ambiguitati inseamna moartea celor dragi tie in ordinea data mai sus, dar si raspunsul gresit va fi la fel sanctionat ce ai face domnule Ipocrizie, atunci ce vei raspunde la intrebare? )

  • @ ion adrian 30/06/2012 at 15:23

   Dacă îmi permiteţi aş avea două întrebări şi eu:

   1. Cum definiţi un “plagiat”.
   2. Cam cât normal este ca cineva care plagiază să pună la final, la bibliografie, cărţile din care plagiază.

  • O poți întreba pe Kati Andronescu și ea a fost coordonator de doctorat plagiat!
   🙂 🙂 🙂

  • După campania prezidenţială din 2009 v-aţi plâns că aţi fost purtat „ca o vază” prin faţa electoratului de candidatul liberal Crin Antonescu. V-aţi mai implica acum în vreo campanie?

   Nu, pentru că mi-am dat seama că toţi sunt o apă şi-un pământ. Iar ceea ce a ieşit din ultimii 60 de ani de comunism şi cripto-comunism este o lume politică în care toţi sunt cam de-aceeaşi calitate. Iar astăzi, dacă s-ar aplica justiţia, ar începe procesul lui Ion Iliescu şi al acoliţilor săi, din cauza cărora au murit la Revoluţie cel puţin o mie de oameni. Or, asta este crimă! Iar această crimă nu este judecată, iar urmaşul lui Ion Iliescu, Victor Ponta, e acum prim-ministru. Aşa că de ce să mă mai implic, dacă toată lumea e din aceeaşi zeamă de murătură?
   http://www.adevarul.ro/scoala_educatie/Neagu_Djuvara_istoric-diplomat-jurist_0_727727460.htm

  • 😆 ,Ghitulica boierul Djuvara a zis de idolul tau DD ca-i idiot si mare pungas …hihihihi…hihi.. ,

  • “Ştiţi că domnul Ponta e prieten cu Hollande, preşedintele Franţei? Nu vreţi să vedeţi cum l-a tratat Hollande, pentru că voi credeţi că l-a tratat foarte bine”, a mai spus realizatorul, adăugând: “Ştiţi că domnul Hollande vrea să modifice Parlamentul European, pe problematici de zonă euro să voteze doar parlamentarii din această zonă? V-a spus Ponta asta la conferinţa de presă? Nu. Ştiţi de ce? Pentru că nu ştie şi n-a avut mandat. N-a negociat nimic şi s-a făcut de râs”.

   Citiţi mai mult: Valentin Stan: “Brava delegaţie a domnului Victor Ponta a avut cea mai dezastruoasă prestaţie la un Consiliu European” – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/brava-delegatie-a-domnului-victor-ponta-a-avut-cea-mai-dezastruoasa-prestatie-la-un-consi-989691.html#ixzz1zMvDkENY
   EVZ.ro

  • Potrivit anchetatorilor, Societatea Naţională Romgaz şi bugetul consolidat al statului ar fi fost prejudiciate cu 126 milioane de dolari, în urma faptelor comise de Corin Cindrea şi alţi 39 de directori ai Romgaz, Ministerului Economiei şi ANRE, potrivit realitatea.net .

   Cindrea a fost numit cu doar câteva zile în urmă la şefia Romgaz, de premierul Victor Ponta. El este cercetat pentru complot şi subminarea economiei naţionale în acelaşi dosar care-l vizează şi pe patronul Interagro, Ioan Niculae.

   Corin Cindrea şi alţi 39 de şefi ai Romgaz, Ministerului Economiei şi ANRE l-ar fi ajutat pe omul de afaceri să beneficieze de gaze ieftine din producţia internă, în detrimentul populaţiei, care a primit gaze de trei ori mai scumpe din Rusia.
   http://istvanbertalan.blogspot.ro/2012/06/la-cat-se-ridica-prejudiciul-produs-de.html

  • Victor Ponta: ”Era legată de declarația președintelui Băsescu, pe care eu o consider inadmisibilă, aceea că și dacă va spune Curtea Constituțională că trebuie dați niște bani înapoi, domnia sa n-o va face. Un președinte al României nu are voie să facă astfel de declarații. Asta este o dovadă de iresponsabilitate. Un președinte al României care face o declarație publică trebuie să înțeleagă care-i mesajul. Dacă el transmite populației <>, ce va înțelege orice cetățean? Că nici el nu trebuie să respecte nici o decizie a instanței, asta înseamnă un stat anarhic și practic ne afectează pe toți. Nu poți să fii președinte dacă ești iresponsabil.”

   DUPĂ (2012):

   Victor Ponta: ”Din păcate, acea majoritate care aparține în mod politic domnului președinte Traian Băsescu în cadrul Curții Constituționale n-a făcut altceva decât să ne oblige pe noi toți să acceptăm că președintele conduce toate instituțiile acestei țări, ceea ce este evident împotriva Constituției și împotriva voinței oamenilor. Consider că am obligația, alături de Parlamentul României, să încercăm să deblocăm această situație și singurii care pot să decidă până la urmă sunt cetățenii României. Noi avem pe de-o parte Guvernul, Parlamentul și milioanele de voturi ale celor care au încredere în noi, iar președintele are cinci judecători numiți știți foarte bine cum și care transpun în decizii tot ceea ce-i convine într-un anumit moment președintelui Traian Băsescu. În felul acesta nu putem funcționa. Vreau să vă anunț că evident mâine voi merge la Bruxelles. Am legitimitatea dată nu de cinci judecători numiți de mine pe criterii politice, ci de Parlamentul României.”
   http://www.kmkz.ro/recomandari-2/tepe-recomandari-2/consecventul-ponta-despre-ccr-inainte-si-dupa/

  • ” De frică să nu le desfințeze guvernul lui ponta, restaurantele schimbă meniul: în loc de paste vor servi copy paste” !
   Plagiat după Kamikaze!
   🙂 🙂 🙂

  • Sa-i felicitam pe cei alesi si sa le uram succes.

   Cristian Preda care dupa cate scatoalce a tot luat de la mine pe blogul lui unde recunosc ca nu le bana pe toate a progresat si s-a maturizat dar daca i se urca la cap va fi pleznit cumplit

   Desigur ca pe Andreea o sustin cu toata taria si de la ea astept multe.

   Doamne ajuta.

   Blaga are ocazia sa ma faca sa-l iert pentru trantirea caschetelor in lipsa sa din Bucuresti

  • Eu te-am intrebat ceva si cum esti in corzi precum jidanul raspunzi intreband.
   Deci:
   1.Plagiatul se defineste conform definitiei, de ex din
   http://dexonline.ro/definitie/plagiat
   2. Bibliografia indica o documentare facuta dar nu te absolva de faptul ca ai pus copy paste fara a indica de unde si cum.

   PS Chiar daca cel plagiat care e posibil sa fie si el la randul lui tot plagiator, este indiferent la problema si nu se considera vatamat , suntem totusi in caz penal caci ptr doctorat s-au dat in sistemul bugetar indemnizatii sau sporuri de 15% din salariu deci furt din banul public. si desigur ca Ponta nu s-a jenat sa-i ia.
   Repet ptr a constata copierea de tip copy paste nici la scoala si cred ca nicaieri nu este nevoie de vre-o instanta speciala, ci doar de cineva creditat cu onestitate. De exemplu in cazul Ponta cei care au format comisia de doctorat si nu si-au facut datoria ar fi suficienti ca sa-l constate. Desigur daca sunt oameni ptr care albul este alb si negreul negru ceea ce nu este cazul tau .

   PPS Eu ti-am raspuns, astept sa raspunzi si tu 🙂

  • Te rog tu ce crezi este sau nu plagiat de tip copy paste, ce a facut Ponta?
   Daca da de ce crezi ca este asa si daca nu asisderea si fara s-o dai iar la scaldat.

 119. doctoratele astea,cum se acorda?Nu sunt specialisti care verifica lucrarile?Se acorda pe ochi frumosi?Cum poti sa ii acorzi titlul de doctor cuiva,ca apoi sa spui ca a plagiat?E greu de inteles.

 120. @ Elena Udrea

  Stimată doamnă,
  Vă întreb şi eu ca pe un om care, deşi tânăr, ştie probabil cum erau “alegerile” la Congresele PCR şi sunt convins că aţi văzut episodul cu Constantin Pîrvulescu în care acesta spunea că alegerile în PCR sunt o parodie… Nu simţiţi nimic emoţional când PDL are alegeri interne cu un candidat unic la vârful partidului? Aveţi un singur candidat pentru postul de preşedinte, un singur candidat pentru postul de Secretar General… Nu vă cutremură un pic asta? Vă reamintesc că şi în teritoriu aţi avut “candidaţi unici” pentru postul de preşedinte de filială… Puteţi spune, cu mâna pe inimă, că acest lucru este normal?

  Care este reforma PDL prin venirea domnului Blaga dacă se porneşte prin non-alegeri? Singura miză este la nivelul de prim-vicepreşedinte… deşi şi acolo cred că jocurile sunt făcute şi alea iacta est.

 121. film cu minore… hihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… c.gh. vara …hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 122. @ ion adrian 30/06/2012 at 12:25

  Dacă pe mine mă întrebaţi şi nu pe altcineva…

  Problema plagiatului este următoarea.

  Au apărut pe internet o serie lungă de “potriviri” generate de acel software, eu nu am văzut nicăieri teza de doctorat în integritatea sa şi nici cărţile de unde s-a copiat.

  Natura textelor copiate poate fi în spaţiul definiţiilor instituţiei.

  Mai mult, se spune că sunt copiate cam 80 de pagini, adică cam un sfert din întreaga lucrare, nu se spune nimic despre natura celor 3/4 din restul de lucrări… Acea parte ce nu se regăseşte în altă parte… are valoare ştiinţifică sau nu?

  Un exemplu ca să înţelegeţi ce vreau să spun.

  Am dat un search pe Google, Curtea Penală Internaţională, şi am găsit următorul link:

  scribd.com/doc/25891821/CURTEA-PENALA-INTERNATIONALA

  Acolo se începe cu…
  Conştiente că toate popoarele sunt unite prin legături strânse,iar culturile lor formează un patrimoniu comun şi preocupate de faptul că acest mozaic delicat ar putea fi distrus în orice moment,statele-părţi reunite la Roma, în iulie 1998, având în conştiinţă că în cursul secolului XX milioane de copii, de femei şi de bărbaţi au fost victime ale unor atrocităţi care sfidează imaginaţia şi lezează profund conştiinţa umană, recunoscând că prin crimele de o asemenea gravitate se ameninţă pacea, securitatea şi bunăstarea lumii, afirmând că cele mai grave crime care privesc ansamblul comunităţii internaţionale nu pot rămâne nepedepsite şi că reprimarea lor trebuie să fie asigurată efectiv prin măsuri luate în cadrul naţional şi prin întărirea cooperării internaţionale, au convenit înfiinţarea unei curţi penale internaţionale.

  Am luat începutul acestui text, respectiv “Conştiente că toate popoarele sunt unite prin legături strânse,iar culturile lor formează un patrimoniu comun şi preocupate de faptul că acest mozaic delicat ar putea fi distrus în orice moment” şiiiiii, ce credeţi, l-am găsit în mai multe surse pe NET. Nu ştiu cine a pus cele douăsprezece pagini pe scribd, că asta nu scrie, dar evidenţa îmi spune că a plagiat, la fel ca şi în cazul domnului ponta, asta pentru că este un text destul de mare care are, chiar de la început, ceva scris cuvânt cu cuvânt şi în altă parte.

  Da, în altă parte dar unde?

  Acel în altă parte este chiar Statului Curţii Penale Internaţionale

  mapn.ro/smg/cdiu/Statutul%20CPI.htm

  … respectiv Statutul din 17 iulie 1998, DE LA ROMA AL CURTII PENALE INTERNATIONALE, Publicat in Monitorul Oficial nr. 211 din 28 martie 2002, Emitent: Curtea Penala Internationala

  “PREAMBUL
  Statele parti la prezentul statut,
  constiente ca toate popoarele sunt unite prin legaturi stranse, iar culturile lor formeaza un patrimoniu comun si preocupate de faptul ca acest mozaic delicat ar putea fi distrus in orice moment, avand in constiinta ca in cursul acestui secol milioane de copii, de femei si de barbati au fost victime ale unor atrocitati care sfideaza imaginatia si lezeaza profund constiinta umana, recunoscand ca prin crimele de o asemenea gravitate se ameninta pacea, securitatea si bunastarea lumii…”

  După aceea nu s-a mai potrivit…

  Este sau nu este plagiat? Nu se citează, nu se face trimitere, nu există nici o bibliografie la final măcar. Este acest copy/paste evident un plagiat? Eu consider că nu, pentru că un text juridic are, pur şi simplu, o calitate de a defini instituţii, termeni, realităţi, principii… Este de aşteptat folosirea acestor pasaje ca atare pentru a descrie instituţia, după cum nimeni nu spune, de exemplu, suveranitatea naţională aparţine poporului roman, punând între ghilimele şi trimiţând la un articol din Constituţie.

  Ei bine, din faptul că nu am cum să descopăr aşa ceva în cazul domnului Ponta (nu am nici textele şi nici cunoştinţele necesare… mai ales că probabil acele texte juridice sunt, în mare parte, în engleză), dar am spusele unui jurist care spune că aşa ceva s-a şi întâmplat (deci din start am o suspiciune), nu văd cum aş putea să mă pronunţ dacă este sau nu este plagiat. Dar dacă se dovedeşte că nu este plagiat, vă gândiţi cam care este nivelul de vinovăţie a tuturor celor care au dus imaginea României în mizerie prin faptul că s-au chinuit să răspândească internaţional faptul că premierul a plagiat? Nu mă refer aici la Victor Ponta ca persoană, ci la deserviciul adus României…

  Ceea ce însă nu poate fi pus la îndoială este că acest scandal a izbucnit într-un moment special ales, dat fiind că din 2003 încoace putea să apară oricând, dar el a apărut exact acum, ca armă într-un război politic. Ştiţi ce înseamnă asta? Înseamnă că INDIFERENT dacă este sau nu este plagiat, plecând chiar de la faptul că este plagiat dacă ţineţi neapărat, cei care au lansat acest scandal au făcut-o exclusiv pentru a câştiga nişte mărunţiş în acest stupid război politic din România, dar FĂRĂ SĂ LE PESE NICI UN MOMENT DE IMAGINEA ROMÂNIEI ÎN EXTERIOR. Eu nu pot să cred că cineva care a provocat un astfel de scandal îi pasă, măcar un pic, de români şi România, scandalul în sine este anti-naţional.

  Eu nu-mi dau seama cât afectează capacitatea domnului Ponta de a exercita funcţia de premier în condiţiile în care are un doctorat pe bune sau mai puţin pe bune, ştiu însă că cei care au provocat un astfel de scandal au produs, colateral, pagube de imagine a României imense. TOATE astfel de scandaluri provoacă pagube imense României, să nu credeţi că mă refer numai la cele în care domnul Ponta este victimă. Aceleaşi scandaluri politice ne-au făcut o imagine de ţară de handicapaţi politic de 22 de ani încoace, începând cu mineriadele şi casele de copii din anii ’90, încheind astăzi cu astfel de lupte ajunse mai jos decât orice imaginaţie a unui om normal.

  De aceea mă doare că domnul Blaga nu vine nicidecum cu o constatare de tipul… trebuie să colaborăm cu USL-ul şi celelalte forţe politice pentru a scoate România din groapă, să recuperăm deficitul prea mare, să găsim o cale de scădere a şomajului… Să ieşim de aici şi pe urmă vedem care ce şi cum. Dar nu, domnul Blaga a ţinut un discurs de galerie de fotbal, a spus pe lung ceea ce pe scurt în galerie se traduce cu “pe ei, pe ei…”.

  Păi dacă eu trăiesc într-o ţară în care politicienii se bat cu orgolii fără limită şi puţin le pasă de România, dacă aceste lupte încep cu preşedintele şi se termină cu ultimul membru de partid… a fost plagiat sau nu a fost plagiat? De asta îmi arde mie? Eu mă chinui să supravieţuiesc…

 123. este clar ca odata ce premierul Romaniei a plagiat lucrarea de diploma,devenind ilegal doctor acesta pentru mine unul devine prim-infractor al tarii.ce sa mai astepti de la un simplu elev sau student care da un examen sau o licenta…..

 124. sulfina barbu, cezar preda si anca boagiu au fost dezastre electorale… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… candideaza din nou la conducerea pdl ! blaga a impartit ciolanul, pleaca la drum cu pierzatori, in veci nu va castiga !
  c.gh. vara (copy-paste) l-a felicitat pe blaga…hihihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  pdl este pe un drum sigur spre cimitirul politic !

 125. HM,niciodata nu am fost fan,vasile blaga,si nici de acum incolo nu cred ca voi fi,doar daca,printr-o minune,m-ar convinge ca e un mare om politic.
  Dar,cum eu nu cred in oameni ci doar in idei,si in forta colectiva astept,si astept sa vad cum va coaliza dreapta ,si ce programe economice au curajul sa ne propuna.
  Astept un partid PD-L,VIOI,RACORDAT LA PROBLEMELE ZILEI,CU REPLICA PLINA DE VIGOARE SI INTELIGENTA.
  Pt ca la felul in care guverneaza VICTOR PONTA,E O ADEVARATA PLACERE SA FACI OPOZITIE,doar daca nu vrei,si intri in non combat nu-l poti pune la punct.

  P.S.-IN CONTINUARE spun si repet,pt doamna ELENA UDREA-ELIBERATI-VA DE INHIBITIILE PE CARE DE CITE-VA LUNI,NU PUTETI SCAPA.
  Regasiti-va cadenta,si cind credeti ca sunteti pregatita-INTRATI IN FORTA IN VIATA PUBLICA.
  Despre sfatuitori,prieteni,si amici,nu vreau sa vorbesc,dar pot spune,ca m-a durut imbratisarea oferita lui CIUTACU-inca vre-o doua dintr-astea,si……………m-ati pus pe fuga.

 126. Cum ar fi fost sa fie toti impotriva singurului candidat din pdl si sa nu il voteze?
  Cine sunt cei 28 ce au votat impotriva lui Blaga?

 127. Consiliul ala are numai defecte…..e plin de pdl-isti,nu are cvorum,nu are juristi,nu se poate pronunta,dar se pronunta in cazul Ponta,este desfiintat,.Au primit ordin de la amiral sa denigreze Romania,nu pe Ponta.Nu pot sa inteleg de ce acesti oameni de nimic vor sa faca rau Romaniei.Iar seful lor a plagiat si el….
  De ce nu se mai zice nimic de Kovesi?A plagiat si ea.De ce nu e demisa?

 128. RADU BERCEANU ESTE UN LAS SI UN MINCINOS !

  “Radu Berceanu nu mai este şeful PD-L Dolj. Senatorul şi-a dat demisia din luna februarie „De acum înainte o să fac avioane“
  http://www.adevarul.ro/locale/craiova/Radu-Berceanu-PD-L-Dolj-Senatorul_0_728927143.html

  Berceanu nu a demisionat in februarie din functia de presedinte al pdl Dolj, este o mare minciuna (in bpl dolj sunt peste 15 membri si secretul demisiei nu ar fi rezistat cinci luni ! hihihiiiiiiii…), incearca doar sa-si creeze un alibi pentru a se delimita de rezultatul catastrofal obtinut de organizatia sa la alegerile locale si mai ales de blatul pus la cale de berceanu cu sefii psd pentru alegerile la presedentia c.j. dolj !

  “PD-L Dolj în moarte clinică, Berceanu se măscăreşte la TV !”
  ATUNCI CÂND A CANDIDAT PERSONAL, RADU BERCEANU A PIERDUT LAMENTABIL în faţa PSD cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj. Atunci când a fost lăsat să desemneze el candidaţi(2012), l-a ales pe Mărinică Dincă şi a urmat dezastrul pentru PD-L şi în municipiul Craiova. Din primar şi 16 consilieri, s-a ajuns la pierderea Primăriei şi numai 3 consilieri!

  În timp ce democrat-liberalii se reculeg după înfrângere, la televiziunile naţionale şi-a făcut apariţia Radu Berceanu, preşedintele PD-L Dolj. Dacă până acum, Berceanu a stat într-un con de umbră, lăsându-i pe candidaţi să îşi rupă picioarele într-o campanie care părea pierdută încă de la început, de curând senatorul a prins grai.

  NU VĂ IMAGINAŢI CĂ A ÎNCEPUT să comenteze rezultatele catastrofale obţinute de PD-L în judeţul Dolj, ci este preocupat de alegerea lui Vasile Blaga în funcţia de preşedinte. După o perioadă de campanie, timp în care Radu Berceanu nici nu a fost văzut în preajma vreunui candidat, fie că a fost vorba de primăria Craiova, Consiliul Judeţean Dolj sau orice primărie din judeţ, parlamentarul a apărut brusc în lumina reflectoarelor militând pentru “binele” PD-L. Ce a uitat Radu Berceanu este faptul că susţinătorii săi din interiorul filialei sunt din ce în ce mai puţini. După înfrângerea survenită şi tensiunile de la nivel central, membrii filialei lui Berceanu au apucat pe alte cărări politice.

  DIN PĂCATE PENTRU PEDELIŞTII DOLJENI, viitorul politic nu pare să fie unul fericit. Variantele de înlocuire ale lui Radu Berceanu nu sunt deloc favorabile. Cu un Gelu Vişan renegat de partid şi cu un Ştefan Stoica mult prea tânăr şi neexperimentat pentru a conduce o filială de partid, previziunile sunt sumbre. Însă pentru Radu Berceanu nu e un capăt de ţară. Chiar acesta declara în urmă cu câteva luni că se gândeşte să nu mai candideze pentru un post de parlamentar. Până la alegerile parlamentare acesta mai are un singur scop: Acela de a-l susţine pe Vasile Blaga la câştigarea şefiei partidului.”(e.s.)

  concluzie: berceanu a condus si vrea sa conduca in continuare pdl dolj (prin telecomanda), fara a-si asuma raspunderea ! jalnic… hihihhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 129. Domn`le Ponta… ai plagiat = ai furat…dute si lasa-ne, PSD, a furat, a vandut, etc…! Sper ca Elena Udrea sa-si revina din carapacea ei inchisa, avem nevoie de dumneai. E singurul OM care a adus fonduri nerambursabile: PSD s-a imprumutat: “Udrea si Basescu” (citez din marea majoritate) a trebuit sa dea banii inapoi pentru noi romanii astia. Semneaza un om apolitic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *