Cine cred eu ca ar trebui sa fie Presedintele PDL

A început să se vorbească din ce în ce mai mult despre Convenţia Naţională a PDL. Subiectul principal este competiţia internă pentru funcţia de Preşedinte al partidului.
Am susţinut, şi aici pe blog, şi în Consiliul Naţional de Coordonare, dar şi în interviul din Evenimentul Zilei de vineri, ideea unui portret-robot pe care ar trebui să-l aibă şeful partidului: să fie integru (să nu fi fost acuzat de corupţie), să fie validat prin vot de către români, să se bată pentru interesele partidului, să fie un veritabil om de dreapta şi, poate cel mai important, să ofere coeziune şi unitate PDL.
Duminică, am semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc la preşedinţia partidului. Actualul Preşedinte este omul care corespunde tuturor criteriilor mele.
Deşi a fost timp de aproape 5 ani primar al oraşului Cluj-Napoca şi de doi ani şi jumătate este Premier, în jurul numelui lui Emil Boc nu planează suspiciuni de corupţie. Şi recunosc asta şi adversarii noştri politici. Este puterea exemplului atunci când vine vorba de reforma morală în PDL.
Actualul Preşedinte al PDL a câştigat una dintre cele mai dure bătălii electorale în 2004 la alegerile locale, în faţa pesedistului Ioan Rus, pe atunci ministru de Interne. Cu infinit mai puţine resurse financiare şi pârghii specifice, Emil Boc a devenit primar. A luat oraşul din starea dezastruoasă în care l-a lăsat peremistul Gheorghe Funar şi l-a transformat în totalitate. Cluj-Napoca a devenit centrul celor mai mari investiţii private din România după Bucureşti. În 2008, a fost reconfirmat cu 76,2% dintre voturi, cel mai bun scor dintre toţi primarii noştri din capitalele reşedinţă de judeţ. Ca Preşedinte al partidului, a câştigat toate bătăliile electorale.
Preşedintele PDL trebuie să fie un om care a evoluat în acest partid, care s-a aflat mereu în bătălia politică la vârf. Care nu a dat niciun pas înapoi nici în lupta cu PNL şi nici în cea cu PSD sau cu televiziunile mogullilor. PDL trebuie să se bată să câştige alegerile din 2012, nu să spere în soluţia „partidului-balama”. PDL are nevoie sa fie în opoziție cu PSD şi PNL, aşa cum a fost sub Traian Băsescu, nu să negocieze până la confuzie cu acestea.
Ca Prim-ministru, Emil Boc este cel care a luat cele mai importante măsuri de reformă administrativă a ţării. Prin hotărârea şi determinarea de care a dat dovadă în reformarea statului, actualul Preşedinte al PDL este un veritabil om de dreapta. Reforma sistemului salarizării unitare, a sistemului de pensii, primenirea aparatului administrativ, dar şi Codul Muncii, sunt tot atâtea măsuri de dreapta care au putut fi implementate în ultimii doi ani.
Ştiu că bătălia politică într-un partid poate fi şi intensă. Ultimii ani au fost marcaţi şi de momente mai tensionate în interiorul PDL. Chiar contestat fiind, Emil Boc a dat dovadă de înţelepciune şi a ţinut partidul unit. Mi-aduc aminte de criticile din vara trecută a unora la adresa Preşedintelui partidului. Mulţi au spus atunci, inclusiv eu, că trebuia să fie mai tranşant şi să-i excludă din partid pe critici. Preşedintele a fost însă cel care a susţinut că e loc pentru toată lumea, că în partid trebuie să existe pluralitatea opiniilor. Or, PDL are nevoie să transmită un mesaj de unitate după Convenţia Naţională din mai. Împreună, trebuie să accelerăm procesul de recâştigare a încrederii românilor. Nu e loc de strategii individuale sau, şi mai rău, de eventuale vendete personale.
Din toate aceste motive, cred că omul care ne-a condus spre atâtea succese trebuie să fie reconfirmat în funcţie. Nu-mi doresc să transform acest punct de vedere într-un laudatio la adresa Preşedintelui Emil Boc. Acest articol este mai degrabă o analiză a situaţiei în care se află partidul.

182 thoughts on “Cine cred eu ca ar trebui sa fie Presedintele PDL

 1. @elena udrea
  Guvernul, doamnă, guvernul, trebuie să fie prioritatea dvs, până pe 15 mai.
  Dacă Emil Boc face reformă, adică face ce trebuie pentru țară, de ce nu-l susțineți în mod explicit pentru funcția de premier, mai ales în perspectiva moțiunii de cenzură ?
  Fără guvern bine înfipt pe picioarele lui, perceput drept ferm și unit atât de adversari, atât de partenerii din coaliție, dar, mai ales, de către populație, bătălia pentru șefia partidului este apă de ploaie și o luptă într-un clopot de sticlă închis.
  Lăudați-l pe Boc pentru ce face în guvern, nu pentru succesele electorale de la Cluj.
  Percepția mea este că îl tratați pe Boc ca pe un preș, cu care încercați să vă ștergeți petele de imagine de pe pantofi, mai mult sau mai puțin induse de presa tabloidă.
  Pe cetățeni, nu-i interesează bisericuțele dvs din partid, sau pe cine susține sau nu doamna Udrea, ci vor să vadă ce face guvernul pentru nivelul lor de trai și siguranța zilei de mâine, iar guvernul are nevoie de un partid unit care să susțină sub aspectul COMUNICĂRII acțiunile guvernului.
  Vreau să aud dacă PDL își susține fără rezerve propriul guvern, doar așa demonstrați că vă asociați cu toate consecințele reformei, bune sau rele.Fără guvern, PDL ESTE ZERO BARAT.
  Degeaba îl periați și-l urcați pe Boc pe postamentul festiv din sediul central al partidului, dacă nu vă concentrați acum pe Codul Muncii, Legea zilierilor, fondurile europene, MĂSURI DE PREVENIRE a consecințelor unor posibile catastrofe naturale, coerența în politica externă într-un climat internațional tulbure….și multe altele, mult mai importante decât semnăturile de susținere pentru alegeri în partid. Alegerile adevărate, confruntarea dură cu electoratul expectativ, sunt marile provocări ale partidului. Pentru lupta dură din viitor, contează, e adevărat și imaginea de necorupt, dar și cea de forță. Iar cea de forță, pentru Emil Boc, înseamnă să-și ducă mandatul până la capăt, susținut cu decizie ȘI ARTICULAT de întreg partidul, preocupat de interesul național și nu de ograda proprie tamam când țara arde.

  • PS
   Angajați-vă frontal în competiția pentru capitală, unde aveți de înfruntat cea mai mare rezistență posibilă la schimbarea de mentalitate, căpăciți-l pe doctorul șmecheraș, după care mă înclin.
   Veți avea, după, toate drepturile din lume, inclusiv dreptul legitim de a-i defini pe perdanții bătăliilor anterioare drept looseri. Abia atunci, voi deveni fanul dvs necondiționat, urmare a primei confruntări reale, în relație directă și nemijlocită cu un electorat exigent, pe care doamna Udrea o câștigă prin forțe proprii.
   Până atunci, vă percep doar ca domnișoară de onoare a lui Traian Băsescu.

  • Va recomand sa cititi aceasta poezie gasita pe net! Mi se pare ca exprima foarte poetic starea social-politica actuala.

   CLOVNUL HIERATIC

   Cuprins de mica lui măreţie,

   clovnul hieratic ne cântă din fluier, ne cântă pe toţi.

   Înmuiat în hieratismul clovnului

   oricărui fel de preşedinte,

   clovn ce ne încolonează spre locurile de veci

   ale luptei cu munca,

   din fluier dau muguri de fluier,

   crenguţe, apoi crengi din ce în ce mai groase de fluier,

   ornate cu frumoase intenţii,

   ca nişte frunzuliţe de argint;

   ca nişte clepsidre se întorc acestea,

   ca păsările migratoarelor gripe aviare se întorc.

   Cu o foarfecă de tăiat via,

   alt clovn hieratic ajustează lăstarii fluierului,

   preluând el comanda cohortelor

   de oameni ai muncii noastre.

   Din spate, un al treilea clovn hieratic

   taie creanga celui din faţă,

   tăindu-se creanga, la rândul lui,

   fiecare dintre aceştia comandându-ne masa,

   casa şi dansul, urmărindu-ne,

   să nu trecem prea repede de ora exactă.

   Cuminţi, ne încolonăm de câte ori e nevoie;

   din cântec, nu rezultă nevoia.

 2. Analiza ‘”tout a fait” corecta si startul nu a fost furat nici de Boc si nici de cei care isi declara sprijinul. Dar la un start furat si care in politica nu mai poate fi reluat ca la atletism sau inot .
  Succes dlui Boc si echipei sale.
  PS. Nu pot sa uit cat de puternic l-am sprijinit in decembrie 2009 si am avut tout a fait raison.

  • …Iar la alegerile prezidențiale, cei care s-au ocupat , în principal, de logistica organizării și au implicat partidul în promovarea candidaturii prezidențiale , mai ales în teritoriu, au fost Blaga și Videanu.

 3. Felicitări!

  Ieri am fost în sediul PDL Prahova şi am recunoscut aceeaşi purtare pe care o au cei care sunt la putere. Indiferenţa. Credeţi că este de ajuns să fie cineva cinstit ca să şi câştige alegerile ?

  De interne nu mai vorbesc.

 4. Citatul zilei 🙄

  Un simplu amic nu te-a vazut niciodata plângând, un prieten adevarat are umerii uzi de lacrimile tale.
  UA

 5. Un zâmbet la cafea 😆

  Vine primul fiu acasa:
  – Tata, da-mi cinci milioane ca am lasat-o pe una gravida.
  Vine si al doilea fiu:
  – Tata, da-mi sapte milioane ca am lasat-o pe una gravida.
  Vine si fiica:
  – Tata, am ramas gravida
  – Tatal:
  – In sfarsit, se mai si incaseaza!

 6. Succedarea rapida a celor doua actiuni,respectiv asumarea raspunderii si schimbarea premierului,mi se pare a fi foarte periculoasa. Convine sau nu,existenta a doua candidaturi la conducerea PDL creeaza doua grupari de sustinatori in partid. Daca una dintre grupari simte ca pierde teren, s-ar putea sa apara surprize, si nu tocmai placute. Din acest motiv,cred ca actiunile imediat urmatoare ar trebui esalonate astfel:
  1.Respingerea motiunii de cenzura
  2.STABILIREA MODULUI IN CARE VOR PARTICIPA LA CONDUCEREA PARTIDULUI,DUPA CONGRES, FIECARE DINTRE CELE DOUA GRUPARI.SE VOR AVEA IN VEDERE AMBELE VARIANTE DE CASTIGATOR AL ALEGERILOR.
  3. Alte actiuni.
  Dupa primele semnale, gruparea 1 si gruparea 2 par pregatite pentru o lupta fratricida, ceea ce nu prevesteste nimic bun. Conceptul “INVINGATORUL IA TOTUL” , spre care (asa cum se vede din exterior ) merg lucrurile, mi se pare a fi foarte periculos. Tocmai de aceea,cred ca realizarea punctului 2 din enumerarea de mai sus este o actiune extrem de urgenta.
  In orice caz, ACUM,CAND DIN STATISTICI REZULTA CA SITUATIA ECONOMICA A TARII A INTRAT PE UN FAGAS BUN,AR FI PACAT SA SE PIARDA TOTUL DATORITA UNOR DISPUTE INTERNE DE PARTID. NICI IDEEA UNUI PREMIER TEHNOCRAT NU PARE A FI FOARTE BUNA.Treaba o sa mearga bine (daca totul decurge normal) ,iar roadele o sa le culeaga…cine ? Sau , poate, premierul tehnocrat se va “colora” pe parcurs?

 7. Când au fost alegerile la PSD, Iliescu a zis că-l susţine pe Ponta. Şi toţi l-au votat pe Ponta.
  Când au fost alegerile la PNL, Patriciu a zis că-l susţine pe Antonescu. Şi toţi l-au votat Crinul.
  Acum Băsescu a zis… Şi va fi ales Boc…
  Fie voia voastră, domnilor şefi… Că voia noastră în veci nu va fi…

 8. Frumos spus, Elena…” în jurul numelui lui Emil Boc nu planează suspiciuni de corupţie” si continui cu “Mulţi au spus atunci, inclusiv eu, că trebuia să fie mai tranşant şi să-i excludă din partid pe critici. Preşedintele a fost însă cel care a susţinut că e loc pentru toată lumea, că în partid trebuie să existe pluralitatea opiniilor. Or, PDL are nevoie să transmită un mesaj de unitate după Convenţia Naţională din mai”….inseamna ca avem aici o problema. Ce ne facem cu cei asupra carora nu planeaza suspiciuni de coruptie, ci merg chiar mana in mana cu ea sub supravegherea stricta a incoruptibilului Boc, aflati chiar la sanul si sub nasul lui. Cine crezi ca-l contesta, Elena?

 9. eu cred ca dauneaza imaginii excesul de continuitate. de pe tusa se vede imaginea incremenita a unei atmosfere in care nu circula aer proaspat…
  nu cred ca nu exista si variante mai bune decat obositii blaga, berceanu,
  videanu. de la tineret sperante nu promoveaza nimeni ? frumos, curat si fara sa poata fi macar banuit de evaziune ?

 10. Ce face marea majoritate a locatarilor din bloc ,care nu isi face griji pentru ziua de maine, luni seara?
  Pai,ce sa faca ? Dupa cina isi pune halatul , papucii si se ajeaza in fotel.
  Intr-o mana tine un pahar cu coniac fin frantuzesc,intr-o alta mana o tigara de foi,cu alta isi da parul de pe frunte si cu alta butoneaza telecomanda.
  Bine inteles ca dupa cateva butonari se opreste la avizierul de la scara unu, la care se uita in fiecare seara si il plateste fara sa vrea sa-l plateasca.
  Ei,acolo aseara era presedintele de bloc.
  Frumoasa emisiune.Cel mai mult au impresionat scaunele .Erau de un maro deschis superb.Si lumina cadea bine.Si tanti aia era intr-o rochie frumoasa.Rosie
  In rest s-a inteles ca :
  Presedinte o sa isi dea demisia mai tarziu plus cinci minute.
  Presedintele a zis ca nu din vina dansului a iesit scandal la summit
  Presedintele ar vrea sa- l faca pe colonelul ala din Libia,general
  Presedintele se baga in treburile unui partid.
  Presedintele e suparat ca dansul, nu a tras cu pistolul si unii au luat-o la fuga.
  Presedintele a zis, ca nu ai cum sa intri intr-o competie daca nu ai castigat nici una pana atunci.
  Presedintele a zis ca daca nu esti bun ca , copilot nu ai cum sa fii bun ca pilot.
  Presedintele a zis ca un bun administrator e cel care e un bun spalator de masini.
  Presedintele a zis ca degeaba se chinuie unii ,plus mogulii sa castige unul, o sa castige ala pe care-l vrea dansul pentru ca sfoara de la sosire e la el.
  Presedintele a zis ca am iesit dar o sa simtim ca am iesit la sfantul asteapta.
  Cam atat a zis presedintele.

 11. Nu cred in reusitele unui premier care nu e si presedinte de partid.Daca Emil Boc nu era si presedinte nu cred ca ar fi trecut multe din legile cu adevarat necesare.Cu toate ca premierul nu da impresia de forta totusi a dat dovada de tenacitate si nu s-a lasat pana nu a dus la capat ce si-a propus.Mi se pare o prostie sa fie schimbat tocmai acum si sa avem iar instabilitate politica legata de instalarea altui guvern, ca sa nu mai vorbim de consecintele pe plan extern in privinta investitiilor

 12. Dupua iesirea de aseara a pres.BASESCU,tre’ sa recunosc,am intrat discret in ceata si pe mine unul m-a pierdut pe drum.
  Si cind spun acest lucru,ma refer strict la subiectul care tine de lupta din PD-L.
  Eu unul pur si simplu nu prea am inteles tot rationamentul pe care pres. l-a sustinut,si cind spun ca nu l-am inteles ma refer la ce se v-a intimpla cu fnctia de PRIM MINISTRU.
  Nu voi dezvolta acum subiectul despre INCREDEREA’romanilor in actualul prim ministru,un subiect volatil,si greu de prins in cite-va propozitii,dar ca argument voi folosii momentul in care increderea a cazut la procente sub o cifra.si momentul este unul de referinta,DIMINUAREA SALARIILOR BUGETARILOR CU 25% si tot puhoiul de legi care au urmat.
  Asadar ,INCREDEREA ROMANILOR in propiul PRIM MINISTRU,si cind spun romani,ma refer la acei romani,care sunt angajati ai statului deci bugetari,pt ca majoritatea covirsitoare a romanilor nu sunt bugetari si nu astepta de la statul roman decit lucruri simple,si la indemina,PREDICTIBILITATE,CADRU LEGAL STABIL SI UN TRATAMENT DIN PARTEA STATULUI CORECT,UN MEDIU DE AFACERI PRITENOS.
  Din motive care mie unul imi scapa,nu inteleg de ce,tocmai acum,in plina lupta pt putere in PD-L,dl presedinte crede ca EMIL BOC,ar putea fi schimbat,din pozitia de P.M.
  In ce ma priveste,teoria unui tehnocrat,in aceasta etapa in care este romania,nu este fezabila,primul ministru trebuie sa fie seful partidului care este majoritar la guvernare,dintr-o mie de motive.
  Cred cu tarie,ca in viitorul imediat dl pres. sa vina cu clarificari,ORI ACCEPTA CA LUI EMIL BOC I SE CUVINE TOTUL,ADICA FOTOLIUL DE P.M. SI SEFIA PD-L,ori va trebui sa accepte ca PD-L va incapea pe miinile lui blaga si videanu,situatie in care se poate astepta la cei mai rau.

 13. Motiunea de cenzura ,codul muncii si posibila tradare a GREILOR DIN PD-L:
  BLAGA,OLTEANU,,BERCEANU,adica tabara lui blaga.
  Asa am decriptat eu spusele pres. de aseara,ca in acest moment VASILE BLAGA,ar putea arunca in aer fragilul avantaj pe care il are coalitia de la putere,si din dorinta de a-l vedea pe EMIL BOC lovit,ar fi in stare de o rusinoasa tradare,care tradare,s-ar rasfringe dureros asupra romaniei.

  • Sefu,scuze ca intervin.
   Mai bine scrieti Romania (majuscule) si numele persoanelor in cauza cu “minuscule”.
   Credeti-ma ,e mai bine.

 14. Si acum cite ceva despre felul in care a reactionat si pozitionat doamna ELENA UDREA.
  Personal apreciez ca a avut o pozitie corecta si a spus ce trebuia spus,pt ca e bine de stiut,un lider marcant al partidului nu poate sa aibe ezitari atunci cind soarta partiduluii se hotaraste.
  Personal i-am cerut in urma cu cite-va saptamini doamnei Udrea sa-si clarifice pozitia doctrinara,adica este alatuiri de curentul de CENTRU STINGA DIN PARTID[BLAGA BERCEANU,OLTEANU,FRUNZA VERDE] ORI ESTE ALATURI DE CURENTUL DE CENTRU DREPTA,reprezentat de EMIL BOC,STOLOJAN,dar si curentul crestin democrat,reprezentat de tinerii reformisti si moralisti,s-au conservatori,cum sunt cunoscuti ei in europa.
  Nu vad unde a gresit doamna ministru,oferind cu curaj o atitudine de om politic transparent ,care stie ce vrea,dincolo de riscul pe care si l-a asumat ,in cazul in care tabara BOC AR PIERDE,lucru care din punctul meu de vedere nu este posibil.
  Asa ca nu-mi ramine altceva de facut decit sa o sustin si sa o felicit pe doamna ministru,pt ca si-a pastrat blazonul de politician nepatat si nu a recurs la stratageme de tip dimbovitean,adica sa asteptam pina in ultima clipa,sa vedem de partea cui inclina balanta,asa incit in orice situatie,sa cadem bine,dealtfel nici n-ar putea fi posibil,avind in vedere atacurile mirsave orchestrate de amicii lui blaga si de televiziunile prietene,REALITATEA SI INTACT.

 15. Intre atate probleme pe care le ridica viata noastra politica de zi cu zi, poate se gaseste timp si ne aplecam putin si asupra acestei stiri :
  “Cine sunt romanii care isi muta banii in afara tarii si ce motive au s-o faca? Un client important si-a mutat intr-o singura zi un depozit de peste 20 de milioane de euro la o banca cipriota, spune un bancher
  “Romanii care isi muta banii in afara tarii sunt proprietari de firma in peste 90 la suta din cazuri. Au de regula depozite de peste 100.000 de euro, iar motivele pentru care isi scot banii din tara sunt multiple- fie vor sa ii ascunda de Fisc pentru a nu plati impozite, fie nu au incredere in banci, fie au ratiuni particulare- de exemplu vor sa plece definitiv din Romania sau divorteaza”, au declarat pentru HotNews.ro surse din apropierea sistemului bancar. Uitati-va la datele oficiale publicate de BNR in Rapoartele de Stabilitate, a mai precizat acesta. „Intr-o singura luna, romanii au mutat la banci straine depozite in valoare de 1,3 miliarde de lei (350 de milioane de euro”, a mai spus sursa citata. ”
  Si poate vom gasi raspuns la intrebarea : cum putem face ca astfel de sume sa ramana in tara, sa fie puse “la treaba” in Romania si in folosul inclusiv al acestei tari – unde presupun si ca s-au facut respectivii bani.

 16. Stimata D-na, va apreciez mult, mai ales ca v-am vazut”pe viu”, unde sincer dati mai bine decat pe sticla!
  Ca persoana votanta care am pus umarul la, asa cum se spune in popor, “urcarea sacilor in caruta” a alesilor PDL, pe plan local si national, vreau sa va spun unele treburi pe care nu le sesizati la fel ca noi, cei care incercam in continuare sa va sustinem, desi de multe ori o fac fara convingere!
  Halul in care a ajuns PDL la ora actuala se datoreaza in mare masura D-lui Boc, nu datorita masurilor de austeritate strict necesare(care vorba fie intre noi s-au luat desrul de tarziu, si foarte balbait!), ci datorita lipsei de personalitate a omului Boc! Ii lipseste…stiti D-voastra ce pentru a tine in mana un partid care o data avea 33%, iar acum se chinuie, nici nu vreau sa stiu cu ce procent! Nu-l simpatizez de loc pe D-l Blaga, din contra, dar cred ca la aceasta ora e de o mie de ori mai bun pt partid decat molatecul si cinstitul Boc! Stind la Bucuresti, sinteti rupta de realitate, dar mentinerea lui Boc ca presedinte de partid echivaleaza cu o sinucidere politica!

 17. doamna dvs mergeti in concediu sau macar in weekend uri la noi in tara?ati mers cumva asta iarna la munte sa vedeti si dvs ce telecabine din 1900 toamna avem si ce drumuri pline cu cratere pe toata valea prahovei?cum puteti promova ceva ce nu avem?cum sa mai vina strainii la noi in tara?ce sa vada salile de sport si bazinele pe care le ati facut dvs pe coclauri acolo unde nu intra nici vantul?parerea mea sincera este sa vedeti gunouil din ochiul dvs si nu barna din ochiul altuia(CHILIMAN)…..

 18. @Frank
  Bingo, prietene
  Președintele României, a făcut o imensă eroare, amestecându-se în lupta pentru putere în PDL, lăsând (vorba ta), în ceață, cel mai important lucru și anume, viitorul guvernului după moțiune, coborându-se la nivelul unei competiții meschine pentru funcții de partid, prematur demarate și fără relevanță pentru națiune.
  Ori președintele s-a lăsat manevrat de impulsurile sale pe care , uneori, cu greu și le stăpânește, ori a fost sfătuit prost de acest ,,buric al pământului”, mare…amator de șah (subliniez cuvântul amator), cu numele de Sebastian Lăzăroiu.
  Cu alte cuvinte SUNTEM LUAȚI DE PROȘTI, cu textul subînțeles : ,,Mă Boculeț, băiatul tatii, tu ești băiat bun, dar cam…nu știu cum să-ți spun. Partidul are nevoie de imagine, iar tu, nepătat fiind, ești ideal pentru un loc la vedere în vitrină, îți asigurăm aer condiționat, lipim o etichetă pe care scriem ,,Maica Tereza” și de câte ori avem nevoie ca partidul să fie ,,albit” , pam pam, te arătăm lumii….
  Guvernul ? Te vom trece în pomelnice pentru meritele tale în actul de guvernare, dar acum IMAGINEA contează, în interesul nobil ,,totul pentru partid, totul pentru victorie”.
  PS
  @emil boc
  Domnule prim ministru, după ce ați retractat în ultimul moment susținerea criteriilor de integritate, după ce ați vorbit emfatic de suspendarea colegilor asupra cărora planează suspiciuni de corupție,ajungând de fapt, în aceeași barcă cu Vasile Blaga și ceilalți, mă întreb, ce aduceți dvs diferit în competiția pentru șefia PDL ? Unde sunt principiile și consecvența pe care le afișați ostentativ în public ?
  Sper și îmi doresc cu ardoare, că vă veți concentra pe actul de guvernare , nu veți ceda presisunilor și nu veți face jocul murdar de imagine al politicienilor care, în timp ce se ascund după pulpana dvs, de fapt, vă calcă în picioare.
  Dacă colegii vă vor schimbat, atunci SĂ O FACĂ PRIN MOȚIUNE DE CENZURĂ !
  Și atunci să-i vedem cât sunt de fair cu dvs!
  Sper ca numele dvs să intre în istorie, după MANDATUL COMPLET CONSTIUȚIONAL, asociat nu numai cu imaginea de om nepătat, ci și de aceea de om înzestrat cu personalitatea unui adevărat bărbat de stat.
  Ca ȘEF ÎN VIGOARE al PDL, demonstrați că sunteți LIDERUL PARTIDULUI și disciplinați-vă colegii care își pierd timpul cu prostii, când mai e atâta timp până la Convenția Națională ! Nu vă lăsați trannsformat în paiața ,,nu știu cui”, așa cum Ponta este arlechinul lui Ion Iliescu și Adrian Năstase.

  • PS
   ..Iar doamna Udrea, care tace mâlc referitor la dificila luptă pentru capitală, s-a grăbit să repete ca un ecou ,,ce a spus tăticu’ “, culmea, lăudându-se cu asta pe blogul personal. 🙂

 19. Sincer imi doresc ca Boc sa ramana presedinte PDL, in felul acesta poate va disparea din Guvern. Pe de alta parte, dupa cum sustinea si Zeus al vostru, voi sunteti impreuna doar pentru binele partidului, nu va intereseaza deloc situatia din tara scopul este sa recastigati imaginea partidului. Nu ma intereseaza situatia vostra din interiorul partidului atata timp cat Basescu pune pe cine vrea prim-ministru.

  • @Baciu
   Pare greu de crezut, dar, în linii mari, sunt de acord cu dvs. când spuneți ,,nu va intereseaza deloc situatia din tara scopul este sa recastigati imaginea partidului.”
   AȘA ESTE , de aceea sunt supărat pe președinte și pe o parte dintre pedeliști. Sunt obsedați de imagine, subapreciind nivelul de inteligență al cetățenilor, întocmai ca și adversarii lor politici de altfel.

 20. Am vazut ca multa lume e deranjata de opozitia Presedintelui fata de initiativa Frantei… de a recunoaste Consiliului national de tranzitie din Libia.
  Mi se pare extrem de corecta pozitia Presedintelui Romaniei si apropierea noastra de pozitia echilibrata a Germaniei si nu de cea … pupincurista a Frantei.
  Nu pentru ca Sarkozy s-a enervat, nu pentru ca a fost o pozitie ferma in politica externa a Romaniei, ci pentru ca respectam tratatele si regulile politicii internationale.
  BELIGERANTA – caci despre asta este vb – are niste reguli de validare. Nu poti recunoaste imediat o grupare care se opune formei de guvarnamant dintr-o tara tertza. E prematur sa faci acest lucru pana nu sunt indeplinite conditiile de BELIGERANTA.
  E pupincuristic sa recunosti acest consiliu … numai pentru a face loc unei “forte militare de pace” ce abia asteapta sa intre cumva in nordul Africii… dar nu are exact justa motivare a acestui act de politica externa. Validarea din partea UE a acestei recunoasteri este exact actul de care are nevoie “forta militara de pace” pentru a declansa “actiunile umanitare”.
  Evident UE va plati oalele sparte si-si va atrage dusmania integii lumi arabe pentru acest gest gratuit si prematur (sa ne aducem aminte de valul de ura declansat de niste biete caricaturi cu profetul…). Imi pare rau insa ca acest aspect nu este mai bine explicat si evidentiat in imaginea politicii externe a Romaniei si se accepta prea usor parerile televizionistice “ingrijorate ca s-a enervat iar Sarkozy din cauza Presdintelui Romaniei”.
  S-a enervat Sarkozy pt ca nu intram pe acest topogan al violentei… je m’en fous

 21. Presedinte pdl va fi un penal?Sunt multi ce au NUP-uri ca au pile la kevesi…sau probabil kovesi e subalterna.

 22. Daomana, v-ati pus intrebarea “Ce voi face dupa ce T.Basescu nu va mai fi presedinte?”. Il apreciati pe Boc pentru ca inconsecventul si “duplicitarul” T. Basescu il sustine! Imi imaginez ca maine, daca Basescu va sustine pe Blaga il veti aprecia si dvs. ca “erou” al natiunii. Nu este demn pentru o doamna dar este de inteles pentru un om politic din Romania. Vreau sa va mai spun ca partidul (oricare ar fi el) nu trebuie privit ca “arma” impotriva partidelor din opozite ci mai degraba ca mijloc de a realiza ceva in tara asta (avem nevoie de atatea: educatie, asistenta medicala, agricultura, infrastructura, etc). Incetati sa ne desconsiderati pe noi, oamenii de rand (de care aveti nevoie doar din 4 in 4 ani) si sa ve zeificati pe voi oamenii politici. Nu sunteti nimic fara noi… Faceti ceva, daca puteti pentru binele acestei sarmane tari, iar daca nu puteti, si asta se pare ca este adevarul, lasati-i pe altii. Macar cu acest lucru dati o speranta poporului roman. Faceti-o acuma cat nu este prea tarziu.

 23. Si acum cite-va consideratii despre ,moralisti’ s-au asa cum le place lor sa se creada,curentul crestin-democrat din sinul PD-L.
  Cred ca am fost printre primii,care au pus la indoiala,buna credinta a dl CRISTIAN PREDA,inca din 2008,stau marturie blogul domniei sale si dialogurile avute cu dinsul,chiar blogul doamnei Udrea,pt ca la un moment dat i-am atras atentia si doamnei udrea,ca acest cristian preda,are grave carente de caracter,dar si mai grav,este un ,CAL TROIAN’impins in interiorul pd-l pt a produce dezordini,schisme si a slabi partidul din interior.
  NIMIK,nu-l recomanda ca fiind un politician de anvergura,ba mai mult,C.V.este deplorabil,iar racolarile facute in numele partidului,au cauzat probleme grele partidului,lucru care la un moment dat l-a si recunoscut.
  Felul in care au dorit ascensiunea in sferele puterii,ale celor 3,pe mine unul; m-a descumpanit,amintindu-mi de metodele total neortodoxe ale misecuvenismului,care calca in picioare,FUNDAMENTUL DEMOCRATIEI-MERITOCRATIA.
  Derogarile,fentarea legilor interne din partid,ifosele neacoperite de fapte,sunt apanajul derebedeilor politici.
  Nu poti sa te ascunzi in spatele unor ,CONCEPTE,pe care tocmai tu nu le respecti,si sa ceri puterea,este antidemocratic si neproductiv.
  A,si inca ceva,cu toate astea,sunt,ATENTIE,SUNT CONDAMNATI SA-L VOTEZE PE EMIL BOC,doar daca nu vor sa puna si ei umarul la pulverizarea PD-L.
  Istoria nu se va repeta-PD-L,nu va avea soarta PNT-CD,dintr-un motiv simplu,acest partid nu se mai sprijina pe BATRINI,NOSTALGICI,JUMATE BURGHEZI,JUMATE BOLSECICI TURNATORI.
  Acest partid se sprijina pe oameni care stiu sa-si vada viitorul si interesul,asadar EMIL BOC,CLUJEANUL MEU VA FI PRIMI MINISTRU SI PRESEDINTELE PD-L.

 24. Emil Boc este una dintre putinele sanse pe care Romania le are de a accelera trecerea de la o Romanie subdezvoltata, balcanica, fosta comunista, care se lupta cu mentalitatile vechi in care cine munceste e prost spre o Romanie de tip occidental. Sincer mi se pare chiar mai bun ca Traian Basescu. Din cauza asta mogulii il toaca toata ziua cu ajutorul maimutele lor angajate sa minta pe bani. Discutam zilele trecute cu un nene electrician, care nu era prost, si el il critica pe Boc dar cand l-am intrebat ce are cu el concret nici el nu stia cu ce l-a suparat. Nu l-am lasat si pana la urma a zis ca daca Mircea Badea spune ca Boc e rau el il crede. Dar de ce are incredere in Mircea Badea? Fiindca nu considera ca Badea ar putea minti. Oamenii astia nu pricep ca Mircea Badea nu are un salariu de 20 de milioane de lei vechi pe luna ci ia poate 10 mii de euro pe luna. Pai pentru banii astia foarte multa lume ar face-o albie de porci si pe propria lor mama, ce-l intereseaza pe bufonul Badea de romani despre care cu fiecare ocazie afiseaza un profund dispret. Deci acesti oameni care par onesti isi vand onestitatea pe bani foarte multi si cam murdari, de cele mai multe ori furati. Hurezeanu sunt sigur ca incaseaza de la Vantu cel putin un milion de euro anual ca sa-si asocieze imaginea cu un infractor.

 25. Astazi sorin ovidiu vintu,ARE UN NOU TERMEN INDOSARUL IN CARE ESTE ACUZAT CA A FAVORIZAT INFRACTORUL-NICOLAIE POPA.
  Cu cite-va zile inaintea unui nou termen,postul REALITATEA TV,INEBUNESTE,si ataca furibund,puterea,in speranta ca poate,poate,cine-va se va gindi sa-l ajute.
  dar sa asteptam,sa vedem ce se mai intimpla la proces.

 26. Sper ca astăzi, primul ministru al României să apară cu clarificări asupra opțiunilor și priorităților sale, sper ca domnul Boc, pentru care am un respect deosebit, să sublinieze (cât mai repede cu putință) două lucruri fundamentale:
  – ESTE premierul guvernului României care are de dus la capăt un mandat vital pentru națiune;
  – ESTE liderul en titre al partidului democrat liberal;
  Din aceste două ipostaze, domnul Emil Doc trebuie să se poziționeze deasupra luptelor intestine din partid și ECHIDISTANT față de colegii domniei sale, indiferent de opțiunile acestora pentru funcțiile viitoare din leadership-ul partidului.
  Anunțul de participare la competiții (în circuit închis) care nu sunt de actualitate și nu privesc pe moment națiunea, precum și intrarea în clenciuri politicaniste cu proprii săi colegi, nu face decât să-l decredibilizeze ca politician pe care îl prezumăm (și ni-l dorim ) de anvergură națională și îi știrbesc autoritatea de lider de forță al partidului.
  Un lider de partid adevărat nu trebuie să-și împartă colegii în ,,buni” și ,,răi”, ,,reformiști” și ,,antireformiști”, el acționează conform principiului UNITĂȚII și COEZIUNII în susținerea unui efort reformator de mare amplitudine, dar generator de riscuri. Un partid care nu-și asumă riscuri cu demnitate, nu este un partid cu adevărat național care pretinde votul (sau susținerea) românilor.
  Aștept de la domnul prim ministru concentrare pe actul de guvernare, demnitate și asumare la moțiunea de cenzură și continuarea în forță a mandatului PÂNĂ LA CAPĂT, atâta timp cât are susținere în parlament, conform Constituției României.
  Până la alegerile interne de partid, mai sunt multe de făcut, inclusiv STRATEGII, CLARIFICĂRI DOCTRINARE și MOȚIUNI COERENTE , din care cetățenii să înțeleagă de ce este mai bun X decât Y , respectiv cine susține UNITATEA partidului și cine DEZBINAREA LUI.

 27. Exista persoane care nu reusesc sa faca diferenta intre viata de partid si actul de guvernare. Este corect ca masurile Guvernului se rasfrang si asupra partidului si invers. dar exista si actiuni in partid care trebuie facute si exista timp si pentru ele fara a lasa deoparte Guvernarea. Cred si eu ca dintre cei care si-au exprimat dorinta de a candida la presedintia PDL, Boc ar fi cel mai potrivit. Sincer nu am foarte mare incredere in Blaga tocmai pentru ca il suspectez de relatii prea amicale cu cei din Grupul de la Cluj (din PSD) si chiar cu televiziunile. Mi se pare suspect ca nu este atacat pe TV. Nu pot crede ca exista oameni perfecti cu actiuni perfecte, iar daca vrei sa-i gasesti defecte unui om le gasesti. In cazul lui Blaga nu se prea arata defectele. Sincer eu v-as recomanda pe dumneavoastra doamna Udrea pentru functi de presedinte PDL pentru ca vad dincolo de latura misogina a poporului roman. Culmea e ca femeile sunt mai misogine decat barbatii.
  Indiferent cine ajunge la conducerea PDL este necesar pentru Romania sa nu se rupa partidul chiar daca unii nemultumiti vor pleca. Un alt aspect esential este acela de a fi promovati mai multi tineri in functii de conducere la PDL, tineri care s-au remarcat, iar ca si consultant pe probleme de imagine si media l-as coopta in echipa de imagine pe Florin Calinescu indiferent de ce reactii trezeste acest lucru. Eu cred ca e de analizat si nu de a spune NU din prima.

 28. Ieri a fost zi de leafa,asa ca ma fost la cumparaturi.
  Ajuns in holul blocului,m-am oprit in capul scarilor.Am mai scris de scari,lifturi ,
  asa ca nu mai zic decat :daca scarile erau si ele cu doua benzi pe sens.Ce te faci ,daca ai in fata o tanti mai in varsta, sau pe cineva cu un carut de copil si
  din fata vine un nenea de asta care nu ce stiu ce a facut, ce a muncit, ca in mai putin de 20 ani si-a cumparat Bugatti .Stai sa treaca? Stai
  Aveam ceva greutate.Ma uit in sus si incep cu luna ianuarie din calendarul
  ortodox.
  Ajuns pe la etajul patru ma o opreste un nene.Eu ajunsesem la luna martie.
  -Ce faci baaaiiii?
  M-a uns pe suflet cum mi-a zis, baaaiiii…Frumos nene,frumos.Accentua a-ul dar pierdea din tonalitate.Si i-ul la fel.
  -Hai noroc,zic.Am fost la cumparaturi si acu spre casa.
  -Am auzit ca te iei ,de presedinte,de comitet.Ce sa mai zic ,cate zici de administrator.Partid,guvern,daca isi da demisia,ce te faci dom,le? Unde
  mai gasim noi asa om.
  -Ei se iau de mine.Pai nu vezi si matale?Cu aceeasi bani, acu doi ani luam
  produse, de nu ma ducea liftul si acu pot sa merg pe scari.
  -Ha,auzi la el ,in loc sa zica mersi ca l-a usurat, tot el face pe niznaiul.
  A mai zis ceva de guvern,motiune,14 mai,alegeri,presedinte,ministri,
  conjunctura internationala,tradari,aliante,usl,moguli…
  Am continuat sa urc pe scari ,gandindu-ma ,daca pana acasa imi ajunge
  calendarul ortodox.Va trebui sa aprofundez si alte religii.

 29. si eu consider ca boc este cel mai potrivit sa conduca partidul. in primul rand, cred ca a fost foarte curajos in functia de premier si a tinut piept tuturor dusmaniilor opozitiei si oamenilor; dar acum, cand iesim treptat din criza, am realizat ca boc a luat masurile necesare, chiar daca aspre. mai ales ca nu este atins de nicio urma de coruptie, se muleaza perfect pe modelul dvs.

 30. Gogutza:,cu aceiasi bani acu doi ani luam produse de nu ma putea duce liftul’

  asa este dragul meu gogutza,adevar graiesti,numa’ ca pe jumatate jupine.
  o parte din banii aia nu erau ai tai-AI CONSUMAT SI CUMPARAT PE DATORIE,NU PT CA AI MUNCIT MAI BINE GOGUTZA-SI UITE VEZI TI S-=A URCAT LA CAP BUNASTAREA PT CARE N-AI FACUT NIMIK.
  Acum gugutza ,BANII INAPOI’si sa-ti intre mintile in cap,atit tie cit si vecinilor din silozul comunist.
  muncesti BINE’ai piine
  muncesti,adica nu muncesti,astepta sa creasca urzicile si stevia………..

 31. E bine daca opozitia dicteaza cine sa fie presedinte in PDL.

  Normal ca-l vor pe cel cu cele mai mari sanse sa piarda!

 32. Toate argumentele duc spre dl.Boc !
  Ramane doar o singura intrebare ? Poate s-a faca fata luptei din interiorul partidului ?Unii spun da altii nu …..ca si raspuns pentru cei care sunt in cealalta tabara am un proverb “ori schimb popa, ori biserica” !
  In cazul asta doar “biserica” !
  :))

 33. Cald, domnilor, foarte cald… Telebocitoarele, revoltate, ne-au spus ca este vreme de vara. Păi, se poate cand nici din iarna n-am ieşit? Sigur că Băsecu-i vinovat, asta ştiam şi fără s-o mai spună ele…

 34. Greierele şi furnica – *VERSIUNEA AMERICANA*

  Furnica munceşte din greu toată vara în arşiţă.
  Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă.
  Greierele crede că furnica e proastă, râde, canta, dansează şi se joacă.
  Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine.
  Greierele tremurând de frig nu are nici hrană nici adăpost şi moare îngheţat.
  SFÂRŞIT

  *VERSIUNEA ROMANEASCA*

  Furnica munceşte din greu toată vara în arşiţă.
  Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă.
  Greierele crede că furnica e proastă, râde, canta, dansează şi se joacă.
  Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine…
  Greierele tremurând de frig organizează o conferinţă de presă şi întreabă de ce furnica are dreptul să stea la căldură şi să mănânce bine în timp ce alţii, mai puţin norocoşi decât ea, suferă de frig şi foame.
  Televiziunea realizează emisiuni în direct care arată greierele tremurând de frig şi difuzează extrase video cu furnica stând frumos la căldură într-o casă confortabilă, cu o masă plină de provizii.
  Românii sunt şocaţi de faptul că, într-o ţară atât de bogată, bietul greiere e lăsat să sufere în timp ce alţii trăiesc în huzur.
  Ziariştii fac interviuri în care întreabă de ce furnica s-a îmbogăţit pe spinarea greierului şi interpelează guvernul pentru a mări impozitele furnicii, astfel încât aceasta să plătească “cât se cuvine”.
  Se organizează manifestaţii în faţa casei furnicii.
  Funcţionarii publici decid să facă grevă de solidaritate 59 de minute pe zi pe o perioadă nelimitată.
  Un filosof la modă scrie o carte care demonstrează legăturile furnicii cu torţionarii de la Auschwitz.
  Ca răspuns la sondaje, guvernul emite o lege privind egalitatea economică şi o lege (aplicată retroactiv asupra perioadei de vară) anti-discriminare.
  Impozitele furnicii sunt mărite şi furnica primeşte o amendă pentru că nu l-a angajat pe greiere ca asistent.
  Casa furnicii este confiscată de autorităţi pentru că furnica nu are destui bani ca să-şi plătească şi amenda şi impozitele.
  Furnica pleacă din România şi se instalează în SUA unde contribuie la bogăţia economică.
  Televiziunea face un reportaj despre greiere care de acum s-a îngrăşat.
  Acesta este pe cale să termine proviziile furnicii, chiar dacă primăvara e încă departe. În casa furnicii se ţin în mod regulat întruniri ale artiştilor şi scriitorilor de stânga.
  Cântăreţul Ickxsulescu compune cântecul “Furnică, opreşte-te!”
  Fosta casă a furnicii, devenită locuinţă socială pentru greiere, se deteriorează pentru că acesta nu face nimic pentru a o întreţine.
  Guvernului îi este reproşată lipsa mijloacelor.
  Este înfiinţată o comisie de anchetă ce va costa 50 milioane de euro.
  Greierele moare de supradoză cu etnobotanice.
  Ziarele şi televiziunile comentează eşecul guvernului de a redresa cum trebuie problema inechităţii sociale.
  Casa este invadată de o bandă de gândaci tuciurii, emigranţi.
  Gândacii organizează cămatăria, prostitutia, taxele de protectie, traficul de droguri şi terorizează comunitatea.
  Guvernul se felicită pentru diversitatea multiculturală a României.

 35. Stau si ma intreb cum e posibil ca in aproape 3 ani de ala alegerilelocale si parlamentare, partidul acesta in care multi si-au pus speranta, si o munca asidua, care i-a cocotat pe multi pe piscuri, sa nu fi fost capabil sa ridice un om nou, capabil, un bun conducator? Vreti sa spuneti ca nu exista asa ceva printre membrii pe care ne laudam ca-i avem? Sau nu au fost lasati sa se ridice, sa-si spuna cuvantul?D-l Boc este presedinte al PDL din 2005, iaca sint 6 ani, D-l Blaga este secretar general din 1907-toamna!Aceleasi lucruri se petrec si in teritoriu, presedentiile partidului parc-ar fi monarhii, se merge doar pe linie de sange! De ce in tot acest timp n-a aparut nici un om nou,trebuie sa facem din nou alegerea intre 2 persoane controversate, Boc , cel care nu este capabil sa tina in mana un Guvern format din oamenii lui, si Blaga, eternul sustinut de cei mai patati oameni, Berceanu ,Videanu, Boureanu, etc…!
  Chiar si asa, il prefer pe Blaga, pt ca macar i-ar tine in mana strinsa pe toti asa-zisii deontologi din partid, care ne fac de ras cu declaratiile lor publice balbaite, nefondate,neverificate, etc. Ne-am umplut de ridicol cu declaratiile unora ca Hoara, Botis, Ialomiteanu, Alin Popovici, pina si Prigoana cu iesirile lui de parlamentar de OTV ! De ce li se permite unor neaveniti sa ne faca de ras in spatiul public, pe noi, cei veniti in partid cu ganduri bune, oameni cu bun-simt si pregatire? Cum credeti ca se simt membrii PDL, cei care v-au facut ceea ce sinteti, cand sintem batjocoriti de asemenea hahalere ? Toti alesii sinteti acolo sus datorita muncii unor oameni care au batut din usa-n usa, au lamurit lumea pe strada, au infruntat atacurile prietenilor transformati in dusmani datorita iesirilor unor NEICA-NIMENI ajunsi pe spinarea noastra mari oameni politici! Nu va puteti imagina dezamagirea noastra, a multora, si propunind iarasi pe acestia doi, cred ca nici nu va pasa !
  Vreau sa stiti ca daca nu vom vedea niste actiuni clare pt popor, veti pierde toti bvoturile noastre! Spuneti-i Primului Ministru, ca prin legile si ordonantele Guvernului, a reusit sa omoare mai bine de jumatate din intreprinderile mici si mijlocii, a impovarat peste orice limita mediulde afaceri, tacand tot bocari de conturi, controale, tot pe cei care-si plateau taxele, unii mai cu intarziere, dar si le plateau! Ce va face acest Guvern cand se vor mai inchide inca o gramada de firme mici si mijlocii, din ce isi vor mai plati salariile proprii, cu ce bani isi vor mai intertine clientela? Cred ca nu stiti ce jale este in tara, nu intelegeti ca orice amarat de SRL oferea macar un loc de munca, 100.000 de astfel de Srl-uri ar fi insemnat 100.000 de locuri de munca, basaca taxe ,TVA, CAS,…
  Cum e posibil sa va fi rupt in asa hal de oameni? Criza nu este o scuza, criza ar fi putut si invinsa cu masuri economice inteligente, si oamenii v-ar fi adorat! Stiti ca in teritoriu nu s-au mai dat bani de investitii de 2 ani? Cum credeti ca o comuna cu 8.000 de locuitori, in care PDL a obtinut 80% voturi, dar in care nu s-a dat un ban pt drumuri, un ban pt canalizare, un ban pt apa, va mai vota acest partid?
  Ma doare sufletul sa va scriu toate acestea, dar e REALITATEA nu doar dintr-o comuna, ci din tara, si pare ca nimanui nu-i pasa, toti se preocupa doar de viitoarele alegeri, si, daca mai e posibil, sa-i dea una lamoaca vecinului !

 36. Elena sunt unul din cei care a ajutat si ajuta in continuare acest partid prin munca efectiva( in campanii) , bani ( sunt un mijlociu om de afaceri), si fac absolut tot ce pot pentru a sustine ideile, legile, tot ce este pozitiv in actuala guvernare. Trebuie sa recunosc ca sunt mandru de reformele pe care in frunte cu boc , si contra la multi s-a reusit a se face. Sunt legi, principii ( ma refer mai ales la contributivitate). Desi mi-a mers foarte prost in perioada de criza am ramas langa acest partid si pot sa iti spun ca in proportie de 90 % datorita lui basescu.
  Rugamintea mea este sa nu te lasi, sa nu va lasati. Acesasta grupare nu ne reprezinta, sunt niste impostori. Eu cred in revolutia bunului simt ( desigur ceva autentic, nu cea a lui mireille) si am incredere si in romani. Scapati de acesti mici hrebenciuci , ca ala e un domn pe langa ei oricum. hrebenciuc macar nu cerea functii pentru el , doar pentru interesele lui. Nu imi doresc sa traiesc ziua in care boureanu ajunge vreun ministru de ceva.
  Culmea este ca exact cei care au cele mai proaste rezultate in partid , ma refer la organizatii, care nu au castigat niciodata in fata psd , exact ei isi manifesta frustrarile ad hoc, ca pana acum nu am vazut pe vreunul sa iasa in front. daca a ajuns cezar preda sa ii raspunda lui basescu , nu e grav , e foarte grav.
  Va doresc mult succes in acest proiect politic care poate fi un nou inceput.

  • de ce ti-ai luat acelasi nume?N-ai nici un pic de imaginatie? A se nota ca @votantPDL de la 06:20, nu este aceeasi persoana cu @votantPDL de la 07:08 !
   Ce lipsa de curaj si bun-simt!

 37. Sincer imi place jocul ales de scenaristul “PRO et CONTRE” Domnul Emil BOC.

  Romanul are sentiment, respect si caracter, Domnul Emil BOC poate fi considerat, repet, un EROU NATIONAL.

  Domnul Emil BOC, erou, nu este mai curajos decât un om obişnuit, dar el este curajos cinci minute mai mult.

  Domnul Emil BOC, erou, este o persoană obişnuită care găseşte puterea de a persevera şi a îndurat în ciuda obstacole insurmontabile.

  Domnul Emil BOC, erou, este o persoana care înţelege responsabilitatea care vine cu riscul viitorului sau politic.

  Domnul Emil BOC, erou, este un om devotat la crearea şi apărarea realităţii Romaniei la promovarea valorilor vieţii.

  A scos ROMANIA de la mezatul MAFIEI si este in curs a introduce ORDINEA si CLAR VIZIUNEA in administratia publica si centrala a tarii.

  Intr-o asemenea situatie nu poti multumi toata lumea, scopul este de crea bazele viitorului acestei NATIUNII.

  Domnul Emil BOC prin tot ce a realizat alaturi de Presedintele ROMANIEI Domnul Traian BASESCU este ctitorul RENASTERII ROMANIEI MODERNE.

  Rien n’est donné à l’homme sur la terre – la lutte est intégré dans la nature de la vie, et le conflit est possible – le héros est l’homme qui ne laisse aucun obstacle empêcher de le poursuivre les valeurs qu’il a choisi. la.

  Cordialement

 38. @silvestar
  Am inteles perfect ce vrei sa spui.Puteai sa rescrii fabula.Nu era greu si dura putin. Nu ti-a convenit pentru ca oricum ai da-o, nu ai dreptate si asta dintr-un motiv f.simplu-sunt mult mai multe furnici decat greeri.
  @Frank Zapa[King]
  Cred ca nici tu nu spui:Guvern, ia-mi si nu da-mi.Oamenii sau imprumutat,pentru ca era o solutie sa traiasca mai bine.Nu au furat.Acum vor sa plateasca datoria.De asta fac scandal ,ca nu mai au cu ce sa plateasca datoriile.Bineinteles ca nu numai din cauza asta.Si chestia asta cu creditele la banci a inceput prin 2005.Si toti in campanii cand venea vremea,promiteau ca nu o sa fie probleme.Parca si presedintele si administratorul de astazi spuneau asta.Mai tii minte?
  Am inteles ca esti din ardeal.Ardelenii sunt oameni mandri.Acu ceva timp eram deasupra bulgarilor.
  @silvestar,@Frank Zapa[King]
  Se poate o definitie clara si concisa?Ce este munca(indiferent bugetar,sau privat) in Romania?
  Oricum nu cade guvernul,cel putin dupa motiunea de maine.

 39. stimata doamna,ocupativa de alegeri cinstite si bucurativa de cei ce va voteza,nui mai pacaliti sa va voteze,cu promisiuni si minciuni,daca nu veti mai fura voturi,veti vedea cati oameni va mai doreste.

 40. Cinstea, Taria de Caracter, o Educatie de cea mai buna calitate, Darzenia si Modestia si nu in ultimul rand credinta in Dumnezeu il recomanda din inima pe domnul Prim Ministru Emil Boc ca viitor Prim Ministru al Romaniei. Si astea sunt numai cateva din multele calitati cel recomanda pe domnul Emil Boc.
  Nu se poate uita situatia neasteptat de grea prin care Guvernul Romaniei sub conducerea domnului Prim Ministru Emil Boc a trecut cu succes.
  A trebuit sa se ia masuri insuportabil de grele pentru multi dintre noi, masuri care daca nu erau luate ar fi fost aproape imposibil sa mergem mai departe.
  Prim Ministrul Emil Boc a avut curajul sa le ia si asta-l recomanda si mai mult.
  In Guvernul Romaniei cat si mai ales in PDL se gasesc inca multi alti politicieni de mare valoare si ne bucura pe toti asta, dar nici unul dintre dumnealor nu are atata experienta de Prim Ministru, foarte necesara in rezolvarea grelelor probleme care asteapta Romania perioada imediat urmatoare care vine.
  Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ajute si Romania!

 41. Cristi…hai noroc ,nu-ti place Blaga …hihihh…ai muncit in zadar la locale in 2008 cand a pierdut capitala ,ai fost tare catranit dupa alegerii …Boc ii perdant si el in momentul de fata ,pedeleii sunt intr-un mare impas ,o mica atingere le trebuie si ajung pe celebra “centura politica “a presidentului .Elena a sugerat in articol ,Boc ii cinstit ,corecta remarca ,ii normalitate ,asta nu-i o virtute ca esti cinstit ….hihihhihi…numai la voi in partid .Sa mai postezi Cristi ,ii nevoie de tine pe blog ,sa-i mai strunesti pe aplaudacii astia de doi bani.

 42. …de president nu mai spun nimic ,face sedinta de partid portocaliu in fata natiunii ,pe televizia publica ,platita din bani publici…o sa dati sama odata si voi domnilor actuali guvernanti.

 43. Madalina o noapte faina …..sper ca , tu conduci blogul ….

  Administrator:
  Eu sunt Puiu 🙂 .
  Noapte buna!

 44. PUIU:,ZAPA SA DISPARI CU EI CU TOT’-iata un excelent prilej oferit gratuit de un personaj emblematic pt ceea ce reprezinta el,dar si generatia lui,generatie care as spune eu ca a facut de rusine neamul romanesc si asa cum ar spune cronicarul:,A SPURCAT MINDRUL SINGE DE ROMAN,ADEVARAT,PATRIOT SI IUBITOR DE TARA.
  Dar sa incep a ma explica,si a-mi argumenta toata afirmatia de mai sus.
  GENERATIA TICALOSILOR SI A TRADATORILOR-reamintesc ca in anii 2007-dar mai ales 2008,cind PNL,impreuna cu U.D.M.R. sustinuti frenetic de PSD,conduceau romania,PUIU,nu avea nici un comentariu agresiv la adresa ungurilor si nici nu se simtea lezat in ,CONSTIINTA LUI DE MOT[TRADATOR],ba mai mult lupta din rasputeri pt a explica magariile guvernuluii tariceanu .ce sa mai vorbim de anul 2009 cind PUIU ERA UN FERVENT SUSTINATOR AL ALIANTEI DINTRE u.d.m.r si pnl,iar mai spre sfirsit in sustinerea proiectului GEOANA PRESEDINTE KLAUS JOANIS PREMEIER CU U.D.M.R LA GUVERNARE.
  INTREBARE PT TRADATORUL PUIU-ATUNCI NU-I MIROSEAU CIUBOTELE SECUILOR?atunci,cind stapinii lui ar fi putut ajunge la putere cu voturile ungurilor din U.D.M.R de ce nu i-a invitat pe unguri sa plece din tara?
  Sunt roman ardelean,cu multe generatii bine infipte in aceste tinuturi,cu inaintasi care au facut istorie in momentele dificile prin care au trecut romanii transilvaneni,dar in acelasi timp am inteles incotro merge lumea si ca europa a inteles ca ranile trecutului trebuie inchise.
  dupa modelul franco-german,si celelate popare pt a fi primite in rindul tarilor civilzate si occidentale au trebuit sa accepte niste realitati care nu mai puteau fi negate,traim impreuna si trebuie sa ne acceptam, si sa ne toleram,multiculturalismul,este o rezolvare,chiar daca nu perfecta,dar care poate estompa asperitatile trecutului si dorinta de revansa.
  De acea,spun ca personaje gen PUIU,SUNT TOXICE,si ca aduc grave prejudicii de imagine romanismului.PRODUSE ale educatiei si scolilor comuniste oameni gen puiu ,FIDELI INTERNATIONALISMULUI COMUNIST,AU DAT ROMANIA PE MINA RUSILOR,apoi comunistii romani s-au hacuit intre ei,iar spre sfirsitul comunismului au inventat NATIONALISMUL-COMUNIST,O REPLICA A NAZISMULUI.
  De aceea acesti indivizi sunt toxici,ei nu sunt romani,ei sunt doar comunisti,si in functie de cum le dicteaza interesul se pozitioneaza-DE ACEEA SUNT PRIVITI CA NISTE TRADATORI SI PARIA.ei nu au tara,ei au doctrina,pe care o respecta,de aceea ar fi in stare,asa dupa cum au mai facut,sa inchine romania,oricui le-ar promite ca iar readuce la putere,la vechile privilegii.
  Iata de ce,acesti indivizi ,tradatori de neam trebuie atent monitorizati si tinuti departe de sfera puterii-Acesti tov,cit vor traii,vor fi un adevarat pericol pt democratie.
  Pt ca am principii,pt ca respect democratia,nu-l voi invita pe acest pui de lele tradator sa paraseasca romania,dar il voi invita sa-si vada de viata lui de vierme,de slugoi comunist,de antiroman.

 45. Si acum pt a fi si mai convingator,haideti sa va mai arat cu cine defileaza,acest puiu,si pe cine vrea el sa instaleze la conducerea romaniei.
  Dupa cum stie toata lumea,seful U.S.L. nu sunt cei doi comici ,ponta si antonescu,pt ca adevaratul sef al U.S.L este turnatorul DAN VOICULESCU.
  Lucru demonstrat acum cite-va saptamini in urma cind ponta a incercat sa se razvrateasca fata de felix,numai ca ,in cel mai scurt timp GABY FIREA a primit ordinul de lupta si o emisiune intreaga a sters pe jos cu acest cirlan coruptator de minore,care s-a speriat in asa masura incit a trebuit sa-si caute refugiul printre pantalonii lui papasa iliescu,care cu obisnuita-i smecherie i-a spus blajin mingaindul pe crestet pe cirlanul PONTA:MAI DRAGA,VEZI CA MOTANUL FELIX CU LABA CARE TE-A ZGIRIAT TE POATE SI APARA,si asa a ramas,ponta a intrat in rind si gata.
  Dar sa revin la voiculescu,cel pe care OAMENII CA PUIU II VENEREAZA PT CA EI REPREZINTA CULMEA SUCCESULUI IN VIATA A TIRITURILOR COMUNISTE.
  Asadar turnatorul detectiv VOICULESCU,IN ANII DE GLORIE AI comunismului,nu ,numai ca a fost ticalos,turnindu-si prietenii,a fost si infam si criminal-SI-A TURNAT NEAMURILE CU CARE AVEA LEGATURI DE SINGE-DECI UN TRADATOR VENINOS.si pt ce?dar sa-i dam cuvintul lui VOICULESCU,ALIAS FELIX:
  ,Lucrind in comertul exterior,eram obligat si eu sa-mi cistig o piine cind ma intrebau de un cetean strain sa stiu sa spun despre el’……
  Mai ales cind cetateanu strain este verisoara ta de singe care te-a ajutat,ti-a dat bani si te-a gazduit.
  Acesta-i modelul de cetatean pe care puiu si generatia lui ticalosita vrea sa ni-l impuna,sa ni-l bage pe git,sa ne conduca si asupreasca.
  Asa ca reiterez intrebarea:OARE CINE AR TREBUI SA PLECE SI SA NE LASE’?????????

 46. Un zâmbet la cafea 😆

  – De ce Arhimede a inventat fizica si geometria?
  – Nu suferea copiii.

 47. Si încă un zâmbet

  Trei amici, evident romani, erau intr-o barca si dadeau la peste cand deodata un inger vindecator apare langa ei.

  Astia, inmarmuriti, dupa ce le revine glasul incep sa ii ceara:

  – Eu am o durere mare de spate de cativa ani, nu pot sa scap de ea… Ingerul ii atinge spatele si e vindecat!

  – Eu trebuie sa port ochelari toata viata, ca nu vad bine, si as vrea sa vad si eu clar lucrurile care ma inconjoara…

  Ingerul ii ia ochelarii, ii arunca in apa si ochii i se vindeca, vede perfect… Se uita ingerul si la al treilea…

  – Pe mine sa nu ma atingi! se fereşte al treilea… Io primesc pensie de boala…

 48. zapa…n-ai inteles nimic ,lozinci si iar lozinci aruncate pe blog ,bey nebunule trezeste-te odata ,vezi si tu realitatea si haosul generat de idolul tau impreuna cu ,camarila portocalie ,ce tot imi spui mie de Voiculescu ,Vantu si alti particulari ,sa se ocupe procuratura de ei daca-s vinovati .A inceput sfarsitul zapa ,centura politica si DNA-ul mult iubit de matelot ii asteapta pe astia care ne conduc acum,pe tine cantina sociala unde esti client din tata-n fiu si ai lasat ceva urme …hihihihihi….

 49. …,,”Daca initial Boc era cotat cu sansa a doua la sefia PDL, dupa ce presedintele Traian Basescu si-a exprimat sustinerea pentru acesta, o parte din sefii din teritoriu inscrisi in tabara lui Blaga au sarit la Boc” au declarat sursele citate.

  De remarcat ca, la o zi dupa de Emil Boc si-a anuntat intentia de a intra in cursa, a aparut stirea ca Guvernul a alocat pentru primariile din teritoriu fonduri de aproximativ 90 milioane euro pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii si a unor baze sportive in mediul rural.
  COMENTARIUL MEU:
  Vă imaginați cumva că vorbesc de PSD ? Așa s-ar părea, nu-i așa ?
  Nu, prieteni, din păcate nu vorbesc de PSD, vorbesc de partidul (actual) de guvernământ, căruia acum nici nu-i pot pronunța numele.
  …Și încă una:
  ,,Potrivit surselor Hotnews.ro, planul lui Emil Boc este sa-si anunte oficial candidatura la sefia PDL dupa motiunea de cenzura de miercuri. In ceea ce priveste demisia din functia de premier, aceasta ar fi programata saptamana viitoare, la cateva zile dupa adoptarea Codului Muncii.
  Aceleasi surse sustin ca in tabara lui Emil Boc exista si un plan B care se discuta in prezent. Pentru a-si asigura un nou mandat in fruntea PDL, se ia in calcul si varianta ca acesta sa-si pastreze functia de premier pana la Conventia Nationala pentru a-si pastra ascendentul fata de liderii din teritoriu.”
  COMENTARIUL MEU:
  Îmi cer scuze, domnule prim minstru că v-am atribuit calități pe care nu le aveți, în primul rând, prioritizarea interesului național în raport cu cel partitic.
  PS
  Felicitări , domnule Romeo Raicu, chiar dacă distinsa doamnă Elena Udrea declară că ați semnat ca… primarul, adică în nume personal : ,,Sunt semnaturi de sustinere personale, organizația contează”…cam în acest gen se exprimă clona feminină a domnului Traian Băsescu.

 50. Elena!
  – Ştii de ce are ciocănitoarea cioc?…
  Să nu dea cu capul în copac!
  (Dacă-mi permit să-ţi spun pe numele mic aici pe blog, nu înseamnă lipsă de respect. Deloc. e o convenţie a blogărilor, şi atât).
  – O zi bună şi frumoasă, ca tine! –

  Uite un sfat: mai răspunde din când în când. Astfel se creează punţi de legătură nebănuite de tine, între noi şi tine. Încearcă, şi-mi vei da dreptate!)

 51. ….Îmi aduc aminte de afirmația prezidențială că România nu este (încă) pregătită să ,,înghită” un prim ministru sau un președinte de sex feminin, neavând maturitatea percepției politice (și educației) a electoratului din Germania sau Regatul Unit al Marii Britanii.
  Întrebată cum comentează, doamna Elena Udrea, cu aerul unei lumânări de ceară aprinse și parțial topite, spunea cam așa ..,,Este punctul de vedere al președintelui, dacă domnia sa așa consideră…apoi: miau miau miau și piu piu piu”…și cam atât. 🙂

 52. Concluzionez pe ziua de azi (că am treabă) :
  PDL FĂRĂ TRAIAN BĂSESCU, ESTE ZERO TĂIAT ÎN DOUĂ.
  O zi bună, tuturor pedeliștilor și ..succesuri la moțiune.
  PS
  Nu de dragul vostru spun asta, ci pentru reformă…cât o mai rămâne din ea. Deh, se apropie vertiginos alegerile, adică circul mediatic și statul acasă al cetățenilor scârbiți de politiceni.
  PS
  Ce spuneți de un schimb cu japonezii ? Trimitem pe onor aleșii noștri, acolo, să gestioneze o CRIZĂ ADEVĂRATĂ și vițeversa…ori competenții noștri se maturizează și le vine mintea la cap, ori sunt aruncați în Pacific de cetățenii japonezi, renumiți prin toleranța și răbdarea lor. Dar toate au o limită, nu-i așa ? 🙂

 53. ZeV-ecule ti-a revenit mintea si judeci corect ,ii prea tarziu acum ,raul ii facut …..Basescu a zis odata :guvernul Nastase a fost cel mai bun si Tanasescu ministru de finante deasemenea .Boc si guvenul lui de la inceput si-a imbogatit numai clientela politica ,acum pune cirese pe tort.Trebuie sa recunosc directia guvernului a fost buna [trebuia luate masuri dure intr-o perioda de criza ],metodele si parcursul a fost de toata jena ,niste impotenti profesional ….

 54. Astăzi e ziua mpţiunii. Şi? Opoziţia mai vrea încă un semnal că nu-i dorită la guvernare şi că nici nu are sorţi de izbândă.

  • Au mai fost zile grele pentru guvernul Boc dar Dumnezeu le ajuta celor care au ganduri bune pentru tara. Miting al sindicalistilor adica, PSD si-a adus oamenii in strada, la Bucuresti. De ce oare nu ies bucurestenii daca nemultumirea e asa de mare? S-ar strange cu mult mai mult de 50 000, cifra pe care mizeaza organizatorii.

  • De ce romanii nu judeca? De ce romanii se lasa mintiti si manipulati de cei care au interese se folosesc de oamenii simpli ca de hartia igienica?
   Daca cineva-si inchipuie ca liderii de sindicat sunt interesati de soarta angajatilor pe care pretind că-i reprezintă, atunci acel cineva se inseală amarnic. Liderii de sindicat nu urmăresc decat plecarea PDL de la guvernare, suspendarea lui Băsescu pentru ca ei să scape de urmărirea penală care-i asteaptă.

  • Treziti-va, romani! PSD si liderii de sindicat isi bat joc de voi asa cum au facat si in 2010, din primavara pana-n toamna! Hotii, spagarii, santajistii, smecherii, imbogatitii fara munca, jefuitorii tarii si adevaratii vinovati de halul in care a ajuns tara, se folosesc de voi ca de hartie igienica.

   Schimbati liderii de sindicat, numiti oameni de ai vostri si apoi incepeti lupta sindicala. Cum puteti voi sa mai credeti in imbogatitii care abia se misca, abia vorbesc de burtile care le atarna hidos de atata mancare buna…

   Cum se poate ca niste angajati care abia de traiesc de pe o zi pe alta sa mai creada minciunile si promisiunile liderilor de sindicat, in conditiile in care presa a arătat care e, de fapt, adevărata ocupatie a acestor lideri care sunt spăgari, santajisti, oporunisti si strangători de averi nemuncite.

 55. E cam jenant pt. PDL ca a ajuns in situatia de a propune 2 nume ca Boc si Blaga la presedentia partidului. Si eu consider ca dintre doua rele Boc e cel mai mic, dar asta nu inseamna ca se va reforma partidul. Sub presedentia lui au inflorit baronii PDL si multe organizatii din teritoriu au ajuns pe mana profitorilor decredibilizandu-se astfel partidul. Stiu ca este integru si nu poate fi agatat cu nimic dar nu este de ajuns, trebuie sa fie si puternic, ori dl. Boc nu prea e. Speram la o aparitie noua, la o surpriza placuta si de proportii, dar se vede treaba ca in politica romaneasca nu este loc pentru mari schimbari. Pacat.
  Cu stima, declar ca va astept in continuare la conducerea partidului.

 56. pentru situatia in care este azi partidul cel mai indicat la sefia pdl. ar fi emil boc cel ce nu poate fi suspectat catusi de putin de nici o fapta de coruptie.mi se face sila cand ma uit la rtv. si antena 3 si-i vezi pe aceeasi nemernici cum instiga lumea si cum rastalmacesc in fel si chip interviul presedintelui .

 57. A venit si ziua asumarii,a motiuni si a mitingului organizat de servitorii sindicalisti,implicati masiv in darimarea statului de drept prin participarea directa la fenomenul de coruptie,atit a lor cit si a sindicalistilor din mediul bugetar.incepind cu politisti,vamesi,profesori,medici,functionari publici.nu i-am citat pe magistrati,pt ca ei nu au dreptul prin lege de a face greva.
  Dupa ce 21 de ani,liderii de sindicat si acolitii lor au jefuit tara,s-au opus privatizarilor avantajoase pt statul roman,tot ei ies in strada si se pling de nivelul de trai,nivel care este o expresie a propiei lor prostii,au furat si au pagubit bugetul statului prin corptie si intretinerea ei,in asa masura,incit astazi este nevoie ca guvernul sa opereze cu masuri dure de loc populare.
  Romania asa cum arata ea astazi este rezultatul cirdasiilor dintre pesedeii lui ion iliescu,a lui voiculescu si antonescu si acesti lideri de sindicat,care pur si simplu i-au inselat pe membrii simpli.
  Cum se explica faptul ca toti liderii de sindicat mai rasariti,sunt putrezi de bogati?iar membrii de sindicat isi trag zilele?cum se explica ca in romania munca este dispretuita,de sindicalisti,iar hotia si jmecheria este ridicata la rang de virtute?
  Zilnic auzim cliseul,,ROMANIA ESTE O TARA ATIPICA’eu spun ca romania nu este o tara atipica,este o tara cu prea multi farisei,parsivi si farisei,cu prea multi hoti si borfasi,lucru care a dus la mari inechitati in societatea romaneasca.
  Culmea ironiei,mi se pare insa ca este ,faptul ca tocmai cei care s-au imbogatit de pe urma prostiei maselor largi de sindicalistiu,astazi ii cheama in strada si-i conduc.OARE DE CE?

 58. Daca am lua in consideratie MINCIUNA provaduita de IRTV ROMANIA trebuiea sa dispara de pe harta globului.

  UE si NATO asigura lumea ca ROMANIA este pe calea buna, a OCCIDENTALIZARII si NU ORIENTALIZAREA, MODERNIZAREA si continuarea REFORMEI incepute.

  GUVERNUL Emil BOC trebuie sa-si continue activitatea, o recomandare procesul de implementarea a noilor legi trebuie accelerat.

  Probabil si o remaniere la ministri mai putin performanti.

  Ma refer la cel de la Telecomunicati cu sistemul informational mai rapid a implemnta.

  Cordialemen

 59. Eu cred ca Boc are o autoritate morala sa conduca partidul, este o sansa unica in viata lui de a merge cu reforma pana la capat. Dupa masurile dure antipopulare dar eficiente pe termen mediu si lung, ca sa intre in istorie ca primul reformator si modernizator al statului postdecembrist, el trebuie sa reformeze din temelii si PDL. Oricum este pentru ultima data cand mai are sanse reale sa castige sefia PDL cel putin cel care va urma dupa el sa gaseasca un partid curat, necompromis, modern, cu ideologie si doctrina de dreapta. In acest moment trebuie sa recunoastem ca in Romania nu mai exista un partid de dreapta. PNL fiind o anexa PSD.

 60. Ca sa ma deconspir sunt un membru PDL din orasul Covasna si nu imi este rusine ca sunt un admirator al doamnei Udrea si un membru PDL.

 61. Despre schimbarea codului muncii,voi spune simplu si la obiect,sunt intr-u totul de acord,si o spun de pe pozitia unui investitor de talie mica,care gestioneaza cite-va firme in care de-a lungul timpului s-a izbit de acest cod inca in vigoare ca de o stinca.
  Fara falsa modestie voi spune ca prin firmele mele au trecut sute de oameni cu care am fost obligat sa colaborez,lucru foarte dificil avind in vedere rigiditatea codului actual.
  Dezechilibrele majore au aparut imediat dupa intrarea romaniei in U.E.[SA NU CREADA CINEVA CA SUNT IMPOTRIVA INTRARII IN U.E] deoarece mediul privat a fost obligat sa ii momeasca pur si simplu pe angajati sa ramina in romania si sa munceasca,cu salarii atragatoare,astfel incit forta de munca a insemnat cheltuieli in plus,marirea de tarife si evident marirea de preturi.
  Poate multi ati uitat,in 2007,2008 pe piata fortei de munca aparuse un hiatus,un gol,lipsind in anumite domenii forta de munca calificata,situatie care a dus la o anomalie majora,oameni de calitate indoielnica au ajuns in pozitii pt care nu erau de loc pregatiti,iar randamentul lor era zero.
  Profitind de aceasta situatie,in scop electoral,guvernul tariceanu a marit salariile in zona bugetara,invocind faptul ca altfel oamenii pleaca,cind in realitate ideea era ca oamenii lor ,penelistii sa fie bine platiti pt a sustine partidul .
  Numai ca mirajul s-a spulberat rapid,criza mondiala a taiat brutal apetitul romanilor de a mai pleca obligindu-i pe multi sa ramina in tara,si de aici nu a mai fost decit un pas pina cind noul guvern a trebuit sa intre dur in zona salariilor,pensiilor si sa incerce sa echilibreze finantele romaniei.
  Asadar pot spune fara nici o reticenta,codul muncii actual este o piatra de moara atit pt investitori cit si pt angajati,si trebuie scos din circulatie.aceasta impotrivire impotriva noului cod,este o falsa problema,pt ca totul se joaca politic si la nivelul de imagine.
  Este politic,pt ca o data cu noul cod al muncii in sectorul bugetar,disponilbilizarile se vor face cu mai multa usurinta,si multi clienti politici vor ajunge someri,pt ca e de notorietate ,incomententa lor,dar mai ales reaua lor vointa,ei raspunzind comenzilor primte de la PSD SI PNL,distorsionind sensul unor legi,batindu-si joc de clientii lor.
  Si mai face ceva acest cod ,nou al muncii,pe linga faptul ca angajatorul are maim multa libetate in a-si organiza societatea dupa criterii de piata,ii aduce ce liderii de sindicat in postura de nulitati,pt ca arma lor ,CONTRACTUL COLECTIV DEV MUNCA LA NIVEL NATIONAL,dispare si o data cu el si obiectul santajului.

 62. Ma amuza spirtul apocaliptic pe care il afiseaza puiu,de parca suntem in plin razboi si capitularea ar fi unica si ultima solutie.
  Sigur un pupincurist desavirsit al ticalosilor ,MILITIANUL PUIU,continua sa-si faca iluzii si sa-si cultive singur iluzii,sperind intr-o defectiune venita din interiorul PD-L si al aliatilor lor.
  Cind vad atita naivitate,si rea credinta ma intreb cum de pot exista asemenea romani?cum de este orb si refuza sa ivada,dar mai ales sa inteleaga ca el si cei pe care ii sustine ,sunt cancerul romaniei,ca ei au nenorocit aceasta tara si tot ei sunt nemultumiti.
  Profitor si beneficiar al unor privilegii,primite din partea sistemului ticalosit,PUIU,vrea din tot sufletul sau,ca lucrurile sa ramina neschimbate,si este bulversat de viteza cu care statul a fost reformat prin legile promovate de actuala putere,practic ,LUMEA LUI PUIU NU MAI EXISTA,ODATA CU INCHIDEREA CERCULUI,NOUL COD AL MUNCII.
  Asa ca din punctul meu de vedere lui Puiu si celor ca el,le ramine o singura solutie,SA CAUTE IN ALTA PARTE PARADISUL PROLETARULUI SI AL COMUNISTULUI.

 63. Ze.V-eu le urez,SUCCESURI’din mai multe motive,da sigur pt continuarea reformei,dar si pt ca ,CIUMA ROSIE’REPREZENTATA DE VOICULESCU,ILIESCU,PONTA ANTONESCU,si sutele de mii de fosti comunisti si actuali comunisti,chiar daca tineri,sa nu inhate puterea,in veci vecilor.
  O constatare,daca gresesc te rog sa ma corectezi.
  Desi spui ca nu te implici in lupta interna din PD-L,faptul ca o ataci pe ELENA UDREA,mie unul imi lasa impresia ca ai decis in ce tabara ai incredere.
  Nu-i un repros,e doar o constatare.ai liberatatea totala in a crede s-au a nu crede in posibilitatile doamnei udrea.
  Apoi,spui ca PD-L e zero barat fara TRAIAN BASESCU-Ze.V.nu cred in oameni providentiali,cred in echipa,cred in munca in grup si in forta grupului.
  Si alegerile din 2009,au demonstrat cu prisosinta acest lucru,TRAIAN BASESCU CU SPRIJINUL PD-L,si-a reinoit mandatul,singur fara acest partid nu ar fi reusit.
  Asa ca adevarul e pe undeva la mijloc.A,si inca ceva,sunt convins ca ELENA UDREA,este o personalitate puternica ambitioasa ,care stie sa invete din mers cu un viitor stralucit in politica romaneasca.este credinta mea,chiar daca uneori nu-i aprob miscarile,dar in acelasi timp nu uit ca nimeni nu-i perfect,asa ca,asa cum lui TRAIAN BASESCU,i-am acceptat anumite derapaje,din punctulm meu de vedere,tot asa voi proceda si in cazul doamnei udrea.
  O zi buna iti doresc Ze.V.si vezi ca SArpele puiu,a trecut imediat la procedura,RACOLARE’unde este specialist militianul.cum sesizeaza o fisura,cum hop si el cu limba lui de sarpe otravitor.

 64. P.S.-mu uit cu multa simpatie fata de demonstrantii din piata constitutiei si o intrebare de-o naivitate infioratoare ma ispiteste:
  mai baieti,voi astia care vedeti in pozitia de patron ,asa o adevarata la ,DOLCE VITAE’ma intreb si va intreb,mai baieti de ce nu va luati soarta in miini si sa deveniti patroni,deci fericiti,bogati,vedete,asupritori,sa caveti angajati servili,dragalasi si dornici de munca?
  din cei peste 7000 de participanti,oare mi-ar putea rasapunde cineva?????????????

 65. zapa…”stat reformat “[curat portocaliu ],bey Agamita ,tu crezi ca vorbesti cu calicii tai de la cantina sociala ,du-te bey lozincarule si nu te mai intoarce ,poti s-o iei si pe poetesa ,numai voi vedeti lapte si miere in Romania …sa treci pe la Zebi ,am sa-ti las un laudatio pentru tine si tot neamul tau….hihihihi….

 66. zapa…acum o lauzi pe Elena ,acum o luna la Zebi ai zis ca nu-i definita doctrinar ,bey neomule ,nu mai umbla cu cioara vopsita …ti-am umplut frigiderul atunci ,se vede ca l-ai golit ,imediat ti-l indes cu de-ale gurii….hihihihihi…

 67. Ha, ha, ha! Iaca vă dau eu de citit şi am rugămintea ca cei ce cred că Emil Boc este un adevărat şi că Traian Băsescu face bine ceea ce face să rostogoliţi materialul! Mulţumesc!

  Când se va autosuspenda Bogdan Cantaragiu de la şefia PDL sector 1?

  Dosarul lui Dan Păsat, deputatul PDL acuzat de mai multe infracţiuni de şantaj, a făcut ocolul ţării şi al Europei, fiind citat şi în recentul raport UE pe justiţie ca un mare eşec.
  Dar nimeni nu sufla o vorbă despre şeful lui Păsat la data comiterii presupuselor infracţiuni, deputatul Bogdan Cantaragiu, pe atunci preşedintele PDL Giurgiu.

  Cantaragiu a fost audiat deja de DNA şi împotriva lui s-a început urmărirea penală în baza articolului 13 din Legea 78/2000.

  Procurorii spun că, prin ajutorul dat lui Păsat la obţinerea unor contracte, fostul şef al PDL Giurgiu, Bogdan Cantaragiu, s-ar face vinovat nu de complicitate la şantaj, ci de o infracţiune asimilată infracţiunilor de corupţie.
  Potrivit Legii 78/2000, secţiunea 3, articolul 13, „fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid sau într-o formaţiune politică, într-un sindicat ori într-o asociaţie fără scop lucrativ sau fundaţie şi care foloseşte influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.”

  Dan Păsat este deputat în Parlamentul României. La fel şi Bogdan Cantaragiu, aflat la al doilea mandat după ce a câştigat alegerile într-un colegiu din Dâmboviţa.
  În plus, în toamna lui 2010, Cantaragiu a ajuns, graţie lui Vasile Blaga, să obţină şefia uneia dintre cele mai puternice organizaţii PDL Bucureşti, cea a sectorului 1.
  Aşadar, printre „subordonaţii” pe linie de partid ai lui Cantaragiu, se află europarlamentarul Monica Macovei şi ministrul de externe Teodor Baconschi, dacă ar fi să dăm doar două exemple dintre noii veniţi în PDL sector 1.

  Dacă vă veţi pune în pielea celor doi, poate veţi privi cu alţi ochi criteriile de integritate cerute de reformişti. Că Macovei şi Baconschi nu au folosit pârghiile oferite de statut pentru a contesta această lipsă de autoritate morală şi s-au ţinut departe de organizaţie, tolerând starea de fapt prin absenţă, asta e altă poveste care ar merita analizată separat.

  Mai are Bogdan Cantaragiu autoritatea morală să conducă această organizaţie? Poate fi respectat, preţuit şi ascultat de oamenii care au muncit ani sau zeci de ani pentru PDL sector 1? Sau de noii veniţi, precum Monica Macovei sau Teodor Baconschi. Cu Bogdan Cantaragiu în frunte, mai poate PDL sector 1 să convingă pe cineva să i se alăture?

  Cât pierde şi cât cîştigă partidul prin non-combatul celor care tolerează astfel de oameni în frunte numai pentru că ei au sprijinul unor nume grele din partid?
  Iată o temă de reflecţie pentru toţi cei care cred că integritatea e un moft, iar păstrarea unor oameni, cu costuri de imagine extrem de mari, este soluţia de coeziune a partidului.

  Anexe:

  Dosarul Pasat: Doi demnitari l-au ajutat pe deputat sa ia contracte publice
  Sursa: Ziare.com, 14 Februarie 2011

  Deputatul Dan Pasat a fost ajutat sa obtina contracte publice de catre un alt deputat PD-L, Dan Cantaragiu, si de fostul prefect de Giurgiu, Norut Stanisteanu, arata Departamentul National Anticoruptie in referatul in care propunea arestarea acestuia, respinsa in cele din urma de Parlament.

  “Deputatul Dan Pasat nu a fost favorizat in atingerea rezultatului sau infractional doar de atitudinea “cooperanta” a primarilor in a ii urma ordinele, ci si de sprijinul direct sau indirect al unor alti functionari publici (Trezorerie, Finante, Garda Financiara) sau chiar demnitari (deputatul Cantaragiu Bogdan, prefectul Norut Stanisteanu)”, se arata in referatul de arestare al DNA, potrivit realitatea.net.

  Cel mai important dintre acestia e Bogdan Cantaragiu, cel care era seful direct pe linie de partid al lui Dan Pasat si care avea o influenta foarte mare asupra diferitelor institutii publice din judetul Giurgiu.

  “In actiunile directe de persuadare, un rol important l-a avut si seful lui Dan Pasat pe linie de partid, deputatul Bogdan Cantaragiu-seful organizatiei judetene si membru al Comisiei pentru Administratie Publica, Amenajarea Teritoriului si Echilibrului ecologic din Camera Deputatilor”, se mai arata in referatul DNA.

  Cantaragiu este deputat PD-L din anul 2004, iar in trecut a lucrat la Ministerul de Finante, ca analist. Din decembrie 2010, Norut Stanisteanu, care l-a ajutat si el pe Dan Pasat, nu mai este prefect de Giurgiu. El a fost schimbat din functie, insa a fost numit imediat secretar general al Ministerului Economiei.

  Presedintele PD-L Sector 1, deputatul Cantaragiu, audiat in dosarul Pasat
  Sursa: Ziare.com, 9 martie 2011

  Presedintele PD-L Sector 1 Bucuresti, deputatul Bogdan Cantaragiu a fost audiat miercuri la DNA in dosarul deputatului Dan Pasat, acuzat de santaj.

  Bogdan Cantaragiu, fostul presedinte al PD-L Giurgiu si actualul lider al organizatiei sectorului 1 Bucuresti, a refuzat sa faca declaratii presei la iesirea din sediul DNA, informeaza Mediafax.

  Conform unor surse judiciare citate de Mediafax, Bogdan Cantaragiu, care este si deputat PD-L de Dambovita, este acuzat, la randul sau, de savarsirea infractiunii prevazute la art. 13 din Legea 78/ 2000 – “fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid (…) de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la cinci ani”.

  Mai precis, Cantaragiu este acuzat ca s-ar fi folosit de influenta sa pentru a determina un primar din judetul Giurgiu sa favorizeze obtinerea unor beneficii de catre SC Prod Invest SRL, unde Dan Pasat figureaza ca asociat.

  Deputatul PD-L Dan Pasat este anchetat in stare de libertate, dupa ce parlamentarii au votat impotriva avizului cerut de procurori pentru arestarea sa.
  Potrivit DNA, in perioada 2009 – 2010 Dan Pasat, “prin actiuni de santaj ori prin folosire a autoritatii si influentei ca om politic decurgand din functia de conducere din partid, a actionat pentru a obtine, pentru sine sau pentru persoane apropiate, beneficii necuvenite provenind din contractele de achizitii publice incheiate cu primarii de pe raza judetului Giurgiu si derulate prin firma sa – SC Prod Invest SRL, pe care o controla si o conducea in fapt”.

  Pe 18 februarie 2010, fata de Dan Pasat s-a dispus urmarirea penala in legatura cu doua infractiuni de santaj, iar la data de 28 iunie 2010 cercetarile au fost extinse.

 68. PUIU-imi plac lozincile mele,pt ca sunt inteligent argumentate si la obiect.
  punind in oglinda ideile mele cu ale tale,de departe si cel mai cretin om ar sesiza ca esti varza,ca esti un politruc,indoctrinat care in afara de faptul ca ai avut ca unelta de lucru,PULANUL DE MILITIAN’ cu altceva nu prea te poti lauda.
  functia pe care organul creier o are,adica aceea de a gindi si rationa,tie iti lipseste cu desavirsire.Repeti ca un papagal clisee si texte pe care sunt convins ca nu le intelegi,dar asta e, tu ai fost facut sa fii pe post de papgal,alti sa se ocupe cu ratiunea si intelegerea fenomenelor politice si economice.
  Asa ca,nu incerca sa-ti depasesti conditia de papagal pupincurist.

 69. Nu pot rata ocazia-DLE. VISAN-felicitari,sunt un pedelist de nadejde,ati avut o prestatie onorabila,pe care o notez cu nota 10,ati executat-o in direct pe doamna sincai,si o data cu ea si TRUSTUL PUSCARIASULUI VOICULESCU.
  Da,ati lucrat ca la carte,asta-i modelul.FELICITARI,sunt convins ca vor ajunge la dv.

 70. Erata-sunteti un pedelist de nadejde

  eu nu,pt ca nu sunt membru-imi cer scuze pt regretabila eroare.

 71. Hi hi hi… cum râde puiu… Erau aşteptaţi 50 000 de demonstranţi şi sunt în jur de 7000, mulţi dintre ei beţi pân-la comă. Cei care susţin codul sunt mai mulţi, 8000… De râs!… Ca să vedeţi câtă autoritate au liderii de sindicat…

  • Diseară, pe tv-uri, o s-o vedem iar pe coţofana aceea vopsită, de-şi zice Monica Tatoiu, întrebându-se oripilată de ce-or fi românii aşa de blegi?…

 72. …poeteso s-a terminat serialul ,am vazut ultimul episod azi in reluare ,pe seara incepe altul ,sau ii urmare la Jumong ?…

  • Incepe altul, asa este. Merită, puiu, să urmăreşti pentru istorie şi culoarea locală, in general, tradiţii, obiceiuri, mod de viaţă şi de gândire, imbracaminte, relaţii, comportament. Să nu te aştepţi la scene tari de dragoste că nu vor fi chiar daca serialul se numeşte Curtezana regelui.

 73. Nu regret niciuna dintre ieşirile mele publice în care am sancţionat corupţia şi tentativele de trafic de influenţă şi voi continua să vorbesc despre aceste lucruri pentru că ele nu trebuie să devină o normalitate.

  Asta este o chestie care ai declarat-o dumneata draga d-na udrea si nu vad sa o respecti avand in vedere ca nu ati votat sa o ancheteze pe doamna ritzi si pe multi alti,intre timp voua ca cresc conturile si burtile la unii,in timp ce voi va bateti joc de noi cu o nesimtire grasa.Ati dus poporul de rapa *simpaticul* domn boc nu stie cate o paine,voi traiti in lumea voastra care o vedeti voi cu economie crescuta cu idee ca in tara asta totul este roz,eu va spun ca ne afundam tot mai mult ***

  o zi buna

 74. usl si-a gasit mascota un alt Vasile ROAITA in persoana technicianului de TVR

  Imaginati-va ca alianta socialista, PESTA BRUNA doreste intoarcerea ROMANIEI cu 50 ani in urma.

 75. @Frank
  Cred fără rezerve în Emil Boc în calitate de Prim Ministru al Guvernului României, până la capăt, adică până la alegerile din 2012. Nu mă interesează cine va conduce, în viitor, PDL, dar m-aș fi așteptat ca interesul partidului, în preajma unei moțiuni de cenzură, să fie centrat pe ideea de UNITATE În jurul premierului și a liderului de partid en titre care este Emil Boc și nu pe aranjamente de culise, semnături de susținere sau poziționări în funcție de persoane într-un moment prematur și total nepotrivit.
  Însuși președintele a menționat obiectIvul imediat și principal al partidului , care este GUVERNAREA.
  Dar, același președinte, pe care ,mi-l doresc constant la altitudinea și demnitatea funcției de șef al statului, a coborât nepermis de mult la nivelul luptelor intestine din interiorul unui partid politic accentuând clivaje care trebuie cu orice preț evitate într-o perioadă de cumpănă pentru națiune.
  îmi pare rău că Președintele României s-a amestecat , spun eu, pripit, în problemele interne ale unui partid politic ÎNCLINÂND ARTIFICIAL BALANȚA, facilitând totodată speculațiile presei referitoare la abandonul ,,controlat” al primului ministru, ÎN INTERES ÎNGUST DE PARTID!
  Emil Boc NU MERITĂ un asemenea tratament, el trebuie susținut PÂNĂ LA CAPĂT ca prim ministru. Multă lume confundă cele două funcții, dar…. Barack Obama NU ESTE președintele partidului democrat, EL CONDUCE GUVERNUL STATELOR UNITE.
  Președintele, la întâlnirea cu foștii colegi, ar fi putut spune și l-aș fi aplaudat frenetic:
  ,,Nu mă interesează cum vă organizați, doar vă transmit un mesaj, de care ,dacă vreți să țineți cont (sau nu) , e treaba voastră:
  UNITATE în jurul primului ministru pentru ducerea la capăt a reformei, organizați-vă la momentul potrivit și profesional alegeri între VIZIUNI și nu între PERSOANE, iar cel mai credibil să câștige. Dar nu uitați nici o clipă obiectivul de fond: COEZIUNE bazată pe respect între colegi, INTEGRITATE și…respingeți orice tentații populiste.”
  ACESTA ESTE TRAIAN BĂSESCU, ÎN CARE AM CREZUT TOT TIMPUL și în care îmi doresc să cred în continuare !

  • ps
   ..M-m relaxat citind aluzia ta malițioasă referitoare la ,,potențialul de racolare” pe care l-ar avea…. un anume limbric!
   Bey, Frank, atenție la mine și privește-mă fix în ochi : am eu față de fraier ? 🙂
   Hai să-ți spun cum e cu racolarea…în cărțile sfinte, diavolul, recte Lucifer, nu are în nici un caz alura acelui monstru cu coarne și coadă, efigie întipărită în mentalul folcloric al nației. Diavolul, este un ÎNGER DECĂZUT, extrem de sofisticat, ce poate lua orice chip vrei tu, inclusiv aceluia al unui lord sau dandy cu zâmbet telegenic pe figură, un erudit enciclopedic care cunoaște la perfecție Scriptura, Bilblia, sau Evangheliile, întocmai ca un avocat din înalta societate care a memorat toate pliurile legii pentru a se folosi de slăbiciunile ei, în interesul clientului care a semnat ,,pactul”.
   ..Dar Lucifer este piscul strălucitor. Sub el, sunt demonii tăcuți, rapizi și nemiloși, care duc la îndeplinire ordinele stăpânului, iar la ,,talpa iadului” viețuiesc râmătorii neștiutori de carte și retardați mintal, cunoscuți sub numele de ,,michiduță”.
   Aceștia, au ca sarcină principală, să golească în fiecare dimineață…,,întunecată”, oala de noapte a stăpânului.
   Personajul ,,racolant” de care vorbești, și-a depus CV-ul pentru un post liber de ,,michiduță”, dar, din câte știu, nu a primit nici un răspuns. 🙂

  • PS2
   Elena Udrea este un politican de mare viitor, dar va fi strălucit, atunci când va fi pe propriile picioare.
   Atâta timp cât sare ca arsă cu două dește în sus, strigând….,,și eu, îl susțin pe Emil Boc ca lider de partid !” (deși Emil Boc ESTE liderul partidului și mi-a dori tare mult să se vadă asta), în loc să candideze ea însăși, înseamnă că nu s-a maturizat îndeajuns. Din fericire, este încă tânără și are toată viața înainte. 🙂

  • erata….mi-aș dori tare mult… e binevenită erata. 🙂 🙂

 76. Cand gandesti cistit cine ar trebui sa fie presedintele PDL , nu poti decat sa te gandesti la persoana lui Emil Boc . Dece ? Pentru ca acest omulet , in ciuda loviturilor si sagetilor primite zilnic de peste tot , dela opositia politica socialista , plus dela jurnalistii si moderatorii dela cele doua televiziuni antiguvernamentale , acesta nu a cedat si a reusit sa scoata tara dela riscul de faliment , destabilizare si haos . Acum economia , grazzie guvernului Dlui Boc , a inceput sa se miste , export impressiionant si altele . Si atunci nu ar fi drept , moral si fara a supara pe Dumnezeu , sa nu fie tot el in continuare presedintele PDL ? Sigur ca da . Poate istoria il va pomeni ca un prim ministru deosebit in Romania care intr-o perioada dec criza mondial a reusit sa scoata Romania din impas . Daca ati observat , opozitia din Romania plus jurnalistii associati ei , au ceva nefiresc in felul lor de comportament : insulta , injura , calomniaza, desinformeaza , manipuleaza , jignesc pe cei dela PDL din guvern plus presedintele tarii , in timp ce nimeni din acestia nu le-a facut niciun rau . Politicienii PDL , daca ati observat , se comporta civilizat , personal nu am vazut niciodata comportari necivilizate din partea lor , cum ar fi sa jigneasca , sa insulte , etc.. Se vede clar ca avem deaface cu o alta clasa de oameni politicieni , mult mai elevata decat cei din opositie. Urmaresc politicienii americani de zeci de ani , de cand eram adolescent si intelegeam caracterul unui politician , si pot spune ca politicienii PDL sunt foarte asemanatori cu cei americani . Asta m-a facut sa simpatizez cu acest partid politic , si tot din aceasta cauza toti romanii din Statele Unite simpatizeaza cu PDL . Banuiesc ca si romanii din Europa au aceiasi simpatie pentru PDL pentru ca si ei vad politicienii din acele tari europene si apoi compara .

 77. Există o vorba în popor:intaratai drace că şi mie-mi place.Nu înţeleg de unde atâta galceava pentru conducerea unui partid de buzunar,pentru că asta o să devină pdl după alegeri.

 78. ..aplaudacii astia doi, zapa si ZeV-ecu vorbesc de racolare ,cine dracu sa va racoleze pe voi bey pupatori si ridicatori de osanale libidinoase catre putere ,sunt pline partidele de lichelele lor ,nu mai au nevoie de alti oportrunisti si taietori de frunze portocalii….

 79. poeteso am cunoscut o jumatate din actori din vechiul serial ,ii promitator subiectul :curtezanei regale “…sa vedem.

  • Stai sa vezi. Adica, sa vedem. Actiunea se va desfasura mai mult la curtea regala. Cred ca o sa fie frumos. Vezi ca sunt cate doua episoade odata.

 80. Dintre Emil Boc si Vasile Blaga,este clar ca solutia morala este Emil Boc.Personal sper ca si solutia politica si strategica capabila sa motiveze pe cei corecti din PDL.Blaga este locomotiva celor cu”statut” greu in PDL,mai ales in teritorii si cand spun ”statut” greu,inseamna cei ce au parghiile in organizatii,cu relatii mai mult sau mai putin corecte intra-PDL si interpartide(si aici vorbesc de PSD PNL)care nu intotdeauna sunt motivati politic sa castige batalii electorale ci mai mult sa traiasca bine dupa aceea.Sunt cei de care cei motivati corect si moral politic in general nu pot sa treaca decat facand compromisuri imorale sau in cazul in care mai scapa cate unul,grupul Blaga are grija sa il demotiveze cu orice mijloace.Emil Boc este un model al moralitatii si incoruptibilitatii in PDL pentru multi cei ce isi doresc o alta politica,insa greseala dansului este ca in timp,preocupat de responsabilitatile sale nu a incurajat in jos,pe verticala,politicienii a caror motivatie este strict politica corecta si nu confortul vietii de politician.Ori grupul Blaga si sustinatorii sai sunt foarte bine ancorati la acest aspect cu parghiile necesare sa impuna voturi pe aceasta filiera.Aceasta lupta intre cei doi este exact duelul reforma politica-conservatorism politic la forma negativa,si eu sunt sceptica in rezutatul acestor alegeri.Se spune ca cine munceste nu are timp sa isi consolideze pozitia,iar din punctul meu de vedere este ceea ce se intampla cu candidatura lui Emil Boc.Eu ii urez succes atat dansului cat si celor ce il sustin.

 81. Mircea Dusa,deputat PSD-spectacol jalnic in parlament…of,of…grea politica asta…

 82. Josnica strategie a opozitiei de a pune de un conflict diplomatic intre Romania-Ungaria…Uneori cred ca pentru opozitie romanii,in special cei din zona amestecata etnic sunt carne de tun. Imi si inchipui de la cine a venit ideea aceasta.

 83. @zev
  sper ca ti-a trecut supararea… as paria ca blaga(favoritul tau) nu va lua mai mult de25- 30% din voturile pdl-istilor pt functia de presedinte…hihihiiiiiiiiiiiiii

 84. Gaby neni simplist judeci ,cu treburi din astea nu te joci ,trebuie pus la punct din fasa ,in opinia ta numai opozitia-i de vina ….

  • Puiu

   Da,din fasa insa nu cu hei rup-ul si badaran,ci diplomatic-tocmai pentru ca nu e joaca si in tot acest asa zis conflict sunt oamenii simpli prinsi la mijloc,nu politicienii rupti de realitate care reactioneaza impulsiv.

 85. De dimineata se latra si se scrie pe ecranul tv-lui ca aceasta de azi este a opta motiune impotriva guvernului Boc. E drept dar eu o sa spun acelasi lucru altfel: este a opta motiune depusa de opozitie si a opta oara cand opozitia o ia in bot. Nu suna corect si asa?

  • Nu, n-am uitat. Toamna, in 2009. Si? A fost numit un alt guvern Bog, dupa prezidentiale. Dar eu faceam referire stricta la ce au scris ticalosii toata ziua, pe ecrane ca si cum motiunea ar trebui sa fie de rusine pentru guvernul Boc, care rezista atacurilor nemernicilor din alianta rusinii si a neputintei.

 86. Motiunea a picat. Boc ramane premier. Uraaaaaaaaaaaaaaaa!
  Iar a luat-o opoziţia în bot… Acum realizeaza că degeaba s-au măritat şi încuscrit între ei. Tot nu au ce le trebe…

  • Vă imaginaţi cam ce ar fi fost acum, in studiourile RTV si Antena 3, daca motiunea trecea?

  • Nu-i corect spus ca “Guvernul Boc a scapat inca o data”. Din ce a scapat guvernul? Din foc, din raie? Corect e ca opozitiei i s-a mai demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca dincolo de casatorii si incuscriri, este o opozitie cu picioare de lut, neputincioasa.

 87. NG,
  Boc va castiga caci caschetele trantite in lipsa ta, nu-ti aduc voturi in partid.

 88. puterea nici n-a votat ,s-a luat dupa opozitie care asa a procedat acum ceva timp in urma ,le-a fost frica ….hihihihi…Basescu i-a invatat Sambata trecuta sa nu voteze puterea ,sunt sub control…asta-i tara in care traim ,Boc le-a dat bani sa stea in banca si sa nu voteze ,mai pe romaneste :participa dar nu se baga ….hihihihihihihi…..

 89. PUIU-bine a facut basescub si boc,uite asa ca sa crapati de ciuda,ca sa dea damblaua’in voi.
  e destepti astia doi BASESCU SI VOI.
  Hai fiti si voi destepti,puteti?
  va calca incet si apasat basescu in picioare,iar voi in afara de a scheuna,altceva nu puteti face.
  wpw ce-mi place de BASESCU-ASTA VA LUSTREAZA DE-A BINELEA-HA,HIIIIIIIIIII

 90. ,NOUL COD AL MUNCII-SPAIMA PUTUROSILOR SI CHIULANGIILOR,DAR SI A PROSTANACILOR’

  Asa dupa cum stie toata lumea cei mai mari chiulangii ai romaniei,la aceasta ora ,sunt CRIN ANTONESCU SI VICTOR PONTA.
  Acesti doi domni sunt platiti regeste de statul roman pt a chiulii,le-a dat masina,sofer,casa,masa secretara si vre-o 7 consilieri,si ei tot chiulangii.
  Ei plecind de la aceast adevar,dovedit de scripte,stau si ma intreb,CUM SA VOTEZE CEI DOI CHIULANGII NOUL COD AL MUNCII CARE INCURAJEAZA MUNCA,COMPETENTA SI APTITUDINILE.
  Va reamintesc ca ,CRIN ANTONESCU A INTRAT IN PARLAMENT PE USA DIN DOS,DE PE LOCUL TREI,VOTAT DE DOI LIPOVENI BETI,,dupa unii scriitori neamuri cu el,si ca intra in parlament pe geam,pe geamul pe care a fugit NEPOATA LUI NORICA NICOLAI,CEA CARE LUA LECTII DE VOTAT DE LA PENELISTUL MELESCANU,DESI EA N-AVEA NICI O TREABA CU PARLAMENTUL.
  In aceste conditii vin si intreb,oare primii disponibilizati dupa canoanele noului cod al muncii nu vor fi cei doi chiulangii notorii,pontanescu???????????

 91. Luni pe postul national de televiziune PRES. TRAIAN BASESCU se intreba retoric;,cum sa dau romania pe mina lui VICTOR PONTA,’?din aceassta remerca oricine a inteles vca de fapt pres. elegant se intreba cam asa:
  ,CUM DREAK SA DAU PE MINA UNUI IDIOT INCONSTIENT ROMANIA.
  Iata ca nici nu au trecut mai mult de doua zile,si idiotul crescut de adrian nastase ,care i-a predat cea mai dificila lectie,cea de a cara geanta,vine si confirma spusele pres.
  Intr-o inconstienta iesita din comun acest PONTA SI ANTONESCU,ERAU PE PUNCTUL SA IMPINGA NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN,ROMANIA INTR-UN INCIDENT DIPLOMATIC,cu statul maghiar.
  DACA in jocul politic intern,,FACATURILE DIN LABORATORELE SECURISTULUI VOICULESCU,SA LASA CEL MULT CU AMENZI DE LA C.N.A.IN URMA UNUI INCINDENT PROVOCAT IN URMA UNEI MINCIUNI GROSOLANE,STATUL ROMAN,SI ROMANII AR FI AVUT DE SUFERIT GRAVE PREJUDICII.
  Acesti idioti din USL,prin gestul lor au atentat la siguranta statului roman,incercind prin minciuna si dezinformare sa atraga statul roman intr-un conflict diplomatic in prima faza.
  Sper ca aceasta grava gafa,impardonabila sa nu ramina nesanctionata si pres. statului si P.M. sa treaca la actiuni ferme impotriva acestor TRADATORI,CARE PT A AJUNGE LA PUTERE VOR SA CREEZE DEZORDINI SI INCIDENTE CU CARACTER INTERNATIONAL.

 92. Daca in urma cu cite-va saptamini,CEI DOI IDIOTI POLITICI,la congresul U.D.M.R,faceau sluj in fata ungurilor,astazi,dupa ce ungurii le-a intors spatele si le-au spus ferm,NEM’trec la mirsavii si mizerii,riscante.
  Reamintesc ca,in 15 martie,2009,PRES, TRAIAN BASESCU,urmare a unei formulari nefericite din partea ambasadei maghiare la bucuresti,a interzis pres. UNGARIEI SA SURVOLEZE SPATIUL AERIAN AL ROMANIEI.
  Tot atunci,aceiasi PENELISTI,ACELASI CRIN ANTONESCU,au sarit in sprijinul ungurilor si l-au acuzat de toate relele pe TRAIAN BASESCU.
  INTREBARE-oare acesti limbrici politici,care sunt penelisti ,au dreptul sa se numeasca ROMANI?

 93. sunteti o persoana inteligenta probabil din aceasta cauza sunteti si atta de mult mediatizata dar ei ori nu stiu ori sunt proosti cu cat va mediatizeaza cu atat va creste popularitatea cum sa intamplat intradevar cu prim ministrul roimaniei EMIL BOC il admir si apreciez tot ce a facut pt aceasta tara numai demagofgi si cretini nu inteleg ce a facut pt aceasta tara in 2 ani voi PDL-ul ati facut in 2 ani ce nau facut toatte celelante partide politice in 20 si toata admiratia mea .pe mine unul nu ma manipuleaza nimeni nici televiziunile mogulilor cu toate ca ma uit la emisiunile lor pt ca imi place sa fiu o persoiana informata dar rad de multe ori cand vad ca invita unul de la putere si 5 din opozitie si din sindicate ca sa poata sa muste din acel om precum o haita asa sunt o haita toti din opozitie asa cred ei ca va face cetateni acestei tari sa nu mai voteze cu PDL da mai si reusesc ii manipuleaza pe cei care nu au demnitate nu stiu ce inseamna onoarea si sacrificiu.cu un singur lucru nu sunt de acord cu cea ce faceti si nu e bine e vb de COPLATA cum sa mai platesc in plus daca doamne fereste ajung la spital cand eu lunar platesc contributia medicala cate 100 ron.asa ceva nu se poate am cunostinte care lucreaza si platesc lunar contributia si cand a ajuns la spital a treb sa isi plateasca analizele e strigator la cer in chestiunea medicala nu e de joaca .cum ati putut sa faceti atatea lucruri bune ar treb sa faceti si cu domeniul SANITAR faceti o lege buna si lumea va va aprecia si mai mult eu unul va apreciez pe dumneavoastra pe boc pe boureanul pe botis .blaga.si nu in ultimul rand pe PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU AM STTA 4 ORE LA RAND SA IL VOTEZ LA PREZIDENTIALE SI AM SA STAU SI O VIATA INTREAGA SA IL VOTEZ DIN NOU.stiu ca a facut numai bine si sa luptat cu toti mafioti si nu a raspuns criticilor aduse din toate partile ar trebui sale foie rusine la toti aceia care a denigrat imaginea acestui om acestui roman .si ar treb sa stiti ceva cine veti citi aceasta postare a mea nu am facut politica si nu fac nu cunosc pe nimeni din apropiatii mei sa faca politica doar pe un prieten care e presedintele tineretului liberal din arad ,nici un membru al familiei mele nu face politica .dar asta nu inseamna ca nu am viziuni si nu vad ce sa intampplat in aceasta tara si ce se intampla

 94. 1. Motiunea de cenzura referitoare la Coadul Muncii a picat,deci coalitia functioneaza.
  Am si un mare motiv de nemultumire ( ! ): prin neparticiparea la miting, l-ati suparat pe M.Badea… Va rog sa nu se mai intample !…
  2. Consider ca aprecierile d-lui ZeV privind tactica d-lui Boc de a demisiona din functia de Prim Ministru, acum sau dupa Conventia Nationala , sunt nedrepte. In politica sunt necesare, de multe ori, strategii care par greu de inteles pentru cei neimplicati ,direct, in problema. In cazul in care, in final, strategiile dau rezultatele scontate, inseamna ca au fost bune. Si cred ca asa va fi.
  3. Daca dl. presedinte Traian Basescu s-a implicat in lupta pentru sefia PDL, asumandu-si riscurile de rigoare, inseamna ca interventia domniei sale era strict necesara. Dl.presedintre are surse de informatii pe care noi nu le avem si, in acelasi timp, are un simt politic recunoscut chiar si de adversarii d-sale. Pobabil exista posibilitatea ca, daca nu intervenea, situatia din partid sa scape de sub control.
  4. De acord cu acei care apreciaza ca PDL trebuie sa utilizeze un limbaj civilizat. Insa daca ai de a face cu doi obraznici, acestia merita pusi la punct. Nu este normal sa se tolereze ca dl. presedinte Traian Basescu sa fie numit “disperatul de la Cotroceni”, dl. Boc drept “iresponsabil” etc.,iar cu cei doi sa se vorbeasca mult prea elegant. Cred ca invitatii PDL-isti la talk show-uri , din “REPETENTUL CHIULANGIU” si din “CARLANUL” ,n-ar trebui sa-i mai scoata.
  5. Revin la ideea ca este necesar sa se stabileasca un “PLAN DE DUPA CONVENTIA PDL”. Infrangerea (inevitabila) a uneia dintre grupari nu trebuie sa elimine, din conducerea partidului, intreaga grupare invinsa ( asa cum s-a intamplat la PNL). Intrucat majoritatea parlamentara este firava, crearea unei grupari de nemultumiti ar fi foarte periculoasa pentru viitorul coalitiei.

  • De acord cu punctul 5, dar nu pot fi de acord cu strângere de semnături pentru alegeri de partid în timpul moțiunii de cenzură și culmea, în incinta unei instituții publice reprezentative și pe banii contribuabililor.
   Văd că onorații noștrii politicieni refuză obstinant să se maturizeze. Orice le-ai spune, ei își văd în continuare de treaba LOR. 🙂
   Dacă aceștia, ignoră cu seninătate inconștientă bunul simț, de ce aș admite ideea că sunt capabili de ,,strategii care par greu de inteles pentru cei neimplicati”, din moment ce ei se comportă ca niște copii de grădiniță care fug necontrolat după aceeași minge ?
   Pe de altă parte, a te juca de-a demisia tactică, adică cu instituții publice de mare responsabilitate, în baza unor ,,strategii care par greu de inteles pentru cei neimplicati”, înseamnă, pe lângă iresponsabilitate, pur și simplu că îți propui să aiurești mințile oamenilor. Păi dacă sunt ,,greu de înțeles” pentru cei neimplicați, pentru marea masă de cetățeni ele sunt de-a dreptul ermetice. Logic, nu ?
   Deci, revenim la jocuri de oglinzi pe seama ignoranței (prezumate) a electoratului. Nimic nou sub soare, nu-i așa, domnule NeaKutare ? 🙂

 95. Doamna Udrea,te invit sa cobori cu piciorele pe pamint si sa te uiti la amaritii acestui popor .De asemenea ti-as sugera sa lasi deoparte obsesia pentru pirtii si acei bani sa fie folosit acolo unde intadevar este nevoie .Sper sa nu fiti niciodata in situatia(data fiind pozitia dv ,nici nu se pune problema)sa vedeti cum cineva drag se stinge pe un pat de spital ,pentu ca in acea institutie nu exista un aparat de resuscitare sau medicamentele necesare .Da,asta este realitatea,este ceea ce am trait eu ,noi,majoritatea prostimii.Sa va dea DUMNEZEU mintea cea de pe urma

 96. Un zâmbet la cafea 😆

  – Dumnezeu mi-e martor ca sint nevinovat, spune inculpatul.
  – Imi pare rau, spune judecatorul, dar am incheiat deja audierea martorilor.

 97. ESTE INCREDIBIL ca opozitia din romania sa ajunga in faza de_a face asfel de gafe diplomatice cu vecini nostri maghiari.Dar cu toate asfel de gafe,campanii de presa a mogulilor si cu forma de proteste a mincinosilor de lideri de sindicat ,guvernul BOC,rezista si trebuie sa mearga inainte pt reformele statului roman,pt ca suntem o tara europeana si trebuie sa ne aliniem acestei mari familii.Aceste trusturi de presa ce minte si manipuleaza opinia publica nu au putina decenta si sunt foarte iresponsabili pt tot raul adus romanie si institutiilor sale

 98. Conform bunului proverb romanesc,care spune ca,”Decat sa mananci seminte ,in aglomeratie la miting,mai bine pe o banca in parc” eu am fost la tanti Mariana.
  Citeam regulamentul sponsorului oficial al unei echipe de fotbal.Si ma uitam
  la televizor.Si ma gandeam.
  La televizor se certau unii cu altii,Unii,ca s-a zis ca or sa fie jdemii de
  manifestanti si n-au fost decat cateva mii.Altii,ca nu sa numarat bine,ca la timpul
  t+1,au fost jdemii minus cateva mii.
  Altii spuneau ca de vina e tanti Florica pe care a apucat-o lesinul si ca sa nu
  plece singura la spital a luat cu ea si cateva mii de oameni.
  Ma gandeam ca nenea ala care a zis ca premierul e noul Stefan cel Mare,
  avea dreptate.Pai avea.Amandoi nu prea inalti de statura.Este.Amandoi
  buni la sfat.Este.Mie mie drag sa-l ascult pe premier.Mai ales ca vorbeste
  in reluari.L-as asculta toata ziua pronuntand lunile anului.
  Ei,la chestia cu vitejia nu prea iese.Ala,primul facea de capul lui.Putea
  Sultanul sa-l ameninte,sa-i trimita porumbei cu tot felul de ocari.Nimic.
  Ce face Fane asta nou?Pai asta nici caciula de noapte nu si-o da jos de
  pe cap daca nu vine gugustiucul cu ordin de la inalta poarta.
  Dar nu stiu cum se face ca Fane 1 mai si pierdea.Fane 2 nu.
  Deci,nenea ala avea dreptate Fane 2 e un erou.

 99. Motiunile de cenzura sunt un exercitiu politic de democratie si sunt binevenite atata timp cat ne arata toata”splendoarea”politicii romanesti in general si a politicii opozitiei in special.Insa cand sub sintagme gen interesul national,interesul romanilor,strategiile opozitiei duc Romani in pragul unui incident diplomatic,imi pun intrebarea :pana la urma pentru cine lucreaza opozitia? Daca guvernarea s-ar fi alaturat asa zisei declaratii ad-hoc ca raspuns la declaratiile prmierului ungar,probabil am fi asistat dupa la un pas inapoi din partea opozitiei si lasarea actualei guvernari sa gestioneze un act venit din impulsul castigului imagistic si electoral care ii ghideaza pe cei din opozitie in ultimii ani.A trecut ceva timp de cand nu l-am auzit pe Emil Boc vorbind atat de sigur si intelept vizavi de aceasta problema,si am constatat ca discursul si sfatul nu i-a fost contestat de opozitie,semn ca au realizat stupiditatea actului lor.Mi-as dori ca premierul sa iasa public si sa tina la curent populatia cu demersurile facute in acest sens,mai ales ca exista zone unde populatia mixta,este ingrijorata atunci cand periodic se exacerbeaza asa zisele”probleme”interetnice.

 100. @
  Elena UDREA

  BRAVO,

  Felicitari pentru castigarea luptei MODERNIZARII ROMANIEI cu FEUDALISMUL promovat de clanul ponta & antonescu.

  Sindicatele si-au gasit un alt Vasile ROAITA, tanarul SUBARU sacrificat in caderea din balconul Parlamentului.

  Va doresc succes pentru implementarea cat mai rapida si fara ezitare a sistemului salarizării unitare, a sistemului de pensii, a invatamantului, primenirea aparatului administrativ, dar şi a Codului Muncii.

  Aceste legii trebuie completate cu darea in folosinta a sistemului informational national.

  Probabil in aceasta directie Domnul VREME trebuie activat si vitaminizat!

  Ideea de a gasi un premier technocrat nu o impartasesc si nu poate fi luata in calcul, consider ca ministri, administratia centrala si cea din teritoriu trebuie sa fie pertinenta, rapida, responsabila si complementara.

  Rolul premierului este de CHEF de PROJET “MODERNIZAREA ROMANIEI”, realizarea apartine echipei proiectului.

  Bien Cordialement

 101. Daca v-ati uitat aseara la Nasul ati vazut ca Sebastian Lazaroiu spunea ca singura logica de a pune premier tehnocrat este ca acesta un va fi tentat sa dea pomeni electorale neavand nici un interes in alegeri,spre deosebire de Boc care s-ar putea sa cedeze tentatiei. Totusi nimic nu se poate intampla daca Boc nu-si da demisia.Oricum aseara m-am bucurat ca premierul este o persoana echilibrata sre deosebire de cei doi zarghiti ai opozitiei si ca datorita lui am evitat un incident diplomatic

 102. Apropo’ de Sobaru…il inteleg si pot sa ii ofer circumstante atenuante pentru gestul sau.Vazandu-l ieri la Realitatea TV,cu privirea pierduta,frangandu-si mainile timorat si specific unui om complexat si inca nerefacut psihic dupa incidentul din parlament,zambind departe de lumea reala,as fi vrut sa stiu cine s-a gandit ca folosirea unui om fragil fizic si psihic poate aduce beneficii de imagine… ? Chiar atat de jos a ajuns manipularea in Romania? Oferirea acelor 1.000 de dolari bursa a fost ultima palma pe obrazul acestui biet om platit pentru disponibilitatea sa te a se lasa utilizat.Mi-as fi dorit ca Sobaru sa fi gasit puterea sa refuze un astfel de cadou otravit,murdarit de manipularea media.Dar din nou,unui tata ii pot fi iertate multe,pana si umilinta indurata…

 103. Am sa-mi incep interventia mea de astazi plecind de la o informatie foarte interesanta ,dar si tonifianta,in acelasi timp.
  Care suna cam asa:numarul firmelor aflate in suspendare,insolventa ori inchidere in acest moment ,fata de aceiasi perioada a anului trecut ,2010,a scazut cu 61%.Daca in 20100 in aceiasi perioada,peste 12.000 de firme isi inchideayu portile,astazi doar 4500 sunt in aceiasi situatie.Ba mai mult,pt prima data in ultimii 3 ani,numarul firmelor care se deschid,este mai mare decit al celor care se inchid.
  Bon,in mod normal ar trebui sa ma aplec asupra acestui subiect si sa-l analizez si argumentez,dar cred ca as deveni plictisitor,asa ca voi spune doar atit,ATENTIE TRAIAN BASESCU,ATENTIE PD-L,ATENTIE TOTI DETRACTORII LUI EMIL BOC-IATA INCREDEREA DESPRE CARE SE TOT VORBESTE,ROMANII ACTIVI SI VIOI AU INCREDERE IN MEDIUL ECONOMIC ROMANESC SI INVESTESC,TOT ASA CUM SI STRAINII,IATA AVETI SI FEED-BACK-UL,despre care tot vorbiti.
  Si inca un argument zdrobitor,despre care nimeni nu vorbeste.
  De cind codul muncii a intrat in dezbaterea publica,citi-va idioti care se revendicau ca fiind patroni si ca reprezinta mari asociatii patronale,ne-au tot impuiat capul cu ideea ca:
  ,PATRONATUL ROMAN NU ESTE DE ACORD CU CODUL MUNCII PROPUS DE GUVERN,ba mai mult erau mai inflexibili decit liderii de sindicat.
  Asa ca vin si intreb,DE CE IERI NU AU IESIT IN STRADA CU ANGAJATII LOR SA PROTESTEZE IMPOTRIVA CODULUI MUNCII?UNDE SUNT SUTELE DE MII DE ANGAJATI PE CARE PRETINDEAU CA-I REPREZINTA?
  Rusine derbedeilor ,rusine servitorilor,platiti de vintu,voiculescu,voi nu sunteti patroni,voi sunteti abonati la ,HIDRANTUL LUI VINTU SI NU FOLOSITI BATISTA.
  Iata inca un argument implacabil de demontat care arata ce fel de opozitie are romania.

 104. Calitatile unui Premier de succes :

  1. Calitati manageriale 15 %
  2. Obiective clare 15 %
  3. Sustinere ministeriala si locala 15 %
  4. Implicarea sistemului 20 %
  5. Jalonarea proiectului 10 %
  6. Altele ;
  a. Planificare diferentiata 5 %
  b. Echipa competenta 5 %
  c. Nevoi stabile 5 %
  d. Diverse 5 %

  Restul pana la 100% se completeaza de echipa proiectului, ministri, administratia centrala si locala din teritoriu.

  Domnul Emil BOC indeplineste in totalitate calitatile unui Premier de succes.
  Nu se poate vorbi de o lansare economica fara o legislatie in consecinta.

  Legile promovate implementate cu adevarat declanseaza CRESTEREA ECONOMICA a ROMANIEI.

  ORDINEA si DISCIPLINA declanseaza lansarea economica.

  Cordialement

  • Stefane din Radoveni, Emil Boc – premier de succes spui tu? Haide sa fim seriosi. Emil Boc este un om sters, fara personalitate, sau daca vreti o personalitate de plastilina din acre faci ce vrei precum copii la gradinita. Boc modernizeaza statul? Pai haide sa vedem. S-a apucat de mai toate institutiile statului, chipurile pentru a le reforma. Tot ce atinge acest om tras de sfori de catre Traian Basescu, deci toate acele institutii atinse de mana impotenta a acestui om devine nefunctionala. Marii reformisti au modernizat cu adevarat institutia supusa reformei, au facut-o sa functioneze mai bine si au intrat in cartile de istorie. Boc, sub motivarea reformei, a facut nefunctionala asigurarea sanatatii, sistemul de invatamant, administratia si ordinea publica si exemplele mai pot continua. Dupa ce isi va termina opera “marele reformator”, va trebui sa vina cineva la putere care sa se aplece din nou asupra acestor institutii si sa caute cai si modalitati de reformare cu adevarat a acestora.

 105. ponta si antonescu doi prosti,doi fatalai ,doi maimutoi,doi penibili ,doi papusoi demni de dispret si nu in ultim rind doi idioti in mana lui bombonel,nus si mircea-felix ,au inimaginabilul tupeu si marea nesimtire de a se erija in aparatori ai celor saraci,cand in realitate ei sunt aparatorii hotilor si coruptilor din usl.rusineeeeee,huoooooo,la zoo cu voi.

 106. Ca de fiecare data dupa un eveniment crucial,si o motiune de cenzura pt un guvern este cruciala,el trebuie disecat ,analizat si trebuiesc trase toate invatamintele ,care sa faca fenomenul cit mai de inteles,asadar sa vedem cu ce ne-am ales?
  1.-s-a spart inca o minciuna,conform careia,opozitia este sustinuta de 65% DIN POPULATIE.Pai daca au o asa mare sustinere,cum se face ca in spatele lor,a celor doi comici,ponta si antonescu ieri s-au aliniat vre-o 8000 de pesedisti,adusi cu arcanul de prin vagaunile romaniei,si vre-o citi-va zapaciti pensionari militari,condusi de alt idiot ,unul de-si zice DOGARU.
  2.-Liderii de sindicat nu mai reprezinta pe nimeni,cel mult pe membrii familiei lor,si pe amicii de smenuri.Intr-un cuvint acesti derbedei au compromis miscarea sindicala,asa ca a venit momentul sa mearga acasa si in fata judecatorilor
  3.cel mai mare oras al tarii,pur si simplu i-a sfidat pe acesti indivizi dornici de dezordini,-LE-AU RIS IN NAS CELOR DOI COMICI,ponta si antonescu,iar pe amaritii pesedei care se dadeau sindicalisti i-au tratat cu dispret.ACESATA-I CEL MAI DUR MESAJ TRANSMIS DE POPULATIA ROMANIEI,DE SOCIETATEA ROMANEASCA-BEY PONTA SI ANTONESCU N-AVEM NEVOIE DE VOI,SUNTETI DOI TICALOSI.
  4.-Inca o data televiziunile MOGULIMII,AU FOST INFRINTE SI ODATA CU ELE SI MOGULII,TOATA MUNCA LOR ,TOATA DEZINFORMAREA,diversiunea lor s-a dovedit a fi de prisos,au vorbit pt surzi,au latrat la stele.
  5.-coalitia si-a dovedit trainicia si soliditatea,nici o fisura nu a fost posibila-CEL MAI IMPORTANT LUCRU.
  6-Iar pt pedelisti a fost un test-EMIL BOC PRESEDINTELE PARTIDULUI RAMINE inca un mandat.
  Ar mai fi multe de spus,de analizat,dar atit deocamdata.

 107. BOC SA DIZOLVE ORGANIZATIILE JUDETENE ALE PDL NEPERFORMANTE, CUM AR FI TELEORMAN, BUZAU, DOLJ, GORJ !

 108. Deontologii proverbiali ( imersați în adâncurile abisale ale propriei lor imbecilități, depășită în amploare doar de reaua credință) între care un loc de cinste îl ocupă acest primat protoistoric cu numele de SOVIANI, încercau să ne vâre cu orice preț pe gât teza conform căreia mediaul de afaceri din România nu susține Codul Muncii în varianta guvernului, plimbând în fața națiunii ursulețul docil al PNL care cică reprezintă patronatul român printr-un obscur ong, Ugir 1903. Dacă întrebi șefi de firme serioase care produc plusvaloare în România, vor ridica cu siguranță din umeri : ,,cine o fi ăsta, că n-am auzit de el ? ”
  Ni se spune că , guvernul României s-a consultat preponderent cu investitorii străini și nu cu patronatul român și/sau sindicatele.
  Păi dragii mei, cine produce mai mult de jumătate din PIB-ul României, asigură cele mai multe locuri de muncă, precum și sporul masiv de export extrem de semnificativ în ultimul an ?
  Codul Muncii nu a fost contestat, ci dimpotrivă, de către Petrom, Dacia Renault, Orange, Vodafone, IBM, Nokia, Sidex, ING, BRD, Raiffeisen, alți mari exportatori, etc, etc, exact firmele și consorțiile internaționale care au aport decisiv în relansarea economică, în dinamizarea pieței muncii și asigurarea de venit național consistent , respectiv generează impozitele necesare supraviețuirii sistemului bugetofag al statului român.
  Prin urmare este perfect firesc să se țină seama de principiile propuse de către
  Consiliul Investitorilor Straini (FIC) și nu de strâmbăturile pe sticlă ale lui Cezar Coraci, a carui reprezentativitate este extrem de indoielnica.
  Ia sa vedem:
  ,,În acest moment, Conducerea UGIR 1903 nu este legal înregistrată, fiind constatată fraudarea alegerilor, şi imposibilitatea domnului Ioan Cezar Corâci de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al UGIR 1903. Procesul cu federaţiile contestatare din UGIR 1903 este pe rol, cetăţeanul Ioan Cezar Corâci întârziind judecarea cauzei prin neprezentarea avocaţilor cerând amânări peste amânări. Următoarea înfăţişare este pe data de 17 martie 2011”, se arată în scrisoarea semnată de organizaţiile patronale membre UGIR-1903 .

  “Cetăţeanul Ioan Cezar Corâci nu reprezintă pe nimeni”

  In schimb, reamintesc ca inca din noiembrie 2011 ,,Consiliul Investitorilor Straini (FIC) impreuna cu o echipa de experti economici au sintetizat 80 de soluții prioritare, grupate în 10 direcţii principale de acţiune, pentru a stimula economia romaneasca”.
  Rezultatele deja se văd, România intră treptat pe creștere economică, șomajul scade, iar leul este puternic, dintr-un motiv foarte simplu: guvernul Rom\niei FACE CE TREBUIE, se consultă CU CINE TREBUIE și adaptează legislației economică și socială la directivele, standardele și prioritățile de dezvoltare ale UE.
  Există altă cale mai bună ? Eu spun, CATEGORIC nu.
  Este USL o alternativă ? DA, la circul de stat GLOBUS.
  Trebuie ca Emil Boc să beneficieze și de rezultate , nu numai de șpițuri în fund, ducându-și mandatul până în decembrie 2012 ? ABOSLUT, DA !
  Emil Boc își poate ajuta mai bine partidul din postura de șef al executivului, indiferent ce vor decide membrii de partid în ceea ce privește șefia PDL, cu minima condiție ca partidul să nu generalizeze sindromul…Oajdea ȘI SĂ SUSȚINĂ PROGRAMUL REFORMIST DE GUVERNARE PÂNĂ LA CAPĂT.
  Iar în calitate de prim minstru Emil Boc servește O NAȚIUNE, nu doar un partid politic.
  Dacă își va finaliza cu bine mandatul, strângând din dinți, Emil Boc (de ce nu ? ) s-ar putea gândi, împreună cu partidul susținător (indiferent cum se va numi el) , la demnitatea cea mai înaltă în stat, respectiv cea de Președinte al României.

  • ZeV ,
   Din informatiile mele Cezar Corici, este un securist proptit in 2004 in coasta lui Emil Constantinescu care nu prea putea sa miste in front fara sa stie acest domn Corici.
   Ramane insa deschisa problema ridicata de mine privind angajarile pe erioada determinata. O rezolvare ar fi eliminarea totala a angajarilor pe perioada nedeterminata o inventie comunistoida dar cat acestea constituie in continuare declarativ axa vertebrala a CM si a astuia modificat se creaza discriminari de ex in raport de banci la obtinerea unor credite ceea ce nu este in regula. Am mai spus astea dar nu s-au inteles si nu stiu sigur daca nu e neconstitutionala solutia data in actualul cod . O sa analizez si o sa comunic concluzia mea.

 109. Dupa cum bine se poate vedea,in prima zi de dupa motiune,OFICINELE MINCINOASE,REALITATEA-CATAVENCU SI TRUSTUL INTACT,sunt terminate,au aerul ca au suferit o grea infringere.
  Dupa esecul rasunator de ieri tot mai putini bani se vor indrepta spre cele doua trusturi despre care aminteam,credibilitatea lor este zero,puterea si capacitatea lor de a mobiliza mase mari de oameni de asemenea,pina si SLUGOIUL EMIL HUREZEANU,s-a declarat oripilat de jocul cu premiile,si atragerea oamenilor intr-un joc murdar ,mizerabil si injositor.

  P.S.Unde sunt marii luptatori comunisti care reprezinta proletariatul roman,PUIU SI C.MORO???????????

  Aloo,unde sunteti proletarilor????????v-au bagat in sedinta borfasii vostrii sefi????cintati fals,nu va crede nimeni?????????????
  ha.ha.hi,hi,

  • foarte interesante afirmatiile tale,si te sustin neconditionat pt ca daca ar fi toti in romania ca tine ,sau ca noi majoritatea celor din diaspora,romania ar merge mult mai bine si sar arata lucrurile pozitive,nu numai minciunile acestor trusturi de presa a mocirlei,a minciuni si manipulari ,dar cum am vazut si aseara am realizat ca acel biet om a fost platit ca sa se arunce de la balcanul parlamentului ,iar acum si_au data naframa pe fata ,cu acei 1000 de euro pe luna pt fiul sau,dar imi pare rau ca acest om a ajuns la mana acestor inpostori ca sa_ti folosesca propriul copil prin manipularea opinie publice din romania.Dar eu fraieri de la aceste trusturi de presa a manipulari,nu stiu ca pe noi romani din strainatate nu ne pot manipula,,,,marian italia,,,,ROMANIA NU INGENUNGHEA LA MANIPULAREA ACESTOR TRUSTURI SI VEI TRECE CU BINE PT ACEASTA CRIZA

 110. buna ziua,
  am un prieten care a facut mai multe lucrari de infrastructura (asfaltari de drumuri) in cateva comuna din Jud Valcea. Lucrarile au fost scoase la lictatie de primarii fara sa aiba niciun leu in buget…heirupist, pompieristic, las ca paltim noi..etc.
  Lucrarile au fost executate , receptionate si platite partial sau deloc…
  Ironia e ca amicul meu a facturat tot, s-a incarcat cu tva si impozite si statul i-a blocat conturile. Pe d-nul STAT nu-l intereseaza daca primaria “x” ii datoreaza bani …vine executorul si gata
  E o (fosta) mica intreprindere cu pana la 20 de angajati …toti sunt in somaj sau au plecat…
  Tot urmarim la tv ce spun cei de la FMI ..cu plata arieratelor.. se promite doar ..cand s-o intampla .. Dumnezeu stie si cu d-nul Boc..
  E vreo speranta sa primeasca ceva anul asta…?! sau vreodata…

 111. Acest model, propus de dvs., doamna Elena Udrea, e necesar, dar insuficient. Domnul Emil Boc e titrat, dar nu are decat o singura calitate a avocatului: locvacitatea. E simpatic ca un ardelean la o tuica, dar nu impune respect; ardeleanul inalt ca bradul impune respect, nu ardeleanul care da cu piciorul in minge si pica in fund. Se spune ca ar fi cinstit, dar cinstea, in ochii romanilor si, mai ales in ochii colegilor de partid, nu e o calitate, ci defect fundamental. Nu poate fi considerat cinstit un premier care ii lasa pe cei din jur sa fure. Vad ca domnul Boc se bate mai mult pentru interesele UDMR-ului decat pentru interesele PDL-ului. Nu se baga deloc peste politica iredentista a lui Kelemen Hunor de la Cultura si peste politica de genocid pe care o executa Cseke Attila la Sanatate, de parca astia ar face parte din guvernul Ungariei, nu al Romaniei. Si cum ar fi aia: ‘sa se bata pentru interesele partidului’. Eu am invatat la scoala ca un sef de partid trebuie sa se bata pentru interesele poporului, democratic fiind ca toata liota de conducatori sa traga in sensul acesta. Veti spune ca a fost urat si Herman Van Rompuy, ultimul premier al Belgiei, dar a fost inteligent; atat de inteligent incat nu i-au gasit inlocuitor nici pana in ziua de azi. Acesta a stiut sa-i impace pe flamanzi si valoni, punandu-i si pe valoni la munca. Domnul Boc nu stie ca, daca le da nas maghiarilor, acestia se urca pe divan, cum se vede de la o posta. Nu-i pune la munca, ci le creeaza favoruri. Cu un conducator sau altul, PDL-ul are o problema insurmontabila: maghiarimea. Fara UDMR, PDL-ul dispare, asa ca nu mai are rost sa discutam daca are un sef sau altul. Nu as numi UDMR-ul un ‘partid-balama’, ci mai degraba un apendice inflamat care, in curand, va duce la peritonita politica. Cu un parlament minoritar, PDL dispare de pe scena politica, asa cum a disparut si PNT-cd-ul. Si nu dispare pentru ca poate deveni minoritar in Parlament, ci pentru ca nu sustine interesele unei mari mase de alegatori. Neexistand acesta masa mare de alegatori, PDL-ul dispare. Asa a disparut Partidul Conservator dupa primul razboi mondial, deoarece importanta mosierimii a scazut substantial dupa reforma agrara din 1921. Asa a disparut si PNL-ul lui Crin Antonescu si s-a diluat in PSL, deoarece n-a sustinut interesele industriasilor si marilor finantisti, deoarece nu avem aceste categorii.
  Interesele caror categorii de populatie le sustine PDL-ul?! La un moment dat, PNL-ul lui Tariceanu a introdus cateva masuri liberale, dar foarte subtiri, deoarece era controlat de PSD. De exemplu, a dat ceva drepturi meseriei liberale a medicilor de familie. Atunci, acestia erau 11.000 si, cu rude si cu pacientii care au mers pe mana lor, au ridicat PNL-ul cu 5 %. E un caz concret, azi inexistent; medicii de familie au fost distrusi de PSD si de UDMR(PDL).
  Ce masuri liberale a luat Emil Boc in lunga, dar caznita, sa guvernare? Ardent sustinator al Constitutiei din 2003, care a imbogatit PSD-istii, azi, Emil Boc e ardent sustinator al unei noi constitutii, care sa legifereze averile PDL-istilor. Unde e consecventa politica despre care tot vorbim?
  Batalia castigata de favoritul dvs. impotriva lui Ioan Rus a fost facila; Ioan Rus a fost perceput de clujeni ceea ce era: un fost presedinte de UASCR. Ardelenilor nu le plac conducatorii cu handicap, mai ales cand acestia se lauda ca au pornit de jos, cum au facut Emil Boc si Victor Ciorbea.
  Cum poti face o reforma morala intr-un partid cand lipsa de morala e cvasigeneralizata?!
  Daca pleaca de la conducerea guvernului la conducerea PDL, unde e cald si bine, chiar si la un 10%, domnul Boc nu lasa scaunul de premier asa cald, cum este cel din Belgia, ci rece prin nefolosire. La belgieni, lucrurile merg bine si fara premier. La noi, fara premier, lucrurile merg, oricum, prost.

  • @albu ferdinand
   Comentariul dvs mi se pare excesiv de cinic și nedrept. Instituții abilitate și mediile de afaceri internaționale, apreciază pozitiv reformele guvernului Boc, care încep deja să-și facă simțite efectele pozitive. Șomajul scade, pentru a 10-a lună consecutiv, iar exportul a depășit toate recordurile istorice. În infrastructură, s-au realizat cca 116 km de autostrăzi și centuri ocolitoare în regim de autostradă, în timp ce guvernarea ,,duduită” a motocicleanului nu a reușit decât 4 km.
   Vă mai amintesc că deficitul bugetar real al anului 2010 a fost de 6,5%, sub limita țintei de 6,8%.
   Avem un leu puternic, una din cauze fiind și ,,centura de siguranță” care este acordul cu FMI și Comisia europeană, prin urmare, pot să returnez creditul ipotecar contractat în euro acum câțiva ani.
   Sistemul bugetar este în curs de reformare, mă aștept la eforturi susținute în vederea depolitizării și profesionalizării lui, aceasta fiind pe fond tendința europeană.
   Desigur că, așa cum declară de altfel economiști și finanțiști de prestigiu, efectele în buzunarele cetățenilor se vor face simțite cu un delay de ccca 1 an, ca peste tot în lumea afectată de recesiune, dar care reintră pe trend de creștere economică.
   Mai constat ceva, țări din zona euro afectate de criză, au ajuns la concluzia că măsurile guvernului României, sunt bune de aplicat și pentru ele, datorită inamicului nr. 1 al sustenabilității pe termen lung a unui stat, care este datoria publică strategică , recte cea care depășește 100% din PIB.
   PS
   Nu fiți, vă rog, ipocrit , în ceea ce privește UDMR, amintiți-vă cât de mult a fost curtat ce către cei doi saltimbanci ai USL. Pe de altă parte, ce compromisuri au făcut guvernul Boc , președintele și PDL în ceea ce privește prevederile Constituției , în relația cu UDMR ? Vă spun eu : NICI UNUL, domnule Albu.
   Dacă vreți să vă spun și părerea mea despre UDMR, afirm cu toată convingerea că este un partid unit , coerent și loial cu partenerii cu care au încheiat protocoale de colaborare, ceea ce nu se poate spune, fără a greși, despre partidele românești și politicienii lor, atât de la putere , cât și , mai ales, din actuala opoziție.

  • Mie nu-mi place sa am dreptate in acest caz. As fi vrut sa nu am dreptate. In parte, si eu, si dvs., domnule ZeV, avem dreptate, dar vorbim de lucruri diferite. Eu comentam imaginea politica, iar dvs. o comentati pe cea politica. Am cateva obiectii. Nu toate institutiile abilitate sau mediile de afaceri internationale ‘apreciaza pozitiv’ reformele guvernului Boc. Somajul scade doar aparent, deoarece aceia care au iesit din somaj si nu au mai gasit de lucru sunt mult mai multi decat cei in plata directa; doar ca nu se mai numesc someri. Somajul scade pentru ca nu mai are cine sa intre in somaj. Nu am iesit din recesiune si nici nu vom iesi; in vest, sunt fabrici care angajeaza si 200 de oameni. 116 km de asfalt prost, care trebuie plombat anual nu e o reusita. Ministerul doamnei Boagiu a pornit mult prea multe proiecte pe care le-a intrerupt din lipsa de bani. Nu te apuci sa construiesti pana nu-ti evaluezi forta financiara. Dependenta noastra financiara de FMI poate fi o centura de siguranta, dar, agatati de aceasta, nu suntem cu picioarele pe pamant. Norocul Romaniei este ca are inca resurse; numai Franta mai are atatea resurse. Principala bogatie e pamantul, dar acesta e necultivat datorita unei politici agrare defectuoase a domnului Flutur si, acum, a domnului Tabara. Israelul nu a avut niciodata relatii cu FMI, scoate aur din pamant si nu se vaita atata. Un sistem financiar unde dobanda la credit e mai mare decat dobanda la depozit e un sistem bancar falimentar. Leul e tinut in coma indusa. Daca maine se anunta trecerea noastra la zona euro, leul sare la 6 lei pe euro. Nu ma poate face nimeni sa cred ca politica lui Cseke Attila in domeniul sanatatii e buna si pe principii liberale. El aplica politica comunista a lui Bazac unei profesii liberale prin definitie. Acest fapt nu se leaga de faptul ca e UDMR-ist; are sfatuitori prosti de toate culorile, Lucian Duta, Raed Arafat etc. UDMR-ul isi permite sa santajeze ambele tabere tocmai din cauza ca e curtata de opozitie si putere totodata. S-ar putea sa se supere ambele tabere si sa ramana UDMR-ul orfan de ambii parinti.
   PDL-ul a mai facut cate ceva, dar foarte putin. Va castiga alegerile nu pentru ca e mai bun ca PSD-ul, ci pentru ca e o idee mai bun. Intre cele doua rele, eu nu votez niciuna.

 112. Stimata d-na Ministru, ma adresez dvs in calitatea pe care o aveti de Presedinte al Organizatiei PD-L Bucuresti,
  Daca la alegerea forurilor de conducere si Presedintelui organizatiei PD-L sector 1 n-am fost anuntat sa particip desi imi confirmasem disponibilitatea pentru a participa la orice actiune organizata de organizatia sector 1, aflandu-ma in deplinatatea facultatilor mintale si fizice sa particip, ca membru cotizant din 6.09.2004 si militant activ la toate campaniile electorale de atunci incoace inclusiv ca membru, si nu numai, in comisiile birourilor sectiilor de votare din sectoarele 1 si 6, la acea sedinta de alegeri si deplasabil prin mijloace proprii pana in orice loc din tara unde ar fi avut loc aceasta, atunci va rog ca in calitatea dvs de Presedinte al Organizatiei Bucuresti a PD-L sa faceti posibila participarea mea la Conventia pentru alegerea Presedintelui PD-L intrucat data fiind alegerile desfasurate pe furis la sectorul 1 incep sa ma indoiesc serios de existenta vreunor criterii de administrare a resursei umane a PD-L.
  Cu stima,
  Stefan A. Iordache

 113. usl = PRCR (Polul Renasterii Comunismului in ROMANIA.)

  Iata la ce au servit cei 21 ani de la evenimentele din dec.89.

  ” PRCR = usl ” nu este constituit ca un partid ci in regruparea militanta care isi desfasoara activitatea in care lucreaza pe baza analizei marxist – leniniste actualizata la societatea actuala a ROMANIEI.

  Acest nou pol, usl = PRCR lucreaza concomitent a reinvia si suscita convergente comuniste de actiunii contra MODERNIZARII ROMANIEI.

  Acest PRCR = usl are ca obiectiv principal crearea unui partid continuator a PCR.

  O parte importanta din membrii usl = PRCR provin din familii cu traditii comuniste. Manifestarea recenta liderilor acestui PRCR = usl demonstreaza revenirea la ideologia marxista-leninista.

  PRCR = usl doreste revenirea PCR si a luptei de clasa in actualitate.

  Se anunta un pericol NATIONAL mai GRAV decat CRIZA actuala.

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • @domnule Stefan RADOVEANU
   Toată presa titrează în aceste zile că domnul Emil Boc va pleca , prin demise, de la palatul Victoria, pentru a nu intra în conflict cu o viitoare prevedere statutară a PDL, respectiv incompatibilitatea dintre funcția de șef de partid și cea de prim ministru.
   De altfel, atât președintele , cît și colegi de partid, nu au dezmințit acest scenariu, ba chiar , se pare, că l-au inițiat sau încurajat.
   Vă întreb și mă aștept la un răspuns sincer. Domnul Boc are în mâini două talere. Pe primul se află România, iar pe al doilea , Partidul Democrat Liberal.
   Ce i-ați sugera domnului prim ministru Emil Boc, să facă , acum, după ce măsurile cele mai dure au fost luate, iar zorii speranței par că transpar la orizont pentru cea mai mare parte dintre cei 22 milioane de cetățeni ?

  • PS
   Ce credeți, domnule RADOVEANU, de perspectiva numirii în funcția de premier, DACĂ emil Boc își va da demisia, a domnului Sorin Mindrutescu , director general al Oracle Romania, reprezentanta locala a celei mai mari companii de software pentru mediul enterprise din lume, care se pare că este în bune relații cu ambasadorul SUA la București ?

  • ZeV
   Chiar daca se modifica astfel statutul Boc ar trebui sa plece de la conducerea guvernului abia dupa ce ar fi ales presedinte de partid , adica abia dupa alegerile din partid se va pune problema PM lucru pe care l-am tot spus. Si Boc daca va dori dl Basescu va parasi postul de PM si daca tatutul PDL nu i-ar cere-o caci este aliatul politic de baza al Presedintelui.

  • @
   ZeV

   Merci pentru interventia DVS.

   Sincer, am tot respectul pentru Domnul Emil BOC.
   Nu sunt fanul nici unui partid din ROMANIA, PD L il simpatizez pentru sinceritate si responsabilitatea actiunilor intreprinse.

   Cunosc ce inseamna a face un REENGENERING intr-o societate la pragul falimentului, Domnul Emil BOC in calitate de Sef de Cabinet a inteles viitorul NATIUNII salvand ROMANIA.

   Si-a pus in joc viitorul politic fara mai vorbi de munca sa.

   Daca normele de partid impun incompatibilitate intre functia politica si cea de premier (ceea ce nu cred), Dsa va decide.

   Nu este cazul Doamnei Andronescu, parlamentar si rector la care trebuie imediat a renunta la una din functii.
   Este chiar rusinos cum este lipita de scaunul de rector !!!

   Cat priveste un Premier, fie el si Domnul MANDRUTA dece nu daca Domnul Emil BOC va demisiona.

   Personal, sincer prefer ca Domnul Emil BOC sa duca la bun sfarsit mandatul de premier si sa asigure implementarea si cresterea economica anuntata, eu cred ca va fi mult mai consistenta, cca 2,5%

   Si spre satisfactia DVS ca acest Domn Sorin vine de la reprezentanta Oracle nu spune prea mult, nu Dsa este autorul succesului ORACLE.

   ROMANIA are nevoie de un Premier care nu depinde relati si pile, Domnul Emil BOC si-a dovedit calitatile de sef de proiect al MODERNIZARII ROMANIEI.

   Probabil unii ministri mai au multe de facut sa ajunga la nivelul sau.

   Trebuie avut in vedere si RAUL care vine de la PRCR =usl (vedeti postarea de mai sus)

   Daca doriti sa comunicati solicitati adresa mea de courriel de la administratorul blogului

   Cordialement

   GENEVE

 114. de acord , BOC este cel mai potrivit om politic din pdl,cred ca este un bun urmas al lui basescu urmat de macovei ,udrea si anastase la femei.cred ca aceasta alinata a guvernarii trebuie intarita pentru ca in aceasta formula la anu veti castiga sigur alegerile impotriva comunistilor din opozitie care reprezinta o adunatura de lasi , hoti lenesi,ipocriti ,turnatori,mincinosi , adevarati paraziti ai dezvoltarii romaniei….treceti va rog la deratizare !!! sunt mandru de femeile din PDL in frunte cu tine sa moara comunistii de necaz !!!

 115. ZeV am comentat ref la ceva spus de tine mai devreme. 🙂

 116. @ion adrian. says:
  ,,Si Boc daca va dori dl Basescu va parasi postul de PM si daca statutul PDL nu i-ar cere-o caci este aliatul politic de baza al Presedintelui”.
  De acord, Ioane, doar cu amendamentul că în locul cuvântului ,,aliat” este corect a fi folosit cuvântul ,,preș”.
  Personal, am mari îndoieli că PDL , ce va fi cu siguranță perceput în public ca un partid condus de un ,,preș” care abandonează interesul național prin părăsirea postului de gardă pentru a se retrage în dormitorul cazărmii, are mari șanse în 2012. Păcat. Pentru că nu va fi unit. În general , politicienii , indiferent din ce partid ar fi, ori știu de frică, ori își dau coate pe la spate prăpădindu-se de rîs atunci când au de-a face cu un lider de paie, ,,onest, cuminte, ascultător și foarte bine educat”.
  De asta PSD este unit….datorită lui Ion Iliescu. Dar Ion Iliescu este ÎN PSD, nu în afara lui.

  • PS
   Îmi doresc nespuns un răspuns SINCER al lui Frank, autodeclarat NEMEMBRU DE PARTID, procupat doar de reformă instituțională , creștere economică și justiție imparțială, cel care a făcut doar apeluri la UNITATE și COERENȚĂ COMUNICAȚIONALĂ către partidul de guvernământ în sprijinul guvernului, deci repet, aștept un răspuns, la întrebarea complexă:
   Cum se face că ceața inițială și îndoiala privind eventuala demisie a primului ministru lăsate în mintea lui de intervenția prezidențială s-au risipit atât de rapid și cum ar fi reacționat dacă șeful statului l-ar fi susținut pe Vasile Blaga ca lider PDL, de altfel colaborator apropiat al președintelui, în linia întâi la alegerile prezidențiale, în linia înti la referendumul privind suspendarea ?
   Aștept, repet, un răspuns ONEST și concentrat, de la un amic de mare anvergură intelectuală și NEAFILIAT politic.
   Și sper, convins că numai Dumnezeu este perfect.

  • Probabil ca romanii in orgoliul lor de impotenti politici si de borfasi in targ, confunda credinciosenia intro echipa cu presul pe se jucau cand erau mici. +))

  • …Românii, așa cum sunt ei ,,impotenti politici si de borfasi in targ”, sunt cei care, o dată la patru ani, decid EI, soarta politicenilor și nu invers. Deh, asta e democrația, fie că ne place, fie că nu.
   Personal cred că cetățenii își doresc motive de mai multă încredere în instituțiile statului, (pentru că ele iau decizii care le afectează viața de zi cu zi) , decât în partide politice obsedate de putere care citesc programe electorale la televizor și folosesc instituțiile în interes politic.

 117. Intrucat CPreda inca pdlist a cenzurat ca si liberala Diana Tusa postarea mea ref la magaria lui Hasoti pe care am postat-o si aici desigur in deplina libertate, si pe care si amica lui CPreda, Monica Macovei care din pacate nu si-a dat seama ce individ josnic este acest CPreda a lasat-o cum era si normal, postez aici ce am postat la Monica Macovei si apoi ce am postat la CPreda ca o ultima postare ca eu la acest limbric jegos nu mai intru:

  ion adrian spune:
  16/03/2011 la 20:18
  Ce diversionist (edit. admin) este acest Puiu Hasoti.

  Răspunde
  judex spune:
  17/03/2011 la 15:36
  Ce este, in plus, de remarcat la cazul asta, este credinta avocatilor ca pot prosti o lume intreaga cu sofisme de doi bani. Mai toti avocatii care s-au exprimat pe tema asta au aratat, prin argumentele lor demontabile de catre copii de gradinita, o crasa incompetenta profesionala. Sa ne mai mire ca mai toate starletele esueaza cu diplome de la Drept ?

  Răspunde
  ion adrian spune:
  Comentariul așteaptă să fie moderat.

  17/03/2011 la 20:25
  Dna Macovei, amicul dvs, regret ca este amic cu dvs , o javra politica in opinia mea, numita CP a sters acest text de mai sus pe care dvs l-ati lasat. Este acest Preda un tradator comunist sau nu. Cat mai stati in barca lui?

  Nota mea: Sa vad daca MM nu -mi cenzureaza aceasta ultima postare.

  Iar la CPreda probabil ca va fi stersa din moderarea unde se gaseste acum

  “Dle CPreda
  Repet acest text pe care vad ca l-ai sters, oricum calificativul pe care-l meriti l-am postat pe bloguri pdliste si-l repet asa cum a fost acceptat de amica ta care sper sa te bage cat de curand unde mereti, respectiv Monica Macovei.
  Adaug si comentariul cu care m-a onorat Judex care este de vre-o zece ori mai capabil decat esti dta:

  ” ion adrian spune:
  16/03/2011 la 20:18
  Ce diversionist (edit. admin) este acest Puiu Hasoti.

  Răspunde

  judex spune:
  17/03/2011 la 15:36
  Ce este, in plus, de remarcat la cazul asta, este credinta avocatilor ca pot prosti o lume intreaga cu sofisme de doi bani. Mai toti avocatii care s-au exprimat pe tema asta au aratat, prin argumentele lor demontabile de catre copii de gradinita, o crasa incompetenta profesionala. Sa ne mai mire ca mai toate starletele esueaza cu diplome de la Drept ? ”

  PS Cred ca o sa cenzurezi si asta dar este desigur spre rusinea ta si spre confirmarea odata in plus a iompresiei pe care in timp mi-am facut-o despre tine.”

  • Dar pe de alta parte recunosc :M-AM SATURAT DE IMPECILI.
   Ce dracu au pazit cei de la MAE de au lasat sansa lui Crin si Hasoti sa puncteze cu o diversiune oribila, dar care s-a putut face pe neghiobia guvernului et co?

  • PS. Ar fi bine sa fie doar IMPECILI 🙂 dar sunt literalmente IMBECILI!

  • Nu a fost nici o neghiobie, guvernul, prin Emil Boc, a făcut apel la calm și analiză în comisii de specialitate, iar astăzi, lucrurile s-au limpezit. Eu consider că diversiunea s-a întors exact împoriva inițiatorilor ei, arătând unei țări întregi cât de inconștienți și iresponsabili sunt politicienii opoziției , în disperare de a amâna votul pe moțiune până târziu în noapte, riscând, în nemernicia lor, chiar relațiile tradițional cordiale cu Ungaria , țară care SUSȚINE INTERSESUL ROMÂNIEI DE ADERARE LA SCHENGEN !
   De fapt, ce pretenție se poate avea de la o clică de derbedei condusă de lichele paranoice, între care Crin Tembelescu excelează ? Când acest individ cu alură penală spune despre președinte că ,,râde ca prostu”, la fel, despre premier, nu mai există decât o singură replică:
   Huoooo vagabond isteric, chiulangiu, pedofil și turnător nenorocit la secu !

 118. Intr-adevar,parerea mea este ca, tara are nevoie de oameni cu stomacul puternic si coloana vertebrala neclintita,asa cum este Domnul Boc,Dumneavoastra,Traian Basescu si alti asemeni voua.

 119. Stimata Doamna,
  Sper ca d-l Boc sa castige alegerile di 15 mai.Trebuie sa nu uitati ca d-l Blaga este sustinut de multi membrii ai partidului pdl care cred (de altfel eu stiu ca au probleme cu legea) ca pot scapa pe viitor de justitie.Daca se merge pe mana presedintelui Traian Basescu multi din cei care au furat trebuie sa dea socoteala.Sunt sefi de organizatii judetene care una vor spune ca sustin si alta vor vota ?!.De exemplu ,sunt judete, unde firme ,se spune ale lui VB,fac lucrari,pe bani publici,de la consiliul local.Respectivii lideri locali spera astfel ca vor scapa de justitie oferind lucrari firmelor lui VB(sau ale ginerilor?!).Eu unul nu cred ca veti lua plasa cu acesti lideri ,dar trebuie sa stiti despre ei.Evident cred ca stiti care sunt acestia:la Dolj,Hunedoara ,Olt,etc.