Ce înseamnă decizia lui Sorin Oprescu de a se înregimenta în USL


 1. Sorin Oprescu nu este independent! Sorin Oprescu este un oportunist! În 2008, actualul Primar General a candidat prezentându-se bucureştenilor drept o victimă a maşinaţiunilor politice din PSD, drept un om căruia colegii de atunci de partid i-au refuzat candidatura, blocându-i-o apoi la tribunal. Şi, pe un fond puternic emoţional, a câştigat. În 2009, a candidat la prezidenţiale prezentându-se ca acelaşi luptător împotriva sistemului politic. Ei bine, la nici doi ani ani distanţă, Sorin Oprescu decide să candideze sub sigla USL, renunţând la orice impresie de independenţă faţă de politic. E, de fapt, o întoarcere a fiului rătăcitor lângă tatăl spiritual, Ion Iliescu.
 2. Sorin Oprescu a devenit agent electoral al USL! De ieri începând, declaraţiile şi acţiunile lui Sorin Oprescu nu mai pot fi privite decât în cheie electorală. Primarul General şi-a ales o tabără, a spus clar alături de cine va merge în alegerile locale de anul viitor. Din punct de vedere politic, Sorin Oprescu a devenit de ieri oficial adversarul PDL Bucureşti. Nu mai poate să se prezinte ca echidistant şi independent.
 3. Sorin Oprescu va pierde alegerile de anul viitor tocmai din cauza înscrierii în USL! În 2008, Oprescu a câştigat prezentându-se ca independent. Mai mult, ca victimă a socialiştilor, partid din care a ieşit pe uşa din dos. Acum, Sorin Oprescu se reîntoarce în rândul stângii nereformate. Niciodată în istorie, stânga nu a obţinut Primăria Generală a Capitalei cu un candidat asumat ca atare. Bucureştenii sunt oameni de dreapta şi îl vor respinge pe Sorin Oprescu, pentru că este candidatul Alianţei Socialiste.
 4. USL-ului îi este frică de bucureşteni! Victor Ponta şi Crin Antonescu ştiu că bucureştenii nu iubesc socialiştii. Ştiu că, orice candidat ar fi propus pentru Primăria Generală, acesta ar fi pierdut. Tocmai de aceea au preferat să-i îndeplinească toate dorinţele lui Oprescu (şi s-a negociat la sânge pentru posturile de consilieri generali şi candidaţi la sectoare), pentru ca acesta să fie candidatul lor la alegerile din 2012.
 5. Voiculescu nu le va mai da gratis Antenele celor din USL! După refuzul lui Ponta şi Antonescu de a accepta candidatura lui Piedone la Primăria Generală şi, practic, forţarea unei candidaturi independente a propriului partid la locale (poate chiar şi la parlamentare), se aude prin târg că Voiculescu s-ar fi supărat foarte tare şi ar fi promis că va avea el „ac de cojocul” lui Ponta. De-acum încolo, mă aştept să-i văd şi pe liderii USL tocaţi pe Antene. De asemenea, şi pe Sorin Oprescu, tocmai pentru a-l sălta pe primarul Sectorului 4.
 6. USL are o singură doctrină: ura faţă de Traian Băsescu! Am văzut încă o dată, cu ocazia desemnării candidatului pentru Primăria Generală, că în interiorul USL nu există înţelegere, că partidele nu sunt capabile să conlucreze, că pesediştii nu-i plac pe liberali, că liberalilor nu le plac concesiile făcute faţă de PC şi că acestora din urmă nu le ajunge niciodată cât li se oferă. USL nu este o alternativă politică reală. Este o construcţie politică fără orizont, apărută doar din ura viscerală şi maladivă faţă de Traian Băsescu a celor trei: Voiculescu, Ponta şi Antonescu.
 7. Organizaţiile PSD şi PNL de Bucureşti au fost desfiinţate! Decizia susţinerii candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primăria Generală a fost luată discreţionar de către Victor Ponta şi Crin Antonescu. Aceştia nu au consultat filialele de Bucureşti şi nu au respectat dorinţa acestora de a avea un candidat propriu. Andrei Chiliman şi Marian Vanghelie mai sunt şefi ai celor două organizaţii doar cu numele. Deja deciziile se iau numai la nivelul celor doi: Antonescu şi Ponta.
 8. În PNL, nu mai este loc decât pentru Antonescu! Partidul Naţional Liberal nu mai există ca structură democratică, există doar bunul plac al lui Crin Antonescu. Şi, cu ocazia desemnării candidaturii lui Sorin Oprescu, am putut vedea că Antonescu îşi asumă singur toate deciziile. Oameni care l-au susţinut pentru şefia partidului (Ludovic Orban şi Andrei Chiliman) nu mai sunt acum ascultaţi. Lucru valabil nu numai pentru Bucureşti, dar şi în teritoriu: situaţia de la Prahova cu Teodor Meleşcanu sau contrele cu Dinu Patriciu şi Călin Popescu-Tăriceanu sunt alte exemple ale limitării libertăţii de exprimare şi de decizie în PNL.
 9. Bătălia electorală de la Bucureşti de anul viitor va fi extrem de strânsă! Alegerile pentru Primăria Generală vor fi extrem de spectaculoase. Practic, decizia de ieri a aruncat în aer USL-ul la Bucureşti şi va genera inflaţie de candidaţi pentru anul viitor: candidatul PDL, primarul în funcţie, primarul Sectorului 2 din partea UNPR, candidatul Partidului Poporului (poate Dan Diaconescu), primarul Sectorului 4 din partea PC, posibil primarul Sectorului 5 ca independent. Bătălia va fi foarte strânsă şi şansele lui Oprescu nu sunt atât de mari pe cât par, pentru că toţi ceilalţi candidaţi îl vor avea pe el ca ţintă principală. Cred că, în perioada următoare, vor începe să apară din ce în ce mai multe informaţii referitoare la matrapazlâcurile lui Oprescu la Primăria Capitalei.

 

PS. Astăzi se împlinesc 552 de ani de la atestarea istorică a Bucureştiului. Profit şi eu de această ocazie pentru a le transmite bucureştenilor un sincer „La mulţi ani!” Le doresc să se bucure de oraşul pe care îl iubesc şi pe care îl consideră acasă.

 

122 thoughts on “Ce înseamnă decizia lui Sorin Oprescu de a se înregimenta în USL

 1. „E, de fapt, o întoarcere a fiului rătăcitor lângă tatăl spiritual, Ion Iliescu”
  Corect. Sint din acelasi material de dinainte de 1989 🙂 Niste comunisti

  • Miercuri, ora 21, preşedintele Băsescu va fi pe TVR1.

 2. Nu ramane USL fara antene, ca daca nici aia nu mai vin la Gadea cu cine sa mai faca emisiuni? Doar ca o s-o lase mai moale probabil…Abia au facut USL si deja au inceput criticile nemultumirile in interior…in curand o sa-si dea seama tot mai multi ca Ponta nu poate iar floarea e din alt film. Manevrele pe care le fac ei pe dedesubt nu rezista. Sunt prea mici pentru liga asta 😀

 3. @Elena Udrea
  STIM doamna ministru.
  STIM ce NU trebuie facut. Cel putin, eu STIU că, IN NICI UN CAZ, nu trebuie ca voturile bucurestenilor inteligenti sa mearga in ,,buzunarul” lui Sorin Oprescu, devenit , alături de Ion Iliescu, ,,locomotiva” USL și vectorul spre restaurație.
  Totuși, tot vă trebuie un candidat credibil, capabil să-l învingă pe doctor. Nu scăpați de această alegere, decât dacă, vă veți oferi susținerea….aceluiași endependent, așa cum vă recomandă ,,amical” și absolut ,,dezinteresat”, Turnul de observație. 😉

  • ..STIM ca USL are ca liant ura fata de Basescu.
   Dar, a mentiona asta, ori de cate ori intrati (doar cu replici pe blog), in lupta politica, se inscrie in acelasi cliseu care se raporteaza la Basescu, fie ca este din perspectiva negativa, fie, pozitiva, asa cum rezulta din comentariul dvs.
   Am sentimentul ca politicenii refuza (sau se tem) a fi ei insiși, fie că sint de la Putere, fie că sunt de la Opoziție, fie că sunt…endependenți.
   Chiar așa, ne-a hipnotizat chiar pe toți, ,,flacăra violet” ? 😉
   Este timpul, stimată doamnă, să ,,creșteți” dpdv politic. Ce înseamnă asta ? Mai multă maturitate, mai multă viziune și, de ce nu ? , mai mult…curaj. 😉 😉

  • Beiiiiiii ZeV iar ai pus momeala-n undiţă?
   Zgândări orgolii?
   🙂

  • @ZeV. Chiar dezinteresat mi-ati agatat doua seturi de ghilimele? Razi tu razi Harap Alb, dar sa stii ca dilema pe care ati sesizat-o dupa ce eu v-am oferit-o (fara ghilimele) este cat se poate de reala. Cat despre caracterul “amical” si “dezinteresat” pot doar sa va reamintesc ca am precizat ca recomandarea mea era inspirata de intelepciunea chineza care glasuia inca de acum cateva milenii ca “atunci cand nu poti sa invingi un dusman, fati-l prieten”. De buna seama ca D-na Udrea nu are timp pentru mine, dar apelez la mijlocirea dumitale pentru a o convinge sa nu ignore milenara intelepciune chineza. Imi permit insa sa remarc lentoarea de gandire si actiune in partidul pe care il simpatizati. Acum este bine ca USL-istii v-au luat-o inainte? Adicate-lea aia sunt mai destepti decat astilalti?

 4. Sorin Oprescu nu este independent!
  Şi mă rog care-i ştirea? Unde-i noutatea?
  😉
  Sorin Oprescu este un oportunist!
  Sorin Oprescu nu este un oportunist! Aşa este el!
  😉
  Sorin Oprescu a devenit agent electoral al USL!
  Nu poţi deveni ceea ce eşti!
  😉
  Sorin Oprescu va pierde alegerile de anul viitor tocmai din cauza înscrierii în USL!
  Trăim şi vedem!
  😉
  USL-ului îi este frică de bucureşteni!
  Doar de jumătate din bucureşteni!
  😉
  Voiculescu nu le va mai da gratis Antenele celor din USL!
  Vreodată a dat ceva gratis Voiculescu? Nici măcar “informatoarele” nu le dădea gratis!
  😉
  USL are o singură doctrină: ura faţă de Traian Băsescu!
  Acesta este unicul motiv pentru care vor pierde alegerile! USL în loc să facă opoziţie guvernării, face opoziţie preşedinţiei!
  😉
  Organizaţiile PSD şi PNL de Bucureşti au fost desfiinţate!
  La mai mare! Dar să nu se uite o chestie! Electoratul lui Vanghelie este şi va rămâne electoratul lui Vanghelie! Oare monseur Guşă ce mai moşmondeşte?
  😉
  În PNL, nu mai este loc decât pentru Antonescu!
  Pardon! Aţi uitat-o p-aşa zisa Primă Doamnă! Adina Vălean! Sau aveţi impresia căCrinu’ poartă pantaloni acasă? Nicidecum! Umblă îmbrăcat în şorţuleţ şi încălţat cu papucei cu pampoane! N-aţi văzut că se epilează pe craci?
  😉
  Bătălia electorală de la Bucureşti de anul viitor va fi extrem de strânsă!
  Depinde! Dacă aveţi de gând să defilaţi cu Monica-Gherghescu şi cu Cristian Preda o s-o furaţi foarte de-strâns!
  😉

 5. As fi vrut sa fac un comentariu mult mai amplu,n-am timp acum,asa ca voi remarca si puncta-IN SFIRSIT’ati iesit din adormire[scuze pt exprimare] si intrati pe teren.asa cum v-am spus si ieri-v-au fortat mina uselistii.
  Sper sa vad un PD-L dispus la lupta politica adevarata cu toate,TUNURILE’indreptate spre stinga,iar tunurile sa fie dotate cu ,PROIECTILE ADEVARATE NU DE MANEVRA’
  S=Mai sper ceva,ca din ,FARSA DIN 2008’cind VASILE BLAGA A MIMAT LUPTA PT PRIMARIA CAPITALEI,voi toti pedelistii sa fi invatat ceva.
  Pe erorile ,greselile,bilbele,dar mai ales ,FURACIUNILE’li oprescu doar daca nu vrei nu cistigi alegerile.
  Asa ca abia astept sa aflu numele candidatului-FERITI-VA DE MAGARUS-EL,MAGARUSUL ESTE PALEOLOGU……………REAGALISTUL,COMICUL SI ……………

 6. Daca il scoateti in fata pe Prigoana cred ca aveti o sansa fiindca si el are un stil mai smecheresc doar ca mult mai elegant decat Oprescu.

 7. Leonard Orban a fost validat de parlament.
  Felicitari, domnule Orban.
  Dar…stau, asa, cu capul sprijinit in mana dreapta si ma intreb, de ce s-a impus, cu necesitate, crearea unui minister aparent redundant ?
  Nu avem, oare, ministri competenti , in problematica fondurilor europene ? Eu spun că toți sunt competenți, fara nici un dubiu.
  Pot , eu, crede contrariul, din moment ce distinsul premier , extrem de intransingent cu domnul Lăzăroiu, nu a exprimat nici un repros, punctual, la adresa colegilor din cabinet ?
  Ca să nu mai spun că il avem pe insusi primul ministru ca element de coordonare suprem al guvernului, sprijinit de consilieri profesionisti.
  Si atunci ?…cacaia problema cu ,,fondurile europene” ? Ceva e putred , pe ici pe colo…….. 😉
  Exista posibilitatea ca premierul să isi dorească doar subalterni perfecți, indiferent de ,,rezultate”. Important este, probabil, să nu vorbească ce nu trebuie, ,,in afară”. Până la urmă, ca si Presedintele, și-a dat seama că ne mai trebuie și niște, nu iarbă, ci competență. Nu doar obediență.
  Bun, ce s-a făcut s-a făcut, dar mă aștept, din partea domnului prim ministru să reducă masiv personalul din ministerele ce gestionează fondurile europene și să-l realoce noului superminister. Nu de alta, dar are mare nevoie să evite gura lumii care ar putea spune că partidul vorbeste de reducerea cheltuielilor de functionare ale statului, doar declamativ.
  Ideal ar fi fost ca intreaga structura guvernamentala sa fie regandita si optimizata, dar, in atare situatie, ar trebui ca o noua echipa sa dea nas in nas cu Parlamentul Romaniei, cu efecte greu controlabile. 😉

  • Că s-au săturat europenii de ţepele noastre D-AIA!
   Şi-au zis:
   Stop gata faceţi un organism ca să avem şi noi pe cine trage la răspundere!
   În plus, europenii a vrut un om pe care să-l cunoască ei!
   🙂
   RETORICULE!
   🙂

  • Astăzi, m-am convins şi eu că cei doi Orban, Ludovic si Leonard, sunt fraţi…
   Mda… Cred că unul a fost adunat de la gunoi… 😮

 8. Poate insemna si ca smenurile PDL sa fie mai putine nu? Ma refer la abuzurile urbanistice, la asfaltari si borduriade dubioase, la tot ce inseamna abuzul de banul si spatiul public.

 9. Doamna Udrea, aveti vreun ochi indreptat spre Parlament ?
  Iacătă, după ce i-au ,,inventat” pe Oprescu și pe Klaus Johannis, opozantii disperati dupa recucerirea puterii și…evitarea cătușelor, il vor si pe exrege ca agent electoral.
  Vad ca pedelistii tac, dar, indraznesc , eu, un comentariu :
  1. Uselimea este in stare sa ,,intoarca” pana si defuncta monarhie, din cavoul regal, in viata publica, pentru a o sacrifica pe altarul luptelor politice fără reguli, chiar cu riscul de a planta o marionetă, sine die, la palatul Cotroceni.
  2. Exregele , prin acceptarea invitației, trimite societatii un mesaj jenant, că se implică conștient in acest razboi, neavând nimic de pierdut. E de inteles, pe ici, pe colo.
  Tronul, responsabilitatea și apartenența la o mare familie europeană, și le-a abandonat singur și perfect conștient.
  3. Evenimentul confirmă, din păcate, câtă dreptate a avut Președintele. Marile noastre valori, adevăratele valori naționale, sunt de mult oale și ulcele.
  Unii, au murit cu demnitatea intactă. Alții, trăiesc si acum fără ea.
  Oricum, la împlinirea vârstei de 90 de ani, de către exmajestatea sa, să-i dea Dumnezeu sănătate și… mintea cea de pe urmă.

  • …Cand am spus marioneta, stiti , sper, la cine m-am referit.
   Nici un monarh european nu-si exercita prerogativele constitutionale la o varsta atat de inaintata. 😉

  • ..Faptul ca penelista Ramona Manescu lanseaza pe bloguri ideea restaurarii monarhiei, chiar dac Antonescu Crin si Puiu Hasoti dezmint, cu jumatate de gura, arată, după părerea mea, cât de mult își doresc puterea năpârcile useliste și, MAI ALES, cât de mult SE TEM !
   Este AL DOILEA SEMN MAJOR de teamă, al uselimii, aflată in PLIN PROCES DE DEZAGREGARE, după susținerea itempestivă a otrăvitorului Sorin Oprescu.
   Dacă luăm în considerare și tensiunile, tot mai profunde, dintre PC și restul componenței din USL, rezultă că PDL nu trebuie să facă decât două lucruri, în primul rând :
   – SĂ SE ÎNTĂREASCĂ DOCTRINAR , eventual, în cadrul unei Mișcări Populare bine articulate
   și,
   – SĂ CONTINUE EFICIENTIZAREA ACTIVITĂȚII GUVERNULUI, avand ca scop, accelerarea programului de reformă.
   Ambele obiective le sunt, pedeliștilor la îndemână. Au nevoie simultan, de curaj, voință politică și aplicarea principiului competenței .
   Teoretic, după cum viața a dovedit, totul este extrem de simplu. 😉

 10. Oprescu e cum e, dar in Bucuresti problema PDL-ului e chiar PDL.

  Iata un exemplu de motiv pentru care veti pierde (citate din Elena Udrea, Ministru MDRT- cu ANL in subordine directa si sefa a PDL Bucuresti – cu majoritate in Consiluil General):

  19 noiembrie 2010: “Pe 13 septembrie, îi promiteam unui cititor al acestui blog, Iulian, că voi face tot posibilul pentru a rezolva situaţia de la cartierul ANL Henri Coandă. […] Pentru că MDRT (ANL) este iniţiatorul proiectului, avem obligaţia legală şi morală să asigurăm finalizarea lucrărilor şi respectarea obligaţiilor faţă de beneficiari.[…] Şi am găsit o soluţie.
  […] Până la urmă, Henri Coandă înseamnă 1107 case şi 121 de apartamente, deci, cel puţin 4.000 de locuitori ai Sectorului 1. Se rezolvă astfel nu numai o problemă de locuire, dar se şi creează cadrul ca administraţia publică locală să încaseze taxe şi impozite.
  E un nou început şi sper ca peste maximum un an să pot să vă spun că lucrările s-au încheiat acolo.”

  03 Februarie 2011
  ” Inca un pas inainte pentru cartierul Henri Coanda
  De când am preluat funcţia de ministru al Dezvoltării, am primit extrem de multe sesizări cu privirea la blocajul apărut în realizarea utilităţilor cartierului ANL Henri Coandă. Mulţi dintre proprietari m-au rugat personal să acord atenţie subiectului, pentru că au ajuns la capătul răbdării. Le-am promis că o să fac tot posibilul pentru a termina lucrările la Henri Coandă.
  […] Practic, lucrările erau în stand-by pe perioadă nedeterminată.
  Ei bine, ieri s-a făcut un pas concret în rezolvarea problemei utilităţilor şi a drumurilor. [….]
  […] Odată ajunşi în această situaţie, lucrurile vor decurge mult mai uşor, mai ales că PDL Bucureşti are în acest moment majoritatea în CGMB. În cel mai scurt timp, se vor aloca sumele de bani necesare proiectului şi sper ca, în această primăvară, să pornească efectiv lucrările. După 7 ani, ar cam fi cazul ca proprietarii locuinţelor din cartierul ANL să poată spună că problema lor a fost rezolvată.”

  Cuvinte frumoase…. Ce s-a intamplat pe teren? Singurul cartier nou al Bucurestiului (care trebuia sa aiba case, blocuri, scoli, gradinite, crese, magazine, parc, terenuri de sport) din ultimii 20 de ani este in continuare in aceeasi stare jalnica de constructii neterminate ridicate in mijlocul campului.

  Pentru multi devine o emblema a promisiunilor neindeplinite. Motivele chiar nu conteaza.

  Daca vrei, poti. Daca nu, gasesti cauze in alta parte.

 11. Buna Ziua Doamna Elena UDREA,

  Nu stiu ce mai asteptati politic de la acest oPRESCU.

  Sunt sigur ca sunteti in cunostiinta de cauza de matrapalzicurile sale, cele cu medicamente, cu afacerile copiilor sai, cu tot RAUL din sistemul de sanatate si mai ales de cand functioneaza la primaria capitalei.

  Afacerea gazonul a pus capac la toate !!!

  Ce mai asteptati, lansati compromiterea politica !!!
  Scuzati-ma un asemenea individ trebuie linsat politic.

  Imi veti raspunde nu este asa usor, nimic nu este usor, populatia orasului BUCURESTI nu trebuie sa sufere din cauza acestui fiu de securist tortionar de la Canalul Dunare Marea Neagra din anii 1950.

  Individul este lipsit de bun simt, smecheria usoara si nivelul scazut de seriozitate la care trateaza populatia este de neimaginat.

  INDIVIDUL trebuie trimis acolo unde ii este locul cat mai rapid si fara sentiment de regret !!!

  Cele spuse la OTV se par ca au un miez de ADEVAR !

  SUCCES si GRABITI-VA REPEDE

 12. Am sa explic TAVALUGUL EUROPEI,

  Expresia utilizata este in bunul sens al cuvantului, la tot ce este in ROMANIA numai un TAVALUG mai poate salva ceva.

  M-am referit la cele doua triangle :
  1. USE, Uniunea Statelor Europeene :
  Traian BASESCU – Nicolas SARCOSZY – Angela MERKEL

  2. MONDIAL
  OBAMA – SARKOSZY – BASESCU.

  Ambele au nevoie de o ROMANIE PROSPERA salvata de PESTA BRUNA !!!

  Am sa explic si cu SCHENGHEN, ROMANIA poate accesa numai intr-o singura conditie, Politia de frontiera sa fie cea germana si vamesi sa fie din OLANDA.

  Probabil FISCALITATEA UNICA trebuie instalata inaintea introducerii monedei unice EURO.

  Presedintele ROMANIEI le are deja in vedere, este foarte suficient sa fie ascultat bine si sa avem incredere.

  SCHENGHENUL se va realiza dar nu aceasta este cuiul lui PEPELEA, sunt altele care trebuie scoase.

  PESTA BRUNA = USL cu antonescu si ponta reprezinta pericolul national!!!

  • @Stefan Radoveanu. Si pana la urma ce este tavalugul, ma rog, al Europei? Dupa stiinta mea, tavalugul este o unealta agricola destinata nivelarii suprafetei terenului agricol pentru a asigura un pat germinativ uniform. Deci ce va face tavalugul european? Statele U.E. au niveluri de dezvoltare diferite, realizeaza o productivitate a muncii diferita, au structuri ale economiilor nationale diferite, au traditii si mentalitati diferite. Ce va rezulta dupa trecerea acestui tavalug? Oare nu cumva actiunea acestui tavalug va fi inspirata de mitul Patului lui Procust? Clasa politica din diferitele tari europene sunt pregatite sa accepte actiune tavalugului? Dar societatile respective o vor accepta? Ca acesta este un fenomen istoric, fara doar si poate se va intampla in viitor, dar nu intempestiv, asa cum doresc unii care par a se juca cu focul.

  • Turnule, se va identifica, probabil, un nivel minim de referinta, la care, se vor adapta toti ceilalti. Nu va grabiti cu concluzia…am spus ce am spus si in gluma si in serios. Chiar foarte serios, daca tinem cont de cat la suta este devoltare reala, si cat este apendice populist.;)

 13. Doamna Ministru,

  M-am adresat cu apelatiunea de Doamna Ministru pentru a va aduce la cunostiinta ca Veselia din IASI in ceea ce priveste reamenajarea si infrastructurile in lucru s-a omis ceea ce este mai important.

  Este vorba de retelele electrice aeriene electrice si de comunicatii care trebuie enterate intr-o infrastructura de tuburi si gestionate in sistemul de cadastru sub teran al domeniului public.

  Deci locuitorii din IASI vor fi obligati din nou la scormonirea trotuarelor la cheltuirea altor sume de bani si la un dezagrement.
  Dar mai inseamna ca se lucreaza cu c… si nu cu intelectul.

  Responsabilii de santier spuneau ca nici nu s-a discutat asemenea gandiri de a entera aceste retele si nici nu s-a prevazut pentru viitor.

  Probabil ca aceasta Veselie de amenajare a teritoriului nu are are in vedere o strategie la termen mediu si lung.

  Nu va mai vorbrsc de normele de securitate a muncii si de productivitatea de pe santiere.
  Se lucreaza mult manual si nu sunt utilizate technologiile moderne.

  Merci

 14. Eu am zis că asta va ucide USL. Se îndepărtează astfel PC-ul luând cu ei Intactul, iar USL fără Intact, e ca Ponta fără mătreaţă (adică are un cap care dacă nu mai produce mătreaţă înseamnă că îl are degeaba. Pentru a nu-i ploua în gât poate folosi umbrela iar urechile şi le poate ataşa de cască)
  Înţeleg că PC-ul a avut contacte cz 3D senzaţionalul abţibild OTV.
  Dacă mai punem şi faptul că se spune că Felix vrea să cumpere Prima şi Realitatea e aproape cu floarea-n gură …

 15. @Turnul de observatie
  ,,Acum este bine ca USL-istii v-au luat-o inainte? Adicate-lea aia sunt mai destepti decat astilalti?”
  Domnule Turn, noi stăm , pe moment, pe loc, pentru a privi mai bine si mai…3D scena politică. Din …observațiile noastre, rezultă că domnii extrem de grăbiți, ca fetele mari la mărătiș (nu fac, de aceasta data, referire la Crin Antonescu), au luat-o pe un drum complet gresit, pentru ca este…o fundatura. La capat, noi am sesizat, in loc de usa, un geam teribil de gros, chiar daca ametitor de transparent. Bag seama ca este taman termopanul lui Adrian Nastase. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla atunci cand capetele lor vor ajunge in full contact. 😉
  Si mai e ceva… de atata graba, incep sa piarda pe drum, ba un pantof, ba un slip, ba un pecist, etc, etc. E foarte posibil, chiar daca improbabil, ca la finish, sa ramanem doar cu Crin Antonescu si Victoras Ponta. Bineinteles , insotiti de ,,endependentul” lor cu pantalonii rupti in c….. , bineinteles DACA reprezentantul PDL va fi, pana la urma, candidatul potrivit. 😉

 16. Un zâmbet la cafea 😆

  Doi colegi de clasa:
  – Ce-ai scris la bac la romana?
  – Nimic, am dat foaia alba!
  – Esti nebun ?! Or sa zica astia ca am copiat unul de la altul!

 17. Dna Udrea, transmiteţi Vă rog urgent Dlui Train Basescu această părere despre Prim Ministru R Moldova Dl Filat. Nu trebuie de crezut Dl Filat. A intrat în politica RM prin omul Moscovei Dl P. Luucinskii. Se comportă la guvernare ca şi Voronin. Special nu doreşte conlucrare cu aliaţii de la guvernare (Dnii Ghimu, Lupu, în AIE1 şi cu Urechienu), dar are întîlniri secrete cu Voronin. Pentru Dl Filat Putin este “fanul” lui, în timp ce Rusia a ocupat o parte din teritoriul RM şi l-a decorat pe Smirnov. România a făcut o greşelă că tot l-a susţinut pe Roşca, la îmbogăţit, pînă cînd Roşca şi-a arătat faţa adevărată – nu apăra România de atacurile murdare a coechiperului său de pe vremea ceia de la guvernare – Voronin. De 2 ani Dl Filat îi face probleme subtile (chiar şi prin finanţare a Primăriei) Primarului Genera a Chişinăului Dlui D.Chirtoacă. Se comportă foarte urît cu Dl Ghimpu. Dl Filat lucrează nu pentr cetăţenii RM, doar numai pentru interesul personal, pentru aceasta foloseşte şi bunile intenţii a României. Ar fi bine ca organele statale a României să se informeze mai bine cine este Dl Filat. Chiar şi întîlnirea de astăzi a Dlui Filt cu Dl Basescu este folosită de Dl Filat pentru a-şi face reclamă politică. Nu trebuie de crezut pe Dl Filat, foloseşte România doar pentru interesul lui personal, lmaterial şi politic.

 18. Buna dimineata
  Presedintele spune ca noul superminister al afacerilor europene ni va gestiona bani, ci va simplifica proceduri, constituind, totodata, o interfata cu institutiile europene.
  Ma rog…pare o noua entitate birocratica, ce ar fi putut fi un departament in subordinea directa a premierului.
  Ma intreb totusi…interfata cu primariile si consiliile judetene, adica exact cu zonele unde se desfasoara licitatiile si se implementeaza fizic proiectele, cine o asigura, in numele guvernului ?
  Altfel, vom avea doar tomuri de hartie in plus, numai bune de stratificat in..biblioteci. 😉

  • Cred că ar trebui un serviciu de urmărire a cheltuirii acestor bani. Despre mai multi politicieni s-a spus că şi-au băgat laba păroasă în aceşti bani.
   De ex, ce se mai aude despre Liviu Dragnea? A fost ceva, o adiere prin presă, care s-a potolit imediat.

  • @Silverstar. Dupa stiinta mea procurorii se afla in mana sportivei Codruta, care codruta stim ca se afla in mana lui Zeus. Pai ce facem, am intrat in somaj? Rogu-te Silverstar, pentru ca esti mai influenta decat mine, roag-o pe Codruta sa scoata procurorii din birouri si sa ii trimita la sapaturi. Cine stie peste ce comoara pot da, mai ales acum ca urmeaza curand debutul campaniei electorale.
   @ZeV. Draga ZeV, constat ca dimineata asta te-ai spalat pe ochi cu apa rece din belsug si ai vazut foarte bine itele birocratiei. Necazul lui Orban este ca v-a trebui sa se uite prin posete si pusculite dupa banii ministerelor ceea ce va displace unora, ca nu de alta Leonard Orban este doar un simplu independent, fara sustinere politica. Este adevarat ca este sustinut de Presedinte, dar ar trebui sa fie foarte atent pentru ca altii, tot independenti au sfarsit-o si repede si lamentabil.

  • Turnule
   Va referiti la posetele doamnei ministru ELENA UDREA ?
   DA, sau NU ?
   😉 😉

  • Dragule, eu sunt ca un antibiotic cu spectru larg. A se tine cont.

 19. “Ochii sunt mai mari decât stomacul!” 😮
  Alea, în prostia lor, îşi imaginează că au descoperit acuma roata şi-mi vând mie castraveţi…

 20. Buna,
  legat de Voiculescu sunt aproape convins ca e doar o strategie de a se preface ca se cearta. Daca vnu e asa atunci in mod sigur se bazeaza pe Realitatea TV in proportie de 100% si se pot dispensa de serviciile Antenelor.
  Ma deranjeaza utilizarea termenului “lider” cand se vorbeste de USL pentru ca cei doi de la USL sunt doar sefi, nu sunt lideri, astfel e o jignire adusa adevaratilor lideri.

 21. Cred ca a venit momentul sa schimbam macazul,si cind spun macazul ma gindesc la sensul dezbaterilor de pe acest blog.
  Am acceptat pina acum sa intru in diverse dialoguri care polemizau strict pe subiectul PD-L,cautind scuze,argumente atitudinilor ,gesturilor si legilor pe care pd-l si arcul guvernamental le-au promovat in ultimul an si njumatate.
  Si am lasat-o mai moale cu adevaratul subiect care de fapt trebuie promovat-U.S.L.
  Acest lucru sa putut petrece din varii motive,dar in principal datorita faptului ca am acceptat sa fac/sa facem jocul unor bloggeri,care in mod insidios,au tot strecurat sopirlite,si atacuri evidente la adresa PD-L.
  Daca in perioada alegerilor din PD-L,acest lucru a fost justificat,acum mi se pare deplasat ca ZILNIC SA LUAM LA PUERECAT,TOT CE MISCA IN CURTEA PEDELISTA SI CEA DE LA COTROCENI,DAR PE ADEVARATII NOSTRII ADVERSARI,USELISTII SA-I LASAM BINE MERSI IN PACE.
  Am facut un inventar al ultimelor luni,intrind in arhiva blogului,si am avut o surpriza de proportii,80% DIN DISPUTE,DIALOGURI SI POLEMICI S-AU PURTAT PE SUBIECTUL TRAIAN BASESCU SI PD-L.
  Comentariile acide la adresa U.S.L. fiind intr-un procent foarte mic,de doar 20%
  Cine sunt artizanii,care provoaca aceste dezbateri,care asa cum am spus au un vadit accent de atac la PD-L????????????????????
  Banuiesc ca nu mai trebuie nominalizati,pt ca ei se stiu,noi ii stim si cred ca a venit momentul sa-i tratam cum se cuvine.
  Iata un excelent exemplu de DIVERSIUNE GROSOLANA:
  in timp ce in U.S.L.,se dau adevarate razboaie,intre DAN VOICUOLESCU SI VICTOR PONTA-tocmai in IASI,si mai nou in bucuresti-DRAGUTII NOSTRII BLOGGERI BINE CAMUMFLATI,PRECUM CAMELEONII, ataca discret,si insinunat PD-L,GUVERNUL SI PE TRAIAN BASESCU
  Fluturind FLAMURA DREPTEI,si steagul verde-portocaliu,bloggerii cu pricina,de fapt lovesc din interior cu multa abilitate.
  Iata de ce spun ca a venit momentul sa punem punct acestei diversiuni,care sun aparentele unei critici constructive,CU SUBIECTE IMPRUMUTATE DE LA SERVITORII LUI VOICULESCU SI SCLAVII DE REALITATEA,de fapt loveste in credibilitatea BASESCIENILOR SI A PEDELISTILOR.

  • @Frank Zapa. Amice Frank, intentia dv. de a mai sparge monotonia este laudabila. Ramane insa de vazut daca si vedetele noastre de pe ringul politic vor fi de acord. Cum adica, ele guverneaza, duc in spate tot greul si despre ele mai nimic? Toata atentia sa se indrepte spre cei doi USL-isti? De buna seama ca respectivele vedete vor considera ca asa ceva este inadmisibil. Si apoi de prin boschetii opozitiei nu prea ai ce aduna, nu prea gasesti nimic interesant cu adevarat. Fac si ei, din cand in cand, nitica galagie, doar-doar i-o auzi cineva, caci altfel o crede lumea ca au disparut cu totul. Altceva este insa cand mai aflam cate ceva din cancanurile puterii. Acolo sunt si bani si interese superioare, care interese sunt strecurate tiptil catre presa si de aici morisca presei are ce macina. Chiar si atunci cand chiar va fi o pauza operativa si presa va duce lipsa de subiecte, se va gasi un Igas sau Funeriu care ne vor oferi niste perle gramaticale care vor asigura hazul intregului bobor. Hei Frank, tu inca nu ai invatat ca ceva anume nu se face contra vantului?

  • ***Zapa – dacă te duci putin in urmă, pe 4 sept, spre seara, vei vedea ca exact acelasi lucru, ca si tine, l-am spus si eu referindu-ma nominal, la ZeV… Asta e, dar omul n-a inteles si nici nu intelege. Daca ninge, daca ploua, el trebuie sa gaseasca o bună în capul PDL in care sa dea cu praştia.

  • Turnule de observatie
   Este primul dvs comentariu cu care as putea fi de acord, in proportie de peste 50 % . 😉

  • @ZeV. Si cam care ar fi cele 50% care va plac si care restul cu care nu puteti fi de acord?

 22. DIACONU EUSEBIU-sunt de-a dreptul surprins ca nu ai sesizat aceasta jmecherie,s-au pur si simplu nu ai vrut si ai acceptat sa intrii in jocul acesta.
  Sper ca de acum incolo sa vad reactii din partea ta acolo unde s-ar impune si unde interesul celor pe care spui ca ii admiri,este major.

  • DIACONU EUSEBIU, are, ,,din pacate”, un mare ,,defect” : gandeste inainte de a spune ceva. 🙂

  • Vax, eu nici nu gândesc şi nici nu muncesc!
   IO FREC!
   TASTELE!
   ……şi din când în când ridichea unora!
   🙂 🙂 🙂

 23. Un prieten scrie pe blogul lui CPreda:

  Freedom { 09.21.11 at 11:47 AM }

  Nu ne indreptam ci ei (USL n.r.) sunt intr-un talmes- balmes.
  Eu vreau sa stiu doar atat : Ce cauta ex-regele Mihai intr-un Parlament al carui vice-presedinte este un fost informator al Securitatii, invitat de acelas informator Voiculescu , de fiul unui alt fost informator si niste comunisti. A fost incoronat drept regele securistilor si comunistilor? Au si acestia mai nou ,regele lor precum tiganii pe Cioaba?

  • @ZeV. Spre deosebire de dumneata, juniorul Paleologu are nu numai simtul umorului, dar are si simtul istoriei. Ca simtul dumitale ar fi oarecum atrofiat, mai treaca-mearga, dar cand constatam atrofierea chiar la varful varfului, atunci chiar trebuie sa ne ingrijoram. Noroc cu Toderas.

  • Turnule de observatie
   De care istorie vorbesti dumneata ? De cea memorata mecanic in clasele 5-8, sau cea…adevarata ? 🙂

  • @ZeV. Persoana la care ma refer nu are simtul istoriei nci pentru a percepe ceea ce se invata la 5-8, daramite la cea… adevarata. Daca ar fi un simplu caz l-ai putea considera un accident, dar cand se repeta, diagnosticul este cert.

 24. Bati campii, prietene Frank Zapa king
  80% DIN DISPUTE,DIALOGURI SI POLEMICI S-AU PURTAT PE SUBIECTUL TRAIAN BASESCU SI PD-L…..spui tu…
  iar eu spun : PE SUBIECTUL USL, AM ASISTAT LA….. MONOLOGURI IN PROPORTIE DE 100%. 😉
  Prin DEFINITIE, o polemica si un dialog nu se pot purta , intre noi, DECAT pe subiectul TRAIAN BASESCU SI PD-L, din simplul motiv ca nici un om inteligent nu poate astepta ceva bun de la actuala opozitie.
  Pe alta parte, o aprobare implicita a tot ce provine din zona puterii si introducerea capului in nisip atunci cand se comit erori, nu ajuta cu nimic coalitia de guvernare. Iar cel mai rau lucru, este ca ecartul celor care ne baga in seama, daca ne comportam precum APLAUDACII DE LA CONVENTIA PD-L, risca sa se ingusteze SUB pragul critic necesar garantarii continuitatii in anul de gratie 2012. 😉
  Sper ca nu am fost excesiv de subtil. 😉
  PS
  Pe o scara de la 1 la 10, monologurile tale antiuseliste, au gradul 9 de virulenta.
  Cred ca la gradul 10, deja comentariile ar deveni de necitit, pentru ca ar arata cam asa:
  USL,Voiculescu, Ponta, Crin, USL, Voiculescu, Ponta, Crin, ….n, n+1,…..calculator aruncat pe fereastra. 🙂 🙂

  • Frank, daca ai ajuns sa afirmi, negru pe alb, ca vina demiterii lui Lazaroiu apartine….triadei arhicunoscute, care nu mai controleaza de mult parghiile de putere in PD-L, menajandu-l, totodata, pe naivul Emil Boc, pe criterii..de apartenenta provinciala comuna, inseamna ca ai, pur si simplu, nevoie de un concediu.
   De ce ? Prin atitudinea ta partinitoare si nevertebratica, FACI, DE FAPT, MULT RAU PARTIDULUI !
   Blogul nu este o arena de gladiatori agresivi si fara reguli, ci o tribuna a dezbaterii civilizate. Poti sustine o astfel de dezbatere, singura forma de confruntare admisibila intr-un stat cu pretentii democratice, cu calm si , MAI ALES, argumente ?
   Daca nu poti, la revedere.
   Noi, daca ne pretindem inteligenti si vrem sa convingem pe cineva, exact asta trebuie sa facem : sa ne pozitionam DIFERIT de paiatele useliste, nu intrand in joc lor distructiv si amorfizant, ci, ridiculizandu-i sau nebagandu-i, pur si simplu, in seama.
   Pe mine ma intereseaza , in primul rand, sa spun ceea ce gandesc ca e bine, sau ceea ce gandesc ca este rau, despre oamenii de care se leaga sperantele mele de reforma si progres durabil.
   Nu se poate merge prea departe, daca schimbam ministri ca pe sosete, doar daca ni se pare ca au prins nitel ,,miros”, sau mentinand in schimb mediocrii si incompetentii FIDELI SI OBEDIENTI , in structuri/nivele publice diferite.
   Te asigur că, mulți alegători neafiliati politic, gandesc intr-o forma apropiata de ceea ce am spus mai sus. Nici o forta politica nu poate accede la putere, decat cu argumente. Cu totul altele decat pungile si galetile.
   Desigur ca si dialogul de la om la satean, are rostul lui, chiar foarte mare (asa cum am SUBLINIAT deseori) dar, in nici un caz , cu…… pantofi cu toc cui pe ulitele pline de noroi ale satelor patriei, sau, de pe…blog. 🙂
   Oamenilor simpli li se rupe de securitate, mineri, bolsevici, etc.
   Desigur ca sunt categorii de teme importante, pe care, NOI, trebuie sa le dezbatem frecvent si sistematic. Dar in relatia cu alegatorii, este important ca cetateanul sa nu confunde scaderea nivelului de trai cu ipotetica hotie a guvernantilor. Pe acesta corelare fortata si indusa mediatic, se bazeaza INTREG ESAFODAJUL CAMPANIEI ANTI PUTERE A USL.
   ACEASTA este miza electorala, ACESTA este obiectivul important in actul de comunicare, respectiv, sa lamurim oamenii că nu se poate să le fie la fel de bine, fără să le fie, aproape imediat, mai rău. Sau, că raul relativ de acum, este singura cale pentru a le fi mai bine, in viitor, si in mod durabil.
   Putem sa-i tocam la cap cu uselimea si comunistii pana ne curge sange din deste si din nas.
   Si ? Ce urmeaza ? Iti spun eu…doar un eventual act terorist si sinucigaj al unor extremisti (inamici de democratie), asa cum esti tu (din pacate), draga Frank Zapa king. 😉

 25. 1.-Incep cu doamnele,deci cu SILVESTAR-poate mi-a scapat textul,dar oricum e bine ca nu sunt singurul care a sesizat,inseamna ca macar,repet,macar un simbure de adevar,tot exista.
  2.Turnul de Observatie-stimate domn,ma obligati sa va atrag din nou atentia,asupra unui lucru mai mult decit evident-in democratie,puterea se imparte intre GUVERNUL/GUVERNELE CARE GUVERNEAZA,si opozitie,in functie de procente.
  Nu ma apuc acum sa fac teoria statului democratic si ,ETAJELE PUTERII-dar iti atrag atentia-PD-L CONDUCE 36% DIN C.J. SI PRIMARII,RESTUL SUNT IN MINA OPOZITIEI
  Acolo se joaca 65% din bugetul romaniei-ASADAR CAUITA ACOLO CORUPTII,HOTII SI BANDITII.
  Basca bugetarimea PESEDISTA SI PENELISTA-S-AU APARATUL DE FURAT PT PARTID.
  Turnule de observatie,esti atit de comic incit pur si simplu acum ma tavalesc de ris,ai un stil de a escamonta adevarul de tip ILIESCIAN,incit imi vine sa-ti dau un premiu-de cel mai mare mincinos.
  pai cum se face ca ai uitat-DRAGNEA SI ALTII CA EL,AU BLOCAT 800.000 DE EURO-IN ACEST MOMENT.
  PRES. C.J. braiala,a sifonat 500.000 de euro acum.
  MIRECEA DIACONU-INCOMPATIBILITATI,a pierdut definitiv procesul.
  ecaterina andronescu-alta incompatibila si muuuuulti,multi alti domni si doamne din USL.
  Asa ca dl TURN-las-o mai incet cu firava opozitie-nu o vezi pt ca tot asa cind au fost la putere nu ati vrut sa-i vedeti,ba mai mult,unii ati bagat pumnul in gura celor care circoteau de pe margini.
  Cind o sa ai aceiasi atitudine critica fata de opozitie,si vei sanctiona orice mizerie grosolana,atunci da voi spune ca esti o persoana echilibrata si bine intentionata.
  Uite noi astia ce suntem acuzati9 ca suntem pedelisti,i-am facut arsice de nenumarate ori pe pedelisti.
  Numai ca ,acest lucru trebuie sa inceteze,INTRAM IN LINIE DREPTA IN CAMPANIA PT ALEGERI-ASA CA-PE EI,PE MAMA LOR DE USELISTI,SIMPATIZANTI ,DIVERSIONISTI SI CE DREAK ORO MAI FI EI.

  • Turnule, scuza-l te rog pe amicul meu. Este intr-o perioada de transă logoreică. 😉

 26. Sunt republican convins,ca atare consider inoportuna aceasta vizita a regelui Mihai cu oaczia implinirii virstei de 90 de ani.
  Personal il consider o caricatura REGALA,pe acest MIHAI-ca om,m-a dezamagit,regalitatea a compromis-o,asa ca in ce ma priveste,el pt mine nu exista-INTENTIA DE A PUNCTA ELECTORAL PE ACEST SUBIECT AL USELIMII MI SE PARE O IDIOTENIE.

  • Dar….cum ti se pare atitudinea pedelistilor in Parlamentul republican al Romaniei ? 😉

  • …..si mai ales a distinsului domn râzăreț, Toader Paleologu.

  • Eu care nu mă consider un intelectual dar care la viaţa mea dementă am mai băgat şi io nasul prin filele istoriei adevărate, am o singur punct de vedere referitor la problema asta:
   SĂ SE RESPECTE LEGEA!
   În rest nu mă interesează nici ce vrea Paleologu, nici ce vrea guvernarea nici ce vrea opoziţia!
   😉

 27. Ma intreb, daca nu cumva PDL va intra in criza de timp, desemnand un candidat propriu de primar general, cu 24 de ore inainte de alegeri. 🙂
  S-u creat toate premisele din lume pentru ca bucurestenii sa-si dea seama cu ce constructie/oferta politica au de-a face, din partea opozitiei.
  Cand spun…opozitie, nu-l exclud nici macar pe doctorul ,,endependent” Sorin Oprescu. 😉
  TOATE aliantele, mai mult sau mai putin transparente, incropite de cele trei partide incepand cu 2006-2007, nu au avut niciodata drept liant vreo strategie , ideologie , sau un program coerent de dezvoltare pe termen mediu si lung a natiunii.
  Toate aceste combinari, mai mult sau mai putin naturale, au avut si au la baza un singur obiectiv, paralel, ba chiar as spune opus, in raport cu interesul national. : demolarea Presedintelui.
  Din acest motiv, conglomeratul uselist este extrem de fragil si volatil, ceea ce conduce la disolutie structurala la cea mai mica….rabufnire de orgolii.
  Personal cred ca, doar privind moacele celor trei crai de la rasarit, un om normal la cap nu poate face altceva decat…dreapta-mprejur si sa o ia la sanatoasa.
  Sper si cred ca bucurestenii inteligenti, s-au dumirit deja cu ce fel de ,,endependent” au de-a face si cat de toxica este alianta aflata in spatele lui pe post de vagoane (de marfa) tractate. ,,Vagoanele” sunt cam goale si au usile larg deschise.
  Vad ca tind, dupa Iliescu, Klaus Johannis si Oprescu, sa mai inventeze o ,,locomotiva” : exregele Mihai. De fapt, ginerele majestatii sale, pe post de marioneta electorala.
  In acest context, imi spun in barba : oare PD-L asteapta ca Dumnezeu să-i vâre voturi în traistă fără…… catindat ? 😉 😉 😉

 28. Intrebare pentru Frank Zapa
  Cun comentezi, prietene, afirmatiile Presedintelui Romaniei, de la investirea lui Leonard Orban ?
  CITEZ:
  ,,Traian Băsescu a găsit vinovații pentru rata mică de absorbție a fondurilor europene destinate României. Funcționarii, sunt în viziunea președintelui, „vinovații” care nu nu sunt interesați de absorbția banilor europeni.
  Băsescu îi albește pe miniștrii guvernului Boc și dă vina pe funcționarii amărâți pentru rata mică de absorbție a fondurilor europene. Declarațiile au fost făcute marţi seară, la ceremonia de învestire a lui Leonard Orban în funcţia de ministru al Afacerilor Europene.
  “Cei care se plâng toată ziua cum bieţii funcţionari publici sunt daţi afară, şi o spun cu oarecare îngrijorare, niciodată nu au curajul şi onestitatea să spună cât rău au făcut şi fac domnii funcţionari publici, ori că sunt incompetenţi şi nu-şi recunosc incompetenţa încercând să-şi găsească alt loc de muncă, ori că sunt corupţi. Cel mai uşor este să spargi totul în capul ministrului“, a declarat Traian Băsescu.”
  COMENTEZ:
  Pot accepta argumentele prezidentiale.Dar ma intreb…(ce sa fac, daca mintea-mi lucreaza independent…de mine ? 😉 ) …oare ministri cabinetului Boc , chiar nu au nici o responsabilitate in problematica absorbtiei fondurilor europene ?
  Daca au, de ce a mai fost nevoie de inca o suprastructura ? Inseamna ca nu si-au facut treaba, dar sunt menajati, pe criterii politice.
  Ti-am ilustrat o mostra de ,,daca taceai filozof ramaneai”. 😉

 29. FOARTE IMPORTANT !!!

  OLANDA si FINLANDA nu se va opune aderarii ROMANIEI la SCHENGHEN daca politisti de frontiera si vamesii romani vor fi inlocuiti cu cei din cele doua tari.

  Va fi de accord PARLAMENTUL ?

  • Hmmmmmm, naţionalist cum sunt şi mai ales radical de dreapta, eu, personal nu sunt de acord cu asta!
   Eu zic că mai bine ar fi dacă s-ar aplica legea şi vameşii prinşi cu măgării ar plăti cu vârf şi îndesat!
   Ca ltora să nu le mai ardă să facă aşa ceva.
   Cred că este mai simplu!
   În plus, hai să fim serioşi!
   Aveţi vreunul curajul să faceţi pariu cu mine că la ei, acolo în lumea
   “civilizată” corupţia este mai mare ca la noi?
   Hai să văd care aveţi curaj!
   Că io am un rastel de dovezi!

  • ***diaconu Eusebiu – nu te amăgi… 😮
   Din primăvară tot aresează la vaneşi… Şi? Pe uşa asta îi bagă, pe cealaltă îi scoate şi-i trimite iar în vamă, la locul de muncă de unde au fost săltaţi…

  • @
   Silverstar

   Se pare ca Presidentia si Guvernul sunt la curent de propunerea facuta analizand aderarea imediata la SCHENGHEN prin aceasta etapa.

   Neincrederea acestor state este confirmata si de alte state, intarzierea aderarii ROMANIEI este mai PAGUBOASA UE decat ROMANIE.

  • ***Stefan RADOVEANU – nu ştiu, nu mă pricep, habar n-am unde este acest spaţiu si la ce ne-ar folosi.

   Noi nici în UE n-ar fi trebuit să intrăm dar UE a avut nevoie de noi pieţe de desfacere şi ne-au primit ca acum să arate cu degetul spre noi că suntem rupţi în fund şi needucaţi.

 30. Cred că ar trebui să ne amintim de anul 2008, când acest blog era primul sau printre primele intre blogurile politice si să ne mobilizăm ca să-i reinviem faima de atunci.
  Mă refer, mai ales, la colegii care au activat şi atunci. Nu văd de ce ar trebui să ne risipim în discuţii sterile şi ostile. Nu conteaza pe cine simpatizeaza fiecare, principalul e ca in permanenta blogul sa fie animat si sa se discute evenimentele la zi ori din perspectiva fara atacuri la oamenii partidului pe care-l simpatizam. Critici – da, daca trebuie criticati, de ce nu? Dar, fara atacuri si jigniri pentru că noi nu suntem nici politicieni si nici la Realitatea tv sau Antene.

 31. Prietena mea din Anglia mi-a trimis un horoscop şi mi-a spus că nicăieri, pâmă acum, n-a găsit o mai bună caracterizare a mea: RAC (Junie 21 – Julie 22)- Tandru. CEL MAI SURPRINZATOR DINTRE SARUTATORI. Are o mare atractie in personalitatea lor. Dragostea sa e unica. Foarte romantic. Persoana cea mai draguta pe care o vei cunoaste! Totalmente creativ, plin de imaginatie si visator. Meditativ. Cu capul mereu in aer. Extrem de schimbator (si mandru ca e asa). Ciudat. Spontan. Povestitor de mari istorii . Extrem de timid si inchis. Nu e deloc un luptator, dar desigur te va lasa inconstient daca trebuie s-o faca. Cineva la care ai tine. 12 ani de ghinion daca nu trimiti.

  Cine vrea sa-l citeasca in intregime il gaseste aici: http://www.facebook.com/holotiuc.silvia

  • Hahaha,
   Eu visător?
   Hahaha,
   Eu meditativ?
   Hahaha,
   Eu cu capul mereu în aer?
   Hahaha,
   Eu timid şi închis?
   Hahaha, asta chiar e lată rău!
   Ia să-l văd io pe ăla care are inconştienţa să mă calce pe coadă!
   Oare o să meditez dacă bag cleştii în beregată sau nu?
   În mod sigur nu!
   🙂 🙂 🙂

  • ***diaconu Eusebiu – eu aşa sunt, o bleagă… Nu mă descurc de loc singură când ies în lume şi adesea pic în păcat.

   Şi Doina nu poate să nu mă cunoască. Am fost prietene mai mult de 20 de ani. Tare multe amintiri avem împreună, toată tinereţea noastră… 🙁

  • Woauuuuuuu!
   Arginţico!
   Pici în păcat?
   Mmmmmmmmmm, păi ia fă matale bine şi spune-mi pe unde ieşi în lume ca să ies şi io tot p-acolo!
   Poate ne-ntâlnim şi păcătuim!
   Nu de alta, dar şi io mi-s un păcătoooooos!
   Woaliiiiiiu ce păcătos!
   🙂 🙂 🙂

  • Woauuuuuuu, PERFECT!
   Că ce e mult strică!
   🙂 🙂 🙂

 32. De fapt, ce se urmareşte?

  De doua zile Realitatea tv vorbeste despre o stiva de lemne care s-a prabusit peste doua eleve in timpul unei ore de la care lipsea profesorul. Ieri, se spunea ca acest lucru s-a intamplat in jud Bacau. Dimineata, s-a spus ca s-a intamplat in jud Buzau si la stirile de la ora 14, ca s-ar fi intamplat in jud Vrancea.

 33. @
  Ministru Elena UDREA,

  Investitura ministrului ORBAN la COTROCENI a permis Presedintelui Traian BASESCU lansarea unui nou santier al mandatului sau, LUPTA CONTRA INCOMPETENTEI.

  De precizat INCOMPETENTA este PRODUSUL CORUPTIEI GENERALIZATE din Romania.

  Printre autorii INCOMPETENTEI nu poate fi uitata fosta ministereasa a invatamantului TOV. ANDRONESCU.

  Sa speram ca si acest santier isi va gasi locul pe agenda guvernului si a ministrilor in aceasta guvernare.

  • @Stefan Radoveanu. Fanica draga, ai un anume fel de a rosti niste adevaruri…
   Deci incompetenta este produsul coruptiei generalizate din Romania. Cu greu as putea gasi argumente sa va combat. Imi amintesc de cruciada lansata de Traian Basescu impotriva coruptiei, cruciada de care s-a ales praful. Acum constatam ca, in ordine logica, coruptia ar fi cauza, iar incompetenta ar fi efectul. Pai ce facem monser, renuntam la combaterea cauzei si ne concentram pe combaterea efectelor? Nu v-a semana asta cu frectia la piciorul de lemn. Stimate domn, nu v-ati dus gandul pana la capat. Da, coruptia poate genera incompetenta, dar un generator, cel putin la fel de serios, l-ar constitui si politizarea excesiva a institutiilor, fenomen in care diversi functionari din institutii, de regula competenti deoarece ajusese-ra candva la conducerea institutiilor, ei bine, prin politizare, ii inlocuim pe cei competenti cu clientii nostri de partid care de regula nu au de a face cu domeniul respectiv, nu il cunosc si deci sunt incompetenti. Amintiti-va insistentele Presedintelui Traian Basescu pe langa Emil Boc pentru renuntarea la politizarea institutiilor. Raspunsul lui Boc? De lemn Tanase! P.S. Pai daca tot vreti sa combateti incompetenta, combateti-o pe cea functionala. Deci incompetenta D-nei Andronescu poate fi doar una iesita din uz si nu val la ce bun tot demersul. Concentrati-va pe combaterea incompetentei “in uz”, deci a incompetentei prezente si care produce efecte nedorite – D-l Funeriu. Cu bine.

 34. Ministrul olandez al Imigraţiei, Gerd Leers, consideră că blocarea transporturilor de flori din Olanda în vămile
  româneşti este un motiv în plus pentru menţinerea României în afara spaţiului Schengen, relatează publicaţia AD, citată de Radio Olanda în pagina online.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/#ixzz1YaziKUm6

  • Hahaha, Arginţico ştii bancu’ cu sânii?
   Sâ ni pupe-n dos dom’ Ministru!
   🙂 🙂 🙂

   Nu este niciun şantaj!
   Este ceva absolut nomal!
   Beiiiii nene tu câştigi de pe urma mea o pălărie de bani cu florile tale!
   Atunci de ce votezi împotriva mea?
   PUNCT!

  • ***diaconu Eusebiu – tu ce ştii, este cumva epidemie de viroză sau gripă? Am un nas cât un cartof şi o voce de te bag în boale dac-o auzi…
   La tv-ul meu n-a spus nimic…

  • @Silverstar
   @diaconu Eusebiu
   Pentru ca santajul sa dea rezultate, trebuie tinut cont de relatia de forta (ca pana la urma este care pe care) dintre santajist si santajat. Cand esti lipsit de forta, faptul ca posezi un “biletel de amor” nu constituie mare lucru. Simplu gest de a-l duce la Razboiul nu va insemna mare lucru pentru santajat. Dimpotriva te poti astepta la retorsiuni neprevazute. Dar pana la urma de ce neprevazute domnilor? In acest domeniu functioneaza un principiu – “al actiunii si reactiunii”. Pai cand ai decis sa folosesti “biletelul de amor”, nu te-ai gandit la reactiune? Daca nu te-ai gandit, atunci te dau pe mana amicului Radoveanu care vrea sa combata incompetenta.

  • Puşchea pe limba-ţi cu epidemia!
   Nu că mi-ar fi frică!
   La concentraţia de sânge în alcool pe care o am fug viruşii de mine ca dracu de tămâie!
   Dar chiar nu vreau iar să-l văd pe Menghele ăla de Streinu cum iar apare pe la tembelizor şi din motive finaciare strict personale începe să facă presiuni ca toţi copii să fie vaccinaţi cu cine ştie ce vaccinuri netestate!
   Cum a fost rândul trecut!
   😉

  • Turnule io sunt mai dement!
   Şi ştiu una şi bună!
   M-ai primit în Europa?
   Atunci asta este sunt “european” şi am acelaşi drepturi cu tine!
   PUNCT!

   Sincer cred că de-a lungul timpului noi am greşit neavând curajul să dăm replici tăioase unora care au scos grămezi de bani de pe urma noastră, dar pe de altă parte ne-au tras la gioale de ne-au rupt!
   Cred că deocamdată ar cam trebui să facem abstracţie de părerile unora ca Monica Macovei -Gherghescu şi să ridicăm capul!
   Să spunem doar atât:
   Beiiiiii, nu mă votezi?
   Păi atunci du-te la Polul Nord şi vinde flori!
   🙂 🙂 🙂

  • @diaconu Eusebiu. Domnule ai dreptate in principiu, dar nu vrei sa tii cont de invatatura lui Bismark. Acesta considera ca aliantele se fac intre cai si calareti, la fel si parteneriatele sau alte constructii geopolitice. Relatiile de forta in geopolitica sunt precum liniile de camp magnetic. Nu se vad, dar se simt. Trebuie sa ai o anumita forta pentru a zice “Păi atunci du-te la Polul Nord şi vinde flori!”. Daca ai zis-o fara a avea forta necesara, curand va incepe sa iti para rau ca ai zis-o.

  • Turnule!
   Manipulezi subtil!
   Bismark nu a spus că alianţele se fac între cai şi călăreţi!
   Bismark a spus că:
   ÎN ORICE ALIANŢĂ EXISTĂ UN CAL ŞI-UN CĂLĂREŢ!

   Aparent ceea ce i-ai atribut tu lui Bismark că ar fi spus este asemănător cu ce a spus Bismark!
   Dar în realitate nu este!
   Varianta ta impune participarea la alianţă DOAR a două entităţi, caii şi călăreţii.
   Pe când varianta originală a lui Bismark nu exclude participarea unor terţi! Impune doar ca în orice alianţă să existe obligatoriu cele două entităţi: caii şi călăreţii!

   În orice caz noi românii avem două variante:
   1. ori să fim călăreţul ….şi atunci stăm deasupra calului!
   2. ori să fim CALUL CARE MERGE CU PICIOARELE ÎN SUS….. deci să stăm deasupra călăreţului!

   Adică trebuie să facem pe dracu-n patru să fim mereu deasupra!
   Ce-i drept, pe plan internaţional nu prea ne iesă totdeauna! Deoarece al nostru armăsar de la externe în loc să galopeze, mai mult stă prin jacuzzi!
   Pricipişi?
   🙂 🙂 🙂

  • @Silverstar. Vedeti stimata doamna cum invatacelul nu mai asculta de Dom’ diriginte. Relativ recent, Boc si cei din jurul lui au anuntat o astfel de intentie la care Presedintele Basescu a replicat ca asta ar fi o masura populista, de regula aceste economate deschizandu-se in preajma alegerilor si isi incetau activitatea imediat dupa afisarea rezultatelor. Daca Basescu considera masura populista, atunci Boc de ce nu pricepe?

  • ***Turnul de observatie – întrebaţi-l pe Boc, nu pe mine. Nu suntem la Realitatea să disecăm spusele sau faptele altora când simplu se poate afla de la persoana în cauză.
   După cum se vede mai sus, pe mine mă interesează altceva. “Solidaritate” a cui?

  • Solidaritatea celui care nu are o para chioara, dar voteaza si cel care este plin de bune intentii (de regula si cu portofelul plin), dar simte ca fara acest tip de solidaritate, bunele lui intentii nu se vor materializa si ceea ce este cel mai grav, portofelul nu are sanse sa se umfle. Traiasca solidaritatea!

  • ***Turnul de observatie – îmi amintesc că, în 2008, aici, pe blog, doamna Udrea ne-a povestit că a fost sfătuită să-şi facă o campanie ca la americani. Răspunsu a fost că la noi nu se poate.

   Şi-o să-ţi spun eu de ce nu se poate. Încă mai sunt români care speră în revenirea PSD-ului, care i-a învăţat leneşi şi pomanagii, gândind că PSD-ul ni dăăă!

  • ***puiu – şi care-i problema cu rechizitele?
   La noi, în judeţ, PSD a dat rechizite, ghiozdan complet, cu o săptămână înainte de a începe şcoala şi nimeni nu a comentat.

   Repet: pentru ca ţara să nu ajungă iar în mâinle PSD, PDL-iştii să facă tot ce trebuie. Oricum, nu eu trebuie să-i învăţ.

  • poeteso prietena ta din Anglia ii Gaby neni ? 😉 ,am ras copios la horoscopul pe care l-ai primit ,nimic nu se potriveste ,cu silverstar de pe blog ,poate numai la “sarutatoare “de portocalici : lol: si tandra tot cu ei 😉 cu restul esti chiar dura ,sa nu zic mai mult ,sper ca nu te-ai suparat ;roll;

  • ***puiu – şi pungile acelea se duceau singure către elevi? Tot realitatea…
   Tot telebocitoarele care au arătat, în jud Neamţ, cum o mână, trimisă fără stăpân, împărţea pungi verzi alegătorilor…
   Cum e posibilă aşa o diversiune?
   Păi, îi arată pe PSD-işti care au împărţit mici şi bere şi-i ţine la secret pe PDL-istii care au împărţit pungi cu alimente. Ce interes au avut cei de la Rtv să-i acopere pe PDL-işti?

  • ***puiu – a nu, nu! Ce treabă am eu cu Gabi? Gabi nu mi-e prietenă, e o colega de blog, ca şi tine. Dacă citeai mai jos, ai fi văzut că o cheamă Doina şi că am fost bune prietene şi colege mai bine de 20 de ani.

  • ***puiu – e bine, e foarte bine ceea ce crezi tu despre mine…
   Aici, în faţa monitorului pot fi şi leoaică, eşti de-acord? În rest, Doina mă ştie bine decât tine…

  • poeteso …eu n-am zis ca pesedisti nu fac pomeni electorale ,au facut si mai fac inca ,aici pe blog se vrea {de catre unii aplaudaci} sa-i zugraveasca pe pedelei oameni onesti si cumsecade ,nu sunt asa ,toti politicienii sunt la fel sau aproape la fel ,se inspira intre ei ,la faradelegi ,hotii si alte nefacute ,ai dreptate in privinta lui 2NA ,te cunoaste mai bine .

 35. …in privinta oportunismului primarului general actual ,bine face ca se aliaza cu o alianta puternica ,castiga sigur ……sa fim drepti pana la capat ,eu stiu o politiciana portocalie de varf ,chiar buna si performanta in ministerul pe care-l conduce care a inceput liberala ,dupa aceea a fugit la partidul care a promovat-o peste rand ,ajungand intr-un timp record ,consiliera presidentiala [sefa cancelariei ],dupa care a ajuns la un minister cu bani foarte multi .Un carcotas ar putea s-o faca oportunista ,eu n-o fac ,prima data sa ne uitam in jurul nostru si dupa aceea sa-i porcaim pe alti celaveci 😆

  • ***puiu – ştiu la cine te referi. Iniţial, a fost la PSD. A spus-o Medelin Voicu, că de atunci o cunoaşte, din ’99, de cnd era membru PSD.
   Şi apropo, am un articol în lucru pornind de la nişte spuse de ale lui Medelin pentru care m-am înclinat în faţa-i chiar dacă era pe tv… Sincer.

 36. ***puiu – ştii ce mă amuză, ca să nu spun că iar e paradoxal: in 1990, Iliescu il fugărea pe rege in frum spre Curtea de Argeş. Astăzi, el şi oamenii lui au devenit monarhişti.
  La fel ar fi fost şi cu un alt preşedinte la Cotroceni?

  • poeteso…lumea se schimba ,ieri comunisti de frunte ,azi democrati de centru dreapat …hihihihih…eu nu-s monarhist si nici nu-l plac pe Mihai ,asta nu ma face sa nu fiu de acord cu venirea lui la parlament sa spuna doua vorbe ,este un fost sef de stat ,cu pacatele si realizarile lui ,nici astia de acum nu sunt mai breji .

  • …n-am stiut de pesedeul lui tatucul Ilici baci 😆 😆 eu tot o plac si-o pretuiesc ,chiar daca-i la un partid pe care nu-l iubesc deloc …hihihihi …si zapa a fost un agitator comunist [ala care striga lozinci ]si acum ii un lozincar portocaliu de centru dreapta-stanga 😆 😆 😆

  • ***puiu – in ce calitate să vină Mihai în parlament?
   Şi cine-l înţelege?
   Ascultă, puiule, de ziua mea n-am primit nici măcar o înjurătură, nici aici, nici de la ai mei – care m-ar iubi enorm, dar rece… Să fim serioşi… Mai mult am făcut eu pentru ţară şi nu cer să merg în parlament.

 37. Turnul de observatie
  Stimate domn, definiti, va rog ,,incompetenta” domnului Daniel Funeriu.
  Concomitent, as fi foarte curios sa va aflu parerea despre gradul de corectitudide al examenului de bacalaureat in perioada ultimilor 20 de ani care a configurat, in buna masura, actualele sisteme de valori.
  Am sentimentul ca va place sa trimiteti la cauze, atunci cand tema de discutie este incompetenta. Dar mi se pare extrem de curios ca insistati doar pe timpul prezent, unde, in viziunea dvs, coexista armonios atat cauzele cat si efectele. 😉

 38. Presedintele Romaniei
  ,,Guvernul olandez trebuie să înteleagă că nu poate fi sacrificată politica de cosolidare a UE de dragul unor extremişti, a declarat şeful statului într-o Ediţie Specială, la TVR. Sper că în cazul în care Olanda îşi mentine poziţia mâine să avem subiectul pe ordinea de zi a Consiliului din octombrie, pentru că nu putem lăsa arbitrariul să funcţioneze. Guvernul olandez este susţinut din parlament de o grupare extremistă anti-imigratie şi anti-Europa. Noi am îndeplinit condiţiile de aderare la Schnegen. Sigur, avem probleme, dar sunt în partea politică, nu în criteriile tehnice de aderare.

  Finalnda e deranjată de ţigani. Olanda e deranjată de justiţie, să spunem. Faptul că Olanda nu are argumente e dat chiar de comunitatea de afaceri, Olanda e cel mai mare investitor la noi. Dacă era justiţia atât de coruptă, cum ar fi investit Olanda 11 mliarde de euro?

  Şeful statului a mai spus că războiul florilor nu are nicio legatură, România are o luptă cu evaziunea fiscală. Şi Olanda trebuie să ştie că România e angajată într-o bătălie necruţătoare împotriva evaziunii fiscale.

  Lupta impotriva evaziunii nu e o invenţie de acum. Se vor lua măsuri foarte dure de control a lactatelor.

  Romania e angajată şi într-o bătălie împotriva drogurilor şi Olanda trebuie să ştie că avem diferenţe de legislaţie, noi am interzis etnobotanicele.”

 39. Presedintele Romaniei
  ,,Preşedintele Traian Băsescu a refuzat să comenteze, miercuri, la TVR 1, decizia Parlamentului privind reuniunea dedicată aniversării Regelui Mihai, menţionând însă că nu-şi schimbă punctul de vedere exprimat anterior şi, întrebat dacă ar merge la o asemenea şedinţă solemnă, a răspuns: “Nu cred”.

  Întrebat despre faptul că Parlamentul a aprobat, marţi, propunerea liberalilor de a-l invita pe 25 octombrie pe Regele Mihai într-o şedinţă solemnă a Legislativului, preşedintele Băsescu a spus că nu comentează, dar nu-şi schimbă punctul de vedere exprimat anterior, pentru că nu are de ce.

  Chestionat dacă s-ar duce la o asemenea şedinţă solemnă, Băsescu a răspuns: “Nu cred”.”

  • COMENTEZ :
   Este cat se poate de fireasca, dupa parerea mea, reactia presedintelui.
   Pe 25 octombrie, se ca desfasura , intr-o institutie de prim rang a statului roman, prima mare manifestare electorala a USL.
   In aceast timp, noua Miscare Populara, inregistrata la OSIM de fiica presedintelui, pare a fi doar bifarea unei nobile intentii.
   Sa vedem, totusi, ce surprize (sper, placute) ne rezerva viitorul. 😉

 40. Bună dimineaţa! Un zâmbet la cafea 😆

  Seful poliţiei il cheama pe agentul care avea sarcina sa urmareasca un infractor cunoscut, banuit de crima si pe care l-a pierdut.
  – Cum ti-a scapat?
  – A intrat la cinema.
  – Si de ce nu ai intrat dupa el?
  – Eu vazusem filmul acela de mai multe ori.

 41. Viaţa ca o cafea bună…

  Un grup de oameni de succes in apogeul carierei lor, toti avand joburi si pozitii de vis, masini si case au facut o vizita unui fost profesor din facultate. Discutia a alunecat treptat spre cat de stresanta si obositoare e viata zi de zi.

  Profesorul i-a intrebat daca vor sa bea o cafea buna si s-a intors din bucatarie cu un ibric mare, plin cu cafea, si o multime de cesti. Unele erau din portelan fin, altele din sticla, plastic, unele aratand normal, altele foarte delicate si scumpe, unele cu insertii aurite, altele cu toarta ciobita, si i-a rugat pe fiecare sa se serveasca.

  Cand toti aveau cate o ceasca de cafea in mana, profesorul le-a zis : “Daca ati observat, fiecare dintre voi a pus cafea in cate o ceasca scumpa si fina, lasand cestile simple si ieftine, goale pe masa. E normal sa vreti ceea ce e mai bun in viata, dar tocmai asta e sursa problemelor si a stresului pe care il aveti zi de zi.”

  Nu conteaza ce ceasca ai ales, cafeaua are acelasi gust. Ceasca nu adauga nici o calitate cafelei. In cele mai multe cazuri o face doar sa fie mai scumpa sau in alte cazuri nu putem vedea ce e de fapt inauntru. Ceea ce ati vrut voi de fapt, a fost cafeaua, nu ceasca si totusi inconstient ati ales cele mai scumpe si bune cesti. Si apoi ati inceput sa va uitati la ceasca celuilalt gandindu-va ca e mai frumoasa decat a voastra.

  Viata e ca o cafea buna : jobul, banii, cariera, masina, casa, hainele, pozitia in societate sunt cestile. Doar ne ajuta sa ne traim viata, dar nu sunt
  VIATA. Hainele pe care le avem, pozitia in societate si banii nu inseamna viata.

  Doar ne ajuta sa traim viata. Nu definesc ceea ce inseamna viata. Din contra, majoritatea oamenilor care au mult, sunt invidiosi pe altii care au mai mult si nu reusesc sa se bucure de ceea ce au.

  Cateodata, concentrandu-ne doar pe ceasca, uitam sa savuram cafeaua.

  Savurati cafeaua, nu cestile! Cei mai fericiti oameni nu sunt cei care au cele mai multe lucruri. Cei mai feiriciti oameni stiu sa se bucure cat mai mult de ceea ce au, acolo unde au, la momentul prezent. Ei fac viata sa fie frumoasa.

 42. Cugetare de dimineaţă 🙄

  Pentru unii oameni viaţa este ca o plimbare cu barca, pe furtună… Nu, n-au ales ei să trăiască aşa…

 43. Am facut un tur prin cateva santiere din zona MOLDOVEI, chiar am avut posibilitatea sa citesc si caiete de sarcini, devize si sa constat preturile.

  Constatarea JALE MARE, asemenea santiere in ELVETIA sunt inchise, masurile de securitate a muncii departe de ceea ce inseamna SECURITATE.

  Caietele de sarcini intr-adevar facute de technicieni sau ingineri care cum spunea Presedintele luptati cu INCOMPETENTA.

  La sapaturi consolidarea malurilor este prevazuta dar nu realizata sau acolo unde sunt si faramituri de consolidare materialul uitilizat poate fi considerat deseu.

  Modul cum se lucreaza si la pretul adjudecat le asigura entreprenorilor la 300 % sa acopere improductivitatea, deci preturile sunt supraevaluate.

  Concluzia, aceste mandate REGIOs nu incurajeaza competitivitatea ci ocuparea unei forte de munca la limita calificarii si entreprize care nu vor sa investeasca in technologiie moderne si de inalta productivitate.

  Se rafac bordurile, se asfalteaza trotuare si caile de rulare fara gandire, s-au uitat rigolele la limita trotuarului, si mai grav nu sunt prevazute infrastructurile sub terane (tuburile )

  Si ceva pozitif, la IASI se schimba terasamentul si calea de rulare a tramvailor, nota generala este profesionala prestatia.

  Dar imi pun si intrebarea cine sa controleze sau sa aprecieze ?

  MEDIOCRITATEA este la ea acasa, deci santierul INCOMPETENTA trebuie ACTIVAT !!!

  Doamna MINISTRU,

  Se refac strazile si drumurile dar cum stam cu GESTIONAREA DOMENIULUI PUBLIC :
  1. MOBILITATEA DURABILA ???
  1.1 Stationarea Durabila
  1.2 PARCARILE CU TRANSE ORARE VARIABILE 30 MIN LA 90 MIN
  1.3 STATIONAREA IN CARTIERELE DE LOCUINTE

 44. ,De vorba cu comunistii-episodul trei’

  De la stlpii puterii comuniste pina la actualii nostagici nu-i un drum prea lung ,pt ca mai ieri cintau elevii romaniei cintece care il proslaveau pe ceausescu,comunisti si comunismul.
  Ce fac astazi elevii care isi umflau bojocii pt a iesi in evidenta in fata zbirilor de profesori care ii urmareau cu ochi de soim pt a ,OCHII’pe cei mai putini silitori?
  PAI PE MULTI ,FOARTE MULTI II GASIM ASTAZI IN ACTUALUL PSD ,IN P.C. SI PNL,CHIAR SI IN PD-L.
  Dar nu despre ei vreau astazi sa vorbesc si cum s-au infiltrat ei in viata publica,cum sunt ei astazi mari directori prin ZONELE BUGETARE’ astazi as vrea sa vorbesc de urmasii ,progeniturile si nepotii nomenklaturistilor,care in ultima vreme pur si simplu au trecut la un proces public de ,RESTAURARE A IMAGINII COMUNISMULUI SI A CRIMINALILOR NOMENKLATURISTI.
  Ieri m-am aflat in fata unei situatii incredibile,cind obraznicia si tupeul unei beizadele comunistii pur si simplu m-a biciuit datorita continutului informatiei:
  Mama oanei niculescu mizil,DEPUTAT, ASTAZI, PSD DE BUCURESTI,comenta faptul ca MAMA SA CONSILIEREA EI LA CABINETUL PARLAMENTAR,locatara pe nedrept intr-o casa RAPPS,a pierdut procesul intentat de RAPPS,SI TREBUIE SA PLATESCA STATULUI 100.000 DE LEI,CONTRABALOAREA CHIRIEI SI A PENALITATILOR.
  Am ramas stupefiat de raspunsul obraznic al NEPOATEI,CRIMINALULUI COMUNIST:
  Nu vom platii statului nimik,ba ma gindesc,CA IN ACEASTA CASA SA FAC UN MUZEU COMEMORATIV DEDICAT LUI PAUL NICULESCU MIZIL-unul din cei mai crunti comunisti romani.
  Las deoparte mizeria la care s-a pretat BEIZADEUA MIZIL,angajind-o pe mama ei pe post de consiliera-INCOMPATIBILITATI-dar nu pot trece peste un fapt ingrijorator.
  Asa cum stiti,mai multi ,TOVARASI’de pe acest blog,incearca sa ,NE ANESTIEZE’atentia spunindu-ne ca suntem penibili de cite ori dezgropam mortii COMUNISTI,ori ii intrebam de sanatate pe URMASII COMUNISTILOR’ca e nedrept acest lucru.
  Ei uite ca nu-i de loc o prostie-asa cum am mai spus de nenumarate ori,EI SE MISCA PRINTRE NOI,LIBERI,AU PENSII NESIMTITE,AU CASE LUATE CU JAPCA ,ORI SUNT CHIRIASI IN VILE PROPIETATEA STATULUI,SI CULMEA NEOBRAZARII,NU PLATESC NIMIK,CONSIDERIND CA PROSTIMEA ESTE OBLIGATA SA-I DUCA IN SPATE.
  In concluzie,repet,SUBIECTUL COMUNISM SI COMUNISTII ESTE DE MARE ACTUALITATE’trebuie tratat corespunzator si nu trebuie sa cadem in capacana intinsa de ,COMUNISTI SI URMASII ACESTORA’CARE VOR SA-SI INGROAPE TRECUTUL SI SA-SI STERGA URMELE.
  Daca OANA NICULESCU MIZIL,AR FI UN CAZ IZOLAT ,HAI CA AS ZICE ,DA-I INCOLO,DAR SUNT MII,DACA NU ZECI DE MII DE ASEMENEA CAZURI,CARE AR TREBUII SA NE SCANDALIZEZE.

 45. -ASA NU-NATIONAL ARENA-UN ALT EPISOD DIN DE VORBA CU BEIZADELE COMUNISTE-
  -ASA DA,NATIONAL ARENA CLUJ-MOSTRA DE SERIOZITATE ARDELENEASCA-

  Despre mizeria pe care a lasat-o in urma sa PRIMARUL CAPITALEI ROMANIEI,SORIN OPRESCU,cu ocazia inaugararii stadionului NOU NOUT,construit din banii nostrii,in buricul romaniei,s-a vorbit si nu prea.
  Faptul ca acest DERBEDEU CARE A AJUNS IN SCAUNUL DE PRIMAR AL CAPITALEI,PRINTR-O SUCCESIUNE DE SMECHERII,ILEGALITATI SI DIVERSIUNI,ne-a facut tandari imaginea in afara romaniei,sa zicem ca nu ar fi cel mai mare pacat,dar faptul ca pur si simplu A PRADUIT BANUL PUBLIC ESTE O EVIDENTA,si in acelasi timp o obligatie a autoritatilor statului de a-l lua de guler pe acest OBRAZNIC FIU DE GENERAL DE SECURITATE,CARE SFIDEAZA PUR SI SIMPLU BUNUL SIMT.
  In timp ce la cluj CU DOAR 500.000 DE MII DE EURO,S-A INSTALAT CEL MAI MODERN GAZON SI INSTALATIE DE DERENARE CLIMATIZARE SI PASTRAREA UNUI MICOCLIMAT ADECVAT SI LA TEMPERATURI DE -30 DE GRADE CELSIUS,pe national arena,derbedeul oprescu cu de trei ori pretul la a doua incercare adica cu peste 1,5 milioane de euro a achizitionat o instalatie veche,cu apa calda din anii cind aceasta tehnologie era in botosei.
  Cu tot riscul,pe care mi-l asum voi spune raspicat-UITE DE CE CLUJEANUL EMIL BOC TREBUIE SA PLECE DE LA GUVERNARE,LA FEL SI PD-L,PT CA AVEM IN OGLINDA DOUA CONSTRUCTII SI OBIECTIVE ,UNUL CONSTRUIT DE ARDELENI,SI ALTUL DE MITICII.
  N
  Avem in oglinda doua moduri diferite de a fi,de a trata BANUL PUBLIC,DAR SI PE CEI CARE DAU BANUL VOTANTUL.
  Sigur,odata cu inaugararea NATIONAL ARENA CLUJ,SUBIECTUL VA REVENI SI TOATA LUMEA V-A PUTEA FACE O PARALELE INTRE CELE DOUA MODURI DE A TE RAPORTA LA SOCIETATEA ROMANEASCA-CEL AL UNUI PESEDIST MINCINOS SI CEL AL UNOR PEDELISTII SERIOSI.

 46. ,Modelul Romanesc,aplicat in U.E.’

  Anul 2010 cu siguranta va figura in cartea de istorie si urmasii nostrii vor citi si invata cum romania a impus un nou model economic care sa protejeze o natie de vicisitudinile unei crize economice si financiare ,fara precedent care a atins intreg mapamondul.
  Cu acesta ocazie urmasii nostrii vor afla cu placere ca in 2010,un oarecare PRIM MINISTRU,EMIL BOC,un om curajos si dedicat intereselor generale ale natiunii,s-a aruncat asupra bugetarilor,taindu-le fara remuscari ,PRIVILEGIILE OBTINUTE DATORITA GENEROZITATII UNUI GUVERN ANTINATIONAL,care ii transformasera pe bugetari si nu numai in adevarate ,CAPUSE UMANE’care se hraneau cu larghete din singele natiei,riscind sa duca intreaga natiune spre un final groaznic.
  Acesti vampiri bugetarii,din romania nu sunt un caz izolat,si specific romanilor,nuuuuuuuuuu,EI S-AU INMULTIT IN PROGRESIE GEOMETRICA IN INTREAGA EUROPA RISCIND SA O SUFOCE SI SA O ARUNCE INTR-UN ADEVARAT HAOS.
  Va mai aduceti aminte cliselele ANALISTILOR BEZMETICI,A SINDICALISTILOR,JURNALISTILOR SI A PESEDISTILOR ,PECISTILOR SI PENELISTILOR:
  ,NICAIERI IN LUME NU SE INTIMPLA ASA CEVA,NU SE TAIE DIN SALARII,PENSII SI SERVICII SOCIALE,NICAIERI.
  Ei uite ca acest nicaieri ,ASSTAZI ESTE PRETUTINDENI,IN EUROPA,IAR IN GRECIA CHIAR MAI ABITIR DECIT IN ROMANIA SUNT TAIERILE-20% ESTE TAIEREA DIN PENSII,ZECI DE MII DE BUGETARI ARUNCATI IN STRADA.
  Ei si atunci vin si intreb,CE CREDIBILITATE MAI POT AVEA ACTUALII USELISTI,PIROMANII CARE AU INCENDIAT ROMANIA,PT A PRIMII VOTURI SI NA SE MENTINE IN POLITICA????????????????????????
  Cum ar trebuii sa-i tratam pe acesti adevarati gropari ,care dupa ce au incendiat si pirjolit romania,si-au pus in cap sa o ingroape de tot?????????????
  Ce fel de cetateni sunt aceia care ii voteaza,ii sustin,si-i simpatizeaza?????????????
  OARE ACEST U.S.L CU TOT CU SIMPATIZANTII SI VOTANTII LOR,NU AU PUS GIND RAU STATULUI ROMAN,MAJORITATII POPORULUI ROMAN?????????????????????
  Eu zic ca da,si mai zic ceva,TRADATORII,UZURPATORII NU POT FI TRATATI CU BLINDETE-PT CA E IN DISCUTIE SOARTA NEAMULUI ROMANESC.

 47. 70-80-90-Nu nu sunt masurile unui fotomodel celebru,nu sunt momente aniversare in viata oricaruio om ajuns la virsta la care fiecare an,luna conteaza.
  Ma amuz zilele acestea copios pina unde poate duce parsivenia,ipocrizia,dar si paranoia,care ii stapineste pe ANTIBASESCIENI-care sunt dispusi sa faca orice,doar sa iasa in evidenta si sa aibe un oaresce cistig politic si electoral.
  Pt ca doar asa se poate interpreta ,MIZERIA SI JEGOASA ATITUDINE A PESEDEILOR,pt ca aici doar de ei este vorba.
  Si am sa pun urmatoarele intrebari:
  cu cei mai importanta anivesrarea virstei de 90m de ani fata de cea de 80 de ani??????????
  Pt ca intrebarea nu-i intimplatoare ,si se pare ca sunt singurul care o pune.
  De ce ticalosii urmasi ai comunismului,cei care l-au fortat pe regele mihai sa abdice si au facut ceva pe monarhie,nu l-au invitat in 2001 ,cind regele implinea 80 de ani si ei erau la putere controlind sever parlamentul,sa tina un discurs si sa-l omagieze pe REGE??????????????
  Sa va readuc eu aminte ce SPUNEAU LA ACEA VREME TICALOSII PESEDEI DESPRE REGALITATE PE CARE ASTAZI O PUPA UNDEVA,UNDE STIE TOATA LUMEA????????
  N-am sa ma obosesc ,sa fac acest lucru,dar voi spune ceva despre ACEST REGE MILOG-ESTI DE DOI BANI MAISTATEA TA-SA ACCEPTI SA TE SARUTI CU CALAII TAI,CU CEI CARE TE-AU FACUT UN REGE FARA TARA SI UN PRIBEAG.
  N-AI PIC DE MINDRIE SI COLOANA VERTEBRALA,AI COMPROMIS DEFINITIV REGALITATEA SI DUPA CE AI FOST SLUGA RUSILOR,ACUM DEVII SLUGA PESEDEILOR.
  RUSINE MAISTATEA TA,RUSINE…………..70-80-90………………….

  • ***Zapa – nu fi rau, domnule! La 70 de ani, Iliescu şi gaşca lui îl fugăreau pe rege pe şoselele României ca să-l dea afară din ţară de teamă că românii vor pune botul şi vor ieşi în stradă pentru reinstaurarea monarhiei.

   Astăzi, acelaşi, a devenit monarhist de conjunctură şi regele nu mai poate de bucurie ca şi Constantinescu, în perioada când era preşedinte şi-l vizita adesea pe cursantul de la Frunze ca să-i ceară sfaturi…

   Am întrebat şi aseară, desigur retoric, întreb şi acum, dacă la Cotroceni nu era domnul Băsescu, ci oricine altcineva, acest episod hidos, hilar, aproape de neimaginat pentru mintile sănătoase, din istoria zilelor noastre ar mai fi avut loc?

 48. mda,ai dreptate Silvestar,am fost un pic cam rau-dar ce sa-i faci,eu sunt parfum in raport cu altii………….stii tu cine…………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *