Ce ai schimba in Bucuresti?

Am fost impresionată de numărul mare de răspunsuri la comentariul meu de marţi, cel referitor la potenţialul turistic al Bucureştiului. Există deci un interes mare din partea oamenilor de a schimba în bine Capitala.

Revin cu 3 întrebări:

Ce vă deranjează cel mai mult în Bucureşti?

Ce vă place cel mai mult?

Care e primul lucru care trebuie schimbat în Bucureşti?

480 thoughts on “Ce ai schimba in Bucuresti?

 1. Dan Andronic este un mercenar cinic. Nu-l iubesc,dar nu am motiv sa cred ca minte in situatia data, caci prea multe concorda cu spusele lui.

 2. Nu spuneai tu acum cateva saptamani ca nu te intereseaza PDL Bucuresti si ca sunt doar zvonuri lansate de presa ?

 3. Dar iar o iei razna, tragand concluzii ce nu se impun . Ce cauta aici absolut aiurea acel termen de “orbeste”?

 4. ORBÉȘTE adv. 1. Ca orbii2, pe dibuite, la întâmplare. 2. Fig. Fără discernământ, fără reflecție, fără chibzuință, în mod mecanic. ♦ Necontrolat, nebunește, inconștient; pătimaș.

 5. Din catalogul invaturilor de baza ale securistilor provocatori:
  1. Urmariti orice greseala, atacati-o si compromiteti preopinentul fara sa abordati fondul sustinut de acestia sau abordandu-l total inexpresiv, doar ca sa para ca l-ati fi abordat..
  2. Daca astea nu au efect, veti interpreta orice spusa care nu concorda cu ale voastre prezentate, ca certitudini ale spiritului comun , punandu-i in sarcina bazaconii pe care nu le-a spus, drept o dovada de lipsa de discernamant.
  3. Acesti provocatori trebuie vindecati prin tratamente de exorcizare a vrajitoarilor aplicate de inchizitie in evul mediu, caci cu siguranta orice blasfemiator din acea epoca era mult mai bun decat ei.Cu ei nu trebue avute in vedere drepturile omului caci ei de fapt nu sunt decat deseuri umane(am mai spus) surogate si facaturi, niste golemi( de la termenul golem) de alt soi.

 6. Biblio,
  De si faci trimiteri la discernamant postarea mea de la 17:14 nu este in consecinta postarilor tale, deci nu te implica. Nu vreau s-o supar pe Lulu. 🙂

 7. @ ion adrian
  🙂
  Eu nu ştiu dacă chestiunea descrisă despre Realitatea este adevărată sau nu este adevărată, chestiunea este însă cel puţin ciudată, ca să nu spun altfel.

  Argumentul că într-o emisiune sună cineva anonim care susţine o chestiune chiar incredibilă, pentru că mie mi-e greu să cred că cineva poate înjura câteva persoane şi câştiga 5000 de euro, o chestiune pe care domnul Andronic o descrie de parcă din asta ar trăi. De exemplu, sesizaţi forma “Ţi se dă o baterie de mesaj”, o formulare impersonală, de parcă ar descrie o întâmplare prin care a trecut de nenumărate ori alături de un mare grup de oameni (un tic pe care l-a avut şi Dan Diaconescu care ne explica cum a fost la “răcoare” tot cu acest “ţi se dă” povestind, după 4 zile de arest, de parcă ar fi fost 40 de ani) sau deja cu o profunzime de “profesionist”, posedând deja un argou de specialitate, “deci este ceea ce noi numim în limbaj de specialitate message box“. În al doilea rând, un ziarist “de politic” cu o vechime de 18 ani, formator de alţi ziarişti, nu s-ar exprima niciodată atât de neglijent… “eu nu eram în ziariştii ăia care primeau în fiecare zi”. Să-mi fie cu iertare, dacă cineva dă 5000 de euro unui astfel de ziarist, cu o astfel de exprimare, nu poate fi un bun manager… 😀 În sfârşit, doamna ziarist cu o vechime de 18 ani îşi aduce aminte de deontologie şi spune că nu are nici o probă. OUPS! Atunci era în direct, hai să zic că domnul Moraru nu putea da timpul înapoi şi să taie ce s-a întâmplat pentru că “Ziarist – fost invitat Realitatea TV” nu are probe, dar Dan Andronic ştia când a postat acest lucru, dar tot a făcut-o. Nu sunt eu îndreptăţit să-mi pun un semn de întrebare şi nu sunt îndreptăţit să cred că toată “întâmplare” a fost de fapt o regie menită să “dezvăluie” nimic?

  Încă o dată, se prea poate ca aşa să fie realitatea la Realitatea, dar pare cusută cu aţă albă.

  Nu aş fi reacţionat în nici un fel, că nu sunt ros de grija Realităţii şi a celor ce vorbesc pe acolo, dar când v-am auzit spunând… “recunosc ca la fel de jegoase ca si cele de ordinul 1 la care se refera Dan Andronic”, a fost evident că deja aţi dat un verdict la cele postat pe blog de către marele “deontolog”. Asta e tot.

 8. Daca asa ma simt eu bine sa va stiu pe voi la galere, ai tu o problema cu asta?
  Dar sa sti ca daca ai fi cazut intr-un sant si mort de sete, si as avea apa poate ti-as da sa-ti salvez viatza ,desi fie vorba intre intre noi doi, nu ai merita asta 🙂

 9. Este o onoare să fi fost desemnată la conducerea PDL Bucureşti, pentru că este cea mai mare organizaţie. Este una care a dat de 3 ori primarul general al Capitalei şi de două ori preşedintele României. Ne obligă pe toţi la performanţă. E obligatoriu însă să se ştie că nu am venit la conducerea PDL Bucureşti pentru a candidata la Primăria Capitalei”, a declarat, duminică, Elena Udrea, în cadrul primei şedinţe PDL Bucureşti la care a participat în calitate de preşedinte.
  Deci ati fost desemnata si nu aleasa in lipsa cum s-a spus, in locul lui Negoita, care-i foarte ocupat sa cheltuie banii pe nu-s ce mare sala de sport cu acareturi cu tot, plasata discret in curtea unei scoli…Si ma mir ca ati fost chiar desemnata exact in locul celui mai harnic si merituos primar al PDL, pe care marinarul nu mai prididea sa-l laude voind sa-l unga si ca prim ministru…Deci, daca acest mare smecher Negoita cu experienta sa cu tot, n-a putut face mare branza, de ce credeti domnia voastra ca sunteti mai cu mot ?
  “Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor. E momentul ca PDL Bucureşti să se întoarcă la bucureşteni. Oricine are un proiect, oricine este interesat de dezvoltarea oraşului este binevenit la noi în organizaţie. Porţile sunt deschise. Ne dorim să aducem oameni noi, oameni din societatea civilă, bine pregătiţi. Este important să ne întărim echipa”, a mai spus Elena Udrea”
  Aaaa, sunteti in misiune? Pai va spun eu ca nu veti recastiga absolut pe nimeni dupa ce ati taiat paralele la oameni, lumea injura si ridica pumnul cand aude de matroz si PDL…Doar poate pe cativa aerieni gen Zapa. Ion Adrian, Silverstar, etc, dar si la astia trebuie sa iesiti in fata cu o galetusa, o placinta, o posirca, ma rog ceva acolo ca sa-i incite…Oricum, ma intreb pana acum ce va oprit sa faceti ceea ce spuneti ? Desigur ca nimic si toate astea sunt aburelile obisnuite ale domniei voastre… Si nu credeti ca avand atatea functii si insarcinari, pana la urma veti sfarsi ca de obicei, adica veti ramane doar cu vorba ? Eu sunt absolut sigur ca da.
  “Cu timpul, în ultimii ani am renunţat la modelul Traian Băsescu şi cred că este momentul ca PDL Bucureşti să se reîntoarcă la bucureşteni, să facem politica Bucureştiului împreună cu ei. De aceea, eu cred că avem nevoie să deschidem partidul, cred că de acum înainte nu criteriul vechimii în partid trebuie să fie cel care să stea la baza ascensiunii în PDL Bucureşti, ci cel al proiectelor”, a mai precizat Elena Udrea.

  Doua vorbe, trei gogosi…Pai care era modelul Traian Basescu doamna ministreasa ? Un fost comunist, fost colaborator al Securitatii, fost agent al Romaniei la Anvers, fost ministru al Transporturilor care a instrainat flota tarii in mod dubios, care a inventat mafia asfaltangiilor si a inventat o multime de taxe pe drumuri, dar fara a face niciun drum, fost primar general al Bucurestilor amestecat in tot felul de restituiri dubioase, care s-a premiat singur cu o locuinta a statului, un om care a mintit in permanenta, a injurat si jignit femei, copii si barbati de-a valma, un om care desi n-a facut pentru Romania nici cat negru sub unghie, a aratat mereu cu degetul catre altii, etc ?
  Eu va inteleg, sunteti nostalgica pentru vremurile apuse cand matrozul starnea simpatii la populatie deoarece smecheriile sale mai tineau inca, sunteti nostalgica deoarece ati recunoscut singura „eu ma trag din Traian Basescu”, sunteti nostalgica dupa timpurile cand PDL-ul era pe cai mari…Ei bine vremurile alea au apus definitiv, veti vedea.
  Si o ultima problema, de statut :paremi-se ca-n statul PDL scrie ca negru pe alb cum se face avansdarea unui membru, inclusiv dupa vechime.Ce faceti modificati statul , sau e destul o singura vorba de-a domniei vostre ? Sau ceea ce ati spus face parte tot din abureala ?
  PS.
  Ati mai sustinut ca aveti de partea domniei voastre Consiliul Municipal si Guvernul ca sa puteti imbunatati situatia Bucurestilor…Ce, pana acum nu le-ati avut si n-ati facut nimic ?

 10. Biblio, Nu ai inteles ca de dragul printesei nu discut cu tine in contradictoriu. Doar strictul necesar ptr spectacol sau spectatori desi este cam tot aia si atat. In rest nexam.
  Dar nu-ti fa griji pe tine nu vreau sa te vad la galere, poti sa fii oricat de bine poti tu sa fii. 🙂

 11. @ ion adrian
  Nici eu nu discut în contradictoriu, mi-am expus doar părerea că acest subiect ar trebui un pic trecut prin filtrul gândirii înainte de a fi considerat adevăr credibil. Cum ar putea fi contrazis acest punct de vedere?

 12. Eu chiar mi-aş dori să aflu mai multe despre ce s-a întâmplat în Aleea Modrogan nr. 22, eventual şi nişte poze. Păcat că a plouat… din câte am observat aranjamentul a fost în curte.

 13. ha … prolix’ache si filtrul gandirii … n’ai sa vezi, in veci … 🙂

 14. Există un poet contemporan cam ignorat de români şi România, Ioan Es. Pop. Mă regăsesc în scrierea sa, semn că Dumnezeu împrăştie în mai mulţi oameni un “ceva” ce nu ar putea fi suport tot la un loc. Şi spune acest poet…

  sunt un bărbat singur. nu-i nici o mândrie în asta. doar sunt
  hoarde de nefericiţi care umblă şi caută
  alţi nefericiţi — numai că între nefericiţi şi nefericiţi
  sunt mari praguri de nefericire,

  unii au bani mulţi, alţii au speranţe
  deşarte — nu există doar nefericiţi
  de-un singur fel.

  iar când, totuşi, se unesc,
  nefericiţii fac revoluţii, după care
  li se ia totul.

 15. nelutu … io pentru ca nu te pot ataca pe fond sa te atac pe forma … asa am invatat noi la scoala de diversionisti … deci … ionele, tata … oare “blasfemiatorul” de care ziceai mai sus e unul si acelasi cu “blasfematorul”? .. ca io nu’l stiu decat p’al doilea … mi’a zis prietenul meu graur despre el … primu’ imi e complet necunoscut … 🙂

 16. Ce sa-ti fac daca esti singur? Eu ti-am urat sa fii cat de bine poti fi, dar daca starea ta de bine maximal este singuratatea in multime, este si asta o chestie ok. 🙂

 17. chiar asa, elena udrea … “nu vi se’ntampla” un site al pdl bucuresti? … nu? … hm … rapid niste inginerii financiare ca iasa d’un site … ca nu sa mai egzista ditamai filiala fara site … 🙂

 18. Cenushar,
  Nu, nu-i acelasi lucru. Sunt unele entitati pe care nu le poti gasi, decat daca faci o cerere la mine si daca Sf Petru aproba, cine stie… Dar sa fii rabdator ca si dl K. Lui pana la urma i-am spus secretul.

 19. ion adrian … bineinteles ca nu’i acelasi lucru … o forma e coresta si una, aia pe care ai folosit’o tu, e gresita … poti sa’mi multumesti ca ai mai invatzat ceva … 🙂

 20. Si ors`cat : Hai servus ca nu mai am timp de tine . Deocamdata.
  Azi nu ti-ai castigat banutul. Aloooo, bai Crin, nu-i da nimic gugumanului, care oricum e mai destept decat tine, ca tu nu esti prost, esti mai mult decat atat, esti ca noaptea.

 21. ion adrian … stii ce’nseamna “coresta”? … inseamna ca spre deosebire de tine io’s desteapta … in rest, numa’ de bine … 🙂

 22. @ ion adrian 25.07.2010 at 19:25
  Ca cetăţean, mi-am trimis camerele de luat vederi… 😉 Microfoanele probabil că le-au pus alţii, aşa că nu ştiu exact ce s-a întâmplat.

  @ ion adrian 25.07.2010 at 19:27
  Nu singurătatea era importantă, ci… “nefericiţii fac revoluţii, după care li se ia totul.”

 23. IONEL ADRIAN ..se protejeaza de postari cerandu-se afara daca il mai ataca cineva …si capata protectie ….as dori sa-l fac si eu deseu uman,materie reziduala paterna …daca postarea sa a ramas de ce nu ar ramane si a mea ?
  Il mai intreb odata ..cand posteaza face si spume pe care apoi le foloseste ca detergent ?
  Sper ca cele folosite nu se pot incadra la cuvinte vulgare …sunt simple simptome …
  Predoiu doreste impozitarea suplimentara a tuturor averilor nejustificate …as adauga ,a celor dobandite din castiguri care nu au fost impozitate integral sau nu au fost impozitate vreodata ..ceea ce e OK …Inventariere a bunurilor de valoare a tuturor cetatenilor Romaniei si impozitarea lor suplimentara in cazul in care nu fac dovada provenientei si a platii impozitelor pe castigurile ce au generat bunurile…o alta formulare a legii ilicitului care in baza unor principii de drept si democratice nu mai are ca efect confiscarea bunurilor respective ci achitarea impozitelor de mai sus …as adauga ..de la data procurarii bunurilor ….
  Boc …incurajarea solicitarii de bonuri de casa pentru fiecare produs achizitionat,cumparat..OK pentru eradicarea evaziunii fiscale …
  Cu bonurile si evaziunea o sa mearga ..ma intreb daca propunerea lui Predoiu va trece ..deoarece intre cei posibili “platitori ” de impozite retroactive sau suplimentare sigur se afla politicienii ….langa interlopi,tigani,proxeneti,manelisti,artisti ,negustori,afaceristi etc…..la politicieni o asemenea solutionare validata de fisc pe avere nejustificata,neimpozitata va introduce in ecuatie moralitatea politicienilor dar si alte posibile chestiuni de ordin civil si penal avand in vedere functiile publice detinute ….si platite de la buget….alaturi de politisti,justitiabili etc etc….
  Nimeni vreodata nu a discutat oficial si public despre averile ilicite ..si neimpozitarea profitului ,venitului care au generat averile respective ….a tuturor cetatenilor din Romania …Forma masurilor propuse de Predoiu apare ca o intrare in legalitate ,amnistie fiscala pentru ce s-a intamplat de 20 de ani incoace in Romania in materie de ilicit,evaziune fiscala etc etc….ceea ce ar fi OK …daca s-ar aplica….

 24. Ce as schimba?
  Primarul, as vrea sa veniti dvs in locul domnului Oprescu, nu prea isi indeplineste cu brio functia…

 25. Pentru toti “bucurosii” …Elena Udrea a declarat ca functia de sef al PDL Bucuresti nu inseamna si candidatura sa la Primaria Capitalei ……ceea ce e intelept si in spiritul a ceea ce am postat aici ,fiind foarte inteligent si intuitiv …Toti care au sustinut ideea potrivit careia ,Elena Udrea e un politician obisnuit , care urmeaza caile altora vor trebui sa caute alt primar pentru Bucuresti …
  Vaaaii,nu trebuie ..nu merit ….multumesc pentru aprecieri totusi ..

 26. CENUSHARES ….E corect si blasfemiator si blasfemator daca vrei…mai corect ar fi insa blassemafor…..ca sa parafrazez bancul : Cum se pronunta corect ..Schumann sau Schubert ?Sunt bune amandoua pronuntiile dar mai corect ar fi Chopin….

 27. 1. Mentalitatea oamenilor de a nu sustine, ca fiind cel mai bun, pe V…. 2. Totul in sect. 3 3. Primarul Oprescu , cu autostrada suspendata.

 28. Ce sa il mai susti pe oprescu ? A promis autostrada suspendata si a daruit ozn-uri. Si sa nu mai vorbim de restul promisiunilor

 29. Se tine de promisiuni, pentru ca asta i-a adus si faima si succesul in lumea politica. Cand sti sa te ti de treaba si sa iti vezi de ale tale ai succes.Multi ar trebui sa ii urmeze exemplul

 30. Chiar avem nevoie de mai multi oameni in lumea politica care sa urmeze exemplele doamnei Udrea

 31. Noi avem nevoie..dar opozitia de exemplu are numai oameni de …sens invers sa spunem

 32. pe mine ma cam descumpanesc “zombi” astia … cand ii vad incep sa inteleg ca totu’ e’n zadar … 🙂

 33. Poate intr-o zi cu soare o sa vina si la noi mai multi cum e udrea..ca sa nu se mai impotriveasca masurilor care sunt menite sa ne faca un bine pe termen lung si asa mai departe

 34. sa ne intoarcem la modelul Traian Basescu …nici n-a intrat bine in pita Ilenuta noastra si-a dat cu bata-n balta ,asta-i un model neperformant ,rasuflat si de rau augur ,se vede unde a ajuns tara cu modelul piratului ,Elena trebuie sa incepi sa faci o altfel de politica ,cu oameni competenti ,onesti ,fara scandaluri si atacarea a tot ce nu-i portocaliu ,nimeni nu mai crede in lozincile alea perimate ,voi ati desavarsit sistemul ticalosit ,mult trambitat de Basescu ….programe ,proiecte ,sursa de finantare si fara demagogie ,polologhie sau vorbe goale ,asta ar trebuii sa te calauzeasca in conducerea a ce-a ramas din pedele ,grea misiune …problema numarul unu ,sa deveniti credibili ,un lucru extrem de greu ,populatia crede mai putin de 12% ,celalalte partide politice nu vreau sa faca aliante cu voi ,i-ati pacalit pe toti cu care ati colaborat in diferite aliante…

 35. La ce clasa politica avem noi…cam spabe sanse sa avem multe persoane similare cu Doamna Udrea. Majoritatea vor doar sa le fie lor bine si nu poporului cum vrea dansa

 36. cel mai tare ma descumpaneste ideea ca proprietarul blogului nu’i strain de “actiunea zombi” .. si cand ma gandesc ca unii dintre asta vor ajunge maine poimaine sefi de agentii … 🙂

 37. Doamna Udrea chiar se tine de promisiunile care le face.Asta e un lucru bun si sigur o va ajuta sa ajunga la primarie

 38. sau, poate sefi de servicii prin primarie …. doamne, in ce tara traim? …. 🙂

 39. Pai daca s-a apucat deja sa cerceteze piata cu siguranta pana la alegeri va sti exact cum sa rezolve problemele. Va trebui votata neaparat

 40. E belea cu astia,meteoritii …din doua fraze spun tot ce au invatat …Cine-i pune ?Eu cred ca fosta lor sefa care acum e la Bruxelles ..EBA…care se exprima la fel….scurte si la obiect…

 41. DANA..Daca s-a apucat sa cerceteze piata e OK….Va sti ca sectorul fructe nu trebuie comasat cu cel de carne…..ca mesele trebuie orientate spre nord..sa nu se deterioreze marfa de la caldura ….
  Va trebui votata ,tineret mandria tarii….dar nu pentru Primarie ….in 2012 sa o votati la uninominale ..si eu as vota-o daca as fi in Bucuresti ..voi de unde sunteti ?

 42. Si eu o voi vota daca candideaza. Este singura care s-a tinut de cuvant si ne-a facut locuinte ANL

 43. cmoro…noroc …ai avut o postare azi la 14,19 ,a disparut ..hihihhih…toata ziua m-a suparat un dinte ,n-a contat am ras cu lacrimi ,impricinatul a disparut s-a dus sa lucreze la indemnul tau din final …hihihhi…

 44. bravo Dana ,fii hotarata ,ea nu candideaza ,tu du-te si voteaz-o ,daca-i plecat pe drumul asta ,nu te mai uita inapoi ,poti sa-l votezi si pe nenea Vanghelie ,tu iti faci datoria de cetatean….

 45. @ Dana
  Eu nu doresc să comentez dorinţa dumneavoastră de a vota pe doamna Udrea, ba chiar cred că este foarte bine să aveţi un asemenea entuziasm care a cam dispărut la cetăţeanul român în general. Întrebarea mea, lipsită de orice urmă de răutate dar plină de uimire, este de ce nu comentaţi ceva concret dacă doriţi să comentaţi pe acest blog.

  Aţi felicitat-o pe doamna Udrea pentru Bucureşti la momentul 22.07.2010 at 15:16. La momentul 22.07.2010 at 16:26 s-ar putea să fiţi tot domnia voastră. Mai spuneţi încă o dată cam acelaşi lucru a doua zi, 23.07.2010 at 21:41, reveniţi şi la momentul 24.07.2010 at 16:56 spunând că sunteţi nerăbdătoare, apoi pe 25.07.2010 at 21:49 şi 25.07.2010 at 22:06.

  Nu e nici o problemă că vă manifestaţi entuziasmul, încă o dată vreau să afirm, mi-ar plăcea să văd acest entuziasm la cât mai mulţi cetăţeni români, cred totuşi că toată lumea ar fi interesată să vă cunoască părerile, să afle ce gândiţi referitor la diferitele lucruri care sunt atinse în discuţiile de pe blog.

 46. @cmoro,
  @Puiu,
  Voi ati uitat momentul cand d-na Udrea a sunat la postul de radio unde era Turcescu si s-a dat drept o admiratoare a….d-nei Udrea ?
  Ei bine, eu sunt convins ca aparitiile astea meteorice, Matei, Dan, Cami,Mihai, Maria, etc, etc, care posteaza o singura data , cel mult si a doua oara, spun totul dintr-o suflare si numai laudativ, sunt una si aceeasi….cu doamna Udrea ori un apropiat de-al ‘mneaiei.Se vede de la o posta ca sunt persoane inventate, apar toate una dupa alta de parca ar fi stat la coada la bani europeni, refuza dialogul si nu se angreneaza in niciun fel de discutie.
  Probabil ca doamna se imbarbateaza singura, din moment ce i-au cam murit laudatorii reali…pentru ca PDL e dus pe apa sambetei definitiv si irevocabil.

 47. Un zâmbet la cafea 😆

  Nunta de argint. Petrecere, prieteni, sampanie. Pleaca musafirii, raman sarbatoritii. Ea strange resturile festinului, el zace intr-un fotoliu. La un moment dat, ea se opreste, cu un suras nostalgic:
  – Vasile…
  El geme:
  – Mmmm?
  – Tii tu minte… acum 25 de ani… cand ne-am casatorit…
  – Ei, ce-i?
  – Dupa ce-am mers la primarie, i-am lasat pe toti sa plece la restaurant, iar noi am fugit in parc… la umbra copacilor… m-ai luat in brate… m-ai strans de mijloc…
  El ranjeste:
  – Mda… Daca te strangeam de gat, tot 25 de ani luam, da’ acum eram liber!

 48. Citatul zilei 🙄

  Ca individ, îţi poţi permite să te aperi prin dispreţ, ignorând atacurile ignobile. Uneori, e chiar necesar să faci asta. Viaţa e prea scurtă ca s-o risipeşti contemplând o mocirlă.
  Octavian Paler

 49. Raspunsuri:

  1. Tiganii adunati din toata tara, ocupanti ai caselor parasite;
  2. Cel mai mult imi place cand sunt plecat din Bucuresti;
  3. Primul lucru pe care l-as schimba in Bucuresti ar fi adunatura de incompetenti denumita guvern si pe presedinte, concomitent!

 50. Inspirat de un documentar care avea ca subiect,F.B.I. am realizat ce asemanari izbitoare sunt intre tehnicile folosite de agentii americani si postacii de partid,si cind spun postacii de partid ma refer cu subiect si predicat la angajatii lui VIOREL HREBENCIUC SI DAN MIHALACHE DE LA PNL.
  nu cu mult timp in urma,pe la inceputul lunii iulie,hrebenciuc,odata REALES LA AL 15-LEA CONGRES AL PSD,clama cu multa emfaza,trebuie sa cucerim lumea internetului,lumea virtuala.
  dar sa revin un pic la agentii F.B.I.-daca cineva ar avea curiozitatea sa cauite in vietile acestor POSTACI,ar avea surpriza sa constate cu neplacere ca a patruns in lumea ,LATRINELOR’pt ca acesti postaci despre care ieri scriam,traiesc si se simt bine doar in lumea aceasta,acolo unde stapinul lor ,seful este un vidanjor-cel care le traseaza zilnic sarcinile si locul unde trebuie sa-si deverseze balele,otravurile adunate in ficatii lor cit conopida.
  asa cum am scris si ieri,cite-va O.N.G.-curioase,zic eu mai mult decit curioase s-au decis sa mai asaneze putin atmosfera din lumea virtuala si sa dea numele cele mai grele care sunt in solda partidelor pe post de postaci.
  dar,pt ca se pare ca nu sunt singurul care are aceasta informatie,in EV. ZILEI a aparut un articol ,interesant zic eu,sub titlul:POSTACI&DEMONI.
  cu caldura vi-l recomand-veti afla cite ceva din bucataria,din laboratoarele TICALOSIEI PESEDISTE SI PENELISTE.

 51. Ce vă deranjează cel mai mult în Bucureşti?
  Tiganii si aurolacii
  Ce vă place cel mai mult?

  Nimic
  Care e primul lucru care trebuie schimbat în Bucureşti?

  Sorin Oprescu 😀

 52. @ Frank Zapa[King]
  Interesante cele ce le spuneţi.

  Mai întâi mă arăt mirat că spuneţi că FMI ar pregăti agenţi de influenţă (sau agenţi americani, cum le spuneţi dumneavoastră… nu prea explicaţi dacă aceştia sunt spioni, adică agenţi secreţi, sau agenţi de influenţă… bănuiesc că a doua variantă este cea care implică internetul). Sigur, dacă era vorba despre CIA sau alte servicii secrete americane, nu-mi sărea deloc în ochi, în cazul FBI însă… nu ştiam că au un sistem de agenţi de influenţă (nici de spioni).

  Spuneţi apoi că Viorel Hrebenciuc şi Dan Mihalache (fost parlamentar european PSD şi membru PSD până nu de mult) au angajat şi ei agenţi de influenţă cu o calitate asemănătoare cu cei americani.

  Pentru a completa această informaţie, aş vrea să vă adresez două întrebări. Credeţi că agenţii noştri (cei racolaţi şi pregătiţi de domnii Hrebenciuc şi Mihalache) sunt şcoliţi în America, ar trebui căutaţi printre cei care fac curse România-America în mod frecvent, sau asemănarea este pur întâmplătoare (toate drumurile duc la Roma, adică aceleaşi obiective conduc la aceleaşi metode)? Şi mai am o întrebare, de data aceasta axată pe FBI… credeţi că mare parte din părerile noastre zilnice, din pasiunile noastre politice (cei care au pasiuni politice), mare parte din modul nostru de comportament, sunt de fapt mesaje subliminale induse de agenţi de influenţă, fie români, fie străini? Suntem fiecare dintre noi construcţii ale sistemul de propagandă politică, a manipulării directe şi indirecte? Aş putea să gândesc eu că un lider are dreptate deşi îmi dă cu leuca în cap, pentru că cineva mă manipulează subliminal? Este românul influenţat cu tot felul de atacuri cu flăcări multicolore răspândite de agenţi special pregătiţi pentru asta?

  Sunt foarte curios ce părere aveţi?

 53. Intrebarile sunt cu tematica vasta si fara finalizare ,sunt doar evaluari sterile a vointei unei mici parti a cetatenilor si cred ca masuri eficiente pentru imbunatatirea starii de spirit a populatiei ar fi fost o guvernare eficienta cu masuri concrete si nu cu vorbe goale ca pina acum.De exemplu “vom reduce pensiile si salariile nesimtite” o spuneti de un an si pana acum nimic.Solutia era foarte simpla si intra in vigoare a doua zi fara sa fie necesar avizul CC : impozitarea progresiva a fiecarui punct de pensie.Primul punct al fiecarei pensii impozitat cu 10%.Al doilea punct al fiecarei pensii impozitat cu 16%. Al treilea punct al fiecarei pensii imp[ozitat cu 30%.Al patrulea punct impozitat cu 60% iar tot ce depaseste 5 punte impozitat cu 95 %.Era simplu dar probabil loveati in clientela de partid,mai bine palavrageala un an jumate si judecatorii comunisti va radin nas..Dar asa era simplu ,etic,eficiet si solidarsi rapid.Dar sa trec la rasapunsurile din tematica.Cel mai mult ma deranjeaza multitudinea de cazinouri si sali de joc caredupa parerea mea ar trebui mutate toate in Casa Poporului.Toate aseste spatii care sunt ale p[rimariilor pot deveni case ale pensionarilor sau copiilor unde sa-si petreaca timpul liber,sa socializeze,fiindca tot nu au pensii mari ca sa plece precum altii in excursii.Al doilea subiect se leaga de primul.Cel mai mult imi place Casa Poporului care asa cum a propus Prigoana (si eu inaintea lui)trebuie transformat in atractie turistica.Aici trebuie mutate toate cazinourile din Bucuresti,aici trbuie mutate unele muzee,infiintate unele ca de exemplu muzeul lui Ceausescu amenajat chiar in birourile unde urma sa activeze,si unde sa fie aduse cadourile primite in timpul vietii.Ar fi o lectie de istorie.Tot aici ar trebuiamenajate sali de conferinte,biblioteci,sali de teatru,cinematografe si atunci ar dev eni principalul punct de atractie al Bucurestilor.Parlamentul redus ar trebui mutat in cladirea istorica sau in cel mai rau caz alocata doar o aripa sau citeva sali necesare desfasurarii normale a activitatii parlamentare.Ganditi-va cat cheltueste statul de la buget cu Palatul Parlamentului si ce ar insemna transformarea lui in centru de profit turistic.Primul lucru care trebuie facut pentru Bucuresti este cea ce ar fi trebuit facut de 20 de ani:linia de centura pe 4 benzi si pasaje de trcere peste ea pentru fluidizarea traficului dinspre si spre Bucuresti.Dar si ideile mele ca si a altor cetateni probabil ca nu vor fi luate in seama de nimeni si nu sunt decat un fel de supape de ameliorare a starii de nervozitate si stres pe care o avem.Dupa ce scriem suntem o perioada linistiti, spunindu-ne ca ne-am facut datoria dar experienta mea vasta de “om cu idei” imi spune ca politicienii sunt cu gindul cum sa fure pentru ei si clientela lor ideile noastre sunt bune de prins in programe pentru campanii electorale.

 54. Frank,

  Ultima ta postare m-a umplut de placere, caci degeaba ii acuzam noi de chestiile astea,daca nu dam si exemple operationale.
  Si tu ai dat.

  I-as tine pe paine si apa cateva luni si sa vezi ce baieti bun se fac acesti indivizi fara spinare fara demnitate fara nimic uman cum am mai spus deja.
  Eu nu ma joc cu vorbele si le aplic exact ce merita, caci din cauza jigodiilor de acest soi, care in anii 40 – 50 au pactizat cu ocupantul sovetic si apoi cu ocupantul intern ceausist suntem azi unde suntem din punct de vedere national.

 55. Frank,
  Pentruca lucrezi in privat

  Si ca sa vedeti cum functioneaza diversiunea la tonomate.
  Azi la RTV se preia o informatie corecta.

  Firmele productive de stat nu au profit. Au o cifra de afaceri de cca 20mlrd euro dar nu au profit.
  Desigur ca asta este din virna guvernului Boc.
  Analiza corecta este in opinia mea asta:

  Desigur ca firmele acestea ne avand profit nu sunt eficiente si pote ca asta o sa confirme ca statul este prost administrator.
  Dar cat timp salariul mediu la acestea este dublu fata de concurentii din privat, nu stiu daca lipsa de profit nu decurge dintr-o repartitie a valorii adaugate mai generoase cu producatorii. Adica de decurs decurge dar poate ca mai intervin si alti factori, poate da, poate nu.
  Desigur daca statul ar reduce salariile nu la jumate ci doar la trei sferturi profitul ar deveni foarte mare, caci se stie care este cota de salarii in valoarea adaugata.
  Abia dupa ce s-ar face aceasta corectie s-ar putea compara corect pe baze aduse la acelasi numitor eficienta managementului si a activitatii acestor intreprinderi.

  Poate gresesc ? Unde?

 56. cica primarul pdl’ist al brasovului unu’ scripcaru vrea sa treaca cu nu’s cati parlamentari la psd … sobolanii rosii isi fura unu’ altuia caciula? … cu tradatori vrea pontache sa salveze natia? … 🙂

 57. Dna ministru Elena Udrea,

  Adevarul este ca dl PM Boc are perfecta dreptate, cand spune ca propunerea lui Voiculescu este o “fumigena”.
  Doar ca acesta fumigena, are un scop precis si anume sa pregateasca terenul si opinia publica ptr viitoarele incercari de suspendare care spera opozitia, ca vor avea conditii propice sa le lanseze.
  PNL si PSD, nesarind pe acesta ocazie, au grija sa repete ca atunci cand adevarata ocazie se va prezenta nu vor astepta ci vor actiona.
  Adica daca se va reusi sa se realizeze o majoritate antiguvernamentala care sa dea jos guvernul Boc, sa aduca tara in situatia din toamna 2009 cand o alianta parlamentara adhoc sa vina din nou cu o varianta de tip Johannis si care daca Basescu o va refuza-o, sa constituie motiv de declansare a procedurii de suspendare.
  Desi si acesta situatie nu constituie o incalcare de Conastitutie din partea dlui Basescu, cum nici in toamna nu a fost, este totusi un motiv mult mai plauzibil aparent, decat tampenia pe care o sustine azi Voiculescu si nu mai repet ce am spus la acest subiect acum cateva zile.

  Asta este problema dificila pe care o va infrunta actuala putere si de aceea tb sa faca maximul ca populatia sa recepteze mai corect actualele masuri guvernamentale.

 58. Nu pentru ca nu ganditi ca mine dragilor, ci pentru ca sunteti si va comportati ticalos.
  Twist

 59. @ Frank Zapa[King]
  Acum am înţeles, numai că nu sună deloc măgulitor pentru PDL cele ce le spuneţi.

  Dacă agenţii FBI căutau în gunoaie pentru a afla diferite aspecte ale vieţii (şi fac acest lucru încă de pe vremea lui Al Capone), în mod special legea fiind astfel încât ce arunci la gunoi nu mai cade sub incidenţa propriei proprietăţi, ceea ce conduce la faptul că nu mai este nevoie de mandat de percheziţie, atunci “postacii PSD şi PNL” răscolesc în latrinele PDL. Am înţeles corect?

  Din nefericire, ceea ce spuneţi conduce însă la faptul că parte din viaţa anumitor membrii PDL este o latrină, ceea ce nu este deloc plăcut. Sunt însă absolut convins că, deşi se poate înţelege acest lucru, nu asta aţi vrut să spuneţi.

  Eu sunt dintre cei care susţin că viaţa privată a tuturor persoanelor ar trebui să fie ceva tabu. Nu interesează “Publicul Consumator de Ştiri”, ce amantă (amant) are domnul (doamna) X, nu ar trebui să intereseze pe nimeni ce face pe internet, ce vorbeşte la telefon, ce mesaje schimbă pe adresa de email şi aşa mai departe. Personal nu sunt de acord nici cu căutările în gunoaie despre care vorbiţi, cu atât mai mult nu sunt de acord cu percheziţiile fără motiv, implantare de telefoane, ascultarea prin telefonul mobil a convorbirilor ambientale…

  Chestiunea interesantă, asupra căruia vreau să vă cer părerea, este că cei pe care îi numiţi “postaci”, mai ales cei de la PSD şi PNL (desigur, este observaţia mea din experienţa mea de realizator de blog şi comentator pe alte bloguri), nu inventează ştirile, ci le preiau din mass-media, adică dintr-un mediu care, în mod teoretic, informaţia ar trebui verificată.

  Cum nu sunt postac, adică comentariile mele sunt exclusiv după mintea mea, atâta câtă e, şi nici nu-mi dă cineva nici un ban pentru faptul că-mi pierd timpul pe internet, nu am idee dacă aceşti postaci există cu adevărat sau sunt doar nişte oameni obişnuiţi ca şi mine, sau poate că există la fiecare partid câte o echipă de imagine, aşa cum spuneaţi mai sus că a afirmat dl. Hrebenciuc. Întrebarea adevărată este, informaţiile pe care le vehiculează (eventualii) postaci PSD şi PNL sunt adevărate sau nu.

  Pentru că trebuie să separ “miştoul” pe baza unei informaţii reale, răutăcios, dar în limitele dreptului la liberă exprimare, de un plan amănunţit menit să manipuleze opinia publică. Mai mult, este foarte important dacă aşa numiţii “postaci” sunt entităţi independente sau sunt răspunsul unei acţiuni comandate şi concertate. O altă problemă este implicarea instituţiilor în eventuala activitate de dezinformare.

  Eu, în calitatea mea de cetăţean interesat de corecta funcţionare a statului (un rol asumat pentru care nu aştept altceva în schimb decât buna funcţionare a statului), nu prea dau importanţă celor pe care îi numiţi “postaci” cât timp aceştia utilizează dreptul normal, obişnuit, la liberă exprimare şi nu au în spate o acţiune politică comandată şi concertată. Dacă însă acţiunea politică este în spate (atenţie, mă refer la acţiune politică şi nu la un partid politic), este de condamnat. Cu atât mai de condamnat dacă acţiunea politică implică şi instituţii ale statului român care sunt folosite ca instrumente de represiune politică. De exemplu, domnul Paul Păcuraru, pe vremea când era ministru, a fost suspendat din funcţie pentru că era anchetat de DNA. Ne apropiem la doi ani de la acel moment… ştiţi cumva vreun rezultat, cât de cât, al anchetei? Domnul Păcuraru are o viaţă politică distrusă de această suspiciune şi, cel puţin deocamdată, nu se observă nimic. Răspunde cineva? Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la doamna Iacob-Ridzi. Presa a vuit, munţi de băşcălie, zarvă mare… şi nimic. Domnul Năstase a avut şi el un dosar DNA care a trecut prin Parlament şi a primit OK-ul de cercetare din partea parlametnarilor. Aţi auzit ceva, domnul Năstase este condamnat? De ce DNA-ul nu duce până la condamnare cazurile acestea importante? Nu este un mod de a manipula opinia publică.
  În cazul Remeş-Mureşan, supramediatizatul caz Caltaboşu’, este astăzi la un nivel de… ICCJ a stabilit, la termenul de marti al procesului fostilor ministri ai agriculturii Decebal Traian Remes si Avram Muresan, obiectivele expertizei inregistrarilor de la dosar, insa INEC a transmis ca nu poate face expertiza pentru ca singurul specialist in voce din institut si-a dat demisia, şi asta s-a întâmplat la finele lunii trecute. După ani de zile nici măcar nu există o expertiză a probelor de la care a plecat totul? Suntem parcă în situaţia în care se strigă cu jale în filme mute…

  DNA are cam 10 ani, ANI are şi el câţiva ani… Unde sunt sutele de corupţi despre care se vorbeşte la televizor zi de zi, oră de oră? Unde sunt băieţii deştepţi şi cei care îi protejează. Preşedintele ne tot vorbeşte de vinovăţii împărţite în stânga şi în dreapta, de băieţi deştepţi şi de băieţi veseli, de oameni puşi pe făcut avere şi care nu au scrupule… Unde sunt condamnaţii? Te-ai aştepta ca cel puţin jumătate din liderii României să fie după gratii. Un om care fură o pâine ajunge imediat după gratii, de ce întârzie atât procesele celor bănuiţi că fură milioane de euro? Nu este justificat să cred că astfel de instituţii sunt menite să manipuleze opinia publică? Aş vrea ca toţi cei despre care se vorbeşte că ar fi vinovaţi de ceva să fie şi arestaţi, altfel să nu se vorbească despre ei că ar fi vinovaţi. Până unde va merge acest circ cinic cu vârful în cel mai înalt grad de manipulare a opiniei publice prin media, OTV şi arestarea lui Dan Diaconescu? Justiţia aplicată în cazul marii corupţii şi a marilor furtişaguri se rezumă la un spectacol media şi atât?

  Ce părere aveţi, domnule Frank Zapa[King]?

 60. Biblio,
  cautatul in gunoaie de catre agentii FBi are o explicatie foarte logica, si nicidecum cea data de primitiv.Politia si FBI fac asta doar pentru a obtine probe incriminatoare in toate situatiile in care ei stiu ca judecatorul nu le va da mandat de perchezitie domiciliara.In USA , legea spune clar ca in momentul in care pubela cu gunoi este scoasa-n strada (pentru a astepta Gunoiera), gunoiul nu mai este considerat bun privat si deci politistii au voie sa caute in pubela in mod legal.Deci ei fac treaba asta murdara de nevoie si , nu de placere, ca sa afle potenta urmaritului, cum sustinea rudementarul…De prea multi nervi si din lipsa de creier, primitivul imi zice “batrancios” desi nu m-a vazut niciodata…
  Oricum, este dovedit ca inteligenţele rudimentare urăsc tot ceea ce le excede capacitatea de înţelegere.

 61. ba, domnule frank … esti varza .. n’ai inteles nimic dein ce am zis io … chestia importanta acolo nu era ca un pdl’ist vrea sa paraseasca corabia care se scufunda … si nici c’o face sau nu o face in acest moment … daca n’o face acuma o s’o faca mai tarziu … cand gasca pdl’ista se va spulbera … importnat in ce ziceam eu e ca celelalte partide n’ar trebui sa primeasca in randurile lor drojdia societatii care s’a strans in jurul basescului … asta era ideea … 🙂

 62. @ Ionhut
  Am citit undeva că o gândire pozitivă aduce mai mult bine decât una negativă. Poate că este ceva adevăra în asta. De aceea am hotărât să lupt pentru ceva şi nu împotriva cuiva sau a ceva. Din acest motiv mi-am schimbat sloganul pe blog din “lupt împotriva statului totalitar” în “democraţia este o stare naturală”. Nu puneţi la inimă ceva rău, pentru că răul se va amplifica, adunaţi numai lucrurile bune, pentru ca binele să se acumuleze şi să amplifice.

 63. Frank, de ce nu dai linkurile cand gasesti ceva ce-ti place?

  Il dau eu si este vorba de articolul lui Mircea Mihaies :

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-postaci-demoni-901531.html din care si citez ceva ce merita:

  “Acum câteva săptămâni, când am scris – în două articole la rând – despre gravitatea şi consecinţele votului privind Legea ANI, postacii cu şi fără simbrie au găsit de cuviinţă să mă calce în picioare.
  Orbiţi de ură, îndoctrinaţi de televiziunile ticăloase, n-au ocolit niciuna din sudălmile care au ajuns la o tristă carieră pe internet. Poate, totuşi, sunt prea generos şi văd în ei nişte victime. E posibil să am de-a face, pur şi simplu, cu abjecţia în stare naturală, generată spontan, fără stimulentul cutărui activist ori lider de partid. E şi motivul pentru care îmi invit colegii să demarăm oficial operaţia de depistare a câtorva dintre ei. Nu e nevoie de altceva decât să le aflăm numele şi să le dăm publicităţii. Oricât şi-ar plimba sufletele hidoase prin servere din Canada ori Elveţia (ţări luate la întâmplare, şi nu prea!), oricâte “clone” ar produce, pot fi identificaţi cu uşurinţă. ”

  Asta completeaza cele spuse de mine in postarile anterioare ref la acest subiect.

 64. “Bibliotecaru says:
  26.07.2010 at 13:30

  @ Ionhut
  …………..Nu puneţi la inimă ceva rău, pentru că răul se va amplifica, adunaţi numai lucrurile bune, pentru ca binele să se acumuleze şi să amplifice.”

  Biblio, eu nu pun la inima nimic rau, asa ca n-are ce sa se amplifice…Insa, fiind mai in varsta, zic eu si cu un pic mai multa experienta, imi permit sa-ti dau un sfat : cu asemenea oameni de pe blog, cu care lupti, nu o vei scoate niciodata la capat doar cu vorbe bune…Tiganul respecta doar pe cei care-i stiu limba lui…, iar pe restul ..porcaiesc indiferent de partea cui e dreptatea..La fel si cu fanaticii.

 65. ei,hai sa va mai dau si o veste buna ,POSTACILOR-pina miine dupa masa scapati de mine…………va puteti juca in voie,puteti sa va desfasurati programul in voie…………

 66. @ Ionhut
  Dacă nu ne-am provoca unii pe alţii, şi înverşunarea ar fi mai mică… Personal eu nu mai pot să suport asemenea determinare masochistă a durerii. Îmi face rău, face rău şi României. Nu ştiu ce vor face alţii, nu ştiu ce vor face alţii, eu unul nu mai am putere să mă împotrivesc, nici dialogurilor răutăcioase, nici celor nesimţite, nici cele venale, nici cel abrutizate… Dacă anumiţi comentatori nu se pot desprinde de maliţiozitate, înjurătură, exprimarea neadevărului… asta este. De altfel, dezastru este oricum iminent, sfârşitul oricum nu mai poate fi evitat, şi se va trece rapid de stadiul “supravieţuire” pentru România la cel de “veşnica pomenire”. Nimeni nu va fi în boxa acuzaţiilor, nimeni nu va fi judecat pentru schingiuirea României (deşi istoria este plină de torţionari ai ţării), pentru că nu va mai exista nici Tribunal, nici Judecătorie, cel mult supravieţuitori. Viitorul este mai aproape ca oricând.

 67. Frank, asa este dar eu totusi am pierdut cateva minute pana am gasit, desigur putea sa-mi sar din ochi din prima dar nu s-a intamplat asa. Desigur este suficienta informatia evz dar unii sunt si lenesi si un asemenea articol chiar ca tb vazut.:)
  Ti-am scris dincolo.

 68. Erata:…desigur putea sa-mi sara in ochi din prima….

 69. Biblio,
  Dezarmezi prea usor si, in fata cui ? Cedezi in fata prostiei, impoturii si minciunii, a golaniei si inculturii ? Niciodata !

 70. n’am vazut un portocaliu sa spuna macar un cuvintzel cand am scris ca una loredana, o pdl’ista, care a luat nota 1,75 la examenul de titularizare a fost recompensata cu functia de director la o agentia de prestari din mehedinti .. daca sa spui lucruri d’astea inseamna sa fii postac, atunci da’, sunt postac … 🙂

 71. in primul rand v-as schimba pe voi,toti din toate partidele pt simplul motiv ca nu ati fost in stare sa faceti 3 mizerabile de autostrazi.cum vrei turism cand pana in mamaia faci 5 ore din buc,cum vrei turism cand bagi taxa de pod la cernavoda si unde se sta 1 ora din moment ce exista vigneta.mie unu mi-ar fi rusine in locul vostru.V-ATI BATUT JOC DE O TARA INTREAGA SI DE MUNCA LOR.RUSINICA