Brandul turistic la România-Albania

Întâmplător, am văzut la televizor câteva secvenţe de la meciul de fotbal România-Albania. Îmi pare rău că nu am reuşit să ajung la meci, dar, cu ocazia asta, vreau să le urez mult succes „tricolorilor” în noua campanie de calificare la „Europene”.

Pe panourile de pe margine am putut vedea logo-ul din brandul turistic al României. E un lucru cât se poate de bun şi asta arată că funcţionează campania de promovare a brandului turistic. Cred că în sfârşit suntem în stare să ducem o campanie profesionistă la capăt şi mă bucur să văd că în ciuda sau poate datorită scandalului iniţial, promovarea merge mai bine decât ne-am fi aşteptat.

Să vă spun ceva incredibil : a dispărut conţinutul de pe site-ul cu „frunza” de unde ar fi fost copiat logo-ul din brandul turistic. Puteţi vedea cu ochii voştri că adresa http://changetransport.com/ ne redirecţionează către un alt site din Irlanda care nu are nicio legătură cu „frunza” respectivă. De altfel, din câte am înţeles, pe site-ul iniţial s-a umblat o singură dată, pe 29 iulie, ziua în care noi lansam brandul la Shanghai. Sincer, încep să cred tot mai tare în varianta vehiculată aici.

Voi ce spuneţi, a fost premeditat scandalul „frunzei”?

29 thoughts on “Brandul turistic la România-Albania

 1. brandul nu le-a adus noroc tricolorilor ,au jucat ca cizmele si-au facut 1-1 cu Albania …..

 2. n-am inteles nimic din comentariile facute de Bleen ,poate ne dumireste Biblio ,el are rabdare …sa lasam frunza ,sa trecem la guvern …doamna ministru ti-a reprosat cineva votul si comentariile ulterioare remanierii ?…poti sa comentezi ce nu s-a vazut ?…

 3. scandalul “frunzei”a fost premeditat 100% … de obicei scandalul face cea mai buna reclama… gratis…hihihihiiiiiiiii

 4. PAT[TERMEN DIN SAH] ORI PACE IN PD-L?

  Dupa ce mai multe zile s-a tot comentat ,pe surse’din PD-L,zile in care bietii jurrnalisti sastisiti de atia ,birfa’de doi bani, ai inebunit tot facind scenarii care mai de care mai idioate,iata ca a trecut si momentul remanierii,pe care deja il lasam in urma si probabil peste cite-va zile vom ,rumega alte subiecte la fel de lipsite de interes ca si aceasta remaniere,care pina la urma s-a dovedit a fi o ,AFACERE DE PARTID’.
  afacere de partid cu un pronuntat caracter imagologic cu pronuntate trasaturi de caracter electoral.
  pt ca simpatizantii dv ROSII’se indeasa din nou sa va dea sfaturi,eu nu o voi face,pt ca nu cred ca de sfaturile mele aveti acum nevoie,eu cred ca aveti nevoie de actiune ,intreg partidul de actiuni identice cu ale unei armate disciplinate care stie care sunt targgeturile si nimic nu o poate oprii din drum.
  ei aici e buba doamna ministru-CARE VA MAI SUNT TINTELE DV ALE PEDELISTILOR IN ACEST MOMENT?
  ce urmeaza,pt ca asta cam astepta ,POPORENII’sa stie ,INCOTRO’?BOBOR.
  accept ideea conform careia ,a avut loc,prima confruntare intre ,oare intre cine si cine/
  intre mai vechii pedelisti si mai tinerii pedelisti,ori intre fricosi si curajosi?
  pt ca din punctul meu de vedere,lasind la o parte lucrurile bune si necesare ale guvernarii de pina acum,intreb si eu-OARE ZGURA REZULTATA DIN ERORI,DE CE TREBUIE SA SI-O ASUME DOAR UN SINGUR OM,ADICA EMIL BOC?
  pt ca daca vinovat de erori ar fi doar emil boc,poate ar fi bine,dar eu cind ma uit atent vad multe erori,comise de partid,in primul rind de partid,care in anul 2010 a scos in fata romanilor tot ce nu ar fi trebuit sa iasa.bilbiiti,agramati,indivizi dispusi sa faca aliante in direct cu amicii politici din psd si pnl,situatii care au contrariat pe multa lume care va credita si care astepta mult mai mult in aceasta privinta din partea partidului.
  cum e posibil ca MIN. agriculturi sa spuna pe sticla ca a fost remaniat pt ca nu a raspuns comenzilor si cererilor venite din partea PARLAMENTARILOR IN ATRAGEREA BANILOR EUROPENI,acestia cerindu-i nici mai mult nici mai putin decit SA-I ABUREASCA PE CEI DIN COMISIA PT AGRICULTURA?
  adica EMIL BOC E DE VINA?si cum e admisibil ca nimeni din PD-L sa nu comenteze si sa spuna,da s-au nu ,asa s-au derulat evenimentele.cum e posibil ca ministrii din guvern sa TACA?
  despre acordarea de stimulente ce sa mai spunem?dar despre salariile unor directori din ministerul pastorit chiar de dv.care ridica lunar salarii comparabile cu ale unor directori din U.E.?,din tari care nu au cunoscut OROAREA NUMITA COMUNISM,si nici privilegiile CASTELOR COMUNISTE?
  ceva nu merge in toata povestea asta,asa cum trebuie,undeva se produc scurtcircuite -SI ONORATA CLIENTELA DE PARTID,ar trebuii pusa la puncut si o botnita solida pe boticurile lor flaminde.
  avem acum un guvern eminamente politic,acum vreau sa-i vad pe puternicii din pd-l din organizatiile judetene cum se vor comporta?
  opresc rechizitorul deocamdata aici,desi multe lucruri ar putea fi puse in dezbatere,nu astept raspunsuri directe din partea dv.dar actiunile viitoare vor arata daca eu am presupus eronat si m-am lasat dus de fanteziile mele politice,ori,am avut dreptate.
  imi doresc nespus de mult sa gresesc si sa se poate spune ca am batut cimpii gratios ca un elefant printre chinezariile FAM. ADRIAN NASTASE………….

 5. razvan lucescu este depasit de “evenimente”… demisia !

 6. @frank
  intelege ca emil boc este “expirat”, plecarea lui din funtia de premier e iminenta !

 7. rasputin te rog explica-te,fii mai explicit,de ce e expirat EMIL BOC,si daca esti amabil da-mi un posibil nume de P.M.din PD-L.sa nu-mi vii cu STOLJAN,CA FAC CA TOTI DRACII…………

 8. Întrebasem şi eu de unde pot lua o insignă cu logo-ul brandului de ţară… Nimeni nu a reuşit să-mi spună. Am văzut-o la cineva ceea ce înseamnă că ea există.

 9. Meciul s-a jucat la Piatra Neamt….Unde Pinalti e ultras PDL…Era normal sa existe brandul…
  Rasputin are dreptate …a fost scandal premeditat cu frunza….care a facut posibil ca toti sa vada un falnic copac in locul bietei frunzulite……

 10. Fara doar si poate. Sabotaje, sabotaje….diversiune, diversiune…manipulare , manipulare… si ar fi interesant sa citim si cele postate pe aici in epoca. 🙂 🙂 🙂

 11. Frank ,
  Nu e bine sa faci ca toti dracii la Stolo.
  Si de fapt de ce sa faci?

 12. Rasputin,
  Ce sugerezi matale cand te referi la scandalul ca cea mai buna reclama ?

 13. Consider ca absolut orice se face pentru promovarea tarii, este un lucru bine-venit. In sine campania nu e un lucru rau, doar ca logo-ul putea fi mai personalizat si unic.

  Nu cred ca scandalul a fost premeditat. Scandalul in sine a facut furori doar in tara si nu a avut o propagare a acestuia in afara tarii, ca sa se poata zice ca s-a targetat intentionat lansarea lui printr-un scandat.

  In tara, orisicum, era de asteptat ca indiferent de logo sau campanie, trusturile de presa vor ataca orice campanie a Min.Turismului…ca asa se la noi, “land of mioritza”!

 14. Spunem că aţi mai băgat în buzunarele camarilei ceva bani publici. Dar oricum nu mai contează ce spunem noi, aşa că staţi liniştită, spre deosebire de oamenii din ţara asta, pe care-i ucideţi ca să trăiţi voi bine, veţi avea o bătrâneţe liniştită. Mai ales că de revoluţii nu se mai pune problema pe aici…

 15. Ma bucur sa vad ca implementarea campaniei de promvare prinde contur.

 16. Este pacat ca lumea si presa a judecat frunza asta la nivelul simtului comun, fara sa ia in seama partea de cercetare si strategie.

 17. Tot ce se poate. Exista multe persoane care va invidiaza pentru ascensiunea politica frumoasa pe care ati avut-o.

 18. Traim intr-o epoca a manipularii. Nici nu ar trebui sa ne mire astfel de actiuni puse la cale de adversarii politici.

 19. Brandul turistic este unul original care va da roade chiar daca anumiti idioti zic ca nu. Respecte!

 20. In fond si la urma urmei ceea ce este important este ca prin acest scandal fabricat sau nu tara a avut parte de multa promovare gratuita.

 21. Eu cred ca aceasta campanie de branding va fi eficienta pentru ca are in spate eforturi intense de cercetare.

 22. :)). Da, a disparut site-ul. Era o situatie win-win. El accepta sa fie parte a scandalului si apoi beneficiaza de popularitate pe noul site(cel pe care te trimite acuma) redirectionand linkurile de pe changetransport. Oricum, si publicitatea negativa e tot o metoda de marketing ;). Mai gaseste cineva frunza pe istock sau altceva? eu am observat ca a fost retrasa de la vanzare

 23. fara suparare, dar ce am promova brandul turist in timpul unui meci care are loc in romania?
  ar trebui sa fie la alte meciuri, nu ale romaniei si nu in romania.
  Dar no probabil dvs. stiti mai bine

 24. ca sa functioneze ar trebui sa vina turisti…nu sa apara pe bannere platite….