408 thoughts on “BINE V-AM REGASIT! II

 1. LA MULŢI ANI! 😆

  Citatul zilei

  “Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune.”
  Calvin Coolidge

 2. Azi sarbatorim nasterea Domnului nostru ,Isus Hristos !
  Pãrãsind slava cerului, Fiul lui Dumnezeu a venit in lumea noastrã plinã de pãcat pentru a ne salva. Inselati si chinuiti de Satana noi suntem departe de Dumnezeu si sortiti mortii. Trãind pentru interesele noastre egoiste ne depãrtãm tot mai mult si rãmânem singuri si dezamãgiti. Dar El a sacrificat totul pentru a ne descoperi iubirea nespus de mare a Tatãlui nostru ceresc. El a luat asupra Sa vinovãtia pãcatelor noastre si ne-a fãcut sã simtim cã in ciuda a ceea ce suntem si am fãcut suntem iertati. Dumnezeu inceteazã sã mai fie pentru noi o fiintã rece si necrutãtoare si devine in intunerecul celulelor inimilor noastre, raza albã si caldã de luminã ce scrie, Dumnezeu este cu noi.

 3. .

  Curmarea tradiţiilor româneşti la 25 decembrie 1989

  Până la Elena din Petreşti, România era singura ţară din lume care nu executase o sentinţă de condamnare la moarte a unei femei (condamnări au mai fost, execuţii ba).
  Ciuruirea condurarului a fost împotriva preceptelor, de tot felul, de a nu se opera execuţii în Ziua Sfântă (nu o fac nici călăii angajaţi ai penitenciarelor).
  P.S. Credeţi că întâmplător bate mătănii la Jilava, gips-soldatul ?

 4. Sa ninga frumos , poveste de iarna !
  Tot ce e bun peste voi sa se-astearna !
  Va fie CRACIUNUL bogat , luminos ,
  Si anul cel nou mai frumos !
  Sarbatori fericite doamna Udrea !
  Iar tuturor blogerilor cu inima curata le doresc multa fericire , multa sanatate , multi bani si mai ales mult noroc ! ( norocul este cel mai important lucru in viata : sanatate si bani au avut si pasagerii de pe Titanic , dar daca n-au avut noroc ….. 😉 ) !

  Administrator:

  Craciun Fericit!

 5. Moş Crăciun l-a ucis pe moş Nicolae

  Cu o risipă de cartuşe nemaipomenită la o execuţie, ai reuşit de fapt să ucizi în mine imaginea Moşului drag al copilăriei mele plină de lipsuri, odată cu îndoirea genuchilor şi căderea demnă a condurarului, astfel spălat de toate păcatele şi purtat pe braţe de îngeri spre Paradisul Comunist al Mântuitorului.
  Copil fiind umblam cu Steaua şi vesteam lumii naşterea lui Hristos; matur aflându-mă, mărturisesc cu jale, şi metamorfoza cumplită pe care a sufert-o bătrânul fost Moş Crăciun.