Avem un campion, sa-l sustinem!

Gala de box „Campion pentru România” este, cred eu, cel mai important eveniment sportiv din ţară al ultimilor ani. Spun asta luând în calcul atât magnitudinea evenimentului sportiv, cât şi mediatizarea de care se bucură. Eu nu ştiu ca până acum să mai fi existat o gală de box sau măcar un meci de fotbal în România care să fie preluate de ESPN, Show Time sau HBO.

După ruşinea din octombrie anul trecut, când meciul lui Lucian Bute cu Jesse Brinkley nu a fost nici măcar transmis de vreun post de televiziune din ţară, cred că organizarea uneia dintre cele mai importante gale de box de anul acesta la Bucureşti este un uriaş pas înainte.

Am împuşcat doi iepuri dintr-un foc. Pe de o parte, am reuşit să asociem brandul turistic al României cu un eveniment sportiv vizibil la nivel internaţional. Pe de altă parte, am reuşit să le satisfacem dorinţa românilor de a-şi vedea campionul boxând acasă. Canada îl adoră, canadienii îl consideră al lor, iar noi nu am fost în stare să îi transmitem meciurile. Am îndeplinit şi dorinţa lui Lucian Bute de a boxa în faţa românilor săi şi de a le oferi acestora un spectacol sportiv aşa cum nu au mai văzut până acum.

Românii au toate motivele să fie mândri atât de gala de box, cât mai ales de campionul nostru, un om integru, serios, modest. Şi, poate cel mai important, un adevărat patriot. Atât timp cât un astfel de om ne reprezintă în lume, sentimentul pe care un român adevărat îl încearcă este cel de mândrie.

Lucian Bute este imaginea sportivă iconică a generaţiei sale. Aşa cum au fost Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Nadia Comăneci sau Gheorghe Hagi la timpul lor. Nu degeaba la începutul săptămânii îl auzeam pe marele nostru fotbalist spunându-i lui Lucian că el este adevăratul rege. Sportivii adevăraţi recunosc şi apreciază instinctiv valoarea acolo unde o văd.

„Campion pentru România” este o gală de box care are ca scop şi promovarea brandului turistic al României, dar şi oferirea unui eveniment sportiv important românilor. Peste toate acestea însă, stă ideea că „trebuie să începem să ne respectăm valorile”. Iar acesta este un prim pas.

Nimeni, oricât de mult s-ar căzni, nu va putea să mă convingă că ministerul nu ar fi trebuit să ia parte la acest moment, care poate să le redea multora speranţa, dar şi mândria de a fi români. Sincer, îmi pare rău pentru cei care nu se pot bucura de un asemenea regal sportiv şi trebuie să rămână în continuare încrâncenaţi. Măcar atunci când se întâmplă lucruri foarte bune, ar trebui să fim cu toţii foarte uniţi.

Închei prin a-mi exprima încă o dată convingerea că românii văd gala de box a lui Lucian Bute ca un eveniment important şi legitim. Că apreciază faptul că există şi semne că ne respectăm valorile. Că sunt mândri să fie reprezentaţi de un sportiv atât de valoros şi apreciat peste hotare. Sunt convinsă că sala va fi plină mâine la meci, că atmosfera va fi extrem de caldă şi că Lucian Bute va boxa cum nu a mai făcut-o până acum, pentru că, pentru prima dată în cariera sa de profesionist, boxează ACASĂ. Nu numai pentru el, ci şi pentru România şi români, inclusiv pentru cei care critică organizarea evenimentului.

 

108 thoughts on “Avem un campion, sa-l sustinem!

 1. Voi vedea meciul la tv.dar laudabila initiativa doamnei ministru si mai laudabila mi se pare atitudinea lui LUCIAN BUTE ,care a acceptat.
  Nu-mi ramine decit sa-i urez succes total,sa-l faca K.O. IN MINUTUL 1.

  • Sa vezi comentarii daca pierde Bute meciul: “Numai Udrea e de vina, cu frunza ei ! DEMISIA !!!” :-))))))))

 2. O palma hotiei si smecheriei-72% DINTRE ROMANI,CRED CA EXAMENUL A FOST CORECT SI ELEVII SUNT DE VINA PT CA L-AU PICAT.
  Nu discut acum calitatea sondajului,ori cit de mult cred eu in sondaje,dar,subiectul nefiind unul politic,cred ca cifrele arata destul de exact starea de spirit printre romani.

  • DIn cei 28% care spun ca examentul nu a fost corect o parte se refera la faptul ca in unele judete nu s-au utilizat camere video si s-a putut copia la scara industriala. Probabil ca o intrebare suplimentara, gen: “A fost suficient de bine organizata supravegherea BAC-ului?” ar fi aratat cati considera ca supravegherea trebuia sa fie si mai stricta.

 3. Sunt dispus sa-i dau citeva explicatii lui ION ADRIAN,care intreba ce credem noi despre ratingurile diferitelor tari si cum a comentat ministrul grec de externe.
  Voi incepe prin a spune ca ministrul este UN COMUNIST,adica este membru al partiduluyi comunist grec-iata dintr-o data cum trebuie sa fim nu atenti ,ci vigilenti.
  Pt a intelege ce inseamna grecia,si de unde vine criza greceasca ,am fost obligat sa caut informatii despre economia greciei si despre mentalitatea grecilor.
  La sfirsit,acum trebuie sa fac un anunt public:

  MEA CULPA-Imi cer scuze fata de POPORUL ROMAN,PE CARE IN REPETATE RINDURI L-AM CATALOGAT CA HOTUL EUROPEI,CA POLITICIENII ROMANI SUNT CEI MAI MARI EXCROCI,IAR INSITUTIILE STATULUI CELE MAI CORUPTE.
  Recunosc din nestiinta am fost intr-o mare eroare,tot asa cum intreaga europa a fost,pt ca ce s-a intimplat in grecia depaseste otice imaginatie-NOI ROMANII SUNTEM NISTE AMATORI PE LINGA EI.

  Iata doar un singur exemplu:in 1950 s-a creat o AGENTIE,care trebuia sa se ocupe de secarea unui lac de linga atena.
  Lucrarea a fost terminata in 1957.
  Dar,AGENTIA,ESTE SI ASTAZI 2011,IN VIATA CU ACELASI NUMAR DE ANGAJATI ,INCLUSIV CU SOFERI-asadar timp de 54 de ani oamenii ,SEACA BUGETUL GRECIEI FARA SA FACA ABSOLUT NIMIK.
  Pt a va edifica,despre cum a reusit grecia sa ajunga in colaps economic,va recomand un excelent articol,aparut in adevarul:
  ,Smecheriile fiscale,port national la greci’
  Merita citit,TININD CONT DE RECOMANDAREA:
  ,ORICE ASEMANARE CU STATUL ROMAN CU BUGETARII ROMANI ESTE PUR INTIMPLATOARE SI NU ASTA A FOST INTENTIA CELUI CARE A SCRIS ARTICOLUL’

  HAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  • Frank iti multumesc pentru osteneala, dar eu de fapt nu am cerut parerea despre greci ci despre o evaluare facuta acum de un grec asupra agentiilor de rating care constituie actualmente acest oligolpol al SUA.
   Si ca etnicitatea si apartenenta politica a grecului sa nu te mai perturbe adaug acum un link:
   http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/bancherul-sef-al-europei-suparat-pe-agentiile-de-rating-149671.html
   si pun o noua intebare mai tintita:
   Au contribuit sau au favorizat criza agentiile de rating?
   iar in perioada cand criza isi aduna toate fortele pentru a da cu economia lumii de pamant, aceste agentii monopol sau mai bine zis oligopol USA compus din Moody’s, Standard and Poor’s şi Fitch, ale căror evaluări dictează în mare parte conduita pieţelor financiare ce au spus pentru ca dupa criza sa se spele pe maini spunand ca ei emit numai opinii de parca aceste opinii nu ar influenta nimic si nu ar putea sa se constituie intro complicitate cu un periculos si incorect joc bursier?
   Oare datorita enormelor greseli facute acum cativa ani sufla dlor si in iaurt si retrogradeaza azi, poate exagerat si neconstructiv Grecia?

  • PS Se pare ca tb sa ma aplec mai atent in a explica unele notiuni care par a fi clare si de fapt nu sunt.
   Asadar: “Specialiştii susțin că opinia reprezintă expresia unei aprecieri subiective faţă de o situaţie problematică materializându-se în evaluare, apreciere, valorizare a unui fapt, fenomen, eveniment sau idee. ”

   Nota mea: Cand opinia devine purtatoare de mesaj directiv si influenteaza uneori decisiv actiunile altora atunci emitatorul de opinie, chiar daca nu are raspundere materiala desi este uneori platit gras ptr opinii eronate(ce s-ar intampla cu un medic sau cu un decident important i atare situatii?) are macar o mare raspundere morala si de regula cand o da grav in bara inchide pravalia sis-i ia calabalacul ca altfel il iau in suturi(asa ar trebui) cei pacaliti sau indusi in eroare.
   Asta tb sa faca oligopolul opiniei numite “rating de tara” sau de “Banca” sau de etc dupa aceasta criza.
   De acord Frank?

  • Erata:
   Oare datorita enormelor greseli facute acum cativa ani sufla dlor si in iaurt si retrogradeaza azi, poate exagerat si neconstructiv Portugalia?

 4. Nunta ANULUI-

  In ultima perioada tot felul de FETE SIMANDICOASE,rupte din osul domnesc deci rude cu divinitatea,si-au pus pirostriile,si nu oricum,ci avind pretentia ca nunta lor va fi ,NUNTA ANULUI-GRESIT,TOTAL GRESIT-

  Doamna ministru,daca ati scris un articol despre evenimentul datorat meciului de box,sustinut de LUCIAN BUTE,ma vad obligat sa va cert,pt ca nu v-ati facut timp sa scrieti cite-va rinduri despre nunta ,ANULUI’.
  Se poate ,DOAMNA MINISTRU????????????????sa nu aveti nici cea mai mica reactie,in cel mai important moment din viata lor,atunci cind vor spune da,doua VEDETE UNIVERSALE,care trezesc invidia si gelozia a milioane de romani.
  De ce sunteti rea DOAMNA MINISTRU ELENA UDREA?????????????
  Cum ,e posibil ca sa treceti sub tacere nunta anului ,nunta a doua TINERE VLASTARE ROMANESTI[E DREPT UN PIC CAM TRECUTI] care sunt adevarate MODELE PT SOCIETATEA ROMANEASCA????????????
  Dar sa nu va mai fierb si sa va spun cine sunt cele doua gingase fapturi,adevarate modele pt toti cei picati la BAC,si nu numai,asadar iata-i:
  Tinara si seducatoare faptura,un adevarat trandafir PESEDIST,GABRIELA VRINCEANU FIREA-cea cu care in ultimi ani DAN VOICULESCU,STAPINUL EI,a sters de multe ori pe jos cu ea,dar in acelasi timp a avut de grija sa fie generos,A PLATIT-O REGESTE CA PE UNUL DIN CELE MAI PERFORMANTE TONOMATE-DOAR CU FISE ,TIP EUROCENTI,NU CU BANUNTI ROMANESTI.
  MIRELE-PRIMARUL PANDELE,BAIATUL DE VOLUNTARI-un adevarat campion al politichiei romanesti,adorat,adulat si iubit de localnicii din voluntari,care pt a-si apara primarul,sunt gata sa-si dea viata-CURAT MURDAR,COANE FANICA.

  Despre MITA BASTON SI …………..alta data.

 5. Raspindacii zvonerii si MASINA DE INTOXICAT iese din nou la rampa si incearca sa destabilizeze atentind la linistea cetateanului,a societatii creeind isterie in rindul indivizilor care zilnic se hranesc cu EMISIUNILE DASN DIACONESCU IN DIRECT VIITORUL PRESEDINTE.
  Suntem in fata unui fenomen identic cu cel din 1989,cind IDITI JURNALISTI,CONDUSI DE SERVICII SECRETE ROMANESTI SI STRAINE-AU CREAT O ADEVARATA ISTERIE IN BUCURESTI SIO NROMANIA-rezultatul??????????PESTE 1000 DE MORTI IN CIRCA LUI ION ILIESCU SI AI SAI.
  Nu as vrea sa ma grabesc-DAR MODELUL SE REPETA ASTAZI,TRAS LA INDIGO-doar ca subiectul este altul-RAPIREA DE COPII.
  Si logica si bunul simt ma obliga sa vad ca,URMARE A DECIZIEI DE A RESTRUCTURA MINISTERUL DE INTERNE,A GUVERNULUI EMIL BOC,replica nu a intirziat sa apara.
  Ramine in sarcina CELOR IN DREPT,sa desfaca ghemul.Va reamintesc ca,un telefon la 112 dat asa in joaca se soldeaza cu……….O AMENDA GRASA………….

 6. SILVER

  Pe data de 3 Iulie a fost ziua lui Silverstar. Cu intarziere, (sper sa ma ierti) iti urez un sincer “La multi ani!”, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti!
  Ps: Ziua nu incepe fara zambetul de dimineata….

  • ion adrian a scris pe 08 Iulie 2011, 01:07 pm

   Silver,
   sanatate si tot ce-ti mai doresti.

  • ***Păi, de asta m-am şi supărat. Eu sunt întotdeauna atentă. Şi când e vorba de mine, nimeni nu-şi aminteşte… 😮
   Da’ mi-a trecut…

  • Ganduri bune, Silverstar, pentru 3, pentru azi si pentru mereu.
   Ani multi si cat mai buni, cu sanatate si bucurii !

  • ***ion adrian, Nicolae – mulţumesc, domnilor! Aceleaşi urări de bine şi sănătate şi Dvs. 😆

 7. Imagine sportiva iconica.Ai niste idei interesante venite din partea unor indivizi plini de idei foarte interesante .

 8. RETRO-atunci doamnei SILVESTAR UN CALDUROS LA MULTI ANI-cu regretul ca vine cam tirziu…………dar vine.

 9. Citat dintr-o scrisorica primita de la finante:

  ….”Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de t i g-a n i”.

  • Haaaaaa Haaaaaa Haaaaaa 🙂 🙂 :)))))))))))))))))))))))

 10. Antena 3 a luat otage Leonard in bataia cu boxul lui Lucian BUTE.

  Ce RUSINE din partea acestei ofcine néo comuniste a lui fELIX cu lingaul specializat gADEA

 11. Stire:
  74 de certificate de revolutionar au fost oficial declarate nule si alte cateva zeci urmeaza sa fie anulate, atunci cand Curtile de Apel din intreaga tara vor da decizii care vor confirma hotarari prin care Consiliul National de Studiere a Arhivelor Securitatii a stabilit ca detinatorii acestor certificate au facut politie politica sau au luptat impotriva Revolutiei, a declarat, vineri, Adrian Nicolaescu, secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din decembrie 1989

 12. Nu pot decat sa va felicit pentru oportunitatea pe care o oferiti romanilor de a admira unu din cei mai de seama reprezentanti ai Romaniei.
  Insa, motivul pentru care am accesat acest blog este legat de vizita pe care ati facut-o la Mangalia cu ocazia inaugurarii portului turistic.Ati deschis acolo un subiect foarte sensibil, acela al hotelurilor castigate la licitatie, pe nimic, care au ajuns intr-o stare deplorabila.Vreau sa va spun ca daca veti reusi sa faceti macar o expropriere, pentru ca aveti de unde alege, exemplele fiind nenumarate, imi veti castiga increderea si imi veti confirma inca odata convingerea ca dumneavoastra sunteti cel mai competent ministru al Romaniei.V-am scris in calitate de locuitor al Mangaliei, tanar ablosvent al unei facultati cu profil turistic, care a observat, cu parere de rau, cum hoteluri care alta data reprezentau repere pentru litoral au ajuns de nerecunoscut!
  Va multumesc!

 13. Corijent la două materii, fiul cel mic al lui CTP n-a intrat la bac!

  Spre deosebire de zeci de mii de liceeni care, zilele trecute, au stat cu curul strâns de frică în aşteptarea rezultatelor la bacalaureat, fiul cel mic al lui Cristian Tudor Popescu n-a avut nicio emoţie. Şi nu pentru că, în calitatea lui de băiat de geniu, ştia deja toate subiectele pe dinafară, ci fiindcă nici n-a intrat în bac, rămânând corijent la două materii. Informaţia a apărut într-un articol publicat (şi şters între timp!!!) pe site-ul dcnews, deţinut de trei foşti pretenari ai lui CTP, Bogdan Chirieac, Val Vâlcu şi Crişan Andreescu, băieţi buni, dar cam dătători din casă, care şi-au pus fostul şef într-o ipostază deloc plăcută: tocmai el, întâiul lup moralist al naţiunii, să crească în ogradă o asemenea oaie neagră? Păi, se poate, domnule Popescu? Vezi? În loc să baţi şaua pe la televizor şi prin ziare ca să priceapă toate iepele şi mârţoagele de prin partide, mai bine stăteai acasă şi-l obligai pe junior să se puna cu burta pe carte! Şi, dacă nu voia şi nu voia să înveţe, luai o ulucă din gard şi-o rupeai pe spinarea lui de plăvan consumist, că doar eşti jurnalist proletar, ce mama dracului? Acum te superi degeaba pe colegi, ei n-au făcut decât să releve o informaţie, e drept, deranjantă, dar adevărată.

  Problema nu e însă că pramatia aia de Chirieac ţi-a bătut obrazul pe motiv că vezi paiul din ochii agramaţilor ajunşi în băncile bacului, dar nu şi bârna din ochişorii propriei odrasle. Problema e că matale încerci, prin articolul justificativ publicat azi în Gândul, să arunci gunoiul sub preş, expunând o teorie care, sunt convins, va fi îmbrăţişată de mulţi lumpenproletari la fel de rupţi în coatele treningului, dar nu şi la fel de doxaţi ca ‘mneata: că diploma de bac n-ar mai fi utilă azi, cum nu era utilă nici pe vremea lui Ceauşescu. S-avem pardon, dar aici oricât te-aş respecta, ca logician redutabil, nu prea ai logică: diploma de bac nu e sau mă rog, n-ar trebui să fie doar o foaie de hârtie, ci, de fapt, încununarea muncii elevului din patru ani de liceu. Faptul că junioru’ n-a fost în stare să intre în bac, pe motiv de corijenţe, nu-ţi dă dreptul să susţii că examenul de bacalaureat e inutil, facultatea e degeaba, iar strugurii sunt cam acri anul ăsta. Oricum, nu dispera, două corijenţe nu-s un capăt de ţară. De la trei în sus ai fi putut să te îngrijorezi: dacă din Popescu ţi s-ar fi transformat beizadeaua în Eliade?

  Sursa: de aici http://www.reportervirtual.ro/2011/07/corient-la-doua-materii-fiul-cel-mic-al-lui-ctp-n-a-intrat-la-bac.html

 14. Frank, dragalasule, se pare ca dispozitia ta de a-mi da explicatii ti-a disparut brusc tocmai cand discutia promitea sa devina interesanta. Ce te-a speriat? 🙂

 15. Felicitari doamnei ministru pentru ca a adus un asemenea eveniment in Romania. Rusine celor care au atacat implicarea ministerului in aducerea acestui mare eveniment la Bucuresti! Bafta Lucian! Suntem alaturi de tine! Fa-ne inca o data mandrii ca suntem romani!

 16. Bună dimineata şi weekend plăcut! Cafeaua si zâmbetul sunt servite… 😆

  Piranda: – Măi, bărbate, mai du şi tu copiii la circ.
  – Nu, cine vrea să-i vadă, să vină acasă !

 17. Citatul zilei

  “Nu te teme de clipă! Aşa cântă glasul eternităţii”.
  Rabindranath Tagore

 18. Ion Adrian,uite ca imediat ce timpul liber mi-a permis ma grabesc sa vin cu explicatiile,care zic eu,ar fi in masura sa aduca oaresce ,LUMINI SI UMBRE’ in subiectul pe care l-ai propus.
  Dar sa le luam metodic:nu cred in genul asta de povesti care au ca subiect ,CONSPIRATIA MONDIALA’condusa din umbra de niste personaje fara ,CHIP SI IDENTITATE’.
  Dar cred in schimb in interesele unor state,a unui grup de state,interese in primul rind economice,si trebuie sa stii ca nu spun nimik nou,toate razboiele de pe globul asta au ca fir rosu,AVANTAJELE ECONOMICE.
  Agentiile de rating,nu fac altceva decit sa dea o fotografie despre economia tarii aflata in vizor.Ce fac insa dupa,investitorii ,sacalii,care stau la colt si astepta sa inhate o halca cit mai mare din economia unei tari este o alta poveste.
  In cazul nostru Grecia-a fost una din favoritele agentiilor de rating,ba as putea spune ca a fost rasfatata,pt ca Grecia,niciodata nu a fost o tara cu adevarat capitalista-50% din economie este in miinile guvernului.
  Grecia este ,PARADISUL FUNCTIONARILOR PUBLICI,AL CLANURILOR SI FAMILIILOR’care pur si simplu au jefeuit infuzia de capital venita pe filiera U.E. SI BANCA MONDIALA.
  Elitele politice ale greciei cu buna stiinta au aruncat grecia intr-o situatie aproape fara iesire-P[ARTIDUL SOCIALIST SI CEL COMUNIST,PT A SE MENTINE LA PUTERE ,AU CREAT ILUZIA UNEI GRECII PROSPERE,doar pt a ramine la butoane.
  Agentiile de rating atrag atentia greciei inca din 2005 ca se indrepta spre un dezastru economic.Reamintesc doar JAFUL DE LA OLIMPIADA,PE CARE SOCIALISTII SI COMUNISTII GRECI NU AU VRUT SA-L RATEZE.
  Si atunci unde ar fi vina agentiilor de rating????????????
  Sigur argumentatia mea ar putea continua,dar as deveni plictisitor si obositor,cert este un singur lucru,RAUL TREBUIE CAUTAT LA EL ACASA-PARTIDELE GRECESTI.
  Putem face chiar un scenariu,in care victima ar trebui sa fie Romania,daca PSD SI PNL,ar fi inhatat romania la sfirsitul lui 2008.
  Norocul Romaniei a fost ca Votandul roman,a rejectat din virful statului roman ,CANCERUL POLITIC PESEDISTO-PENELIST,si statul roman a putut fi curatat cel putin partial de TUMOAREA BOLSEVICA.

  • Daca de la inceput aberezi punandu-mi a doua oara in sarcina ce nu spun, eu am intrerupt sa te citesc adica m-am oprit la prostia emisa de tine fara acoperire:

   “nu cred in genul asta de povesti care au ca subiect ,CONSPIRATIA MONDIALA’condusa din umbra de niste personaje fara ,CHIP SI IDENTITATE’”

   Termenul asta de mai sus transforma o credinta a ta intro jignire la adresa mea ceea c e te face sa cazi la QI necesar celor care trec examenul in relatiile cu mine.

   Punct

 19. Idei 🙄

  ***Este interesant de observat ca s-a descoperit ca delfinii au invatat limba engleza – pana la 50 de cuvinte – dar nicio fiinta umana nu a invatat delfineza! (Carl Sagan 1934-1996)
  ***Prostia e mai putin densa decat inteligenta. De aceea e tot timpul deasupra.
  ***E mai usor sa faci copii, decat oameni.
  ***Unii merg la biserica in speranta ca Dumnezeu verifica prezenta.
  ***Inainte de a negocia cu lupul, pune-i botnita.
  ***Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim.
  ***Deosebim doua tipuri de pedepse: cu moartea si cu viata.
  ***Incearca sa definesti nimicul. Vei avea nevoie de multe cuvinte.
  ***Mediocrul se simte bine intre spirite marunte. E singurul loc unde pare mare.
  ***Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti.
  ***Am locuit un timp in sufletul unei femei. Mare inghesuiala.
  ***Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l dea.
  __________________

 20. O poveste care poate lamurii o reactie a mea imediat anterioara:

  Inainte de dec 1989, ca mai toti, ascultam cu interes si incredere Europa Libera.
  Cu incredere aproape totala, pana in ziua cand directorul postului, in acea perioada (1987-1988) la care ma refer, istoricul Vlad Georgescu, care ca orice director al postului, avea emisiunea, cred ca saptamanala, numita “De vorba cu ascultatorii” in care citea si raspunde la scrisori primite de post de regula de la romani, a spus ceva.
  Episodul la care ma refer a fost atunci cand citind o scrisoare a unui ascultator care reprosa judicios o anume pozitie a postului care lui(ca si mie de altfel auzind-o relatata ) nu i s-a parut prea romaneasca el fara sa contrazica cele spuse de ascultator de unde a rezultat ca era ceva adevarat a explicat ca Europa Libera este un post finantat de contribuabilul american(de Congres) si ca deci el nu face in mod special si perfect tintit numai o politica in interes romanesc.
  Atunci am inteles eu zicala “Cine plateste ceterasii comanda si muzica” si am inteles exact ce spunea cu curaj dl Vlad Georgescu, si anume ca nu neaparat tot ce face E.L. converge cu interesul romanesc oricare ar fi acesta.Am inteles ca pe atunci exista o suprapunere intre interesele mele si cele ale postului ,dar ca drumurile noastre se pot si despartii, asa cum si in dec 1989 a fost un entuziasm si o fraternitate generala, din care apoi s-au despartit, desigur si cu incitarea si provocarea organelor specializate, si un Tg Mures si Mineriadele si etc.
  Stiu ca nu toti anticomunistii sinceri, ptr ca pot fi si provocatori printre ei, sunt neaparat aliatii mei sau convergentii mei permanenti, in ceea ce s-ar numi intelegerea lumii in care traiesc.Multe depind si de QI. 🙂
  Ca am intuit corect acel moment deosebit, de sinceritate in afara serviciului comandat in care VG tocmai recunoscuse ca se afla, a dovedit-o faptul ca emisiunea care se dadea in premiera Duminica seara(asa tin minte) nu a mai fost repetata ca deobicei in reluarea care se dadea intro zi urmatoare.
  Deci a fost cenzurata si eu sunt unul din cati or mai fi fost, care am inteles ce s-a intamplat atunci.
  Asta a fost si unul din motivele ptr care in dec 1989 nu am mai pus botul la chiar tot ce spunea Europa Libera 🙂
  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe acest roman remarcabil care mi-a facut fara sa stie mie dar probabil dorind sa-l faca multora, acest imens serviciu de a intelege ce-i cu cinstea din presa.
  A murit in conditii suspecte adica mai pe sleau a fost asasinat la datoria lui fata de angajatorul american ale carui interese aproape ca erau aceleasi cu ale mele si ale atator romani, adica anticomuniste si antisovietice .
  ” În 1987, a fost publicată în Statele Unite cartea lui Ion Mihai Pacepa, Orizonturi roșii (Red horizons; editura Regnery), cu dezvăluiri despre sistemul comunist din România, îndeosebi despre regimul Ceaușescu. Vlad Georgescu s-a hotărât să vorbească despre această carte și să difuzeze în serial fragmente din Orizonturi roșii în cadrul unei emisiuni. Inițiativa era periculoasă, și Georgescu a fost chiar avertizat de soacra sa: “M-am întâlnit cu generalul X și mi-a spus: ‘nu difuza cartea lui Pacepa. Dacă o difuzezi, vei fi lichidat în mai puțin de un an'”. În pofida avertismentului, Georgescu a decis să vorbească despre carte, iar un an mai târziu, în august 1988 a făcut cunoscut că medicii i-au depistat o tumoare intracraniană și că urma să fie operat.

  A murit trei luni mai tîrziu. Se presupune că a fost asasinat prin iradiere. Alți trei directori ai secției române a postului de Europa Liberă muriseră de cancer în condiții misterioase. Se presupune de asemeni că decesele lor ar fi fost cauzate de iradieri.”

  Cred si sper ca explicatia mea sa fie lamuritoare pentru oricine nu m-a inteles inca suficient de bine

 21. Ia-le conservelor NKVDsite de la A3 toti banii dle Ministru Funeriu! 🙂
  Lasa-i in fundul gol. 🙂
  Asa s-ar intampla in oricare din tarile din care ai venit sa-ti ajuti tara.
  Inca odata pentru mine esti un adevarat Samurai.

 22. Si ca sa fie clar ca nu m-am referit la Grecia, informatiile aruncate aici provin de la o persoana credibila, mult premiata ca realizator de film si ma refer la Charles Ferguson care printre altele este si membru pe viata al CFR(Council on Foreign Relations) care numai propagator al teoriei conspirationiste nu poate fi banuit ca ar fi acolo langa sefi de state si altii care ei insusi sunt acuzati in diferitele “teorii conspirationiste” , si anume din filmul Inside job:
  http://filme-online-gratis.com/blog/2011/03/29/job-2010/
  si apoi mergand pe firul naratiunii acestui excelent documentar pe urmele unor articole de ziar sau conferinte tinute de remarcabili si foarte titrati economisti.
  Cine va avea rabdare sa urmareasca cele 108 minute ale filmului va fi rasplatit cu siguranta caci va intelege mai bine lumea murdara in care traim.

 23. ION ADRIAN-de acesta data si doar de aceasta data,pun reactia ta primitva pe seama calduri,a moleselii si a lehametei.
  In alta ordine de idei,TEORIA CONSPIRATIEI’astit de draga unora este un balon de sapun pt toti cei care din comoditate ori din lipsa perspectivei,accepta ce li se spune,ADICA CE Li

  SE NAREAZA.
  Pt a intelege mecanismele complicate ,dupa care functioneaza lumea ,trebuie in primul rind sa intelegi IERARHIA ,IN LUMEA ASTA.
  MARELE LICURICI-ai uitat dragum meu ION ADRIAN??????????
  Daca ai uitat iti aduc eu aminte ca marele licurici dupa unii,ori JANDARMUL LUMII,da tonul la cintec PT CA EL PLATESTE ,APARENT,dar de fapt………..
  Iritarea ta m-a facut sa rid copios,dar acest lucru nu ma face sa ma supar pe tine,de aceasta data.
  Cum dealtfel trebuie sa stii ca ma lasa ,RECE SI DE NECLINTIT’aprecierea ta la adresa I.Q. meu.
  dE CE??????????ei asta-i un alt subiect si o alta daravela,si din cite stiu eu,sunt destui care s-au pronuntat asupra I.Q.-ului meu,o parere in plus ori in minus,nu mai are importanta.

  • Daca de la inceput continui sa aberezi in raport de ce spun eu vorbind despre altele si out of topics nu ma ostenesc sa citesc pana la capat desi e posibil sa scri propzitii care scoase din context sa stea in picioare cum sta oricand una de tipul: afara cu conservele NKVD(KGB). 🙂

 24. @Frank
  @Ion Adrian
  Radiografia făcută de Frank este corectă în ceea ce privește identificarea în interior a sursei putreziciunii grecești , aș spune chiar în mentalul colectiv al nației elene educată și autoeducată să se mintă pe ea însăși, atât de profund și îndelung, încât cetățenii greci au ajuns să creadă sincer în realitatea virtuală a lumii lor idilice.
  Dar Ion Adrian spune un lucru, în care dacă nu am crede, nimic nu ar mai avea sens.
  Trăim o epocă în care cei puternici fac regulile jocului. Da, vorbim de un joc, extrem de complicat, cu reguli precise, dar flexibile și adaptabile obiectivelor de parcurs, ceva similar cu GO.
  Iar cei care fac jocurile nu pierd niciodată. Ca la Casino. 😉
  Și nici nu-și arată fețele, pentru a ne putea surprinde, dar ei ne ,,văd” (și poate ne aud/citesc ), de dincolo de geamurile reflectorizante.
  Și în univers dezordinea este aparentă , dar respectă niște reguli. Iar regulile, să nu-mi spună cineva că au apărut din chaos. 😉
  În ceea ce privește evaluările de rating, ele au la bază analize științifice complexe de corelare parametrică în regim dinamic și pe ambele axe ale timpului , în proporție majoritară, și conțin și o doză de subiectivism generat fie de interese, fie de erori de apreciere a datelor, în continuă schimbare, mai mult sau mai puțin suficente sau relevante.
  Chiar dacă există tentația de a influența pshihologic, nici un moment nu trebuie să uităm fonful problemei, care este cât se poate de real. Și dezolant, de-a dreptul, în ceea ce privește Grecia, Spania, Irlanda, sau Portugalia. Aș spune, chiar și SUA. Oriunde s-a cheltuit excesiv de mult, din viitor, iar oamenii au adoptat atitudinea ,,struțului”.

  • ZeV,
   Multumesc, dar daca la nivel maxim general lucrurile chiar stau cum spui tu, eu ma refeream totusi la o radiografie facuta de un realizator foarte premiat, radiografie a unei unei crize, care daca ar fi sa-l cred pe dl Druc care acum 15 ani (mi se pare) vorbea despre al treilea razboi mondial care va fi insa economic, conchid ca se pare ca are dreptate, daca avem in vedere milioanele de victime ale acestei crize, care victime erau deponenti, erau contribuabili si nu gainari infractori macar de la orice morala, precum cei din conducerea bancilor sau a agentiilor de rating. Accept ca aceasta prima criza majora din acest mileniu este doar o prima batalie din acest razboi prezis de Druc si care din pacate va avea niste batalii mult mai groaznice decat asta care a trecut,

   Totusi acum poate lumea a invatat, sper, sa nu mai creada in ce spun institutiile financiare mondiale sau agentiile de rating care s-a dovedit ca stiau ce va urma dar vindeau deponentilor acele produse toxice jucand ca si Rotschild pe ce stia el(ei) si nu stiau ailalti, atunci infrangerea lui Napoleon si acum caderea CDO -urilor, despre care acesti gainari criminali recunosteau intre ei ca sunt de tot rahatul.
   Ca si Rotschild s-au inbogatit dar printro malversatiune mult mai de condamnat decat cea a lui Rotschild care de fapt si-a folosit inteligenta si mijloacele tehnice la dispozitie(porumbei calatori) pe cand alde Morgan Stanley si Goldman Sachs sau bancherii si politicienii precum Larry Summers, Greenspan, Rubin si Levit si cu ajutorul senatorului Phil Gramm au reusit sa blocheze orice legislatie de control ceea ce a facut ca dupa 2000 piata acestor produse toxice sa explodeze cu efectele bine cunoscute.
   Si ce este si mai groaznic este ca acestia stiind ce se va intampla au jucat contra propriilor lor opinii publice imbogatinduse si apoi cu ocazia diverselor comisii ale Congresului sa spuna ca este un comportament normal ptr o economie de piata liberala.
   Cred ca deocamdata ajunge.

   PS Nu m-am referit la cazul Greciei careia i se aplica aceiasi abordare ca si in cazul cutremurelor si anume aici exista zicerea unui mare profesor Panaite Mazilu(96 ani si cu care intamplator sunt ruda prin alianta), unul din cei care a proiectat pavilionul central Romexpo . Acesta spunea ca pentru constructii cutremurul este ceol mai complet examen si care scoate la luminile toate hibele de proiectare de executie si de utilizare- intretinere. Asa este driza pentru Grecia si atat despre Grecia in raport cu subiectul ridicat de mine si pe care tu l-ai inteles iar Frank nu desi cred ca nu a vrut sa-l inteleaga ceea ce mie imi pune niste probleme.

 25. Felicitari,doamna Ministru,
  Aduceti normalitatea in tara.
  Perfectiune,gala de box,o reusita pentru care va multumesc in numele romanilor ce au depasit naclairea indusa de biata media primitiva.
  Bravo,Bute,bravo Romania,bravo E.Udrea si tuturor celor care au contribuit la aceasta reusita!
  Da,ne apropiem de ce trebuie.Va multumesc.

  Cu respect,

 26. DOAMNA UDREA,
  1. Felicitari pentru implicarea in organizarea in Romania a meciului de box al lui L. Bute. ( Pentru reusita lui Bute, toata admiratia ).
  2. Faptul ca s-a fluierat atunci cand L. Bute v-a multumit, este consecinta unei actiuni pregatita din timp. Am urmarit, la Realitatea, transmisia intalnirii lui L. Bute cu simpatizantii, in Piata Universitatii, dupa meci. Apoi s-a reluat o emisiune din d.a. zilei ( parca ” Martor ocular ” se numeste) in care moderatorul se chinuia sa-i dermine pe invitati sa recunoasca implicarea dezastruoasa a politicului in organizarea meciului. Spre cinstea invitatilor, ei nu au raspuns solicitarii, ba chiar au apreciat ca MDRT a facut o treaba buna..
  3. SE POATE DEDUCE CA IN SALA IN CARE S-A DESFASURAT MECIUL ERAU NUCLEE DE AGITATORI USL-asi CARE AU DAT TONUL LA FLUIERATURI, IAR O PARTE DINTRE SPECTATORI, IN BUNUL SPIRIT DE OAIE AL POPORULUI NOSTRU MIORITIC, S-AU APUCAT SA FACA CE STIU MAI BINE, RESPECTIV SA FLUIERE.
  4. Nu trebuie exagerat evenimentul, DAR TREBUIE RETINUT CA REPREZINTA UNA DINTRE CONSECINTELE INEXISTENTEI UNUI POST TV SIMPATIZANT PDL CARE, PRIN DEMASCAREA ACTIUNII, AR FI DIMINUAT (SAU CHIAR ANULAT ) DEMERSUL POSTURILOR MOGULISTE.
  5. Cu toate acestea, SPER CA VETI MERGE INAINTE, INCA SI CU MAI MULT AVANT ( TINERESC ) !

 27. *** SILVERSTAR.
  Felicitari ( intarziate , din motive obiective) pentru 03 iulie !
  Mii de scuze, dar nu stiam de eveniment. Abia acum inteleg de ce mi-ati raspuns, pe 03 dimineata:” Amuzant si tocmai azi ! “.
  In acelasi timp, daca ma gandesc bine, nici pe mine nu m-a felicitat nimeni de ziua mea !… E drept ca nici n-am spus nimanui care e ziua cu pricina, dar asta nu e o scuza demna de luat in seama…

  • ***NeaKutare – Bună dimineaţa! 😆
   Mulţumesc! Sunt momente când, poate, aşteptăm prea mult de la oameni. Sau, ştiu eu, cred că fiecare primeşte atât cât merită. Da, chiar m-a amuzat ceea ce ai scris tu pe 3 iulie, a fost într-adevăr o surpriză involuntară.

 28. Bună dimineaţa şi duminică plăcută! Un zâmbet şi cafeaua 😆

  Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa nervos, bate cu pumnu’ in masa si striga la nevasta-sa:
  – Femeie, cine e sefu’ in casa asta?
  Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat:
  – Da’ ce? Nici macar sa intreb n-am voie?

 29. Universitatea “Spiru Haret” in racolare de fraieri: “Iti doresti o cariera stralucita? Vino la Spiru Haret pentru o pregatire academica de succes & cele mai mari sanse pentru viitorul tău.” Suna atractiv, nu-i aşa? Ce diferenţă intre ofertă şi produsul finit…

 30. @silverstar
  buna dimineata
  CITEZ din ziarecom:
  ,,In asemenea conditii, nu poti condamna un profesor caruia i s-a stirbit autoritatea si i s-a calcat demnitatea in picioare si nici nu-i poti reprosa slaba pregatire a elevilor, desi, la prima vedere si necunoscand adevarata situatie in care-si desfasoara activitatea, exista aceasta tendinta.
  Profesorul a ajuns sa fie singur, fara acoperire si fara ajutor, in fata elevului care ii danseaza pe catedra, stiind ca-si gaseste salvarea in bunatatea directorului si-n iubirea exagerata, fara discernamant, a parintilor. ”
  COMENTEZ:….zise o fostă profesoară… 😉
  Nu, Silver, principalul vinovat este profesorul. Dacă demnitate și autoritate nu e, nimic nu e.
  De ce profesorii tolerează avioanele de hârtie, dansul, dezordinea și umilința generate de elevi scăpați de sub control ? De ce în pauze se zbiară pe holuri, în sunetele stridente de muzică trance sau manele , iar elevii se ,,șterg” de profesori, sau chiar îi îmbrăncesc ?
  La Roman vodă, unde a absolvit și Andreea Marin, purtam cu toții uniforme, vorbeam în șoaptă în recreație și luam poziții de drepți când treceau profesori pe lângă noi.
  Dar atunci, silver, existau (încă) profesori cu VOCAȚIE, respectați, fără a ne impune cineva asta.
  Profesorii de azi, membri de sindicat, execută o formalitate pe bani publici fără a fi interesați de actul educativ sau pedagogic. EI SUNT PRINCIPALII VINOVAȚI AI SISTEMULUI PENTRU CĂ SE COMPLAC !
  Dacă nu pot stăpâni o clasă de elevi, mai bine să plece, inclusiv prin demisie!
  Jalnic Silverstar. Ministrul spune bine, că profesorul trebuie să învețe toată viața și să treacă periodic prin ,,furcile caudine” ale celor mai exigente standarde . Chiar dacă jumătate dintre ei vor pleca să îngrijească bătrâni prin Italia. Ar fi foarte bine, astfel, cei rămași, vor putea beneficia de venituri substanțial majorate.
  Dacă profesorul acceptă salariul care îl nemulțumește și totodată se complace în gălăgie și dezordine, înseamnă că NU ARE CE CĂUTA ÎN SISTEM !
  VALEA! Profesorul este similar unui regizor bun. Știe sau nu știe să atragă/impună atenția. Sau, pur și simplu nu poate, pentru că atât îi permite capul.

  • ***ZeV – eu voi rămâne profesor până mor, că-ţi place sau nu. Niciodată nu voi fi “fostă” aşa cum, ireverenţios” şi tendenţios te exprimi tu. Aici nu vorbim despre o “fostă” vecină sau “fostă” colegă…

  • ***ZeV – vai de capul tău! Vorbeşti fără să ai habar de realităţile din şcoală. Când directorul îţi vine în clasă şi, de faţă cu elevii, te obligă să-l treci pe cutare şi cu notă mare pentru că loaza vrea şi facultate, te intreb eu pe tine, unde mai sunt demnitatea şi autoritatea profesorului? Când acelaşi director strigă pe holurile şcolii că un profesor mănâncă pâine datorită lui şi dacă nu faci ce-ţi cere “te dau afară” ca pe o măsea stricată, iar te întreb unde sunt demnitatea şi autoritatea profesorului?
   Dacă nu te-ai prins ZeV-ule, vina este aici, in acest triunghi: elev, părinte, director. Asta e ce-am subliniat în articol: principalii vinovati – trei.

  • Nu , silver, ești în eroare, ca întotdeauna când orgoliul și frustrarea îți domină stările emoționale.
   Am spus , pur și simplu, că există o doză de subiectivism indusă e apartenența la ,,casta” profesorilor. Pentru că, da, este o castă, suficentă sieși și refractară, de multe ori, la orice sugestie din afară care ar deranja, eventual, tabieturile mai mult sau mai puțin ( tacit) acceptate.
   Repet cee ce cred sincer, PROFESORUL este principalul vinovat al crizei sistemice și nu SILVERSTAR.
   Pricipiși diferența ? Vreau să cred, sincer, că labilitatea autocontrolului care se manifestă, uneori, în comentariile tale, era inexistent în perioada de activitate, în relație cu clasa și este cauzată de factori ulteriori, cum ar fi pensia insuficientă.

  • ***ZeV – numai Dumnezeu ştie ce loaze ai acasă de acuzi profesorii cu atâta înverşunare. Ştiu că nu suporţi să fii contrazis, nu suporţi decât adevărul tău şi îţi pemiţi să contrazici un om din interiorul sistemului doar pentru că produsul tău e incapabil, leneş, needucat şi încă nu a înţeles că şmecheria nu mai ţine.
   Repet: vina se împarte în trei: elevi, părinţi, directori.

   Na! Acum eşti mulţumit? M-ai obligat să te lovesc cu biciul.

   În ceea ce mă priveşte, profesional nu am frustări. Copiii nu mi-au jucat ţonţoroil pe catedră şi nici nu am ce să-mi reproşez. Dorm liniştită pentru că mi-am făcut datoria, cât am putut, cât m-a dus capul şi cât mi-au permis condiţiile din ultimii ani.

 31. LA MULTI ANI CU SANATATE SILVIA!

  Un vis implinit de Lucian Bute…..

  …un roman sortit a fi INVINGATOR, un roman care a implinit un vis, un roman care a dat curs unei provocari din partea Elenei Udrea, un roman care a dat o palma morala unor alti romani din sala care n-au avut capacitatea intelectuala de a aplauda cand EL, Lucian a amintit despre organizator, au preferat sa fluiere, sa huiduie!

  Asa fac CEILALTI romani de fiecare data cand cineva, fie si politician, implineste un vis poate unic…au grija sa rasplatesca mizerabil! Nu se gandesc la efectele pozitive pentru tara….azi (deja ieri), un BOU DE ZIARIST (nu-i pomenesc numele deoarece imi produce sila), a incercat sa umbreasca evenimentul inainte de meci.. Sa faca asa ceva ROMANULUI LUCIAN BUTE, eu am curaj sa spun ca acest BOU ar trebui executat!

  Mda, sa trecem peste acest aspect….a fost frumos, am trait sa privesc un meci de box- in premiera, am chibitat, am strigat, am avut emotii si cand sa ma agit mai tare, PAAAAAAAAC, Lucian al nostru, il lovi de-i suna apa in cap francezului! In nestiinta mea despre acest sport, as mai fi dorit sa se bata, dar, mi-am dat seama ca e o prostie ce as mai fi vrut eu!

  Tare drag imi este de acest OM MINUNAT- LUCIAN BUTE! FELICITARI!

  FELICITARI ELENEI UDREA si echipei, C-A FACUT POSIBIL ACEST SPECTACOL!

  • Lulu,
   In nestiinta tuturor celor care analizeaza fapte militare si de razboi domneste convingerea prosteasca ca Maresalul trebuia sa se opreasca pe Nistru. Este intrun anume fel, cam ca si cum ai spune ca si Bute trebuia sa incerce sa se tina de tactica initiala care era sa boxeze pentru 12 reprize si sa scape ocazia oferita pe tava. 🙂

  • ***Lulu – mulţumesc! Aşa să fie pentru toată lumea!

 32. Acum ca a trecut cu bine evenimentul putem spune doar Felicitari! Aceste felicitari merita toti cei implicati, chiar si cei care au huiduit ca nu e vina lor ca pot fi manipulati de jurnalisti care nu au curajul sa devina politicieni, dar vor sa conduca manipuland prin televiziuni. Din nefericire constat ca suntem o tara majoritar misogina; rusinos.

  • Excelent, domnule cristi…,,jurnalisti care nu au curajul sa devina politicieni, dar vor sa conduca manipuland prin televiziuni”
   ASTA ar trebui să înțeleagă românii și să se uite la televizor, doar la evenimente ca cel de aseară.

 33. Eu sunt împotriva acestui sport 😮 aşa că mă fac a nu şti ce a fost aseară şi cine a pregătit evenimentul. Nu suport să văd oameni bătându-se. E barbarie dar, dacă asta place, daţi oamenilor box…

 34. Citatul zilei 🙄

  Citatul zilei “Istoria nu se repeta dar deseori rimeaza”, spunea Mark Twain.

 35. ROMANIA sufera de GELOZIE si DUSMANIE fata de cei care doresc sa faca ceva pentru tara.

  Nu mai departe prostia si -a manifestat si de data aceasta :
  – dece KO in repriza 4
  – flueratul la mesajul de multumire a lui Lucian
  – minimalizarea evenimentului
  – etc

  dece KO in repriza 4.

  Acesti indivizi nu au inteles ce inseamna MUNCA, ANTRENAMENTELE si STRATEGIA, du unde si manifestrea lor copie past ponta si antonescu.

  Fluieratul a fost conceput de MAFIA usl ISTA care doreste intoarcerea la trecutul lui nastase si tariceanu.

 36. Lucian Bute nu este numai un Campion Mondial… el este si un Simbol National al Romaniei. Si, ca atare, ar trebui folosit ca un Emisar al Turismului Romanesc in Lume. Sunt sigur ca si el ar fi de acord ca sa promoveze Turismul Romanesc… trebuie doar convinsi Operatorii de Turism din Romania sa furnizeze servicii de calitate la preturi acceptabile… ca la Peisaje, nu ducem lipsa de “Wows”!!!

 37. ROMANII din ELVETIA felicita Doamna Elena UDREA pentru eforturile si implicarea in acest eveniment international Lucian BUTE.

  GALA a fost formidabila joc participare si in mod deosebit prin organizare GRATIE IMPLICARII echipei conduse de Doamna MINISTRU Elena UDREA !!!

  Stimata Doamna,

  FELICITARI si continuati pe aceasta linie, ROMANIA & NATIUNEA .
  usl UL lui ponta & antonescu va inceta sa existe pe zi ce trece prin IMPLOZIE.

  ROMANIA are nevoie de PROGRES, MODERNIZARE si continuarea RENASTERII inceputa de Presedintele Romanilor de pretutindeni, Domnul Traian BASSECU.

  Bien Cordialement

 38. Comentariul unui om sanatos – Merită citit!

  Ce este gripa? Sunt om inaintat in varsta si nu stiu ce este gripa, nu am simtit-o niciodata pe corpul meuQ. Mie-mi place Usturoiu, hreabul, si produsele apicole ca mierea in amestec cu cateva pivaturi de tinctura de propolis, fructele si legumele. De poimaine intru pe fasolea verde zilnic pana cade bruma. Supa ori ciorba mea este verde deasupra de foaia de ceapa, de marar, de patrunjel si de usturoi. Castravetii mi-i pun fara otet si consun apa de pe ei in ciorbe la acrit, cate putin. Sa aveti si d.voastra sanatate. Nu ma tem de bolile bacteriene si microbiene cat de cele DEGENERATIVE, (bolile batranetii).

  http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/imunitate/secrete-ale-oamenilor-care-nu-se-imbolnavesc-niciodata-1098363

 39. @silverstar
  Cu părere de rău mă simt nevoit să introduc un amendament. Ceea ce tu definești prin expresia ,,m-ai obligat să te lovesc cu biciul” ,reprezintă pentru mine o palmă pe care ți-o dă ție însăți egocentrismul tău autosuficient. Eu nu simt în acest moment decât banalul sentiment de compătimire și înțelegere. Dar până la un punct.
  Poți spune tot ceea ce doresc ,,mușchii tăi” despre mine, sau despre alții, atâta timp cât exprimă o formă de exprimare sinceră, dar nu-ți permit să vorbești, în necunoștință de cauză, adică ,,din exterior”, despre ,,loazele” altora.
  Reiterez ce am spus și am făcut-o cu credință și experiență , în calitate de fost elev, student, dar și părinte, în relația cu școala.
  A spune despre profesor că ,,nici nu-i poti reprosa slaba pregatire a elevilor”, înseamnă un gest de neputință și dispreț față de calitatea actului educațional.
  Nu am văzut profesori pe stradă protestând la adresa directorilor, sau a indisciplinei din școli ! Majoritatea s-au complăcut infam, acceptând umilințele elevilor ai căror părinți au cotizat la fondul școlii ,sau, și-au trimis ,,loazele” la meditații ! Majoritatea au pus note în stilul lui Marius Chicos Rosoganu, doar pe baza întrebării….,,nu-i așa că pământul este rotund ? Da ? Stai jos, ai 10″….dacă părintele a ,,contribuit” substanțial !
  Pe timpul meu, profesorii invitau elevii în clasă, la ore suplimentare și rezolvam probleme de fizică de ne săreau capacele, fără un leu dat în plus și la negru, profesorului cu VOCAȚIE. Și toți am intrat la facultăți grele, exclusiv pe bază de examene, nu pe concurs de dosare contrafăcute.
  Deci, cu riscul de a te vexa într-o zi de duminică, repet: PROFESORII au principala vină a stării sistemului de educație !
  Am văzut tineri, numeroși tineri și azi la biserică. Intră în liniște, vorbesc în șoaptă și privesc cu pioșenie spre preot. Așa trebuie să devină și școala. Un așezământ de cult ! Odată ce elevul a intrat pe porțile școlii, responsabilitatea educațională a cadrului didactiv devine totală. Nu vrea sau nu poate, atunci trebuie să reacționeze (sau să plece), nu să devină ,,vocali” doar în conivență cu legea de majorare populistă (și necuvenită) a salariilor din 2008 !

  • …pentru felul cum te duce mintea și sufletul să vorbești despre copiii altora, din postura de nepărinte și a fără a avea informații suficiente, adaug, silver : Să-ți fie rușine !
   Asta nu înseamnă că nu-ți doesc sănătate, de ziua ta și a celor multe care vor veni. Dar sănătatea nu-ți oferă satisfacții maximale fără o minte permanent lucidă.

  • ***ZeV – ai, te rog, bunul simţ să nu mai jigneşti, să nu mă faci frustrată şi nici “fostă”. Măsoară-ţi cuvintele, nu le arunca din pod, la grămadă. Ai vrut să fii jignit şi crede-mă, ştiu unde să lovesc atunci când eu însămi sunt lovită.
   În rest, e părerea da pe care eu nu dau doi bani.

 40. Nu sunt fan ELENA UDREA . Asta nu inseamna ca ceea ce a facut pentru un mare campion trebuie criticat asa cum am vazut la tv.
  Felicitari !
  Vorbim toata ziua ca nu ne apreciem valorile , putine , pe care le avem , dar atunci cand cineva o face , dam cu pietre. Doamne ! Ce popor suntem ?
  Felicitari PDL pentru bac.
  Doina Morosanu , Bucuresti

 41. FELICITĂRI, DOAMNĂ ELENA UDREA
  ..Pentru demnitate și elocință. Și pentru sintagma universal valabilă, ,,nici o faptă bună nu trebuie să rămână nepedepsită”.
  Pentru mine, ACESTA este motto-ul zilei !

 42. Se vede de departe ca toate iesirile dvs.in public se fac cu huiduieli din partea poporului iar dvs. insistati cu Voiculescu si Antenele!D-na Ministru, s-au inventat telecomenzile!Nu va plac posturile ,nu le urmariti ! Aveti B1Tv,TVr 1,TVR2,etc.

 43. Oare fiul jurnalistului CTP e corijent la două obiecte, de n-a putut intra în examenul de bacalaureat, tot din cauza profesorilor?

 44. Felicitari, doamna ministru, si va multumim pentru organizarea acestui minunat eveniment ! Suntem destui oameni care va rasplatim binele cu recunostinta.
  Rusine needucatilor care au huiduit. Nemultumirea fata de anumite aspecte poate fi aratata cu alte ocazii, nu in momente deosebite, si mai ales nu de fata cu cetateni straini si in transmisiune directa in alte tari..

 45. DOAMNA UDREA,NU VA SUPARATI,PENTRU IMPASIBILITATEA DVS SI A

  COLEGILOR,PDL MERGE LA VALE CU TOATE EFORTURILE SI REUSITELE

  GUVERNULUI,DACA II LASATI PE ABONATII LUI…GHITA SI CEI AI LUI FELIX,SA

  VA MURDAREASCA IMAGINEA SI CEEA CE FACETI PENTRU ROMANI!

  ESTE HALUCINANT SA II VEDEM PE ACEI INDIVIZI FRUSTRATI SA VA

  DESFIINTEZE

  TOATA ZIUA PE STICLA,IAR DVS SA NU INTERVENITI!

  MI-A PLACUT DOMNUL FUNERIU,A IESIT SI A REPLICAT SI CLARIFICAT

  LUCRURILE!NUMAI ASA ATI MAI REUSI SA REDUCETI DIN …EFECTELE

  EXPLOZIEI DE …PROZELITISM BEZMETIC,REALIZAT DE OPOZITIA VIRTUALA SI

  IMPOTENTA!

  DECI VA TREBUIE CONSILERI CARE SA SE OCUPE SPECIAL CU EXPLICATIILE

  ADRESATE NEMERNICILOR,IPOCRTITILOR,MINCINOSILOR,CARE DEBUSOLEAZA

  O MARE MASA DIN POPULATIA ROMANIEI!

  FELICITARI SI MULTUMIRIPENTRU REUSITA ORGANIZARII GALEI DE BOX,

  FELICITARI CAMPIONULUI!

 46. As vrea in cite-va cvnte sa definesc cum vad specialistii,insuccesul unor tineri in domeniul invatamintului.
  Si o sa apelez la experientele scolii romanesti si nu numai si al altor tari mult mai peformante in domeniul invatamintului.
  Astfel in fata TRIUNGHIULUI ECHILATERAL:ELEV- SCOALA-SOCIETATE,cu btoti trebuiie sa intelegem ca BINOMUL ELEV PARINTI,este principalul actor.
  Desi se vorbeste despre un triunghi echilateral,DECI CU LATURI EGALE,DECI RESPONSABILITATI EGALE,in realitate reusita uni tinar se bazeaza pe:
  70% binomul parinte-elev
  20% scoals[sistem,profesori]
  10% societate
  daca acesty lucru este valabil cind vorbim de succes,tot atit de evident este ca si in cazul esecului,a rateurilor tinerilor principalii vinovati sunt ELEVI+PARINTI.
  Dupa cum bine stiti,nu sunt unul dintre cei care rasfata sistemul de invatamint,in speta profesorii,dar nu pot sa nu observ un lucru cit se poate de evident:pina si un banal sondaj,a scos in fata ,ELEVUL,lipsa lui de apetenta py scoala si precaritatea educatiei pe care o primeste in familie,faptul ca parintii au incercat sa transfere toata responsabilitatea cresterii si educarea propiilor copii pe spatele scolii.
  sunt in criza de timp,dar voi dezvolta subiectul,la noapte.Tarele sistemului de invatamint la rindul lor sunt evidente,iar calitatea Materialului uman care lucreaza in invatamint intr-o mare proportie este execrabil.
  asa ca,elevi idioti si profesori pe masura,ne-au oferit aceasta trista realitate ,care este produsul finit-ELEVUL IDIOT,NEEDUCAT………….

  • FOARTE CORECT CEEA CE SCRIETI!

   PARINTII,CADRUL FAMILIAL,EDUCATIA DE ACASA,SUNT FACTORII CEI MAI

   RESPONSABILI IN PERSPECTIVA EVOLUTIEI UNUI COPILIN SOCIETATE!

   DACA CEA MAI MARE PARTE A FAMILIILOR SUNT DEZORGANIZATE,FOARTE

   MULTI PARINTI S-AU NASCUT IN ASEMENEA CONJUNCTURI,PLECARILE IN

   STRAINATATE PENTRU UN BAN IN PLUS SI NEGLIJAREA COPIILOR,SUNT CAUZE

   DIRECTE ALE REZULTATELOR ORICARUI TIP DE EXAMEN IN SCOALA!

   DESI EXISTA ,CA PESTE TOT IN SOCIETATE,INDIVIZI CARE AU AJUNS

   ACCIDENTAL IN INVATAMANT,CEI MAI MULTI DASCALI AU VOCATIE SI ISI FAC

   …MESERIA CU DARUIRE,DACA NU CU PASIUNE SI IN CONSECINTA RETRIBUIREA

   PROFESORILOR JOACA UN ROL SECUNDAR IN EXERCITAREA PROFESIEI,PENTRU

   CA SA FIM REZONABILI IN INVATAMANT ANGAJATII SUNT CONSTIENTI CA NU

   LUCREAZA NICI CU BOLOVANI SI NICI CU CARTOFI,UNDE SI ACOLO ESTE

   NEVOIE DE O DOZA DE CONSTIINTA!

   UN MEDIC SPRE EXEMPLU,NU VA PUTEA SA TAIE UN LOB AL FICATULUI IN

   LOCUL APENDICELUI,DACA NU ESTE PLATIT CUM II CONVINE!

   PRIN URMARE TEORIA VEHICULATA MEREU LA TELEVIZIUNI CUM CA

   DASCALII SUNT DEZINTERESATI DE MESERIE PENTRU CA AU SALARII MICI

   ESTE O MANIPULARE!

   TOTI AVEM SALARII MAI MICI SI ATUNCI TREBUIE SA STAM CU MAINILE IN

   BUZUNAR?

   SAU DE UNDE FONDURI MAI MARI PENTRU INVATAMANT CAND BUGETUL ESTE

   LA LIMITA?

  • PS. Mai trebuie sa adaug daca nu am spus-o deja ca daca Obama in campania sa electorala spunea cam ce spune filmul referit acum a intors foaia si-a tradat toate promisiunile si a instaurat un guvern pe care unii il numesc guvernul Wall-Street.
   Dar daca americanul suporta asa ceva treaba lui cu amendamentul ca datorita globalizarii devine si treaba noastra si de aceea ma si exprim. 🙂

 47. @Silverstar 03:14
  Stimată doamnă, părerile mele nu sunt de vânzare. Iar faptul că știi să jignești în mod impardonabil, luând ca țină copii, arată ce caracter mizerabil ai. De asta ești singură Silverstar. Și așa ai să mori, în deplină singurătate, cu ,,glumele tale” cu tot, care nu sunt de fapt ale tale. Doar pentru văicărelile perpetuate de dimineața până seara, mai ales în ziua de pensie, ai deplinul ,,drept de autor”. Toți trebuie să te înțeleagă, toți trebuie să-ți cânte în strună. Eu unul voi face excepție. Nu aștept menajamente de la nimeni, dar nici nu voi manaja pe nimeni. Și nici nu pot fi intimidat precum bibliotecarul !
  Atitudinea ta arată încă o dată de ce sistemul de educație este atât de greu reformabil. Dar va fi, stimată colega, pentru că viața impune asta.

  • *** SILVERSTAR + ZEV
   Este regretabil ca, in loc de a discuta logic, ati ajuns la jigniri.
   Sper ca, in timp, veti realiza ca puteti rezolva disputele si pastrandu-va calmul.

  • ***NeaKutare – dacă tot eşti pornit pe anchetă atunci ia-o invers până unde a început discuţia ca să vezi cum îşi permite ZeV să mă jignească. Părerea mea e că vinovaţi sunt părinţii, elevii şi directorii. Asta se desprinde din art meu postat aici azi, la ora 8,13. De ce trebuie să fiu jignită? Eu vorbesc din interiorul sistemului, unde ştiu ce se întâmplă. Din 2008, de când activez pe acest blog, tot avertizez ce se întâmplă. Cum îşi permite acest ZeV, un neica-nimeni în ceea ce priveşte învăţământul să mă jignească? De ce? Că i-am suportat toate mizeriile de needucat făcându-mă că nu înţeleg doar ca să nu-l supăr. Dar el vrea să i se dea întotdeauna dreptate. Ei, azi chiar n-am mai răbdat. El s-a vrut jignit şi atunci i-am demonstrat că eu ştiu cum trebuie lovit ca să simtă. Şi, mai sus, în ultima postare pe care mi-o adresează îndrăzneşte chiar să mă acuze că aş fi împotriva reformei iniţiate de Funeriu. Păi, n-are el fire de păr în cap cât am scris eu pentru reformarea învăţământului.

   Aşa că ia-o pe fir, de la ora la care am postat adresa articolului ca să vezi cât de necioplit e acest ZeV care are pretenţii că le ştie pe toate.

   Spor!…

  • *** Silverstar + ZeV
   Este regretabil ca ati ajuns la jigniri.
   Dupa ce va calmati, va veti da seama ca disputa a depasit limitele normale.

 48. @elena udrea
  Ați procedat ca la carte. De multe ori mi-am exprimat părerea, că modalitatea optimă de comunicare este conferința de presă, în care , reprezentanții autorității statului să expună CONCIS și COERENT idei cu semnificație și impact în urechile, ochii și mințile cât mai multor cetățeni.
  Așa ați făcut astăzi, v-am ascultat cu satisfacție și la final, am comutat imediat pe un canal de filme.
  Sincer, nu-mi înțeleg concetățenii, care se comportă de parcă ar fi în transă și rămân să asculte fascinați ,,analizele” preconfecționate din studiourile de ,,știri”. Și mi se pare și mai ciudată pretenția unora dintre telespectatori ca oamenii lui Ghiță, sau ai lui Voiculescu, sau ai lui Dan Diaconescu (Direct), să-și schimbe năravul peste noapte. Culmea este, că oameni frustrați și exasperați, stări explicabile până la un punct, sfârșesc prin a-i acuza tot pe cei de la putere că nu le stă în putință a realiza ,,miracolul”. Și eu îi acuz, atunci când acceptă invitațiile în ,,capcanele” moderatorilor, în ,,gropile cu năpârci” ale vuvuviziunilor.
  Am vaga impresie că nu drogurile și etnobotanicele reprezintă pericolele majore pentru sănătatea mintală a populației, cât sado masochismul multora de a sorbi invectivele televizate de pe buzele manipulatorilor de profesie ! În loc să se plimbe, pentru a-și limpezi mințile, în loc să citească o carte, în loc să se informeze on line, sau din surse alternative.
  De nenumărate ori am susținut ideea, în care cred sincer, că forța de persuasiune a televiziunilor constă în STAREA HIPNOTICĂ pe care au generat-o în masa de consumatori de informație, consumatori fără digestie.
  Mereu uităm că dispunem de o armă mai tare decât ei: banala telecomandă.

 49. @ion adrian
  Tema ta nu trebuie abandonată, voi reveni, pentru că așa gândesc și eu. Arabescul financiar virtual, orchstrat de gulere albe hyperspecializate, în cârdășie cu politicenii populiști de pretutindeni, , vor genera până la urmă un dezastru ireversibil. Oricum, nimic nu va mai semăna cu ceea ce cunoaștem astăzi.

  • De fapt este adaptare principiului totalitar esuat in comunism la legile economiei de piata pe care insa le ilueste si de fapt le rastoarna in sensurile lor originare si care sunt conform definitiilor mele(daca le-au dat si altii este posibil dar eu nu stiu ):
   1. Piata este cantarul valorii unei marfi si banul este greutatea cu care se cantareste
   marfa.
   2. Banul este sangele economii si tratarea sa speculativa este criminala si deci trebuie reprimata prin forta .

  • Pe parinti ii doare exact la Intorsura Buzaului de copiii lor. In articolul meu, aparut aseara, am impartit vina: elevi, parinti, directori.

 50. Barilul de petrol a depasit 118 $, deci o scumpire a benzinei la pompa cu 0’06 RON /litre.

  Vinovat de aceasta scumpire este Lucian Bute pentruca a castigat prin KO in runda 4 si nu in cea de 8.

  Doamna Ministru Elena UDREA si Presedintele Romaniei Domnul Traian BASESCU sunt vinovatii principali.

  IREALITATEA tv si aNTENELE isi consuma duhul cu relatia cu RUSIA uitand RAUL venit de la Rasaroit de a lungulul anilor.

  Si mai interesant, aceste “televiziuni” incurajeaza LENEA, totul gratuit si o tara fara civilizatie cu antonescu & ponta.

  «J’aime payer des impôts. Lorsque je paie des impôts, j’achète la civilisation.»
  Oliver Wendell Holmes

  • Dle te miri oare? cand initiatii stiu oficinele cui sunt aceste posturi antiromanesti.

 51. Într-o carte care care se numeşte Biblie, o femeie numită Eva l-a făcut pe om să poarte o frunză. Ce a ieşit, se vede, Omenirea.
  Poate frunza, poate talentul, i-au purtat noroc lui Bute şi românii au avot ocazia să vadă acasă la ei cum un român câştigă titlul mondial, o chestie deosebit de onorantă. Bravo Bute, Bravo doamnă Udrea pentru că i-aţi pus frunza lu’ Bute… Sper să fie doar un început… Da’ dacă aveam şi o sală aşa cum trebuie… ehe …

 52. Felicitari lui Lucian Bute si organizatorilor,in special doamnei Ministru Elena Udrea pentru bucuria de a-l vedea pe Bute luptand acasa.Asa cum se intampla la romani si vorba d-nei Udrea” Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita”,toata sleatha(scuze de expresie,dar departe de casa fiind acest cuvant imi vine in minte)de comentatori improasca cu noroi acest eveniment menit sa spele imaginea de infractori,sclavi pe plantatiile occidentului,hoti si corupti ai romanilor.Atunci cand esti departe de casa si te lupti sa reusesti intr-un occident si Europa plina de prejudecati si conceptii gresite la adresa romanilor si a Romaniei,nu poti fi decat trist cand vezi cum proprii tai romani,se straduiesc sa pateze orice lucru ce poate imbunatati imaginea de tara in afara.Nu mi-e rusine ca sunt roman atunci cand cei din afara ne asociaza cu hotii de lebede si scandalagiii din parcurile Europei,pentru ca cred cu tarie ca fiecare trebuie sa dovedeasca ca nu este asa,dar mi-e rusine cand privesc televiziunile din tara cum se chinuie sa intareasca ideea care circula in occident: ca suntem un popor de oameni cu capul plecat,dezbinat si care ne sabotam singuri de cate ori avem ocazia s-o facem.Daca as fi in locul lui Bute,probabil as simti gustul victoriei pe pamant romanesc amestecat cu gustul de pelin al prostiei romanului sabotor al tot ce este bun-culmea venit din partea formatorilor de opinie.
  Felicitari doamna Ministru,aseara in mica noastra comunitate de romani a fost bucurie,daca cei de acasa nu se pot bucura,cei de afara sigur o fac,dar sunt sigura ca si acasa sunt romani care vad acest eveniment dincolo de culoarea politica.

  • Katrina

   Ca de obicei,intelegi doar ce doresti dintr-un coment.Am precizat ca nemultumirea mea este vizavi de asa zisii formatori de opinie din Romania care se erijeaza in purtatori de cuvant ai unei natiuni.De fapt despre asta vorbim:despre caldura unei sali de spectatori,mandria unor romani,bucuria si sentimentalismul naiv al unui sportiv roman indragostit de tara si oamenii lui,toate calcate in picioare de comentarii cu interes manipulativ al unei prese ostile.Inca ma incapatanez sa cred ca atunci cand e vorba de valorile noastre si imaginea noastra in lume,”inamicii”trebuie sa fie de aceeasi parte a baricadei.

 53. Mulțumim pentru meci. A fost emoționant, o seara magnifica in care, macar pentru vreo cateva minute am fost mândrii ca suntem romani.

 54. L-am sustinut cu totii, numai ca nu prea mai e al nostru, pare mai mult al Canadei decat al Romaniei, aveti cea mai mica idee de ce?!!! …Si e valabil si pt. Nadia, Hagi care si-a trait probabil mai mult de jumatate de viata peste hotare, la fel si Andrei Pavel si odata cu ei inca vro’ 3 milioane de romani. De ce oareeeeee?!!! Probabil pt. ca va faceti bine de tot treaba, voi politicienii….

 55. DOAMNA UDREA,
  Va scriu intr-o problema care nu are legatura directa cu cea pusa in discutie, dar are legatura cu noi toti.
  Mai este un an pana la alegerile din 2012 si ar fi suficient timp pentru a se relua o investigatie oprita, din motive care nu au fost elucidate, si anume cea a CONTURILOR SCRETE ALESECURITATII.
  In anul 1990 s-a constituit o Comisie Guvernamentala, cu misiunea declarata de a descoperi ” Averea Diavolului” ( comisie care a fost condusa , la un moment dat, de dl. Mugur Isarescu), s-a angajat ( contra unui comision consistent, de 250.000 de dolari) o firma de experti canadieni PEAT MARWICH THORNE, din Toronto, in 1992 s-a constituit si o Comisie Senatoriala avand acelasi scop, DAR NIMIC NU S-A FINALIZAT.
  Fiind vorba de mai multe miliarde de dolari, nu cred ca ar trebui lasata neclarificata aceasta problema, iar actualul guvern are toate conditiile pentru a relua si finaliza ancheta.
  NU AR FI DELOC DE NEGLIJAT, ATAT SUB ASPECT ECONOMIC, CAT SI POLITIC, EFECTUL FINALIZARII PROBLEMEI.

  • De acord si sper ca dna Udrea sa tina cont de sugestie.

 56. Un zâmbet la cafea 😮
  Cat de bună poate fi o zi după o noapte de nesomn? Si azi ca ieri – va fi tot cald…

  Intr-o seara politia il prinde pe unul dezbracat…
  − Ce cauti dezbracat pe strada ?
  La care omul raspunde:
  − Sunt parasutist !
  − Si unde iti este parasuta ?
  − E sus, la etajul 2, o bate soţul ei …

 57. Lacrimi de bucurie, urale si un public in picioare! Lucian Bute a castigat meciul cu Jean Paul Mendy prin KO, in repriza a 4-a, dupa o lovitura senzationala cu bratul stang.
  Un mare sportiv, un mare patriot, un mare om!!! Lectie de profesionalism!! Multumim pentru ca esti roman acolo, in Canada, tara ta de adoptie! Respect profund pentru lacrimile din ochi, la terminarea meciului! Stim pentru cine si pentru ce au fost varsate si pentru asta ai respectul meu! Succes in continuare si mai ales multa, multa sanatate!!

  Lovitura de imagine -un spectacol magnific cu protagonisti de prima mina vizionat in 80 tari si care a produs o substantiala crestere a cotei Romaniei pe plan mondial . BUTE—-UN PATRIOT ADEVARAT a adunat romanii in Piata Universitatii SA SE BUCURE -fapt atit de rar in tara noastra , Romanii s-au bucurat si au uitat de grijile cotidiene ,au fcut cu optimism planuri de viitor si Romania si-a recistigat o buna parte din compatrioti . Cum spuneam , Lovitura de imagine – din care toti au cistigat -chiar si cei care-l contesta vehement pe Basescu si au criticat prezenta marelui eveniment la Bucuresti -au trebuit sa se recunoasca invinsi . Romanii care mai erau neutri sau impartiali au vazut rautatea trusturilor -dusmanoase care face prozeliti din oamenii instabili emotionali ,cu probleme da sanatate sau din cei certati cu legea . -Dar sa-i lasam pe ei impreuna cu liderul plin de gargara -Doroftei si in timp ce aceste le mai *toarna * citeva minciuni si rautati -noi sa ne bucuram si astazi sa sarbatorim -ROMANIA ARE PATRIOTI bucurosi si optimisti . Multumim Bute .La Multi Ani -romani La Multi Ani Romania .DOAMNA UDRE NU SINTETI PUTERNICA ASA CUM IMI IMAGINAM,CUM PERMITETI ASA MAGARII DIN PARTEA SECURISTILOR?AU MINTIT SI CU FUNERIU,ZILELE IN URMA A FOST IN COTIDIANUL UN ARTICOL URIT DE TOT DESPRE DV.,CHIAR NU I PUTETI OPRI?NASTASE CIND A FOST LA PUTERE A INCHIS OTV,DV.DE CE NU PUTETI ASTIA NE FAC DE RIS SI IN TARA SI PESTE HOTARE ,OPRITI Ihttp://nuty.blogsite.ro

 58. Dar ce de lume a fost la mare.Erau patru insi din Islanda,la hotel erau rusi.Apa mi s-a parut cam rece.Era plina de alge.Mi s-a parut si poluata.Am vazut urma de ulei.Era de fapt motorina.Poluarea era ori de la Navodari,ori de la salupe.Am ajuns la mare in 3 ore,inapoi in 3 ore si 20 minute.Am avut niste obstacole,inclusiv o bariera.Am prins un intersicty.Parca zburam pe sosea.Am ajuns la 210 km/h,dar nu se putea mai mult.In urziceni sunt foarte multe gropi,in sensul spre Bucuresti.De ce nu repara nimeni soseaua aia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *