Am semnat contracte europene de peste 20 de milioane de euro pentru Capitală în ultima zi de mandat ca ministru al Dezvoltării

Îmi închei mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului într-un mod cum nu se poate mai bun: prin semnarea a trei contracte cu fonduri europene extrem de importante pentru Capitală. Cred eu că acest moment dă măsura mandatului meu ministerial, pentru că MDRT a contractat şi absorbit efectiv cel mai bine dintre toate ministerele de investiţii banii comunitari şi pentru că eu am încercat să ajut cât mai mult administraţiile locale, indiferent de culoarea lor politică.

Ştirea cea mare este semnarea contractului de consolidare şi restaurare a Arcului de Triumf din Capitală. Construit în 1921-1922 ca simbol al reîntregirii neamului după Primul Război Mondial, a devenit un simbol al Bucureştiului, dar a rămas neglijat de autorităţile locale după Revoluţie.

Scopul principal al acestui demers este reintegrarea Arcului de Triumf în circuitul turistic, în contextul campaniei MDRT de promovare a Capitalei ca destinaţie pentru vacanţe. În acest sens, vor fi refăcute locurile de expoziţie din interiorul monumentului şi căile de acces pentru pietoni. Odată ce lucrarea în valoare de 30 de milioane de lei va fi gata, ţinta este de a obţine minimum 25.000 de turişti anual. Lucrările vor dura 3 ani şi se vor crea 12 locuri de muncă permanente.

Restaurarea Arcului de Triumf este parte a unei strategii mai largi de reabilitare a clădirilor monument-istoric din Bucureşti prin fonduri europene. Din acest program mai fac parte Muzeul Mina Minovici şi Casa Cesianu. I-am spus şi la sfârşit Primarului General că mi-aş fi dorit să avem o colaborare mai fructuoasă şi PMB să fie mai interesată de atragerea fondurilor europene şi pe alte domenii. Asta în condiţiile în care, din veniturile înregistrate de PMB în 2011, doar 0,05% sunt bani de la Uniunea Europeană. Sper ca succesorul meu în funcţia de ministru să poată să-l convingă mai bine de această nevoie a Capitalei pe Sorin Oprescu.

Pe lângă Arcul de Triumf, s-au semnat alte două contracte cu fonduri europene, de această dată cu primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş. Practic, ţinta este modernizarea unei bune părţi a cartierului Militari din Capitală. Cele două contracte cu valoare însumată de aproape 60 de milioane de lei vizează refacerea trotuarelor, drumului, parcărilor şi spaţiului verde din zona Bulevardul Iuliu Maniu – Şoseaua Virtuţii – Aleea Politehnicii – Aleea Cetăţuia. E un sprijin suplimentar pentru schimbarea la faţă în bine a Sectorului 6 din Capitală.

Pentru mine, semnarea acestor contracte reprezintă dovada cea mai bună că mi-am dus la îndeplinire corect sarcina în calitate de ministru. Am fost capabili să semnăm contracte de aproape 5 miliarde de euro, plăţile făcute pe POR depăşind deja cifra de 1 miliard. La sfârşit de mandat, sunt cum nu se poate mai încrezătoare că România va reuşi să absoarbă toţi banii pe Programul Operaţional Regional, iar MDRT se va dovedi cel mai eficient minister.

515 thoughts on “Am semnat contracte europene de peste 20 de milioane de euro pentru Capitală în ultima zi de mandat ca ministru al Dezvoltării

 1. Felicitari ! Deci acum si Bucurestiul poarta semnatura dvs.Si inca pe Arcul de triumf… 😉 Ei,ei…multi o sa va simta lipsa…Mult succes pe noul drum 🙂 !

 2. Ehe, deja sunt voci, foste anti- dna Udrea, care, mai cu jumate de gura au inceput sa spunal ca schimbarea d-nei Udrea si a d-ne Boagiu, pana la urma a fost o mare greseala.
  Deh, asa-i omul, cand nu mai are, incepe a regreta si a se vaita, cand are nu apreciaza ca are….si uite asa nu-i bine!
  Bleahhhhh, ce sila imi este…..
  Imi este drag deoarece, va invinge pana la urma dna Udrea, va invinge ptr noi toti cei care am crezut IN MUNCA DANSEI, IN DEVOTAMENT….nu am bagatelizat prezenta sa in politica, n-am coborat la nivelul “deontologilor” ce se plimbau toata ziua pe la televiziunile moguliene, abordand de acolo de la “inaltimea” lor teme despre pantofi, tinute, posete, bani…..cat de mediocri ati fost si sunteti “deontologilor” cu toata “scoala” vostra.
  De multe ori imi spun ca poporul asta are o gena suspecta de cand exista!! Istoria, dovedeste ca i-a placut sa traiasca prost, de preferat sa darame decat sa consolideze sau sa construiasca, sa stea cu mana intinsa, sa dea vina pe altul, pe el niciodata. iar cand se trezesc, in fata, cu un om capabil si care ii poate imbunati viata, sa-i dea in moalele capului…… A dracu’ ea de gena……

  • @ Lulu: a dracu ea gena de moldovean, nu?
   🙂 🙂 :=

  • Hehehheee, daaaaaaaaaaaaa!
   Ce-i cu tine taicule, ca nu te vede omu’????!!!!!!

 3. 1. Una peste alta, cred ca mandatul dnei Udrea la MDRT a fost unul reusit (desi a fost ciuca batailor), la nivelul realizarilor celor mai buni membri guvernului Boc din Educatie, Justitie, Finante si Munca. Imi pastrez parerea ca in tandemul PDL-Guvern, piatra de moara a fost PDL, nu guvernul.
  2. Singura nereusita a dnei Udrea a fost (pana acum) nerezolvarea situatiei PDL din Bucuresti. As spune ca este chiar una majora, motiv pentru care cred ca reconfigurarea guvernului se poate dovedi o masura buna pentru PDL doar daca Boc, Udrea, Boagiu, Barbu, Macovei,TRU si celelalte valori din PDL isi vor concentra acum eforturile ca sa scoata din amorteala vesnicile adormite si enervante voci ale PDL, ca si pe retrograzii de la varf care nu au facut decat sa ingreuneze actiunile guvernului.

  Succes la parlamentare, pentru ca forte autentic de dreapta nu prea se vad aparand pana in 2012… Eu cred ca aceste alegeri sunt ultimele la care PDL mai are vreo sansa, in urmatorul ciclu electortal stafeta guvernarii va fi preluata de prima formatiune de dreapta serioasa care va apare in Ro.

 4. ,LOVITI-O PE ELENA UDREA-UN COMANDAMENT STABILIT DE ACTUALII USELISTI INCA DIN 2006′

  Sigur acum e istorie,cind si cu ce ocazie doamna E.U. devenit o tinta mediatica,pt televiziunile care aveau ca sarcina diabolizarea lui TRAIAN BASESCU,decredibilizarea lui si in final scoaterea lui de pe scena politica.
  Probabil multa lume a si uitat ,pt ca asa este memoria colectiva e scurta si datorita caruselului de stiri evenmente multa lume a uitat,cind a fost scos,CUIUL GRENAREI DEFENSIVE.
  Am facut aceasta scurta incursiune in trecutul apropiat pt ca,USELIMEA,dar mai ales ,consultantii lor de DE IMAGINE SI COMUNICARE,se dovedesc a fi niste ,IMBECILI DE CALIBRU,lipsiti de imaginatie,incremeniti intr-un proiect apus,incapabili sa inteleaga ceea ce eu de ieri am spus-USELIMEA JOACA CU NEGRELE,A PIERDUT INITIATIVA SI A FOST TOTAL NEPREGATITA PT UN ASEMENEA SCENARIU,NEAVIND IN MAPA -UN PLAN B.
  Si acum sa va spun domnilor si doamnelor,celor care nu stiti,cine ,ESTE SATRAPUL’care este chitit pe ELENA UDREA,domnul se numeste,DAN SULTANESCU.
  Un personaj care nu apare des in public,un rahitic intelectual,care are aere de mare specialist in comunicare,si care si-a facut mina,printre LICHELE COMUNISTE,DE LA FOSTUL STEFAN GHIORGHIU.
  Este din generatia,DE TINERI INTELECTUALI IMPREGNAT CU IDEI DE STINGA CARE VIN PE FILIERA SUD AMERICANA-VEZI PUSEURILE LUI VICTOR PONTA SI MAZARE DE CHEGHEVARISTI.
  Ei acest individ ieri,A TRANSMIS ORDINUL DE ZI PE UNITATE-ATACATI-O PE ELENA UDREA-CIT MAI MURDAR POSIBIL,ASA IN BUNA NOASTRA TRADITIE DE SOCIALISTI IMBECILI ,NECRESCUTI SI PRIMITIVI.
  Sigur punctajul a fost mai amplu,dar in esenta el se reducea la doua lucruri esentiale-VALETII,VALETILOR LUI BASESCU-AU AJUNS MINISTRII SI DA-TI IN UDREA.
  Pt ca pina mai ioeri doamna UDREA ERA SI MINISTRU,nu am abordat subiectul acesta,cred ca de acum inainte merita dezbatut si demontat-ADICA SA VEDEM CUM LUCREAZA LABORATOARELE VOICULESCIENE,CITI BANI SUNT PUSI LA BATIE SI DE UNDE VIN BANII.
  Pt ca toate aceste lucruri costa al dracului de mult-INTREBARE DE UNDE BANI PE CRIZA ASTA???????????

  Si acum o atentionare pt un ardelean de-al meu:
  ,Tapalaga,baga-ti mintile in cap,si nu mai juca la doua capete-HOTARASTE-TE BAIATULE,LA CARE TITA VREI SA SUGI,LA CEA DIN STINGA ,ORI LA CEA DE LA BRUXELLES.

 5. Si acum doamna ELENA UDREA,pt ca banuiesc veti avea mai mult timp liber,sper sa intrati mai des pe aici,si cred ca foarte rapid va trebui sa puneti capat unui zvon care ia amploare-VETI CANDIDA PT PRIMARIA CAPITALEI????????????????????????
  Oricum primul pas l-ati facut deja in revenirea prntre noi,ati adus foarte rapid un material nou,asa ca………..eu unul va astept.

 6. Îmi pare rău, nu rezist… Prea trece timpul fluierând 😀

  28 dec 2007
  Arcul de Triumf din Bucuresti a intrat intr-o sesiune de reabilitare, Primaria Capitalei intentionand sa investeasca circa 10-12 milioane de lei (circa 3 milioane euro) pentru restaurarea si modernizarea cunoscutului monument istoric, informeaza Mediafax.
  Arcul de Triumf, situat in piata omonima din Capitala, este, in prezent, “in santier”, Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) avizand proiectul de reabilitare, restaurare si modernizare a monumentului istoric de categorie A, dedicat unirii teritoriilor romanesti, initiat de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

  17 Decembrie 2009
  Primăria Capitalei va investi 8,55 milioane de euro pentru consolidarea, restaurarea şi conservarea Arcului de Triumf, lucrările urmând să dureze 30 de luni, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

  8 feb 2012
  Arcul de Triumf din Bucureşti va fi consolidat şi restaurat, în urma unei investiţii de 31 de milioane de lei, după ce MDRT şi Primăria Capitalei au semnat miercuri un contract de finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR). Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că elaborarea documentaţiei a întârziat semnarea contractului şi că procedurile de acces la fondurile europene trebuie simplificate.
  Sumele cele mai mari vor fi cheltuite pentru lucrările de rezistenţă, care vor costa trei milioane de euro, şi pe cele de conservare şi restaurare a decoraţiunilor – 2,27 milioane euro.

  Dacă nu fac eu o gravă confuzie… au pus şi schele pe arcul de triumf după care le-au dat jos că nu ştiu ce chestie se întâmpla în Bucureşti… Greşesc?

  http://media.realitatea.ro/multimedia/image/200808/full/image_121924771393648600_1.jpg

 7. http://www.gandul.info/politica/cristian-petrescu-dupa-ce-a-luat-1-7-milioane-de-euro-din-bugetul-ministerului-pe-care-il-va-conduce-a-trebuit-sa-vin-cu-2-de-acasa-9218511

  asta-i om adevarat si de “succesuriiiii”:lol: 😆 de la mecanic de masini ,a ajuns profesor de sport dupa 15 ani si acum jongleaza cu milioane de euro ,la minister are miliarde la dispozitie ,Igas a fost mic copil fatza de inlocuitorul Elenei ,ii plin PDL-ul de specialisti 😆

  • …in 2009 si ’10 i-a tocat pe pedelisti in frunte cu Basescu ,azi ii ministru de interne …hihihih…a fost in trei partide ,inca un specialist al pedelistilor 😆 :lol:…hihihi…asta-i Gabriel Berbecutzu ….hihihih….

 8. V-am spus de multe ori,fara patima,sa incercati o delimitare de Boc si astia.Nu m-ati crezut,dar o sa vedeti ca veti fi data afara si din partid sau va veti da demisia nu stiu exact.Prea ati fost in fata si asta a deranjat.

 9. Isteria lui Antonescu se explica prin faptul ca a simtit ca numirea lui ungureanu ca premier va duce la ruperea in viitorul apropiat aUSL.Atunci sa-i vedem pe felix si bombonel cum vor ramane fara ”obiectul muncii”!

 10. Asadar astazi este ziua cea mare. Este ziua in care Romania va avea un nou guvern in urma obtinerii votului de investitura al guvernului MRU. Atata televiziunile cat si diversi activisti politici ai partidelor nu mai prididesc a numara studiile si diplomele diversilor ministri, dar mai ales ale titratului Mihai Razvan Ungureanu. De curand Dan Diaconescu-OTV a dezlantuit o adevarata canonada impotriva unor ministri ai inca nevotatului guvern. Deja s-a produs o prima fisura ca urmare a acestui bombardament – Andreea Paul Vass care a renuntat la mandat, cica din motive personale. Sub tirul lui DD-OTV se afla in continuare mai multi ministri intre care voi enumera doar doi – ministrul finantelor – Bogdan Dragoi si cel al agriculturii – Puia. Respectivii sunt acuzati de fapte extrem de grave, ca si Andreea, dar nu pot sa ma intreb, oare cum au reusit sa se strecoare prin comisiile de audiere ale Parlamentului oameni care au in spate dosare extrem de patate? Cand cei responsabili au intocmit lista cu ministrii propozabili si au pus-o in bratele lui MRU, s-au gandit de fapt pe cine propun, au cerut ei referinte despre cei ce vor sa fie ministrii acestei tari? Ei bine, toti acestia sunt plevusca pe langa Premierul desemnat ce astazi se va prezenta pentru a obtine votul Parlamentului. Imediat dupa numirea sa in fruntea SIE, am asistat la o dezbatere in care un binecunoscut personaj cu functie mare in SRI, pensionar la acea vreme, se intreba oare cum a putut Presedintele Basescu sa numeasca in fruntea SIE un om ca MRU. Afirma pensionarul SRI ca MRU ar avea la SRI un dosar extrem de patat care il descalificau pentru orice functie importanta. Banuiesc ca SRI stie cui si pentru ce anume intocmeste dosare si banuiesc ca astfel de dosare se inainteaza si Presedintelui, mai ales atunci cand este vorba de numirea intr-o functie atat de importanta. Ramane totusi o intrebare – oare Traian Basescu a luat cunostinta de dosarul lui MRU, atat la numirea de sef al SIE cat si acum cand l-a desemnat Premier? Daca nu, ma intreb de ce platim cu bani grei de la buget niste servicii care nu isi fac datoria, iar daca da, iarasi ma intreb ce fel de Presedinte avem? Doamne ocroteste-i pe romani!

  • Rau ati ajuns, daca acum OTV va este cartea intelepciunii! D’aia sunteti coi asa de luminati nevoie mare…..
   Mai sunteti multi? Cand vom termina cu voi? Indreptati tara spre haos, va doare undeva de nevoi, ci doar de putere. daca nici acum nu va iese calculul, sunteti terminati. In agricultura cu voi, la munca! Ma intreb daca si acolo nu veti fi un pericol, sa nu otravit pamantul……
   Compunerile astea de clasa a cincea sunt bune pe blogurile voastre, aici sunt doar o insiruire de cuvinte, “decupate” din stiti voi……

  • Daca as spune ca Turnul de Observatie este o trompeta ,de rang inferior,un tonomat scos la reforma de mult probabil ca as fi exact calat pe adevar,dar nu cred ca acest amanunt nesemnificativ,merita acum dezbatut,merita insa,observat cum preia acest TONOMAT VALET DE RAN INFERIOR,povestilor valetilor sefi,aia de joaca prin studiorile antenelor si pe la celelate televiziuni arhicunoscute ca fiind INTRETINUTE,SI SPONSORIZATE DIN BANII FURATI DE LA ROMANI.
   Bon,gata introducerea,si acum personajul ULIERU,pe care Turnul de Observatie,ni-l introduce pe git ,ca fiind misteriosul de la S.R.I. si care ATENTIE,AR FACE NISTE DEZVALUIRI CARE L-AR PUTEA PUNE IN INCURCATURA PE SUPER TITRATUL RAZVAN MIHAI UNGUREANU.
   Ei sa vedem despre ce-i vorba ,si pt acest lucru sa incep a demonta mizeria preluata de TURNUL DE OBSERV,mizerie despre care EL TURNUL STIE CA ESTE O FACATURA ORDINARA:
   1.Cine este acest ULIERU?Este o tirfa guraliva care aduce servicii celui care il plateste.
   Cunoscut ca personajul, NO COMMENT’ cit a fost purtatorul de cuvint,al SARPELUI CU CLOPOTEI VIRGIL MAGUREANU-OMUL LUI ION ILIESCU,OMUL CARE ALATURI DE CRIMINALUL ILESCU AU TINUT ROMANIA IN LOC SI AU SCOS-O DIN ATENTIA OCCIDENTULUI IN ANII 1990-1996,FAPT CE SI ASTAZI SE VEDE-DECALAJUL ECONOMIC, SOCIAL fata de celelate tari,chiar din estul europei este mare.
   De ce a facut MAGUREANU SI ULIERU ACESTE LUCRURI-SIMPLU-PT A FI SI A RAMINE LA PUTERE,LA BANI SI A PUTEA JEFUI ROM. EI SI SECURISTII LOR .
   2.-Acest ULIERU-alaturi de MAGUREANU ,SUNT CEI CARE L-AU CREEAT PE…………….SORIN OVIDIU VINTU, si cu asta am spus TOT.
   3.-De ce se tem aceste javre de MIHAI RAZVAN UNGUREANU???????? pt ca numirea lui in fruntea GUVERNULUI LE PUNE SECURITATEA PERSONALA IN MARE PERICOL,pt ca ei stiu ca MIHAI UNGUREANU STIE CAROR SERVICII STRINE SE INCHINA,STIU CA EL STIE CA SUNT UNELTELE ANTIROMANESTI,COZILE DE TOPOR CARE AU PUS IN ANUMITE PERIOADE ROM. IN GENUNCHI IN FATA RUSILOR.
   4-.Aceasta poveste a fost pusa in circulatie pt prima data in 2009,asa ce este o ciorba reincalzita.
   5.- Si mai este ceva demn de spus,unde a aparut aceasta poveste simultan pe doua saituri??????????
   Pt ca acest lucru ne spune CINE PLATESTE,CINE SUNT TICALOSII ANTONATIONALI CARE SE TEM DE UNGUREANU .
   Asadar povestea mincinoasa preluata cu mult zel de Turn a aparut pe saitul controlat de CORNEL NISTORESCU SI BOGDAN CHIREAC.
   Si cu asta am spus tot.
   Cum tot asa cred ca am spus tot si despre Turnul de Observatie,adica,CINE ESTE CE VREA PT CINE LUCREAZA DAR MAI ALES CA ESTE UN ANTIROMAN,care isi consuma energia si resursele pt a lovi in interesele tuturor romanilor,mai putin clica ,DIN SISTEMUL TICALOSIT.

   P.S.-Turnule de Observatie,spune-le stapinilor tai,cei care ,ITI UMBLA LA EXCITATIA SEPARATA’ sa iasa cu ceva nou,cu povesti credibile,dar mai ales sa-si caute TONOMATE NOI,NU DINTR-ASTEA CA TINE,SCOASE LA REFORMA DE PRIN HRUBELE FOSTEI SECURITATI SI DE PRIN ECHIPELE DE FACUT ZGOMOTE DIN VREME CIND LUPTA SE DUCEA IN ETER PE LUNGIMEA UNDELOR RADIO.
   Faptul ca atit tu,cit si cei care ,te excita’sunteti niste experiati este atit de evident incit pina si revolutionarii aia din LEHLIU GARA AU AJUNS SA VA SCUIPE.

  • Stai că am făcut o greşeală.
   L-am scos pe popa din mormânt!
   Hai să-l lăsăm să-şi putrezească oasele bătrâne şi să te ard de sub nick-name-ul ăsta.
   Tot dantura aia naşpa o ai?
   🙂 🙂 🙂

 11. TAPALAGA, O POVESTE LA CAFEA, VREI? Na si tie, na si ei… SI NU UITA, MAI AVEM POVESTI…Stai pe aproape.

  demneura on februarie 9, 2012 la 00:30 said:
  Atacurile la Udrea ale acestui jurnalist nu sunt ceva nou.
  Aduceţi-vă aminte când îl punea pe sluga aia de Biro să publice ceea ce îi dicta el şi a doua zi îi zâmbea frumos Udrei! Udrea zâmbea şi ea frumos atunci când i se spunea:
  Băi fato, vezi că jegosul ăsta de muşcă pe la spate.
  Oare acum o mai zâmbi?
  Că jegosul nu mai muşcă pe la spate.
  Muşcă prin faţă.
  Fără nicio jenă!
  Alta-i însă noutatea:
  Declanşarea unui atac furibund la adresa Preşedintelui Traian Băsescu şi mai nou, la adresa lui Mihai Răzvan Ungureanu.

  Dar nu pentru asta intrasem în această ogradă căci şi Preşedintele şi Prim-ministrul desemnat sunt băieţi mari şi ştiu ei cum să-şi poarte de grijă.
  Eu am intrat aici precum moş Ene şi vreau să vă gâdil la gene povestindu-vă alene.
  Deci:

  POVESTE
  Există o ţară.
  Cu multe vaci şi mulţi boi dar fără capre.
  Jumătate din capre au murit din motiv de „să moară capra vecinului” şi cealaltă jumătate, speriate de năsprasnica molimă, au sărit pârleazu’ şi duse au fost.
  Prin Italia, Franţa, Germania etc….
  Dar să revin la vaci şi la boi.
  Ţara vacilor şi boilor are ape, câmpii, dealuri şi munţi.
  Ce aur poartă!
  Dar, cu toate acestea, boii şi vacile cerşesc din poartă-n poartă.
  Văzând că cerşetoria a luat proporţii şi s-a extins precum o molimă în toată ţara, Împăratul cel Vărgat (care în tinereţile lui doar tricouri marinăreşti a îmbrăcat) s-a enervat şi a răcnit:
  SĂ SCOATEŢI AURUL DIN MUNŢi CA VACILE ŞI BOII SĂ NU MAI CERŞEASCĂ!
  SĂ MUNCEASCĂ!
  Nici bine nu a terminat de răcnit Împăratul cel Vărgat, şi „PAC!” au apărut Meşterii cu Scosul!
  Scosul aurului!
  Eiiiiiii şi de aici se-mpute treaba.
  Nemaifiind capre în ţară, vecinele vaci şi vecinii boi neavând ce să-şi mai dorească (n-ai cum dori moartea caprei, dacă vecinul eu bou sau vacă şi n-are capră), s-au împărţit în două tabere.
  Unii doreau să se scoată aurul, ceilalţi nu!
  Văzând Meşterii cu Scosul c-a dat strechea-n vaci şi boi şi neştiind limba lui muuuuu, au găsit o viţică, fâşneaţă şi frumuşică, pe care în urma unui traing intens, după ce i-au pus ciuboţele roşii în picioară, talangă de aur la gât şi fundă-n coadă, au făcut-o şefă PR.
  Şi uite aşa văcuţa noastră piaristă a-nceput să dalang-balang-mu-mu-mu prin toată ţara.
  Vorba celor din România: „Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara!”
  A ajuns şi la Împăratul cel Vărgatu’ căruia bineînţeles i-a făcut un mu-mu-mu.
  Împăratul cel Vărgatu’, încântat de mu-mu-mu-ul văcuţei a spus:
  BATEM PALMA FACEM PROIECTUL CA SĂ AVEM LOCURI DE MUNCĂ PENTRU TOT BOVINETUL!.
  Şi………
  de aici se-mpute treaba şi mai rău.
  Căci Meşterii cu Scosul nu sunt singuri pe lume.
  Pe lume mai sunt şi altfel de meşteri.
  Meşteri cu Băgatul!
  Băgatul strâmbelor.
  Care bineînţeles nici ei nu ştiau limba lui muuuuuu.
  Aşa că imediat o vacă au căutat.
  Şi-au găsit.
  Fiind însă zgârciţi, neavrând să investească în botine roşii, talangă aurită şi fundă-n coadă, s-au mulţumit c-o vacă bătrână pe care însă au vopsit-o-n verde.
  Declarând-o Monument al Naturii.
  Şi………
  de aici se-mpute treaba şi mai rău.
  Că Vaca cea Bătrână în ciuda vârstei înaintate, era rea de muscă.
  Cum auzea vreoo muscă „BÎZZZZ!” pe la coadă, cum „HOP!” o ridica.
  Sau dacă era în taxiu, din lipsă de spaţiu punea botu’…….
  Hai că io m-am plictisit de povestit.
  Deci v-o scurtez pe româneşte:

  Văcuţa cea Tânără cu gaşca ei, ăia de scot aur, se luptă ca această afacere să pornescă.
  şi
  Vaca cea Bătrână cu gaşca ei, ăia de bagă srâmbe, se luptă să nu pornească.
  Văcuţa cea Tânără a luat bani la greu, conform contractului pe care-l are cu ăia de scot aur.
  Despre Vaca cea Bătrână, eu nu spun că a luat bani de la ăia care bagă strâmbe.
  Dar întreb:
  POATE EXISTA ÎN ŢARA ASTA SAU ÎN ORICE ŢARĂ DIN LUME, CINEVA CARE SĂ FACĂ LOBBY GRATUIT (NEGATIV SAU POZITIV) PENTRU O AFACERE DE ACEASTĂ ANVERGURĂ?
  Bunul simţ spune că: NU!
  Dar turma susţinătorilor Vacii Bătâne spune că: DA!
  Că vezi Doamne, pe Vaca Bătrână a o fute-n cur grija de sănătatea locuitorilor din zona unde ar trebui să demareze această afacere şi de efectele negative pe care le-ar genera în această zonă o asemenea exploatare. Ar dispărea iarba şi bieţii locuitori n-ar mai avea ce să mânânce. Că de când li s-au închis minele, au devenit ierbivori săracii de ei.
  CEEA CE ESTE FALS!
  IPOCRIT!
  şi
  MINCINOS!
  De ce?
  SIMPLU!

  Pe Vaca cea Bătrână altă grijă o fute.
  Aceeaşi grijă care a futut-o şi atunci când a făcut lobby pentru spiralaţi, şi atunci când s-a amestecat în calimera cu retrocedările. Adică:
  BANII!
  Dosiţi într-o Bancă din Franţa, precum spune gura lumii (pe care doar pământul o poate astupa).
  Nu o sumă foarte mare, dar o sumă destul de mare.
  Vă povesteam mai sus că Vaca cea Bătrână este arzoaică.
  Şi ca orice arzoaică bâtrână îi place pula tânără.
  Deci, implicit şi-a tras un bou tânăr pe post de gigolo.
  Asta n-ar fi o noutate.
  În fond şi la urma-urmei fiecare se fute cu cine vrea, când vrea şi unde vrea.
  De aici însă se împute treaba rău-rău de tot.
  Căci Boul cel tânăr fiind un bou, brusc, i s-a ridicat nivelul de trai.
  Şi ricându-i-se nivelul de trai, normal că Vaca cea Bătrână a trebuit să marce banu’, nu cu toptanu’, ci cu super toptanu’.
  Azi aşa, mâine aşa, trai nineaco pe banii băgătorilor de srâmbe, până când Preşedintele României, Traian Băsescu, a spus răspicat:
  DACĂ NU DAŢI DRUMUL LA ROŞIA MONTANĂ VĂ BELESC!
  Ei şi aici treaba s-a împuţit definitiv. Cei care au sposorizat şi au susţinut tot acest lobby anti-Exploatare Roşia Montană şi-au cam futut norocul deoarece tranşându-se daravela, ei, acum, trebuie să dea socoteală pe ce s-au dus banii.
  Şi nu prea iesă socoteala.
  Au obţinut însă un răgaz de la cei ce i-au sposorizat, pentru a încerca să forţeze anumite uşi închise, folosindu-se de tot felul de pârghii ONG-iste.
  Deci iată dragii mei care este adevărata motivaţie a furibundelor atacuri lansate de Dan Tapalagă la adresa Preşedintelui.
  După cum observaţi n-am prea vorbit aici şi de cealaltă ţintă a acestor atacuri.
  N-o numesc, deoarece s-ar complica povestea.
  Ar apărea un Orcan, nu turc ci chel şi ieşean, plătit de …..eheeeee mă opresc aici.
  Deoarece asta-i calimera pe care Corina Vinţan trebuie s-o descopere.
  Că doar n-oi fi prost să i-o dau mură-n gură!
  Atât am avut de spus.
  O seară bună vă doresc.

  PS Îmi permit să las aici un mesaj:
  Angelico, transmite-i Angelinului că dacă nu binevoieşte să facă ceea ce ştie el că trebuie să facă, s-ar putea mâine sau poimâine să-mi aduc aminte de filmul „Oltenii, chimia şi euroii”, să mă ducă la Mănăstirea din Deal, nu ăla al Cotrocenilor, ci celălat deal şi să fac vreo 200.000 de mătănii. Că vorba aia am fost destul timp diacon şi mai pot să fac mătănii

  • Hehehehe, ce mielusel e Ponta in discurs!
   Deci, se simte invins, stie ca mai mult de atat nu mai are ce face.
   Pe cand cu botul plecat Ponta?
   Ia de la tata, ia de la mama…..ia de la cine stim noi….. 🙂 🙂

  • 😆 😆 lulutza, daca-i vaca batrana tot la harjoneala-i sta gandul ….hihihh….mare bandit ii Zeby asta 😆 😆

  • 😆 😆 ,de la cine stiti voi ???? …poate aflam si noi …hihihihi….

  • , De ce basmele vor ramine pt totdeauna basme’?????????????

   In fata cifrelor,in fata racelii acestora mintea omului ramine contrariata si de cele mai multe ori le refuza mesajul ,ba mai mult le contesta ,desi in intimitatea lor ,STIU’ stiu ca ele cifrele nu sunt mincinoasae si stiu ca ei bieti muritori sunt mari amatori de baseme.
   Da de basme in care laptele si mierea vin pe niste conducte poleite cu aur,bere si ,TARIA ,curge in casele lor prin tevi de inox,stralucitoare,care sa le ia ochii.
   Si tot ei oamenii stiu,ca lor le plac basmele pt ca ,ei oamenii au o mare apetenta pt a fi ,MINTITI’ FRUMOS’ ;e [place sa fie sedusi cu povesti in care Fat-FRUMOS vine cu palosul sau incovoiat si sparge toate relele,taie capetele tuturor ticalosilor,mai putin capetele lor,imbibate de povesti ,basme si de cele mai multe ori bere si tarie.
   Cifrele reci si seci,n-au cum sa fie basme,ele sunt cinica realitate,care ne spune ca din 2004 pina in 2008 salariile bugetarilor,ATENTIE LA BASM AU CRESCUT CU 120%, ca numarul bugetarilor a crescut cu peste 200.000 de mii de clienti politici,toti cu carnet de partid cu MINDRA SAGEATA PENELISTA AVINDU-O PE COPERTI.
   Fac o scurta divagatie si-mi amintesc ce suparat si furios se trezea fiul meu ,atunci cind dormea cu zimbetul pe buze,si eu omul rau il trezeam si-l imbracam pt a-l duce la gradinita,smulgindu-l din frumosul lui basm care i se derula prin fata ochilor in timpul somnului ,lui dulce de copil fericit.
   Ei,si uite asa ajung la guvernul EMIL BOC,care din nefericire pt el,a trebuit sa ,TREZEASCA ACEST NEAM DIN SOMNUL LUI ADINC ,DAR MAI ALES AL RATIUNII SI SA LE SPUNA CA A VENIT NOTA DE PLATA,SI AMINARE NU MAI ESTE.
   Si pt ca trebuie sa fiu egal cu adevarul,voi remarca ca marea majoritate a romanilor s-au trezit din acest basm mincinos si suparati cu falcile inclestate,si-au continuat viata cautind rezolvari personale pt a putea supravietui,pt a putea spera ca macar o farima din frumosul vis poate deveni realitate.
   Asta-i sansa GUVERNULUI RAZVAN MIHAI UNGUREANU,romanii nu mai trebuie treziti,ei acum sunt treji si stiu ca totul a fost un basm inoculat cu parsivineie de niste ticalosi,care i-au mintit pina le-au luat votul in 2008.
   Vreau sa cred,ca intelectualul MIHAI RAZVAN UNGUREANU,va sti sa profite de acest mare adevar si anume ca pt prima data in ultimii 80 de ani-romanii sunt treji ,vad ,multi inteleg si foarte multi vor sa fie ajutati sa faca ceva pt ei,pt cei din jur.
   Vreau sa cred ca acest guvern atit de tinar nu va calca pe cararile mult prea batatorite pe care multi din inaintasii lor din ultimii 80 de ani si-au pierdut pasii,intr-u interesele lor,si a celor din jurul lor-succes si ATENTIE LA BASME………….

  • Puiu, ai dibuit bine! 😉 🙂

   Ponta n-a fost magistral, a fost cum am spus eu….ia de la tata, ia de la mama si hooooop ia si de la Basescu1 Na, c-a stricat Ponta filmuletul ala de pe YouTbe! hehehehe!

  • Avem nişte albume cu fotografii!
   😀 😀 😀
   În plus avem nişte prieteni pe dincolo.
   Care nu sunt şpioni, dar culeg informaţi banale.
   De exemplu:
   L-am văzut pe cutare ieşind din hotelul cutare unde camerele sunt închiriate pentru activităţi sexuale.
   🙂 🙂 🙂

   Fără să glumesc pot spune că:
   Dacă ar veni unul la mine, şi mi-ar spune “BĂ, L-AM VĂZUT PE MARINAR IEŞIND DIN CUTARE BIBLIOTECĂ” nu m-ar mira.
   E-UN MARINAR NU UN SFÂNT!
   Dar când auzi chestia asta despre unul care o face Fântul Moralist sau despre una care se dă Sfanta Monica, mama Sfantului Augustin când ea este de fapt Împărăteasa Tereza cea Modernă*** mi se face lehamite şi scârbă.

   Împărăteasa Tereza cea Modernă*** – este cea care nu face faţă unui cal, dar face spate unor elefanţi.
   Bună dimineaţa.

  • Zeby mie imi plac activitatile astea ,chiar le incurajez 😆 😆 asta sa fie singura hiba a machitoarei ,are bube mari in cap ,asta-i divertisment ,care te face sa te simti OK …hihihih…parca tie nu-ti place sa te harjonesti pervers batran 😆

  • heheeh!
   Recunosc Sebio, eu vreau sa vad pozele! Ca nu stiu de ce (!!) dar, m-a paliti o pasiuneeeee DE PRIVITOR/ ADMIRATOR, al artei fotografice! Ptiuuuu, ce pasionata ma simt! 🙂 😉

  • …magistral Ponta ,a citat din bossul de la Cotroceni care-i masterat in lupanarele din lumea larga 😆 😆 ,

 12. Buna ziua. Nu cred ca este momentul ca in Parlament in momentul in care o tara intreaga se uita la Dumnevoastra prin intermediul televiziunilor sa APARETI CU TABLETA. Nu din alt motiv dar majoritatea oameniilor sunt saraci si nu au bani de ELECTROCASNICE. Mai multa infranare nu strica.

 13. Ca sa fim intelesi:
  Doamna ELENA UDREA, s-a dovedit a fi cel mai temut politician in momentul de fata! Dovada? Atacurile frecvente. Suficient ca sa-si arate teama opozitia, dar si CEI SLABI (aparent buldogi) din PDL. Pierdantii partidului.
  ESTE SINGURUL POLITICAN CREDIBIL, cu toata informatia negativa fabricata in laboratoarle redactiilor moguliene, fara succes.
  Nimeni NU a respirat usurat, ptr ca dansa a renuntat FERM, sa faca parte din actualul guvern, din contra sunt realmente disperati, stiu ca va reveni in forta, stiu ca lumea o iubeste in tara, stiu ca este bine intentionata, stiu ca este o “fiara” politica cu chip de inger!
  Wow ce-mi place asta! 😉
  ELENA UDREA, este atipica, ca politician, a promovat un model al viitorului de a face politica, un model mai putin european (imbatranit si asta) mai degraba unul american. Numai asa putem debarasa Romania de trecut, de relicvele din trecut perpetuate in umbrele prezentului din scheletele PSD-ului si altor partide, de ce nu.
  Fie-va teama de ELENA UDREA, aveti si de ce!

  • lulu …cu un amendament ,succesul Elenei sa fie total ar trebui sa faca un singur lucru ,sa se detaseze de Basescu ,sa nu mai fie perceputa ca fiind protejata lui ,ii aduce numai necazuri ,marinerul ii perceput la electori principalul vinovat de toate relele facute …hihihi…asta-i problema …

 14. Reiau:
  Ca sa fim intelesi:
  Doamna ELENA UDREA, s-a dovedit a fi cel mai temut politician in momentul de fata! Dovada? Atacurile frecvente. Suficient ca sa-si arate teama opozitia, dar si CEI SLABI (aparent buldogi) din PDL. Pierdantii partidului.
  ESTE SINGURUL POLITICAN CREDIBIL, cu toata informatia negativa fabricata in laboratoarle redactiilor moguliene, fara succes.
  Nimeni NU a respirat usurat, ptr ca dansa a renuntat FERM, sa faca parte din actualul guvern, din contra sunt realmente disperati, stiu ca va reveni in forta, stiu ca lumea o iubeste in tara, stiu ca este bine intentionata, stiu ca este o “fiara” politica cu chip de inger!
  Wow ce-mi place asta! 😉
  ELENA UDREA, este atipica, ca politician, a promovat un model al viitorului de a face politica, un model mai putin european (imbatranit si asta) mai degraba unul american. Numai asa putem debarasa Romania de trecut, de relicvele din trecut perpetuate in umbrele prezentului din scheletele PSD-ului si altor partide, de ce nu.
  Fie-va teama de ELENA UDREA, aveti si de ce!

  • N-AM SA INTRU ASTAZI PE SBIECTE DINTR-ASTEA,CARE TIN DE DESTINUL UNEI PERSOANE,IN CARIERA SA POLITICA.
   Cum nu cred ca eu as fi unul din cei care ar trebui sa-i dea sfaturi cu cine sa fie amica si de cine sa se desparta.
   Pt ca ar fi un semn de prea mare intimitate,ori eu nu sunt un intim al doamnei UDREA, nu mi s-a confesat ,si deci nu stiu amanunte mult prea importante,pt ca sa vin aici ,ca un idiot perfect si sa-i dau sfaturi.
   Vreau sa spun cite ceva despre PARSIVUL’ discurs a lui VICTOR PONTA.
   Si cind spun parsiv,ma voi opri doar la indemnul pe care il facea noului guvern pt a intensifica lupta anticoruptie.
   Si daca ar fi trebuit sa-si traga un glont ,precum socrul sau ,acolo unde-i greu voinicului si despre acest subiect nu ar fi trebuit sa vorbeasca.
   Cum sa vorbesti despre anticoruptie?????????cind tu VICTOR PONTA TE-AI ASEZAT IN CAPUL OSTILOR CORPTILOR?
   Cum sa nu ti se usuce limba ,drept pedeapsa tie VICTOR PONTA,cind vorbesti despre lupta anticoruptie,cind tu victor ponta benefiziezi de BANII SIFONATI DIN BANII PUBLICI DE CORPTII TAI DIN PARTID???????
   Cum sa vorbesti de lupta anticorptie cind in fiecare zi,iti trimiti mesajele otravite spre romani la televiziunile infractorilor si praduitorilor care sunt sponsori U.S.L.
   Cum sa vorbesti despre anticoruptie,CIND ADRIAN NASTASE CONDAMNAT LA 2 ANI DE PUSCARIE ESTE IN PARTIDUL CONMDUS DE TINE SEFUL C.N.C???????????CUM VICTOR PONTA,CUM????????????

   DA Puiu ,daaaaa,a fost un discurs magistral,AL UNUI PUI DE TICALOS CRESCUT DE ADRIAN NASTASE PUSCARIASUL.
   Ma bucur ca tu esti unul incintat de acest discurs-ASTA ESTI,N-AM CE-TI FACE-UN MILITIAN.

  • zapa…se referea la Apostu ,Ridzzi ,Pasat si alti hoti la drumul mare ,sa-i vad si pe astia dupa gratii ,bey zapaievici degeaba iti faci planuri cu Ungureanu ,asta nu-si distruge cariera pentru nimeni ,nici chiar pentru talharii de portocalici 😆 daca-i reuseste mandatul asta scurt ,Ungureanu poate fii urmatorul president ,deci “ogoaiete zapaievici ,RTU nu-i trompeta Boc …hihihihi….

  • …PM i-a raspuns corect pesedistului ,incepe un nou mod de-a face politica ,schibati-va si voi portocalicii astia de pe blog ,nu mai fiti asa de incrancenati si dati cu parul in tot ce nu-i portocaliu ,nu ma refer la zapa ,asta-i bolund rau ,asa-i setat de matusa care l-a nascut …hihihi…

  • Puiuuuuuuuuuu, un cald salut din partea unui ingeras: mrrrrrrrrrrrrr! 🙂 😉

  • 😆 unui ingeras care-i place “arta fotografica ” 😆 😆

 15. Pacat ca au renuntat la un ministru care intradevar a reusit sa faca ceva pentru turismul romanesc si a dat fonduri pentru salile de sport de care aveau atata nevoie scolile.
  Nu pot sa nu apreciez faptul ca o femeie a reusit sa faca mai multe decat un barbat.Poate ca si invidia are un mare rol in aceasta situatie.
  De cele mai multe ori,atunci cand un lucru merge bine,oamenii sunt tentati sa faca in asa fel incat sa fie stricat.Stiu acest lucru din experienta personala si vad ca se confirma.
  Nu stiu cand se vor trezi cei care fac asemenea lucruri dar imi doresc sa nu fie prea tarziu.

 16. …uratul de Oltean sta langa urne sa vada cum voteaza puterea ,frica-i mare ,asa incredere ii in partidul portocaliu si in intreaga coalitie …hihihih…..

  • Avem GUVERN!
   Domnul Crin Antonescu pe motive de cumplită mahmureală nu a fost în parlament.
   🙂 🙂 🙂
   URAAAAAAAAAAAAAAA!
   BRAVO LIBERALILOR!
   V-AŢI MAI FĂCUT O DATĂ DE RÂS!
   ANUL ACESTA DACĂ PONTA VĂ LASĂ DIN BRAŢE DISPĂREŢI CA FORMAŢIUNE POLITICĂ!
   🙂 🙂 🙂

 17. Asadar a intrat ,DIHONIA IN USL,s-au cu alte cuvinte l-au scapat pe dihorul ca ,CASHETA DE MILITIAN IN SEDIUL U.S.L.
  Viata devine din nou pasionanta,si devine pt ca ANTONESCU CRIN,nervos nevoie mare s-a suparat ca printre rinduri PONTA A FLUTARAT SPRE PUTERE RAMURA DE MASLIN.
  Auzi d’omle de ce s-a supartat CRIN,NU MASLINUL,CA PONTA PRIMSE DISPOZITII SA TINA UN SPEECH SCURTA RAU VIOLENT SI SA PLECE.
  Ce a facut insa PONTA?A VORBIT VRE-O 25 DE MINUTE ,si printre rinduri a spus ca inceteaza ,RAZBOIUL’sigur nu ne-a spus si de ce.
  Asa ca PUIU,DRAGUL MEU DIHORS cu cascheta te rog sa intervii pe linga CRIN ANTONESCU SA INCETEZE CU VIOLENTELE VERBALE sa vina la dialog parlamentar si politic,acolo unde democratia se dezvolta-IN PARLAMENT.
  Cind voi auzi indemnurile astea din partea ta,TOV MILITIAN,atunci fii sigur,si eu voi avea o atitudine eleganta si plina de maniere-PINA ATUNCI VA CALC IN PICIOARE.

  • Apropo de APOSTU PRIMARUL SI RIDZZI-IERI L-AU CONDAMNAT LA 7 ANI DE TEMNITA PE FOSTUL MINISTRU AL AGRICULTURII IOAN AVRAM MURESAN-PT O HOTIE DE 5000 DE TONE DE ULEI.
   AMICUL LUI TRAIAN DECEBAL REMES-CALTABOSARU PENELIST,ALA DE PUNEA LA CALE TOT FELUL DE HOTII PENELISTE-AI UITAT PUIU?????????????
   Eu nu.haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
   ce-mi placeeeeeeeeeeeee…………
   bey militianule spune este vre-un ministru PD-L JUDECAT SI CONDAMNAT???????????
   STII CA PASAT A INTRAT IN PARLAMENT DIN PARTEA PNL?????????????????HAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIII-degeaba a trecut la pd-l-justitia l-a inhatat,haaaaaaaaaa hiiiiiiiiiiiiiii

  • 🙂 🙂 Polipul extirpat, dupa cum se vede, iar a dictat si lui Ponta i-a dat, ordin s-o ia mai moale, in a sa cuvantare! 🙂 🙂
   Incurca-i drace! 🙂 🙂

  • bey nebunaticule eu intotdeauna am indemnat la dialog si aici pe blog ,tu vorbesti de dialog ,cine nu lauda pedeleul ii facut harcea-parcea ,Basescu idolul tau ,a distrus 3 guverne in 97-2000 ,el a initiat si idiotenia cu boicotarea intalnililor de la Cotroceni ,a fost primul sef de partid [dupa eliminarea miseleasca [[a la Basescyu ]] a lui Roman ] cand a boicotat o invitatie la Cotroceni , a introdus in statut ca nu dialogheza si nu se aliaza cu pesedeul si alte idiotenii portuare 😆 😆 Boc in opozitie si dupa aceea la guvernare a atacat tot timpul opozitia ,el si tot partidul portocaliu ,v-a adunat ala cu coada si coarne pe toti la un LOC ….hihihihihihi

 18. Succes noului Guvern votat !

  PS Incercarea de a contesta acest Guvern la CCR cred ca trebuie sa esueze caci daca comisiile erau incomplete, nu aveau cvorum din motive indepenente de vointa lor este evident ca trebuia sa se astepte rezolvarea impedimentului formarii unui cvorum
  Intrucat lipsa cvorumului este rezultatul unui sabotaj cel care produce acasta incompletitudine nu are a se mai ocupa de un cvorum pe care el l-a sabotat. Cred ca ar trebui introdus in viitoarea constitutie ca un parlamentar care protesteaza astfel lasa liber lasa vacant colegiul unde a fost ales, adica pleaca din parlament .

 19. Poanta acestei zile o consider a fi declaratia lui Kalimente pe la B1 parca cum ca” Azi dl Ponta nu a fost inspirat caci a fost gentelmean
  Bravos natiune de badarani ce ti-o doresti bah batausule din parlament. 🙂

  • Antenele, au primid ordin: ATAC LA PONTA!
   Voiculescu, s-a balonat cumplit, cei din jur au sunat la 112.
   Ramaneti en garde, revin cu informatii! Parol de va mint!

 20. Ce vrea EBA?
  Ajutati-l pe Mustea,trebuie sa ajunga ministru,m-a sprijinit in campanie,treceti peste faptul ca tatal lui a falimentat podgoriile din Romania.

 21. Mustea de la ce vine?De la must.E bun mustul.Batranul urma sa aiba un baiat.Cum sa-l cheme:Ferdinand nu,Verdi nu,must nu,merge mustea.

  • Nici nu a trecut o zi de când scriam asta:
   Ia auzi belea mare: săptămâna viitoare vizită de lucru usl în USA! Atenţie, nu tot tandemul… numai jumătate… doar preşedintele prezidiului de la concursurile de miss! Prevăd deranj mare în această cumetrie de interese…

   Hahahahahaha! 😉

  • click-click-click-click-click-click….aşa face aparatul când îl dau pe rafală, că n-are blitz!
   😉

 22. zapa …acum o sa fie Monica Riddzi ,grosul vine dupa alegerile din nov. 2012 😆 😆 iar pestele ala mare ,rechinul portocaliu la inceputul lui 2015 cand “NEMA IMUNITATE PRESIDENTIALA “..hihihih….atunci sa vezi veselie pe tine …

 23. Domnul Băsescu a spus că, uneori, simţea că făcea parte din guvern… 😀 Ba îi ameninţă şi pe actualii miniştrii că va fi aproape de ei… 😆

  • …ceva nu se imbuca ,daca tot stia ca, schimba guvernul dupa vizita FMI ,de ce l-a schimbat pe Bakonschi asa repede ,putea sa-l mai lase o saptamana 😆 ,acolo a fost altceva ,nu l-a schimbat cand a comis-o ,l-a schimbat dupa o saptamna …hiihihihi

  • Eu am de spus urmatoarele:
   -cu totii vom regreta guvernul Boc
   -nimic nu ma incatant din actuala formula, in afara de RAMPA DE LANASARE in politica, a d-lui Ungureanu, UN RIVAL de temut al Crinolinului- vesnic mahmur
   -nu era momentul sa testam temeritatea catorva tineri
   – virtutile nu le testam, de dragul unui moft artificial intetinut de opozitie pe calea televiziunilor moguliene, mereu BALONATE.
   -d-na ministru ELENA UDREA si d-na BOAGIU, vor fi o mare pierdea si se va simti asta.
   -un guvern care a reusit sa NU ne alinieze Greciei, consider ca a fost CEL MAI BUN, recunoscut si felicitat pe plan extern. Numai niste romani tampit, batuti in cap, nu pot vedea realitatea! Of!
   Dar, asta e, incepe treaba, vine campania si pana la urma s-a pus punct erodarii PIONILOR PRINCIPALI DIN PDL. Este un lucru bun.

  • Curiosule! Iti cam place sa stii dedesubturile lui Baconschi!
   Du-te la ghicitare! 🙂 🙂
   Aia stie tot! hehehehe!

  • O replica interesanta, de asta am si furat-o, din ograda abia nascuta si la fel de incitanta ca celelalte ograzi, a celui fara asemanare 🙂 🙂 acum numindu-se DEMNEURA! 😉

   “TANDEMUL MRU & BASE ESTE INFERNAL.
   NU ARE CUM SĂ DEA GREŞ.
   Avem nevoie de susţinere internaţională avem nevoie de investiţii străine, avem nevoie de locuri de muncă în ţară.”

   Exact ce spuneam si eu, ca din toata tevatura, doar lanasarea d-lui Ungureanu in politica, ma intereseaza si care deja da frisoane opozitiei.

  • lulu ..aici gresete amicul nostru [pocitul de bufon ],niciodata MRU n-o sa faca tandem cu Basescu ,sunt doi politicieni diferiti ,politicieni gen Base ,Ilici , sa-i pomenesc pe bossi o sa fie istorie dupa iesire marinerului din scena [pe usa din dos ,sper eu 😆 😆 ] ,viitorul ii a lui Ungureanu ,Ponta ,Ileana noastra ,Vass neni si alti multi tineri care acum sunt in esalonul 3-4 [nu ca astia din guv. ,sportivul mecanic de la turism ,Berca de la interne si inca 2-3 copii de sustinatori portocalici ]…

  • lulu ..sa-l fac la grumaz pe zeby ,trebuie sa stau la moderare pana posteaza ,s-a facut otz bufonul…hihihihihi….

  • Puiu, moderarea este ptr toti acolo. Mai asteapta putin….

  • 😆 😆 discursul lui Ponta i-a bagat pe toti in ceatza …hihih…istetz micul Titulescu ,un discurs de 5 minute a bulversat o coalitie si un president …hihihh…marinerul la discursul de la juramant ,nimic rau de opozitie …

 24. Doamna Udrea vreau sa va spun ca regret enorm faptul ca ati demisionat insa sper sa reusiti sa finalizati proiectele pe care le-ati inceput.Vreau sa va transmit de asemenea faptul ca eu imi doresc ca partidul dumneavoastra sa castige si urmatoarele alegeri desi sansele sunt teoreric foarte mici si incercati sa nu plecati urechea la toate vorbele rau intentionate care vin de cele mai multe ori din partea unor oameni care si-ar dori sa fie la nivelul dumneavoastra.Tineti-o tot asa!!!

 25. Doamnă Udrea sincer imi pare rău că nu s-a putut finaliza acest mandat al d-stră, cu toate că unele proiecte şi contracte au avut această şansă. In speranţa unei continuităţi a proiectelor dumnevoastră de către înlocuitorul MDRT, sperăm ca lucrurile şi viaţa să intre pe un făgaş normal. Ţin să precizez că nu toţi acei ieşiţi în stradă, aveau dreptate dar o anumită pătură a demonstranţilor m-a şocat prin modul de gândire depăţind în nocivitate însuşi vechiul bolşevism, iar asta de la oameni aflaţi la vârsta senectuţii! Indiferent de evoluţia evenimentelor, reformele reale trebuie aplicate, reduse la tăcere corupţia şi nepotismul din toate sistemele, dar cea mai mare reformă care nu s-a dorit să se facă după o Revoluţie foarte sângeroasă este schimbarea mentalităţii unor categorii de cetăţeni, lipsa de libertăţi, manipularea şi lupta de clasă creatiile comunismului care au făcut adevărate ravagii în gândirea unora. Sunt sigur că veţi depăşi acest obstacol şi veţi candida poate la Primăria Capitalei, poate altundeva dar cu aceaşi formulă de pragmatism şi intransigenţă, succes!

 26. In vreo cateva randuri am exprimat pe acest blog opinia ca USL este o creatie artificiala care nu va rezista timpului, mai precis cei 20 ani pentru cat au creat-o protagonistii. Spuneam ca USL se va rupe la putin timp dupa disparitia cauzei care a generat-o – Traian Basescu. Trebuie sa recunosc ca m-am suprapreciat. De rupt oricum se va rupe, dar nu ma gandeam sa se rupa inainte de disparitia cauzei. Oricum bina ca macar deocamdata nu s-a rupt. Adevarul este ca astazi am inteles de ce lui Victor Ponta i se mai spune si “Copilotul”. Te cuprinde si mirarea cand vezi un om ca bradul, dar care se comporta ca un copil pe care nu ai voie sa il lasi singur caci imediat face prostii. Nu stiu de ce din PSD-ul asta apar periodica oameni pe care Iliescu s-a simtit indreptatit sa ii numeasca intr-un anume fel. Ieri a fost geoana, astazi i-a venit randul lui Ponta. S-ar cuveni ca un partid atat de mare sa genereze niste oameni politici de anvergura, ori se vede treaba ca dupa Ion Iliescu va urma o perioada de mediocritate care nu este de bun augur pentru social-democratie. Sa punem totul pe un moment de ratacire a lui Victor Ponta. USL-ul nu se va rupe pentru ca a fost creat pentru a raspunde unor exigente ce astazi au fost insusite de catre strada. Chiar de ar vrea Ponta sa rupa USL-ul, se pare ca nu va reusi pentru ca mesajul USL-ului a fost deja preluat de catre protestatari si nu vad ce ii va mai opri pe acestia. De fapt Ponta nu vrea destramarea USL, atata doar ca a uitat unde se afla si care este rolul sau in calitate de sef al celui mai mare partid din tara.

  • TO…nu sant de acord cu tine ,ce rau a facut Ponta ? nu l-a sustinut pe Ungureanu cu echipa lui ,nu l-a votat ,i-a insiruit 15 puncte [discutate in prealabil cu Antonescu ] PM si l-a atentionat sa tina seama de ele ,a fost un discurs elegant ,care-i baiul ? m-am saturat de marlaniile lui Basescu ,Boc si a altor politicieni mioritici ,nu stiu ce te-a suparat ?…Ponta a citat din Basescu 2004 cand il facea pe Nastase carpa de stera pe picioare ,asa nu se mai poate .

  • Bună dimineaţa!
   Hehehe, măi Turnule măi! Cum să se nască oameni de anvergură dintr-un partid de motârci? ( motârcă= tot un fel de curvă ) T.O. partidele care impun la conducere oameni că aşa vrea muşchiul “interesului” nu pot avea anvergură din cauză de cumetrieeeee! Dl. copilot a rostit de la tribună multe chestiuni care au relevat că în viaţa-vieţii lui nu poate fi mai mult decât copilot ( asta cu indulgenţă) şi cel mai bine se pretează a fi un bun cărător de servietă!
   Antonescule să-ţi fie ruşine că ai îngropat dreapta autentică românească doar din ambiţia ta nebunească de a nu coopera cu PD-L, astăzi altfel era politica fără “balamaua tradiţională”! Ai primit ce ai meritat, motârcă: trădare! Sper să te arunce greii PNL ca pe o măsea stricată ce eşti! Meriţi!

  • @puiu.
   Eroarea lui Victor Ponta consta in aceea ca, prin discursul sau a sadit indoiala in mintea celor multi ca alianta numita USL ar fi o constructie subreda si ca la prima actiune mai consistenta a puterii, de data asta reprezentata prin MRU, din considerente de amicitie, Ponta ar fi dispus sa sacrifice acel ideal numit “democratie”, USL-ul nefiind decat instrumentul menit sa ne repare democratia defectata de ambitiile lui Traian Basescu. Nu te impacienta caci stricaciunile nu sunt majore, dar intamplarea trebuie sa fie un semnal de alarma pentru cele 2-3 partide componente si in special pentru liderii lor.
   @Ghita 1964.
   Pe Victor Ponta il voi ierta, caci nu-i asa – “Si voi uita, caci si uitarea,/ e scrisa in legile omenesti”. Lui Crin Antonescu nu are de sa ii fie rusine, caci datorita lui si lui Tariceanu (adauga aici si pe Patriciu) acest partid al dreptei autentice inca mai functioneaza. Daca nu erau acesti oameni ce au dovedit tarie de caracter, Traian Basescu de mult ar fi jucat geamparaua cu tigancile de la Ciresica pe cadavrul liberalismului. Slava Domnului, Crin Antonescu nu face parte din categoria oamenilor cu personalitate de plastilina sa faci din ei ce vrei. Sunt convins ca liberalii i-l vor inlocui daca intr-o buna zi va apare un altul mai bun. Deocamdata Crin este cel mai bun. Am chiar convingerea ca atunci cand va fi sa apara acel liberal “mai bun”, chiar Crin insusi va consimti sa faca un pas in spate pentru ca altcineva mai tanar si mai puternic sa duca liberalismul mai departe.

  • Cauza este alta. Sansa lui Crin la presedentie si a lui Victoras la PM
   A lui Crin a disparut si a lui Ponta probabil ca daca tradarea de la Bruxelles este bine documentata de SIE, este deasemeni aproape nula ca nu degeaba era Ponta verde la fata in seara nominalizarii lui Ungureanu si precum cainele speriat latra in tpoate partile dar dupa ozi si doua nopti cu KGBistii din PSD a creat o noua strategie. 🙂

 27. Felicitari, Doamna, pentru curajul, energia, entuziasmul, dorinta de a pune motoare turismului romanesc, fiindca asa ni s-a intiparit noua, romanilor, in minte ca sunteti Doamna de la Turism!-:) Sper ca acest demers sa va dea mai muta putere si incredere ca ati facut ceea ce a trebuit in momentul potrivit! Suntem convinsi ca asta si ganditi, de aceea ati fost apreciata, cred, de foarte multi romani! Atat de tonica si plina de viata, cum n-a mai fost nimeni in acest domeniu! Sper ca aceasta perioada tulbure sa treaca si toti sa inteleaga care au fost meritele dumneavoastra si ale colegilor dvs. !

 28. Madalina o noapte faina de la adjunctul tau 😆 😆

  Administrator:
  Noapte buna Puiu! 😀
  Ps. Pe acest blog nu sunt postaci portocalii…

  • Miaduc aminte cu placere de un profesor de stiinte politice,care folosea metode total neortodoxe pt a ne testa felul in care ne-am pregatit,dar mai ales felul in care gindim si reactionam atunci cind am iesit dintre copertile carilor ori ale cursurilor.
   Experimentul,era foarte simplu,aparent,ti se dadea o tema pe care trebuia sa o comentezi live,din perspectiva unui om de stinga ,si imediat din perspectiva unui om de dreapta.
   Asa se face ca dupa doua ,trei experimente de genul acesta,ajunsesm un personaj dualist,asa incit puteam sa ma strecor cu usurinta printre oameni de stinga si sa par unul de-al lor,cum tot asa puteam sa fac acest lucru si printre cei de dreapta.
   Atunci nu am dat prea mare importanta acestui mod inedit de a sustine un examen,astazi insa imi dau seama cit de mult mi-a putut folosi ,dar mai ales imi dau seama de ce nu voi fi niciodata un om de stinga,si de ce scirba si greata ma cuprinde de cite ori intru in contact cu ipocrita ideologie care astazi isi spune pompos-SOCIALISM-
   Dar ,eu de fapt altceva vroiam sa spun,si anume ca dupa episodul de ieri,am realizat ca,PSD nu este acum la extrema stinga,nuuuuuuuu,la extrema stinga este PNL-un partid care are ca linie generala-LUPTA DE CLASA,ASA CUM DOAR CEI MAI FANATICI BOLSEVICI O FACEAU IMPINGIND LUPTA DE CLASA PINA LA SUPRIMAREA FIZICA A DUSMANULUI.
   Iata de ce ieri a avut loc ,un adevarat PROCES BOLSEVIC IN CARE DEVIATIONISTUL VICTOR PONTA ERA JUDECAT DE POPORUL DE LA GRIFCO.

  • TRUSTUL INTACT-TRIBUNALUL DE LA GRIFCO-

   Nu ca celelate doua surori,in ale televiziunii nu ar fi facut acelasi lucru,adica sa se transforme in adevarate TRIBUNALE BOLSEVICE,pt ca CONSTIINTELE POPORULUI DE LA GRIFCO au darul de a se misca cu repeziciune astfel ca daca la ora 18 ii vezi perorind cu ochii bulbucati parul vilvoi,cu saliva scurcinduli-se printre buzele slinoase,ii gasesti in aceiasi ipostaza o ora mai tirziu la realitatea tv ori la Romania tv.
   Si uite asa aceste ,INALTE CURTI’ populate de ticalosi praduitori,securisti,si fripturisti,ieri si-au dat masura valorii-SUNT ADEVARATE FOSE SEPTICE POPULATE CU LIMBRICI.
   Comic mi se va parea altceva,ca de astazi,ori miine,aceiasi limbrici ,DEONTOLOGI’vor fi obligati sa-i faca laudatio lui VICTOR PONTA,PT CA DUPA PACEA DE LA SEDIUL GRIFCO,comanda este simpla-DEOCAMDATA RAMINEM IMPREUNA.

   Acum,cred ca trebuie sa stim citi bani investesc urmatorii in aceste tribunale :
   DAN VOICULESCU
   SEBASTIAN GHITA
   ELAN-VINTU
   DAN DIACONESCU
   Cred ca a venit momentul sa stim ce datorii au fata de bugetul de stat,si de unde provin banii.
   Daca sunt bani murdari si daca prin intermediul acestor trusturi de presa ,SE SPALA BANI ‘ OBTINUTI PRIN METODE NECINSTITE.

  • Asa cum am spus-Turnul de Observatie este un adevarat turnesol.I-am citit textul si abia mi-am putut stapinii risul,care ma asalta.
   Tonul lui trece de la indignarea BOLSEVICULUI,care se simte tradat in ,LUPTA DE CLASA,la speranta ca tinarul ponta va putea fi readus in mijlocul turmei alaturi de DAN VOICULESCU.
   Din textul t.o. razbate cu violenta framintarile interne a lui ,a celor ca el,mai pe romaneste a unui segment social,expirat,imbatrinit inainte de vreme,care nu pot trai decit cu ura in suflet,in promiscuitatea oferita de imbecili gen,MIRCEA BADEA,FRUSTRATI PE CARE TREMURA PANTALONII CA DACA NICI DE DATA ASTA DAN VOICULESCU NU AJUNGE LA PUTERE VOR DEVENII SOMERI,PT BANII SE TERMINA IAR CONDUCTELE DE LA GUVERN SUNT CEPUITE,SIGILATE SI ATENT SUPRAVEGHEATE.

  • @Frank Zapa. Se vede treaba ca ai cam chiulit pe la scolile pe unde te-ai preumblat. Confunzi social-democratia cu socialismul. Spre a te lumina cata de cat, iti voi readuce in memorie ca si partidul lui Hitler se nume Partidul National Socialist. Deci atentie atunci cand folosesti notiunea de socialism, caci se poate crea confuzie, iar cel mai pagubit esti chiar tu Frank. Confunzi lupta pentru apararea DEMOCRATIEI cu lupta de clasa. Ia o pauza draga Frank pentru a-ti odihni oleaca minte, apoi pentru a pune un pic ordine in cutia craniana caci se pare ca neuronii tai au cam inceput sa se razvrateasca si poate ca tie nu ti se va fi parand grav, dar sa stii ca se vede si ristii sa cazi in ridicol. Pa!

  • T.O.-da as fi avut invatacei ca tine,mi-as fi tras fara nici o remuscare un glont in picior,pt a-mi putea amplifica suferinta.
   Apoi,iar cazi prada unui stil bolsevic,MA ATACI-si inca sub centura,folosind stilitica bolseviclor de cariera.
   Pt linistea ta,trebuie sa stii,CIND VREAU SA-MI ETALEZ DIPLOMELE’imi bag oameni de talia ta sa mi le plimbe.
   Si stii de ce????????????pt ca macar cu asemenea ocazii sa poata simtii intre degete calitatea cartonului si a hirtiei de calitate,pt ca ,atita minte inca mai aveti,incit sa realizati ca diplomele voastre ,sunt hirtie igienica.
   V-ati dat seama in sfirsit ca voi cei din generatia lui ECATERINA ANDRONESCU,ANDREI MARGA,si multi alti pedagoci politruci,scosi de pe bancile scolilor comuniste,SUNTETI EXPIRATI,TOCMAI BUNI DE DAT LA REFORMA,CA BOCANCII MILITARILOR ,plini de miesmele sosestelor de bumbac cam rar spalate.
   In cazul vostru,este o blasfemie,sa folosesti aforismul:
   ,cine nu are batrini sa-i cumpere’
   CINE ARE ASEMENEA BATRINI,SA-I DUCA LA AZILE SPECIALIZATE IN TRATAREA BOLILOR VIRSTEI A TREIA………….

  • @Frank Zapa. Multumesc mult pentru excesul de generozitate cu care observ ca vrei sa ma gratulezi. Nu te atac sub centura, dar citeste si tu postarile tale anterioare, atentie la limbajul folosit, la calitatea expresiilor si pe urma nu ai decat sa iti tragi singur palme. Apropos, poate ca nu ai fost atent la ce am scris, dar nu mi-ai comunicat parerea ta referitoare la baietii destepti care fac afaceri grase pe seama statului si a populatiei. Pentru ca lista sa fie cat de cat completa, voi mai adauga pe aceasta lista si pe Felix Voiculescu – cel cu Grivco, pe Pinalti de la Neamt, pe Ion Oltean de la Bistrita care face pe intermediarul si pe Adrian Videanu care a devenit prieten la catarama cu Buzaianu cel care trebuie sa isi imparta sentimentele de amicitie intre Adrian Videanu si Mircea Basescu. S a stii ca nu atac sub centura decat dupa ce sunt provocat si atentie, nu raspund chiar de la prima provocare.

  • Scuteste-ne de informatiile false luate din notitele antenistilor tai.
   Gata! La groapa rebuturilor cu voi. Ne-am saturat, chiar nu intelegeti?! Romania are alt viitor, fara indoctrinatii trecutului.
   Hasta la vista baby! Vezi video, ca sa intelegi cum sta treaba CU TRECUTUL (PSD=comunisti cu fata umana, PC-securisto-balonat. PNL=banditi)
   http://www.youtube.com/watch?v=LRxaXmXvjnU&hd=1

  • Oooops mesajul trebuia sa apara sub ineptiile turnului cazut!

  • @lulu. Luluta draga, poate ca nu ai fost atenta, dar tocmai v-a intrat “mortul in casa” – superinteligentul vostru Premier Razvanel Ungureanu. Vezi tu ca de atata inteligenta, a radiat si pe dinafara si au prins si altii de veste despre inteligenta de la Iasi si ce au zis, oare de ce nu l-am face membru in cooperativa noastra? Si asa se face ca cei ce trebuie sa stea cu ochii si urechile ciulite, de partea astalalata a Prutului, au prins si ei de veste cam cu sta chestia cu inteligenta de la Iasi si, daca aia l-au scolit, astilalti i-au facut dosar. O spune chiar unul din sefii cei mari de la SRI, astazi pensionar. Ce zici tu Luluta, astia de la SRI fac dosare doar asa ca ai trecut strada pe rosu? Culmea prostiei este insa sa il pui pe un astfel de om mai mare peste propria noastra cooperativa de tras cu ochiul si urechea. Carevasazica – “lupul paznic la oi”. Pentru ca prostia sa nu ramana singulara, zilele trecute l-am saltat nitel in rang pentru a-i face munca mai usoara. Si cand te gandesti ca fata de bunavointa noastra aia ne rasplatesc cu scumpirea gazului. Haraso prietenie.

  • Nu te mai da agent secret si scrie in clar daca ai ceva de spus.
   Blogul dnei Udrea nu este un loc in care agentii secreti in somaj schimba informatii cifrate prost.

  • TURNUL DE OBSERVATIE=DAN VOICULESCU=SORIN ROSCA STANESCU=BOGDAN CHIRIEAC=CORNEL NISTORESCU=S.O.V.=TURNATORII SI SECUSITII DEGHIZATI IN SOCIETATEA CIVILA……

  • T.o.-iar o cOmiti,asa cum ai comis-o si ieri-REPET ULIERU SI SARPELE CU CLOPTEI MAGUREANU-NU MAI CONTEAZA,EI AU FACUT MULTE DOSARE,AI UITAT?????????
   Si stii cui au facut dosare??????????bey turnule eu cred ca tu esti un MINER’ CU LAMPAS,SI CU O BRUMA DE SCOALA-TU CAM ASA ARATI,DE DUPA FUNINGEANA DE PE FATA……….

  • Esti prea mic ptr un “razboi” situat in varful piramidei.
   Parerile tale sunt egale cu ZERO.
   Promovezi un limbaj de lemn, tipic voua. Scrii muuuult si nu spui nimic.
   Un om inteligent isi poate spune ideea/ mesajul si in 2-3 randuri, voi ati ramas la nivelul tatucului vostru- polip extrirpat.
   Lulu, iti spune ca muriti de frica, oare DE CE?

  • Ce-a facut Tariceanu in tandem cu Patriciu si colateralii, ESTE CRIMA NATIONALA! De la ei se trage ultimul rau al tarii, restul de la PSD! Niciodata de la PDL. PUNCT!
   Atat rebuie sa stii tu Turnule, ca pe o rugaciune.

  • Si lasa tu securiatea in pace. Ca ma enervez…… Acest subiect nu poate fi la indemana oricui, fie si sluga stangista. Stangistii nu au treaba cu serviciile secrete. Puterea DA.

  • DE LA PRIETENUL NOSTRU GHITA CITIRE! Ecelent prietene!

   ‘10.02.2012Poate voi aţi uitat, eu nu!

   “Personal, nu doresc sa-mi las viata mea, a familiei mele, pe mainile unora care nu sunt firesti, nu sunt, in lucrurile esentiale, ca mine.Vreau sa stiu ca pot fi inteleasa de cei care imi decid soarta, ca ei cunosc ce mi se intampla, pentru ca viata lor este, esentialmente, viata mea, problemele lor, ale mele, trairile mele le au si ei.Cred doar in cei pe care ii pot intui, pe care ii pot cunoaste, a caror viata o pot afla si intelege. Nu cred in supraoameni. De multe ori, am fost in situatia sa-mi revendic dreptul la normalitate, pentru ca adesea mi-a fost refuzat.Mi se reproseaza incapatanarea de a ramane un om obisnuit, un om care traieste ca marea majoritate, mai bine decat unii, mult mai simplu decat altii. Oamenii nu numai ca isi inchipuie ca celebritatea te schimba, dar iti si pretind sa fie asa. Te subapreciaza daca vad ca le semeni si accepta mai usor sa-i reprezinti, daca nu te inteleg, daca le pari intangibil, autoizolat intro aura, de cele mai multe ori falsa. Vreau sa merg in continuare pe strada sa vorbesc cu oamenii, sa cumpar rosii din piata, vreau sa stau la rand asteptand sa-mi platesc telefonul, sa iau masa in public cu prietenii, sa fac plaja la Mamaia si multe altele pe care le faceti cu totii.Nu vreau sa fac nimic din ceea ce ar presupune sa devin altceva decat un om obisnuit si nu cred ca din acest motiv ar trebui sa fiu mai putin credibila”. Elena Udrea

   “Astazi, 21 octombrie 2005, am luat decizia de a demisiona din functia de Consilier de Stat in cadrul Administratiei Prezidentiale. Am constatat ca ori de cate ori lupta Presedintelui impotriva marii coruptii a facut un pas inainte, atat asupra mea, cat si asupra altor persoane care sustin acest demers necesar, s-au declansat atacuri profund nedrepte si cu o virulenta pe care numai teama de aplicare a legii o poate explica. Chiar daca nici una dintre acuzatiile care mi s-au adus de catre mass-media nu demonstreaza apartenenta mea la vreun grup de interese economice nelegitime, nu doresc ca prin insinuarile repetate la adresa mea, sa devin o vulnerabilitate a demersurilor Presedintelui Romaniei. Consecventa principiilor care au determinat prezenta mea in echipa presedintelui si deplin increzatoare in puterea acestuia de a duce pana la capat reformarea societatii romanesti, voi ramane in continuare un suporter activ al presedintelui Traian Basescu”. Elena Udrea

   Şi biletul:

   Draga Traiane,
   1. Iti trimit alaturat un document redactat de Petromidia in legatura cu cercetarile care au loc.
   2. Daca ai ocazia sa vorbesti la Parchet despre subiect?” C. Popescu Tăriceanu

   În cei doi ani, cât a fost ministru al Turismului, Elena Udrea a ajutat la promovarea imaginii României în afara ţării. Cea mai importantă relizare a lui Udrea a fost creşterea cu 17% a încasărilor din turism, în 2011. De asemenea, MDRT este primul minister în ceea ce priveşte contractarea fondurilor europene prin POR, valoarea proiectelor finalizate ridicându-se la 257 milioane euro.”A contat foarte mult promovarea care s-a făcut şi faptul că s-a vorbit foarte mult despre România. S-a vorbit mult şi bine afară, mult şi rău în ţară, dar cei care au văzut promovarea României în exterior au devenit interesaţi”, a spus Udrea. Ea a amintit de promovarea făcută de MDRT pe mai multe canale TV internaţionale şi de filmul Wild Carpathia, difuzată de Travel Channel UK, în care apare şi prinţul Charles.
   http://www.stiri.com.ro/stire-21130/realizarile-lui-udrea-ce-a-facut-in-cei-doi-ani-de-mandat.html
   257 milioane euro! Dacă pentru a crea un loc de muncă astăzi este nevoie de aproximativ 100.000 euro ( după părerea economiştilor! ) înseamnă că vreo 2570 de persoane au pâinea zilnică pe masă datorită politicii făcute de Elena Udrea! Este ceva nu? Este ceva făcut în real nu pe planşe, grafice sau alte hârţoage!
   Pentru a doua oară în cariera ei politică, doamna Elena Udrea face un pas în spate pentru binele partidului şi stabilitatea vieţii politice româneşti! Îţi mulţumim fiinţă frumoasă pentru tot ce ai încercat să faci, tot ce ai reuşit să faci şi te iertăm pentru ce nu ai reuşit să faci. Sper ca la următoarea încercare să fi mai puternică şi să dai de pământ cu aceia care vor încerca să te mai tragă înapoi! Eu cred în dumneavoastră şi veţi avea votul meu!

  • 😆 bravo reginoooo ,acum ai spus un mare ADEVAR ,astia lucreaza numai cu serviciile ,sa vedem dupa ce pleaca de la putere 😆 ,o sa lucreze DNA-ul cu ei ,tot un fel de serviciu …hihihigh…

  • Ca doar nu toti neavenitii pot avea tangente cu “serviciile”!
   Si nu inteleg ceva!! De ce dati o conotatie gresita serviciilor- oricare ar fi ele? Ele sunt in slujba tarii, far’ de ele nu se poate!
   Nu exista tara sa nu aiba servicii….
   Curios mai ganditi, fratilor!! Statul, serviciile prin componetele de baza care formeaza puterea, sunt un tot unitar, indiferent din ce partide este formata puterea.
   Ciudat mai puneti problema!!

  • ciudat ai pus tu problema ‘stangisti n-au treaba cu serviciile ,puterea DA ” 😆 😆

  • …un sfarsit de saptamana fain la toata lumea ,vorbim de Luni incolo ,sa fiti cuminti cat lipsesc de pe blog ,o plecat un sef 😆 ramane Madalina ….

  • @lulu. Inteleg ca ii reprosati lui Tariceanu niste fapte de guvernare. Nu inteleg insa ce ii reprosati lui Patriciu. Asta s-a ocupat preponderent de afaceri. A facut si politica, dar atunci cand legea l-a obligat sa aleaga – afaceri sau politica, nu a ezitat nici un moment – a parasit functia de parlamentar si s-a dedicat afacerilor. Deci care este reprosul?

  • Pleaca la femei golanu’!
   Ia-i cardu’ că iar vine cu el gol!
   🙂 🙂 🙂

  • @Lulu (Demneura?). Intradevar un mare artist, unul neconventional, un contestatar de felul sau, dar care nu ii scad de loc din merite. Vezi ca, originalitatea l-a facut sa intre si pe un teren cam minat – masoneria. Stiu ca acolo nu esti primit decat daca ai valoare, in orice domeniu numai valoare sa fie.

  • ..asa ar trebui sa fie ,in slujba tarii ,se mai intampla pe la noi ,sa fie in slujba unor politicieni smecheri [asa se cred ei ] ,pana la urma tot de servicii o sa fie distrusi ,astia n-au mama si tata ….hhihihi..

  • …este adevarat Patriciu a facut un enorm rau Romaniei ,l-a adus pe Basescu la Cotroceni 😆 😆

  • Zilele acestea I.N.S A A DAT PUBLICITATII O SERIE DE DATE CARE PRIVESC FELUL IN CARE ECONOMIA ROMANEASCA s-a miscat pe parcursul anului 2011.
   Cifrele ,sunt cel putin bune,daca nu la csuperlativ,daca e sa ne uitam ce se intimpla in U.E.
   Toate aceste cifre si date nu fac altceva decit sa confirme-GUVERNUL EMIL BOC,in situatia data,a PERFORMAT,A SALVAT ROMANIA DIN VIRTEJUL IN CARE O IMPINSESE NEBUNIA UNOR DEBILI MINTALI,CARE AU CONFUNDAT LIBERALISMUL CU STATUL SOCIAL,crescind salariile cu peste 120% si pensiile,fara a se uita in traista.
   Toate aceste date,puse cap la cap cu felul in care percep organismele internationale evolutia romaniei,arata fara dubiu-AVEM SPERANTE SA SCAPAM DE DEZASTRU,SI ACEST LUCRU A FOST POSIBIL DATORITA UNOR POLITICIENI CURAJOSI,CARE SI-AU SACRIFICAT POPULARITATEA,SI-AU OSTILIZAT CATEGORII DE CETATENI OBISNUITI SA TRAIASCA DIN MILA STATULUI,dar au salvat TARA SI RESTUL DE MILIOANE DE ROMANI MAJORITARI,CARE NU SUNT VINOVATI CA UNII DINTRE CONCETATENII LOR SE CRED ,SI TRAIESC IN CONTINUARE IN MIRAJUL STATULUI CARE NE DA SI NE INGRIJESTE.
   Datorita acestor informatii,atitudinea opozitiei,pare a fi si mai penibila,pt ca asa cum toata presa occidentala a remarcat prin cotidienele cele mai importante din europa si america-OPOZITIA ANTI-REFORMISTA DIN ROMANIA A PIERDUT BATALIA POLITICA……….

  • T.O.-pina in prezent in spatiul public a aparut doar o singura informatie certa,care spune cu exactitate cit cistiga FELIX VOICULESCU ,pe zi de pe urma contractelor oferite de SERES,valetul lui.
   Cind voi avea date certe,nu BRODERII STILISTICE SI ACUZE FACUTE DE TURNATORII SORIN ROSCA STANESCU SI CORNEL NISTORESCU,doua cirpe comuniste,fii sigur ca voi reactiona.
   Pina atunci,tu te faci de ris-SPUNE-MI CE SUME OFICIAL DA-TE PUBLICITATII,CISTIGA MIRCEA BASESCU,OLTEAN,VIDEANU.
   Restul ,sunt povesti si scenarii alambicate pt prostii care se uita in gura celor despre care am amintit………….asta e.
   Eu stiu asa:
   catalin voicu -a fost inchis si trimis in judecata-PSD
   ADRIAN NASTASE CONDAMNAT LA 2 ANI INCHISOARE -PSD
   DEPUTAT PNL CONDAMNAT LA INCHISOARE SI SCOS DIN INCHISOPARE DUPA ALEGERI
   ADRIAN SEVERIN-HOTUL DE TALIE INTERNATIONALA
   JUDECATORI DE LA I.C.C.J. SI JUSTITIE TRIMISI IN JUDECATA.
   PLEVUSCA DE RANG INFERIOR NU O MAI AMINTESC.
   Aceste atacuri asupra corupotiei s-a intimplat in timpul guvernului EMIL BOC,SI A PRESIDENTIEI LUI TRAIAN BASESCU.
   INTREBARE-de ce nu au fost atacati coruptii in timpul celorlate guverne?????????????
   STII CARE E RASPUNSUL????????????PT CA ERAU GUVERNE PUSE DE CORUPTI.
   Ia fii atent acilea:
   TUDOR CHIOARIU-PNL-TRIMIS IN JUDECATA SI JUDECAT PT ACTE DE CORUPTIE-PNL-FLIERA RELU FERCHESIU
   CRISTIAN DAVID TROACA-PRINS IN FLAGRANT IN PROPIA CASA CU DROGURI,CU TRAFICANTI DE DROGURI SI CU CONSUM DE DROGURI-FOST MINI DE INTERNE-CE ZICI TURNULE,AI??????????-TOT FILIERA MOLDOVENILOR CONTROLATA DE FERCHESIU
   CRISTIAN ADOMNITEI-A LASAT IN URMA LUI 4000 DE GROPI-IN DIFERTE STADII DE LUCRU ,BANI ARUNCATI-TOT FILIERA LUI FERCHESIU.
   Hai ca m-am plictisit T.O.

  • P.S.-T.O. risti o profetie???????ce zici cind se sparge U.S.L.??????????
   Ii apuca martisorul impreuna????????????????

  • @Frank Zapa. Risc prietene, de ce nu. USL se va sparge la scurt timp (scurt este o notiune relativa) dupa disparitia cauzei care a creat-o – Traian Basescu. Tu zici ca pana la martisor? Pai sa fie intr-un ceas bun.

  • zapa daca astia se despart ,pedeleul sigur nu mai prinde parlamentul ,toti liberali autentici se intorc la PNL [,nu mai stau la pedeleul ,ieri comunisto-fesenisto-socialisto-populari ,intrun cuvant ,oportuniti ] ,atunci o sa fie doua blcuri mari :liberali -socialisti 😆 😆 voi astia de ambysex pe centura politichiei ….oau ce-mi place ,sa fie .

  • propozitia ,soc care i-a inebunit pe ANTIBASESCIENI:
   VICTOR PONTA:voi pastra si voi sustine,D.N.A,A.N.I., JUSTITIA IN GENERAL,nu voi schimba sefii serviciilor si voi ajuta guvernul sa lupte impotriva baietilor destepti.
   Atunci te intrebi ce a mai ramas din vctor ponta ANTIBASESCIANUL-daca preia temele lui TRAIAN BASESCU.
   Iata explicatia pt care ANTIBASESCIENII-AU INEBUNIT-ei sustin ca HAKERII PEDELISTI AU INTERVENIT LA CIPUL LUI VICTOR PONTA SI L-AU VIRUSAT.
   HAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  • @Puiu a scris pe 10 Februarie 2012, 01:28 pm

   Ei nu mai spune? De unde o scoti si pe asta ?

  • Oane …din LOGICA 😆 😆 ,dupa situatia actuala ,celavecii de dreapta trebuie sa stranga randurile ,asta se poate numai sub PNL ,pedeleul ii compromis total ,ii ros de coruptie [generalizata in tot partidul ],incompetentza crasa ,celavecii de stanga se grupeaza pe langa pesedeu’ acolo vin si uneperisti si uita asa se termina cu partidul umflat de smecheriile lui Basescu ,partid fara fundament si doctrina [au fost comunisti ,fesenisti ,socialisti ,acum populari ]intrun deceniu ,ii prea mult pentru oportunistii astia .EJECT

  • Oane perceptia publica ii catrastrofala pentru pedeleu’ ,poate sa faca acum numai bune ,ii prea tarziu ,lumea nu-i mai crede ,stii cum vine asta ex;daca ZAPA ar posta ca Plesu ,Liiceanu ,Biblio ,Zeby aici pe blog ,nimeni nu l-ar baga-n seama ,toti sunt obisnuiti cu lozincile lui 😆 😆 ,asa-i si cu pedeleul ,un fel de zapa kingu …hihihih…..

  • @Puiu, 10 Februarie 2012, 04:12 pm

   🙂 🙂 🙂
   Dar totusi cand ma uit la Lenuta in seara asta la Cristoiu, nu prea te cred. 🙂

  • Eu nu cred ca o tara in care este impusa o disciplina economica rationala ea nefiind singura capabila sa o impuna este distrusa de asa ceva. Ce s-a intamplat in America de sud este din cauza supracoruptiei si a debandadei de acolo.

 29. ,GRIFCO SI CONSTIINTA NEAMULUI’

  Voi recunoaste ca nu m-am asteptat ca dupa speech-ul lui PONTA din parlament sa apara asemenea deranjuri in CONSTIINTA NEAMULUI TICALOS,adunat sub cupola lui DAN FELIX VOICULESCU,si finantata prin celebra de acum,COMPANIE GRIFCO,CEA CARE IN URMA CONTRACTELOR CU HIDORELECTRICA INCASA 50.000 DE EURO PE ZI.
  Daca Crin Antonescu,intr-o sfortare supraomeneasca si-a tinut cit de cit in friu turbarea,PUPINCURISTII,FRIPTURISTII,ARGATII ,SERVITORII SI VALETII ,ieri au fost intr-o stare de nebunie ajunsa la paroxism.
  Pur si simplu si-au aratat adevarata fata,urita,mizerabila,schimonosita ,dar si sufletul,plin de ura ,venin,de care nu-i va scapanimeni si nimik pe lumea asta.
  Sigur ,ca eu sunt unul din cei care nu cred o iota din scenariul care spune vca VICTOR PONTA,s-a schimbat ,ba mai mult ca s-a maturizat,nuuuuuuuuuuu,eu stiu si cred doar intr-un singur scenariu,si anume ca i s-a spus,dar mai ales i s-a impus de la partid prin consilieri-SCHIMBA MACAZUL ACUM PINA NU-I PREA TIRZIU.
  De ce??????? raspunsul e atit de simplu si il gasiti in felul in care LUDOVIC ORBAN SI PETRE ROMAN AU FOST BRUSCATI SI FUGARITI DE NATARAII DIN PIATA UNIVERSITATII.
  Trebuie sa fii un fin observator ,pt a intelege ca,U.S.L. este un produs artificial,care a folosit ,HORMONI PT CRESTERE SI PT SCHIMBAREA SEXULUI,numai ca experimentul este nereusit,iar monstrul care a iesit ii sperie rau de tot pe romani,pur si simplu acest U.S.L este si arata ca un personaj horror din filmele S.F. unde se foloseste mult lichid rosu.
  Inca o data s-a vazut ca ,in laboratoarele lui FELIX VOICULESCU,nu doar politicienii au fost tratati cu hormoni,ci jurnalistii arondati si angajati de voiculescu,si ceea ce eu cred ,este ca acestia au fost lacomi si au cerut portii duble. Asta este explicatia pt felul incredibil in care ieri a fost atacat,cel pe care in urma cu cite-va zile era ridicat in slavi,fesele ii erau masate de limbile spurcaciunilor lipsite de deontologie,care sunt pe statele de plata a turnatorului DAN VOICULESCU si care sunt platiti din banii furati de acesta din buzunarele romanilor.
  .

  • @Frank Zapa. Hallo Frank. Vad ca ultimele evenimente ti-au colorat limbajul. Ai grija ca nu e de bine. Apropos de Grivco, poate ca nu esti la curent, dar fratiorul cel iubit – Mircea a prins gustul afacerilor cu baietii destepti din energie. Mai prinsese el si gustul afacerilor cu armamente, dar presa ticalosita i-a retezat macaroana. Ai zis ceva de Hidroelectrica? Vezi ca Basescu si sluga sa preaumila vor sa scape de ea, in care scop au numit-o pe Andreea Vass sa se ocupe pentru a scapa de ea cat mai repede. Cum il chema pe cel care a reinoit contractele cu baietii destepti din energie? Cumva Videanu? Mai tii tu minte Frank cum atat Basescu cat si Boc se dadeau de ceasul mortii acuzandu-i pe social-democratii lui Nastase ca a vandut neverosimil de ieftin petrolul romanesc? Ei bine, la radiosant au aparut stiri ca guvernul lui Boc ar fi prelungit contractul cu OMV referitor la acelasi petrol pentru inca un numar de ani. Stirea s-a dat si la TV la un moment dat. Stirea nu a fost nici confirmata si nici dezmintita. Tu ce crezi?
   Ludovic Orban si Petre Roman nu au facut altceva decat sa se convinga pe pielea lor de adevarata stare de lucruri din PU. Banuiesc ca daca i-ar fi cumparat pe protestatari cum acuzai tu ceva mai devreme, altfel i-ar fi primit. Si apoi sa mai stii tu Frank ca USL este o nuca tare chiar si pentru falcile animalului politic care Traian Basescu. Am folosit cumva prezentul? Cer scuze, am gresit trebuia sa folosesc trecutul. In prezent din Regele savanei care era odata nu a ramas decat un leu jigarit care cum da de o sensibilitate, cum varsa lacrimi. A ajuns sa nu ne mai impresioneze.

  • T.O. : “Am chiar convingerea ca atunci cand va fi sa apara acel liberal “mai bun”, chiar Crin insusi va consimti sa faca un pas in spate pentru ca altcineva mai tanar si mai puternic sa duca liberalismul mai departe”.
   Poţi fi sigur că fix cu asta vei rămâne… om-i bolşevic rău în gândire!

 30. Sint consecventa,verticala,am votat Basescu si PDL,respect institutiile statului si persoanele din fruntea lor,apreciz foarte mult lucrurile bune care s-au facut in ultima perioada,cel mai bun presedinte si guvern pe care Rominia l-a avut de la revolutie incoace,iubesc Romania, sint mindra ca traiesc intr-o astfel de tara mai ales acum cind primim semnale pozitive si din afara,a fost greu dar o sa ne fie si noua bine.Raman in continuare alaturi de acesti oameni minunati prin votul meu.

 31. Aproape 60 de morti din cauza frigului.Ce vina au avut?Nu i-a ajutat nimeni,din cei ce sunt platiti din bani publici.Nesimtirea e mai mare decat zapada.

  • Repostez, ca iar ma pierdui p’aci 🙂
   Turnuletule, te las pe tine sa gasesti legatura dintre cei doi, intr-o anumita perioada……. 😉

  • @lulu. Draga Luluta, observ ca ma pui la lucru. Conlucrarea dintre cei doi Tariceanu si Patriciu este lunga si nu stiu la care moment al prieteniei celor doi te referi. Presupun ca vrei sa o luam cu inceputul. Acu cativa ani istoricul Alex Stefanescu a facut o cercetare prin istoria recenta si a descoperit cum au facut cei doi primul milion care, ca la mai toti miliardarii, este discutabil. Ce a aflat istoricul – cei doi au infiintat o societate imediat dupa Revolutie – in 1990, cand inca nu se redactasera legile pentru infiintarea de societati comerciale. Acestia doi au purces la lucru cu societatea lor, inca neinfiintata oficial. Ce faceau cei doi? Ocheau terenuri de constructii prin capitala si pe aiurea, le cumparau, dupa care conu Dinu – arhitect de profesie, si inca unul din cei cu talent, deci Dinu proiecta o vila adecvata terenului respectiv. Amatori de astfel de constructii se gaseau destui in perioada respectiva, mai ales ca terenurile erau “ieftine ca braga”. Tariceanu – inginer de constructii se ocupa de transpunerea in fapt a proiectului pus pe planseta de Patriciu. Asa au ajuns sa faca primul milion de dolari. Cam dupa jumatate de an dupa ce au inceput sa functioneze, le-a venit si hartia de la Registrul Comertului prin care societatea lor a ajuns sa fie in perfecta legalitate. Interesant ca in Registrul Comertului societatea lor este trecuta la prima pozitie. Ulterior realizarii primului milion de dolari, dupa o perioada de prietenie fructuoasa, drumurile celor doi se despart – Patriciu si-a adus aminte ca bunicul sau geolog si coproprietar al rafinariei Vega Ploiesti, s-a ocupat de petrol, pe Conu Dinu mirosul l-a ispitit asa ca a apucat-o pe aceasta cale. Tariceanu a gasit cu cale sa se implice in mass-media, in care scop a achizitionat un post de radio si ulterior si-a infiintat o firma de vanzari automobile Citroen, etc. Interesant este ca desi s-au despartit cu afacerile, cei doi au continuat sa ramana prieteni. Ei ce zici Lulu, te satisface continutul legaturii dintre cei doi?

  • Turnuletule, raspuns parsiv, ocolitor, de m-am inzepezit tot cautand fraza din textul tau: Dinu Patriciu, cel mai mare bandit, hot si dusman al Romaniei AJUTAT de premierul -prieten Tariceanu. Dar iata ca si lui ii seaca punga, nu mai da acele burse, au ramas saracii studenti prin lume fara bani….nu mai alimenteaza cardurile banditilor din politica pe care-i sustinea, se aude ca nu mai sta confortabil in fotoliu din odaie….. si se mai aud multe prin targ….stai sa treaca iarna sa vezi tu cate mai aflu…Hehehe!

 32. A fost necesar sa plecati din fruntea MDRT, ati facut-o cu fruntea sus si va felicit pentru intreaga munca depusa. In sfarsit, de la 1989 Romania a avut un ministru adevarat la turism. Sper sa reusiti sa ajutati turismul si din umbra. Felicitari!

  • ,Cind drumurile se despart’

   Suntem un popor cu sInge fierbinte,galagiosi si foarte,foarte superficiali,avind o usurinta incredibila de a trece de la pupaturi la pumni.
   Aceasta trasatura de caracter cu care ne mindrim a fost mai mult decit evidenta zilele acestea,in frumoasa casnicie dintre cele doua ,MARI NEPUTINTE DE PARTID’ PSD SI PNL.
   De la amorul bebun,din telenoela cu nenumarate episoade scrise de marele SCENARIST DAN VOICULESCU , un mare talent in datul pe goarna si turnatul la secu,cit ai pocnii din degete s-a trecut la o paruiala care a implicat toata familia de argati,servitori,arendasi platiti,ai SCENARISTULUI VOICULESCU.
   Dihonia,pina la urma nu a fost provocata de discursul lui VICTOR PONTA,dihonia are cauze mult mai adinci,si mult mai complexe,pe care doar orbii au refuzat sa le observe,dar mai ales sa le comenteze.
   Eu unul stiu ca am vorbit despre aceste grosolane ,NEPOTRIVIRI DE CARACTER’ de multe ori ,chiar daca am folosit pamfletul,dar toate lucrurile spuse,asa pe un ton glumet au fost si sunt reale.
   Ar fi total neproductiv sa incep a insira toate cauzele si motivele pt care aceasta ,MEZALIANTA’ este sortita pieirii,insa esenta o pot spune intr-un singur cuvint:
   ,ZESTREA’ ,ca despre ea e vorba,nu are aceiasi greutate de ambele parti,cintarul este mult prea dezechilibrat de partea PESEDEILOR.
   Ori cind intr-o casatorie din interes,zestrea unuia este muuuuult prea mica in raport cu pretentiile,CONTRACTUL NUPTIAL’ devine caduc.
   Ori in cazul nostru,,ZESTREA PENELISTILOR” este mica si neinsemnata,dar pretentiile…………………..
   Ei de aici de la aceasta asimetrie trebuie sa plecam,pt ca acum nu mai este loc de intors-IN IUNIE ROMANII SE PREZINTA LA URNE SI NU MAI PUTEM MINTII POPORUL CU TELEVIZORUL LUI DAN VOICULESCU PREZENTIND SONDAJE MINCINOASE,ori in teritoriu LIBERALII APROAPE CA NU EXISTA-N-AU STRUCTURI,NU AU CE PUNE PE MASA ,IN AFARA DE PRETENTII.
   Iata de ce am spus ca ,S-AU DUS LA COTROCENI URCIND DEALUL COTROCENILOR DE MINUTA,SI S-AU INTORS FIECARE PE DRUMUL SAU.
   Crin antonescu s-a retras in transeele lui DAN VOICULESCU LA GRIFCO’ de unde scoate flacari pe nas.
   VICTOR PONTA,va trece atlanticul,si v-a incerca sa-i pacaleasca pe americani ca el VICTOR PONTA NU MAI ARE REFLEXELE INAINTASILOR SAI,si ca ION ILIESCU,nu mai are nici o inflenta in partid.
   Ce sa va intimpla cu aceasta ,casatorie din interes?????????????????pt ca politica e cinica,pragmatica si fara suflet ,se v-a intimpla ceea ce era clar inca de cind mirii au spus ,DA’……………MIRII VOR INSELA,VOR MINTII SI SE VOR PARUII,asa pt inceput,dupa care………………

  • @Frank Zapa. Rationamentul tau este corect Frank. Felicitari! Pacat ca nu l-ai dus insa pana la capat. Eu inca de mult afirmam ca aceasta logodna este nefireasca – nepotrivire de caracter cum spui tu si ai dreptate. Deci nimic mai firesc decat ca, la un moment dat, logodna sa fie rupta. Protagonistii au incheiat alianta cica pentru 20 de ani. Sa fim seriosi, se va rupe cu mult mai repede si anume se va rupe la scurt timp (oare cat de scurt?) dupa disparitia cauzei care a facut-o necesara – Traian Basescu. Dupa ce “animalul politic” numit Traian Basescu va deveni “cadavrul politic” si va ramane in istorie in rand cu “Ciuma lui Caragea”, ei bine atunci logodna celor doi se va rupe, deci, dupa cum prea bine ai spus – Drumurile se despart si fiecare isi va urma calea. Deocamdata, chiar daca nu se plac nici ca persoane si nici ca mentalitati, trebuie sa stranga fiecare din dinti, chiar sa zambeasca fiecare frumos pentru presa si sa mearga inainte fara sincope cum parea a fi acum cateva zile. Victor Ponta trebuie sa se maturizeze caci nu se poate sa mearga chiar peste tot dus de manuta de Crin Antonescu.

  • ,Doamna ELENA UDREA ,v-am asteptat’

   Da aseara ,am asteptat cu interes prima dv aparitie publica dezbracata de corsetul destul de incomod care a fost guvernarea,si postura de ministru.
   N-am sa cad in pacatul general,si foarte,foarte superficial,in a comenta coafiura dv, care va dadea un aer usor melancolic,dar totusi ferm si care a avut darul sa va scoata in evidenta trasaturile regulate,simetrice,demne de invidiat,pt ca sunt trasaturile unei femei foarte frumoase.
   Si pt ca tot ati pomenit de felul in care cele doua babeturi,ECATERNA ANDRONESCU SI MARIANA CIMPEANU, se confesau,una celilate pe tema sacoului dv. voi spune doar atit,o tinuta usor neutra,eleganta si in ton cu vremea,dar ,avind o culoare optimista.
   Ei si acum sa trec la mesajele pe care ,cu atita naturalete ,chiar fermecator le-ati transmis.
   Ele,mesajele trebuie impartite in doua mari grupe:
   1.-Mesaje de uz intern,care au sunat destul de razboinic,pt ca aceste mesaje contin adevarate angoase pt ,CEI CARE AU STAT ASCUNSI PT A-SI PROTEJA IMAGINEA-VOR FI RASPOPITI.
   De unde isi frecau minutele cu speranta ca veti fi desfiintata de prietenii lor din solda lui FELIX,iata-i tocmai buni de jumulit.
   2-Mesajele pt cei care nu sunt portocalici-ei,aici ati fost mai nuantata si ati trimis mesaje posibililor votanti,care acum sunt in expectativa,si adversarilor politici.
   lAR CEA DE-A DOUA SUBGRUPA,cel mai important mesaj mie unul mi s-a parut a fi adresat lui DAN VOICULESCU ,CARE PROBABIL V-A FORTA UN NOU MANDAT IN BUCURESTI,DE DATA ASTA INSA FARA PIEDONE.
   Pt ca pierderea IMUNITATII si a influentei din parlament-SUNT DEVASTATOARE PT VARANUL FELIX,asa ca este condamnat sa incerce sa puna mina pe un nou mandat de parlamentar.
   Sigur as putea dezvolta,pe puncte iesirea dv publica,dar sunt convins ca toti cei care s-au uitat,si-au luat notite,fiecare dupa sufletul si inima lui…………..

  • HELLOOOOOOOOOOOOOO,T.O,. HI,HOW ARE YOU??????????????-nu ma grabesc sa-ti stric buna dispozitie,si sa-ti spun grav si ferm-WRONG,MY FRIEND,WRONG.
   Uite vezi,cind vine vorba de subtilitati politice de ,OPERATIUNI’speciale,care tin de ,FELUL IN CARE UN PARTID ISI PROIECTEAZA IMAGINEA IN PUBLIC. tin sa te informez ca sunt,ACASA LA MINE.
   Nu spun doamne fereste ca ,SUNT INFAILIBIL,ca as fi depozitarul unor adevaruri irefutabile,nuuuuuuuuuuuuu,departe de mine aceste ginduri ,comice,eu spun sec si foarte aplicat-TUTNULE,PUNTEA MAGARULUI PT U.S.L. SUNT ALEGERILE LOCALE,CARE ,ATENTIE LA CE SPUN ACUM,ESTE EXPLOZIBILUL DE TIP:T.N.T. care va dinamita si arunca in aer aceasta constructiue ofilita,neputincioasa,pt ca ea ascunde un mare adevar-S-AU LUAT DE FRICA,CONSTIENTII CA IMPREUNA,AR PUTEA AVEA O SANSA.
   Numai ca VICTOR PONTA ISI APARA CAPUL T.O. el nu vrea soarta lui MIRCEA GEOANA,NU VREA SA DANSEZE PE SCARILE DIN kiseleff,sa strige DACIANA DRAGOSTEA MEA,SI IN SECUNDA DOI SA-I ZBOARE CAPUL DE PE UMERI.
   Vezi,asta nu intelegi tu turnule-VICTOR PONTA SI CEI DIN JURUL LUI,AU INSTINCTUL DE CONSERVARE MULT MAI PRONUNTAT ,PT CA DE DATA ASTA MINA PE SCUT A PUS-O ION ILIESCU…………….

  • @Bibliotecaru. Stimate Bibliotecar sa nu credeti ca v-am uitat pentru a nu ma achita de o promisiune. Recent am afirmat despre dv. ca ati fi un om cu vederi de stanga, la care dv., evident suparat pe mine, ati cerut sa aduc o singura dovada in sensul afirmatiilor mele, la care eu am promis sa fac sapaturi. Marturisesc ca am pus mana pe cazma, am sapat cat am putut – nu prea adanc si pot afirma ca nu am gasit decat doua afirmatii ale dv. care m-au indreptatit a va considera ca fiind de stanga. Ambele afirmatii le-ati facut in disputa cu Frank Zapa – un fel de Don Quijote. Prima dintre ele reprezenta o pledoarie a dv. pentru statul social. Fata de afirmatiile inconstientului Frank care se declara a fi de dreapta si care preluand o idee de la mentorul sau ce se vrea original in Europa si nu numai – aruncarea peste bord a continutului social al statului, dv. ati binevoit a-i aduce la cunostinta revolutionarului intors pe dos, faptul ca pensionarii, somerii, cei cu sanatatea afectata de fapt nu sunt asistati sociali, ci dimpotriva, acestia au cotizat de-a lungul vietii active cu sumele prevazute de lege pentru a putea beneficia de acestea mai tarziu, atunci cand vor iesi la pensie, somaj etc. A doua dv. afirmatie, tot in polemica cu Frank Zapa, se referea la continutul notiunii de socialist. Respectivul tinea mortis sa puna semnul egalitatii intre notiunile de socialism si social-democratie, de partea cealalta a semnului de egalitate fiind notiunile de socialism si comunism, asa cum le-am cunoscut noi acu ceva vreme. Dv. ati binevoit a-i arata diferenta dintre respectivele notiuni. Aceste afirmatii ale dv. m-au determinat a va considera ca fiind de stanga. Fata de aceste afirmatii, dv. acum puteti avea convingeri de stanga intradevar, dar este posibil sa fie vorba si de exigenta si precizia, sa zicem a unui cadru didactic care tine la adevar si in numele acelui adevar s-au produs luarile dv. de pozitie. Am onoarea!

  • @Frank Zapa. Stimabile, observ ca acorzi o importanta mult prea mare lui Ion Iliescu. Ca a pus mana pe scut si de aici spaima lui Ponta? Trebuie sa deschizi bine ochii pentru a vedea care este cu adevarat puterea lui Ion Iliescu astazi. Acesta nu mai poate influenta astazi cursul evenimentelor si destinul personajelor politice. Te-ai referit la alegerile locale ce bat la usa, dar te-ai gandit o clipa cat de mult se potrivesc portocaliilor afirmatiile tale. Dupa saracirea dramatica a populatiei, dupa brambureala administrativa iesita in evidenta cum nu se poate mai rau in aceste zile cumplite de iarna, cam cum crezi ca vor vota cetatenii? Te pot asigura ca, in randul cetatenilor s-a insinuat o idee cum ca promisiunile voastre portocalii, daca le veti asterne chiar si in troaca porcilor, ei bine Frank, nici chiar porcii nu vor mai pune botul la acele promisiuni. Cat despre vot…

  • @ Turnul de observatie

   Stimate domn,
   Ce anume este “de stânga” în aceste spuse? Aceste sunt realităţi universale ale sistemului nostru instituţional, deasupra unui sistem doctrinar. Ele se aplică oricărei doctrine politice şi sunt urmare a prevederilor Constituţionale.

   Ceea ce spuneam eu există deja în lege, în cea pe care Guvernul Boc şi-a angajat răspunderea.

   Sistemul public de pensii se organizează şi funcţionează conform principiului repartiției, pe baza căruia fondurile de asigurări sociale se redistribuie pentru plata obligațiilor ce revin sistemului public de pensii, conform legii. Pensia este un contract de asigurare socială, adică un contract încheiat voluntar între persoane fizice și casele teritoriale de pensii în
   scopul asigurării în sistemul public de pensii. Plăteşti contribuţii, ai pensie. Ce este de stânga aici?

   Cât despre socialism. Prima definiţie, cea veche, se găseşte în orice dicţionar românesc mai vechi, ba şi în cele noi…

   SOCIALÍSM s. n. 1. Ansamblul doctrinelor social-politice care urmăresc reformarea societăților umane prin desființarea proprietății private asupra mijloacelor de producție și de schimb și punerea acestora sub controlul statului. ♦ Socialism științific = ansamblul concepțiilor marxist-leniniste privitoare la structura și dinamica proceselor trecerii omenirii de la orânduirea capitalistă la orânduirea comunistă. Socialism utopic = ansamblul concepțiilor socialiste care concep instaurarea orânduirii socialiste ca o cerință a rațiunii, ca o concretizare a unui ideal moral. 2. (În teoria marxistă) Orânduire socială bazată pe exercitarea puterii politice de către clasa muncitoare aliată cu celelalte clase și categorii sociale muncitoare, pe proprietatea socială asupra mijloacelor de producție și pe realizarea retribuției potrivit principiului „de la fiecare după capacități, fiecăruia după munca depusă”. [Pr.: -ci-a-] – Din fr. socialisme, germ. Sozialismus.

   Vedeţi că socialismul are legătură cu marxismul (sau stânga nemarxistă veche, cum ar fi naţional-socialismul), are legătură cu proprietatea poporului asupra principalelor mijloace de producţie… şi aşa mai departe.

   Astăzi Internaţionala Socialistă nu mai are în componenţă partide comuniste, socialismul reprezintă deja o societate cu economie de piaţă, pluri-partidă, cu proprietatea privată asupra principalelor mijloace de producţie (acest proces de modificare a înţelesului socialismului a început o dată cu Congresul de la Frankfurt din 1951). Socialismul (care acum poartă de fapt înţelesul de democrat-socialism) nu mai reprezintă o stare de tranziţie spre societatea comunistă ci reprezintă o doctrină-bază politică stabilă (respectiv o este la baza doctrinei partidelor socialiste, social-democrate şi laburiste… fără comunism). Dacă sunteţi interesat, vă ofer un link cu o lectură interesantă:

   http://www.socialistinternational.org/viewArticle.cfm?ArticleID=31

   Vedeţi deci că aici nu mai există nici o legătură cu comunismul.

   Argumentele pe care le aduceţi pentru a justifica o poziţie de-a mea “de stânga” nu reprezintă însă, după cum vedeţi, opinii ci informaţii. Când informaţiile pe care le aduc sunt despre creştin-democraţie sau liberalism sunt şi eu de dreapta? Absurd. Aducerea informaţiilor nu are nici o legătură cu credinţa mea politică, iar credinţa mea politică are legătură cu respectarea democraţiei şi a constituţiei (în această ordine a importanţei)… fără culoare politică sau, dacă vreţi, în toate culorile politice.

 33. Turnule,observ o oarecare iritare in tonul tau ,iritare dovedita de comparatiile agresive la care ai recurs,tinind neaparat sa-i treci pe cei care voteaza PD-L in rindul ,PORCINELOR’
  Ma rog e dreptul tau sa-i judeci pe cei care cred in altceva decit crezi tu,sa-i cadorisesti cu ce comparatii doresti.
  Numai ca ,asa inca o data am realizat spaima care te-a cuprins si pe toti cei ca tine care doresc si gindesc in aceleasi coordonate.
  Faptul ca refuz sa intru intr-o dezbatere de substanta prind conceptele filozofice,se datoreaza faptului ca nu am in intentie sa -mi dovedesc eruditia politica ,si nici sa bat cimpii p’acile prins intr-o dezbatere arida,lipsite de interes pt foarte multi.
  Nu suntem aici la academia de stiinte politice pt a face nuantari intre curentele desprinse din SOCIALISM,SI CARE AR FI DEOSEBIREA INTRE SOCIALISMUL STIINTIFIC,cel pe care sunt convins ca il cunoasti,si ,SOCIAL DEMOCRATIA europeana care a aparut in sec 19 care i-a avut ca socialistii revolutionari pe ROSA LUXEMBOURG SI VLADIMIR LENIN.
  N-am sa-ti vorbesc acum de socialistii moderati si primele schisme majore,dar voi invoca cite-va nume de socialisti moderati ,ca ,EDUARD BERSTEIN SI KARL KAUTSKY.
  Asa ca TURNULE DE OBSERVATIE,te invit la moderatie,si echilibru,pt ca nici nu stii cit de mic esti ,nici nu stii ca de fapt prin atitudine,exprimare,dar mai ales gindire ,se vede ca joci in ligi inferioare,ca la fel,ca ,CRIN ANTONESCU,esti un repetent,care face un melanj suspect intre curentele filozofice ,politice, ca de fapt ,SOLIDITATEA GINDIRII TALE,se bazeaza in primul rind pe ,URECHE’ si nu pe un studiu serios,si aprofundat.
  De aceea te rog ramii,la nivelul subiectelor pe care le poti intelege,pt ca,gradul tau de comprehensibilitate este minuscul ,si te plaseaza definitiv intre agnostici,pt ca sunt convnins,ca copertile unei carti iti frig mult prea tare degetele,tale butucanoase de PROLETAR TRAVESTIT’ in costum avind agatata la git,o cravata pe post de ata culturala.

 34. P.S.-Turnule,vehementa cu care ataci PD-L, ma indeamna sa te intreb:
  esti mindru ca esti in echipa cu DAN VOICULESCU,RELU FENECHIU,CRISTIAN DAVID TROACA,SORIN ROSCA STANESCU,MIHAI GIDEA,RADU TUDOR,VICTOR CIUTACU, SI ALTII,pe care din lipsa de timp si chef nu-i voi pomenii???????
  Si intrebarea ,vine in intimpinarea a ceea ce ai spus,ADICA PORCII CARE AU PUS,PUN SI VOR PUNE BOTUL?????????????
  P.S.-si acum despre cadavre politice-MA UIT LA PNL,MA UIT LA PSD ,MA UIT LA PSD-si vad o ,MORGA POLITICA,NEREFORMATA PLINA DE FANTOME BOLSEVICE,TROTKISTE,LIBER SCHIMBISTI,TORTIONARI,MIZERABILI ETC.
  Cind degilezi cu NONAGENARUL STOLNICI,CU IONESCU QINTUS………………TURNULEEEEEEEEEEEEE-mizerabili scrie pe voi………………..

  • @Frank Zapa. Amice Frank, vorbele tale despre diferitele tipuri istorice de socialism nu au nici o valoare deoarece tu ii bagi cu anasana in aceiasi galeata pe toti. Ii bagi in galeata socialismului si comunismului pe oameni care au depasit de mult conditia de comunisti, astazi multi dintre acestia fiind niste corifei ai capitalului in timp ce tu te caznesti, doar-doar vei reusi sa le lipesti o stea rosie pe frunte. Atat ieri cat si astazi imi aduci niste exemple de oameni care au calcat alaturi de lege. Rusine sa le fie. Iti atrag totusi atentia ca ai uitat cativa dintre acestia – baietii aia destepti care nu catacdisesc sa se dea jos din pat decat pentru o suma de la 100000 euro in sus. Parte din ei sunt chiar din Clujul dv. iubit. Culmea este ca aceiasi baieti destepti afirma ca fiecare individ din lantul ce duce catre Nr. 1 isi are pretul sau. Ai idee cam cine ar fi Nr.1? Pai acces la banii de care vorbea unul din acesti baieti destepti nu avea decat o singura persoana – fostul Premier Emil Boc. Ai facut o obsesie fata de oameni ca Ionescu Quintus si Balaceanu Stolnici care intr-un moment greu al vietii – aflati in inchisorile comuniste unde tortionari ca alde Nikolschi erau adevarati meseriasi, in aceste conditii respectivii facand pactul cu diavolul. Tot la aceasta categorie il avem si pe domnul Prezident care a facut si el pactul cu diavolul si inca de doua ori, dar in conditiile in care nu a mai avut de a face cu tortionarii lui Nikolschi si Turcanu. A semnat de doua ori de buna voie si nesilit de nimeni. De ce nu ai amintit si de domnia sa? Treaba cu porcul ar trebui sa va ingrijoreze.

 35. Dragilor,
  Credeam ca altcineva se va ocupa dar vad ca va faceti ca polua.
  Eu remarc si salut aparitia lui Der Fliegende Holländer si ca sa nu fie confundat cu ala de la BT o sa inlocuiesc Fliegende cu SpringerIn si va trimit sa-i vedeti creatiile cinematografice pe:

  http://www.youtube.com/user/demneura

  🙂 🙂 🙂
  =)) =)) =))

  • Nu e rau nici polua dar totusi sa accept meteorologia clasica asa cum uneori il accept si pe Euclid:
   Asadar ERATA: ploua

  • De ce? doar alea sunt reusite cat despre invidie o urasc si sper si cred ca mie imi este destul de straina.
   Nu am de ce sa fiu astfel. 🙂

 36. Intr-o tara sunt cateva mii de sinistrati si e cod rosu.La noi sunt aproape 70000 oameni si e cod portocaliu.Asta e diferenta dintre politicienii straini,responsabili si politicienii romani iresponsabili.
  La noi trebuia schimbat guvernul,asta era important.Ungureanu ar trebui mustruluit,e prea arogant,prea raspunde la misto.Daca nu stie ce sa spuna in fatza camerei,mai bine nu mai rapsunde.Isi bate joc de amaratii aia.

  • Balby, minti.
   Culmea e, ca dl Ungureanu nu este arogant, ci disciplinat, si n-are timp de taclale. Trateaza pe fiecare in functie de nivelul pe care-l are….vina este a jurnalistilor care-l intreaba numai tampenii, deoarece sunt niste tampiti. Iar d-lui nu face decat sa le arate ca sunt NISTE TAMAPITI. 🙂 🙂
   Pricepusi?

  • De remarcat: tintele mogulienilor, au fost permanent indreptate catre CEI PUTERNCI din PDL, d-na Udrea si dl Basescu.
   D-na Udrea i-a lasat acum fara material didactic, sa nu zic cu fundul in balta, iar dl Basescu isi vede de treaba, dupa ce le-a dat sa se sature…. 🙂 🙂
   Acum, mogulienii Felixului BALONAT, isi indreapta tinta spre singurul om puternic al noului guvern: Ungureanu. Il vor toca, poate chiar mai rau..le este teama pe doua planuri de d-lui:
   -ca va reusi sa mentina economia tarii si chiar putem marsa spre o crestere neasteptata….strainii vor avea incredere in el si vor veni investitii externe. Rezultand garantia castigarii alegerilor din toamna de catre PDL 🙂 🙂 Auchi, ce doare, nu?
   -teama de a tuna si fulgera intr-o zi despre toti cei cu musca pe caciula….aici e buba, iar banditilor din opozitie le tremura izmanutele pe ei!

  • Lulu,
   Lui Ungureanu i se rupe royalement de aceasta tocare si in timpul asta sper ca PDL sa-si faca temele.
   Iar Presedintele oricum pluteste pe deasupra 🙂

  • Imi inchipui oameni uitati de soarta, peste 10 zile la discretia naturii. Pentru ca vine o autoritate sunt mobilizati militari, altii se fac ca ii intereseaza soarta oamenilor. Acestia din urma stau la caldura cand apar autoritatile si asteapta lenesi, la caldura si se cinstesc ca le-a venit ajutorul. Sa vezi, a venit “cineva” sa se intereseze, iar oamenii nu stiu ca trebuie si ei sa se faca cum ar fi interesati, sa-si arate bucuria cu lopetile pe umar. Oamenii astia au stat sub zapada, flamanzi, vai capul lor. Nu a existat autoritate sa mobilizeze oamenii, au stat si s-au simtit parasiti, neajutorati, fara sperante. In locul unui mesaj de speranta, de schimbare si comunicare, avem acelasi mesaj belicos si arogant. RO tara in care mortii nu pot fi ingropati. RO reala. Pana una-alta avem altele de discutat. Ha! Ha! Ha!

  • Auzi băi Nanule?
   Dar când a fost de mărit bugetul la armată de ce aţi sărit toţi în sus de trei metri?
   Şi am o întrebare:
   Înzăpeziţii ăştia ai tăi în loc să se plângă pe la Realitatea şi Antenele şopârloiului de ce nu pun mâna pe lopeţi?
   😉 😉 😉

  • @ balbeck.
   1. Codul portocaliu, rosu, sau de alta culoare se introduce IN FUNCTIE DE CONDITIILE ATMOSFERICE( ninsoare puternica, viscol, temperaturi foarte scazute,etc.), NU DE NUMARUL CETATENILOR AFECTATI.
   2. Dl. Ungureanu s-a referit la cetatenii apti de munca, ascunsi in case atunci cand a venit armata sa degajeze drumurile. DE ALTFEL, LA UNA DINTRE TELEVIZIUNI ( PRO TV, parca), O BATRANA A ZIS CA VECINII MAI TINERI I-AU CERUT BANI, PENTRU A O AJUTA SA IASA DIN CASA !

  • Dragul meu TURN DE OBSERVATIE,ai ratat inca o data o buna ocazie de a dovedi ca nu ai uitat cum e sa fii onest,si cu buna stiinta,ai mintit,cu nonsalanta,la fel ca DERBEDEUL BATRIN ,cu apucaturi criminale-NONAGENARUL STOLNICI,care face parte ,ATENTIE DIN SENATUL LIBERALILOR TORTIONARI,SECURISTI,SI TURNATORI LA SECURITATE.
   Conform CNSAS,dl STOLNICI,se face vinovat de EPLOZIA DE LA EUROPA LIBERA SECTIA CEHA,explozie in care au murit mai multi cetateni de origine ceha.
   DL. STOLNICI S-A BAGAT CU DEANASINA,PE POST DE TURNATOR SI SI-A OFERIT SERV ICIILE BENEVOL CA UN ADEVARAT TRADATOR,CA UN ADEVARAT OPORTUNIST,CA UN ADEVARAT TURNATOR- TURNULE DE OBSERVATIE.
   Asa ca vin si te intreb: DE CE DEZINFORMEZI TURNULE SI MINTI???????????
   De aceea vin si te intreb-AI VRE-O DOVADA CA PRES. ROMANIEI TRAIAN BASESCU A FOST COLABORATOR AL SECURITATII,IN AFARA DE FACATURA NEREUSITA A LUI DAN VOICULESCU PRIN CIRPA MUGUR CIUVICA ,MEDICUL GINECOLOG PE POST DE AVORTON???????????
   Daca ai dovada fa-o ,daca nu CONCHIS CA ESTI UN MARE MINCINOS SI MANIPULATOR.
   Eu pt tot ce afirm am probe si institutii ale statului s-au pronuntat.
   Tentativa ta si a celor ca tine,de a minjii pe toata lumea si a incerca de a spune ca TOTI,sunt o apa si un pamint,ca toti sunt la fel e josnica,si nu tine.
   Te-am mai intrebat si te intreb:
   1.Spune-mi citi ministrii PD-L sunt condamnati???????????
   Eu pot sa-ti spun citi PESEDISTI SI PENELISTI SUNT……………

  • Ghiţoiule ai dat-o şi tu în boala lui Adrian!
   Postezio fluviu?
   Ţi-am mai spus că dacă nu spargi postarea c-un mezelic ceva cititorul o citeşte pe diagonală!
   🙂 🙂 🙂

  • @Frank Zapa. Draga Frank, iti propun sa nu te mai formalizezi atata din cauza dosarelor. Dosarul cu pricina nu va fi gasit decat daca cineva va avea vreun interes. deocamdata nu il are. Atunci iti propun sa mergi intr-o audienta la Zeus si sa il rogi sa scoata dosarul din arhiva microfilmata a securitatii. Acolo precis il gasesti. Acea arhiva microfilmata prezinta marele avantaj ca nu poate fi contrafacita. Nu poti sa elimini unele file si nu poti sa adaugi altele. Daca vei dori sa elimini vreo fila, nu o poti face decat cu foarfeca si cu lipici, ceea ce se observa cu ochiul liber. In plus, consultarea acelui dosar microfilmat nu se poate face decat in fata unor camere de luat vederi care retin tot. Nu ai voie acolo cu aparate de filmat sau cu telefonul mobil. Este extrem de simplu, dar operatiunea nu se face decat cu aprobare de sus care se obtine extrem de greu, sau mai precis nu se obtine. Despre Ciuvica, pot spune ca are meritul de a fi scormonit exactr unde trebuie. A gasit pana si ofiterul care l-a recrutat. Se stie pana si ce numar de inregistrare purta acel dosar. Daca ar fi posibil sa i se dea voie lui Ciuvica sa mearga pe urma acelui numar de inregistrare va ajunge exact la dosarelul cu pricina si la cel care il tine dosit.

 37. Felicitari pentru emisiunea de aseara si felicitari pentru mandatul de ministru recent incheiat. Sper intr-o prezenta cit mai numeroasa pe canalele TV, pentru a va imbunatati imaginea si strategia de comunicare.

  • Emisiune extrem de proastă!
   Undera trebuie să sară la beregata duşmanilor pe care-i are în partid!
   Nu la beregata lui Voiculescu care se fîsîie-n nădragi!
   🙂 🙂 🙂

   Doamna Udrea vedeţi că baborniţa la tras pe linia de fund pe Tapalagă şi l-a băgat la-naintare pe Câmpeanu de la România Liberă!
   🙂 🙂 🙂

 38. Pingback: Elena Udrea: Nu candidez la Primăria Capitalei « Românica blues

  • Albilicule de când şi-a făcut Dobermannul padoc pentru potăi comunitare la ea în ogradă?
   Transmite-i că dacă nu le evacuează de-acolo dau năvală cu parul şi le evacuez eu!
   Hihihihihahahahahuhuhu

  • @ demneura
   Udrea trebuie să sară la beregata duşmanilor pe care-i are în partid!
   Bre las să înceapă cu începutul:
   1) Felix
   2) Hot news – Ciobanu
   3) Procurorul cu breton
   4) Idiotul cu ochelari

  • BEY tu esti vre-un post de radioo de stiri?????????????

  • E pe naiba să-l cheptene de scufundac!
   Stă acoperit de nămeţi în vila din mijlocul câmpului şi din lipsă de ocupaţie mai bagă câte-un fitil!
   🙂 🙂 🙂

 39. Sunt atatia romani care au probleme cu stihiile naturii si nu vad ca cei din parlament ar face ceva.Toti au posibilitatea sa ii ajute pe oamenii aflati la ananghie.De ce nu o fac?Stau in greva parlamentara,ies pe post si vorbesc despre lucruri care in acest moment sunt nesemnificative.Treziti-va!Dovediti ca sunteti oameni,ca va pasa si ca gerul nu v-a inghetat sufletele.Uitati-va si in jos de la inaltimea functiilor voastre pe care o aveti si datorita votului acelor oameni care acum sufera si de care va aduceti brusc aminte atunci cand se apropie campania electorala.

 40. Achtung, Achtung,

  Din pacate dl Ungureanu a facut prima confuzie destul de importanta, dar nu e prea vinovat caci o fac si televiziunile si labarii de la INMH(Sandu et co , or fi USlisti si nu vor sa se disipeze ceata) nu stiu sa bata cu pumnul in masa si sa spuna:
  Bah neprofesionistilor in ale meteorologiei, nu mai mancati cand vreti si cum va place cu linguroiul ceva ce nu va mai spun eu ce anume.
  Bah in meteorologie codurile nu sunt date decat de caracteristicile meteo: vant, precipitatii, temperaturi, nivelul apelor etc toate actuale si prognozate pe termen scurt, mediu si lung, dar la coduri pe cel scurt .
  Nu meteorologii spun daca casa x din zona y din motive locale printre care si jaful recent despaduriri locale, constructii in zone de risc etc sunt in starea in care ar fi o zona intreaga daca am avea un cod rosu pe zapada si vant asaaa cam timp de o saptamana. Pricipisi bah netotilor?
  Asta este treaba factorilor locali de specialitate si administrativi.
  Din cauza ca nu se intelege asta in tara asta de tigani lautari(care interpreteaza ca analfabetii doar dupa ureche)

  Si Cand Ungureanu a spus atentie este cod portacoaliu care poate sa se transforme in cod rosu din cauza proastelor reactii arata ca nici el nu intelege, caci daca spounea cod rosu din cauza riscului meteo posibil era corect dar asa …?
  =)) =)) =))

  PS Sa vad daca are blog ca trebe sa ma mut si la el sa-i dau o mana de ajutor si am postat asta aici nu doar ca sa demonstrez a infinita oara ca stiu despre ce vorbesc ci in speranta ca unul care are capacitatea mintala sa inteleg ce spun sa faca ce trebuie.

  • PS. Din pacate MRT nu are blog si Guvernul nu are ofiter de serviciu ci doar centraliste.Asa ca probabil adversarii care citesc blogul vor realiza mai rapid ce spun eu si -l vor lua la misto pe MRU si ieri spuneam ca i se flambeaza pe ce manaca adversarii dar daca adversarii prin mine sau prin altul dau de frisca ar trebui sa fie atent.

 41. La noi ar trebui sa fie instaurat codul rosu permanent ! Din cei 9 milioane de oameni ‘cei mai saraci’ ai Europei 6 milioane se gasesc la noi! Si aceasta gratie a tuturor regimurilor care s-au perindat la conducerea tarii;coruptie,grupuri de interese,mafie la nivel de partid si de stat,clientelism politic,diletantism in gestionarea problemelor reale ale tarii;
  Toate acestea intr-o tara bogata,cu un imens potential economic si geo-strategic;

  • Aveti dreptate.Dar de ce nu iau masuri in avantajul poporului:absorbtia fondurilor europene 100%,impozit progresiv ca in tarile nordie,TVA-maxim la
   produsele de baza,stimularea exportatorilor de valoare adaugata mare,toate
   institutile bugetare judetene sa devina birouri cu maxim patru angajati IT-sti
   de elita,sase formeze corpul inginerilor si topografilor ca in USA etc.

 42. Mada,
  cine considera ca juata atentionare pe cre i-o fac lui Ungureanu trebuie pitita? ea nu a ajuns in spam caci a stat un timp aici pe blog.
  Spune de ce si poate ca-ti dau dreptate adica nu-ti cer sa repostezi mustrarea si explicarea necesara ptr acea mustrare , facuta atat lui PM cat si lui Sandu(INMH)
  De ex poti sa spui ca ai notat-o ,ca o transmiti cui trebuie si ca ai sters-o sa nu vada adversarii, cum si mie imi este teama, sau poti spune ca guvernul, pdl et co, sunt niste genii care nu au nevoie de nimic in plus de ce stiu ei si consilierii platiti gras nu gratis asa cum ma aflu eu in treaba si atunci iar te inteleg si ma conformez desigur intrun anume mod ma conformez. 🙂

  • PS Mada scuze caci nu vazusem noua pagina(mi s-a deschis situl pe cea veche) si ca din contra ai rostogolit-o intr-un anume fel actualizand-o, dar sa stii ca ambele spuse de mine raman valabile. Daca te ocupi si de unele transmiteri pe mai departe, poti sa stergi imediat dupa aceea unele pe care vuvuzelele le pot folosi contra ca nu tin neaparat sa citeasca Biblio sau Turnul, ca probabil ipoteza cum ca eu nu as posta potrivit cred ca a fost pusa de mine din modestie frustrata 🙂 si deasemeni si ca guvernul nu ar avea nevoie de nimic este deasemeni o ipoteza exagerata :).
   Scuze si multumesc ptr atentie .

  • Citesc eu… dar cine poate înţelge “Daca te ocupi si de unele transmiteri pe mai departe, poti sa stergi imediat dupa aceea unele pe care vuvuzelele le pot folosi contra ca nu tin neaparat sa citeasca Biblio sau Turnul, ca probabil ipoteza cum ca eu nu as posta potrivit cred ca a fost pusa de mine din modestie frustrata 🙂 si deasemeni si ca guvernul nu ar avea nevoie de nimic este deasemeni o ipoteza exagerata 🙂 .” ?

 43. Dragul meu T.O. in ceea ce te priveste pot spune fara frica de a gresi urmatoarele:
  1-ai tacut chitic,milc pe subiectul care tinea de minciuna care ii avea ca subiectii pe liberalii turnatori benevoli la securitate.Asadar PARTIDUL NATIONAL LIBERAL ESTE INTESAT DE TURNATORI LA SECURITATE,SI CA ATARE REPREZINTA UN MARE PERICOL PT DEMOCRATIA DIN romania.
  2-Cind iti construiesti demonstratia pe o sumedenie de:DACA,POATE,AR FI POSIBIL’ din start intri sub incidenta-MINCIUNII,MANIPULARII SI DEZINFORMARII-SCOPUL??????????????
  De ai mai spala pe TICALOSI-ei,ascest lucru te dezonoreaza ,te descalifica si te transforma intr-un apaudac cu valentele unui detergent de proasta calitate,DE TIP DERO,CEL DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU CARE ERA DE FAPT ORICE,DOAR DETERGENT ,NU.
  O asemenea atitudine,creioneaza un anume caracter,care intra in categoria caracterelor,urite,bicisnice,demne de detestat,pt ca intra in coliziune cu ,bunul simt,si cu respectul pt ADEVAR.
  Cu toata amicitia-TURNULE DE OBSERVATIE-miopia asta benevola iti face in primul rind tie rau si mai departe uselistilor,care datorita indiviziloor ca tine au ramas incremenite cu oameni blamabili,uriti de popor,si cu care nimeni nu vrea sa aibe de-a face,cel mult cetateni ca tine,care probabil au aceleasi valori in viata…………..

  • @Frank Zapa. Constat cu regret, draga amice, ca nu prea mai citesti raspunsurile la comentariile din urma. Am luat atitudine fata de cei pe care tu ii numesti turnatorii securitatii si am zizi sa le fie rusine. Problema consta in aceea ca tu vezi turnatori doar in randul liberalilor. Si in randul celorlalte partide sunt astfel de specimene, dar fata de ei esti miop. Unul dintre cei pe care ti i-am evocat este Maritul Zeus. Tu despre acest personaj nu spui nimic. Te rog sa constati o serie de asemanari ca si deosebiri intre acestia. Asemanarea – unii nu au semnat Pactul cu Satana. Altii l-au semnat. In randul celor care l-au semnat, distingem pe unii care l-au semnat fiint intemnitati in inchisorile comuniste unde pe post de educatori erau alde Nikolschi si Turcanu. Altii au semnat de bunavoie si nesiliti de nimeni. Cand vei intelege diferentele dintre acestia, va insemna ca ai facut un pas inainte.

 44. ALOOOOOOOOOOO,BIBLIO-de ce nu intrebi acumk ,cind este nevoie,unde este spiritul civic,unde sunt CEI PE CARE II PLINGI,DE CE NU-SI AJUTA SEMENII????????
  Nu te vad indignat ca cei din vrancea,buzau ,ialomita,nu ies sa sara in ajutorul concetatenilor lor,sa-i ajute sa-i salveze,OARE DE CE?????????????????
  Nu te vad indignat ca la AJUTOARE ,contind in ulei,zahar ulei,ACEIASI NEPUTINCIOSI DAU ADEVARATE LUPTE INTRE EI,IAR CIND VINE VORBA DE A SE AJUTA…………………………….
  BIBLIO-UNDE-I ONOAREA TA????????????UNDE-I RESPECTUL PT ADEVAR?????????????
  De ce ai o atitudine de ,MISEL???????????????????Nu ti-e frica ca exista o pedepsa divina,inca din viata asta???????????
  De ce esti parsiv??????????????

  • @ Frank Zapa[King]

   În graba domniei voastre de a arunca cuvinte precum “parsiv” sau “MISEL” nu prea aţi exprimat nimic de înţeles relativ la ce-mi reproşaţi mie. Ce anume aţi fi dorit să spun eu? Am înţeles că plâng pe cineva dar mai departe de atât cuvintele sunt împerecheate aiurea… Chiar nu puteţi vorbi într-un mod inteligibil ca să se şi înţeleagă ceea ce doriţi să comunicaţi. Cred că şi purceluşul isteric şi violet de la Antefrig, cu jugulara tăiată, are mai multă elocinţă. 😆

 45. @ Elena Udrea
  Stimată doamnă,
  Sper că se gândeşte cineva că apa asta îngheţată la un moment dat se va topi şi, cu alte cuvinte, din înzăpezire vom da în inundaţii. Sper că se gândeşte cineva de acum la asta. Se cam ştiu zonele cu zăpadă deci se cam ştie şi ce valoare de apă se va scurge… Poate că ar trebui golite de pe acum bazinele de acumulare acolo unde este necesar.

  • Biblio, au anuntat ninsori mai ales in sud….si ca iarna grea ar mai dura aprox. trei saptamani! “Obiceiul” climateric il cam stim: incalzire brusca!
   Nici nu vreau sa ma gandesc. Ar insemna Romania sub ape….. Nu ne ramane decat sa ne rugam…..

  • Printre alte necazuri, tragedii….. ca un ultim omagiu celei ce a fost Whitney Houston, la Procinema este acum filmul care a consacrat-o: Bodyguard…….
   Dumnezeu s-o odihneasca…………

  • @ lulu
   Nu mă pot gândi decât că, la fel ca şi în cazul Michael Jackson, Whitney Houston este o viaţă distrusă prematur pentru ca nişte case de discuri, aceleaşi care vor să impună acum ACTA în detrimentul a miliarde de oameni, să câştige mai mulţi bani. Nici noi nu suntem departe. Casele de discuri din România au început să fabrice vedete, să distrugă talente, să se bată pe bani din orice zonă ar veni ei. Primele semne în România au fost două doamne, Mădălina Manole şi Mălina Olinescu, asta dacă nu mergem ceva mai în spate, la Gică Petrescu sau Gil Dobrică şi la miile de artişti despre care nici nu se ştie că au murit.

  • Da, Biblio, si asta, plus viata mizerabila dusa cu sotul ei, un nenorocit care i-a mancat toti banii pe chefuri, bautura si droguri…..peste 1oo de milioane de dolari! Ma intreb ce-a fost in mintea ei sa tina asa barbat?!! Sa-i dea banii pe mana????!!!!
   A murit falita, din ce se spunea acum…..vocea o pieduse, presiunea prea mare pe un singur om…..Offf saraca, tanara si frumoasa, distrusa de un nenoricit de barbat. Un glont el nu si-a tras, dar a distrus frumusete de femeie…..Bleahhhh

 46. Hihihihahaha.zapada cam de 50 cm o sa vina,de la 50 cm in sus e cod rosu.Cam pe acolo va fi.
  Anm zice ca e cod portocaliu, ca o sa fie zapada intre 30 si 50 cm.Dar daca va fi zapada de 51 cm?E cod rosu?

 47. O vedeam pe Whitney la video,inainte de 1989…
  am vazut filmul The Bodyguard in 1992,la mare.Stateam intr-un pom si vedeam peste gardul cinematografului.De ce sa platesc intrarea?Aveam creanga mea.Eram vreo 8 insi in pom.Nu ne cunosteam.20 ani de atunci…in final au taiat pomul,am falimentat cinematograful.

 48. Stire:

  “Directorul general al RBS, bancă deţinută în proporţie de 83% de statul britanic, a renunţat în ianuarie la un pachet salarial de 1 milion de lire sterline din cauza nemulţumirii publice. ”

  Sireacul 🙂

 49. Alioenarea nu intra nici o data in ,HIBERNARE’

  Anotimpul hibernal ,bucuria copulariei,bucuria indragostitilor de sporturi de iarna,si spaima…….GREIERILOR…….
  Tot trecind prin toata canalele de stiri am inceput sa-mi dau seama cit de mult mi-a lipsit o lectura care sa ma destinda ,si uite ca am trecut la fabule,si ultima la care m-am oprit este cea unde GREIERELE SI FURNICA ISI CINTA PARTITURA.
  Cum sa nu ma gindesc la asa ceva,cind eu stiam ca taranul roman e harnic,muncitor ca iarna isi face car si vara sanie?
  Si cind colo ce sa vezi-TARANUL FOCSANEAN NICI MACAR CAMARA DE ALIMENTE NU ARE,D’APOI SA-L INTREBI DE CE NU ARE SI EL ACOLO CEVA ,UN BULION,O CONSERVA O ZACUSCA?
  Cum sa-l intrebi unde-i carnea afumata din porcii pe care i-a crescut,pt nevoiile lui personale,dar slanina,dar suncile??????????????
  Cum sa-l intrebi pe bietul taran focsanean ca,in loc sa se tot uite la televizor in toiul verii,in loc sa astepte postasul sa-i aduca alocatiile pt copii si ajuorul social pt a putea fugii la crisma din sat sa rada rapid cite-va beri,ar trebui sa mearga sa munceasca,sa-si burduseasca camara cu de toate,SA FIE O FURNICA ADEVARATA NU UN DERBEDEU DE GREIER ,CARE DE ATITA SARACIE LUCIE ,NU A MAI RAMAS DECIT CU UN TELEFON MOBIL ,CU MINUTE GRATUITE DE LA CARE SA SUNE IN DIRECT SI SA SE PLINGA,SA SPUNA CA S-A SATURAT DE DICTATURA,CA ESTE FURIOS PE GUVERN PT CA NU DA DESTUL,SI SA FIE NEGRU DE SUPARARE CA IN CONVOAIELE DE AJUTOARE SUNT BAXURI CU APA PLATA ,IAR DE BERE NU.
  Uite de ce alienarea nu poate intra in hibernare pt ca nu e lasata ,si nu e lasata de ticalosi care le inoculeaza acestor tarani in cap ca:
  agricultura nu-i rentabila,pt ca nu te face milionar,ci doar iti asigura traiul de zi cu zi si ………………….O CAMARA PLINA IN CAZ CA VIN ZAPEZI…..
  zootehnia nici atit,nu-i mai bine sa astepti sa vina conservele odata cu ajutoarele,cu campaniile electorale,ori o data cu GIGII BECALII??????????
  Oare de ce alienare nu poate intra in hibernare pt ca acestor lenesi indolenti si puturosi sa li se spuna de la obraz ca pt a li se da lor,trebuie sa ia de la mine,de la altii ,care inca nu s-au alienat de tot si nici nu sunt in hibernare.
  Oare nu li se poate spune acestor alienati creeati de TELEVIZIUNILE MOGULILOR ,ca statul nu produce nimic,ca pt a da acestor milogi trebuie sa-i zugrume cu taxe si impozite impovaratoare pe cei ca mine naivi care inca mai cred in valorile unei vieti normale,in spiritul civic ,adevarat si drept,si nu in jecmaneala statului SOCIAL,care cultiva nemunca,parsivenioa ,lichelismul si produce ,MISEI PE BANDA RULANTA.

 50. ,Zdrahonul PESEDIST SI LOPATA’

  Il vedeti in fiecare zi la televizor,in studiorile bine incalzite ale mogulilor de unde arunca cu ura tot felul de invective,rautati dar mai ales minciuni.
  Poate o singura exceptie ar fi in raport cu aceasta imagine a ZDRAHONULUI PESEDIST CU GUSA,GRAS,NARAVIT IN POLITICA,OBISNUIT CU CEA MAI MIZERABILA PROPAGANDA,EL SE NUMESTE CRISTIAN TUDOR POPESCU-CUNOSCUT CA ,CRUCUISATORUL PRESEI NEOCOMUNISTE.
  Dar de nu C.T.P. vreau sa ma ocup,ci de acea faptura ticalosa si parsiva care este ZDRAHONUL PESEDIST DIN TEREN, si care impreuna cu alti ,ZDRAHONI DIN PRESA’ la fel de ticalosi,in loc sa faca apel la omenie,solidaritate,umanism,ei nu fac altceva decit sa ,PUNCTEZE POLITIC.
  S-au remarcat cu brio ,POLITRUCII DIN VRANCEA SI BUZAU,BINE DRESATI DIN LABORATORELE PESEDISTE,care au un singur scop,SA-L DIABOLIZEZE PE NOUL PRIM MINISTRU,PE TRAIAN BASESCU SI PD-L.
  Ce conteaza ca atitudinea lor si felul in care mint ii lovesc pe militarii si jandarmii care inoata prin zapada si-si pun sanatatea si viata in pericol??
  Conteaza doar beneficiul lor politic si electoral.La fel ca in cazul manifestarilor trucate,din orasele romaniei,U.S.L. prin intermediul CELOR TREI TELEVIZIUNI PT CA O.T.V S-A TRANSFORMAT INTR-UN COMANDAMENT DE UNDE SE DIRIJEAZA NEBUNIA,incearca sa confiste necazurile provocate de o iarna zurbagie si sa-i atraga pe napastuiti intr-o capcana politica.
  Zdrahonul pesedist din satele si comunele lovite de viscol are o singura misiune-SA PROVOACE ,SA CREEZE O ATMOSFERA DE INFERN,CHIAR DACA GESTURILE LUI ,PINA LA URMA NU-I AJUTA PE CEI NAPASTUITI.
  Dupa dezamagirea lui GIGI BECALI,la a carui apel au raspuns 100 de focsaneni pt a pune mina pe lopata,am avut,ATENTIE SURPRIZA,SA O AUD PE ZINA SURPRIZELOR,ANDREEA MARIN ATACINDU-LE PE JURNALISTELE DE LA CELE TREI TELEVIZIUNI,ATRAGINDU-LE ATENTIA-CA MINT DEZINFORMEAZA,si ca isi fac meseria de jurnaliste in cel mai ticalos mod.

  • Buna dimineata tuturor!
   Va anunt ca la noi ninge, ninge…..Daca o mai tine asa, sudul va fi de tot sub nameti….N-am eu dreptate cand spun ca urasc iarna? Si ca nu-i vad rostul? 🙁 🙁
   Iar isteria de la tv ma scoate din minti…..orice discutie s-ar face, i se da o tenta politica!
   Asteptam pe Pontanel si Crinolin, la munca printre oameni, la lopata…… ete asa sa-si oxigeneze neuronii mahmuri, poate le da D-zeu mai mult rationament.
   Daca anul a inceput asa de prost, sigur spre final va fi bine, iar cei care au bulversat tara vor fi sanctionati de-o sa le treaca de toate cele visate.
   Se vor privi in oglinda si vor vedea exact ceea ce au semanat in perioada asta.

  • @ lulu
   😀
   Aţi căzut în capcana premierului.

   Aceste zăpezi nu se dau la o parte cu lopata. Dacă vă uitaţi la TV la premierul Boc, când dădea zăpada cu lopata în timp ce ministrul fost şi actual al armatei stătea deoparte, el lua zăpada de pe stradă şi o arunca în câmp. Asta merge când zăpada are 10 cm, 20 cm, hai să zicem 50 cm… la limită . Dacă priviţi acum la intervenţia militarilor şi a jandarmeriei, veţi vedea că ei dau cu lopata pe străzile deja deszăpezite de utilaj (pentru a permite probabil unei maşini să treacă) şi de pe lângă casele oamenilor îngropaţi în zăpadă (caz în care se sapă o groapă, cu nişte trepte, ca omul să urce deasupra troienelor). Poteca de lângă casă se face foarte greu, pentru că zăpada din lopată trebuie să o arunci cumva pe la patru sau cinci metri deasupra capului fără să-ţi cadă în cap… deja un pic de acrobaţie.

   La astfel de zăpezi strada nu poate fi deszăpezită nici măcar de acele utilaje mari (încărcătoarele frontale numite impropriu volă), decât în condiţii de ineficienţă… asta DACĂ NU EXISTĂ CAMIOANE care să care zăpada undeva unde nu încurcă, de exemplu pe câmp (căci eu). Utilajul care nu este deservit de camion va trebui să care el, cu cupa plină, zăpada zeci sau sute de metri… astfel timpul se “diluează” şi productivitatea utilajul scade de poate 100 de ori (timpul de intervenţie creşte de sute de ori) funcţie de distanţă. Cum spuneam, problema noastră nu sunt oameni cu lopeţile, pentru că nu ne aflăm la nivelul secolul al XVIII-lea. 100 de soldaţi cu lopeţi la săpat de tranşee fac într-o zi un canal pe care un săpător de şanţuri îl face în 10 sau 20 de minute.

   Scriu mai mare ca să vadă şi colegul Frank Zapa[King]:
   ÎN ACESTE CONDIŢII DESZĂPEZIREA NU SE POATE FACE CU LOPATA.

   La lopată se face intervenţia de salvare, de descarcerare dacă vreţi. Deszăpezirea se face (ar trebui să se facă) cu utilaje specializate. Numai că, aşa cum s-a văzut şi la inundaţii, serviciul de intervenţie în caz de dezastru este în România numai pe hârtie, la fel şi CSAT-ul. Cineva a spus aseară un lucru inteligent, care m-a mirat prin maturitatea lui (asta pentru că la TV nivelul discuţiile nu este, de regulă, deloc crescut). Dacă era vreme de război şi Armata România trebuia să cucerească aceste 40 de localităţi înzăpezite… ce se făcea? Stăteam liniştiţi că e zăpadă şi nu putem ajunge acolo? Cred că ar trebui să mulţumim lui Dumnezeu că nu e război.

   Problema este, în mod evident, legată că nu există utilaje specializate. Toate utilajele de le vedeţi la TV sunt, în covârşitoare majoritate, utilaje de construcţii şi nu de deszăpezire. Dacă vom continua să promovăm soluţia chinezească de deszăpezire, cu lopata, cu roaba, cu găleata, cu linguriţa… sau mai ştiu eu ce, fără să învăţăm nimic din asta, aceşti oameni au murit degeaba.

 51. Hopaaaaaaaa,cinta elocinta pe Biblio,cita competenta,ohoooooooooooo
  Sef la i.s.u. TE FAC Biblio..

  P.S. da n-am sa cad in capcana ta,sa intru intr-o dezbatere de doi lei si sa fac teoria LOPETII-IMBIRLIGATORULEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
  Te faci ca nu intelegi ce am vrut sa transmit,ai BIBLIO-ZDRAHON PESEDIST CU LOPOATA IN POZITIE DE DREPTI LA PICIOR………

  • nnnuuuu cu lopata …se i-a zapada cu lingurita o pui pe piine si ne-o dai noua la tv …ca noi ingitim tot ce ne aratati voi…da cu ce se lucreaza numai cu utilaje ? Iei frumos casa in cupa ; o ridici in sus scuturi oamenii din ea… si casa o asezi frumos pe o plaja insorita…mai mereti …

 52. P.S-Biblio,observ la tine o deprofesionalizare de-a dreptul alarmanta.
  Erai mai inventiv alta data,mintea iti era mai sprintara,imaginatia mai vioaie.
  Ce observ acum la tine?????????Rutina,clisee,ai inceput sa te ramolesti Biblio,SI MAI E MULT PINA DEPARTE.
  Cred ca nu ti-ar strica niste,IMPLANTURI CHIAR SILICONATE SI CEVA BOTULINA IN BOT…………..cel putin aspectul exterior s-ar schimba……………..
  haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiii-Voiculescu in laboratorele lui face minuni.
  Uita-te la CRUDUTZA Biblio-VEZI CE MINUNI A FACUT.
  Dintr-o idioata terna,a facut o idioata,TUNATA………….
  Uita-te la DANA GRECU-femeia cu tigaia……………cred ca esti sedus de aceasta doamna,care are toata caracteristicile idolului feminin care tie iti lipseste………….

  • @ Frank Zapa[King]

   Diferenţa, stimate activist (şi asta o spun în sensul bun), cei de care râdeţi sunt plătiţi în sectorul privat şi nu în cel public. Dacă ei sunt prea slabi în meserie, atunci audienţă nu, bani nu, implică faliment.

   Cei despre care vorbesc eu sunt plătiţi însă de la stat. Ei, dacă funcţionează prost, falimentează România.

   Pentru mine este un semn de întrebare de ce nu se activează codul penal dacă 70 de oameni (sau câţi vor fi la final) se dovedeşte a fi murit din cauza incompetenţei cuiva. Există în Codul Penal uciderea din culpă “ca urmare a nerespectării dispoziţiilor legale ori a măsurilor de prevedere pentru exerciţiul unei profesii sau meserii, ori pentru efectuarea unei anume activităţi” care ar trebui să se aplice în astfel de cazuri tuturor celor care ar fi trebuit să ia măsuri şi nu le-au luat.

   Dacă mă aude doamna procur şef al României, poate se auto-sesizează cu o cercetare penală, de la cel mai înalt nivel în jos.

   PS.
   Poate doamna Udrea, în calitatea de jurist a domniei sale, nu explică dacă acest articol se aplica sau nu se aplică în acest caz.

 53. , ERA GLACIARA SI USELISTII’

  Rar memoria imi joaca feste,ei uite ca acum o face,pt ca nu-mi reamintesc titlul unui film aparut la inceputul anilor 2000,film S.F. care avea ca subiect reintoarcerea erei glaciare in urma unui razboi devastator in care s-au folosit arme nucleare.
  Dar imi amintesc cum un vehicol senilat ,si un tip incapatinat si dirz si-a propus sa salveze cit mai multi oameni.
  Ma uit la USELISTI, SI AM O REACTIE DE FRICA, pt ca vad scene din TITANIC-scene in care ei uselistii ,CALCA IN PICIOARE TOT CE LE IESE IN CALE DOAR PT CA EI SA SE SALVEZE.
  Il citesc pe Biblio si inca o data imi interesc convingerea-CU ASEMENEA ROMANI CA EL,TARA ASTA AR FI PEDEPSITA SI CONDAMNATA LA DISPARITIE.
  Daca toti romanii ar fi ca el,el si cei ca el ar fi ,ULTIMA GENERATIE DE ROMANI-nici cine sa stinga lumina n-ar mai ramine.

 54. zapa te-a facut Biblio de kk-ooooooo 😆 😆 ,nu pricepi nimic ,esti ignorant sef cu acte portocalii …hihihi…oau ce-mi place zapaievici …

 55. Va salut PUIU-ati revenit tov militian?????????
  Sigur ca m-a ,facut’ daca tu o inalta instanta ai constatat in mod sigur se va publica in Monitorul oficial si va fi lege:
  Biblio m-a ,facut’

  haaaaaaaaaa,militianule,nu ti s-a turtit cozorocul de carton,de la cascheta, de la atita zapada???????????
  esti simpatic militianule,imi inveselesti ziua,mi-ai lipsit………

 56. Puiu-vezi ca se dau ajutoare la sediul PSD…………..haaaaaaaaa i-a-l de minta pe Biblio si………..la coada ca se da gratis………..

  • Si cum romanull trebuie sa-si arate reaua vointa dar si prostia, indiferent de situatie, iata ca, pe la televiziuni niste cascati, dupa ce ca sunt prosti nu se sfiesc s-o etaleze senin!
   S-au ofticat vezi Doamne, pe dl Ungureanu- de zicerile acestuia!!
   Atat de tare a durut adevarul, incat a produs mari deranjuri celor cu musca pe caciula.
   Dl Ungureanu, nu s-a referit la babutele si mosii de 80-90 de ani, s-a referit la cei in putere de munca, la primari, la consilieri…..care stateau la caldura si vorbeau prin telefon cu mogulienii (!!) IN DIRECT (!!), in loc sa fie pe baricade alaturi de armata, jandarmi…..
   Cat de prosti sa fie oare acesti nemernici? Poate aprecia cineva?
   Va aduceti aminte de cazul Mihaela Radulescu, la inundatii? Femeia aia, a mobilizat la greu, fel de fel de persoane publice, au adunat ajutoare, materiale, unelte…..lopeti galeti, ptr a scoate malul din casele oamenilor, au muncit ei ce au muncit si la un momend dat, M.Radulescu, a obseravat ca muntele de lopeti si galeti erau acolo unde le descarcasera din camion!! La care ea a intrebat stupefiata, unde-s barbatii satului?! Cineva i-a aspus ca sunt toti la mat in sat si beau, rad, glumesc pe seama lor….asa era…s-au dus si au filmat la mat…carciuma plina de barbati vanjosi care ranjeau cu berile in fata la camera de luat vederi……A facut istorie acel caz……Mda!
   Nu vreau sa jignesc, nu-i momentul, dar tot spun ca unora le place sa creada ca statul trebuie sa-i curate rahatul din casa, statul trebuie sa-i care zapada din curte…..ei, cel buni de munca stau si mananca slanina si beau tuica…..Dl Ungureanu la asa ceva se referea!

  • Da, şi ieri a intrat la tv un sinistrat şi a spus că cineva a colectat toate ajutoarele venite si le-a pus bine, sub cheie 😀

  • Aha, aia era problma lui, ajutoarele!! Dar grija zapezii?? A spus ceva despre asta?

  • A spus, că alături de cei câţiva din sat de sub 40 de ani a salvat restul satului de bătrânei de sub zăpezi, fără ajutorul nimănui în primele zilei. Din păcate aveau şi un mort pe care nu-l puteau îngropa.

  • Ei, vezi ca se poate Biblio? Si ca dracu’ nu-i atat de negru?
   Dar tot ma ingrozesc la gandul ca acei nameti intr-o zi, vor deveni apa, muuuuuulta apa 🙁

  • Buna ziua tuturor !

   Vineri am experimentat ”iarna”englezeasca,si anume un drum cu trenul catre londra dinspre estul Angliei…zapada cam de 20 cm pe langa calea ferata, -17 grade ,si un vanticel pe care sa zicem ca il numesc viscol. in tren caldura doar cat sa nu spui ca stai afara,(motiv pentru care acum sunt in pat cu munti de servetele langa mine si paracetamoale…)in difuzoarele vagoanelor ni se anunta ca mergem pe ”reduced power” si intarziere cam de 50 de minute la un drum ce ar fi trebuit sa dureze 1 ora si 40 min. Gandul meu a fost tot drumul la cei de acasa,ce acum simt iarna in modul cel mai acut,dar si la carcotelile la adresa celor care manageriaza aceasta situatie acum in Romania,pentru care nu este usor…si cred ca in asemenea momente carcotelile si ”judecatile de valoare”lansate de la usa sobei nu isi au nici locul nici rostul.ACUM este momentul in care fiecare trebuie sa faca ceva pentru a ajuta.Concluziile,judecatile,invatamintele si pedepsele trebuie facute cand totul s-a terminat si cand toata lumea este in siguranta.

  • @ lulu

   Acei oameni şi-au salvat o parte din concetăţeni după lungi zile de stat în morminte. Nu au deszăpezit, nu au avut cum să deszăpezească, s-au chinuit să facă un drum spre oameni şi animale. În continuare nu poate ajunge nimeni la ei şi nici ei nu pot pleca undeva. Cu mare greutate au primit ceva ajutoare şi cineva, în loc să le distribuie imediat, că oamenii nu aveau nici mâncare şi nici apă, le-au pus sub cheie.

   În orice ţară occidentală normală, fiecare cetăţean are o mică freză de dat zăpada (dar cine are la ţară 40 de milioane lei vechi să dea pe o maşină de acest fel), din cea luată de la hipermarketul de scule, fiecare localitate are o freză menită să deszăpezească străzile, chiar şi din cele ce se leagă la priza de putere a tractorului universal. Cetăţenii cu maşini puternice au lame pe care să le monteze în faţa maşinii şi astfel să poată să înainteze… Mai mult, ele au şi instalaţii de topit zăpada (apa aruncându-se apoi în canalizare). Dacă aceste sate ar fi avut asemenea utilaje şi asemenea condiţii, or măcar perdele de protecţie de jur-împrejurul localităţii, condiţiile ar fi fost cu totul altfel.

   Cea mai mare problemă este că la anul va fi la fel (este evident că schimbările climatice vor permanentiza zăpezile şi inundaţiile) şi lucrurile vor fi identice, fără utilaje, fără o decizie clară care să conducă la eficienţă.

  • Biblio

   Ati deschis o discutie interesanta…perdelele naturale ce actioneaza ca excelente para-zapezi iarna(dar nu in situatii ca acestea totusi).Uite de ce eu vad in primarii de la sate altceva decat sunt ei acum.Nu mai este al timpurilor noastre primarul cu gura mare in campanie electorala dar disparut la nevoie sau cu cheia in gat pentru a incuia orice vine de la altul.Adevaratul primar de la sat este un ”invatator”al lumii moderne,un indrumator al celor lipsiti de avantajul studiului sau al metodelor moderne sau naturale de protectie in diferite situatii,un protector al celor pe care ii reprezinta in vremuri grele sau un model de imbunatatire al traiului la sat in momente de liniste.Primarul trebuie sa fie un catalizator si un liant intre oameni si puterea exemplului trebuie sa inceapa de la el.Este atat de simplu sa motivezi oamenii mai ales in momente grele cand latura umana si bunavointa iese usor la suprafata.Trebuie doar sa arati ca iti pasa.La noi lipsesc acele scantei care de obicei sunt in adevaratii lideri(primari si consilieri) ai unor comunitati. Va amintiti ca ”vesnicia s-a nascut la sat…”si probabil fara lideri adevarati care sa fie intre oameni in orice momente bune sau rele,aceasta va ramane … vesnica…Am observat cat de intelepti sunt unii sinistrati,care isi doresc doar sanatate si inteleg ca natura este o forta ce nu se lasa usor stapanita.Oamenii sunt extraordinat de intelegatori,dar au nevoie sa stie ca cei ce raspund de ei fac tot posibilul sa ajunga la ei,ori aici vad rolul extrem de important al autoritatilor locale din zonele respective,rol pe care din pacate multi nu il inteleg.

  • Biblio,

   Traiesc cu multumirea ca am incercat sa ma implic,dar probabil nu a fost momentul potrivit…dar niciodata sa nu spui niciodata… 😉

 57. Mă uit la Gigi Becali cum vorbeşte la TV, de la faţa locului, şi nu pot decât să constat că acest om simplu care s-a ridicat printre bogaţii României a dat o lecţie de viaţă multor oameni cu ştaif ai României. A adus utilaje şi a rezolvat 16 localităţi… are în gând să salveze şi măicuţele din două mânăstiri de pe lângă Buzău.

  A subliniat de trei ori următorul concept: “oamenii nu mai stiu ce inseamna dragoste… astea sunt lucruri pe ca le faci… dragostea te împinge sa faci astea”

  O lecţie de viaţă pe care politicienii ar trebui să o înveţe în fiecare zi.

  • Uite de ce ii iert multe lui Gigi… 🙂 Pentru ca sub necioplismul sau(cred ca este un nou cuvant,dar altul nu imi vine in mine) zace o inima mare.Nu sunt de acord ca flutura acest lucru ori de cate ori are ocazia dar din nou il iert in acest caz.Romania are resurse materiale de oameni ce pot face lucrul acesta si in fond asta inseamna solidaritate… Am vazut candva un film de animatie,unde la amenintarea unei inundatii care ar fi dus la extinctia tuturor,toate animalele care erau dusmani naturali unii altora s-au alaturat si au construit un dig.Odata pericolul trecut,dupa imbratisari si pupaturi pisica si soricelul,lupul si mielul,tigrul si caprioara etc…si-au dat seama ca se imbratiseaza si zambetul s-a transformat in ranjet,imbratisarea in stransoarea vanatorului in jurul vanatului si toti au zbughit-o care incotro ,viata si-a reluat cursul insa cu TOTI in viata…extraordinara paralela pe care din nu stiu care motiv,noi-romanii nu vrem sau nu putem s-o punem in practica. Ma tot gandesc la Negoita ce plangea pe umerii romanilor sarmani,cam cat ajutor ar putea da el personal,ca roman si om ce este…si multi,multi altii…Statul suntem noi,fiecare cu ce stim cu ce avem si ce putem…

  • Păi da, dar mai e şi parabola broaştei ţestoase şi a scorpionului… ASTA este adevărata natură a multora dintre noi, din păcate.

   Un scorpion, la malul unui lac, isi dorea sa treaca dincolo. Broasca din apropierea lui, i se parea raioasa, dar trebuia sa ajunga pe malul celalat cu orice pret!
   -Hei tu broasca, m-auzi? Vrei sa trecem dincolo amandoi?
   -Tu vrei in spinarea mea!? Te-oi duce dar…stiu eu?
   Pornira la drum cu nadejde, insa cand era pe la jumatatea lacului, scorpionul o … patrunse cu acul lui veninos!
   -Vom muri amandoi. De ce-ai facut-o?
   -Stiu ca vom muri, dar nu m-am putut abtine!!! Asta e natura mea

  • Biblio…

   A,nu…mi-ati stricat parabola mea… 🙁 a mea era despre cum sa supravietuiesti peste o nenorocire IMPREUNA,iar a dvs este despre cum sa mori legati de gat doar pentru ca nu iti poti controla orgoliul sau natura,sau scuza celor prea comozi pentru solutii grele… O MICA MARE diferenta…si permiteti-mi sa nu va accept exemplul dvs.alaturi de ceea ce am vrut eu sa subliniez… 😉

  • Sa revin la “durerea” mea si sa mai zic O DATA ca nu-i momentul sa facem analize, sa criticam public ce contine TOTUL si COMPLEXUL mecanism al d-nei Elena Udrea. Public o fac destui, chiar prea multi! Daca mai venim si noi cei care o sustinem, care o indragim si spunem…. ca vai…acolo nu trebuia asa, dincolo nu asa….gresim amarnic, navalind in cascada si dand apa la moara peste trebuinta.
   Eu personal, nu voi cadea in aceasta grava greseala, deoarece nici eu nici altii nu pot judeca in locul celui in cauza. Aparent ni s-ar parea ca suntem logici si ca noi am fi procedat altfel, dar, acel ALT FEL, sigur ar fi analizat de catre altii si asa n-am mai gasi capatul la “cum era mai bine”
   Repet, nu este momentul criticilor PUBLICE, nu asa se corecteaza acel ceva “gresit” din alt punct de vedere.
   Poate nu este gresit si, cei care vad a fi gresit, se inseala!
   Vedeti cate capcane sunt si cate variante de lucru ar fi?
   De asta tot repet de cateva zile sa nu ne lamentam, sa fim calmi si s-o aparam pe d-na ministru de sacalii din media, din opozitie chiar si din interiorul PDL -ului si sa spunem cu nume si prenume cine sunt.

  • @ N.G.
   Nu credeţi că doamna Udrea ar trebui să înceapă să se pregătească pentru postul de candidat PDL la preşedinţie din 2019?

  • Biblio

   Imi place ideea unei femei presedinte,iar Elena Udrea imi place si mai mult ca idee,dar personal cred ca Romania are mai mult de castigat cu Elena Udrea in fruntea unui minister cu impact masiv in tara decat cu Elena Udrea presedinte si politicieni imaturi sau carcotasi in jurul sau.Cred ca masura unui presedinte este data de oamenii din jurul sau si ce fac acestia.Ori Romania unei femei presedinte,imi starneste scepticism si ingrijorare cu privire la atitudinea patriarhatului politic romanesc vizavi de aceasta,chiar daca o majoritate populara ar fi pro.

  • @ N.G.

   Din acest motiv am spus 2019 şi nu 2014 😀

   Plus că mai sunt necesare 3 facultăţi/masterate până atunci…

 58. Un Bravos pentru cercetatorii nostri:

  Goliat, primul satelit romanesc, a fost lansat cu succes pe orbita de la baza Kourou din Guyana Franceza

  • Hm…cam greu se exprima ministrul economiei…sper ca este tracul primei”infatisari”in fata presei…

  • Gaby neni poti sa traduci ce-a spus ministru ? ,asta-i idiot rau ,o spun eu ,tie ti-a fost jena ,ii portocaliu si nu cade bine 😆 😆

  • Puiu

   Eu mai astept,nu arunc cu piatra la prima impresie spre deosebire de tine care dai din clont rapid si rautacios… 😉

  • Gaby…. ministri noi sunt pusi numai de decor ,sunt niste papusi ,sforari sunt in spatele lor ,nu sant rautacios ,asta-i starea de fapt ,sper ca PM ii cu piciarele pe pamant ,si nu-l manevreaza nimeni ca pe involutii astia ,tineretea nu-i o virtute si nici o garantie a performantei ,sa le dam o perioada de gratie [3 luni ] ,sa vedem.

  • Puiu

   Tineretea nu e nici untr-un caz stigmat,asa cum multi vor sa induca ideea…Din pacate mai intotdeauna suntem tentati sa spunem ca tinerii sunt copiile mentorilor lor sau ca sunt manipulati de catre acestia.Cred ca este”piatra de moara”pe care fiecare tanar dezvoltat in umbra cuiva o are de dus pana ce demonstreaza ca nu este asa,sau ca in cel mai bun caz demonstreaza xa modelul mentorului este intr-un ambalaj propriu,valoros.Eu am fost prima care l-am catalogat pe Ponta ca model iliescian si inca mai astept sa vad ce poate ca individ cu identitate proprie.Tot asa cred ca toti tinerii ministrii ar trebui sa beneficieze de prezumtia de inteligenta,buna credinta si mai ales de responsabilitate a rolului acceptat.Din pacate insa,cred ca acestor tineri nu li se vor ierta prea multe,asa cum ani de-a randul s-a iertat multor ministrii ineficienti post decembristi,presiunea publica fiind implicit mai mare.

  • Gheorghe Flutur

   Un excelent model de comunicare.Un tip ce poate intoarce un dialog pornit agresiv de moderatori intr-un dialog placut si constructiv.Felicitari,intr-un moment stresant,o emisiune care trateaza serios probleme actuale si reale fara invective si scandal…

 59. …imi permit sa va dau un sfat…va rog sa va tundeti iar cu breton…breton drept ori intr-o parte cum obisnuiati…

 60. <b.Cristoiu aseara cu Anca Boagiu , m-a facut sa vad rosu prin ce am realizat in urma respectivei convorbiri .
  Eram destul de enervat de incompetenta meteorologica practica (taraneasca) a dlui Ungureanu(dar el saracul nu e decat un filolog si un filozof si nu e nici taran) si a guvernului sau, si am marcat supararea mea in postarea din 12 februarie pe care o redau partial mai jos, dar sa aud eu ca un ministru absolvent de facultate de constructii chiar daca la Constanta 🙂 , este suparat pe Sandu(directorul INMH) , cum ca nu le-a explicat fara sa fie intrebat, ca daca era intrebat desigur ca le spunea la prosti cum sta treaba(nici el nu-i credea atat de idioti), un lucru pe care orice taran il stie si anume ca cu cat bate vantul mai tare adica cu viteza mai mare cu atat se troieneste mai mult, asa ca si la o zapada care ca precipitatie este de 10 cm in 24 ore daca vantul bate tare si mult timp poate sa creeze troiene enorme.
  Bai incompetentilor ce sa va fac ? Puneti-va dracului consilieri putzin mai destepti si mai practici decat voi. Si spun mai destepti si nu mai scoliti, ca a avut dreptate Basescu cand a spus ca la noi scoala scoate tampiti pe banda rulanta si toti tampitii au sarit la gatul lui. 🙂 🙂 🙂

  Postarea mai veche referita:

  ion adrian a scris pe 12 Februarie 2012, 11:37 am

  Achtung, Achtung,

  Din pacate dl Ungureanu a facut prima confuzie destul de importanta, dar nu e prea vinovat caci o fac si televiziunile si labarii de la INMH(Sandu et co , or fi USlisti si nu vor sa se disipeze ceata) nu stiu sa bata cu pumnul in masa si sa spuna:
  Bah neprofesionistilor in ale meteorologiei, nu mai mancati cand vreti si cum va place cu linguroiul ceva ce nu va mai spun eu ce anume.
  Bah in meteorologie codurile nu sunt date decat de caracteristicile meteo: vant, precipitatii, temperaturi, nivelul apelor etc toate actuale si prognozate pe termen scurt, mediu si lung, dar la coduri pe cel scurt .
  Nu meteorologii spun daca casa x din zona y din motive locale printre care si jaful recent despaduriri locale, constructii in zone de risc etc sunt in starea in care ar fi o zona intreaga daca am avea un cod rosu pe zapada si vant asaaa cam timp de o saptamana. Pricipisi bah netotilor?
  Asta este treaba factorilor locali de specialitate si administrativi.
  Din cauza ca nu se intelege asta in tara asta de tigani lautari(care interpreteaza ca analfabetii doar dupa ureche)

  Si Cand Ungureanu a spus atentie este cod portacoaliu care poate sa se transforme in cod rosu din cauza proastelor reactii arata ca nici el nu intelege, caci daca spounea cod rosu din cauza riscului meteo posibil era corect dar asa …?

  • Puiu

   Articolul respectiv se vrea o premonitie vizavi de posibilul viitor politic al Elenei Udrea.Se simte o nota admirativa,ceea ce este un lucru nou in presa romaneasca,semn ca probabil solidaritatea feminina sparge barierele ideilor preconcepute conform carora cine nu mai este ministru trebuie sa dispara-cum se intampla de multe ori in politica romaneasca.Fiecare politician care reuseste starneste pasiuni si parerea mea este ca daca starnesti pasiuni printre”grei”atunci chiar esti bun si cu potential politico-electoral.Personal cred ca PDL are nevoie de Elena Udrea ca de aer,este unul din politicienii -daca nu chiar singurul de la centru-care are energia de a alerga neobosita in teritoriu sa lupte pentru imaginea PDL.

  • Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru coruptie.

   In plus, Ioan Avram Muresan, si el fost ministru al Agriculturii implicat in dosarul “Caltabosul”, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, anunta TVR Info.

   Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat in fond, in Dosarul Caltabosul, decizia fiind atacabila la complet superior.

   Ioan Avram Muresan a declarat, pentru Antena 3, ca urmeaza sa faca recurs, desi nu are “nici o incredere in justitia din Romania avand in vedere ca la ICJ au fost promovati oameni de-ai lui Basescu”.

   “Mi s-au propus targuri, sa colaborez cu Procuratura, sa mi se reduca pedeapsa daca declar ca dl Remes a intervenit pentru nu stiu ce licitatie”, a mai spus Muresan, intr-o interventie telefonica. Ulterior, fostul ministru al Agriculturii a precizat ca nu crede ca el sau Remes au fost tinta politica, ci Calin Popescu Tariceanu, premier la acea vreme.
   http://www.ziare.com/stiri/proces/remes-si-muresan-condamnati-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-1150698

  • mare jeg ordinar CRINN ANTENESCU ASTA-l-au scuipat 90% din jurnalisti,doar servitorii lui VOICULESCU,il stergeau cu batistutele.
   Cea mai harnica era OANA STANCIULESCU…………

  • Asta mai ajunge presedinte la ceva club de GAY…………….sa se poata uita pe gaura cheii ……………haaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • ,PRIZONIERII LUI DAN VOICULESCU’-U.S.L.

   Sunt foarte moduri in care poti deveni dependent si multe lucruri care te fac dependent.
   In ultimii ani multi dintre politicienii nostrii cu predilectie cei care sunt ANTIBASESCIENI,au devenit dependenti de MARELE JEG DIN MEDIA-TRUSTUL INTACT PROPIETATEA UNUI VIERME CARE RASPUNDE LA NUMELE DE FELIX MIRCEA DAN VOICULESCU.
   Si nici nu se putea intimpla altfel,pt ca aceasti politicieni grupati in U.S.L nu se deosebesc cu nimik ce marele JEG VOICULESCU,doar ca nu nu au in propietate un imens trust media,care a strins in interiorul sau toti viermii din presa romaneasca toti mizerabili care pt citi-va euro,sunt in stare sa scrie orice si despre oricine,minciuni si neadevaruri.
   Minciuna fabricarea de povesti neadevarate despre adversarii politicii ai U.S.L. este singura grija a trusturilor mogulilor,care au pus la bataie sume impresionate pt a-i prostii pe romani,pt a-i manipula ,asa incit acestia sa nu mai poata deosebi adevarul de cea mai grosolana minciuna,si totusi……….
   Adevarul nu poate fi luat prizonier de DAN VOICULESCU SI U.S.L.-el adevarul timid ca un fghiocel iese din nameti ,si-si arata petalele,dupa care explodeaza cu o forta inimaginabila.

  • U.S.L.-dupa ultimul episod provocat de TRUSTUL INTACT a pierdut enorm si acest lucru se va vedea in viitorul aropiat-LIPSA DE CREDIBILITATE,LIPSA DE ONORABILITATE,face ca toti cei care vor evolua pe platourile acestui trust sa fie asemuiti cu DAN VOICULESCU SI SLUGILE LUI.
   Cine sa-l mai creada pe MIHAI GIDEA,MUGUR CIUVICA,BOGDAN CHIRIEAC,CORNEL NISTORESCU,SORIN ROSCA STANESCU?????????????
   Multa lume uita ca dupa RAPORTUL APARUT IN 2010 PUBLICAT DE OXFORD ANALITYCA-indivizi gen BOGDAB CHIRIAC,ROSCA STANESCU SI CORNEL NISTORESCU AU FOST REPUDIATI DE BREASLA JURNALISTILOR SI O VREME AU DISPARUT DE PE MICILE ECRANE.
   Cine i-a scos din jegul in care traiau????????????DAN VOICULESCU

  • Din nou,blOGGERI,care propavaduiesc minciunile si povestile lui DAN VOICULESCU TAC,STAU IN TRANSEELE LUI VOICULESCU,alaturi de CRIN ANTONESCU,si astepta sa treaca FURIA SI REVOLTA –
   Numai ca se inseala,si inca amarnic RAUL A FOST FACUT si nota de plata emisa-O SA VA SCUFUNDATI CU VOICULESCU DE GIT…………….
   Si trebuie sa recunosc-MERITATI,PT CA SUNTETI PREA MARI JEGURI………….

  • Si acum o constructie cit se poate de logica:
   Asadar DAN VOICULESCU este un mare jeg pt ca patroneaza CEL MAI MARE JEG MEDIA DIN ROMANIA.
   Bon,el este asociat si sustinut politic de PSD SI PNL,de liderii acestora care nu se dezic de el ,ba dimpotriva il apara,in consecinta ,la rindul lor si ei sunt niste mari jeguri.
   Si acum prelungind logica in mod firesc,TOTI CEI CARE URMARESC EMISIUNILE ACESTUI TRUST,CARE II APLAUDA,BA MAI MULT PREIAU MINCIUNILE CARE SE FABRICA ACOLO SI LE DUC MAI DEPARTE SUNT NISTE MARI JEGURI,PT CA DOAR MARE JEG POTI FI,ca sa crezi ce se spune in platorurile acestui W.C. public care este trustul intact

  • iNTREBARE PT TURNUL DE OBSERVATIE-ti-am repetat in repetate rinduri sa nu mai reiei subiectele de la trustul intact si sa nu mai crezi in povestile unuia ca ciuvica si cei ca el.
   TE INTREB CIT DE CONFORTABIL TE SIMTI,ACUM CIND STII CA TE-AI FACUT PORTAVOCEA ACESTUI TRUST DE TELEVIZIUNE PE ACEST BLOG?
   P.S.

   Cum de altfel si altii,se stiu ei care.
   E o magarie fara seaman sa vii aici si sa dai linkuri cu artocole din COTIDIANUL,ba mai mult se le ridici la rang de mari adevaruri.
   E O NERUSINARE CRASA, sa-l asiciezi pe uselistul Sova, cu adevarurile conscrate.
   Doar un caracter jegos ar face asa ceva

  • Ludovic Orban-va mai aduceti aminte de marea comisie ORBAN ?????????????
   Ei domnul ORBAN in decembrie 2008,a facut un cadou de 1 miliard de euro clientilor ,care se ocupa cu dezapezirea.
   Ei de ieri dl ORBAN, a intrat la rindul sau ,LA CONTROL’ si cred ca va fi coleg de celula cu REMES SI MURESAN.
   Cu adrian nastase va juca ,MONOPOLY…………….
   Bbliotecaru le va duce chifetele,iar puiu cite un cantalau de vin……………………..

  • Buna dimineata lume luminata!
   Cand dna Udrea a spus ce a spus, la B1 despre atacurile lui Voiculescu facute prin cei mai odiosi oameni din trust si care ar trebui sa li se interzica a se mai numi ziarisiti, n-a gresit. Ea nu greseste niciodata cand are de spus ceva important.
   Iata cum intrat in fibrialtii, Voiculescu-balonatul, joaca si mai murdar ca pana acum… va cobori in haznaua personala pana se va sufoca de propiul sau rahat.
   Ganditi-va cati bani a risipit pana acum strict pe a denigra cele TREI tinte: dl Basescu, dl Boc si dna Udrea. Dar, sa nu uitam vorba inteleapta: cine sapa groapa altuia, cade in ea. Cum spuneam presimt ca nu mai are mult pana se va sufoca in propria hazna de rahat.
   Astept CNA-ul…in mod normal trebuia sa li se ridice licenta in sec doi, acestori urat mirositori de la antene…..

  • Eu aştept DNA-ul să-l întrebe despre oarece terenuri luate cu japca de la o oarecare staţiune de cercetare şi să-l văd lângă Vântu … de asemenea aş vrea să fie cercetat şi în legătură cu o anumită cantitate de geam tras prăduită de sc-ul lui pe nume Grivco!

  • Lulu,ce zici,e baiat bun Puiu????????????????haaaaaaaaaaaaaa

  • Zapa, da, este cand e plecat pe munte si n-are net! Hehehehe!

   P.s. Puiuuuuuu, te salut calduros si canin: mârrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

  • Eiiii…
   Şi eu abia aştept să se cerceteze un pic afacerile imobiliare… 😆
   Precis vom avea surprize foarte, foarte mari.

   Şi aş mai vrea să fie cercetate nişte contracte de vânzare-cumpărare de imobile subevaluate către politicieni, să se controleze un pic sursa banilor în concordanţă cu declaraţiile de avere…

   Mai ales aş vrea să se cerceteze dacă nu cumva există primari ce au blocat retrocedările la nesfârşit, până ce au dus la disperare pe cei îndreptăţiţi, asta pentru a servi unor samsari ce au preluat retrocedările de la cei îndreptăţiţi (mână în mână cu primarii) oferind preţuri de nimic pe terenuri de pe lângă Bucureşti sau Sinaia sau alte locuri “mai cu vad”… şi a obţine apoi profituri uriaşe în numai câteva zile…

   Ce spuneţi, domnule ghita 1964, se va întreba cineva de ce anumiţi guvernanţi (guvern plus parlamentari plus consilieri locali) au trecut nişte terenuri “de la domeniul public la cel privat”? Întreb pentru că altfel nu se poate trece terenul de la staţiune de cercetare la “deşteptu degrabă făcătoriu de banu”…

  • Biblio cine face afaceri şi are bani pentru aşa ceva să răspundă!

  • Să răspundă… dar sunt cercetaţi? Prin presă se tot aud astfel de afaceri de peste 10 ani, până acum nu am auzit însă pe nimeni să “cadă” din astfel de afaceri. Nu vorbesc neapărat de politicieni, dar măcar “complicii”, începând cu notarii fără de care nu se poate face nimic de acest fel.

  • rereeee ptr Puiu ca se duc prea sus vorbele mele…. 🙂 🙂

   Puiu, oare tu acum crezi ca esti logic?
   Sa inteleg ca esti de acord cu haznaua voiculesciana?
   Cine a bulversat tara, munca… coerenta guvernarii?
   Opzitia a fost una de rea vointa si credinta, cand peste tot opozitia si puterea au facut pace pe timp de criza.. Opzitia la noi ce a facut?????????????
   Raspunde?
   Te rog inceteaza sa mai dezinformezi! Nu esti de acod cu PDL, cu dna Udrea ACOLITA d-lui Basescu, ok, esti liber sa gandesti asa, dar nu spune o prostie mai mare ca tine si ca muntii pe care-i strabati, ca acest guvern a distrus tara!!!!!!!! ACEST GUVERN A SALVAT TARA. Stiu ca nu va place dar este un mare adevar.
   P.s. Mârrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • lulu…eu nu ma uit la Antene ,una la mana ,nu ma intereseaza familia asta ,spune frumoasa doamna ,cine-i de vina pentru situatia in care se afla tara ???,stiu lozinca ‘Iliescu ,criza ,mogulii si alte ineptii portocalii “,altceva poti sa spui 😆 😆 eu nu m-am referit la tine in postari ,ai sarit 😆 pardon ,reactionat ,atunci raspunde lulu draga 😆

  • Ba si la mine te-ai referit..reciteste-ti postarea. crede-ma eu nu sunt oarba si cand e de zis ceva despre greseli o fac fara retinere…Mda! Lasa ca te jumulesc eu de fulgi…vei fi un pui golas…
   Marrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

  • 😆 😆 😆 golas ,dar nu ca bietul Boc ,mare scarbenie si marlanie a facut Capatos ,bleahhhh….

  • Lulu,mi se pare fireasca iritarea ta,da io zic ca cel mai intelept lucru ar fi sa-l intrebi pe amicul Puiu urmatoarele,sa vedem ce raspunde:
   Bon portocalii sunt cei mai rai politicieni din lumea asta,atunci el pe cine doreste sa vada la putere,pe cfine vede P.M SI PRES?
   Pt ca nu-i suficient sa strigi jos,trebuie sa pui ceva in loc.
   Vezi are barbatia si curajul,acest militian sa-ti raspunda,onest ca un adevarat barbat.
   Are curajul sa-si asume pe cineva,ori ramine la nivelul unui terchea-bercgea,plingacios si clevetitor la fel ca BIBLITECARU-alt ririe briu,fatarnic si parsiv,care n-are curajul sa-si asume politicienii pt care bintuie inlumea virtuala.

  • Puiuuuuuuuuuuu, mi-a zis Zapa sa te intreb niste intrebari 🙂 🙂
   Te rog sa-mi raspunzi urgent cu nume si prenume! 🙂 🙂

   Biblio, tu pe cine vezi in locul celor: JOS, JOS, da’ sus pe cine????
   Garantez ca mai buni ca cei din PDL NU GASITI! Mi-a soptit mie un pasaroi dastept. 😉 🙂 Ce mă rââââââd!

  • Puiuleeeeeee! Puiuţuleeeeee! Piu! Piu! Piu! Hai la jumulealăăăăă!
   🙂

  • Ma bag si eu in seama. Gigi Becali. Da clasa politicienilor, este uman, caliate ce a disparut intre noi romanii. Se intreba cineva, ce au romanii in gena lor asa contradictoriu. Raspunsul l-am putea da privind spre conducatorii ce s-au ales. In naivitatea lui romanul crede si cand este prostit.

  • lulu …nu-i treaba mea cine-i la guvernare ,eu daca vad ca nu-s buni ,ii critic ,n-am nici-o jena ,tu crezi ca nu sunt oameni capabili in tara asta ,de 20 ani au condus numai idioti , carieristi ,oportunisti si neica-nimeni ,eu niciodata n-am sustinut pe unul sau pe altul ,sa vina altii ,astia sunt compromisi total ,nepriceputi ,neoameni ,ne …ne ….ne ….numai “ne “in fata lor ,sunt pe locurile prime la coruptie si furaciuni pe fatza ,au facut la fel ca inaintasi lor ,te rog citeste postarea lui Onu : analiza lui Croitoru excelenta ,una dintre ele ;spune cine-i la putere sa-ti spun cine castiga licitatiile ,astea toate sunt pe bani publici ….

  • …nu v-am vazut pe niciunul sa comentati idiotenia lui Toader ,despre mortii din cauza frigului ,daca zicea Ponta sau alt celavec ,se umplea blogul ,asta ma face sa cred ca sunteti slujbasi la partid 😆 ,din partea mea aveti circumstante si intelegere ,traim timpuri grele ,un leustean in plus ii bine venit 😆 😆

  • Na ca dadusi cu nuca in perete, la aia cu leusteanul. Recunosc il folosesc cu mar eplacere in ciorbita! 🙂 🙂
   Nu-i bai…… trec peste rautatea ta.
   Toader s-a referti la o stare generala…..am postat ieri ceva legat de patania de la inundatii cu Raduleasca si taranii…..
   A gafat, spunand ca toti mortii erau beti! A gresit grav. Am inteles ca si-a cerut scuze…
   Dar, hai sa nu fim ipocriti, ce dracu, traim in Romania, stim bine cum se comporta lumea in astfel de situatii….nu exista solidaritate, vecinii in general se urasc, se cearta se judeca si pe umbra care o face gardul, ciresul, prunul la el in batatura…..dar sa se mai ajute…..doar la carciuma isi mai vorbesc dupa ce se imbata, apoi isi dau incap pe ulita…….ai vazut aseara si pe politistul satului mort de beat? Ai vazut ce a descoperit Tolontan intr-un sat inzepezit? Vllajgaii satului jucau ping pong in carciuma……Ai vazut reportajul de la rtv, cand militarii se plangeau ca taranii solicitau sa se faca mai intai poteci spre birt?!!!!
   Deci, eu nu doresc sa fiu ipocrita.

  • 😆 😆 regina nu-i salariata ,pentru ea lucreaza supusi si-i aduc cadouri ,nu ma crezi , nu la tine ma refer 😆 Tolontan poate sa gaseasca pe cine vrea el ,sa-i critice sa zica ca-s morti de beti si d-aia au murit ,ii un particular care lucreza la alt particular ,Toader baci ii boss parlamentar si-i platit din bani publici [ a betivilor care au murit de frig ] ,Bakonschi a fost ejectat pentru o remarca mult mai” dulce ” ,de asta nu s-a legat nimeni ,ii un angrenaj prea important in masina de vot portocalie ,stie prea multe dedesupturi ….

  • Puiu, asa ma gandeam si eu, ca prea nu se potrivea povestea cu leausteanul, cu statutul meu de regina, cu slujbasi la curte 🙂 🙂

  • Lulu,cu regret,am lasat un text,atit pt tine cit si pt ceilalti,,pe care il vei gasi ceva mai sus.
   Din nefericire,blogul lucreaza cum lucreaza,dar sper ca explicatiile mele sa coincida cu ale tale.
   In explicatiile pe care le-am prezentat nu am exagerat citusi de putin,am fotografiat exact ,modelul’.

  • Mda ,am vazut si explicatiile lui Bibliotecaru ,abia acum cind imi cautam textul.
   Interesant si de luat in seama,dar cu mult prea multe neajunsuri.
   Nu voi lua punct cu punct la analiza,voi spune doar asa,in general,ca un asemenea model nu ar fi un presedsinte pt toti romani si nici o data pt. o majoritate.
   Spun din nefericire,pt ca da si eu cred ca un presedinte atit de bine mobilat ar fi ap[roape de ideal,dar mult prea putini romani s-ar simti reprezentati.
   Asa folosind o metafora nevinovata,AR FI UN PRES. DE LABORATOR PT UN POPOR ARTIFICIAL………………

  • …gata revista presei ,o ziua faina la toti cu multe “succesuriiiii” pentru sustinatorii portocalicilor 😆 😆

  • Ei ,uite ca nu-i gata revista presei,si nu-i gata pt ca nu ne jucam cu foarfeca si taiem articole din ziar cum vrem adica cum vor unii.
   Si,atunci trebuie sa remarc ca in ADEVARUL, apare un excelent interviu,cu unul din cei mai mari intelectuali in viata,UN ADEVARAT BOIER’ in fata caruia nu-ti ramine decit sa faci o plecaciune cit mai adinca,este vorba despre dl. NEAGU DJUVARA.
   Interviul este spumos si are un aer optimist,dar lucru esential,pune degetul pe rana deschisa a romaniei.
   Dupa ce spune ca:,IMI RIDIC PALARIA IN FATA LUI EMIL BOC’pt felul curajos in care a guvernat,dl Djuvara mai spune ceva,ceva ce noua romanilor neaparat trebuie sa ne intre in cap,ceva ce da fiori USELISTILOR, si de care nici nu vor sa auda,asadar iata ce spune venerabilul istoric si intelectual,voi scrie cu majuscule pt ca toti cei care nu vad bine si sunt miopi sa poata citii:
   ,noi nu putem iesi din birlogul in care stam de 20 de ani,daca nu se face procesul lui ION ILIESCU.Al lui Ion Iliescu si a acolitilor lui………….a acelui grup al PARTIDULUI COMUNIST ROMAN’………..

   P.S.-cititi cu atentie ce spune LUCIAN CROITORU,PUNETI CAP LA CAP CU CE SPUNE ,istoricul’ DJUVARA si veti gasi felul in care ROM trebuie si poate fi salvata.
   Pina nu eliminam zgura comunista,pina nu-i aducem in fata legii pe ,ACOLITII LUI ION ILIESCU,si nu ,SPARGEM CAPITALISMUL DE CUMETRIE INVENTAT DE PSD………….ne va fi greu,daca nu imposibil sa iesim la liman.

  • Lucian Tudor-se pare primul pesedist care va cadea in mina procurorilor cu ocazia dezapezirilor-CURIOS TOT UN PESEDIST,si unul oarecare ,ci un abonat la hotii si dare de mita…………………
   Dar sigur,pesedistii nu au auzit de el si sigur vor iesi pe treptele tribunalului din galati si vor invoca UN DOSAR POLITIC……………

  • Merita zic eu sa mai fac un efort si sa reproduc doua strofe dintr-o poezioara care circula,cu mare succes pe internet.
   Evident ca nu veti citi fragmente din ea,afisate la TRUSTUL INTACT,REALITATEA ORI ROMANIA TV.
   Asa ca folosesc aceasta platforma pt a scoate in fata aceasta realizare artistica cu o puternica incarcatura politica:
   Vrem salariu mai mare
   Pensii mai nesimtite,
   Munca doar pt tractoare
   Si-alea toate paradite

   Nu vrem taxe,nu vrajeala
   La ciordeala vrem clementa
   Iar in caz de vr’o cafteala
   O vrem fara ,VIOLENTA

  • Incotro ,LIBERALISMUL ROMANESC’

   Oamenii sunt vremelnici in anumite functii ,ori demnitati,dar urmele lor ramin si uneori ,din nefericire aceste urme sunt de fapt rani adinci pe trupul unor partide si evident si ideologii.
   Iata ca la 3 ani de cind a ajuns PRES la PNL, personajul care venea pe un val de simpatie si sperante pt unii[recunosc nu ma numar printre acestia] nu doar ca a deceptionat,nu,el a reusit o performanta greu de egalat-SA DINAMITEZE LIBERALISMUL IN ROMANIA.
   Bolnav de provincialism,dl CRIN ANTONESCU,este probabil dupa CORNELIU VADIM TUDOR,cel mai toxic produs politic post decembrist,un mitoman inginfat ,incult,si foarte arogant.
   Acest profesoras de tara,face pur si simplu de rusine ideea de liberal si tiraste politica pe poteca batatorita de toxicul poet comunist Vadim cu o veselie imposibil de explicat.
   Inconjurat de indivizi obedienti,lasi CRIN ANTONESCU,se afunda intr-o mocirla in care sfirsitul lui politic este sigur,se va sufoca in propia lui mizerie,asa cum au facut-o si alti politicieni inaintea lui.
   Prizonier ,de lux al TRUSTULUI INTACT,acest PNL ,pare a se fi topit in partidul televizor iar doctrina lor este doctrina hotarita la GRIVCO, de un jalnic personaj ,care are frustrarile,rautatile si neimplinirile unui fost comunist,pe deasupra si turnator la securitate.
   Una peste alta,intr-un interval de timp foarte scurt,cred eu ca vom constata ca P.N.L. din vocatia de partid ,BALAMA’ a trecut la vocatia de partid sinucigas.

  • Sa speram ca se va rezolva si se va dovedi ca toti au mintit pana acum spunand ca nu se poate. Oare cat le-a intrat in buzunare pentru aceste declaratii mincinoase. Dar sa vedem sa nu fie o noua cacialma:

   http://www.nasul.tv/2012/02/15/bomba-baietii-destepti-ar-putea-ramane-fara-energie/

   PS Pe platforma Nasului va puteti informa destul de esential caci se prezinta texte selectate cam ca la globul realpolitic al Nicoletei Savin lasat insa in “adormire”.

  • Asadar C.N.A a deliberat si a sanctionat in acord cu legile in vigoare.
   Pt trustul INTACT sanctiunea a fost maxima-10 minute de intrerupere in virf de audienta ,iar pt OTV-amenda maxima-200.000 de mii lei loi.
   Eu sper ca dl EMIL BOC, nu va ezita si-i va chema in instanta.
   Daca ar fi fost vorba despre ori care alt trust de presa nu8 as fi recomandat actiunea judecatoreasca,dar pt ca trustul INTAC persevereaza in manipulare si minciuna se impune chemarea in instanta.
   Reamintesc facaturile:
   1.-TRAIAN BASESCU -turnator la securitate. resp[onsabil MUIGUR CIUVICA-2-MIRCEA BASESCU-trafic de arme-responsabil-SORIN ROSCA STANESCU,SI EL
   UN RECIDIVIST IN FACATURI,VEZI CAZUL ION ILIESCU K.G.B DIN ANII 90
   3-Ministrul FUNERIU SI GROSOLANA FACATURA CU DIPLOMA DE BACALAUREAT.
   4.- FILMULETUL CU EMIL BOC.
   Cazurile celelate,atacurile ordinare la adresa lui ELENA UDREA ,etc nu le mai amintesc.
   Mai trebuie amintit ca personajele care lucreaza si sunt in solda acestui infractor,la rindul lor se fac vinovati de santaj,mita etc……

   2.

  • 😆 😆 toate punctele de mai sus sunt adevarate ,pacatosul adevar graieste …hihihu….nu sant de acord cu difuzarea filmuletului cu Boc ,a fost o marlanie ,trebuie sa amintesc aplaudacilor astia de doi bani [lozincari de joasa spetza ] ,cand a fost difuzata facatura cu Ana Birchal ,era un delir aici pe blog ,zapa hahaia cu gura pana la urechi si nu numai el ,nici atunci n-am fost de acord ,nici acum.

  • Toate ca toate, dar mie mi-a ciripit un pasaroi, ca Voiculescu- securistul cu acte, va fi condamnat ….dar atentie in dosarele personale, nu acelea in care a bagat pe fica-sa la inaintare! Al naibii pasaroi asta ce tot imi ciripeste! 🙂 🙂

   Acum intelegeti disperarea lui si toate ordinariile comandate, cu mitingistii platiti, cu campania de defaimare a guvernului, a d-lui Basescu, Boc si d-na Udrea?
   Acum intelegeti si ultima mizerie fabricata tot de Voiculescu si data la HAZNAUA antenei 3, prin amaratul ala de Capatos- un biet slujbas?!

  • Doamna Macovei, daca tot va tineti de tot felul de glumite pe la PE cu Rosia Montana, stiti cumva si despre mizeria care se pune la cale in seara asta la meci? Glumita platita tot de Voiculescu (asa se vorbeste prin targul bucurestilor), cum ca, Cristian Craciun, prietenul lui C. Preda, prietenul lu’ matale, ar fi pregatit niste postere PRO Basescu, ptr a starni spectatorii ca sa huiduie!! E adevaraaaaaaaaaaaaaaaaaat ce zice targul??????

  • Pe tema Rosia Montana, stimata doamna Macovei, esti tufa, habar nu ai de legi si ma intreb cum mama dracului ai condus Ministerul de Justitie (!!) cand nu stii cel mai elementar lucru, ca legile nu se aplica retrocativ.
   Nu pot sa cred, ca esti in PE, reprezentand partidul de guvrnamant! Habar n-ai pe ce lume traiesti si indraznesti sa asmuti lumea, sa minti, sa ataci prin (amantul intelectual- asa a spus dl Roncea), Tapalaga, pe dl Basescu, pe dl Boc si pe dna Udrea!
   Rusine sa-ti fie, NU NE ONOREZI!

  • 😆 l-ai facut si pe Boc “domn” bravos ,mai sus l-ai uitat din cauza nervilor …hihihi…..

  • …sotzul frumoasei Raluca Turcan prostalaul de Valeriu 😆 si-a dat demisia de la Cotroceni !!!!!

  • Turcan nu este un individ cu extrem de mult caracter!
   A preferat să moară de foame pe un salariu de mizerie decât să facă ceea ce a făcut fosta consilieră Adriana Săftoiu!
   Apropo, am văzut-o de curand!
   Am observat că i-a picat un balcon!
   Oare cine va fi noul sponsor care va contribui la reabilitarea balconului?
   Hihihihahahahuhuhu!

  • Stiu eeeeeeeeeeu stiu eu sa raspund! 🙂 🙂
   Voiculescuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! 😆

  • Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
   🙂 🙂 🙂
   Dar prin cineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
   🙂 🙂 🙂

  • Asta de mai sus ete RE la
   lulu a scris pe 16 Februarie 2012, 05:02 pm

  • Prin cine? Stai nitel ca sa ma gandesc, ar fi cel putin 3 variante!

  • …Imbre baci 😆 😆 vechiul si noul sponsor ,Zeby nu te mai lega de febletza mea liberala ,imi produci un mare discomfort 😆 😆

  • Nu te mai lega de Turcan şi suntem chit!
   😉 😉 😉

  • Imre moare de foame!
   Deci nu mai are cum să fie sponsor!
   😉 😉 😉

  • Pai ce vrei sa spui, ca a abandonata-o ELAN? 🙂 🙂
   Daca da, era de asteptat, a vazut cat il costa service-ul dnei Saftoaiu.

  • 😆 comica Regina :”service-ul d-nei Saftoiu “….hihihih….

  • Puiule, pai eu asa zic la saloanele astea de imbunatatiri la femei hihiihi!
   Ce mi-e cand o duc pe Zuza mea in service-Opel, ce mi-e si cu aceste femei care se baga in renovare! 🙂 🙂 Iar unele tot degeaba o fac. Nu vad diferenta!
   De ex eu am facut zuzei mele un tratament de polishare. E bobocel scumpa de ea! Este cam acelasi lucru ca la femeile care-si polisheaza tenul. 🙂 🙂

  • …ii bobocel zuza ta 😆 😆 d-aia te iubesc supusii ,de curteni nu mai spun ,ex;cardinalul palatului si pocitul de bufon regal 😆 😆

  • Daaaaaa, ma iubeste bufonul de crapa, de tine ce sa zic, cand te strig, de unde??? ca esti plecat cu bufonul la femei in sat. Las’ ca stiu eu ce zace in voi! 🙂 🙂

   Heheheh, PDL scapa de prostu’ satului…..imi era jena cand aparea la tv in numele partidului

  • N-o mai iubesc pe Rejină!
   Acum am vise erotice cu Monica!
   🙂 🙂 🙂

  • USL cu ajurorul lui Crin Antonescu, cade pe zi ce trece in propriile capcane cu aportul cel mai consistent din partea lui Voiculescu- Balonat.
   Ce poate fi mai frumios?! 🙂 🙂
   Le doresc din suflet cat mai multe capcane.
   Planurile lor sunt “desavarsite”

  • Hahaha Zuza lu’ Lulu este precum Săftoaica!
   ARE CAROSERIA POLISHATĂ ŞI VARZĂ MOTORUL!
   NU MAI FACE PRESIUNE ÎN CILINDRU!
   ARE SCURGERI LA EŞAPAMENT!
   TREBUIE SEGMENTAT!
   Dar costă scump!
   🙂 🙂 🙂

   Oricum, trebuie să fii nebun ca să cheltui o avere pentru a segmenta o babă când e plină piaţa de tinerele!
   🙂 🙂 🙂

  • puiule (eu scriam cu majuscula, dar daca asa te numesti!);
   ia si lectureaza(!)
   Am gasit, de mult, un comentariu semnat de “cetatean”; si tare imi place
   “O posibila tema de gandire pentru romani, pentru tot ce am trait si inca se mai traieste aici:

   Cum se distruge o natiune! Doar cu psihologia maselor, bine cunoscuta!

   Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat

   vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga.

   Acea clasa a insistat ca socialismul este functional si ca nimeni nu ar

   trebui sa fie sarac si nimeni bogat, toata lumea EGALA!

   Profesorul le-a spus, “OK, vom face in grupa aceasta un experiment asupra socialismului.

   Se va face media tuturor notelor, si fiecare va primi aceeasi

   nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10.”

   Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8.

   Studentii care au studiat intens au fost suparati, dar cei care au invatat

   mai putin au fost bucurosi peste masura.

   Cum cel de-al doilea test se apropia, studentii care studiasera putin au

   invatat si mai putin, iar cei care studiasera mai intens si-au spus ca si

   ei vor o “pomana”, asa incat si ei au studiat mai putin.

   Media celui de-al doilea test a fost 6 ! Nimeni nu mai era fericit.

   Cand a fost dat al treilea test, media notelor a fost 4 .

   Notele nu au fost crescatoare deoarece au aparut certurile, acuzatiile,

   ura si nimeni nu a vrut sa invete pentru beneficiul altuia.

   Spre marea surpriza a tuturor studentilor, toti au picat. Profesorul le-a

   spus ca socialismul va pica in final deoarece, atunci cand recompensa

   este mare, efortul pentru a avea succes este, de asemenea, mare. Dar cand

   statul nu mai acorda acea recompensa, nimeni nu va incerca sau va vrea sa

   aiba succes.

   Nu putea fi o explicatie mai simpla.

   Iata un scurt paragraf care sintetizeaza totul:

   “Nu se poate legifera ca saracul sa fie liber, iar bogatul in afara

   libertatii. Ceea ce primeste o persoana, fara a fi muncit pentru aceasta,

   trebuie produs de cineva, care, la randul ei, nu primeste pentru ceea ce a muncit.

   Statul nu poate da cuiva ceva, fara sa fi luat mai inainte de la altcineva.

   Cand jumatate din populatie vede ca poate sa nu munceasca, pentru ca

   cealalta jumatate va avea grija de ea si cand jumatatea care a muncit

   realizeaza ca nu are sens sa mai munceasca, pentru ca altii sunt

   beneficiarii muncii lor, atunci, prietene, acesta este sfarsitul oricarei natiuni.

   Nu poti multiplica bogatia divizand-o””””

  • Zuza mea e bobocel, la ultimul control n-au avut nimic de facut. pe calculator n-au gasit nici macar ceva sa-i schimbe. Am polishat-o asa ca moft, ca-s moftangie.
   Cum iti permiti sa-mi jignesti Zuzella?
   Ete la el tupeu, sa mi-o compare cu d-na Saftoiu! Ha!
   Hai ca ma enervai! 🙁

  • B1TV adică:
   OANCEA
   PUFU
   ŢIŢRIGA
   toţi proveniţi de la Antenele lui Voiculescu au dat interdicţie pentru toţi jurnaliştii pro-Băsescu pe post!
   Acum la acest post sunt invitaţi toţi cei ce l-au contestat pe Traian Băsescu în alegeri!
   Oare de ce?
   Nu este ciudat?
   🙂 🙂 🙂

   Vă mai aduceţi aminte de Bădin?
   Ce antibăsescian era el pe vremuri?
   🙂 🙂 🙂

  • Cum poţi măi tu jurnalist care ai mâncat rahat 2-3 ani înjurându-l pe Băsescu acum să vii şi să-l pupi în fund?
   😉 😉 😉
   Aţi spus toţi că nu vă place Badea!
   Ete mie îmi place!
   Că ăsta, bun-rău a ţinut-o pe drumul drept!
   Nu l-a înjurat pe unul astăzi şi mâine l-a pupat în dos!
   Cum fac jurnaliştii ăştia cu 4X4!
   Domnu Tapalagă, cum vă merge contractul?
   Bine?
   Este bănos?
   😉 😉 😉

  • Vai-vai-vai câte surprize vor mai fi la aceste alegei!
   🙂 🙂 🙂

  • Deja Ponta a virat către coloana prezidenţială iar Crinela vorbeşte bâlbâit… astea-s surprize taică? Ştiam că-i morcoveşte eminenţa Sa! 😉

  • Ghitulica te-ai referit la Ilici baci [ eminentza Sa } 😆 😆 😆 ,ai pretzuire pentru batranul edec ….hihihih…..

  • PSD-falit zero bani in conturi-HAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIII
   au venit portareii si i-au luat hainele de pe cuierele din KISELEFF-auzi d’omle,ION ILIESCU A PLECAT ACASA DOAR IN SURTUC…………..HAAAAAAAAAA
   Ecaterina Andronescu plingea prin fata sediului si spunea trecatorilor ca ea e garantata MAREAN VANGHELIE SI SA-I DEA BANII INAPOI…………
   Offffffffffffffff,ce-mi placeeeeeeeeeeeeeeeee,adica UN PARTID FALIT SA CONDUCA ROMANIAAA??????????????????????????????????
   Haaaaaaaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-E GREA OPOZITIAAAAAAAAAAAAA
   HUOOOOOOOOOOOOO USELISTILOR…………….

  • …acum se vede cine a furat la greu si are doua sedii de partid in Bucuresti ,portocalicii pe numele lor ,o sa vina sa dati si voi sama ,atunci o sa te umfle rasul ,pungasilor ….hihihih…… 😆 😆

  • puiu-nu plinge,de-o pine,adica banisori de-o piine iti dau io………daca la trintori s-a ionchis puscuita…………

  • Nici nu s-a asternut linistea peste scandalul in care jegurile lui voiculescu ni-l prezenau pe Emil Boc ,nud megind la dus,ca servitorii fideli varanului voiculescu mai comit una,si anume de data asta vizata este agentia Reuters,pe care o citeaza,sustinind ca aceasta agentie l-ar fi facut praf intr-un material pe pres. TRAIAN BASESCU.
   Si asa cum procedeaza in toate situatiile,Gidea si jegurile de care este inconjurat s-au lansat cu capul inainte in scenariul pe care inca din 2006 l-au pregatit si l-au lansat,fara a avea nici cea mai mica proba-DOAR CREDIBILITATEA LUI DAN VOICULESCU,HOT,TURNATOR SIN PRADUITOR.
   Sigur aceasta oficina a minciunii,manipularii si dezinformarii care este organul de priopaganda a uselimii,este cunoscuta peste hotare ,la adevarata ei valoare inca din perioada in care OXFORD ANALYTICA i-a desfiintat de tot tragind concluzia,ca trustul INTACT NU ESTE UN ORGANISM DE PRESA,ci unul politic care ataca democratia la radacinile ei.
   Asa ca nu-i de mirare ca ,folosindu-se de numele unei vechi agentii de presa,care activeaza de peste 160 de ani,MOSTRUL MEDIATIC ,TRUSTUL INTACT ,a asociat mizeriilor sale numele agentiei reuters.
   Sper din tot sufletul ca prestigioasa agentie sa se sesizeze si ajutata serios de noi cei din tara sa dea o replica pe masura usturatoare acestui trust intesat de jeguri securiste.
   Eu am facut acest pas si am trimis la sediul agentiei o informare si am insistat ca agentia sa-si apere onoarea in fata abuzurilor si a mizeriei in care laboratorul securistic al varanului a tirit-o.
   Sper ca si alti jurnalisti ,dar si politicieni sa faca acest lucru,pt ca MINCINOSII,MANIPULATORII SA FIE PEDEPSITI CA ATARE.

  • ….hihihih…mor de ras ..hhuuauhhihhaiahiahia ,auzi ce-a facut zapa ,zis si kingu 😆 😆 “eu am trimis ..bla …bla …bla “….,in ce limba ai scris scrisoarea 😆 😆

  • in limba pe care ai invatat-o la scoala de militieni-,CEAINEZA’.haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiii

  • Si pt ca tot sunt pe blogul doamnei ELENA UDREA,ma simt dator ,chiar obligat sa amintesc ca mai bine de 7 ani,doamna ELENA UDREA a fost jignita,insultata,tavalita prin noroi,de acest trust INTACT,care nu s-a dat inapoi de la nimik,FOLOSIND TOATE SCHEMELE DIN ARSENALUL JEGOSILOR,avind un singur scop-SA O DESFIINTEZE PE ACEASTA FEMEIE POLITICIAN PUTERNICA.
   Mii de ore de emisie i-au fost dedicate-INTREBATI-VA CITI BANI A CHELTUIT DAN VOICULESCU PT A O DISTRUGE- in care am vazut-o in toate felurile,de la costum de baie pe plaja pina la diverse momente din viata de politician ori ministru.
   Si pt a mai dovedii inca o data cit de mari ticalosi sunt unii bloggeri care isi duc veacul pe aici,am sa pun urmatoarea intrebare:
   -L-ati auzit pe Puiu,bibliotecaru,turnul de observatie ori balbeck sa-i bata obrazul lui DAN VOICULESCU,sa le ceara stapinlor lor CRIN SI PONTA SA SE DEZICA DE DAN VOICULESCU SI SA MAI PARTICIPE LA EMISIUNILE ACESTUI TRUST MIZERABIL????????????????
   Evident ca,nu…………..pt ca si ei la rindul lor sunt niste biete unelte,in slujba CELOR TREI VIERMI,doar ca joaca fiecare alt rol,in functie de cum au fost distribuiti.
   Ce este hazliu in toata tarasenia asta,este ca ei ,cred ca pot pacalii pe cineva,si mai ales pe ELENA UDREA.
   Eu le spun ca se inseala amarnic,si ca doar viermii ii mai cred.

  • Sunt bulversat-BIBLIOTECARU IN NEBUNIA LUI ,se face ca nu intelege gestul ,DE A DONA SINGE PT SEMENII TAI,care se zbat intre viata si moarte si care isi pot salva viata prin si cu ajutorul flaconului de singe pe care orice om NORMAL ar trebui sa-l ofere GRATUIT SOCIETATII.
   Tu esti om de stinga bibliotecaru?????????????????????????
   Tu indraznesti sa te numesti OM?????????????????????????de data asta ai depasit masura,si ti-ai prezentat micimea caracterului care nu depaseste caracterul unui vierme————E pacat ca societatea si democratia permite unor indivizi cu mentalitati NAZISTE,sa traiasca printre noi-UITE UN ALT DEFECT AL DEMOCRATIEI.
   S-au poate ai singe albastru BIBLIO??????????????

  • Rere….
   Va salut!
   N-ar trebui sa se treaca asa de usor peste mojicia facuta de Voiculescu. Cum nici dl Boc, n-ar trebui sa mai taca si sa-l actioneze in judecata.
   Are sansa de a falimenta acest trust-HAZNAUA presei romanesti. Asa cum se intampla in tarile civilizate… astfel de situatii au ruinat trusturi de presa mai solide in comparatie cu HAZNAUA antenelor.
   Nu trebuie iertati, sunt o rusine, iar sanctiunea este de-a dreptul ridicola, dar ce sa facem, tinand cont ca au 3 mebrii infipti la CNA, cum sa faci dreptate?
   Iar statutul dupa care functioneaza CNA, mi se pare ridicol, depasit…de asta se intamapala astfel de lucruri atat de inumane in aceste emisiuni de subcultura- gen Capatos….sunt practic incurajati de CNA.

  • Zapa, acest Capatos, este doar un amarat de sluga, cu datorii prin banci, asa se spunea tot prin presa…..care nu face decat sa execute ordinul securistului balonat.
   Nu pe el trebuie sa-l mustruluim, am irosi timpul (maine ar face la fel daca flatulatul ii ordona).
   Trebuie sa facem inteles fiecare cum putem, ca ACEST SECURIST nenorocit este nociv, ne distruge farama de onoare pe care ne chinuim s-o reparam in ochii Europei, din cauza trecutului. Cum este permis oare, de catre societate, in aceste vremuri moderne, sa avem pe lina intai in “transeele tarii” un TURNATOR AL SECURITATII?! Apoi, cel mai mare profitor, imediat dupa revolta
   Cred ca a sosit momentul sa sanctionam pe acest individ, partidul lui si modul cum intelege sa faca presa. Exista un cod al onoarei, pe care el nu-l poate intelege. Un om fara onoare este este echivalentul unui om fara D-zeu.
   Asta e problema noastra, una fff grava: ca permitem asa ceva!

  • Din nou se dovedeşte că în jurule Elenei Udrea mişună o turmă de nepricepuţi idioţi şi cretini care din prostie i-au amestecat permanent si continuă să-i amestece numele în tot felul de rahaturi.
   Se pare că Elena Udrea din păcate nu doreşte să scape de această turmă în concluzie URA ŞI LA GARĂ DOMNILOR!

   ESTE INANDMISIBIL CA FIGURA UNUI MINISTRU, DE FAPT AL UNUI FRUNTAŞ AL UNUI PARTID SĂ APARĂ ÎNTR-UN CLIP VIDEO FURAT!

   Ataete, părerea mea personală şi cui nu-i convine ştie unde să mă pupe.

  • Subit-TRUSTURILII-au abandonat subiectul DEZAPEZIRE ,SI BANII ,CINE SUNT PRADUITORII.
   Oare de ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????linistea s-a instalat si foarte natural,fatucile au gasit alte subiecte.
   Ca prin minune,aui venit Mogulii,au apasat pe butoane,servitoarele s-au resetat si uite ce subiecte de tot risul avem.
   Sigur ca ,nici bloggeri nu sunt mai breji-SUNT INTR-O TACERE MORMINTALA-nu li s-a spus pe cine si ce sa spurce.
   Cam astia sunt vitejii nostrii amici virtuali-AU BUTOANE PE SPATE ,si cum sunt apasate cum incep se verse mascari…………

  • BIBLIO-uselistule-de cind imprumuti tu sloganurile celor din piata universitatii-S-AY TU ESTI UN INTIRZIAT MINTAL,si abia acum strigi demisia,pt ca in vremea lui ILIESCU NU-TI IESEAU SUNTELE DIN GIT????????????
   A si nu inteleg ce legaturi ai avea tu cu intelectualitatea?????????
   Da cu cirpele comuniste stiu ca te identifici,stiu ca esti mare consdumator de PAUNESCU,BARBU,MIHAI BENIUC,ETC….
   Doar ca aia nu-i reprezinta pe romani,aia ii reprezinta pe comunisti si proletari,ori tu sigur ai mentalitate de proletar………….

  • …v-am spus de o mie de ori ,singurul sustinator citov la cap si de calitate ii ZEBY [diaconu Eusebiu ] ,restul niste neica nimeni ,fara sa va suparati ,raspopitul ii singurul sustinator care sesizeaza pocinogurile facute ,bey astia ,stati pana posteza Zeby si dupa aia ,dezvoltati si voi 😆 😆 😆

  • Lăsaţi vorbele şi daţi-vă demisia. E timpul să plecaţi, nu vă mai împotriviţi ţinându-vă de un post bănos. Faceţi rău partidului, trebuie să vă simţiţi şi să vă vedeţi de treabă în altă parte.

  • Mesajul de mai sus este pentru Frank. Poate se rezolvă şi cu aşezarea comentariilor se ne înţelegem om cu persoană.

  • @ Frank Zapa[King]
   Poate sunt eu întârziat mintal, cârpă comunistă , consumator de PAUNESCU, BARBU, MIHAI BENIUC, ETC… (aici nici măcar nu înţeleg unde e jignirea…), măcar gândesc româneşte.

   Încă o dată, domnul Frank… Demisia şi lasă-ne… Că ne-ai omorât. Mergeţi şi faceţi propagandă pe la inuiţi, că tot sunteţi iubitor de SUA. Lăsaţi românii în pace. Nu vă place Adrian Păunescu, Eugen Barbu şi Mihai Beniuc… mergeţi cu Domnul unde vă este pe plac literatura şi lăsaţi românii cu România. Nu vă mai chinuiţi finele nări dacă România vă pute. Poate au americanii nevoie de domnia voastră şi noi vă ţinem de vorbă şi nu reuşiţi să vă duceţi. Să-mi trimiteţi o vedere de acolo ca să ştiu ca aţi ajuns şi v-aţi instalat cu bine.

   Demisia domnule Frank şi… drum bun.

  • @Frank Zapa. Draga Frank, trebuie sa te pun in garda aspra pericolelor care te pasc – este momentul sa iti iei un concediu de odihna caci daca mai intarzii mult cu odihna vei fi nevoit sa iti iei un concediu medical. Din cele scrise de tine se observa cu ochiul liber ca a inceput sa iti fiarba “radiatorul” si, Doamne fereste, nici nu stii unde poate sa plesneasca. Pai bine draga Frank, de Paunescu, de Beniuc si Eugen Barbu te-ai gasit sa te iei? Macar te consideri capabil sa emiti judecati despre niste monumente ale literaturii romane, esti in stare sa intelegi ceva dintr-o poezie a lui Adrian Paunescu? Asculta la sfatul meu, ca e pe gratis, mergi degrab in concediu de odihna. In alta ordine de idei, se pare ca ai oarece dificultati in a face minima asociere intre cauze si efecte. Ii tot dai inainte cu raul care ar fi mogului Voiculescu. Nici eu nu voi afirma ca ar fi modelul meu in materie de etica, dar de aici si pana la a-i pune in carca toate relele ce se intampla in tara asta. Stie toata lumea ca doamna Elena Udrea a indurat cu stoicism critica acerba dezlantuita pe mai toata media impotriva ei. Chiar merita adimirata pentru taria de caracter de care a dat dovada. Iata insa ca de curand i s-a iamplat si ei sa faca cunostinta cu gustul amar al infrangerii – a fost nevoita sa renunte la fotoliul ministerial in urma formarii noului guvern. Se mai intampla. Durerea mare a doamnei ministru o constituie insa faptul ca totul i se trage de la actualii tovarasi de lupta din cadrul PDL. Lovitura este cu atat mai dureroasa atunci cand vine din partea celor apropiati – baronii PDL. Cata vreme a fost ministru toti cautau sa ii “ciuguleasca din palma”, ba unii chiar erau in stare sa doarma cu fotografia doamnei sub perna. Eheiii… ce vremuri! Astazi, cei ce in trecut se inghesuiau cu adulatia, ei bine acestia sunt cei ce au pus la cale marsavia de care tu ii acuzi pe moguli, de unde ca baronii PDL sunt mult mai puternici si mai rai decat mogulii.

  • Turnule cum iti permiti tu, sa afirmi asa ceva?
   Cum iti permiti tu sa vorbesti in numele d-nei Udrea , afrimand: ” Iata insa ca de curand i s-a iamplat si ei sa faca cunostinta cu gustul amar al infrangerii – a fost nevoita sa renunte la fotoliul ministerial in urma formarii noului guvern.

   FALASSSSSSSSSS!.
   Dezinformezi si incerci sa TRANSMITI subtil astfel de idei in stilul TATUCILOR TAI, printre care si mahmurul de Cretin Antonescu.

   NU A FOST NEVOITA sa RENUNTE
   NU I-A CERUT NIMENI, DIN CONTRA….
   NU SUNT VOCI IN PARTID ANTI-UDREA
   NU EXISTA NICIUN GUST AMAR.
   DOAMNA UDREA, ISI CONTINUA MUNCA CU DEVOTAMENT si CONSECVENTA.

   Incearca pe cat poti sa NU mai DEZINFORMEZI. Multumesc!

  • Din ce vad acum la tv, PNL a inceput campania!!!!!!!
   Pai cum asa? De asta chiuesc din Parlament???? Si culmea mai sunt si platiti!!!!!
   Ca sa inceapa campaniaaaaaa ILEGAL?????
   Eeeeei, astia nu mai respecta LEGEA?!
   Mda, e bine de stiut……

  • @lulu. Draga Luluta, daca tu crezi in cele afirmate ca raspuns la postarea mea, atunci inseamna ca nu stii ce serparaie este acum in PDL. Serparaia era mai de mult, dar acum a inceput sa se agite. Vei mai vedea inca multe altele draga Luluta. Uite, eu care am criticat intotdeauna guvernarea PDL, uite ca am puterea sa afirm ca cele doua doamne ministru – Udrea si Boagiu meritau sa faca parte si din actualul guvern. Am constatat un viciu de procedura la constituirea guvernelor. Firesc ar fi ca Premierul desemnat sa aiba deplina libertate in alcatuirea listei guvernamentale. Nu s-a procedat asa, sefii de partide impunand Premierului pe viitorii ministrii. Deci propunerile se pare ca au venit de la Emil Boc. Ar fi iarasi o eroare. Lista vine cu mult mai de sus. Interesant este insa ca partide precum UDMR si UNPR au reusit sa isi pastreze ministrii pe care si i-au dorit. “Cel de sus” nu a avut nici o putere asupra celor doua partide ci numai asupra PDL. Necazul acestui partid – PDL-ul, consta in aceea ca acesta nu a functionat ca un partid adevarat deoarece deciziile importante nu s-au luat in forurile de conducere ale partidului, acele decizii venind de undeva din exterior – vezi realegerea lui Emil Boc la ultima Conventie. O vorba romaneasca spune ca “prost sa fii, dar sa iti revii”. Semnele indica ca PDL-ul nu vrea sa isi revina.

  • Buna seara Lulu,iatama-s ajuns acasa dupa ce am incalecat troienele si gata pregatit sa mai destelenesc cite ceva din ce scot minitile astea imbirligate ale celor trei USELISTI.
   Daca vei fi putin atenta fiecare din cei trei are sarcini diferite,dar scopul este pina la urma acelasi.
   Dar sa incep cu inceputul:
   1.-Bbilo-nu se dezminte de loc,acelasi de cind il stiu,tipicar,sablonist si incapabil sa-si depaseasca conditia modesta de ,CIRIPITOR’ de pe margine,cu un penaj de o singura culoare-BIBLIO ESTE UN PAPAGAL CU PENAJUL ROSU.Despre abilitatile lui logice,despre rationamentele lui se poate spune un singur lucru -este liniar,inspid,inodor si incolor-macar de-ar fi rezultatul unei BALONARI VOICULESCIENE,ar avea si el macar un oarecare miros,macar atit…….
   2.-Amicul Pui traieste aceiasi drama,care l-a cuprins si in care este impachetat-EL SUFERA DE SINDROMUL TARANULUI,care chiar si atunci cind foloseste un spray de firma…………EL TOT A TARAN IMBRACAT IN MILITIAN PUTE.
   3-Turnul de observatie-hmmmmmmmmm,daca pina la un moment ,am sperat ca ar fi un competitor cit de cit de luat in serios,si care are cit de cit un pic de originalitate,de ceva vreme de cind scena politica s-a inflamat mai tae ca de obicei,mi-am dat seama ca este un papitoi din trupele de bloggeri,recrutate de liberali,si care au o singura misiune,sa intoxice.
   Evident ca omul bate cimpii,evident ca pune in circulatie scenarii halucinante,pt ca asta i se cere.Ele nu sunt pt urechile noastre,nuuuuuuu,ele se adreseaza altora ,celor mai putin informati si familiarizati cu jocurile virtuale,si care atentie,ar putea fi indepartati de pedelisti-MAI PE SLEAU TURNUL ARE O MISIUNE SIMPLA-SA FACA PROZELITISM.
   Sigur ca are un stil rudimentar de a gindi si foarte primitiv in a produce scenarii,sigur ca pina si un ,Bula de pe strada,ori din piata Universitatii ii poate ride in nas si sa-l trimita dupa………..tigari.
   Dupa cum bine vezi,el nu discuta nimik despre CRIZA MAJORA DIN U.S.L. despre luptele din PNL dar mai ales de faptul ca de cite-va zile,PECESTII SE RUP DE LIBERALI SI VOR SA MEARGA SINGURI IN ALEGERI.
   In loc sa-si faca griji pt cei care il platesc Turnul ii poarta de grija doamnei UDREA-WOWWWWWWWWWWWWWW,CE GRIJULUII AU DEVENIT SERPII LIBERALI……….
   In loc sa constate TURNUL,ca dupa episodul CU EMIL BOC,GUNOIUL DE ANTONESCU A DISPARUT,CA DE TREI ZILE NU A MAI FOST VAZUT PE STICLA TELEVIZOARELOR,PE TURNULET CE IL FRAMINTA-TRADARILE ILUZORII DIN PD-L…………

  • @ Frank Zapa[King] a scris pe 17 Februarie 2012, 08:19 pm
   Mergeţi domnule la treburile voastre. Vă lăudaţi că faceţi afaceri. Este timpul să demisionaţi şi să faceţi ceva la care vă pricepeţi. Mâncaţi banii partidului de pomană… Duceţi-vă… TARE!

  • zapa neni miroase fain mi-au zis boschetarii din gara 😆 😆

  • @Frank Zapa. Amice Frank, te cam grabesti. ceea ce parea a fi o criza in USL s-a dovedit pana la urma o furtuna intr-un pahar cu apa. La ceva tot a folosit acea criza in devenire, ea determinand o clarificare a situatiilor si pozitiilor, un prilej de reafirmare a obiectivelor aliantei. Criza nu este a USL-ului, ci a arcului guvernamental. Alaturati va rog cateva evenimente si reflectati la posibila lor dezvoltare in viitor. Deci, in ograda guvernamentala avem de a face cu o duduie incompetenta ce nu a fost in stare sa isi puna ordine in propria agentie periclitand astfel fonduri europene de 3,5 miliarde de euro. Alaturati la asta si un episod recent cand seful unei alte Agentii guvernamentale insarcinat sa vanda certificatele de emisie bioxid de carbon, creind un prejudiciu de doua miliarde de euro. Acum vine Laszlo Borbely, un om cu influenta in PDL care forteaza mana portocaliilor chipurile pentru marirea salariilor si pensiilor. Noi stim ca in realitate mancatorul de paprikas urmareste fortarea mainii guvernului pentru promovarea unor interese strict unguresti. Santajul este clar – iesirea de la guvernare, nu imediat, dar in primavara musai trebuie sa se puna problema caci altfel ungurii vor da cu guvernul Ungureanu de pamant. Daca va fi sa satisfaca cererile exagerate ale maghiarilor sub presiunea santajului, atunci poti sa imi spui tu Frank, cam cate voturi crezi ca va mai lua PDL-ul in frumosul tau oras? Dar in toata tara? Asculta-ma bine Frank, portocalii tai nu se mai fac bine. Dute degrab si da comanda de coparseu.

  • Oane eu nu vreau nimic ,presedintele sugera acum ceva timp in urma pedeleului sa iasa cu oameni noi [cadre tinere ] ,poate sa-l alega si pe zapa zis kingu ,nu ma intereseaza politichia si mai ales portocalie 😆

  • Mic.ro Retail, controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu şi care deţine magazinele Mic.ro, a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, azi, cererea companiei de deschidere a procedurii, RVA Insolvency fiind desemnat lichidator judiciar. Cererea a fost înregistrată marţi, iar joi instanţa Tribunalului Bucureşti a luat în discuţie cererea companiei Mic.ro Retail de intrare în insolvenţă, creditorii formulând cerere de intervenţie în proces. Instanţa a admis, vineri, cererea de deschidere a procedurii de intrare în insolvenţă a companiei Mic.ro.
   http://www.jurnalul.ro/economia/micro-insolventa-faliment-dinu-patriciu-604566.htm
   Ce să fie, ce să fie?

  • Gunoaiele de la antene in frunte cu acest NEbarbat Dumitrescu, infunda haznaua lui Voiculescu, dezinformand…Continua cu atacul miselesc la adresa puterii, MINTIND.
   Le inteleg disperarea, dar ce se intampla in trustul-hazna, este inadmisibil.
   Pana cand li se permite acestor indivizi sa distruga conceptul de jurnalism?
   CNA, tace si tace…..practic incurajeaza aceste practici in media!
   Sunt singurii vinovati, permit si incurajeaza degradarea acestei meserii frumoase.
   “Arma”- condei, a adevaratilor jurnalisti este ingropata de aceasta institutie-CNA- promovand tacit, incultura acestor asa-zisi ziaristi de la antene.
   Este o adevarata insulta la adresa celor care au coloana vertebrala si nu-si postitueaza mintea implicit scrierea.

  • Bravo tinerilor din PDL ptr actiunea de astazi….au protestat impotriva actului mizerabil facut de sluga Capatos, la ordinul SECURISTULUI CU ACTE- BALONATUL VOICULESCU-FELIX

  • …credeam ca-i feliciti pentru clipul umanitar 😆 😆 unde a fost invitata si Elena ……niste smecheri plagiatori ,un fel de istoricul nostru zapa kingu ,care fura texte de pe net si le semneaza ….hihihih….noroc cu Biblio care-l descopera …

  • @ Frank Zapa[King] a scris pe 17 Februarie 2012, 11:44 am

   Nu sunteţi inspirat… Ba aş spune că sunteţi din ce în ce mai lipsit de inspiraţie. DEMISIA domnul Frank.

   Dacă citeaţi, vedeţi că spuneam că înţeleg aceste lucruri, nicidecum că sunt împotriva donării de sânge. Regret că nu pot posta şi poze, pentru că văd că scrisul îl înţelegeţi prea puţin. Nu trebuie să vă contorsionaţi aşa că poate faceţi un atac cerebral. 😀

   Eu întrebam ce nevoie avem de drone, adică de avioanele acelea telecomandate şi atât de invizibile încât Armata Română nici nu le va vedea prin România.

   Domnule Frank, daţi-vă demisia din postul pe care îl aveţi, se vede clar că nu vă puteţi face treaba… lăsaţi pe unul mai inteligent care să ne mai stimuleze şi pe noi intelectual. A plecat guvernul şi domnia voastră continuaţi să ocupaţi acest post? Lăsaţi pe unul mai cu facultate, poate cu o facultate de filosofie… Mâncaţi banii partidului de pomană.

   De-mi-si-a! De mis ia! Demis ia!… Cum să spun eu să înţelegeţi…? Dacă aş putea pune o poză…

  • 😆 😆 …hihihi….orice explici ,poti sa pui si-o poza zapaievici nu pricepe ,el nu gandeste ,ii setat …jos ,jos ,jos …ii place sa imbuce …hihihih….

  • Azi, la ora 13:15 a murit in spitalul municipal din Buzau poetul Ion Nicolescu.
   Dumnezeu sa-l odihneasca.

  • , CAPATOS-ACARUL PAUN DE LA ANTENA 1′

   Inca o data s-a dovedit ca de suferit mai in toate situatiile au uneltele si nu cel care a conceput rautatea.
   Asa se face ca ,mai toti marii analisti,si comentatori ,au incercat o noua diversiune,indreptind rautatile si sudalmele spre ACARUL PAUN ,CAPATOS,care in toata aceasta mizerie de piesa nu a fost decit un simplu executand,o unealta cu ajotorul careia,VOICULESCU-CRIN-PONTA,au incercat sa mai loveasca inca o data in EMIL BOC.
   Plecind de la ideea ca ,EMIL BOC,are o cota de piata scazuta,datorita masurilor de austeritate luate,TRIPLETA JEGOASA despre care aminteam,a decis ca sa-i mai dea un brinci fostului premier,si evident partidului.
   Numai ca ce sa vezi,surpriza,societatea a reactionat pozitiv si indignarea a rebufnit si i-a speriat pe cei trei ,CORIFEI AI MIZERIEI-PONTA-CRIN -VOICULESCU.
   Deranjant ramine insa altceva,PARSIVENIA TRISTELOR FIGURI CARE ISI DUC TRAIUL PRIN STUDIORILE TELEVIZIUNILOR,SI SE DAU ,ADEVARATE INSTANTE MORALE.
   Find pe statele de plata ale USELIMII-acesti viermisori,n-au indraznit sa mirie si sa-i muste pe adevaratii autori ai scenetei mizerabile,nuuuuuuuuuuuu,ei s-au napustit pe alt viermisor,PE ACARUL PAUN CAPATOS-oare n-au inteles ca poate intr-o zi si ei vor juca rolul acarului Paun?????????????

  • Va salut!
   N-ar trebui sa se treaca asa de usor peste mojicia facuta de Voiculescu. Cum nici dl Boc, n-ar trebui sa mai taca si sa-l actioneze in judecata.
   Are sansa de a falimenta acest trust-HAZNAUA presei romanesti. Asa cum se intampla in tarile civilizate… astfel de situatii au ruinat trusturi de presa mai solide in comparatie cu HAZNAUA antenelor.
   Nu trebuie iertati, sunt o rusine, iar sanctiunea este de-a dreptul ridicola, dar ce sa facem, tinand cont ca au 3 mebrii infipti la CNA, cum sa faci dreptate?
   Iar statutul dupa care functioneaza CNA, mi se pare ridicol, depasit…de asta se intamapala astfel de lucruri atat de inumane in aceste emisiuni de subcultura- gen Capatos….sunt practic incurajati de CNA.

  • Neeeeeeeeee!
   Nu elanul a abandonat-o pe ea!
   Ea l-a abandonat pe el!
   Deoarece ea vrea multă şi el n-are decât o dată pe lună!
   🙂 🙂 🙂

  • Ete na, asta-i motiv??
   Alta-i buba…..poate ca ca a ras prea multa lume de el ca umbla cu ea! Bleahhh!

  • Ministerul Justiţiei nu era condus de ea!
   Era condus de amantul ei, jurnalistul Dan Tapalagă care tăia şi spânzura în minister!
   🙂 🙂 🙂

  • Monica Macovei-Gherghescu şi gaşca ei continuă să arunce cu lături în Traian Băsesescu deoarece cei care au plătit-o cu bani grei pentru a bloca Proiectul Roşia Montană fac presiuni asupra ei.
   Crăciun de la SNSPA cel care coordonează în această seară răspândirea afişelor la meciul Steaua – Twente este bun prieten cu Cristian Preda şi cu jurnalistul Dan Tapalagă!

   PSD la rândul său, prin nucleul de la SNSPA, încearcă să introducă la meciul de diseară mai multe bannere cu mesaje de protest. Astfel, Claudiu Crăciun şi Remus Pricopie, ambii profesori la SNSPA, au stabilit ca zeci de fete să intre în stadion cu bannerele înfăşurate pe corp, ca să treacă cu uşurinţă de filtrele de acces în stadion. Ei au hotărât că mesajele să fie afişate la începutul reprizei a doua a meciului de fotbal, când cred ei că impactul
   http://www.evz.ro/detalii/stiri/actiuni-de-propaganda-politica-la-meciul-stelei-de-diseara-966742.html

   ÎNTREBĂRI:
   DE CE PDL NU O TRAGE LA RĂSPUNDERE PE MONICA MACOVEI GHRGHESCU?
   MONICA MACOVEI GHERGHESCU ESTE SECURISTĂ CU ACTE ÎN REGULĂ!
   SĂ SPUNĂ UNDE ERA ANGAJATĂ ÎN PERIOADA 1987-1989!
   DE CE SE ASCUNDE TRECUTUL SECURIST AL SECURISTEI MONICA MACOVEI GHERGHESCU?
   Pam-pam!
   🙂 🙂 🙂

   ANDREEA PORA CUM SE FACE CĂ BRUSC AI UITAT TRECUTUL SECURIST AL MONICĂI MACOVEI GHERGHESCU?

  • ÎNTREBĂRI:
   De ce nu este controlată averea jurnalistului Dan Tapalagă?
   🙂 🙂 🙂
   De unde atâta bunăstare dintr-un salariu de jurnalist?
   🙂 🙂 🙂
   Poate doamna Vass Andreea ne poate spune ceva?
   🙂 🙂 🙂
   Sau nu are nici-o “cunoştinţă” în Sibiu?
   🙂 🙂 🙂
   Este adevărat că Monica Macovei Gherghescu şi Andreea Vass sau certat crunt pe motiv de macho Dan Tapalagă care le “deserveşte” pe amândouă prin alternanţă?
   Adică este berbecul tânăr care sufe de la două oi?
   Una bătrână şi alta tânără?
   🙂 🙂 🙂
   Este adevărat că Vass Andreea cu Dan Tapalagă şi cu o prietenă comună din Sibiu se ocupă de fabricare unor anume bloguri?
   🙂 🙂 🙂

   SUNT DOAR ÎNTREBĂRI NU ACUZAŢII!

   PS A demisionat Turcan!
   ŞI BINE A FĂCUT!
   NU ESTE ADMISIBIL CA UN CONSILIER PREZIDENŢIAL SĂ AIBE UN VENIT LUNAR MAI MIC DECÂT UN JURNALIST DE TEAPA LUI DAN TAPALAGĂ!
   Pam-pam!

  • Raluca Turcan, are alte scopuri, ea a inceput sa latre cam de multisor prin partid, facand parte din gasca banditeasca a PDL. 😉 😉 Sotul se reorienteaza….. 🙂 🙂

  • Adică am făcut bine că am introdus-o pe doamna Turcan pe lista mea de cetăţeni cărora le-am retras respectul? 😀

   Uşor, uşor… 😀

  • Auleooooooooo,ce furios sunt,a pierdut Steua,si-s ofticat rau.
   Da parca un pic m-am mai calmat,dupa ce am frunzarit putin presa de miine si uite ai dreacu jurnalisti,au de lucru cu USELIMEA-adica cu trintorimea pt ca in U.S.L orice ai face si ori unde ai cauta,dai numai de trintori,si de ,SIFONARI’astia,ai dreacu,USELIOSTII ASTIA sunt cu adevarat HOTI DE BUZUNARE.
   Dar sa incep cu inceputul,amaritul care are montat pe nas ,pe post de ochelari,doua funduri de sticla de sampanie trece atlanticul ca sa ce????????????
   Sa faca antecamera la niste amariti de consilieri,a unor politicieni de mina a doua??????????????
   Rusine Victor Ponta puteai sa mergi in Broklin,si sa vizitezi adaposturile sociale pt a vorbi si a afla lucruri mult mai importante deaca te intretineai cu homeless si poate invatai in sfirsit ceva,ceva foarte im portant ,si anume-FIECARE OM E RESPONSABIL DE VIATA PE CARE O DUCE-
   A si inca ceva,ar fi aflat ceva de la oamenii aia,ca aia isi asuma ca sunt niste ticalosi ,ca sunt pegra societatii si ca statul nu are obligatii fata de ei.
   Ok. cu celebra vizita pe continetul american am terminat,dar voi incepe cu inceputul,din nou uselimea a fost prinsa cu chiloteii in vine,au muscat din nou momeala-BANII,DEZAPEZIREA ,BLA. BLAAAAAA,BLAAAAAAAAAA.
   Si ce sa vezi,schimbare totala de situatie-CE VAD ROMANII?????????
   Pai ii vad pe pres, de C.J. PESEDISTI DIN JUDETELE INZEPEZITE CUM AU FURAT BANII,CUM ALIMENTEAZA PARTIDUL CU BANII DESTINATI DESZAPEZIRII.
   Si ce mai vad???????????????il vad pe SORIN OPRESCU ,cum a instalat mafia pesedista pe FURAT DIN BUGETUL CAPITALEI.
   Ei iar vin zile grele pt USELIME ,mai bine cunoscuta ca TRINTORIMEA……

   P.S. De acarul PAUN ,pe care il joaca CAPATOS IN REGIA SOBOLANULUI VOICULESCU,MIINE CA ACUM SUNT PLICTISIT……
   In ce-i priveste pe slugarnicii bloggeri care tamiieaza TRINTORIMEA,doar atit,frartilor n-am ce va face,si runda asta din 2012 o veti pierde,nu uitati acest lucru……..
   va sfatuiesc sa va comandati incheituri de guma,sa puteti ramine aplecati inca un ciclu de 4 ani………….
   Ce-mi place cind aud ca pina si comunistul VORONIN ,le da peste bot PESEDEILOR…………..OFFFFFFFFFFF,e greu cu un sef ca victor ponta………..

  • …simpatic esti bey Zeby ,buna asta cu oaia batrana ,aia tanara ii mielutza blonda …..hihihih…

  • Puiu, n-a fost rea intentie, ci doar din celebra-mi comoditate de a NU scrie despicand firul in patru. Daca scriam ” a domnilor Basescu, Boc si d-na Udrea” scapam de afurisenia ta de pui NEjumulit! 🙂 🙂

  • Eo recomand cu caldura actiunea, mai ales din motive pecuniare. Poate castiga o groaza de bani si in acelasi timp sa-i ia niste sange si lui Felix. 🙂

  • uita bey papagalule la 07,37 am dat linkul cu Neagu D. ,ura si radicalismul idiot o sa te termine inainte de vreme 😆 😆

  • @ Frank Zapa[King]

   Nu există preşedinte al tuturor românilor şi nici al majorităţii. Preşedintele este reprezentantul statului şi nu al românilor. Scrie în constituţie, art. 80.

   Problema noastră este duală. Pe de o parte cetăţenii nu cer competenţă în politică, pe de altă parte politica nu are astăzi nimic cu profesionalismul politic, cea mai mare parte din membrii de partid se înscriu direct de pe stradă şi nu am un plan al carierei politice, vin cu gândul să pună mâna pe putere, să prindă o sinecură sau să facă avere pentru că este util să ai ca afacerist o culoare politică identică cu guvernul sau primarul… depinde de ce te foloseşti mai mult. Este o evidenţă ce nu poate fi contrazisă.

   Cariera politică ar trebui să fie vocaţională, aşa cum cineva se face preot, pictor, cosmonaut (astronaut)… Poate nu ajunge să producă o performanţă remarcabilă, dar măcar încearcă să fie cu adevărat cel mai bun pentru că altfel nu poate. Priviţi la politicienii României şi observaţi cât de puţini doresc să facă politică din vocaţie. Gândiţi-vă că România a avut odată politicieni reali, din tată în fiu, timp de generaţii, oameni care se pregăteau din clasa întâi să devină cetăţenii de elită ai României. Aveţi impresia că astăzi “crema” politicii româneşti sunt oameni de elită ai României?

   Are sens deci să-l schimb pe Traian Băsescu cu Crin Antonescu? Poate o fi mai bun, poate o fi mai prost… în nici un caz nu este parte din acea elită pe care mi-aş dori-o eu pentru postul de preşedinte al României. De ce să mă muncesc să fac această schimbare? Prefer să muncesc astăzi pe bloguri să am o schimbare care să-mi aducă un preşedinte foarte aproape de ideal peste 10 sau 20 de ani.

  • N-ai văzut că erai mort de beat Puiule de acea…
   🙂

  • puiu a scris pe 15 Februarie 2012, 07:54 pm

   Puiu de ce crezi ca as mai fi dispus sa-mi pierd timpul cu idiotii la patrat? nu-mi ajung astia la puterea intai? 🙂

  • @lulu. Si eu sunt unul din cei care striga, chiar daca nu ma aude nimeni, deci strig JOS. Pe cine punem in loc? Nu este numai treaba mea pe cine punem. Spre ex. strig “Jos Roberta Anastase” – hoata din Parlament. Pe cine punem in loc. Cred ca nu eu trebuie sa raspund. Presupun ca PDL-ul nu a epuizat inventarul oamenilor carora inca le functioneaza onoarea si de buna seama ca va gasi unul pe care sa il puna ca sef in locul Robertei Anastase.

  • Am sa va spun secretul lui Polichinelle:
   TOTI, DAR ABSOLUT TOTI PARLAMENTARII ( DAR SI ZIARISTII CARE AU FOST ACREDITATI, DE 20 DE ANI IN PARLAMENT) STIU CA PROCEDEUL UTILIZAT DE D-NA ANASTASE S-A PRACTICAT NON STOP, INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA A MAJORITATII PARLAMENTARE, ATATA TIMP CAT REZULTATUL VOTULUI REZULTA DIN NUMARAREA MAINILOR RIDICATE.
   Care este ( si a fost, mereu) situatia. Cvorumul Parlamentului se obtine, de cele mai multe ori, foarte greu. Acum, in 2012, este o situatie mai speciala, din mai multe puncte de vedere, unul dintre ele fiind acela ca s-a declansat scandalul cu numararea voturilor de catre d=-na Anastase.
   PRINTR-O INTELEGERE TACITA, S-A VOTAT, TOT TIMPUL, PRIN DELEGARE.ASTA INSEAMNA CA REPREZENTANTII PARTIDELOR ANUNTAU CA PARLAMENTARII PARTIDULUI RESPECTIV VOTEAZA INTR-UN ANUMIT MOD. DE AICI REZULTAU CIFRELE FINALE.
   Daca aveti vreun cunoscut, parlamentar, sau ziarist ( care a fost,un timp oarecare , acreditat sa urmareasca lucrarile Parlamentului ), va v-a spune-in particular- ca asa stau lucrurile.DAR NU SI IN MOD OFICIAL.
   CEEA CE AU FACUT PARLAMENTARII OPOZITIEI, IN CARDASIE CU ZIARISTII PLATITI DE MOGULI, ESTE O MARE MIZERIE. Ei stiu ca NIMENI nu poate recunoaste, OFICIAL, ca lucrurile au stat asa cum am mentionat mai sus, PENTRU CA , DACA S-AR RECUNOASTE, MULTE LEGI AR PUTEA FI DECRETATE ILEGALE, SI TOT CE ESTE IN TARA ASTA AR FI DAT PESTE CAP.
   Daca doreau sa se respecte, strict, regulamentele (CUM ESTE SI NORMAL ), trebuiau sa discute, in particular: doamnelor si domnilor, am utilizat si noi, ati utilizat si voi, metoda votarii prin delegare. DIN ACEST MOMENT NU MAI SUNTEM DE ACORD CU ACEST I\SISTEM DE VOT.
   S-ar fi revenit la normal, si nu se starnea acest scandal, PROFITANDU-SE DE FAPTUL CA NU SE POATE SPUNE ADEVARUL.

  • Am un text ceva mai sus caci iar postarile sar care incotro 🙂

  • Si ce este interesant este ca toata Europa sociala sau nu la nivel oficial nu considera ca pensia sau salariul ca valoare de moment este un drept castigat, este ceva imuabil.
   Para lumea dar pensioara mea mai ales daca este nesimtita mie sa mi-o dati.
   Se leaga de articolul postat mai sus scris de Lucian Croitoru.

  • …faina logica ,ati furat si voi ,furam si noi 😆 😆 ,se duce de rapa toata sandramaua cu musamalizari din astea .

  • Un ordinar, un idiot, un nimeni acel Capatos cu tot cu trust…..CNA trebuia in sec doi sa inchida acel post, care promoveaza haznaua securistului dar si a centruristelor.

  • Crin Antonescu: un mojic
   Posted on februarie 15, 2012

   “I se spune „Leneşul“. Monitorizat pas cu pas, într-o zi de lucru, senatorul Crin Antonescu nu se dezminte. Pentru el, ziua de muncă începe după ora 13.00 şi se termină la 17.30. Dar nu la Senat!. Miercuri, 13 aprilie 2011. Preşedintele PNL şi-a neglijat total activitatea parlamentară.” http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/O_zi_de_munca_din_viata_lui_Crin_0_462554340.html

   Bun. Sper ca ati citit “O zi de munca din viata lui Crin” Am cateva vorbe la adresa acestui individ, care isi permite in nesimtirea-i caracteristica sa critice, sa ironizeze, un seaman, un coleg pana la urma, care a facut ceva bun ptr tara (nu mai este mult pana la recunoastere), ca sa NU ajunga pe buzele Europei, Grecia doi. Un individ meschin, care a distrus un partid candva drag mie, a distrus ideea de dreapta in tara asta si asa destul de ciopartita de PSD. Macar astia, au mers cu stanga lor pana a acaparat si ideea de liberalism asa firava cum era! Nu putem vorbi de moralitate si barbatie la acest Antonescu, nu pot sa cred ca sunt oameni care i-ar da votul, apoi tara, pe mana! Unui lenes, unui individ care n-a facut nimic barbatesc in viata lui….unui sot care si-a abandonat sotia bolnava de cancer, luandu-si boceluta si mutandu-se la amanta, apoi sotie (bietii parinti, au povestit presei aceasta nesabuinta) Cum sa permitem acestui neica nimeni, care ziua doarme si noaptea sta la emisiuni de o incultura crasa promovand: curve, proaste si urate si sa ironizeze UN OM?! UN COLEG! UN SEAMAN! UN ROMAN! PREMIERUL ROAMANIEI!

   OPOZITIA a pierdut, autodemascandu-si felul de-a gandi, aratand de ce sunt in stare, ajutati de Voiculescu- BALONATUL. Securistul cu acte, care nu s-a debarasat de indeletnicirile practicate in trecut. Cartile au fost aruncate, joaca sub limita umanitatii, bunului simt, joca murdar deoarece sunt cremuiti cu produsul din haznaua personala.

   PDL implicit guvernul, NICIODATA, n-ar fi recurs la astfel de gesturi ordinare. Vedeti prin ce se deosebeste actuala PUTERE de OPOZITIE? Prin decenta, buna masura, munca, seninatate. Mojicia nu face casa buna cu cei de la PUTERE. Acesta este Crin Antonescu, un mojic, un lenes, un criminal, un NIMENI.

  • un mesaj de bun simt, la care subscriu. As adauga o vorba pe care am auzit-o din doua surse credibile: cica e un mare cartofor. Stie cineva ceva despre asta mai multe. Aceasta ar fi activitatea lui nocturna si asta ar explica multe…

  • Si va vor mai trece muuuulte uragane! Istoria se scrie….. 🙂 🙂

   Puiuuuuuuuuuuuu te salut calduros si canin: mârrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • ..eu te contrasalut cu ; Sa traiesti maria ta 😆 asa se saluta o regina ,chiar daca-i portocalie ….

  • Nu mi-s portocalie, ci blonda! 🙂 🙂
   Marrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

  • ce adevar graieste Sova??????????recunoaste ca-i un mare jeg……
   haaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii AUZI IN COTIDIANUL……………FITUICA UNUI TURNATOR,SI PRADUITOR,A UNUI SANTAJIST……..MOAMA CE LOC FRUMOS SA SPUI ADEVARURI,BRAVOS MILITIANULE,BRAVOS………….

 61. In Ploiesti mai intra cu plugurile pe pincipale.Dar e o problema.S-a facut foarte multa gheata.Utilajele nu baga lamele sa o scoata,pentru ca asfaltul este foarte prost in Ploiesti.Ar aparea cratere.Asfaltul in unele zone se scoate si cu mana.Pe DN asfaltul e bun,Cand intra lamele in asfalt,ies scantei,dar asfaltul e intreg.
  Asfaltatorii au furat banii.Au pus un asfalt de foarte proasta calitate.In Ploiesti s-au facut denivelari mari,pericol foarte mare pentru masina,mai ales la bucsaraie.

 62. ,De diminieata pina in noapte tirziu,prin fata camerelor de luat vederi se perinda un numar de indivizi pe care ii vedem in fiecare zi si care ,atentie se pronunta pe orice subiect posibil,si imposibil,incepind cu valentele frectiei cu revulsin la un picior de lemn pina la macroeconomie si fenomene meteorologice.
  Exluzindu-i pe jurnalisti,marea lor m,ajoritate intr-un fel s-au altul au fost,accentuez au fost in strcturile statului la diferite niveluri,ocazie cu care au demonstrat ca sunt niste ,DOBITOCI INCOMPETENTI ,dar mai ales slugarnici,operind pe domeniul lor in favoarea stapinilor lor,cei care le-au oferit sinecura respectiva.
  Ei si ce sa vezi,astazi,acesti dobitoci slugarnici,incercind sa profite de memoria scurta a romanilor se dau mari cocosi prin studiourile lui voiculescu ori ghita ,lovind in guvernul de acum dar si in guvernul lui EMIL BOC.
  Sigur ,ei nu sunt decit niste biete unelte,niste flamizi,care stau de prea multa vreme departe de ,BANUL PUBLIC’ lucru care ii face atit de furiosi si vehementi.
  Coborind,pe un alt palier,observam acelasi lucru si la bloggerii,care in vremea GUVERNULUI TARICEANU,erau adevarati paznici ,si aparatori ai acestuia,vorbindu-ne despre virtutiile si calitatile unor ministrii gen:
  -TUDOR CHIUARIU-PENALUL
  DAVID CRISTIAN TROACA-omul cu cocaina in nas
  cristian adomnitei-pilotul de elicopter cu custum de ginerica
  varujan vosganian-omul care nu stie cele 4 operatii matematice
  pe care ii aparau cu multa cerbicie facindu-se de tot risul.
  Astazi aceiasi bloggeri dobitocii,pe post de ULTRASI IN GALERIE,critica guvernul ba isi permit sa dea si sfaturi.
  Acesti mascarici,de-o nesimtire incomensurabila,ei insisi unelte ale VARANILOR,TURNATORILOR,HOTILOR ,PRADUITORILOR,din punctul meu de vedere ar trebui izolati ,si din cind in cind dat cu ei de pamint.

 63. Si pt ca pe jurnalisti i-am lasat la urma,voi incepe cu sfirsitul-aseara tirziu CIRPELE LUI VOICULESCU,ZDRENTELE CU CARE ACESTA ISI REZOLVA TOATE NEVOILE MURDARE, au coborit atit de jos stacheta incit pur si simplu te intrebi,daca aceste zdrente nu ar trebui trimise pe centura intre prostituate,pt ca ceea ce fac ei are toate caracteristicile pe care le are ,UN PESTE CARE FACE TRAFIC DE CARNE VIE SI PROSTITUTIE’.
  M-am tot intrebat ,pt ca asa e firesc ,la ce le foloseste,cui ii foloseste,difuzarea acestui filmulet si pur si simplu nu am gasit un raspuns care sa ma multumeasca,pt ca e greu sa intelegi ce bucurie a putut avea VARANUL DAN FELIX MIRCEA VOICULESCU, vicepresedintele senatului Romaniei sa dea pe post imagini CU EMIL BOC,NUD PREGATIT SA MEARGA LA DUS.
  Tirziu,foarte tirziu,mi-am dat seama ca ,ACEST DAN VOICULESCU, NU DEGEABA A FOST UN TURNATOR LA SECURITATE,NU DEAGABA SI-A TURNAT PARINTII SI NEAMURILE LA SECURITATE PT A FI BAGATI LA BECIURI,NU DEGEABA ESTE CASATORIT CU CRIN ANTONESCU SI VICTOR PONTA.
  Nu,ei sunt impreuna si dorm in acelas ,PAT POLITIC PT CA SUNT IDENTICI,AU ACELEASI CARACTERE MIZERABILE ,SI ACELASI MOD DE A GINDI.
  Cum gindesc ei?????????????? raspunsul este cit se poate de simplu-CA NISTE JEGURI,CA NISTE BARBATI LIPSITI DE ONOARE ,CA NISTE VIERMI traitori in cele mai mizerabile medii.
  Ei daca romanii considera ca acesti VIERMI MERITA SA FIE CONDUCATORII LOR, si ii vor vota,recunosc,niciodata nu voi mai spune ca sunt ROMAN SI in mod evident,nu pot traii in TARA VIERMILOR.

  • @Frank Zapa. Draga Frank, nu pot decat sa deplang alaturi de tine meteahna incetatenita in societatea noastra de a scormoni acolo unde nici ciorile nu o fac, dar la noi in binomul presa-politicieni – uite ca se poate. Acu, stand stramb si judecand drept, nu imi inchipui nici o clipa ca vreo televiziune aservita PDL-ului si lui Zeus, beneficiind de imagini asemanatoare celor ale lui Emil Boc aflat intamplator in poponetul gol, deci daca acea presa ar fi beneficiat de niste imagini asemanatoare cu Ponta sau Antonescu ar fi stat pe ganduri – daca sa le difuzeze sau nu. Cu regret trebuie sa te anunt ca rezultatul ar fi fost identic si nu pot decat sa deplang acest lucru. Poate ca nu ai observat Frank, dar te afli in situatia celui care ar trebui sa faca “ciocul mic”. Ii tot dai inainte cu turnatorul securist Voiculescu, stiind ca in propria ta ograda se afla un turnator identic – l-am numit pe un anume invatacel care de bunavoie si nesilit de nimeni a semnat Pactul cu Satana si inca de doua ori. Ii tot dai inainte cu doi indivizi care au oaresce pacate _ Chiuariu si David, uitand ca in propria ta ograda se afla gasca baietilor destepti de la iubitul tau oras Cluj, care baieti nu catacdisesc sa se dea jos din pat pentru o suma mai mica de 100000 euro. Pai Frank draga, asta nu este miopie? Haide degrab la consult la un medic oculist care in mod sigur iti va prescrie niste dioptrii. Sa auzim de bine.

 64. “Între Ungureanu şi Udrea”, titra în aceste zile un cotidian central, referindu-se la necesitatea ca PDL să aleagă între “modul de a gândi şi face politică al lui Udrea şi cel al lui Ungureanu” în favoarea acestuia din urmă.

  De ce Udrea? De ce nu Blaga, Videanu, Berceanu, Boc, Olteanu, Anastase sau alţi grei din garnitura care i-a fost mai mult sau mai puţin aproape preşedintelui Băsescu în ultimii şapte ani? Ce-i deosebeşte? Cum şi de ce a ajuns Elena Udrea “inamicul public” numărul doi în mentalul colectiv, după Traian Băsescu?

  Scriam într-un editorial din vara anului 2011 că duşmanii de moarte ai Elenei Udrea nu sunt în tabăra Opoziţiei, ci în propriul partid. S-a supărat multă lume din PDL atunci, inclusiv Elena Udrea. Televiziunile mogulilor i-au erodat constant imaginea. Loviturile “de graţie” au venit de la televiziunile şi ziarele neutre sau prietene. Mulţi dintre analiştii şi jurnaliştii apropiaţi ideatic de Traian Băsescu au fost necruţători cu Elena Udrea. Cam aceleaşi voci au fost tăcute, îngăduitoare sau favorabile lui Vasile Blaga şi apropiaţilor săi.

  Loialitate versus joc la mai multe capete. Cine va câştiga?
  O reacţie aproape ilogică, fiindcă nu poţi să aplauzi iniţiativele unui preşedinte criticând dur oamenii prin care încearcă să le pună în practică. Un tratament incorect, fiindcă în schimbările de paradigmă din politica românească, nu veteranii au fost alături de Traian Băsescu, ci garda tânără, cu vârful de lance Elena Udrea şi tenacele “încasator” Emil Boc. Ori de câte ori preşedintele s-a aflat în dificultate, greii partidului au rămas în expectativă sau au încercat un joc menit să-i salveze politic. Boc şi Udrea au stat lângă el. Amândoi nu mai deţin decât funcţii în partid, dar mulţi pedelişti i-ar dori traşi pe linie moartă.

  Cu siguranţă, fără sprijinul lui Traian Băsescu, Elena Udrea şi Emil Boc nu ar fi ajuns atât de sus în ierarhia politică românească. Pentru acest sprijin au fost atacaţi permanent, ţinta principală fiind, de fapt, preşedintele României. La fel de sigur, fără ei, reformarea statului, aşezarea politicii în noi paradigme, nu ar fi fost posibile. Emil Boc şi Elena Udrea nu s-au iubit din cale afară. Dar au făcut echipă, fără prea multe atacuri sau afronturi. Emil Boc s-a înconjurat de un grup adus din Ardeal, cu precădere de la Cluj, Elena Udrea şi-a atras în orbită baronii mai tineri pe care fie i-a impus, fie i-a dislocat din aproape eterna şi masiva grupare Blaga.

  Castanele pe care Traian Băsescu, prin fişa postului, nu le putea atinge, au fost scoase din foc, în mare majoritate, de către premierul Boc şi ministrul Udrea. Greii n-au ieşit la bătaie, iar când au făcut-o, a fost pentru a-şi prezerva propria imagine. Liderii PDL ştiu bine episoade deloc onorabile din 2007, la încercarea de suspendare a lui Traian Băsescu, sau din 2009, la alegerile prezidenţiale.

  Maurul Boc
  Emil Boc a ieşit din joc cu o demisie de onoare, nemaiîntâlnită la noi, pe care puţini analişti au valorizat-o. “Exemplele” dâmboviţene sunt Radu Vasile, baricadat la palatul Victoria, pentru debarcarea căruia Emil Constantinescu a fost nevoit să încalce Constituţia, sau rezistenţa până în ultima secundă de mandat a lui Călin Popescu Tăriceanu, premierul pentru înlocuirea căruia voinţa lui Traian Băsescu şi a PD nu au fost suficiente. Probabil se va încerca şi înlocuirea lui Boc din fruntea partidului şi, dacă acest lucru nu va fi posibil, PDL va fi condus de un organism colectiv de conducere în acest an electoral crucial. Emil Boc a fost demonizat de opoziţie, la fel ca şi colegii săi de trio, Traian Băsescu şi Elena Udrea. Însă, cu unele excepţii – legate de remanierile care s-au lăsat aşteptate sau de potenţiala sa demisie -prietenii din mass-media sau vectorii de opinie favorabili lui Traian Băsescu au fost şi de partea premierului.

  Udrea, ţap ispăşitor
  Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Elena Udrea. Aproape toţi intelectualii proveniţi din GDS, cu rare excepţii, dar şi foarte mulţi dintre jurnaliştii sau analiştii pro Băsescu – mai mult sau mai puţin explicit – i-au fost permanent ostili Elenei Udrea, preluând tezele vehiculate de televiziunile mogulilor. Iar persoanele bine informate din această ţară ştiu că aceste teze au plecat din zona PDL, care s-a străduit din start să blocheze ascensiunea şi influenţa “blondei de la Cotroceni” încă de pe vremea când aceasta era consilier prezidenţial.

  În cazul Elenei Udrea – unul dintre miniştrii harnici, cu performanţe notabile în cabinetele Boc – s-a renunţat la cutuma de a judeca omul după fapte, şi nu după vorbe. Deşi nu le place să recunoască, liderii PDL ştiu că interesele Elenei Udrea – câte au fost sau vor mai fi – sunt şi ale lui Traian Băsescu, iar o parte consistentă dintre ele şi ale PDL. Îngrijorarea baronilor partidului a fost că Elena Udrea “se aude” şi “se vede” din ce în ce mai mult. Investiţia în demolarea imaginii ei a fost pe măsura pericolului ascensiunii şi a început cu şapte ani în urmă. De atunci, aproape incredibil, Udrea rezistă, nu doar că n-a clacat. Ba chiar a reusit sa obtina cel mai mare numar de voturi in Bucuresti la alegerile parlamentare din 2008 si, un bun mandat de ministru al turismului.

  Greşeli costisitoare
  La rândul ei, Elena Udrea a făcut o serie de greşeli de tactică. S-a lăsat vizibilizată excesiv în presă, nu şi-a dozat apariţiile pro-Băsescu, obţinând efecte contrarii, nu a ascuns o bunăstare pe care o avea şi înainte de a fi ministru şi pe care o va avea şi după ce nu va mai fi, riscând ca aceasta să fie legată, nedrept, de prezenţa în cabinetul Boc. Adversarii ei politici au scos maximum de profit din aceste greşeli asumate cu un militantism ce unora le poate părea arogant. Cu siguranţă, mulţi membri PDL sunt mult mai bogaţi decât Elena Udrea, mai influenţi decât ea si cert, mult mai puţin dedicaţi guvernării sau partidului. Însă aceste informaţii despre ei nu au ajuns în casele românilor pentru simplul fapt că mass-media şi canalele de informare nu le-au dus acolo. Imaginea lor nu e nici de combat, nici de non-combat, aceşti lideri au dorit şi au reuşit să treacă pe cât se poate neobservaţi.

  Percepţia, nodul gordian
  Discursul anti-Udrea al prietenilor lui Traian Băsescu a făcut diferenţa în mentalul colectiv şi a credibilizat acuzaţiile adversarilor ei. A părut în ultimele zile că Udrea e criticată de toţi şi că nu are prieteni. Câte editoriale sau luări de poziţie pro-Udrea aţi văzut în ultimii şapte ani? Cred că ajung degetele de la o singură mână pentru a le număra. Şi nu pentru că Udrea nu ar merita laude. Sunt voci care şoptesc ca a fost cel mai bun ministru din cabinet, judecând rezultatele, dar nu îndrăznesc să asume asta public. Jurnaliştii care ar trebui să evalueze obiectiv prestaţia Elenei Udrea nu o fac pentru că le este frică de reacţii.

  “Nu dă bine să spui ceva bun de Udrea” e directiva din redacţii. Iar redacţiile nu sunt de capul lor. Centrele de putere din PDL şi nu numai au simţit că acum au ocazia de a-şi atinge vechiul obiectiv, înlăturarea Elenei Udrea. Aşa că au încercat să-i creeze imaginea de ţap ispăşitor al guvernării Băsescu. O imagine nedreaptă, fără corespondent în realitate. Cei care au au pus umărul la impunerea acestei teze, evident, ar putea să o înlocuiască sau să o distrugă. Dar nu dau (încă) semne că ar dori să o facă.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-nu-are-nevoie-de-elena-udrea-966159.html

  • 😀
   Atenţie, acum sunt doi de Ungureanu…
   Lipseşte cel vrâncean şi cel moldovan, care-i ortoman… ungurean avem în exces. Dar de ungurean, numai unu e Traian, cel’alt numai un Răzvan.
   😀

 65. , TRADAREA INTELECTUALILOR ROMANI’

  Un subiect drag mie pt ca atunci cind virfurile ,elitele isi exhiba cu nosalanta trasaturile urite de caracter,vulgul ,care este mimetic si copiaza ceea ce fac modelele lor ,va ajunge sa se contopeasca cu elitele si sa transforme societatea intr-o socitate bolnava,cu metehne urite ,care metehne vor face ca viata celor multi,a vulgului sa fie urita,saracacioasa ,dar mai ales agitata si contraproductiva,intr-un cuvint un haos.
  Tradarea la romani este veche si vine din negura istoriei,asupra careia nu vreau sa ma opresc,de aceea voi ataca frontal ce se intimpla in zilele noastre oprindu-ma la intelectualii care se pretind a fi simpatizantii dreptei ,si foarte porniti pe fostii comunisti si pe mostenitorii acestora.
  Felul in care ei au evoluat,si s-au manifestat in spatiul public ,arata fara dubiu-SUNT TRADATORI,SI SI-AU TRADAT IN PRIMUL RIND SETUL DE VALORI,de care sustineau ca sunt animati.
  De fapt acesti asa zisi intelectuali de dreapta ,au dovedit in marea lor majoritate ca nu au nici o legatura cu valorile de drepta,ca de fapt ei sunt niste bieti oportunisti,care stiu sa se catere pe val si sa-l calareasca in propiul beneficiu,de cele mai multe ori de imagine.
  Cel mai flagrant si obraznic mod de a trada,l-am gasit la G.D.S. si la intelectualii care se invirt in jurul acestui O.N.G. dar si la ALINA MUNGIU PIPIDDI,si oengistii ei,care spre surpriza mea,lucreaza intr-u promovarea lui DAN VOICULESCU SI A ACOLITILOR LUI.
  Este incredibil cum asemenea HIENE,cu pretentii de intelectuali la un pocnet din degete au trecut cu arme si bagaje in armata VARANULUI DAN FELIX MIRCEA SI CIT DE REPEDE S-AU INTEGRAT IN DIVIZIILE VIERMILOR,cu care astazi se contopesc.
  Este incredibil cum intelectualii de la revista 22, in frunte cu ANDREEA PORA,folosind tertipuri de doi lei il lovesc pe TRAIAN BASESCU.
  Si nu o fac direct,onorabil,ci lovind in oam,enii pe care el i-a promovat si anume EMIL BOC SI ELENA UDREA.
  Si mai este ceva incredibil,cum acesti jurnalisti si intelectuali,in mod constient fac jocurile GREILOR DIN PD-L,tocmai a celor care s-au dovedit a fi si ei la rindul lor,ANTIREFORMISTI,lovind in garnitura tinerilor lui EMIL BOC SI MAI NOU,IN GARNITURA LUI MIHAI RAZVAN UNGUREANU.
  Nu-mi place scenarita,nu sunt bolnav de scenarita,dar senzatia mea este ca,la mijloc este o mare conspiratie,despre care in foarte scurt timp vom afla,si vom afla pt ca asa-i in viata-MINCIUNA SI MIZERIA ,o data cu primavara iese la iveala de sub stratul ALB SI IMACULAT AL ZAPEZII…………….

 66. Mare dle, mare este Basescu cu cele 7 coincidente cu PDL din cele 15 puncte ale lui Ponta. Dar oare de ce este atat de mare?
  Asta o spunem data viitoare lasand timp si pentru alti super analisti

 67. Felicitari d-na ex ministru UDREA pentru felul in care ati reusit sa va duceti la indeplinire obiectivele propuse !!! Am fost sportiva in scoala dar o sala de sport am vazut-o cind am fost in excursie la oras !!! SI vin dintr-o comuna de peste 5000 de locuitori iar o sala de sport avem de 2sau 3 ani …!!! Nu inteleg de ce scandalu pe motivul salilor de sport …copii ,tinerii,chiar si adultii de la tara sintem mai uriti …???

 68. LA REPUBLICA……………..DE CLUJ………

  Organizatia judeteana a P.C. a decis ieri ca va mege singura in alegerile locale.
  Haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiii-PRIMA MARE FISURA IN U.S.L. si unde????????????????
  In cluj.
  Marele partid a lui DAN VOICULESCU,este nemultumit si ca atare vrea sa-si arate muschii,va fi o distractieeeeeeee………………..

 69. Cel mai ecsecrabil politician la ora actuala este fatalaul de Antenescu a-lui Felix.RUSINE ANTENELOR! Pe cand inchiderea postului? C.N.A.ul ce face?

 70. Rerererere………………………………
  Zapa, fii linistit, isi cam joaca ultimile carti mizerabile. Nu ai cum sa te superi pe niste indivizi ai trustului Intact, care ce fac? Se hranesc din haznaua Voiculescului balonat…..
  Din toata aceasta mizerie, OPOZITIA A PIRDUT. Inca un punct castigat de PDL, care niciodata nu ar fi facut asa ceva. Prin asta se deosebeste calitatea oamenilor din partide.
  Ce sa-i ceri unui Crin Antonescu, lenesul cu 3% prezenta la servici, care NU A FACUT NIMIC BARBATESC IN VIATA LUI????
  Unui betiv nenorocit, care si-a parasit nevasta bolnava de cancer, plecand la amanta AIA URATA???? Actuala nevasta…..
  Bine, ca o femeie frumoasa NU ARE CUM SA STEA LANGA UN ASA LENES. S-a multumit cu tanti aia care nici nu stim bine ce este!!! femeie sau barbat!
  Un ordinar acest Crin, care la servici nu vine deoarece se trezeste la ora 13, dar noaptea intra in emisiuni de o incultura crasa, unde se promoveaza curvele si proastele.
  Ma mai intreb, cum dracu sa votezi un astfel de om, sa CONDUCA TARA??? Care intra noapte in emisiuni deocheate sa comenteze UN OM, UN SEAMAN, O PESOANA CARE A MUNCIT, CARE SI-A ASUMAT TOT GREUL TARII?????
  Ce-a facut boul de Crin in tot acest timp? A dormit, a baut si aparea seara pe la tv sa faca pe intelctualul…. fara merite, un sters, un anonim, un neputincios, un gargaragiu un personaj din Caragiale!
  Un individ care n-a facut NIMIC IN VIATA LUI

 71. 86 de morti din cauza incompetentei unora.Au schimbat guvernul…
  Un prieten pompier a fost trimis alaturi de altii sa deszapezeasca linia ferata din zona Faurei.Ei deszapezeau cu lopetile,ei au fost trimisi acolo cu un tren cu doua vagoane.Trenul mergea in ritmul deszapezirii.Erau nameti de 3-4 m.Nimeni nu a trimis locomotive cu plug.
  Asta au ajuns sa faca pompierii.Mai bine trimiteau niste puscariasi sau si mai bine locomotive cu plug.

 72. Puiu, oare tu acum crezi ca esti logic?
  Sa inteleg ca esti de acord cu haznaua voiculesciana?
  Cine a bulversat tara, munca… coerenta guvernarii?
  Opzitia a fost una de rea vointa si credinta, cand peste tot opozitia si puterea au facut pace pe timp de criza.. Opzitia la noi ce a facut?????????????
  Raspunde?
  Te rog inceteaza sa mai dezinformezi! Nu esti de acod cu PDL, cu dna Udrea ACOLITA d-lui Basescu, ok, esti liber sa gandesti asa, dar nu spune o prostie mai mare ca tine si ca muntii pe care-i strabati, ca acest guvern a distrus tara!!!!!!!! ACEST GUVERN A SALVAT TARA. Stiu ca nu va place dar este un mare adevar.
  P.s. Mârrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 73. nervii meeeeeeeeei 🙂 🙂
  Puiu, oare tu acum crezi ca esti logic?
  Sa inteleg ca esti de acord cu haznaua voiculesciana?
  Cine a bulversat tara, munca… coerenta guvernarii?
  Opzitia a fost una de rea vointa si credinta, cand peste tot opozitia si puterea au facut pace pe timp de criza.. Opzitia la noi ce a facut?????????????
  Raspunde?
  Te rog inceteaza sa mai dezinformezi! Nu esti de acod cu PDL, cu dna Udrea ACOLITA d-lui Basescu, ok, esti liber sa gandesti asa, dar nu spune o prostie mai mare ca tine si ca muntii pe care-i strabati, ca acest guvern a distrus tara!!!!!!!! ACEST GUVERN A SALVAT TARA. Stiu ca nu va place dar este un mare adevar.
  P.s. Mârrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 74. De ce s-a dus in SUA dl. Victor Ponta, fara celalalt copresedinte al USL ? Explicatia oficiala a fost ca…data fiind situatia din tara, dl. Antonescu ramane sa rezolve problemele care ar putea sa apara.
  Trecem peste faptul ca problemele care pot sa apara pana la orele 12 a.m. risca sa ramana nerezolvate, din cauza programului de lucru al celui ramas in tara, dar, conform functiilor vizate de cei doi copresedinti, Dl Ponta ar trebui sa se ocupe , preponderent, de problemele interne ( si ar fi trebuit sa ramana, el, in tara), iar dl. Antonescu, de cele de politica externa ( si ar fi trebuit sa se duca in SUA).
  DECI ALTELE TREBUIE SA FIE MOTIVELE. De exemplu:
  Pe de o parte, dl. Antonescu ( botezat, de catre dl. Iliescu, in unul din momentele sale de inspiratie, multe, putine, cate or fi, CARLANUL BATRAN ), nu stie nici o boaba de engleaza. Singura limba straina pe care o stie bine este,cf. unor informatii de pe bloguri, cea rusa, pe care o vorbeste din familie. Ca sa se duca, cu translator dupa el…sau sa-i spuna dl. Ponta despre ce se mai discuta… nu dadea bine la imagine… Si nu concorda cu aroganta d-lui Antonescu ( C.B. )
  Pe de alta parte, se pare ca prezenta, in delegatie, a d-lui Antonescu ( C.B. ) , ar fi facut inca si mai “subtire” agenda de intalniri a delegatiei, datorita discursului sau ” Vadimist ” ( in copie slaba).
  In timp, se vor afla mai multe amanunte…

 75. Ds/Dna Madalina,
  Am scris pe data de 15.02.2012.02.26 pm, si a aparut in cu totul alta pozitie decat cea cronologica. Ceva nu este in regula …

 76. Pacat ca nu l-am putut avea PM acum trei ani:

  Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, face o analiza taioasa a starii economiei romanesti, pornind de la incercarea esuata a guvernelor de a instaura capitalismul in tara noastra. Potrivit mediafax.ro, comentariul consilierului guvernatorului BNR se refera la faptul ca, in Romania, clicile antreprenorilor de “carton” au capturat economia timp de 20 de ani.

  “In Romania, clicile (acea simbioza aparuta dupa revolutie intre creatorii de reguli si noile elite de afaceri) au capturat economia inca din decembrie 1989. Criza actuala din Romania este in primul rand expresia esecului guvernelor de a instaura capitalismul. Economia de piata se bazeaza pe principiul ca oamenii sunt liberi sa exploateze oportunitati si sa evalueze riscuri in limite stabilite prin legi. Cei care reusesc sunt liberi sa ia profiturile, iar cei care fac pierderi trebuie sa plateasca.

  In Romania suntem departe de principiile la care m-am referit. In primul rand, intarzierea cu care au fost adoptate anumite reguli bune fac sa lipseasca antreprenorul adevarat. Sunt prea multi antreprenori “de carton”. Cu unele exceptii, antreprenorul roman a ramas cu trasaturile pe care le-a identificat Gusti cu multe decenii in urma: el se uita spre bugetul public asteptând sa pice ceva.

  Antreprenorul conectat la fondurile bugetare nu vede in orice o oportunitate, asa cum se intampla in capitalismul bazat pe piete libere, ci vede oportunitati in orice proiect bugetar. Unii dintre acesti antreprenori sunt clienti politici.

  Ei nu se imbogatesc din riscurile pe care si le asuma pe banii proprii, cum ar fi normal, ci din “alocarile”care ii favorizeaza in raport cu altii. Proverbul “spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti” functioneaza si in varianta “spune-mi cine este la putere ca sa iti spun cine castiga licitatiile pentru proiectele finantate din bani publici”. In al doilea rand, acesti antreprenori “de carton” nici nu evalueaza si nici nu-si asuma vreun risc de contrapartida. Ei sunt la adapost. Chiar daca plateste cu intarziere, bugetul pana la urma plateste. Plateste insa un pret suficient cat sa acopere si perioada de întarziere. Aceasta dobanda implicita este inflationista. Dar platitorul de impozite este captiv, nu are ce sa faca. Antreprenorii conectaţi la bugetul public reflecta mai degraba un defect al aparatului de stat decat caracterul malefic al afacerilor lor. In al treilea rand, ceilalti antreprenori care isi asuma riscuri nu sunt in mod necesar liberi sa ia profiturile. Profiturile estimate pentru investitiile de astazi ar putea pur si simplu sa nu se materializeze din cauza schimbarilor prea dese ale sistemului de impozitare”, a explicat Lucian Croitoru.

 77. @ lulu a scris pe 15 Februarie 2012, 03:01 pm

  Acum am văzut, întâmplător, ce a spus Frank Zapa[King] (deseori cam sar peste ce spune domnia sa, tocmai pentru că vocabularul domniei sale este neplăcut ochiului şi minţii). Înţeleg deci că este vorba despre preşedinte şi premier.

  În acest moment nu am un nume de premier sau de preşedinte despre care să spun că ar fi omul pe care l-aş pune eu acolo. Dacă observaţi, eu am tot spus că nu sunt adeptul schimbării oamenilor pe posturi, rotaţia cadrelor cum se spunea pe vremuri.

  Eu mi-aş dori nu un al om pe post ci un alt tip de om pe post. Lumea pune prea mult accent pe implicaţia politică şi prea puţin pe realitatea umană.

  Să vă explic. Să spunem că eu sunt un tânăr de 18 ani care vreau să ajung preşedintele României, un preşedinte profesionist şi calificat al României. Preşedintele nu este un personaj instituţional care să fie legat de politica unui partid politic, el trebuie să fie independent. Primul lucru pe care NU L-AŞ FACE este înscrierea într-un partid.

  Privesc la ceea ce trebuie să facă un preşedinte.
  1. Cea mai importantă sarcină a preşedintelui este să reprezinte statul român. Cu alte cuvinte el este imaginea şi semnătura statului. Prima cerinţă este deci diplomaţia. M-aş îndrepta deci spre cariera de diplomat. Evident, ar trebui să fiu destul de bun de a fi acceptat în sistem şi a creşte, pas cu pas, până la gradul de consul sau ambasador.
  2. Preşedintele are atribuţii în promulgarea legii, veghează asupra Constituţiei… Ar trebui deci să fac dreptul, în special drept constituţional.
  3. Preşedintele trebuie să se priceapă la tratate internaţionale… ar trebui deci să fac şi ceva relaţii internaţionale.
  4. Preşedintele este comandatul armatei… ar fi de folos un master în ştiinţe militare.
  6. Cum preşedintele mediază, un curs de mediere (unul de scurtă durată) este indispensabil
  7. Preşedintele nu face politică, dar trebui să ştie politică… un curs de ştiinţe politice nu are ce să strice.
  8. O pregătire continuă în două limbi străine, din care una este engleza.
  9. Un comportament general elegant, deosebit, fără scandaluri… este şi el indispensabil
  10. Pentru că preşedintele este imaginea României e musai să fiu şi un pic cultivat, deci consum bogat de concerte simfonice, piese de teatru, lectură universală şi naţională…

  Iată, am mai sus un plan de activitate plin pe care “să-l execut” între 19 ani şi 45-50 de ani, un plan în care probabil că voi trece prin experienţe profesionale precum cea de lucrător în ministerul de externe, ambasador, ministru de externe, ministrul apărării… La final candidez la preşedinţie şi, dacă sunt bine pregătit li am demonstrat pe acest parcurs că sunt un om de încredere, am două mandate de 10 ani după care ies, binemeritat, la pensie.

  Evident, într-o competiţie adevărată, eu voi fi avantajat de acest parcurs faţă de cei ce vin direct din stradă şi competiţia va fi numai între cei mai pregătiţi. Evident însă, în cei 30 de ani în care mă pregătesc să ajung preşedinte… multe lucruri pot merge prost, e posibil să nu ajung niciodată preşedinte, dar asta nu înseamnă că nu voi avea o meserie, dimpotrivă, dacă ceva nu merge bine pot oricând să am o soluţie cu această pregătire pentru a găsi un post relativ bine plătit, poate avocat, poate în diplomaţie…

  Dacă doriţi, pot face acest expozeu şi pentru premier, dar bănuiesc că aţi înţeles despre ce vorbesc.

 78. Cind am rugat-o pe Lulu sa-l intrebe pe Puiu ,cine ar trebui sa vina sa conduca romania,am stiut si raspunsul,pt ca este un raspuns clasic,al unui individ obedient care pozeaza intr-un tip ,MACHO’ car care in realitate nu sare mai sus de un biet pacalici,nu fel de mascarici virtual,care nu are pic de onoare si nici coloana vertebrala.
  Dar pt a fi cit mai exact iata de ce spun acest lucru,deci ce intreb eu:
  pe cine vede el in locul actualilor ,guvernanti si PRES. si ce ne raspunde el,ca vezi doamne el striga jos ,bla,bla ,bla.
  Este o tehnica de manipulare invatata in primi anbi de scoala de propagandist,adica nu raspunzi la intrebare ,dar pt a te mentine in linia celor vehementi si neutrii de dai rebel,si evident antisistem.
  Cu asemenea jmecherii,nu-mi ramine altceva de constat si spus,ca da,nu m-am inselat in ceea ce-l priveste pe Puiu,este un propagandist din aceiasi categorie cu ZE.V ,TURNUL DE OBSERVATIE ORI ,nu aici as putea gresi,nu din categoria lui Biblio,el este un alt gen de model.
  Daca PUIU ar fi un individ antisistem,prin definitie,un rebel care lupta impotriva statului indiferent cine ar fi la putere,ar avea tot respectul meu,dar din pacate este un jalnic sustinator al uselistilor ,si lucru grav este ca nu are curajul sa-si asume pe fata acest lucru.
  Si ca incheiere mai trebuie sa spun ceva,si anume,ca cine isi leaga cariera profesionala de o institutie ca fosta ,MILITIE’ nu poate fi decit o persoana slugarnica si umila in raport cu cei mai mari in grad ca el si sarpe cu cei aflati pe un palier inferior lui.
  Nu am in intentie sa mai dezvolt acest subioect ,am vrut doar ca toata lumea sa stie-pe acest blog,userii PUIU,TURNUL DE OBSERVATIE BALBECK, SI EVIDENT BIBLIO-SUNT USELISTI -organizatie pt care ei muncesc la greu,nu spun ca urmarind si profit din asta,nu,acest lucru nu-l pot spune,dar imi permit sa spun ca pt avantaje indirecte da,si am curajul sa-mi asum aceasta afirmatie,asa pt ca PUIU sa stie ca are si el ,LEUSTEANUL LUI’ agatat de cascheta si-i la vedere.

  • Repostez pentru Puiu că s-a la naiba în praznic.
   Nu Puiu! Comentariul!
   🙂 🙂 🙂

   Hmmmmmm, ţi-ar cipilica ta de cardinal să-ţi fie!
   Mare golan eşti!
   Faci ce faci şi “PAC!” dai la gioale pe furiş!

   Bun, hai treacă de la mine:
   TE IERT GOLAN BĂTRÂN DEOARECE IAR AI OBSERVAT (oare pentru a câta oară?) CĂ O TURMĂ DE INCONŞTIENŢI IAR AU AMESTECAT (oare pentru a câta oară?) NUMELE UDREI ÎNTR-O BELEA!

   DAR!
   În schimbul iertării pe care ţi-am acordat-o, la contra-partidă, îmi faci un dublu-serviciu:

   ———-
   Prima oară te duci la Dan Tapalagă şi-l întrebi:
   BĂI DEONTOLOGULE, DE UNDE AI AVUT TU BANI SĂ-ŢI CONSTRUIEŞTI BARTAI VILOAIA?
   ———-
   După aia te duci la Monica Macovei – Gherghescu şi o întrebi:
   BĂI DEONTOLOAGO, UNDE ESTE ARHIVA DE LA SIPA?
   ———-

 79. Boc a facut poc antena si otv.hihihi.Dar nu conteaza,a fost bleg ca s-a expus asa.Macar incuia usa.gasea o solutie.Singur s-a pus in ipostaza neplacuta.
  Ce mai vrea raluca turcan?CNA a si-a facut datoria de data asta.

 80. Sunt bulversat. Nu, nu verbiajul despre nimic al domnului Frank m-a bulversat…

  Doamna Udrea mă îndeamnă să donez ultimul lucru pe care îl am în proprietate, sângele (cât de caragielesc, bampirul prefect în luptă cu dăscălimea), purtătorul de cuvânt de la Palatul Cotroceni umblă zvonul că şi-a dat demisia (poate este o sinecură pregătită?, poate ambasador, ministru… director SIE). Astea le mai înţeleg, nu înţeleg, cu nici un chip… CE NEVOIE AVEM NOI DE DRONE PE CARE IRANIENII LE-AU ADUS CU NU ŞTIU CE VIRUS PE PĂMÂNT. Pe cine urmărim noi aici? Ce fel de informaţii ne-ar putea aduce dronele? Nu avem avioane de vânătoare, nu avem blindate care să şi protejeze în condiţii de război soldaţii români, nu avem nici alte maşini de luptă mai acătării, nici măcar nişte vaporaşe de război, doar cele două fregate “înarmate” cu logistică… Ne trebuie drone? De ce le luăm de la americani, nu mai vine le luăm mai ieftin de la iranieni? 3 miliarde împărţit la 12… 250 de milioane euro, o nimica toată. Ce să facem noi cu dronele?

 81. Nu ştiu de ce este liniştea asta de nesuportat… Domnule Frank Zapa[King] spuneţi repede ceva să mă enervaţi că mi-a scăzut tensiune de este aproape normală… 😀

 82. USL pune onditii inacceptabile pentru semnarea Protocolului politic referitor la ratificarea de catre Romania a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul Uniunii Economice si Monetare.
  Conform celor declarate de catre dl. Presedinte Basescu, este suficient si ca o majoritate parlamentara sa semneze Protocolul, pentru ca Romania sa semneze Tratatul, pe 1 martie, desi, ideal ar fi sa existe unanimitate.
  De ce nu vrea ( cel putin, deocamdata) USL sa semneze Protocolul? Principalul motiv ar fi ca, doritoare de a veni la guvernare si de a-si completa conturile partidelor componente ( contul PSD s-a dovedit a fi gol-golut ) si ale protejatilor lor, se cauta amanarea ( daca nu impiedicarea ) introducerii unei discipline financiare, care ar face imposibile tot felul de aranjamente tip ” baiati destepti “.
  Profitand de faptul ca semnarea Tratatului, pe 1 martie, fara acordul opozitiei, ar arunca asupra Romaniei o umbra de suspiciune privind sinceritatea TUTUROR fortelor politice de a se incadra intr-o disciplina financiara ferma , USL spera ca, cel putin deocamdata, dl. Presedinte T.Basescu sa nu semneze Tratatul.
  Si, in consecinta, pune conditii inacceptabile. Una dintre conditii, pusa doar pentru a nu fi acceptata, este cea a schimbarii d-nei Roberta Anastase din functia de Presedinte al Camerei Deputatilor.
  Asa cum am aratat in postarea din 15.02.2012,05:29 pm, ” problema Anastase” este falsa si promovata in mod ostentativ.
  USL ii este FRICA DE DISCIPLINA FINANCIARA, DAR, DUPA CUM SE STIE, DE CE TI-A FRICA, DE ACEEA NU SCAPI.
  Dupa parerea mea, ar fi o mare greseala ca partidele din coalitia guvernamentala, si in primul rand PDL, sa cedeze in fata presiunilor USL, doar pentru ca Romania sa nu fie privita cu suspiciune de catre celalalte tari,care vor semna Tratatul.

 83. Cred ca aceasta campanie de donare de sange este extrem de importanta pentru cei care au nevoie de el.Ar trebui sa renuntam la egoismul de care dam dovada fiecare dintre noi atunci cand este vorba de ceva ce ne apartine pentru a salva o viata.Roata se intoarce si se poate sa ne aflam la randul nostru intr-o asemenea situatie cand ne-am dori nespus de mult sa existe cineva care sa ne ajute.

 84. Azi la ora 13:15 a murit in spitalul municipal din Buzau poetul Ion Nicolescu.
  Dumnezeu sa-l odihneasca.

 85. Felicitari si multumiri pentru toate lucrarile realizate in timpul mandatului dv. Apreciez tinuta politica, hotarata si bataioasa in sustinerea proiectelor necesare dezvoltarii prin sport si miscare a tineretului si turismului de tip modern. Sper sa ramaneti pe aceasta linie si sa sustineti, cat puteti, proiecte bune pentru cat mai multi cetateni, prin care sa-si dezvolte gandirea si perceptia asupra unui mod de viata sanatos si agreabil.
  Sanatate si impliniri in plan personal, politic si social.
  O locuitoare a sectorului 6, multumita de platanii si plantarile din ultimii ani.
  Maria Vulpescu

 86. Ce poate ungureanu sa comunice romanilor?Spionii sunt obisnuiti sa vorbeasca putin.Pana si ei pe statie de abia se inteleg.Spun 100 de cuvinte in 2 secunde.2 secunde vorbesc.Cam asta e comunicatul lui Ungureanu populatiei.

 87. Cred ca mai merrita amintit ceva,ceva ce face trmitere la Biblio.Lucru foarte curios,si anume,ori pe unde si-a tirit apucaturile de comunistoid de doi lei,fara ca eu sa fiu prezent prin scris pe blogul,blogurile,de fapt, respective,era intimpinat cu ostilitate ,dar mai ales i se spunea de la obraz ca e un pesedist ordinar,si un aplaudac al fostilor comunisti.\
  Sigur cu exceptia blogurilor pesediste,unde atentie mare- UN ANTIPESEDIST CA MINE DECLARAT NU POATE POSTA NIMIK,si unde TOTI BLOGERII FAC PARTE DIN FERMA PESEDISTA SI CA ATARE E UN FEL DE SEX IN GRUP,UN FEL DE AMOR INTRE HERMAFRODITI..
  Si lucru curios,de peste tot,DL. BIBLIOTECARU,se retrasese cu coada intre piciorute,invocind situatia,GENIULUI[NEBUN] NEINTELES.
  Curios,iata-l renascind din propia BALEGA,ca si constructiile din chirpici,dupa o vreme ploioasa si cu inundatii,gata sa duca lupte pe toate fronturile PEDELISTE.
  Ei si atunci,oare nu face aceste volte dl BIBLIO-minat de oaresce interese?????????????
  Si apropoo de demisie-VOCEA MAGARULUI NU SE AUDE IN RAI,RAMINE DETECTABILA DOAR IN FERMA PESEDISTA….multumeste-i BIBLIO LUI CRIN ANTONESCU CA V-A FACUT VITE PE VOI PESEDISTII

  HII HA HII HOOOO, HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • Nu rezist tentatiei de a mai da putin de lucru ,in primul rind ,DEVORATORILOR DE IDEI ANTENISTO- -VOICULESCIENE,si care si-au pus in gind sa ne faca rau noua romanilor si un mare bine lui VOICULESCU,DAR SI LUI CRIN ANTONESCU,sustinindu-l pe acesta din urma la functia suprema in stat-CEA DE PRES. AL ROM.
   Dar pt a fi onest voi spune dintr-u inceput ca sunt impregnat cu un text scris cu mult talent si har de o DOAMNA,in fata careia imi ridic cu multa placere plaria,o doamna cu pix care taie precum o lama de toledo,si taie al dreakului de bine din fesele liberale,care de fapt sunt o rusine pt liberalii autentici.
   Si pt a vedea ce talent artistic are doamna despre care facui vorbire,iata pt inceput un scurt ,dar edificator pasaj,care zic eu va v-a introduce in atmosfera si lumea acestei doamne binecuvintata cu har talent dar si multa inteligenta:
   ,Il stiam nersinat,superficial,latrator,demagog si venal ca Farfuridi,Catavencu si Agamita Dandanache la un loc, dar nu-mi inchipuiam ca-i si toapa, nu-mi imaginam ca va coborii atit de jos, in promiscuitatea bordelului cu mxxxti a lui Felix.Dar, pe linga ticalosia de a tiri partidul BRATIENILOR intr-o alianta cu lepadatura securista,acest episod…………..

   Ei si acum intrebare de 100 de puncte:
   cine-i personajul latrator,venal………….care a tirit partidul in alianta cu lepadatura securista?????????????????????????
   hai sa vedem stiti cine-i personajul????????????????
   haaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii………………superba descrierea,superb tabloul,o reprezentare super fidela de tip -H.D. a celui care intruchipeaza cel putin 4-5 personaje la un loc d’ale lu’caragiale…………..

   Da pt ca stiu ca veti refuza raspunsul va spun eu cine-i personajul:

   C. ANTONESCU……………….SI CIND CITITI C. SA NU VA GINDITI LA PETALELE CRINULUI,NU, SA VA GINDITI LA NISTE FESE LASATE,BATRINICIOASE,fara vlaga ,dar mai ales ,CONTUR’………..
   HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIIIIIII

  • @ Frank Zapa[King] a scris pe 17 Februarie 2012, 08:42 pm

   Asta-i cu tupeu “Măgăresc”.

   Păi umpleţi blogosfera de chicoteli măgăreşti (măgăr-eşti), adică “HII HA HII HOOOO, HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA”, şi aveţi tupeul să-mi spuneţi mie că sunt vită… Ei, dacă o faceţi cu ochi calzi şi umezi… vă cred 😀

   Ciuş, dă-ti demisia şi pleacă că ne-ai plictisit. 😆

  • Pe Antene s-a trambitat,mereu, ca dl. Presedinte Basescu nu este luat in seama de nimeni, nu-l primeste nici un sef de stat important, etc. etc.
   Acum, dupa ce presedintele Germaniei, dl.Wulff, si-a dat demisia, brusc si din senin, Antena 3 difuzeaza un film, in care dl. Presedinte Basescu este primit de dl. Presedinte Wulff, dau mana, semneaza un tratat, este asteptat atunci cand soseste la resedinta, etc.etc.
   ASTA DE UNDE, PANA ACUM, NU-L PRIMEA NIMENI… Mesajul s-a schimbat: este primit, dar numai de catre presedintii corupti…

  • @NeaKutare. Domnule, vad ca exmatricularea Robertei Anastase din fruntea Camerei Deputatilor vi se pare de neacceptat si acuzati opozitia pentru acele conditii inacceptabile. Pai stimate domn, Roberta Anastase a fost prinsa in flagrant cu mana in buzunarul a catorva milioane de pensionari. A furat la numararea voturilor, dar de fapt, hotia este mult mai mare. Deci trebuie sanctionata, iar opozitia nu face decat sa va ajute oferindu-va un motiv pentru a face curatenie. Nu trebuie uitat ca in acea actiune de furaciune, Roberta l-a avut complice si pe Sever Voinescu-Cotoi. Complicele, nici el nu trebuie sa pateasca nic?

 88. pdl se subtiaza pe zi ce trece in dolj… hihihiiiii… berceanu nu se dezminte si se pare ca vrea sa ramana singurul membru al pdl dolj ! in ultimele trei luni a exclus din organizatie doi consilieri judeteni, cinci consilieri municipali, viceprimarul craiovei si pe solomon primarul craiovei…hihiiiiiiii… urmatorul pe lista e deputatul visan gelu pentru ca a avut curajul sa-l contracandideze pe berceanu… se pare ca berceanu a facut deja blat cu usl in dolj cedandu-le acestora functia de presedinte al consiliului judetean in schimbul unui mandat de senator pentru sine… dupa ultimele sondaje berceanu nu va obtine mai mult de 6% la proximele alegeri, dar ce conteaza , el sa fie senator…hihihiiiiiiiiiiiii
  http://nouapresa.ro/ultima-ora/exclusiv-candidatura-lui-visan-la-parlament-respinsa-de-pdl-dolj

 89. As vrea sa stiu si eu de ce fostul primar al clujului si omul de afaceri inca sunt in arest preventiv.
  De ce sunt la penitenciar?Au fost condamnati?Trebuiau sa stea in arestul politiei,dar nu pentru atat timp.O sa stea si el 7 luni ca Solomon?
  Omul de afaceri e acuzat doar de dare de mita.De ce sa stea atat timp?A omorat pe cineva?

  • ….imediat vine “anormalul blogului ” zis kingu 😆 😆 ,atunci sa vezi veselie portocalie ….hihihih….

  • Fiindca datorita tie m-am mai referit aici la Ion Nicolescu, postez la tine caci scrii poezii si citindu-ti cateva am considerat ca esti poet,
   Dar suparat tare pe tine, de fapt totul a pornit de la relatarea porcariei facute de AP acestui poet lipsit de aparare desigur ca lipsit de aparare in lumea nostra schiloada, unde nebunia este normalitate si invers incat daca mai cria Silver pe aici care si ea scrie versuri cred ca postam la ea desi ea nu stiu daca citea si ce se posta in replica chiar si la ea.

   Deci anuntam ieri( 17 Februarie 2012, 05:52 pm)
   ca un poet , mare poet in opinia mea dar nu numai, a murit ieri in Buzau , stiam circumstantele dar dintro anume discretie nu am scris mai mult.
   Intrucat si obstea poetilor s-a sezizat de eveniment voi indica aici un linck unde se vorbeste de poet si voi posta aici o poezie care de cand am citit-o am considerat-o epitaful pe care ca si alti poeti Ion Nicolescu l-a scris pentru el.
   I se potriveste perfect:

   Elegia

   mă cunoaşteţi lume

   ăla-s care scrie

   ăla ce-ndulceşte

   lemnul de sicrie

   ăla ca deşertul

   şi ca arabescu

   suflet de cămilă

   ionnicolescu

   fac negoţ cu moartea

   ochii mei sunt hoţii

   care fură fluturi

   din neantul nopţii

   ăla spânzuratul

   teatrul de paiaţe

   de-un simbol de paie

   gata să se-agaţe

   ăla cu iluzii

   trist antropofag

   sunt sătul de oameni

   şi mă cam retrag

   mi-am trăit mumia

   şi cred că-i firesc

   cu o crizantemă

   să vă mulţumesc

   am iubit odată

   marea şi mareea

   m-am ales cu sarea

   şi cu de aceea

   scriu aceste rânduri

   şi vă las cu bine

   nu ştiu ce-o să faceţi

   însă fără mine

   fără ca deşertul

   şi ca arabescu

   suflet de cămilă

   ionnicolescu

  • PPS

   Si in ciuda tuturor necazurilor pe care trebuie sa recunosc ca le atragea ca un magnet fiind cel mai liber om cunoscut de mine, era un optimist

   TEORIA CONFLICTULUI MONDIAL PERSONAL:
   “Fiecare are un conflict mondial personal. Vom invinge”

   Si pentru asta de mai jos, formal in joaca , dar absolut serios in spiritul meu i-am dat titlul de doctor in stiintele logice-matematice:

   Axioma numerelor rationabile:

   Unul din numere este in mod obligatoriu zero

  • Oane am citit si linkurile ,nu stiam aproape nimic de poet ,a fost o mare figura si un optimist incurabil ,sper si eu ca “vom invinge ” …un gand pios …

  • PPPS: Pentru corectitudine caci din toti cei care vorbesc despre el eu cred ca stiu cel mai bine :

   PS Liviu Ioan Stoiciu greseste cand incearca sa transmita din vina pe puterea actuala. De fapt nu exista nicio vina. Ion Nicolescu era un inadaptabil si ca si Eminescu, oricat de multi bani ar fi avut pe mana, i-ar fi facut praf si el tot in mizerie ar fi murit(Acest aspect despre Eminescu, tot de la Ion l-am auzit )

  • @ ion adrian
   Dumnezeu să-l ierte…

   Am adus şi eu un omagiu poetului…

   http://giconet.blogspot.com/2012/02/ion-nicolescu.html

   Am făcut un mare efort să nu izbucnesc în violenţă când am citit şi de ce a murit. Puteţi mulţumi “reformei sanitare”, din ce în ce mai “productivă” de decese. Astăzi chiar am văzut o emisiune relativă la programul naţional pentru neoplasm… Cred că în curând tratamentul care necesită mai mult de o aspirină se va trata cu injecţie letală… să o luăm pe scurtături.

  • Gresesti , Biblio, politizezi ce nu e de politizat si este pacat. Eu il stiu pe Ion mai bine decat cei care-si dau cu parerea. Am spus deja in acet sens ceva mai sus si nu-mi pierd vremea mai mult poate altadata.

  • PS. am vazut ce ai scris si, ca si atunci cand cu Nelu Oancea, nu pot decat sa-ti multumesc.
   Fiindca mi-ai spus ca stii ca ai fost vecin si coleg cu o fiica de-a lui in Drumul Taberii, pot sa-ti spun ca un alt amic de al meu poetul Ilie Constantin nu o duce prea bine cu sanatea .
   Locuieste de cand s-a reintors din Franta tot in DT dar cu cea de a treia sotie care azi are grija de el.
   Atunci i-am spus de tine dar nu si-a amintit.

  • @ ion adrian
   Eu nu am spus unde am fost vecin… 😆 Poate acolo, poate în altă parte… De unde să-şi amintească de mine, nu cred că mă fi văzut măcar o dată, eu cel puţin nu-mi amintesc să mă fi întâlnit? Cel mult fiica să-şi amintească, deşi au trecut atâţia ani de atunci…

 90. Mda,se pare ca la Puiu,militianu doar in ferma PESEDISTA,II PRIESTE,ata ete,fiecare cu bucuriile lui……….
  Ce cuplu fac astia doi,.BIBLIO+PUIU……….deacamdata trag amindoi ,CEA,dupa alegerile locale insa,,,,,,,,,,,,,,nul va trage cea si celalat va trage hais………….

  • …zapaievici arata-mi un rand de 5 ani incoace unde eu am laudat pesedeu ,peneleul sau alte partide ,eu apreciez oameni care au facut la un moment dat bine poporului ,Nastase dupa mine a fost cel mai bun PM si guvernul lui a fost performant ,dupa aceea Tariceanu si pe ultimul loc ….hihihih…..chiar sub ultimul loc Boc cu echipa lui …recunosc toti politicieni sau majoritatea au fost hotzi ,acum justitia incepe sa-si faca treaba ,bine face ,o bila alba pentru Basescu ….sper sa-si faca datoria si dupa 2014 …hihihihih….cu toti astia care au condus in perioada 2009-2012 …..

  • @ Frank Zapa[King]
   V-aţi spus greşit Frank, cred că trebuia Ford… Asta ca să vă strige lumea în desele vizite în SUA… Here Ford!… pe scurt Hereford. 😉 (mamă ce joc de cuvinte am făcut… pentru intelectuali) 😆

 91. Logica “căntălăului”:
  se strange lantzul ,martorul cheie il acuza ,nu prea vad o scapare pentru bombonel ….
  Nastase dupa mine a fost cel mai bun PM si guvernul lui a fost performant….
  La ce a fost performant guvernul lui Năstase , Puiule?
  😉

  • Ghitulica te legi de cantalaul meu ,nu-i bai ,ce nu-ti convine ? si Basescu a recunoscut profesionalismul si performantza guvernului Nastase ,s-a furat si atunci ,acum numai s-a furat si s-a saracit poporul ,ce-i asa de greu de intzeles 😆 😆 ,tot din Basescu : singurul sacrificat poporul ,urmeaza politicieni ,porti ochelarii portocalii prietene ,bine faci ,sa fii sanatos si la portofel dotat 😆
   ps…Nastase daca-i vinovat de furaciuni sa nu mai vada soarele o suta de ani ,n-am nici-o jena si nu numai el ,toti lotri si coruptii astia .

  • Măi Puiule nu am spus altceva decât că cele două postări ale tale se anulează una pe alta, nu port ochelari ferească soarele de nicio culoare şi la fel ca tine spun şi eu ăia au furat industria ăştia finanţele ( mai exact împrumuturile ) e bine aşa Puiuţule?

 92. , IMBECILA OPOZiTIE’

  Este deja o certitudine,opozitia din romania a impins jocul democratic dincolo de ceea ce regulile nescrise ale jocului politic le-ar putea accepta,utilizind in acest razboi de guerrila,mijloace din arsenalul partidelor extremiste.
  Nu trebuie decit sa aruncam ochii dincolo pe malul sting al prutului si sa constatam ca partidul comunist din republica moldova foloseste ,trase la indigo exact aceleasi modele,inclusiv greva parlamentara.
  Faptul ca aici in conserva noastra ,in Rom. opozitia procedeaza ca un partid extremist ,sa zicem ca s-art putea inghiti,dar faptul ca loveste in interesele ROM. si a exportat aceasta lupta in parlamentul european ,nu mai poate fi tolerat.
  In loc sa traga pt interesele romanilor ,in parlamentul european,opozitia si-a facut un titlu de glorie in a lovi in interesele tarii,si a mai pune gaz pe foc.
  Poate cel mai elocvent exemplu,este intrarea ROM. IN SCHENGEN ca obiectiv national ,si care aduce o serie de facilitati atit persoanelor fizice cit si companiilor.
  Desi motivul amanrilor succesive este justitia,si faptul ca lupta impotriva coruptiei a fost inexistenta in timpul guvernelor NASTASE SI TARICEANU, datorita impicarii PSD SI PNL,in actul de justitie,lucru dovedit public,de stenograme si marturiile ministrilor justitiei,astazi USL continua actiunea de ,DECREDIBILIZARE A JUSTITIEI,TOCMAI PT A STOPA JUSTITIA DIN DRUMUL EI SPRE O JUSTITIE DREAPTA CU VALENTE EUROPENA.
  Marturie stau actiunile opozitiei,care FACE SCUT IN FATA BRATULUI LEGII,CONTESTA HOTARIRILE JUDECATORESTI SI CLAMEAZA PESTE TOT PE UNDE SUNT ASCULTATI CA DOSARELE UNOR FOSTI INALTI DEMNITARI SUNT POLITICE.
  Asadar,in loc sa se delimiteze de acesti ,INFRACTORI,GEN ADRIAN NASTASE,DAN VOICULESCU,SI MULTI ALTII-USELIMEA CU BUNA STIINTA OBSTRUCTIONEAZA ACTUL DE JUSTITIE,URLIND CA IN ROMANIA DEMOCRATIA A DISPARUT SI CA TRAIM O GROAZNICA DICTATURA,iar :
  -A.N.I.
  -C.S.M.
  -D.N.A.
  C.N.S.A.S.
  Sunt uneltele pres. TRAIAN BASESCU.
  Iata cum a inteles IMBECILA OPOZITIE,sa lucreze in interesul romanilor,a celor care le baga in traista,ii imbraca si-i hraneste,pe ei si familiile lor,le asigura un nivel de trai de cel putin 10 ori mai bun decit al unui roman amarastean-IATA CUM LUCREAZA OPOZITIA-distrugind pur si simplu,speranta,si viitorul romanilor

  RUSINE USELISTILOR-RUSINE……………….o gasca de praduitori,a caror interese sunt mai importante decit ale noastre a celor ce va platim…………..INCA O DATA RUSINE USELISTILOR VOUA SI CELOR CARE LA FEL DE IMBECILI CA VOI VA SUSTIN……………………

  • @Frank Zapa. Te plangi amice pe la toate usile ca liberalul Crin Antonescu s-ar fi aliat cu securistul Felix Voiculescu. Te intreb, oare daca s-ar fi aliat cu Basescu-Boc ar fi fost mai bun? Atat Basescu cat si Boc au fost nomenclaturisti in trecuta epoca, iar Basescu pe deasupra a mai fost si securist. Pai atunci care-i diferenta?

  • Turnule,observ ca te doare rau alianta asta foarte interesanta intre CRIN ANTONESCU-un neica nimeni,un zero fara trecut,prezent dar si fara viitor , si turnatorul la securitate DAN VOICULESCU,unul din cei mai mari dusmani ai romanilor.
   Eu zic sa nu te doara,si daca nu mai suporti-ia exemplul lui BIBLIO,DA-TI DEMISIA din uslfii si tu un om liber ,fara constringeri dar mai ales ,fara a fi obligat sa infuleci atita RAHAT TURCESC………….

  • @ Frank Zapa[King]
   Cum spuneam, scoateţi ce e mai rău din mine…

   Văd că aveţi grija înfulecatului… Staţi liniştit sunteţi în siguranţă, nu vă înfulecă nimeni. 😀

   Nici mie nu-mi vine să cred că de jos am ajuns în ceea ce scriu numai ca să vă fac să înţelegeţi că trebuie să plecaţi de unde lucraţi (şi trebuie să cobor foarte jos pentru a ajunge la înţelegerea domniei voastre), nu mai convingeţi pe nimeni. Trebuie să fac apel la partid să vă trimită la plimbare? Nu aveţi nici un pic de demnitate?

 93. Biblio-hai inapoi cu tine la FERMA PESEDISTA………..desi acum cu conturile ,pesediste,goale ma intreb de unde iti vei primii ,TAINUL’??????????????
  Parca simt asa cum iar dispari in ceata precum cornuta pe care o copiezi cu atita fidelitate……………………oare iar iti dai …………DE-MI-SI-A………..
  Asa cum ai mai facut si cu ochii inlacrimati,te-ai retras in singuratatea ,BUTOIULUI’ tau plin cu……………….TARITE…………..

  • @ Frank Zapa[King]
   Înţeleg apropoul, dar eu nu sunt Adrian Năstase, nu am să vă las să-mi număraţi ovulele galinacee, sunt cu mult mai pudic.

 94. SINTEZA ZILEI-este momentul din zi,cind argatii,uneltele vorbitoare aflate in solda lui FELIX MIRCEA DAN VOICULESCU SECURISTUL,isi varsa toata fierea si otrava adunata in ficati pe parcursul zilei.
  Saptamina trecuta sinteza zilei a sters pur si simplu pe JOS cu victor ponta,aplicindu-i un tratament cum cred eu bietul victors nu si-ar fi putut imagina.
  Ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat,aseara la sinteza zilei-GIDEA[CE NUMEEE,OAMENI BUNI,CE NUMEEEE] cu seninatatea unui porc in perioada ,IGNATULUI’ il fezanda pe victoras cu intrebari care trebuiau sa-i dea liniste stapinului sau VARANUL VOICULESCU.
  Trecind rapid peste intilnirile lui victoras care fie vorba intre noi,au fost cu niste amarasteni,GIDEA i-a pus intrebarea cheie-DA IL MAI SUSPENDATI PE BASESCU?????????????
  Imediat tremuriciul VICTORAS,dovedint ca orele de dresaj din laboratoarele lui FELIX TURNATORUL,au dat rezultate si-a spus poezia cu constiinciozitate,dindu-i asigurari lui FELIX CA……………..RAMINE CUM AM STABILIT-CRIN ANTONESCU VA FI PRESEDINTE PESTE TOTI CRETINII IAR VOICULESCU VA PRES. SENATULUI LA RAHOVA-in teminta de lux………..

  • @Frank Zapa. Omule revino cu picioarele pe pamant, caci protejatul tau trebuie sa se ia de mana cu Felix Voiculescu. Amandoi au fost securisti. Ce Dumnezeu, chiar nu observi ca apeland la astfel de argumente, de fapt iti “tai craca de sub picioare”. Dde tine nu ar fi mare bai, dar cu argumente de acest fel tai si craca de sub picioarele lui Traian Basescu. Oricum, o vorba populara spune ca “sa nu vorbesti de franghie in casa spanzuratului”, ori observ ca acum tu mai vii si cu un supliment de sapun!

 95. Turnule de Observatie-repet accentuez si subliniez-DAN VOICULESCU,conform unei decizii judecatoresti,a fost declarat colaborator al securitatii,ba mai mjult ca a facut,POLITIE POLITICA-INTELEGI TURNULE DE OBSERVATIE??????????
  Orice acuzatie trebuie validata de un TRIBNAL.
  Cind TRAIAN BASESCU,va fi condamnat in aceiasi termeni ca si FELIX MIRCEA DAN VOICULESCU-voi recunoaste CA DA ASA ESTE.
  Dar eu am atita minte,spre deosebire de tine,SA NU PUN BOTUL SI SA NU CRED POVESTILE CELUI MAI MINCINOS SI LIPSIT DE CREDIBILITATE POST ,DE FAPT TRUST DE PRESA DIN EUROPA.
  Nu o spun eu,o spun TOTI JURNALISTII DIN ROMANIA,O SPUNE ORGANISME INTERNATIONALE,GEN OXFORD ANALYTICA CA ACEST TRUST ESTE O MIZERIE DE PARTID.
  De fapt esti liber sa te faci de ris,esti liber sa demonstrezi ca nu esti cu nimic mai breaz decit FELIX VOIOCULESCU MOTANUL,SI CEI CARE ISI DUC TRTAIUL PE BANII FURATI DE ACESTA–inchei spunindu-ti SA-TI FIE DE BINE ,TIE SI CELOR CA TINE-ATI INGROSAT GALERIA ROMANILOR TICALOSI-sa ca ….RUSINICAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……….

  • kingu vb. de “imbecila opozitie ” un pic mai este ,atunci sa vezi cum o sa fie opozitzia ? 😆 😆 ,o sa faca poteca la DNA-ul atat de laudat de Basescu si de voi [uneori pe buna dreptate ] ,sa-i aresteze pe toti celavecii care gresesc ….sa vezi cum se transforma rasul lui zapa in bocetul kingului 😆

  • ..aplaudacii se bat cu un trust de presa particular ,in loc sa vada ce fac oligrofenii astia care conduc ,asa conducatori ,asa aplaudaci de doi bani …hihihih…..

  • Biblio am citit lista rusinii la tine pe blog ,te rog sa-l tai pe Andrei ,sper ca l-ai iertat odata cu moartea lui ,de mortzi numai de bine [sa nu fac o gresala Andrei Ionescu asa-l chema pe Andrei din Maryland ]…

  • Biblio …multzumesc ,in ultimele luni de viatza a lui Andrei ,venind in tzara si-a dat seama de conducerea portocalie ,intr-o convorbire telefonica cu el ,mi-a confirmat deziluzia pe care a avut-o cand a venit ,in America adevarul era umflat de propaganda portocalie …

  • Biblio,
   Fiindca mi-a atras atentia Puiu ref la lista aia a ta, a rusinii, vazui ca sunt si eu pe acolo dar nu sunt de acord cu motivele tale .

   Asadar citez:

   Ion “Adrian” Sebastian, pentru denigrare şi minciună calomnioasă.

   Precizari :numele meu este Ion Adrian , Sebastian fiind un nume care imi place mie ;

   Minciuna calomnioasa nu am produs decand ma stiu. Cred ca orice orice insulta mincinoasa se poate incadra aici ori eu nu muint adica nu sustin ca fiind adevarat ceva ce stiu ca este fals. Deci de insultat, m-am destrabalat in domeniu si am insultat cu supramasura in spatiul libertin la blogului, dar fiind convins ca insulta este binemeritata , acum deapre dojaz recunosc ca este o chestie impregnata de subiectivism dar nu justifica acel calificativ.
   Evident ca mi se flambeaza si poti s-o lasi acolo cat exista blogul tau 🙂

   Si daca a spune despre un cretin, ca e cretin ,inseamna denigrare, atunci am denigrat deasemeni in mod copios, dar se pare ca ACTA ma va cam lipsi de acest plezir. 🙂

 96. @ Puiule:
  Singura persoană liberală cu adevărat din partidul lui Antenescu este Săftoaica: ea dă la toată lumea dacă şi lumea are cu ce! 🙂 🙂 🙂
  ps. Auzi că Dinu a intrat în insolvenţă, sireacu, încă un TUN pe spate fraiereştenilor de vreo 700 de milioane! Ce-i aia? El poate mai mult dacă se forţează puţin la pixelul albastru! 😉

 97. Haaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiii-n-am vazut un comentariu argumentat ,asa cum am prezentat eu,n-am citit nimik decit DORINTILE FIERBINTI ALE LUI PUIU-care se vede,e lovit rau de nebunie.
  Cum mi-a raspuns el,adica lasa ca om venii noi la butoane si atunci o sa ii arestam pe pedelisti pt ca au carnet de partid portocaliu….
  haaaaaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiii,beyyyyyyyyyymvoua va manica furnicile piine din minuta acolo in FERMA PESEDISTA………..
  Tine-te de minta cu bBIBLIO………………………….HAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIII

  • Cind esti in criza de argumente ce-ti ramine de facut??????????????
   exact ce fac cei trei:PUIU,TURNUL SI BIBLIOTECARU.

   Pt bibliotecaru o mentiune-eu daca as fi in locul uselistilor ti-as rechizitiona calculatorul-DIN VINA TA PIERED ZILNIC ENORM……………tu biblio,estio ca o boala pt ei.hiiiiiiiiiiiii
   Il mai sfatuiesti pe VICTYOR PONTA,AI???????????????le mai dai asistenta si consultatii??????????????
   haaaaaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiii

  • @ Frank Zapa[King]
   Ultima dată domnul Ponta mi-a cenzurat o întrebare incomodă. Am repostat-o să văd dacă apare măcar a doua oară… 😀
   Măcar recunoaşteţi că sunt echidistant şi “chinuiesc” în egală măsură toate partidele.

 98. Cineva din PDL a ţinut să facă campanie electorală parlamentarilor USL şi le-a făcut nişte afişe colosal de mari împânzind toată ţara, fiecare parlamentar USL în colegiul lui, asta pentru a maximiza fixarea numelor şi figurilor către alegătorii care nu-i ştiau. O astfel de propagandă este binevenită USL, dat fiind că nici nu au prea mulţi bani, din câte se spune pe la ştiri. Şi mai mult… PDL a făcut asta în pre-campanie şi luându-şi toate măsurile că USL-ului nu i se poate reproşa nimic pentru acest gest.

  Mai mult, afişul este făcut astfel încât impactul vizual să fie pe nume şi pe fotografie, nicidecum pe textul mult pe care nu prea ai de ce să te oboseşti să-l citeşti.

  Eu am mai spus că PDL nu are nevoie de duşmani, sunt prea mulţi sabotori (voluntari sau involuntari) în interior.

 99. 1. @ T.O. 18.02.2012,12:16 pm
  In postarea din 15.02.2012, 05:29 pm am explicat cum este cu ” votul prin delegatie”. Acest procedeu A FOST FOLOSIT DE ABSOLUT TOATE PARTIDELE, DIN CAUZA CA PARLAMENTUL REUSEA F. GREU SA COSTITUIE CVORUMUL.Si, implicit, nu se reusea votarea legilor. Am explicat in ce consta acest vot: un delegat al unui partid spunea felul in care voteaza partidul sau, iar cel care conducea sedinta consemna cifrele in procesul verbal. NU AM SPUS NICIODATA CA SISTEMUL ( cunoscut si DE TOTI ZIARISTII ACREDITATI LA PARLAMENT) ERA BUN , SAU CORECT. Insa a fost aplicat ani de zile. atata timp cat rezultatul votului se obtinea prin numararea mainilor ridicate. CE A FACUT OPOZITIA ? A pandit un moment favorabil ei, si a ” dezvaluit ” marea frauda.ASTA FARA A SPUNE CA SI EI AU PROCEDAT LA FEL, SI PROFITAND DE FAPTUL CA NIMENI NU POATE RECUNOASTE, OFICIAL, CA S-A VOTAT ” PRIN DELEGATIE”, O LUNGA PERIOADA DE TIMP. Ce ar insemna sa se recunoasca , in mod oficial, acest stil de vot ? Aer insemna sa se reia la verificat TOATE LEGILE VOTATE IN ULTIMII 20 DE ANI , sa se depisteze ( unde se mai poate) care au fost legile votate astfel, si sa se reia votul pentru ele, si pentru toate legile care au legatura cu ele. VA DATI SEAMA CA TOT SISTEMUL LEGISLATIV AR FI DAT PESTE CAP? PE ACEASTA SMECHERIE, DE DOI LEI, S-A BAZAT OPOZITIA cand, facand pe mironosita a ” descoperit ” asa zisa frauda, in care si ea traise, bine mersi, timp de 20 de ani.
  2.@ Biblio
  Am vazut schimbul de replici pe care il aveti cu dl.Frank Z. Va declarati foarte surprins, atunci cand vi se atribuie simpatia fatisa fata de USL.
  Va spun , in mod sincer, ca , in perioada in care ati aparut pe blogul acesta, va urmaream postarile cu atentie, si de multe ori cu interes. Manifestam fata de dv. un anumit gen de simpatie, cu toate ca nu va impartaseam, intotdeauna, parerile. In plus, ceva mai demult, la o ora foarte tarzie ( sau foarte matinala, depinde din ce unghi se priveste ), v-am citit o postare din care rezulta ca sunteti singur si trist. Am avut, initial, intentia de a va scrie, dar m-am razgandit intrucat a 2-a zi aveam de rezolvat niste probleme, iar daca v-as fi scris , eram obligat ( moral ) sa intretin o discutie, si nu dispuneam de timpul necesar.
  Ulterior, ce m-a surprins foarte mult, a fost modul in care mi-ati raspuns dupa ce eu am scris despre dl. Antonescu. Eu am afirmat ca in nici o faza importanta a vietii d-sale, respectiv PERIOADA DE STUDII, PERIOADA ACTIVITATII PROFESIONALE SI CEA A PARLAMENTARIATULUI, NU A FACUT NIMIC CARE SA II JUSTIFICE ASPIRATIA LA INALTA FUNCTIE DE PRESEDINTE DE STAT.( Nota: ultimele manifestari ale d-lui Antonescu nu fac, dupa parerea mea, si nu numai, decat sa confirme ca nu are calitati de important om politic).Trec peste unele lucruri pe care mi le-ati scris atunci, dar ati incheiat intr-un mod care mi-a schimbat, complet, parerea despre dvs. Ati spus ca dl. Antonescu ARE NISTE HIBE care nu il fac indicat pentru finctia de presedinte, DAR SA NU ASTEPTAM CA D-SA ( dl. Bibliotecaru ) SA NI LE SPUNA!!! Tradus,asta inseamna ca dl. Bibliotecaru este atat de implicat in problema, incat prefera ( sau este indatorat ? ) sa sustina ajungerea in functia de presedinte a unei persoane, despre care stie ca nu merita aceasta functie.
  DIN ACEL MOMENT, CITESC CU ALTI OCHI POSTARILE D-LUI BIBLIO.
  3. Am mai scris despre ” marii specialisti”, care dau, la televizor, fel de fel de sfaturi despre cum ar fi bine, daca n-ar fi rau. Insa , aceiasi ” mari specialisti” , atunci cand sunt in postura de a face ceva concret, isi iau pantofi de sport, si o iau la fuga. Exemplificam prin exemplul d-nilor Ilie Serbanescu si Daniel Daianu, care au fost ministri si au sfarsit jalnic, dar acum stiu exact ce trebuie sa faca Romania ca sa fie mare si tare.
  IATA CA A MAI APARUT UN ASTFEL DE SPECIALIST. Renumitul ” om de afaceri” , Dinu Patriciu, prezent in fel de fel de clasamente cu bogatasi, ca urmare a extrem de dubioasei afaceri cu Petromidia, A AJUNS IN STARE DE INSOLVENTE CU FIRMA Mic.ro.Retail, pe care o controleaza.
  VAI, VAI, SI CAT DE CONVINGATOR DADEA D-LUI SFATURI IN LEGATURA CU ECONOMIA ROMANIEI !!!
  4. Iata ca mult hulitul ( pe plan intern ) Guvern Boc (dar apreciat, pozitiv, pe plan extern,cat si de catre vechiul PNL-ist, dl.Giuvara ), a luat masuri pe care , altii, le iau abia acum.
  Din presa aflam ca GUVERNUL SPANIOL A APROBAT, VINERI 17.02 2012,SCADEREA CU 25%- 30% A SALARIILOR ANGAJATILOR COMPANIILOR DE STAT !!! NU VI SE PARE CA ATI MAI AUZIT ASA CEVA???

  • Rar rar dar plin de miez.
   PS Cu Biblio, dar mai demult 2008-2009 am trait si eu aceiasi experienta doar ca eu ma implicasem. 🙂

  • Ghitulica te-am facut secund 2 [doi ] ,dupa mine si Madalina 😆

  • @ NeaKutare

   Antipatia faţă de modul de exprimare a domnului Frank Zapa[King] (şi vă rog să sesizaţi nuanţa, nu am spus că domnia sa îmi este antipatic, ci doar modul domniei sale de a se exprima) mă face automat… cum spuneţi… să am atribuită o simpatie făţişă faţă de USL? Stimate domn, ştiţi ce ar însemna să am o simpatie făţişe faţă de USL? Vă întreb asta pentru ca nu care cumva să gândiţi într-o confuzie de termeni. Asta ar însemna să vin aici şi să susţin programul USL pentru diferitele domenii ce trebuiesc revizuite, ar însemna să vin aici şi să ridic în slăvi pe domnul Ponta sau pe domnul Antonescu sau alţi lideri ai USL… Ar însemna să intru aici şi să fac o propagandă a spuselor şi acţiunilor USL. Asta înseamnă o simpatie politică. Priviţi ce face domnul Frank, şi nu numai domnia sa, ia orice fel de mesaj negativ transmis de PDL şi-l “amplifică” mormăind firoscos de parcă l-ar analiza. Când nu are nici un mesaj mai nou, se apucă să reia infinit nişte “analize” de denigrare a “duşmanilor” PDL (de fapt domnia sa apără nu neapărat PDL ci ceea ce crede domnia sa că este părerea preşedintelui Băsescu). Când există şi lucruri pozitive ale USL, le ridică în slăvi şi le subliniază şi pe acestea, până la aberaţie. Energia cu care se implică domnia sa sunt admirabile, modalitatea cu care înţelege să folosească această energie este, cel puţin pentru mine, ignobilă.

   Mă vedeţi pe mine că fac aşa ceva, dar din partea USL? Dacă “ating” uşor şi, uneori, cu puţin umor, gafele, nepriceperea, manifestările de reavoinţă, sau chiar răutatea executată de PDL, credeţi că susţin cumva USL? Pe blogurile USL îi ating pe ei dar nu citiţi dumneavoastră. Iată, ieri am citit o ştire (pe care am comentat-o şi pe blog) cum că PSD are o filială ilegală în Republica Moldova. Ştiind că şi PDL a mai trecut o dată cu o astfel de problemă în SUA, prin intermediul domnului Honorius Prigoană, am intrat imediat pe blogul domnilor Ponta şi Năstase să întreb ce s-a întâmplat şi cum explică această ilegalitate… Poate că domniile lor consideră că această întrebare este un atac din partea unui PDL-ist sau UNPR-ist… numai că au mai multă minte şi nu mă acuză că aş fi susţinător PDL.

   Ia să vă citez eu un comentariu de acum câteva zile… nu, chiar de ieri…
   http://www.nasul.tv/2012/02/17/victor-ponta-la-disneyland-victor-ponta-la-disneyland/#comment
   Referitor la Bibliotecaru? O fi aceeași persoană cu postacul-adorator de pe blogul personal al blondului Ministru al Turismului?
   (…)
   Revenind, oare acel Bibliotecaru postează și aici? E fan Udrea și anti-băsist sau de ce îl atacați așa, mai demult? 🙂
   Hm.
   Câte lucruri se pot descoperi printre cei pasionați de mișcările subversive din politică!

   Iată, pentru alţii sunt admirator al doamnei Udrea… Asta numai ieri, că de-a lungul timpului numai UDMR-ist nu am fost făcut, în rest de toate.

   Recunosc că mi-a plăcut “in perioada in care ati aparut pe blogul acesta”. 😆

   Recitiţi ce am scris exact despre domnul Antonescu… este un pic diferit spus acolo decât vă amintiţi domnia voastră. Reacţia mea era relativă la nişte comentarii extrem de urâte la adresa domnului Antonescu şi condamnam acea exprimare (asta dacă ne amintim acelaşi lucru). Nu ai de ce să terfeleşti pe cineva, este ceva nu numai murdar, dar şi degradant pentru cine spune asemenea lucruri, poţi să-i descoperi domnului Antonescu defectele reale şi esenţiale pentru a convinge pe cineva că nu este pregătit pentru funcţia prezidenţială. Dumneavoastră aţi înţeles însă de ce faptul că domnul Antonescu este un posibil candidat pentru preşedinţie iscă atât de multe umori în rândul PDL? Mai sunt doi ani, PDL nu ştie nici măcar cine va fi candidatul susţinut de ei… dar îl atacă pe domnul Antonescu. Nu-l atacă în calitatea sa actuală, cea de preşedinte de partid şi parlamentar, îl atacă în eventualitatea că va fi candidat la preşedinţie. Vi se pare că ar putea fi măcar o umbră de prezumpţie de corectitudine în aşa ceva? Sigur, lumea ar putea să prezinte lucruri reale ale domnului Antonescu, să-i urmărească activitatea şi să-i descopere hibele. Personal am criticat foarte mult activitatea politică a domnului Antonescu, asta în discuţie directă cu membrii PNL, că nu am de ce să o fac pe acest blog unde PNL-ul nu citeşte. Ce să vezi, ei nu au spus că sunt PSD-ist sau PDL-ist… deşi este evident că nu le-a picat bine ce am spus foarte categoric despre preşedintele partidului lor, şi asta exact acolo unde se lăudau ei mai mult cu domnul Antonescu, zona discursului.

   În sfârşit, relativ la ochii cu care citiţi mesajele mele… Este foarte bine că le citiţi în primul rând. M-aş bucura să le citiţi mai ales pe cele care vorbesc despre ceva anume şi nu neapărat pe cele ce fac ping-pong cu domnul Frank, care nu au nici un fel de valoare reală. Eu nu reuşesc să vă conving de nimic pentru cu nu vreau să vă conving de nimic. Ceea ce încerc eu să fac este ca, orice simpatie aveţi (sau nu aveţi), orice părere aveţi (sau nu o aveţi)… să o documentaţi cu realităţi, să vă construiţi o voinţă politică reală, bazată pe o conştiinţă civică corectă. Cum vă manifestaţi voinţa politică, pe cine votaţi, eventual implicându-vă prin înscrierea într-un partid, asta nu mă mai interesează. Cât timp faceţi totul având o conştiinţă civică, restul ţine de democraţie. Faptul că citiţi cu un ochi sau cu alt ochi ceea ce scriu eu nu reprezintă deasemnea o miză pentru mine.

  • Iată cum “Bibliotecaru” a ajuns o experienţă de viaţă! 😀 Unii “se dau” cu parapanta, sar cu coarda elastică, urcă pe Kilimanjaro… Alţii vorbesc cu Bibliotecaru. 😆

 100. Ma bucur ca ati semnat pe ultima suta de metri contractele pentru consolidarea Arcului de Triumf (desi in urma cu cativa ani tocmai a fost renovat) si pentru modernizarea unei parti din Cartierul Militari, insa ati uitat de promisiunea din toamna lui 2011 referitoare la Pasajul Domnesi si largirea strazii Prelungirea Ghencea. Sunt zeci mii de oameni care tranziteaza zona zilnic, fie ca locuiesc in zona (Domnesti-Clinceni si vor sa ajunga in Bucuresti, sau invers) sau pur si simplu folosesc Soseaua de Centura a Capitalei si se lovesc de cozile uriase create atat pe Prelugirea Ghencea (mai ales la orele diminetii sau spre seara), dar mai ales pe Centura Capitalei, pierzand zeci de minute (uneori si mai bine de o ora) in trafic pentru 1 sau 2 km parcursi in ritm de melc… Este inadmisibil ca un primar al Capitalei sa vina cu proiecte fantasmagorice, in timp ce orasul acesta nu beneficiaza de niste intrari civilizate, cu pasaje rutiere decente, nu cu farfurii zburatoare!… Sa stai la coada, sa te umplii de nervi, sa te injuri in trafic sau, mai rau, sa iti lovesti masina, pentru ca unul sau altul a incercat sa scurteze timpul si drumul de iesire din Bucuresti sunt doar cateva dintre “binefacerile” actualei situatii din zona Prelungirea Ghencea – Domnesti. Poate acum, macar in calitate de parlamentar, daca nu si de vicepresedinte PDL, sa faceti ceea ce ati promis in toamna! Astept si sper ca demersul meu sa nu ramana fara urmari.

 101. la virsta dvs. aratati de nota 10 tineti-o tot asa ati fc mult pt tara cu stima si respect Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *