A mai aparut o victima: baronul PNL de Bucuresti a fost “sabotat”

Scriam săptămâna trecută că trei bărbaţi (Crin Antonescu, Cristian Popescu-Piedone şi Andrei Chiliman) s-au unit să apere Bucureştiul de o femeie. Astăzi, li s-a alăturat un al patrulea Frankfurt politic, pe numele său Victor Ponta. Au lansat chiar şi o rezoluţie împotriva mea.

Şi, culmea, la câteva ore distanţă, finanţatorul campaniei cu care au împânzit oraşul, Andrei Chiliman, a simţit nevoia, ca un brav bărbat politic ce este, să se victimizeze – cum că eu aş fi dat ordin RATB să dea jos panourile şi afişele campaniei lor.

Încă de săptămâna trecută, le-am spus colegilor mei de la PDL Bucureşti, când am stabilit strategia pentru referendum, că noi trebuie să ducem o campanie curată. Nu trebuie să intrăm într-un conflict cu opozanţii Legii Capitalei. Cred că strategia lor de a mă ataca punctual pe mine este rizibilă, pentru că nu comunică nimic bucureşteanului. Ei nu aduc o critică punctuală acestei legi. Toată campania lor se reduce la atacarea unei femei. În plus, având în vedere că nu eu sunt primarul Capitalei, nu explică în niciun fel cum aş putea să pun eu mâna pe bugetul oraşului, în timp ce liberalii sunt chiar astăzi cu mâna pe cel mai mare buget din Bucureşti, cel al Sectorului 1. Şi aşa vor să rămână, asta e miza bătăliei lor!

Nu numai că nu am cerut să se dea jos vreun banner ori afiş, ba chiar am insistat să fie lăsaţi să le pună şi în colegiul  meu. Acolo există şi corturi împotriva mea şi se împart şi fluturaşi. Şi nimeni nu le-a spus nimic.

Înţeleg că au fost, totuşi, demontate unele panouri şi afişe ale PNL, amplasate în staţiile RATB. Motivul, aşa cum am citit într-un comunicat oficial, este că nu existau aprobări şi nici un contract comercial în acest sens, respectivele materiale de campanie fiind plasate ilegal.

Atitudinea lui Andrei Chiliman faţă de RATB confirmă ceea ce spuneam mai demult: Sectorul 1 s-a transformat într-o feudă liberală, în care toate instituţiile lucrează direct la ordinul marelui baron de cartier. El are impresia că lucrurile se întâmplă la fel şi la Primăria Generală. Numai că uită că primarul nu este al PDL, ci este tocmai cel pe care îl susţinea cu atât aplomb acum trei ani de zile. Când Chiliman vorbeşte de descentralizare, bucureşteanul ar trebui să înţeleagă că vorbeşte, de fapt, de baronizare.

Oricum, ar trebui să se facă o analiză a resurselor financiare aruncate în această campanie de PNL, partid chipurile aflat în opoziţie. Poate, totuşi, ne explică domnul Antonescu de unde a avut atâtea fonduri (câteva milioane de euro) pentru o campanie „civică” precum cea cu care a împânzit disperat Bucureştiul.

 

144 thoughts on “A mai aparut o victima: baronul PNL de Bucuresti a fost “sabotat”

 1. Buna seara.
  De ce Polonia ,in perioada 2008-20011, nu a cunoscut criza economica,fata de Romania care va iesi din criza,probabil in 2014 ? Raspunsul il putem gasi numai daca vom folosi notiunile de matematica elementara, ce nu are culoare politica. Sa studiem cu atentie economia celor doua tari si sa stabilim daca s-a respectat echilibrul balantei intre venituri si cheltuieli. Sa ne reamintim ca in perioada 2006-2008 s-au angajat in Romania peste 500 mii de bugetari. Polonia la o populatie de peste 40 milioane locuitori au numai 1,2 milioane bugetari,adica 30.000 persoane/milion,iar romania cu o populatie mai mica de 22 milioane cetateni avem 1,3 miliane birocrati.Daca si noi am avea aceeasi norma de personal ca polonezii de 30.000,atunci Romania ar avea nu 1,3 milioane birocrati,ci numai 22mil.locuit.x30000/milion=660.000 bugetari.Deci fata de polonezi avem in plus 1300000-660000=64000 bugetari excedentari,ce afecteaza negativ bugetul cu 4,57 miliarde euro/an,(numai pe fondul de salarii.Scurgerea nejustificata de capital concureaza cu imprumutul de la FMI. Iata ca in perioada 2008-2011, s-au cheltuit numai cu bugetarii excedentari, suma: 4,57 mild.euro/an.x.3ani=13,71 miliarde euro, ce reprezinta 69% din imprumuturile externe de capital. Sunt total nemultumit de guvernare Boc,ce a vorbit mult dar nu a relizat aproape nimic,in ceea ce priveste reducerea chelltuielior bugetare A fost o furtuna intr-un pahar cu apa, ce a speriat cei 10.000 de politisti si nimic mai mult.In prezent primariile angajeaza noi birocrati, afectand grav bugetul aflat moarte clinica..Se observa ca am cheltuit nejustificat 13,71 miliarde de euro cu bugetarii excedentari, in loc sa-i fi investit in educatie,sanatate, suprastructura,micsorarea TVA-lui la alimentele de baza, Contributia asigurarilor sociale,cu efecte pozitive de stimulare a economiei si crearea a noi locuri de munca si reducerea somajului. Pentru reducerea cheltuelilor de stat, pledeaza si Dinu Patriciu, mai putin Crin Antonescu si Victor Ponta,desigur din motive electorale. Electoratul poate fi trisat de politicieni, insa nu si economia ce are legile ei ! Mentionez ca din anul 2000 sunt membrul Partidului Social Democrat si nu pot fi acuzat de partizanat politic,proBoc.

  • Trebuie insa sa recunoasteti ca atat opozitia cat si justitia au avut grija sa puna un capac peste respectivul pahar,astfel incat sa nu se verse nici o picatura

 2. DOAMNA UDREA,
  Aveti perfecta dreptate in ceea ce scrieti, dar cu o observatie :
  NOI, CA SIMPLI CETATENI, putem sa spunem: ” Oricum, ar trebui sa se faca o analiza a resurselor financiare aruncate in aceasta campanie de PNL… Poate, totusi, ne explica domnul Antonescu de unde a avut atatea fonduri ( cateva milioane de euro) pentru o campanie …etc.”
  INSA DUMNEAVOASTRA, CA PARTID POLITIC AFLAT LA GUVERNARE, trebuie sa puneti problema mult mai ferm, si anume in sensul sesizarii organelor abilitate de a verifica respectarea legalitatii in acest caz . CONFORM LEGILOR, EXISTA AUTORITATI IMPUTERNICITE SA VERIFICE LEGALITATEA SPONSORIZARILOR PARTIDELOR POLITICE. In consecinta, fraza de incheiere a articolului dv. ar fi fost normal sa inceapa cu : ” PDL A DECIS SESIZAREA AUTORITATILOR ABILITATE sa faca o analiza resurselor financiare…etc. ” DACA ATITUDINEA PDL, PRIVITOR LA ACEST CAZ, SE REZUMA DOAR LA ARTICOLUL SCRIS DE DUMNEAVOASTRA…

 3. Este clar ca strategia opozitiei este atacul impotriva dvs. Probabil va depinde de organizatia pdl Bucuresti sa informeze corect opinia publica,astfel incat informatia sa ajunga printre oamenii de rand. Nu stiu cat va merge campania curata la sufletul bucurestenilor intr-o Romanie macinata de scandaluri politice si sociale. E trist ca spun asta,dar in randul electoratului roman s-a inoculat tipul de campanie agresiva atat verbal cat si imagistic astfel ca sunt sceptica atunci cand ma gandesc la succesul unei campanii curate. sper sa nu fiu inteleasa gresit,sunt adepta neconditionata a acestui tip de campanie,insa se pare ca barbatii politici de azi sunt de alta parere si tin sa ne arate in fiecare zi ca agresivitatea in politica este calea care pe care au ales sa marseze,indiferent de adversar. Spun inca odata,pacat de Ponta…

 4. ***Bună dimineaţa, doamna Udrea – vedeţi că am vut dreptate atunci când am afirmat că sunteţi o femeie periculoasă? Ne-o dovedesc până şi bărbaţii politicieni care fac zid să apere Bucureştiul…

  Vă daţi seama, oameni buni, ce bărbaţi, ca toate femeile, avem noi în politică?…

 5. Un zâmbet la cafea 😆

  – Tinere, deja ai utilizat două sanse.Toţi din sală au obosit să aştepte, inclusiv eu. Aşteptăm decizia ta, spune în sfârşit: “Da” sau “Nu”.
  – Pot să sun şi un prieten?
  – Ascultă, tinere, a i c i nu eşti la “Vrei să fii miliardar” … Suntem la oficiul stării civile!

  • @Silverstar. Pentru a degusta cafeaua cu mai multa placere am sa mai adaug si eu, cu permisiunea dv, ceva care sa ii sporeasca savoarea. De curand un fruntas politic PDL, referindu-se la campania electorala interna din acest partid, facea o comparatie interesanta intre principalii competitori Boc si Blaga. Blaga mergand cu treburile prin urbe si ajunge intr-o intersectie, ei bine o va lua la dreapta sau la stanga functie de problemele de rezolvat. Boc in schimb ajungand in aceiasi intersectie, va opri masina si va pune mana pe telefon, face un apel unde trebuie si va intreba: “Sefu, am ajuns in intersectia cutare, pe unde trebuie sa merg mai departe? Seamana un pic cu gluma dv. menita sa ne scoata un zambet, dar gasesc echivalentul acestei glume in politica mare drept un caz nefericit de care partidul va avea ocazia sa scape curand. Aveti oameni buni in partid si pe acestia trebuie sa pedalati. Blaga pentru functia de premier deoarece este un om energic si stie ce vrea, iar Cristian Preda la conducerea partidului deoarece are o minte limpede ce judeca in profunzime si este in masura sa puna un pic de ordine in partidul dv. Evident ca odata cu schimbarea lui Boc de la conducerea guvernului se deschide calea inlocuirii unor ministri ce s-au dovedit incompetenti: Ialomiteanu cu Mircea Cosea, Botis cu Marian Sarbu, Cseke cu Mircea Cinteza, Igas cu un altul pe care ar trebui sa il aleaga Vasile Blaga. Ma intreb cu o oarecare frica, daca nu cumva veti rata si aceasta sansa. Sunteti inca in situatia de a va putea baza pe parlamentarii dv. si ai aliatilor. Mai tarziu nu se stie. Sarut mana.

  • ***Turnul de observatie – te rog să nu mi te adresezi mie ca unui membru PDL pentru că nu sunt şi nu voi fi niciodată. Nu mint, nu fur, nu şpăguiesc, nu şantajez. Am trăit curat până acum şi nici de-acum înainte nu vreau să mă prostituez… 😮

 6. @Turnul de Observație
  Aștept un punct de vedere personal, independent și ,,neintegrat” al domniei voastre enunțat din creștetul turnului de lut pe care scrie fildeș, referitor la mizeria care se petrece acum într-o capitală chipurile eurupeană.
  Cu acest prilej, sper să nu pomeniți mai mult decât o singură dată numele Președintelui (providențial al) României, domnul Traian Băsescu. 🙂
  PS
  V-am mai spus, aici , cel puțin citesc (dacă nu și postează, uneori), oamenii cei mai inteligenți din bloggosferă. 🙂

  • @ZeV. Domnule, observ ca recurgeti la provocari. Voi raspunde, dar moderat. Nu stiu cand ati fost ultima data la biserica. Incercati inca o data. Veti ramane surprins de cate ori este pomenit numele Domnului. Pai dv. imi cereti mie sa nu-l pomenesc decat o singura data? Accept, fie si asa. Orice punct de vedere as avea, acesta nu poate fi decat personal. Referitor la turnul meu, observ ca sunteti malitios si este mare pacat. La drept vorbind, nici nu este nevoie de fildes. Turn de fildes foloseau poetii (unii mai folosesc si astazi). Mai observ ca desconsiderati lutul. Comiteti o eroare. Va reamintesc ca turnul din Babilon era facut din lut, e adevarat ca ars si doar tehnologia de realizare a facut ca acesta sa nu aiba viata lunga. Ceva viata a avut totusi de vreme ce a nascut o civilizatie – cea a ziguratelor, caci in valea marilor rauri a fost nu un singur zigurat ci o retea de zigurate. Referitor la turnul meu sa stiti ca nici nu este nevoie de unul prea pretentios, este suficient si un prepeleac, daca nu iti lipseste buna credinta. In alta ordine de idei, daca in bloggosfera dv. roiesc numai oameni de un anumit calibru, ei bine uite ca mi s-a ivit ocazia de a va reaminti ca foarte curand veti avea sansa de a schimba, cata de cat in bine, imaginea si potenta partidului dv. Spun asta nu neaparat pentru binele partidului in cauza ci mai mult pentru ca acest partid conduce Romania si chiar nu imi este indiferent cum este condusa. Sunt un pic dezamagit pentru ca observ ca in partid se manifesta multa timiditate atunci cand vine vorba de schimbari. Ati pornit campania cu optimism si energie pentru ca ulterior sa mergeti pe mana aceluiasi om care v-a adus unde suntem cu totii. Nu cunosc motivul pentru care refuzati oamenii cu idei si energie, dar promovati oameni ca Paleologu doar pentru a “destinde atmosfera”. Domnule va aflati in ajunul unei mari batalii. Alegeti-va comandantii, puneti ordine in ostirea portocalie, faceti un plan de bataie realist dupa care – cu curaj inainte.

  • ….da, am scris bine, eurupeană. 🙂
   …de la ,, a rupe”, adică :
   rupe – RÚPE, rup, vb. III. 1. Tranz. A distruge continuitatea unui material solid sub acţiunea unor solicitări mecanice; a despărţi (intenţionat) un obiect în două sau în mai multe bucăţi. ♢ Expr. A rupe (sau refl.) a i se rupe (cuiva) inima (sau sufletul, rărunchii) = a produce (cuiva) sau a simţi o mare durere. ♦ A(-şi) fractura o mână, un picior etc. ♢ Expr. A-şi rupe picioarele = a umbla mult (fără folos). A-şi rupe gâtul = a-şi pierde viaţa, cinstea, averea. A-şi rupe pieptul = a-şi obosi plămânii (vorbind sau cântând prea mult). ♦ A întrerupe, a curma tăcerea, relaţiile cu cineva. ♢ Expr. A o rupe cu cineva sau cu ceva = a pune capăt unui obicei, unui sistem, unei atitudini sau legături. A rupe preţul (sau târgul) = a ajunge la învoială după o tocmeală îndelungată. 2. Tranz. A distruge un obiect prin întrebuinţare. 3. Tranz. (Adesea fig.) A distruge un obiect prin sfărâmare, spargere etc. Apele rup stăvilarele. ♢ Expr. A rupe frontul = a străpunge linia de apărare a inamicului. 4. Tranz. A sfâşia un lucru smulgând bucăţi dintr-însul. ♦ A sfâşia un animal sau un om. ♦ A zdrobi, a strivi. 5. Tranz. A smulge. ♢ Expr. A rupe cuiva urechile = a pedepsi pe cineva trăgându-l de urechi. A-şi rupe de la gură = a se lipsi de strictul necesar în folosul altcuiva. ♦ A culege flori, fructe etc. ♦ A obţine (cu greu) o sumă de bani. 6. Refl. şi tranz. A (se) depărta, a (se) desprinde de cineva sau de ceva. Se rupseră din grămadă. ♦ Refl. (Despre grupuri, colectivităţi) A se împrăştia. ♢ Expr. (Tranz.) A rupe rândurile = (despre un grup de oameni) a fugi, stricând ordinea unui şir aliniat. A o rupe la (sau de) fugă (rar, la goană, la sănătoasa sau de-a fuga) = a o lua la fugă. ♦ Tranz. A-şi deschide (cu efort) drum de trecere.

  • De când stați la pândă ? ….sau aveți cumva un dispozitivd de avertizare electronic care face ,,biiiip” la o anume combinație de litere ? 🙂
   Deocamdată am citit doar atât : ,,Turnul de Observație….. dar vă asigur că voi reveni. 🙂
   În primul rând pentru a vă edifica asupra faptului că există oameni în România care fac o distincție, aș spune disjuncție NETĂ , dar ABSOLUT NETĂ, între liberalism și…actualul Partid Național non[liberal].

  • @ZeV. Domnule, marturisesc cu parere de rau, ca sunt un pic dezamagit de pasiunea dv. pentru rupere. Este adevarat ca uneori ruperea este dureroasa dar necesara. Este necesara atunci cand lucrurile merg rau, dar dupa operatiunea de rupere trebuie sa urmeze opusul ei – operatiunea de refacere a intregului printr-o coagulare care sa excluda componentele ce blocau functionarea intregului. Daca la asta v-ati referit in disertatia dv. despre rupere, atunci va felicit pentru ca sunteti pe drumul cel bun. Daca asa este, Domnul sa va ajute.

  • ZeV,citeam intotdeauna cu placere,ce scriai,chit ,ca in majoritatea cazurilor ,nu eram de acord cu punctele tale de vedere,opuse punctelor mele.
   Acum ,sincer ,nu stiu ce sa mai fac . M-ai pus pe ganduri.
   Chiar asa sa fie:”numele Președintelui (providențial al)României, domnul Traian Băsescu”.Parca ,am mai avut unul providential.
   Domnule e tare,mult prea tare.

  • …Oare cum putem asocia verbul ,,a rupe” cu numele distinsului domn cu sexul indecis, recte, Crin Antonescu ?
   Ia să vedem: o posibilă variantă, ar fi , alăturarea familiei de cuvinte (expresii, sintagme) cum ar fi [ ,,interes public”, ,,competență”, ,,prezență în Parlamentul României”, ,,responsabilitate”, ,, apetentență pentru dialog” , ,,instinct democratic”], de verbul ,,a rupe”, care ar avea sens doar dacă înlocuim litera ,,a” cu secvența ,, i se”, iar la sfârșit adăugăm o alta , ca de exemplu, ,, în paișpe”.

  • @Zev. Amice, observ ca aveti o fobie fata de liberalism. Au, stiti dv ca notiunea vine de la un verb generos – a fi liber? Cand va referiti la liberalism dv. nu aveti decat o singura imagine – cea a unui tip bun de gura care pune mana pe imblaci si da in impostori, intampator acestia fiind unii din oamenii dv. de care veti avea curand ocazia sa scapati) ca in “sacii de fasole”. Ei bine amice, a sosit momentul sa va lamuresc ca liberalismul este cu mult mai mult de atat. In primul rand liberalismul este o stare de spirit. In al doilea rand poate fi si o anumita categorie de profesie – un anumit mod de a-ti castiga painea cea de toate zilele. In al treilea rand liberalismul este si un mod de viata. Nu intamplator un caine va refuza mancarea daca asta intuieste el ca ar insemna pierderea libertatii. Mai apoi, prietene, liberalismul reprezinta si o ideologie, un curent politic, iar ultima expresie a liberalismului o reprezinta gruparea celor cu gandire liberala intr-un partid politic. “Disjunctie neta”? Am simtit eu ca ceva nu este in regula cu pasiunea asta a dv. pentru rupere.

  • @ZeV. Observ cu ingrijorare ca suferiti de pacatul inconsecventei. Marele om ce a fost Corneliu Cposu spunea ca “in politica nu se poate fara moralitate si consecventa”. Vreti sa il contraziceti? Mai zilele trecute imi spuneati despre necesitatea ca intr-o buna zi sa se produca o coagulare a fortelor de dreapta, actiune incercata in trecut si esuata. Ideea este generoasa. De buna seama ca acest deziderat la care va refereati se va indeplini intr-o buna zi, dar se va intampla atunci cand va dispare cauza care a generat esecul. Clamati ca vreti unirea sau macar reimprietenirea cu liberalii, ba chiar i-ati invitat la guvernare. Ce credibilitate mai prezentati cata vreme va referiti la liberali in acesti termeni, dar mai ales la cel care, momentan, inca ii conduce? Facandu-l toata ziua si ori de cate ori aveti ocazia, chiulangiu, repetent, londacolor, etc. credeti ca veti castiga simpatia acestuia sau macar a liberalilor? Va rog sa reflectati mai adanc la spusa lui Coposu despre moralitate si consecventa. Nadajduiesc sa apuc vremea cand aceste valori chiar vor avea valoare in politica.

 7. Spunea cineva ca “Secretul succesului in viata este legat de bunul simt şi onestitate: dacă nu aveţi aceste calităţi – succesul este garantat!”

  • @Silverstar. Observ stimata doamna ca starea de spirit va determina sa va alegeti si citatele. Sa fie cumva o tentativa de autoflagelare, asa cum fac adeptii mai zelosi ai invataturii lui Iisus? Sau o fi vorba cumva de vreun repros pe care vi-l adresati. Curaj stimata doamna, caci uite, zilele trecute Premierul Boc ne-a anuntat ca am iesit din recesiune.

  • ***Turnul de observatie – ştii foarte bine Bibliotecarule, căci tu eşti, cum îmi aleg eu citatele – să corespundă realitaţii… Eu nu am nici o treabă cu Iisus Christos şi nici cu autoflagelarea pentru că sunt normală cu capul… 🙄
   În ceea ce priveşte recesiunea, sincer, habar n-am ce este. Doar criza am simţit-o eu în portofel, nu şi în magazine ori pe stradă…

 8. Buna dimineata tuturor! Trbuie sa recunosc ca Bucurestiul s-a inverzit de atatea benere, incat la inceput am crezut ca are loc vreun comgres al ecologistilor.TOtusi in fata acestei desfasurari de forte PDL ar trbui sa fie mai activ in mass media ,astfel incat sa lamureasca populatia despre ce e vorba.A reusit partial dna Udrea sa faca asta in emisiunea lui Turcescu, dar mi se pare insuficient pt batalia crancena care urmeaza.

 9. @ Simpatice și distinse domn ,,Turn din Pisa” , în calitate de om înzestrat cu un minimum de rațiune (mă refer la mine însumi) , suficientă pentru a reține esențialul din trecutul apropiat, vă reamintesc (din dorința altruistă de a vă readuce ,din subconștient, informații relevante, în memoria curentă ) că actualul Președinte al României, împreună cu domnul Theodor Stolojan (cel care a ,,tras” PNL la lumină din mocirla anonimatului), au construit UN PROIECT GENEROS pentru dreapta românească, PENTRU ROMÂNIA !
  Începând cu 2005, adversarii cei mai virulenți ai alianței D.A., respectiv domnii Ludovic Orban și Crin Antonescu, au părăsit băncile Parlamentului României pentru a ne convinge , la televizor, cât este de securist Traian Băsescu, cât de incompetent este Emil Boc și cum vor acești domni să distrugă fosila istorică numită Partidul Național Liberal. Au sabotat din răsputeri fuziunea alianței, au blocat anticipatele și au exclus , în cele din urmă, partenerul de guvernare de la putere, pentru a-și bate joc de România susținuți fiind ÎN MOD NETRANSPARENT de PSD !
  DE CE au făcut asta ? Simplu, stimate domn (evident, pentru cei cu mintea perfect limpede) :
  1. Dosarul Rompetrol;
  2. Influența nefastă a patricienilor petroliberali asupra marionetelor Tăriceanu și Antonescu (apropo, cât câștigă și din ce surse….doamna Adina Vălean ?) ;
  3. Interesele ilegitime și transpartinice cu oligarhii PSD ale domnilor Patriciu, Tăriceanu, Dan Radu Rușanu, Nini (sau Mimi) Săpunaru, Relu Fenechiu, ,,poetul” (de doi euro….urmați de mai multe zerouri) Varujan Vosganian,etc , etc .
  Rămași de capul lor, acești indivizi cu miros penal, au DEVALIZAT finanțele României, au rispit în stânga și în dreapta în scop electoral și au susținut lovitura de stat numită suspendarea Președintelui României !
  Ce a făcut în acest timp Polonia ? A aplicat ÎNTOCMAI un principiu economic fundamental din învățătura lui John Maynard Keynes, respectiv acela care recomandă INSISTENT ECONOMISIREA în perioade de boom economic și nu cheltuiala deșănțată !
  Liberalii, așazișii liberali români, au făcut TAMAN PE DOS, adică au aruncat cu bani și în…câini (nu cei maidanezi, care prosperă bine merci) și a MALFORMAT sistemul bugetar cu sute de mii de români dornici de un loc călduț, bine plătit sau CLIENTELAR, pe banii grei ai întreprinzătorului….liberal ! Bravos națiune, că ai avut ,,privilegiul” de a te procopsi cu asemenea netoți, incompetenți sadea dpdvd economic și dușmani ai viitorului României !
  CU TOATE ACESTEA, dvs, cu un tupeu tipic liberal bazat pe desconsiderarea superioară a capacității românului de a discerne, intrați pe un blog de elită și ne vindeți gogoși că Boc trebuia în 2009 să….., sau pe 03.01.2010 să….., în condițiile când sacul bugetar , la 31.12.2008 era gol iar statul român, dator cu 5.3 %. !
  De fapt nu ar trebuie să ne mire nimic, în această țară. Nici măcar perfecta coexistență între inteligența (unora) și nesimțirea (acelorași) fără seamăn.
  Sper din toată inima ca în locul nesimțirii să există doar simpla uitare, specific umană de altfel, iar comentariul meu să vă ajute. Dar cel mai important este sprijinul …Domnului.

  • ….Încă mai aștept( pe blog) un liberal adevărat, provenit din PN[L] adică unul de bună credință. Se pare că este ,,o specie ” pe cale de dispariție. 🙂
   Nu-i nimic, avem un partid (și) liberal în România….liberal DE DREAPTA, NU DE STÂNGA. El se numește, PD-L. Acesta va câștiga alegerile în 2012, fie că vă place, domnilor, fie că (în mod sigur) nu. 🙂

  • erata…acum am văzut : corect este…au MALFORMAT, că e mai mulți (pseudoliberali) . 🙂

  • PS
   Pariez că toate ,,eminențele cenușii” (la propriu) ale PN[L] se precipită acum pentru un răspuns devastator , elaborat în echipă multidisciplinară postat pe blogul celei mai de succes femei politician din România. 🙂
   Mai bine v-ați concentra PE PROIECTE alternative (sau nu), dar și mai bine, ar trebui să vă cereți scuze foștilor parteneri de guvernare și ÎN PRIMUL RÂND, românilor.
   Din cauza voastră, liberalismul și dreapta românească au pierdul cel puțin 5 ani de REFORMĂ ! Nemernicilor !

 10. -Va salut.
  -Hau,hau,ham-ham.
  -Domnule nu va permit.Ce inseamna asta.Vorbiti cu un candidat.Eu nu sunt Fane 2
  -Hai ma Sile,ce dracu ,nu mai stii de gluma.
  -Pai nu mai stiu.De fapt nu mai stiu, ce sa stiu.Tot timpul numai bascalie?
  -Sile,nu mai fii suparat.M-am trezit bine dispus.Afara este frig,dar la mine in suflet este cald.Stii ,cat tin eu la tine.
  -Mie imi spuneti.Daia la lansare am ramas cu cativa,iar la Fane 2 a fost aproape tot partidul.Ati trimis-o si pe Eli .Trebuiau sa fie si Adi si Raducu si multi altii.Multi care au zis ca sunt cu mine,au facut stanga imprejur-scuzati-ma dreapta.De ce va bagati dom.le in problemele astea care nu ar
  trebui sa va priveasca?Eu cu Fane, avem strategii diferite ,dar amandoi vrem sa ducem partidul pe inalte culmi.Va spun asta ,asa ca intre vechi colegi de
  partid si ca suntem singuri.Si plus de asta,am inteles,Fane va fi presedintele partidului,dar nu credeti ca ar trebui ca eu sa fiu premier?Unul singur nu poate sa le faca pe toate si iasa si bine.Despre toate astea ,urla targul domnule.
  -Ce spui Frantz.De cand e targul, presedinte,Sile?Eventual eu sunt targul.Si cam care ar fi culmile alea ?Postavarul?Ca nu cred ca ai auzit tu de Everest.
  -Uite vedeti,iar ma luati peste picior.Va salut.
  -Agripino,cum a iesit? Si a sunat cineva?
  -Sefu excelent ,imprimare pe 8 canale.A sunat dimineata Fane2.Nu am reusit sa inteleg mai nimic si nici la redare nu se prea intelege.Auzeam numai sughituri.
  -I-o fi cazut greu gulasul.
  -Acum nu ,dar mai tarziu nu se stie.Cred ca plangea de bucurie si vroia sa va multumeasca ca l-ati pus primul pe lista.A mai sunat si Pleasca.A zis ca revine ,acum se ducea la niste taiat de panglici.
  -Auzi ,de ce or fi inteles aia ca am spus,Petre esti cel mai tare? Am zis ,ca eu
  sunt cel mai tare.Sunt providential,este Agripino?
  -Este sefu.

  Orice asemanare ,cu persoane sau intamplari reale,este pur si simplu intamplatoare.

 11. Nota bene,s-a reactivat turnul de control si din cite vad,este vitaminizat,energizat,gata sa se inhame la un pic de propaganda uselista,pt ca tinind cont de vechimea acestei legaturi PSD+PNL,ce mi-e pesedeul ,ce mi-e peneleul,toti o apa si un pamint-O GRUPARE DE SORGINTE BOLSEVICA,fara nici o strategie economica,fara nici un proiect pt romania.
  Pardon,ca m-am grabit,ba au un program,pe care de altfel il deruleaza cu sfintenie de peste 20 de ani-JEFUIREA STATULUI ROMAN.
  Culmea neoobrazarii si a tupeului vine de la PSD.In acest moment,PSD DATOREAZA PESTE 7 MILIOANE DE EURO,DIVERSELOR COMPANII PRIVATE,dar si statului roman,datorie acumulata in timp,pe care PSD,REFUZA SA O STINGA,desi aceste datorii au dus la falimentarea unor firme,NEPLATA T.V.A AFERENT STATULUI,A C.A.S. SI A IMPOZITULUI PE PROFIT.
  Iata o proba de INTELIGENTA ECONOMICA,PE CARE PSD,UN PARTID INTESAT DE TRINTORI,PRADUITORI,SI CORUPTI,o ofera,pe post de MOSTRA A CAPACITATILOR LOR MANAGERIALE.
  Va imaginati ce ar insemna ca INDIVIZII ASTIA SA AJUNGA LA PUTERE SI SA PUNA MINA PE PUSCULITA STATULUI?
  Si pt ca gluma sa fie si mai picanta,zapacitul VICTOR PONTA,CAUTA IN ACEST MOMENT BANI,ATENTIE PE LA BANCI PT A CUMPARA SEDIUL DIN KISELEF.
  Adica ce face dl PONTA,IN LOC SA-SI STINGA DATORIILE FATA DE STAT,SI COMPANII,OMUL SE GINDESTE SA DEVINA PROPIETAR?
  Adica,da-l incolo de BUGET,DA-I DREAKU PE PENSIONARI,PE BUGETARI,CE,DE CE SA NE PLATIM NOI PESEDEII DATORIILE,CE DACA NE-AM DISTRAT PE BANII ALTORA,EI SI?
  DOAR NOI TOATA VIATA AM TRAIT PE BANII ALTORA,SI AM TRAIT BINE,STATUL ,N-ARE DECIT SA SE DESCURCE,E TREABA LUI,NOI AVEM ALTA TREABA.
  NOUA SA NE DEA SALARIILE,INDEMNIZATIILE DE PARLAMENTAR,SUMELE FORFETARE,CA NOI AVEM TREABA.

 12. Asadar P.S.D.SFATUIT DE MARII ECONOMISTI AI NEAMULUI,CEI PE CARE II VEDETI ZILNIC LA REALITATEA SI ANTENE-PUR SI S IMPLU SFIDEAZA STATUL,II SFIDEAZA PE BUGETARI,NEPLATINDU-SI DARILE SI DATORIILE.
  IN ACEST CAZ PROPUN MEDIULUI DE AFACERI SA PROCEDEZE LA FEL,ASA INCIT IN 3 LUNI SA-I VAD PE PESEDEI IN DRUM,,SOMERI SI FARA BANI,PT CA ACESTI TICALOSI PESEDESTI TRAIESC DIN BANUL PUBLIC,EI SUNT VERSATI IN A CAPUSA RESURSELE STATULUI,NICIODATA,N-AU BAGAT UN LEU IN BUGETUL STATULUI-DAR AU FURAT CU SACUL.Asa ca propun sa strigam catalogul hotiilor pesediste,in aplauzele turnului de control.

  • ***Zapa – este deja al doilea an când aflăm că PSD nu-şi plăteşte dările către stat şi nici nu o vor face dacă nu sunt constrânşi sau, cum bine spui, scoşi în stradă, deoarece, în sinea lor, speră să ajungă la guvernare şi astfel, să sfideze statul. Trebuie insistat cu aceasta temă şi publicat pe mai toate site-urile cu trafic mare.

 13. @ Domnule Turn, vă mai rog un singur lucru , după care îmi văd de treburile care nu suferă amânare: să nu mai îndrăzniți vreodată să mai asociați, nici în visele dvs cele mai intime, numele Seniorului Coposu , etalon de moralitate și promotor (nu ProMotor de Citroen) al VALORILOR CREȘTIN DEMOCRAȚIEI EUROPENE, cu numele imberbului cu umbreluță de soare, recte Crin (Porumbacu) Antonescu !
  Coposu a suferit și A PLĂTIT CU LIBERTATEA pentru credința sa în axiologia autentică, în valorile creștine ale demnității individului INTEGRAT în comunitatea principiilor general umane bazate pe respect reciproc, moralitate și muncă în echipă.
  Nu confundați aceasta cu liberalismul individualist, egoist, egocentrist, insularizant, generator (în cele din urmă) de alienare și depresie (în goana furibundă după profit CU ORICE PREȚ) în care individul ,, cu gulere albe” instruit, acumulează privilegii, acces preferențial la informație, respectiv exces de bunuri/proprietăți ȘI SE FOLOSEȘTE DE ASCENDENTUL LUI în detrimentul mai multora , majoritari, înzestrați fie cu naivitatea denumită ,, bună credință”, fie ocoliți de șansă. De aceea LIBERALISMUL PUR ȘI EGOLATRU este combinat și UMANIZAT ,în Partidul Popular European, cu valorile morale de tip conservator și/sau creștin-democrat, care permit comunității să se agrege , să funcționeze ȘI MAI ALES SĂ EVOLUEZE ,cu un minimum de dezechilibre și/sau distorsiuni.
  AICI, VĂ AȘTEPTĂM. DUPĂ CE RENUNȚAȚI LA ACTUALUL ELEMENT BLOCANT AL RECONCILIERII : el se numește, Crin Antonescu , ratatul de meserie care a călcat în….., în fine, cu noroc de mic, chiar dacă nu a muncit și nu a făcut nimic în toată viața lui bicisnică.

 14. @Admin
  Cineva a făcut o trimitere jignitoare , în scop confuziv, la numele Seniorului Coposu ,comparându-l cu actualul impostor care conduce (spre gard și…neant ) PN[L] , lider istoric al neamului (domnul Coposu n.a.) care a promovat valorile umanismului și ale creștin democrației ( SUFERIND, INCLUSIV CU PROPRIA-I LIBERTATE ) și nu liberalismul egocentric și manipulativ, prin urmare vă rog să-mi deblocați comentariul.
  Vă mulțumesc anticipat.

 15. sclabanii astia nu va fac fata doamna.eu zic ca fara sa va opitinti ii faceti chisalita.tre’ sa se adune multi ca ei ca poa’ sa va creeze cat de cat probleme.si oricum , oricat s-ar zdrumica ei nu vor fi in stare sa va deraieze de la traiectoria ascendenta deoarece aveti un mare aliat.nu omul cu privirea vultureasca cum ar spune unii rautaciosi , ci poporul.cu el alaturi orice rezistenta este inutila si descalificanta.doamna daca va limitati numai la primaria capitalei eu emigrez.va rog sa continuati pe aceasta imaculata linie deoarece randul sustinatorilor creste exponential.
  al dvs fanatic si de’a pururi sustinator demostene
  p.s. am uitat sa va spun ca am sub perna un portret de’al dvs ,creatie proprie .deoarece posed ceva veleitati artistice am zis sa ma manifest cumva sa las aceste trairi sa se transpuna undeva sa nu se piarda in eter.

 16. Execrabil interviul de aseara a lui ponta,care nu vine cu nici o solutie plauzibila la problemele reale ale societatii romanesti,ci doar cu atacuri murdare si defaimari la adresa lui basescu ,boc si udrea,orchestrate din umbra de felix,nastase si patriciu,adevarati mentori ai acestei uniuni comunisto-hotesti!

 17. Lucru rar,pur si simplu sunt bulversat,pt ca m-am angajat la o ,LUCRARE’ pe care nu stiu daca am puterea,timpul si energia sa o duc la bun sfirsit,si anume sa STRIG CATALOGUL HOTILOR SI PRADUITORILOR DIN PSD.Abia dupa ce mi-am dat seama ce gresala am facut,prin reposabilitatea pe care mi-am luat-o,am realizat ca ar trebui sa stau blocat in fata calculatorului cel putin o saptamina.
  Asa,ca,cu scuzele de rigoare fata de ,PRADUITORII SI HOTII PESEDISTI’pe care nu-i voi pomeni,o sa-mi permit sa fac un triaj sever si sa-i pomenesc doar pe GIGANTI,PE RECHINI,PE CEI CARE AU DIRIJAT,CONTROLAT SI APARAT HOTIILE LA CARE S-AU DEDAT zecile de mii de pesedei din virful piramidei si pina la baza organizatiei PIRAMIDALE,DE TIP MAFIOT,care este acest PSD.
  Asa ca,sa inceapa strigarea:
  1.ION ILIESCU,CEL SARAC SI CINSTIT,PROTECTORUL HOTIILOR,INVENTATORUL CAPITALISMULUI DE CUMETRIE,CEL CARE A FACUT CA ROMANIA SA FIE :MEREU FASDCINANTA SI SURPRIZATOARE
  2.NICOLAIE VACAROIU-ACEST HAGI AL SEMNURILOR BANCARE,AL FALIMENTARII BANCILOR DE STAT,CARE A GAURIT SI DEVALIZAT SISTEMUL BANCAR ROMANESC.
  3.ADRIAN NASTASE-CHINEZUL DIN ACEST PARTID CARE LUCREAZA DUPA RETETELE TRIADELOR CHINEZESTI-MARELE RECHIN,OMUL CARE A VINDUT ,SOLUL,SUBSOLUL SI AERUL ROMANIEI SI A ROMANILOR,ASTAZI PLATIM LA GREU,BENZINA,GAZELE,CURENTUL,URMARE A GRIJII PE CARE ADRIAN NASTASE A AVUT-O PT COMISIOANELE LUI,A UITASEM DE FREGATE,CRED CA A VRUT SA-I FACA IN CIUDA LUI TRAIAN BASESCUM,SA-I ARATE CA SE PRICEPE SI LA MARINA.
  4.MIRON MITREA-SI NICOLAICIUC-OHOOOOOOOOOOO,AICI E O ADEVARATA VESELIE,AICI VOR INTRA IN SCENA SI LIDERII DE SINDICAT,DRUMURI,SOSELE,AUTOSTRAZI SI CAI FERATE,O ADEVARATA MINA DE AUR PT PESEDEI………….Sute de PESEDEI VOR PICA ODATA CU REVENIREA LUI NICOLAICIUC IN TARA-VA FI UN REGAL………..
  5.- VI-I MAI AMINTITI PE MINISTRII SANATATII,DAR PE DOCTORUL BRADISTEANU????????????????ASTIA AU FACUT PRAF O CARUTA DE BANI…………..
  6.-DAR SA REVENIM SI LA ULTIMII CAZUTI LA DATORIE,CEI CU PROCESE AFLATE PE ROL ASTAZI,PESEDISTUL PETCU,FOST SENATOR PSD,SI LIDER DE SINDICAT,CORUPTIEEEEEEEEEEEEEEEEE,IN FORMA CONTINUATA,ADICA ZI DE ZI…………..
  7.-CATALIN VOICU……………DOI SI UN SFERT,TELEFOANE,MOS CRACIUN,POLITIE POLITICA,JUDECATORI DE LA I.C.C.J.,DRUMARI SPONSORI AI PESEDEILOR[VEDETI DE CE AU DATORII?] SENATOR PSD,OMUL LUI ILIESCU,CORUPTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,DE LA MAMA EI………..
  8.MIRCEA GEOANA…………………HAAAAAA,EXMATRICULATUL DIN PSD,OMUL CU BOTNITZA…………DEMOCRATIE DE TIP PSD CU PUMNUL IN GURA.
  AL DOILEA OM IN STATUL ROMAN,MIRCEA GEOANA,VORBESTE DOAR CIND APASA PE BUTOANE SI MANETE VICTOR PONTA SI PARTIDUL.HAAAAAAAAAAA HIIIIIIIIIIIII
  Alooooooooooo,turnule de control,ai inceput sa aplauzi?????????????????mai vrei?????????????????????
  Daca ti se pare turnuletzule,ca mi-am batut joc de lista ,GREILOR,EI CE SPUN EU GREILOR,SUPER GREILOR ,A TICALOSILOR,IN BENEFICIUL CARORA TU MUNCESTI,PT CA NU-I ASA,DOAR NU-=TI RACESTI TU GURITA TA,DEGEABA PACILEA.
  Pt ca intr-o logica de fier,daca tu zici,JOS BAIETII ASTIA DE-S FIDELI LUI TRAIAN BASESCU,e clar ca tot tu zici,asa discret ,SUS PONTA,SUS ANTONESCU,SUS DERBEDEII SI GOLANII………..SUS TURNATORII ………………..

  • @Frank
   Ai perfectă dreptate, Frank, dar ai grijă că lichelele inteligente (dar malefice) s-au specializat în sofisme și sunt capabili să speculeze, în favoarea lor, violența de limbaj și patosul, chiar emanate din bună credință și adevăr indubitabil.
   Se pare că este o strategie alternativă, mai sofisticată, după ce s-au convins că românii sunt mai inteligenți decât au crezut ei, iar scenariile gen ,,filmulețul cu palma”, sau ,,dictatura lui Traian Băsescu”, sau ,,traficul de armament”, sau ,,incompetența și clientelismul guvernului Boc”, etc, au eșuat lamentabil.
   Ei știu că audiența iRTV și A3 scade dramatic, iar lumea, înțelege că măsurile de reformă au un caracter corectiv, absolut necesar, chiar dacă dureroe, după dezmățul penelisto-pesedist care a pus România pe chituci.
   Trebuie să oferim oamenilor ARGUMENTE PRO, pentru că despre pesedei și penelei (adică lei cu pene) nu prea mai sunt multe de adăugat.
   PS
   Apropo, am aflat că ROMÂNIA, nu are în prezent NICI UN SPITAL de categoria 1, adică dotat cu toate cel 18 discipline necesare funcționării optimale a unui spital modern, european !
   Ce a făcut nesimțitul contabil NICOLĂESCU cu banii cetățenilor, în perioada de ,,DUDUIALĂ” ECONOMICĂ? AUDDD ?
   Mama lor de derbedei cu gulere albe ! DNA, șo pe ei !

 18. @Silverstar
  Din reacțiile domnului Bibliotecar, pe blogul lui C.Preda, am tras concluzia că această entitate liber cugetătoare , dotată cu o pălărie mult prea mare pentru domnia sa, ne ignoră. Evident că ne…spune, sistematic, acest lucru, ori de câte ori, se simte vexat 🙂
  Să aibă , acum, ipocrizia, două nume ? 🙂

  • ***ZeV – îi recunosc stilul, modalitatea de adresare, felul de a-şi etala bruma de cunoştinţe, ostentativ, şi dorinţa, evident neexprimată, de a avea întotdeauna drptate. Nu cred că mă înşel. Am mai scris într-o seară că este el şi comentariul a dispărut imediat.

 19. buna dimineata! imi place ideea dumneavoastra, de a reforma si organiza frumosul oras si totodata MARELE Bucuresti! Care are un aer: atat balcanic cat si occindental! Mai scapam de birocratia asta ( macar 50%)! Faceti un lucru bun! Oricum Bucurestiul trebuie organizat in mai multe puncte! Punctele urgente ( pe care eu vi le sugerez) : curatenia, infrastructura si reducerea nr de primarii si posturi din cadrul acesta in care se taie frunze la caini!

 20. Pt ca as fi profund nedrept,fata de pesedei,am sa ma ocup si de partenerii lor de coalitie,dar nu am sa ma ocup de HOTIILE PENELISTE,nu de data aceasta,acum am sa strig CALAGOLUL TURNATORILOR SI SECURISTILOR DIN PNL.
  De ce am sa fac acest lucru??????????Pai e simplu,pt ca PESEDEI,i-au tinut in lesa pe PENELISTI,SI I-AU GHIDONAT datorita ,DOSARELOR DE TURNATORI,pe care din cind in cind,PESEDEII,le fluturau pe la nasul penelistilor turnatori,asa incit ori de cite ori a fost nevoie de o ,TRADARE CARE SA FIE IN BENEFICIL PESEDEILOR,PENELISTII AU RAASPUNS PREZENT SI AU FACUT-O,fara nici cea mai mica remuscare,fara a avea un regret,ca gesturile lor politice ii afecteaza pe romani,si le nenorocesc vietile,facind posibil MENTINEREA COMUNISMULUI IN STRUCTURILE STATULUI,CONSERVIND UN STAT BOLNAV ,BOLSEVIC SI OSIFICAT IN DOCTRINA MARXISTA.
  Dar sa dam drumul la catalog.

 21. -Sa traiesti nea Florica.How do you do?
  -Merci,bien.
  -Ce faci domnule, tot cartofi vinzi?Pai vinde si matale varza.Il stii pe nenea ala care a fost si ministru si primar si iar ministru.Ai vazut, are acu muntii tarisoarei noastre,basca o vila de incape si portu Agigea in ea,ca tot e pe malul apei.
  -Lasa frate, ca aia nu se pune.Atunci fura psd-ul si cu pd-ul si cu pnl-ul.
  – Astia acum zic ca fura psd-ul cu pnl-ul,iar pc-ul fura de la amandoi.
  -Daca aduni din psd si din pd si din pc rezulta pdl.Udmr jmangleste separat ,pe
  sestache,cica nu ii vede nimeni.
  -Nu inteleg sa ma bati.Pdl-ul nu fura?
  -Doamne,doamne..Mai fraier cu basca ,atunci cand esti la putere, nu ai de ce sa furi.Atunci ei.
  -Care ei?
  -Nu ma, ei ca indivizi,ci ei,adica ti se da.
  – Si asta se pune?
  -Normal ca nu. Cel putin nu acum.

 22. Observ ca jurnalista F.JU(N)CAN se ia de dvs.de “FRUNZA CA BRAND DE TARA”, de milioane de euro cheltuiti,de DL.BASESCU ca nu s-a implicat in povestea asta cu CIORAN,ca si cand dansul ar fi trebuit sa participe la licitatie-de faptul ca romanii si tiganii din strainatate ne fac reclama proasta ,mascand ca chiar ea face parte din aceasta etnie.Cine o finanteaza pe aceasta “tovarasa”care si-a cumparat vila la PARIS , care face drumuri saptaminale in EUROPA,oare ANAF=UL doarme,nimeni nu controleaza ce sume se invirt pentru a provoca dezinformare prin televiziunile lui VANTU si VOICULESCU,in sprijinul cui este “fatuca”care plinge pe umerii copacilor din SNAGOV.IATA cum comenteaza dezintegrata moral pe blogul ei:Floriana Jucan 4/9/2011 11:21:10 AM
  Pentru un simbol national, da, trebuia sa faca ! In plus, avea ocazia sa dea o lectie celor care il acuza ca n-a terminat nici acum Örbitorul”lui Cartarescu pe care il citeste de vreo 5 ani incoace. Si mai avea ocazia sa demonstreze ca atunci cand l-a evocat, cu vreo cateva luni in urma, n-a rostit doar un discurs ipocrit. S-a laudat cu Cioran, dar a stat nepasator cand sase manuscrise originale ale acestuia puteau ajunge la statul roman ! In plus, banii investiti ar fi fost recuperati imediat prin vanzarile cartilor tiparite. Nu exista scuza pentru nepasarea statului roman care a cheltuit milioane de euro pentru o frunza, dar n-a gasit cateva sute de mii pentru unul din putinii romani care ne fac onoare. Cioran este brandul de tara nu criminalii si tiganii de prin strainatate !

 23. Ei si acum sa trecem la CATALOGUL CELOR MAI JEGOSI ROMANI,A TURNATORILOR,a acelor indivizi,gretosi alunecosi,care pt o FELIUTA DE BALEGA BOLSEVICA,si-au infundat,i-au bagat la beci pe amicii lor,cunoscutii lor,rudele lor,pina si pe sotiile ori sotii lor,ajungind pina acolo imncit si-au turnat propii copii-DECI CATALOGUL TURNATORILOR PENELISTI:
  Dintr-un inceput trebuie spus ca ,nucleul,,ASA ZISI PASTRATORI AI VALORILOR LIBERALE,INTERBELICE,cei care s-au revedincat din PARTIDUL BRATIENILOR,TOTI,DAR ABSOLUT TOTI,AU FOST FOLOSITI DE SECURITATEA COMUNISTA PT A OMORII IN TEMNITELE COMUNISTE PE ADEVARATII LIBERALI,CEI CARE CU ADEVARAT AU FACUT CINSTE LIBERALILOR.

  1-DAN AMADEUS LAZARESCU-UNUL DIN INITIATORII INFIINTARII PNL,DUPA 22 DECEMBRIE-TATAL VITREG A LUI CALIN POPESCU TARICEANU-RECUNOASTE IN 2002 CA A FOST TURNATOR AL SECURITATII.
  2.MIRCEA IONESCU QUINTUS-FOST PRES. PNL,FOST MINISTRU AL JUSTITIEI-UNUL DIN CEI CARE REINFIINTEAZA PNL-DECLARAT TURNATOR SI URMARE A UNEI DECIZII C.N.S.A.S-A FACUT POLITIE POLITICAS,PUNCT-
  3.-CONSTANTIN BALACEANU STOLNICI-A RECUNOSCUT CA A FACUT POLITIE POLITICA,TURNATOR ,A PARTICIPAT LA ASASINATELE PUSE LA CALE IMPOTRIVA ZIARISTILOR DE LA EUROPA LIBERA-ATI AUZIT,ASASINATE ,EUROPA LIBERAAAAAAAAAAAAA-TURNULE DE CONTROL?????????????????
  Cel mai grav,mi se pare ca acest domn,S-A AUTOPROPUS SA DEVINA TURNATOR……….SI SA COLABOREZE CU SECURITATEA ROMANA
  4.-RADU CIMPEANU-Aactivat in exilul romanesc,in franta,dar,dupa ce PAUL GOMA a ajuns in franta si vestea ca RADU CIMPEANU ESTE TURNATOR,a fost marginalizat.
  N-am sa-l nominalizez pe ALEXANDRU PALEOLOGU,PT CA acest distins domn,a recunoscut colaborarea sa cu securitatea ATENTIE,INAINTE DE 1989,asadar nu poate fi acuzat de ipocrizie si parsivenie.
  Despre tinereii penelisti,turnatori la securitate voi vorbi cu alta ocazie.
  VOI REAMINTII DOAR CA,PORUMBACU ESTE ACUM IN TANDEM CU TURNATORUL FELIX,care i-a pus la dispozitie TRUSTUL INTACT,CARE ASTFEL,DEVINE O PLATFORMA MEDIATICA PT PROMOVAREA TURNATORILOR SI A CELOR CARE AU FACUT POLITIE POLITICA,DAR SI DE A-I ADUCE IN FRUNTEA STATULUI ROMAN.
  Astept relaxat reactiile ,SUSTINATORILOR ,ACESTOR TURNATORI,PE CARE ZILNIC II VEDEM CU CITA GRATIE,NE EXPLICA EI,CE MARI BARBATI DE STAT POT DEVENII,CEI CARE INAINTE DE 89 AU FOST CIRPE CU CARE SECURITATEA SE STERGEA PE ,ciubote.

 24. @Frank
  Cei care s-au lămurit de mult că părțile componente ale USL nu reprezintă nimic dpdv ideologic și programatic (decât cel mult un zero tăiat în două), cred că vor să știe cum își ,,așterne” PDL viitorul. Cel puțin, pentru mine, nu este indiferent, așa că repostez comentariul pe care ți l-am adresat ieri, pe pagina anterioară, nefiind sigur dacă l-ai citit , sau nu :
  11.04.2011 10:32 pm
  @Frank
  Stai calm, până în prezent pedeliștii s-au comportat cu moderație și civilizat, la depunerea moțiunilor, nimic nu a sugerat , cel puțin astăzi, că în partid s-ar fi acutizat o luptă pentru putere fără menajamente. Toți cei trei candidați, au subliniat că adversarii lor sunt eminamente, ÎN EXTERIORUL partidului și nu în interior.
  Am remarcat că Sever Voinescu nu și-a tranșat opțiunea, iar multe dintre cele 35 de propuneri enunțate în recenta platforma de reformă a partidului de către cele trei cunoscute personalități, se regăsesc în moțiunea lui….Vasile Blaga.
  Aș mai sublinia câteva idei :
  Președintele nu a greșit atunci când și-a anunțat retragerea din viața politică după expirarea mandatului, ci atunci când s-a amestecat în competiția internă din PDL. Astfel, mulți dintre actualii susținători ai lui Boc, au trecut în tabăra acestuia, foarte recent, în urma poziționării prezidențiale. De aici se vede cine are coloană vertebrală și cine nu….prea.
  Multă lume confundă , din păcate (deh, reminiscențe ale trecutului), calitatea de premier a domnului Emil Boc, cu cea de șef al partidului. Reforma în România nu este imprimată de partid, ci de guvern și în general, de către instituțiile statului, având susținere omogenă în parlament din partea unui partid cu un manageriat de forță și persuasiv.
  Îmi amintesc că, luni întregi, s-a tot discutat despre necesitatea separării celor două funcții, lucru care mi s-ar părea perfect firesc. Era un punct de reformă, considerat de stringentă prioritate. Brusc, după intervenția neinspirată prezidențială, a intervenit…amnezia totală, pe o temă, care ar fi trebuit să genereze un consens, prealabil, general.
  Se vede limpede că Emil Boc nu poate cumula cele două funcții, pe de o parte, neavând ,în mod obiectiv, timpul necesar, iar pe de alta, neavând în dotare suficientă autoritate pentru a impune disciplină în partid. Nu este pur și simplu un lider de partid puternic, în mod nativ, adică de la mama natură, chiar dacă este onest, competent și bine intenționat ca prim ministru. Nu întâmplător, partidul a slăbit, prin dezertarea recentă a unor membri importanți cu atribut parlamentar.
  Mă rog, cum vor hotărî membrii partidului, la Congres, așa să fie, numai să mențină partidul unit și coerent.
  Și în nici un caz, nimeni nu trebuie să întoarcă spatele noilor veniți, personalități cu impact semnificativ în opinia publică, a căror viziune trebuie valorificată în interesul doctrinar al partidului.

 25. Ze.V.dragule,IUBESC PICATURA CHINEZEASCA,si ii intuiesc valoarea.
  Fii fara grija,adevarata munitie,este bine pusa la pastrare,acum doar ma joc,ma amuz,si printr-o sechema lingvistica,folosind valentele limbii romane,puterea METAFOREI SI A EPITETULUI,adica intreg aresenalul distructiv pe care ti-l ofera persuasiunea si elocinta,trimit giulele si torpile ucigatoare IN ACEST CONGLOMERAT,BICISNIC,TRADATOR SI ANTIROMANESC CARE ESTE U.S.L.
  Ni ci nu iti imaginezi ce forta de ,PENETRARE ARE EPITETUL,CA SA NU MAI VORBIM DESPRE CALITATILE METAFOREI.
  Ei uite de acea am sa ma folosesc si eu de prima metafora consemnata in limba romana.
  Si o voi folosi,pt a arata cit de gaunos,gol si lipsit de subtanta este CRIN ANTONESCU,iata citatul:
  ,Pe dinafara pom inflorit
  Pe dinautru ,LAC IMPUTIT’
  Sper ca vei aprecia la justa sa valoare acesta metafora,folosita de unul din cronicarii moldoveni,o adevarata bijuterie lingvistica,UN ADEVARAT ESEU IN DOUA VERSURI.
  Iubitorii de de broderii lingvistice vor descoperii,cu placere ca nimik nu te poate desfinta mai CRUNT,decit nevinovatul CUVINT.Cuvintul care ,UCIDE……….
  LA INCEPUT A FOST CUVINTUL…………….

  • …Cam tomnatic, ,,flăcăul”, purtător de ,,mesaje înaripate” până prin 1989 … sper să se ,,ofilească” de tot până la alegeri și să se înnece în propriul lac…era să spun în propriile ex……… 🙂

 26. Dece se opun acesti “bRAVI bARBATI” trebuie sa stim ce doreste Doamna Elena UDREA prin GUVERNANTA CAPITALIEI- BUCURESTI METROPOLITEN.(LA GOUVERNANCE MITROPOLITAINE )

  1. COERENTA
  2. COMPETITIVITATE
  3. COORDONARE IN PLANIFICAREA STRATEGICA
  4. ECHITATE
  5. PROBITATE BUGETARA
  6. FLEXIBILITATE
  7. PARTICIPAREA URBEI
  8. DEMARS SOCIAL SI NU SECTORIAL
  9. SUBSIDIARITATE
  10. DURABILITATE

  Mai precis acestii “baietei veseli” se cred pe mosia lor si din câna in când se mai gandesc si la saracul cetatean care trebuie sa suporte MOJICIA lor.

  O precizare, marile orase se conduc pe principiul “LA GOUVERNANCE MITROPOLITAINE ”
  Aceasta inseamna RENASTEREA ROMANIEI !!!

 27. Ze.V. programul meu este destul de aiurea,ajungind seara tirziu acasa,obosit ,stors,dupa o zi cu probleme,care trebuiesc rezolvate,pt ca nu-i asa,E GREU SA INOTI PE TIMP DE FURTUNA,E GREU SA PLATESTI SALARII,DARI SI SA SUPRAVIETUIESTI,IN TIMPUL CRIZEI ECONOMICE.
  Cu toate acestea am citit tirziu aseara ce ai scris,dar nu am mai avut energia necesara pt un raspuns .
  Asadar pe scurt iata care e parerea mea:
  1.-In opinia mea ,repet PRES. a facut o mutare ,ATENTIE CAUZATOARE DE FRICTIUNI,INTERNE,cind a afirmat ca se RETRAGE DIN POLITICA-A FACUT ACEASSTA AFIRMATIE MULT PREA DEVREME,DECLANSIND LUPTA INTERNE IN PARTID,DECI A FOST CAUZA.
  EFECTUL,sigur a fost cel,care a urmat logic,a trebuit sa-si foloseasca autoritatea,personala,pt a-i aduce pe pedelisti la ginduri mai bune.
  Deci in opinia mea tu ai inversat cauza cu efectul.
  2.-Din nou faci,in opinia mea o eroare,NU GUVERNUL PROPUNE ,CI PARTIDUL,PRIN PROGRAMUL PE CARE IL PREZINTA ALEGATORILOR,GUVERNUL DOAR SE ANGAJEAZA SA RESPECTE PROMISIUNILE POLITICE,TRADIUCIND ACESTE PROMISIUNI,IN BUGETUL DE STAT SI LEGI PROPUSE DE GUVERN.
  Guvernul este subordonat POLITIC SI SUSTINUT POLITIC,NU INVERS.
  Din nou ai cam inversat rolurile.
  3.-da,intr-o tara cu democratie cnsolidata ,veche,asezata si cu legi de mult validate,PRIMUL MINISTRU NU ESTE NEVOIE SA FIE SI SEFUL PARTIDULUI CARE DA MAJORITATEA IN PARLAMENT.
  In romania,in plina criza si PLINA REFORMA,SEFUL P[ARTIDULUI TREBUIE SA FIE SI PRIMUL MINISTRU,ASTFEL CA ,CADENTA LEGILOR,A HOTARIRILOR SA FIE RAPIDA SI EFICIENTA-VEZI NUMARUL MARE DE ASUMARI ,PT CA DACA LEGILE AR INTRA IN MALAXORUL PARLAMENTAR[VEZI LEGEA INVATAMINTULUI]si-ar produce efectul peste vre-o 6 ani-CE RASPUNZI ALEGATORILOR LA INTREBAREA,DE CE NU ATI FACUT NIMIK,DE CE NU ATI ACCELERAT PROCESUL DE REFORMA,ATI AVUT PIRGHII ,DAR NU LE-ATI FOLOSIT.
  4-E o gluma buna,PRES. PARTIDULUI TREBUIE SA SE OCUPE DE PARTID,DA CE PRES. UNUI PARTID E OMUL ORCHESTRA??????
  Acest argument e din sirul de ineptii,folosite de DETRACTORII LUI EMIL BOC.Un partid se conduce in mod colectiv,cu multi oameni,fiecare cu responsabilitatea lui.
  Cu grupuri de ginditori,pt tot felul de strategii,politice,imagologice si doctrinare.DOAR IN COMUNISM SI LA PNL SI PSD CONDUCE UN SINGUR OM,INTR-UN PARTID DEMOCRATIC CONDUCEREA ,PUTEREA SI RESPONSABILITATILE SUNT IMPARTITE.
  Cam telegrafice raspnsurile,dar timpul ma preseaza.

  • EROARE FATALĂ , FRANK !
   Guvernul este SUSȚINUT politic și nu SUBORDONAT, partidului !
   Iar susținerea trebuie să fie PUTERNICĂ, atât în Parlament, cât și INDIRECT, prin activitatea internă LA VEDERE a partidului: clarificare doctrinară, elaborare de criterii corecte în selecția cadrelor și a candidaților pentru alegeri naționale și europarlamentare, pregătirea idologică, sociologică, economică a membrilor de partid, atragerea de personalități marcante ale societății românești, în eleborarea de STRATEGII PE TERMEN LUNG, aplicarea unor criterii de integritate ferme atunci când este cazul, colaborare în Partidul Popular European PE PROIECTE DE DIMENSIUNE CONTINENTALĂ, sau pe DIRECTIVE care ne afectează legislația internă, să informeze TOATE organizațiile locale, până în cel mai îndepărtat cătun asupra programului guvernului, să conlucreze cu cetățenii pe plan local pentru o bună administrație, etc, etc.
   ACESTE LUCRURI, TREBUIE SĂ LE FACĂ partidul, Frank, NU să subordoneze guvernul, care este O INSTITUȚIE A STATULUI ROMÂN, deci a TUTUROR CETĂȚENILOR, indiferent de orientarea politică .
   PENTRU ACEASTA, partidul are nevoie de LIDER PUTERNIC, care să se ocupe EXCLUSIV de partid și nu de GUVERNARE ! După cum , are nevoie de UN PREMIER PUTERNIC ȘI DEDICAT (așa cum este, până în prezent, Emil Boc), care să se ocupe EXCLUSIV DE ACTUL DE GUVERNARE PENTRU ÎNTREAGA NAȚIUNE și nu de activitate politică portocalie ! Punct ! (vorba lui sebi 🙂 )

  • Cei care susțin ,,dubla comandă” ar trebuie să fie onești cu ei înșiși și cu cei care-i ascultă. Dacă Președintele l-ar fi susținut pe Vasile Blaga, în mod explicit, majoritatea celor poziționați în spatele premierului la depunerea moțiunii, pentru a fi văzuți la televizor (probabil de către…președinte 🙂 ) , ar fi fost acum, cu siguranță, în ,,barca ” cealaltă. Nu se poate avansa cu un partid obedient, în mentalul public. Partidul nu este subordonat președintelui, așa cum guvernul nu este (și nu este normal să fie) subordonat partidului. Partidul , guvernul și președintele trebuie să conlucreze eficient ÎN INTERES NAȚIONAL, problema cadrelor de conducere politică, fiind strict PROBLEMA INTERNĂ a partidului ! Președintele are prerogativa numirii premierului, dar asta este o cu totul altă problemă.
   Un prim ministru este precum un antrenor sau un manager de fotbal, are MÂNĂ LIBERĂ RELATIVĂ, întocmai precum Mourinho la Chelsea sau Real Madrid. DACĂ nu obține rezultate notabile după o perioadă de grație, abia atunci pierde susținerea clubului. Acesta din urmă nu se amestecă în detaliile politicii ,,antrenorului”, pe cine transferă, ce ,,schemă” de joc folosește, etc.

 28. Doamna Udrea, de ce va victimizati singura? Numai dumneavoastra aduceti mereu in discutie ca niste barbati ataca o femeie. Din partea lor nu am vazut sa fi luat in considerare ca sunteti femeie, cred ca v-a tratat ca pe un politician ca oricare altul.

 29. Ze.V.stiintele politice,democratia si raportul dintre puterile statului.
  Nu doresc sa ma lansez acum in peioratiuni,strict tehnice,dar,atentie-GUVERNUL DA SOCOTEALA PARLAMENTULUI NU INVERS,DECI POLITIC.
  GUVERNUL ESTE VALIDAT POLITIC,NU PARLAMENTUL ESTE VALIDAT DE GUVERN.
  In echema oricarui stat democratic-PARLAMENTUL,DECI FACTORUL POLITIC ESTE CENTRUL DEMOCRATIEI,.EMANATIA POPORULUI,,PT CA NU-I ASA SUNTEM INTR-O DEMOCRATIE REPREZENTATVA,PT CA O DATA LA 4 ANI,FIECARE ALEGATOR DEPUNE IN URNA BUCATICA AIA DE PUTERE CARE II REVINE.
  E X E C U T I V U L -EXECUTA,REPET EXECUTA DECIZIILE POLITICE.
  Nu cred ca e cazul sa intram acum intro polemica despre constructia statului de drept,despre legatura dintre cele trei puteri ale statului.
  HAI SA LUAM EX.CELEI MAI ONORABILE DEMOCRATII DIN LUME-CEA AMERICANA-PRESEDINTELE ESTE SI SEFUL GUVERNULUI-DAR PRESEDINTELE ESTE ALES DIRECT DE GUVERN,DECI EL REPREZINTA VOINTA POPORULUI,SI IMPLICIT POATE DIZOLVA CONGRESUL AMERICAN.
  Asa ca sunt diverse modele,si constructii,fiecare cu plusurile si minusurile ei.
  oricum eu,in acest moment sunt adeptul variantei-SEFUL PARTIDULUI,SEFUL GUVERNULUI-SUNT PT CONCENTRAREA PUTERII POLITICE SI EXECUTIVE IN ACEIASI MINA.Peste 10 aniintr-o romanie asezata,cu legi corecte,stam altfel de vorba-CHESTIE DE ETAPA ISTORICA,SI DE TRECUT POLITIC.
  In varianta ta-PRIMUL MINISTRU AR FI O JUCARIE IN MINA PARLAMENTARILOR DIN PROPIUL PARTID SI AR FI ……………….DEZASTRU-IA GINDESTE-TE LA OAJDEA……………….HAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIII

 30. Ze.V.pina una alta,avem o constitutie,de inspiratie franceza,cu o conducere bicefala-PRES. PRIM MINISTRU-IN ZONA EXECUTIVULUI.
  PRES. VINE LA PUTERE CU UN PROGRAM,EL ISI NUMESTE PRIMUL MINISTRU,IAR PARLAMENTUL IL VALIDEAZA.
  Vezi problema e destul de complicata,si e o ipocrizie cretinoida,sa-i ceri pres. sa stea inchis in palatul COTROCENI,SI MAXIMA LUI LIBERTATE SA FIE,DE A FACE GESTURI OBSECENE SPRE PALATUL VICTORIA.
  Ma rog,nu trebuie sa fii de acord cu mine,si nici nu incerc sa te conving de justetea ideilor mele.
  nu fac prozelitism.

  • Ceea ce spui este în perfect acord cu ideile mele…numai că eu mă refer strict la problema alegerii (interne) a șefului de partid. Aceasta este strict problema partidului.
   Evident că Președintele ARE DREPTUL ȘI ESTE OBLIGAT prin natura responsabilităților sale, să numească premierul și să intervină în acțiunile guvernului, mai ales pe probleme fundamentale de natură strategică, care vizează viitorul nației, sau pe probleme de politică externă și de securitate națională.
   PS
   Este corect și când scrii că ,,GUVERNUL DA SOCOTEALA PARLAMENTULUI NU INVERS”.
   Guvernul este subordonat Parlamentului, în general și nu partidului, în particular. Desigur că partidul poate cenzura acțiunile guvernului, dacă acestea încalcă programul de guvernare, retrâgându-i susținerea politică în Parlament. Constituția prevede clar cele două situații în care un premier poate fi înlocuit : prin moțiune de cenzură, sau, ,,convins” să demisioneze. De el însuși, sau de către altcineva. Ei da, aici intrăm pe un teren minat în care se pot spune multe, dar nici eu nu mai am timp acum. 🙂

  • ..Dacă partidul decide ca una și aceeași persoană să îndeplinească ambele funcții, este de asemeni decizia partidului. Dar acest lucru trebuie să se întâmple în urma unor dezbateri interne reale, în deplină cunoștință de cauză și fără nici o imixtiune din exterior. Doar membrii CU CARNET DE PARTID au acest drept.
   Dar fără a sacrifica tactic, la un moment dat, un prim ministru, despre care se spune că și-a făcut treaba, pentru a-i rezerva doar un rol decorativ de mâna a doua, mai departe de ,,luminile rampei”. Efectul de imagine ar fi exact contrariul celui scontat. Iar partidul nu ar ieși deloc întărit, ci dimpotrivă.
   Primul minstru trebuie menținut ÎN PRIMUL RÂND.
   Restul, să se decidă la Congres, prin alegeri perfect democratice și libere, unde să fie reprezentate corect toate punctele de vedere.

 31. Draga ZeV( # 12 Aprilie 2011, 09:49 am)

  Eu sunt ala pe care vad ca il astepti. Am mai spus asta dar pe atunci ma asteptai in alte parti adica nu intrai pe acest blog. 🙂

  • @ion adrian
   Ce (ne) facem cu doamna Mona Muscă, o adevărată doamnă a liberalismului românesc ? Unde este, ce face, de ce nu apare în spațiul public, exact când avem mai multă nevoie de domnia sa ?
   În schimb, îl avem pe Felix (în Parlament) și pe Porumbac, un puturos președinte de partid, neștiutor de carte și de limbi străine, căruia i se pare firească postura de candidat prezidențial (!!!!) .
   Unde găsesc un pistol (ieftin) să mă împușc în cap , trăitor fiind într-o țară de nebuni ?
   Probabil, fiind în minoritate, oi fi eu , de fapt, nebunul … 🙂

  • Mona s-a retras cred ca definitiv. In mod relativ este o “minune”, dar in mod absolut a gresit grav. Nu conta ce fac ailalti .
   Ea cu ea insasi avea meciul si l-a pierdut.
   Am cunoscut-o personal si-mi pare rau ca s-au intamplat acelea dar….

 32. Buna ziua,
  La referendum dupa umila mea parerea ar fii necesar ca sa ramana o singura primarie ceea a Capitalei iar in sectoare cel mult niste administratori de sectoare care sa fie alesi de consiliu general sau de Primarl General. Asa s-ar simplifica mult lucrurile si treaba in folosul cetatenilor ar demara mult mai rapid.

  • Deci ce doreste Doamna Elena UDREA, “LA GOUVERNANCE MITROPOLITAINE ”.

   Anti Reformisti = usl + PDS = PRCR (polul Renasterii Comunismului roman) = ponta = antonescu & cie

 33. 1) @ZeV: cazul Mona Musca este revelator pentru simulacrul de lustratie practicat de patrilicieni. Exemplul excluderii MM din politica ar fi trebuit sa duca la ridicarea stachetei lustratiei atat de sus, incat sa mature complet si fara discutie de pe scena politica cazuri gen Felix (si daca nu s-a intamplat asa, de vina este si PD-L). Asa cum s-a terminat istoria cu Mona Musca, aceasta a fost doar pedepsita de PNL pentru insolenta de a cere judecarea lui AN (cam cum s-antamplat si cu cealalta MM – Monica Macovei – indepartata de la Justitie de aceiasi mardeiasi politici)
  2) @TdO: liberalii din imaginatia ta sunt doar o adunatura de mediocritati cu pretentii de staif, de fapt o gaska de marunti cersetori de cap de pod, prea fricosi sa puna de-o smangleala pe cont propriu. Asa a ca prefera o haita acoperita cu blana imunitatii parlamentare. Atata tot..exceptand monumentala prostie colectiva de a se pune la dispozitia unuia care pare tot mai inclinat sa renunte la pantaloni pentru baticul care sa-l impuna in rolul de mahalagioaica-sef a blocului-turn.
  3) Vad ca falimentara agentie imobiliara PSD vrea sa prelungeas cacazarea in blocul turn (bloc+turn), cel cu gemuletul de la baie orientat spre blogul lui EU. Eu i-as da afara din zona aia aerisita de la sosea si as invita acolo o firma de certificate de emisie de ceodoi, cu dovedita bonitate. Ca de faliti nehaliti suntem satui pana peste cap.

 34. Un nou proiect va iesi la vedere, GUVERNANTA MANAGERIALA a POLITIILOR JUDETENE, IASI – VASLUI – BOTOSANI.
  Probabil si alte judete isi vor angaja resursele in retea de colaborare, probabi SUCEAVA – Piatra NEAMT.

  MOLDOVA este fruntea, dupa Guvernanta spitalelor din CJ IASI metoda se aplica si in alte domenii de activitate.

  BRAVO Presedintelui CJ IASI pentru initiativa avuta la IASI impreuna cu Domnul Vasile ASTARASTOAE – UMF Iasi

  Comentati avantajele si dezavantajele !!!

  RENASTEREA ROMANIEI va INVINGE !!!

 35. Acum sa fim seriosi, ca tot a trecut febra cu infiintarea aliantei “Scufita rosie”, putem sa facem treaba in Romania si sa ignoram persoane gen Antonescu sau Ponta si pe altii de langa ei. Poate au treaba si noi ii retinem.

 36. Sărut mâna…
  Din start trebuie să spun că plecaţi de la premise greşite. Ziceţi că:” Scriam săptămâna trecută că trei bărbaţi (Crin Antonescu, Cristian Popescu-Piedone şi Andrei Chiliman) s-au unit să apere Bucureştiul de o femeie.” … Care bărbaţi doamnă Udrea? Antonel-paiţa? Depozitul ambulant de ţesut adipos Piedone, ori Chiliman car din naştere cred că e ameţit http://www.timesnewroman.ro/plugins/content/jumultithumb/img.php?src=Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUHJpbWFydWxfU2VjdG9ydWx1aV8xX0FuZHJlaV9DaGlsaW1hbl9hX2NvbnN1bWF0X2V0bm9ib3RhbmljZWxlX2NvbmZpc2NhdGUuanBnJmFtcDt3PTgwMCZhbXA7aD02MDAmYW1wO3E9MTAw
  Să fim serioşi…hehehe …bărbaţi… Dacă ziceţi că şi Oprescu e romantic când scrâşneşte în măsele ori că Vabghelie e politician când beleşte râtanii în parcuri crede că ar fi bine să scrieţi sus, pe post de titlu “Bancuri cu mitici” ca să nu se supere nimeni, eu nu consider toţi bucureştenii ca fiind mitici…doar unii).
  Ei, dacă cu vitejiile astea de operetă ale unora cred că oamenii ar fi nişte iluştrii necunoscuţi, deci trebuie să presteze şi ei ca să nu-i uite lumea.
  La antonescu de exemplu nu pot să uit că după ce a ieşite de la o întâlnire cu colegii din Uniunea Şpăgarilor Liberi, după ce s-au dat mari cu Pontănel, duop ce a spus că el consideră că USL e necesar şi că va avea succes cu siguranţă a considerat că trebuie să spună că e anticomunist de când se ştie (deci de dinainte de a se naşte probabil, evident că omul probabil că e daltonist şi steagurile roşu-bolşevic al PSD le vede verzi şi cred că are în faţă UDMR)

  Ce nu înţelg este de ce vă miraţi de Chiliman… din câte ştiu, la Braşov se plimbă maşini cu megafoane din care ies mesaje de final de campanie electorală…
  Din articolulu ăsta http://www.ziare.com/andrei-chiliman/primar/chiliman-nu-am-discutat-cu-psd-pe-tema-sustinerii-lui-oprescu-la-primarie-1071321 unde Chiliman îl face pe Vanghelie mincinos, eu înţeleg că USL e o organizaţie extrem de puternică şi cu personalitate. Când apare un USL.ist se instaurează o duhoare de parcă ar fi Felix personal, dar după trei zile de la parastasul de 40 de zile. când pe lângă duhoarea lui normală se mai instalează şi putoare dată de puterzire, apoi când începe să vorbească de intenţia de a-l coopta pe Oprescu ai impresia că Spintecărecu e un fel de Făt Frumos iar ULS priţesa nubilă şi pură avidă după maritiş. Eu să fiu PC-ist, m-aş simţi jignit dacă aş avea ca propunere un impunător coleg, că tot s-au împărţit judeţele fără fi luat în seamnă PC.

  Hai să spun o … nelămurire a mea. Vedem la Antene şi la Realitatea uneori campanii anti etnobotanice. Da, dar dacă nu se dă vina pe PDL sau pe Băsescu nu se potriveşte.
  Marea mea nelămurire se referă la faptul că acele magazine există. Eu ştiam că în ţara asta, pentru a deschide o prăvălie e nevoie de o autorizaţie. Cine dă acele autorizaţii? Dacă au,că dacă n-au, de ce funcţionează? De fiecare dată ai senzaţia că sus, la primărie le semează un PDL-ist, că d’aia se dă vine pe PDL. Păi dacă PDL-istul ăla minune, pe unde o fi oare primar? Eu nu reuşesc să găsesc oricât de mare de bucureştiul un primar PDL-ist.

  Doamnă Udrea, că tot întrebaţi pe undeva care cred oamenii că sunt probleme Bucreştiului, eu zic că una din probleme e asta cu etnobotanicelor şi dacă se face legea aceea tare mi-ar plăcea să existe o precizare explicită ce să îi condasmne la puşcărie pe toţi consumatorii şi vânzătorii de plante dinalea, e mult mai bine să rămână lumea la chestii tradiţionale, cocaină, merihuana, heroină… aşa e civilizat. Astfel, poate drogaţii se vor înmulţi, vor muri, şi vor scăpa bucureştenii de mitici.

  Antonescu, Piedone şi Chiliman bărbaţi … hehehe, haioasă chestie…Parcă zici Vanghelie academician …

 37. Văd că zice Stefan RADOVEANU
  “Deci ce doreste Doamna Elena UDREA, “LA GOUVERNANCE MITROPOLITAINE ”.
  Anti Reformisti = usl + PDS = PRCR (polul Renasterii Comunismului roman) = ponta = antonescu & cie” …. ţîţîţî … ce ironic eşti … şi râsos … Nici Badea, măscăriciul de serviciu al lui Felix, nu a spus una mai haioasă de când ne-a povestit cum a intrat bariera de la mall în erecţie când avenit el cu maşina. (Asta ca să nu credem că se transportă pe jos… da, eşti ironic … cu tine însuţi. Dar nu-i bai, libertatea de exprimare e interzisă doar pentru Alinuţa Plugaru)

 38. Aflu astăzi o știre care mi-a înghețat sângele în vine. Datoria publică a SUA se apropie de pragul critic, peste care legislația americană nu mai permite cheltuirea nici măcar a unui cent. Cuantumul acestei datorii,a ajuns în prezent, la 14,3 TRILIOANE DE DOLARI !
  Deja autorități ale statului și economiști de marcă, vorbesc de un potențial cataclism economico-financiar, cu repercursiuni globale, FĂRĂ PRECEDENT, pe lângă care, criza ultimilor ani pare o joacă de copii tâmpiți de grădiniță.
  Este ca și cum am avea un cutremur de gradul 9, pe scara Richter, în România, preț de vreo 10 minute.
  Autoritățile federale, luând exemplul unor guvernatori, încep să-și pună tot mai serios problema unor amputări majore de cheltuieli ale statului, altfel, dincolo de 16 trilioane (datorie publică) se poate ajunge ÎN INCAPACITATE DE PLATĂ !
  Acesta este ,,visul” american, un simplu….vis diletant de sorginte liberală, bazat pe euforia construirii turnului Babel. Cu cât se înalță, cu atât dezastrul prăbușirii este mai catastrofal.
  În consecință, eu cel puțin, îi mulțumesc lui Dumnezeu și….diasporei că nu avem la putere oamenii iresponsabili, populiști, demagogi care au generat tumoarea , încă necronicizată (și încă operabilă) din zona bugetară. Cel puțin, am reușit, prin alegerea noastră, să minimizăm riscurile și să oferim României o șansă.
  Vreți să vedeți , cu adevărat, ce înseamnă mult mai rău ? Simplu, votați opoziția !

 39. Goguta, un sfat: cand te asezi la masa, fie pentru conceperea de cimilituri sau pentru luarea pranzului. o simpla pereche de ochelari este mai potrivita decat binoclul pe care ti l-ai lipit sub sprancene. Daca imi vei urma sfatul, vei vedea, pe de o parte, ca rimele ti-au iesit pana acuma alandala, iar pe de alta parte vei putea, in sfarsit, sa iei pranzul fara sa-ti mai bagi furculita-n ochi.

  • Spre deosebire de dvs. eu nu mananc cand scriu,sau nu scriu cand mananc,sau nu mananc ce scriu,sau nu scriu ce mananc,luati-o cum va convine.Ori mananc ori scriu.
   Iar la cimilituri si rime ,daca ati fost invatat, doar cu “catelus cu parul cret” nu este vina mea.

  • Goguta, eu nu ti-am reprosat ca mananci si scrii in acelasi timp (asa ceva nici nu este incriminabil, sa stii, cel putin in in blocul meu). Reprosul meu, ti-o spun mai direct, era ca scrii fara sa gandesti, ceea ce e cu totul altceva ! Si cred ca este cauza pentru care scrisul tau doar suna din coada…Ca de la tine avem pretentii mai mari ca de la Vosganian…

 40. eu stiu o vorba: cand se-aduna multi impotriva unui singur om, nu miroase a bine. sunt destul de explicita?

  • P.S:
   cat mai aveti timp ca dispare in mod tsunami de pe net,per pretext:
   Rtv copyrights,asa ca:salvare,cine poate!
   😉

  • @nell
   Am văzut filmulețul pe B1 Tv.
   Spuneam mai sus, că simt că mă simt ,,nebun” într-o țară de ,,normali”. Când ți-am văzut numele, am răsuflat ușurat: am constatat că nu sunt singurul, din fericire. 🙂

 41. RENASTEREA ROMANIEI = RENUNTAREA la tot ce este DEPASIT = RENUNTAREA la metoda POPULISTA = RENUNTAREA la COMUNISM si COMUNISTI.

  ROMANIA traieste prin REFORMA si MODERNIZARE !!!
  TREBUIE OPRIT PERICOLUL COMUNIST = PRCR = usl = antonescu & ponta !!!

 42. A Propos de spitalele inchise.

  Nici o problema, comuniitatile doresc sa ramana deschise, dece nu .
  Atunci cei care doresc trebuie sa le asigure functionalitatea pe baza onorarii facturilor de servicii ale medicilor si a locatiei de spitalizare.

  Toate prestatiile trebuie sa fie facturate si platite de cei care au asigurari de sanatate sau sponsorizate de anumite firme sau sponsori.

  Cred ca cei din usl = prcr = antonescu & ponta trebuie sa inteleaga, orice serviciu trebuie platit si impozat.

  REGRET, MAFIA comunista din ROMANIA sustine MEDIOCRITATEA si SPAGA din sistemul de sanatate

 43. Bună dimineaţa! 😆

  – Ioane, in piata un tip m-a numit c u r v ă.
  – Marie, de cate ori sa-ti spun să nu megi acolo unde te cunoaste lumea?

 44. Pe vremuri, cand aflau o veste rea, primele vorbe pe care le rosteau doamnele erau “Dati-mi sarurile, va rog!…” Saruri care le ajutau sa nu lesine… E-hei, au trecut, s-au dus vremurile alea… De asta a si lesinat femeia aceea in direct la Realitatea tv… Pentru ca vremurile cu sarurile nu mai sunt…

 45. Se vorbeste prin targ ,ca primarele Negoita ar da un tun de 1.3 mil.euro. firmei BGS.Eu nu prea inteleg, cum vine treaba asta cu “a dat un tun”.Deci ,l-a donat ,nu l-a vandut.De unde l-a avut, nu este treaba mea.Si de unde tun asa de scump ? Stiu ca americanii ,vor sa doteze marina ,ca in Razboiul Stelelor.Aia ,or avea tunuri asa scumpe, dar si noi ?
  Da si tunul asta vrea sa-l doneze ,pentru a apara ,niste scoli si gradinite.Si aia sa aiba si motociclete de viteza.
  Nu va ganditi ca pentru a apara este tunul.Intra bagabontii in gradinite si scoli
  mai ceva ca in branza proaspata de vaci.Este pentru ai apara pe astia micii de ei insasi.Daca il apuca, pe unul da’la micu ,de trei ani,de la gradinita ,dorul de niste laptic si sare gardul.Pai, pana se misca burtosii astia de bodyguarzi ,pustiul a parcurs trei kilometri.
  E mai bine asa.Tragi cu tunul dupa ei, sau te urci pe motocicleta si l-ai prins rapid pe baistruc.

  • A da un ,,tun” înseamnă a deturna, fura, delapida, șpăgui, trafica, da iama, da cu jula, etc.
   Atenție la termenii folosiți, pentru că ne lași în ,,ceață”. Pentru finalizare și clarificare, fă o plângere la DNA, ca tot omu’ pe care-l f……grija de banu’ public, adică al bugetarului și pensionarului.
   Dar atenție la redactarea petiției, evită alegoriile cu tanti Mariana, nenea Costel, Purcel, etc, că ăștia nu știu de glumă….vin cu mascații peste voi, în bloc și vă purică de rămâneți fără ploșnițe și gândaci de bucătărie.

  • ZeV,nu stiu cum faci tu,dar mereu ai dreptate.Dupa atata reforma ,cu astea ramanem.Plosnite si gandaci de bucatarie si in bucatarie.

 46. A propos de l’Euro

  Adoptarea monedei EURO obliga ROMANIA a respecta cateva criterii : controlul finantelor publice (deficit si datorii), inflatia, limitele de schimb si dobanda depunerilor.

  Romania in haosul creat de usl =prcr mai poate spera ?

  Iata cum s-ar putea gandi facand acest scenariu :

  1. Armonizarea economica.
  1.1 Fiscalitate riguroasa
  2. Flexibilitate financiara suficienta, politica monetara corecta si nu speculativa.
  3. Cresterea investitiilor private durabile si nu malles.
  4. Adaptarea serviciilor financiare la cele din zona Euro. (nu camatarie)
  5. Crestere economica stabila si crearea de locuri de munca productive durabile.

  Bulgaria are mari sanse de aderare spre 2013 pe cand ROMANIA mai are inca mult de lucrat cu masa sindicala care este un mare obstacol in BUNASTAREA NATIUNII.

  Sindicatele din ROMANIA se opun muncii si au intrat in politica.
  Jurnalisti au disparut cei ramasi au devenit militanti politici, a vedea IRTV si antenele.

  Aderarea la moneda unica EURO are numai avantage pentru ROMANIA de aceea fara sentimente de regret trebuie continuata REFORMA inceputa de cabinetul Emilé BOC.
  Acceptiunea acestei monede confirma RENASTEREA ROMANIEI MODERNE !!!

 47. Despre Talmacean – dansatorul…

  …pana mai ieri, ilustru necunoscut, iata-l azi, mare vedeta si pentru ce? Pentru ca e PDL-ist. Şi vedeta l-a facut presa care, nici prietena sa-i fi fost, nu l-ar fi mediatizat mai bine.
  Omul a fost invitat la o emisiune de divertisment, nu la inmormantare si nici la parastas, si a aratat ce stie el mai bine sa faca – sa danseze. E drept ca cei de la alte partide se masturbeaza in fata calculatorului, urmaresc filme porno in timpul sedintei parlamentare, demonstrand ca li se rupe lor de legi si de popor sau, si mai grozav, folosesc minore in pat… Da’ nu-s de la PDL asa ca presa n-are treaba cu ei, presa are treaba cu PDL-istii…
  Si pentru ca tacamul sa fie complet si noi sa stim ca metodele comuniste sunt inca in functiune, sezatorile la Realitatea si Antene se tin lant si lupii moralisti dau, ca si alta data, lectii de decenta cu “Aaaaaaaaa, Oooooooooooo, Da’ se poate, Dans Erotic… Aaaaaaaaaaa, Oooooooooooooo!” Şi huooooooooooo, spun eu. Şi Michael Jackson l-ar felicita pentru cat de bine danseaza, asa, ca sa crape invidiosii de ciuda…

  • Ceea ce face presa acum cu acest PDL-ist imi aminteste de mine, profesor stagiar, nou venit, cu tot cu obiceiuri, de la Iasi, la Vaslui. Eu n-aveam nici o treaba cu nimeni si zilnic, mergeam la o CEAINARIE, fii atenta, loc unde nu se facea niciodata, ceai… Era un fel de bar unde intram sa-mi beau cafeaua. Am fost chemata la o sedinta unde m-au pus in discutie cum de-mi permit… Da’ eu mi-am permis in continuare. Eram fata emancipata si nu-mi pasa mie de barfitoare…

  • Apropo de metodele comuniste care si azi vad ca se folosesc. Acest domn PDL-ist, de altfel, simpatic, deschis, vesel, sincer si cu sfatul pe buze – recomanda dansul ca mijloc de mentinere a sanatatii – a patit exact ca-n foarte vechiul banc cu Natasa care, la un moment dat, este intrebata de ce e mereu asa de trista: “Păi, spune Natasa, cum sa nu fiu daca băieţii ăştia mă folosesc pe rand, toată noaptea şi, a doua zi, fac şedinţă de comsomol şi spun că-s c u r v ă…

  • La prima sezatoare TV, vazuta de mine, unde s-a pus in discutie “cazul” Talmacean, era in studiou coţofana aceea de Monica Tatoiu. In timp ce se prezenta dansul de la Antena 2, pe cucoana au trecut-o caldurile… Cu o mana-si manevra evantaiul si cu cealalta isi stergea transpiratia de pe fata… Hi hi hi…

  • Silver

   Buna,din punct de vedere uman,Talmaceanu nu are de ce sa se rusineze,si nici partidului nu a adus deficit de imagine.Din punct de vedere social insa,poate nu era momentul,un fel de tara arde si baba danseaza.PDL-istii ar trebui sa stie-si in mare majoritate stiu-caopozitia va specula orice miscare necalculata indeajuns a oricarui reprezentant al partidului,mai ales daca are un statut sau e persoana publica.Poate aici Talmaceanu s-a entuziasmat si s-a lasat purtat de amintirile tineretii sale si s-a angrenat in jocul lui Turcescu.Dar atat.Orice alta acuzatie e putin fortata,fie ca vine din partea opozitiei,fie ca vin din partea colegilor sai.Sincer,nu as dori ca PDL sa devina un partid prea sobru,fireste pastrand limitele decentei in cazurile in care se impune acest lucru.

  • ***Gabi – ai perfectă dreptate, nu pot să te contrazic. De ce am abordat subiectul? Este exagerat. Sincer. Nu aprob si nu dezaprob. Dar… mă refer strict la politicienii din opoziţie care participă la şezători de denigrare şi de arătare cu degetul: de ce aceştia văd aşchia din ochiul altora şi nu bârna din ochii lor? Ce e totuşi mai de condamnat: un dans la tv sau sa te culci cu o minoră? Sigur că problema nu ar trebui pusă în acest feldar parcă eşti obligat să apelezi şi la acest mod de a vedea lucrurile.
   Eu, despre acest om, ştiu doar că este membru PDL, în rest, nimic…

 48. , MANIPULARE GROSIERA SI JOSNICA-MARCA SORIN OVIDIU VINTU-EXECUTANTI,LACHEII DIN TRUSTUL REALITATEA’

  N-am crezut ca se poate ajunge atit de jos,n-am crezut ca o televiziune privata folosita pe post de maciuca,obiect de santaj si trocuri,se poate preta la asemenea jegosenii si mizerii.
  Dupa ce OXFORD ANALYTICA,O PRESTIGIOASA institutie privata,CARE SUPRAVEGHEAZA COMPORTAMENTUL PRESEI,A FACUT PRAF CREDIBILITATEA TRUSTURILOR DERTINUTE DE MOGULII VINTU SI VOICULESCU,am crezut ca cele doua TRUSTURI MIZERABILE se vor linistii,si vor reveni in matca presei onorabile.
  M-am inselat profund,pt ca la sfirsitul lui 2009,odata cu FACATURA CARE IL ACUZA PE TRAIAN BASESCU CA A LOVIT UN PUSTI,REALITATEA TV a depasit granita normalului,a sarit in zona PENALULUI,pt ca implicarea in lupta POLITICA SI INCERCAREA DE IMPUNERE A UNUI DERBEDEU PESEDIST,CUNOSCUT CA FIIND PROSTANACUL NATIEI,a fost atit de evidenta,incit si copii TEMBELI ORI CU UN RETARD ACCENTUAT,AU EXCLAMAT CU FURIE:
  ,Astia de la realitatea tv si antene sunt niste MIZERII UMANE,CRESCUTI IN LATRINE MILITARE UNDE SE CONSUMA IN EXCES FASOLE SI VARZA.
  CU DATORII DE PESTE 60 DE MILIOANE DE EURO FATA DE STAT SI TERTI,TRUSTUL ESTE PRELUAT DE O COMPANIE DESPRE CARE SE STIE CA ARE SIMPATII PESEDISTE,DAR,INTRE CEI DOI STAPINI AI CELOR DOUA COMPANII APAR DISENSIUNI,disensiuni,care au ca subiect,IMPLICAREA IN REGIMUL EDITORIAL.
  Ca au pus de pace este iar o evidenta-ZILELE ACESTEA REALITATEA TV.,TOCMAI IN PREAJMA SOSIRII LUI NICOLAIE POPA,CEL CARE IL VA INFUNDA PE SORIN OVIDIU VINTU,LA FEL CA INNOIEMBRIE 2009,APELEAZA LA FACATURI JOSNICE SI ORDINARE-INCERCIND SCOATEREA ROMANILOR IN STRADA SI CHEMIND LA REVOLTA TARA.
  PE LINGA CEL CARE AR DORII SA BENEFICIEZE DE EVENTUALE VIOLENTE,SORIN OVIDIU VINTU,U.S.L.SE ANUNTA SI EL CA FIIND BENEFICIARUL ACESTEI DIVERSIUNI ORDINARE PUSA LA CALE DE ACESTI INFRACTORI CARE ISI SPUN PE NEDREPT JURNALISTI.
  CELE DOUA FACATURI EVIDENTE,LESINUL FEMEII SI MANIFESTATIA DE LA BUFTEA DE ASEARA,ORI DE LA CODLEA DIN ZILELE PRECEDENTE,ARATA FARA DUBIU-SUNTEM IN FATA UNOR ORDINARII ORCHESTRATE DE VINTU SI U.S.L.
  Daca metodele folosite sunt din recuzita ordinara a infractorilor,din arsenalul de facaturi folosite de BOLSEVICII SI COMUNISTII ROMANI,ma intreb ce dracu pazasesc institutiile statului,ce mai astepta,PT FALS,MINCIUNA SI ATAC LA STATUL DE DREPT,PT TENTATIVA DE RASTURNARE A PUTERII LEGAL CONSTITUITA,URMARE A VOTULUI,PRIN MIJLOACE NEDEMOCRATICE SI MINCINOASE,ACESTI DERBEDEI,UNELTE JEGOASE,AR TREBUI SA RASPUNDA PENAL.

 49. ALOOOOOOOOOOOOOOOO,C.N.A.-ESTI SCUTUL ANTIDEMOCRATIC AL INFRACTORILOR DIN PRESA??????????????????????????????

  Aseara tirziu,aproape de ora 24,in studiorile realitatii TV. s-a mai consumat inca un episod DIN CICLUL MIZERII MINCIUNI,SI DIVERSIUNI MARCA,INFRACTORUL SORIN OVIDIU VINTU.
  De data aceasta actorii au fost LUPTATORUL CRISTIAN BOUREANU SI SERVITORUL SOVIANII,AJUTAT DE ECATERINA ANDRONESCU,DEPUTATUIL PENAL CARE INCALCA LEGILE STATULUI ROMAN,REFUZIND SA OPTEZE,ORI PARLAMENTAR,ORI RECTOR UNIVERSITAR,
  Dl CRISTIAN BOUREANU,SI-A DEMONSTRAT INCA O DATA,CALITATILE DE POLITICIAN PUR SINGE,APLICIND O CORECTIE USTURATOARE ACESTUI SOVIANI,CARE MIZA PE FAPTUL CA,BOUREANU,FIIND IMPLICAT IN LUPTA PT PUTERE IN PD-L,VA LASA SA TREACA NEOBSERVATA ,ordinaria de emisiune pe care acesta,soviani,un mameluc jegos si bilbiit trebuia sa o transforme intr-o arma care sa loveasca dur guvernul.
  Numai ca ,TINARUL BATAIOUR CRISTIAN BOUREANU,I-A APLICAT O CORECTIE SEVERA SI USTURATOARTE,IN DIRECT ACESTEI BALIGI CU PRETENTII DE JURNALIST,FACINDU-L MINCINOS OPRDINAR SI SUSTINATOR AL PSD .
  Emisiunea a fost brusc frinta si subiectul pus la index.
  ASA CA INCA O DATA:
  ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO,C.N.A DE CE TE PLATESC?????????????????DE CE IMI INCALCI DREPTUL LA O INFORMARE CORECTA SI OBIECTIVA?????????????
  ALOOOOOOOOOOOOO,C.N.A TE SOLIDARIZEZI CU INFRACTORII,MINCINOSII,DIVERSIONISTI???????????????
  ALOOOOOOOOOOOOOO,C.N.A.-DE CE LOVESTI PRIN INTERPUSI IN STATUL DE DREPT SI DEMOCRATIE?????????????
  Pt ca tu,C.N.A.-ESTI O CREATIE A STATULUI DE DREPT,ASA CA FA-TI DATORIA,NU COALIZA CU grupurile de mafioti,care au pus gind rau,STATULUI DE DREPT.

  ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PRESA LIBERA,DEONTOLOGILOR ,JURNALISTILOR SI ANALISTILOR,PINA CIND VETI MAI STA ASCUNSI SI VETI ACCEPTA CA DERBEDEI CA VINTU,VOICULESCU ORI PATRICIU SA ISI FACA DE CAP?????????????????????

  • Franky

   Mi-a placut aseara Boureanu,in special pentru solutia de compromis oferita pentru spitalul din Buftea.

 50. Se pare ca din nou vine o perioada,in care ,DEMOCRATIA TREBUIE PUSA IN PARANTEZA SI AGATATA IN CUIUL BATUT IN PLAFONUL PODULUI,pt a p[utea raspunde cu aceiasi moneda diversiunilor si manipularilor la care se dedau aceste OPRGANIOZATII POLITICO,MEDIATICO-MAFIOTE.
  Se observa o recrudescenta a actiunilor,atit in media ,in tv cit si in lumea virtuala a netului.
  Este mai mult decit evident,ca asalturile ,DERBEDEILOR BOLSEVICI’din ultimele saptamini,au fost gindite IN LABORATOARELE USELISTE,FOLOSIND PLATFORMELE MEDIA OFERTE DE mogulii infractori voiculescu si vintu,CARE SIMT CA URMEAZA SA SCHIMBE RESEDINTELE LUXOASE IN CARE STAU CU CELULE,SARACACIOSE,UNDE VOR AVEA COLEGI,SI PARTENERI DE VIATA,INDIVIZI CARE STIU CUM TREBUIE TRATATI ACESTI DERBEDEI,DE PE CARE VOR STOARCE BANI GREI ,PT A LE PROMITE SI ASIGURA UN MINIMUM DE LINISTE SI CONFORT.
  Asa ca,trebuie scoase husele de pe tunurile de asalt,ochitorii pusi in pozitie,cu coordonatele bine intelese,OBIECTIVE:
  ,TURNUL DE CONTROL’
  BLOCUL BOLSEVIC-REMINESCENTA A COMUNISMULUI BOLNAVICIOS.
  Nu stiu daca voi folosii obuze cu NAPALM,ramine de vazut cum evolueaza FRONTUL………..PINA UNA ALTA,FRONTUL MERGE BINE,OFITERII BEAU……………..

  • @Frank Zapa. Domnule Frank, imi parvin stiri cum ca unii chiar va iau in serios in ce priveste intrebuintarea democratica a tunurilor ce vor folosi obuze cu napalm impotriva obiectivelor enuntate de dv. Am o nedumerire insa: este cumva vreo confuzie sau chiar m-ati pus pe locul intai in randul obiectivelor ce vor fi lovite cu napalm? In nadejdea unui raspuns, va mai pot informa ca stirile ce mi-au parvenit prevad intrebuintarea tot a tunurilor, dar de data asta obuzele vor fi incarcate cu distonocalm. Atat dv. cat si o mica parte dintre admiratorii dv. au mare nevoie de aceasta incarcatura – distonoclam pe ntru ca au o acuta nevoie de calmare. Tot de cal mare mai au nevoie si unele amazoane ce se dau aprige revolutionare. Servus.

 51. N.G.-nici pe departe-CE DREAK,ROMANIA E IN DOLIU,PT CA ASA VREA VINTU,ANTONESCU SI PONTA,PT CA EI SUNT IN OPOZITIE??????????
  Ce in ANGLIA,s-au inchis cluburile,berariile,oamenii nu mai danseaza,nu mai fac dragoste?????????
  Ei hai,N.G. tu esti fata inteligenta,nu poti pune boticul la asemenea diversiuni,de doi lei.
  Adica toata lumea are dreptul sa cse destrabaleze,ADRIAN SEVERIN SA FACA ROMANIA DE KAKOO,PETCU PESEDISTUL SINDICALIST SA IA SPAGI DE ORDINUL ZECILOR DE MII DE EURO PE LUINA,VINTU SI VOICULESCU SA AGRESEZE LIBERTATEA FUNDAMENTA A DEMOCRATIEI-DREPTUL LA LIBERA INFORMARE ,PRETINDU-SE LA O CENZURA MIZERABILA.
  Si toata lumea se ataca ca,TALMACEANU DANSEAZA.
  Pt ca in timp ce el danseaza,PESEDISTA JEGOASA ECATWERINA ANDRONESCU,INCASEAZA O CARUTA DE BANI,DE LA BUGETUL STATULUI,INCALCIND LEGEA,INCASIND SALARII ILEGALE.
  Ei cind aceste hotii,vor fi eliminate,ATUNCI PUTEM DEVENI TOTI ROMANII SECTANTI,NE PUNEM NAFRAMI,SI TOATA ZIUA STAM CU CAPUL IN PAMINT SI NE RUSINAM.

  • Franky

   Ce spun eu si ce intelegi tu… 😉 Esti prea infierbantat.Aici unde sunt eu reforma s-a facut demult.La peste 50.000 locuitori,s-a inchis gara pentru ca producea pierderi si acum face parte din atractia turistica.Inteleg reforma si mi-o doresc si in Romania,dar ca fost cadru medical sunt subiectiva.Aici tot pentru 50.000 locuitori exita doar un spital pentru boli cronice,urgentele sunt deservite de serviciul de ambulanta de la 50 km.,dar aceasta datorita infrastructurii excelente ajunge peste tot in max.10 minute.Imi doresc reforma dar facuta si gandita in absolut toate detaliile.Mereu vor exista victime colaterale ale reformei,deaceea se si numeste reforma,duritatea ei insa consta sau difera in numarul acestora.

 52. Si acum un avetisment PEDELISTILOR-DOMNILOR,SI DOAMNELOR,UNII,NU TOTI,DEOCAMDATA FARA NUME,CARE SUNTETI IN CIRDASIE CU jurnalistii trusturilor penale-incetati sa faceti trocuri mizerabile cu acestea.
  Ginditi-va ca puteti devenii oricind tinte,si mai ginditi-va ca ,noi,alegatorii va vedem,si va descifram,intelegem cind sunteti pe-o mina cu acesti lachei.

 53. Vezi ce inseamna sa nu ai bani ? Si nu vorbesc de muritorii de rand,ci de ditamai mogulii.Angajezi tu ,scenaristi,regizori ,actori de mana 7-a ?
  Acum cu lesinul asta.Cat costa domnule ,sa aduci o actrita din afara ? O pui tu ,pe doamna Tanta,actrita la teatrul national din localitate, sa lesine.Pai nu o cunoaste toata tara ? O cunoaste. Macar sa nu fi avut caciula.O broboada mai larga, care sa-i acopere fata ,mai ziceai. Si unde te gasesti sa filmezi actiunea ? Vai de mine si de mine,.Acolo unde sunt si studiouri cinematografice. Regia de doi bani,vechi.In loc sa faca un prim plan cu un pomisor,ceva,te apuci sa filmezi cum da din maini reporterita, parca se apara de tauni.Si cand a lesinat doamna Tanta,in loc sa folosesti un cascador ,o filmezi cum se impiedica si cade ca un bolovan.Cat costa sa-l aduca pe Martin Scorsese ? Dupa ce vezi “Nasul” ( nu la 10tv ) plangi de mila mafiotilor ? Lesini.
  La fel si cu manifestarile astea ,cica spontane. Dupa ce ca aduci si platesti o gramada de figuranti,ii pui sa urle ( auzi scenariu,desfiintarea unui spital ) sa tipe,ii filmezi cu o singura camera. Trebuiau cel putin trei , care sa filmeze din unghiuri diferite.Plus o macara.Ii filmai din spate ,din lateral,de sus,fara sa le filmezi fata.Ati vazut ce fericiti erau ? Aveau si de ce.Desfiintarea unui spital e motiv de tristete ? Atunci divortul, dintre Moni si Iri ce mai e ? Motiv de sinucidere .Sa va fie rusine.

  • ***Gogută – lămureşte-mă şi pe mine, te rog, ce e cu leşunul că mie mi-a scăpat şi văd că presa nu spune nimic. Cine şi de ce a leşinat? Că leşinul a fost regizat ca tragedia să fie şi credibilă, asta e pentru fraieri. Spune-mi, te rog, adevărul. Mulţumiri anticipate! 😮

  • Ai observat pana si tu asta… 😉 ? Esti sigura ca te simti bine ?

  • ***Gabi – cui i te-ai adresat? Ai observat pana si tu asta… ? Esti sigura ca te simti bine ?

  • silver, evident că s-a adrisat pămpălăului de la bloc. 🙂

 54. Sper ca Ministrul Cseke sa agreeze ideea si initiativa unor primari de a sustine unele spitale din banii comunitatii locale.Poate atunci managementul banilor unor comunitati locale se va face mai cu cap,achizitiile vor fi facute doar pe criteriul pret-calitate nu pe criteriul comision-pret,si astfel vom fi uimiti sa constatam ca aceste spitale vor beneficia de management eficient si econom.Pe de alta parte,ar fi o ideea ca acolo unde se desfiinteaza un spital,autoritatile locale cu sprijinul ministerlui sanatatii sa infiinteze sau sa conserve in acele spatii,mici centre de primire si triere a urgentelor,cu 2-3 medici si candre medii,cu caracter de permanenta care sa ofere prim ajutor,respectiv stabilizarea cazurilor pana la sosirea ambulantei-in conditiile unei infrastructuri inca dificile si accesibilitatii greoaie in unele zone a ambulantei ceea ce scade sansele acordarii ajutorului de urgenta in timp util.Aceste centre intermediare de asistenta de urgenta,ar putea fi sustinute din bugetul autoritatilor locale pentru inceput,urmand ca ulterior in functie de eficienta lor sa fie mentinute sau desfiintate dupa ce infrastructura rutiera si sanitara ar permite acest lucru. As adauga ca populatia nu este speriata pentru ca dispare o cladire din peisajul urbanistic,ci pentru ca li se reduc sansele ca in cazul unor situatii de urgenta ce pun in pericol viata,acestia sa beneficieze de ajutor.Daca s-ar intelege lucrul acesta,si s-ar oferi alternativa,reforma in sanatate ar fi acceptata de populatie mai usor si nu ar mai putea fi folosita ca masa de manevra in lupta politica de opozitie asa cum trist se intampla acum.

 55. Vai N-G-ule,m-am rusinat rau de tot,ESTI INFIERBINTAT’offffffffffff,ma banuiesti ca stau toata ziulica pe ,HOT LINE’???????????????????
  haaaaaaa,hiiiiiiiiiiiiiiiiiinah ca ti-am zis-o.
  nu draga N.G.,ideea e ca,indivizi de-o moralitate execrabila,cauta cu luminarea motive de PLINS,zugravesc o romanie mohorita,cenusie,si respingatoare.
  Si nu-i adevarat.locuiesc la oras,vad zilnic sute de oameni,cu zeci de oameni stau de vorba,ADICA AM UN CONTACT DIRECT CU ,oamenii,si curios cum sunt cu multi dintre ei relationez si socializez.
  Ca oamenii au griji,da au,intotdeauna au avut pt ca sta in firea umana sa ,GINDEASCA,SA STIE CU O CLIPA MAI DEVREME CE VA URMA.
  Dar de aici si pina a propavaduii apocalipsa e cale lunga.
  Tu nu vezi,pt ca pur si simplu,NI SE BAGA IN OCHI,CHIAR PE ACEST BLOG,INEPTII,MINCIUNI,DIVERSIUNI SI TOT FELUL DE PRAPASTII.
  N.G.-iti dau o veste buna-ROMANII TRAIESC NORMAL CA ORICE ALTA NATIE,IUBESC SUFERA,FAC DRAGOSTE SI SPERA,VISEAZA SI SE LUPTA.
  Traiesc in una din cele mai mari aglomerari urbane,vad tinerele generatii cum freamata de viata,cum traiesc la intensitate maxima.
  N.G.-intelege,dramea mea-E O INTOXICARE IMPUTITA,CE INCEARCA ACESTE SCURSORII ALE SOCITATII.
  BATRINICIOSII ASTIA,MOSTENITI DIN COMUNISM,CU SPAIMELE LOR,CU PACATELE LOR,CU CRIMELE CARE LE AU IN SPATE,-NU SUNT ROMANIA,SUNT TRECUTUL N.G.
  Ma uit cu dispret la ei cu scitba ,si-i desfid,mi-e greata de ei si mi-e jena ca imi sunt ,CONCETATENI-MI-E RUSINE DIN CAUZA LOR CA SUNT ROMAN.

 56. Gaby neni draga ,trebuie mult timp sa priceapa kingu ce vrea sa spuna un om citov la cap ,el stie numai lozinci ,asa-i setat ….in alta ordine ,in ce luna vii in tara si cat stai ?…poti sa-mi spui ,restul il afli de la superba lulu.

 57. N.G.-iti mai aduci aminte campania impotriva lui SORIN BLEJNAR?
  ei uite ea s-a incheiat,dar stii cum?????????????
  CU AMENDE DE 120.000 MILIOANE DE LEI VECHI PT MINIUNA,DEZINFORMARE SI MANIPULARE.
  Crezi cum-va ca vor spune si vor recunoaste ca AU MINTIT???????????
  Hai pe ratacitul bine fezandat cu vin ,PUIU,IL INTELEG,E PENSIONAR,E SINGUR,E …………O RUINA,DECIT SA FACA CA OLTEANUL SI SA IASA CU PISTOLUL IN STRADA,MAI BINE SA SE CONTREZE CU MINE,DAR PE DERBEDEII SI LACHEII DIN TRUSTURILE MOGULIENE NU-I IERT.

  • kingu …ai dreptate ,sunt singur cu prietena mea …hihihih..sunt o “ruina infloritoare si-n putere “bey lozincar portocaliu…hai noroc bun.

 58. @N.G.
  N.G. a scris pe 13 Aprilie 2011, 01:07 pm
  “Ai observat pana si tu asta… ? Esti sigura ca te simti bine ?”
  Nu am inteles doamna,cui ati pus intrebarea?
  Mie, sau lui silvestar.
  Ma simt foarte bine,doar ca ma enerveaza vremea,daca intrebarea, a fost pentru mine.(adevarat, ca nick-name.ul ales de mine ,da nastere la confuzii)

  • Era pentru tine Goguta 🙂 ma miram doar ca ai observat manipularea tv,cand pana mai deunazi satirizai guvernul.

  • Vai de mine,doamna,chiar asa parere proasta sa aveti despre mine ? Ca imi schimb parerile de pe o zi pe alta ? Nu sunt politician doamna.Am scris asa ….in “dorul lelei”
   din cauza vremii de afara.Observati va rog cu atentie ce am postat.E vreo legatura intre Martin Scorsese si “The Godfather” ? Niciuna.
   Sarutmainile.

 59. In scara blocului a inceput marea pavoazare.
  A aparut, un panou mare frumos, portocaliu,pe care scrie cu portocaliu:
  -A mai ramas o luna pana cand administratorul ne v-a anunta daca am iestit,daca iesim( si data),daca ramanem ,sau am reintrat.
  -A mai ramas o zi si o luna, pana la marea petrecere.

  • ..am uitat ,ideologul numarul doi ,Carol Sebastian un informator notoriu cu sambrie de la secu ,despre ce vorbesti kingule ,despre CASA ta….hihihihih….

  • Puiu

   Pana si eu,un fost pionier-ca atat am apucat-stiu ca in Romania comunista daca vroiai sa fii mai mult decat om al muncii trebuia sa fii obligatoriu membru PCR.Cred ca dupa Revolutie primul lucru trebuia facuta distinctia intre membrii PCR si colaboratorii Securitatii sau cei ce au facut politie politica si trasata linia de demarcatie intre acestia.Niciodata nu e tarziu,doar ca acest subiect trenat in timp ajunge sa nu mai aiba impactul dorit sau sa nu mai intereseze din pacate societatea civila.Face parte tot din strategiile regimului Iliescian instalat dupa ’89 si care a fost mai apoi perpetuat de toti cei care au urmat.

 60. Managementul modern prin GUVERNANTA politiilor judetene va mari siguranta cetateanului.

  NUMARUL MARIT de politisti (sustinut de sindicalisti) NU influenteaza siguranta cetateanului ci o buna organizare a sistemului.

  Intentia gandita de politiile celor trei judete IASI – VASLUI – BOTOSANI de a se organiza in GUVERNANTA va asigura siguranta cetateanului.

  • Silver

   Sper sincer ca nu acest caz sa fie justificarea ministrului,ci indicatorii de performanta,numarul de locuitori deserviti,distanta intre spitale,etc…Cred sincer ca daca tacea,filozof ramanea…Acest caz este un caz de culpa medicala,malpraxis,nu motiv de reforma nationala in sanatate.

  • Si ca sa fie tabloul complet,probabil cei care au avut”grija”de acest pacient,au fost redistribuiti in alte spitale,asta ca sa poata profesa in continuare cu acelasi”profesionalism”.

  • ***Gabi – nu am nici un interes să intru cu tine în polemică dar…
   Cele mai mari ilegalităţi – pensionări ilegale, concedii medicale pe perioade lungi, furturi de aparatură, mâncare, lenjerie, medicamente, indiferenţă crasă şi iresponsabilitate faţă de viaţa bolnavilor s-au intâmplat în spitalele mici. Sigur că asta nu absolvă spitalele mari de unde adesea, s-au făcut transmisii şi am văzut imagini terifiante ori bolnavi care au murit sub nasul medicilor.

   Şi-apoi, eu locuiesc într-un oraş mare, nu am motive de îngrijorare, mă rog mereu la Dumnezeu să-mi dea sănătate să nu ajung pe mâinile acestor călăi dar crezi tu că voi uita vreodată că mama a murit la câteva minute după ce a ieşit din spital şi medicul de gardă l-a asigurat pe fratele meu că mama e bine, sănătoasă? Nu… Aşa ceva nu se uită şi nu se iartă…

 61. Un zâmbet 😆

  Angajatul catre patronul sau:
  – Domnule director, salariul meu nu este raportat la capacitatile mele.
  – Stiu, dar chiar nu te putem lasa sa mori de foame.

 62. @Frank Zapa. Domnule Frank, imi parvin stiri cum ca unii chiar va iau in serios in ce priveste intrebuintarea democratica a tunurilor ce vor folosi obuze cu napalm impotriva obiectivelor enuntate de dv. Am o nedumerire insa: este cumva vreo confuzie sau chiar m-ati pus pe locul intai in randul obiectivelor ce vor fi lovite cu napalm? In nadejdea unui raspuns, va mai pot informa ca stirile ce mi-au parvenit prevad intrebuintarea tot a tunurilor, dar de data asta obuzele vor fi incarcate cu distonocalm. Atat dv. cat si o mica parte dintre admiratorii dv. au mare nevoie de aceasta incarcatura – distonoclam pe ntru ca au o acuta nevoie de calmare. Tot de cal mare mai au nevoie si unele amazoane ce se dau aprige revolutionare. Servus.

 63. Cred ca Talmaceanu trebuia sa se opreasca in a participa la emisiuni explicative ale dansului in acea emisiune.Nu face decat sa cada in ridicol pe RTV.Un politician inteligent trebuie sa stie sa se opreasca in situatii delicate.Pacat,era un incident care putea trece,acum se pune la dispozitia media pentru a putea fi transat,disecat si luat peste picior…

  • @N.G. Talmaceanu sufera de o grava atrofiere a simtului ridicolului. Daca Talmaceanu ar fi ajuns parlamentar pe legea veche, puteam sa ii gasesc o scuza – a mers la gramada pe liste si ce sa-i faci, la gramada se mai strecoara si gunoaie, dar in conditiile in care Talmacean a fost ales parlamentar prin vot uninominal atunci chiar ma apuca ingrijorarea, maine-poimaine ne putem astepta ca orice idiot sa intre in Parlamentul Romaniei. Si cand te gandesti ca astfel de oameni voteaza legi care ne afecteaza viata sau si mai grav, fac reforma institutiilor statului. Sa nu ne mai miram ca va iesi o reforma croita dupa chipul si asemanarea sa.

  • Domnul TALMACEANU nu este un type oarecare, are mult simt si ironie.
   Cei care il carecterizeaza altfel se inseala amarnic !!!

  • Cazul Talmacean are o importanta istorica nationala, bine sesizata de potrioticul post SOVietic. Soluiile se impun de la sine:
   1) Danastorii pe timp de criza trebuie lapidati.
   2) Rasul in perioade de recesiunetrebuie reprimat cu privatiune de liberate. Subcategoria zambet (exceptie: daca nu este ironic si adresat lui Boc) poate fi pedepsit cu inchisoare cu suspendare sau cu avertisment cu pietricele.
   3) Orice subiect de descretit fruntile trebuie interzis pana la aparitia a 25 de trimestre consecutive de crestere economica vanjoasa.

  • Judex

   Bine spus,in conditiile in care nu dansezi pisica pana miauna sacaitor… 😉 Pana la urma s-a descurcat Talmaceanu intre cei 4 sacali media…

   Turnule

   Ei,nici chiar asa…

  • …toti incercati sa-i gasiti circumstante atenuante idiotului de Talmacean ,nu scena cu dansul a fost de kakaoooo,odata si-a bagat degetul intr-o nara si-a transmis un meci de fotbal si multe alte idiotenii facute ,niciodata n-am sa inteleg cum puteti sa-l aparati pe un idiot din asta.

  • puiu, subiectul aici nu este acel politician, ci manipularea grosiera a arhivei unui post TV, autopretins de stiri, in scopuri politice. Pentru CanCan sau Playboy subiectul era mai mult decat potrivit, as fi ras si eu cu hohote.
   Ce spun eu, insa, este ca RTV trebuie sa accepte ca este doar un post tabloid, in care barfa si minciuna sunt singurele instrumente pentru atragerea atentiei publicului. In momentul insa in care fictiunile postuilui sunt prezentate ca stiri si analize politice, impostura TV trebuie taxata prompt de CNA si CRP, ca si de spectatori.
   PS
   …da’ CNA si CTP sunt la fel de surde-mute-oarbe ca si Goguta pe tema asta – ma rog, el ar putea avea o scuza: poate el mananca, si ne-a spus-o deja, atunci cand mananca el nu scrie, nu vorbeste, nu aude si nu gandeste.

 64. Doamna Udrea, vor trece multi ani pina cind populatia rur-urbana a comunei Bucuresti sa inteleaga si sa merite un om ca dv. In orice tara normala din Europa ati fost un om politic indragit si stimat, chiar de opozitie. Aici, unde oamenii iubesc cainii mai mult decit propria specie, iar maturizarea nu se produce nici la senectute, sunteti prea ”sus” ca om si ca politician. Apreciez, alaturi de familia mea, onestitatea dv. Ati reusit sa va schimbati in bine, sa evoluati si cred ca ar trebui sa aveti un drum ascendent ca politician. Pacat ca in Romania toata lumea are drept de vot! Va trimit cele mai bune ginduri si va doresc reusita si multumire sufleteasca!

 65. 1. Doamna NG , sunteti in cunostinta de cauza in probleme de sanatate. Care este parerea dv. despre inchiderea unor spitale, CA SECVENTA A REFORMEI SANATATII ? Va intreb daca este corecta , IN PRINCIPIU, nu ma refer la stangaciile legate de aplicarea ei. CUNOSC UN MEDIC CARE A LUCRAT LA UN ASEMENEA SPITAL, SI CARE NU PUNE LA INDOIALA JUSTETEA MASURII.
  2.Agitatia la Antene si la Realitatea a crescutfoarte mult in ultimul timp, pentru ca se apropie extradarea lui Popa si a lui Nicolaiciuc. SOV si cativa bosi USLasi au motive serioase sa viseze urat. Stiu ca atat timp cat actuala
  putere conduce tara, procesele declansate se vor finaliza. DACA AR VENI USL-ASII …ADIO, PROCESE !
  3. Fac o precizare, exclusiv PENTRU ACURATETEA INFORMATIILOR. Cineva spunea ca dl. Talmaceanu este parlamentar.De fapt, este consilier la sect. 2 Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *