7 octombrie: Husi si Winter Holiday

În ultimele zile, nu am mai apucat să scriu pe blog, fiind ocupată cu pregătirea unei campanii pe care PDL Bucureşti o va derula în Capitală. Mai multe despre asta, săptămâna viitoare. (Astfel fac şi campanie de teasing 😉 ).

Până una, alta, să vă povestesc despre târgul de turism organizat de ANAT, la deschiderea căruia am participat de dimineaţă. Chiar dacă ultimii doi ani de criză economică s-au dovedit dificili pentru turism, la Winter Holiday am văzut o mulţime de firme participante cu pachete turistice dintre cele mai atractive. Evident, am fost mai mult interesată de ceea ce oferă România la acest capitol.

Observ cu bucurie că eforturile noastre de a mări numărul staţiunilor turistice montane încep să dea roade. Preţurile au mai scăzut puţin faţă de alţi ani. Şi, cu siguranţă, odată ce toate pârtiile de ski aflate în construcţie vor fi finalizate, turismul montan va deveni şi mai ieftin.

elena-udrea-1

Picture 1 of 17

Am primit din partea organizatorilor titlul de Preşedinte de onoare al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică. O surpriză plăcută şi, cred eu, o răsplată pentru eforturile pe care le-am făcut de la începutul mandatului pentru promovarea turistică a României.

Vreau să vă încurajez pe toţi să daţi o fugă până la Palatul Parlamentului să vedeţi ofertele agenţiilor de turism. Sunt foarte multe promoţii de early booking. Sigur veţi găsi ceva care să vă placă.

De la târgul de turism, am mers la Huşi. Acolo am avut de semnat nu mai puţin de 9 contracte prin Programul Operaţional Regional. În total, aproape 37 de milioane de euro care vor merge către Vaslui şi Huşi. Majoritatea pentru dezvoltarea infrastructurii urbane, dar şi pentru proiecte sociale.

Alături de mine, au fost prezenţi şi primarii celor două localităţi, domnii Vasile Pavăl şi Ioan Ciupilan. Am vorbit cu dumnealor şi despre posibilitatea accesării altor fonduri europene. Încet, încet, cred că lucrurile se mai dezmorţesc pe această zonă şi reprezentanţii administraţiilor locale încep să vadă beneficiile atragerii acestor fonduri pentru comunităţile lor. Astăzi, spre exemplu, se strânseseră peste 400 de huşeni să asiste la semnarea contractelor, fiind practic una dintre cele mai importante finanţări primite de oraşul lor după 1989.

Cu ocazia asta, mi-am adus aminte şi de câte lucruri am făcut în postura de ministru interimar al Mediului. Anul trecut, cam pe vremea asta, semnam pentru reabilitarea unui parc din oraş. Pentru ca anul acesta să semnez pentru construirea unuia nou. În glumă, le-am şi spus celor prezenţi că, ori de câte ori voi avea o nouă funcţie de ministru, voi semna un nou contract de finanţare pentru ei.

elena-udrea-1

Picture 1 of 3

De la Huşi, am plecat spre Braşov, iar mâine dimineaţă voi fi la Sfântu Gheorghe. Iar la 1 înapoi în Poiana Braşov pentru întâlnirea cu primarii de comune. Dar despre asta, mâine seară.

PS. În altă ordine de idei, am văzut şi eu decizia Preşedintelui Traian Băsescu de a retrimite în Parlament legea pensiilor, pentru a se face o diferenţiere între vârsta de pensionare la femei şi bărbaţi. Mi se pare că argumentaţia Preşedintelui este extrem de corectă şi ea trebuie luată în seamă: femeile, pe lângă serviciu, de cele mai multe ori, trebuie să aibă grijă şi de o familie.  Este, deci, firesc să se poată pensiona mai devreme.

930 thoughts on “7 octombrie: Husi si Winter Holiday

 1. @ Zaharescu,
  In timp ce tu split the hair….majoritatea s-a prins ca-i o fumigena de-a PDL-ului…ca sa arate unde-i buba….ei stiau ca aia se vor revoltya..si erau pregatiti sa dea chilotii jos in aceeasi zi dar fumigana si-a facut datoria…..acum sa vezi scandaluri intre sindicalistii din diverse domenii…
  E o tehnica veche romana, cucereste si divide sau cam asa ceva….
  ptr mine-i moarta din start…..

 2. poveste cu nelamurire:
  silverstar … “zambaretul” tau de la 22.03 e cam suparat … de ce? … daca e suparat pentru ca a trebuit sa multumesti dusmanului nu am ce’ti face … daca ti se pare prea complicat ajutorul lui bibliotecaru combinat cu al lui buddy sau al meu putem incerca sa venim cu noi precizari … eu cred totusi ca ar trebui sa incerci metoda mea … mie mi se pare mai simplu de explicat unui incepator decat cealalta … astept parerea bibliotecarului … 🙂

 3. ZeV,
  Vad ca acum nu ma contrazici dar te preocupa demiterea lui Ialomitianu ori asta nu rezulta de fel problema.
  Eu ma ocup de rezolvarea problemei si nu de Ialomiteanu.
  Adica cadem in plasa lui Vantu si cum striga netortii aia jos Funeriu vrei sa strigam jos Ialomitianu.
  Hai sa nu ne mai jucam cu focul.
  Sper ca Ialomitianu sa fi primit mailul meu si sa procedeze in consecinta adica corect si echitabil

 4. @ Cenushe….
  Totusi sa nu uitam ca Silver e proaspat pensionara si nu prea a avut timp sa asimileze la locul de munca secretele computerelor…..
  By the way…. in ziua de azi profesoratul este pe jumatate mort…cred ca in 10-15 ani va fi mort pe trei sferturi….
  Pe aici prin America exista si un curent cu homeschooling ptr nivele pina la a 10-a cu lectii pe internet…si examene si teste tot acolo si dc le-ai luat esti trecutcreditul….
  deci s-a cam terminat cu catalogul mare cit tabla….

 5. @alice, silver
  Fetelor, mi se pare de neconceput să vă certați…doar nu vreți să lăsați acest blog doar pe seama băieților ??!! Fără culoarea, umorul și fluența voastră feminine, totul devine sterp și cenușiu.

 6. poveste cu precizari:
  buddy … n’ai inteles … un profesor inainte de a incepe lectia trebuie sa’si puna problema nivelului invatzacelului … daca’i incepator ii explici ca unui incepator … daca’i avansat ii explici ca unui avansat … daca nu stii sa faci asta esti zero ca profesor … tu ai facut asta in comentariul de la 10.o2 … ma’ndoiesc … 🙂

 7. @ Katrina…sovina…
  Thanks, eu ma descurc ca am programul meu pe computer dar si metodele voastre sunt bune…
  am verificat-o pe-a lui Biblio si acum ma joc cu cea a lu Cenush…
  O sa downloadez si pe a ta si ma voi juca cu ea….
  Oricum iti multumesc in numele lu Silver…..
  are de lucru pt o zi….

 8. @ion adrian
  Să vedem….dar când privești un ministru cocoțat pe scaun, alături de Marica, dând socoteală unor fufe care beau cafele din 30 în 30 de minute stând picior peste picior pe bani publici, te apucă fibrilația.. 🙂 Nu asta așteaptă susținătorii reformei și ai băsescului de la guvernanți (prezumați) puternici, deciși și responsabili.

 9. katrina … nici tu sa nu te faci vreodata profesor … 🙂

 10. poveste cu meserii:
  la mine’i prea tarziu … ca am fost deja profesor … 🙂

 11. @ Cenush,
  eu sunt inginer mecanic si i-am sintetizat pe scurt ce si cum….stiind ca e mai la inceputuri cu laptopul ei….
  ai totusi dreptate …..tre sa vorbesti pe limba invatacelului…altfel se prinde greu…..
  eu am vorbit pe limba lu Becali, pac-pac….ce vrei mai clar…..dc. si el a inteles…..
  nu tre sa fi prof ptr asta….

 12. @ cenush…
  d-aia iti tot plac povestile…..caci profesorii in ro. tot povesti spun , de adormit elevii sa treaca ora mai repede….

 13. poveste cu felceri:
  am vazut de nu stiu cate ori medici invitati pe la emisiuni medicale … acolo unde se uita vecina mea tzatza floarea ca sa stie de ce o doare si cum sa’si trateze piciorul … fi folosesc medici aia, frate, un limbaj de comunicare stiintifica … ce sa’nteleaga vecina mea? … altii in schimb folosesc doar cuvinte pe care le’ntelege oricine … sunt sigur ca astia sunt medici mai buni decat ai din prima categorie … 🙂

 14. @ all,
  uite aici ce zice unul pe EVZ.ro
  1) Rata de crestere a populatiei -0,147%…………………locul 215 in lume
  2) Rata de nastere 10,53/1000 locuitori…………………………….185
  3)Rata mortalitate copii 22,9/1000……………………………………….92
  4)Varsta de viata la nastere (!)……………………………………………119
  5)Rata de fertilitate 1,4 copii/femeie…………………………………..198
  6)Cheltuieli pentru educatie……………………………………………….130
  7) Rata economica de crestere reala -7,1%………………………201
  8)Vapoare in stoc 15 bucati……………………………………….locul 103
  Asa se traduce in fapte dupa analiza cia.org factbook starea natiunii….
  ACEASTA ESTE ASUMAREA RASPUNDERII ACESTUI GUVERN DE TRADATORI CU LEGI ANTIOMENESTI SI ANTIROMANESTI.
  restul este DEMAGOGIE si Folclor de IMPOSTORI !
  ne-am lamurit ……

 15. @ cenushares
  Eu am descoperit câteva programe online de prelucrare a imaginilor. Acesta mi se fare extrem de bun pentru că este chiar mai rapid decât Paint.Net, programul gratuit pe care îl folosesc eu “acasă”. Vis-a-vis de Photoshop şi Paint Shop Pro, clasicele profesionale, nu mai vorbesc despre viteză superioară, că în cazul lor totul este “ca după mort”. Sigur că da, Photoshop este de neegalat în instrumente de tip gadget, unele sunt deja de-a dreptul incredibile şi de neînlocuit în cazul tehnoredactării, şi trucajelor.

  Mie îmi place acesta spre care am dat link pentru că funcţionează foarte bine, nu trebuie să instalezi absolut nimic, este la îndemână, gratuit. Numai lucruri bune.

  Pentru doar resize… http://www.picresize.com/ care are şi posibilitatea prelucrări grupurilor, din păcate doar pentru procent şi nu şi pentru mărime. Un pic deranjant la prelucrarea de grup, pentru că se salvează arhivate.

  De la un timp mă cam feresc să instalez programe. Versiunile online mi se par soluţii OK pentru chestiuni banale, or pozele care merg pe bloguri şi site-uri nu au nevoie de mari capacităţi. Pentru tehnoredactare… altă poveste. Cum nu am mai tehnoredactat nimic de 10 ani… nu mai am de ce să instalez nimic… şi oricum nu cred că mai ştiu bruma de “meserie” pe care, odată, o învăţasem. 😀 Astăzi există şi word online şi excel online… cu google docs.

 16. @buddy
  E.U. muncește în draci….la o astfel de superfemeie, cafeaua este o necesitate și nu un mod de ,,a-ți trece timpul” mai repede pentru a scăpa de plictisul telefoanelor și al mutării documentelor dintr-un dosar în altul …. 🙂

 17. poveste cu cuvinte:
  buddy … ” invatacelul se prinde greu” nu mi se pare cea mai potrivita exprimare … in primul rand ca s’ar putea intelege ca e prost … nu … chiar daca’i destept daca nu ii explici bine nu intelege … si daca’ntelege in cele din urma n’ar fi o mare problema … da’ uneori il bagi in ceata cu explicatiile de’i piere curajul sa mai continue … 🙂

 18. Gata, domnilor! Aşa păţesc de fiecare dată când dau liber menajerei şi rămân eu să fac mâncare, să duc gunoiul, să pun aspiratorul… Pierd o groază de timp preţios pe care, la fel de preţios, l-aş putea petrece pe internet.
  Oricum, cu ce mâncare gătită mai cumpăr mâine de la Billa, o să am până luni…
  Aşa că…

  ***cenusheres – am s-o rog pe MădăMădă să-ţi dea mâine când intri, adresa mea de messca să-mi spui ce am de făcut că nu… Asta e, fără îndrumător, nu mă duce mintea… 😳

 19. @silver
  Hai s-o spunem pe de-a dreptul:
  Chiar daca nu va candida, unii lideri democrat-liberali spun si-ar dori sa o aiba presedinte. Un coleg din staff-ul partidului, a declarat ca ar vota pentru functia de presedinte al partidului “o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata”.
  “De ce nu? Poporul acesta este unul misogin? Eu nu sunt misogin, asa ca eu as vota o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata. De ce nu? Frumoasa, desteapta si bine intentionata, cu cunostinte vaste si cu dorinta de a face ceva in tara aceasta”, a subliniat colegul.
  Pot eu să-l contrazic ? Dar stau pe gânduri, întrebându-mă cine are nevoie mai mult de o femeie puternică la nivelul cel mai înalt….partidul sau guvernul ? 🙂

 20. ***zaharescu valeriu – da, ştiu, Domnul Oltean a spus aşa ceva.
  Nu vreau să comentez. Doamna E Udrea ştie mai bine ce are de făcut.

 21. …pana acum SOV a fost ok ,chiar simpatic si de bun simt ,…..sa vedem mai departe ,poate se uita si Radu Moraru sa vada cum se face un interviu ,nu slugoi ca el ….

 22. @ All,
  Ce parere aveti de ex. negativ dat de Ministrul E.U. in problema ridicarii natalitatii neamului….

 23. Ce dragutz s-a vopsit dl SOV . Se pare ca moare de frica . A devenit baiat bun. Are grija statului, care mai an era ceva care daca nu-si poarta singur de grija, e problema lui si e bun de muls de catre maria sa omul de afaceri.
  Dar bomba emisiunii ca stire, este ca in 1997 in loc sa inchida FNI a vandut fondul statului roman reprezentat prin CEC si inca ceva.
  Hai ca esti tare. Abia astept sa vad ce zice Dan Andronic si Nicole Savin despre asta. 🙂

 24. @puiu:
  chiar usor de “citit” as spune, tinand, totusi, telecomanda la indemana.
  Oricunm pe cei cu rate la banci si fara actiuni fni/fna i-ar putea cuceri…sa mai ascultam deci sfaturi de la creatura care n-a dus o afacere bine la sfarsit…
  Da’ “daca-mi permiteti” tot mugurel isarescu-i pretenu’ cel mai bun -de la ’97 incoa’ doar ???!!!???-…’Sa trecem”

 25. Deh…
  Are si el copii….numa’ tata sa nu fi…ca-i vai de contabila ! 🙂

 26. …cred ca v-ati desumflat cu emisiunea asta ,inamicul public numarul unu nu-i asa de negru cum l-ati descris voi si Basescu ,asta-i fumigena de serviciu la haosul din tara facut de idiotenia si coruptia guvernantilor….

 27. @puiu:
  Cu o minte intradevar stralucitoare,CEC-ul putea din /97 sa devina prima institutie bancara a carei fond in parteneriat privat sa devina prosper si pentru cetatewni si pentru stat si pentru partenerul privat care l-a fondat…Asa insa s-a transformat in…platitor de “oale sparte” …-presupun ca stiti si dv. cat de cat povestea fondurilor private de investitii de dinainte de 2000. (?)
  A scos, totusi, un indemn bun pentru cei din generatia lui.

 28. Alice….daca era vinovat ,pana acum era satul de puscarie la ura pe care o are Baselu pe el ,nu crezi ?…

 29. Nu.
  Parerea mea este…in listele fna/fni .
  Avocati buni si judecatori buni au intemnitat o contabila proasta.

 30. Ailce …CEC-ul si Banca Agricola a fost parteneri cu FNI ,dupa spusele lui chiar propietari ,eu stiam ca CEC-ul a garantat numai investitia cetatenilor .SOV a gasit niste isteti din aia 15000 de specialisti ai CDR si a facut afaceri cu idiotii aia .In guvernul ala Basescu si PD-ul erau membrii importanti….

 31. Si totusi SOV a spus cateva lucruri remarcabile si anume:

  a) Generatia lui este raspunzatoare de starea actuala a Romaniei si daca cei tineri pleaca este vina lor si au obligatia sa stea si sa incerce sa schimbe Romania pentru a deveni o tara locuibila cu placere.
  b) Fereasca Dumnezeu de o schimbare a puterii pe calea strazii, singura posibilitate pe care el o accepta fiind cea oferita de Constitutie adica prin intermediul Parlamentului care este si el format din oameni din generatia lui asa cum si in majoritatea functiilor importante in stat sunt cei de varsta lui si ei au raspunderea principala ptr ce se intampla in tara;
  Deci pe parlament trebuie populatia sa puna presiune(eu, ion adrian, as adauga ca si pe partide care dau parlamentul) dar in mod disciplinat si fara violentza.

  Nota mea: Sa inteleg ca de maine RTV nu va mai manipula si instiga prin liderii sindicali si prin felul in care fac emisiunile la daramarea prin actiuni de strada eventual violente spre placerea Oanei si nu stiu mai cum care are orgasme multiple cand vorbeste despre diferitele violentze stradale? Om traii si om vedea. 🙂

 32. Puiu,
  Nu neaparat, ca au intrat Popa si Vlas la apa si ei nu prea lucrau la stat. 🙂

 33. gata ,noapte buna la toti ….

  Madalina o noapte faina si un sfarsit de saptamana fierbinte….

  Administrator:
  Noapte buna Puiu!

 34. Oane ti-ai dat foc la valiza ,o sa te injure papagalii astia patimasi ,cum ai remarcat ceva pozitiv la SOV….fii atent ….noapte buna si tie …

 35. Sper ca gazda noastra nu ne-a uitat, mai ales ca nu am putut urmari b1… 🙁
  Si mai sper sa avem imagini si de la Ateneul Roman…
  Va rog!
  Sa avem O Noapte Buna !

 36. @ion adrian:
  am ascultat cu interes interviul asta,retinand trei idei principale,reiterate in cursul interviului(in afara de gargara si refuzul de a raspunde concret la intrebarile Lingaului):
  -Instiga populatia la blocarea Parlamentului prin lanturi unane,asta fiind singura modalitate de a DARAMA GUVERNUL.
  -Instiga parlamentarii spre a-l suspenda pe Presedinte,spunand el ca astfel se va reinstitui entitatea statala,care nu ar mai fi “o intarire a statului,domnilor!”,ci,mai nou,”un pachet de legi?!”
  -Statul ar trebui sa-l “iubeasca” pe el,vezi-Doamne,peantru a pute crea si forma locuri de munca,desi e cvasifalit si penal in enspe dosare.

  In rest apa chioara,elucubratii banale pe langa subiect,cabotinisme,truisme,intr-un cuvant,gunoi.

  Licheaua notorie Ciutacu a pus intrebari care nu l-au pus in dificultate,oricum Vantu si-a revizuit declaratiile si visavis de Basescu,si de Geoana.Nimic nou.

  Eu simt ca stie ca nu mai are mult spatiu de manevra,si merge la sushe din astea.
  Mai lipsea putin si genialul Ciutacu se arunca sub masa.

  Imi pare rau de Puiu ca se preface ca e naiv.R Moraru nu ia interviuri acasa la bastani.
  Treaba lui ce face,dar nu l-am vazut sa faca spume la gura cu dusmanii lui Basescu,si sa-i linga pe ceilalti.Sincer,nu.
  Pe Ciutacu,insa,MEREU.Pe invers,adica asa cum ii place lui.

  Puiu,tu pari un om de viata,de aceea mi-e greu sa cred ca nu observi asta.ei,
  Poate te plictisesti doar. 🙂
  Salut@all

 37. Puiu,
  Tu nu ai inteles ca sunt un om liber ca pasarea cerului? Desigur ca sub tortura nu stiu daca as rezista si sa ma fereasca Dumnezeu sa trebuiasca sa aflu asta. 🙂

 38. Precizare, ca vad ca nu e foarte clar la #0:32:

  a)Generatia lui Vantu(50-60 ani), este raspunzatoare de starea actuala a Romaniei si daca cei tineri pleaca nu este vina lor a tinerilor ci a lor, a celor raspunzatori care au obligatia sa stea si din functiile de raspundere pe care le au, sa incerce sa schimbe Romania pentru a deveni o tara locuibila cu placere si in care tinerii sa ramana.

  Si noapte linistita cu vise placute tuturor, nu cu scandal la Funeriu 🙂

 39. Îl ascultam pe Sorin Ovidiu Vântu, cele câteva minute în care l-am ascultat, şi nu-mi venea să cred câtă bogăţie de truisme pe minut poate spune. Dacă până astăzi am trăit sub impresia mitului urban SOV, omul de afaceri care manipulează oameni şi îi bagă “la pârnaie” în timp ce el pleacă cu banii (imaginea construită în ani de zile de “incantaţie media”), astăzi mi s-a dezvăluit un om banal care se trezeşte cu nişte bani în braţe, un om mai apropiat de cel care mânuieşte alba-neagra la colţ de stradă decât de… ştiu eu… Dinu Patriciu sau Ion Ţiriac.
  Ce om de afaceri poate propune, într-o ţară sfâşiată de criză, “sponsorizarea” cu mii de euro a unor oameni în scopul de a le da un fel de şut în ajutorul saltului înainte? Pentru mine, în această seară, “mitul SOV” a fost desfiinţat.

  Pe de altă parte, domnul Ciutacu a punctat foarte bine în clasamentul meu de imagine, dovedind că, atunci când lasă băşcălia (întinsă uşor spre golănie) la o parte, poate fi un ziarist deosebit de abil şi inteligent.

 40. Un zâmbet la cafea 😆

  Relaxarea este o modalitate psihofiziologică de depăşire a crizei de adaptare. În mod normal, o minte care este supusă încontinuu unui efort considerabil va avea de suferit de pe urma acestei presiuni.
  Iată mai jos o metodă de relaxare în 5 paşi simpli, foarte eficientă, care te poate ajuta întotdeauna:

  1.Imaginează-ţi că te afli la munte, lângă un izvor.
  2.Păsările se aud ciripind în aerul rece şi curat.
  3.Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaşte locul tău secret.
  4.Sunetul unei mici cascade crează un fundal sonor liniştitor.
  5.Încearcă să-ţi imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o ţii cu capul sub apa! Ok!

  Nu-i aşa că te simţi mult mai bine acum?

 41. Buna dimineata.
  @ silverstar
  Pai, noi ne bem azi cafeaua incruntati ?!
  Ia sa incerc eu sa folosesc metoda dumneavoastra de “atragere” a mea pe blog:
  “Vorbeau un moldovean si un oltean.
  Întreaba olteanul :
  – La voi mortii se îngroapa cu popa ?
  Si moldoveanul :
  – Nu, la noi popa ramâne afara… ”
  O zi buna, tuturor.

 42. @ silverstar
  Iar am iesit pe locul doi….
  Asta-i viata !
  Toate cele bune.

 43. E clar, daca pana acum Silverstar nu mi-a zis ceva de “dulce”, ba mai mult, nici n-a mai postat de mai bine de o ora, “exista o explicatie” :
  E la congresul PSD-ului !

 44. Astazi romanii vor avea ocazia sa vada ,DEFILAREA FEMEILOR PESEDISTE ,CELE CARE CU MULTA GRATIE DORM LA CAP CU STATUTUL PCRiar la picioare cu POZA LUI ION ILIESCU.
  Abia astept sa o vad pe MATUSA LUI MAREAN VANGHELIE CU COCUL COMUNIST INFIPT IN VIRFUL CAPULUI,cu ticurile nervoase deprinse de pe vremea CIND CONTROLA BILETE IN AUTOBUZELE LUI CEAUSESCU,IAR LA RINDUL EI ERA CONTROLATA DE SOFERII REATEBISTI,cu miinile lor de tarani,fosti tractoristi,pline de bataturi si foartev paroase.
  Astazi PSD isi scoate si le pune sa defileze pe fostele comuniste ,dar si pe progeniturile fostei nomenklaturi comuniste.
  mai tinara OANA MIZIL,deja este cu MICROFONUL IN GURA PE REALITATEA TV.-vorbindu-ne despre pomenile PE CARE LE VOR DA PESEDEII COMUNISTI,DACA,URA DE CLASA VA DA REZULTATE SI ACESTI COMUNISTI VOR REVENII LA BUTOANE.
  Respingatori pt felul in care vind iluzii PROSTIMII,PUTUROSILOR,BUGETARILOR PRADUITORI,indivizii astia traiesc intr-o alta ROMANIE-TRAIESC IN ROMANIA PE CARE EI AU DISTRUS-O SI IN CARE FEMEILE PESEDISTE AU PUS SERIOS UMARUL IN A NENOROCII GENERATII INTREGI-UITATI-VA LA ECATERINA ANDONESCU?

  P.S.PUIU-CE MI-AR PLACEA SA TE VAD IN COMPANIA TOV. ANDONESCU-CE ZICI BARBATII ROMANIEI O IUBESC?
  te rog sa fii cavaler,si sa nu te porti ca un badaran de comunist.

 45. Rasputin…..Vantu e vant….nimic greu in creierul sau….Are in schimb o inteligenta nativa si vocatie pentru combinatii si smecherii…..speculatii….un fel de Becali evoluat ….
  Cam cum a instigat si scos oamenii in strada Vantu?….Eu cred ca dimpotriva….acum ca are probleme ,ca orice roman care se respecta se da de partea celor care probabil vor fi la putere ..dupa ce l-a slujit in campaniile electorale pe Basescu ….
  Deci procesul e invers….vede ce se intampla in societatea romaneasca,in economie etc…vede ce se intampla politic …si se orienteaza ….Rea;itatea a fost cu Basescu si PDL…apoi in stand by …un fel de echidistanta …si in ultima vreme de partea opozitiei din ce in ce mai puternic…..exact ce e a fost si este in mintea lui Vantu…..Deci…el depinde acum de opozitie si de presa ostila puterii ….viitorul sau depinde de asta …desi procesul sau va fi finalizat inainte de alegerile anticipate si sunt convins ca PSD ,PNL si altii nu vor apara un gainar interlop cat o plati si o fi el de istet ….nici chiar fiind la putere ….s-au dus vremurile alea…..S-a tras in planul secund Iliescu,Nastase ..cel putin mediatic …si aia erau grei si importanti in viata politica a Romaniei..sau au fost….
  Ce e Vantu?Un om de afaceri controversat si blamat ..pe trend descendent ..cel putin mediatic….cine mai are nevoie de el ca balast de imagine …?
  Vantu s-a predat opozitiei si nu invers….le pune la dispozitie Realitatea TV ..le pune la dispozitii probabil documente si informatii despre adversarii politici ..arme in orice campanie electorala ….
  De ce ar refuza opozitia asemenea cadouri ….care vin sa contrabalanseze munca lui Vantu in folosul lui Basescu si al PDL ului…..?
  Ponta e fost procuror …stie cum se mananca ,se consuma o persoana aflata in necaz juridic ….Crin si cativa procurori si juristi din PNL stiu si eu cum poate fi folosit Vantu …
  Ce spui de speculatiile mele hazlii ?

 46. DNA MINISTRU UDREA

  CU REGRET TREBUIE SA CONSTAT CA IN CE SPUNE AZI DL MARICA ARE DREPTATE, UNA ESTE COMPETENTA SI ALTA ESTE PERFORMANTA.

  SOLUTIA AM DAT-O IERI SI VAD CA O SOLICITA SI SINDICATELE.
  GUVERNUL VA PICA, CU TOT CE VA INSEMNA RAU PENTRU TARA ACEST LUCRU, DACA NU SE INTELEGE REPEDE ASTA

 47. PS la comentariul la Vantu.

  Evident ca Vantu vrea sa spuna ca mitingurile care striga Jos Basescu -Jos Guvernul, vor sa puna presiune pe parlament sau macar ca asta ar trebui sa fie.
  Desigur ca nu asta este adevarul si din tot ce face RTV se vede ce fel de presiune se pune si care este azimutul acesteia.

 48. ION ADRIAN-ieri mai rugat sa comentez fenomenul social,care in opinia ta se petrece in romania,dindu-mi exemple din familia ta.fenomen dealtfel interesant,pe care mi-ar placea sa-l studiez cu mijloace stiintifice folosind ,FOCUS GRUPURI DIN TOATE PROVINCIILE ISTORICE A ROMANIEI,iar pt CAPITALA BUCURESTI AS FOLOSII SISTEME DE MASURARE SOCIOLOGICE DIFERITE.
  La o privire mai atenta si patrunzatoare,asupra societatii ,care s-a dezvoltat in bucuresti in ultimii 10 ani se poate observa o glisare a societatii spre stinga si acest lucru il pun pe seama faptului ca NUMARUL BUGETARILOR IN CAPITALA IN ULTIMII 10 ANI ,ATENTIE S-A TRIPLAT,asadar numarul cetatenilor care sunt direct legati de ,MOFTURILE STATULUI A CRESCUT IN PROGRESIE GEOMETRICA-si odata cu ei si voturile.
  primul semnal a fost dat in 2008,cind PROGENITURA UNUI GENERAL COMUNIST,EL INSUSI UN COMUNIST SADEA A CISTIGAT PRIMARIA CAPITALEI-DE CE?????????? simplu-A PROMIS BUCURESTENILOR MAREA SI SAREA DIN MEDITERANA-DECI CE A FACUT?A PROMIS,CA DA,SI IAR DA SI TOT VA DA.
  daca insa trecem la provinciile istorice ale romaniei vom observa ca si ele se radicalizeaza,astfel in zonele sarace chiar cu saracie lucie,apar fenomene sociologie centrifuge-APARITIA UNUI NOU PARTID,care sa aibe ca platforma un singur lucru-SA IA DE LA BOGATI SI SA DEA LA SARACI.
  asadar ,ION ADRIAN,istoria demonstreaza ca in perioade de criza economica,odata cu radicalizarea stingii,scaderea nivelului de trai-LABILITATEA INDIVIZILOR II IMPINGE SPRE PROMISIUNILE DESARTE ALE STINGII,CARE NU PROMITE-SINGE SI SUDOARE ,PE CARE LE PROMIT CAPITALISTII,ei promit pomeni,subventii si o viata iluzorie.
  ma opresc aici,daca insa vei dorii sa dezvolt subiectul si sa-l analizam punct cu punct,o putem face,dar ne-ar lua mult prea mult timp.
  pe scurt-LABILITATEA TIPIC UMANA II FACE PE MULTI OAMENI SA CADA IN CAPCANA MINCIUNILOR STINGISTE-SI FUGA DUPA O STABILITATE ILUZORIE,IMPOSIBIL DE OFERIT PT TOATA LUMEA-O FERICIRE UTOPICA-INEXISTENTA IN NICI O SOCIETATE.

 49. ION ADRIAN-atentie la nuantele STIMULENTELOR-SINDICATELE INVOCA TERMENUL SOCIAL,ADICA STIMULENTELE TREBUIE SA AIBE UN PRONUNTAT CARACTER SOCIAL,OARE DE CE?
  PT CA ACESTE STIMULENTE AU UN PROFUND CARACTER DISCRIMINATORIU-ROMANIA NU ESTE UN STAT SOCIAL-ASA CUM CRED UNII.

 50. SORIN OVIDIU VINTU-SI CONGRESUL PSD-nici nu au apucat bine sa se dezmeticeasca de pe urma drumului si a calatoriei,pesedeii sunt in centrul atentiei televiziunii lui SORIN OVIDIU VINTU.
  DE CE?pt ca sperantele ACESTUI INFRACTOR ,pina la urma imbecil,se leaga de deciziile din psd.
  doar PSD ii mai poate asigura securitatea personala,daca DIABOLICELE PLANURI ALE DERBEDEILOR DIN PSD VOR AVEA SUCCES.
  speriat,comitind gafe dupa gafe,S.O.V.este in pragul nebuniei si a colapsului,de ieri a mai pierdut un SOLDATEL:
  FIUL VICEPRIMARULUI PESEDIST DIN PITESTI A FOST ARESTAT PT SPALARE DE BANI IN FAVOAREA LUI SORIN OVIDIU VINTU.
  HOPA VICEPRIMAR PESEDIST????????????????????????????
  am parcurs in mare viteza ,DIGRESIUNEA LUI C.MORO-haaaaaaaaaaa,neobositul moro,spala cu multa rivina TOT CE NATIA ASTA A PRODUS MAI MIZERABIL,SI MAI MURDAR.
  Moro din pozitia asta de SPALATOR SEF,oare nu ti se face niciodata greata?ce fel de caracter si om poti sa fii ,ca sa incerci sa scoti basma curata oameni ca vintu,voiculescu,patriciu,nastase,iliescu,DRAGNEA,ANTONESCU
  oare cu ATITA MIZERIE IN GURITA NU-TI VINE NICIODATA ASA O SENZATIE DE VOMA?
  a te aseza in legilunile de pupincuristi ai acestor indivizi nu simti ca te degradezi ca om/nu simti ca si tu devii o persoana la fel de mizerabila ca si cei pe care II SPELI CU ATITA SIRG?
  ce urmaresti aparindu-i pe infractori,praduitori si hoti?iti doresti o tara IN CARE HOTII SI GOLANII CEI MAI ORDINARI SA CONDUCA DESTINELE ACESTEI NATII?

 51. ***Nicolae – Bună dimineaţa! 😆
  Păi, ce-ai făcut? La 9.01 am postat zambetul la cafea dar tu nu l-ai dus până la capăt. Iată finalul:

  5.Încearcă să-ţi imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o ţii cu capul sub apa! Ok!

  Nu-i aşa că te simţi mult mai bine acum?
  N-ai simţit niciodată aşa o nevoie disperată? Eu aşa le-aş face PSD-iştilor…

 52. @ Frank Zapa [King]
  Scuze ca ma amestec, punem pariu ca se vor da stimulentele ?
  Intregul sistem a fost cladit in jurul acestor stimulente, pe oameni ii interesa mai putin cat isi repartizau sefii, atata timp cat fiecare stia dinainte ca luna ce vine va pleca acasa cu cam atatia lei. Cel putin pentru august si septembrie, vor primi banii in acelasi fel, chiar daca, probabil vor accepta tacit declaratiile oficialilor ministerului care vor anunta ca de data aceasta s-a procedat altfel. Este parerea mea.
  O zi buna.

 53. Un zâmbet la cafea 😆 Special pentru Nicolae

  – Medicul meu a insistat să trec pe la Dvs, spuse pacientul către psihiatru. Dumnezeu ştie de ce, căci eu am o căsnicie fericită, o slujbă sigură, mulţi prieteni, n-am griji…
  – Hm, spuse psihiatrul, luându-şi carnetul de notiţe. Şi de când ai senzaţia asta?

 54. Citatul zilei 🙄

  Edgar Y. Friedenberger scria că “Punctul asupra căruia trebuie să cădem de acord e probabil cum ne dovedim valoarea, nu cât suntem de valoroşi.”

 55. poveste cu termen:
  stie cineva cat mai dureaza regimul criminal? … ca s’aude ca e pe duca … 🙂

 56. …a venit gramofonul cu jigniri si lozinci scabroase ,asta-i modelul de aplaudac fara minte si needucat …..

  moro …de acord cu tine ,vantu un om de afaceri controversat ,blamat …etc …sa-l faci inamicul public numarul unu este prea mult ,aplaudacii fara minte vreau sa-l scoata tap ispasitor pentru haosul din tara ,lumea a inteles smecheria “marca inregistrat Baseslu “si nu mai marseaza pe piste false

  Onu Adrian …ai dreptate 10,38…astia confunda marfa cu ambalajul…

  nell…ciutacu este o lichea desteapta cand vrea ,aseara a vrut sa fie ,a fost profesionit de la cap la coada ,referitor la vb. lui Vantu “sa trecem “,sunt procese pe rol si nu putea vb….in cazul intalnirilor cu Basescu a fost elegant ,n-a comentat …

 57. Da dle NICOLEIE-STIMULENTELE SE VOR DA PT CA ,ATENTIE-SUNT PREVAZUTE IN LEGE-nu cu titlu obligatoriu,dar se vor da,pt ca asa este salariile sunt extraordinar de mici si nu reflecta gradul de instructie al angajatilor-DAR ODATA CU NOUA GRILA DE SALARIZARE DIN NOUA LEGE………………ARBITRARIUL VA DISPAREA-ACOLO E MIZA DLE NICOLAIE,NU PT LUNILE AUGUIST SI SEPTEMBRIE.
  regret ca nu a-ti sesizat adevarata miza-protestul ,SPONTAT’a fost cintecul de lebada al STIMULENTELOR.stiti vb aia batrineasca;DACA TACEAI FILOZOF RAMINEAI.
  dle. nicolaie-jocul de sah ca si politica au un mare grad de…………….neprevazut,niciodata ,NIMIK NU-I CEEA CE PARE-etalarea pe taraba publica a mizeriei din lumea BUGETARA CREEAZA O PRESIUNE FANTASTICA PE SINDICATE-atentie la nuante dle. NICOLAIE.
  repet niciodata ce se vede,nu-i egal cu ce se doreste………………dv nu sesizati nervozitatea LEADERILOR DE SINDICAT?nu sesizati ca O SIMPLA LEGE A SALARIZARII RASTOARNA RAPORTUL DE PUTERE IN SOCIETATE?
  nu sesizati disperarea PSD,care pur si simplu isi pierde obiectul munci.
  legea pensiilor si legea salarizarii unice-PRACTIC II SCOATE DIN JOC PE PESEDEII SI SERVITORII LOR-SINDICALISTII,LEADERI.

 58. O zi buna ! pentru unii.Pentru altii
  Buna zi.

 59. BUNA.AM O MARE PROBLEMA, SUNT ADMINISTRATOARE LA UN BLOC DIN SATU MARE. SI NOI NE-AM INSCRIS IN PROIECTUL PENTRU REABILITARE , DAR DIN PACATE CEI DIN PRIMARIA NOASTRA NU AU APROBAT BLOCUL NOSTRU PENTRU CA ESTE VORBA DE UN BLOC CU MULTE APARTAMENTE.(88).MAJORITATEA SUNT PENSIONARI SI DIN PENSIA LOR PUTINA AU DAT LUNA DE LUNA O SUMA DE BANI PENTRU A STRANGE SUMA CARE REPREZINTA COTA LOR PARTE PENTRU ACEST PROIECT MINUNAT. LA ANUL O SA MAI FIE ACEST PROGRAM? ASTEPT RASPUNSUL .CU MULTUMIRI

 60. Silvia …stiu eu alt punct care-i important si asupra lui trebuie sa cadem de acord ,sa ne dovedim valoarea ….hihihihihihi….ma crezi ?

 61. Daca a arata public mizeriile la care se dedau conceteni de ai nostri,INFRATITI CU INFRACTORII,PRADUITORI ,HOTII SI DERBEDEI CONSTITUIE O JIGNIRE-ATUNCI SUNT MINDRU CA JIGNESC CU ATITA EFICIENTA-ADEVARUL PT UNII CONSTITIE O JIGNIRE.
  dupa ce ai trait o viata in minciuna si mizerie ,sigur ca ADEVARUL ESTE O JIGNIRE.
  ASADAR CONSIDER CA ADEVARUL TREBUIE REPUS IN DREPTURILE SALE FUNCIARE-TUTOROR DERBEDEILOR BOLSEVICI SI COMUNISTI TREBUIE SA LE REAMINTIM IN FIECARE ZI-SA VA FIE RUSINE PT CA ATI NENOROCIT ACEATA NATIE SI ACEASTA TARA-MERITATI UN TRATAMENT MULT MAI DUR-democratia nu este pt voi,pt voi ar trebui sa functioneze STATUL TOTALITAR-SI LEGILE LUI,ADICA SA VI SE APLICE ACELEASI TRATAMENTE PE CARE VOI LE-ATI APLICAT CELOR INSETATI DE LIBERTATE SI DREPTATE-LEGEA TALIONULUI IN CAZUL VOSTRU AR FI IDEALA.

 62. …la congresul pesedeilor ii liniste pana acum ,nimeni n-a strigat in microfon ,ca-i urmasul lui Ilici baci ,stiu eu pe cineva drag de la portocalici care a spus cu gratie ,noi suntem urmasii lui Traian …..Traian Basescu ….hihihihihi,,,

 63. in att:
  staff-ul Doamnei Ministru, respectiv administratorul acestui blog
  Doamna Ministru,
  Am accesat si varianta INTRA IN ECHIPA de pa blog-ul Dv. -banner-ul portocaliu- dar n-am descoperit daca…primiti simpatizanti doar… 🙁
  De asemenea stirile postate acolo aveau un mic…defect : nu apare data
  Si nu este actualizat; Dl.V.Blaga nu mai este ministru.

 64. Formidabil site! Exceptional blog!
  Desi stiam inca de mult timp ca doamna politicii romensti, Elena Udrea, isi face timp si pentru a-si informa fanii si pe aceasta moderna cale asupra activitatii atat de reusite a dumneaei, putinul timp liber nu-mi ingaduie decat in weekend sa intru online.
  Frumoase surprize din parte lui silverstar in fiece dimineata, comentarii decente ale lui ion adrian si zaharescu valeriu, intransigenta lui Frank Zappa sunt dovezi de corectitudine si prietenie. O atmosfera cu adevarat placuta! Voi reveni cat mai des!

 65. erata:
  pa se va citi pe
  Scuzescuzescuze din nou!

 66. Daca tot e week-end:
  Este cineva fan Queen?
  Sunt trista ca s-ar putea coda youtube-ul si nu am discul/caseta/cd-ul formatiei Queen “A Night at The Opera”.Poate ma ajuta cineva…

 67. Frank,
  1)Toate discutiile suntpentru astea doua luni.
  Sindicatele invoca caracterul social in sensul ca daca in aceasta situatie economica grea nu toti salariatii ar putea sa primeasca stimulente aferente salariului atunci cei cu salarii mari sa ramana afara ca tot panala miting erau cu totii afara.
  Eu insa am propus doar sa se corecteze retroactiv ptr aceste doua luni salariul actual prin intermediul stimulentului caci este singura posibilitate formal legala de a corecta discrepanta dintre salariul din august septembrie si cel din noiembrie si mai departe.
  Daca dupa asta mai raman bani in fondul de stimulente si se doreste sa-i cheltuiasaca pe toti atunci sa umble la performante daca exista ceea ce eu nu cred.

  2. Ai desigur multa dreptate in ce spui dar retine ca persoanele de care ti-am vorbit, cu exceptia pensionarilor sunt in privat sau aproape, caci de ex un medic si cu cabinet si cu servici la spital, cred ca este deja si un privat.

  Eu sustin ca sunt cei manipulabili, optiunile lor doctrinare fiind desigur insuficient de clare sau considerand ca azi in Romania nimeni nu e de dreapta si nici macar corect si ca intr-o adunatura de gangsteri, te orientezi spre cel mai milos.

 68. Nicolae # 11:19,
  Sper sa se intample ce spui tu, asta fiind rezolvarea ipocrita si a la romanica , nefiind in stare sa asume transparent ce spuneam eu si ieri si azi.
  Daca o tin pe a lor cu stimulente la 1 din 5 si eventual ala 1 sa fie un sefutz, au cacarisit-o.

 69. @Bibliotecaru:
  merge greu.Cred ca este aglomeratie la descarcat sau e “demodat” P.C.-ul meu.
  p.s. sper ca nu e o gluma-virusel 🙂 🙁 ?

 70. @Bibliotecaru;
  Am vrut doar sa-l deschid nu sa-l salvez.
  Am observat ca e un fisier pe care P.C.-ul meu nu-l citeste -n-am programelul pentru el.
  Ce ma fac?
  M-ati putea ajuta/sfatui ?
  Va multumesc anticipat!
  nota (pentru a nu crea confuzie): P.C.= Personal Computer

 71. Frank,
  PS In plus ce anume este de dreapta in ce face PDL.
  Incercarea de reformare a statului nu este de dreapta sau de stanga. suntem atat de la pamant cu economia ca inafara de reformare a statului necesara dar fara de culoare sau daca vrei culoare se numeste democrata si capitalista (de fapt azi una fara alta nu merge) moderna singura culoare tb sa se numeasca eficienta si pragmatism, omul potrivit la locul potrivit.
  Asa ca ,nu in dreapta pdlista se impiedeca cineva 🙂

 72. FRANK…..Orice om chiar si infractor fiind are dreptul la aparare …Daca ar fi dupa tine toate salile tribunalelor ar fi pline de voma avocatilor …poate ar trebui sa aiba pungi ca in avion?
  Vantu e la vedere ..persoana publica ,mediatizata …..tie de ce nu ti se face greata de interlopi,mafioti,hoti,excroci care sunt in cardasie cu politicieni romani …inclusiv PDL care acum la putere fiind nu are nici o reactie in acest sens….ba dimpotriva …Ramnicu Valcea..primar PDL condamnat …smecheri de provincie intorlocati cu politicieni PDL….daca ai gandi putin ai da si matele afara …pe cele spuse de tine….
  Toti ,si Vantu si interlopii mereu in zona puterii daca sunt judecati si gasiti vinovati sufera rigorile legii …sau asa ar trebui sa se intample …de ce ar trebui sa ma ocup eu de condamnarea lor…fie si virtuala ..? Eu doar pledez pentru partea alba a caracterului unei persoane …despre legaturile lor mai mult sau mai putin primejdioase cu lumea politica …cea care ma intereseaza in mod special ..clasa politica si mai ales puterea fiind determinante in viata economica si sociala a romanilor …
  Daca tu crezi ca vomitand aici virtual peste persoane publice si politice care nu-ti plac fiindca sunt contra stapanilor tai sau contra opiniilor tale politice lasand deoparte partidul PDL si politicienii tai impreuna cu toti cei care misuna in jurul lor ,faci o slujba curata in demnitate si curatenie spirituala te sfatuiesc sa iei Emetiral contra vomei care te incearca atunci cand te “ocupi” de cei pe care eu ii apar conform principiilor mele dupa care si in care am trait si voi trai ..sper, cat mai mult ….
  Pe mine nu ma incearca niciodata vreo senzatie de voma nici cand apar virtual sau real oameni…pentru ca despre aceasta specie este vorba …indiferent din ce clasa sociala provin sau ce pacate or avea …a caror dimensiune o judeca pe pamant cei in drept sa o faca si Dzeu ….Nu ma incearca senzatii de voma nici atunci cand comentez despre politicienii si partidele care nu sunt pe placul meu …si despre faptele lor ..care incalca de regula principii morale ,etice ,civice ….si pe cazuri particulare legile din Romania …
  Ia Emetiral contra vomei care te incearca ,Lecitina pentru memorie si Rudotel pentru spumele nervoase ,colorate portocaliu ….(Din invataturile lui Moro Basarab catre fiul sau Frankodosie )

 73. Cred ca esti incitat de subiectele porno de stai atat cu ele in gura legat de cei din PSD…
  in concluzie si poate ocluzie in cazul tau cred ca cei de la PSD ti-au intinat inteligenta si nu numai de esti atat de pornit ….
  Pariez ca tii mereu mainile in buzunare atunci cand produci asemenea flasnete ..pardon pamflete …de aia ma intreb…cu ce tastezi Frank?…Sau doar dictezi la altul ?

 74. @Bibliotecaru:
  sunt doar utilizatoare de PC.Cand am facut eu cursuri de operare( 1991)/analist programator(1999) nu erau atatea programe/profesori cunoscatori de astfel de programele/seriosi in ceea ce predau.
  O sa-ncerc sa vad daca ma descurc.

 75. p.s. in cu totul alta ordine de idei, evident.

 76. @Bibliotecaru:
  pentru acel tip de fisier ce-mi recomandati, care program de arhivare sa-l downloadez ?

 77. @Bibliotecaru:
  Pc-ul meu este tip Flamingo si i-am pus la acea vreme,cand l-am achizitionat -2007- programele pe care mi-i le credeam eu suficiente.

 78. Ca de obicei,logica ta C.MORESNTEIN-este de doi lei,pt ca pleci de la premise de-a dreptul hilare.
  uitind ca aici nu suntem in PLIN PROCES ,NU SUNTEM INSTANTE IAR TU C.MORO NU ESTI AVOCAT PLEDANT IN FATA UNEI INSTANTE,asadar ,MUNCA TA DE AVOCAT AL INFRACTORILOR IN AFARA INSTANTELOR REFLECTA PINA LA URMA CARATERUL TAU,URIT,COMPATIBIL CU AL CELOR PE CARE II APERI CU EXALTARE,EXALTARE TOCMAI BUNA DE UN FILM PORNO IN CARE SA JOCI ROLUL UNUI BATRIN LOVIT DE BOALA LUI ONAN,INCA DIN PERIOADA PUBERTATI.
  faptul ca te erijezi in AVOCATUL TICALOSILOR ,nu este intimplator-ARATA TRAIECTORIA VIETII TALE MIZERE,DE PUPINCURIST DE CARIERA CU VOCATIA ticalosului din filmele cu bolsevici.
  incapabil sa-ti depaseti frustrarile-SA SARI PESTE UMBRA TA DE BOLSEVIC CRESCUT DIN NIMIKUL SI MIZERIA UNOR GENERATIEI DISPUSE SA-SI VINDA SUFLETUL,DEMINITATEA SI ONOARE COMUNISTILOR,astazi te agati in continuare de LUMEA BOLSEVICA PROMISA DE TINERII LUPI BOLSEVICI ,PROGENITURI,GINERI,FINI,SOTI ORI SOTII ALE SISTEMULUI TICALOSIT.
  Prosternarea ta in fata INFRACTORILOR SPUNE TOTUL-ESTI DIN ACELASI ALUAT CU EI,ESTI LEIT PROTOTIPUL BOLSEVICULUI ROMAN CREEAT DE CRIMINALUL SISTEM DICTATORIAL COMUNIST.
  SCRISOARE DESCHISA CATRE BOLSEVICUL MOROSTEIN,SLUGA SI SPALTOR DE FANTOME SI PROGENITURI BOLSEVICE-
  a sa nu uit,vei spala aceste fantome si progenituri bolsevice pina prin 20050,pt ca nici o sansa ca in viitor acesti fripturisti sa ajunga la putere……………..MINCIUNA SI PROMISIUNILE NU TE POT DUCE DECIT IN OPOZITIE.
  PINA NU VOR PLATI PT TRECUTUL COMUNIST PINA LA A TREIA GENERATIE-BOLSEVICII ROMANI-AU BANCILE OPZITIEI ASIGURATE.

 79. Oane ii da afara Boculet ,atat au facut impostorii astia ,au taiat din venituri si-au dat afara neportocali ,care au castigat in instanta ,avem servicii cu trei directori ,stii asta ?….niste idioti ,toti politicienii ,indiferent de culoare ….

 80. @ Alice of Vonderland
  V-am oferit mai sus (16.10.2010 at 13:43) un link de unde puteţi lua Winrar. Descărcaţi şi rulaţi programul executabil care vă va instala winrar. Cred că este versiunea trial (care vă permite să încercaţi programul fără să-l cumpăraţi), dar asta nu vă va provoca nici o problemă, este complet funcţional (apare doar un mesaj).

  Fişierele de arhivare, de tip rar, sunt de pe vremea primelor versiuni DOS, adică de la introducerea mediilor de stocare de tip dischetă, la începutul anilor 1990.

 81. p.p.s.din pacate nu au “sisteme/aparate de bruiaj” al interceptarilor convorbirilor telefonice… 🙁

 82. @Bibliotecaru:
  Pe atunci eu am facut doar curs de operare-secretariat pe p.c.compatibile IBM nu si de programare/utilizare. 🙁 Si, oricum, am mari probleme cu memoria. 🙁 🙁 🙁

 83. FRANK…..Acolo unde exista o spurcaciune imorala de procuror combinat cu oralist al puterii trebuie neaparat sa existe si un avocat pentru cei balositi de tine…..mai ales cand procurorul este si psihopat si extremist …chestia aia cu plata pana la a treia generatie de comunisti mi-a devoalat un bolnav si un pericol public ..pentru societate si democratie ,in persoana ta libi…
  Deci ..de cate ori caracterizezi ,jignesti si injuri vreo persoana pe aici ,acea persoana nu poate fi decat onorabila…cel putin mult mai onorabila decat tine ….
  Ramai cu manutele in buzunare si intoarce-ti ceasul ….altfel risti sa ramai cu preaplinul inteligentei tale in interior …asta duce la agravarea bolii ….si in cele din urma la aparitia nenilor cu halate albe ….altii decat politicieni de vaza PDL carora vrei mereu sa le atragi atentia asupra utilitatii tale pe acest blog si nu numai ….
  Frank,fiule ….sa mor daca nu esti Vadim Tudor ..la xerox dar privita de pe spatele foii…. la extrema santului PDL …si ala vrea ce vrei tu ..dar din ailalti …portocalii …si ala face spume si aiureaza inteligent flasnete si pamflete …..si ala se crede incoruptibil ,intangibil …antimagnetic ,antiacvatic ….nici el nu vede lepra personala ,morala si educationala ….
  Trateaza-te si trezeste-te…..priveste in jur …in realitate si in acest spatiu virtual …nu prea se vad spiritualii care sa rada de glumele tale …de dejectiile tale literare ..cel mult te aproba cand dai in cine le place …..Schimba si tu partitura ..vezi sa nu fie pusa invers …

 84. Fata de situatia tranzitorie creeata din erori ale guvernulii(desigur ca nici salariati-sindicate nu sunt puisori nevinovati) solutia oficiala este incorecta adica non etica:

  Blejnar: “Am terminat criteriile! O să le prezentăm sindicatelor. Nu sunt negociabile, sunt făcute de specilaiştii noştrii,care sunt clar făcute pe principii de competenţă. Nu ne interesează acordarea de stimulente pe criterii sociale, cu toate că salariile în instituţia aceasta sunt mici. Cei buni cu salarii mari vor primi stimulente iar cei care au salarii mici şi nu sunt buni nu vor primi stimulente. Desigur dacă au salarii mici şi sunt buni, vor primi stimulente”, a explicat şeful ANAF, Sorin Blejnar.

  El a spus că cel mai mare stimulent poate ajunge chiar şi până la echivalentul a trei salarii.”

  Cred ca imi iau mana de pe acest guvern. Sa le fie de bine si sa doarma cum isi astern dar trimit tara din nou in fundatura lui Iliescu.
  Pacat dar ce pot sa fac draga Frank?
  Vad ca nu mi-au dat inca guvernul . Inca mai au ceva timp dar nu prea mult 🙂
  Si cand va fi trecut timpul, eu nu mai sunt disponibil ca nu vreau sa fiu linshat. 🙂

 85. @nicolae, frank
  Ministrul finanțelor, probabil la presiunea declarațiilor prezidențiale, a comis o gafă majoră, într-un moment total impropriu , în care guvernul angajat pe calea finalizării și implementării unor legi strategice pentru reformă , se confruntă cu rezistența sindicatelor, agresivitatea opoziției și manipularea ,,fabricată” industrial de media mogulizată. Să nu uităm că legea pensiilor, legea educației, legea salarizării unitare și altele, fac parte din pachetul structural al reformei sistemului bugetar și a statului, fiind de asemeni așteptate de organismele și instituțiile internaționale implicate în finanțarea externă a României. Eșecul negocierii, validării și aplicării acestor legi, fac imposibilă și în fond inutilă continuarea actului de guvernare cu PDL-partid la putere.
  Revenind, spun că s-a comis o gafă, pentru că d-nul ministru avea posibilitatea, PREFERABILĂ, spun eu, de a lăsa intacte bonificațiile și stimulentele, până la sfărșitul anului. Oricum, de la 01.01.2011, ar trebui, dacă arcul guvernamental SE MOBILIZEAZĂ, ca legea salarizării să-și intre în drepturi.
  Ceea ce guvernul Boc TREBUIA SĂ FACĂ ÎN ULTIMELE 6 LUNI, este derularea rapidă a programului de inventariere a posturilor inutile din sistem și optimizarea schemelor prin reduceri semnificative de personal, în comisii mixte autorități centrale/locale-sindicate.
  Președintele a subliniat acest deziderat, odată cu asumarea reducerilor dureroase de salarii în cadrul discursului de la Cotroceni.
  În schimb, domnii miniștrii își dau singuri cu stîngul în dreptul, generând focare de tensiune suplimentare inutile.
  D-nul Ialomițeanu, avea două alternative (acum are doar una.. 🙂 )
  Fie rămânea consecvent cu decizia de anulare a stimulentelor și…DEMISIONA, fie….(așa cum spune și frank), TĂCEA…ȘI FOLOZOF RĂMÂNEA. Cel puțin până la 31.12.2010.
  Acum, se pare că situația va scăpa de sub control și…nici măcar soluțiile-minune ale lui Ion Adrian nu mai pot rezolva ceva. 🙂 Este prea târziu, pentru ca ministrul de finanțe, guvenul și PDL să scape cu fața neșifonată din acest clenci pe care ei înșiși l-au creat cu inconștiență și (auto)supraapreciere a potenței de gestionare a situației. Poate ,Emil Boc, își va descoperi resurse nebănuite, ascunse până acum ochiului opinie publice ? 🙂
  PS
  PDL nu poate acorda stimulente ca ajutoare sociale așa cum solicită sindicatele, pentru că s-ar compromite iremediabil și nici nu poate stabili peste noapte criterii necontestabile de performanță, care, de altfel, în ministerul finanțelor, NU AU EXISTAT NICIODATĂ CU ADEVĂRAT.
  Știu din proprie experiență, ce se întâmplă atunci când încerci să împarți prime la o echipă de muncitori, în mod diferențiat 🙂

 86. Silverstar spune:
  “Nu-i aşa că te simţi mult mai bine acum?
  N-ai simţit niciodată aşa o nevoie disperată? Eu aşa le-aş face PSD-iştilor…”

  Asa le’au facut si “sobolanii rosii” opozantilor, de prin ’45 incoace…si cand am spus eu ca esti mai comunista decat Iliescu…….

 87. Deschideţi televizoarele ca să-i vedeţi în splendoarea lor pe ţiganii PSD care au distrus România şi care acum, prin şmecherie, se vor iar la conducerea ţării. 😳

 88. Dar in final se va petrece cum spune Nicolae numai ca vor ramane unii fara stimulente si aia vor fi cei de care ministerul ar vrea sa se dispenseze . Daca majoritatea va primi respectivele conpensari numite stimulente atunci minoritatea nemultumitilor nu are nici-o sansa.

  Mie nu-mi plac curvasariile astea, dar la curvasarie nu poti raspunde altfel . Asta este. 🙂

 89. dragul meu valeriu,sunt deja in criza de timp,nu mai am cum sa-ti ofer nici un raspuns ori comentariu.deocamdata nu ma hazardez sa cer demisia nimanui,pt ca in jocurile astea parsive si perverse in care sunt implicati sindicalisti[de fapt tot pesedisti in marea lor majoritate] pe care astazi ii vedem la ,CONGRESUL TICALOSILOR’ ar fi destul de dificil sa fii ,DREPT tot timpul.
  De mult tot pe acest blogg m-am mai folosit de o zicerte ,MARCA CHURCHILL-adresata de acesta parlamentului britanic:
  cind dusmanul tau intr-un razboi apeleaza la lovituri nepermise,atunci noi trebuie sa facem acest lucru inzecit,ne loveste o data pe la spate,noi vom lovii de 10 ori-ATUNCI PT PRIMA DATA S-A VORBIT DESPRE ………..RAZBOIUL NECONVENTIONAL SI TOTAL.
  Gasesti discursul complect in memoriile celui mai mare spion britanic al tuturor timpurilor,un model uman pe care eu il urmez:
  ,I SE SPUNEA TEMERARUL-WILLIAM STEVENSON’

  P.S.-iata ce intelege C.MORO-din spusele mele,citat:
  ,pina nu vor plati pt trecutul comunist pina la a treia generatie-BOLSEVICII ROMANI-AU BANCILE OPOZITIEI ASIGURATE.
  asadar in mintea bolsevicului C.MORO,CONDAMNAREA LA OPOZITIE ESTE O INFRACTIUNE,este un abuz.
  si cred acest lucru,pt ca OPOZITIA PT GASCA PLINA DE INFRACTORI A PESEDEILOR ESTE MOARTEA SIGURA A ACESTUI PARTID INTESAT DE FRIPTURISTI,OPORTUNISTI DERBEDEI SI GOLANI.
  repet ce am mai spus-SUNT MINDRU CA EU NU AM FOST COMUNIST,CA PARINTII MEI NU AU FOST COMUNISTI ,CA BUNICII MEI NU AU FOST COMUNISTI-sunt mindru,ca niciodata in familia mea vre-o napirca de stinga nu-si va gasi cuibul.

 90. Marica isi da demisia?
  Desigur caci este clar ca a tradat pe cei pe care-i intaratase se vedea cu ochiul liber ca nu se simtea bine cand a intrerupt greva.
  Probabil ca nevasta a fost moneda de schimb. Noroc cu Nashul.
  Dar asta este multa curvasarie pe seama prostilor mai mult sau mai putin amarati. 🙂

 91. PS. Ma voi bucura daca va castiga guvernul si fara mine, caci este in joc pielea lui Basescu, dar oricum un oaresce gust amar imi va lasa aceasta victorie. 🙂

 92. Daca NapoleIon l’ar fi cunoscut pe ion adrian, era vai si amar de pielea englejilor la Waterloo, dar cum ala era frantzuzo-corsican si ne intereseaza mai putin pentru soarta Romaniei, sa ne bucuram ca ion adrian ajuta guvernul PDL….

 93. Pentru sustinatorii acestui guvern si a masurilor de scoatere din criza….
  Douazeci de ani de jaf, din partea politicienilor si amicilor lor, dar actualul guvern a gasit de cuviinta ca trebuie pusi la plata bugetarii si pensionarii, fara macar sa se gandeasca ca ar fi posibil sa ii trimita la caserie si pe politicieni.
  Cati bugetari sau pensionari cu vile pe Coasta de Azur cunoasteti ?

 94. Un numar de prosti care insa s-au complacut in aceasta situatie convenabila lenei lor, poate si cativa de valoare dar clontosi si certati cu sefii. Dar probabil ca conctret se va aplica solutia de compromis enuntata de Nicolae.

  Katrina,
  Bucuria este un sentiment frumos asa ca si eu ma bucur ptr tine. 🙂

 95. ***puiu – hi hi hi… Aşa faci tu când îţi pare bine.
  L-am auzit, în direct, pe Oprescu – această babă-cloannţă PSD-istă – când a spus că nu se dezice… Mare jigodie!… A ce-i miroase oare? A şut în fund în 2012 şi vrea iar PSD ca să mai intre în parlament? 😳

 96. @ ion adrian
  “Mâna aia de proşti” reprezintă o parte din poporul român. Lumea pare că nu mai înţelege că instituţiile statului, cum ar fi Preşedinţia, Guvernul, Parlamentul, Primăria, Prefectura, Tribunalul şi Judecătoria… nu au rol nici de a conduce şi nici de a impune poporului ce să facă. Instituţiile statului au rolul de a fi în slujba cetăţeanului. Între popor şi instituţii nu poate exista un război, pentru că instituţiile sunt subordonate poporului. Nici o instituţie nu poate câştiga o luptă, pentru că instituţiile nu au voie să lupte. Relaţiile dintre instituţii şi cetăţeni trebuie să se reducă la normative care definesc principii. Dacă o instituţie “câştigă”, atunci democraţia nu există, pentru că instituţia slujeşte nu întregului popor ci unui om sau unui grup de oameni.

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2010/10/3-am-nevoie-de-10-milioane-de-romani.html

 97. Nu va dati seama ca prin masurile voastre omorati o gramada de amarati?De ce nu lasati scaunele goale si nu va carati cat mai aveti timp?Dupa aia o sa vina macelul.Fugiti cat mai aveti timp.Fuga e rusinoasa,dar sanatoasa.Lacomia voastra e cel mai mare dusman al vostru.

 98. @KATRINA
  Îmi pare rău că nu sunt întotdeauna consecvent cu mine însumi atunci când îmi propun să ignor exponenți ai resentimentelor (auto)provocate probabil de frustrări și ,,vid” de repere , care se manifestă din când în când pe bloguri, dar absența oricărei replici, i-ar putea determina să creadă că (virgulă) chiar au dreptate.
  ..,,Cati bugetari sau pensionari cu vile pe Coasta de Azur cunoasteti ?” întrebi d-ta retoric..
  …iar eu îți răspund, că, în general , cei care au doar venituri salariale sau pensii de la stat, NU dispun de vile de lux pe Coasta de Azur. Asemenea proprietăți au în posesie doar oameni de afaceri prosperi, vedete de televiziune, sportivi , manageri și antrenori renumiți.
  Desigur că România este un stat…aparte, în care anumiți beneficiari de salarii și pensii de sute de milioane pe lună de la bugetul statului și-ar fi putut permite, cel puțin, închirieri de imobile și concedii în acea zonă privilegiată, în timp ce majoritatea cetățenilor, indiferent de locul de muncă, merg la tratament fie la Băile Felix, fie la Sovata…uneori și pe litoral în cadrul programului ,,litoralul pentru toți”.

 99. @bibliotecarul
  Sunt perfect de acord cu dumneata când subliniezi că instituțiile nu luptă împotriva cetățenilor ci sunt în slujba lor.
  Dar instituțiile slujesc națiunea și au responsabilități distributive, prin decidenții politici …salariații, directorii și managerii lor. Aceștia nu pot oferii servicii de calitate în afara competenței individuale, numărul lor trebuie dimensionat într-o corelație optimă cu misiunea pe care și-au asumat-o, iar veniturile, adaptate performanței muncii prestate și potenței reale a economiei naționale capabile să le asigure sustenabilitate pe termen lung.

 100. Zaharescu ….Deci…Stimulentele tineau de tampenia celor dinainte de PDL si pe care PDL ca buni romni si politicieni au perpetuat-o peste timp….Erau completari la salariile medii si mici intentionat foarte scazute a caror acordare stateau in pixul sefului numit evident politic …
  Ma gandesc daca nu erau necesare grile de salarizare pe fiecare domeniu de activitate bugetara din Romania ….pornind de la o baza decenta ,tinand cont de importanta profesionala si aportul concret pe care-l au fiecare in domeniul respectiv ….incluzand si sefii alaturi de ceilalti ,pentru functiile de conducere adaugandu-se idemnizatii de conducere ..functia de conducere si idemnizatia depinzand de un raport anual de management …..ETC ETC……Sistemul cu stimulentele a incurajat coruptia si nepotismul din fiecare domeniu in parte ….

 101. FRANK…O dai dupa cires ….Nimeni altcineva nu poate condamna la opozitie pe fiii ,nepotii si stranepotii comunistilor decat electoratul ….pentru care tu sau altii ca tine contati cat un 0 taiat in patru …Cata vreme mai exista democratie in Romania si tara noastra e membra a UE aiurelile tale sunt destul de cretine…..mai ales ca nu privesti si inspre PDL(vezi Boc,Basescu etc) sau macar spre Tismaneanu si altii ca el….pentru care nu functioneaza aceleasi criterii aiurite din mintea ta ..

 102. @ E.U.
  am citit pe undeva ca ai declarat “Problemele sociale nu sunt cauzate de ministri”
  dar de cine , de contribuabili….
  iti dau un exemplu de o mica problema cauzata de ministrii din guvern in frunte cu Emil Boc….si poate si cu tine…esti doar ministrul turismului…si nu mirosi deloc o actiune turistica-spaortiva care a trecurt si putea aduce ceva turisti in Ro . si altele.
  Nu ati transmis Gala romanilor de aseara din Mongtreal….gala ar fi trebuit sa se desfasoare in Bucuresti sa zicem la Sala expo ….
  toti romanii de pe aici s-au intrebat cum a fost posibil….eu speram sa-l vad pe TVR si l-am vazut pe canal polonez….
  R U S I N E !
  Sunt sportivi romani de succes care fac cinste Romaniei…..
  SA VA FIE RUSINE…..
  m-au intrebat niste canadieni de aici din Ontario care-l vad pe BUTE ca al lor dece nu ma uit pew canal romanesc pe internet…si le-am spus adevarul….guvewrnul zice ca-i saracie dar face sindrofii cu sampanie si caviar la lansarea politicii crestin democrate a PDLului….
  si uita de cei ce prin numele si performantele lor mai aduc aminte de Romania in lume….
  Rusine, Zaharescu, Silver, Ion Adrian, ZAPA, si ceilalti aplaudaci pedecalici…..
  SA VA FUIE RUSINE , BOC si CEILALTI…..nu aveti nici cel mai mic respect ptr poporul roman care e amarit acum si ii ofereati o seara de ridicare a spiritului pe care voi i l-ati coborit atit de jos prin actiunile voastre haotice , fara cap si picioare si de asemenea rusine opozitiei si mogulilor….

 103. Silvia …baba-cloanta pesedista ,bine ca-l aveti voi pe Basescu ,fat-frumos pedelist …hihihihihi…Sorin asta a suflat Bucurestiul din tava portocalie ,asta-i durerea mare….