16 octombrie: Cluj-Napoca, Sibiu, Alba Iulia

Ultimele două zile au fost foarte pline de evenimente, dar şi de satisfacţii. Şi din perspectiva muncii de la MDRT, dar şi dintr-o perspectivă pesonală.

Ieri dimineaţă, la Cluj-Napoca, am semnat trei contracte de aproape 48 de milioane de euro prin Programul Operaţional Regional. Ele vizează reabilitarea liniei de tramvai din oraş şi a parcului central. La semnarea contractelor a participat, evident, primarul Sorin Apostu, un continuator al proiectelor primarului Boc. M-a bucurat că, alături de noi, a fost şi Premierul, care, într-o formă sau alta, vede puse în practică proiectele pe care le propunea în urmă cu câţiva ani clujenilor.

Apoi, a urmat partea cea mai plăcută a week-end-ului – departe de tumultul de la Bucureşti, m-am întâlnit la Sibiu cu aproape 40 de ambasadori străini în România. Aceştia au pornit într-o excursie organizată de MDRT ca parte a strategiei de promovare a brandului turistic. Pentru ambasadori, o călătorie iniţiatică într-una dintre cele mai frumoase ţări din Europa.

Toţi cei care au mers pe Transfăgărăşan mi-au spus că poate să devină una dintre cele mai cunoscute şosele transalpine din Europa. Cineva îmi spunea chiar că în Turul Franţei nu vezi asemenea peisaje precum cele oferite de Transfăgărăşan.

La Sibiu, am profitat de moment pentru a semna şi aici contracte de 8 milioane de euro pentru consolidarea şi valorificare a 18 biserici fortificate din zonă, unice în lume, şi restaurarea Bisericii Evanghelice din Sibiu. Bijuterii arhitecturale, puţin cunoscute chiar de români – toate sunt parte a patrimoniului cultural al României. Tocmai de aceea eu spun mereu că primul pas pe care trebuie să-l facem este să ne cunoaştem mai bine ţara.

Ambasadorii au mers la muzeul ASTRA din Sibiu astăzi de dimineaţă. Şi-apoi au pornit către Alba Iulia, pentru ca apoi să se întoarcă la Sighişoara. Mâine, Râşnov şi Braşov.

A trebuit să mă despart de delegaţia de demnitari şi să mă întorc la Bucureşti. Am venit pe Valea Oltului şi am văzut derulându-se unul dintre cele mai frumoase peisaje – pădurea şi muntele au în ele ceva sălbatic şi brutal, dar în acelaşi timp atrăgător.

Poţi să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Aş fi vrut să fiu un simplu turist, nu neapărat responsabilă de turismul românesc. Sincer, de mult timp nu mi-am mai dorit ca maşină să meargă mai încet pe şosea în drumul către Bucureşti, dar astăzi, într-o toamnă bacoviană şi atotstăpânitoare, aş fi vrut să mă mai bucur puţin de peisaj.

Aşa că vă îndemn pe toţi: daţi o fugă până la munte, pe Valea Oltului, pe Transfăgărăşan, şi sigur vă veţi întoarce cu bateriile încărcate.

324 thoughts on “16 octombrie: Cluj-Napoca, Sibiu, Alba Iulia

 1. sper sa nu gresesc dar la usa in partea stanga sus este cel al Romaniei si al NATO si in partea dreapta este cel al UE si al Romaniei.

 2. din lipsa de timp il las pe c.moro cu cosmarurile lui si voi incerca sa exploatez putinul timp de astazi mult mai eficient,asta e ,in criza devii foarte eficient cu timpul,banii si de fapt cu toate.
  congresul PSD mi-a lasat un gus foarte rau ,desantatul si demagociul discurs tinut de greii pesedisti mi-a adus aminte de inceputul anilor 90,cind ION ILIESCU INCOJURAT DE DERBEDEII COMUNISTI DIN ESALONUL DOI,SI DE PROGENITURILE ACESTORA PROMITEA LA GREU,BUNASTARE PT TOT LENESUL SI PUTUROSUL.
  si simuiltan mi-a adus aminte de istoria SINGEROASA A ACESTUI P[ARTID,CARE SE POATE MINDRI CU CITE-VA ZECI DE CRIME SI CITE-VA MII ,DACA NU ZECI DE MII DE VICTIME.
  Cu miinile patate de SINGELE ROMANILOR ,ACEST PARTID,NEVOLNIC ,INCEARCA RASTURNAREA LUI TRAIAN BASESCU PRIN VIOLENTE DE STRADA-APELIND DISPERAT LE COLOANA A CINCEA DIN PARTID,LA GASTILE DE BATAUSI,TEMNITERI CU CARE PSD SI-A FACUYT TREABA DE-A LUNGUL TIMPULUI.
  Si primii care au raspuns sunt CITI-VA SINDICALISTI BUGETARI-DE FAPT UNELTELE PESEDISTE PE CARE S-AU SPRIJINIT DE-A LUNGUL TIMPULUI.
  Ce sanse au insa aceste provocari si chemari disperate?vedem si astazi-OAMENII II DETESTA,SUNT SCIRBITI DE MIZERIA PE CARE O CARA IN SPATE ACEST PARTID INTESAT DE INFRACTORI,SI LE ARATA DOSUL.
  doar exaltatii bloggeri-CARE SE PUPA INTRE EI PE JINJII[MI-L SI IMAGINEZ PE MILITIANUL PUIU CUM ISI DEPUNE SARUTUL OTRAVIT PE JINJIILE LUI MORO,IAR PE CENUSE BOT IN BOT CU CELALAT GAZAR BALBEK] ce sunt mai optimisti,optimist care este bine stimulat de SEFII LOR-

 3. s.o.v. internat pentru probleme cardiace… ii doresc multa sanatate ! e clar ca latul s-a strans, iar sov din disperare se refugiaza in bratele medicilor precum catalin voicu ! pariez ca sov va ajunge la spitalul jilava…

 4. În spiritul glumelor de ieri…

  Americanul :
  Incepe serviciu la 9.00,se scoala la 8.00,sare peste nevasta-sa care doarme înca ca e casnica,se duce la baie si face un dus,nu se barbiereste ca se va barbieri cu masina electrica pe drum, se duce la bucatarie unde manânca “eggs and bacon” si se urca in GMC-ul de-acum doua luni sa se duca la firma unde lucreaza ca muncitor.

  Francezul :
  Incepe serviciu la 8.00,se scoala la 7.00,nu sare peste nevasta-sa ca n-a venit înca de la amant ,se duce la baie si se spala pâna la brâu, se barbiereste cu o masina de ras Gillette 3X, se duce la bucatarie unde manânca “caffe au lait et croissants” si se urca in Peugeot-ul de-acum doi ani sa se duca la firma unde lucreaza ca tehnician.

  Românul :
  Incepe serviciu la 7.00,se scoala la 6.00,nu sare peste nevasta-sa ca ea începe la 6.30 si a plecat deja,se duce la baie si da pe ochi cu apa de aseara din lighean ca nu urca înca pâna la et.VIII, se taie barbierindu-se cu masina BIC de doua luni, se duce la bucatarie unde bea o cafea fara zahar ca s-a terminat ieri si nu a luat leafa, si se urca în Dacia primita de la taica-sau acum zece ani sa se duca la firma unde lucreaza ca inginer.

 5. Doi politisti se intalnesc pe strada
  De unde vii Gica ?
  De la policlinica. Tocmai am facut un test de inteligenta
  Si cum a iesit ?
  Slava Domnului, negativ!

 6. Un client intră într-o reputată bancă elveţiană.
  „Aş dori să plasez o jumătate de milion de dolari la dumneavoastră”, îi şopteşte clientul bancherului.
  „Puteţi să vorbiţi normal, domnule”, răspunde bancherul. „La noi în bancă nu trebuie să-ţi fie ruşine că eşti sărac.”

 7. Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune:
  – Nu va deranjati, continuati!
  Amantul ideal e cel care mai poate sa continue..

 8. slugile lui sov… sergiu toader, stelian tanase, doru buscu, etc… hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… stelian tanase sa se inchida in casa 5 ani impreuna cu dinescu !

 9. Mă provocaţi la bancuri… 😀

  Ecuatia 1
  Omul = mancat + dormit + munca + distractie
  Magar = mancat + dormit

  Atunci:
  Omul = magar + munca + distractie

  Deci:
  Omul – distractie = magar + munca

  Cu alte cuvinte:
  Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca

  Ecuatia 2
  Barbat = mancat + dormit + castig bani
  Magar = mancat + dormit

  Atunci:
  Barbat = Magar + castig bani

  Deci:
  Barbat – castig bani = Magar

  Cu alte cuvinte:
  Barbatul care nu castiga bani = Magar

  Ecuatia 3
  Femeia = mancat + dormit + cheltuiala
  Magarul = mancat + dormit

  Atunci:
  Femeia = Magar + cheltuiala

  Deci:
  Femeia – cheltuiala = Magar

  Cu alte cuvinte:
  Femeia care nu cheltuie = Magar

  Daca includem ecuatia 2 in ecuatia 3, atunci:

  Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie

  Deci: Barbatul castiga bani pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar (Postulatul 1)

  Si: Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar (Postulatul 2)

  Asadar, avem:
  Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala

  Atunci, din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:

  Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!

 10. Comentariu de pe ziare.com

  Adevarul a iesit la iveala!

  “S. O. VINTU: – Bai, tati, in interiorul unei strategii editoriale nu mai misca nimeni. Daca decidem, de exemplu, maine suntem tovarasi cu Basescu. Pai de maine toata lumea il las pe Basescu in pace. E ca exemplu. Sau maine agresam, criticam cu supra de masura, institutia f…ut- ului din Romania. Toata lumea incepe sa injure Institutia f…ut-ului din Romania.

  D. BUSCU: Da, inteleg asta, e absolut OK.

  S. O. VINTU: – Nu, n-ai inteles : ei sunt agresati in functie de interesele mele. Atat ! Eu asta incerc sa-ti spun. Ca, daca fixam ca strategie ca de maine sustinem actele guvernului, de maine, trustul asta de presa, inclusiv Academia Catavencu, sustine actul de guvernare. Asta incerc sa-ti spun.”

 11. Amicul care mi-a indicat sursa mi-a spus ca ti se intoarce stomacul pe dfos asa ca sa aveti o laaie cand cititi stenogramele 🙂

 12. daca as fi jurnalist la sov si as citi aceste stenograme in 3 secunde mi as da demisia !

 13. Am citit stenogramele de mai sus…
  Dacă sunt reale, stenogramele demonstrează că Sorin Ovidiu Vântu este un fel de capitalist din perioada haotică a capitalismului, când împuşcai oameni pentru a le lua pământul şi averea. Din păcate însă, mai mult decât pe S.O. Vântu, aceste stenograme compromit clasa politică, pentru că se vede în spatele vorbirii grobiene că jocurile politice sunt departe de normalitatea, demnitatea şi curăţenia pe care ne-o dorim. Ceea ce mă şochează pe mine în aceste dialoguri este că parcă vedem prin gaura cheii cât de puţină democraţie este, cu adevărat, în România.

 14. @ rasputin
  Păi credeţi că există variante mai plăcute pentru jurnalişti? Peste tot e, foarte probabil, exact la fel. Unde să se ducă un jurnalist după ce-şi dă demisia?

 15. @rasputin:
  Multi jurnalisti onesti si independenti s-au refugiat de controlul celor trei magnati in presa online. Din acest motiv au fost create grupuri de postaci platiti, care trebuie sa “preia” si aici temele fabricate in redactiile din slujbla VPV. Incearca, de exemplu, sa deduci din ce venituri traiesc unii care isi petrec ziua chiar pe blogul asta, promovand temele diversioniste de care iti vorbeam si incercand sa impiedice cursul firesc al discutiilor…vei distinge clar tiparul postacului in cateva personaje.

 16. judex

  In viziunea ta ( cam ingusta ) care ar putea fi “cursul firesc al discutiilor” intre sustinatorii PDL, osanale presedintelui sau invective la adresa opozitiei ?

 17. @bibliotecaru
  daca sov vroia sa faca pipi in capul unor politicieni, acestia se simteau onorati…hihihiiiiiiii… ba chiar isi cereau scuze ca n-au auzit telefonul sa ajunga la timp ! hihihiiiiiii…
  aici nu mai este vorba de democratie ci de crearea unui sistem mafiot condus de sov, acum imi dau seama de ce judecatoarea costiniu si coechipiera l-au scos din arest. televiziunea realitatea-tv este instrumentul de santaj prin care sov se distreaza cu oamenii politici…iata o mica lista :

  “De asemenea, în dosar este consemnată “harta relaţională listing telefoane Sorin Ovidiu Vîntu din care rezultă că a purtat conversaţii cu: senatorii Crin Antonescu, Mircea Geoană, Titus Corlăţean, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Verestoy Attila, Olguţa Vasilescu, Teodor Meleşcanu; cu deputaţii Ludovic Orban, Adrian Năstase, Iulian Iancu, Relu Fenechiu, Culiţă Tărâţă” şi, cu primarul sectorului 5 Bucureşti, Marian Vanghelie, cu preşedintele Camerei de Comerţ, Mihai Vlasov, dar şi cu Liviu Luca, Cozmin Guşă şi Ioan Chelaru.”(mediafax)

 18. @Katrina:
  Nu te supara, daca Transfagarasanul a fost laudat ieri, asta nu inseamna deloc ca Ungaria nu este o tara foarte frumoasa. Inca ceva: ce legatura vezi tu intre PDL si ce am zis eu ?

 19. Iti semnalez o proba de deontologie profesionala a jurnalistilor de la EVZ…..din stenogramele publicate ..convorbiri ale lui Vantu …care dupa jurnalisti ar fi spus :
  Titlul…..Da mai,e trucata …
  Si in text …Da mai,e trucata dar tot nu te votez …o presupusa reactie a electoratului dupa prezentarea casetei …in opinia lui Vantu ….care infirma ideea indusa in titlu ca Vantu ar fi stiut ca acea caseta e trucata ….
  Daca-ti iau tot textul la analiza …nu prea ies bine anumite persoane …
  In plus asa cum se cunoaste ,Vantu era la curent cu faptul ca e ascultat si evident presupunea ca serviciile care il asculta predau stenogramele cui trebuie ..pe aceasta idee toate stenogramele sunt un joc al lui Vantu la cacealma dar si ca amenintari voalate la adresa unor persoane …la care a presupus se pare corect ca vor ajunge vorbele sale …
  Rasputin….Vantu e cret la minte …a intuit imediat ce “canal de comunicare “minunat are cu cei pe care-i viza in ingrengatura “distractiei” sale ….adica inregistrarile convorbirilor sale ,rapoartele cu inregistrarile si reactiile …mai mult sau mai putin publice ale celor vizati de Vantu….
  Daca intelegi corect ce vreau sa zic…..citeste printre randuri stenogramele …si exclus ad literam ….incearca sa intelegi mesajele lui Vantu din convorbiri….si include in jocul sau la cacealma si pe jurnalistii sai,pe directorul Realitatii ,pe Geoana ,etc etc….Dupa cum se contureaza personalitatea lui Vantu ,acesta nu are respect si intelegere fata de nimeni .Nu are prieteni….toti sunt pioni pe tabla sa de sah …Ca si caracter imi aminteste tare de cineva …singur impotriva tuturor ….

 20. @cmoro
  in momentul in care era inregistrat s.o.v. avea informatii sigure ca geoana va fi viitorul presedinte, deci nu a fost cret la minte…hihihiiiiiiiiiiii… ci prost la minte…hihiiiiii intelegi? sunt sigur ca ai inteles !hihiiii

 21. @ rasputin
  🙂
  Adică sunt ocoliţi cu grijă politicienii PDL…
  🙂
  Întrebarea este cum putem face diferenţa dintre politicienii cu legături în reţeaua intereselor economice şi cei care nu sunt influenţaţi de aceste reţele?

 22. RASPUTIN …..In momentul in care era inregistrat Vantu stia ca Geoana va fi sau nu va fi presedinte….depinde de momentul inregistrarii …inainte sau dupa intalnirea sa cu Geoana la vila sa in miez de noapte ..dinaintea confruntarii finale …probabil inainte cu o zi sau chiar in acea seara rezultatele erau in favoarea lui Geoana …ceea ce i-a determinat pe unii sa apeleze la Vantu …aici nu intelegi tu ….Vantu si-a pastrat carti in maneca ..pentru varianta cu Geoana castigator si pentru varianta cu Basescu castigator …Ca in fraza aia ……..
  “Vei trai nu vei muri”…..trebuie doar sa pui punctul unde trebuie in functie de situatie …
  Vei trai.Nu vei muri ……sau invers….Vei trai nu.Vei muri….
  Vantu a jucat la doua capete ….de unde stii ca el va fi si dovedit vinovat si condamnat ?De unde stii cat va dura procesul sau …si daca va mai fi implicat si in alte dosare…?

 23. BIBLIO …..Ca sa faci diferenta dintre politicienii cu legaturi in reteaua intereselor economice si cei fara legaturi de aceasta natura sunt mai multe cai….
  Iei la citit …CV ul politicienilor …declaratiile de avere …si informatiile din presa..eventual cu fotografii …este valabil si in cazul politistilor,vamesilor ,functionarilor publici ,demnitari ..cei din justitie etc etc….
  CV ul pentru a vedea activitatea anterioara intrarii in politica si in functii inalte …declaratiile de avere …….la intrare si la iesire …coroborate cu realitatile “din teren” …si cum spune Frank…pana la aIII a generatie ….inclusiv sotia si colateralii …

 24. Dna Elena Udrea

  Foarte buna ideea dnei Roberta Anastase,

  Este clar ca este mai simplu pentru putere sa faca ce a facut si puterea cand cu legea pensiilor adica sa stea in sala la discutarea motiunii dar s-o paraseasca la vot ca nu e in sarcina puterii sa voteze pentru Guvern ci in cea a opozitiei sa voteze contra guvernului adica pentru motiune.
  Daca aduna cate voturi e nevoie ptr a vota motiunea e OK guvernul cade daca nu aduna motiunea se reapinge si gata .
  Este mai inteligent sa procedezi asa caci se vede mai usor cine trece in tabara motiunii, decat daca este aglomeratie si bulibaseala in sala si numaratoarea este mai clara.
  Problema este daca toate formatiunile care sprijina guvernul vor fi de acord cu aceasta tactica.
  Eu as dori sa fie.

  PS. In ceea ce priveste ce spune Geoana despre faptul ca legea invatamantului este la Senat, el are dreptate,dar tot asa, este sabotata prin nelucrare cu concursul aceluiasi domn Geoana, si s-ar putea ca CCR sa inteleaga ca daca se produce acest sabotaj guvernul are o acoperire consistenta in a angaja raspunderea sa.

 25. Cacealma necacealma, fiecare raspunde de ce da pe gura.

 26. @ cmoro
  Ştiu şi eu dacă este chiar aşa de uşor? Poţi să fi un sclav al intereselor financiare şi fără să ai firme şi mari averi, doar pentru că cineva te-a ajutat să ajungi pe un anumit post. Majoritatea parlamentarilor nu apar la TV, nu sunt cunoscuţi pentru discursuri strălucite în Parlament… cine sunt aceşti oameni?

  Până una alta avem politicieni care ba sunt împotriva traseiştilor, ba încurajează traseismul, ba devin ei însăşi traseişti. Alţii spun luna trecută că parlamentarii trebuie să vină la vot, că de aia au fost aleşi, astăzi spun că nu vor participa la vot la moţiune… L-au răpus logic pe săracul Ion Adrian, nici domnia sa nu ştie ce să mai spună şi cui să dea dreptate.

  Politica è mobile
  Qual piuma al vento,
  Muta d’accento — e di pensiero.

 27. @bibliotecaru
  sunt sigur ca sunt si politicieni pdl care s-au conversat cu vantu…hihihiiiiiiiii… unii chiar ministri…hihihiiiiiiiiiiiiiii… astept cu nerabdare !

 28. CATALIN POPA CATRE S.O.V. :”Geoana si Crin sunt niste boi”

 29. “STELIAN TANASE : M-a invitat Televiziunea Romana sa ma duc duminica, la ora 09.00, la ei, la anuntarea rezultatelor.
  SORIN OVIDIU VINTU: Mi se pare normal.
  STELIAN TANASE: TVR1. Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica…,”

  hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…ihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 30. @cmoro
  n-ai inteles. vantu era convins 100% ca geoana va castiga alegerile, restul e poveste…cu basescu nu se joaca la cacealma . nici chiar s.o.v. !

 31. DEONTOLOGII DE LA REALITATEA TV SA DEMISIONEZE DACA MAI AU PIC DE ONOARE !
  ema zeicescu, oana stancu, ursu, stelian tanase ,etc banii v-au transformat in robotii lui sov ! rusine , rusine , rusine !

  p.s.
  c.t.p. -lea si hurezeanu sunt rusinea presei romanesti, ei l-au ‘albit” pe s.o.v. (contra cost ), ei au dat legitimitate unei televiziuni santajiste in fata telespectatorilor ! bleaaaaah !

 32. Sorin Ovidiu Vîntu, în campania electorală pentru prezidenţiale: “Să vorbesc cu Mircea şi cu Crin să văd de ce nu preiau mesajul”

  p.s. dle vantu, raportez: mesajul motiunii de cenzura si de suspendare a presedintelui in termen de 3 luni dupa cum ati spus dvs a fost prelua de p o n t a si c r i n , motiunea e pe 27 oct ! dar daca apar si stenogramele cu crin si ponta e nasol , foarte nasol s-a dus naiba toata sandramaua ! hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 33. dar elena udrea cand mai scrie pe blog?am chef sa ma contrez cu dansa,haha

 34. Biblio,
  Te rog nu-mi plange de mila. Eu nu folosesc lozincile astora chiar daca le aprob actiunea ptr care-si cauta atatea justificari. Ai vazut nu l-am injurat pe Geoana ca saboteaza dar nu pot nici sa-i iau dreptul guvernului sa anuleze savbotajul punandu-si in joc existenta 🙂

 35. vantu il instruieste pe doru buscu cum sa disciplineze redactorii de la academia catavencu :

  “S. O. VÎNTU: Doruleţu’, e în firescul lor povestea asta, dar nu mai vreau de acuma să-mi spui că nu ai putut să struneşti organizaţia, că nu ştii cine ce a zis, că nu ai putut să-l ţii pe ăla să nu facă scandal. Mă doare în p…ă, îl dai afară. “

 36. Spune Vantu in 6 martie 2010, intr-o discutie cu presedintele Grupului Realitatea-Catavencu, Sergiu Toader: Acum imi construiesc o organizatie care sa raspunda intereselor mele de business, businessul meu fiind doar media.… Stiu ce am nevoie astazi, astazi am nevoie de o organizatie sa raspunda comenzilor mele, ca la Audiul pe care il am. Am dat de cheie, a pornit, am intors cheia pe stanga, s-a oprit….. Eu nu manipulez pe nimeni, oamenii trebuie sa creada ceea ce este: este organizatia lui Vintu si raspunde la comanda lui Vintu.
  Dar nu vreau altceva, nu ma intereseaza, nu vreau sa comunic o falsitate, adica: Bai, sunteti liberi!
  Nu sunteti liberi, nene. Va convine, lucrati, nu va convine, plecati, ce mare c…!

  S. TOADER: Exact asta vroiam sa-ti spun, cand ma intorc acolo, la butoane, asta trebuie sa le spun oamenilor, pentru ca mi-ai cerut sa fac asta, asta fac, sa-mi bag p… daca nu. Intr-adevar, daca ai nevoie de asta, iti garantez, o sa fie o constructie beton, foarte eficienta.
  S. O. VINTU: Da, batrane, de asta am nevoie, de o constructie foarte eficienta, sa raspunda comenzilor economice la care este supusa. Nimic altceva. Asta incerc… In sfarsit, ne-am clarificat! Dar asta trebuie comunicat in clar, care vrei ramai, care vrei, pleci. Eu nu vreau sa manipulez, sa prostesc pe nimeni, eu sunt foarte corect. In general, cu oamenii sunt corect.

  Relatia cu Basescu si activitatea RTV:

  S. O. VINTU: Ca, pe undeva, ura acelui individ(Basescu) este justificata de atitudinea, nu de catre mine, ca nu eu am dat ordinul asta, de atitudinea editoriala a oamenilor de acolo si de….. prin batista, pe care l-am practicat eu. Sunt de acord, e si greseala mea majora.
  S. TOADER: Adica ce am facut noi naspa?
  S. O. VINTU: Bai, tati, noi, adica eu aveam o relatie de non combat cu Basescu. Razboiul real a inceput cu Basescu din momentul in care a aparut pe Realitatea Tv doua fete cinci palate si am inceput sa ne luam de Ioana Basescu .Pai, f… mortii ma-ti, una vorbim, basca ne intelegem, mi-o tragi pe la spate, bai, Manea slutul si uratul? Eu ce … ti-am facut sa te iei de copilul meu in halul asta?, reactie pe care ai fi avut-o si tu, as fi avut-o si eu, cand e vorba de copilul meu. 🙂
  (nota mea: intelegator dl Vantu :))
  Bah, aveam o relatie buna cu el si ma trezesc ca-mi trage o…. Pai bai, neamule, una ne-am inteles, alta faci? Nu e normal ca organizatia, in momentul in care avem interese clare, de business, nu de alta natura, ca totul se reduce la business, sa poata functiona corect?
  Avem o intelegere cu Basescu, trebuie sa fim capabili sa o respectam, fara sa manipulam nimic….. Am decis ca luptam impotriva lui Basescu, toata organizatia trebuia sa lupte impotriva lui Basescu cu toate armele.
  . Organizatia nu s-a comportat ca o organizatie, cu interese clare, obiective clar asumate, pentru ca nu era capabila, nu era construita sa procedeze in felul asta. De-aia, n-am niciun regret, s-a intamplat, la revedere, am vazut, nu mai repet aceeasi greseala. Vreau o organizatie capabila sa raspunda la comenzi in timp real si asta construiesti tu acolo. Iar deciziile pe care le vom lua le vom lua strictamente din perspectiva businessului, nimic care sa tina cont de vreo chestie, care sa tina cont de simpatii sau de antipatii.

  Domnilor si doamnelor, mie SOV a inceput sa-mi devina simpatic, este un soi de mercenar in propriul serviciu si vorba mafiei: dragule nimic personal dar tot iti zbor creierii 🙂
  Si este transparent isi asuma asta in fata colaboratorilor adica a mercenarilor angajati de el.

  Mie imi plac mercenarii mai mult decat viermii si prea slinosii astia din politica romaneasca.:)

 37. A avut dreptate fratele meu când a spus că SO Vântu este un derbediu necivilizat şi fără şcoală. Cum poate un om să aibă un asemenea limbaj, chiar şi numai între bărbaţi? 😳

 38. ***ion adrian – salariaţii de la Realitateatv şi Caţavencu nu sunt jurnalişti. Sunt simpli roboţi setaţi şi programaţi în funcţie de interesele lui SO Vântu.
  Ar fi interesant de ştiut ce gândesc ACUM angajaţii lui Vântu vizavi de dispreţul cu care îi tratează patronul lor. 😳

 39. FAŢA DE MASĂ (Intamplare adevarata)

  Un tanar preot si sotia lui, trimisi la prima lor parohie, ajung acolo intr-o zi de octombrie si constata ca biserica este intr-o stare deplorabila … Plini de entuziasm, isi propun sa o restaureze pana in Ajunul Craciunului, cand vor sa organizeze prima slujba …
  Muncesc din greu, rapara peretii, tamplaria, refac picturile, curata si … termina totul pe 18 decembrie! Pe 19 insa incepe o vijelie cumplita, care desprinde o bucata din acoperis, iar apa scursa le distruge o portiune mare dintr-un perete lateral … Intristat ca trebuie sa amane slujba de inaugurare, preotul pleaca spre casa, dar pe drum se opreste la o licitatie in scopuri caritabile si acolo ii atrage atentia o fata de masa brodata, de o mare finete, care avea in mijloc o cruce; isi da seama ca are exact dimensiunea portiunii de perete avariat, o cumpara si se intoarce la biserica. Intre timp incepuse sa ninga, iar in statie zareste o doamna in varsta care tocmai pierduse autobuzul. O invita sa-l astepte pe urmatorul in biserica, iar el incepe sa fixeze fata de masa pe peretele avariat. Doamna asteapta absenta intr-un colt; deodata isi ridica ochii si, socata, il intreaba pe preot de unde are fata de masa cu initialele ei(EBG) … Ii povesteste apoi ca ea o brodase in Austria in urma cu 35 de ani, in timpul razboiului. La venirea nazistilor e nevoita sa plece in graba si-si lasa in urma sotul, care este arestat si trimis in lagar… e ultima data ca-l mai vede … Impresionat, preotul vrea sa-i returneze fata de masa, dar ea ii spune ca e mai bine sa ramana in biserica …
  Tot ceea ce poate sa faca este sa o conduca pe doamna intristata acasa…

  Slujba de inaugurare a bisericii reuseste de minune, iar la sfarsit preotul isi conduce spre iesire noii enoriasi; cand revine observa pe un scaun un domn in varsta cu ochii pironiti pe fata de masa… Barbatul ii povesteste indurererat ca fata de masa fusese brodata de sotia lui, care disparuse pe timpul ocupatiei naziste si pe care o credea moarta… Preotul il roaga sa-l insoteasca intr-o scurta plimbare cu masina si il duce la domiciliul batranei doamne, unde asista la cea mai impresionanta revedere de Craciun…

  (Intamplare adevarata povestita de un preot pentru a ilustra “misterioasele cai ale Domnului”)

 40. PS.
  1. In acelasi sens este si discutia cu Doru Bascu din 7 martie 2010, confirmandu-se ceea ce mirosisem de mult ca DB ca-i un tip fara coloana, un mercenar mafiot de presa.
  Un extras scurt dar edificator:

  SOV: Organizatia trebuie sa fie pregatita sa raspunsa intereselor patronatului. Eu nu cer altceva. Ea trebuie sa raspunda intereselor lui Sorin Ovidiu Vintu. Punct ! Intamplarea fericita pentru voi face ca interesele lui Sorin Ovidiu Vintu sunt doar interese de business. Nu mai am alte afaceri in Romania. Singurul meu interes de business in Romania este presa. Deci daca eu spun ca am un interes, inseamna ca trustul acesta de presa are acest interes. Deci orice urma de dizidenta sa stii ca se sanctioneaza cu desfacerea contractului de munca. Are toata lumea libertatea de pe lume: poate pleca cand vrea daca nu-i convine. Noi nu tinem pe nimeni legat cu funia, cu catusele de scaun sau de coltul mesei. Dar nici nu mai concep de-acuma, nu mai concep un alt tip de abordare a acestui trust de presa. In totalitatea lui. Cu Sergiu am vorbit, cand a venit inapoi acuma i-am spus ce tip de organizatie vreau sa produca, si nu in sapte ani, ci in cateva saptamani. Sa discute foarte clar cu oamenii, ca n-am chef sa stau sa negociez cu oamenii mei interesele mele. Ce, am innebunit!
  D. BUSCU: Da, inteleg asta, e absolut OK.

  2. Si acum o mostra de cinism superba in simplitatea ei dar absolut normala la SOV , ce ma mira pe mine este doar faptul ca abia acum o scoate total la iveala. Eu unul nici nu mi-l imaginam de cand il stiu a fi altfel ceea ce inseamna ca ma pricep la oameni nu ca proasta aia de Ioana Vlas.

  SOV: Nu, n-ai inteles : ei(aia de sunt atacati de RTV) sunt agresati in functie de interesele mele. Atat ! Eu asta incerc sa-ti spun. Ca, daca fixam ca strategie ca de maine sustinem actele guvernului, de maine, trustul asta de presa, inclusiv Academia Catavencu, sustine actul de guvernare. Asta incerc sa-ti spun.
  D. BUSCU: – Cu conditia ca actul de guvernare sa merite sa fie sustinut. Pentru ca daca…

  Nota mea: Hai ca esti bun Dorule :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  SOV:De pe 7 decembrie(aha !!!), deciziile mele sunt litera de lege. Iti convin, nu-ti convin, ai libertatea sa-ti dai demisia, sa pleci acasa. Nu mai maschez nimic, nu mai manipulez nimic, nu mai negociez cu salariatii mei.
  D. BUSCU: Un adevarat patron de presa.
  S. O. VINTU: Da, tati, da, e un business patronal. Punct, si cu asta, basta, am incheiat subiectul.
  D. BUSCU: Vrei sa te incadrezi in statura de mogul, in definitia de mogul.
  S. O. VINTU: Nu, mama, nu, ma, Dorulet ! Dar cum sa lucreze salariatii, carora le dau sa manance, impotriva intereselor mele ? Asta-i noaptea mintii ! Pe banii mei ! Asta este noaptea mintii ! Ei luandu-si o spaga de doi bani sau aranjandu-si vreun post in viitorul guvern. Nu se poate asa ceva. Si daca am fost cu menajamente, cu manusi, cu aia, cu aia, de-acuma nu mai sunt, de-acuma e pe fata totul. Si asa e normal in toata lumea asta. Ce, am fost eu putin legat la ochi, dar lucrurile s-au terminat. Deci construieste organizatia in acest sens, batrane ! Nu mai exista de-acuma cand discutam: Domnule. Vasile Ionescu este atacat la noi. Pai din momentul ala, Vasile Ionescu s-a terminat cu el ! El nu mai exista in paginile Academiei Catavencu.

  Din ce in ce mai simpatic, nu inteleg insa de ce atat de tarziu , de ce a trebuit sa castige Basescu ca el sa-si asume in clar ceea ce de fapt este: un individ lipsit de orice calitate umana, decat defectul dorintei de bani si putere cu orice pretz? 🙂

  3. Si asta pentru multiplele ei semnificatii:

  •S.O.V in 29oct 2009 : Rar mi se intampla. Mi-am scos ostile regulate din cazarmi, nici macar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostasii.

  Nota mea: cred ca se refera la puzderia de securisti angajati la el (FNI, Gelsor Etc)

 41. Un 😆

  Un frizer îl întreabă pe un scoţian:
  – Cum să vă tund ca să fiţi mulţumit?
  – Gratis!

 42. Intr-o stenograma se vorbeste si despre udrea.O fi interesant,sau nu?hihihi,vantu asta e “pericol”…ma informeaza si pe mine oamenii,ca am cam dormit in front si nu am sapat,dar informatia tot ajunge la mine,hihihaha,iti dau o lda de bere pt acea informatie,stiu ca ma urmresti pe aici.sanatate!

 43. @ Stimate Biblio….
  Amice eu vad altfel lucrurile….Romania e o tara atit de saraca incit orice ban care tu zici ca viine ca cota parte dela uniunea Europeana….trebuie sa fie folosit cu cap si cu folos in detrimentul contribuabilului roman….dar cind tu cheltui pe un logo de brand care mie imi place asta o spun in paranteza….800.000euro si ii trimiti afara sau cheltui 22 mil euro la un expo in China….doar ca sa lansezi cica planetar acest logo de brand …astea sunt cheltuieli total inutile….
  Banii primiti dela Uniune nu sunt gratisi ci naoi platim ca tara ptr ca sa primim ca de altfel toate tarile uniunii….un motiv in plus ca sa cheltui banii IN TARA…dar nu pe plimbari lansari, etc ci practic….
  Iti dau un ex….s-a ales varianta cuplului spaniol de frica unei greseli ptr Logo….eu as fi facut un concurs intern cu pasrticiparea designerilor romani spre ex. si as fi premiat cistigatorul….
  de asemenea as fi cheltuit bani ptr lansarea logoului si brandului de turism ….prin creerea unei zone turistice speciale in Ro cu scutiro dr TVA ptr cei care practica preturi competitive cu sa zicem Bulgaria pe o perioada de un an….
  asta ca ex.
  Dar cind iei banii si tu profiti din plin dindu-i la unii ca Nasty, Nasdia, Hagi si aducind la Sanhai si pe Baconschi binenteles pe cheltuiala aceluias minister al turismului….
  asta miroase a turism ministerial pe banii contribuabililor ….intelegi…cam pe aici bat eu .
  Sa nu crezi ca turistii vin ca am lansat noi un logo si brand in China….
  Pe aici s-a incercat de diversi sa se faca turism romanesc…adioca s-a negiociat cu agentii de turism din tara sau direct cu pensiuni pe anumite trasee….
  inceputul a fost multumitor ptr toti atit turisti cit si afaceristi …dar cu timpul dupa ce s-a cr4eat o obisnuinta calitatea a scazut si costurile au crescut si afacerea a murit …
  mai grav au plecat intr-o excursie in Ungaria si pe Dunare in Ro….si la noi a fost dezastru…si ciond s-au intors in Canada au umplut tirgul numai cu impresii negative…..binenteles eu nu le-am crezut dar aici turistul este f pretentios chiar si pe bani putini…

 44. Buddy, dupa ce vei viziona Fast Food Nation nu vei mai fi multumit, ba iti vei da seama ca te’ai otravit cu placere…..Daca ai posibilitatea, cauta un fermier prin apropiere si incearca sa eviti groceriile

 45. Buddy, nu poti compara ungurii cu valahii, in materie de turism; ungurii sunt civilizati…..

 46. – Nu ştiu ce să fac cu soţul meu, doctore.. Vorbeşte în somn.
  – Da, este un lucru neplăcut.
  – Neplăcut? Puţin spus! Alaltăieri râdea de el tot Senatul.

 47. De multi ani incoace, am privit cu invidie cum locuitorii de dincolo de munti (stiu, depinde din ce loc privim) au fost beneficiarii unora dintre cele mai bune servicii medicale din tara asta (atat cat pot ele de bune sa fie). Citeam in dimineata aceasta o stire peste care nu pot sa trec. Tg-Muresul se pare ca avea posibilitatea construirii unui spital regional de urgenta. Tot asa se pare ca nu se mai construieste. Si nu se mai face pentru ca nu are unde, consiliul judetean si primaria luptandu-se in instanta, unul sa-i dea, celalalt sa-i ia terenul pe care urma sa se construiasca. Nu stiu daca sa ma bucur ca au ajuns si ei ca multi din regiunea mea (sa puna interesele marunte si orgoliile inaintea interesului general) sau sa regret ca omoram din ce in ce mai des sperante.
  http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010101950213/Social/Locuitorii-din-Targu-Mures-raman-fara-spitalul-de-urgenta.html
  Va doresc sa aveti o zi cat mai buna.

 48. Un american si un român stau de vorba. Americanul spune mindru:
  – We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!
  La care românul:
  – We have John Iliescu, no wonder, no hope and no cash!

 49. Un zâmbet la cafea 😆

  In drum spre guvern, Ministrul Funeriu urca intr-un taxi.
  Soferul il saluta:
  – Buna dimineata, d-le ministru! Stiti, am lucrat si eu in invatamant, dar am renuntat si acum castig de 5 ori mai mult!
  In fata Guvernului, o femeie care matura trotuarul il saluta:
  – Buna dimineata, d-le ministru! si agauda: Stiti, am lucrat si eu in invatamant, dar am renuntat si acum castig de 10 ori mai mult!
  Din nou Funeriu ramane fata replica.
  Pe scarile Guvernului, un cersetor:
  – Buna dimineata, d-le ministru! Da-ti-mi si mie 50 de bani sa-mi cumpar o paine!
  – Nu-mi spune ca si tu ai lucrat in invatamant!? spune Funeriu.
  – Nu, eu sunt profesor la Liceul de Informatica dar acum am o ora libera.

 50. Citatul zilei 🙄

  “Toamna este o a doua primavara, cand fiecare frunza e o floare.”
  Albert Camus

 51. @ Silver…
  Vad ca nu-ti place lumbajul lui Vintu…
  Dar nu ai reactionat in nici un fel la limbajul lui KoKosh cu Chireac…dece ?
  Inca odata , nu uita toti sunt o apa si-un pamint….acelasi limbaj aceleasi apucaturi , aceeasi aroganta… ptr ei cei din ambele tabere…poporul inseamna doar imbogatire personala…cu orice mijloace….
  In rest, povesti de adormit pensionarii ca tine….

 52. Vad ca acest blog s-a transformat in-trunul de spus bancuri de catre simpatizantii cu ochii inchisi ai PDL-ului….
  E si asta o politica fumigena…..

 53. Dupa 60 de ani de casnicie, el moare.
  La scurt timp moare si ea si ajunge în rai… unde-l vede pe el.
  – Dragule, ce bine-mi pare sa te regasesc!
  Lasa-ma-n pace, cucoana! Contractul a fost foarte clar:
  “Pâna ce moartea ne va desparti!”

 54. ***buddywonca – Domnul Dorin Cocos nu e politician, nici jurnalist, nici analist politic. Domnul Dorin Cocoş nu face politică chiar dacă trăieşte în casă cu un politician.

  Habar nu am ce şi cum a vorbit cu B Chirieac şi nici nu mă interesează. Marea greşeală pe care a făcut-o acest domn este că a coborât la nivelul unuia ca B Chirieac, un gunoi şantajist, o lătură de om care murdăreşte pe toţi cei cu care intră în contact.

  Altceva?

 55. ***buddywonca – da, ştiu că toţi politicienii sunt o apă şi-un pământ. Şi ce mă sfătuieşti?

 56. @ buddywonca 19.10.2010 at 01:58
  Recitiţi ce am scris mai sus, la 18.10.2010 at 10:50, mai ales în partea din centru.

 57. metaforic avem o solutie :”Propun ca strategie urmatoarea abordare: hai sa ne devirusam calculatoarele de virusi, troieni si viermi si apoi sa judecam daca sistemul de operare are bug-uri…”

 58. Cred ca in orice om exista si germenii binelui si ai raului si depinde de fiecare cum precumpanesc..

 59. Fara o mana de oameni care ar putea influenta oarecum masele adormite(din nou imi amintesc de al nostru grozav imn, de somnolaci…), suficient de destupati la cap, suficient de nebuni incat sa puna in practica vorbe si suficient de incoruptibili nu ne putem clinti de la stadiul de povesti nemuritoare, fascinante dar fara finalitate, vorbe frumoase dar goale,
  traim vremuri exceptionale, in care constiinta neamului doarme in chiloti; Tepes nu a pus randuiala in Tara Romaneasca cu crucea in frunte ci cu teapa trasa. Pastrand proportiile(insa nu mult diminuate) trebuie facut ceva acum sau in lipsa reactiei, previzibila de altfel, ii vom condamna si pe cei care vor urma. Prea mult am intors obrazul, prea mult am tinut capul plecat.

 60. Budi,
  Nu problema limbajului este prioritara, desi un unchi de al meu Dumnezeu sa-l odihneasca, Mare Domn in sensul ca fusese coproprietar la Capsa, avusese multe, multe altele trecuse prin Canal si domiciliu fortat, crescut de o guvernanta englezoaica ceea ce explica cele ce urmeaza , spunea adesea:
  “Un om civilizat face de regula si cand este singur ceea ce face si in public” ori astia gen Cireac evident ca nu sunt civilizati in aceasta acceptiune englezeasca , sunt niste neamuri proaste uneori inteligente si desigur parvenite .
  Prioritar este continutul si faptele care acopera acest continut si daca citesti extrasele date de mine dar si comentate foarte scurt vei intelege(sper) la ce ma refer.

 61. Mituri sfarimate-odata cu aparitia publica a inregistrarilor discutiilor pe care S.O.V.le avea atit cu cei din subordinea sa dar mai ales cu politicieni ne putem da seama de dimensiunea putregaiului, care macina cele doua partide PSD SI PNL.
  PRACTIC ACESTE STENOGRAME RIDICA VALUL DE PE MINCIUNILE GROSIERE PE CARE DIABOLICELE PLANURI ALE LUI VINTU IN CIRDASIE CU CELE DOUA PARTIDE LE-AU ARUNCAT PE PIATA INCERCIND SA LE RIDICE PRIN INTERMEDIUL TRUSTULUI REALITATEA LA RANG DE ADEVARURI.
  las deoparte pt moment ,STAREA DE SCLAVI MODERNI ALE JURNALISTILOR PE CARE VINTU II FOLOSEA DUPA CUM II DICTA INTERESUL SAU PERSONAL,si am sa vb putin despre doua mari minciuni care au consumat enorm de multa energie si bani,pt ca au implicat in aceste minciuni institutii ale statului:
  1.FRAUDAREA ALEGERILOR-dupa incredibila infringere a CONGLOMERATULUI POLITICO-MEDIATIC de catre TRAIAN BASESCU,in loc ca invinsii sa-si recunoasca ,DEMOCRATIC INFRINGEREA ,ei au incercat sa arunce romania in haos,apelind la cea mai mizerabila minciuna.
  In primul rind s-au folosit de casele de sondaj care din stenograme reiese clar-AU LUCRAT MINCONOS INCERCIND SA INFLUENTEZE ALEGERILE MINTIND SCORURILE PINA IN ULTIMA CLIPA-TOTI CEI CARE AU APAUT LA REALITATEA SI ANTENE DIN PARTEA CASELOR DE SONDAJE SUNT NISTE IMPOSTORI.
  Din discutia lui VINTU CU RELU FERCHESIU,REIESE CIT SE POATE DE CLAR-P/N.L STIA CONFORM PROCESELOR VERBALE CA MIRCEA GEOANA A PIERDUT ,si cu toate acestea s-au angajat la COMANDA LUI VINTU IN COMEDIA CU FRAUDAREA ALEGERILOR.CE REIESE DIN ACEST DIALOG:
  ,PNL ESTE O ZDREANTA IN MINA LUI VINTU,IAR CRIN ANTONESCU O CIRPA CU CARE VINTU STERGE PE JOS-SI ASTA,CRIN VREA PRESEDINTE,HAAAAAAAAAAA.
  2.-Filmuletul buclucas,CEL IN CARE TRAIAN BASESCU IL PLAMUIESTE PE UN COPIL-SORIN OVIDIU VINTU INTR-UN DIALOG RECUNOASTE CA ESTE UN TRUCAJ IEFTIN.
  Un alt episod care a consumat enorm de multa energie,dar atentie-SI BANI PUBLICI.
  Institutii ale statului au fost chemate sa rezolve acest ,MISTER AL TRUCAJULUI FOLOSIND BANI PUBLICI -intrebare cine suporta cheltuielile?

 62. @SILVER, IONA ADRIAN
  Buna dimineata
  Intru ,scurt, pe blog (ca de obicei, beneficiarii de instalatii termice se trezesc sa faca..iarna sanie 🙂 ..si prin urmare nu-mi va capul de treaba), nu stiu daca ce voi spune s-a mai spus…nu am tim sa citesc toate pomelnicele :).
  România și statul de drept ,sunt sub asediul total al clicii de năpârci avându-l în spate pe ,,sforarul” Vântu, cel puțin din 2007 încoace.
  Lucrurile sunt extrem de limpezi acum pentru mine. O parte semnificativă a mediei a renunțat DE BUNĂVOIE la libertatea editorială și cea de exprimare, intrând în jocul politicianist murdar menit sa destabilizeze insituțiile democratice, inițiat de moguli, în virtutea intereselor enorme care îi motivează la orice, în afară de crimă…deocamdată.
  Cârdășia cu politicienilor aflați la butoanele partidelor de opoziție este acum INDUBITABILĂ, este devoalată de informații din ce în ce mai detaliate și arată ce-i așteaptă pe români, dacă nu se vor trezi din somnul lor prelungit și dacă vor judeca numai cu ochii pe fluturașul de salarii.
  ,,Programul” PSD este aspru critcat de specialisti , presa si institutii din afara ca fiind COMPLET nerealist si….nefinantabil.
  Daca nici acum nu vedem ca din zona opozitiei se aud doar zanganit de arme si onomatopee care vizeaza doar demolarea, daca nu intelegem ca interesul fata de soarta cetatenilor este ,pentru ei, doar o sintagma in…,,vânt”, atunci inseamna ca ne meritam soarta. Numai dumnezeu ,sau mintea cea de pe urma, îi mai poate salva pe romani de la dezastrul care îi asteapta.
  PS
  Este incedibil ce citesc, respectiv comentarii imunde pe subiecte de r…… absolut derizorii, menite probabil sa distraga atentia.
  Dezgustator…
  PS

 63. Si eu am,in aceste frumoase zile de toamna ardeleneasca, am fugit un pic in padurea de mesteceni de pe Valea Fericirii din comuna Rasca jud.Cluj.

 64. La fel ca in 7 decembrie cind rezultatele alegerilor prezidentiale a cazut ca un trasnet peste mormolocii bloggeri care se produc pe acest blogg,si cind spun mormolocii ma refer la bloggeri ANTIBASESCIENI-IATA-I SI ACUM CUM AU DEZERTAT ,CUM AU INTRAT IN MILUL DIN CARE S-AU NASCUT SI AU IESIT,dovedind un lucru stiut-TICALOSII NEVERTEBRATI NU SUNT NISTE ADVERSARI PE MASURA.
  biete animale parazite,care lucreaza cu biciul care le cade peste spatele ,NEVERTEBRAT’la prima coliziune mai serioasa cu un subiect tare-FUG RUSINOS,SI LAS.
  UNDE V-ATI ASCUNS MORMOLOCILOR?
  UNDE-I MARELE MILITIAN DIN APUSENI?EL ARE EXPERIENTA,OMUL STIE,A MAI EXERSAT SI INCERCAT ASEMENEA EXPERIENTE,INCEPIND CU DECEMBRIE ’89,cind a aratat ca este un maimutoi IMBRACAT IN UNIFORMA DE MILITIAN.
  Unde esti,PROPAGANDISTUL DE CAMIN CULTURAL,C.MORO?hai baiatule,iesi cu ceva texte aiuritoare ,scenarii halucinante si explica-na cum vintu DE FAPT STIA,SI NE-A TRAS O CACIALMA CIT CHINA.
  Interesant este ca doar el stia,iar cei de la capatul FIRULUI,NU STIAU NIMIK SI DADEAU PE GOARNA IN DRACI ADEVARURI CARE TREBUIAU INCHISE SUN 7 LACATE.
  SUNTETI DEMNI DOAR DE DISPRET-sclavi,de cea mai joasa speta,in hoardele lui vintu si voiculescu,amasteni care va prostituati-DESI STIATI CA V-ATI PUS SERVICIILE IN SLUJBA MINCIUNII,TICALOSIEI SI RAULUI ABSOLUT.
  ALATURI DE POLITICIENI ATI DORIT SI DORITI RAUL ACESTEI NATII SI AL ACESTEI TARI-
  RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,SA VA FIEEEEEEEEEEEEEEEE.

  P.S.L-am lasat la urma-BIBLOTECARU-cred in sfirsit ca esti satisfacut,rolul DE AGENT PROVOCATOR CARE LUCREAZA IMPOTRIVA ROMANILOR SI A ROMANIEI ITI VINE PRECUM MANUSA-ESTI LA LOCUL POTRIVIT.
  ALATURI DE CEI IN FATA CARORA DE PRSTERNEZI TICALOSII PESEDEI SI DERBEDEII MOGUILI-cred ca in sfirsit poti avea un moment de sinceritate.
  cred ca a venit momentul sa strigi in gura mare un adevar pe care ai tot incercat sa-l ascunzi,,pt ca este ultima ta sansa.
  asa ca astept din partea ta,un minimum de ONOARE SI SA SCRII CU MINUTA TA :
  SUNT UN TICALOS MINCINOS IN SLUJBA MIZRABILILOR,IN SLUJBA CELOR CARE AU VRUT SA PUNA ROMANIA IN BRATELE TICALOSULUII HOT PRADUITOR SORIN OVIDIU VINTU.

 65. ION ADRIAN…..Si mie mi se pare corect ca la votarea motiunii parlamentarii puterii sa iasa din sala ..in semn de protest …cred ca au acest drept …legal…..Ca si cei de la opozitie care au iesit din sala obligand pe Roberta Anastase sa faca o aritmetica gresita si sa faca declaratii despre iresponsabilitatea parlamentarilor opozitiei ….
  bia in aceasta situatie se va vedea care din parlamentarii puterii au sange in instalatii,intra in sala si voteaza motiunea ….din varii motive…chestia cu constiinta si dragostea de romani nu se pune…daca erau aceste motive plecau sau ar trebui sa plece independenti sau la PSD,PNL inainte de vot pentru a-si exprima dezaprobarea fata de guvernul Boc si politica sa de guvernare …..Dar nici sa faci tam tam pe aceste subiecte nu se cade ..atunci cand traseisti si dezertori pleaca din PSD si PNL ,fac un grup parlamentar de independenti si apoi partid in slujba puterii ….pentru ca Oprea sa fie ministru …iti imaginezi ..un Oprea “reevaluat” de Basescu dupa ce tot acesta a spus ca Oprea a fost seful mafiei personale a lui Nastase …
  Daca nu se mobilizeaza si nu trec motiunea de cenzura opozitia va fi in corzi si va trebui sa astepte momente mai bune …adica alegerile la termen …

 66. Mi se pare o idee foarte buna si un mod destul de ieftin de promovare a tarii. Felicitari Elenei Udrea si a oamenilor din minister.

 67. @bogdan:
  🙂
  🙁
  Sunt de acord cu tine.Propuneri?

 68. moartea mogulilor-moartea dinozaurilor jurnalisti bolsevici-ma uit amuzat la realitatea tv,dupa multe zile,in sfirsit e liniste si pace.daca in zilele de glorie,care s-au incheiat ieri odata cu aparitia ,SETENOGRAMELOR’,PINA LA ORA ACESTA AR FI DEFILAT PRIN FATA CAMERLOR DE LUAT VEDERI CITE-VA GARNITURI DE TICALOSI din ostile de sclavi platiti de vintu,pina la aceasta ora ,nu a aparut niciunul din ,CONSACRATII DERBEDEI SI MINCINOSI,CARE NE-AU OTRAVIT VIETIILE CU MINCIUNILE LOR IN ULTIMII 3 ANI.
  efectul stenogramelor ESTE DEVASTATOR-adica dupa ce pina mai ieri toti urlau-IESITI IN STRADA,O NOUA REVOLUTIE,JOS DICTATORUL,BASESCU DICTATORUL SI CITE SI MAI CITE,IATA CA ASTAZI TOTI AU DISPARUT BRUSC.
  unde sunt chemarile in strada-iesiti romani,veniti alaturi de sorin ovidiu vintu,haideti romani ca ,vintu stie ce trebuie sa faca cu banii vostrii.
  uNDE-I BOGDAN CHIREAC ,CIUVICA,HADER,LIDERII DE SINDICAT?UNDE SUNT TOTI TICALOSI ASTIA?????????????????????????????
  cum de au disparut asa subit,ca si cum cineva ar fi pocnit din degete si toti ar fi ,ADORMIT PE VECIE.

 69. Dacă evaziunea fiscală reprezintă o mare mare vulnerabilitate pentru România, atunci cred că Preşedintele are toate motivele, necesare şi suficiente, să întrunească o şedinţă CSAT excepţională şi să promoveze măsurile adecvate gestionării acestei probleme. Vulnerabilitatea financiară poate fi ridicată – de către CSAT – la risc major al vitalităţii naţiunii şi să fie impuse toate măsurile necesare bunului mers al naţiunii.

 70. In USA evaziunea fiscală este declarată “delict federal”. De aici şi vorba americanilor – de două lucruri nu poţi scăpa în viaţă: de moarte şi de fisc !

 71. SARUT-MANA , DOAMNA UDREA, VA RUGAM SA NE DATI O MANA DE AJUTOR .
  LA PLOIESTI , NU PRIMIM NICIUN RASPUNS OFICIAL DIN PARTEA PRIMARIEI , SA STIM DACA PUTEM SA CUMPARAM LOCUINTELE “ANL”.
  MAI NOU SE ZVONESTE CA VOR SA PROPUNA IN CONSILIU , SA MAREASCA CHIRIA ,LA O GARSONIERA SA PLATIM PESTE 300 DE LEI CHIRIA . PAI , CU BANII ASTIA VREAU SA PLATESC RATA LA BANCA , DUPA CE CA AM RAMAS FARA 25%, MAI MARESTE SI PRIMARIA CHIRIA , UNDE O SA AJUNG ??, IN SAPA DE LEMN . IMI CER SCUZE DACA AM FOST NEPOLITICOS, DAR , VA ROG SA VA INDREPTATI PUTIN PRIVIREA CATRE PLOIESTI . MULTUMESC . CU TOT RESPECTUL PTR. DUMNEAVOASTRA

 72. Dacă ar fi să-i imităm pe americani, atunci şpaga ar trebui să fie considerată ameninţare majoră la securitatea naţiunii şi pedepsită exemplar. La întrebarea : dar mie ce-mi pică? , răspunsul nu poate fi decît unul singur: CAPUL!!!!!

 73. Orice jurnalist cit ar fi el de pirlit stie ca prima conditie a unui jurnalist pt a devenii MARE’este credibilitatea si abia apoi harul de a scrie,bine si cu talent.
  degeaba scrii bine,daca nimeni nu te crede,este de prisos talentul.
  ei incepind din 2007 societatea romaneasca a fost pusa in fata unui fenomen pe care alte societati democratice nu l-au trait la o asemenea intensitate-FOLOSIREA PRESEI PT RASTURNAREA ORDINII DE DREPT,FOLOSIND JURNALISTI DISPUSI SA-SI VINDA CREDIBILITATEA SI ONOAREA.
  Peste tot in lumea civilizata presa are rolul de a informa ,CORECT,ONEST SI FARA PATIMA’CONSUMATORII DE INFORMATII SI PRESA.
  In romania celor trei moguli toate se petrec pe dos-AM REUSIT PRIN INTERMEDIUL ACESTOR MOGULI SI ALTI TICALOSI POLITICIENI SA PERVERTIM PINA SI ROLUL PRESEI.
  Pt ca presa cazuta in mina unor infractori devine o arma redutabila in mina acestora,o ARMA IMPOTRIVA LIBERTATII DE EXPRIMARE,IMPOTRIVA DEMOCRATIEI SI A LIBERTATII.
  Ce s-a intimplat in presa romaneasca pina mai ieri,cu concursul unor jigodii,care si-au aratat jegoasele caractere este un ATAC LA STATUL DE DREPT,ESTE CU ADEVARAT UN ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA-LUCRU SPUS CU SUBIECT SI PREDICAT DE PRES ROM ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
  Asadar de ieri-DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ACESTE OFICINE ALE DICTATURII AR TREBUII INCHISE-UNDE-I C.N.A-UL,DE CE TACE/
  UNDE SUNT ORGANIZATIILE PROFESIONALE ALE JURNALISTILOR?
  UNDE SUNT O.N.G.-URILE,ALE CAROR MEMBRII SE VINTURAU PE BANII LUI VINTU SI PAREAU PE STICLA?
  de ce taceti toti?de ce ati fugit lasilor?

 74. Ce aveti ba cu fni-ul?A trecut o viata de om de astunci.Nu a fost actionar si statul?Cecul a fost al lui Vantu?

 75. Mai moro-tie chiar nu tie rusine/despre care opozitie vorbesti tu?DESPRE OPZITIA LUI VINTU,ADUNAREA DE LA GRIVCO?
  du-te mai baiatule si te spala,curata-te de mizeria din suflewtul tau-cauta-ti un duhovnic,si varsa tot,ai sa vezi ce bine te simti?rusineeeeee,rusineeeeeeeeee,rusine sa va fieeeeeeeeeeeee-cirpe

 76. vorbind de transparenta ,oare o televiziune a parlamentului care sa emita pe intreg teritoriul tarii,cu transmisii live si din comisile de specialitate (excluzand problemele de securitate nationala) sa poata fii urmarite de catre cine este interesat ptr a vedea de exemplu cat de activ este parlamentarul pe care l-am votat uninominal

 77. si cimpan zeul mircea badea s-a conversat cu s.o.v….hihihiiiiiii… ma miram aseara de ce m. badea i-a luat apararea lui vantu… badea si-a fabricat repede un alibi, in cazul in care apar si inregistrarile cu el si sov . asta ca sa nu se supere felix ca l-a pupat in cur si pe celalalt mogul…hihihiii !!! problema e ca mirciulica si-a cumparat mobil nou si cartela sa-l sune pe s.o.v. , prietenii stiu de ce… hihihiiiiiiiiiiiiiii… deci badea a vorbit cu vantu “pe partea economica” cum ar zice jiji bkl …ihihihhhiiiiiiiiiiiiii

 78. Am si eu o nedumerire-democratie inseamna libertate-iar libertatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt.
  dupa cum se vede treaba,unii au inteles ca libertate-INSEAMNA SA MINTI CU NERUSINARE,SA FABRICII SCENARII MINCINOASSE SI SA P[UI LA LUCRU TICALOSI,PRINTRE ALTELE SI BLOGGERI TICALOSI SA IMPRASTIE ACESTE MIZERII IN LUME.
  Intreb doar-OARE LIBERTATEA UNOR BLOGGERI DE A CALCA IN PICIOARE DEMOCRATIA NU AR TREBUI SANCTIONATA?
  eu stiu ca locul nebunilor este in ospiciu,al mincinosilor in afara societatii,oare de ce sunt tolerati aici?
  pt ca a permite atacuri la democratie,nu inseamna LIBERTATE CI DIMPOTRIVA INSEAMNA OMORIREA EI-

 79. in Romania de 20 ani din pacate fiecare afacere, internă sau internaţională, trebuie să răspundă la întrebarea fundamentală: DAR MIE CE-MI PICĂ?

 80. transparenta avem nevoie,prea mult traim intr-o societate “secretoasa”

 81. de fiecare data dupa alegeri activitatea parlamentara a unor distinsi parlamentari se reduce de a lua de 2 ori cuvantul de la tribuna parlamentului si atit,problema este ca eu vreau ca pe acela pe care l-am votat sa-l pot vedea live in parlament ,comisii de specialitate,sa-i urmaresc interventiile ,ideile,propunerile legislative si sa vad cu adevarat daca mai am incredere ca dupa 4 ani sa-i mai dau votul …..

 82. ***rasputin – cimpan zeul mircea badea se bagă singur în seamă.
  Ce şi-o fi zis, bietul subdezvoltat? Să-şi mai toarne nişte lături în cap că încă nu pute suficient… 😳

 83. Ce e ba grivco ala?O mare adunatura de fier vechi,un fel de remat,haha,ati auzit si voi de grivco?

 84. NOI VREM RESPECT-va mai aduceti aminte de campania publicitara de acum un an de la REALITATEA TV?
  va mai aduceti aminte de circul desantat pe care realitatea tv ni-l servea?ei acum stim cu exactitate de cel fel de respect aveau nevoie toti cei care se produceau prin studiorile realitatii tv-ADICA DE FAPT MIRSAVII PENIBILE,UN LIMBAJ DE-O VULGARITATE RARA PE CARE ASA ZISI DORITORI DE RESPECT IL FOLOSEAU.
  Astazi in aceste zile-REALITATEA LUI VINTU A PUS LA DISPOZITIE 100 DE AVOCATI-PT………..a-si recupra PAGUBITII f.n.i banii?
  intr-un promo realitatea TV se lauda ca ne ofera informatie PURAAAAAAAAAAAAA.
  SA MORI DE RIS,SA TE TAVALESTI PE JOS DE ATITA RIS-CULMEA IMPOCRIZIEI SI A OBRAZNICIEI.

 85. Asadar am ramas din nou singuri-DRAGILOR,PUIU,CENSHARES,MORO,BIBLIO,BUDDYWONCA VA SIMT APROAPE-stiu ca ati dezertat in milul pestilential al mlastinei imunde de unde ATI APARUT,stiu ca va roadeti nervosi unghiile,stiu ca va blestamati zilele,dar mai ales il blestamati pe TRAIAN BASESCU-IAR V-A PUS IN GENUNCHI,OARE PT A CITA OARA?
  cind veti intelege ca TICALOSII SUNT CONDAMNATI SA PIARA,SI PIER PE LIMBA LOR.
  NU MA CREDETI?PAI STENOGRAMELE SUNT CHIAR LIMBA LOR-HAAAAAAAAAAAAAAHIIIIIIIIIIIII
  WOWWWWWWWWWWWWW,CE-MI PLACEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-UNDE SUNT CHEMARILE INSUFLETITE PLECATE DIN MICROFOANELE REALITATII TV ADRESATE ROMANILOR?????????
  unde au disparut javrele de jurnalisti care faceau treburile murdare ale mogului care se viseaza PATRONUL ROMANIEI?

 86. De pe un pod din Ploiesti se vede…Grivco.Voi face niste poze.Ce se vede de pe podul ala?Fier vechi,am vazut masini strivite.Nu va mai luati dupa base…numai prostii va baga in cap.hahaha

 87. Doamna Pora a exprimat ieri, la Naşu, o problemă foarte interesantă care a rămas fără răspuns. Dincolo de relevanţa acestor stenograme asupra personalităţii domnului Vântu, asupra influenţelor lumii banilor în lumea media şi a politicii, ce importanţă au aceste stenograme în dosarul domnului Vântu? Ce legătură au ele cu favorizarea infractorului?

 88. ***Bibliotecaru – din câte am auzit, fără să mă interesez, SO Vântu are, până acum deschise vreo trei dosare sau mai multe şi nu văd de ce ar trebui judecat numai în legătură cu dosarul Popa… Chiar încă nu ai înţeles sau te faci că nu ai priceput că SO Vântu vrea România toată într-o mână, aşa cum are şi Realitatea tv, pe care s-o conducă el prin oamenii lui, transformati în roboţei?
  Una din marile lui dorinţe este ca la Cotroceni să existe un preşedinte controlabil. De asta l-a vrut şi l-a susţinut pe Geoană pentru că Geoană nu este altceva decât o plastilină…

 89. ***zaharescu valeriu at 10:40 – Bună ziua! 😆

  E foarte adevărat ceea ce spui mai devreme numai că noi, cei de aici, din zonâ, ştim ce se petrece, ce se întâmplă. Ce te faci însă cu milioanele de români neinformaţi şi voit dezinformaţi, care abia aşteaptă pomana PSD pentru că ei atât ştiu că PSD ne dă… fără să se întrebe de unde are PSD ca să dea…

  Şi ăştia sunt mulţi şi să fim foarte realişti: în ultimă înstanţă, ei hotărăsc cine va guverna pe o perioadă de timp, mai lungă sau mai scurtă. Ăştia trebuie informaţi, ăştia trebuie să ştie dar văd că nimeni nu are interes. 😳

  Văd că pentru unii mai interesant şi mai picant – nu-i aşa? – este să bârfeşti familia politicianului E Udrea…

 90. ***Zapa – sadicule!
  t,n.t-ce zici te-ai imprastia bine?

 91. poveste cu numar:
  silverstar … cu toata stima va atrag atentia ca substantivul “lături” este defectiv de singular … deci bogdan chiriac nu poate fi sub nici o forma “lătura de om” … poate fi, eventual, “lături de om” … 🙂

 92. Din pacate, romanul s-a nascut poet, ratiune pentru care avem o mare voluptate sa scriem frumos si sa aplicam gaunos.

 93. Mişcarea browniană a societăţii actuale este extrem de benefică pentru cei care ştiu să pescuiască în ape tulburi.

 94. ***cenushares – aşa-l vreau eu.
  B Chirieac=“lătura de om” 😆

 95. fragilitatea valorilor nationale a fost inlocuita de perenitatea buruienilor politice sau administrative.

 96. Sesizam ca vin vremuri grele – de un an de zile unii stiau de colapsul financiar-global si au tacut ardeleneste – dar promovam “resemnarea mioritica” si vorba “tacerea este de aur” ( o alta vorba inteleapta ne invata ca “domnul ne ajuta, dar nu ne baga in traista !”) si ne trezim apoi vorbind “cu mintea romanului de pe urma”

 97. @ silverstar

  “De la voinţă la putirinţă” este cale lungă, aşa spune o vorbă strămoşească. Iată că domnul Vântu nu a putut avea România în mână, societatea românească a acţionat şi i-a dat peste mână când a întinsă lacomă spre societate. Societatea a reacţionat, dar parcă nu a reacţionat normal, ci cu întârziere. Chestiunea care mă sperie pe mine este că cineva înregistra aceste lucruri şi a stat ani de zile până să le folosească în vreun fel. Mie tare mi-e frică că nu numai domnul Vântu este interesat să pună mâna pe România, mie frică că mai sunt cetăţeni de prin top 300 care fac asemenea mişcări “de interese”, şi pe ei nu-i ştie nimeni. Mai îmi este frică că cineva are mii de stenograme puse sub cheie, stenograme ale convorbirii tuturor oamenilor politici şi aceste stenograme sunt scoase la lumină numai pentru a servi intereselor cuiva. Dacă este aşa, atunci sistemul este mai periculos decât un milionar sau miliardar care doreşte, oarecum firesc, să pună mâna pe cât mai mult.

  Marele adevăr este că toate cercurile şi reţele de influenţă economică vor în fruntea ţării un preşedinte controlabil sau un premier controlabil, un preşedinte de cameră controlabil, un şef de partid controlabil… În plus ei au şi bani şi prin bani acest “controlabil” devine de multe ori realitate. Ca cetăţean mi-aş dori certitudinea că acest om controlabil nu poate ajunge în structurile statului. Din păcate eu rămân cu o incertitudine asupra tuturor membrilor din clasa politică. Poate că pe ei nu i-a controlat Sorin Ovidiu Vântu, dar el este unul dintre mulţi oameni cu stare ai României, cu atât mai mult în lume există mari potenţe financiare. În acest moment, dat fiind întârzierea răspunsului în justiţie, nu pot să nu-mi pun întrebarea dacă nu cumva altcineva i-a cumpărat pe cei care ne conduc destinele şi există stenograme şi despre ei.

  De aceea pe mine nu mă prea interesează o chestiune partizană, nu am de ce să-l lovesc pe SOV (mai ales că deja este lovit din plin de alţii) sau pe altul ca domnia sa, mă interesează ca în România să se instaureze o normalitate în care societatea să aibă mecanisme de apărare care funcţionează corect. Eu bănuiesc o realitate efectivă mult diferită faţă de ce vedem, ca simpli cetăţeni, drept o prezentare mass-media a realităţii.

 98. @ Frank Zapa[King]
  Spuneţi:
  PT CA DUPA O SCURTA VIZITA IN ARHIVA,ANUL TRECUT PE VREMEA ASTA,BIBLIO-ERAI FOARTE ANGAJAT IN RECUPERAREA RESPECTULUI PE CARE CONSIDERI CA IL MERITA VINTU-AI UITAT BIBLIOTECARU?
  eu nu ,eu nu uit,IAR ARHIVELE SUNT MARTURII IREFUTABILE

  Păi de ce nu citaţi aici ce spuneam. Fiţi irefutabil. 😀

 99. ISTORIA FURTULUI ROMANESC

  Inainte de 1989 toti romanii furau echitabil unii de la altii. Statul ii fura echitabil pe tovarasi, iar tovarasii furau statul.

  1990-1996 se fura pe scheme si inginerii financiare de tip piramidal. Cei care au furat s-au numit mai tarziu oameni de afaceri.

  1996-2000 se fura din privatizari. Comisioane de zeci de milioane de euro, industrii intregi vandute pe 1 leu.

  2000-2004 se fura din marile privatizari, retrocedari si derogari de la plata taxelor si impozitelor. Cei care au furat s-au numit mai tarziu moguli.

  2004-2008 se fura din investitii si contracte cu statul. Statul a
  investit in buzunarele smecherilor. Cei care au furat azi le spunem?
  Baieti destepti!

  2008-2010 privatizari nu se mai pot face, investitii nu, ca a venit criza. Asa ca s-a furat direct din bugetul statului.

  2010 …In prezent bugetul nu mai exista. Asa ca se fura direct din buzunarul romanilor, salarii, pensii !!

 100. Imi place de Roberta si de Sever,
  Cand sunt legi importante, cum a fost azi, cand e nevoie macar ca prezenta si de opozitie, ei se dau la o parte, ca nu-i obliga nimeni sa se aseze la prezidiu, iar cand sunt lucruri la care opozitia poate chiuli desigur ca taierea indemnizatiei se aseaza la prezidiu. Excelent. 🙂

 101. @ Frank Zapa[King]
  Eu nu ştiu cum gândiţi că refuzul de a declara vinovat pe cineva înaintea ca instanţa să facă acest lucru şi refuzul de a vorbi urât despre cineva, vi se pare o acţiune de susţinere.
  Refuz să înjur şi membrii PDL, asta înseamnă că-i susţin?
  Gândiţi extrem de murdar, domnul meu…

 102. buna asta,primaria din techirghiol vrea sa joace la lotto cu bani proveniti din donatiile facute de consilierii locali

 103. intreb si eu oare nu se pot injumatati si din banii care sunt alocati celor care se afla in detentie prin inchisori…..oare au nevoie de comoditati acolo pe timp de criza

 104. O dovada in plus ca inca se doreste sa se fure e faptul ca stimulentele nu au fost eliminate,dimpotriva,au fost introduse in salariu.Pe langa aceste stimulente, sunt oameni ce iau si prime de zeci de mii de lei lunar.”Aici sunt banii dumneavoastra”…

 105. BIBLIO….In cazul lui Frank e foarte corect irefutabil …pe care l-as comenta …dar cred ca mai corect ar fi ireparabil….sau irecuperabil …
  Domnii de aici si de aiurea ,sustinatori ai consilierilor si strategilor lui Basescu (ca nu pot sa-l banui pe el de vreo aplicare si elaborare) au pus botul la gonflatul Romaniei,Vantu si sug din el ca aurolacii …De aici si efectul Vantu asupra lui Frank….si nu numai…..
  Nu mai e Patriciu la moda …ca nu e-n topul dosariadei …acum Vantu e-n toate …si acesta le-a dat de ros la greu amuzandu-se cu convorbirile sale in care sunt luati la rand ca “prieteni” toti inamicii lui Basescu ….Ma intreb …de se inclusa si Elena Udrea si Stolojan in aceasta ecuatie …

 106. poveste cu vointa:
  silverstar … inteleg … si becali vrea blogu’, glob … noi ceilalti n’avem ce face .. e o tzara libera …. 🙂

 107. Lumeeeeee lumeeeeeeeeeee cititi si va minunati http://roncea.ro/2010/10/18/au-aparut-noile-stenograme-ale-lui-vintu-cu-chirieac-buscu-tanase-nistorescu-dragotescu-si-toata-ceata-lui-pitigoi/ !!!!!!!!
  Vantu recunoaste, caseta cu Presedintele e trucata si multe altele, prosti ar fi romanii sa se mai uite la televiziunea astuia dupa aceste dezvaluiri !!!!!!!!!
  Acum il cunoaste si poporu cum este de fapt si cum incearca Presedintele si dna Udrea sa ni-l prezinte de ani de zile!

 108. FRANK….Am vazut ca ti-era dor de mine …si ca te-ai zbenguit nesimtit pe aici nepermis de mult pentru intelectualitatea ta precara si sanatatea ta mintala …Ai sa te epuizezi pustiule ..
  inhaland prea mult din balonul lui Vantu….Eu cred ca tu ar trebui sa fii expus la misterul educatiei lui Funeriu …ca model al invatamantului bazat pe competente si nu pe informatii…pe care doreste sa-l implementeze acum Funebriu ….sa vada toti ce inseamna sa lucrezi cu un material brut pe un domeniu atat de sensibil cum e propaganda ….ca si “competenta ” de partid…..
  Vad ca tot mai insisti sa dai sentinte,sa emiti judecati ,sa dai calificative….cand mai ai timp sa mergi la scoala ?